RASTAVIPER έγραψε: |
Καλημέρα βρε παιδιά.
Σας έβλεπα χτες πώς τσακίζατε το προφιτερόλ (εγώ φυσικά δεν τόλμησα καν να πλησιάσω, μην κατηγορηθώ ξανά για διαφυγόντα κέρδη ![]() ![]() Πόσο σας χρέωσε πάλι?Κανένα 2ευρω την κουταλιά?? ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: | ||
α να χαθείς! κρύε! ![]() ![]() ![]() εγώ είμαι κουβαρντού γυναίκα, δεν έχω τέτοια κολλήματα! και για όσους δεν ξέρουν, χθες στη λέσχη κέρασα ένα προφιτερόλ από το Ανδριάς για την καλοτυχία που μου επέστρεψαν τα χρήματα... και φυσικά μπορούσαν να φάνε όλοι χωρίς εξαίρεση, μην κοιτάς που μερικοί πέσαν με τα μούτρα και δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει ![]() ![]() ![]() |
Καλημέρα βρε παιδιά.
Σας έβλεπα χτες πώς τσακίζατε το προφιτερόλ (εγώ φυσικά δεν τόλμησα καν να πλησιάσω, μην κατηγορηθώ ξανά για διαφυγόντα κέρδη ![]() ![]() Πόσο σας χρέωσε πάλι?Κανένα 2ευρω την κουταλιά?? ![]() ![]() |
xrisa-xs έγραψε: |
εγώ είμαι κουβαρντού γυναίκα, δεν έχω τέτοια κολλήματα! |
MEMsound έγραψε: | ||||
Θεωρούσα ότι είχες καταλάβει το λάθος σου της Τσικνοπέμπτης και το άφησες απλά να ξεχαστεί (για αυτό και δεν θεώρησα σωστό να γράψω οτιδήποτε μέσα στο φόμουμ) Αφού πας γυρευοντας ας μιλήσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ (εξάλλου εγώ έξω ήμουν και έψηνα και διάφοροι άλλοι μου είπαν ότι μου είπαν και έγινε ότι έγινε). Για εμένα το περιστατικό θεωρείται εδώ και καιρό λήξαν. Τώρα αν θες να το συνεχίσουμε είναι δικό σου θέμα.
Χρύσα σε αυτό τον "κουβαρντισμό" στηρίζεται η Λέσχη με την έννοια ότι όλοι μας προσφέρουμε ώστε να την διατηρήσουμε. Καθένας μας με τον τρόπο και στο ποσοστό που μπορεί. Άλλος έχει φάει ώρες ατελείωτες εκεί μέσα για να την βάψει. Άλλος έχει βάλει κάμποσες φορές λεφτά για να βγει το ενοίκιο. Άλλος κάθεται βραδιάτικα όταν οι περισσοότεροι την έχουν κάνει με ελαφρά και πλένει με κρύο νερό ποτήρια και κουτάλια. Άλλος έχει λιώσει να καθαρίζει το μπάνιο. Άλλος να σκουπίζει και σφουγγαρίζει Άλλος τρέχει και αδειάζει τα σκουπίδια. Αλλλος τρέχει στο ΜΑΚΡΟ για προμήθειες Άλλος το ένα και άλλος το άλλο. και και και ..... Οι περισσότεροι κάτι κάνουν για να μπορέσει αυτή η Λέσχη να συντηρηθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ από εκεί μέσα... Οταν ΟΛΟΙ και όχι οι περισσότεροι ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ότι η Λέσχη είναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ και όχι κάποιου "τρίτου" και ότι δεν πληρώνεται κανένας για να την φροντίζει τότε θα πάμε μπροστά... μέχρι τότε 2~3 θα τρέχουμε για να τα προλάβουμε ... και δεν θα φτάνουμε κιόλας... ...και στο τέλος θα τσακωνόμαστε. υ.γ. το γλυκό που έφερες ήταν φανταστικό και ακόμα πιο φανταστική σαν κίνηση. ![]() ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
Τοσο μαλ**ας είσαι τέτοιες μαλ***ες λες... |
MEMsound έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν είναι θέμα "on" ή "οff" - topic όταν δεν μπορείται να συνενοηθείται μεταξύ σας για τα απλά και αυτονόητα.
φυσικά άλλοί καταλαβαίνουν από χιούμορ ( ![]() ![]() ωραίο το 3 πλυθηντικό... μα πόσοι είμα-ι/-στε τέλος πάντων... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
(τι ασχολεισαι?) |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Συμφωνω και γω με το παραπανω... ![]() Και με την ευκαιρια ας σβησει κανενας υπευθυνος κανενα περιτο post για πολλα ασχετα βλεπω τελευταια... ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Επειδή επί αρκετό καιρό βλέπω διάφορα και δεν μιλάω για λόγους σεβασμού προς τους υπόλοιπους συνφορουμίτες μου...αλλά και επειδή κάποια πράγματα τελικά προκαλούνται σκόπιμα,θα ήθελα να σε παρακαλέσω Θωμά τα παρακάτω... 1.Σταμάτα να προκαλείς και να ξύνεις συνέχεια τα νύχια σου για καυγά...δεν σε τιμάει καθόλου... 2.Όταν θα κάνεις καταγγελίες για διάφορα θέματα (σαν και αυτό με τη λέσχη)ή θα τεκμηριώνεις με αποδείξεις τις θέσεις σου ή δεν θα μιλάς καθόλου γιατί πολύ απλά η υπομονή έχει και τα οριά της... 3.Δεν θα υποδείξεις εσύ ποια post είναι άσχετα και ποια σχετικά σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και ορέξεις... Αυτά προς το παρόν γιατί βαρέθηκα να βλέπω αηδίες και παλιμπαιδισμούς..... |
2.Ποιος έκανε καταγγελίες κατά της λέσχης.Η λέσχη μια χαρά είναι.Άλλοι της δίνουν άσχημη φήμη και την κάνουν να φαίνεται ως κερδοσκοπική..Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι στον σύλλογο.Μην τα μπερδεύουμε.
|
Και εγώ κορόιδο για κανέναν φοροεισπράκτορα δε γίνομαι.Εγώ έρχομαι καθαρά και μόνο επειδή έχω κάποια παιδιά που μιλάω και επίσης για τα διάφορα θέματα που συζητάμε.Αν έχετε σκοπό να βγάλετε χρήματα από τη λειτουργία της λέσχης να βγάλετε τον τιμοκατάλογο στην πόρτα για να ξέρουμε πόσο χρεώνετε την είσοδο ανά κεφάλι. |
Και με την ευκαιρια ας σβησει κανενας υπευθυνος κανενα περιτο post για πολλα ασχετα βλεπω τελευταια... ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: | ||||||
Μάνο τα έχεις καταλάβει όλα τελείως λάθος.Μάλλον αλλιώς στα είπανε.Και ξέρεις δεν είναι καλό να ακούς μόνο τη μια πλευρά.. ![]() 1.ΚΑταρχήν το όλο θέμα δεν έχει ξεκινήσει από μενα.Και γενικά προτιμώ να κρατώ αποστάσεις από κομπλεξικά άτομα.Τώρα αν πετάγεται κάποιος σε 1 θέμα για μοτέρ και κάνει 1 σκέτο post με εικονιδιάκια και σαχλαμάρες, τότε αυτό δε σου φαίνεται άσχετο ποστ? 2.Ποιος έκανε καταγγελίες κατά της λέσχης.Η λέσχη μια χαρά είναι.Άλλοι της δίνουν άσχημη φήμη και την κάνουν να φαίνεται ως κερδοσκοπική..Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι στον σύλλογο.Μην τα μπερδεύουμε. 3.Αν όλα τα τελευταία posts που έχουν γίνει σε αυτό το topic και αλλού ,σου φαίνονται σχετικά με τον τίτλο του topic...Οκ, τι να πω..Άλλοι συνεχίζουν τις αηδίες και παλιμπαιδισμούς που αναφέρεις πιο πανω. ![]() |
Καλά μπορείτε να μαμήσετε περισσότερο το topic?
Ο κόσμος βγάζει τα προβλήματά του (και τα κόμπλεξ) εκεί που πρέπει. Αυτό το topic τι σας πείραξε? Αλλά βέβαια τα offtopic υπάρχουν για όποτε μας συμφέρει.Όταν θέλουμε να βγάλουμε τα απωθημένα, τα γράφουμε όπου να ναι και κανείς από τους υπεύθυνους δεν αναλαμβάνει τίποτα.Λες και είπε κανείς ότι απαγορεύεται να μιλήσετε.Λοιπόν τώρα τα είπατε??Μπορούμε να συνεχίσουμε επί του θέματος?? ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Ή ακόμα χειρότερα αν σου έσπαγα τα μούτρα |
vinman έγραψε: | ||||
Εμείς τουλάχιστον όπως λές...''μαμήσαμε''ένα topic.... Eσύ όμως ''μάμησες'' όλα τα υπόλοιπα με αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει... Ακόμα οι παρατηρήσεις που σου κάνουν όλοι τις θεωρείς κόμπλεξ....Τελικά έχεις μεγάλη πλάκα.... Όλοι είναι κομπλεξικοί λοιπόν εκτός απο εσένα.... Και όχι...δεν τα είπαμε...Το θέμα σου δεν θα μείνει έτσι,τουλάχιστον όσο ασχολούμαι εγώ ενεργά με τον σύλλογο.... Δυστυχώς το συνεχίζεις και μάλιστα με ειρωνικό και προστακτικό στιλάκι τη στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη απο όλους αν ήσουν σωστός... Και για να μην ''μαμάμε''λοιπόν άλλο το topic θα φτιάξουμε ένα καινούριο (edit:φτιάχτηκε...)όπου θα δημοσιευθούν όλες οι μπουρδολογίες που έχεις πεί κατά καιρούς ώστε να καταλάβουν όλοι με ποιόν έχουν να κάνουν.... Είπαμε ότι η υπομονή και η καλή πίστη έχουν τα όρια τους.....και για να θυμηθούν όλοι το επίπεδο σου,ορίστε τι έγραφες λίγο πριν...για τον Μάνθο...
"Enjoy"... Eκ της MOD Team |
plaketokofths έγραψε: |
...Πάντως σε κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα απόλαυστε το - enjoy |
vinman έγραψε: | ||
Αυτό είναι θέμα της MOD Team και για να το κάνει θα έχει τους λόγους της....οπότε περιτό να το κρίνεις έτσι...απο τη στιγμή μάλιστα που δεν ξέρεις.... Αν ήθελες απλά να ρωτήσεις γιατί υπάρχει το enjoy ας έστελνες ένα π.μ.σε κάποιον moderator να στο εξηγήσει...δικηγόρους όμως πίστεψε με δεν χρειαζόμαστε... |
volvos έγραψε: |
τους τονους στα κειμενα σας υπαρχει καποιο προγραμμα που τους βαζει? |
μιας και υπάρχει δημόσια αντιπαράθεση μπορούμε να μάθουμε κι αυτοί που δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί?
ΥΓ. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι οτι καλό είναι να λείπουν αυτά σε μια ομάδα-λέσχη-κλάμπ. |
Άν αρχίσεις να ασχολήσε ουσιαστικά (και όχι μόνο δικτυακά) με τον Σύλλογο θα δεις ότι θα μαθαίνεις ότι χρειάζεται.
(δεν σου την λέω, αλλά αυτό είναι η πραγματικότητα, επίσης αρκεί το περιστασιακά και όχι το συστηματικά) |
Από την στιγμή που δεν συμμετέχεις σε κάτι δεν χρειάζεται να σχηματίσεις την οποιαδήποτε εντήπωση, ιδίως μάλιστα μεσα από "ουσιαστικά" υποκειμενικές περιγραφές γεγονότων, στα οποία από την στιγμή από δεν συμμετέχεις ούτως ή άλλος δεν σε αφορούν |
Σε ορισμένα θέματα για να σχηματίσεις γνώμη ή εντυπωση πρέπει να τα ζήσεις και μετά να τα κρίνεις. ![]() |
brz20 έγραψε: |
Παρακολουθησα την οραια σας κουβεντα και ειδα οτι απο ενα προφιτερολ εφτασε μεχρι στα οικονομικα της λεσχης και σε σχεσεις ανθρωπων.
Αν το ηξερε ετσι το καημενο το γλυκο δεν θα ερχοταν καθολου προς τα εκει. Για μενα ειναι ολο λαθος απο την αρχη και οχι μονο η αρχη του θεματος. Δεν ξερω τι εγινε.Βλεπω ομως το μετα και αυτο με λιπει.Με λιπει η εικονα.Ειμαστε σε καποια ηλικια που ο τεκμηριωμενος λογος εχει μεγαλυτερη ισχυ απο τις απειλες που κολλανε περισσοτερο σε παιδια του γυμνασιου. Και δεν φταιει μονο αυτος που το αρχιζει,φταιει και αυτος που το συνεχιζει με τον ιδιο τροπο. Δεν κρινω κανεναν γιατι δεν ξερω τι εχει κανει. Η εικονα ειναι αυτη που με εκανε να δημοσιευω αυτο το ποστ. Φιλικα παντα. |
...
... ... Από την στιγμή που δεν συμμετέχεις σε κάτι δεν χρειάζεται να σχηματίσεις την οποιαδήποτε εντήπωση, ιδίως μάλιστα μεσα από "ουσιαστικά" υποκειμενικές περιγραφές γεγονότων, στα οποία από την στιγμή από δεν συμμετέχεις ούτως ή άλλος δεν σε αφορούν. ..... ........ |
plaketokofths έγραψε: | ||||
Διαφωνώ εν μέρει μαζί σου ως προς το εξής: Μπορεί να έχω γνωριστεί τυχαία με κάποιους ή τελοσπάντων εκτός λέσχης αλλά να είσαι σίγουρος πως με νοιάζει ποιον έχω "απέναντι" μου και μιλάω έστω και διαδικτυακά και προφανώς έστω και με αυτό τον τρόπο σχηματίζεις γνώμη για κάποιους, έτσι, αν και έμμεσα, θέλω να ξέρω τι γίνεται εφόσον αναφέρεται. (Λέμε τώρα...) φυσικά δεν είναι όλα ίδιας σημασίας, αλλά το παραπάνω θέμα μου φάνηκε σοβαρό.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ![]() ΥΓ. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε απο κοντά, τουλάχιστον με σένα Μάνθο, γιατί αν γράψω εδώ θα παρεξηγηθώ και θα με "ξανα-πυροβολήσετε". |
Πίστεψε με Κωνσταντίνε κανείς δεν ήθελε να το συνεχίσει το θέμα,και τα περισσότερα παιδιά που είχαν θιχτεί είχαν βάλει νερό στο κρασί τους και το είχαν θάψει μέσα τους.... Όταν όμως οι προκλήσεις συνεχίζονται κανείς δεν μπορεί να κλείσει πλέον τα μάτια του και να κάνει για ακόμα μία φορά τον κινέζο... Ξαναλέω και πάλι ότι τα ανυπόστατα πράγματα θα έχουν και την απάντηση που τους αξίζουν.... Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα κάποιων που έστησαν και τρέχουν την ιδέα του peugeot sport club σε όλες του τις μορφές... |
DimiP έγραψε: |
δεν θελω να συμμετάσχω στο ολο σκηνικο και συγγνωμη για την παρεμβαση-μια μικρη ερωτηση-παρατηρηση:
σε σχεση με το παραπανω , γιατι ολη αυτη η αντιπαραθεση μεσω post δημοσιευεται και μαλιστα την διαβαζουμε ολοι εμεις οι ασχετοι με το θεμα ; σε τι εξυπηρετει να διαβαζω εγω και διαφοροι αλλοι τους καυγαδες 5-6 ατομων ; χωρις να ξερουμε τι συμβαινει και χωρις να εχουμε και ορεξη να μαθουμε (καποιοι) στο κατω κατω ; εαν οπως λες δεν χρειαζεται να σχηματισουμε την οποιαδηποτε εντύπωση μεσα απο περιγραφες γεγονοτων , τοτε γιατι ολος αυτος ο "σκυλοκαυγας" βγαινει στα posts; μηπως θελοντας και μη , διαβαζοντας αυτα τελικα σχηματιζουμε λαθος εντυπωσεις ; αυτο επειδη απλα δεν μου αρεσε η απαντηση στην ερωτηση του "πλακετοκοφτη" που ρωτησε (αχ δεν ηξερε ...δε ρωταγε ..??) για να μαθει ο ανθρωπος και ..αποστομωθηκε. συγγνωμη και παλι για την κριτικη πραγματικα φιλικα ![]() |
Baphomet έγραψε: |
Εξυπηρετεί προφανώς στο ότι εσύ που δεν θες να μάθεις, δεν χρειαζέται να παρακολουθείς το topic. Εγώ που είμαι κουτσομπόλης θέλω να μάθω και δε θέλω να μου στερήσουν το δικαίωμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα κάποιων που έστησαν και τρέχουν την ιδέα του peugeot sport club σε όλες του τις μορφές...
|
Δυστυχώς το συνεχίζεις και μάλιστα με ειρωνικό και προστακτικό στιλάκι τη στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη απο όλους αν ήσουν σωστός...
Και για να μην ''μαμάμε''λοιπόν άλλο το topic θα φτιάξουμε ένα καινούριο (edit:φτιάχτηκε...)όπου θα δημοσιευθούν όλες οι μπουρδολογίες που έχεις πεί κατά καιρούς ώστε να καταλάβουν όλοι με ποιόν έχουν να κάνουν.... |
Καταλαβαίνω τι εννοείς, υπό διαφορετικές συνθήκες θα ερχόμουν στην λέσχη. Κάποια στιγμή θα έρθω πιστεύοντας να διαψέυσω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Θα με πεις προκατειλημένο τώρα και με το δίκιο σου αλλά έχω κι εγώ τους λόγους μου και τους ανθρώπους που κάνω παρέα τους διαλέγω. Έτσι με τα λεγόμενα κάποιων εδώ μέσα δεν έχω σκόπο να κάτσω στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσω το οτιδήποτε, ένας λόγος που δεν με ελκύει η λέσχη. Το χειρότερο για εμένα αυτά τα άτομα δεν είναι ένας περιστασιακός χρήστης-μέλος, αλλά μέλοι που υποτίθεται εκφράζουν την ιδεολογία της λέσχης. Αυτό είναι πρόβλημα μου φυσικά απλά το αναφέρω με την ευκαιρία. |
Πίστεψε με Κωνσταντίνε κανείς δεν ήθελε να το συνεχίσει το θέμα,και τα περισσότερα παιδιά που είχαν θιχτεί είχαν βάλει νερό στο κρασί τους και το είχαν θάψει μέσα τους.... Όταν όμως οι προκλήσεις συνεχίζονται κανείς δεν μπορεί να κλείσει πλέον τα μάτια του και να κάνει για ακόμα μία φορά τον κινέζο... Ξαναλέω και πάλι ότι τα ανυπόστατα πράγματα θα έχουν και την απάντηση που τους αξίζουν.... Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα κάποιων που έστησαν και τρέχουν την ιδέα του peugeot sport club σε όλες του τις μορφές... |
Sidobre έγραψε: | ||
Aυτό θα ήθελα, αν το θέλεις και εσύ, να το αναλύσεις από κοντά ή έστω και με ΠΜ. Με ενδιαφέρει! |
brz20 έγραψε: |
Προς τι η εκρηξη? |
Andreas έγραψε: | ||||
Μανο αν η ιδεα ενος τοσο ωραιου club μπορει να θιχτει απο τα λεγομενα ενος και μονο ανθρώπου τι να πω.Αν οι ιδρωτες των ανθρωπων που ετρεξαν και ακομα τρεχουν μπορουν εστω και στο ελαχιστο να προσβληθουν απο τα λεγομενα ενος... Παλι τι να πω. Ξερεις δινεις αξια στα λεγομενα καποιου οταν λες κατι τετοιο. Προσβαλει οντως την ιδεα του club αλλα οσοι εχουν ματια βλεπουν. Επισης οσοι ενδιαφερονται πραγματικα για το club και αυτοι φαινονται. Τωρα αν καποιος πει κατι εναντια στο club η για τα ατομα που το απαρτιζουν προφανως ειναι εκτος τοπου και χρονου. Καταλαβαινω τον θυμο σου αλλα μην εξισωνεσαι με κατι που προφανως δεν εισαι.(αυτα για σενα Μανο) Υπαρχουν παιδια εδω που κοσμουν αυτο το club και χαρη σε αυτους ειμαι και εγω εδω. Και καλο θα ειναι να μην τους μαμαμε την ψυχολογια με την 1η ευκαρια. Ανθρωποι ειναι οχι ζωα.Καποια πραγματα καλο θα ειναι επισης να μην θεωρουνται αυτονοητα. Επισης καλο θα ειναι να εχουν αποψη ατομα τα οποια τρεχουν γι αυτη την ιδεα και οχι ατομα που κρινουν με "ιδρωτα" απο την πολυθρονα του σπιτιου τους. (αν θελετε πλεον ειμαι διαθεσιμος γι το οτι δηποτε χρειαστει) Αν σας χαλασε οτι ειπα , διαγραψτε με , ειλικρινα αυτη την στιγμη δεν δινω δεκαρα , αλλα αν θελετε να εχουμε ενα club οχι μονο με κοινες συμφεροντολογιες και εγωισμους αλλα σαν μια μικρη κοινωνια που ενας βοηθαει τον αλλον , εδω θα ειμαι και εγω για οπου και οποτε με χρειαστειτε. Ευχαριστώ |
(αν θελετε πλεον ειμαι διαθεσιμος γι το οτι δηποτε χρειαστει) |
"λέω να δώσω ένα κοσμοπολίτικο touch στην βραδυά"... |
christhehealer έγραψε: | ||
Ένα κοσμοπολίτικο touch. ![]() |
volvos έγραψε: |
και οπως βλεπω εγω τα παιδια προσπαθουν να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους δημοσια για να μην λεμε σου'πα μου'πες του'πε... |
plaketokofths έγραψε: | ||
Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν υπάρχει καμία απολύτως έκρηξη. Όλα είναι καλά και ήρεμα απλά θα μπορούσαν και καλύτερα. |
Anyway παρεξήγηση και χωρίς λόγο μάλιστα.
|
Gr@lly έγραψε: |
Απλά όταν κάποιοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν
είναι λογικό να υπάρχει αυτό το κλίμα.... Προσωπικά δεν έχω με κανέναν τίποτα εκτός από μια εξέρεση.. Ούτε με τον Τάσο ούτε με κανέναν..... Και ζητάω και συγνώμη για αυτά που υπόθηκαν στο 106 με τα 150 άλογα... Δεν τον αδικώ ξέρω οτι προσπαθεί για όλους μας.... Ελπίζω τουλάχιστον να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις μας.. |