Sidobre έγραψε: |
O 19άρης πρέπει να έχει βρεί κάποιο shortcut (πιθανό στα άλματα) αν το βρεί κανείς... |
Petros έγραψε: |
Πριν μερικές ώρες το πήγα 30,25'', αλλά το παράτησα.
Αύριο θα πάω για το σπάσιμο των 30'' Ακόμη δεν έχω καταλάβει αν είναι προτιμότερη η πλαγιολίσθηση (σα να επιταχύνει απότομα μετά από αυτήν), ή το "απόλυτο" στρίψιμο. Το κακό με την πρώτη είναι οι μεγαλύτερες τροχιές και οι συχνοί... εναγκαλισμοί με τα δέντρα! Πάντως για flash game, έχουν κάνει φανταστική δουλειά... |
Με λίγο προσπάθεια και 1 αναγνωριστική
97 T. H. K... 00:28:00 21/02/2003 08:02:56 ... θα σε φτάσω.... |
Sidobre έγραψε: | ||
Cutting Corners... όπως θα οδήγαγες κανονικά! |
alemao_rallye έγραψε: | ||
Μακάρι να με φτάσεις να έχουμε αγωνία, αλλά είναι δύσκολο να κάνεις κάτω από 00:27:00. Εγώ έφτυσα αίμα για να κάνω το 00:26:90. Ευτυχώς η ομάδα μου έβαλε τα σωστά λάστιχα ![]() ![]() ![]() |
... θα σε φτάσω.... |
Sidobre έγραψε: | ||
... και θα σε περάσω... ![]() 12 T. H. K....... 00:26:45 24/02/2003 16:31:24 |
GIANNIS206 έγραψε: |
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.Το mail σας το γράφετε πάντα ότι χρόνο και αν κάνετε?Δηλαδη αυτό κρατάει αυτο που έχεισ κάνει την τελευταία φορά ή αναγνωρίζει την πιο γρήγορη βόλτα σου? |
DimiP έγραψε: |
Ενα bug εχει , οτι μεταξυ των ιδιων χρονων, τοποθετει υψηλοτερα βαση αλφαβητικης σειρας.
!!!! εγω ειμαι ακομα θεση 135!!! |
Slash έγραψε: |
Το RC πάντως θα δωθεί με κλήρωση ανάμεσα σε όλες τις συμμετοχές, ανεξαρτήτως θέσης, γι'αυτό μπορούμε να ελπίζουμε όλοι. ![]() |
Aααααχ... νιώθω πολύ μοναξιά εκεί στην κορυφή.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5ος 26:00 Αντε ρε βελτιωθείτε λίγο να τους φάμε! |
Δεν πάτε Flat Out γι'αυτό!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: |
42 P Dervis 00:26:80 06/03/2003 14:03:16
Σου 'ρχομαι flatoutιάρη !!!!! ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Ρε Dani δεν είναι για σενα το 206 ,εσύ μόνο με το Rallye μπορείς να περνάς απο πάνω , τι το παλεύεις? |
DimiP έγραψε: |
μεγαλη βελτιωση και 00:27:45 αντε να δουμε... |
-=N4X=- έγραψε: |
Αν εννοεις για να κανεις load το παιχνιδι και να παιξεις ειναι στην πρωτη σελιδα....
Αν δεν εννοεις αυτο εξηγησε καλυτερα... |
Baphomet έγραψε: |
original 27.90
competition 33.00 |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
29.40 original (4η) προσπαθεια
--------------------------------- 28.20 original (αστα να πανε) προσπαθεια ![]() --------------------------------- 28.00 original κουραστικα... λες να σε καταφερω peter ? ![]() --------------------------------- 26.28 original (και σιγα να μην καθομαι να παιζω και την αλη) ΑΜ ΠΡΙΙΙΙΤΣ ![]() ![]() ![]() http://www.xpphotoalbum.com/showphoto.php?photo=384088&size=big&password=&sort=1&cat=500 για τους δυσκολοπιστους ![]() ![]() |