206 groupA έγραψε: |
και εγω το εψαξα επιφανιακα αλλα τιποτα πες μου κατι αλλο η τιμες που μου ειπαν σου ακουγονται λογικες? |
klain έγραψε: |
Το αυτοκίνητο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΦΟΒΑ... Αυτά για να μην αγχωθείτε οι των 207... Αυτά... |
kazanovas έγραψε: |
Τελικά το πήγα στη peugeot (στο παράρτημα της LION στη Συγγρού) και μου είπαν ότι ήθελε update ο εγκέφαλος. Επίσης, μου είπαν ότι αν το ξανακάνει θέλει αλλαγή η πεταλούδα του γκαζιού, με κόστος περίπου στα 200-250 euros.
Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται ότι με πιάσαν κώτσο?!Λοιπόν 28 ευρώ κόστισε η διάγνωση και αναζήτηση βλάβης, 22 η τηλεφόρτωση εγκεφάλου.Σύνολο 50 ευρώ για κάτι το οποίο μπορεί και να ήταν παροδική βλάβη.Κι όσο σκέφτομαι ότι στη peugeot στα Γιάννενα όποτε μπαίνει στο διαγνωστικό δε μου πίρνουν τίποτα.. Α τους είπα να μου ρυθμίσουν και τα φώτα γιατί μου φα΄νοταν ότι φώτιζαν το Θεό.Κόστος για ρύθμιση προβολέων...16,7 ευρώ!!Μη τα πολυλογούμε επειδή άλλαξα και μία λάμπα που είχε καεί τελικά έδωσα 74,5ευρώ από το πουθενά! Δε πάμε καλά... |
206 groupA έγραψε: |
Μηπως τελικα θελαν να μου πιασουν τον κ....ο στην Lion? |
klain έγραψε: | ||
Όσον αφορά το δικό μου (ίδιο φαινομενικά πρόβλημα στο 207)... Σε 20 λεπτάκια το πήρα και έχουν σταματήσει βλακοενδείξεις και τα προβλήματα στο ξεκίνημα... Το μόνο περίεργο που παρατήρησα...είναι οτι πλέον το βεντιλατέρ συνεχίζει να λειτουργεί και αφότου σβήσω τη μηχανή, βγάλω κλειδί κτλ... Κάτι που 99% δεν το έκανε πρίν το "σέρβις"... Να αρχίσω να ανησυχώ; Δεν το κάνει πάντα... κάποιες φορές μονο... (και χωρίς να το έχω ζορίσει ιδιαίτερα..εώς καθόλου..) |
kazanovas έγραψε: |
και δε μπορούσαν να μου κλείσουν ρεαντεβου μέχρι το τέλος του μήνα!! |
Touristas έγραψε: | ||||
Αυτό το 99% καλύτερα να το ξανασκεφτείς μιας και δεν έχει καμία απολύτως σχέσει με το σέρβις. Αυτή τη λειτουργία την έχουν ΟΛΑ σχεδόν τα μοντέλα. |
DIMCHRI έγραψε: |
μου άναψε και εμένα το κίτρινο λαμπάκι του κινητήρα και εμφάνισε στην οθόνη antipollution fault καθώς πήγαινα στην αττική οδό και ...
Πρώτα έκανε ένα κόμπιασμα και μετά ξαναάναψε. Μου το πρωτοέκανε όταν βάλαμε τα ξένον, και το σβήσαμε με τον αργύρη. Τώρα θα πρέπει να το ξαναπάω να δω τι παίζει.... ![]() ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Ξανα γραψ'το με Ελληνικους χαρακτηρες,αλλιως θα διαγραφει........ ![]() |
bak έγραψε: |
Εχω 307 μοντελο 2006 1600κε. Γεμισα με απλη αμολυβδη σε s***l πανω στην εγνατια οντας σε εκδρομη και μετα απο καμια 50αρια χλμ δε μου κραταγε ρελαντι. Οποτε μαρσαρω στις 5-6000 στρ και μου βγαζει το ANTIPOLLUTION FAULT με παραλληλο συμπτωμα να μην κραταει ρελαντι 7 στις 10 φορες. Συμπληρωσα οτι εκαψε με 100αρα απο εταιρο ανταγωνιστη B* και μετα απο καμια 50αρια χλμ εσβησε το λαμπακι κι εφτιαξε και το ρελαντι.Εν τω μεταξυ πηρα κι ενα υγρο καθαριστικο που το βαζεις στο ντεποζιτο αλλα δεν το χρησιμοποιησα και το φυλαξα, αχρειαστο να ειναι! Στην αντιποσωπεια που ρωτησα (β.ελλαδα) μου ειπαν οτι αν δεν λειτουργει τρικυλινδρο, οποτε ειναι σοβαρο το θεμα, να μην ανησυχα γιατι ειναι θεμα βενζινης και θα σβησει ειτε μονο του ειτε με διαγνωστικο! |
MLN έγραψε: |
να σημειωσω κιολας πως το αμαξι δεν τουρμπιζει !!!!!!! |
salex έγραψε: |
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε. |
MLN έγραψε: |
απωλεια χρονισμου ??? δηλαδη ??? πως διορθώνεται αυτο ??? αυριο το παω συνεργειο ... αν βγαλω το πλακακι της forge που εχει η σκαστρα μου λετε να φτιάξει το πρόβλημα ?? |
salex έγραψε: | ||
Μάνο, παρατήρησες αν το αυτοκίνητο λειτουργεί τρικύλινδρο; Αν έστω και για λίγο ρέταρε ή ένιωσες κάτι περίεργο στη λειτουργία του; Αν όχι, τότε υπάρχουν τρία υποενδεχόμενα: 1) Απώλεια Χρονισμού (πολύ συνηθισμένο) 2) Σφάλμα με την βαλβίδα διαχείρισης πίεσης που προκαλεί την απώλεια της τουρμπίνας. 3) Να διαλύθηκε η σκάστρα, οπότε δεν πρόκειται να ξανατουρμπίσει ποτέ μέχρι να αντικατασταθεί. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δεις τον κωδικό βλάβης με διαγνωστικό, ώστε να πάρεις μια ιδέα του τί μπορεί να το προκάλεσε. |
dimisboukis έγραψε: |
Απο προχτες το ειχα μονιμα το σφαλμα χωρις να συμβαινει το παραπανω.Σημερα πηγα σε διαγνωστικο να το σβησω και ο κωδικος του σφαλματος ειναι P0141?Tι ακριβως σημαινει αυτο γιατι μολις το εσβησα το ξαναεβγαλε παλι. |