| MEMsound έγραψε: |
| Μανώλη μάζεψε τα μέλη του PSClub από την Θεσσαλονίκη να πάτε παρέα |
επιτέλους θα σβουρίσω

| manolis έγραψε: |
|
manolis 106 rallye s20
tsosmoulis 106 rallye s16
![]() |
| tsosmoulini είσαι έτυμος το έμαθες το μάθημα αύριο θέλω να μου το πείς νεράκι |
| Road_Runner έγραψε: |
| Αύριο η μεγάλη μέρα ή την Κυριακή; Καλή επιτυχία mate. Και στον Μανώλη επίσης καλή επιτυχία και καλές διακρίσεις... |
| tsosmoulis έγραψε: | ||
χρειάζομαι ύπνο asap, μου ήπιες το μεδούλι χθες... Λοιπόν για να θυμηθώ... 3 κορίνες(μην μπεις πατημένος γαμήθηκες,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΕ)---> βαρελάκι 2 αριστερές σβούρες--->παρκάρισμα---->βγες με κώλο ΑΑΑΑ και μην ξεχνάς ρε μικρέ στον τερματισμό μην φύγεις τάπα! η γραμμή ανάμεσα από μπροστά και πίσω τροχούς. Αυτά...τί λες περνάω? |
| glf έγραψε: |
| Μάνθο θα στείλω φωτογραφίες σε καλύτερη ανάλυση για να κάνεις αρθράκι |
| MEMsound έγραψε: |
| PSClub.gr Δεξιοτεχνία Team http://i26.photobucket.com/albums/c104/psclub/Agwnes_d/DSCN2104p.jpg (ναι ναι ...τελικά το πανό μας βρέθηκε εκεί .... |
| tsosmoulis έγραψε: |
| (μην μπεις πατημένος γαμήθηκες,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΕ |
| το οποίο είναι στην λέσχη με τις νέες πλλεον τρύπες.... |
το ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ο ΑΟΘ θα διοργανώσει φιλικό αγώνα δεξιοτεχνίας στην Περαία Θεσ/νικης.
ο αγώνας θα είναι νυχτερινός το παράβολο συμμετοχής θα είναι δωρεάν ενώ οι αγωνιζόμενοι εκτός Θεσ/νικης θα έχουν και δωρεάν διανυχτέρευσει για μια βραδιά. |
| http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10861&race_id=0
Οι οικογένεια γονάκη Ξαναχτύπησε...... Με άλλο αμάξι βέβαια... |
| επόμενος αγώνας δεξιοτεχνίας για το κύπελλο Β.Ελλάδος
είναι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου απο τον ΟΦΑΚαμπάνης Υ.Γ. θα έχει και τσάμπα κοψίδια |
| tsosmoulis έγραψε: |
| κάτι κάνω λάθος και δεν μπορώ να βάλω τα url... |
| αυτή την Κυριακή 5 Νοεμβρίου διεξάγετε στην πόλη της Κοζάνης ο
τελευαίος αγώνας δεξιοτεχνίας για το έπαθλο Β.Ελλάδος www.smakracing.gr |