Lef205 έγραψε: |
Εγω οπως εχω αναφερει κ σε αλλο παρομοιο τοπικ, θα βρισκομαι στον θαλαμο επιχειρησεων και θα κατευθυνω τη μαχη. |
kanelj έγραψε: |
ξενερωτος εσυ μια ζωη!
![]() |
kanelj έγραψε: |
![]() |
volvos έγραψε: |
eγω εχω
χοντρομαλακινση αριστερης επιγονατιδας, κομμενο δεξι κωλοδαχτυλο αρθριτικα στη μεση παχακια μειωπια δουλεια στο μαγαζι (ωπ αυτος ειναι ο μανθος) αλλα στη μαχη θα παω...θα πιασω ενα βραχακι και θα κρυφτω απο πισω......... |
Gr@lly έγραψε: |
Ο απλός λαός αναγνωρίζει την αξία του Gr@lly...
Θέλει να περάσει έστω και λίγες ώρες μαζί με τον Γκουρού του Κλάμπ... Μπράβο νεε μου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ignotic69 έγραψε: |
Φυσικά δάσκαλε ,θέλω να μάθω τα δίφυσα κόλπα ![]() ![]() Έτσι θα έρθω.. ![]() |
mafia206 έγραψε: | ||
Άντε ρε Νίκο ψήσε και τον άλλο τον τρελό τον στροφάκια τον ξάδερφό σου να έρθει!.. ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εκτός αν έχεις φαγούρα στο δάχτυλο ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εκτός αν έχεις φαγούρα στο δάχτυλο ![]() |
ignotic69 έγραψε: |
Ε κάπου εκεί,18Ε + 0,06€ η κάθε σφαίρα.
Τι ώρα πρέπει να είμαστε εκεί? |
Road_Runner έγραψε: |
Ποσο ειναι η τιμη Γιαννη? |
mafia206 έγραψε: |
Νίκο αυτό είναι στον παράδρομο της εθνικής έτσι δεν είναι?
Δεν πάμε από διόδια,έτσι?Ή κάνω λάθος? |
Eυχαριστώ Γιάννη ![]() Την επόμενη κανόνισε να έρθεις και εσύ! ![]() |
giorgio207 έγραψε: |
Χαχα! mafia206 νομίζω διδάξαμε λίγο στην πίστα. Ο τύπος με την λευκή έφαγε μπόλικες. Θα έχει να θυμάται….κατά τα άλλα ωραία κόντρα είχαμε man. Να ξανακανονίσουμε σύντομα…. ![]() |
Μπηκατε με τα αμαξια μεσα τελικα? Η κανατε καρτ? |
Οχι.καρτ κάναμε ![]() |
ignotic69 έγραψε: | ||||
Στην επόμενη θα βάλουμε τα αμάξια.. ![]() |
Περιττό να σου πώ ότι από την τελευταία σύγκρουση που γλύστρησα και με εμβόλισες στα πλάγια τελικά μου άφησε μια μεγάλη μελανιά και ένα πρήξιμο.. Δεν βαριέσαι όμως,η αδρεναλίνη στα ύψη και η μονομαχία απίστευτη! Ετσι όπως πηγαίναμε οι άλλοι φαίνονταν σαν να πηγαίνουν βολτίτσα,αν είχαν και παραπανω δύναμη τα καρτ θα ήταν καλύτερα.. Θα κανονίσουμε να ξαναπάμε!.. |
giorgio207 έγραψε: |
Ειδικά στον καρπό |
Περιττό να σου πώ ότι από την τελευταία σύγκρουση που γλύστρησα και με εμβόλισες στα πλάγια τελικά μου άφησε μια μεγάλη μελανιά και ένα πρήξιμο.. Δεν βαριέσαι όμως,η αδρεναλίνη στα ύψη και η μονομαχία απίστευτη! Ετσι όπως πηγαίναμε οι άλλοι φαίνονταν σαν να πηγαίνουν βολτίτσα,αν είχαν και παραπανω δύναμη τα καρτ θα ήταν καλύτερα.. Θα κανονίσουμε να ξαναπάμε!.. |
michael1987 έγραψε: |
Εγινα και εγώ μέλος του forum όπως προείπα το μεσημέρι στο paintball όσο για τα καρτ που αναφέρονται δε θα μιλήσω γιατι μπορεί να μου έρθει και κανένα στο κεφάλι!!!! ![]() |
plaketokofths έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aμάαααααννν, πως εγινε αυτό εκει? |
plaketokofths έγραψε: |
Φαντάσου τι θα εγινε στην αλλη πίστα....αυτη του baseball αν στα καρτ ειχατε μελανιες στους καρπούς ![]() ![]() |
ignotic69 έγραψε: | ||||||
Που να σου λέγανε ότι ο Μιχάλης το τούμπαρε το καρτ... ![]() ![]()
Τι baseball ρε Πλακετοκάφτη ,για paintball πήγαμε... ![]() ![]() ![]() |
michael1987 έγραψε: |
θα απαντήσω εγώ....ναι το τούμπαρα αφού ένας ''π***ρας'' με κλεισε στιν στροφή πάνω και με άφησε να ανέβω στο κερμπ τα κατάφερα και το τούμπαρα αν μη τι άλλο προσέφερα θέαμα στουσ θεατέσ και μπιφτέκια στην πίστα.... ![]() ![]() |
Τι λετε να οργανωσουμε κανενα παιχνιδακι?
Τωρα που τελειωσε και εξεταστικη των περισσοτερων μας? Να κανονισουμε τπτ για αρχες μαρτη? |
Αυτήν την φορά θα φέρω μπαζούκα ![]() ![]() |
Μόνο που έχω ξεφραγκιαστεί αυτήν την περίοδο άσχημα.. |
. Αν κανεις ενδιαφερεται να ερθει ας μ πει να του πω λεπτομερειες |
ath7 έγραψε: |
Πρωι δουλευω!
Το ψηνει και ενα αλλο παιδι και μαλλον και Zaf! Αλλα τι ωρα και ποσα? |
12-1 θα ξεκινησουμε. κανενα 25αρι θα παει μαλλον. |
Παράθεση: |
H τιμή συμμετοχής ανά άτομο, για όσους δέν έχουν δικό τους εξοπλισμό είναι 32E, μέσα σε αυτήν περιλαμβάνονται:
- Hμιαυτόματο όπλο με γεμιστήρα χωριτικότητας 200 χρωματοσφαιρων. - Mάσκα που καλύπτει όλο το πρόσωπο ειδική για το paintball. - Φιάλη με διοξείδιο του άνθρακα (CO2). -Oλόσωμη στολή παραλλαγής. -200 χρωματόσφαιρες (1 γεμιστήρας) Oι παραπάνω τιμές ισχύουν για όλη την ημέρα. O κάθε παίκτης που θα θέλει παραπάνω χρωματόσφαιρες θα χρεώνεται με 0,05 E (17 δρχ) την σφαίρα. Eπομένως η τελική τιμή καθορίζεται από: Tιμή συμμετοχής + Extra σφαίρες -Oι παίκτες με δικό τους εξοπλισμό θα πληρώνουν τιμή συμμετοχής 6 E (~2000 δρχ) -Eλάχιστος και μέγιστος αριθμός παιχνιδιών δεν υπάρχει, αυτός καθορίζεται από τους παίκτες εφόσον υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος. -Tο γέμισμα των φιάλων CO2 δεν χρεώνεται. |
Steve έγραψε: |
http://www.rvl.gr ![]() |
Εχεις παιξει εκει Σταυρο?
Τι λεει? Καλο φαινεται... |
recife_rallye έγραψε: | ||
indoor paintball.... ![]() ![]() Μεσα με χιλια λεμεεεεε |
Steve έγραψε: |
http://www.rvl.gr ![]() |
και που κρυβοσουν ρε μλκ????
δεν εχει βουνα εκει... |
MEMsound έγραψε: |
το βιντεο της ομαδας της αδελφης μου και του συζηγου της ...
(το εφτιαξε ο αδελφος του) http://www.youtube.com/watch?v=IoT3G898x1E&feature=share Last Chancers Platoon Valken sponsorship ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |