Gr@lly έγραψε: |
Θέλω να σφαχτούμε στην πίστα.. |
Steve έγραψε: |
Και έλεγα ποιούς θα ράψω... ![]() |
Gr@lly έγραψε: | ||
χα.... Παιδία θέλω να δω τον στιβ να τρώει χώμα... |
Gr@lly έγραψε: |
Gonakinen..
Ελπίζω η Κρήτη να μας τιμήσει με την παρουσία της.. |
gonakinen έγραψε: | ||
Tιμή και για την Κρήτη, και μάλιστα έχουμε βρεθεί και σε Καρτόδρομο και Μέγαρα.. Ειδικά στο 2ο GTCC 2006, Σαββάτο βράδυ φορτώσαμε 3 Rallye και βγήκαμε Πειραιά Κυριακή, τρέχοντας για τον Καρτόδρομο και μετά τον αγώνα αμέσως πίσω για να προλάβουμε το καράβι... Το κακό ειναι ότι από τα 3 Rallye τα δύο είναι μέσα και ετοιμάζονται για αγωνιστικά και το δικό μου έχει πλήρη μεταμόρφωση σε Rallye βόλτας με σκοπό να μην ξανατρέξει παρά μόνο σε δεξιοτεχνίες... με σκοπό τη θέση να παρει κάποιο αλλο Rallaκι ![]() Οπότε δύσκολο να βρεθούμε πάνω... |
Lef205 έγραψε: | ||||
Παντως και για βολτα α ερθεις, σπιτι να μεινεις εχεις. ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Δεν με βλέπω να προλαβαίνω.... ![]() Κρίμα! ![]() ![]() ![]() |
peugeot_girl έγραψε: |
Θα ηθελα πολυ να ειχα και συμμετοχη σε αγωνα. Αλλα λογω οτι το saxaki μου εχει προβλημα εχω φάει σίγουρα το αριστερό άλλα ίσως κ το δεξί σινεμπλοκ και το αμάξι στα φρεναρίσματα τρανταζετε αρκετα. Συγουρα στο επομενο θα δωσς το παρον μου |
fynos έγραψε: |
Πράγματι ήταν μια πολύ καλή εκδήλωση !
Φυσικά και πάλι τα rally 'γαζώνανε', από τα πλέων γήινα αυτοκίνητα ![]() http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/DSC00288.jpg |
Αρχίζω να ενεργοποιούμαι να φιαχτεί γιατί αν δεν είμαι και στον επόμενο θα δαγκώσω καμία λαμαρίνα! |
Steve έγραψε: | ||
Ελπίζω και εγώ να φιαχτεί μπας και πάρουμε κανα τιμολόγιο! ![]() Κατηγορία Ζ, με τα σώβρακα παρμένα από ένα SMART ROADSTER BRABUS 700 ![]() ![]() ![]() ![]() Α ρε π***άνα ανακαίνιση.... ![]() |
Μην κοκορεύεσε γιατί όσο και να χτυπάς τον κ...ο σου κάτω, χρόνο όπως το Brabus δεν βγάζεις. Απιαστος για 1.400άρι!
... και από ένα αυτοκίνητο με τα μισά σου κυβικά!!!! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
βασικά δεν είναι ευκολο κάτι τέτοιο γιατί πρέπει να ξεπεράσεις το φόβο (που όλοι νοιώθουμε...) ότι "δεν θα στρίψει αν δεν στρίψω κι άλλο το τιμόνι"... |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: |
Το ASTRA OPC φοράει μπλοκέ?
Ο χρόνος του είναι καλύτερος από πολλά Evo-Subaru ![]() Και γράφουνε ότι δεν στρίβει...... |
Steve έγραψε: | ||
Μπλοκέ ολεεεεεεε.... Μπλοκέ ολεεεεεεε.... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Καλά φόβος υπήρχε γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στα exalto2, τα οποία τα ένιωσα ετοιμοπόλεμα στον τρίτο γύρο. Αντίθετα όταν είχαμε μπει παλιά Αφίδνες στο trackday με τα exalto1 θυμάμαι ότι πήγαινα πολύ καλύτερα και ας ήταν και ψιλο βρεγμένη η πίστα. Το GTCC μου άναψε φωτιές και θέλω να ρίξω χρόνους ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
Συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς για την προσπάθεια τους και στους διοργανωτές για την ομαλή λειτουργία του αγώνα που εγώ προσωπικά δεν είδα να πηγαίνει κατι στραβά όπως στα Μέγαρα. Είδα κάποια στιγμή τον Τάσο βέβαια να κυνηγάει με την κόκκινη σημαία μια τριάδα bmw-ascona-ascona ![]() ![]() ![]() Ο οδηγός του κάτεραμ είναι χρήστης στο φόρουμ μας / μέλος της λέσχης? Μερικές φωτο μπορείτε να δείτε ![]() |
Μην κοκορεύεσε γιατί όσο και να χτυπάς τον κ...ο σου κάτω, χρόνο όπως το Brabus δεν βγάζεις. Απιαστος για 1.400άρι!
... και από ένα αυτοκίνητο με τα μισά σου κυβικά!!!! ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
όσο για την συγκεκριμένη κόκκινη σημαία αλλά και την σχετική ποινή (+10sec) που επιβλήθηκε στους 2 οδηγούς ήταν απόλυτα σωστή και διακαιολογημένη μιας και το GTCC είναι αγώνες χρονομετρημένων γύρων και όχι αγώνες drift... ![]() ![]() ![]() |
206 CC RG έγραψε: | ||
Θα βάλω μοτέρ με τα...3πλα κυβικά από το smart (2lt),θα τα ράψω, δεν θα σας το πω και όταν θα ανοίξουμε το καπώ θα μείνω και εγώ έκπληκτος!!¨¨...Πω,πω...¨¨ ![]() ![]() |
206 CC RG έγραψε: |
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έτρεξαν(κυριολεκτικά και μεταφορικά) και ειδικότερα στον Τάσο, στον Νίκο, την Έυα και τον Sisifo που ψήθηκαν στον ήλιο!! |
Eνα θα πω.....:
Ζηλεύωωωωωω Εβλεπα όλους που τρέχανε, και δάκρυα έβγαιναν από τα μάτια μου! Εβλεπα το αμάξι μου σε άθλια κατάσταση παρκαρισμένο πιο δίπλα και ήθελα να το πάρω και ακόμα και όπως ήταν να έμπαινα μέσα!!! |
Lef205 έγραψε: |
την Παρασκευη που βρεθηκαμε στη 1 το βραδυ στο Καματερο να ξηλωνουμε χταποδια |
206 CC RG έγραψε: |
Η γραμματεία ήταν στην σκιά, γι'αυτό και δεν είπα τίποτα! ![]() ![]() |
Ronin έγραψε: | ||
Πάρτε ένα τηλ ρε γιούτσο ή στείλτε ένα πμ να έρθω για βοήθεια... ![]() |
vinman έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με 150 συμμετοχές πάνω απο το κεφάλι μου με φαντάζεσαι στον ήλιο??? Σαν κοτόπουλο θα είχα γίνει απο τη ζαλάδα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συγχαρητήρια και απο μένα προς όλους τους συμμετέχοντες.... Αν και δεν έτρεξα για πρώτη φορά φέτος λόγω κούρασης...ζήλεψα και εγώ όπως και ο Τάσος... Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για το τρέξιμο που έριξαν για να γίνει αυτός ο υπέροχος θεσμός...και ιδιαίτερα τους Τάσο(φανταστικός στον ρόλο του αλυτάρχη...),Μάνθο(η ψυχή των χρονόμετρων),Κωνσταντή(πολύ καλή δουλειά στην ροή),Νίκο(επίσημος φωτογράφος...έλιωσε 3 κάμερες...),Εύα(μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα...),Δημήτρη(επίσης πολύ καλός συντονισμός στην ροή...),Ορέστη(ψήθηκε απο το ήλιο και μάλλιασε η γλώσσα του...) και φυσικά την πολύτιμη βοηθό μου στην γραμματεία Βικτόρια που χωρίς αυτήν θα είχα πελαγώσει... ![]() |