android έγραψε: |
το μαμα παντως που χω ακουση ειναι χαλια... ![]() ![]() ![]() |
Jim_207GT έγραψε: |
Δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα ασε το εργοστασιακο που φοραει η απλη εκδοση και βαλε καποια ηχεια καλυτερης ποιοτητας βεβαια αυτο ειναο υποθετικο αφου καποιοι θελουν πολη εντσαη εμενα το εργοστασιακο ηχοσυστημα με ικανοποοει ισως μελλοντικα να εβαζα λιγο μεγαλυτερα ηχεια! |
fynos έγραψε: |
Τα μαμά του 207 είναι μία χαρά, μάλιστα σε εκπλήσσουν όπως παίζουν μια και θα τα περίμενες χειρότερα !!
Τώρα σχετικά με το JBL εκεί έχεις ενισχυτή όπως θα ξέρεις sub, και άλλα 6 καλύτερα ηχεία . . .. Εγώ προσωπικά αν και δεν το έχω ακούσει το JBL, στο πακετάκι αυτό θα άλλαζα την πηγή με μια 2 din και θα ήμουν ευχαριστημένος που δεν ξήλωσα το αυτοκίνητο για να βάλω ηχεία τα οποία σίγουρα θα θέλανε ένα ενισχυτή για να παίξουν καλύτερα από τα μαμά, + μια καλλίτερη πηγή για να κάτσει με τον ενισχυτή καλύτερα από την μαμά . . .+++ Δεν ξέρω αν πιάνεις το σκεπτικό μου ?!? |
2 din = οθόνη after market που καταλαμβάνει και την θέση της πηγής αλλά και το ραφάκι από κάτω. (Alpine ktl . . .)
Δεν το έχω ακούσει, αλλά σίγουρα δεν θα είναι απάτη ! Για την τιμή του θα το έβαζα . . . και αν θές μην πειράξεις και τπτ μετά ! |
WHISPER έγραψε: |
το rc εχει dr_michael και sub.τα cc δεν εχουν και ο λογος ειναι και απλος και λογικος θα ελεγα.καπου θα πρεπει να μπει και η οροφη σας ετσι δεν ειναι? |
φιλε geogepl εχω δει ναι.δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο.το sub ειναι στην δεξια μερια του πορτ παγκαζ και δεν φαινεται σχεδον τπτ.ο ενυσχητης δεν φαινεται καν.εχω την εντυπωση οτι ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.το πακετο αξιζει γιατι 1ον.εχει μια πολυ καλη τιμη γι αυτο που αγοραζεις 2ον ειναι αρκετα ποιοτικο και αποδοτικο(αν θες να ακουγεσαι εως το αλλο τετραγωνο το ξεχνας βεβαια) και 3ον εχεις ενα ολοκληρομενο συγκροτημα χωρις ουσιαστικα να υστερεις σε χωρους.αρκετα σημαντικο πιστευω. |
φιλε geogepl εχω δει ναι.δεν πιανει σχεδον καθολου χωρο.το sub ειναι στην δεξια μερι.εχω την εντυπωση οτι ειναι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.. |
giannis27 έγραψε: |
μπορει να βαλει καποιος καμια φωτο να δουμε πως ειναι?
το σαμπ τι μαρκα ειναι? ο ενισχυτης ειναι τετρακαναλος η πεντακαναλος?μαρκα? |
Touristas έγραψε: |
Είναι πίσω δεξιά μαζί με το SUB.
Να και κάποιες φωτογραφίες με το πώς είναι ο χώρος αποσκευών. http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/DSC00079.jpg http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/DSC00080.jpg http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/DSC00081.jpg |
Βέβαια αν τώρα θέλει κάποιος να ακούγεται από το άλλο τετράγωνο για να έχει μια πιθανότητα να γυρίσουν να των δουν, τότε δεν του κάνει ! |
Δεν παλεύεστε με τίποτα λέμε.
Το αμάξι έχει 6 ηχεία JBL , 1 SUB 10αρι τις ίδιας εταιρίας όπως κι ένα ενισχυτή πάλι JBL. Ο ενισχυτής παίζει όλα τα ηχεία και δεν είναι μόνο για το SUB.Επίσης έχει και ενσωματωμένο crossover . |
Stevon έγραψε: |
Κώστα δυστηχώς αυτή η τιμή , αφορά μόνο αυτ/τα με ειδική παραγγελία (δηλ.πρώτη τοποθέτηση), στην δικιά σου περίπτωση ,θα πρέπει να μάθεις απο κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο , εάν αναλαμβάνουνε την τοποθέτηση, ποια κομμάτια θα χρειαστείς και βέβαια το κοστολόγιο τους.
Αυτά χωρίς να ξέρω κοστολόγιο με ακρίβεια, θα ανεβάσουν όμως την τιμή πάνω απο 400€. ![]() |
pathfinder έγραψε: |
Επειδή εχω ασχοληθεί με το θέμα αν δεν έχεις τρέλες απαιτήσεις από το ηχοσύστημα το σετ με τα JBL είναι τίμιο για τα 400€ που κάνει. Ο αδύνατος κρίκος για μένα δεν είναι τα JBL αλλά το stock ραδιο-CD που είναι για τα μπάζα ... Προσωπικά διάλεξα τον δρόμο του aftermarket γαι όλο το ηχοσύστημα αλλά περι ορέξεως (και προυπολογισμού) ... κολοκυθοπιτά. |
Οι ενισχυτές είναι ίδιοι.
Υπάρχει έξοδο για sub οπότε εάν το βάλεις επάνω θα παίξει κανονικά. Υπ’ όψη για το sub έχει δύο κανάλια και όχι ένα. |
stazzy έγραψε: |
iv) Έχει πουθενά στο πίσω μέρος του 207 αναμονή για ρεύμα; Θα μπορούσα να δοκιμάσω πιο εύκολα ενα 10'' και ένα 12'' που έχω! |
Dr_Michael έγραψε: | ||
Η πηγή είναι για τα μπάζα; Αν αλλάξουμε πηγή, θα δούμε διαφορά; Σε τέτοια περίπτωση, θα χαθεί ο έλεγχος από το τιμόνι και οι ενδείξεις στην οθόνη; |
stazzy έγραψε: |
Χμμμ, ή εγώ κατάλαβα λάθος ή μάλλον Όθωνα παρεξήγησες...
Το ηχοσύστημα JBL ως προαιρετικός έξτρα εξοπλισμός από την Peugeot δεν έχει καμία επίπτωση στις λειτουργίες του αυτοκινήτου και μπαίνει με την παραγγελία του αυτοκινήτου στη Γαλλία. Τώρα πρόβλημα ίσως υπάρχει εκ των υστέρων αν το βάλεις όταν έρθει στην Ελλάδα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση μάλλον αξίζει κανείς να πάει σε μια after market λύση παρά να προτιμήσει το Peugeot JBL συνολάκι. (Ειδικά στο cc που δεν περιλαμβάνει το subaκι) Για εντυπώσεις από το JBL θα σας γράψω όταν μου έρθει, με το καλό! Στάθης |
Αν αλλάξεις το εργοστασιακό χάνεις: Πρόβλημα----------------------------->Λύση Τα χειριστήρια του τιμονιού------->Can Bus adapter στην πηγή Την παραμετροποίηση των Λειτου. Του αυτοκινήτου---------->το ψάχνω ακόμα Τον ήχω από το parking sensor-->adapter στην πηγή |
fynos έγραψε: | ||
Το πρώτο είναι σωστό ! Στο δεύτερο, αφήνεις μια φύσα στο ντουλαπάκι, παραμετροποιείς ότι θες και μετά το βγάζεις ! Στο τρίτο, αρκεί να συνδέσεις στο mute της πηγής και είσαι οκ ! Έτσι και αλλιώς το park alarm από τα ηχεία του αυτοκινήτου έρχεται και από το BSI, όχι από την πηγή ! Τι άλλο έχουμε ? |
Στο #3 στην δική μου περίπτωση για να αναγνωρίσει το μη εργοστασικό head unit το εργοστασικό park sensor ήθελε adaptor. |
power έγραψε: | ||
και ποσο κανει ο adaptor? |
Παράθεση: |
Dear Mr Christodoulopoulos, Thank you for the interest you have shown in the Peugeot brand. You want to have information about JBL amplifier and the JBL speakers that come along with your 207 CC. Here are the details: ***2-track. Diameter : 170 mm. Depth : 45 mm. Power : 160 W MAX and 35 W RMS. Response frequency : 30-22 000 Hz. Sensitivity : 92 dB. Universal Connectors. ***Bi-cone speakers. Power 50 W.Diameter : 165 mm. ***Bi-cone.Diameter : 170 mm. Depth : 43 mm. Power : 160 W MAX and 35 W RMS. Response frequency : 30-22 000 Hz. Sensitivity : 92 dB. Universal Connectors. Furthermore,I would like to inform you that INFOTEC offers general information on Peugeot part numbers and accessories (Catalogue of Peugeot replacement part numbers, accessories and trims), the collection of repair methods and wiring diagrams, the repair time schedule, the parts and services marketing programmes and the handbooks for Peugeot private and utility vehicles. The Peugeot Call Centre can not handle information regarding technical issues or specific repair information on your car. In light of the particular nature of the markets in each country, your Peugeot importer in GREECE will be better disposed to answer your question. As far as Peugeot does not have any subsidiary / importer in your country, I suggest you contact the subsidiary / importer from the country bordering. Their contact details are: You can also refer to the website http://public.infotec.peugeot.com to obtain a first level of information. Please do not hesitate to contact me should you require any further information.Hope to see you soon at www.Peugeot.com Kind regards, Lara Customer Agent Peugeot Customer Contact Centre Question: Dear Peugeot Team, I am expecting my new car soon (Peugeot 207 CC-Manufactured on 10th of Jan:) ). I have ordered the JBL sound system upgrade and I have noticed that for the CC version there is not a subwoofer. (Contrary to 207 GT for example) For a long time now, I am looking for the specifications of the JBL amplifier and the JBL speakers that come along with this JBL upgrade for 207, but I am not able to find details. Could you please provide the specifications of the amp that is installed in the Peugeot 207cc? Is it possible to provide the specifications of the JBL speakers that are being used for this car? I am thinking to match the JBL amplifier with a small sealed subwoofer box. Is it recommended? Do you have any comments regarding this upgrade I am planning to do? Thank you very much in advance for your feedback, Stathis |
Τι ακριβώς θες να μάθεις για τις εξόδους του sub??
Ρίξε μια ματιά εδώ έχει και φωτογραφία του sub http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet348760.htm |
stazzy έγραψε: | ||
Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το πόσα Watt στα πόσα Ohm δίνει η κάθε μια από τις δύο εξόδους που βγάζει ο JBL ενισχυτής για το sub. Το σετ στις φωτογραφίες του γαλικού forum είναι για το 206/206cc. Το setup του 207cc είναι όμως διαφορετικό. ![]() Με βλέπω να πειραματίζομαι όταν το παραλάβω ![]() Αλήθεια στο site της Infotec θα βγάλω άκρη; (Είναι επι πληρωμή και δυστάζω ![]() Stathis |
μια απορια θα ηθελα να μου λυσεις σε παρακαλω!τα ποσα watt και Ohm για ποιο λογο αγχωνεσαι τοσο για να τα μαθεις?σε τι θα σε οφελεισουν?μηπως διυλιζουμε τον κονοπα??παρε το αμαξακι να το χαρεις βασικα και ασε τα Ohm για ποιο επαγγελματικες καταστασεις!παντα φιλικα. |
Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη για το πόσα Watt στα πόσα Ohm δίνει η κάθε μια από τις δύο εξόδους που βγάζει ο JBL ενισχυτής για το sub. Το σετ στις φωτογραφίες του γαλικού forum είναι για το 206/206cc. Το setup του 207cc είναι όμως διαφορετικό. ![]() Με βλέπω να πειραματίζομαι όταν το παραλάβω ![]() Αλήθεια στο site της Infotec θα βγάλω άκρη; (Είναι επι πληρωμή και δυστάζω ![]() Stathis |
Ίσως να το κούρασα όντως... Βασικά ρωτάω γιατί ήδη έχω ένα 10αρι sub (single voice coil / 350 RMS στα 4Ohm) και δεν θέλω να ρισκάρω να το κάψω αν ο JBL ενισχυτής δε μπορεί να το οδηγήσει. Αν έχει κανείς κάποια πληροφορία plz ας στείλει pm! ![]() Φιλικά, Στάθης |
gr_diver έγραψε: |
Είμαι σε διαδικασία retro-fit του JBL σε ένα Citroen C4, |
giannis27 έγραψε: |
κ αμέσως μετά διαδικασία retro-fit του JBL σε 207 RC ![]() |