Miltellas έγραψε: |
Αυτά για την ώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να στηρίξουν τους συνεργάτες μας για να ευδοκιμήσει ο κόπος των μελών που τρέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μέχρι τώρα είχα και άλλες συμφωνίες οι οποίες δεν ευδοκίμησαν λόγω αποχής και ανεπάρκειας του 206Club στην Θεσσαλονίκη να στηρίξει την προσπάθεια. Τον πρώτο καιρό δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα όμως αυξανόμαστε. Προσωπικά στηρίζω όλους τους συνεργάτες μας ακόμη και κατευθύνοντας σε αυτούς μη κατόχους 206! Μόνο και μόνο για διατήρηση της επαφής. |
Svstouk έγραψε: |
Καταρχήν συγχαρητήρια!
Τώρα, τι να πω; Πόσοι πήγαν να πάρουν τα MOTUL, που έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις εδώ μέσα, από την αποθήκη στο Αιγάλεω; Απ' όσο ξέρω, κανένας δεν έχει καταφέρει να τα βρει σε καλύτερη τιμή από αυτή που διαπραγματεύτηκα : 19ευρώ/2λιτρο και σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας 18ευρώ/δίλιτρο. Και τον τύπο δεν τον ενδιέφερε αν είμαστε νομικά club ή όχι. Από ό,τι ξέρω, δεν έχει πάει κανείς. Συννενοήθηκα με επίσημη αντιπροσωπεία για σέρβις, μιλάμε για 10% έκπτωση και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε club, ας τα ακουμπάει ο καθένας όπου καταλαβαίνει. Συγγνώμη αν έγινα εριστικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί. |
Svstouk έγραψε: | ||
Καταρχήν συγχαρητήρια! Τώρα, τι να πω; Πόσοι πήγαν να πάρουν τα MOTUL, που έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις εδώ μέσα, από την αποθήκη στο Αιγάλεω; Απ' όσο ξέρω, κανένας δεν έχει καταφέρει να τα βρει σε καλύτερη τιμή από αυτή που διαπραγματεύτηκα : 19ευρώ/2λιτρο και σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας 18ευρώ/δίλιτρο. Και τον τύπο δεν τον ενδιέφερε αν είμαστε νομικά club ή όχι. Από ό,τι ξέρω, δεν έχει πάει κανείς. Συννενοήθηκα με επίσημη αντιπροσωπεία για σέρβις, μιλάμε για 10% έκπτωση και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε club, ας τα ακουμπάει ο καθένας όπου καταλαβαίνει. Συγγνώμη αν έγινα εριστικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί. |
Tomcat έγραψε: |
Μου αρέσει πολύ ή δρστηριότητα σας αλλά, πως έχετε εξασφαλίσει ότι αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα τα καρπωθεί και κάποιος άσχετος που απλώς θα έχει κάνει ένα register στο site χωρίς post ? Ή είναι για συγκεκριμένα άτομα? Θέλει δυστύχως λίγο γραφειοκρατεία η κατάσταση για να μείνουν όλη ευχαριστημένοι!!!
Εμείς από Αθήνα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις προσφορές? Γιατί Bilstein GrN 450e δεν έχω ακόμα να καταφέρει να τα βρώ! |
Στην συνέλευση που είχε γίνει είχε αναφερθεί ότι το forum θα έκλεινε για ένα διάστημα και μετά τα μέλη του club θα είχαν πρόσβαση σ'αυτό ενώ τα απλά register σε κάποια μόνο topic. Mε βάση αυτή την λογική ανέφερα την σκέψη μου και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το παράπονο , που αρκετοί εδώ μέσα νίωθουν.Τόσο καίρο δεν έχω κερδίσει από το club σε χρήματα και δεν είναι και κάτι το οποίο το επιδιώκω αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο , οποιοσδήποτε άσχετος να επωφελείται από τις ειδικές προσφορές για τα μέλη που για να υπάρχουν κάποιος απο εμάς έχει τρέξει πολύ.Εκτός βέβαια αν δεν είναι και τόσο ειδικές. |
Miltellas έγραψε: |
Με τον καιρό ίσως να είναι σε θέση και το Club να αγοράζει σαν Club και να έχει μια μικρή παρακαταθήκη προϊόντων στην έδρα. Δεν ξέρω εάν νομικά υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. |
DimiP έγραψε: |
αγορασα σημερα το απογευμα 4 λιτρα MOTUL 300V chrono 10/40 και 5 λιτρα βαλβολινη Elf tranself TRJ 75/80. απο το καταστημα στην Θηβων 407 (αναμεσα καβαλας και Ιερας Οδου) οπως ειχε αναφερει ο Svstouk (αν δεν κανω λαθος).
Ο τυπος ειναι πολυ ωραιος και αν δεν βιαζονταν τοσο θα μπορουσε να με εξυπηρετησει καλυτερα. Οι τιμες αλλαξαν! και μου ειπε να ενημερωσω οσους ενδιαφερομενους του club (το αναγνωριζει!) οτι θα παιρνουν τα εξης προιοντα στις εξης τιμες: motul 300V chrono 2lt.........19.5E Elf tranself TRJ 5lt...............29.5E οποιος θελει μπορει να προμηθευτει αυτα τα προιοντα . προσωπικα τα motul τα ειχε στην πιο φθηνη τιμη που μπορεσα να βρω. Φυσικα ανεφερε ξανα οτι μαζικη παραγγελια θα ριξει κιαλλο το κοστος. |
alemao_rallye έγραψε: |
μονο 19,5 ευρά το 2λιτρο Motul;
χμμμμμμ εγώ το αγοράζω απο έναν στο Περιστέρι, 47 ευρώ τα 4 λίτρα. μιλάω πάντα για το 300V chrono 10-40. πως το λένε το κατάστημα; |
"Λιπαντική" Ενημέρωση :
Αφού στήθηκα μια ώρα στον Πουλάκη περιμένοντας τον υπεύθυνο, και αφού συζήτησα μετά μαζί του, μου είπε ότι μπορεί να μας φέρει τα TOTAL 5W/40. Την Πέμπτη θα μάθω την τιμή, οπότε και θα του πω αν ενδιαφέρομαι ή όχι. Πάντως, από ό,τι κατάλαβα, θα μας τα φέρει άσχετα με την ποσότητα. ![]() Μετά πέρασα από την αποθήκη στο Αιγάλεω, όπου και έχω κάνει τη συμφωνία για τα 300V. Για όποιον ενδιαφέρεται : MOTUL 300V CHRONO 10W/40 : 19,5 ευρώ το ΔΙλιτρο. ![]() MOTUL 6100 Synergie 5W/40 : 15 ευρώ το ΔΙλιτρο. ![]() MOTUL 8100 E-Tech 0W/40 : 9,40 ευρώ το λίτρο ![]() Elf Excellium 5W/40 : 9,30 ευρώ το λίτρο ![]() Από όσο γνωρίζω, οι τιμές είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε (αν όχι οι καλύτερες) κι αυτό γιατί ο τύπος έχει αποθήκη, όχι μαγαζί ![]() Αν οι τιμές των TOTAL είναι αυτές που θέλουμε, με βλέπω να τα αγοράζω κάποια στιγμή. Αν πάλι δεν είναι, μάλλον θα πάω για το 6100. Ο αποθηκάς αυτός δεν μπορεί να φέρει το TOTAL γιατί δεν τον συμφέρει (όπως δυστυχώς το είχα προβλέψει!) Κρίμα, γιατί πιστεύω ότι σε αυτόν θα βρίσκαμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.... ![]() Κάτι τελευταίο. Ο τύπος στο Αιγάλεω είναι διατεθιμένος να μας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλουμε, και φυσικά να το έχει. ![]() Οπότε, όποιος θέλει κάποιο άλλο, ας τον πάρει ένα τηλέφωνο να το συζητήσουν. Τα στοιχεία του τύπου στο Αιγάλεω είναι στη διάθεσή μου. Όποιος θέλει, ας μου στείλει ΡΜ να του τα δώσω. ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πάντως έγω έβαλα τα Synergie 6100 10w/40 πριν μια βδομάδα περίπου με 15 e το δίλιτρο και χωρίς κάποιο παζάρεμα! +5 e φίλτρο της Pug!
Μάλιστα μου είπε κάτι ότι το φίλτρο είναι διαφορετικό για μοντέλα 2000 από 2001 όπως και από 2002.Ισχύει κάτι τέτοιο? |
Μάλιστα μου είπε κάτι ότι το φίλτρο είναι διαφορετικό για μοντέλα 2000 από 2001 όπως και από 2002.Ισχύει κάτι τέτοιο? |
Ady έγραψε: |
Στέφανε, ξέρεις αν είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ ?
Αλλιώς να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω..... |
Ady έγραψε: |
Στέφανε, ξέρεις αν είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ ?
Αλλιώς να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω..... |
Μίλησα με τη MOTUL πριν λίγο.
Τα MOTUL 8100 X-CESS 5W/40 είναι καινούρια σειρά, η οποία θα αρχίσει να έρχεται στην Ελλάδα γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Εϊναι εστερικά συνθετικά, και η τιμή τους άγνωστη. Προσωπικά την υπολογίζω στα ίδια επίπεδα με του 8100 0W/40, δηλ. 9,40 από το φίλο μας στο Αιγάλεω. Αυτός, είναι διατεθιμένος να μας τα φέρει, εφόσον αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα! ![]() Οπότε, κύριοι, έχετε πολλές επιλογές. ΟΛΑ τα MOTUL σε άριστες τιμές, και εσχάτως και τα TOTAL σε πολύ καλή επίσης τιμή! ![]() Να σας υπενθυμίσω ότι η αποθήκη στο Αιγάλεω φέρνει όλα σχεδόν τα λιπαντικά. Αν λοιπόν κάποιος θέλει CASTROL, ELF κτλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παλικάρι, ή ακόμα καλύτερα να πάτε μια βόλτα, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB και θα σας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλετε! ![]() Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω, ούτε και σκοπεύω να του κάνω διαφήμιση. Απλά, βρήκαμε αυτό που θέλουμε στην τιμή που το θέλουμε και το ανακοινώνουμε. Αν αργότερα βρούμε μια άλλη αποθήκη που θα μας κάνει ακόμα καλύτερες τιμές, οι ίδιες ανακοινώσεις θα γίνονται και για εκείνη. ![]() |
εγω παντως αγορασα για μενα και τον larry69.!!! |
Nikel έγραψε: | ||
Ρε Ντιμη για στειλε μου ενα PM με το τηλ. του τυπου απ'το Αιγαλεω... Τι αλλες μαρκες σε λαδια εχει??? |
Ειναι ενημερος για την νομικη υποσταση του club (που δεν υφισταται ακομα) και παρολαυτα ειναι προθυμος να προχωρησει σε συνεργασια.
|
Miltellas έγραψε: | ||
Aυτό είναι ένα σημείο που από ότι έχω διαπιστώσει δεν ενδιαφέρει τους επαγγελματίες. Τους ενδιαφέρει η ουσία και η ουσία είναι να είμαστε ενωμένοι και συνεννοημένοι στις αγορές μας και στις όποιες συνεργασίες. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται να συμβαίνει εύκολα, ίσως η νομιμοποίηση του club να είναι τελικά μονόδρομος. Όλα στο μυαλό μας είναι παιδιά, και όταν το μυαλό μας δεν προσαρμόζεται στο περιβάλλον, τότε προσπαθούμε ματαίως να προσαρμόσουμε το περιβάλλον στο μυαλό μας. |
Eκανα το service στα 21500 χλμ οχι σε καποιο "εξουσιοδοτημενο" αλλα σε συνεργειο το οποιο ειδικευεται αποκλειστικα στα peugeot.
|
teoman έγραψε: |
Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service? |
Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει? |
Παράθεση: |
Με τον ενα η τον αλλο τροπο εμεις να κανουμε τη δουλεια μας θελουμε και αυτα ακριβως του εξηγησα και του ενλογω κυριου.
Προσωπικα με κερδισε (για τωρα, ποτε δεν σταματαμε να ψαχνουμε). Οποιος θελει ας κανει μια βολτα η ας παει για κατι που τυχον τον προβληματιζει (μηχανικη βλαβη,τεχνικη συμβουλη,service,) ωστε να διαπιστωσει μονος του. Πιστευω ειναι καλη περιπτωση. |
teoman έγραψε: | ||
Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service?Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει? |
Δημήτρη, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι και σκοτίζεσαι. ![]() |
pezomania έγραψε: |
Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές! |
DimiP έγραψε: | ||
Αν θες οποτε πας παρε τηλεφωνο να παμε μαζι . δεν με χαλανε μερικες συμβουλες. περιμενω τηλεφ. |
Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.
Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. ![]() |
...MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. ![]() |
Alex έγραψε: |
Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...
Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει ![]() Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ... ![]() |
Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( ![]() |
Τιμή (κατά 99%) : 9,20 ευρώ (από 10,5) ![]() |
ady έγραψε: | ||||
Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......
Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω.... ![]() ![]() |
"ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας. |
PoiSoN& έγραψε: | ||
Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul.... ![]() |
Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα......... ![]() ![]() Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει. Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας. Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει. Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της. ![]() Συμπληρώνω για τους νεότερους : Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. ![]() |
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;; |
Συμπληρώνα για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. ![]() |
Βρε παιδιά,καλά και άγια όλα αυτά που λέτε,αλλά συμφέρει κάποιον να κάνει 40Km για να πάρει 1,5Ε φθηνότερα στο λίτρο?Θα τα κάψει σε βενζίνη-χώρια την κίνηση στην Θηβών... |
konstantinos έγραψε: |
Συμφέρει όμως Ο Λ Ο Υ Σ αυτούς που μένουν εκεί κοντά. Σιγά σιγά θα εξαπλωθεί η "αρρώστεια" και σε μορφή επιδημίας πλέον θα βρίσκουμε και στα super market ειδικό ράφι για το club (μάλλον υπερβολική πρόβλεψη)... Πάντως ένα μπράβο στον Στέφανο θα ήταν αρκετό... ![]() |
Βρε παιδιά,καλά και άγια όλα αυτά που λέτε,αλλά συμφέρει κάποιον να κάνει 40Km για να πάρει 1,5Ε φθηνότερα στο λίτρο?Θα τα κάψει σε βενζίνη-χώρια την κίνηση στην Θηβών... |
mick206 έγραψε: |
Εσύ τι πήρες Δημήτρη;;; ![]() ![]() |
action_peugeot έγραψε: |
TOTAL QUARTZ RACING 10W50 ?????????? |
STAMOS έγραψε: |
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΔΙΝΕΙ 240€ ΤΑ POTENZA 195/50/15 KAI SE IΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΜΗ ΤΑ ΜΙΣΕΛΕΝ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ.Η ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ SIMOTA CARBON ΣΚΟΥΠΑ 138€ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΛΙΓΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ..........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLUB.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.? |
STAMOS έγραψε: |
ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.? |