Vaggelis έγραψε: |
Dani, πως και έτσι αυτό το ξαφνικό;;;
Και το ραλλάκι τι θα το κάνεις;;; Θα το κρατήσεις;;; Πάντως, θα σου πρότεινα να επιλέξεις το 20VT4, που έχει και τετρακίνηση... το έπιασες το υπονοούμενο... Έτσι θα μπαίνεις με τα τέσσερα στις στροφές και δεν θα μουριάζεις και τόσο... 313 άλογα είναι αυτά... |
Tomcat έγραψε: |
Για κάτσε ρε Dani θα δόσεις κοντα 28000 ευρο για να το αγοράσεις και θα σκάσεις και απο πάνω άλλα 18000 (με τα φρένα ) για να βγάλεις τα 313 άλογα????? Δεν λέω not bad αλλά ........! |
Vaggelis έγραψε: |
Dani, την περίοδο που θα θέλεις να πάρεις το Leon, η Seat θα είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιάσει το Leon II (με εμφάνιση ίδια με αυτή του πρωτότυπου Seat Salsa)...
Επίσης, εκτός από το 20VT4, σε λιγο καιρό λανσάρεται και το Ibiza CupraR, με απόδοση 180 ίππων......!!!!!!! Βέβαια υπάρχει και Leon Cupra με κινητήρα V6 2.8 λίτρων και απόδοση 204 άλογα, αλλά δεν λέει (38000 €, πιο αργό από το 20VT...) |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ντανι μεχρι τοτε το SEAT θα εχει ξεπεραστει. ![]() Καλα γιατι δεν κρατας το ραλακο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και δεν παιρνεις κανενα 206 RC ή RENAULTCLIO SPORT ![]() ![]() ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩΝΤΕ ![]() ![]() ![]() ΠΥΡΟΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
alemao_rallye έγραψε: |
Danielo, αν θες πληροφορίες για ΜΤΜ ρώτα τον fanpapad από το TFRC.
Έχει S3 MTM 290+ άλογα. Είναι ο πλέον κατάλληλος να σου πει ![]() Άντε με το καλό παλιο-ευθειάκια! ![]() |
danielos έγραψε: | ||
ευχαριστω ρε παλιο-στροφακια!!!!! θα το ριξω στην ηρεμη οικογενειακη ζωη!!! και απλως να εχεις καμια 300αρια αλογακια να ξεσκας οταν θες!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
κατ αρχην το μπροστοκινητο εχει 24000 ευρω καινουργιο συν 18000 ευρω 42000 ευρω.αν εσυ μου βρεις αυτοκινητο με 42000 ευρω με την ισχυ και τις φρεναρες του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα σε παραδεχτω!!!!! αλλα και το τετρακινητο να παρεις με 48000 ευρω παλι δεν θα βρεις στην κατηγορια του!!!! |
danielos έγραψε: |
κατ αρχην το μπροστοκινητο εχει 24000 ευρω καινουργιο συν 18000 ευρω 42000 ευρω.αν εσυ μου βρεις αυτοκινητο με 42000 ευρω με την ισχυ και τις φρεναρες του συγκεκριμενου αυτοκινητου θα σε παραδεχτω!!!!!
αλλα και το τετρακινητο να παρεις με 48000 ευρω παλι δεν θα βρεις στην κατηγορια του!!!! |
δεν το εχω δει το salsa ??? μηπως εχεις καποια φωτο ???οσο για το ibiza cupraR δεν με ενδιαφερει γιατι ειναι σε μικρη κατηγορια και δεν ειναι των χωρων που θελω!!! το αλλο το cupra που λες ειναι ατμοσφαιρικο και δεν θελω να παιξω παλι σε ατμοσφαιρα!!!ασε που ειναι και τα κυβικα απαγορευτικα!!!!! |
christhehealer έγραψε: |
Όσο για το άλλο αυτοκίνητο που έχει την ισχύ και τις φρενάρες με 42000 ευρώα Βουαλά που λένε και οι Γάλλοι ![]() Γιατί έχουμε πει. Υπάρχουν αυτοκίνητα, υπάρχουν και τα Impreza. Και By Prodrive παρακαλώ το συγκεκριμένο με 42500 ευρώα. Και για στροφές και για ευθείες και για την οικογένεια και για ότι θέλεις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Και εγω συμφωνω με τα παιδια.
Χιλιες φορες ενα IMPREZA μεταχειρισμενο. ![]() ![]() ![]() Χρηστο................Παντως καθε φορα που βλεπω την φωτο της υπογραφης σου παθαινω πλακα. Ωραιο το καινουργιο STI ![]() ![]() ![]() |
δεν θελω να μπλεξω με μεταχειρισμενα φιλε Νικολη!! ειναι γα**τη φαση το Impreza αλλα αλλη απο αυτη που ζηταω εγω!!! το μοναδικο που δεν μου αρεσει καθολου στο παλιο impreza ,στο καινουργιο καπως τρωγεται,ειναι το εσωτερικο του!!!!! μπηκα σε ενα καινουργιο κατω στη subaru γλυφαδας και η αισθηση ηταν οτι μπηκα σε κανενα taxi carina!!! δεν ειναι σωστο να το εχουν προαγει τοσο πολυ σε κινητηρα,πλαισιο,στησιμο και να εχουν ενα τοσο ασχημο εσωτερικο!!!! |
ρε chris μπορει να εχει 42000 ευρω αλλα δεν εχει ουτε κατα διανοια την δυναμη του ΄φτιαγμενου' LEON . Μπορει να ειναι τετρακινητο να εχει πολυ ομορφο look αλλα ακομα και το impreza με τα 330 αλογα που πουλαει η SUBARU HELLAS δεν εχει τη ροπακλα του leon.και εκει να δεις συγκριση τιμων.ευκολα 60.000 ευρω το συγκεκριμενο Impreza.ασε που μου αρεσει για παραδειγμα το LEON CUPRA R περισσοτερο σε look απο το IMPREZA.Το impreza ειναι πολυ σπορ σε εμφανιση για τα γουστα μου!!! |
Bλεπω να παιρνω το cupra-r το LEON για να τελειωνω!!!ουτε ψαξιμο για ζαντες ουτε για φρενα ουτε για αναρτησεις ουτε για body kit.ασε που ο κινητηρας ανεβαζει πολυ πιο ευκολα αλογα για πλακα!!! |
Ντανι.......Μια μερα να ξερεις οτι ,οτι αμαξι και να παρεις...την αισθηση που εχει ο ραλακος δεν θα την ξαναβρεις.Τετοια αμεσοτητα απο καρτ μονο το S2000 το φτανει..και αμα. |
Rally έγραψε: |
μιλας για εσωτερικο και εχεις ραλλυ???? μιλας για ταχι και εχεις κιτρινο ραλλυ??? |
απο 200000 ευρω μπλα μπλα μπλα, ανοιξε μια λιστα γαμου στην seat!!!! |
pezomania έγραψε: |
θες χώρους (μετριότατους) που θα χωράει πίσω και ο μπέμπης (μέχρι την τρίτη δημοτικού όμως, μετά χλωμό τον κόβω) θες επιδώσεις (σε ευθείες) που θα παίζεις τα EVO και τα SuBA στα ίσα, αν όχι να τα ξεσκίζεις,
Τότε φίλε θες RX-7 το τελευταίο μοντέλο '97-'98, μεταχειρισμένο γύρο στα 30.000€. Επιδόσεις Μαμά: 0-100 5,1'' Τελική: 250 Ομορφιά, από άλλο πλανήτη, ΑΧΧΧΧΧΧ γ**ώ τα λεφτά μου γ**ώ |
Ντανι.......Μια μερα να ξερεις οτι ,οτι αμαξι και να παρεις...την αισθηση που εχει ο ραλακος δεν θα την ξαναβρεις.Τετοια αμεσοτητα απο καρτ μονο το S2000 το φτανει..και αμα. |
christhehealer έγραψε: |
To Octavia 4x4 ΑΒΤ 1.8Τ το έχεις σκεφτεί;
26.000 ευρώ |
To Octavia 4x4 ΑΒΤ 1.8Τ το έχεις σκεφτεί;
26.000 ευρώ |
αχ αλεμαο!! το εχω σκεφτει και το εχω ψαξει παρα πολυ!! εχεις δικιο οτι συμφερει απο ολες τις αποψεις !!!! ο μονος λογος που το απορριπτω ειναι η εξωτερικη του εμφανιση η οποια αν και οχι ασχημη ειναι καπως πεπαλαιωμενη!!δειχνει λιγο γεροντιστικο αν καταλαβαινεις πως το λεω!!! ενω το leon δειχνει πιο νεανικο και εχει αλλο στυλ!!! |
παντα βιαστικος ραλλανθρωπε φιλε john!! το ραλλυ το πηρα γιατι αυτα τα λεφτα επαιζαν εκεινη τη στιγμη και θεωρησα οτι ηταν η καλυτερη λυση για τα λεφτα της!!αυτο για να καταλαβεις το λογο που πηρα ραλλυ!!! δευτερον το ραλλυ οντως εχει πολυ λιτο εσωτερικο αλλα αυτο παρακαμπτεται απο τον τρομερο κινητηρα του και το αψογο στησιμο του!! οσο για το χρωμα βρε looser βαζελε ξερεις οτι το πηρα για λογους ομαδας και μονο!!για να με ακολουθει παντου ο τρελος δικεφαλος !!! αεκαρα ολε οριτζιναλ!!!!!! αυτα για να βαλεις λιγο μυαλουδακι!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Φαίνεται γεροντίστικο αλλά τους τσαγιάζεις ![]() 2. Κυκλοφορούν πολλά μπατσικά Octavia οπότε σε βλέπουν από μακρυά και κόβουν ταχύτητα, αντί αν σου κολλάνε τώρα όπως στο Rallye ![]() |
teoman έγραψε: |
...Και Subaru Impreza 1.6 (180ps) 28650E... |
Sidobre έγραψε: |
Aξιόλογα αυτοκίνητα από 20.000 έως 40.000 ευρώ
(με βάση την τιμή/απόδοση) ROVER MG ZR 160 hp -> 22.600 TOYOTA COROLLA 1.8 3d 192 hp -> 24.560 VOLKSWAGEN GOLF 1.8 3d 180 hp -> 27.290 AUDI A3 1.8 3d TURBO (180 PS) -> 28.400 HONDA CIVIC 2.0 TYPE- R -> 28.907 ROVER MG ZT 1.8 TURBO 160 hp -> 31.800 OPEL ASTRA 2.0 OPC 200hp -> 32.620 VOLVO S 40 2.0 T4 200 hp ->34.350 AUDI A3 1.8 5d TURBO Quattro 180hp -> 34.730 FORD FOCUS 2.0 3d RS 215 hp -> 35.000 SAAB 9-3 COUPE, LPT 150 hp -> 35.650 MERCEDES C200 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 163 hp -> 35.200 CHEVROLET CAMARO COUPE 193 hp -> 35.745 TOYOTA CELICA 1.8 T SPORT 192 hp -> 36.000 MERCEDES C230 1.8 SPORTS COUPE KOMPRESSOR 192 hp ->39.200 SAAB 9-3 COUPE TURBO 205 hp -> 39.472 AUDI S3 1.8 225 hp -> 40.000 |
κατ αρχην σε ευχαριστω για τον καταλογο αλλα ακου την γνωμη μου για τα συγκεκριμενα αυτοκινητα: το 1ο δεν τρελαθηκα ακομα να το παρω!!!να δωσω τοσα λεφτα για ενα αγγλικο αυτοκινητο! το 2ο μια απο τα ιδια !! 192 αλογα στις 7500+στροφες και κατω απο τις 6000 ψοφιο ασε δεν θα παρω! το 3ο καλο αλλα λιτο ! ουτε τετραπιστονες,ουτε 18αρες ουτε bodykit. και 30 αλογα λιγοτερα!!!αστο!!!καλη η προσφορα απο την μαμα vag αλλα παιζουν και καλυτερες!! το 4ο μια απο τα ιδια συν του οτι σε πολυ λιγο κυκλοφορει το καινουργιο! το 5ο μαλιστα εδω με βρισκεις συμφωνο.τρομερο αυτοκινητο τρομερο πλαισιο και τρομερο look.μονο που οπως ειπε και ο chris η πραγματικη του τιμη με το air-condition και τα λοιπα φτανει στα 32000 ευρωα!!ειναι παντως απο τα αγαπημενα μου!!το μονο κακο σε αυτον τον κινητηρα διαμαντι οπως και στα περισσοτερα honda ειναι οτι δεν παιρνει σοβαρη ατμοσφαιρικη βελτιωση! το 6ο εφυγε αερα!!! το οpel astra opc αρκετα καλο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι?? σου γεμιζει το ματι!!καλο ομως δεν μπορω να πω!!! το 8ο δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα γιατι ειναι τριων ογκων και δεν θελω ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο!! το Α3 για τους ιδιους λογους που ειπα και πιο πριν και τιμη αρκετα τσιμπημενη!! και ερχομαστε σε μια μεγαλη μου αγαπη!!δεν θα πω τιποτα για αυτο το κοσμημα (FORD FOCUS RS) το οποιο εχει τιμη ονειρικη για αυτα που προσφερει.ενα εχει που με σταματαει ειναι διπορτο που αν και το δειχνει πιο ωραιο θελω κατι πλεον με 4 πορτες!! ΟΛΑ τα υπολοιπα σε αυτο το αυτοκινητο ειναι τελεια!!!σημειωση:καμια σχεση με το ST170(OΥΝΞ). Οποτε φευγουν και τα παρακατω κουπε που μου ανεφερες(MERCEDES,CAMARO(καλα αυτο πως σου ηρθε??) οπως και η toyota celica για τον ιδιο λογο με την corolla! για το s3 ανεκαθεν ηταν και ειναι η αγαπη μου αλλα παιζει πολυ ψηλα σε τιμη και εγω με τα ζορια θα φτασω στα 34000 ευρωα!!! |
για το RC να σε ρωτησω ρε chris 206 εχεις θα το πουλησεις για να παρεις παλι 206???? ![]() |
Aξιόλογα αυτοκίνητα από 20.000 έως 40.000 ευρώ
(με βάση την τιμή/απόδοση) ROVER MG ZR 160 hp -> 22.600 |
ρε παιδια ειπαμε αυτοκινητα με επιδοσεις. τα saab, mercedes κλπ ειναι αυτοκινηταρες εχουν αλογα αλλα οχι επιδοσεις τρελες, ειναι 2 τονοι το καθενα. ασε που το κοστος συντηρησης ειναι απαγορευτικο!!!
εγω ψηφιζω FOCUS RS, HONDA KAI LEON. αρχιζει να μου αρεσει αυτο το τοπικ γιατι αρχιζω και ονειρευομαι και κανενα ονειρο δεν ειναι απαγορευτικο. αλλωστε αν ο φιλος μου ο ντανυ παρει κατι τετοιο σιγουρα θα μας το δωσει για καμια βολτα!!!! |
Λοιπόν, επειδή το RX-7 είναι εκτός "μάχης" ![]() Είμαι υπέρ του Leon ήτε με 180 ήτε με 210. Έχει και το πιο χαμηλό κόστος συντήρησης!! Α! Το Honda είναι άπεκτο, αλλά έχει ένα μειονέκτημα,.... τον Σαρακάκη!! |
DimiP έγραψε: |
δυστυχως δεν θα αποκτησω ποτε 20.000-40.000 Ε διαθεσιμα για αμαξι, για να αρχισω να ονειρευομαι τετοια αυτοκινητα , οποτε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ραλλμαν αυτες ειναι και οι δικες μου προτιμησεις!!! μαλιστα ειχα ως πρωτη επιλογη το focus RS αλλα υπαρχει το προβλημα οτι ηρθαν πολυ λιγα αντιτυπα και ειναι δυσκολη η αποκτηση του!!!ρωτα το ΝΙΚΟ και θα σου πει!!!!κριμα γιατι ειναι με μια λεξη τρομερο!!!το μονο για μενα 'προβλημα ' ειναι οτι ειναι διπορτο κατι το οποιο για τους περισσοτερους ειναι προτερημα .λογικοτατο!!! για το hondaki μιλαω με τα καλυτερα λογια γιατι ειναι ΠΑΝεμορφο εχει κινητηρα για μιμηση απο ολες τις εταιριες(παρατηρηση:καμια σχεση με τον κινητηρα της Corolla ,celica TS που τον θεωρω πολυ μαπα διοτι μπορει να ειναι 192 αλογα αλλα κατω απο τις 6000 ειναι για κλαματα αν δειτε και τα ρεπριζ που εχει απο τις χαμηλομεσαιες στροφες),πλαισιαρα τιμη τρελη αψογο κρατημα-στησιμο!!! αλλα οπως εχουμε ξαναπει και απο κοντα μαλλον ειμαστε για σαλιγκαρακι εμεις!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
εννοειται φιλε σλαιγκαρακι!!!!ειρωνεια και αυτη, το σαλιγκαρι ειναι οτι πιο αργο και μονο οταν βρεχει!!! ![]() ![]() ![]() παντως ρε φιλε και HONTAKI ειναι μουρλια. και μην κολας στα διπορτα τετραπορτα, αλλο βεβαια τι θα προτιμουσες φιλε αλλα να ξερεις οτι τετιου ειδους προτιμησεις ερχονται σε 2η μοιρα |
δεν ειναι οτι κολαω στα διπορτα τετραπορτα johny απο πλευρας αισθητικης !!! ειναι οτι το θελω απο πρακτικης πλευρας γιατι σκοπευω να το κρατησω αυτο το αυτοκινητακι και για τετραμελεις χρησεις με παιδικα καθισματακια!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rally έγραψε: | ||||
ναι το εχω καταλαβει φιλε αλλα 1ον ολα γινονται και ολα βολευονται και 2ον τετοιες σκεψεις ειναι απαγορευτικες στα 25 σου!!!!! |
Και εγω συμφωνω με τα παιδια.
Χιλιες φορες ενα IMPREZA μεταχειρισμενο. ![]() ![]() ![]() Χρηστο................Παντως καθε φορα που βλεπω την φωτο της υπογραφης σου παθαινω πλακα. Ωραιο το καινουργιο STI ![]() ![]() ![]() |
Αν θέλεις Scooby τότε θα πάς μόνο στο WRX STi! Τα υπόλοιπα είναι κακός συμβιβασμός!!!! |
Προς Dany:
Φίλε στο καινούργιο τεύχος του Drive, στο ένθετο που έχει DRive Power, έχει δοκιμή, το Leon το 1.8 ΤSport, με το νέο πρόγραμμα εξελιγμένο από την Seat Sport , το οποίο έβγαζε 204 αλογάκια & ήταν και σε ρεπρίζ αλλά και σε μπαμ κατά κάτι γρηγορότερο από το Cupra R!!! Μάλιστα το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και σε demo, όπου στο βάζουν στον εγκέφαλο, ισχύει για 5 λεπτά, πάς το αμάξι μια βόλτα και αν σου αρέσει το βάζεις, αλλοιώς την κάνεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά, δεν είναι άπεχτο;; |
1)πολυ καλυτερο στησιμο απο πλευρας αναρτησης με το 180αρι LEON (αυτο φανηκε και σε πιστα οπου εγραψε ακριβως τον ιδιο χρονο με το GTI ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ to ΗΟΝDA CIVIC TYPE-R οντας 160 κιλα βαρυτερο!!! |
Τι σε ενδιαφερει το στησιμο ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Στο Δίστομο άφηνε απόσταση από τον μπροστινό και γκάζωνε στις στροφές. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και τον ενδιαφέρουν οι ευθείες. Άβυσος η ψυχολογία του Danielou. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Στο Δίστομο άφηνε απόσταση από τον μπροστινό και γκάζωνε στις στροφές. Μετά ήρθαμε στην Αθήνα και τον ενδιαφέρουν οι ευθείες. Άβυσος η ψυχολογία του Danielou. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Βρε Ντανι απο τα μουτρα με πηρες.Αυτα που λεμε παντα φιλικα ετσι ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
Σήμερα έμαθα ότι μέχρι τέλος του 2004, αρχές του 2005 καταργούνται όλοι οι κινητήρες 1800turbo και γενικά όλοι οι κινητήρες turbo του Group VAG (Audi - Skoda - VW - SEAT κλπ...) λόγω των νέων Ευρωπαικών νόμων για ρύπους και μόλυνση ... και δυστυχώς από ότι λέει το GROUP τελικά δεν πληρούν τους κανόνες αυτούς |
pugsang έγραψε: |
Νικο μάλλον δεν κατάλαβες.
Μιλάω για τον κινητήρα τον 1.6 16V της PSA και οχι για αυτοκίνητα του VAG |
Vini έγραψε: |
ώπα Μάκη! σιγά! δεν τρελαθήκαμε κιόλας !!! Να τρέξουμε να μην χάσουμε τα κελεπούρια των αυτοκινήτων του λαού .... ![]() ![]() Προσωπικά και να με πληρώνανε δεν θα αγόραζα group VAG .... ![]() ![]() ![]() για να μου μείνει κανένα παράθυρο στα χέρια? ή για να μένω από λάδια κάθε 10.000χιλιόμετρα? ή να είμαι με το φόβο μήπως σπάσει κανένα σωληνάκι φρένων (ευαισθησία στα ζεστά κλίματα)? ή για μου ξηλωθεί όλο το πορτμπαγκάζ από ένα σακβουαγιάζ? ή για να υπολειτουργεί το AC με τη μηχανή? Συγνώμη αλλά δεν θα πάρω ... ! Καμία ιπποδύναμη και κανένας κινητήρας αλλά και κανένα όμορφο αμάξωμα δεν αντικαθιστά βασικά στοιχεία ενός αυτοκινήτου ... |