Kouzman έγραψε: |
Δυστυχως ο αδερφος μου την εκανε στο πεζακι...
Επεσε ενα μηχανακι πανω στην πορτα-φτερο απο την μερια του συνοδηγου... Η ζημια ειναι φτερο, πορτα, καθρεφτης, λιγο μαρσπιε, μηχανισμος παραθυρου, βαψιμο, πλαστικοποιηση και κατι αλλα ψιλολοιδια... κοστος περι τα 2200 ευροπουλα... Τωρα αν βαλουμε και την υποχρεωτικη αλλαγη χταποδιου καταλυτη για καλυτερη αποδοση και για να μην βγαζει λαθος ο εγκεφαλος μιλαμε για ενα πολυ ωραιο κοστολογιο για τον οκτωβρη της ταξεως των 3000 ευρω περιπου... Περαστικα μας... ![]() ![]() |
Η ζημια ειναι φτερο, πορτα, καθρεφτης, λιγο μαρσπιε, μηχανισμος παραθυρου, βαψιμο, πλαστικοποιηση και κατι αλλα ψιλολοιδια...
κοστος περι τα 2200 ευροπουλα... |
Δυστυχως ο αδερφος μου την εκανε στο πεζακι...
Επεσε ενα μηχανακι πανω στην πορτα-φτερο απο την μερια του συνοδηγου... Η ζημια ειναι φτερο, πορτα, καθρεφτης, λιγο μαρσπιε, μηχανισμος παραθυρου, βαψιμο, πλαστικοποιηση και κατι αλλα ψιλολοιδια... κοστος περι τα 2200 ευροπουλα... Τωρα αν βαλουμε και την υποχρεωτικη αλλαγη χταποδιου καταλυτη για καλυτερη αποδοση και για να μην βγαζει λαθος ο εγκεφαλος μιλαμε για ενα πολυ ωραιο κοστολογιο για τον οκτωβρη της ταξεως των 3000 ευρω περιπου... Περαστικα μας... ![]() ![]() |
το αυτοκινητο τσουλαει δεν ειναι τοση η ζημια.... ευτυχως δηλαδη.
Μαλλον θα το κοιταξουμε και αλλου μπας και γλυτωσουμε κανα ευρω. Οχι τιποτα αλλο αλλα με αυτα τα φραγκα μπορουμε να κανουμε αλλα κολπα... |
peugeot Sport Δροσος |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Ισχυει αυτο που σου ειπαν.Τα καπακια πανε μαζι με τους αεροσακους.Η ζημια ειναι μεγαλη μιας και ειπες οτι ανοιξαν ολοι.Οι αεροσακοι ειναι ακριβοι δυστηχως.Περαστικα σου.Παντως για του οδηγου θα ελεγα να βαλεις ενα τιμονακι SPARCO που ειναι και ποιο ομορφο και ποιο πρακτικο |
Skopeliths ''pasxalgio'' έγραψε: |
Παιδιά προχθές το βράδυ την έκανα τη μαλ***α μου!Από απροσεξία μου καβάλησα πεζοδρόμιο(ήθελα να δω αν το 206 έχει προδιαγραφές τζιπ)και βρήκα λιγο από κάτω και άνοιξαν οι αερόσακοι ![]() ![]() ![]() ![]() Αυριο θα παω στην peugeot και θα μου πούνε ποσο θα στοιχίσουν να μπούν καινούργοι...αλλά δεν το βλέπω να βάζω γιατί δεν υπάρχουν φράγκα ![]() Μου είπαν όμως οτι σε περίπτωση που δεν τους αλλάξω δεν υπάρχουν καινούργια καπάκια για να βάλω και θα πρέπει να κολλήσω τα σπασμένα! Τι να κανω? ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: |
περιμενουμε διευθυνση.... ![]() ![]() Υ.Γ:για αλλαγη καπο, αριστερου μπροστα φαναριου, μασκας, μετοπης και βαψημο προφυλακτηρα πανω κατω, ειναι πολλα τα 900 euro ![]() |
fpug έγραψε: | ||
εγω για αλλαγη καπο, αριστερο και δεξι φαναρι,μασκα, μετοπη και βαψιμο αριστερο και δεξι φτερο ειχα πληρωσει 1200 ![]() ![]() ![]() και ολα αυτα για ενα τρακαρισματακι με 20 χλμ. |
fpug έγραψε: | ||
εγω για αλλαγη καπο, αριστερο και δεξι φαναρι,μασκα, μετοπη και βαψιμο αριστερο και δεξι φτερο ειχα πληρωσει 1200 ![]() ![]() ![]() και ολα αυτα για ενα τρακαρισματακι με 20 χλμ. |
peugeot206-arta έγραψε: |
Πάντως και με λίγα χλμ γίνεται η ζημιά.Ο αδελφός είχε πάλι τρακαρισμα.Με λιγότερο απο 50 χλμ (ετσι λέει), μέτρησα : αξονα πίσω (αντικαστάθηκε με δισκόφρενα απο 2λιτρο),ζάντες (απο το χτύπημα έσπασαν οι 2 δεξιά) & δεξί φτερό (το οποίο επισκευάστηκε,μαζί με το πάτωμα απο το πορτ-μπαγκαζ). Ο λαμαρινάς πήρε 200 Ε αλλά έκανε ο καρ**λης καλή δουλειά.Τώρα το συνεργείο θα δούμε.Ρε σείς με αυτά τα χλμ που λέει γίνεται τέτοια ζημιά???????????Πείτε μου απόψεις γιατί τρελαίνομαι. |
shark_zak έγραψε: |
χλωμο το κοβω τοσο μεγαλη ζημια με μονο 50 χλμ...αν τρακαρε μονος του...
αν τωρα τρακαρε με κανενα αλλον που ετρεχε τοτε ισως... το καταστρεψε εεε... ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Τα σημερινά αυτοκίνητα είναι κατασκεθασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχουν οι ζώνες ελαστικής παραμόρφωσης.Σε περίπτωση τρακαρίσματος λοιπόν συνθλίβονται αρκετά μέρη του αυτοκινήτου με σκοπό να απορροφηθεί όσο γίνεται πιο μεγάλη ενέργεια από την σύγκρουση ώστε να μείνει άνέπαφη η καμπίνα των επιβατών! |
asa1 έγραψε: |
Παιδια το να τρακαρης με οποιοδηποτε αυτοκινιτο και να βγεις ζωντανος ειδηκα μετα απο τις φωτογραφιες που ειδα ειναι και θεμα τυχης.Πριν εναμιση μηνα εχασα ενα φιλικο ζευγαρι με ενα 206 το οποιο ειχε χτυπηση δεξια και ειχε μικροτερη ζημια απο αυτα της φωτογραφιας τα παιδια δυστηχως εφυγαν ακαριεα |
ultra-one έγραψε: |
Εδώ προσγειώθηκε ένας γερανός πάνω σε ένα 206! ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
.....πρεπει να τα βλεπουμε δηλαδη για να τα εμπεδωσουμε??? |
DimiP έγραψε: |
ωραιο χαμηλωμα του εχει κανει !! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Έχω αλλάξει τον τίτλο για να ποστάρουμε όλα τα μοντέλα στουκαρισμένων Peugeot και όχι μόνο 206!
Ένα 106.......... ![]() |
underage έγραψε: |
Ένα ωραίο "προσγείωμα" στο βουνό με "κυβίστηση"(=κωλοτούμπα) στον αέρα, αφού περνάει ξυστά από ένα μηχανάκι έχει το CD του Max Power.
Κρίμα το 206 ![]() ![]() ![]() |
Ένα ωραίο "προσγείωμα" στο βουνό με "κυβίστηση"(=κωλοτούμπα) στον αέρα, αφού περνάει ξυστά από ένα μηχανάκι έχει το CD του Max Power.
Κρίμα το 206 ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4157
το παραπάνω λινκ .... |
Κοιτάτε τι βρήκα!!!!!
Crash Test φωτό του 304!!!!!!!!! http://www.zweihundertvier.de/Historie/Crash_test_zwei_64_S_25.jpg http://www.zweihundertvier.de/Historie/Crash_test_drei_64_S_25.jpg |
ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε: |
Κρίμα να βλέπεις πέζουλες σκοτωμένους. Αυτά έχει όμως η ζωή.
Το site από το οποίο υπάρχουν μερικές φωτό λέγεται "WreckedExotics", δλδ, "τρακαρισμένα εξωτικά αυτοκίνητα". Εξωτικά οι πέζουλές μας ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ωραιο το θωρηκτο. τιποτα δεν επαθε σκεψου να τρακαρεις με τετοιο. εσυ θα γινεις αλοιφη και αυτο αντε να χαλασει ενα ψυγειο και ενα προφυλακτηρα! βεβαια ολη η δυναμη της συγκρουσης θα μεταφερθει στους επιβατες αλλα το αμαξι κυριλε! |
BUBA έγραψε: |
Mηπως το αμαξι της φωτογρφιας ειναι το 204 και οχι το 304 ?
Το κοιταζω τοσην ωρα και δεν μπορω να καταλαβω |
STELIOS έγραψε: | ||
Eχεις δικιο, το 204 ειναι. |
Είναι το 204 και το οδηγάει μια γιαγιά, ευτυχώς όχι πολύ συχνά (πρέπει να είναι πάνω από 80 ετών) που μένει κοντά στο σπίτι μου. |
crusader έγραψε: | ||
Το συγκεκριμένο 204??? ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Ghost_Doggg/28549/479301/0/306cc.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Ghost_Doggg/28549/479302/0/306+cc2.jpg ![]() |
Stevon έγραψε: |
Άρη, το γνωστό που μου έλεγες να υποθέσω??
|
kris206 έγραψε: |
Wasnt sure which area was best place :-S as there are quite a few pics on my post... plz feel free to delete the 1 in the wrong section!
last sunday was in a really bad car crash, was the scariest thing EVER in my life, it shook me up real bad! wasnt in my car, my m8 was driving in his Honda Prelude, and lost control on a bend coz he didnt know the roads very well ![]() ![]() ![]() ![]() i was in the front passenger seat, and as it was the offside of the front of the car that hit the tree, everything folded back into my footwell! i had the engine, alloy wheel, transmission, all squashing my legs and feet! was VERY VERY VERY scary! i luckily escaped with only a 3inch deep gash on my forehead which exposed my skull, and a gashed arm, which were my only injuries! i have been told i was VERY lucky to get out alive! so i must have someone up there with their eye on me by the looks/sounds of it! and am very thankful! heres a few pictures of me, and the car, etc... me and my head pain ![]() http://img.photobucket.com/albums/v321/kbufton/crash.jpg pics of the car! very scary! and very mangled! u can see in these just how lucky i was! http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005004.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005001.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005012.jpg Errr this was where i was sitting!!!!!! http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005009.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005006.jpg http://i5.photobucket.com/albums/y157/benji-son/11102005002.jpg also, hi btw, havnt been on this forum for a while, and thought i'd say hi to u all too, aswell as to tell u wots been goin on in my life! |
Ydwr έγραψε: |
Να και κατι που θα πρεπει να μας κανει ευχαριστημενους που "δεν τα κανουν οπως παλια" Χαρη ![]() ![]() Πέρα απο την πλακα, με 75 χλμ/ ωρα και με χτυπημα χειροτερο και απο αυτο στα crach test δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλα αμαξια που θα ηταν πολυ καλυτερα. Καπου θυμαμαι ειχα διαβασει οτι η αυξηση στα χλμ/ωρα που κανανε στα crash test απο τα 50, που ηταν, στα 60 υποβιβασε απο "ασφαλη" σε "ανεπαρκη" περιπου το 80% των οχηματων. ![]() Και να μην ξεχναμε οτι ενω στα test το οχημα προσκρουει με την μιση μουρη, το εν λογω honda απο οτι φαινεται εσκασε με το 1/4 της μουρης. Πραγμα που σημαινει οτι η ενεργεια επρεπε να απορροφηθει απο μικροτερο μέρος. ![]() |
Περαστηκά ![]() ![]() |
ROM206 έγραψε: |
.... Μην ρωτάτε πως... άλλα ήταν απο τα πιο ήλιθια τρακαρίσματα με 30χλμ...
Εμφανείς ζημιές : Αριστερό φτερό, προφυλακτήρας, βάση προφυλακτήρα, φανάρια.... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Περαστικα του και ταχεια αναρρωση... ![]() ![]() |
Λοιπόν, δε πέρασαν 2 μήνες και να, είμαστε και πάλι εδώ !!!!
ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΝΤΕΜΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ !!!! ![]() ![]() |
Η ασφαλιστική του υπαίτιου δεν ανήκει στον φιλικό διακανονισμό, τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? |
UnderTaker έγραψε: |
Ρε ΜΕΜ τι είναι αυτά που λες...???? Άκου δε θα γινότανε τίποτα αν πηγαίναμε πιο σιγά... Που τα έμαθες αυτά ρε...??? Γιατί εγώ σου λεώ ότι αν η στροφή ήτανε πιο ανοιχτή και όχι των 50 km / h, εγώ μια χαρά θα την είχα πάρει... |
(βέβαια δεν μου είπαν αν έκανε την δήλωση ο άλλος) |
Καλώς τον Θωμά.
MI16 βλέπω. ![]() Άκρως ανδιαφέρον.... ![]() Όσο για την παθητική ασφάλεια δεν έχεις άδικο τουλάχιστον για τα παλαιότερα μοντέλα. Στα καινούργια η κατάσταση έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. ![]() |
Μη μου πεις ότι εσύ έτσι μετράς παθητική ασφάλεια ![]() ![]() ![]() ![]() γιατί τοτε για να συγκρίνεις θα πρέπει να πάρεις πχ και ένα polo και ένα punto και ένα yaris και ένα fiesta και και και και ... και να τα "καρφώσεις" κάτω από μια νταλίκα και να δεις αν θα ζήσεις μετά την σύγκρουση!!! ![]() ![]() Αν "δεν" τότε έχουν χειρότερη? Αν ζήσεις με λιγότερες "γρατζουνιές" από ότι με το 206 τότε θα έχουν καλύτερη? Ενδιαφέρον.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
paul_g έγραψε: |
posted wrong url last nite :chair: lol edited it in the original message to what kit I bought lol was thinkin of flushin the boot though thats why wrong url was entered.
Herez sum pics of the pug as it stands just now though since the crash http://img476.imageshack.us/img476/4510/picture470he.jpg http://img216.imageshack.us/img216/3992/picture491ya.jpg http://img216.imageshack.us/img216/4097/picture582te.jpg And After a bit of cuttin and a porto-power.... http://img455.imageshack.us/img455/306/picture77po.jpg |
thomasmi16 έγραψε: |
προτιμω τισ επιταχυνσεις που ειναι ακρως ενδιαφερουσες! |
Και κάτι εντελώς καινούριο!
Ένα 307CC με μεγάλο κτύπημα μπροστά. ![]() http://www.wreckedexotics.com/newphotos/other/othera038.shtml |
brz20 έγραψε: |
Εγινα και εγω δυστυχως μελος αυτης της λιστας.Κριμα μου το φαγανε το μωρο μου.Ευτυχως ελαφρα.Παντως παιδια εκεινη την ωρα που κατεβηκα απο το αμαξι αν ειχα μαχαιρι ειλικρινα θα το τραβουσα.Εκτος εαυτου τελειως.Αφου εριξα μπουνια στο αμαξι απο το παλικαρι γιατι μου ξεφυγε(αλλιως θα τον ειχα πιασει απο το λαιμο)και βαθουλωσα ενα μερος του ουρανου και τις δεξιας κολονας.Μπορει να με πληρωσει η ασφαλιστικη του αλλα δεν θα το αφησω ετσι.Θα του κανω γερη ζημια.Δεν θα ηρεμισω αλλιως. |
Παιδια με πηραξε γιατι οδηγουσε η γκομενα και κανονικα μπορουσα να την κλεισω μεσα γιατι δεν εχει διπλωμα.Απλα με επισαν να βαλω αυτον για να παρω τα λεφτα.Δεν ξερω παιδια.Μονο και γι'αυτην πρεπει να κανω κατι.Δεν μπορω ρε 'σεις.Με ρωταει κανεις τι επαθα οταν το ειδα ετσι.Γενικα ειμαι ανθρωπος που αν με πηραξουν κατι που λατρευω δεν με νιαζει τιποτα μετα.Ειμαι και στην Κρητη με εχει επιρεασει το κλημα. |
Ρε παιδια δεν θελω να κανω κατι σε αυτον.Σε αυτη θελω να κανω.Εξαλλου δεν διαφωνω οτι σιδερα ειναι και φτιαχνουν αλλα αν ειναι να τριζει μετα δεν το θελω.Εχω τρελα με το αμαξι μου.Το ποναω. |
Ρε παιδια δεν θελω να κανω κατι σε αυτον.Σε αυτη θελω να κανω.Εξαλλου δεν διαφωνω οτι σιδερα ειναι και φτιαχνουν αλλα αν ειναι να τριζει μετα δεν το θελω.Εχω τρελα με το αμαξι μου.Το ποναω. |
tsosmoulis έγραψε: |
![]() ![]() περαστικά σου brz20. λαμαρίνες είναι και φτιάχνονται φίλε. εμείς να είμαστε καλά! |
Το λάθος που έκανες ήταν ότι συμφώνησες να πείτε ότι οδηγούσε ο άλλος. Εγώ δεν θα δεχόμουν πάντως να καλύψω τα νώτα του άλλου.
Αν στην τροχαία είχες πει ότι οδηγούσε η γκόμενα, τότε θα την έπιναν και οι δύο αν το πήγαινες δικαστικά!... |
STELIOS έγραψε: |
Αν ειναι απλα για να δωσεις ενα μαθημα στη κοπελα, μην φοβασαι, το πηρε ειδη με αυτο που εγινε και με το τροπο που αντεδρασες.... |
STELIOS έγραψε: | ||
Nαι αλλα ετσι δεν θα παρεις τα λεφτα απ'την ασφαλιστικη του αλλου (απλα και συντομα). Θα τα παρεις καποια στιγμη (μετα απο μερικα χρονια) απ΄τη κοπελα, μετα τα δικαστηρια. Αξιζει ομως ολη αυτη η ιστορια και ταλαιπορια και δικαστηρια κτλ. για μια μικροζημια ??? |
....Κατι θα βρω να της κανω..... |
bob έγραψε: |
....προσπαθησε να παρεις τα λεφτα σου και να φτιαχτει σωστα το αυτοκινητο σου και ολα θα ειναι οκ! ισως σου ειναι η πρωτη κρυαδα παντα φιλικα ![]() |
Spyros_L έγραψε: |
Δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το αμάξι τους περισσότερο απ οτιδηποτε άλλο στον πλανήτη. Το κουκλί μου, το μωρό μου, η αγάπη μου, θα κάνω κακό, θα δείξω, θα αυτόσω..θα το ένα, θα το άλλο. Φίλε μου σου εύχομαι ποτέ στη ζωή σου να μη δεις τα χειρότερα...και πραγματικά όλη σου η πίκρα να είναι για μια ζημιά στις παλιολαμαρίνες σου με τις 4 ρόδες! |
Spyros_L έγραψε: |
Φίλε Γιάννη επειδή έγραφα βιαστικά (όπως και τώρα άλλωστε ) πιθανότατα παρεξήγησες τα γραφομενά μου και καλά έκανες. Απλά όπως είπες και συ για μένα το αυτοκίνητο ανήκει σε μια ιεραρχία στην ζωή μου. Και φυσικά βλέπω παράλογο το αυτοκίνητο για οποιονδήποτε άνθρωπο να είναι στην κορυφή των αξιών του.Και για μένα είναι κατι που αγαπώ αλλά με τρόπο δικό μου ξεχωριστό και σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσω στα όρια του φίλου που άνοιξε το θέμα. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...δεν το εννοούσα έτσι ακριβώς. |
backlima έγραψε: |
καταρχην χαλαρωσε και μολις δεις το μωρο σου στην αρχικη του κατασταση θα τα ξεχασεις ολα.
Δευτερον χθες βρηκα την δευτερη γρατσουνια το δικο μου και δεν ξερω ποιος την εκανε τι πρεπει να σκοτωσω ολο τον κοσμο; Τριτον δεν απειλεις ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ κοσμο ΕΙΔΙΚΑ αν υπαρχει και ΜΑΡΤΥΡΑΣ και μην ξεχνας οτι ηταν δυο, ανετα μπορει να σου ερθει στο σπιτι ενα εναλμα συλληψεις, γιατι μπορει εντελως τυχαια να μαχαιρωσουν την κοπελα και να πει ο τυπος οτι επειδει τους ειχες απειλεισει οτι το εκανες εσυ... οποτε προσεχε αλλη φορα να κρατιεσαι, και, ξεχνα'τα ολα, στο λεω γιατι τα εχω ζησει και δεν ειναι καθολου παρατραβηγμενα!!! |
Ωραια.Εχω κατι μικροφθορες στο αμαξι μου.Ξερεις μια γρατσουνια στο πισω φτερο και κατι σημαδακια στην πορτα.Αυτα πως μπορω να τα κανω στο τζαμπα τελειως?Μπορω να βαλω και ζαντολαστιχα απο την ιστορι αυτη?Θελω του RC.Θελω να τα πληρωσει αυτος ομως.Γινετε?Αν ναι πειτε μου πως να πω στον φανοποιο να το κανει. |
Θα βαλω μια 4αδα λαστιχα μια και ηθελα να τα αλλαξω.Τα Pirelli ηταν πολυ σκληρα.Απλα θα βαλω 205/45 για να ειμαι ετοιμος για μια 17αρα ζαντουλα.Αν βγαλουμε και την μια ζαντα στραβωμενη τοτε μου πληρωνει την μια η ασφαλιστικη του,δεινω πισω την 4αδα στην εταιρια και πληρωνω την διαφορα για να παρω τις 17αρες. |
το λοιπόν νομίζω αρκετά με το brz-άμαξο που όπου να ΄ναι θα είναι ξανά στους δρόμους...
Ας δούμε και τίποτα άλλο: http://video.google.com/videoplay?docid=-6149754013516645192&q=206 |
Touristas έγραψε: |
Ο μεσαίος έπεσε επάνω μου αφού των χτύπησε ο τελευταίως |
Ο Αργώ έγραψε: |
Τούμπα....??? |
Οι ζάντες πάντως πρέπει να είναι χαρακτηριστικές |
Δυστυχώς και το μικρούλι μας εχτές είχε μια αρκετά στενή επαφή με άλλο αυτοκίνητο. Ξέρω δεν το έχω πει το 206 πουλήθηκε και έχουμε πάρει ένα 107.
Έχει μόλις 700χλμ και μάλλον αν και δεν φαίνεται πρέπει να έχει πάθει μεγάλη ζημιά , αυτό θα το δούμε στην πορεία με το ξήλωμα. Αυτά. ![]() |
manolis έγραψε: |
αυτή την εβδομάδα παραλίγο να με τρακάρουν 3 φορές
το θέμα είναι οτι πήγαν να βγούν και απο πάνω ![]() τους πυροβολείς η δεν τους πυροβολείς ![]() ![]() ![]() |
Δυστυχώς και το μικρούλι μας εχτές είχε μια αρκετά στενή επαφή με άλλο αυτοκίνητο.
|
39-q έγραψε: |
![]() |
Giannis307 έγραψε: |
Αχ σνμερα μου ηρθε και μενα το πρωτο χτυπημα μετα απο 3 χρονια χωρις γρατζουνια...
Το πηρε ο father να κανει κατι δουλειες και εξω απο το σπιτι στην προσπαθεια να παρκαρει το ριξε πανω στο δεντρο.... Απολογισμος.... βουλιαγμα σε πορτα συνοδηγου και πισω πορτα συν γρατζουνια σε ολη τη επιφανεια.... Κοστος 250 ευρα ολικη βαγη στις δυο πορτες και 3 μερες χωρις αμαξι... Α!και με την ευκαιρια λεω να βαψω και τα μαυρα πλαστικα γυρω γυρω....Συν 280 ευρω παντα....Αλλα θα ειναι καλη αισθητικη βελτιωση παντως... |
xrisa-xs έγραψε: |
έψαξα πολύ για να βρω αυτό το thread για να προσθέσω και γω κάτι δικό μου βρε αδερφέ....
χθες λοιπόν εκεί που πήγαινα στη δουλειά μου αμέριμνη και χαρούμενη, ωσάν την κοκκινοσκουφίτσα ![]() μιλάμε για ζημιά! το αμάξι θέλει καλίμπρα γιατί το μισό πορτ μπαγκάζ έχει μπει μέσα ![]() ![]() ![]() αυτά τα ολίγα και στα καλά του καθουμένου τι παθαίνει ο άνθρωπος.. βέβαια η ιστορία είναι λίγο πιο πολύπλοκη, καθώς η γκόμενα που το οδηγούσε σηκώθηκε και έφυγε, χωρίς! και επαναλαμβάνω χωρίς! να προλάβω καν να πάρω αριθμό πινακίδας! ![]() ![]() ![]() ![]() περισσότερες λεπτομέρειες προσεχώς ![]() ![]() ![]() |
fynos έγραψε: |
Ε όχι κ’ άλλο κρούσμα . . . και αυτό σταματημένο . . . .μας κυνηγάνε !!
Περαστικά Χρύσα , φτάνει που είσαι εσύ καλά. . . . θα περιμένουμε εξελίξεις !! P.S. Καλά στο mini κανένα ζουμάκι δεν χύθηκε ? |
xrisa-xs έγραψε: |
έχουμε και λέμε: - καλιμπράρισμα το "πάτωμα" του πορτ μπαγκάζ (και ελπίζω να "έρχεται") - ποδιά (επίσης ελπίζω να "έρχεται") - προφυλακτίρας πλαστικός - προφυλακτίρας "μεταλλικός" - πόρτα πορτ μπαγκάζ (και εδώ έχω ένα θέμα) αυτά για αρχή και βλέπουμε... μια εκτίμηση παρακαλώ????? |
volvos έγραψε: |
βασικα το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ 206 ειναι η ποδια που πιανει η κλειδαρια του πορτ παγκαζ.
δηλαδη οταν ανοιγεις τη πορτα βλεπεις κατω ενα σιδερο πιο ψηλα απο επιπεδο πορτ παγκαζ που εχει τη κλειδαρια -αφαλο πανω της. αν προσεξεις καπου δεξια αν θυμαμαι γραφει ενα νουμερο... αυτο ειναι ο αριθμος πλαισιου...................... αν εκει τιθεται θεμα επισκευης ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.... |
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΚΤΗ? ![]() |
το συμβαν εχει καταγραφει απο τροχαια ή κανεναν αλλο? |
vinman έγραψε: |
...(...δεν περιγράφω τι μπινελίκια ξεστόμισα...)..... |
drdino έγραψε: |
Πολύ άσχημο συναίσθημα να βλέπεις το αμάξι σου έτσι... ![]() ![]() ![]() Εκτίμηση/έλεγχος έγινε; Το μπροστινό σου είναι εντάξει; |
Andreas έγραψε: |
Μανο λυπαμαι ...
Περαστικα και ευχομαι χαμηλοτερο κοστολογιο απο οτι υπολογιζεις τα λεμε |
fynos έγραψε: |
Να έχεις υπόψη σου ότι για να φτιάξεις και την πιο μικρή γρατσουνιά στο πίσω φτερό του 206 θες μια 600 , γιατί πάει μαζί με το μασπίε και τη στεφάνι του ταβανιού ! |
Ο τύπος πιωμένος 50άρης+ ηλικία |
όντως..
γιατί 2ο χωρίς λόγο ακούμπημα στην νύφη (το 1ο ήταν απλά μια γρατζουνια όντας παρκαρισμένος εξω από την ηχοκίνηση για ερώτηση για τα χενον...) δεν θα το αντεχα! ![]() ![]() |
ronnie έγραψε: |
........
Ξερει κανεις κανενα καλο φαναρτζη, και που θα βρω ανταλακτικα για το αγαπημενο μου 19αρι. |
micra_iro έγραψε: |
το θεμα ειναι οτι εσεις ειστε καλα κι ασε το αμαξι κι οπως ειπε κι ο προλαλησαντας οι λαμαρινες φτιαχνονται
αλλα μια ερωτηση:το κουραγιο για φωτογραφιες που το βρηκες? ειδικα την ωρα μετα το τρακαρισμα |
Decho13 έγραψε: |
Ασε τα ψοφια ρε συ απο την δουλεια γυρναγατε και φοραγατε περουκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Περαστιικά στο ZAF και να υποθέσω οτι δεν φόραγε ζώνη γιατί μπαλαμούτιαζε τις ξανθιές στο πίσω κάθησμα!! ![]() ![]() ![]() Χωρίς πλάκα τώρα είχατε άγιο που δεν πάθατε τπτ σοβαρό οπότε ούτε του παπά. |
zaf έγραψε: | ||
Ευχαριστω και παλι παιδια!!!
Πολλα ξερεις εσυ σου τα ειπαν οι μαρτυρες? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
περαστικα ρε παδια...
ελπιζω εκει στο νοσοκομειο να μη του κανανε προσθετικη χεριων και δε μπορουμε να τον πιασουμε ουτε με κυαλια στα καρτ ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Η Γιαγιά μου το πε η Γιαγιά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Andreas έγραψε: | ||
![]() |
Steve έγραψε: | ||||
Δυστυχώς πρέπει να συμφωνήσω ![]() Περαστικά και καλή αρχή |
ath7 έγραψε: |
Eυχαριστουμε πολυ παιδες!
Και δικο μου να ηταν παλι θα το τραβουσα!Δεν τα χανεις αυτα! Οταν επεσε μια πανω μου (δεξια προτερεοτητα) το πρωτο κοιταξα για ταμπελες και κατευθειαν φοτο ![]() ![]() Οσο για το κεντραρισμα του εφυγε 3 εκατοστα!ηθελε λιγο ποιο αριστερα! ![]() ![]() ![]() ![]() Προσοχη παιδες! |
Steve έγραψε: |
Μίλτο:
α) Τί ηλικία είχες τότε? β) Πόσο από το κόστος αγοράς του αυτοκινήτου είχες πληρώσει εσύ? |
alekoukos106 έγραψε: |
απιστευτο αμαξι το 5αρι..... ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
α) 23 β) Ολόκληρο. Δεν έχω σπουδάσει τίποτα, και δεν έχω μείνει ποτέ από δουλειά. Από λεφτά όμως έχω ξεμείνει άπειρες φορές. |
Andreas έγραψε: | ||
και δικο σου να ηταν θα το τραβουσες? Ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθεις ποτε. Περαστικα |
Ποιό το κόστος αγοράς του φίλε Μίλτο? |
Miltellas έγραψε: |
Το νόημα των ερωτήσεων έχει στόχο; Εσύ πόσο χρονών είσαι; |
Αλλα μην μου λες περι ιδιοκτησιας και λεφτων και ξερω γω! |
Steve έγραψε: | ||
Φυσικά και έχει στόχο. Στα 22 μου και χωρίς να έχω κάποια άλλη οικονομική βοήθεια, έφτασα να έχω ένα αμάξι των 13.600 ευρώ με άλλα 6.000 ευρώ περίπου, 20.000 ευρώ δηλαδή κατ' εκτίμηση, με λεφτά που ΔΕΝ μου περισσεύανε. Σε μια βραδυά, μαζί με έναν συνοδηγό, με εμβόλισε ταξιτζής παραβιάζοντας κόκκινο. Το θέαμα που αντίκρυσα όταν βγήκα από το αμάξι, με λύγισε. Και σωματικά και ψυχικά. Και αυτό που με πείραξε περισσότερο, ήταν ότι σε μια στιγμή και μόνο, εξαφανίστηκε ο κόπος 3μιση ετών που είχε δώσει ένα όμορφο αποτέλεσμα και οδηγικά, και εμφανησιακά. Σε εκείνη την φάση, στον τόπο του ατυχήματος, πραγματικά δεν είχα κουράγιο να βγάλω ούτε καν φωτογραφία. Πράγμα που εύχομαι να μην το νιώσει κανείς σας ποτέ στη ζωή του. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις. Και εγώ μέχρι πριν λίγο καιρό, απορούσα πώς ήταν δυνατόν μερικοί φίλοι μου με ατυχήματα να μην μπορούν να βγάλουν φωτογραφία την ώρα του ατυχήματος. Αν δεν υπάρχει 3ο άτομο ή κάποιος πιο ψύχραιμος που να του έχει ξανατύχει παρόμοιο περιστατικό δις, και να ξέρει πως να το αντιμετωπίσει, φωτογραφίες δεν βγαίνουν εκείνη την ώρα. Ίσως αν δεν το είχα εξοφλήσει εγώ όλο, ή αν το είχα πάρει σαν μεταχειρισμένο, ή αν είχα φάει άλλες 5 στούκες, να είχα αντιδράσει αλλιώς. Αυτά ![]() |
Χαρη δεν χρειαζεται να απολογηθεις ουτε καν να απαντησεις. |
Anyway , σημασια εχει οτι ειστε καλα. |
Athens έγραψε: |
καλα πως το κατάφερες αυτο ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
καλα πως το κατάφερες αυτο ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Φταίει η κολώνα... |
Παλι με βρήκαν.... Και αυτή τη φορά ήταν και peugeot!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
thesalos έγραψε: |
Ρε συ Αθηνα δε σε θελει τελικα. Μηπως να το δεις για κανενα σκουτερακι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Θα ήθελα να δώ μια φωτογραφία σου πριν πάρω την απόφαση για γάμο ![]() |
Athens έγραψε: | ||
0χα0χα0χα0αχ0χα γιατι γιατι?? ![]() ![]() |
Ε, σαν βρωμόστομος του club, πρέπει να έχω κάτι ανάλογο δίπλα μου να κυκλοφορώ ![]() Αργεί πολύ η φωτό? ![]() |
filia sto niko |
Σιγα ρε συ τι εχει?Θα βγαλει τα γρασιδια θα ριξει και 30χιλιαρικα και θα ειναι σαν καινουριο!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://carscoop.blogspot.com/2007/07/quiz-how-heck-do-you-manage-to-drop.html ![]() |
Ohhh yes!
http://www.youtube.com/watch?v=mfW97IrLUPc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=49LV7hQKFos&feature=related |
Στην Αργεντινή.
Σύγκρουση με Ford Ranger 4x4 |
sod έγραψε: |
Λιγο πριν το συμβαν ειμασταν στο φαναρι κατω απο την εθνικη διπλα διπλα,εγω συνεχισα για λεσχη και εκεινη βγηκε εθνικη...κριμα....τελευταια ολο ασχημα γινονται.... |
SnakeMJK έγραψε: |
Τι είναι αυτό;;; Τι έγινε; Έχω χάσει πολλά νομίζω. Soler??? |
Παράθεση: |
...γινονται ακομα θαυματα... |
...με το"βλέπω το αμάξι μου σκ**α χωρίς να φταίω εγώ" ![]() |
επειδη τα χω ζησει και τα δυο...
ασε με να εχω λιιιιγο διαφορετική άποψη... |
soler έγραψε: |
................
Ένα υπέρτατο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στους Μάνθο, Τάκη, ath7 και zaf είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Κουφάλες είμαι ακόμα εδώ... ![]() |
σας προτίνω να δοκιμάσετε και το ~4λεπτο συναίσθημα...
"...τι θα δω οταν φτάσω κουτρουβαλώντας στο αμάξι που από εδω πάνω δεν βλέπω και ισα~ισα ακουω..." |
Σιδερενιοs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
περασες ολο το βραδυ να σε ψαχνουνε στο ΚΑΤ γιατι δε πιστευε κανενας οτι μπορει να την εβγαλες καθαρη χωρις γρατζουνια απο το τρακαρισμα? |
Προσέχετε ρε παίδες, ξέρω, λόγια του αέρα κτλ... |
sps έγραψε: |
AΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΠΊΣΤΑ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ![]() ![]() ![]() |
Περαστικα και απο μενα αν και αργησα να παρω χαμπαρι τι εγινε... |
kane έγραψε: |
Για σου ρε πSOLER!!! παναγιωτη αποτι έμεθα εισαι καλά στην υγεία σου! μη μασας μία,αφου βγηκες απο κει,ολα οκ.
Πολυ κατηφόρα βρε αδερφάκι μ'! επειδή αυτοι ειναι φλώροι,στειλε μου τις φωτό να σε θαυμάσω επί τω έργο!. Με το καλό το επόμενο,αν και θα έλεγα να επενδύσεις σε κανα φακό για την φωτογραφικη ![]() ![]() ![]() |
p206Mike έγραψε: |
Φόβος-τρόμος-δέος και μόνο από τη θέα του γκρεμού και έπειτα του αυτοκινήτου.
Άγιο είχες,,,, Ευτυχώς σε βοήθησε ο Θεός... ![]() |
Photos σε λίγες μέρες έτσι για να υπάρχει και η απαραίτητη αγωνία! ![]() ![]() |
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οποτε τις βλέπω χτυπιέμαι!!!!! να ναι καλά η φωτογραφος... ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=%20%20%20%20%20%20%20%20gr-news-article&article_id=%20%20%20%20%20%20%20%2015435%20%20%20%20%20%20%20%20&race_id=0
Απο την Δραμα με αγαπη!!! |
na anebaso αλεκουκο στη προσπαθεια του να βγαλει τα ελατηρια που ηθελε να παρει??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μιλαμε οποτε εχω ακεφιες το βαζω και γελαω |
http://s348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/?action=view¤t=15102008.flv |
Επειδή κάποιοι τροχαιο-λάγνοι με εχουν πρίξει στα pm (βλέπε kane)
Πάρτε να έχετε... http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3985edit.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3999.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3988.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3997.jpg |
ultra-one έγραψε: | ||
Παναγιώτη είσαι πολύ τυχερός!!!! Κάνεις δεν θα πιστεύει οτι έφαγες τόσες τούμπες πάνω στα κατσάβραχα και δεν έπαθες τίποτα. Μόνο που είδα τις πέτρες και το ύψος που έπεσες ανατρίχιασα! ![]() |
Κάνεις δεν θα πιστεύει οτι έφαγες τόσες τούμπες πάνω στα κατσάβραχα και δεν έπαθες τίποτα.
Μόνο που είδα τις πέτρες και το ύψος που έπεσες ανατρίχιασα! ![]() |
Αυτο με την πορεία αληθευει? δηλ τοσες τουμπες,τοσα ημικύκλια? ![]() ![]() ![]() |
ath7 έγραψε: | ||
Το 5ο ηταν λιγο ποιο ψηλα! ![]() |
Τις τούμπες και γενικά το downhill το θυμάμαι κανονικά ![]() |
Πάνος έγραψε: |
Πως σωθηκες αδερφε μου δεν μπορω να το πιστεψω. |
..το κάψιμο αν ειναι εγκαυμα παίζει να ειναι από τα υγρα του υδραυλικου ![]() |
οι μεγαλοι οδηγοι καταληγουν και σε μεγαλα τροπετα ![]() ![]() ![]() Καλα πιστευω πως θα σου μεινει αξεχαστο το downhill.Ειχες αισθηση της διαρκειας στην κατρακυλα? δηλ θυμασαι οτι εκανες τουμπες για μισο λεπτό ξερω γω? Εγω παντως οταν τρακαρα,νομιζω πως ολα γιναν σε 1''.(που φυσικα ηταν πολυ παραπανω,αλλα ετσι εντυπωθηκε στη μνημη μου). |
Καμια άλλη απορία να λύσω υπάρχει? ![]() |
Ναι!Θυμασαι που σταματησες και τι εκανες για να βγεις?Και ποια περιπου σταση ειχε το σωμα σου? |
Καμια άλλη απορία να λύσω υπάρχει? ![]() |
ναι,μήπως είσαι τυπικός φραουλέτος? ![]() ![]() ![]() |
Επειδή κάποιοι τροχαιο-λάγνοι με εχουν πρίξει στα pm (βλέπε kane)
Πάρτε να έχετε... http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3985edit.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3999.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3988.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/bad_moments/soler_pentelh/soler_3997.jpg |
Το ένα είναι λίγο πριν τη ηρωική έξοδο που δε θυμάμαι τι, που, πως. |
Kαι το άλλο είναι πως βγήκα από μέσα. |
φυσικά και εχει
εγω να σκοτωθείς ηθελα αλλα δεν εκατσε... @@αρα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ειναι ο μηναs τηs στοuκαs.....i join the club too!!!!! |
Αφού όμως οι απώλειες είναι μόνο σίδερα..... ![]() ![]() ![]() |
mia ακομα σολερικη απο τη μηχανη μου
τη βρηκα απο σποντα http://i348.photobucket.com/albums/q336/pskarm2/15102008001.jpg |
WilDuck έγραψε: |
Ρε παιδιά, τι ΓΚΡΕΜΟΣ ήταν αυτός?
ΧΑΡΑΔΡΑ ΣΚΕΤΗ!!! |
abaleo έγραψε: |
από εναν μεθυσμένο (οπως αποδείχθηκε) και ενώ ηταν φορτωμένο για εκδρομή...
λεπτομερειες δεν ξερω ακόμα...ελπίζω να επισκευάζεται ευτυχως ειναι ολοι καλά στην υγεία τους! α, ρε παθητική ασφάλεια τα πεζώ! (ο υπαιτιος εφυγε με το ασθενοφόρο βέβαια!) |
Sinanai έγραψε: |
Ρε Στάθη, τι γκαντεμιά είναι αυτή βρε αδερφέ μου;;; Πω... Περαστικά, τι να πω; Πρώτα η πατέντα για την ψύξη του GTI και τώρα αυτό... Κρίμα. Ελπίζω ό, τι γκαντεμιά είναι, να φύγει μαζί με το 2008, τουλάχιστον. ![]() |
nOkpos έγραψε: |
αφου ειμαι και εγω επισημο μελος του club γιατι περασα και εγω απο την δοκιμασια της τρακας ![]() http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/30102008029.jpg |
και το πα προσφατα οτι χρειάζεται ευχέλαιο η υπόθεση...
στο ύψος της χαλυβουργικής το αγαπημένο μου 8v εγινε κατι σε έκθεμα μουσείου μοντέρνας τέχνης από εναν μεθυσμένο (οπως αποδείχθηκε) και ενώ ηταν φορτωμένο για εκδρομή... λεπτομερειες δεν ξερω ακόμα...ελπίζω να επισκευάζεται ευτυχως ειναι ολοι καλά στην υγεία τους! α, ρε παθητική ασφάλεια τα πεζώ! (ο υπαιτιος εφυγε με το ασθενοφόρο βέβαια!) |
και το πα προσφατα οτι χρειάζεται ευχέλαιο η υπόθεση...
στο ύψος της χαλυβουργικής το αγαπημένο μου 8v εγινε κατι σε έκθεμα μουσείου μοντέρνας τέχνης από εναν μεθυσμένο (οπως αποδείχθηκε) και ενώ ηταν φορτωμένο για εκδρομή... λεπτομερειες δεν ξερω ακόμα...ελπίζω να επισκευάζεται ευτυχως ειναι ολοι καλά στην υγεία τους! α, ρε παθητική ασφάλεια τα πεζώ! (ο υπαιτιος εφυγε με το ασθενοφόρο βέβαια!) |
nOkpos έγραψε: |
αφου ειμαι και εγω επισημο μελος του club γιατι περασα και εγω απο την δοκιμασια της τρακας ![]() http://i154.photobucket.com/albums/s267/nokpos/30102008029.jpg |
abaleo, έχεις βγει ολική ήδη. |
steve εσενα πόσο θα κόστιζε? |
Sidobre έγραψε: |
Η ασφαλιστική του εταιρεία θα πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε ο πελάτης της, με τη μόνη διαφορά ότι στη συνέχεια θα στραφεί εναντίον του για να εισπράξει από αυτόν όσα πλήρωσε σε εσάς. |
Στην αριστερη λωρίδα ενα polo προσεκρουσε αρχικά στο τσιμεντένιο στηθαίο και επειτα χτυπησε το πεζώ πισω δεξία. Το αυτοκίνητο επεσε με το πισω αριστερα μερος στις μπαριερες δεξια του δρομου και επειτα προσεκρουσε και με το μπροστα αριστερα μερος σε αυτες. Μετα από δυο σβουρες ακινητοποιήθηκε καθετα στην Ε.Ο. και ενω τα αυτοκινητα που ακολουθουσαν σταματησαν οριακα πριν την καραμπόλα... |
...To εικονιζόμενο με οδηγό την αδερφη μου και τιγκα φορτωμένο κινουνταν στη δεξια λωρίδα της Ε.Ο. στο υψος της χαλύβουργικής με ταχυτητα 90-100χλμ λόγω σχετικής κίνησης. Στην αριστερη λωρίδα ενα polo προσεκρουσε αρχικά στο τσιμεντένιο στηθαίο και επειτα χτυπησε το πεζώ πισω αριστερά. Το αυτοκίνητο επεσε με το πισω δεξιά μερος στις μπαριερες δεξια του δρομου και επειτα προσεκρουσε και με το μπροστα δεξιά μερος σε αυτες... |
Γαμημένο 2008.
Έλεος πια... Στάθη...καλή δύναμη ![]() |
Στα 3340 χωρίς να βάλουμε ζάντα + λάστιχο + δεν ξέρω και εγώ τί άλλο από τον χώρο της μηχανής. |
abaleo έγραψε: | ||
λοιπόν βγήκε η εκτίμηση της ζημιάς... 8.190 ευρώ... |
abaleo έγραψε: | ||
λοιπόν βγήκε η εκτίμηση της ζημιάς... 8.190 ευρώ... |
Κάτι μου λέει ότι έμεινες με ένα πεζώ... |
ερώτηξις: οταν βγαίνει το αμάξι ολική, σου δίνουν την αξία του και δεσμεύον (οτι έχει απομείνει από) το αμάξι? ή μπορείς να το κρατήσεις και να μοιράσεις τα ανταλλακτικά? |
α ρε σταυρο με τις συμβουλες σου....ευτυχως που δε σε παιρνει κανεις υποψη του ![]() εδω και αρτκετο καιρο (απο καλοκαιρι νομιζω) δε μπορεςι να καταθεσεις πινακιδες ετσι απλα. πρεπει να εχεις χαρτι οτι εδωσες το αμαξι για ανταλλακτικα-διαλυση σε ειδικες μαντρες τυπου νεονακης κλπ... |
Τι γίνεται αν ο οδηγός του αυτοκινήτου που με τράκαρε δεν έχει δίπλωμα ή είναι μεθυσμένος;
Η ασφαλιστική εταιρεία του θα σας αποζημιώσει, ανεξάρτητα αν ο πελάτης της είναι μεθυσμένος, οδηγεί χωρίς δίπλωμα ή έχει δώσει το αυτοκίνητό του σε κάποιον ανήλικο. Η δικαιολογία που μπορεί να επικαλεστεί «να μη βγω μεθυσμένος γιατί η ασφάλεια δεν θα σε καλύψει» δεν ισχύει. Η ασφαλιστική του εταιρεία θα πληρώσει τις ζημιές που προκάλεσε ο πελάτης της, με τη μόνη διαφορά ότι στη συνέχεια θα στραφεί εναντίον του για να εισπράξει από αυτόν όσα πλήρωσε σε εσάς. |
Για να κατατεθούν πινακίδες πρέπει το αυτοκίνητο να παραδωθεί σε μια απο τις συνεργαζόμενες με το κράτος εταιρείες ανακύκλωσης-διάλυσης αυτοκινήτων σε ακέραια μορφή! |
Οι "εταιρείες ανακύκλωσης" αγοράζουν το τροπέτο ή τους πληρώνεις κι από πάνω???
Εχετε να με συμβουλέψετε πως να κινηθώ τώρα? γιατί εχω ψιλοπελαγώσει... τα τελη κυκλοφορίας μαλλον δεν τα γλυτώνω, οπότε να παω να προμηθευθώ το σήμα... |
Θα κοιταξω μηπως μπορεσω να σε φτιαξω εγω ρε Σταθη....
Ριξε μου ενα τηλ αυριο μη το ξεχασω! ![]() |
soler έγραψε: | ||
Θέλω και γω "φτιάξιμο" ![]() |
σκεψου οτι εχει μερτσεντα ο μπαμπας ![]() ![]() ![]() ![]() |
Randy έγραψε: |
Υ.Γ : Στηβ, τι δουλεια εκανες 22 χρονων, ωστε να διαθετεις 14.000 ευρω για αμαξι? Διοτι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δουλεια και αν εκανες, το θεωρω ιδιατερα δυσκολο... (Χωρις παρεξηγηση, παντα..) |
Randy έγραψε: |
(Υ.Γ: Και παλι ενα ΜΕΓΑΛΟ συγγνωμη για τις κουβεντες μου κατα καιρους προς το προσωπο σου..) ![]() |
τι εγινε καμια π*πα σου κάνε και αρχισες τα γλυκολογα? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Μια μιζουλα να βγαλω,και κοιμαμαι ησυχος! |
![]() |
μακάρι να μου δώσει 1500 ευρά |
kammenos έγραψε: |
Ναι, και εκει που ο στάθης και η αδερφή του είχαν 2 αυτοκίνητα να κινούνται, ο στάθης θα πάει να βάλει τα λεφτά αυτά στο gti. Ωραία σκέψη! Σίγουρα δεν θα το χε σκεφτεί αυτό! ![]() |
206kwn έγραψε: |
1500 ευρα = προφυλακτηρες μπρος πισω gt, ενα σετακι φαναρακια,
και μπορει και καμια καλη ζαντουλα για το gti σου........ |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και η κοπελα χωρις αμαξι για να καγκουρευτει το παλουκαρι μας! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κατι ασχετο εκει που το εχεις ολα αυτα γυρω ειναι τροπετιασμενα? |
kammenos έγραψε: |
Ναι, και εκει που ο στάθης και η αδερφή του είχαν 2 αυτοκίνητα να κινούνται, ο στάθης θα πάει να βάλει τα λεφτά αυτά στο gti. Ωραία σκέψη! Σίγουρα δεν θα το χε σκεφτεί αυτό! ![]() |
AlienHack έγραψε: |
Λοιπον εγω στην θέση σου αφου θα παρω τα χρηματα που αναλογουν στο αμαξι απο την ασφαλιστικη (καποια στιγμη...)
θα κρατουσα το σασι και θα πουλουσα μονος μου οτι μπορει να πωληθει.. |
Και την βιαζόμαστε κιόλας ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
![]() |
θα περασει η αδερφή μου καποια στιγμή από τον "γιωργιο" (πουραΐμη) μενίδι να παραλαβει τα τιμολόγια αγοράς οπότε αν θελετε οτιδήποτε από αυτόν... |
StefaniaXS έγραψε: |
ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ(και της δικιας μου ασφαλιστικής και του άλλου)
Η ΖΗΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 9500ε |
Ο πίνακας απ'ότι είδα λέει από 6.100 έως 7.000 ευρώ.
http://www.autotriti.gr/auto/_mtx/times_mtx_AUTO.asp?step=1&marka=PEUGEOT |
α!!! btw μολις τελειωσεις με ολες τις διαδικασιες και αν αποφασισεις να μην δωσεις το αυτοκινιτο για τροπετο
πες μας αν εχει επιζησει τιποτα μηπως χρειαστει κανεις να το αγορασει ![]() ![]() |
α!!! btw μολις τελειωσεις με ολες τις διαδικασιες και αν αποφασισεις να μην δωσεις το αυτοκινιτο για τροπετο
πες μας αν εχει επιζησει τιποτα μηπως χρειαστει κανεις να το αγορασει ![]() ![]() |
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ 10.000€,Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 16/12/2008...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΛΟ ΑΥΤΟ... |
Sidobre έγραψε: | ||
Από την μία σημαίνει ότι είσαι καλυμμένη. Από την άλλη όμως, σημαίνει ότι έδινες στην ασφαλιστική σου παραπάνω χρήματα απ'ότι έπρεπε (αφού το κεφάλαιο κάλυψης δεν έπρεπε να ξεπερνάει τα 7.000 με 7.500 ευρώ). ![]() (αυτό προσέξτε το και οι υπόλοιποι. Μπορεί να πληρώνει κάποιος ασφάλιστρα π.χ. για 15.000 ευρώ και να αποζημιωθεί για 7.000 ευρώ, όσο η εμπορική αξία του αυτοκινήτου). |
ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΕΣ(και της δικιας μου ασφαλιστικής και του άλλου)
Η ΖΗΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 9500ε |
StefaniaXS έγραψε: | ||||
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 7500? ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ 16/12/2008... |
Fotigos έγραψε: |
Καλά ξεμπερδέματα και σιδερένιος ![]() |
Στεφανια=Γυναικα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotigos έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε συ κωστα,οτι και νανα ο δρομος, αμα στο κεφαλι σου (μου) εισαι οτιναναι και θα τρεξεις,και θα στριψεις και και και...
Εγω το βλεπω απο τον εαυτο μου.Παρολο που εχω δει σκετη καροτσα απο σαξοραλλο καθομουν και κοιτουσε το συνολο λαμαρινων το οποιο στριβω...Ε φιλε για καμμια βδομαδα με επιασε καταθλιψη. Ναι αλλα ο καλος στον εγκεφαλο,καλα κρατει.Την επομενη βδομαδα να σου παλι οι οτινανισμοι... |
Λέτε να σβήσω πινακίδες ![]() |
Λευτέρης έγραψε: |
Περαστικά ![]() |
salex έγραψε: |
Αν σε λένε ferrari τότε επιτρέπεται να κυκλοφορείς και με υποτυπώδεις προδιαγραφές ασφαλείας, χάρην ομορφιάς και επιδόσεων.
Και μετά σου λένε ότι δεν μπορείς να κυκλοφορείς με κιτκαρ στο δρόμο... Ρε ουστ! |
Παρντόν, το φτερό είναι πλαστικό ![]() |
RoadRunner122 έγραψε: |
Για τον ιδιο λόγο και τα κρύσταλλα στα φανάρια πλέον είναι πλαστικά αντί γυάλινα ![]() |
Η πλάκα είναι πως είναι τρομερή η διαφορά στο βάρος, πούπουλο. ![]() |
το οποιο δεν αναβε κανενα στοπ |
Μιας και η καταρα του PS αρχησε να χτυπαει τα 307 ηρθε και μενα η σειρα μου....
Πριν καμποση ωραειχα μια μικρο επαφη με ενα μπροστινο αυτοκινητο το οποιο δεν αναβε κανενα στοπ +την ψιλοαφηρημαδα μου εκεινη την στιγμη και ετσι εγινε το μπαμ.... Αν και με αρχικη ματια δεν φαινεται να εχει γινει ζημια σε οτιδηποτε ζωτικο αυριο θα εχω με το φως της ημερας καλλητερη εικονα....το μονο εμφανες ειναι οτι το σημα της peugeot μπροστα εγικε 3 κομματια.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
μια τρυπα ![]() |
για 206 δεν βγάλαν τίποτα πλαστικά φτερά? |
καλα αν βρω κανενα θα στο βαλω στο Κ**ο!!!! ![]() |
Περαστικά στο φίλο σου Βαγγέλη!
Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν οδηγοί (ανεξαρτήτως φίλου) ανάμεσά μας με μειωμένες οδηγικές ικανότητες αλλά και χωρίς επίγνωση του τι κάνουν. Προσωπικά, επειδή τον τελευταίο καιρό πηγαινοέρχομαι δουλειά με το μηχανάκι έχω να παρατηρήσω το εξής: οι μισοί τουλάχιστον οδηγοί μιλούν στο κινήτο! Καθαρά για στατιστικούς λόγους, χωρίς να θέλω να βγουν συμπεράσματα για τις γυναίκες οδηγούς, οι 8/10 είναι γυναίκες! Όχι, δεν είμαι προκατείλημμένος με τις γυναίκες οδηγούς και όσοι με ξέρουν προσωπικά μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Απλά λέω αυτό που βλέπουν τα μάτια μου! Όταν μιλάς στο κινητό, είτε έχεις handsfree είτε το κρατάς στο χέρι, είναι ότι η προσοχή σου βρίσκεται αλλού. Κινούμενος με τη μηχανή και έχοντας μπροστά μου ένα αυτοκίνητο, μπορώ να καταλάβω με μιά γρήγορη ματιά εάν ο οδηγός του μιλάει στο κινητό. Είναι ξεκάθαρο. Και το πρόβλημα δεν είναι τόσο ότι σε βλέπει και δεν σε υπολογίζει κλείνοντάς σε επικίνδυνα αλλά το ότι ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝ γιατί απλά μιλάει στο κινητό και η προσοχή βρίσκεται στο διάλογο μ'αυτόν/αυτή που βρίσκεται στην άλλη γραμμή! Παράκληση: 1) όσοι μιλάτε στο κινητό ενώ οδηγείτε, συνειδητοποιήστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι η προσοχή σας αποσπάται! Είσαι στο δρόμο, οδηγάς, δεν είσαι μόνος σου και απ'τις κινήσεις σου εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές! Είσαι τουλάχιστον ανεγκέφαλος αν επιμένεις ότι εσύ μπορείς να οδηγείς το ίδιο καλά μιλώντας στο κινητό! 2) δώστε προτεραιότητα στα μηχανάκια! Ξέρω και βλέπω, κάνουν πολλά λάθη οι αναβάτες, κινούνται αλλοπρόσαλλα, επικίνδυνα και πολλές φορές παρακινδυνευμένα. Μην εκνευριζεστε όταν σας περνούν και κάθονται 1οι στο φανάρι (δηλαδή τι περιμένατε? Να κάτσει το μηχανάκι πίσω πίσω πιάνοντας μιά θέση αυτοκινήτου στην ουρά? Εσείς αν οδηγούσατε μηχανή το ίδιο δεν θα κάνατε?). Και το κυριότερο: είναι ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ! Εσείς έχετε ζώνη, αερόσακο/ους και είστε κλεισμένοι σε ολόκληρο προστατευτικό κλωβό. Αυτοί τι έχουν? Ένα κράνος, γάντια και στην καλύτερη ένα προστατευτικό μπουφάν. Αν τρακάρετε, το κεφάλι σας θα χτυπίσει στον αερόσακο. Αν τρακάρουν, το κεφάλι τους που θα χτυπίσει? |
king207cc έγραψε: |
Φίλε Γιάννη, απο την άλλη μέρια τώρα οι φίλοι μας οδηγοί δικύκλων καλά θα κάνουν να χονέψουν ότι ο Κ.Ο.Κ είναι ενας κ για τα 4τροχα κ για τα 2τροχα. Με πιο δικαίωμα είμαι υποχρεωμένος να κάνω στην άκρη ανάμεσα στην διαχοριστικη λωρίδα για να χωράει ο γρήγορος με το μηχανάκι κ να τρέμει η ψυχή μου μη μου φανε κανένα καθρέφτη. Κ αν τολμήσω κ είμαι πιο μέσα να μου χώνει τη κόρνα στο κεφάλι κ τα μπηνελίκια γιατι τόλμησα να του κόψω τη τρέλη πορεία του στην διαχωριστική γραμμή!! Ρωτάω που το γράφει ο Κ.Ο.Κ αυτο???????????????
γιατι πρέπει να μπένει στο αντίθετο ρεύμα κ γω που είμαι απο την άλλη μερία να κόβω το λαιμό μου να ακουμπάω σχεδον το πεζοδρόμιο για να μην τον χτυπήσω?? γιατί όταν είμαι πεζός να κάνω ζικ ζακ στο πεζοδρόμιο επειδή εχουν κάνει κατάληψη τα μηχανάκια??? μήπως οι οδηγοί 2τροχων νομίζουν ότι έχουν δικό τους Κ.Ο.Κ?? Επίσης αν κάνει μαλ***α αυτός με το μηχανάκι κ τον χτυπήσω, εμένα που είμαι με το αυτοκίνητο θα τρέχουν κ όχι αυτον κ ας φταίει γιατι αυτός θα χτυπήσει. Εγω θα έχω τις τύψεις γιατι τον χτύπησα κ ας έφταιγε!! Καλα θα κάνουν αυτοι που οδηγούν 2κυκλο να σεβαστουν τον Κ.Ο.Κ γιατι μπορει να ειναι πιο ευλήγιστοι στο δρόμο αλλα όχι κ στο νόμο. |
Όμως, έχει περάσει ακριβώς στη μέση του διαστήματος οδηγός-συνοδηγός.
|
Ναι, Ελλάδα είναι το συγκεκριμένο... |
mikerrgp έγραψε: |
προχθες βραθυ στο μεγαλο σχιστο σαξο στης μπαριερες νεκρη η 15 χρονη κορη ενος φιλου κ χαροπαλευη ο 18 χρονος γιος του οδηγος αθηκτος 23 χρονων μια ωρα με το σαξο στην κατοχη του χωρις ασφαλεια κ διπλωμα |
ΟΚ, βοηθάει και το ESP, TCS κτλ, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Σαξόραλλο τέρμα χαμηλωμένο, έτσι και κάνεις το λάθος να αφήσεις γκάζι μέσα στη στροφή....... ![]() Άσε τον μύθο που κυκλοφορεί. Έχεις ραλλύ? Είσαι γρήγορος. |
reselie έγραψε: |
Δυστηχως χτες εγινε ενα θανατηφορο τροχαιο μπροστα μου.
Καθως ημουν πισω απο ενα toyota corolla και εμπαινα σε ενα στριφτερο κομματι γυρω απο το αττικο αλσος εκανα στην ακρη για να φυγει και να εχω τον δρομο ελευθερο...πανω στην δευτερη στροφη ο ατυχος νεαρος (γυρω στα 20) εχασε τον ελεγχο του οχηματος(πανω απο 100χλμ) και ανεβηκε στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να σπασει εναν πυροσβεστικο κρουνο και να τουμπαρει το οχημα.ο οδηγος που δεν φορουσε ζωνη μπλεχτηκε το ποδι του στο τιμονι και "εφυγε" απο το παραθυρο του συνοδηγου με αποτελεσμα να σπασει τον αυχενα του και να απεβιωσει. Σοκαριστηκα οταν βγηκα απο το αμαξι και τον ειδα μεσα στα αιματα.εγινε στις 11:00 19/3/2010 Δεν θελω να σκεφτω πως θα ειναι οι γονεις του... |
mikerrgp έγραψε: |
μολις εμαθα για ενα τραγικο γεγονος τροχαιο με ενα νεκρο καποιοι απο εμας τον ειχαμε γνωρισει νεκρος με to evo του ο δημητρης απο κορινθο με το κοκκινο εβο του εχασε την ζωη του κ αφησε πισω μια κορουλα δυο χρονων κ την γυναικα του
καλη δυναμη στους δικους του ανθρωπους κ προσοχη στους δρομους παιδια η ζωη ειναι ωραια για μια στιγμη ειναι κριμα να γινουμε αναμνηση καλο ταξιδι δημητρη ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Οσο για την εθνικη αυτες τις μερες......
ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΔΙΑ...... ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ..... Χθες ασθενοφορα ηθελαν να περασουν και να μην μπορουν επειδη 20-30 μαλ**ες? ηθελαν να το παιξουν εξυπνοι και να περασουν 10 αυτοκινητα στην κινηση.... Αλλα καλα εκανα και τους εκλεινα στο τελος.... ΓΙΔΙΑ, το ιδιο σας ευχομαι να παθετε.... |
επισης μηπως αυτες τις μερες ειχες μιλησει ή δει το μανθο
γιατι ειχαμε αλλο ενα κρουσμα το σαββατο μανθιτιδας ![]() |
επισης μηπως αυτες τις μερες ειχες μιλησει ή δει το μανθο
γιατι ειχαμε αλλο ενα κρουσμα το σαββατο μανθιτιδας ![]() |
...με 1,09 mg αλκοολ στο αιμα του σε παρκαρισμενο αυτοκινητο ... |
Και ετσι για να ευθυμησουμε λιγο, κοιταχτε τι μπορει να κανει καποιος μαλ***ς με 1,09 mg αλκοολ στο αιμα του σε παρκαρισμενο αυτοκινητο κατω απο το σπιτι του ιδιοκτητη, και με αλλα 10 παρκαρισμενα(στο δικο μου βρηκε να πεσει? ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
MEMsound έγραψε: | ||
μου εχει τυχει αντιστοιχο σκηνικο με το νισσαν μεσα στο παρκινγκ σουπερ-μαρκετ 01:30 την νυχτα εγω παρκαρισμενος και μεθυσμενος πουτ ξεπαρκαρες επεσε πανω μου με αποτελεσμα ολη η πορτα του συνοδηγου να γινει ...!@#!@#!)&ΘΟ |
Δεν ανοίγουν. |
Ωχ.
Ζημια μονο φτερο; ![]() |
kovac έγραψε: |
Εμένα παρκαρισμένος, έπεσε πάνω μου ο σπιτονοικοκύρης με το τζιπ όπως έκανε τάπα όπισθεν τίγκα φορτωμένος με ξύλα. Και νηφάλιος.
Η πλάκα είναι πως μόλις είχα μετακινήσει το αμάξι έτσι ώστε να έχει χώρο να βάλει το τζιπ. ![]() ![]() ![]() Ευτυχώς δεν είχα προλάβει να κατέβω από το αμάξι, αλλιώς θα με έπαιρνε κάτω από τις ρόδες του. Μία που σήκωσα το χειρόφρενο και μια που δάγκωσα το τιμόνι. ![]() ![]() ![]() ---------- edit Να προσθέσω πως του έκανε και κουμάντο ένας φίλος του...(του φώναξε στα τελευταία 2 δευτερόλεπτα ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, αλλά έτσι όπως πήγαινε ο άλλος...). ![]() ![]() ![]() Χαριτωμένο ε? |
SnakeMJK έγραψε: | ||
αν εξαιρέσεις την ζημιά στην οροφή... θα μπορούσε να φτιαχτεί σχετικά εύκολα πιστεύω!
εμένα ανοίγουν.. |
NoDsl έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
ή θα καταντησω να τα πληρωσω ολα απο την τσεπη μου? |
τωρα το θεμα ειναι αν εκ των πραγματων ειχε ασφαλεια το φορτηγο.....
|
Randy έγραψε: | ||
Το θεμα ειναι να τον εβλεπε και να τον προλαβαινε.. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι θα παραδεχτει τη ζημια που προκαλεσε. Ολοι αυτοι οι οδηγοι τετοιου ειδους οχηματων δε σκανε. Κανουν οτι να ναι και φευγουν.. (βλ. π.χ αποριμματοφορα.) |
smoki έγραψε: |
Αποτι μου είπε ο ασφαλιστης το δημόσιο πληρώνει γρηγορότερα απο ενα ιδιωτικό όχημα. Απλά πρεπει να κινηθώ γρήγορα για να αποζημιωθω. Δευτέρα κανονιζουμε ραντεβού με πραγματογνωμονα και αναμένουμε εξελίξεις.
[/code] |
Να φέρω και σφουγγαρίστρα για τα αίματα! |
θα ηταν στο χωμα ο τυπος!
|
Randy έγραψε: | ||
Αν ηταν αυτος στο χωμα εσυ θα σουν φυλακη προφανως... |
NoDsl έγραψε: |
Εκεί δεν θέλουν σφουγγαρίστρες; |
Ilias207Rallye έγραψε: |
[...] Οσο για την "αλλη" δικαιοσυνη, αν διαβασατε καλα, ρωτησα ποια ηταν η σταση του αλλου απεναντι στον Φωτη. Δεν προτεινα την ασκηση της εαν ηταν σωστος ο ανθρωπος ή αν εστω μιλησε με ωραιο τροπο.. για να μην παρεξηγιομαστε κιολας.. |
recife206 έγραψε: |
Να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Πρώτον το άτομο που με τράκαρε δεν το έπαιξε καθόλου τσαμπουκάς, αντιθέτως το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν αν είμαι καλά, αν χτύπησα κάπου και τα συναφή. Αργότερα βέβαια με παρακάλεσε να πω πως δεν οδηγούσε αυτός, λόγω έλλειψης διπλώματος, το οποίο φυσικά και δε δέχτηκα και δεν επέμεινε. Δεύτερον ο τροχονόμος δε μου είπε έτσι ξερά σου παίρνω πινακίδες-διπλωματα κτλ, αλλά μου εξήγησε πως έχει το πράγμα με τα προσωρινά χαρτιά και πως το κάνουν πολλές εταιρίες χωρίς όμως να σε καλύπτει το κωλόχαρτο που δίνουν. Άλλωστε πράγματι το χαρτί που είχα δεν ήταν κάτι επίσημο, αλλά ένα απλό χαρτί με τις όποιες υπογραφές-σφραγίδες της εταιρίας εκτυπωμένες σε ασπρόμαυρο. Βέβαια την κλήση των 20 ευρώ την πλήρωσα (10 ευρώ έδωσα, αφού την πλήρωσα την επομένη), αλλά για το γα**το, το ζήτησα το 10ευρω από τον ασφαλιστή μου, γιατί εγώ 4 μέρες νωρίτερα είχα πληρώσει για την ασφάλειά μου κανονικότατα και δεν έφταιγα σε τίποτα, οπότε ούτε μισό ευρώ δε δίνω για τα γαμισιάτικα άλλων. Τρίτον στο τρακάρισμα και όταν μαζεύτηκαν οι γνωστοί περίεργοι, βρέθηκε και ένας τύπος, ο οποίος πρότεινε να γίνει επι τόπου μεταβίβαση του αυτοκινήτου μου στον άλλο οδηγό, έναντι 6000 ευρώ στο χέρι. Ο οδηγός που με τράκαρε δεν αρνήθηκε να με αποζημιώσει, αλλά δήλωσε πως πολύ απλά δεν έχει λεφτά. Όπως καταλαβαίνετε δεν έχω στόχο να κλείσω το σπίτι κανενός με αποζημιώσεις και μηνύσεις, άλλωστε ήδη το μανίκι που θα του έρθει θα είναι μεγάλο με τα δικαστήρια και την ασφαλιστική τη δικιά μου. Ο λόγος που ζητάω τη συμβουλή σας είναι για να κάνω τη σωστότερη επιλογή και να τελειώσει σύντομα η όλη ιστορία. |
recife206 έγραψε: |
Εγώ είμαι εντάξει από χαρτιά, αλλά έχω προσωρινό χαρτί για την ασφάλεια, λόγω του οτι την είχα ανανεώσει 4 ημέρες νωρίτερα και δεν είχε εκδοθεί ακόμα η επίσημη. Με διαβεβαιώνουν πως το χαρτί που είχα δεν έχει καμιά ισχύ στην πράξη και μου ρίχνουν κλήση χρηματική (500 ευρώ) και πταισματοδικείο, ενώ μου παίρνουν δίπλωμα, άδεια και πινακίδες.
|
vamvakoolas έγραψε: |
Πριν πας θα εχεις ξηλωσει τα παντα (ραδιο/ηχεια, καθισματα κοκ) αν βρεις να βαλεις οτι ναναι ζαντολαστιχα ακομα καλυτερα και τοτε θα το δωσεις...Στη μοναδα απλως θελουν ενα ΙΧ να τσουλαει πριν μπει πρεσσα (ασε που τα ξηλωνουν οι ιδιοι και τα πουλανε στη πλειοψηφια τους) |
Μλκ Τάσο, ξεκινάω να διαβάζω και σκέφτομαι "Όχι πάλι!!!"...
![]() ![]() ![]() Καλά, πως τα κατάφεραν ρε γμτ στην ευθεία... ![]() |
Ξαναεπανεφερες το θεμα και προς στιγμη μεχρι να διαβασω ειπα "ωχ παλι κατι επαθε;" ![]() |
Ξαναεπανεφερες το θεμα και προς στιγμη μεχρι να διαβασω ειπα "ωχ παλι κατι επαθε;" ![]() |
To ειδα σημεα το πρωι στην κορινθου θοδωρη, και λεω απο μεσα μου, τι επαθε παλι? |
Gotcha έγραψε: |
Ριχτου 2 με την βαρια να ισιωσει. Σιγα την ζημια αν ειναι μονο αυτο το χειλακι |
reselie-206 έγραψε: |
Μόλις πριν 5 λεπτά ένας ευσυνείδητος οδηγός με βρήκε πίσω αριστερά σε εμένα(εγώ παρκαρισμένος) στη προσπάθεια του να σφηνώσει ανάμεσα σε εμένα και έναν άλλο για να περάσει.αποτέλεσμα: προφυλακτήρας γδαρμένος μέχρι το πλαστικό σε μερικά σημεία και το πίσω αριστερά φτερό βουλειαγμένο.επίσης βρήκε και στη πίσω αριστερή ρόδα μου με τη ρόδα του και μου άφησε δώρο το ΄τασι του.ελπίζω να μην μου έχει κάνει καμια ζημιά στο τροχό....
εννοείται οτι εξαφανίστηκε άρον άρον πριν προλάβω να κατέβω κάτω.... |
Ρε Τάσο έλεος! ![]() ![]() ![]() ![]() |
thodwrhs έγραψε: | ||
κανας γειτονας δεν ειδε τπτ????ρωτα μηπως τον ειδε κανεις.τι να πω ρε φιλε.... κριμα...για τι ζημια μιλαμε? |
Μακάρι ρε Τασούλη. Τι να πω, μουτζωμένος είσαι ρε γμτ. |
reselie-206 έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Μέχρι τώρα μετράμε: 1)βουλιαγματάκι στο μπροστά δεξί φτερό (ήμου παρκαρισμένος στο escape, χτένι) 2)βουλιαγματάκι και σκάσιμο στο χρώμα στη πόρτα του οδηγού πάλι απο ζώο που άνοιξε τη πόρτα του χωρίς να προσέχει σε χτένι έξω απο το σπίτι μου 3)κλειδιά στη πόρτα του οδηγού πριν απο 2 εβδομάδες 4)μπροστά προφυλακτήρας σκάσιμο μικρό του χρώματος απο ζόνγκ με κοτσαδόρο που φρέναρε ξαφνικά χωρίς κανένα λόγο.οκ σε αυτό έφταιγα λίγο που ήμουν κοντά του... 5) το σημερινό... ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!! *μην αναφέρω και στο προηγούμενο το τί μου είχε συμβεί ![]() ![]() ![]() |
Ρε Τάσο έλεος! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Άλλαξε επάγγελμα ![]() |
Σβήσε, μόνο, την πινακίδα, Θοδωρή. Και γενικά, δεν ξέρω αν είναι πολύ καλή ιδέα η δημοσίευση φωτογραφιών με τέτοιο, "ευαίσθητο" περιεχόμενο. Δεν πάει σε εσένα αυτό. Γενική σκέψη είναι. ![]() |
nikolas206gti έγραψε: |
Απο εκει και περα τι γινετε ??? ![]() |
|
Gotcha έγραψε: |
Ιδια ..................... κλπ? |
Αντε να δουμε. Οχι τιποτα αλλο, κοβει και απο αεροδυναμικη τωρα ![]() |
Με πηρε τηλ η ασφαλιστικη του. Μου εκανε δηλωση κανονικα. Περιμενω τηλ απο πραγματογνωμονα να δει το αυτοκινητο και να παω να το φτιαξω. ![]() Αντε να δουμε. Οχι τιποτα αλλο, κοβει και απο αεροδυναμικη τωρα ![]() |
Αφού κάνει παρέα με τον Τασούλη, τι περιμένετε;;; ![]() ![]() ![]() Περαστικά ρε Νικόλα. ![]() Και δες μήπως αφαιρέσεις πλαστικό απ' τον προφυλακτήρα, τώρα με τα πολλά άλογα μη βρίσκει κάτω στις εκκινήσεις. ![]() ![]() ![]() |
Μην το λες... Κουδουνάει ολόκληρο από κάτω... ![]() ![]() |
Τασο, κανονισε να σου απαγορεψουν την εισοδο απο καθε φορουμ. Οταν εγινε το συμβαν, ειχα στο πορτ-παγκαζ τα πραγματα του Τασου (δισκοπλατο & βαλβολινες). Με αλλα λογια ειχα μια δοση γκαντεμιας ![]() ![]() ![]() |
Έμαθε κανείς για το τροχαίο εχθές στα πευκάκια? μήπως ήταν κανείς απο εδώ? ![]() 206 gti recife με ζάντες, εξάτμιση κτλπ έφυγε με καμια 150άρα στα πευκάκια (έξω απο το σουβλατζίδικο "πλούταρχος" όποιος ξέρει) εχθές και όπως πήγαινε προς το αντίθετο ρεύμα βρήκε σε κολώνα δεή μετωπικά (η οποία "έκοψε" το αμάξι απο μπροστάεώς και τα καθίσματα των πίσω.) Ο οδηγός ... νεκρός.... ![]() ![]() |
Ναι. Αν θυμάμαι καλά ο Πλούταρχος είναι ακριβώς απέναντι απ' τον σταθμό "Πευκάκια" του ΗΣΑΠ. |
Τασο περαστικα ρε φιλε. Κριμα πολυ κριμα. Το σημαντικοτερο βεβαια ειναι οτι δεν επαθες τιποτα εσυ. Τα υπόλοιπα φτιαχνονται ![]() |
Τασο περαστικα ρε!
Φτηνα τη γλιτωσες! Ενα φτερο και ισως αλλαξεις μονο πειρο στον αξονα, ευχομαι να μην εχει στραβωσει ολος ο αξονας ![]() |
Στο road to hell Αλλαγη-Καλο Νερο δοκιμαζα τα παραντα στο βρεγμενο, μπαινοντας στις στροφες οσο παει, |
nikos 206cc έγραψε: |
Ηρθε και μενα η σειρα μου δυστυχως ![]() Εχθες καθως ανεβαινα απο φαναρι περιφερειακου προς πανοραμα ενα κυπριακο δεξιοτιμονο Navara εκοψε αριστερα και εφαγε και μενα και μια κυρια με ενα yaris μπροστα του Αποτελεσμα πορτα συνοδηγου και μπροστα φτερο καθως και καθρευτη ![]() Πραδεχτηκε αμεσως ο κυπριος βεβαια οτι εφταιγε οποτε καλεσαμε τροχαια και ασφαλιστες και καναμε τα χαρτια...επειδη ειναι κυπριακη η ασφαλεια του ηταν λιγο μπερδεμα η ολη φαση αλλα μου ειπε ο ασφαλιστης μου οτι δεν παιζει θεμα.. Βεβαια ειχα 2-3 γρατζουνιες εκει οποτε απο τη μια λεω δεν μαμιεται αλλα απο την αλλη ειναι και τραβηγμα αφου θα εχω το αμαξι μεσα για 1-2 μερες και εχει και τρεξιμο απο τροχαια κλπ...που σε φαση εξεταστικης δεν ειναι και οτι καλυτερο... Σας εχει τυχει κατι παρομοιο με κυπριακη ασφαλεια να ξερω να το προσεξω? |
Να σαι καλα Αρη ![]() Ελπιζω μεχρι την επομενη βδομαδα να πανε ολα οκ ![]() |
Χθές βράδυ,8 περίπου η ώρα,στο δρόμο Καπανδριτίου-Βαρνάβα ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και χτύπησε τον 12χρονο Κωνσταντίνο. Η οδηγός εγκατέλειψε το παιδί στο δρόμο αφού πρώτα μάζεψε τον χτυπημένο προφυλακτήρα της!!!! Ο φίλος του Κωνσταντίνου κατάφερε να δει την ξανθιά κυρία που έφευγε με το ασημί αυτοκίνητο της ( ίσως τύπου Golf). Το παιδί είναι σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, με αρκετά χτυπήματα στο κεφάλι και πρόσωπο. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ας δώσει στοιχεία στο αστυνομικό τμήμα Καπανδριτίου. |
YES HE HAS |
an ειναι αληθεια ολη η ιστορια η τυπισα ειναι να τη κρεμασουν στο συνταγμα
κατεβηκε μαζεψε το προφυλακτηρα και εφυγε? ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????? |
AlienHack έγραψε: | ||
αρα BUSTED! ο Κυπριος... |
![]() ![]() ![]() ![]() Μακαρι να εζησαν..... |
Driver ///M έγραψε: | ||
Ούτε ο Τσακ Νόρις δεν θα έβγαινε ζωντανός απο'κει μέσα. Σαν χάρτινο διαλύθηκε πάντως το 106. Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα με 120 χλμ (αν πράγματι πήγαινε με τοσα κι όχι παραπάνω) θα είχαν πάθει σίγουρα μικρότερη ζημιά και πιθανόν να σώζονταν και οι επιβαίνοντες. Το λέω αυτό γιατί διαμαρτυρόμαστε καμια φορά για το πόσο βαριά έχουν γίνειπ λέον τα αμάξια μας, αλλά καλώς ή κακώς σε κάτι τέτοιες στιγμές το μόνο που μετράει είναι η ασφάλεια κι ας είναι και 100-150 κιλά βαρύτερο το αμάξι από τις ενισχύσεις, τα συστήματα ασφαλείας κλπ. |
Driver ///M έγραψε: | ||
Ούτε ο Τσακ Νόρις δεν θα έβγαινε ζωντανός απο'κει μέσα. Σαν χάρτινο διαλύθηκε πάντως το 106. Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα με 120 χλμ (αν πράγματι πήγαινε με τοσα κι όχι παραπάνω) θα είχαν πάθει σίγουρα μικρότερη ζημιά και πιθανόν να σώζονταν και οι επιβαίνοντες. Το λέω αυτό γιατί διαμαρτυρόμαστε καμια φορά για το πόσο βαριά έχουν γίνειπ λέον τα αμάξια μας, αλλά καλώς ή κακώς σε κάτι τέτοιες στιγμές το μόνο που μετράει είναι η ασφάλεια κι ας είναι και 100-150 κιλά βαρύτερο το αμάξι από τις ενισχύσεις, τα συστήματα ασφαλείας κλπ. |
tarirs έγραψε: |
Αλλο ενα ατυχημα,οχι εδω στην Ελλαδα...δειτε ολο το βιντεο ειναι ανατριχιαστικο....!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=HBhzFWp7daM&feature=player_embedded |
Εχθες αργα το βραδυ το αποτελεσμα ενος τροχαιου στη Καλαματα...
![]() ![]() ![]() |
Λευτερη ναι απο το ασπροχωμα ειναι.
Αυτο που με θλιβει περισσοτερο, ειναι η οδηγικη κουλτουρα των καλαματιανων, και αναφερομαι στους νεους. . |
TopGear έγραψε: |
Την είδηση αυτή την έχω διαβάσει τουλάχιστον 3-4 μήνες πριν, δεν είναι τωρινή, σύμφωνα με την ημερομηνία του άρθρου. |
AlienHack έγραψε: | ||
δεν την ειχα δει εδω μεσα posted, και στο site που λινκαρα την βαλανε τωρα.. |
TopGear έγραψε: | ||||
Όχι νταξ, δε λέω γιατί την έβαλες, απλά είναι ολίγον ετεροχρονισμένη είδηση γενικά. Δυνατό fail όμως της καπνίζω με το ένα χέρι και με το άλλο βάφομαι και νομίζω πώς το αμάξι έχει αυτόματο πιλόγο να με πηγαίνει. ![]() |
Oταν λες περιμενουμε ακομη το πορισμα,ποσο καιρο εννοεις δηλαδη?
Γιατι ο πραγματογνωμονας τους μου εδωσε την αισθηση οτι θα γινει στα κοντα...αλλα με ειπε οτι σιγουρα θα κανω κανα 6μηνο να παρω τα λεφτα...να φτασουν σε σημειο να εχω εγω ευθυνη δεν γινεται..θα παω και με τη μανα μου για την καταθεση που ειναι δικηγορος για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο..πολυ φοβαμαι οτι μπλεξαμε... |
Κουραγιο και υπομονη ρε γμτ.....
![]() |
επειδη προσφατα αλλαξαμε σε συγγενικο 206 δεξι φτερο φαναρι και μασκα πηγε συνολικα 160 ευρω με το φπα μεσα με ανταλλακτικα καινουργια ημιτασιον ευρωπαικα και φαναρι βαλέο. |
gew_ponos έγραψε: |
Χρήστο όταν το σηκώσεις κοίταξε απο κάτω ψαλίδια, ακρόμπαρα, γέφυρες, φούσκες και κάρτερ (αν και είπες ότι δεν τρέξανε λάδια)..Αφού δεν έπαθες τίποτα όλα τα άλλα φτιάχνονται.. ![]() |
christos_99 έγραψε: | ||
εκει με πεταξε, εκει σταματησα και συνηδητοποιησα τι ειχε γινει.
μαζι με το βαψιμο?? Το φτερο κουμποσε κανονικα?? Δεν ειχε προβλημα στο βιδωμα?? Και φαινοταν κανονικο δεν ειχε κενα?? |
christos_99 έγραψε: |
Είναι καλή τιμή?? Γιατί υποτίθεται ότι είναι γνωστός και φίλος με τον πατέρα μου. |
Όχι δε φορούσε ζώνη.. |
Σιγά μην πέσουμε να σε φάμε ρε Χρήστο! 1000% δίκιο έχεις!!! |
Μιλώντας για τροχαία, σήμερα το πρωϊ προς τη δουλειά, με όλη αυτή τη μαυρίλα και την καταχνιά επάνω, με βροχή κτλ κτλ, δεν είδα κανένα κερατά ρε γμτ να ανάβει φώτα. Μόνο ένα 30% (και αν) κι απ'αυτούς αρκετοί είχανε μόνο τις ψείρες αναμμένες ή τα προβολάκια.
Είμαστε τόσο ηλίθιοι, που δε μας νοιάζει να τα αφήσουμε να καίνε ολόκληρο το βράδυ για να μη μας το γρατζουνίσει κανένας, αλλά μισή ώρα για τη δουλειά ή τον προορισμό που πηγαίνουμε, μας φαίνεται πολύ να τα ανάψουμε. |
το'χω δει σε διάφορα forum, κυρίως αθλητικά βέβαια, λόγω ΑΕΚ. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ελα ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]() Περαν της πλακας ομως ποιος ο λογος να μην φορεσεις ζωνη σε αμαξι???? Αντε το να μην φορεσεις κρανος, (αν και ΠΟΛΥ πιο ηλιθιο) δικαιολογειται με τα γνωστα, εχς κλειστοφοβια, θα χαλασει το μαλλι κλπ.... Στο γαμημενο το αμαξι, γιατι να μην φορεσεις ζωνη????? |
marios_207_GT έγραψε: |
Εγω προσωπικα οταν οδηγω υποχρεωνω ολους οσους ειναι μεσα να φορανε ζωνη, και σε εναν ζαμανφουτιστα φιλο που το παιξε δυσκολος εκανα δεξια και του ειπα "παρε ταξι", κι ολο αυτο οχι επειδη ειμαι ο σωστος αλλα επειδη ξερω πως ζω σημερα επειδη φορουσα ζωνη σε τροχαιο πριν απο 5 χρονια. |
Road_Runner έγραψε: | ||
Ελα ρε ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ![]() ![]() ![]() Περαν της πλακας ομως ποιος ο λογος να μην φορεσεις ζωνη σε αμαξι???? Αντε το να μην φορεσεις κρανος, (αν και ΠΟΛΥ πιο ηλιθιο) δικαιολογειται με τα γνωστα, εχς κλειστοφοβια, θα χαλασει το μαλλι κλπ.... Στο γαμημενο το αμαξι, γιατι να μην φορεσεις ζωνη????? |
Bill207 έγραψε: | ||
τα πες ολα. ακριβώς αυτό ρε φίλε παρατήρησα και γω και βγαίνεις σιγά σιγά από το ΣΤΟΠ και σου έρχεται ο άλλος τέρμα χωρίς φώτα και τρως και μπινελίκι απο πάνω. |
Δυστυχώς εχθές είχε ατύχημα ένας φίλος μου...
Είδα τυχαία το αυτοκίνητο το βράδυ στη τηλεόραση, στις ειδήσεις και λέω ΟΧΙ ΡΕ Π****Η http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=83605&Itemid=3 Δυστυχώς χτύπησε σοβαρά σε σπόνδυλο απο τη τούμπα που έκανε στον αέρα και θα μείνει μόνιμα παράλυτος... Είναι κρίμα ρε γ@μώτο να καταστρέφονται έτσι ζωές ή ακόμα και να χάνονται... Αυτός ο κωλόδρομος είναι μια ευθεία που έχει χαντάκι βαθύ αριστερά-δεξιά και χώμα... Δε θέλει πολύ για να φύγεις αν είσαι και λίγο άτυχος ή απρόσεκτος Πολύ προσοχή παιδιά ,δυστυχώς τα τροχαία δε συγχωρούν ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
Αφου εισαι καλα, το αυτοκινητο γ@μησε το, μη το σκεφτεσαι
Ευτυχως δεν χτυπησες ουτε εσυ, ουτε καποιος αλλος, γιατι φαντασου να χτύπαγες και καποιον πεζο ![]() Εννοειται δεν εφταιγες , αλλά θα το ειχες τυψεις οσο να ναι Απο τον αλλο τον αρχιμαλακα δεν ειδε κανεις τις πινακιδες? Ευκαιρία να παρεις 208 gti ![]() |
Κανα λινκ απο αυτο το fb ????
Γιαννη οντως "ποναει" και το θεμα του αμαξιου Ολοι θα στεναχωριόμασταν, ειναι το μονο σιγουρο Αλλά μεσα στην ατυχια σου , ησουνα τυχερος που δεν χτυπησες Εχεις μικτή? 'Η αν τον βρειτε τον αλλον τον ...., το αμαξι θα "ξαναγινει" Τα σιδερα ξαναγινονται, δες τι επαθε και ο Παντελιδης |
309 lover έγραψε: |
Κριμα ρε Γιαννη κριμα.... Καταρχην δοξα το Θεο που δεν επαθες τιποτα εσυ....
Ευχομαι να βρεθει ο πουσ..ρας που το εκανε. Και παλι κριμα ηταν απο τα πιο ζηλευτα rc στην Καλαματα. Βρες ενα 207 και αναγεννησε το rc σου γιατι πρεπει να το χες πολυ μερακι το αμαξι... |
Γιαααααααα δώσε info στο λαό... ![]() |
Γιαααααααα δώσε info στο λαό... ![]() |
Blue Cub έγραψε: |
Ποιος το ειπε αυτο; Εγω πριν αρχισω να βαζω τις καμερες, ηδη κατεγραφα για καιρο με το κινητο στερεωμενο στο ταμπλο (παει χρονια πισω αυτη η τρελα) και μια μερα κατεγραψα τον κολλητο μου που επεσε με το scooter του πανω σε υπηρεσιακο με ασφαλιτες μεσα που ανεβαιναν παρανομα την καταβαση του Λυκαβηττου. Του ειπα να μην πει τιποτα μεχρι να ερθει η τροχαια. Οταν ηρθε ρωτησα παραμερα εναν αν επιτρεπεται η βιντεοσκοπηση στη διαδρομη και μου πε πως δεν το απαγορευει καποιος νομος, αρκει να μη δημοσιευσεις πλανα χωρις την αδεια των αλλων. Οταν λοιπον οι ασφαλιτες ολοκληρωσαν την καταθεση τους και ηταν η σειρα του κολλητου μου να πει την δικη του πλευρα του τρακαρισματος (και εχοντας πλεον σιγουρια), τους ανακοινωσαμε πως εχουμε και πλανο απο τη στιγμη της κρουσης. Τοτε το οργανο που εκανε την καταγραφη ειπε πως εκεινη τη στιγμη δεν ηταν κατι που ο ιδιος μπορει να αξιοποιησει αλλα σε περιπτωση που φταναμε σε δικαστηριο (το οποιο δεν μας το ευχηθηκε) τοτε μπορουμε να το παρουσιασουμε σαν πειστηριο.
Τωρα αν ηταν ασχετοι ολοι τους, αν μας δουλευαν, αν δουλευουν διαφορετικα οι νομοι και τα οργανα σε καθε περιοχη δεν το ξερω. |
Tzive έγραψε: | ||
|
Απο το αρθρο, αυτο που εξελαβα ειναι οι περιορισμοι τοποθετησης στασιμων καμερων. Για αποφυγη παρακολουθησης. Αλλα οχι να μην μπορεις να τραβηξεις βιντεο μεσα απο το αυτοκινητο σου. Στο σπιτι σου αμα βαλεις καμερα ασφαλειας και τραβας περα απο την εισοδο του γκαραζ σου και λιγο δρομο εισαι παρανομος; Και τελος, αν ειναι να μην μπορουμε να ενεργοποιησουμε οποιοδηποτε ειδος καμερας σε εξωτερικο, εσωτερικο, δημοσιο και ιδιοτικο χωρο, τοτε ακυρωνουμε και τις καμερες των κινητων και ειμαστε Β. Κορεα.
Αρχιζω να πιστευω πως θα μεινει στην κριση του καθενος που θα του παρουσιαστουν τα στοιχεια, για να αποφασιει τι επιτρεπεται και τι οχι. |
'Andy'-lag έγραψε: | ||||
Λουκά πέτα μας ένα λίνκ με τη δική σου ρε συ να δούμε μοντέλο κτλ... Όχι απο το e-bay... |
Tzive έγραψε: | ||||||
ebay link Είναι σαν αυτη εδώ λιο πιο παλίο μοντέλο. θα την βγάλω φωτογραφια σε 5' που θα κατέβω και θα την ανεβάσω σε 2-3 ωρες που θα γύρισω. Επεξεργασία: να και ακριβως η ιδία μου |
Στο δικαστήριο ΔΕΝ περνάει σαν αποδεικτικό στοιχείο. |
Και μιλάω σαν παθών με 35.000 ευρώ αγγουράκι ![]() Και δεν περνάει διότι τίθεται θέμα παραβίασης προσωπικού απορρήτου. Νόμος 2472/1997 Και πληροφορίες. Κατά τα λοιπά, JDROGAS ελπίζω να βρεις το δίκιο σου, πράγμα δύσκολο μιας που ήσουν από πίσω και δεν υπήρχε επαφή του αυτοκινήτου σου με το βανάκι (επικαλούμενος αυτός στο δικαστήριο την "απόσταση ασφαλείας", μπορεί να σε χαντακώσει και να σου ζητήσει και ρέστα). Προσωπικό σχόλιο, θα ήταν προτιμότερο να πλακωθείς στα φρένα σε ευθεία και να σε χτυπήσει το μαδέρι, παρά να το αποφύγεις με τούμπα ![]() |
JDROGAS έγραψε: |
Λιγακι αστειο να υποθετεις οτι ηθελα να τουμπαρω να με συμπαθας δηλαδη. |
JDROGAS έγραψε: |
Δεν ξερω αλλα εδω Καλαματα το 2016 δεν εχει μπει καλα......
Καθε μερα κατι καινουργιο μπροστα στην αστυνομια προχτες mercedes αρχισε περιεργη πορεια και χτυπησε ποδηλατη. |
...................σημειο με παιρνει ο volvos τηλ. ![]() ............................... .......... |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Aφου δεν το εβγαλες ολικη ή δεν επεσε ακομα και μετεωριτης επανω στο αμαξι, εισαι πολύ τυχεροοοος! Όταν βλέπεις τηλεφωνο από το γκαντεμοσκυλο, πετα το κινητο και..... τρεξε για τη ζωηηηηή σοουυυυ.....! ![]() ![]() ![]() |
puglover έγραψε: |
Πως λετε να τον ξεκολλησαν τον οδηγο απο την κολωνα?? ![]() https://www.youtube.com/watch?v=ZpMkVQjCWvU |
Γιαννη (JDROGAS) τελικα τι εγινε με το θεμα?
Τον βρηκατε αυτον? |
JDROGAS έγραψε: | ||
Βεβαιως και τον βρηκα!!!! Τελικα εγινα καλος ντεντεκτιβ. Μαντεψτε....τι καταγωγης ειναι....... Θα γινω ρατσιστης στο τελος Βεβαια η ασυνειδησια δεν εχει να κανει με την καταγωγη και τη πατριδα του καθενος,αλλα να που συνεχεια κατα συμπτωση ειναι απο καποια γειτονικη μας χωρα σε κατι τετοια περιστατικα |
Kostaswannabe έγραψε: | ||||
Με το αμαξι τι γινεται?? Υπαρχει νομιμη οδος να κυνηγήσεις τίποτα απ αυτον μιας και ηταν δικη του αμελεια η δεν σε καλυπτει τιποτα νομικα και παμε στη λυση του δεσιματος σε κοτσαδορο και βολτα στον περιφερειακο για παραδειγματισμο?? (Αστειευομαι φυσικα). (Η μπορει και οχι ![]() |
puglover έγραψε: |
Το κοβω απο δυσκολο εως απιθανο να γλυτωσετε τους δικηγορους ![]() |
Kostaswannabe έγραψε: |
Μια χαρα. Αυτο ειναι ευχαριστω λοιπον. Παρολο που τα λεφτα ο λα και τον κοπο σου δεν θα τα παρεις πισω τουλαχιστον δεν θα τα χασεις κ ολα. Αντε μακαρι να ξαναφτιαξεις ενα ολοκληρομενο παλι αμαξακι να το χαιρεσαι. (Ισως 208 τωρα ![]() ![]() |
Εμεις; Τι δικαιολογια εχουμε; Μεσογειακο ταπεραμεντο;
Αν ειχαμε ολοι καμερες ποσα λιγοτερα βιντεο θα βγαζαμε (αναλογικα στον πληθυσμο μας) απο τη Ρωσια; Αύξηση θυμάτων σε τροχαία ατυχήματα ![]() |
Και κάπως έτσι ένα 207 βγαίνει εκτός...
![]() |
sotirisk έγραψε: |
Στην Ελλάδα δεν τηρούμε απλούς κανόνες ασφαλείας, και γι' αυτό έχουμε τα ατυχήματα που έχουμε.
Από τους βασικότερους η οδήγηση στην δεξιά. Π.χ. χθες στη Μαραθώνος, 207 Rallye κατάφερε να με καθυστερήσει στην αριστερή με το Punto (ήταν και με αυτοκόλλητα PS club). Αν με 150 άλογα καθυστερείς αυτοκίνητο με 95 άλογα είσαι μάλλον άχρηστος οδηγός (το punto χαλαρή οδήγηση και a/c on δηλαδή ... 80 άλογα). Πολλές φορές θέλω να πάω αργά, και επιλέγω ΤΗ ΔΕΞΙΑ λωρίδα, κρατώντας πάντα αποστάσεις ασφαλείας. Επίσης δεν κάνω εγωισμούς, αν κάποιος θέλει να με προσπεράσει, κάνω δεξιά. Ακόμη και σε βουνό, βγάζω αλάρμ και σταματάω εντελώς. Δεν έχω λόγο να οδηγάω με κάποιον κολημμένο πίσω μου. Αντίθετα ελάχιστοι κάνουν το ίδιο σε μένα. Απλοί κανόνες που μας εξασφαλίζουν πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. |