DimiP έγραψε: |
δεν με ενοχλουν, μαλιστα αποτελουν ομορφο θεαμα στην ασχημια της πολης...
αρκει να μην προσπαθουν να σου πεταχθουν και να σε κοβουν οταν πηγαινεις με 80 (ναι ετρεχα! ![]() ![]() ![]() |
teoman έγραψε: |
Ή να περιμένεις κανά 5λεπτο αφού έχει ανάψει πράσινο και να περιμένεις επειδή κάποια βάφει πρωί-πρωί τις βλεφαρίδες της... Που είπαμε ότι ψηφίζουμε? |
Sidobre έγραψε: |
Οσο αφορά το θέμα, προσωπικά η εμπειρία μου έχει δείξει ότι Αντρες και Γυναίκες είναι απόλυτα ίδιοι στο τιμόνι και εξαρτάται από τον τρόπο που έχουν διδαχθεί πάνω στο αντικείμενο. Αυτό που κατά κύριο λόγο διαφέρουμε είναι ως προς τον τρόπο που βλέπει ο καθένας το αυτοκίνητο. Οι (περισσότερες) γυναίκες το βλέπουν καθαρά σαν αντικείμενο που τους πηγαίνει στον προορισμό τους και μέχρι εκεί. Οι (περισσότεροι) το εκλαμβάνουν ως προέκταση του ανδρισμού τους και αντιδρούν βάση αυτού του σκεπτικού. Η αλήθεια (και βέβαια η σωστή αντιμετώπιση) είναι πάντα κάπου στη μέση.... |
Πρόεδρος είσαι,δεν περίμενα να πεις κάτι περισσότερο αντιδραστικό ![]() (αμέσως-αμέσως θα έχανες καμια 20σαριά μέλη) |
Sidobre έγραψε: |
Mε τέτοιο θέμα, το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγεί είναι η έναρξη του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου!!!
Ελπίζω προηγουμένως να διάβασες τα παρακάτω topic... http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1333 http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=1307 Aν όχι, κάντο αμέσως για να δεις τι σε περιμένει!!!!!! |
Dj-Steve έγραψε: |
Επειδή δεν κατάλαβα, τί με περιμένει? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Όχι τίποτα άλλο,αλλά τοπολογικά βρίσκεσαι στην μέση.Θα έρθουν οι μισές βόρειες και οι άλλες μισές νότιες και τότε... ![]() ![]() ![]() Εμείς κορίτσια,δεν ξέρουμε τίποτα,δεν είδαμε τίποτα ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Ή να περιμένεις κανά 5λεπτο αφού έχει ανάψει πράσινο και να περιμένεις επειδή κάποια βάφει πρωί-πρωί τις βλεφαρίδες της... Που είπαμε ότι ψηφίζουμε? |
Ισότητα δεν θέλουνε? Ας έχουνε και αυτές 5-10 topic να παίζουνε ![]() |
ady έγραψε: | ||
Steve, άμα δεις τι κοπελάρες έχει το club μας, θα αλλάξει λίγο η γνώμη σου για τις γυναίκες οδηγούς..... ![]() |
Svstouk έγραψε: | ||||
Σωστός! ![]() |
Άντε ντε! Πού είναι να τις καμαρώσω? BTW, είχα μια καθηγήτρια πέρισυ στο ιδιωτικό σχολείο που πήγαινα... Ξανθιά, γαλανά μάτια, και ένα 206 Roland Garros μαύρο... Όλα τα λεφτάααα! (προτιμώ μελαχρινές αλλά θα έκανα μια εξαίρεση! ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Θα σου κάνω μία πρόταση. Θα βάλεις μία κόντρα με μία από τις κοπέλες του club. Θα σε αφήσουμε να διαλέξεις και ποια. Εάν χάσεις κάτω από 5 κολώνες θα πούμε ένα καλό λόγο να γλιτώσεις το λιντσάρισμα. Εάν χάσεις πάνω από 5 κολώνες (το πιο πιθανό) σε αφήνουμε στο ελεός τους. ![]() ![]() ![]() Νίπτω τα χείρας μου, για να είμαι in line με το κλίμα των ημερών. ![]() |
ΣΙΓΑ ρε chriss, μου φαινεται μερικοι υπερεκτιμουν τις ικανοτητες τους ... |
ακου 5 κολωνες !! με ιδια αμαξια ;;; |
Θα σου κάνω μία πρόταση. Θα βάλεις μία κόντρα με μία από τις κοπέλες του club. Θα σε αφήσουμε να διαλέξεις και ποια. Εάν χάσεις κάτω από 5 κολώνες θα πούμε ένα καλό λόγο να γλιτώσεις το λιντσάρισμα. Εάν χάσεις πάνω από 5 κολώνες (το πιο πιθανό) σε αφήνουμε στο ελεός τους. ![]() ![]() ![]() Νίπτω τα χείρας μου, για να είμαι in line με το κλίμα των ημερών. ![]() |
Vini έγραψε: |
Καλημέρα σε όλους ...
Tώρα τελευταία παρατηρώ ένα φαινόμενο το οποίο αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για πιθανό ατύχημα ... Το φαινόμενο ΔΕΝ αφορά τις γυναίκες αλλά όλους μας ... Απλά τώρα τελευταία (ίσως είναι σύμπτωση) έχω πέσει πάνω σε γυναικείες παρουσίες ... που εκμεταλεύονται ιδιαίτερα τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών ... και μέσα στο αυτοκίνητο ... Ποιο το φαινόμενο ? Οδήγηση και ταυτόχρονη χρήση κινητού τηλεφώνου ... Αν οδηγούμε σε ευθεία, ας πούμε ότι κάτι πάει και έρχεται αφού μπορούμε και ελέγχουμε ποιο εύκολα. Αν όμως κατεβαίνουμε μία κατηφόρα, πρέπει να στρίψουμε και να αλλάξουμε ταχύτητα και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε να συζητάμε στο κινητό, αυτό το θεωρώ κίνδυνο για σοβαρό τρακάρισμα ... Εχώ δει αυτοκίνητα να έχουν μπει σε κήπους, αυτοκίνητα που δεν κατάφεραν με ένα χέρι να στρίψουν κλειστά στην στροφή και βρέθηκαν σε άλλα που ερχόντουσαν κανονικά, αυτοκίνητα που βγαίνουν όπως να'ναι και μπαίνουν όπου να'ναι και όλα αυτά γιατί ο οδηγός παρασύρεται από την κουβεντούλα στο κινητό ... Θα συνιστούσα περισσότερη προσοχή ... και χρήση στο αυτοκίνητο ενός hands free από όλους ... |
Από που προκύπτει ότι θα τρέξουν με τα ίδια αμάξια. ![]() Για διάβασε το forum προσεκτικά, πριν απαντήσεις. Εκτίθεσε και μετά παραπονιέσε ![]() |
alemao έγραψε: |
όπως είπες και εσύ δεν είναι μόνο οι γυναίκες που το κάνουν αυτό. εγώ έχω δει περισσότερους άντρες να μιλάνε στο κινητό, επειδή ο άντρας θεωρεί τον εαυτό του "χερά" και ότι μπορεί να οδηγεί και με το γόνατο ακόμα ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||||
Γιατί έχεις περάσει εσύ κάποια, για ν' ανοίξουμε τις σαμπάνιες της νίκης. ![]() ![]() ![]() ![]()
Από που προκύπτει ότι θα τρέξουν με τα ίδια αμάξια. ![]() Για διάβασε το forum προσεκτικά, πριν απαντήσεις. Εκτίθεσε και μετά παραπονιέσε ![]() |
DimiP απότι βλέπω, αρχίζεις και λογικεύεσαι τέκνον μου ![]() |
vassop26 έγραψε: |
ότι έχω σοκαριστεί ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Και εγω και εγω |
Βάσω τί εννοείς? ![]() |
Dj-Steeve έγραψε: |
Βάσω τί εννοείς? |
Christhehealer έγραψε: |
Άκου σε forum αυτοκινήτου εν έτη 2003, να συζητάμε εάν οι γυναίκες πρέπει να έχουν δίπλωμα. |
Μη χάσεις και συ ζηλιάρη! |
so what? μασάει η κατσίκα ταραμά? :mrgreen Εγώ θέλω πολύ να έρθουνε να δώ απόψεις! ![]() |
Bloom έγραψε: |
Όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, σοβαρά εν έτη 2003 είχες απορίες αν πρέπει οι γυναίκες να έχουμε δίπλωμα...?!!??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Γιατί σοκάρεσαι γλυκιά μου;
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στόκο μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου. ![]() Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. Αφού την πρώτη φορά το είπα αστεία και σκέψου, μου την έπεσαν. Είναι λυπηρό. Ή μήπως τα αντανακλαστικά μας δεν λειτουργούν καλά; ![]() |
Γιατί σοκάρεσαι γλυκιά μου; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στόκο μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου. ![]() Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. Αφού την πρώτη φορά το είπα αστεία και σκέψου, μου την έπεσαν. Είναι λυπηρό. Ή μήπως τα αντανακλαστικά μας δεν λειτουργούν καλά; ![]() |
Τα αίματα ανάψαν για τα καλά! Δε περίμενα να είχε τέτοια εξέλιξη το συγκεκριμένο topic!
Σε ένα σταυροδρόμι που δεν υπάρχει σήμανση, ποιος έχει προτεραιότητα? (Ο δεξιά ερχόμενος...) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
κιοπως ειχε πει καποιος σε παρομοια διασταυρωση. -"που πας ρε ;;" -"μα εχω προτεραιοτητα..." -"ποιος εισαι εσυ ; δε σε ξερω. στο χωριο μου ρε εχεις προτεραιοτητα ;" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. |
Vasso έγραψε: |
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..
1. Άντρες οδηγούν τριαξονικές νταλίκες (βλέπε δυστήχημα στα Τέμπη) 2. Άντρες οδηγούν επιβατικά λεωφορεία (βλέπε δυστήχημα στον Αλιάκμονα) ![]() |
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..
1. Άντρες οδηγούν τριαξονικές νταλίκες (βλέπε δυστήχημα στα Τέμπη) 2. Άντρες οδηγούν επιβατικά λεωφορεία (βλέπε δυστήχημα στον Αλιάκμονα) ![]() |
OLGA έγραψε: |
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω ![]() ![]() D |
olga έγραψε: |
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω |
Χα,η σίγουρη λύση... Πάντα πιάνει ε? ![]() |
Bloom έγραψε: | ||||
Τι λες τώρα! Αν πιάνει λέει?... Κι όχι μόνο για προτεραιότητα και τέτοια, όπου φυσικά ειναι standart οτι οι περισσότεροι υποκύπτουν και στη χαρίζουν ![]() Π.χ.: όταν είχα πρωτοπάρει το Peugeot μου, τρόμαζα να παρκάρω κάθε πρωϊ στους Αμπελόκηπους που δούλευα, γιατί ήταν πολύ στριμωγμένες οι θέσεις και δεν είχα εξοικειωθεί με το μέγεθος του αυτοκινήτου, οπότε φοβόμουν μη το φάω... Αποτέλεσμα? 'Εκανα 2-3 μανούβρες παραπάνω από το κανονικό μέχρι να το βάλω, αλλά μη φανταστείτε κάτι τραγικό ε?! Φημίζομαι για το καλό μου παρκάρισμα!! ![]() Ε, λοιπόν, οι άντρες οδηγοί που βρέθηκαν να περιμένουν πίσω μου τις πρώτες 5-6 φορές μέχρι να συνηθήσω, μπορώ να πω δεν παραπονέθηκαν καθόλου!! Με ένα χαμόγελο κι ένα σινιάλο οτι ¨μισό, δεν αργώ" που τους έκανα, περίμεναν να μισομπώ στη θέση και μετά έρχονταν με το αμάξι απο δίπλα και βοηθούσαν με οδηγίες, μου κλείναν και το μάτι κι έφευγαν ![]() ![]() Ένας θυμάμαι έκανε μες την καλή χαρά, μπρος πίσω με το αμάξι του 2-3 φορές για να κοιτάει πόσο απέχω και να μου λέει ανάλογα!!... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και επαναλαμβάνω: δεν τους κράταγα να περιμένουν, μη μου χρεώσετε τίποτα μισάωρα παρκαρίσματα, αλήθεια ειμαι γρήγορη και καλή... ![]() ![]() ![]() Και το αστείο τελικά ποιό είναι? Που το κόλπο "χαμογέλα τους και λίγο μωρέ, πάντα κερδίζεις!" ποιός οδηγός μου το έμαθε άραγε?? Μα φυσικά η μητέρα μου! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olga έγραψε: |
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω |
και εγώ το ίδιο κάνω χιχι ![]() ![]() |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Πόσες γυναίκες όμως οδηγούν παρόμοιες νταλίκες και επιβατικά λεωφορεία? ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΜΙΑ. Γι αυτό και οι άντρες μόνο κάνουνε τα δυστυχήματα. Επειδή έχουνε το μονοπώλιο σε αυτή τη κατηγορία. Φαντάζεσαι γυναίκα φορτηγατζού ή λεωφορειατζού? (τζά και τζού ![]() ![]() |
HackerWerger έγραψε: |
Εμένα πάλι μου έχει δημιουργηθεί η άποψη (Όχι, δεν είμαι ρατσιστής!! ![]() |
MR2 έγραψε: |
και το χειροτερο ειναι οτι δεν εχετε και φαντασια...
η κοπελα σε αγγιξε λιγο για να σε γνωρησει θα σε ειδε μαλλον οταν παρκαρες και εκανε οτι μα οτι μπορουσε για να σε πλησιασει...και να που το καταφερε...μιλας σε μας τωρα γι αυτην...(που ξερεις μπορει και να ναι φιλη μου)...ο κοσμος ειναι μικροοοος... |
Old Navy έγραψε: |
μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... ![]() ![]() ![]() ![]() και για αυτό μιλώ τώρα σε σας .... μπας και είναι φίλη σας .... ![]() ![]() πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... ![]() ![]() αχ! αυτές οι γυναίκες ... ![]() ![]() ![]() |
Αχ Νίκο,πάντα ευχόμουν να πέσει πάνω μου μία αιθέρια ύπαρξη,με το "φτωχό" κάμπριό της,και αφού παραδεχθεί ότι το φταίξιμο είναι 100% δικό της,να με παρακαλέσει να πάμε στο σπίτι της για τον "διακονονισμό" της ζημιάς... ![]() ![]() ![]() |
μα είμαι σίγουρος ότι για αυτό "πάρκαρε" πάνω μου ... ![]() ![]() ![]() ![]() και για αυτό μιλώ τώρα σε σας .... μπας και είναι φίλη σας .... ![]() ![]() πάντως εγώ την γνώρισα ... και μετά απο κουβεντούλα ... κανονίσαμε τρόπο αποκατάστασης της βλάβης ... ![]() ![]() αχ! αυτές οι γυναίκες ... ![]() ![]() ![]() |
Rena έγραψε: | ||
και η "εξυπνάδα" συναντηθήκανε.... |
teoman έγραψε: | ||||
Αυτά Ρένα μου,γίνονται μόνο στις "Αέρινες σιωπές" ![]() Εδώ μόνο για πλάκα τα γράφουμε ![]() |
Rena έγραψε: |
Διακρίνω μια πικρία ![]() ![]() ![]() Είστε τόσο χαριτωμένοι που με προκαλείται να σας πειράζω ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η κακία... |
Αλλωστε μπορεί και εγώ να την κάνω την πατάτα καμιά μέρα και να ακουμπήσω τυχαία πάνω σε ένα προπορευόμενο 206 ... ![]() Οποια θέλει ας έρθει να με σφάξει ... ![]() ![]() |
Μόνο κάντο σύντομα αν είναι,πριν αυτή η "κάποια" αποκτήσει... τον καινούργιο της προφυλακτήρα... ![]() ![]() |
Aν φθάσω στο σημείο να διαλύσω έναν προφυλακτήρα ... τότε μιλάμε για πολύ σοβαρή περίπτωση ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αλλωστε μπορεί και εγώ να την κάνω την πατάτα καμιά μέρα και να ακουμπήσω τυχαία πάνω σε ένα προπορευόμενο 206 ... ![]() Οποια θέλει ας έρθει να με σφάξει ... ![]() ![]() |
Μακρία απο την πέζα μου...αλλιώς ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
H EFH έγραψε: |
ολα μπορω να τα ανεχτω αλλα το σκυλο το γκομενο και το αυτοκινητο δεν επιτρεπω σε κανεναν καμια κλπ να μου τα αγγιξει...
εχω πλακωθει με γυναικα που αγγιξε με το χερι της το αυτοκινητο μου στο δρομο...για να ξαποστασει...που???? στο αυτοκινητο μου...γιατι μαζι το αγορασαμε???και θελει και να ακουμπησει το βρ@@@χερο της...αν ειναι δυνατον!!!! |
TZAG έγραψε: |
Την θυμάται κανείς την κυρία αυτή ![]() ![]() Όταν μιά γυναίκα ξέρει να οδηγεί, τότε οδηγεί καλύτερα κι από τον καλύτερο άνδρα οδηγό ![]() |
Καρα-υπερβολή ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μια καλή οδηγός που οι συγκοιρίες την έφεραν στο προσκήνιο, όπως και από συγκοιρίες έχασε τον τίτλο το '82. Δεν μπορείς να την συγκρίνεις με Ρέρλ, Βάτανεν, Άλλεν, Κάνκουνεν, Τοϊβόνεν, Μίκολα, Μάκινεν, Μπλοκμβιστ. Είναι άδικο για την Μουτόν. ![]() |
TZAG έγραψε: |
Για μένα το θέμα είναι ότι ακόμα και μιά "καλή οδηγός", όπως ανάφερες, κάνει την διαφορά. Ειδικά όταν συναγωνίζεται "θηρία" όπως Μάκινεν, Κάνκουνεν και Βάτανεν. ![]() |
Εγώ σε γυναίκα δεν σηκώνω χέρι αλλά ούτε και φωνή ... |