Steve έγραψε: |
Ψύρες δυστυχώς δεν υπάρχουν...
Ψείρες υπάρχουν, λευκά LED 12v με 2 ευρώ το 1. |
Giannis307 έγραψε: |
Πηρα λευκες ψειρες και η μια εχει γινει στρομπολαιτ!!! |
.Η βυθηση του ρευματος απο την μιζα τα σκιζει μια,δυο,τρεις.... |
brz20 έγραψε: |
Δες εδω και πες μου τι καταλαβαινεις.
http://www.ultraleds.co.uk/u501bhp2-1216v-ultra-high-power-wide-angle-blue-p-1314.html?osCsid=a707418ed5e20c483186ae1c920e22a4 |
brz20 έγραψε: |
Προς Steve:
Wide Angle τι σημενει? Ευρειας γωνιας σημενει.Που με την σειρα του σημενει το αντιθετο απο το σημειακο. Wide Angle ειναι απο 60 μοιρες και πανω ενω Narrow Angle ειναι απο 60 και ανω. Δηλαδη το φως δεν το συγκεντρωνει καπου(σαν λειζερ πχ)αλλα το διασπερνει δεξια και αριστερα. |
Ρε steve αποδεξου οτι καποιο ανθρωπο ειναι πιο ψειρες και μπορει να ξερουν κατι που εσυ δεν ξερεις.....Ειαναι πολυ κακο να την λες σε καποιον χωρις να το ψαχνβεις πρωτα...Ψαξε ρωτα και μετα ελα πες μου αν ειμαι σωστος η οχι.....ετσι απλα... |
RoadRunner122 έγραψε: |
- Το led εξ'ορισμού έχει πολικότητα για τον απλό λόγο ότι είναι Δίοδος (Light Effect Diode). |
Steve έγραψε: | ||
|
RoadRunner122 έγραψε: |
X-treme power....?????? |
Randy έγραψε: |
Κατι αλλο τωρα, ψειρα αλλαζει ευκολα στο δικο μου? |
Εκατσες και εγραψες ενα καρο βλακειες, οπου και κουραστηκες αδικα και δε βοηθησες και πουθενα. |
bagosgt έγραψε: |
Νομιζω οτι οι led ψειρες στα 207 αναβει βλαβη.ετσι εχω ακουσει κ απλα βαζουν λαμπιτσες κανονικες βαμμενες ασπρες.εχει δοκιμασει κανενας σε 207?τι γινεται? |
bagosgt έγραψε: |
Νομιζω οτι οι led ψειρες στα 207 αναβει βλαβη.ετσι εχω ακουσει κ απλα βαζουν λαμπιτσες κανονικες βαμμενες ασπρες.εχει δοκιμασει κανενας σε 207?τι γινεται? |
Παράθεση: |
Με μιά μικρή πλακετίτσα και μιά αντίσταση 470Ω/0,5W στο ένα του ποδαράκι και είσαι έτοιμος!
|
Παράθεση: |
σαν τις λάμπες daylight που χρησιμοποιούμε στο σπίτι ή σε καταστήματα |
Ε ρε γιαννη αμαν πια! Ακριβως ξερω ποιο μαγαζι λες! Το χω δει! εχω περασει πααααααααρα πολλες φορες!
Ποιες ψειρες ζηταω εγω ειπαμε? (για να ταιριαζουν με nightbreaker) |