..a light tha burns twice as bright burns half as long..
DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!
..a light tha burns twice as bright burns half as long..
A.M.A.N....Το Κάθαρμα!
A.M.A.N....Το Κάθαρμα!
A.M.A.N....Το Κάθαρμα!
A.M.A.N....Το Κάθαρμα!
A.M.A.N....Το Κάθαρμα!
---1100 but I'm biting---
---1100 but I'm biting---
Nikel έγραψε: |
Autoglym=Ποιοτητα! Εχει πληρεις σειρα απο προ' ι΄οντα για οτι μπορεις να φανταστεις για την φροντιδα του τουτου σου. Εχω δοκιμασει σαμπουαν, γιαλιστικα, υγρο καθαρισμου τζαμιων, υγρο για τα πλαστικα μερη και τις τσιμουχες και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. |
Vini πραγματι η Autoglym ειναι ακριβη αλλα ειναι κορυφαια ![]() ![]() ![]() |
Vini μαζι σου ειμαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vini έγραψε: |
....είμαι περίεργος να δω αν μετά θα είμαι έτσι.... ![]() |
pezomania έγραψε: |
Απαράδεχτοι οι Tάσος και Κων/ντινος!
1φορά το εξάμηνο 8O με τόση σκόνη και χώμα θα έχει φτάσει το αμάξι 1,5 τόνο και άντε μετά με τα 118hp να φτάσεις τα 200 ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Για έλα να σου πώ ποιος δεν φτάνει και που! ![]() ![]() ![]() Εκεί να δείς σκόνη που θα τρώς!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Πάντως, πλένομαι κάθε μέρα.
(Και το 206 μου κάθε φορά που βρέχει...) Διευκρίνηση στον Πεζομανιακό: Εγώ φταίω για την ανεμοθύελλα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Το παραδέχομαι... Καλά, δεν πρόσεξες ότι ο αέρας ήρθε από Βορρά μεριά; ![]() ![]() ![]() |
svstouk έγραψε: |
Πάντως παιδιά όσον αφορά το κερί, δοκιμάστε το VALMA SUPER WAX και θα πάθετε πλάκα (το έχω γράψει κι αλλού). Μιλάμε ότι εξαφανίζει τις γρατζουνιές του βερνικιού σε χρόνο dt. Αφήστε που κρατάει άνετα για πολύ καιρό. |
svstouk έγραψε: |
Προτιμώ να το πλύνω με AVA και μετά να το περάσω ένα χέρι κεράκι. ![]() ![]() |
chatasos έγραψε: | ||
AVA και λοιπά απορυπαντικά κουζίνας απαγορεύονται διά ροπάλου λόγω των διαφόρων αλάτων που περιέχουν !!!!! Το χρώμα μετά από πολλές χρήσεις θα αρχίσει να ξεθωριάζει.... |
Sidobre έγραψε: |
Ρε'σεις μην πλένετε συνέχεια τα αυτοκίνητα, θα χαλάσει το χρώμα.
Χώρια που η σκόνη και το χώμα προστατεύουν από τις επικύνδυνες ακτινοβολίες του ήλιου! 8O Ακολουθήστε το παράδειγμά μου! Πλύσιμο κάθε 6 μήνες και έτσι το αυτοκίνητο δεν θα δίνει στόχο στα παιδιά με τα κλειδιά (βλέπε γρατζουνιές) και στο δρόμο θα φαίνεται και πιο μάχημο! Για να καταλάβετε το έπλυνα τον 15 Αύγουστο (μετά από 4 μήνες!) και στις 16 το πήγα του σκοτωμού σε χωματόδρομο και το έκανα σαν... κιοφτέ! |
Larry69 έγραψε: |
Το κεράκι αυτό καλό???Απο το Πρακτικερ το παίρνεις?Τιμή???
Αντε να περιποιηθούμε λίγο το χρώμα γιατι στο πλύσιμο μόνο AVA |
Larry69 έγραψε: |
Thanks svstouk κατάλαβα που είναι , θα πάω απο Δευτέρα.![]() Την τιμή δεν την θυμάσαι ![]() |
svstouk έγραψε: | ||
Όχι το PRAKTIKER δεν το έχει. Το πήρα από το ΒΟΥΛΑΛΑ στον Πειραιά, που πουλάει χρώματα αυτοκινήτων. Διεύθυνση δεν ξέρω, αλλά είναι εύκολο να το βρεις. Κατεβαίνοντας Θηβών στο φανάρι πριν τις πρώτες γραμμές στον Πειραιά έχει στο δεξί σου χέρι μια μικρή τρίγωνη πλατεία. Εκεί ακριβώς είναι. Όσο για το αν απλώνεται εύκολα, ναι. Αν το αμάξι έχει πολύ καιρό να κερωθεί θα φύγει και εύκολα στο τρίψιμο. Αν όχι, θα δυσκολευτείτε λιγάκι. Φιλε svstouk, ωστε Πειραια ε; ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. Αλλα πρωτα 2 ερωτησουλες 1. Τι εννοεις οταν λες οτι διορθωνει γρατζουνιες του βερνικιου; και οχι του χρωματος. Βερνικι ;;;;; 2. Πόσο ευκολο ειναι να το κερωσεις το 206 οταν πρεπει (αποσο ξερω) να απλωνεις το κερι σε ενα κομματι οχι μεγαλυτερης διαστασης απο οσο ας πουμε το φτερο του 206 , να το αφηνεις 5-10 λεπτα και μετα να το τριβεις για να γυαλισει χωρις να ξεχαστεις και να το αφησεις περισσοτερη ωρα στο αμαξι γιατι τοτε θολωνει το χρωμα και...κλαφτα χαραλαμπε. Αν ισχυουν τα παραπανω δεν ειναι λιγο δυσκολο να κανεις ολο το αμαξι κμονος σου και επισης να μην ξεχασεις και κανενα σημειο και μετα φαινεται χαλια. Ασε που εχω ακουσει οτι η ολη εργασια πρεπει να γινεται μακρια απο τον ηλιο και την εντονη ζεστη , σε σκια και χωρις υγρασια (βροχερη μερα). Μετα απο ολα αυτα, και ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ, δεν ειναι λιγο δυσκολο. Για πες απο την εμπειρια σου, τι γινεται; Και επαναλαμβάνω ότι κάνει θαύματα στις γρατζουνιές του ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ. Μην παρασυρθείτε και νομίζετε ότι θα εξαφανίσει τις όποιες γρατζουνιές του χρώματος. Επειδή ρώτησα φανοποιό, μου είπε ότι η μόνη δυστυχώς λύση είναι βάψιμο. |
DIMIP έγραψε: | ||||
|
DIMIP έγραψε: |
καταλαβα. ε ρε γελια οταν θα βγω στο δρομο κι θα αρχιζω να τριβω να τριβω... να τριβω ...να τριβωωω.........νυχτωσε ! |
teoman έγραψε: |
Ακόμα περιμένω κάποια απάντηση ![]() Αυτή την ταπετσαρία που κάθε μέρα την βλέπω να ασπρίζει και πιό πολύ,πώς την καθαρίζουμε?Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?Υπάρχει κανένα καλό σπρέι/αφρός που να μην την κάνει χειρότερα? |
teoman έγραψε: |
Να υποθέσω ότι το έχεις πάρει από praktiker? |
alexandros έγραψε: |
Δεν μου λες βρε Vini εσυ που εχεις λυσει και την πορτα...Αμα την λυσεις μπορεις να παρεις το κομματι της ταπετσαριας να το δωσεις στην γυναικα να το πλυνει στο χερι και μετα να το ξαναβαλεις πισω ![]() PS H ερωτηση ειναι σοβαρη(?) |
Slash έγραψε: |
Είπα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με καθάρισμα και το γυάλισμα του σαλονιού. Γι αυτό το λόγο κατευθύνθηκα σε επαγγελματία που ασχολείται με το καθάρισμα αυτοκινήτων, εσωτερικό, εξωτερικό και μηχανής, και όχι σε κάποιο κατάστημα όπως η Autoplus και συναφή. Του ζήτησα καθαριστικό για αρχή για το ταμπλό και τα πλαστικά μέρη, γιατί το σφουγγαράκι που είχα πάρει γυάλιζε μεν αλλά δεν ήταν αντιστατικό όπως έλεγε, και επίσης δεν μπορούσε να πάρει την σκόνη σε γωνίες όπως του ταμπλό με το παρμπρίζ. Του λέω δώσε κάτι που να καθαρίζει και να γυαλίζει το ταμπλό, να είναι αντιστατικό, να το προστατεύει από τον ήλιο, και κυρίως όταν το ακουμπάς (το ταμπλό) να μην σου μένει στην παλάμη μια ωκά λάδι. Και έτσι μου έδωσε ένα καθαριστικό για ταμπλό,δέρμα,λάστιχο και βινύλιο. Λέγεται Eagle One Concours Protectant και είναι σε vaporisateur. Μου είπε οτι τόσο καιρό που είναι στη δουλεία αυτά χρησιμοποιεί γιατί τα έχει δοκιμάσει όλα, ενώ γι αυτό που του είπα εγώ είπε οτι είναι άλλα σπρέι με σιλοκόνη και λάδι που το κάνουν και γυαλίζει έτσι και μένει το λάδι πάνω, ενώ αυτό αυτή είναι non-oily formula. Επίσης του ζήτησα και καθαριστικό για τα βελούδινα bucket. Μου έδωσε ένα σπρέι αφρού της Wurth. Επίσης κάνει και για ταπετσαρίες, και συνθετικό δέρμα αλλά όχι φυσικό. Βέβαια τα καθίσματα μου δεν είναι λερωμένα, απλά για κάποια ανανέωση του χρώματος. Έκαναν το έκαστο 15 ευρώ, σύνολο 30, ενώ αν το πήγαινα εκεί θα ήθελε 50, συν οτι τώρα κρατάω και τα μπουκάλια για μετέπειτα χρήση.
Τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό πλυντήριο, κυρίως με σκούπες με κέρματα ώστε να πάω κάποια στιγμή, να κάτσω κανα δίωρο και να το κάνω με την ησυχία μου. |
Slash έγραψε: |
Είπα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με καθάρισμα και το γυάλισμα του σαλονιού. Γι αυτό το λόγο κατευθύνθηκα σε επαγγελματία που ασχολείται με το καθάρισμα αυτοκινήτων, εσωτερικό, εξωτερικό και μηχανής, και όχι σε κάποιο κατάστημα όπως η Autoplus και συναφή. Του ζήτησα καθαριστικό για αρχή για το ταμπλό και τα πλαστικά μέρη, γιατί το σφουγγαράκι που είχα πάρει γυάλιζε μεν αλλά δεν ήταν αντιστατικό όπως έλεγε, και επίσης δεν μπορούσε να πάρει την σκόνη σε γωνίες όπως του ταμπλό με το παρμπρίζ. Του λέω δώσε κάτι που να καθαρίζει και να γυαλίζει το ταμπλό, να είναι αντιστατικό, να το προστατεύει από τον ήλιο, και κυρίως όταν το ακουμπάς (το ταμπλό) να μην σου μένει στην παλάμη μια ωκά λάδι. Και έτσι μου έδωσε ένα καθαριστικό για ταμπλό,δέρμα,λάστιχο και βινύλιο. Λέγεται Eagle One Concours Protectant και είναι σε vaporisateur. Μου είπε οτι τόσο καιρό που είναι στη δουλεία αυτά χρησιμοποιεί γιατί τα έχει δοκιμάσει όλα, ενώ γι αυτό που του είπα εγώ είπε οτι είναι άλλα σπρέι με σιλοκόνη και λάδι που το κάνουν και γυαλίζει έτσι και μένει το λάδι πάνω, ενώ αυτό αυτή είναι non-oily formula. Επίσης του ζήτησα και καθαριστικό για τα βελούδινα bucket. Μου έδωσε ένα σπρέι αφρού της Wurth. Επίσης κάνει και για ταπετσαρίες, και συνθετικό δέρμα αλλά όχι φυσικό. Βέβαια τα καθίσματα μου δεν είναι λερωμένα, απλά για κάποια ανανέωση του χρώματος. Έκαναν το έκαστο 15 ευρώ, σύνολο 30, ενώ αν το πήγαινα εκεί θα ήθελε 50, συν οτι τώρα κρατάω και τα μπουκάλια για μετέπειτα χρήση.
Τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό πλυντήριο, κυρίως με σκούπες με κέρματα ώστε να πάω κάποια στιγμή, να κάτσω κανα δίωρο και να το κάνω με την ησυχία μου.[/quote] |
mimis82gr έγραψε: |
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΡΙ ; ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΚΕΡΙ. ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: | ||
φιλε slash, δεν καταλαβα το σημειο με τις σκουπες και τα κερματα. Τι εννοεις ακριβως; Υπαρχει πλυντηριο αυτοκ/των που πληρωνεις με κερματα και το πλενεις εσυ? γιατι να κατσεις 2 ωρες; sorry αλλα δεν καταλαβα. |
Slash έγραψε: | ||||
Φίλε εννοώ πλυντήριο που θα έχει για εξωτερικό καθάρισμα, αν κι εγώ το πλένω αλλού, και να έχει ένα μέρος, ξέρω γω ,με καμια 10 σκούπες ,που θα δουλεύουν πχ ένα 5λεπτο με 1 ευρώ, σε ισάριθμους διαδρόμους με κουβάδες νερό και υπόστεγο όπου θα πηγαίνεις, θα καθαρίζεις το αυτοκίνητό σου με την ησυχία σου, με καμιά φραπεδιά, μουσικούλα από τα ηχεία, και θα καθίσεις εκεί να το κάνεις κούκλα το αμάξι. Παλιότερα ήξερα ένα τέτοιο καλό αλλά έκλεισε. |
zzzleepy έγραψε: |
Μόλις τώρα ρώτησα και πάλι το αφεντικό μου σχετικά με το κέρωμα. Μου είπε ότι όντως είναι κέρωμα και γυάλισμα μαζί και αν θέλεις μπορείς να πληρώσεις και για καθαρισμό του σαλονιού (ταπετσαρίες, πλαστικά κ.λ.π.). Δεν κρατάει μόνο τρεις μήνες αλλά πολύ παραπάνω (κοντά στο χρόνο). Τώρα για τιμές δε θυμάται γιατί έχει καιρό που το είχε πάει. Ίσως κάποια από αυτές τις μέρες να περάσω να ρωτήσω για το δικό μου οπότε θα σας πω περισσότερα... Δεν ξέρω πως το κάνουν (αν δηλαδή το τρίβουν με βουρτσάκι όπως λέει ο max) αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό... Λες και βγήκε το αμάξι από την αντιπροσωπεία... ![]() |
Πέτρος έγραψε: |
Αξίζει. Το είπαν και τα παιδια πιο πανω με παραδειγματα. Πηγαινε το σε ενα Mr Car Wash που κανουν πολυ καλη δουλεια. Δυστυχως εχω δει 2 μονο στα βόρεια προαστεια (ηράκλειο και αγ.παρασκευη) αλλά σιγουρα θα εχει και κοντα σου. |
Skull έγραψε: |
Ξεχασα να πω πως ο γειτονας μου που το εχει αυτο το μηχανημα και εχει μπλε 206 σαν το δικο μου ειναι ιδια χρονολογια και φαινετε σε σχεση με το δικο μου ολοκαινουργειο!Το κανει μια φορα το χρονο καλοκαιρι και το εχει κανει 2 φορες ως τωρα! ![]() Ειναι το μυστικο της νεοτητας!!! ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
Λ
Δεν ξερω που μπορεις να την βρεις...θα σου την δανειζα ευχαρηστως αλλα τα χιλιομετρα ειναι πολλα!Σειρα εχει ο seridim! ![]() |
seridim έγραψε: | ||
Άντε Γιάννη από βδομάδα να βρεθούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα σου στείλω pm από Τρίτη. |
DimiP έγραψε: | ||
Γιαννη εκανα μονος με το χερι το 206 το καλοκαιρι που περασε με κερι αλλα μου βγηκε η πιστη!!!! ασε που το εκανα σε 4 δοσεις γιατι δεν γινονταν ολο μια φορα! δεν μπορω να πω εδειξε ομορφο αλλα οχι τοσο οσο το περιμενα. ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ παντως με τιποτα. πολλη κουραση! γιαυτο ψαχνω ενα μαγαζι να πληρωσω και να το κανουν τζιτζι!! ασε που δεν εχω και γκαραζ για να πω οτι θα ασχοληθω μονος με την ησυχια μου. ![]() |
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε: |
Δε μου λες Γιώργο, που είναι η AUTOGLYM?? Βλέπω οτι μένεις Άλιμο, κάπου εκεί κοντά είναι??? |
netblaster έγραψε: | ||
Φιλε Βασιλη, η Autoglym ειναι στην Αργυρουπολη Λαμιας 1 & Αεροποριας!!! Τωρα που ακριβως ειναι δεν μπορω να σου πω...εμενα με πηγαν!!! ![]() ![]() ![]() |
tgi έγραψε: |
Ξέρετε που μπορώ να αγοράσω ένα μηχανάκι για κέρωμα και γυάλισμα αυτοκινήτου???
Είναι πολύ κουραστικό με το χέρι!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ |
voudas έγραψε: |
στο πρακτικερ πάντως έχει σίγουρα.... σήμερα το χάζευα... |
smaraghi έγραψε: |
Το έχει δοκιμάσει κανείς ![]() Το έπλυνα με Overlay ![]() ![]() Αν και είναι για βροχή ![]() Γυαλίζει ![]() ![]() |
smaraghi έγραψε: |
Το έχει δοκιμάσει κανείς ![]() Το έπλυνα με Overlay ![]() ![]() Αν και είναι για βροχή ![]() Γυαλίζει ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
χθες επλυνα ![]() ![]() το καπο μου ειναι σε αθλια κατασταση. 2-3 επιθεσεις πουλιων (τι τρωνε τα ατιμα και βγαζουν τετοια αποβλητα; ![]() δοκιμασα ολα τα καθαριστικα και αλοιφη και κερι αλλα δεν επανερχεται με τιποτα. λεω να δοκιμασω επαγγελματικη λυση κιαν δεν γινει τιποτα να το παω για βαψιμο ![]() επισης ο προφυλακτηρας/καπο/μασκα δηλ. ολο το εμπρος συστημα του 206 απο τα πετραδακια στην εθνικη/αττικη οδο που χτυπανε με δυναμη εχει χαλασει ειναι ολο "σπιθες" οπου εχει φυγει το χρωμα. ψιλα σημαδια μεν αλλα ... ![]() ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Για να ειμαι ειληκρινης οταν ειδα,Δημητρη,τις φοτο απο το αυτοκινητο σου και της zoomαρα ειπα "α τον κωλοφαρδο,ουτε ενα σημαδακι δεν εχει μπροστα"!!!! ![]() Ειναι 4 χρονων αυτοκινητο πως θελεις να διατηρητε σε αψογη κατασταση?? ![]() Η λυση ειναι αυτο που ειχα προτεινει παραπανω:δηλαδη με εκεινο το μηχανηματακι περνας ενα χερι(οχι την ιδια μερα γιατι θα σου βγει η πιστη ![]() (Αυτο που κανουν στα μαγαζια περιποιησης αυτοκινητου ειναι αυτο που περιγραφω πιο κατω!) Τωρα αν εισαι πολυ μερακλης μπορεις να αγορασεις μια χοντρη αλοιφη(για τις μεγαλες γρατζουνιες),μια λεπτη αλοιφη(για τις μικρες),χρωμα αυτοκινητου και κερι!!! Ξεκινας με τις μεγαλες γρατζουνιες οπου με μια μπατονετα βαζεις χρωμα στις σχισμες....μετα την περνας δυο χερια με χοντρη αλοιφη και μετα με την ψιλη! Κανεις και ενα-δυο χερια τις μικρες γρατζουνιες με την λεπτη και μετα το περνας ολο ενα χερι με κερι..... Ειναι μεγαλη διεργασια που την παρατηρησα σε ενα τετοιου ειδους μαγαζι,που εγω βαριεμε να κανω και ετσι θα το δωσω να μου το κανουν εξω και απλα εγω καθε 6μηνο-3μηνο θα το κανω με το κερι+χρωμα!!! ![]() |
BUBA έγραψε: |
Λοπον, ειχα αποκτησει στο παρελθον κατι απιστευτες γραζτουνιες και θαμπαδες στο καπο ως εξης. Βρεγμενο λαστιχο ποτισματος κηπου με κολημενο χωμα και πετραδακια να πηγαινοερεχεται και να σερνεται πανω στο καπω επειδη η μανα μου ειχε την φαεινη ιδεα να περασει το λαστιχο πανω απο το καπο για να ποτισει!
Το χρωμα του αυτοκινητου Μαυρο, δηλαδη πρακτικα οτι ακουμπαει και δεν ειναι λειο αφηνει σημαδι, αρα φανταστειτε πως ειχε γινει μετα. Κι ομως εσβησαν και οι γρατζουνιες και οι θαμπαδες μετα απο καταληλη επαιξεργασια και επιπονη δουλεια σε Mr. Car Wash. Eτυχα και σε καλο τεχνιτη ο οποιος το παλευε σχεδον 1 ωρα με πολλα χερια τριψιμο με την ηλεκτρικη βουρτσα και διαφορες αλοιφες και υγρα. Μην με ρωτησετε τι ακριβως εκανε και τι χρησιμοποιησε αυτο που καταλαβα ειναι οτι μονος μου σε καμια περιπτωση δεν θα μπορουσα να το κανω τοσο καλα. Κοστος 30ε και το καπο σαν καινουργιο. Σημειοτεον στην Autoglym μου ειχαν ζητησει... 90ε για την ιδια δουλεια |
DimiP έγραψε: | ||
που ειναι ο κυριος CAR WASH ;;; διεν/ση ;; |
Οντος ειναι στον ... παγωμενο Βορα - εδω τα χιονια ακομα δε λεν να λιώσουν ![]() Μπορει να περασω σημερα απο εκει φευγοντας απο την δουλεια και να γραψω το βραδυ την ακριβη διευθυνση και το τηλεφωνο. |
πΕτΡοS έγραψε: | ||||
μακρια απο εσενα...σε μερη που δεν καταδεχεσαι να πας... στα βόρεια.... |
Mr. Car Wash 1 Marinou Antypa 37-39, N. HRAKLEIO, 201-2795151
Mr. Car Wash 2 Eθναρχου Μακαρίου 10, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, 201-5786536Μr. Car Wash 3 Aγ. Παρασκευης 127, XALANDRI, 210-6838930 |
razor έγραψε: |
Μήπως ξέρει κανείς τι διαφορά έχει το γενικό πλύσιμο του αυτοκινήτου σε κάποια πρατήρια της Shell που κάνει περίπου 80ευρώ. Ή το μέσα έξω πλύσιμο 40ευρώ ή και μόνο το εξωτερικό κάνει 20ευρώ; Αφού στα άλλα πλυντήρια με 10ευρώ το πλένουν μέσα έξω. Αξίζει να κάνω γενικό πλύσιμο στο 206 μου; |
vinman έγραψε: |
Λαθος τροπο διαφημισης διαλεξες φιλε Δημο.... ![]() Ειμαι σιγουρος πως το συγκεκριμενο post πρεπει και θα κλειδωθει..... Εδω φιλε μου ειναι αθλητικος συλλογος με εκλεγμενα μελη,καταστατικο και κανονες....Θα επρεπε πρωτα να ερθεις λοιπον σε επαφη με τους υπευθυνους του συλλογου,να δεις ποιοι ειμαστε και τι πρεσβευουμε και οχι να προσπαθησεις να κανεις πλαγια διαφημιση μεσω του forum....Αν εισαι σωστος επαγγελματιας ετσι οφειλες να πραξεις.... Πολυ λαθος ο τροπος που προσπαθεις λοιπον να πλασσαρεις τη δουλεια σου... ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Πραγματι παραπεμπει σε διαφημηση αν και δεν διαφημιζει καποιο συγκεκριμενο προϊον.
Παντως αν εισαι επαγκελματιας Δημο καλο θα ηταν να συνεονοηθεις με τους υπευθηνους πρωτα. |
STELIOS έγραψε: |
Πραγματι παραπεμπει σε διαφημηση αν και δεν διαφημιζει καποιο συγκεκριμενο προϊον.
Παντως αν εισαι επαγκελματιας Δημο καλο θα ηταν να συνεονοηθεις με τους υπευθηνους πρωτα. |
Lef205 έγραψε: | ||
Αφου ρε παιδια δεν διαφημιζει κανενα προιον,γιατι αγχωνεστε?Εμενα μου φανηκαν ενδιαφεροντα και χρησιμα αυτα που γραφει ![]() (αν ξεκινησει διαφημιση ομως . . . ![]() |
vinman έγραψε: | ||||
Τα ιδια πανω κατω αναφερει και στην ιστοσελιδα του Λευτερη... ![]() |
Lef205 έγραψε: |
..........Εγω προτεινω να μην γραψουμε αλλα σχολια και να αφησουμε το θεμα στους μοντερέιτορς. ![]() |
AUTOPAINTER έγραψε: |
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ!
Έκανα κάποια δουλειά σε κάποιον νεαρό με ένα Peugeot rally, αυτός με προέτρεψε να γίνω μέλος του club. Δεν προσπαθώ να κάνω διαφήμιση, ίσως να δώσω κάποιες βοήθειες σε θέματα φανοποιία και βαφείς, ίσως να σας λύσω και κάποιες άπορες σας σε γενικά θέματα. Δεν έγινα μέλος κακοπροαίρετα! Δεν μου αρέσει να σκέφτονται άσχημα για μένα! Αν νομίζετε ότι δεν πρέπει να υπάρχω στο club δεν είναι ανάγκη να επέμβει ο web master απλά πέστε το και θα κάνω διαγραφή αμέσως. Να είστε όμως σίγουροι ότι θα χρειαστείτε τις γνώσεις μου, έχω όρεξη και θέλω να βοηθήσω. Τώρα αν τύχει και έλθει και κάποιο παιδί στο μαγαζί μου, καλώς να ορίσει. Αν δω περισσότερες από 5 αρνητικές απαντήσεις θα διαγραφώ. Ευχαριστώ τα παιδιά που είδαν την θετική πλευρά του θέματος μου. |
...και το κυριότερο μην τα πλένεται με απορρυπαντικά, ούτε καν με σαμπουάν για αυτοκίνητα.
Υπάρχουν φτηνά σαμπουάν για το κεφάλι, χρησιμοποιήστε αυτά.[/i] Φιλικά AUTOPAINTER |
overgr έγραψε: |
Ρε παιδιά έλεος. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ορμάτε αμέσως.
Δεν έκανε κάτι μεμπτό. Είπαμε κρατάμε ένα επίπεδο στο φόρουμ, αλλά δεν χρειάζεται να διώχνουμε και τον κόσμο. Άμα είναι έτσι να το κλείσουμε δηλαδή... |
και το κυριότερο μην τα πλένεται με απορρυπαντικά, ούτε καν με σαμπουάν για αυτοκίνητα.
Υπάρχουν φτηνά σαμπουάν για το κεφάλι, χρησιμοποιήστε αυτά. Φιλικά AUTOPAINTER |
overgr έγραψε: |
Ρε παιδιά έλεος. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να ορμάτε αμέσως.
Δεν έκανε κάτι μεμπτό. Είπαμε κρατάμε ένα επίπεδο στο φόρουμ, αλλά δεν χρειάζεται να διώχνουμε και τον κόσμο. Άμα είναι έτσι να το κλείσουμε δηλαδή... |
]και το κυριότερο μην τα πλένεται με απορρυπαντικά, ούτε καν με σαμπουάν για αυτοκίνητα.
Υπάρχουν φτηνά σαμπουάν για το κεφάλι, χρησιμοποιήστε αυτά. Φιλικά AUTOPAINTER |
Παράθεση: |
απλά το post του παιδιού μας πήγε σε άλλη κατευθυνση |
και αν κάναμε λάθος ή οχι θα δείξει στην πορεία |
δεν νομίζω οτι διώχνει κανένας τον κόσμο.... |
overgr έγραψε: | ||||||
Το ποστ δεν πήγε κανέναν σε άλλη κατεύθυνση. Βιαστήκατε νομίζω.
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα? Κανονικά ολοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ακόμα και να φανούν τελικά άλλες προθέσεις του εν λόγω ατόμου στη πορεία, εσείς το λάθος το κάνατε ήδη.
Η πρακτική που εφαρμόστηκε, στη δικά μου μάτια διώχνει τον κόσμο. Χαλαρώστε λίγο... το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων και ως εκ τούτου πρέπει να είναι ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ. Προσπαθήστε να τον κρατάτε έτσι. Δεν χρειάζονται αυτόκλητοι "φρουροί"... Πάντα φιλικά, Σταύρος |
....................Για ένα όμως είμαι σίγουρος, ότι τα υγρά σαπούνια για τα πιάτα καταστρέφουν και το χρώμα και όπως έλεγε και μια ατάκα σε κάποιο διαφημιστικό σποτ « λιώνουν τα λίπη στην στιγμή »
Και αν - λιώνουν τα λίπη στην στιγμή – τι κάνουν στο χρώμα και το βερνίκι του αυτοκινήτου?......... |
zafeirop έγραψε: |
Πέρασα και τα ελαστικά ένα χέρι BABY OIL, λέτε να κανα μαλ***α? Δε νομίζω να πειράζει;;; Σίγουρα τα λάστιχα δε λάμπουν όπως με άλλα γυαλιστικά ελαστικών αλλά το BABY OIL είναι πολύ πιο αγνό. ![]() |
volvos έγραψε: |
εχει πανω απο την autoglym στην πλατεια πριν βγεις αργυρουπολεως ενα μαγαζι που κανει τετοιες δουλειες που τα παιδια ειναι....αλλου.
οσες φορες εχω παει απο εκει η δουλεια τους και η συμπεριφορα τους με εχει σκλαβωσει... επισης εχω επισκευτει και τη σοναξ στη μεταμορφωση οι οποιοι ηταν πολυ καλοι αλλα οπως και η auto glym π α ν α κ ρ ι β ο ι . . . . |
zafeirop έγραψε: |
Κε AUTOPAINTER,
Η συμβουλή σας για το BABY OIL πραγματικά έγραψε. Προς το παρόν δεν γυάλισα ταμπλό αλλά πέρασα ένα χεράκι όλα τα εξωτερικά πλαστικά μέρη του 307 και πήραν άλλη όψη. Σα να τα βαψα. Το ίδιο έκανα και παλιά με ένα spray σιλικόνης το οποίο βέβαια στοίχιζε $$$ και το τσιγκουνευόμουνα. Προσωπικά, χύνω μία μικρή ποσότητα σε ένα μικρό σφουγγάρι, το συμπιέζω για να απλωθεί καλά και μετά περνάω τις επιφάνειες με απαλές, ευθείες κινήσεις... Χερούλια, bumbers, φρύδια, τριμ, βάση κεραίας, πιτσιλιτίρες, βάσεις σχάρας, σίτα εισαγωγής αέρα στις ψύκτρες, καθρέφτες όλα είναι πλέον απαλά σαν το ποπό ενός μωρού :PPPPP Πέρασα και τα ελαστικά ένα χέρι BABY OIL, λέτε να κανα μαλ***α? Δε νομίζω να πειράζει;;; Σίγουρα τα λάστιχα δε λάμπουν όπως με άλλα γυαλιστικά ελαστικών αλλά το BABY OIL είναι πολύ πιο αγνό. ![]() Λέω να περάσω και το εσωτερικό ένα χεράκι... ![]() |
crusader έγραψε: |
...Η καλύτερη και φθηνότερη λύση για να κάνεις τα ελαστικά σου να γυαλίζουν σαν καινούρια είναι το ζαχαρόνερο!!
Διάλυσε λίγη ζάχαρη σε χλιαρό νερό, μούσκεψε ένα πανί ή σφουγγάρι με αυτό και πέρασέ τα. Θα με θυμηθείς! ![]() |
manosm3 έγραψε: |
Παιδια ειναι μεγαλη αναγκη!!!! Πειτε μου πως να βγαλω το ρετσινι απο το χρωμα! Εχει πεσει αρκετα μεγαλη ποσοτητα! |
Road_Runner έγραψε: |
Επίσης υπάρχει ένα πολύ καλό πλυντήριο στηνπεριοχή της πεντέλης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Επίσης υπάρχει ένα πολύ καλό πλυντήριο στηνπεριοχή της πεντέλης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stevon έγραψε: |
...Που δέν έχει όμως ακόμα μηχανή γυαλίσματος...... ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Περιστέρι ή Σεπόλια ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα αυτόματο πλυντήριο της προκοπής με πανιά? |
Touristas έγραψε: | ||
Κάνοντας δεξιά κατεβαίνοντας το ποτάμι προς Πειραιά στην Λένορμαν είναι στα 50 μέτρα ένα car wash με πανιά |
Steve έγραψε: |
Άμα έρθεις Λάρισα, 15 ευρώ μέσα έξω(στο χέρι) με καυτό νερό και καθαριστικά... ![]() |
gusteg έγραψε: |
διαφημιση? απλα ειναι ενα φορουμ που βρηκα πριν λιγο καιρο και μου εχει φανει ιδιαιτερα χρησιμο, καθως εχει πληροφορίες που, ενω ασχολουμαι χρόνια με το αυτοκινητο, δεν τις ηξερα.
αν θεωρείται οτι υπαρχει καποιου ειδους διαφημιση ή απλα σας ενοχλει να το σβησω. |