vini έγραψε: |
Στους κωδικούς αξεσουάρ της Peugeot υπάρχουν και σίτες.... |
chatasos έγραψε: | ||
Ρε Νικο, εγώ που είχα ρωτήσει το παιδί στα ανταλλακτικά στον Ντάσιο, μου είχε πει πως δεν υπάρχει σίτα από την Peugeot. Μήπως ξέρεις και τον κωδικό? |
PUGBOY έγραψε: |
EGO PAIDIA MPHKA STON KATALOGO THS PEUGEOT... |
PUGBOY έγραψε: |
EXO AMESOTATH PROSBASH STOYS TIMOKATALOGOYS THS PEUGEOT. EITE STON TIMOKATALOGO EIDON EITE SE AYTO TON ACCESSOIRES DEN YPARXEI KATI TETOIO. ITIDHPOTE ALLO XREISTEI KAPOIOS EIMAI PROTHYMOS NA TON BOHTHISO. ![]() |
chatasos έγραψε: |
Θα έβαζα 1η επιλογή την ασημί, αφού η μαύρη από ότι λες είναι βαμμένη
και δεν ξέρω αν θα αντέξει το χρώμα στις καιρικές συνθήκες.. |
Παράθεση: |
Από την άλλη μαύρη με ασημί γράμματα πρέπει να κάνει ωραία αντίθεση
με το μπλε του αμαξιού.. |
Ίσως να τις προβάρεις εκείνη τη στιγμή και να δεις ποια σου αρέσει περισσότερο? |
Πάντως να σε προειδοποιήσω πως η αφαίρεση της ποδιάς δεν είναι και τόσο
εύκολη δουλειά, εκτός αν έχεις ξανακάνει κάτι παρόμοιο. |
Κατά τα άλλα αν ξέρεις ότι θα σου κάνει καλή δουλειά με την σίτα, τα
λεφτά είναι πολύ λογικά. |
alexandros έγραψε: |
Θα ειναι ειδικη βαφη |
pduke έγραψε: |
Φίλε nikel από που και πόσο πήρες τη σίτα σου τελικά?είναι διαφορετική αυτή για τους προφυλακτήρες μας?Το logo πως το έγραψες?κάθεται καλά στα δοντακια ή θελει πατέντα?
αυτά τα ερωτήματα με βασανίζουν τόσο καιρό και είπα να τα μοιραστώ μαζί σου ![]() |
Αν μπορείς να στείλεις φωτό με λεπτομέρειες θα με υποχρεώσεις
Ευχαριστώ φίλε NIKEL.Άντε και γίνατε 2 εσείς με οι CCδες!!!! |
Nikel έγραψε: | ||
File pano i sita itan doro. Na sou doso na katalaveis, se ena psilotrakarismataki pou mou ekane i mana mou eipa na i eukeria na na valo kai ton profilaktira, omos i Peugeot den eixe sto stock tis plastikes grilies opote leo sita tha valo kai tha einai kai kalitero. O mastoras (fanartzis) pou mou eftiakse to autokinito einai filos kai paliotera ton eixa priksi pollakis na mou valei sita alla arniotan dioti den idikevete, me apla logia den eixe ksanavalei. Otan tou eipa pos den exei i Peugeot tis grilies sto stock mou eipe epi leksi "Re po*sti tha stin valo tin sita, me eprikses" Stin arxi fovomoun mipos kai den tin petixei alla i empistosini pou exo ston filo kai mastora me epiveveose...I sita kathete aplos apsoga. Tora apoti katalava giati den imoun mprosta otan tin evale (alla ida ton profilaktira prin ton valei epano sto CC) tin stereose sta dontakia kai tin kolise me kapio iliko (den ksero ti). I sita einai mavri kai to logo (206 CC) asimi sto xroma tou amaksomatos. Ego apla tou piga to sxedio se mia A4 kolla, se diastaseis pou mou eixe protini ekeinos, kai aftos to evapse, tora to pos den to ksero, pantos vgike poli kalo gia ta dika mou stathma. Tha travikso foto kai tha tis kano post. |
DIMIP έγραψε: |
Το κολλημα της σιτας γινεται η με "καρφακια" η με σιλικονη. και τα 2 αν ειναι καλος ο μαστορας ειναι γερα αλλα πιο γρηγορα ειναι τα "καρφακια". |
Η σιτουλα μπηκε .Ειναι ασημι ειναι και Foliatec.Kοστος με εργατικα 30Ε
Μια κουκλα ![]() |
Η σιτουλα μπηκε .Ειναι ασημι ειναι και Foliatec.Kοστος με εργατικα 30Ε
Μια κουκλα ![]() |
pezomania έγραψε: |
Νίκο, δεν λέει η πάνω σίτα! Όλα τα λεφτά είναι η κάτω!! Στο κάτω κάτω το λιονταράκι εκεί στην άκρη του καπώ είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! |
vassop26 έγραψε: |
Γειά σας παιδιά ... είμαι νέα στο club ... είμαι η μοναδική γυναίκα??? ![]() |
Μου αρέσει πολύ η αμαξάρα μου αν και είχα αυτά τα προβλήματα που γράφω στο σχετικό topic που κάποιοι από εσάς μου έχετε απαντήσει ... ευχαριστώ πολύ...
Το δικό μου είναι το xs 1400 και είναι στο χρώμα το κόκκινο lucifer στο σκουρο κόκκινο δηλαδή... μου άρεσε πολύ η αλουμινένια σίτα ... μπορείτε να μου πείτε που να ψάξω να βάλω μια και με πόσα λεφτά... Thankssssss ![]() |
Η σιτουλα μπηκε .Ειναι ασημι ειναι και Foliatec.Kοστος με εργατικα 30Ε |
...μπορείτε να μου πείτε που να ψάξω να βάλω μια και με πόσα λεφτά...
Thankssssss ![]() |
.Ετσι με τα λεφτα που θα εβαζα την απλη εβαλα την Foliatec |
vassop26 έγραψε: | ||
Μήπως θα μπορούσες να μου πεις που την έβαλες τη σίτα ... κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ... Ευχαριστώ Αν έχετε κάποια μαγαζιά να επικοινωνήσω γιατί δεν ξέρω.... ευχαριστώ ![]() ![]() |
dim3ugr έγραψε: |
Παιδια,στο 106 μπορω να βαλω σιτα οπως στο 206?Και αν ναι ποσο λετε να μου παρει μαζι με τα εργατικα και ολα? |
dim3ugr έγραψε: |
Thanxxx!! ![]() |
Vini έγραψε: |
Επαναφέρω το θέμα σίτας αλουμινίου....
Καταρχήν για το παρακάτω "φοβερό" αυτόκινητο: http://www.206club.gr/pages/gallery/images/vini/vini6.jpg ![]() 1. Τι χρώμα σίτα να ταιριάζει άραγε? Πείτε καμιά άποψη.... (ας μιλήσουν και οι γραφίστες.... ![]() ![]() 2. Το λογότυπο πως φτιάχνεται? |
Sidobre έγραψε: | ||
To Λογότυπο θα στο κάνω δώρο εγώ! Διάλεξε τι θες: 206, 206 Vini, 206 VV, 206club.gr Για την σίτα θεωρώ ότι για να κάνει αντίθεση με το ασημί σου Μαύρη κατράμι με λευκά γράμματα. Αν βρείς φθηνή και καλή, με στρογγυλές ή εξάγωνες τρύπες πάρε άλλη μία για μένα! |
Sidobre έγραψε: |
Για την σίτα θεωρώ ότι για να κάνει αντίθεση με το ασημί σου Μαύρη κατράμι με λευκά γράμματα. |
To Λογότυπο θα στο κάνω δώρο εγώ! Διάλεξε τι θες: 206, 206 Vini, 206 VV, 206club.gr Για την σίτα θεωρώ ότι για να κάνει αντίθεση με το ασημί σου Μαύρη κατράμι με λευκά γράμματα. Αν βρείς φθηνή και καλή, με στρογγυλές ή εξάγωνες τρύπες πάρε άλλη μία για μένα! |
Δεν είναι στρογγυλή, δεν είναι εξάγωνη....
Αλλά είναι καλή :D Μέσα είμαι! |
Vini έγραψε: | ||
θα βρω και σε εξάγωνη και σε στρογγυλή μαύρες κατράμι....και σε τιμή...μούρλια.... Επόμενο βήμα...ποιος θα τις βάλει....? Πήρα τον Λάβδα....και ζήτησε 25000δρχ....αλλά να πάμε μόνο με τον προφυλακτήρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για πείτε ιδέες.... |
konstantinos έγραψε: |
Αμα βρείτε καμία σαν και αυτή... τότε θέλω και εγώ... http://www.hi-speed.dk/Galleri/Tor206_11.jpg |
Θέλω το δώρο μου.... ![]() ![]() Την πήρα....φοβερή....25ευράκια.....και ταιριάζει και περισεύει.... Τάσο πως θα γραψουμε επάνω κάτι.... ??? Οσο για που την πήρα είναι στην LOIS Autotuning/Μαρούσι/Κηφίσιας ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Kαλορίζικη και καλοφόρετη!!! Αν έχεις καμιά άκρη για τοποθέτηση-βάψιμο (νομίζω ότι θα θέλει, δεν είναι μαύρη ε; ) για λέγε. Ενδιαφέρομαι και εγώ!!!(Μετά την αεροτομούλα και την τάπα βενζίνης που έβαλα είναι must! ) Ερώτηση: Τα πλαϊνά διακοσμητικά που έχεις εσύ και ο DimiP(νομίζω) στις πόρτες από που μπορώ να τα προμηθευτώ και πόσο έχουν; Υπάρχουν και σε μαύρο (μάλλον καλύτερο σε ασημένιο 206 έτσι;) Ερε πήρα φόρα!!!!!! |
Eυχαριστώ... ![]() Τοποθέτηση....θα με φτιάξει ένας φίλος... ![]() Βάψιμο δεν θέλει. Είναι μάυρη. Υπάρχει η ίδια σε ΚΟΚΚΙΝΗ, ΜΠΛΕ & ΑΣΗΜΕΝΙΑ. Τα πλαινά μασπιεδάκια εγώτ απήρα από την Peugeot. Μπορείς να τα βρεις και έξω ποιο μεγάλα και ποιο φτηνά και με το λογότυπο της Peugeot... Yπαρχουν και σε ασημενια με ραβδώσεις μαύρες.... ![]() Της Peugeot είναι μόνο ασημένια ενώ έχει και μαύρα πλαστικά αν θες ποιο φτηνά.... ![]() ![]() |
theflame έγραψε: |
Κάποια επιπλέον πληροφορία, που; πόσο; είναι κολλητά (ελπίζω!) Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για την αεροτομή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τώρα με την τάπα και την αεροτομή το αμάξι φωνάζει για ζαντολάστιχα... Όλο προβλήματα.... ![]() |
DimiP έγραψε: |
τα δικα μου τα ειχα βρει στο Praktiker με 2000 δρχ. και τα 4!
Μετα το ατυχημα οπου καταστραφηκε το 1 πισω αναγκαστηκα να βγαλω (για ομοιομορφια) και το αλλο πισω. Ψαχνω εδω και 1 χρονο σχεδον να ξαναβρω μαυρα μικρα διακριτικα σαν αυτα που εχω και δεν βρισκω πουθενα!!!!! Μονο κατι τερατα που φεγγουν στο σκοταδι! Αλλα και 10 χιλιαρικα πολλα ειναι - οποτε δεν θα τα εδινα. καλο ψαξιμο Δεν ειναι παντως και πολυ πρακτικα για την δουλεια που προοριζονται να παιξουν-αν δεν προσεξεις την πορτα σου δεν σε σωζουν |
theflame έγραψε: | ||
Κάποια επιπλέον πληροφορία, που; πόσο; είναι κολλητά (ελπίζω!) Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου για την αεροτομή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τώρα με την τάπα και την αεροτομή το αμάξι φωνάζει για ζαντολάστιχα... Όλο προβλήματα.... ![]() |
ουπς! ![]() ![]() τώρα ψιλομπερδεύτηκα... Δεν μιλά για τα μασπιεδάκια ο flame? Μιλά για τα εξωτερικά που έχω βάλει στην πόρτα? Αν λέει για αυτά είναι φτηνά... Τα δικά μου είναι αλουμινίου της ISOTTA, 3500δρχ το ζευγάρι σε πολλά σχέδια και χρώματα... |
theflame έγραψε: | ||
Χμμμ με μπερδέψατε ![]() Μάλλον για τα μασπιεδάκια μιλάω... Αυτά που μπαίνουν εσωτερικά και φαίνονται μόνο με την πόρτα ανοιχτή και γράφουν Peugeot... Ελπίζω να καταλάβατε... ![]() Τι άλλο έχεις βάλει Vini μου που δεν το πρόσεξα;;;; ![]() Μάλλον ο Dimip μιλάει για τα προστατευτικά της πόρτας. Σας μπέρδεψα νομίζοντας ότι φοράει και ο DimiP αλλά μάλλον όχι... ή ναί; Μπερδεύτηκα και εγώ!!!! ![]() |
ο DimiP τα χει 400 οπως παντα.
Οντως μιλησα για τα προστατευτικα της πορτας αλλα εχω βαλει τα ..."μασπιεδακια" τα αλουμινενια με κοστος ....αχμ...30000 δρχ. και δεν λεγονται μασπιεδακια αλλα "προστατευτικα μασπιε" η "διακοσμητικα μασπιε"! |
Θέλω το δώρο μου.... ![]() ![]() Την πήρα....φοβερή....25ευράκια.....και ταιριάζει και περισεύει.... Τάσο πως θα γραψουμε επάνω κάτι.... ??? Οσο για που την πήρα είναι στην LOIS Autotuning/Μαρούσι/Κηφίσιας ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: |
ΤΙ θα λέγατε να κανονίσουμε να κάνουμε όλοι μαζί μια ομαδική παραγγελία για σίτα μιας και υπάρχουν αρκετοι που ενδιαφέρονται.Και θα μπορούσαμε να συναντηθούμε κάποια στιγμή όλοι οι ενδιαφερόμενοι να πειραματιστούμε στην τοποθέτηση?Είναι δουλειά 2-3 ωρών και θα ήταν ένα καλό έναυσμα στον κόσμο των αυτοσχεδιασμών (βλέπε alex). |
KostasKostas έγραψε: |
Κι εγώ θέλω να βάλω σίτα αφού κάποια στιγμή παλιότερα σε κάτι χωράφια που το είχα πάει είχε χτυπήσει το πλαστικό και έχει σπάσει στην άκρη.
Αλλά εγώ θέλω να είναι μαύρη και να μην κάνει αντίθεση με το αυτοκινητο (το οποίο είναι επίσης μαύρο). Άραγε υπάρχει μαύρη ή χρειάζεται να βαφτεί η ασημένια? Λογότυπο εγώ θα φτιαξω ένα "206" και θα το βάψω ασημί πάνω στη μαύρη σίτα. (Αν χρειαστεί βάψιμο η σίτα θα την βάψω όλη εκτός απο το σημείο του "206")... Αυτάααααα... |
Ady έγραψε: | ||
Καλή ιδέα. Είμαι μέσα. |
ρε μη βαζετε ολοι σιτες ! θα μοιζουμε και μετα θα ειμαστε σα διδυμοι!!!!
Ρε Τοmcat σταματα να προωθεις τις σιτες που πουλαει το μαγαζι του μπαμπα σου!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πλακα κανω ετσι;;; το καταλαβατε το...εννοουμενο;;;; |
Αλήθεια κύριε Dimip σας είδα να παίρνεται κάτι λεφτά από έναν πωλητή στην OTOMOTO προχτες στο parking?Μήπως είναι κι εσάς συγγενής? ![]() ![]() ![]() |
ε! αφου με ειδατε δεν μπορω παρα να το επιβεβαιωσω-γλυτωνει κανεις απο την trafic (Nikel) και την esspresso (tomcat) ;;;
Μονο που δεν επαιρνα λεφτα αλλα εδινα λεφτα. Λαδωνα την ΟΤΟΜΟΤΟ για χαρη σας ρε, για να πηγαινετε και να σας προσεχουν περισσοτερο!!!!! |
Πάντως εγω για την σίτα σοβαρολογώ! |
Μόνο τα δυο μας είμαστε απ'ότι φαίνεται............... |
εεεεεεεεεεεεπ είμαστε και εμείς εδώ ![]() ![]() :D :D :D :D :D :D :D :D |
Αν προλάβω θα πάω αύριο στο Μαρούσι (Autosport, Louis) να συζητήσω για σίτες. |
Αν προλάβω θα πάω αύριο στο Μαρούσι (Autosport, Louis) να συζητήσω για σίτες. |
chatasos έγραψε: | ||||
Σε πρόλαβαν άλλοι ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ωραία..., που είναι η σίτα μου??? Τα χρήματα τα έχω. Σε ποιον τα χρωστάω ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σε εμένα θα χρωστάς από αύριο. :D :D Πες μου τι χρώμα τη θέλεις, άσπρη, μαύρη, κόκκινη, μπλε, ασημένια........ Αλλος ? |
Ειμαστε δυο ειμαστε τρεις , είμαστε χίλιοι δεκατρείς.......!!! Για να σκάσεις Dimipένιε! Λοιπόν εγώ ενδιαφέρομαι για όλο το πακέτο όμως , δηλαδή να κανονίσουμε να επιχειρήσουμε την τοποθέτηση μαζί!Ψάχνω εμπειρίες και μπλεξίματα απ'οτι καταλάβατε!ΑΑΑΑ ρώτα για ασημένιο κομμάτι σε μεγάλο χαμόγελο!! :D |
KostasKostas έγραψε: |
Λέω να πάω κι εγώ να κοιτάξω αφού μου τη σπάει να βλέπω το σπασμένο πλαστικό...
Το θέμα είναι η τοποθέτηση της και βασικότερα αν θα μπορέσω να ΞΑΝΑΒΑΛΩ τον προφυλακτήρα πίσω (γιατί να τον βγάλω είναι εύκολο-στην συναρμολόγηση κολάω ![]() |
Eδώ χρειάζεται η εμπειρία των υπολοίπων , που ελπίζω να μην αρνηθούν να μας βοηθήσουν σ'αυτές τις πρώτες προσπάθειες! (Μωρέ ας κατεβάσω εγώ πρώτα τον προφυλακτήρα και μετα σου λέω.... θα βάλω μετακαυση στην εξάτμιση!) |
Καλημέρα παιδιά !
Ady καλή επιτυχία .... μόνος σου θα τη βάλεις? όλοι μόνοι σας θα τη βάλετε τη σίτα? ![]() ![]() ![]() |
Η πλαστική σίτα που έχουμε όλοι έχει γύρω γύρω πιαστράκια που πιάνουν στον προφυλακτήρα. Την μεταλλική πως θα τη στερεώσεις ![]() |
Η πλαστική σίτα που έχουμε όλοι έχει γύρω γύρω πιαστράκια που πιάνουν στον προφυλακτήρα. Την μεταλλική πως θα τη στερεώσεις ![]() |
Ady έγραψε: |
Εγώ λέω να το κάνω με σιλικόνη και πριτσίνια. |
Αdy, πριτσίνια που; Οπου και να τα βάλεις θα φαίνονται... |
Αν και δεν μου πολυγεμιζε το ματι η ολη ιδεα, την δοκιμασα σε ταξιδι 300+300 χλμ πηγαιν-ελα με ηλιο αλλα και αερα/βροχη και αντεξε!
οχι μονο αντεξε αλλα δεν επαθε τιποτα. |
Δηλαδή Sidorbe πότε υπολογίζεις να αρχίσεις τα μερεμέτια?Και εγώ για σιλικόνη και κλίπς έχω ακούσει , τπτ για πριτσίνια. Σχετικά με τον δακτύλιο που έχει μπροστά για ρυμούλκηση τι κάνουμε? Απλώς κόβουμε την σίτα λίγο και όλα καλά? Μήπως μπορούμε να βρούμε κάποιο δαχτυλίδι ή κάτι άλλο για να το φτίαξουμε αισθητικά? |
Πήγα χθες να πάρω από το Louis στο Μαρούσι σίτα ασημένια, και έφυγα με το π###ί στο χέρι. ![]() ![]() ![]() ![]() Είχε σίτες 1 Χ 0,25 οι οποίες, λέει, δεν κάνουν για 206 XS, Quicksilver κλπ, δηλαδή αυτά που έχουν μεγαλύτερο χαμόγελο από τα άλλα. Σε 10 μέρες θα φέρει σίτες 1,20 Χ 0,25. Τιμή 25 euro το τεμάχιο. Vini, ισχύει όντως ότι η 1 Χ 0,25 δεν κάνει ? |
Kαλημέρα! Τι λες τώρα?? Δεν ήταν εκεί ο Αντώνης?? Φαντάζομαι ότι δεν φτάνει σε μήκος?? Η δική μου αν θυμάμαι είναι σε πλατος 25cm αλλά δεν θυμάμαι σε μήκος... Στο μήκος σου είπαν ότι δεν φτάνει??? Πάντως την δοκιμάσαμε πάνω στο χαμόγελο και περίσευε κιόλας.... ![]() ![]() ![]() |
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.........
Ασημένια σίτα 1,20 Χ 0,25 δεν υπάρχει. Μαύρες σίτες 1,20 Χ 0,25 υπάρχουν στο μαγαζί. Οποιος πιστός......................... |
ωχ!! μάλλον τότε και εγώ έχω πάρει την 1,20x0,25....
Ελπίζω δηλαδή....γιατί διαφορετικά την πάτησα.... ![]() |
Tην 1.20 έχεις πάρει Νίκο, το ξέρω εγώ ![]() Big Brother is watching you.... ![]() |
Οπως ειπα και πιο παλια:
"Πριν 3-4 εβδομαδες περιπου εβαλα στην ΟΤΟΜΟΤΟ σιτα, η οποια κοστισε 50Ε, στο 206. στην τιμη περιλαμβανεται η τοποθετηση. η σιτα ειναι αλουμινιου, βαμενη μαυρη." |
ADYyyyyyyyyy !!!!!! Tι θα κάνουμε με την Σίτα???
Θα το προχωρήσουμε μαζί ή να ξεκινήσω μόνος? |
το δικό μου ίδια σίτα θέλει?ή μεγαλύτερη?
το Μάρτιο έχω γεννέθλια.......... |
το δικό μου ίδια σίτα θέλει?ή μεγαλύτερη?
το Μάρτιο έχω γεννέθλια.......... |
Για χαμογέλα λίγο, να σου πω τι σίτα θέλεις............. |
pduke έγραψε: | ||
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D έχω καν'ενα σφρ'αγισμα γιατρέ μου? |
τελικά το τουρ χαλάει το φόρουμ....... ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D έχω καν'ενα σφρ'αγισμα γιατρέ μου? |
160-170 είναι μεγάλες ταχύτητες ;;;;; Δηάδή 200-210 τί είναι
(Άσε τώρα που το σκέφτομαι δεν βάζω σίτα, θα το αφήσω κενό να αερίζετε και καλύτερα |
vassop26 έγραψε: | ||
Κοίταξε , δεν νομίζω το 1400 που είναι το δικό μου να πιάνει τα 190 πόσο μάλλον τα 210 !! Πιστεύεις πως 160-170χλμ δεν είναι μεγάλη ταχύτητα?? Εμένα μου φαίνεται ότι είναι πολύ. Και είναι πολύ . Στην εθνική που βρίσκομαι κάθε παρασκευή και κυριακή είναι ελάχιστοι αυτοί που ταξιδεύουν με αυτά τα χιλιόμετρα. |
shark_zak έγραψε: |
:agrue: [b]ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΑΝ LOGO Η ΜΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΧΡΩΜΑ (ΣΠΡΕΙ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ ![]() |
lia206cc έγραψε: |
Λοιπόν παιδιά, εγώ την πέρασα την σίτα προχθές σ' ένα δικό μου λαμαρινά εδώ στην Ορεστιάδα.
Τιμή: 30 Ευρωπούλια ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΙΤΕΣ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ? |
konstantinos έγραψε: | ||
Κάτσε ρε Λία, μονότερμα παίζεις? ![]() ![]() Την αγόρασες 30 ευρα Ναι ή ου. Εδώ (Αθήνα) έχει 20. Τελικά μήπως την πήρες τσάμπα??? ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||
Εντάξει ρε συ φίλε "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" μη βαράς !!! Να μην πούμε δηλαδή πως έχει το πράγμα εδώ πάνω? Για τις άλλες τρελοτιμές που διάβασες δηλαδή δεν είχες κανα σχολιάκι να κάνεις? Οκ friend μας την είπες! Και συγχαρητήρια αν αγόρασες με 20. So what? Σε χαλάει που η κοτετσοσιτά μας κάνει 30 Ευρά Ναί ή ού? Άμα μου το λεγες μια βδομάδα νωρίτερα θα έκαιγα 3 ντεπόζιτα βενζίνη για να ΄ρθω Αθήνα να την αγοράσω με 20 Ευρά. Ή θα μου την έστελνες με Courier και θα την περνούσα μόνη μου? Και στην τελική, δεν χωράει και λίγο χιούμορ εδώ μέσα? Τι φοβήθηκες μη σου κλείσουμε το μαγαζί, γιατί είπαμε ότι πουλάμε εισαγόμενες από Ορεστιάδα? ![]() ![]() |
ADYyyyyyyyyy !!!!!! Tι θα κάνουμε με την Σίτα???
Θα το προχωρήσουμε μαζί ή να ξεκινήσω μόνος? |
GIANNIS206 έγραψε: |
Η Λία στο θέμα των τιμών εχει κάποιο δίκιο!όταν ημουν ορεστιάδα φαντάρος ρώτησα για αεροτομή και μου είπαν 75000δρχ με τοποθέτηση και βαψιμο!Όπου αλλου και αν ρώτησα 100000δρχ!κατι παίζει καλο αυτο! |
Ναι ναι ,παραδέχομαι οτι βιάστηκα!!!
Βιάστηκα να σου στέιλω pm για την Σιτα, πρωτού διαβάσω το topic! Αντε ο silvestros βιάζεται να αποχωριστεί αυτές τις πλαστικές γρίλιες που τον ταλαιπωρούν! |
ΑΝΤΕ AdyΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ... ![]() |
ok ευχαριστω...να κανω αλλη μια ερωτηση; (ΝΑΙ) εχει μαυρη και ασημη η μονο μαυρη...και που θα παω να γραψω το logo (206).... ![]() |
Την Κυριακή στο Zeppelin θα έχω μαζί μου "μάσκες" με το logo του 206 σε διάφορα μεγέθη! ![]() |
Xμμμμ, μήπως θα είναι ο δρόμος σου κατά τον Loui??? ![]() ![]() Γιατί σου είπα τι έπαθα εγώ.... ![]() ![]() ![]() |
Δε θέλω ντροπές !!!!!!!!! Θα την έχεις την Κυριακή !!!!!! :D :D :D |
Δε θέλω ντροπές !!!!!!!!! Θα την έχεις την Κυριακή !!!!!! :D :D :D |
EYΧΑΡΙΣΤΩ!!! ![]() ![]() ![]() Την επόμενη φορά πάντως θα προσέχω! ![]() |
ΟΚ Αdy ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΧΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ logo ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΙΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΥΡΗ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΑΣΗΜΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ![]() ![]() |
Την Κυριακή στο Zeppelin θα έχω μαζί μου "μάσκες" με το logo του 206 σε διάφορα μεγέθη! ![]() |
εεεεεεε υπαρχει κανεις εδω; ![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα ADY ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (σε ολους φυσικα)....εχω καλα νεα ρωτησα για την μασκα και μοθ ειπαν οτι ειναι βιδωμενη πανω στην βαση του προφυλακτηρα δεν το δοκιμασα ακομα να δω αν ειναι ετσι....οταν το βγαλω θα σου πω...με το logo τη εγινε το πηρες; θελω να γραψω ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ναι, έτσι είναι... Το σημαντικό για μένα είναι να στηριχτεί πολύ γερά η σίτα, για να μην την πάρουμε στο χέρι...... Το logo το έχω πάρει...... Θα σου στείλω πμ με κινητό για να συνεννοηθούμε......από τον άλλο χρόνο. ![]() Καλή χρονιά !!!!! |
shark_zak έγραψε: | ||||
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΑΖΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.... ![]() Καλησπερα Ady εμαθα πως θα στερεωσουμε την σιτα...μου ειπε καποιο παιδι που ασχολειτε με αυτα οτι την κολλανε με κολλα που βαζουνε στα παμπριζ η σιλικονη...ειναι πολυ σταθερη και αντεχει τους κραδασμους με τετοια κολλα στερεωνουν και τις αεροτομες...λοιπον περιμενω πμ να κανονοισουμε για βαψειμο και τοποθετηση..... ![]() ![]() ![]() |
Καλησπερα Ady εμαθα πως θα στερεωσουμε την σιτα...μου ειπε καποιο παιδι που ασχολειτε με αυτα οτι την κολλανε με κολλα που βαζουνε στα παμπριζ η σιλικονη...ειναι πολυ σταθερη και αντεχει τους κραδασμους με τετοια κολλα στερεωνουν και τις αεροτομες...λοιπον περιμενω πμ να κανονοισουμε για βαψειμο και τοποθετηση..... ![]() ![]() ![]() |
Αdy φοβερή η δουλειά σου!
μόλις έλαβα τις φωτογραφίες και μπορώ να πώ ότι εντυπωσιάστηκα! Εγώ χθές ήθελα να κάνω την απόπειρα αλλά εγκατέλειψα λόγω έλλειψης χώρου (το γκαράζ που το αφήνω δεν είχε πολλές πολυτέλειες... ![]() Πότε είπες ότι κερνάς καφεδάκι (για κανένα 2ωρο????) ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Θα ετοιμάσω οδηγίες για ναυτιλωμένους μαζί με τις φωτογραφίες σου... |
Πάρτε να 'χετε !!!!!
![]() Εντάξει και το λύσαμε......να δούμε τώρα πως θα το δέσουμε !!!! |
Πολύ καλή δουλειά αγορίνα μου...
Ομολογώ πως δεν περίμενα τόσό προσεγμένη δουλεια από ένα άνθρωπο της δικιάς σου οινοσυγκρασίας........ ![]() άψογος... Πότε έρχεσαι επάνω??? |
ady μπραβο πολυ καλες οι φωτο.
αυτες οι ραμπες για το σηκωμα πολυ χρησιμες.! που μενεις ειπαμε ;;;; αληθεια ποσο μπορω να σε "νοικιασω" αν χρειαστει ;;; ![]() ![]() ![]() |
Τις ράμπες τις έχει πάρει ο αδελφός μου από το Praktiker. Θα ρωτήσω πόσο, αν θυμάται, γιατί τις έχει κάτι χρόνια.... Οι φωτογραφίες δεν είναι από το σπίτι που μένω, αλλά από το πατρικό μου στη Ν.Ερυθραία. Να με "νοικιάσεις" γιατί ρε Δημήτρη, αφού έχεις σίτα, έτσι δεν είναι ? Ετοιμάζεις κάτι άλλο ? Είμαι στη διάθεσή σου..... |
Οχι ρε συ, δεν θα αλλαξω την πρωτη και αυθεντικη σιτα μου....μην ξεχνας πως πρωτος εβαλε ο nikel μετα εγω και μετα βαζει ολο το club σχεδον.. ![]() ![]() ![]() Απλα χρειαζομαι (η θα χρειαστω) καποιον που "χωνεται" κατω απο αμαξια... οσο για τις ραμπες θα ηθελα τιμη αν και δεν με χαλαει μια βολτα στη Ν.Ερυθραια, καποτε... |
Εγώ πάντως ψήνομαι για την ασημί σίτα, σαν αυτή που έβαλε ο Ανδριανός.
Μήπως κανένα καλό παιδάκι περνάει από εκεί κοντά να μου πάρει και μένα μία? |
Εγώ πάντως ψήνομαι για την ασημί σίτα, σαν αυτή που έβαλε ο Ανδριανός.
Μήπως κανένα καλό παιδάκι περνάει από εκεί κοντά να μου πάρει και μένα μία? |
p206mike έγραψε: | ||
Επειδή έχω πάρει και εγώ ασημή σίτα για το δικό μου αλλά άλλαξα γνώμη και θέλω να βάλω μαυρη …..Ας πάρει ο Ady μια μαύρη και σου δίνω την ασημένια…..αν θες Τάσο… Δεν την έχω πειράξει καθόλου είναι κλειστή στο κουτί της και σκεφτόμουνα να πάω να την αλλάξω …συμφωνείς??? |
Αν είναι αυτή με το μεγάλο χαμόγελο και είναι άθικτη ![]() |
Επίσης, Ανδριανέ, η διαδικασία τοποθέτησης της σίτας είναι αναστρέψιμη?
Δηλαδή αν αργότερα θελήσω να την αλλάξω, πόσο εύκολα γίνεται? "Καταστρέφεται" κάτι κατά την τοποθέτηση? |
ρε σεις καθεστε και ασχολειστε ακομα με βαψιματα ;
αυτη ειναι η επανασταση. τι λογοτυπα τυπωμενα και σπρευ και καλουπια ;; |
ρε σεις καθεστε και ασχολειστε ακομα με βαψιματα ;
http://www.peugeot-206.de/Tuning/Schriftzuge/schriftzuge.html αυτη ειναι η επανασταση. τι λογοτυπα τυπωμενα και σπρευ και καλουπια ;; |
Καταρχήν αυτό που έχει βάλει ο τύπος δεν είναι σίτα είναι ολόκληρη σιδεριά αν το προσέξετε!Μοιάζει άκαμπτο! Δεύτερον πόσες μέρες υπολογίζεται να μείνει στο αμάξι σας αυτό το 3D λογότυπο! 3-4 παραπάνω δεν το κόβω!Εδώ την κεραία σου πέρνουν που σε πολλούς είναι και άχρηστη δεν θα σου πάρουν αυτό. Dimip σκέψου τις τάπες των ελαστικών!! |
BRE ΠΑΛΙΟΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ΜΗ ΔΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΤΥΠΟ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟ.
Τη μια θα το κλεψουν, την αλλη ειναι ακαμπτη η σιτα... καλα καλα λεγετε εσεις, οταν το βαλω ελατε να το κλεψετε. ![]() ![]() θα περιμενω με την καραμπινα .. ![]() ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Καταρχήν αυτό που έχει βάλει ο τύπος δεν είναι σίτα είναι ολόκληρη σιδεριά αν το προσέξετε!Μοιάζει άκαμπτο! Δεύτερον πόσες μέρες υπολογίζεται να μείνει στο αμάξι σας αυτό το 3D λογότυπο! 3-4 παραπάνω δεν το κόβω!Εδώ την κεραία σου πέρνουν που σε πολλούς είναι και άχρηστη δεν θα σου πάρουν αυτό. Dimip σκέψου τις τάπες των ελαστικών!! |
micho έγραψε: |
έχει παντως πολύ καλες τιμές το site! ξερει κανείς πως μπορουμε να τα παραγγείλουμε γιατι δεν βγαζω ακρη εκει... ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Προς τι το μίσος και οι αλληλοσπαραγμοί;
Βάζουμε ένα αυτοκόλλητο του 206club (που γυαλίζει κιόλας) και αποταμιεύουμε και τα 50 ευρώπουλα!!! ![]() |
micho έγραψε: | ||||
έχει παντως πολύ καλες τιμές το site! ξερει κανείς πως μπορουμε να τα παραγγείλουμε γιατι δεν βγαζω ακρη εκει... ![]() |
Alex έγραψε: |
Εχετε σκεφθει να βαλετε στη σιτα κανα logo της Peugeot απο αυτα που εχουν τα αμαξια απανω.. Πχ το 206 το νικελωμενο οπως ειναι αυτο που ειναι στο port-bagage ή το λιονταρι οπως ειναι αυτο στο πορτ μπαγκαζ του RC & CC ή τιποτα τετοιο γενικοτερα... Αυτα τα παιρνετε απ'την Peugeot σε χαμηλη σχετικα τιμη (κανα 20Ευρο ΑΝ θυμαμαι καλα) και φαινονται και σχεδον εργοστασιακα... |
Βεβαια ρε Αλεξ μια που το σκεφτηκα...αλλη μια που πηγα και τα αγορασα (ακουσον ακουσον τιμη για το 206 1200δρχ. και για το CC 6-7 χιλιαδες αν θυμαμαι καλα)...και μια τελευταια που το ξανασκεφτηκα και λεω το πολυ 3 μερες να αντεξουν επανω στη σιτα μετα θα μου τα φανε και τελικα εβαλα το CC στο εσωτερικο και εβαψα το Logo στη σιτα. Το 206 καπου μεσα στο σπιτι το εχω πεταμενο... |
Καλα ολα αυτα αλλα το logo που θα το βρουμε να το βαψουμε στην σιτα ![]() ![]() ![]() |
Oταν μοίραζα στο Zeppelin τα λογότυπα που είσουν???? ![]() Οχι τίποτα άλλο αλλά πρέπει να βγάλω και άλλα τώρα! shark_zak πού μένεις? |
Alexandros έγραψε: |
Εγω εχω το λογοτυπο του sidobre σκαναρισμενο σε αρχειο bitmap.Αν το τυπωσετε και μετα το κοψετε με το ψαλιδι κανετε μητρα για την σιτα.Το θελετενα το στειλω με e-mail?Περιμενω pm |
Εγω εχω το λογοτυπο του sidobre σκαναρισμενο σε αρχειο bitmap.Αν το τυπωσετε και μετα το κοψετε με το ψαλιδι κανετε μητρα για την σιτα.Το θελετενα το στειλω με e-mail?Περιμενω pm |
Το πρόβλημα που θα συναντήσεις δεν είναι στο "τόσο μεγάλο" αλλά πως θα το κόψεις σωστά! Πρέπει να στηρίζονται τα εσωτερικά του "0" και του "6" και δεν θα δείχνει ωραίο.
Αυτό που προσπαθώ είναι να πηγαίνετε μόνοι σας σε κάποιον (αυτοκολλητά) και να τα παίρνετε επιτόπου! |
Γεια σου sidobre πηρα το logo απο τον αλεξανδρο και τελικα εχεις δικιο ειναι αρκετα δυσκολο....πες μου εσυ σε ποιον αυτοκολλητα να παω να παρο το logo και θα παω αρκει να ειναι καλος απο θεμα γραμματοσειρας ξερεις και να το εχει ξαναβγαλει...περιμενω νεα σου ![]() |
Εντός της ημέρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στα Γενικά Θέματα για τον συνεργάτη μας στα αυτοκόλλητα! Ετσι θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με αυτοκόλλητα και βέβαια φτηνά! |
Εντός της ημέρας θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στα Γενικά Θέματα για τον συνεργάτη μας στα αυτοκόλλητα! Ετσι θα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε με αυτοκόλλητα και βέβαια φτηνά! |
DimiP έγραψε: | ||||
να υποθεσω οτι μιλησατε με αυτον στα Καμινια ;;; (NEONGRAPHICS) |
Ομως το τι μπορείς, γενικά, να κάνεις με αυτοκόλλητα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! Από WRC... μέχρι φλόγες (μπλιάχ) και άλλα! (Βλέπε Vaggelis με το ωραίο λιονταράκι του) |
Ομως το τι μπορείς, γενικά, να κάνεις με αυτοκόλλητα ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!! Από WRC... μέχρι φλόγες (μπλιάχ) και άλλα! (Βλέπε Vaggelis με το ωραίο λιονταράκι του) |
teoman έγραψε: |
Άσχετο,χθες πέτυχα έναν με μεγάλο αυτοκόλλητο 206wrc στα πλαϊνά (πίσω από τις πόρτες) και μικρά διακριτικά-καλαίσθητα- πάνω ακριβώς από τα μπροστά φανάρια... |
DimiP: Οχι αυτός δεν είναι στα Καμίνια... |
Nikel, Shark: Δεν την έβγαλα γιατί δεν μας έχει οριστικοποιήσει τις τιμές! Και σε αυτό είμαι λίγο περίεργος (λόγω δουλειάς). Ο πιο φτηνός παίρνει και την δουλειά. |
Πάντως να σημειώσω ότι η παράκλησή μου είναι να ΜΗΝ βγαίνουν τα γνωστά αυτοκόλλητα του πίσω τζαμιού, διότι θέλουμε να γνωρίζουμε ποιοί παίρνουν και ποιοί έχουν... |
topas έγραψε: |
GEIA SAS PAIDIA,GIA THN SITA POU LETE EGO PROTIMO NA AGORASO KAI NA THN KANO MONOS MOY,ETSI MOY ARESEI PIO POLY,GIATI EINAI KAI ORAIA ALLA PANO APO OLA EINAI TZAMPAAAAAAAAAA |
topas έγραψε: |
GEIA SAS PAIDIA,GIA THN SITA POU LETE EGO PROTIMO NA AGORASO KAI NA THN KANO MONOS MOY,ETSI MOY ARESEI PIO POLY,GIATI EINAI KAI ORAIA ALLA PANO APO OLA EINAI TZAMPAAAAAAAAAA |
Για όποιον ενδιαφέρεται για αυτοκόλλητα και μάσκες για την σίτα ας δεί εδώ:
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=908 ![]() ![]() ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
ωραια να υποθεσω οτι προλαβαινω μεχρι την πιτα ![]() Α ![]() ![]() |
Η σίτα είναι επιτέλους έτοιμη για τοποθέτηση. Μπήκε το logo του 206 το οποίο είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το αντίστοιχο του ady.Εκτός απροόπτου θα το "θαυμάσετε" την Κυριακή.
Ρε Ady τελικά πως την έβαλες την σίτα? Θυμάμαι αρχικά μίλαγες για πριτσίνια ισχύει?? |
Ρε λές να βρέξει???? Εεεε τότε να μην έρθω .Να έρθω και να μου ξεβάψει??? Δεν σφάξανε. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ρε Ady τελικά πως την έβαλες την σίτα? Θυμάμαι αρχικά μίλαγες για πριτσίνια ισχύει?? |
Ρε λές να βρέξει???? Εεεε τότε να μην έρθω .Να έρθω και να μου ξεβάψει??? Δεν σφάξανε. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οχι, πριτσίνια δεν έβαλα. Την στήριξα με γαλβανιζέ σύρμα στις εξοχές που έχει ο προφυλακτήρας για να μπαίνει η παλιά πλαστική. |
Και για να χρησιμοποιήσω την φράση ενός φίλου: ***** Το φτηνό σήμερα , είναι ακριβό αύριο ****** Το πα σωστά αρχηγε????? |
Μια χαρα το ειπες αγορινα μου ![]() ![]() ![]() |
Καλό θα ήταν αν έχεις εσύ την σίτα , να την βάψεις μόνος σου.Τώρα αν πας να σου τοποθετήσει δική του σίτα δεν νομίζω ότι θα σου βαψεί το logo γιατί είναι κάποιος χρόνος που χρειάζεται για την όλη διαδικασία.Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να σου δώσω το τηλ για να ρωτήσεις και εσύ. |
Τώρα όσοι πιστεύετε ότι έιναι κάτι απλό που γίνεται σε κάθε γκαράζ γελιέστε. |
Την σιτα την εχω παρει οταν γραψω το logo (αφου μου λες οτι δεν γραφει ο γνωστο σας) θα σου πω γιατην τοποθετιση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κανονίσαμε μαζί με τον Nikel ,το παιδί που μου την τοποθέτησε (βρέθηκε τελικά κοινός γνωστός) να κάνει καλύτερη τιμή στο Club !15ευρο μόνο τοποθέτηση , 40euro σίτα - τοποθέτηση.Η τιμή είναι καταπληκτική αν δείτε τελικά τι δουλειά χρειάζεται. Τέσπα όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε μου pm ή στον Nikel για τηλέφωνα.
|
chatasos έγραψε: | ||
Γιατί δεν δίνεις τα στοιχεία του δημόσια? |
Nikel έγραψε: | ||||
Γιατι δεν ειναι μαγαζι αλλα ιδιωτης που εκανε αυτη τη δουλεια σε μαγαζι εφυγε απο αυτο αλλα συνεχισε να κανει αυτη τη δουλεια στον προσωπικο του χωρο βγαζοντας το χαρτζηλικι του.... |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Αν θέλεις το logo σου να είναι μαύρο, μην πάρεις τίποτα !!! Θα σου δώσω εγώ. Μπορούμε να συναντηθούμε στο πατρικό μου στη Ν. Ερυθραία να τη βάψουμε μαζί. Σήμερα το βράδυ μπορείς ? Στείλε PM να κανονίσουμε. |
......αν εξερεσουμε οτι μαζεψε λιγο το αυτοκολλητο (καλουπι) |
Ναι όντως...........Επρεπε να βγάλουμε αμέσως το καλούπι από τη σίτα. |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δύσκολο για μεσοβδόμαδα......... Μάλλον στο tour θα έρθεις άσιτος !!! Το πράγμα δώστο μου στο tour. |
Mimis έγραψε: |
Η σίτα φαντάζομαι ότι είναι μόνο για διακόσμιση
ή προσφέρει και κάτι; Το καλοκαίρι όταν κολάνε απάνω της μιγάκια είναι εύκολο να καθαριστεί ή ![]() ![]() ![]() |
Καλυτερα τα μυγακια να σταματανε στην σιτα παρα να περνανε στο ψυγειο, οπως με τις γρυλλιες που χωρα να περασει οτιδηποτε....
Επισης πειδη η γρυλλια εχει στενες τρυπες ο αερας επιταχυνει και μπαινει με πιο μεγαλη ταχυτητα επομενως εχουμε καλυτερη απαγωγη θερμοτητας |
Καλυτερα τα μυγακια να σταματανε στην σιτα παρα να περνανε στο ψυγειο, οπως με τις γρυλλιες που χωρα να περασει οτιδηποτε....
Επισης πειδη η γρυλλια εχει στενες τρυπες ο αερας επιταχυνει και μπαινει με πιο μεγαλη ταχυτητα επομενως εχουμε καλυτερη απαγωγη θερμοτητας |
DimiP έγραψε: | ||
καλα τωρα μην τα παραλεμε! |
Alexandros έγραψε: | ||||
Γιατι Μητσαρα αμφιβαλλεις?Απλη φυσικη...Δεν ειδες στα νησια πως σφυριζει ο αερας στα στενοσοκακα.Αυτο γινεται γιατι επιταχυνει.Το ιδιο γινεται και στις τρυπες της σιτας |
Ελα Αdy εχω παρει τα σπρει για την σιτα (μαυρο - ασημι)....μην αγορασεις εσυ.... |
καλημερα!
ξερει κανεις για το που μπορω να βρω σίτα στην θεσσαλονίκη? ![]() ισως κ ποιος αναλαμβάνει να την περάσει! ![]() |
ΟΚ Ζαχαρία. Περίμενε ειδοποίησή μου για την τοποθέτηση. Και μία μικρή (για άλλους μεγάλη) λεπτομέρεια από την τοποθέτηση σίτας: Οσοι έχουν προβολείς ομίχλης στα αμάξια τους, πρέπει κατά την τοποθέτηση της σίτας να ξεκουμπώσουν το βύσμα των προβολέων, γιατί αλλιώς δε βγαίνει ο προφυλακτήρας. Είθιστε λοιπόν σε τέτοιες ενέργειες να βγάζουμε τον αρνητικό πόλο της μπαταρίας. Οποιος θέλει το κάνει, όποιος δε θέλει δεν το κάνει. Οποιος το κάνει όμως να ξέρει ότι ρολόγια, μνήμες ράδιο κλπ κλπ, πρέπει να επαναπρογραμματιστούν. Είναι γνωστά όλα αυτά που γράφω, απλώς όποιος θέλει τους ραδιοσταθμούς του στην ίδια θέση στις μνήμες, ας τους σημειώσει σε ένα χαρτάκι........ |
seridim έγραψε: | ||
Micho θα το ψάξω το Σάββατο και θα σου πω. |
micho έγραψε: | ||||
![]() |
Diddl έγραψε: |
Λοιπόν το αμάξι, σήμερα γύρισε από το συνεργείο, έπρεπε να το αφήσω εκεί 2 μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν το αμάξι, σήμερα γύρισε από το συνεργείο, έπρεπε να το αφήσω εκεί 2 μέρες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Η όλη υπόθεση μου στοίχισε 150 ευρώ (μαζί με την σίτα). Αναλυτικά 30 ευρώ ασημένια σίτα και 120 ευρώ τοποθέτηση συν logo με μαύρα γράμματα 206 NEMO (ΝΕΜΟ=όνομα αυτοκινήτου) και το ΝΕΜΟ με καλλιγραφικά. |
Ευχαριστώ παιδιά. ![]() ![]() |
Πόσοοοοοοο ??? Εχουμε τρελαθεί τελείως........ Μου φαίνεται θα αρχίσω να χρεώνω....... |
Nikel έγραψε: |
Παρα πολλα τα εργατικα που σου πηραν...Το maximum που θα επρεπε να δωσεις ηταν αλλα 50 ευρω και οχι 120...Anyway αν το αποτελεσμα σε ικανοποιει χαλαλι... |
Diddl έγραψε: | ||
Nikel, τα εργατικά είχαν 50 ευρώ περίπου. Τα άλλα 70 ήταν για την μακέτα του logo και για το βάψιμο, μπορούσε να κάνει και με χαρτόνι μακέτα που ήταν πιο φτηνή, αλλά δεν θα έβγαιναν τα γράμματα και πολύ καλά. |
Απο 22 euro 18 euro special price! |
Πάντως το ξαναναφέρω ότι έχουμε πετύχει τιμή για τοποθέτηση σίτας στα 15euro. |
![]() ![]() |
teoman έγραψε: | ||
Και θα "πουλήσεις" τον Ady??? |
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ.
ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑTO ΔΙΑΒΑΣΩ KAI MOY TA ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΩΤΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ADYYYYYYYYΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ; ΣΤΗΛΕ ΜΗΝΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΟ. |
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ.
ΑΡΓΗΣΑ ΛΙΓΟ ΝΑTO ΔΙΑΒΑΣΩ KAI MOY TA ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΩΤΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ADYYYYYYYYΜΗΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΣΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ; ΣΤΗΛΕ ΜΗΝΗΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΟ. |
ΑΝΔΡΙΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ; ΝΑ ΟΧΙ ΠΕΣΜΟΥ ΤΗ ΧΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ. ΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΨΟΥΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ. |
Εχω μαύρο χρώμα.... Μην πάρεις τίποτα.... Αυτό το Σάββατο θα βάλουμε του Ζαχαρία. Μάλλον το επόμενο τη δικιά σου. ΟΚ ? |
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΖΑΧΑΡΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ. |
Εχω μαύρο χρώμα.... Μην πάρεις τίποτα.... Αυτό το Σάββατο θα βάλουμε του Ζαχαρία. Μάλλον το επόμενο τη δικιά σου. ΟΚ ? |
ΟΚ ΑΝΔΡΙΑΝΕ. ΤΟ LOGO ΤΟ ΒΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ 'Η ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΕΝΟ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ.
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. |
Στη Χαλκίδα μάλλον δε θα ακολουθήσω γιατί έχω κάποιες υποχρεώσεις το Σάββατο το μεσημέρι. Και γι' αυτό το λόγο προτείνω να ξεκινήσουμε την εγχείρηση στο αμάξι του Ζαχαρία λίγο νωρίς, ας πούμε κατά τις 10:30 με 11:00. |
ΔΗΛΑΔΗ ΖΑΧΑΡΙΑ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ ΚΙΟΛΑΣ;;;;;
ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΕΙΣΑΙ ΖΑΒΟΛΙΑΡΗΣ!!!!!!!!!! |
nik7 έγραψε: |
pedia i sita ine telia ego tha valo kai epeidi den mporousa na diavaso ta proigoumena min plironete tsampa lefta exo vri se xromatopolio 1 euro to metro me 1.5m ise telios kai sou perisevei kai poli kai tin topotheteis poli grigora kai monos an den mporeis pigene se fanartzi na sou vgalei profilaktira kai na tin valei aftos pou ousiastika tin kolaei... den ine tipota....to mono pou tha ithela na matho epeidi tha mou tin valei ena filos fanartzis ti kola vazoun??? |
η σιτα ειναι ειδικοτητα του Dr Ady ![]() εκεινος εβελε και την δικια μου ![]() και απ' οτι ειδα δεν θελει κολλα |
shark zak mia erotisi kai esena pos tin stirikse??? |
shark zak mia erotisi kai esena pos tin stirikse??? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() απο το διμιουργιμα του Ady...... ![]() ![]() ![]() |
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: | ||
ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝΩ ΤΟ PC ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΩ. |
καλα φίλε μια κουβέντα είπαμε! ![]() ![]() ![]() α ρε ady άπιαστε!!! |
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ DOCTOR ADY ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ
ΣΙΤΑ. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΧΡΟΝΟΣ 3 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΦΑΝΑΡΙ ΤΟΥ CRIS. ADY ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Τι έγινε ρε!! Μαστρο ADY θα ανοίξεις τελικά συνεργείο??? Τώρα και φανάρια μετα τις σίτες??? Σιγά σιγά θα γίνεις και εξουσιοδοτημένος.
Πότε να κανονίσουμε για ένα ρύθμισμα βαλβίδων που χρειάζομαι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΕΥΓΕ!!!!!!! |
teoman έγραψε: |
Ady,μου κάνει και εμένα ένα θόρυβο από το ταμπλό.Να κανονίσουμε να το λύσουμε όλο (όργανα,τιμόνι κτλ) και να ψάξουμε να βρούμε τί φταίει?
Α,ξέρω και ένα club,μου έχει δώσει και μία φόρμα για να σημειώνω τις βλάβες που έχω.Να σου δώσω και ένα τέτοιο συμπληρωμένο? ![]() ![]() ![]() |
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kostas έγραψε: |
Βρηκα το site:
http://groups.msn.com/ClubTuning/shoebox.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=99[/url] |
zzzleepy έγραψε: |
Από τότε που είδα τη σίτα σε κάποιες φωτογραφίες μου τριβέλιζε το μυαλό. Σκέτη όμως, χωρίς λογότυπο.
Είπα λοιπόν, μια που θα αλλαχτεί ο προφυλακτήρας λόγω τρακαρίσματος, να βγάλω τις πλαστικές γρίλιες και να βάλω μια σίτα. Ο λαμαρινάς μου μου είπε πολύ απλά: "Θες να βάλουμε σιτούλα; Πάμε παίρνουμε μια και την περνάμε! Μαύρη;" Κι εκεί άρχισε η αναζήτηση: τι χρώμα; Είμαι μεταξύ μαύρου (το χρώμα του αμαξώματος - διακριτική λύση), ασημί (λύση που ταιριάζει με τις ζάντες) και λευκού (x-treme λύση αλλά έχω δυο λευκούς tribal δράκους πίσω στις κολώνες που ταιριάζουν). Σημειώνω ότι θα βάψω και τα πλαστικά του αυτοκινήτου μαύρα. Ποια είναι η δική σας γνώμη; "Dazed and confused"... |
Ady νομίζω ότι κάτι παραπάνω ξέρεις κι εσύ από σίτες ![]() Κι εμένα μ'αρέσει η μαύρη, δεν κάνει κρα αλλά μπορεί στο τέλος να βάλω την ασημί που δεν θα θέλει και βάψιμο... Μάλλον θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής τελικά... |
GIANNIS206 έγραψε: |
Ποιον γνώρισες? |
Τελικά αγόρασα κι εγώ τη σιτούλα μου σήμερα, ασημί, σε διάσταση 1,20X0,30m στην τιμή των 36Ε. |
Ρε συ Βάγγο που το έμαθες εσύ αυτό;
Για να έχεις όμως την εργοστασιακή σίτα της Peugeot θα πρέπει ή να αγοράσεις αυτοκίνητο τώρα ή να αλλάξεις τον προφυλακτήρα και να βάλεις του καινούριου μοντέλου (θα ταιριάζει άραγε). Γιατί μέχρι τώρα οι αντιπροσωπείες δεν ήθελαν ούτε να ακούνε για σίτες, λες τώρα να μάθουν να τις βάζουν; Ε, ρε γέλια... Που μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για το νέο 206; |
. Μάλλον θα τις περάσει ανάμεσα στις πλέξεις της σίτας και μετά θα την στερεώσει με σιλικόνη, αφού τη διπλώσει γύρω από το χαμόγελο. Ίσως ο Ady να έχει καμιά ιδέα... Ο Αντώνης με τον οποίο μίλησα μου είπε για θέρμανση των πλαστικών και γύρισμά τους ώστε να "μαγκώσουν" τη σίτα. Έτσι όμως αχρηστεύονται, έτσι δεν είναι;
|
Thanx!
Καλή η ιδέα με τα συρματάκια αλλά δεν κατάλαβα πώς ακριβώς τα περνάς στις πλαστικές βασούλες. Έχουν τρύπες ή τις κάνεις εσύ και μετά τα δένεις στη σίτα; Όσο για τη σιλικόνη αυτός μου είπε ότι θα διπλώσει τη σίτα γύρω από το χαμόγελο και μετά θα τη γεμίσει με σιλικόνη "όπως κάνουμε εμείς". Άρα μάλλον το έχει ξανακάνει σε άλλο αυτοκίνητο. Είδωμεν... |
Και μια μικρή λεπτομέρεια: το εμπρός δαχτυλίδι ρυμούλκησης του αυτοκινήτου κόπηκε για να μην προεξέχει από τη σίτα και δείχνει άσχημα. Εξάλλου δεν νομίζω ότι είναι σοβαρή απώλεια καθώς αν έρθει η ώρα (μακριά από μας) να ρυμουλκηθεί το αυτοκίνητο, είναι προτιμότερο να γίνει από το ψαλίδι (που αντέχει περισσότερο) παρά από αυτό το δαχτυλίδι (που αν σπάσει θα κάνει και πολύ ζημιά). Πάντως το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και τραβάει τα βλέμματα συνεχώς... ![]() |
Γιατί να σε παρεξηγήσω φιλαράκι; Εξάλλου αν έκανα μ@λ@κί@ (που δε νομίζω) μόνο εγώ θα την πληρώσω ![]() |
Και μια μικρή λεπτομέρεια: το εμπρός δαχτυλίδι ρυμούλκησης του αυτοκινήτου κόπηκε για να μην προεξέχει από τη σίτα και δείχνει άσχημα. Εξάλλου δεν νομίζω ότι είναι σοβαρή απώλεια καθώς αν έρθει η ώρα (μακριά από μας) να ρυμουλκηθεί το αυτοκίνητο, είναι προτιμότερο να γίνει από το ψαλίδι (που αντέχει περισσότερο) παρά από αυτό το δαχτυλίδι (που αν σπάσει θα κάνει και πολύ ζημιά). Πάντως το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και τραβάει τα βλέμματα συνεχώς... ![]() |
Δεν χρειαζοταν να κοψεις το δαχτυλιδι! Μια φορα θα το χρειαστεις...αλλα θα ειναι καθοριστικη.
Στην δικια μου σιτα στο κοψιμο για το δαχτυλιδι εχω τοποθετησει ενα bass reflex γυρω γυρω για να ειναι καλυτερο το αισθητικο αποτελεσμα. |
Κι όμως, κι όμως... Αν τραβήξεις το αμάξι στην ευθεία δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Αν όμως χρειαστεί ρυμούλκηση υπό γωνία, εκεί να σε δω ![]() |
DaSoP έγραψε: |
....μπερδευτικα με τοσα posts... να ρωτησω εγω που μπορω να βρω την μακετα(καλα το λεω?) με τα γραμματα για να την βαψω πανω στη σιτα? την εχει κανενας μας? η μηπωσ πρεπει να παω σε γραφιστα να μου την βγαλει? διαστασεις? και κατι αλλο: εχω το κιτρινο persepolis και εχω βαλει καποια αυτοκολλητα σε χρωμα κοκκινο (οπως και τα νεον που θα μπουν αφου ερθει ο προφυλακτηρας απο gt πρωτα) την σιτα τι χρωμα να την παρω? αν την βαλω κοκκινη δεν θα φαινετε και πολυ το νεον απο μεσα μετα σωστα? να την αφησω οπως την αγορασω(νικελ)? please help γιατι χαθηκα... ![]() |
....μπερδευτικα με τοσα posts... να ρωτησω εγω που μπορω να βρω την μακετα(καλα το λεω?) με τα γραμματα για να την βαψω πανω στη σιτα? την εχει κανενας μας? η μηπωσ πρεπει να παω σε γραφιστα να μου την βγαλει? διαστασεις? και κατι αλλο: εχω το κιτρινο persepolis και εχω βαλει καποια αυτοκολλητα σε χρωμα κοκκινο (οπως και τα νεον που θα μπουν αφου ερθει ο προφυλακτηρας απο gt πρωτα) την σιτα τι χρωμα να την παρω? αν την βαλω κοκκινη δεν θα φαινετε και πολυ το νεον απο μεσα μετα σωστα? να την αφησω οπως την αγορασω(νικελ)? please help γιατι χαθηκα... ![]() |
κατι ασχετο! αν ερθω αθηνα που μπορω να βρω καποιον απο εσας? κοντα στη Ν. Σμυρνη ισως? |
κατι ασχετο! αν ερθω αθηνα που μπορω να βρω καποιον απο εσας? κοντα στη Ν. Σμυρνη ισως? |
o ady den apantaei gia tin sita kai me tromazei....... ady?adyyyyy???? |
ady έγραψε: | ||
Νικ, το αίτημά σου έχει μπει σε λίστα αναμονής γιατί η 'POWER ΟΥΟΥΣΤ' έχει πολύ πελατεία τον τελευταίο καιρό. Υπομονή. |
mister POWER ΟΥΣΤ SERVICE, όταν βρείτε χρόνο, θα postάρετε και την διαδικασία για το πως βγαίνει το ντουλαπάκι του συνοδηγού;;; (και πως ξαναμπαίνει βέβαια)
Ευχαριστώ προκαταβολικώς... |
Υποθέτω πως θέλεις φωτογραφικό υλικό; Θα το έχεις τη Δευτέρα. |
Υποθέτω πως θέλεις φωτογραφικό υλικό; Θα το έχεις τη Δευτέρα. |
SnakeMJK έγραψε: |
πως μπορώ να κόψω μόνος μου το δαχτυλίδι ρυμούλκησης; με πριονάκι θα κοπεί; |
ady έγραψε: |
Θα το έχεις τη Δευτέρα. |
ante kai kali mera ady... gia pote to vlepeis gia tin allagi tis sitas???
pros theou den thelo na pieso aplos na valo kai ego ena programma... gia na mporo kai ego otan mporeis kai esi......... |
Βαγγέλη, έχω τη διαδικασία σε φωτογραφίες, αλλά ξέχασα τη φωτογραφική μηχανή σπίτι... Κάνε υπομονή έως αύριο... |
No prob ady....
Και με e-mail να μου τις στείλεις, δεν έχω πρόβλημα.... Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον κόπο... (Να γράψεις και τα εργαλεία που χρησιμοποίησες...) |
ady έγραψε: |
Βαγγέλη, μιλάμε για όλο το ντουλαπάκι (τον αποθηκευτικό χώρο), όχι μόνο το πορτάκι, έτσι ; |
![]() ![]() ![]() ![]() Ωχ, εγώ μόνο το πορτάκι θέλω να βγάλω για να κολλήσω με σιλικόνη λίγο καλύτερα την δερματίνη.... Τέλος πάντων, δημοσίευσε αυτές που έχεις και κάτι θα κάνω.... |
PHSYBORG έγραψε: |
Επαναλαμβανομαι αλλα :
Ξερει κανεις κανα συνεργειο ,Πατησια - Γαλατσι -Αιγαλεο να παω για σιτα ?????? |
PHSYBORG έγραψε: |
Επαναλαμβανομαι αλλα :
Ξερει κανεις κανα συνεργειο ,Πατησια - Γαλατσι -Αιγαλεο να παω για σιτα ?????? |
Vasso έγραψε: |
Δεν καταλαβαίνω κάτι ... πήρα χθές τηλέφωνο στη Lion και ρωτάω τον αντιπαθέστατο κύριο στα ανταλλακτικά για σίτα από τα νέα 206 .
ΣΙΤΑ ????? ΣΙΤΑ ????? ΣΙΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ?????? ![]() ![]() Ναι του λέω κύριέ μου !!! η πλαστική μαύρη γρίλια πάνω από τον προφυλακτήρα !!!!!!!!! Μου λέει λοιπόν 10 € !! ![]() ![]() Πήρα στην Automotivo , μου είπαν αμέσως 33 € χωρίς τοποθέτηση ... για την τοποθέτηση δεν ξέρουμε πόσο θα πάει γιατί είναι διαδικασία μέχρι να βγει ο προφυλακτήρας ....... ![]() ![]() Παίρνω και στην Oscar και μου λένε το κορυφαίο : Δεν βγαίνουν τέτοιες σιτες ..... μόνο αλουμινίου τις οποίες θα βρείτε στο εμπόριο .... ![]() ![]() Τελικά τι παίζεται με την εργοστασιακή σίτα ?????? που μπορούμε να τη βρούμε ?? στη Lion μου είπε σωστά αυτός ή μου είπε για κάτι άλλο ?? Πόσο έχει ?????????? |
καμιά φώτο απο την εργοστασιακή σίτα παίζει;;; |
Φίλιππε, δυστυχώς μάλλον δεν ξέρουμε κάποιο συνεργείο που να τοποθετεί σίτες στις περιοχές που θέλεις. Υπάρχει κάποιο συνεργείο που συνεργάζεται με τον Louis (τηλ. 210 8064644, 210 8055612), αλλά δε θυμάμαι σε ποιά περιοχή είναι. Βέβαια υπάρχει και η λύση να περιμένεις να ξελασκάρει η "Power ΟΥΟΥΣΤ" και να τη βάλεις τσάμπα, καθισμένος σε καρέκλα, πίνοντας το καφεδάκι σου ή το κρασάκι σου...... |
Ρε Βαγγέλη !!!!!!! Παρεξήγηση !!!! Το πορτάκι το βγάζεις με το χέρι, ούτε εργαλεία, ούτε τίποτα.... Έχω φωτογραφίες και για το πορτάκι μόνο, θα στις στείλω με e-mail αύριο. |
ice gus έγραψε: | ||||
ady βγλατες να δουμε και εμεις η στειλε αλλο ενα mail και σε μενα τον φτωχο πλην τιμιο clubakia. |
ice gus έγραψε: |
vaggelis μου ετειλε mail ο ady νανε καλα το παλικαρι μας και πραγματι
ειναι πολυ απλο.<<<<<<<<<<<τι χερι εχει αυτο παιδι!!!!!!!!!!!1>>>>>>> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Σκέφτομαι να ξαναβάλω σίτα... (η πρώτη πήγε στα σκουπίδια με τον 1ο μου GT)
Πρόσφατα είχα μια περιπέτεια με σπασμένο τεντωτήρα... Ακινητοποίηση, Peugeot Assistance, φόρτωμα του CC κουλουπου... Αν (φτου φτου φτου) ξαναπάθω καμιά νίλα, τι θα γίνει με τη σίτα; Που θα δέσω το συρματόσχοινο; στην κεραία; ![]() Πρέπει να ξηλωθεί η σίτα για φτάσουμε τον κρίκο! Ανδριανέ μήπως φτιάχνεις και "αποσπώμενο" κομμάτι; ![]() ![]() ![]() |
Ευκολο! αφήνεις κενό εκεί που είναι ο κρίκος ρυμούλκησης ![]() |
Ολα εμείς θα στα λέμε;;; |
Θές να σου φιάξει η PowerOust καμμιά πατέντα και να στην στείλει; |
Θα το μελετήσω και θα σου πω! Αντε και αμα είσαι καλό κορίτσι θα σου κάνουμε και δωρεάν τοποθέτηση... (αν βάλεις τα εκτός έδρας) |
Ανδριανέ μήπως φτιάχνεις και "αποσπώμενο" κομμάτι; ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||
Όχι μόνο θα ακουμπήσει... αλλά δε βαριέσαι! εκπαιδεύτηκε καλά στο σούρσιμο ο προφυλακτήρας. Καπάκι έχει ο πίσω GT ... όμως κρίκο έχω; ![]() ![]() ![]() |
Δεν χρειάζεται Ανδριανέ! Ο Nikel το είχε προβλέψει αυτό αν και δεν φαίνεται καλά καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει κάτι.
Εκτός από αποσπόμενο κομμάτι μπορεί να υπάρχει ειδική υποδοχή για το συρματόσχοινο, με λάστιχο γύρω γύρω για να φαίνεται και ωραίο και όχι καγκουρίσιο. Θυμάσαι που έλεγα να το βάλω και εγώ (βεβαια σε εμένα έκατσε καλά όπως την βάλαμε) |
Όπως βλέπετε, κυρίες και κύριοι, το Τεχνικό Επιτελείο της "Power ΟΥΟΥΣΤ !!" έχει ήδη αρχίσει να συσκέπτεται φωναχτά !! Μέσα στο μυαλό μου είσαι πάντα ρε μπαγάσα !! (περί ελαστικού γύρω από το κενό). Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι.... ![]() ![]() ![]() |
lia206cc έγραψε: | ||||
Άντε, αρκετά αυτοθαυμαστήκατε! σφυρί, καλέμι και Power ΟΥΣΤ το απόγευμα! Βρε τι αγόρια είστε εσείς;! τι χρυσά παιδιά;! ώχουτα μωρέ τα ζουζουνάκιαμ';! γούτσου γούτσου! γλυυυύκες μου! είστε και πολύ μακριά για να σας χαρώ! (τραβήξτε δυο τσιμπιές στα μάγουλά σας για μένα) ![]() |
Ξεκίνα και εσύ μετρώντας το ύψος και το πλάτος του χαμόγελου που έχεις (οχι αυτό της Colgate ξανθούλα)...
Και να λείπουν οι ειρωνίες! Ορίστε μας! |
Καλά μανάριμ' ... !!!
Να σου θυμίσω... με άσχετους μιλάς τώρα, διαστάσεις απ' έξω θες ή από μέσα; Σας έχω ικανούς να διατάξετε αφαίρεση προφυλακτήρα... |
Παρακαλώ πολύ θα ήθελα να έχω την προσοχή του κυρίου Όλκιμου !!!!!!!!
Θα σας παρακαλούσα ταπεινά αν θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με ένα φθηνό και καλό μαγαζί που πουλάει σίτες (στην αναζήτηση αυτή μπορούν να με βοηθήσουν όσοι θέλουν ![]() ![]() Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας .......... ![]() ![]() ![]() ![]() |
jobdurate έγραψε: |
ΗΕLLO ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.EIMAI NEO MELOS KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ CC.AN KATALABA KALA EXEIS MAGAZEI STO XALANDRI POY TOPOTHETEI ΘΑ PREPEI NA THN AGORASO EGW? TELL ME PLEASE LEPTOMEREIES POY STO XALANDRI EISAI? ![]() |
ΗΕLLO ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.EIMAI NEO MELOS KAI ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΙΤΑ ΣΕ ΕΝΑ CC.AN KATALABA KALA EXEIS MAGAZEI STO XALANDRI POY TOPOTHETEI ΘΑ PREPEI NA THN AGORASO EGW? TELL ME PLEASE LEPTOMEREIES POY STO XALANDRI EISAI? ![]() |
Όλκιμος έγραψε: | ||
Καλωσήρθες !! Δεν έχω μαγαζί, ένα γκαράζ υπάρχει και δεν είναι στο Χαλάνδρι, είναι στη Ν. Ερυθραία. Εκεί γίνονται κατά καιρούς διάφορα μαστορέματα, από μεράκι και μόνο. Τη σίτα την αγοράζεις εσύ. |
Όλκιμος έγραψε: |
Εκεί γίνονται κατά καιρούς διάφορα μαστορέματα, από μεράκι και μόνο. |
Byron206 έγραψε: |
Ανδριανε θα ηθελα να κανονησουμε μετα τις Γιορτες να φερω το pug μου γιατι θελω να ρυθμισουμε τα προβολακια μου να φεγγουν λιγο πιο πανω αν μπορεις.... ![]() |
ari ama exeis ena ilektriko katsavidi fortise to kai ela se mena anti na trexeis epano... tha anoikso ipokatastima power oust 2 an mou dosei to franchise o olkimos... |
... tha anoikso ipokatastima power oust 2 an mou dosei to franchise o olkimos... |
Θα ήθελα τη γνώμη σας .... να βάλω ασημί χρώμα ή μαύρο ???? ![]() ![]() Έχετε καμιά φωτογραφία να δώ ???? |
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα βάλω σίτα στο αμάξι μου ......
Θα ήθελα τη γνώμη σας .... να βάλω ασημί χρώμα ή μαύρο ???? ![]() ![]() Μου αρέσει αρκετά το ασημί ... αλλά δεν ξέρω αν θα ταιριάζει ... καλά το μαύρο ταιριάζει σίγουρα αλλά είναι πολύ πολύ διακριτικό .... Έχετε καμιά φωτογραφία να δώ ???? Θα εκτιμήσω τη βοήθειά σας !!!! ![]() ![]() Α , η σίτα θα μπει στην Power Ουστ ..... εννοείται ! |
marianthi έγραψε: |
Θα πειτε και σε μενα τη γνωμη σας για το αν θα βάλω ασημί σιτα ή μαυρη ![]() γυρω οι προφυλακτηρες ειναι ασημί και λέω να βάλω και σιτα ασημί αλλα ...χμμμμ ααα δε ξερω...! |
Skull έγραψε: |
Η δικια μου γνωμη ειναι η ΑΣΠΡΗ!!Που κανενας δεν την εχει πει... ![]() |
Υπάρχουν και οι εργοστασιακές σίτες, που μπαίνουν στα νέα 206 κσι έχουν μαύρο χρώμα..... |
Νωe έγραψε: | ||
εχουν κ λιγο νικελ στο κατω μερος κ ειναι τρελα..... την εχω βαλει ηδη..... ![]() |
Τελικά θα βάλω ασημένια .... ![]() Ανδριανέ τελικά δεν μπορώ αυτό το Σ/Κ αν και δεν έχουμε μιλήσει .... μήπως θα μπορούσες το επόμενο ?????? ![]() ![]() ![]() |
BUBA έγραψε: | ||||
Oντως ωραιο το νικελ αλλα η σιτα της Peugeot ειναι πλαστικη που οσο να ναι δεν δειχνει τοσο "spor" οπως η αλουμινενια. Επισης ειδα προσφατα ενα 307 στο οποιο οι οριζοντιεσ φετες της γρυλλιας ειχαν νικελ στην προσοψη τους. Τωρα δεν ξερω εαν ηταν απο μαμα ετσι ή ειχε κανει πατεντα ο τυπος γιατι δεν εχω ξαναδει τετοιο |
Τελικά θα βάλω ασημένια .... ![]() |
kovac έγραψε: |
![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Που πήγαν οι "νυχιές";;;;; ![]() |
argonaftis έγραψε: | ||
Έχε το νου σου όμως μην σου ξεβάψει στην πορεία |
shark_zak έγραψε: | ||||
να υποθεσω οτι δεν ειναι το δικο του.... ![]() εεε Χρηστο... ![]() |
Skull έγραψε: |
Την σιτα την κολας ετσι?? |
Το καλύτερο είναι και σιλικόνη και βίδες ![]() |
ετσι ετσι γιατι μια στο εκατομυριο να θες να βαλεις την παλια, με τα πριτσινια δεν παιζει κατι τετοιο.... ![]() |
George4 έγραψε: |
ρε παιδια ποσο σας πηρε ο μαστορας για να σας την βαλει γιατι την εχω αγορασει αλλα δεν την εχω βαλει ακομα |
δεν μπορω να καταλαβω τι σχεση εχει αυτο που εγραψες με αυτο που ρωταω. ισως και καμια |
ισως και καμια |
power oyst....by αλκιμος..... ![]() μια προσφορα του 206 club..... ![]() |
sorry αλλα δεν βρισκω κατι για το post μαλλον δεν το ψαχνω σωστα help. |
πΕτΡοS έγραψε: | ||||
power oYst? by Alkimos? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μηπως power oust by Olkimos?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
-=N4X=- έγραψε: |
Ποσο σου κοστισε ο προφυλακτηρας απο το gt?
Ειναι μαμα η μαϊμου???? |
PANIKOS έγραψε: |
εγω θα προτεινα μάυρη και με πολυ αραιές τρύπες χώρις το σήμα του 206.
εχεις και καλυτερη ψύξη και φαίνεται και πιο τουμπανο. εγώ παραγγειλα το προφυλακτήρα του GT και την σίτα που σου πρότεινα και τώρα που μιλάμε είναι στο βάψιμο. |
Steve έγραψε: |
Κατάφερα και έβαλα και εγώ μόνος μου σίτα στο κάρο μου ![]() Φωτό όταν εμφανιστεί το φίλμ. Πάντως γ!#$άει ![]() |
αντε καλοριζικη....με το καλο να τα δουμε και φωτο... ![]() |
shiba έγραψε: |
καλησπερα παιδια και χρονια πλλα σε ολουσ.λοιπον και εγω την δευτερα εκλεισα το ραντεβουδακι μου για να βαλω σιτα.εχω παρει και τα μονογραμματα 206,cc apo την αντιπροσωπεισ για να τα κολλησω πανω στην σιτα..το μονο που με προβληματιζει εινα η κοπη η οχι αυτησ τησ μαλ....για την ρυμουλκηση..γερνω προσ να την κοψω αλλα ειδωμεν μεχρι την δευτερα.σιγουρα αν κοπει θα ειναι πιο ομορφο αλλα....αντε καλα να περασετε ολοι σημερα |
καλησπερα παιδια και χρονια πλλα σε ολουσ.λοιπον και εγω την δευτερα εκλεισα το ραντεβουδακι μου για να βαλω σιτα.εχω παρει και τα μονογραμματα 206,cc apo την αντιπροσωπεισ για να τα κολλησω πανω στην σιτα..το μονο που με προβληματιζει εινα η κοπη η οχι αυτησ τησ μαλ....για την ρυμουλκηση..γερνω προσ να την κοψω αλλα ειδωμεν μεχρι την δευτερα.σιγουρα αν κοπει θα ειναι πιο ομορφο αλλα....αντε καλα να περασετε ολοι σημερα |
θα τα κολλησω οσο πιο καλα μπορω εστω για να τουσ δυσκολεψω και να εχω να λεω |
CC-Gio έγραψε: |
Συνονοματε θα παω να βαλω και εγω μαλλον αυτες τις μερες σιτα=ρωτησα τιμη και τοποθετηση=ολα κομπλε=45 ευρω!!! ![]() 307cc alu αυτα που θελει να κολλησει ο Γιωργος ειναι αυτα που εχουμε κολλημενα στο πισω μερος απο τα τουτου μας! Γιωργο εγω θα σου ελεγα να μην τα κολλησεις!!! ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Θα φτιαξεις ενα "πατρον" 206cc σε χαρτονι.
Θα το στερεωσεις εφαρμοστα μπροστα απο την σιτα και με ενα σπρεει βαφεις. Προσοχη να μην βαφτει και ο προφυλακτηρας οποτε κλο εινα νατον καληψεις με εφημεριδα. Αν εχεις βαει σιτα αλουμινενια με μαυρο σπρει, αν εχεις την μαμα μαυρη σιτα με ασημι (βλ animal 206...) |
307cc alu έγραψε: |
Δες και το logo στην υπογραφή του shark_zak |
καλό εεεε ![]() τα είχε φτιάξει το 206club σε κάποιον αυτοκολητά και μου το έβαψε ο Ady.... |
john83 έγραψε: |
file mou pou tin ebales 60 eyrw tin sita?thelw na balw kai egw(se 307) kai oloi mou lene gyrw sta 100 eyrw! |
Και κάτι άλλο: Οι έχοντες τον προφυλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο, ως επί το πλείστον, κάνουνε το εξής τραγικό λάθος: Πίσω από την πινακίδα αφήνουν ένα τεράστιο κενό! Όποιος θέλει να καταλάβει τι λέω, ας δει τιν σίτα του Σίμου ![]() ![]() ![]() |
Ναι, την δική σου λέω που είναι χάλια ![]() ![]() |
τσου ρε λακη...μια χαρα ειναι....χιχιχι ![]() |
volvos έγραψε: |
μπορει να μου πει καποιος για τη μασκα του φαιςλιφτ με το νικελ χειλακι?
ειναι κολλημενο το νικελακι που εχει στο κατω μερος της η βγαινει? μιλαω για τη μαμα σιτα του προφυλακτηρα απο 03 και μετα... ο λογος.... σκεφτομαι να βαψω στον ζαντα μου το χειλακι αυτο και το λιονταρι σε ματ ανθρακι σαν τη λεγκερα της οζ. σε μαυρο που ειμαι εγω ιιισως δειχνει ωραιο. περιμενω ντοματες.τελικα οι τρακες ανοιγουν την ορεξη για καγκουριες ![]() |
ψαχνω μαυρη σιτα (ή σκουρο μπλε αν υπαρχει) σε διασταση περιπου 1.20Χ20 για το νεο προφυλακτηρα.
οποιος γνωριζει καταστηματα που μπορω να αγορασω θα ηθελα να βοηθησει: παρακαλω μονο οποιος γνωριζει σιγουρα οτι καποιο καταστημα εχει μαυρη σιτα για προφυλακτηρα, γιατι πιεζει ο χρονος και δεν γινεται να γυρισω ολη την Αττικη ψαχνοντας. ευχαριστω ![]() |
Πριν αρχίσω το συνηθισμένο ρεπερτόριο μου, απλά επισημαίνω πως η δική μου έχει 1 χρόνο περίπου βαμμένη και δεν έχει πάθει τίποτα...
Οπότε, μάλλον δεν στα λένε καλά... ![]() |
για σενα το πιστευω οτι δεν εχει παθει τιποτα αλλα εσυ κατεβαζεις προφυλακτηρα σε 15 λεπτα. |
Steve έγραψε: | ||
Έχεις μείνει πίσω... 7 λεπτά πλέον ![]() Άμα βρεις καμία σίτα σαν αυτή που φοράει το EVO (ήτοι καρρώ 1x1cm τρύπα περίπου) σφύρα μου γιατί ψήνομαι ![]() |
αν τη βαψω θα ξεφλουδισει μετα απο λιγο καιρο,
Σteve να τη βαψω μπορω αλλα δεν θελω γιατι μετα απο λιγο καιρο θα χαλασει-ψαχνω λοιπον μαυρη. ![]() |
PICASO έγραψε: |
Μαυρη σιτα υπαρχει!!!
Αν βαψεις την αλουμινιου ξεβαφει(τουλαχιστον η δικη μου ξεβαψε) αλλα την περναω ενα χερακι με το πινελο οταν το χρειαζεται!!!!! |
Και πόσα φράγκα έχουν όλα αυτά;; Μήπως αξίζει να πάρουμε κατευθείαν μαύρη.....; |
Και πόσα φράγκα έχουν όλα αυτά;; Μήπως αξίζει να πάρουμε κατευθείαν μαύρη.....; |
πιο σωστος ο Ζησης !!!! |
σορυ Σταυρο! |
προβληματιζομαι πως θα την πιασω στερεα ωστε να μην κουνιεται ρουπι απο τη θεση της. ![]() ![]() |
Steve ο τσαντίλας έγραψε: |
Πάλι έχει ο θείος Steve την λύση. Ποιά σίτα έχει επάνω ο προφυλακτήρας? την "μαμά"? Αυτή με τις κυψέλες ή με τις γραμμές? Πες μου και θα προχωρήσω στην εξήγηση ![]() |
UnderTaker έγραψε: |
Και??? Για πες μας εντυπώσεις...? Πόσα άλογα πήρες με τη σίτα...??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fallen_angel82 έγραψε: |
Παιδιά καλησπέρα...θα προσπαθήσω να φτιάξω το λογότυπο του 206 μπροστά στο χρώμα του αμαξώματος...? |
Baphomet έγραψε: |
να πας στον drago που είναι και συνεργάτης μας! κάντου ένα τηλέφωνο (υπάρχει στο eshop) να του πεις τι ακριβώς θέλεις και ενημερώσου. ![]() |
πως θα το κανεις μονος σου, με το χερι...? η θα πας σε αυτοκολλητα να σου φτιαξει την μητρα... ![]() |
kanelj έγραψε: |
Εκτυπωνεις το λογοτυπο σε ενα χαρτι,το κοβεις,το ακουμπας πανω στην σιτα και το ψεκαζεις με οτι χρωμα σπρει θελεις και ετοιμο!
![]() |
Θα φτιάξω κάτι σαν το δικό σου στον υπολογιστή και μετά μάλλον θα πάω σε αυτοκολλητά, ακόμη δεν το έχω επεξεργαστεί πολύ. Είμαι Βόλο και θα κατέβω Αθήνα σε 2 εβδομάδες. Τότε μάλλον θα βάλω τη σίτα. |
Πήγα σήμερα για σίτα στην OTOMOTO. Δυστηχώς δεν είχε τη foliatec που ήθελα, έπρεπε να την παραγγείλω. Μια βδομάδα περίπου και εγώ ανεβάίνω Βόλο πάλι την Κυριακή. Ο DimiP είχε πει 50€ η σίτα με δωρεάν τοποθέτηση. Εμένα μου είπαν περίπου 50€ η σίτα και 20€ η τοποθέτηση. Πήρα στο Drago και είπε ότι η σίτα έχει 45€ αλλά δυστηχώς δεν κάνει τοποθέτηση. Ο Louis κάνει τοποθέτηση? |
MEMsound έγραψε: | ||
![]() ![]() |
...αποφάσισα, τελικά μαύρη θα βάλω!!! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() Μόνο μην με ρωτήσεις από ποια εταιρία είναι. Δεν έχω ιδέα...(ακόμα...) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απίστευτο!!! Ξέρουμε τιμή? ![]() |
Stevon έγραψε: |
Ο κωδικός της Peugeot Sport για αυτή την σίτα , την οποία κανονικά φοράει το RCC είναι ο CR19500-01 και κοστίζει 105€.
Περισσότερες λεπτομέρειες εάν τα καταφέρω θα δώ αυριο. |
![]() ![]() Βγάλε μία φώτο αλλιώς θα βγάλω εγώ την Πέμπτη που ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ έρθεις!!!! ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Κωδικος 000096431V. |
Stevon έγραψε: | ||
151.94€...?? ![]() |
με πόσο? ![]() ![]() Από τι είναι? Από "κοτετσόσυρμα"??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
H ασημί σίτα της Peugeot που αναφέραμε "πιο πάνω" |
Επειδή κάποιο στην Λέσχη ρώταγαν για σίτες, λοιπόν, πήρα τρελή μαύρη σίτα, από μαγαζί τρύπα στο Ίλιον, 18 ευρώ ![]() |
ένα How-to... MΠΟΡΕΙΣ! ![]() |
"Παιδακια" sorry για την καθηστέρηση αλλά μας πήραν καπάκι οι εορτασμοί....
Οι φώτο "που χρώσταγα": http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_01s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_02s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_04s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_07s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_10s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_13s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_17s.jpg http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/sita_p206_19s.jpg ![]() ![]() Για αναλυτικές τιμές οι "γνωστοί γνώστες"... |
Stevon έγραψε: | ||
151.94€...?? ![]() |