PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Οδηγικός Ρατσισμός

Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 01:54:28
Θέμα δημοσίευσης: Οδηγικός Ρατσισμός
Έχω μια απορία επί του θέματος αυτού και μέχρι τώρα δεν έχω βρει πιο κατάλληλο forum για να την θέσω! Smile

Συνήθως τα πιο παράδοξα και ευτράπελα ατυχήματα/παρεξηγήσεις προκαλούνται από γυναίκες. Ενίοτε είναι και θανατηφόρα. Δεν αφήνω όμως τον ανδρικό εγωισμό απ'έξω διότι, αυτός είναι ένας από τους μείζονες παράγοντες πρόκλησης συμβάντων όπως τα παραπάνω.

Ας μείνουμε όμως στο θέμα. Οι γυναίκες απαιτούν ισότητα, και την έχουν στην οδήγηση. Δεν λέω, υπάρχουν και κορυφαίες οδηγοί αγώνων, οι οποίες καλώς (ή κακώς...) (μετρημένες στα δάχτυλα) έγραψαν την δική τους ιστορία. Αφού θέλουνε ισότητα στην οδήγηση, γιατί δεν θέλουν ισότητα στο tuning/service? Γιατί δε πάνε να γίνουνε μηχανολόγοι/λαμαρινάδες κλπ. κλπ.? Μήπως είναι ανδρική δουλειά? Τότε πώς η οδήγηση είναι ΚΑΙ γυναικεία δουλειά?

Απορίες, συμπληρώσεις διορθώσεις, ας γραφθούν ελεύθερα μέσα σε λογικά πλαίσια και σε όρια ευπρέπειας! Smile

Ελπίζω να μην δημιούργησα καμία παρεξήγηση, απλά συζητάμε... Wink Για να δώ/δούμε λοιπόν! Ποιοί θα τολμήσουν να απαντήσουν? Rolling eyes
Ady - Τρι 22 Απρ 2003, 07:39:57
Θέμα δημοσίευσης:
Ωχ........

Κορίτσια με το μαλακό......

Ψυχραιμία ! Smile
DimiP - Τρι 22 Απρ 2003, 14:25:27
Θέμα δημοσίευσης:
δεν με ενοχλουν, μαλιστα αποτελουν ομορφο θεαμα στην ασχημια της πολης...
αρκει να μην προσπαθουν να σου πεταχθουν και να σε κοβουν οταν πηγαινεις με 80 (ναι ετρεχα! Confused ) στη Θηβων και να σου λενε : "μα σου εβγαλα φλας και θελω να βγω, γιατι δε με αφηνεις ;;" Evil Evil
teoman - Τρι 22 Απρ 2003, 14:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
αρκει να μην προσπαθουν να σου πεταχθουν και να σε κοβουν οταν πηγαινεις με 80 (ναι ετρεχα! Confused ) στη Θηβων και να σου λενε : "μα σου εβγαλα φλας και θελω να βγω, γιατι δε με αφηνεις ;;" Evil Evil

Ή να περιμένεις κανά 5λεπτο αφού έχει ανάψει πράσινο και να περιμένεις επειδή κάποια βάφει πρωί-πρωί τις βλεφαρίδες της...

Που είπαμε ότι ψηφίζουμε?
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 14:56:35
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Ή να περιμένεις κανά 5λεπτο αφού έχει ανάψει πράσινο και να περιμένεις επειδή κάποια βάφει πρωί-πρωί τις βλεφαρίδες της...

Στο πάνω μέρος της σέλίδας!!! Razz
Sidobre - Τρι 22 Απρ 2003, 15:09:53
Θέμα δημοσίευσης:
Mε τέτοιο θέμα, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγεί είναι η έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Ελπίζω προηγουμένως να διάβασες τα παρακάτω topic...

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1333

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1307

Aν όχι, κάντο αμέσως για να δεις τι σε περιμένει!!!!!!

------------------------------------------------------------

Οσο αφορά το θέμα, προσωπικά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι Αντρες και Γυναίκες είναι απόλυτα ίδιοι στο τιμόνι και εξαρτάται από τον τρόπο που έχουν διδαχθεί πάνω στο αντικείμενο.

Αυτό που κατά κύριο λόγο διαφέρουμε είναι ως προς τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το αυτοκίνητο.

Οι (περισσότερες) γυναίκες το βλέπουν καθαρά σαν αντικείμενο που τους πηγαίνει στον προορισμό τους και μέχρι εκεί.

Οι (περισσότεροι) το εκλαμβάνουν ως προέκταση του ανδρισμού τους και αντιδρούν βάση αυτού του σκεπτικού.

Η αλήθεια (και βέβαια η σωστή αντιμετώπιση) είναι πάντα κάπου στη μέση....
teoman - Τρι 22 Απρ 2003, 15:15:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Οσο αφορά το θέμα, προσωπικά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι Αντρες και Γυναίκες είναι απόλυτα ίδιοι στο τιμόνι και εξαρτάται από τον τρόπο που έχουν διδαχθεί πάνω στο αντικείμενο.

Αυτό που κατά κύριο λόγο διαφέρουμε είναι ως προς τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το αυτοκίνητο.

Οι (περισσότερες) γυναίκες το βλέπουν καθαρά σαν αντικείμενο που τους πηγαίνει στον προορισμό τους και μέχρι εκεί.

Οι (περισσότεροι) το εκλαμβάνουν ως προέκταση του ανδρισμού τους και αντιδρούν βάση αυτού του σκεπτικού.

Η αλήθεια (και βέβαια η σωστή αντιμετώπιση) είναι πάντα κάπου στη μέση....

Πρόεδρος είσαι,δεν περίμενα να πεις κάτι περισσότερο αντιδραστικό Laughing

(αμέσως-αμέσως θα έχανες καμια 20σαριά μέλη)
Sidobre - Τρι 22 Απρ 2003, 15:19:39
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Πρόεδρος είσαι,δεν περίμενα να πεις κάτι περισσότερο αντιδραστικό Laughing

(αμέσως-αμέσως θα έχανες καμια 20σαριά μέλη)

Δεν είναι "διαλακτική" απάντηση

Είναι η ειλικρηνής μου άποψη! Την έχω εκφράσει άλλωστε πολλές φορές!
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 16:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Mε τέτοιο θέμα, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγεί είναι η έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!!!

Ελπίζω προηγουμένως να διάβασες τα παρακάτω topic...

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1333

http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1307

Aν όχι, κάντο αμέσως για να δεις τι σε περιμένει!!!!!!

Επειδή δεν κατάλαβα, τί με περιμένει? Rolling eyes Shocked Crying or Very sad Cool
teoman - Τρι 22 Απρ 2003, 16:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Επειδή δεν κατάλαβα, τί με περιμένει? Rolling eyes Shocked Crying or Very sad Cool

Όχι τίποτα άλλο,αλλά τοπολογικά βρίσκεσαι στην μέση.Θα έρθουν οι μισές βόρειες και οι άλλες μισές νότιες και τότε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εμείς κορίτσια,δεν ξέρουμε τίποτα,δεν είδαμε τίποτα Sleeping Salute
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 16:41:55
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Όχι τίποτα άλλο,αλλά τοπολογικά βρίσκεσαι στην μέση.Θα έρθουν οι μισές βόρειες και οι άλλες μισές νότιες και τότε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εμείς κορίτσια,δεν ξέρουμε τίποτα,δεν είδαμε τίποτα Sleeping Salute

so what? μασάει η κατσίκα ταραμά? :mrgreen Εγώ θέλω πολύ να έρθουνε να δώ απόψεις! Wink
ΝΙΚΟΣ - Τρι 22 Απρ 2003, 17:50:49
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν πολλα Τοπικ δεν ανοιγουμε για τις γυναικες Question Question Question

ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΧΤΗΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Exclamation
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 17:52:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ισότητα δεν θέλουνε? Ας έχουνε και αυτές 5-10 topic να παίζουνε Very happy
ice gus - Τετ 23 Απρ 2003, 02:00:31
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
DimiP έγραψε:

η να σου κορναρει και με πολυ νευρο να σου λεει
που πας ρεεεεεε απο δεξια δεν βγενεις? ωρε γλεντια........
Ady - Τετ 23 Απρ 2003, 07:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Steve, άμα δεις τι κοπελάρες έχει το club μας, θα αλλάξει λίγο η γνώμη σου για τις γυναίκες οδηγούς..... Wink
Svstouk - Τετ 23 Απρ 2003, 08:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Steve, άμα δεις τι κοπελάρες έχει το club μας, θα αλλάξει λίγο η γνώμη σου για τις γυναίκες οδηγούς..... Wink

Σωστός! Wink
Vini - Τετ 23 Απρ 2003, 08:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
Καλημέρα σε όλους ...

Tώρα τελευταία παρατηρώ ένα φαινόμενο το οποίο αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για πιθανό ατύχημα ... Το φαινόμενο ΔΕΝ αφορά τις γυναίκες αλλά όλους μας ...
Απλά τώρα τελευταία (ίσως είναι σύμπτωση) έχω πέσει πάνω σε γυναικείες παρουσίες ... που εκμεταλεύονται ιδιαίτερα τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών ... και μέσα στο αυτοκίνητο ...

Ποιο το φαινόμενο ?
Οδήγηση και ταυτόχρονη χρήση κινητού τηλεφώνου ...
Αν οδηγούμε σε ευθεία, ας πούμε ότι κάτι πάει και έρχεται αφού μπορούμε και ελέγχουμε ποιο εύκολα.
Αν όμως κατεβαίνουμε μία κατηφόρα, πρέπει να στρίψουμε και να αλλάξουμε ταχύτητα και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να συζητάμε στο κινητό, αυτό το θεωρώ κίνδυνο για σοβαρό τρακάρισμα ...
Εχώ δει αυτοκίνητα να έχουν μπει σε κήπους, αυτοκίνητα που δεν κατάφεραν με ένα χέρι να στρίψουν κλειστά στην στροφή και βρέθηκαν σε άλλα που ερχόντουσαν κανονικά, αυτοκίνητα που βγαίνουν όπως να'ναι και μπαίνουν όπου να'ναι και όλα αυτά γιατί ο οδηγός παρασύρεται από την κουβεντούλα στο κινητό ...

Θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή ... και χρήση στο αυτοκίνητο ενός hands free από όλους ...
teoman - Τετ 23 Απρ 2003, 10:52:21
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
ady έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Σωστός! Wink

Εδώ πάω πάσο και εγώ Wink
Steve - Τετ 23 Απρ 2003, 12:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε ντε! Πού είναι να τις καμαρώσω? BTW, είχα μια καθηγήτρια πέρισυ στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα... Ξανθιά, γαλανά μάτια, και ένα 206 Roland Garros μαύρο... Όλα τα λεφτάααα! (προτιμώ μελαχρινές αλλά θα έκανα μια εξαίρεση! Razz )
christhehealer - Τετ 23 Απρ 2003, 19:51:37
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Άντε ντε! Πού είναι να τις καμαρώσω? BTW, είχα μια καθηγήτρια πέρισυ στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα... Ξανθιά, γαλανά μάτια, και ένα 206 Roland Garros μαύρο... Όλα τα λεφτάααα! (προτιμώ μελαχρινές αλλά θα έκανα μια εξαίρεση! Razz )

Θα σου κάνω μία πρόταση.

Θα βάλεις μία κόντρα με μία από τις κοπέλες του club. Θα σε αφήσουμε να διαλέξεις και ποια.

Εάν χάσεις κάτω από 5 κολώνες θα πούμε ένα καλό λόγο να γλιτώσεις το λιντσάρισμα.

Εάν χάσεις πάνω από 5 κολώνες (το πιο πιθανό) σε αφήνουμε στο ελεός τους. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Νίπτω τα χείρας μου, για να είμαι in line με το κλίμα των ημερών. Cool
DimiP - Τετ 23 Απρ 2003, 20:53:38
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Θα σου κάνω μία πρόταση.

Θα βάλεις μία κόντρα με μία από τις κοπέλες του club. Θα σε αφήσουμε να διαλέξεις και ποια.

Εάν χάσεις κάτω από 5 κολώνες θα πούμε ένα καλό λόγο να γλιτώσεις το λιντσάρισμα.

Εάν χάσεις πάνω από 5 κολώνες (το πιο πιθανό) σε αφήνουμε στο ελεός τους. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

ΣΙΓΑ ρε chriss, μου φαινεται μερικοι υπερεκτιμουν τις ικανοτητες τους ...
ακου 5 κολωνες !! με ιδια αμαξια ;;;
christhehealer - Πεμ 24 Απρ 2003, 00:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Γιατί έχεις περάσει εσύ κάποια, για ν' ανοίξουμε τις σαμπάνιες της νίκης. Laughing Laughing Laughing Laughing

DimiP έγραψε:

Από που προκύπτει ότι θα τρέξουν με τα ίδια αμάξια. Rolling eyes

Για διάβασε το forum προσεκτικά, πριν απαντήσεις.

Εκτίθεσε και μετά παραπονιέσε Wink
Alex - Πεμ 24 Απρ 2003, 02:22:34
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορει να μη φαει 5 κολωνες, αλλα οτι θα πιει τσαγακι θα το πιει..

1.95 δεν ειπες οτι εισαι? Αρα μια 85αρα κιλα την εχεις ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ετσι δεν ειναι?

Ξερεις ποσο ζυγιζουν οι γυναικες? Αστο.. Απο 45 εως 60 εναν μεσο ορο ισως?

Εγω σου λεω να σε παει μια "ελαφρια".. Απ'τα 85 (μην εισαι και παραπανω) μεχρι τα 50 ειναι 35 κιλα..

Στον 1 τονο ειναι 3.5% παραπανω αρα θα χασεις κατα 3.5% αν ολα τα υπολοιπα τα κανετε ιδια..

Αρα.. χαιρετα μας τον πλατανο που λενε Laughing Laughing Laughing
teoman - Πεμ 24 Απρ 2003, 10:54:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε σεις,οι γυναίκες εδώ κερνάνε τσαγάκια Laughing

Κορίτσια,εμείς κερνάμε ποτάκι.... Wink
Rena - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:02:18
Θέμα δημοσίευσης: .....
christhehealer έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:

Θα σου κάνω μία πρόταση.

Εγώ προσφέρομαι....
alemao - Πεμ 24 Απρ 2003, 11:41:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Καλημέρα σε όλους ...

Tώρα τελευταία παρατηρώ ένα φαινόμενο το οποίο αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για πιθανό ατύχημα ... Το φαινόμενο ΔΕΝ αφορά τις γυναίκες αλλά όλους μας ...
Απλά τώρα τελευταία (ίσως είναι σύμπτωση) έχω πέσει πάνω σε γυναικείες παρουσίες ... που εκμεταλεύονται ιδιαίτερα τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών ... και μέσα στο αυτοκίνητο ...

Ποιο το φαινόμενο ?
Οδήγηση και ταυτόχρονη χρήση κινητού τηλεφώνου ...
Αν οδηγούμε σε ευθεία, ας πούμε ότι κάτι πάει και έρχεται αφού μπορούμε και ελέγχουμε ποιο εύκολα.
Αν όμως κατεβαίνουμε μία κατηφόρα, πρέπει να στρίψουμε και να αλλάξουμε ταχύτητα και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να συζητάμε στο κινητό, αυτό το θεωρώ κίνδυνο για σοβαρό τρακάρισμα ...
Εχώ δει αυτοκίνητα να έχουν μπει σε κήπους, αυτοκίνητα που δεν κατάφεραν με ένα χέρι να στρίψουν κλειστά στην στροφή και βρέθηκαν σε άλλα που ερχόντουσαν κανονικά, αυτοκίνητα που βγαίνουν όπως να'ναι και μπαίνουν όπου να'ναι και όλα αυτά γιατί ο οδηγός παρασύρεται από την κουβεντούλα στο κινητό ...

Θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή ... και χρήση στο αυτοκίνητο ενός hands free από όλους ...

όπως είπες και εσύ δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το κάνουν αυτό.
εγώ έχω δει περισσότερους άντρες να μιλάνε στο κινητό, επειδή ο άντρας θεωρεί τον εαυτό του "χερά" και ότι μπορεί να οδηγεί και με το γόνατο ακόμα Shocked
Steve - Πεμ 24 Απρ 2003, 19:59:27
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Γιατί, είπε κανείς πως θα τρέξουμε με διαφορετικά αμάξια? Confused Αυτό λέγεται μπινιά!

Μιας που με προκαλείτε όλοι σας, και για να τιμήσω το ανδρικό φύλο, δέχομαι να μου βρείτε κάποια, αλλά τα αμάξια, αν όχι ίδια, να είναι τουλάχιστον ισάξια Cool

(Και btw, εγώ δεν ανέφερα τίποτα για κόντρες! Εσείς με προκαλείτε! Crying or Very sad )

Υ.Γ. Και ναι, είμαι 85 kg Embarassed
Alex - Πεμ 24 Απρ 2003, 21:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
Μεσα επεσα Laughing .. Ε ενταξει.. με 85 κιλα δεν κανεις τιποτα.. και τη ρεζερβα να βγαλεις, το πολυ να γλυτωσεις 15 οποτε εισαι καταδικασμενος.. παρατα τα.. Cool
Vini - Παρ 25 Απρ 2003, 07:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:

όπως είπες και εσύ δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το κάνουν αυτό.
εγώ έχω δει περισσότερους άντρες να μιλάνε στο κινητό, επειδή ο άντρας θεωρεί τον εαυτό του "χερά" και ότι μπορεί να οδηγεί και με το γόνατο ακόμα Shocked

Kαι με το γόνατο ακόμα?
Εγώ ξέρω ορισμένους που νομίζουν ότι μπορούν να οδηγήσουν και με το π&^*$#ρι ακόμα ...
Βλέπεις όλοι οι γαμ*%κ*ου@λες μαζεύτηκαν στην Ελλάδα... Evil Evil
DimiP - Παρ 25 Απρ 2003, 09:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
DimiP έγραψε:

Γιατί έχεις περάσει εσύ κάποια, για ν' ανοίξουμε τις σαμπάνιες της νίκης. Laughing Laughing Laughing Laughing

DimiP έγραψε:

Ασε τις σαμπανιες να παλιωσουν κιαλλο, γιατι απλα δεν επιδιωκω να περναω αντρες η γυναικες, τουλαχ. με το παρων αυτοκινητο...

Οσο για τα αμαξια , ιδια η διαφορετικα , πιστευω οτι η κοινη λογικη λεει πως μια γυναικα με s2000 φυσικα θα περασει πανω απο το 1600αρι σου... οποτε γιαυτο μιλησα για ιδια αυτοκινητα... εσυ ειπες για κοπελα του club..
εκτιθεμαι ;;; Shocked Question Shocked Question
Steve - Παρ 25 Απρ 2003, 11:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP απότι βλέπω, αρχίζεις και λογικεύεσαι τέκνον μου Wink
DimiP - Σαβ 26 Απρ 2003, 10:17:39
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
DimiP απότι βλέπω, αρχίζεις και λογικεύεσαι τέκνον μου Wink
Smile Smile
Vasso - Τρι 29 Απρ 2003, 09:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
Το topic μάλλον θα έπρεπε να ονομαστεί "Αγώνας δρόμου μεταξύ αντρών και γυναικών!! "
Ξεφύγατε...

Dj-Steeve είχες την απορία αν πρέπει να εκδοθεί άδεια κυκλοφορίας (δίπλωμα) στις γυναίκες ???
Shocked Shocked
Μήπως είσαι ο ταξιδιώτης του χρόνου που λέγαμε αλλά έχεις έρθει απ'το μακρυνό παρελθόν ???
Δηλαδή έχεις τέτοια απορία ???? Συγνώμη αλλά το μόνο που μπορώ να πώ είναι ότι έχω σοκαριστεί Shocked Shocked
ΝΙΚΟΣ - Τρι 29 Απρ 2003, 09:18:05
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
ότι έχω σοκαριστεί Shocked Shocked

Και εγω και εγω
Steve - Σαβ 03 Μάϊ 2003, 16:19:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
vassop26 έγραψε:
ότι έχω σοκαριστεί Shocked Shocked

Και εγω και εγω

Μη χάσεις και συ ζηλιάρη!

Βάσω τί εννοείς? Cool
1.1 i love you - Κυρ 04 Μάϊ 2003, 18:26:42
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:

Βάσω τί εννοείς? Cool

Σου την είπε τώρα Twisted evil Twisted evil
Προβλέπω μάχη: Bad talk Bad talk
christhehealer - Κυρ 04 Μάϊ 2003, 21:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
Εντάξει, αρκέτα γελάσαμε Confused Confused Confused Confused

Οι διακοπές τελείωσαν, από αύριο τα κεφάλια μέσα και το συγκεκριμένο topic θα πάει από κει που 'ρθε.

Άκου σε forum αυτοκινήτου εν έτη 2003, να συζητάμε εάν οι γυναίκες πρέπει να έχουν δίπλωμα. Evil Evil Evil Evil Evil
Vasso - Δευ 05 Μάϊ 2003, 10:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steeve έγραψε:
Βάσω τί εννοείς?

Christhehealer έγραψε:
Άκου σε forum αυτοκινήτου εν έτη 2003, να συζητάμε εάν οι γυναίκες πρέπει να έχουν δίπλωμα.

Αυτό ακριβώς εννοώ !!!!!!! Evil
ΝΙΚΟΣ - Δευ 05 Μάϊ 2003, 11:25:06
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Μη χάσεις και συ ζηλιάρη!

Laughing Very happy
lia206cc - Δευ 05 Μάϊ 2003, 12:11:06
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
so what? μασάει η κατσίκα ταραμά? :mrgreen Εγώ θέλω πολύ να έρθουνε να δώ απόψεις! Wink

Τι απόψεις αγόρι μου... Βρε μπας και σας βάρεσε η ζέστη; Από τώρα;;; Πρόσεχε πάντως μην τυχόν βρείς τη "δασκάλα" σου στο δρόμο... φαντάζεσαι να σου φωνάξει καμία απ΄το CC της "άντε σπίτι σου αγόρι μου να φτιάξεις καμιά σπανακόπιτα!!!" ... και η παραλία γεμάτη κόσμο, θα φας φρίκη!!!
Bloom - Δευ 05 Μάϊ 2003, 12:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
Dear Dj-Steve...
χμμμ αυτό είναι πράγματι ένα topic που μου ξέφυγε και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ τελικά, αφού αν πέρναγαν μια βόλτα από εδώ όλα τα θηλυκά του club να πουν δύο λογάκια... όχι τσάι θα έπινες... αλλά προς τίλιο μεριά σε έκοβα! Razz Twisted evil Twisted evil
... μάλλον όμως έκριναν άσκοπο ακόμα και το να ασχοληθούν! (άδικα Question)

Όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, σοβαρά εν έτη 2003 είχες απορίες αν πρέπει οι γυναίκες να έχουμε δίπλωμα...?!!??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί ένας νέος άνθρωπος τη σήμερον ημέρα να είναι τόσο κοντόφθαλμος, οπότε θεωρώ οτι το topic σου είχε είτε τελείως χιουμοριστικό χαρακτήρα, είτε προσπαθούσε να πετύχει μια (πάντα καλοπροαίρετη θεωρώ) ανακατωσούρα... πάλι με σκοπό το γέλιο!... (ε??) Rolling eyes Twisted evil
Μη τρελαθούμε εντελώς δηλαδή.... Exclamation

Έχουμε αποδείξει πλέον οι γυναίκες ότι δεν μπορείτε να μας βάζετε όλες στο ίδιο τσουβάλι ακόμα και στο θέμα της οδήγησης, μόνο και μόνο επειδή ορισμένες δεν βλέπουν πέρα από το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου τους, ενώ περνάνε την τελευταία πινελιά κραγιόν που δεν προλάβανε...! Splat
Αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις!!
Αν κρατάγαμε κι εμείς με τη σειρά μας μανιάτικο όσα έκανε κάθε λάθος ομάδα αντρών και την πλήρωναν οι υπόλοιποι... αααααάντε γειά... (Arrow ο νοών νοήτω)

Anyway, δε θα πω περισσότερα... έχει κλείσει από οτι κατάλαβα αυτό το topic εδώ και λίγες μέρες, απλά έπρεπε να πω τη γνώμη μου τώρα που το είδα, δεν άντεχα!! (... το χω αυτό Embarassed )

c u
christhehealer - Δευ 05 Μάϊ 2003, 22:42:30
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
Όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, σοβαρά εν έτη 2003 είχες απορίες αν πρέπει οι γυναίκες να έχουμε δίπλωμα...?!!??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Γιατί σοκάρεσαι γλυκιά μου;

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στόκο μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου. Wink

Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. Αφού την πρώτη φορά το είπα αστεία και σκέψου, μου την έπεσαν.

Είναι λυπηρό.

Ή μήπως τα αντανακλαστικά μας δεν λειτουργούν καλά; Rolling eyes
DimiP - Τρι 06 Μάϊ 2003, 00:52:00
Θέμα δημοσίευσης:
παρατηρω ελειψη χιουμορ....γιατι ; ; ; ;

ας μην τα παιρνουμε ολα στα σοβαρα η μαλλον στην κυριολεξια.

Laughing Laughing
Alex - Τρι 06 Μάϊ 2003, 01:42:39
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στόκο μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου. Wink

Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. Αφού την πρώτη φορά το είπα αστεία και σκέψου, μου την έπεσαν.

Είναι λυπηρό.

Ή μηπως ειμαστε ΟΝΤΩΣ ρατσιστες? Laughing Laughing Laughing

Για πλακα το πα ε.. μη τσιτωσετε Cool
teoman - Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:20:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Bloom έγραψε:

Είναι λυπηρό.

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη.Δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε πλακίτσα μεταξύ μας?Να δούμε και την αντίδραση των κοριτσιών της παρέας,όχι για να κοροϊδέψουμε ή να γελάσουμε εις βάρος κάποιου αλλά για να αποδείξουμε μέσα από το χιούμορ την ασοβαρότητα και την αστειότητα του συγκεκριμένου θέματος...
Steve - Τετ 07 Μάϊ 2003, 17:37:56
Θέμα δημοσίευσης:
Τα αίματα ανάψαν για τα καλά! Δε περίμενα να είχε τέτοια εξέλιξη το συγκεκριμένο topic!

Σε ένα σταυροδρόμι που δεν υπάρχει σήμανση, ποιος έχει προτεραιότητα?

(Ο δεξιά ερχόμενος...) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙ! Laughing Laughing Laughing Cool Razz
DimiP - Τετ 07 Μάϊ 2003, 17:58:14
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Τα αίματα ανάψαν για τα καλά! Δε περίμενα να είχε τέτοια εξέλιξη το συγκεκριμένο topic!

Σε ένα σταυροδρόμι που δεν υπάρχει σήμανση, ποιος έχει προτεραιότητα?

(Ο δεξιά ερχόμενος...) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙ! Laughing Laughing Laughing Cool Razz

κιοπως ειχε πει καποιος σε παρομοια διασταυρωση.
-"που πας ρε ;;"
-"μα εχω προτεραιοτητα..."
-"ποιος εισαι εσυ ; δε σε ξερω. στο χωριο μου ρε εχεις προτεραιοτητα ;"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Steve - Τετ 07 Μάϊ 2003, 21:18:31
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

κιοπως ειχε πει καποιος σε παρομοια διασταυρωση.
-"που πας ρε ;;"
-"μα εχω προτεραιοτητα..."
-"ποιος εισαι εσυ ; δε σε ξερω. στο χωριο μου ρε εχεις προτεραιοτητα ;"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα το ανέφερα και αυτό αλλά προτίμησα να μείνω στο θέμα μας Razz
Ghost Dog - Τετ 07 Μάϊ 2003, 21:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic.

Εγώ προσωπικά προτίμησα να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα……..
Vasso - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:21:21
Θέμα δημοσίευσης:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..

1. Άντρες οδηγούν τριαξονικές νταλίκες (βλέπε δυστήχημα στα Τέμπη)
2. Άντρες οδηγούν επιβατικά λεωφορεία (βλέπε δυστήχημα στον Αλιάκμονα)

Smile
teoman - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:29:55
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..

Smile

Λυπηρά παραδείγματα αναφέρεις...
Καλύτερα να τα αφήσουμε αυτά...
Ady - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

Smile

Αφού τα χώνεις κανονικά στους άντρες οδηγούς, πετάς και ένα χαμόγελο στο τέλος για να μας μαλακώσεις, ε ;

Πάντως έχεις δίκιο....
pezomania - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:06:41
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως κακά τα ψέματα, εμείς οι άντρες είμαστε που κάνουμε τις χοντρές μαλ***ες & όχι οι γυναίκες.

Μιά γυναίκα μπορεί στο ξεπαρκάρισμα να σου φάει κανά φτερό ή άμα είναι κάπου που χωράει ίσα ίσα, να σου πάρει κανά καθρέφτη (όπως μου έτειχε εμένα το προ προϋγούμενο Σάββατο στο practiker Twisted evil ). Αλλά ένα τρακάρισμα με άνδρα το μόνο που θα μείνει θα είναι το φτερό!!!
Γιατί εμείς είμαστε με την νοοτροπία, ποιος είναι αυτός που θα με περάσει θα τον φάω!! "Εγώ, κάνω Πάτρα - Αθήνα σε 50 λεπτά..." κτλ κτλ... & εκεί που πάς το ταξιδάκη σου, βλέπεις κάποιον γκ@@@νο να έρχετε με 200 πάνω σου Shocked Shocked Shocked

Άρα οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι νέες κοπέλες θεωρώ ότι είναι πολύ καλά σοφέρια, αντάξια των ανδρών Smile

Αλλά όλα αυτά οι γυναίκες του club θα μας το αποδείξουν και στην πίστα στα Μέγαρα Very happy Very happy Wink
alemao - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

Smile

αφου μόνο άντρες οδηγούν λεωφορεία και νταλίκες, λογικό δεν είναι στα 2 αυτα ατυχήματα να είναι άντρες;
μην λέμε ό,τι θέλουμε τώρα...

δηλαδή επειδή η γκόμενα έπεσε πάνω στην ferrari του Ντέμη και τον έκανε σάντουιτς σε ένα μπροστινό αμάξι σημαίνει ότι θα αρχίσω να κατηγορώ τις γυναίκες;
Vasso - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:13:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ady πέταξα το χαμόγελο γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθούμε με κανέναν ....
Wink
OLGA - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και ανακάλυψα λίγο αργά την συζήτηση θα ήθελα και εγώ να πω την γνώμη μου.
Συμφωνώ με τον Πρόεδρο !!!! κατ αρχήν, και επειδή τυχαίνει να οδηγώ καθημερινα (κατεβαίνω την παραλιακή για να πάω στην δουλειά μου) βλέπω πάρα πολλά και ειλικρινά αν και τις περισσότερες φορές ξεκινάω ήρεμα και ωραία μέσα σε πέντε λεπτά έχω εκνευριστεί. Και αυτό μπορώ να πω ότι δέν προκαλείται μόνο απο γυναίκες αλλά κυρίως από άντρες οδηγούς,(που είναι προκατηλειμένοι πολλές φορές μόνο και μόνο επειδή βλεπουν γυναίκα) Πιστεύω πως όλοι μας θα πρέπει να δείξουμε ειδικά στον δρόμο περισσότερη ωριμότητα και γενικα να προσέχουμε να μην θέτουμε σε κίνδυνο πρωτα τις ζωές των άλλων και μετά την δική μας.
Οσο για τις γυναίκες του club πιστεύω (χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρη γιατί δεν τις έχω δεί όλες να οδηγούν) ότι για να ασχοληθούν και να γίνουν μέλη θα πρέπει να είναι καλές οδηγοί...!!!!!!!!
Μόνο για την Ρένα μπορώ να πω που μπηκα στο αμάξι της ναι "είσαι αστέρι γλυκιά μου " όπως και το 206 σου.!!!!!!!

"ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?"

Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω Very happy Very happy :-
D
teoman - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:21:50
Θέμα δημοσίευσης:
OLGA έγραψε:

Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω Very happy Very happy :-
D

Χα,η σίγουρη λύση... Πάντα πιάνει ε? Laughing
Vasso - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:35:34
Θέμα δημοσίευσης:
olga έγραψε:
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω

και εγώ το ίδιο κάνω χιχι Wink Wink
alemao - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:36:06
Θέμα δημοσίευσης:
εμένα καμμία δεν μου χαμογελάει στον δρόμο.
όλο μούτζες τρώω και τις επιστρέφω με τοκο Very happy Very happy Very happy
μάλλον φαίνεται ότι έχω γυναίκα γι'αυτό δεν μου δίνουν σημασία Cool
Bloom - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 15:25:19
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
OLGA έγραψε:

D

Τι λες τώρα! Αν πιάνει λέει?... Κι όχι μόνο για προτεραιότητα και τέτοια, όπου φυσικά ειναι standart οτι οι περισσότεροι υποκύπτουν και στη χαρίζουν Laughing , αλλά και για πιο περίπλοκες καταστάσεις!

Π.χ.: όταν είχα πρωτοπάρει το Peugeot μου, τρόμαζα να παρκάρω κάθε πρωϊ στους Αμπελόκηπους που δούλευα, γιατί ήταν πολύ στριμωγμένες οι θέσεις και δεν είχα εξοικειωθεί με το μέγεθος του αυτοκινήτου, οπότε φοβόμουν μη το φάω... Αποτέλεσμα? 'Εκανα 2-3 μανούβρες παραπάνω από το κανονικό μέχρι να το βάλω, αλλά μη φανταστείτε κάτι τραγικό ε?! Φημίζομαι για το καλό μου παρκάρισμα!! Cool
Ε, λοιπόν, οι άντρες οδηγοί που βρέθηκαν να περιμένουν πίσω μου τις πρώτες 5-6 φορές μέχρι να συνηθήσω, μπορώ να πω δεν παραπονέθηκαν καθόλου!! Με ένα χαμόγελο κι ένα σινιάλο οτι ¨μισό, δεν αργώ" που τους έκανα, περίμεναν να μισομπώ στη θέση και μετά έρχονταν με το αμάξι απο δίπλα και βοηθούσαν με οδηγίες, μου κλείναν και το μάτι κι έφευγαν Razz Laughing
Ένας θυμάμαι έκανε μες την καλή χαρά, μπρος πίσω με το αμάξι του 2-3 φορές για να κοιτάει πόσο απέχω και να μου λέει ανάλογα!!... Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Και επαναλαμβάνω: δεν τους κράταγα να περιμένουν, μη μου χρεώσετε τίποτα μισάωρα παρκαρίσματα, αλήθεια ειμαι γρήγορη και καλή... Embarassed Embarassed Very happy

Και το αστείο τελικά ποιό είναι? Που το κόλπο "χαμογέλα τους και λίγο μωρέ, πάντα κερδίζεις!" ποιός οδηγός μου το έμαθε άραγε??

Μα φυσικά η μητέρα μου! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 16:07:42
Θέμα δημοσίευσης:
Bloom έγραψε:
teoman έγραψε:
OLGA έγραψε:

D

Τι λες τώρα! Αν πιάνει λέει?... Κι όχι μόνο για προτεραιότητα και τέτοια, όπου φυσικά ειναι standart οτι οι περισσότεροι υποκύπτουν και στη χαρίζουν Laughing , αλλά και για πιο περίπλοκες καταστάσεις!

Π.χ.: όταν είχα πρωτοπάρει το Peugeot μου, τρόμαζα να παρκάρω κάθε πρωϊ στους Αμπελόκηπους που δούλευα, γιατί ήταν πολύ στριμωγμένες οι θέσεις και δεν είχα εξοικειωθεί με το μέγεθος του αυτοκινήτου, οπότε φοβόμουν μη το φάω... Αποτέλεσμα? 'Εκανα 2-3 μανούβρες παραπάνω από το κανονικό μέχρι να το βάλω, αλλά μη φανταστείτε κάτι τραγικό ε?! Φημίζομαι για το καλό μου παρκάρισμα!! Cool
Ε, λοιπόν, οι άντρες οδηγοί που βρέθηκαν να περιμένουν πίσω μου τις πρώτες 5-6 φορές μέχρι να συνηθήσω, μπορώ να πω δεν παραπονέθηκαν καθόλου!! Με ένα χαμόγελο κι ένα σινιάλο οτι ¨μισό, δεν αργώ" που τους έκανα, περίμεναν να μισομπώ στη θέση και μετά έρχονταν με το αμάξι απο δίπλα και βοηθούσαν με οδηγίες, μου κλείναν και το μάτι κι έφευγαν Razz Laughing
Ένας θυμάμαι έκανε μες την καλή χαρά, μπρος πίσω με το αμάξι του 2-3 φορές για να κοιτάει πόσο απέχω και να μου λέει ανάλογα!!... Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Και επαναλαμβάνω: δεν τους κράταγα να περιμένουν, μη μου χρεώσετε τίποτα μισάωρα παρκαρίσματα, αλήθεια ειμαι γρήγορη και καλή... Embarassed Embarassed Very happy

Και το αστείο τελικά ποιό είναι? Που το κόλπο "χαμογέλα τους και λίγο μωρέ, πάντα κερδίζεις!" ποιός οδηγός μου το έμαθε άραγε??

Μα φυσικά η μητέρα μου! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

ωχ ωχ αυτα να φοβασαι... Confused Wink Wink Confused Wink Wink Wink
Vaggelis - Πεμ 08 Μάϊ 2003, 23:02:46
Θέμα δημοσίευσης:
olga έγραψε:
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω

Vasso έγραψε:
και εγώ το ίδιο κάνω χιχι Wink Wink

Αυτό θα πεί εκμετάλευση... Rolling eyes
Alex - Παρ 09 Μάϊ 2003, 01:52:15
Θέμα δημοσίευσης:
Η Ολγα εθιξε το θεμα της προκαταληψης, που θεωρω σωστη παρατηρηση...Εγω ξερω εκ πειρας την συμπεριφορα ορισμενων αντρων προς γυναικες στο δρομο μιας και εχει τυχει να με μπερδεψουν μερικες φορες (λογω του οτι ειμαι μακρυμαλλης).... Σε μια περιπτωση ακουγα μπινελικια χωρις να εχω κανει κατι λαθος (εβγαινα απο ενα στενο με τον αλλο να ερχεται απο μακρια) και επειδη ο αλλος ηταν προκατηλειμένος ΦΟΥΛ, αρχισε τα μπινελικια απο 25-30 μετρα αποσταση ενω δεν πηγαινε ουτε με 20 χιλιομετρα, για να πεις δηλαδη οτι ηταν εστω, ελαχιστα δικαιολογημενα η αντιδραση του... δηλαδη ενω δεν υπηρχε απολυτως κανενα προβλημα, εκραζε μονο και μονο γιατι γουσταρε να κραζει τις γυναικες.. μολις πλησιασε πιο κοντα και με ειδε καλυτερα, σαστισε και το βουλωσε...

Σε κοντρες και στροφες δε, γινεται μεγαλο πανηγυρι.. τι να σας λεω παιδια - ειναι απιστευτη εμπειρια να τους βλεπω να προσπαθουν να με πιασουν και να μη μπορουν να πιστεψουν οτι τους περναει γυναικα ή οτι γυναικα παει κομματια στις στροφες. Καμια φορα κοβω ταχυτητα γιατι τους βλεπω κανουν ΧΟΝΤΡΕΣ μα**κιες στην προσπαθεια τους να με φτασουν και δεν θελω να γινω ηθικος αυτουργος σε φονο... .

Τωρα γι'αυτο που ειπωθηκε οτι οι γυναικες το πολυ πολυ να σου φανε κανα φτερο, αυτο ειναι επισης αληθεια καθως στην πλειοψηφια τους δεν κανουν χοντρες στουκες. Αυτο βασικα ομως ειναι αποτελεσμα του οτι γενικα δεν πανε τοσο γρηγορα οσο εμεις...Οποτε με τη σειρα μας λογικο ειναι και μεις να τα χουμε διαλυσει ολα γιατι οσο πιο γρηγορα πας τοσο πιο μεγαλη η συγκρουση..

Εμενα παντως στη τελικη δε με νοιαζει ποιος ειναι ο αλλος οδηγος στο δρομο, αλλα τι κανει που μπορει να μου δημιουργησει προβλημα. Προτιμω να αποδοκιμαζω μια συγκεκριμενη συμπεριφορα του ατομου που οδηγει δημιουργωντας προβλημα, παρα να γενικευω το προβλημα με το φυλλο τους.
Ntinos - Παρ 09 Μάϊ 2003, 05:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον σχετικα με το θεμα και εγω διαφωνω με την συγκριση αντρων-γηναικων εν ετει 2003.
ΑΛΛΑ
εχω παρατηρησει κατι τα τελευταια 2-3 χρονια ειδικα που εγινε και η μεγαλη εξαρση και το καθε 18χρονο κοριτσακι κυκλοφορει μενα αμαξι ΑΦΟΥ εχει λαδωσει για να παρει διπλωμα.και μην ακουσω κιχ
λοιπον καλα ολα με την γηναικα οδηγο αλλα προσεξτε κατι.μεταξυ 6-8 το απογευμα αμα πατε καπου με αμαξι σε προαστεια με αγορες οπως το χαλανδρι,κορυδαλλος,μαρουσι ΓΙΝΟΝΤΑΙ ολα τα παλαβα του κοσμου.μια καμερα και γυρνας ταινια.και απο μαλλιοτραβηγματα να δεις.εκεινη την ωρα λοιπον η γηναικα εχει σχολασει απο την δουλεια,οπως και ο αντρας.ΟΜΩΣ ο αντρας θα την πεσει κανα 2ωρο να ηρεμησει,να ξυσει λιγο τα @@ και γενικα να τεντωθει σε καναπε-κρεβατι ωστε το βραδυ να ειναι ετοιμοπολεμος για κρασια,ουζα,πιτσες,μπιρες,γεωργιου,τσουκαλα.Η ΓΥΝΑΙΚΑ ομως εκεινη την ωρα τρεχει να προλαβει την γωγω να κουρευτει,την σισυ να κανει πεντικιουρ και παει να δει και την βιτρινα με τις luis vuitton μεχρι το εμπορικο.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ στην κυριολεξια ΓΙΑΤΙ?γιατι εκεινη την ωρα κυκλοφορουν μονο γηναικες στο δρομο μονες σενα αμαξι η καθε μια.και τοτε δεν θα σκασεις το χαμογελο για να σε αφησει να παρκαρεις η πισω αφου θα σε μπινελικωσει και αμα μιλησεις θα πεταξει και κανα τσοκαρο στο παρ μπριζ.ΕΚΕΙΝΗ την ωρα λοιπον και εγω αμα θελω να παω καπου παω με τα ποδια-μετρο-φιλους.ΔΕΝ βγαζω το ωραιο μου αμαξακι ποτε.φαντασου να βριζεις στο μποτιλιαρισμα...σε γηναικειο κυκλοφοριακο χαος τι θα κανεις?αφηστε το καλυτερο.το πρωι βλεπετε οτι καμια τους δεν βιαζεται,το απογευμα αμα βαλεις κοντρα με γηναικα σε προαστειο θα πιεις τσαγακι lipton.και να δεις χρονους παρκαρισματος οταν βλεπουν οτι κλεινει η πεντικιουριστρια.σε 4 μετρα βαζουν 3,9 μετρα αμαξι χωρις δευτερη μανουβρα.
οχι δεν ειμαι φαλοκρατης.απλα περιμενω ποτε η γηναικα θα γινει το δυνατο φυλλο για να κυβερνησουμε επιτελους εμεις οι αντρες τον κοσμο
οποιος καταλαβε...καταλαβε
Steve - Σαβ 10 Μάϊ 2003, 12:20:35
Θέμα δημοσίευσης:
Vasso έγραψε:

Smile

Πόσες γυναίκες όμως οδηγούν παρόμοιες νταλίκες και επιβατικά λεωφορεία?

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ. Γι αυτό και οι άντρες μόνο κάνουνε τα δυστυχήματα. Επειδή έχουνε το μονοπώλιο σε αυτή τη κατηγορία. Φαντάζεσαι γυναίκα φορτηγατζού ή λεωφορειατζού? (τζά και τζού Razz ) Τότε να δείς πόσα ατυχήματα θα είχαμε Cool
Vaggelis - Δευ 12 Μάϊ 2003, 08:16:15
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Vasso έγραψε:

Smile

Πόσες γυναίκες όμως οδηγούν παρόμοιες νταλίκες και επιβατικά λεωφορεία?

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ. Γι αυτό και οι άντρες μόνο κάνουνε τα δυστυχήματα. Επειδή έχουνε το μονοπώλιο σε αυτή τη κατηγορία. Φαντάζεσαι γυναίκα φορτηγατζού ή λεωφορειατζού? (τζά και τζού Razz ) Τότε να δείς πόσα ατυχήματα θα είχαμε Cool

Τώρα γίνεσαι σκληρός...
Το γεγονός οτι οι γυναίκες δεν οδηγούν νταλίκες, οφείλεται στο οτι για να οδηγήσεις μια νταλίκα, χρειάζεται και κάποια σωματική δύναμη...
Και που ξέρεις οτι οι γυναίκες θα προκαλούσαν περισσότερα ατυχύματα;;;
Αν λάβουμε υπόψη οτι οι γυναίκες οδηγούν πιο προσεχτικά από εμάς (εκτός από μερικές ...άγριες Twisted evil ), τότε δεν στέκει η άποψή σου...
Bloom - Δευ 12 Μάϊ 2003, 14:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
Σε μια συζήτηση προχτές περί οδηγικού ρατσισμού (καλή ώρα... Twisted evil ) μου έκαναν πάσα το link που ακολουθεί...

Πρόκειται για χιουμοριστικό σποτάκι και βασικά διαφημίζει άλλη μάρκα αυτοκινήτων ( Confused Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed), αλλά έχει πολύ πλάκα ε και... σας θυμήθηκα βρε κουτά! Rolling eyes Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

http://www.punchbaby.com/media/gitfakt/clips/ads/womendrivers.mov

Υ.Γ.: εύχομαι οι αρχηγοί να μη με δείρουνε για το link, εγώ για να γελάσουμε το έκανα...

2gunfire 2gunfire 2gunfire -------> Bloom Eek

Mr. Green
HackerWerger - Κυρ 08 Ιούν 2003, 19:42:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάλι μου έχει δημιουργηθεί η άποψη (Όχι, δεν είμαι ρατσιστής!! Evil ) ότι η πλειοψηφία των γυναικών που οδηγούν αμάξι, δεν έχουν ουδεμία σχέση με το.. άθλημα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχουν επικρατήσει εκφράσεις του τύπου: Very happy "ο χάρος ξεκινά", "ο χάρος βγήκε παγανιά!", κ.τ.λ. όταν είναι γυναίκα στο τιμόνι! Μην πω για τα μπόνους: Γριούλα 10.000 πόντους - Γεράκος με μπαστούνι - 15.000 πόντους Laughing Laughing
Πέρα απ'την πλάκα, υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά. Όντως έχω γνωρίσει ουκ ολίγες κοπέλες που οδηγούν πολύ καλύτερα από το μέσο όρο (αναφέρομαι σε όλον τον πληθυσμό) και ακόμη έχω δει κοπέλες να χειρίζονται το αυτοκίνητο σε x-treme καταστάσεις καλύτερα και από εμένα!!! (Ψώνιο, έτσι;; - Just having fun!)

Υ.Γ.: Προς Bloom: Πολύ έξυπνη η διαφήμιση της Mazda... Παραείναι όμως έξυπνη.. για να είναι αληθινή!! Very happy Laughing
TZAG - Δευ 09 Ιούν 2003, 06:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
Την θυμάται κανείς την κυρία αυτή Question

Όταν μιά γυναίκα ξέρει να οδηγεί, τότε οδηγεί καλύτερα κι από τον καλύτερο άνδρα οδηγό Exclamation
Vasso - Δευ 09 Ιούν 2003, 09:13:28
Θέμα δημοσίευσης:
HackerWerger έγραψε:
Εμένα πάλι μου έχει δημιουργηθεί η άποψη (Όχι, δεν είμαι ρατσιστής!! Evil ) ότι η πλειοψηφία των γυναικών που οδηγούν αμάξι, δεν έχουν ουδεμία σχέση με το.. άθλημα!

Συγνώμη αλλά όταν ακούω τέτοιες απόψεις ......... απορώ με τη σκέψη !!
...... - Δευ 09 Ιούν 2003, 11:55:07
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα παιδακια...
μολις διαβασα την συζητηση σας και επιτρεψτε μου να διαφωνισω με ολα αυτα που αναφερουν οι ανδρες του club ως κορη επαγγελματια γυναικας οδηγου λεωφορειου...
η μαμα μου οδηγουσε 14 χρονια λεωφορειο και δεν ειχε ουτε ενα ατυχημα...ουτε καν ενα μικρο τρακαρισμα...εν αντιθεση πολλοι συναδελφοι της ειχαν επι καθημερινης βασης ατυχηματα απο καθρεπτες μεχρι θανατο...
δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο αλλα η μαμα μου εχει ολα τα διπλωματα οδηγησης εχει εργαστει πολλα χρονια πανω στο τιμονι και ποτε μα ποτε δεν εχει δημιουργησει προβλημα...σε αντιθεση με τους ανδρες οδηγους που η τακτικη τους ειναι να χρησιμοποιουν το στομα τους και την μυικη τους δυναμη για να αποδειξουν οτι εχουν δικιο...
οσο για τις υπολοιπες γυναικες επαγγελματιες οδηγους επειδη τυχαινει να ξερω αρκετες πιστευω πως αξιζουν πολλα περισσοτερα απο παιδακια σαν και σας, εννοω την ηλικιας σας και οχι το μυαλο και τις γνωσεις σας,και δεν μπορειτε να τις φθασετε στην εμπειρια που εχουν πανω στο τιμονι επειδη ξερετε να παιζετε με το χειροφρενο και το γκαζι...
συγνωμη αν προσβαλα κανεναν απο σας αλλα ειναι η αληθεια...
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 12:09:31
Θέμα δημοσίευσης:
Ολα είναι σχετικά ... και όλα θέμα τύχης & συμπτώσεων ...

Πριν μία βδομάδα πήγα να παρω το δικό μου, μετά την δουλειά και ενώ το είχα βάλει σε σημείο ήσυχο και με αρκετό χώρο ... φρόντισε μία κοπελίτσα Rolling eyes Rolling eyes με ένα τανκς (Yaris) να έρθει να παρκάρει πάνω μου ... μέχρι που ο προφυλακτήρας να μπει κάτω από τον δικό μου ... γιατί λέει δεν χώραγε και έκλεινε το πάρκινγκ μιας πολυκατοικίας ...

Φυσικά αν την είχα μπροστά μου θα την ... "φιλούσα" ... αλλά δεν μου έκατσε να την συναντήσω εκείνη την στιγμή ... Την επομένη όμως έπεσα πάνω της ... και έπεσαν εξηγήσεις ... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Το μόνο που με εκνεύρισε πολύ είναι ότι ΔΕΝ μπορούσα να φύγω ... αφού θα έπρεπε να σπάσω τον προφυλακτήρα μου ... για να φύγω ... Τελικά κατέβηκε ένα παληκάρι και πήγε ποιο μπροστά την Ιταλίδα του (LANCIA) για να καταφέρω να την κάνω ...

Ολα λοιπόν είναι σχετικά ...
...... - Δευ 09 Ιούν 2003, 12:23:50
Θέμα δημοσίευσης:
και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχετε και φαντασια...
η κοπελα σε αγγιξε λιγο για να σε γνωρησει θα σε ειδε μαλλον οταν παρκαρες και εκανε οτι μα οτι μπορουσε για να σε πλησιασει...και να που το καταφερε...μιλας σε μας τωρα γι αυτην...(που ξερεις μπορει και να ναι φιλη μου)...ο κοσμος ειναι μικροοοος...
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 12:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
MR2 έγραψε:
και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχετε και φαντασια...
η κοπελα σε αγγιξε λιγο για να σε γνωρησει θα σε ειδε μαλλον οταν παρκαρες και εκανε οτι μα οτι μπορουσε για να σε πλησιασει...και να που το καταφερε...μιλας σε μας τωρα γι αυτην...(που ξερεις μπορει και να ναι φιλη μου)...ο κοσμος ειναι μικροοοος...

μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing

και για αυτό μιλώ τώρα σε σας .... μπας και είναι φίλη σας .... Wink Laughing

πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... Rolling eyes Rolling eyes

αχ! αυτές οι γυναίκες ... Razz Razz Razz
teoman - Δευ 09 Ιούν 2003, 12:46:22
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:

μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing

πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... Rolling eyes Rolling eyes

Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:05:08
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping

Ποτέ... μην λές ποτέ... Ολα στο παιχνίδι είναι... και οι ευχές για αυτό υπάρχουν ... για να βγαίνουν ... Wink Wink

Οταν θα βρεθούμε θα σου δώσω ένα καλό CD φρέσκο για Summer 2003 ... και θα με θυμηθείς ... Μόλις θα το ακούς θα γίνεσαι άλλος άνθρωπος ... Wink
ΜΑΜΒΟ ΙΤALIANO (long remix) ... και αν δεν θέλεις Ξένο έχω και αντίστοιχο Greek Dance ΜΙΧ2003 by Nikos ... Wink

Ολα στον ατμό κύριοι!!!!! Wink
...... - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:06:17
Θέμα δημοσίευσης:
και ο θοδωρης φανταζεται...αχ.αχ....αχ
παω στοιχημα οτι παρκαρεις καθε φορα μπροστα πισω αριστερα δεξια πανω κατω απο ενα αυτοκινητο που υποψιαζεσαι οτι μπορει και να ανοικει σε μια γυναικα...οπως πχ σε ενα 206cc...
για πες μας και την συνεχεια old navy...
εχει γινει τιποτα αλλο παραπανω και μας το κρυβεις???
μηπως εσυ τελικα ησουν αυτος που κωλησε το τουτου σου στην κοπελα...
μηπως ηταν ολα σκηνοθετημενα???
μηπως λεω μηπως????και τωρα μας το εγραψες αυτο για να μην σε κατηγορησουμε καποτε οτι κανεις καμακι σε αθωες ανυπερασπιστες γυναικες με το να κολλας το αμαξι σου πανω τους....χιχιχιχι...

ασχετο με την δικια σου φαση εγω δεν θα ημουν τοσο ηρεμη αν μου συνεβαινε κατι τετοιο....δεν θα κοιτουσα την ομορφια του το καλλιγραμμο κορμι του το ωραιο αμαξι του κλπ...αλλα θα του τα εχωνα κανονικοτατα...και σιγουρα αυτος μετα δεν θα ηθελε να με ματαξαναδει...
ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα το σκυλο το γκομενο και το αυτοκινητο δεν επιτρεπω σε κανεναν καμια κλπ να μου τα αγγιξει...
εχω πλακωθει με γυναικα που αγγιξε με το χερι της το αυτοκινητο μου στο δρομο...για να ξαποστασει...που???? στο αυτοκινητο μου...γιατι μαζι το αγορασαμε???και θελει και να ακουμπησει το βρ@@@χερο της...αν ειναι δυνατον!!!!
Rena - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:15:40
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:

Η κακία...

[/quote]
Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... Sleeping Sleeping Sleeping[/quote]

και η "εξυπνάδα"

συναντηθήκανε....

Δεν λέω ότι οι γυναίκες είναι τέλειες οδηγοί .... κάνουν μπαμ απο χιλιόμετρα .... υπάρχουν περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να δείς ποιός οδηγεί το αυτοκίνητο για να καταλάβεις ότι οδηγεί γυναίκα..ΑΛΛΑ...υπάρχουν και κάτι άντρες...σκέτοι δολοφόνοι Twisted evil Exclamation Twisted evil Exclamation Twisted evil Exclamation Twisted evil Exclamation

Να ρωτήσω κάτι ....

Οι περισσότεροι ταρίφες άντρες δεν είναι ???

Ναι?! αα ευχαριστώ (ο νοών νοείτο )
alemao - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:23:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγα με τους ταριφες! Laughing Laughing Laughing
teoman - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:25:18
Θέμα δημοσίευσης:
Rena έγραψε:

teoman έγραψε:

και η "εξυπνάδα"

συναντηθήκανε....

Αυτά Ρένα μου,γίνονται μόνο στις "Αέρινες σιωπές" Laughing
Εδώ μόνο για πλάκα τα γράφουμε Wink
Rena - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Rena έγραψε:

teoman έγραψε:

και η "εξυπνάδα"

συναντηθήκανε....

Αυτά Ρένα μου,γίνονται μόνο στις "Αέρινες σιωπές" Laughing
Εδώ μόνο για πλάκα τα γράφουμε Wink

Διακρίνω μια πικρία Question Question Question

Είστε τόσο χαριτωμένοι που με προκαλείται να σας πειράζω Wink .... Είν΄κακόόόό.. Question Question Question
teoman - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:37:50
Θέμα δημοσίευσης:
Rena έγραψε:
Διακρίνω μια πικρία Question Question Question

Είστε τόσο χαριτωμένοι που με προκαλείται να σας πειράζω Wink .... Είν΄κακόόόό.. Question Question Question

Πικρία για ποιο λόγο?Μήπως γιατί πραγματικά υπάρχουν πολλές γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από μας?Μήπως γιατί αυτά που λέω ότι "θα ευχόμουν",είναι σενάρια επιστημονικής φαντασιάς,made by Φώσκολος?Ή μήπως επειδή μας πειράζεις? Laughing Wink

Δεν πληγωνόμαστε τόσο εύκολα.... Θα το αντέξω... Rolling eyes
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:40:48
Θέμα δημοσίευσης:
Rena έγραψε:
Old Navy έγραψε:

Η κακία...

Γιατί καλέ κακία ? ? ?
Η κοπέλα με ακούμπησε ... και εγώ απλά και ευγενικά ζήτησα "αποκατάσταση" της βλάβης πάντα με χαμόγελο ... και αυτή ζήτησε ευγενικά συγνώμη και μου χάρισε και ένα χαμόγελο και ... και ... και ...
Τι έπρεπε δηλαδή να κάνω? Να την πιάσω από τα μαλλιά και να την αρχίσω στις μπάτσες ... ? Αυτά είναι για αλλού ... και για άλλες περιπτώσεις ...
Εγώ σε γυναίκα δεν σηκώνω χέρι αλλά ούτε και φωνή ...

Αλλωστε μπορεί και εγώ να την κάνω την πατάτα καμιά μέρα και να ακουμπήσω τυχαία πάνω σε ένα προπορευόμενο 206 ... Rolling eyes
Οποια θέλει ας έρθει να με σφάξει ... Twisted evil Twisted evil
teoman - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:
Αλλωστε μπορεί και εγώ να την κάνω την πατάτα καμιά μέρα και να ακουμπήσω τυχαία πάνω σε ένα προπορευόμενο 206 ... Rolling eyes

Μόνο κάντο σύντομα αν είναι,πριν αυτή η "κάποια" αποκτήσει... τον καινούργιο της προφυλακτήρα... Laughing Wink
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Old Navy έγραψε:

Μόνο κάντο σύντομα αν είναι,πριν αυτή η "κάποια" αποκτήσει... τον καινούργιο της προφυλακτήρα... Laughing Wink

Aν φθάσω στο σημείο να διαλύσω έναν προφυλακτήρα ... τότε μιλάμε για πολύ σοβαρή περίπτωση ... Rolling eyes Rolling eyes .... αλλά θα είμαι προετοιμασμένος ... Wink ... θα ακολoυθεί και ένα βαν της Peugeot Sport ... Smile Smile Smile
teoman - Δευ 09 Ιούν 2003, 13:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:
Aν φθάσω στο σημείο να διαλύσω έναν προφυλακτήρα ... τότε μιλάμε για πολύ σοβαρή περίπτωση ... Rolling eyes Rolling eyes .... αλλά θα είμαι προετοιμασμένος ... Wink ... θα ακολoυθεί και ένα βαν της Peugeot Sport ... Smile Smile Smile

Τί να σου κάνει η peugeot sport?Τίποτα σε INTEGRATED TUNING SOLUTIONS υπάρχει? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Rena - Δευ 09 Ιούν 2003, 14:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:

Μακρία απο την πέζα μου...αλλιώς Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo ............. Black eye
Vini - Δευ 09 Ιούν 2003, 14:30:33
Θέμα δημοσίευσης:
Rena έγραψε:
Old Navy έγραψε:

Μακρία απο την πέζα μου...αλλιώς Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo Rambo ............. Black eye

Πω!!! Πω!!! να φοβάμαι δηλαδή ... ? ? ? Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused
Αν είναι να στεναχωρηθείς .... τότε θα κάνω πίσω ... ή απλά θα σε περάσω .... εύκολα .... Laughing Laughing Laughing
HackerWerger - Τρι 10 Ιούν 2003, 23:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
H EFH έγραψε:
ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα το σκυλο το γκομενο και το αυτοκινητο δεν επιτρεπω σε κανεναν καμια κλπ να μου τα αγγιξει...
εχω πλακωθει με γυναικα που αγγιξε με το χερι της το αυτοκινητο μου στο δρομο...για να ξαποστασει...που???? στο αυτοκινητο μου...γιατι μαζι το αγορασαμε???και θελει και να ακουμπησει το βρ@@@χερο της...αν ειναι δυνατον!!!!

Siga re kakia efoula!! Se ligo tha fas kai emas (menoume kai sthn idia perioxh..)

Loipon, den xero ti symperasma bghke apo to paron topic alla to sigouro einai oti oloi dikaiountai na exoun diploma odhghshs. Kai as einai... koutsoi h anaphroi!! Very happy Very happy (Plaka kano, kai edo opos kai sto last post - asxeta an merikes den to epiasan!)
christhehealer - Τετ 11 Ιούν 2003, 21:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Την θυμάται κανείς την κυρία αυτή Question

Όταν μιά γυναίκα ξέρει να οδηγεί, τότε οδηγεί καλύτερα κι από τον καλύτερο άνδρα οδηγό Exclamation

Καρα-υπερβολή Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μια καλή οδηγός που οι συγκοιρίες την έφεραν στο προσκήνιο, όπως και από συγκοιρίες έχασε τον τίτλο το '82.

Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με Ρέρλ, Βάτανεν, Άλλεν, Κάνκουνεν, Τοϊβόνεν, Μίκολα, Μάκινεν, Μπλοκμβιστ.

Είναι άδικο για την Μουτόν. Wink
TZAG - Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:25:03
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Καρα-υπερβολή Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Μια καλή οδηγός που οι συγκοιρίες την έφεραν στο προσκήνιο, όπως και από συγκοιρίες έχασε τον τίτλο το '82.

Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με Ρέρλ, Βάτανεν, Άλλεν, Κάνκουνεν, Τοϊβόνεν, Μίκολα, Μάκινεν, Μπλοκμβιστ.

Είναι άδικο για την Μουτόν. Wink

Για μένα το θέμα είναι ότι ακόμα και μιά "καλή οδηγός", όπως ανάφερες, κάνει την διαφορά. Ειδικά όταν συναγωνίζεται "θηρία" όπως Μάκινεν, Κάνκουνεν και Βάτανεν. Wink
Φαντάζεσαι να οδηγούσαν όλες οι γυναίκες σαν τη Michele και να ασχολούνταν τόσο με την αυτοκίνηση; Εμείς μάλλον θα πλέναμε πιάτα Laughing
pezomania - Πεμ 12 Ιούν 2003, 07:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά ξεχνάτε κάτι σημαντικό, ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Μουτόν ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχει με το αυτοκίνητο που οδηγάει σήμερα ο Μάκινεν!!!!

Μιλάμε για ένα αμάξι το οποίο δεν ήξερε τι σημαίνουν ηλεκτρονικά υποβοηθήματα & με 700+ άλογα!!!!!!!! Μιλάμε για τρομερά δύστροπο αυτοκίνητο!!

Άρα μια τόσο καλή οδηγός του τότε, το Ford wrc θα της φαινόταν αργό και προβλέψιμο Wink
christhehealer - Δευ 16 Ιούν 2003, 22:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
Για μένα το θέμα είναι ότι ακόμα και μιά "καλή οδηγός", όπως ανάφερες, κάνει την διαφορά. Ειδικά όταν συναγωνίζεται "θηρία" όπως Μάκινεν, Κάνκουνεν και Βάτανεν. Wink

Μια ιστορική λεπτομέρια. Δεν ήταν ποτέ αντίπαλος,΄ούτε του μπαμπά Μάκινεν (ο κύριος οδηγός των MINI Cooper), πόσο μάλλον του γιου (αυτόν που όλοι ξέρουμε).

Δεν ήταν μεγάλη οδηγός. Την συγκεκριμένη στιγμή είχε το καλύτερο αυτοκίνητο. Quatro.

Εάν ήταν μεγάλη θα οδηγούσε και το S1 Wink
Svstouk - Τρι 17 Ιούν 2003, 06:59:10
Θέμα δημοσίευσης:
Old Navy έγραψε:

Εγώ σε γυναίκα δεν σηκώνω χέρι αλλά ούτε και φωνή ...

Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch

Εμ, γι'αυτό πούλησες το 206! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες