chatasos έγραψε: |
Μετά από πάμπολες συζητήσεις περί εξατμίσεων, για να δούμε και τι εξάτμιση (τελικό καζανάκι) φοράει το 206 club.
Παρακαλώ μόνο τις ψήφους σας... για οτιδήποτε άλλο, το θέμα έχει αναπτυχθεί σε άλλα topics. |
fpug έγραψε: |
Μια και ο λογος για εξατμισεις ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τις devil στην Αθηνα? ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Tην αντιπροσωπεία την είχε ο ΧΑΜΠΗΣ στο περιστέρι. Ομως πρόσφατα που επικοινώνησα μαζί τους μου απάντησαν ότι σταματήσαν την συνεργασία τους. Θα επικοινωνήσω αύριο μαζί τους (με τον υπεύθυνο) μήπως μου πεί ποιος την έχει αναλάβει τώρα |
Μια και ο λογος για εξατμισεις ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τις devil στην Αθηνα? ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Θα με πάρεις τηλ και θα σου τα πω όλα.με τόσα πάρε δώσε και 2 ετών ψάξιμο γύρο από devil δεν θα βρεις καλύτερη πηγή.Βέβαια μάλλον θα σε μπερδέψω ,όπως μπερδεύτηκα και εγώ αλλά έτσι είναι, άμα έχεις GT μετατροπές γιόκο.... ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Θα με πάρεις τηλ και θα σου τα πω όλα.με τόσα πάρε δώσε και 2 ετών ψάξιμο γύρο από devil δεν θα βρεις καλύτερη πηγή.Βέβαια μάλλον θα σε μπερδέψω ,όπως μπερδεύτηκα και εγώ αλλά έτσι είναι, άμα έχεις GT μετατροπές γιόκο.... ![]() |
fpug έγραψε: | ||||
Σ' ευχαριστω. Τελικα θα μπει χειροποιητη απο εμπρος μεχρι πισω και αλλος καταλυτης μαλλον. Μολις εχω νεοτερα θα πεσει και ενημερωση για το που τιμες και αποδοση(ελπιζω καλη)!!! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Καλές τιμές κάνει; Ατοκες δόσεις (γύρω στις 30); Αν ναί να την πάρουμε από πάνω Πανο μου... ![]() Πεσε τιμή και θα σου πω αν είναι εντάξει! |
pezomania έγραψε: |
Φοράω L&W .
Από απόδοση είναι πολύ καλή, από ήχο έχει ένα διακριτικό μπάσο ήχο, που σε καμιά περίπτωση δεν σε ενοχλεί!! |
PoLiThS έγραψε: |
Εγω φοράω hand made απο χταπόδι και πίσω με μαμα καταλύτη (δεν δουλευει πλέον αλλα λεμε οτι φοράμε) και τελικό universal της Grapnel με μπούκα 104mm external diameter |
Miltellas έγραψε: |
Τί προσφέρει ένα καλό καζανάκι; Και τί θα πει καλό καζανάκι; Από προσωπική πείρα, τα aftermarket καζανάκια προσφέρουν φασαρία κι από απόδοση ελάχιστα έως και χειρότερα... |
Vaggelis έγραψε: |
Φοράω μια Powerfull, που νομίζω οτι είναι ιδανική για 206...
Αν και στο θέμα του ήχου θα ήθελα περισσότερο μπάσο, αλλά σε αυτό παίζει ρόλο και η φιλτροχοάνη. Ο ήχος νομίζω οτι θα βελτιωθεί με μια καλύτερη φιλτροχοάνη, τοποθετημένη σε καλύτερη θέση ή με μια σκούπα... |
NICK έγραψε: |
Συγγνώμη που επεμβαίνω ρε παιδιά,αλλά θέλω να κάνω άλλη μια χαζή ερώτηση (μου φαίνεται ότι στο τέλος θα με βαρεθείτε και δεν θα απαντά κανείς ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: | ||
Μίλτο, επειδή πιστεύω ότι πάνω κάτω θέλουμε τα ίδια για το αυτοκίνητό μας, θεωρώ ότι και για σένα "καλό" καζανάκι θα θεωρείς, το τελικό εκείνο, που από ήχο θα δώσει ένα πιο μπάσο ήχο, που σε καμία περίπτωση δεν θα είναι κουραστικός (δηλ. θα βάζεις στο αμάξι γυναίκα και πεθερά και κανείς δεν θα καταλαβαίνει από τον ήχο ότι έχεις βάλει εξάτμιση ![]() ![]() A! Και να μην στοιχίζει και μία περιουσία ![]() Αν συμφωνείς με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε έχουμε ίδια κριτήρια για το τι θεωρούμε καλή εξάτμιση. Μία τέτοια επιλογή με τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι και η L&W. |
Miltellas έγραψε: | ||||
Συμφωνώ απόλυτα. ![]() Εάν είσαι εσύ ευχαριστημένος θα βάλω ό,τι έχεις βάλει κι εσύ. Δεν θα ψαχτώ γιατί σε ξέρω και σε εμπιστεύομαι. Όπως είπες το λιγότερο σε θόρυβο, το καλύτερο δυνατό σε απόδοση, με το λογικότερο κόστος. ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Πεζομανιακέ, παρότι άλλαξες καί το μεσαίο, εξακολουθεί ο θόρυβος να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα;
Ο θόρυβος αυξάνεται περισσότερο με το τελικό ή με το μεσαίο; ΥΓ Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα που ωρίμασε ο καιρός, είναι καλό να ανακεφαλαιώσουμε τις εμπειρίες μας. |
DimiP έγραψε: | ||
Το τελικο ειναι αυτο που καθοριζει το επιπεδο θορυβου αναλογα την κατασκευη του (ποσο ελευθερο ειναι). Το μεσαιο επεται και παιζει ρολο σε ποσοστο 20% περιπου. Αν ο θορυβος ειναι αυξημενος τοποθετωντας μεσαιο κοβεις λιγο το θορυβο, αλλα παλι αν ο θορυβος ειναι αυξημενος σημαινει πως εβαλες ελευθερο τελικο για καποιο λογο κι ετσι το να βαλεις μεσαιο χαλαει τα ελαχιστα που σου εδωσε το τελικο,οποτε... |
PoLiThS έγραψε: |
Αύριο μου έρχεται το τελικό της PTS που παρείγγειλα απο τον Ντίνο... Κόστος 140 Ευρα μόλις τι βάλω θα σας πώ εντυπώσεις. |
pduke έγραψε: |
πάντως αν του Mike τραβάει από ρελαντί σαν διάολος λόγω εξάτμησης τότε βάλτε του mike...... |
GIANNIS206 έγραψε: |
Από ότι όμως έμαθα ο Πολίτης δεν έμεινε ευχαριστημένος και θα το βγάλει!
Θα τα γράψει ελπίζω και ο ίδιος. |
Ξέρει κανείς τίποτα για την κατάργηση του μεσαίου? |
sps έγραψε: |
Εγω προτιμω τη supersprint.
Bγαζει για ολα τα μοντελα μας ,απο δρομου εως αγωνιστικες,σωληνες ,μεσαια ,τελικα και το κυριοτερο,δουλευουν. Δηλαδη για νορμαλ κινητηρες σαν τους δικους μας,θα δουμε καποια διαφορα στην αποδοση. Απο λιγο ψαξιμο στο νετ,ειδα οτι για το 206 1.6 xs μονο η supersprint εχει ετοιμη λυση. Η sebring ας πουμε δινει το ιδιο καζανακι που δινει στο 1.6 xt,το οποιο βγαινει πιο μεσα απο τον προφυλακτηρα. Ασχετο,ενας ξαδερφος μου με ραλλυ 1.6 8ν φορα supersprint group A. Aπλα καταπληκτικο! Ο ηχος του δεν περιγραφεται,σαν κιτ car ακουγεται! Ειναι βεβαια και 145 αλογα!Danielo ακους? Πρεπει να κανονιστει κοντριτσα! |
danielos έγραψε: | ||||
το μεσαιο καζανακι οπως διαπιστωσα με τον καιρο εκτος απο το να σου κοβει θορυβο εχει και ενα σημαντικο πλεονεκτημα!!σε κραταει ροπατο τιγκα στις μεσαιες και στις χαμηλες στροφες!! και μην νομιζετε οτι αν το βγαλετε οπως εκανα εγω θα κερδισετε και τιποτα φοβερο !!κανα αλογακι θα παρετε ψηλα αλλα χαμηλομεσαια θα ψοφισετε!!αυτο δεν ειναι υποθεση εχει γινει σε εμενα στην πραξη και τωρα τρεχω να μαζεψω λεφτα να ξαναβαλω το μεσαιο στην θεση του!!!το τελικο μου ειναι χειροποιητο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος!!! ο εξατμισας που μου το εφτιαξε μου ειπε οτι με το μεσαιο που θα ξαναβαλω στη θεση του θα παθω πλακα με το ποσο θα ξαναγεμισει το αυτοκινητο παντου!!! |
Εγω προτιμω τη supersprint.
Bγαζει για ολα τα μοντελα μας ,απο δρομου εως αγωνιστικες,σωληνες ,μεσαια ,τελικα και το κυριοτερο,δουλευουν. Δηλαδη για νορμαλ κινητηρες σαν τους δικους μας,θα δουμε καποια διαφορα στην αποδοση. |
Το μόνο που καταλαβαίνω πλέον είναι την ροή (έντονο φύσημα) των καυσαερίων σε ξερογκαζιές σταματημένος. Αλλο θόρυβο ΔΕΝ έχει. |
teoman έγραψε: | ||
Τάσσε,αυτό μου το κάνει και το δικό μου-χωρίς να έχω βγάλει το μεσαίο.Σταματημένος και πατώντας λίγο γκάζι,ακούω άρρυθμη έξοδο των καυσαερίων.Οφείλεται στην μικρή ποσότητα καυσαερίων και στον στροβιλισμό τους μέσα στον θάλαμο?Είναι φυσιολογικό ή κάποιο κομμάτι έχει "φράξει"? |
Δεν τσεκάρετε πρώτα μήπως κουνήθηκε το κάτω μέρος του πίσω δεξιά καθίσματος.... |
Skull έγραψε: |
Χθες εβαλα την REMUS 102χιλιοστων!Ειναι πολυ ομορφη και κανει ενα διακρητικο ηχο στις 2000στροφες και στις 3000στροφες ενα μεγαλο μπασο ηχο μεχρι και της 4000στροφες,μετα δεν βριχαει ιδιαιτερα!Δεν πολυκαταλαβα μια αυξηση δυναμης του αυτοκινητου!Βασικα μπορει να εχει κερδισει λιγο εκκινηση(ΜΠΟΡΕΙ)!Κατι τρεχει τελος παντων αλλα δεν ξερω πως να το εκφρασω ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Χθες εβαλα την REMUS 102χιλιοστων!Ειναι πολυ ομορφη και κανει ενα διακρητικο ηχο στις 2000στροφες και στις 3000στροφες ενα μεγαλο μπασο ηχο μεχρι και της 4000στροφες,μετα δεν βριχαει ιδιαιτερα!Δεν πολυκαταλαβα μια αυξηση δυναμης του αυτοκινητου!Βασικα μπορει να εχει κερδισει λιγο εκκινηση(ΜΠΟΡΕΙ)!Κατι τρεχει τελος παντων αλλα δεν ξερω πως να το εκφρασω ![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Θα την βάλω την άλλη βδομάδα!Να δω και πως πηγαίνει στο αμάξι μου. Δεν πιστεύω να χρειάστηκε τίποτα κόψιμο ο προφυλαχτήρας? Από τιμή πολύ καλή... |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Egw se 1.4 8v foraw xeiropoihto kazanaki (mesaio den eixa apo to ergostasio) 44 mama swlhna an kai skeftomai na balw 48ara kai xtapodi apo 1300 rallye me thn swlhna kai to ypoti8emeno dixalo kai me toys dyo ais8hthres L kai mia mikrh moda sto filtro toy ladioy gia na mpei to xtapodi epeidh sta 2001 kai meta ta 1.4 to exoyn or8io panw ston kormo.... ![]() |
Vini έγραψε: | ||||
Που ρε παιδιά βρήκατε REMUS 100άρα με 170euro να πάμε να κοιτάξουμε και εμείς? ![]() ![]() ![]() ![]() |
seridim έγραψε: |
Τον καταλύτη που θα τον πας;; Τα μοντέλα του 2001 όπως και το δικό μου τον έχουν μπροστά. Υα τον μεταφέρεις αλλού;; |
Αυτό που λές είναι πολύ σοβαρό Hannibal! Πήγαινε σε παρακαλώ να μετρήσεις τι σου προσφαίρει η αφαίρεση καταλύτη και πήγαινε να μετρήσεις και τι σου προκαλεί!
Μην ξεχνάς ότι συνέχεια πιο κοντά στο αυτοκίνητο είσαι εσύ! Και αν δεν σε νοιάζει η ζωή σου σκέψου λίγο και την ζωή των άλλων! Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ! ! ! |
Hannibal_Jr έγραψε: |
Η βενζινη που βαζω ειναι SUPER και ενα μπουκαλακι βελτιωτικο βενζινης της NOS. |
teoman έγραψε: |
Θα την βάλω την άλλη βδομάδα!Να δω και πως πηγαίνει στο αμάξι μου.
Δεν πιστεύω να χρειάστηκε τίποτα κόψιμο ο προφυλαχτήρας? Από τιμή πολύ καλή... |
Μαλλον η remus με τα 170 ευρω θα ανηκει στην κατηγορια (α) που περιγραφει παραπανω ο vini. |
Χχχχχχμμμμμμ μια ερώτηση μόνο.....
ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?????? Ως γνωστό οι αντλίες που έχουν Μολυβδούχα βενζίνη έχουν πιο χοντρό λαιμό που δεν μπαίνει στα αυτοκίνητα που βάζουν αμόλυβδη... |
Vini έγραψε: |
Kαι άλλα νέα από το μέτωπο ... των εξατμίσεων ...
Σήμερα έκανα μία βόλτα στην αντιπροσωπεία BOSAL .... Λεωφ. Αθηνών .... Ήμουν περίεργος να δω από κοντά τις Αγγλικές βελτιωτικές εξατμίσεις και καταλύτες Grapnel και Brospeed .... που υπόσχονται πολλά .... ισχύει όμως ? ? Υπάρχουν έτοιμα ΚΙΤ για κάποια μοντέλα από ΚΑΙ χταπόδι και κάτω ... Δυστυχώς δεν υπάρχουν για το 206 αλλά ούτε και για το δικό μου ... Τα ΚΙΤ κοστίζουν περί τα 350euro (χταπόδι, σωλήνες, μεσαίο, τελικό) και στην τιμή περιλαμβάνεται ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!...! Η αύξηση κυμαίνεται ανάλογα από 7 έως και 10 άλογα .... Η αντιπροσωπεία διαθέτει συνεργείο εξατμίσεων και δυναμόμετρο... Για τα δικά μας υπάρχουν τελικά καζανάκια με όλες τις απολήξεις φουλ ανοξείδωτα σε δύο τύπους: 1. Eλευθερο με αρκετό θόρυβο ... τιμή από 75 έως 150euro ... 2. Ελευθερο με λιγότερο θόρυβο ... τιμή από 100 έως 170euro ... και υπόσχονται αρκετή παραπάνω ροπή σε όλο το εύρος, πολύ λιγότερο βάρος και κυρίως αντοχή στο χρόνο ... Η διαφορά στους δύο τύπους καζανιών είναι στο υλικό που έχουν στο εσωτερικό τους ... για ηχομόνωση ... Το κυριότερο? 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ... για οποιοδήποτε πρόβλημα απ'ευθείας αλλαγή ... με καινούρια ... Συμπέρασμα! Τα λεφτά σε σχέση με μία γνήσια π.χ. Remus είναι πάνω από την μισή τιμή... Μία Remus έχει από την αντιπροσωπεία περί τις 110.000δρχ ... Νομίζω ότι τα 150 και τα 170 euro της Brospeed είναι δέλεαρ ... για κάτι αναλώσιμο στο χρόνο ... Εθεσα και 3 καυτά ερωτήματα στο παληκάρι εκεί ... 1. Και γιατί είναι τόσο φτηνές ? 2. Και ποια η διαφορά με μία Remus των 300euro ? 3. Αξίζει να αλαχθεί και το μεσαίο ? Aπάντηση: 1. Γιατί οι Brospped ενώ είναι Αγγλικές, έρχονται εισαγωγή από το εργοστάσιο Νότιας Αφρικής ... που το κόστος παραγωγής είναι ιδιαίτερα μικρό ... 2. Καμιά ... απλά η Remus έχει το όνομα και άλλος την χάρη... 3. Οχι! Γιατί ήδη τα Brospeed είναι ελεύθερα και το μεσαίο δίνει το απαραίτητο backpressure ... (Εδώ επιβεβαιώθηκε και ο Sidobre ... ) το μεσαίο είναι κυρίως απομονωτής φλογών ... και όλα τα καινούρια εργοστασιακά μεσαία είναι ελεύθερα .... μετά τις 30.000χιλιόμετρα αρχίζουν και τα φτύνουν ... (Πεζομανιακέ σου λέει κάτι αυτό?) Προσωπικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ... για ένα EXTREME τελικό με μόνο 150ευρό... και 5 χρονάκια εγγύηση ... |
mick206 έγραψε: |
Λεωφόρο Αθηνών είπες ε; Ρε παιδιά που πέφτει αυτή η λεωφόρος;
Μή με πάρετε με τις ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Με τη super παει καλυτερα απ'οτι με αμολυβδη? Ειχα ακουσει αλλη μια παρομοια περιπτωση και μου λεγε ο τυπος που το κανε οτι πεταγε.. ![]() |
Λεωφόρο Αθηνών είπες ε; |
mick206 έγραψε: | ||
|
ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 67 τηλ. 210-3463110 Είναι δίπλα στο Σαρακάκη (ΗΟΝDA) To υποκατάστημα λειτουργεί χωρίς ραντεβού ... και εκεί γίνεται όλη η δουλειά ... ![]() |
chatassos έγραψε: |
Μήπως κατά Καβάλα μεριά? |
ΑΦΟΙ ΒΗΤΑ & ΒΡΑΤΖΑΣ ΑΕ
KENTΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ SERVICE, ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΝ & ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΩΝ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 204 τηλ. 210-5136209, 210-5157436 Είναι 300 μέτρα πριν την είσοδο στην γέφυρα Κηφισού (ΚΤΕΛ) ... όπως ερχόμαστε από Αθήνα ... ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΩΝ Λ.ΑΘΗΝΩΝ 67 τηλ. 210-3463110 Είναι δίπλα στο Σαρακάκη (ΗΟΝDA) ![]() |
Dimip έγραψε: |
και εισαι και απο το Κερατσινι ...
Ακομα κιεγω που δεν τα παω καλα με τους δρομους.... τελος παντων, μερες που ειναι συγχωρεισαι.. προσπαθησα να δειξω το χαρτη αλλα δεν το παιρνει οποτε πηγαινε στο www.driveme.gr η το flash.gr βαλε τη διευθυνση και θα το δεις |
Δυστυχώς (ή ευτυχώς...![]() ![]() Πήγα και πέρασα ένα ανοξείδωτο τελικό της Brospeed με διπλή μπούκα DTM ... και τελική τιμή 170euro ... ![]() |
Hannibal_Jr έγραψε: | ||
Ε????????? Τι εκανα? Τι λετε ρε παιδια? τι πως που? Ρε τασο κανεις λεσ και ειμαι ο μοναδικος που δεν φοραω καταλυτη....? Μου προσφερει αλογα και συμπιεση στην τελικη. Και αν σας ενοχλει το οτι δεν εχω καταλυτη και τα καυσαερια τα δικα μου ενω τα φορτηγα η νταλικες τα λεωφορεια και τα ταξι που βγαζουν ντουμανια δεν σας ενοχλουνε τοτε τι να πω? Να πας να βαλω εναν. Εγω μπορει να μην εχω καταλυτη αλλα καρτα καυσαεριων βγαζω και μαλιστα κανονικη και οχι μουφα!!!!!!!!!!!!! Με στενοχωρησατε παλι ![]() Υ.Γ. Η βενζινη που βαζω ειναι SUPER και ενα μπουκαλακι βελτιωτικο βενζινης της NOS. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
.... Οσο για τα καυσαερια.... Οταν βαζεις μια ελευθερη εξατμιση αδειαζεις τον χωρο τοων κυλινδρων και τα πιστονια δουλευουν ελευθερα πανω-κατω.Αυτο δεν ειναι καλο γιατι θα πρεπει να υπαρχει λιγο το φαινομενο του BACK PRESSURE. .... |
Χθές πήγα στην Δρόσσος Motorsport (εκει που πάει το αμάξι ο Kouzman) και κοίταξα για τελικό καζανάκι!
Έχει πολύ καλές μάρκες (Sebring,Powerful,Supersprint,Festus) αλλά είναι λίγο ακριβές...(για μένα λέμε τώρα που θέλω και κάτι σχετικά φτηνό ![]() Οι Sebring ξεκινάνε απο 319Ε και πάει λέγοντας! Εγώ τόσα δεν μπορώ να διαθέσω! Πόσο μάλλον για 1.1!! Επειδή τον ρώτησα για τις Festus(έχοντας καλή εμπειρία ο Αλέξανδρος) μου είπε πως είναι ελεύθερες και κάνουν πολύ θόρυβο! ![]() Μπορεί να βοηθήσει κανείς με περισσότερες λεπτομέρειες; Γιώργο(Pezomania) ο Ζαπατίνας τι λέει; Αξιόπιστος; ![]() |
Λοιπον εκλεισε και το θεμα εξατμιση.
Μπηκε Magnex τελικο και χειροποιητο μεσαιο ολοιδιο με της Magnex. Το αυτοκινητο παει παρα πολλυ καλυτερα σε ολο το φασμα των στροφων (σε συνδυασμο και με την εισαγωγη [bmc βαρελακι]). Σε μεγαλες ταχυτητες (180-200 χλμ.) δεν 'στεγνωνει' καθολου. Το σημαντικοτερο ? αυξηση θορυβου σε σχεση με πριν? το πολυ 5%. Δηλαδη τιποτα. Κοστος 390 ευρω ολα μαζι. (290 το Magnex και 100 το μεσαιο με την σωληνα). ![]() ![]() ![]() |
TONY PAP έγραψε: |
Που τα έβαλες για να κάνουμε και μεις καμμιά κρούση ? |
το magnex που εβαλα ειναι για 206 δεν ειναι universal |
thanks ![]() Να συμπληρώσω ότι ο κολητος με το saxo vts δεν άντεξε τον θόρυβο ![]() Βάζοντας λοιπόν τελικό μαμά και αλλάζοντας και βάσεις μηχανής και σασμάν το αμάξι ησύχασε που νομίζεις στο ρελαντί οτι είναι σβηστό ![]() Τώρα πια μόνο η σκούπα ουρλιάζει ![]() Να σημειώσω ότι το καζανάκι του Παπαδόπουλου ήταν το καλύτερο απο όλα που έχει δοκιμάσει σε απόδοση από χαμηλά ως τον κόφτη αλλά σε ταξίδι με 5η ο θόρυβος είναι (δυστυχώς για μας) τουλάχιστον ενοχλητικός. Οπότε πάμε για magnex, supersprint κλπ... |
Ελατός έγραψε: | ||
τόβαλες ρε??? ε πες τίποτα ρε φίλε και μας έχεις στην άγνοια!!!! |
Εμένα θα μου απαντήσει κανείς η θα με φλομώσετε κι άλλο;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ![]() ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΤΕΣ! ![]() |
petrskar έγραψε: |
μιχαλη νομιζω σου απαντησα εξαρχης αλλα δε μου εδωσες καμμια σημασια ![]() |
[Kαλά δεν προλαβα να τα γράψω και ο τρελλός πρόλαβε και έβαλε
.................Να δούμε αν θα την κρατήσει και αυτήν ή θα ξανααλλάξει πάλι. |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Αυτός είναι <<χειρότερος>> και από’μενα! ![]() ![]() ![]() |
thanks ![]() Να συμπληρώσω ότι ο κολητος με το saxo vts δεν άντεξε τον θόρυβο ![]() Βάζοντας λοιπόν τελικό μαμά και αλλάζοντας και βάσεις μηχανής και σασμάν το αμάξι ησύχασε που νομίζεις στο ρελαντί οτι είναι σβηστό ![]() Τώρα πια μόνο η σκούπα ουρλιάζει ![]() Να σημειώσω ότι το καζανάκι του Παπαδόπουλου ήταν το καλύτερο απο όλα που έχει δοκιμάσει σε απόδοση από χαμηλά ως τον κόφτη αλλά σε ταξίδι με 5η ο θόρυβος είναι (δυστυχώς για μας) τουλάχιστον ενοχλητικός. Οπότε πάμε για magnex, supersprint κλπ... |
Πήρα τηλέφωνο (τελικά) στην Festus και μου είπαν πως δεν βγάζουν μόνο ελευθέρας αλλα και κανονικά καζανάκια... Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο άλλος έφερνε μόνο ελευθέρας και μου έλεγε οτι δεν υπάρχουν άλλα καζανάκια (μας δουλεύουν κάποιοι μου φαίνεται...) ενώ στην Festus μου λέγανε οτι μπορώ να βάλω και ότι απόληξη θέλω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chuck Norris strikes back!! The Veteran... ![]() ![]() ![]() |
Χθές πήγα στην Δρόσσος Motorsport (εκει που πάει το αμάξι ο Kouzman) και κοίταξα για τελικό καζανάκι!
Έχει πολύ καλές μάρκες (Sebring,Powerful,Supersprint,Festus) αλλά είναι λίγο ακριβές...(για μένα λέμε τώρα που θέλω και κάτι σχετικά φτηνό ![]() Οι Sebring ξεκινάνε απο 319Ε και πάει λέγοντας! Εγώ τόσα δεν μπορώ να διαθέσω! Πόσο μάλλον για 1.1!! Επειδή τον ρώτησα για τις Festus(έχοντας καλή εμπειρία ο Αλέξανδρος) μου είπε πως είναι ελεύθερες και κάνουν πολύ θόρυβο! ![]() Μπορεί να βοηθήσει κανείς με περισσότερες λεπτομέρειες; Γιώργο(Pezomania) ο Ζαπατίνας τι λέει; Αξιόπιστος; ![]() |
Φίλε Γιώργο κανένα πρόβλημα! Δεν πειράζει! ![]() ![]() Παίδες απο σήμερα το απόγευμα κυκλοφοράω κι εγώ με custom fit τελικό! ![]() ![]() Πήγα στο Μοσχάτο στα κεντρικά της Festus και έβαλα τελικό καζανάκι με μπούκα 90χιλ. και με εσωτερική διάμετρο 50χιλ. Όλα μαζί πήγαν 180Ε με την τοποθέτηση! Με εξυπηρέτησε ενα παληκάρι γ*μώ τα άτομα(δούλευε 9 χρόνια στον ΠΟΠΑΥ!!!!).Είμαι αρκετά εως πολύ ευχαριστημένος και είδα μια μικρή(αλλα αρκετά καλή) διαφορά στο αμάξι! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! βΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΜ ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
αληθεια ποιος σου ειπε πως τα 1400 μαμα δεν εχουν μεσαιο;;; μεγα λαθος! εκτος κιαν εννοεις πως οσους ειδες εκει στον εξατμησα , το ειχαν βγαλει ολοι ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||
Τα 1400 ΔΕΝ εχουν μεσαιο, μονο τελικο. Αν σκιψεις και κοιταξεις απο κατω το βλεπεις και μονος σου. |