crusader έγραψε: |
Λαμβάνω ως δεδομένες τις προηγούμενες συμμετοχές :
- Ady - shark_zak - Baphomet - crusader - vinman - woody - B.M-SPORT - Ronin - Stevon - COOL ALEXIS - christhehealer - kanelj - Γιώργος-WRC |
christhehealer έγραψε: | ||
Excuse me αλλά έχει γίνει ένα λάθος στην σύνθεση... - Ady - shark_zak - Baphomet - crusader - vinman - woody - B.M-SPORT - Ronin - Stevon - COOL ALEXIS - Ronaldinio - kanelj - Γιώργος-WRC To διόρθωσα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Excuse me αλλά έχει γίνει ένα λάθος στην σύνθεση... - Ady - shark_zak - Baphomet - crusader - vinman - woody - B.M-SPORT - Ronin - Stevon - COOL ALEXIS - Ronaldinio - kanelj - Γιώργος-WRC To διόρθωσα!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
Λοιπόν... αν βολεύουν οι ώρες και ημέρες υπολογίστε και εμένα!!!!
Αλλα στο Μενίδι ρε παιδιά... δεν μπορούσατε να πάτε πιο μακριά...??? Υ.Σ. Παίζω τέρμα, άμυνα, επίθεση !!! οτι λάχει !!!! Βέβαια είμαι πιο ταλέντο στο τέρμα !!! |
vinman έγραψε: |
Το τερμα ειναι ''πιασμενο''... ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
δέχομαι και αναπληρωτής τερματοφύλακα!!! Βέβαια και αμυντικός μπορώ να παίζω παράλληλα !!! |
Παρεπιπτοντως εγω πλεον καθε Κυριακη παιζω με την ομαδα της εταιρειας μου....και την Κυριακη που μας περασε εφαγα μονο 3 γκολ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12/11 ΣΤΙΣ 18:30 ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ 1ο ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ SAXOMANIA CLUB Γράψτε εδώ όλοι ή επικοινωνήστε μαζί μου μέχρι το Σάββατο το πρωί, για να δούμε από πόσα άτομα θα απαρτίζεται η αποστολή! ----------------------- Ενημέρωση : - Το Alfisti Club είναι οριστικά έξω. Πιθανόν στη θέση του να μπει το Fiesta. - Το πρόγραμμα όλων των αγώνων θα το πάρουμε το Σάββατο. - Τους κανονισμούς θα προσπαθήσω να τους πάρω αύριο. |
MEMsound έγραψε: |
Θα κανονήσουμε "κερκίδα" ή μπα???
Το αφήνω σε σας... ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Το πανό Μάνθο...!!! ![]() |
ΘΕΛΩ ΕΞΕΔΡΑ - ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ - ΘΕΛΩ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ
ΒΟΥΥΥΥΥΡΡΡΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!!!!!!!!!! HAVE NO FEAR... CRUSADERINIO IS HERE!!! ![]() ![]() ![]() |
Μάκαρος του πιεσκλαμπ έγραψε: |
Αγαπούλες μου, κομμένο το sex |
Αγαπούλες μου κομμένα τα οινοπνευματώδη και τα τσιγάρα (όσο γίνεται) |
Αγαπούλες μου κομμένα τα ξενύχτια (απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τα μεσάνυχτα) |
Αγαπούλες μου μιας και δεν κάναμε προπόνηση, ο καθένας να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης |
Αγαπούλες μου να έρθετε όλοι το βράδυ στη Λέσχη για να συζητήσουμε το σύστημα που θα παίξουμε |
πιεςκλαμπτελειατζηαρ-ομάδας 6x6 |
WIPPERMANN έγραψε: | ||
Μήπως κάποιος να συνθέσει και το ύμνο της ομάδας;;;;; ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
Είμαι με πυρετό...θα έρθω οτι κι αν γίνει απλά παίζει να μην μπορω να πάρω τα πόδια μου... ![]() |
Θα παίξω και για σένα φιλαράκι... ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: | ||||
Μήπως μπορείς να παίξεις και για εμένα..? Όσο πάει χειροτερεύω... ![]() ![]() Τρέμουν τα πόδια μου, το σώμα μου δειλιάζει... |
crusader έγραψε: | ||||
Μήπως μπορείς να παίξεις και για εμένα..? Όσο πάει χειροτερεύω... ![]() ![]() Τρέμουν τα πόδια μου, το σώμα μου δειλιάζει... |
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΠΛΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΟΥ CLUB ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ? |
nickzotos έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπραβο!!!Ετσι για να αναιβενει το κλαμπ μας και σε αλλους τομεις!!! |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Συγχαρητήρια ! ! !
ΥΓ Συγνώμη για την αδικαιολόγητη απουσία μου αλλά τα υδραυλικά του σπιτιού είχαν άλλη άποψη! |
DIMCHRI έγραψε: | ||
που είσαι ρε γείτονα ??? πως πάει το μεσολλόγγι ???? Καλορίζικο και το του του ...!!!! ![]() |
......και την γρήγορη απάντηση του μόλις ισοφαριστήκαμε με ψυχραιμότατο και όμορφο πλασε από σχετικά δύσκολη θέση |
ατυχώς νικηθήκαμε... το σκορ 5-3 |
Εγώ έχω και άλλα ευχάριστα μετά το χθεσινό...
Έχουμε και λέμε λοιπόν : - Θλάση στον αυχένα - Μετατόπιση σπονδύλου στη μέση - Κακώσεις στην πλάτη - Μιας και πήγα στον doctor, είπα να τσεκάρω και τα γόνατα που πονάνε και έτσι ανακάλυψα και κάτι προβλήματα-παθήσεις στους χόνδρους. Πήρα και δωράκια όμως από τον doctor.. Ένα κολάρο για το λαιμό, ένα κουβά φάρμακα και 15 μέρες αναρρωτική!! Κομπλέ-σεμπλόν λοιπόν! Μου καταστρέψαν την καριέρα.. ![]() ![]() ![]() |
Εγώ έχω και άλλα ευχάριστα μετά το χθεσινό...
Έχουμε και λέμε λοιπόν : - Θλάση στον αυχένα - Μετατόπιση σπονδύλου στη μέση - Κακώσεις στην πλάτη - Μιας και πήγα στον doctor, είπα να τσεκάρω και τα γόνατα που πονάνε και έτσι ανακάλυψα και κάτι προβλήματα-παθήσεις στους χόνδρους. Πήρα και δωράκια όμως από τον doctor.. Ένα κολάρο για το λαιμό, ένα κουβά φάρμακα και 15 μέρες αναρρωτική!! Κομπλέ-σεμπλόν λοιπόν! Μου καταστρέψαν την καριέρα.. ![]() ![]() ![]() |
Ένα κολάρο για το λαιμό, ένα κουβά φάρμακα και 15 μέρες αναρρωτική!! |
pygolabida έγραψε: | ||
Ε οχι...... ![]() ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: |
Πολύ κλωτσιά Γιάννα. Αλλά δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι κι εμείς ![]() |
Ronin έγραψε: | ||||
Πολύ κλωτσιά Γιάννα. Αλλά δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι κι εμείς ![]() |
![]() ![]() ![]() Εμένα φίλος φυσιοθεραπευτής μου διέγνωσε θλάση ![]() Απ 'οτι φαίνετε δεν μας θέλει η τύχη. Σπυράκο,περαστικά φίλε. |
Sidobre έγραψε: |
Δεν είναι μόνο η νίκη αυτή που αξίζει, αλλά ο αγώνας από μόνος του. |
miss pug έγραψε: |
Μαλιστα σκεφτομαστε να κανουμε και ομαδα με μαζορετες για να εμφανιζομαστε πιο οργανωμενοι...Βοηθαει λετε? |
Kαι εγω μεσα ειμαι τελικα... ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Σίγουρα ε ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
Εγώ δέν το βλέπω να μπορώ να παίξω..... ![]() |
Tomakos έγραψε: |
Μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λέγοντάς μου που είναι το γήπεδο?? ![]() ![]() |
Θα έρθει και ο Βασίλης! ![]() ![]() |
Μακάρι Μάνο να έκανες μόνο εσύ λάθος!Γενικά όλοι μας κάναμε λαθάκια που μας στέρησαν τη νίκη.Σίγουρα μπορούμε πολύ καλύτερα!Πιστεύω το άλλο Σάββατο θα είμαστε καλύτεροι και θα κερδίσουμε.Τα λάθη μας βοηθάνε να γίνουμε καλύτεροι ![]() ![]() |
Tomakos έγραψε: | ||
Πολλά "καλύτεροι" έχω βάλει ![]() ![]() ![]() |
επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον sod, Memsound και την pygolabida που ήταν οι μοναδικοί στην εξέδρα μας... ![]() |
Αυτό το Σάββατο (18:30) η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να κάνει το come back! ![]() Ολική επαναφορά στις νίκες και το θέαμα! ![]() ![]() [size=24][b]Ελάτε να μας βοηθήσετε. Η δυναμική παρουσία σας, θα μας δώσει φτερά στα πόδια!!! ![]() Το COLPO GROSSO ΑΡΧΙΣΕ![/size] ![]() |
ναι ναι ...
θα φυσήξει "ούριος" αέρας και θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των αντιπάλων..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Στο γήπεδο κατευθείαν. |
Εκτός απροόπτου θα είμαι και γω εκεί... ![]() |
Αν δεν πρέπει να "χωρήσω" για να έρθω....
....θα έχετε και την γνωστή κερκίδα.... ![]() ![]() ![]() |
Αν δεν πρέπει να "χωρήσω" για να έρθω....
....θα έχετε και την γνωστή κερκίδα.... ![]() ![]() ![]() |
Τη Κυριακή θα παιχτεί ΜΕΓΑΛΗ μπάλα ![]() ![]() Μη το χάσει κανείς!!!!!!!! ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Στις 5 θα βρεθούμε στο γήπεδο; ![]() |
ΠΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΝΙΚΕΣ ΜΕ VW ΚΑΙ MG NA MΠΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ... ![]() ![]() |
Έχουμε δέσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την άμυνα μας. |
επόμενος μας αγώνας: ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2005 ΩΡΑ 18.30 VW CLUB Με άλλο διαιτητή |
εγω θα παω 17.30 να δω το MG που παίζει με τα saxo...είναι οι 2 προσεχείς μας αντίπαλοι... |
Μαχαιριά στην καρδιά ήταν αυτό Γεράσιμε... |
Ελάτε όσοι μπορείτε πιο νωρίς να μιλήσουμε!!! |
Δεν θέλω να βλέπω απογοήτευση!!!!!!!!!!! |
Κι όμως θα είμαι εκεί ![]() ![]() Δεν μπορούσα να σκεφτώ ότι θα λείπω και έτσι κανόνισα να έρθω!!!! FORZA!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
.....παρόλο που 2 απο τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν πολύ κωλόφαρδα.... |
Επόμενος αγώνας 7/1/2006 στις 17:30 με το MG-ROVER
Και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο ματσάκι. |
Μέχρι το ματς με το MG να ξέρετε οτι θα γινουν 1-2 φιλικά παιχνίδια... |
Μέχρι το ματς με το MG να ξέρετε οτι θα γινουν 1-2 φιλικά παιχνίδια... |
Baphomet έγραψε: | ||
ΠΟΛΥ δύσκολο. το δυσκολότερο ίσως! υπαρχει περίπτωση αναβολής του πάντως μια και ειναι 3ημερο στο φορουμ του Mg διάβασα οτι ίσως ζητήσουν να γινει άλλη μερα. Θα δουμε. |
Δυστυχώς λόγω προσωπικού οικογενειακού προβλήματος που προέκυψε σήμερα δεν θα μπορέσω να έρθω στον αγώνα το απόγευμα.. ![]() |
Μάνο ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό! Η απώλειά σου όμως απ'την ομάδα είναι σοβαρή και ελπίζω να έχουμε αντικαταστάτη.... |
το παιχνίδι θα γινει κανονικα σε κατι λιγοτερο απο 3 ώρες... για την ώρα είμαστε σιγουροι πανος, ανδριανος, σπυρος, γερασιμος, κωστας κι εγω. Δηλαδή 6 ατομα! Τέρμα θα δούμε ποιος θα παίξει... Μας βλέπω για διασυρμο σημερα... ![]() |
Ibiza Club - Saxomania Club (ΑΥΡΙΟ) |
Μεγάλη εμφάνιση .... ο Πάνος (πλασέ για σεμινάριο) .... |
christhehealer έγραψε: |
Καλά ας μην έπαιζα εγώ και θα σας έλεγα τι θα κερδίζατε.... ![]() |
Μάνο, μάθε σίγουρα σήμερα ή το αργότερο αύριο, έτσι ώστε αν δεν κάτσει αυτό να κανονίσουμε κάτι άλλο. |
Πιθανότατα να προέκυψε ομάδα για φιλικό αγώνα,αυτές τις ημέρες.
Τι λέτε? Μαζευόμαστε 5-6 άτομα? Να το κυνηγήσω αν είναι... |
Το κυνήγησες ή θα μείνουμε άμπαλοι το σαββατοκύριακο? ![]() |
Δεν μαζευόμαστε τελικά...
Εγώ που θέλω να παίξω όμως τι να κάνω; Δεν έχω και μπάλα να πάω σε καμιά αλάνα να βγάλω το άχτι μου... ![]() |
Εγώ που θέλω να παίξω όμως τι να κάνω; Δεν έχω και μπάλα να πάω σε καμιά αλάνα να βγάλω το άχτι μου... ![]() |
λοιπόν, από το site του Renault είδα οτι παίζουμε δεύτερη αγωνιστική με δαύτους... άρα έχουμε saxomania-renault-vw οι 3 πρωτοι αγωνες μας για τον δεύτερο γύρο. |
Ελπίζω (και μπορούμε) να τα πάρουμε και τα 3 αυτά παιχνίδια. |
Είμαστε έτοιμοι?
![]() |
Είμαστε έτοιμοι?
![]() |
το πόδι μου πρήστηκε και ίσα που το πατάω...ελπίζω να μην χάσω το επόμενο ματς... ![]() |
Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι οτι το saxomania με την προσθήκη των παικτών ΕΚΤΟΣ club που έκαναν είναι πιθανό να κόψουν και από άλλους βαθμούς... Μακάρι...
|
εφόσον δεν υπάρχουν δηλωμένοι παίκτες ότι θες επιτρέπεται... εξάλλου αντε να πεις εσύ οτι ο τάδε δεν έχει saxo. Θα σου πουν οτι έχει αλλά το έχει συνεργείο και έρχεται με το corsa...χαιρετίσματα...
1.Ignis 25 2.Mg 16* 3.Ibiza 15* 4.PSC 14 5.Vw 12* 6.Saxo 12 7.Delta 12* 8.Renault 4 *1 αγώνα λιγότερο |
doctor_pin έγραψε: |
Kαλημερα απο το GreekRenaultClub,
σκοπος των αγωνων ειναι να παιξουμε για την πλακα μας και γιατι οχι να παρουμε την 1η θεση. Το Saxomania στον 1ο γυρο με εμας ειχε παιχτη απο το Ignis που ηταν και ΠΑΡΑ πολυ καλος, δεν θελω να αρχισω γκρινιες αλλα νομιζω τετοιες τακτικες δεν οφειλουν πουθενα,αν μπορεις να κερδιζεις με τις δυναμεις σου ![]() Τα λεμε την Κυριακη απο κοντα! ![]() Μακης |
kostask έγραψε: |
Καλημέρα,
Άν και λίγο αργά σε περίπτωση που σας λείπει παίκτης θα μπορούσα να έρθω......Έπαιζα σε πρωτάθλημα μέχρι τωρα και ήταν δυσκολο........Όπως και να έχει καλή επιτυχία στην ομάδα μας στην συνέχεια. |
ady έγραψε: |
Ασχημα νέα...
Ορθοπεδικός μου είπε ότι είμαι τρελός που παίζω μετά τα αλλεπάλληλα διαστρέματα, και τυχερός που δεν έχω πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Μου συνέστησε τουλάχιστον ένα μήνα απουσία από κάθε αθλητική δραστηριότητα και μετά βλέπουμε.... Εγώ θα έρχομαι στα ματς με αθλητική περιβολή και στην εσχάτη των περιπτώσεων θα παίζω.... |
Φίλε μου προχτές στο παιχνίδι υπήρχε 1 Saxo κι αυτό ήταν του Σίμου, του προέδρου τους. 2 παίκτες ήρθαν με corsa γεμάτο αυτοκόλλητα του OPEL CLUB. Αυτό είναι όντως λίγο προκλητικό... τέλοσπάντων, κι εμείς έχουμε φίλους ποδοσφαιριστές αλλά δε τους φέραμε να παίξουν. Όπως και να έχει, ας μη δώσουμε παραπάνω σημασία...ο κάθενας όπως καταλαβαίνει πράττει. Καλή συνέχεια! |
Ούτε ο αδερφός μου θα δώσει το παρών την Κυριακή γιατί δουλεύει... ![]() Έχω αρχίσει και χλωμιάζω λιγάκι.. ![]() |
πάρε το χρωματάκι σου ξανα... εγώ θα παίξω, είμαι ήδη πολύ καλύτερα! ![]() |
Ανήμερα των γεννεθλίων μου και να χάσουμε?
Απο και κλείετε... Θα ματώσουμε τις φανέλες...(αλήθεια με εκείνες τις φανέλες τι γίνετε??) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ε, τότε θα στο κάνουμε το δωράκι σου..... ![]() ![]() |
Τους υπόλοιπους που δεν έχετε πρόβλημα τραυματισμού σας θεωρώ σίγουρους, έτσι; ![]() |
[Reach out] I 'll be there... ![]() |
Παράθεση απο το forum του greekRenaultclub.....
''ρε παιδια σημερα το παιχνιδι ηταν εκνευριστικο γιατι οι αντιπαλοι δεν ηταν κατι το ιδιετερο και γιατι καναμε 3 4 φασεις ολες ολες. μονοτερμα μας ειχαν και ειχαμε γυρισει ολοι πισω... και δεκα και δεκαπεντε να φαμε δεν πηραζει αλλα τουλαχιστον να βγαινουμε μπροστα.... να κανουμε και εμεις ευκαιριες...'' ...δεν ήμασταν κάτι το ιδιαίτερο,αλλά τους είχαμε μονότερμα....Τώρα πως γίνεται αυτό είναι άλλο θέμα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είναι λίγο πιο πάνω Βασίλη, στο ύψος της Αττικής Οδού.
Ο πιο εύκολος τρόπος να πάει κανείς είναι να πάρει την Φιλαδελφείας (είναι αυτή που περνάει μπροστά από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου και πάει προς Μενίδι) και αφού περάσει πάνω από την Αττική Οδό, στο 2ο στνό κάνετε δεξιά. Στη γωνία του στενού έχει ένα εργοστάσιο επίπλων με μεγάλες κίτρινες πινακίδες. (δεν θυμάμαι τώρα το όνομα) Αυτά για όποιον θελήσει να έρθει μόνος του μέχρι το γήπεδο. |
Φωτογραφία ντοκουμέντο από την τελευταία αγωνιστική. Ακατάλληλο για ανηλίκους και για όσους έχουν ευαίσθητο στομάχι... === Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ === |
CAMP NOU λέγεται αυτό που παίζουμε εμείς.
Τι ώρα ήρθες; |
...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΑΦΕΝΤΟΜΟΥΤΣΟΥΝΑΡΑ ΜΟΥ?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasoss έγραψε: |
ΜΑΣΤΡΟ ΑΝΔΡΙΑΝΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Ελπίζω να είσαι στο τελείωμα της αποθεραπείας και αν όχι για αυτόν τουλάχιστον για τον επόμενο. |
ΒΡΕ ΕΛΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΧΡΙΣΤΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ![]() |
Εννοείς να μην έρθεις καθόλου ή να αργήσεις? αν είναι το πρώτο να το κάνουμε Σάββατο το παιχνίδι αν δεν εχει κανεις πρόβληαμα. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ![]() |
Μέσα και εγώ, αν και υπάρχει μια μικρή περίπτωση να μην μπορέσω...... |
Παράθεση: |
Γ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
4/2/2006 (17:30): PEUGEOT SPORT - VW CLUB ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ????Εγώ πάντως θα είμαι εκεί.....ελάτε να γλεντήσουμε(ΚΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟΨΕ ΕΜΕΙΣ....!!!!!!) άλλον έναν αγώνα όπως μόνο εμείς ξέρουμε...... |
Καλημέρα...........και καλ.η νίκη.
Θα πάει κανείς απο το club πριν το παιχνίδι ωστε να περάσω απο εκει??? |
μολις είδα ποστ από σένα πήγε λίγο στην κάλτσα το σκατό... λέω τώρα θα πει οτι δε θα έρθει... ![]() ![]() ![]() ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟ ΦΥΣΙΚΑ... ![]() ![]() ![]() i am a mad dog... i am a mad dog... i am a mad dog... i am a mad dog... i am a mad dog... i am a mad dog... |
Μια φορά γίνονται αυτά!!Σήμερα θα γίνει σφάγη ![]() ![]() Να δώ ποιος θα κεράσει ποιόν ![]() ![]() ![]() |
στον επόμενο αγώνα θα έχουμε έναν ακόμα νέο παίκτη... ![]() |
Μήπως μπορει κάποιος να μου πει πως συνεχίζει στην επομενη φάση το πρωτάθλημα?????
Περνάνε όλοι και παίζουν (χ)??? |
Πρωτάθλημα χωρίς να «ματώσεις» στο γήπεδο, δεν κερδίζεται. |
Μήπως μπορει κάποιος να μου πει πως συνεχίζει στην επομενη φάση το πρωτάθλημα?????
Περνάνε όλοι και παίζουν (χ)??? |
Το παιχνίδι με το Ibiza, έτσι κι αλλιώς πρέπει να το κερδίσουμε.
Ζητήστε να αναβληθούν όλα τα παιχνίδια ώστε να γίνουν τα χρωστούμενα. Ο τύπος του Ignis πιστεύω ότι θα συμφωνήσει, απ ότι τον έχω κόψει. Την Κυριακή, κλείνουμε ένα γήπεδο και πάμε να κάνουμε μια προπόνηση, για να οργανωθούμε, εν όψει των επόμενων παιχνιδιών. |
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γίνει από τώρα ή μετά το παιχνίδι με το Ibiza.
Οι υπόλοιποι; |
Ενα πολύ μεγάλο παιχνίδι έκανε χθες η ομάδα μας η οποία παρουσίασε ένα πολύ συγκροτημένο πρόσωπο.
Επειδή ο στόχος που είχαν από την αρχή θέσει γι'αυτό το παιχνίδι επιτεύχθηκε, όσοι παίκτες έπαιξαν στο χθεσινό αγώνα, την Πέμπτη τους περιμένει στην λέσχη δωρεάν το πρώτο ποτό! Η ομάδα μας Η ομάδα μας 2 Η ομάδα μας κατά την προπόνηση... |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Οι φώτο να γίνουν αφίσα στη λέσχη και γρήγορα!!! ![]() ![]() Πολύ καλές οι εμφανίσεις! |
Η ομάδα μας
Η ομάδα μας 2 Η ομάδα μας κατά την προπόνηση... |
Λοιπόν, το άλλαξα για Κυριακή - 17:30 και άλλη αλλαγή δεν πρόκειται να γίνει.
Τους έχω ζαλίσει τους ανθρώπους... |
αγώνες που απομένουν: IBIZA-RENAULT IBIZA-MG IBIZA-DELTA PEUGEOT-MG PEUGEOT-DELTA VW-RENAULT VW-IGNIS MG-SAXOMANIA |
Ady έγραψε: | ||
Το SAXOMANIA και το IGNIS τελειώνουν με 14 αγώνες; Μήπως λείπει το ματς IGNIS-SAXOMANIA; Γιατί τελειώνουμε με 15 αγώνες; 14 δεν έπρεπε να έχουμε με 7 αντιπάλους; |
Καλησπερα,
ξερει κανεις τις ημερομηνιες των επομενων αγωνων; |
8 - 1 ![]() ![]() ![]() Πάρα πολύ καλός ο Κώστας και ο Πέτρος,όπως επίσης και οι συνήθεις ύποπτοι Ανδριανός και Γεράσιμος... ![]() Ο Πάνος αλάνθαστος σήμερα και ο Black jack στο καλύτερο του φετινό παιχνίδι... ![]() Ο Σπύρος και ο Χρήστος έπαιξαν για λίγο στο τέλος και συνέβαλαν και αυτοί στην σημερινή νίκη... ![]() |
Όλοι οι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά σήμερα, αλλά ειδικά ο Κώστας νομίζω έπιασε πολύ μεγάλη απόδοση και συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη μας.
Γι' αυτό κι εγώ, ως αρχηγός και προπονητής, παίρνω την πρωτοβουλία να τον ανακηρύξω MVP του σημερινού αγώνα! ![]() Κωστή κερδίζεις μια μπύρα. Μπορείς να την παραλάβεις την Πέμπτη από τη Λέσχη και να την πιείς στην υγειά της ομάδας!!! ![]() |
μαλιστα...εγώ δεν θέλω να το αναβάλλουμε, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς εντάξει... ψηφίστε. ![]() Κώστα εσύ χτύπησες??? |
Έχεις 3 μέρες ακόμα... πρόσεξε το, έλα την Κυριακή "εξοπλισμένος" και αν χρειαστεί να βοηθήσεις παίζεις. ![]() ![]() ![]() ![]() edit: αυτη τη φόρα θα βάλω 5 γκολ, από την αρχή το έχω τάξει και μέχρι τα 4 έχω φτάσει. Last chance:lol: ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ε τότε με αναγκάζεις να βάλω 6 εγώ.. δεν γίνεται, θέλω να είμαι ο κάτοχος του ρεκόρ γκολ σε αγώνα! ![]() ![]() |
Ο 2ος γύρος έκλεισε νικηφόρα για την ομάδα μας.
Τελικό σκορ σήμερα : 8 - 1 Μπράβο σε όλους! |
Μπράβο στα παιδιά για τη σημερινή νίκη... ![]() ![]() |
kostask έγραψε: | ||
Μάνο το γόνατο πως είναι???? |
vinman έγραψε: | ||||
Ξεπρησμένο,αλλά κατάμαυρο... ![]() |
Τελικα μονο το Ibiza "χρωσταει" παιχνιδια?
Η Βαθμολογια πως ειναι αυτη την στιγμη? |
το Ibiza κερδισε με την ψυχή στο στόμα 3-2 το delta... θελουν μια ακόμα νίκη στα 2 παιχνίδια που τους μένουν για να περάσουν 2οι και να μας αφήσουν 4ους. Αύριο 18.30 με το Renault |
Ibiza-Renault 4-1
είμαστε επισήμως και αμετακλήτως 4οι και παίζουμε play offs με το Ignis. το άλλο ζευγάρι Ibiza-VW με τους πρώτους να έχουν το πλεονέκτημα. |
άγνωστο...
τυπικά μένουν ακόμα 2 παιχνίδια, το Saxo-Ignis και το MG-Ibiza... οπότε λογικά μετά από αυτά. |
Το Σ/Κ ξέρουμε αν θα γίνουν οι αγώνες που μένουν????? |
γιατί δεν μαζευόμαστε μεταξύ μας όπως την άλλη φορά; |
Δεν μπορείς κατά τη 13:00 εσύ Πάνο?
Αν θέλετε να παίξουμε εναντίον κάποιας ομάδας να πάρω τον Ady να ρωτήσει αν μπορούν να μας βρουν κάποιους αντίπαλους από το γήπεδο που κάνουμε προπόνηση.. |
ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18.30 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ IGNIS ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Που είναι το γήπεδο στο Ίλιον μήπως περάσω καμία βόλτα;; |
Τι????Δεν έχει ημιτελικό την Κυριακή??????????? ![]() |
ΚΥΡΙΑΚΗ 09/04 , 16:30 ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ CAMP NOU
Θα μας βρει ομάδα ο Alex. Μπορεί να είναι το Ibiza, μπορεί το Renault, μπορεί και άλλη άσχετη με το πρωτάθλημα. ***Στο επόμενο πρωτάθλημα μπαίνουν και 2 νέες ομάδες : Nissan / Mini ![]() |
Peugeot - Renault : 15 - 1 ![]() ![]() ![]() |
Μάγκες κανένα τηλεφωνάκι δεν θα έπρεπε να παίξει και σε οσους δεν είδαν το post του Σπύρου για το φιλικό? |
crusader έγραψε: | ||
Πάνο, συγνώμη αλλά φαντάστηκα ότι θα προλάβαινες να το δεις την Παρασκευή γιατί ξέρω ότι φεύγεις αργά από τη δουλειά. Βασικά δεν πήρα κανένα τηλέφωνο... Τεσπα, εγώ φταίω όπως και να 'χει. Την επόμενη φορά θα σιγουρεύομαι ότι έχουν ενημερωθεί όλοι. |
Μπορει καποιος να μου στειλει με πμ τα στοιχεια απο το καταστημα μου βγαλατε τις μπλουζες σας? |
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ IGNIS ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 19:00 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 18:30 ΟΠΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΛΟΓΩ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ VWCLUB ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ 17:30 |
Μόλις επιβεβαιώθηκε ότι το Σάββατο θα έχουμε και τον Κολοσσό μας στη μάχη.
woody in da field!!! ![]() |
Αν δεν συμπληρώνεται ομάδα την Πέμπτη, πείτε το έγκαιρα να έρθω...
αλλοιώς ν' ασχοληθώ με τα σκουπόξυλά μου... ![]() |
Παίξαμε το φιλικό μας, τα αποτελέσματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά και κάναμε μια καλή προπόνηση εν'όψει του δύσκολου ημιτελικού απέναντι στο Ignis το Σάββατο. Χάσαμε 8-6 αλλά αποδώσαμε πολύ καλά και παίξαμε τον μισό αγώνα 5 εναντίον 6 καθώς ο BlackJack χτύπησε και βγήκε έξω. Αναπληρωματικό δεν είχαμε. Αν δεν μας έπιανε η κούραση στο τέλος θα κερδίζαμε ακόμα και κατά 1 παίκτη λιγότερο. ![]() ![]() ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 |
Μπράβο στον Μανθο* τον μοναδικό φίλαθλο (χορηγό) που μάς εκπροσώπησε και ίσος τελικά να μας έφερε και γούρι. |
Ady έγραψε: | ||
Μην ξεχνάμε και τον Κουλαλέξη... |
λογικά το σκ μετά το πάσχα παίζουμε την πρόκριση μας στον μεγάλο τελικό... |
επίσης έγινε η κληρωση για το επόμενο πρωτάθλημα που ξεκινάει το επόμενο σ/κ (θα παίξουν όλοι εκτός απο τις 2 ομάδες του τελικου)
Α όμιλος MG ROVER PS CLUB AUDI SPORT STILO NISSAN MINI B' όμιλος VW CLUB IGNIS CITROEN SPORT RENAULT SEAT IBIZA CLUB IBIZA CUPRA? |
πρόγραμμα δεν έχει βγει ακόμα, καλύτερα να τηλεφωνήσετε στα γήπεδα αύριο μεθαύριο ώστε να κανονιστεί η πρώτη αγωνιστική να είναι μεταξύ μας αφού κι εμείς λόγω τελικού δεν θα παιξουμε το επόμενο σ/κ ![]() |
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη τη διαδρομή εώς και σήμερα... ![]() Ακόμα περισσότερα μπράβο σε όσους αγωνίστηκαν προχθές και κατάφεραν αυτό που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε σαν ένα όνειρο....να πάει η ομάδα στον τελικό... ![]() ![]() Αντε και με την κούπα την Κυριακή που έρχεται... ![]() ![]() ![]() |
ΜπαρμπαBaphomet έγραψε: |
ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 19.30!!!!
(edited by MEMsound....Κοκκινο για να φαίνεται...) |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Δεν Είναι καλύτερα έτσι ![]() ![]() ![]() |
ΤΟ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΑΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ 7 DAYS ...............ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 GOAL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΜΑΡΚΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ.......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
nikkosnet έγραψε: |
Μαλλον ειμαι ο πρωτος που επεστρεψε ε?
Λοιπον, δυστηχως χασαμε. Τα 3 πρωτα γκολ που μπηκαν γρηγορα εκοψαν τα φτερα των παιχταραδων μας, οι οποιοι προσπαθησαν, ανεβασαν ρυθμο στο 2ο ημιχρονο αλλα δυστηχως δεν τα καταφεραμε. Πολλα και υπουλα τα χτυπηματα και οι υποδειξεις προς τον διαιτητη απο τους παιχτες της χωρας του κρουασαν αλλα δεν μασησε. Ετσι ειμαστε δευτεραθλητες οπως λεει και το κυπελλο που σηκωσαν τα παιδια, αλλα δεν πειραζει. Δεν γινεται να ειμαστε παντου πρωτοι ετσι? Ευχαριστουμε και οσους ηρθατε να εμψυχωσετε τους παιχτες μας. Ειστε ολοι τελειοι. Τα υπολοιπα, ασχημα και μη θα σας τα πουν οι ιδιοι οι παιχτες σε λιγο. Παμε για αλλα τωρα ΥΓ. Οσο για αυτα που ακουστηκαν απο την αντιπαλη εξεδρα, ας μαθουν πρωτα τι σχημα εχει η μπαλα και μετα να μιλησουν (απορω αν συγκεκριμενες "κυριες" που εβγαζαν γλωσσα,ειχαν ξαναπατησει ποτε σε γηπεδο). |
Πάντως για να μην βγάλουμε λάθος εικόνα τα ποστ των υπολοίπων παιδιών αναγνωρίζουν την σημερινή μας ανωτερώτητα στο γήπεδο. ![]() Δυστυχώς μερικοί άνθρωποι δεν ξέρουν να χάνουν και αντί να προσπαθούν να γίνουν καλύτεροι για την επόμενη φορά βρήσκουν ένα σωρό δικαιολογίες... Τι να πεις... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(πολλεεεεές φωτογραφίες αργότερα ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
Αααα και επειδή διάβασα αυτό το απαράδεκτο στο forum του vw-club:
για να μην κατέβω στο επίπεδό σου απλά θα σου πω ότι η απάντηση δόθηκε ήδη μέσα στο γήπεδο... και θα σου πρότεινα να προσέχεις πως μιλάς για ανθρώπους που δεν γνωρίζεις... |
Πού είναι οι φωτογραφίες??????οεο???? ![]() |
Παιδιά μιλάμε για αστεία πράγματα... δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση, να τους πω απλά οτι η ομάδα μας αποτελείται από 12 παίκτες και φυσικά δεν μπορούν όλοι να παρευρίσκονται σε κάθε ματς λόγω υποχρεώσεων. Και χτες έλειπε ένας βασικός αμυντικός μας άλλωστε. Για καινούριο παίκτη προφανώς λένε τον Κώστα που δεν είχε παίξει στα προηγούμενα ματς μαζί τους καθώς έτυχε να δουλεύει... Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 16 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΛΙΣ 2 ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ IGNIS...Οπότε σίγουρα δεν τον φέραμε για τα ημιτελικά. Επίσης, εγώ έχω παίξει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ από την αρχή και σας έβαλα 4 χτες... ![]() ![]() ΥΓ.Δεν είμαστε στον ίδιο όμιλο με το VW στο νεο πρωτάθλημα αγαπητέ VIDEOMIX...Πάλι στα PlayOffs θα τα πούμε λογικά... ![]() ΥΓ2 οι κανονικοί μας παίκτες είναι οι χτεσινοί εδώ και πολύ καιρό (+2 πολυ έλειπαν χτες). Το ότι παίξαμε και χάσαμε 7-1 στην κανονική περίοδο, δεν λέει κάτι καθώς εκείνη την ημέρα 2 παίκτες δούλευαν, 2 είχαν τραυματιστεί από την προηγούμενη αγωνιστική (με το saxo) και εγώ που έπαιξα ήμουν με δεμένο πόδι... ίσως έπρεπε να είχαμε αναβάλλει εκείνο το ματς καθώς παίξαμε χωρίς αλλαγές. Και εκείνα τα 7 μπαλάκια ήταν καθαρά θέμα κούρασης, καθώς αν θυμάστε στο ημίχρονο κερδίζαμε 1-0. Τέλοσπάντων, δεν έχουμε να δικαιολογηθούμε για τίποτα και σε κανέναν... ΥΓ3 Για τα "περίεργα Posts" να μη μιλάνε οι του VW καθώς είναι το μόνο club το οποίο σε κάθε νίκη έγραφε προσβλητικά πράγματα για τους αντιπάλους...ευτυχώς που τα έσβηναν σε κάθε αγωνιστική... εκφράσεις όπως "βεντούζα","χωρίς σάλιο" και άλλα πολλά τις βλέπουμε στο φορουμ τους όλοι από την αρχή της διοργάνωσης μαζί και με άλλα χειρότερα... (ευτυχώς που κάπου κάπου κάνανε και διορθώσεις για να είναι πιο κόσμιοι). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι όλα τα club που ήταν στο γήπεδο χτες υποστήριζαν εμάς... αυτό ήταν το τελευταίο ποστ μου σχετικά με το 1ο πρωτάθλημα και απαντήσεις έδωσε για όλα και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από εδώ και πέρα μιλάμε για το 2ο και μόνο! ![]() Και πάλι συγχαρητήρια πρωταθλητές μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παιδιά μιλάμε για αστεία πράγματα... δεν έχω διάθεση για αντιπαράθεση, να τους πω απλά οτι η ομάδα μας αποτελείται από 12 παίκτες και φυσικά δεν μπορούν όλοι να παρευρίσκονται σε κάθε ματς λόγω υποχρεώσεων. Και χτες έλειπε ένας βασικός αμυντικός μας άλλωστε. Για καινούριο παίκτη προφανώς λένε τον Κώστα που δεν είχε παίξει στα προηγούμενα ματς μαζί τους καθώς έτυχε να δουλεύει... Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 16 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΛΙΣ 2 ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ 2 ΣΤΟ IGNIS...Οπότε σίγουρα δεν τον φέραμε για τα ημιτελικά. Επίσης, εγώ έχω παίξει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ από την αρχή και σας έβαλα 4 χτες... ![]() ![]() ΥΓ.Δεν είμαστε στον ίδιο όμιλο με το VW στο νεο πρωτάθλημα αγαπητέ VIDEOMIX...Πάλι στα PlayOffs θα τα πούμε λογικά... ![]() ΥΓ2 οι κανονικοί μας παίκτες είναι οι χτεσινοί εδώ και πολύ καιρό (+2 πολυ έλειπαν χτες). Το ότι παίξαμε και χάσαμε 7-1 στην κανονική περίοδο, δεν λέει κάτι καθώς εκείνη την ημέρα 2 παίκτες δούλευαν, 2 είχαν τραυματιστεί από την προηγούμενη αγωνιστική (με το saxo) και εγώ που έπαιξα ήμουν με δεμένο πόδι... ίσως έπρεπε να είχαμε αναβάλλει εκείνο το ματς καθώς παίξαμε χωρίς αλλαγές. Και εκείνα τα 7 μπαλάκια ήταν καθαρά θέμα κούρασης, καθώς αν θυμάστε στο ημίχρονο κερδίζαμε 1-0. Τέλοσπάντων, δεν έχουμε να δικαιολογηθούμε για τίποτα και σε κανέναν... ΥΓ3 Για τα "περίεργα Posts" να μη μιλάνε οι του VW καθώς είναι το μόνο club το οποίο σε κάθε νίκη έγραφε προσβλητικά πράγματα για τους αντιπάλους...ευτυχώς που τα έσβηναν σε κάθε αγωνιστική... εκφράσεις όπως "βεντούζα","χωρίς σάλιο" και άλλα πολλά τις βλέπουμε στο φορουμ τους όλοι από την αρχή της διοργάνωσης μαζί και με άλλα χειρότερα... (ευτυχώς που κάπου κάπου κάνανε και διορθώσεις για να είναι πιο κόσμιοι). Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι όλα τα club που ήταν στο γήπεδο χτες υποστήριζαν εμάς... αυτό ήταν το τελευταίο ποστ μου σχετικά με το 1ο πρωτάθλημα και απαντήσεις έδωσε για όλα και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Από εδώ και πέρα μιλάμε για το 2ο και μόνο! ![]() Και πάλι συγχαρητήρια πρωταθλητές μου!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
by the way δεν είπε κανείς για απαραδεκτο forum, αλλά για απαράδεκτο post, που θεωρώ ότι δεν εκφράζει όλο το forum. Το forum του vw είναι μια χαρά και όσα παιδιά έχω γνωρήσει από εκεί, λόγω gtcc, επίσης μια χαρά. |
άρχοντας του γκαζόν έγραψε: |
Την Πέμπτη 2 μπουκάλια ουϊσκυ από μένα κερασμένα!!
Φορέστε όλοι τις πρωταθλήτριες (πια) φανέλες της ομάδας μας!! |
Το χρηματικό αυτό έπαθλο, οι παίκτες της ομάδας το προσφέρουν στο σύλλογο και συγκεκριμένα προς ενίσχυση της αγαπημένης μας Λέσχης, που μας φιλοξενεί κάθε εβδομάδα και από την οποία ξεκινάνε και στην οποία καταλήγουν όλες οι εκδηλώσεις του συλλόγου μας! ![]() |
Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περίμενε... |
silverpug206 έγραψε: |
μπραβο στα παιδια, για την μεγαλη νικη. "Και ης ανωτερα" που λέει και ο πατερας μου. (τωρα το "ης" ετσι γραφεται?χμμμ κριμας και η ορθογραφία μου είναι χάλια) |