PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Σημα 206Club ..

Alex - Τρι 26 Νοέ 2002, 00:57:49
Θέμα δημοσίευσης: Σημα 206Club ..
Το εβαλα το sticker του 206Club.gr αν και το .gr βγηκε λιγο πλαγιαστα κατα το σηκωμα της περιφερειακης ζελατινης - μαλλον δεν το χα πατησει καλα εκεινο το σημειο και κουνηθηκε. Οποτε πριν το τραβηξετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. γιατι και εγω νομιζα οτι το χα πατησει αλλα προφανως οχι οσο επρεπε.. καλα δεν ειναι και τιποτα τραγικο, ουτε που φαινεται αλλα λεμε...

Κατι αλλο.. Αποψε ειχε λιγο υγρασια και βαζω τον πισω γυαλοκαθαριστηρα να την διωξει με ταυτοχρονη ριψη νερου πανω στο αυτοκολλητο.. Εκεινη την ωρα ακουσα το γρουπ του καθαριστηρα οπως περναγε πανω απ'το αυτοκολλητο.. Η ερωτηση ειναι αν προβλεφθηκε ο πισω καθαριστηρας ετσι ωστε να αντεχει τετοιο τριψιμο, ή οχι οποτε απλα την ωρα που δουλευω τον πισω καθαριστηρα, θα το μαζεψει ολο μαζι καποια μερα... Θα προσπαθησω να περιορισω τη χρηση του αλλα ειναι και χειμωνας οποτε δεν βλεπεις τιποτα πισω ρε γα**το..
Nikel - Τρι 26 Νοέ 2002, 04:05:19
Θέμα δημοσίευσης:
Και την πατησα ρε γα**το τουλαχιστον με το μεγαλο. Το μικρο δεν το εβαλα ακομη. Οπως πηγα να το βαλω δεν ειχα παρατηρησει απο πριν πως το αυτοκολητο ειχε τσακισει (τ'ακους Sidobre Sad ) στο γραμμα C με αποτελεσμα οταν το κολλησα να κανει κουρμπα-κενο-τσακισμα στο γραμμα! Εεε αυτο ηταν...ξεκολαγα ενα ενα τα γραμματα μετα (το gr δεν ειχε κολλησει και σε εμενα). Anyway θα βαλω το μικρο ΑΛΛΑ Τασουλη χρωστας ενα μεγαλο Laughing
Sidobre - Τρι 26 Νοέ 2002, 09:52:52
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Και την πατησα ρε γα**το τουλαχιστον με το μεγαλο. Το μικρο δεν το εβαλα ακομη. Οπως πηγα να το βαλω δεν ειχα παρατηρησει απο πριν πως το αυτοκολητο ειχε τσακισει (τ'ακους Sidobre Sad ) στο γραμμα C με αποτελεσμα οταν το κολλησα να κανει κουρμπα-κενο-τσακισμα στο γραμμα! Εεε αυτο ηταν...ξεκολαγα ενα ενα τα γραμματα μετα (το gr δεν ειχε κολλησει και σε εμενα). Anyway θα βαλω το μικρο ΑΛΛΑ Τασουλη χρωστας ενα μεγαλο Laughing

Aστα αυτά... κάπου αλλού θα το έβαλες Laughing Laughing Laughing Laughing

Ξανά για όσους δεν άκουσαν, τις οδηγίες μου για την κόλληση του αυτοκόλλητου.

1. Καθαρίζουμε καλά την επιφάνεια που θα κολλήσουμε το αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεται καλά για να κολλήσει. Σκουπίζουμε καλά για να μην έχει υγρασία.

2. Αφαιρούμε την βάση που βρίσκεται το αυτοκόλλητο.

3. Με Προσοχή κολλάμε στην επιθυμητή θέση το αυτοκόλλητο, ξεκινώντας από την μία πλευρά καταλήγοντας στην άλλη. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε να μπει όσο το δυνατόν λιγότερος αέρας κάτω από το αυτοκόλλητο.

4. Με ένα πλατύ αντικείμενο, πιέζουμε τα γράμματα ώστε να κολλήσουν καλά και να αφαιρέσουμε όλο τον αέρα που μπορεί να δημιουργήσει φυσαλίδες.

5. Αφαιρούμε την διαφάνεια με προσοχή και σιγά σιγά, ξεκινώντας από την μία πλευρά. Για να εκμεταλλευτούμε την διαφορά στην ευκαμψία των υλικών και να μην ξεκολλήσει το γράμμα μαζί με την διαφάνεια, την τραβάμε γυρίζοντας την άκρη της να εφάπτεται με την διαφάνεια που απομένει. Δηλαδή δεν την τραβάμε προς τα έξω αλλά αν ξεκινήσουμε πχ από αριστερά, την τραβάμε μόνο προς τα δεξιά και καθόλου προς τα πάνω.

Το αυτοκόλλητο αν στεγνώσει η κόλλα του δεν πρόκειτε να ξεκολλήσει (είναι χειρότερο ακόμα και από τα τέλη κυκλοφορίας και ξεκολλάει σε κομματάκια).
Alex είναι πιθανότερο να σου χαλάσει το λαστιχάκι του υαλοκαθαριστήρα στο σημείο που βρίσκεται το αυτοκόλλητο παρά αυτό. Wink

Οποια άλλη απορία πείτε μου...
Vaggelis - Τρι 26 Νοέ 2002, 09:59:08
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ σκεφτόμουνα να το βάλω στον προφυλακτήρα, πάνω από το φως ομίχλης, αλλά δεν θα φαινόταν λόγω ίδιου χρώματος με το αυτοκίνητο και γιατί μετά από μια βροχή, εκείνο το σημείο πιάνει λάσπη, οπότε μάλλον θα το βάλω κάτω από το στόπ στο τζάμι και ας το καλύπτει λίγο η αεροτομή. Τα πίσω αυτοκίνητα όμως θα το βλέπουν καθαρά. Τελικά φωσφωρίζει τη νύχτα; (Πλέον μόνο τα αυτοκόλλητα TOTAL μου λείπουν...)
DimiP - Τρι 26 Νοέ 2002, 10:24:30
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σημα 206Club ..
Alex έγραψε:
Το εβαλα το sticker του 206Club.gr αν και το .gr βγηκε λιγο πλαγιαστα κατα το σηκωμα της περιφερειακης ζελατινης - μαλλον δεν το χα πατησει καλα εκεινο το σημειο και κουνηθηκε. Οποτε πριν το τραβηξετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. γιατι και εγω νομιζα οτι το χα πατησει αλλα προφανως οχι οσο επρεπε.. καλα δεν ειναι και τιποτα τραγικο, ουτε που φαινεται αλλα λεμε...

Κατι αλλο.. Αποψε ειχε λιγο υγρασια και βαζω τον πισω γυαλοκαθαριστηρα να την διωξει με ταυτοχρονη ριψη νερου πανω στο αυτοκολλητο.. Εκεινη την ωρα ακουσα το γρουπ του καθαριστηρα οπως περναγε πανω απ'το αυτοκολλητο.. Η ερωτηση ειναι αν προβλεφθηκε ο πισω καθαριστηρας ετσι ωστε να αντεχει τετοιο τριψιμο, ή οχι οποτε απλα την ωρα που δουλευω τον πισω καθαριστηρα, θα το μαζεψει ολο μαζι καποια μερα... Θα προσπαθησω να περιορισω τη χρηση του αλλα ειναι και χειμωνας οποτε [b]δεν βλεπεις τιποτα πισω ρε γα**το..

και γιατι παρακαλω κοιτας πισω;;
μηπως γιατι νιωθεις να απειλεισαι απο αλλα αυτοκινητα;
μηπως αγχωνεσαι απο αλλα 206 κολημενα στην ουρα σου;;
μηπως εννοεις πως μονο πισω κοιτας για να βλεπεις αυτους που αφηνεις πισω σου;;
Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil
Αλεξ@νδρος - Τρι 26 Νοέ 2002, 18:12:07
Θέμα δημοσίευσης: Re: Σημα 206Club ..
DimiP έγραψε:

και γιατι παρακαλω κοιτας πισω;;
μηπως γιατι νιωθεις να απειλεισαι απο αλλα αυτοκινητα;
μηπως αγχωνεσαι απο αλλα 206 κολημενα στην ουρα σου;;
μηπως εννοεις πως μονο πισω κοιτας για να βλεπεις αυτους που αφηνεις πισω σου;;
Laughing Laughing Laughing Twisted evil Twisted evil

Μπα ζηλευουμε Μητσακο? Cool
Και μειςςςςς Sad Sad Sad
Πως θα παρουμε και μεις οι εκτος Αθηνων?Ποσα λεφτα να στειλουμε?Σε ποιον να κανουμε pm την Διευθυνση?
Η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο τη κοτα?
Δωστε απαντησεις..... Arrow
Alex - Τρι 26 Νοέ 2002, 20:56:57
Θέμα δημοσίευσης:
Πισω .. χμμ.. ο βασικος λογος που θελω να βλεπω πισω ειναι για το ξεπαρκαρισμα, οταν ειμαι παρκαρισμενος σε σημειο οπου πισω εχω αμαξι και τυχαινει να εχει και τοση υγρασια ωστε να μην βλεπω Χριστο...στο δρομο η ορατοτητα πισω ειναι χρησιμη στα πρωτα χιλιομετρα οπου δεν το σκιζω μιας και η θερμοκρασια δεν εχει ανεβει ακομα σε επαρκη επιπεδα... Σε βροχη πολυ σπανια να δουλεψω πισω γυαλοκαθαριστηρα.. Υγρασια ειναι ολα τα λεφτα...

ΥΓ. Αν και μου το γραψες για πλακα, εκανα τον κοπο και απαντησα σοβαρα στο ερωτημα σου αν οχι τιποτα αλλο αλλα μπας και σε φθασω ποτε στα Post.. Laughing
DimiP - Τρι 26 Νοέ 2002, 21:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Πισω .. χμμ.. ο βασικος λογος που θελω να βλεπω πισω ειναι για το ξεπαρκαρισμα, οταν ειμαι παρκαρισμενος σε σημειο οπου πισω εχω αμαξι και τυχαινει να εχει και τοση υγρασια ωστε να μην βλεπω Χριστο...στο δρομο η ορατοτητα πισω ειναι χρησιμη στα πρωτα χιλιομετρα οπου δεν το σκιζω μιας και η θερμοκρασια δεν εχει ανεβει ακομα σε επαρκη επιπεδα... Σε βροχη πολυ σπανια να δουλεψω πισω γυαλοκαθαριστηρα.. Υγρασια ειναι ολα τα λεφτα...

ΥΓ. Αν και μου το γραψες για πλακα, εκανα τον κοπο και απαντησα σοβαρα στο ερωτημα σου αν οχι τιποτα αλλο αλλα μπας και σε φθασω ποτε στα Post.. Laughing

Μπραβο ρε Alex, εισαι ωραιος! αλλα ετσι μου δινεις λαβη για αλλο ενα post οποτε μολις απομακρυνθηκες κατα 1.
Παντως επιτρεπω στους admin να το διαγραψουν αυτο το post ωστε να παιζουμε δικαια.
Χαριζει η ομαδααααα...... Cool Cool Laughing Laughing
zuper206 - Τετ 27 Νοέ 2002, 12:19:02
Θέμα δημοσίευσης:
Autokolito??? poio Autokolito??? Hm! mallon eimai ektos.....

Pws mporo na promitheto kai ego?
Vaggelis - Τετ 27 Νοέ 2002, 12:30:44
Θέμα δημοσίευσης:
zuper206 έγραψε:
Autokolito??? poio Autokolito??? Hm! mallon eimai ektos.....

Pws mporo na promitheto kai ego?

Είσαι πολύ εκτός, γιατί πήραμε όλοι στην συνέλευση. Αν ερχόσουν θα έπαιρνες και εσύ. Γιαυτό την επόμενη φορά δεν πρέπει να λείψει κανείς
seridim - Τετ 27 Νοέ 2002, 17:17:20
Θέμα δημοσίευσης:
Οι εκ Θεσσαλονίκης μπορούμε να έχουμε και εμείς αυτοκόλλητο;;. Υπάρχει τρόπος απόκτησης του;; Μπορεί να μας αποσταλλεί;;
Sidobre - Τετ 27 Νοέ 2002, 17:50:43
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
Οι εκ Θεσσαλονίκης μπορούμε να έχουμε και εμείς αυτοκόλλητο;;. Υπάρχει τρόπος απόκτησης του;; Μπορεί να μας αποσταλλεί;;

Για οικονομία (!) οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν αυτοκόλλητα και κάρτες κατά το Touring του Πηλίου! Wink
Ady - Πεμ 28 Νοέ 2002, 11:04:40
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Για οικονομία (!) οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν αυτοκόλλητα και κάρτες κατά το Touring του Πηλίου! Wink

Kai oxi mono oi thesalonikis, etsi ???
konstantinos - Πεμ 28 Νοέ 2002, 11:13:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Kai oxi mono oi thesalonikis, etsi ???

Bre esy, kaneis katholou seminaria 'h eisai olh mera sto forum??? Laughing
Αλεξ@νδρος - Πεμ 28 Νοέ 2002, 23:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Και τους Κρητικους μας αφηνετε παραπονεμενους ε? :evil2:
Μανουσο ,Μιχαλιω, σκωθειτε γιαγερνουμε για Αθηνα-
Και μην ξεχασετε παλι το Καλασνικωφ σαν την αλλη φορα Sniper
Miltellas - Παρ 29 Νοέ 2002, 01:50:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αλέξανδρε, για οικονομία έλα στο Πήλιο να τα πάρεις... Laughing
TZAG - Παρ 29 Νοέ 2002, 08:44:24
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre, αν αυτά που πήραμε ήταν τα μεγάλα, θα ήθελα κι ένα μικρό αν γίνεται...και βάλτο στα οφειλούμενα Wink
Αλεξ@νδρος - Παρ 29 Νοέ 2002, 17:00:29
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Και πως θα περασω το Καλασνικωφ απο το τελωνειο στα Τεμπη Question (=αισχρο Αθηναικο χιουμορ)
Ωχ προβλεπω να με κυνηγανε ολοι οι Βοριοι Confused
Sidobre - Παρ 29 Νοέ 2002, 17:06:58
Θέμα δημοσίευσης:
Alexandros έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Και πως θα περασω το Καλασνικωφ απο το τελωνειο στα Τεμπη Question (=αισχρο Αθηναικο χιουμορ)
Ωχ προβλεπω να με κυνηγανε ολοι οι Βοριοι Confused

Ανταλλάσω αυτοκολλητάκια με Καλαζνίκωφ! Sniper Sniper Sniper
Αλεξ@νδρος - Παρ 29 Νοέ 2002, 17:11:50
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμμμ ....δικαιη ανταλλαγη
Με το αυτοκολλητο η εξατμιση πυροβολαει σαν Καλασνικωφ Wink
Sidobre - Παρ 29 Νοέ 2002, 17:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χα χα, σωστά

Πάντως και εγώ το θέλω για να περιφρουρώ το Forum.... Rolling eyes

Ωπότε στείλτο μου με e-mail! Shocked

Sniper Bluegrab
ofitzis - Σαβ 30 Νοέ 2002, 03:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
Πριν από λίγες ώρες είχα και το πρώτο συναπάντημα με "αυτοκολημένο" 206.Ήταν του Darkvow και τον πέτυχα στην Αλεξάνδρας,τον αναγνώρισα ελέω φυσικά του αυτοκόλητου και έπεσε η ανάλογη χαιρετούρα.Μεγάλη υπόθεση τα αυτοκόλητα... Wink
Alex - Σαβ 30 Νοέ 2002, 04:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καλη φαση ... :D
seridim - Πεμ 05 Δεκ 2002, 15:12:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κάποιο topic υπάρχουν photos με τα αυτοκόλλητα του club. Μπορεί κάποιος να μου πεί σε ποιο topic είναι?
Tomcat - Πεμ 05 Δεκ 2002, 16:03:17
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ προχθές πετύχα νομίζω τον Darkow (πορτοκαλί 206 με νυχάκι στο μπροστινό προφυλακτήρα) στην Παπανδρέου κατηφορίζοντας για Ουλοφ Παλμε!Ήταν η μέρα που έβρεχε τρελά και όλοι πηγαίνανε σαν κότες, οπότε αν και 2 αμάξια μπροστά δεν πρόλαβα να του μιλήσω!!!!
Ady - Πεμ 05 Δεκ 2002, 16:04:43
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Bre esy, kaneis katholou seminaria 'h eisai olh mera sto forum??? Laughing

Απαντώ ετεροχρονισμένα, και από την πατρίδα πια..............

Κωνσταντίνε, ας είναι καλά τα ωριαία lunch times των άγγλων, και το εκπαιδευτικό κέντρο που ήταν γεμάτο από pc's με ελέυθερη πρόσβαση στο internet. Πάντως και στα διαλείματα για τα χαρμάνια προλάβαινα να γράψω καμιά κουβέντα.

Παρεπτιτόντως, σε σύνολο 16 ατόμων, τα χαρμάνια ήταν τα εξής δύο: me and myself.
Vaggelis - Πεμ 05 Δεκ 2002, 16:13:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τα σήματα σε photos ήταν στις Γενικές Συζητήσεις, στο topic Peugeot206club.com.
Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχουν πια
Vaggelis - Πεμ 05 Δεκ 2002, 16:16:01
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat, εσύ έχεις βάλει κανένα σήμα, γιατί το 206 σου, δεν το έχω δεί ακόμα και προσπαθώ να σε πετύχω καμιά μέρα στο δρόμο...
Ghost Dog - Πεμ 05 Δεκ 2002, 17:17:59
Θέμα δημοσίευσης:
και εγω Βαγγελη δεν σε εχω πατυχει πουθενα!!!!
που το ΚΡΥΒΕΙΣ και δεν το βλεπω?? Laughing
YannisCRC - Πεμ 05 Δεκ 2002, 23:06:45
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλοι Πεζομανεις, πιστευω πως το καλυτερο ειναι να βγαλετε αυτοκολλητα που τα κολλας απο την μεσα πλευρα(αλα τελη). Δεν χαλανε με τιποτα! Idea
Tomcat - Πεμ 05 Δεκ 2002, 23:26:14
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Tomcat, εσύ έχεις βάλει κανένα σήμα, γιατί το 206 σου, δεν το έχω δεί ακόμα και προσπαθώ να σε πετύχω καμιά μέρα στο δρόμο...

Φίλε Βαγγέλη το σήμα μπήκε την ίδια μέρα της συνάντησης στο πίσω τζάμι!Το μωρό μου νομίζω ότι το έχεις πετύχει ένα βραδάκι στην Σοφοκλέους όπου κατέβαινες για να περάσεις την δαβάκη.Ήμουν διπλοπαρκαρισμένος , σε είδα έκοψες λίγο κοίταξες και μετά συνέχισες προς στο φανάρι.
teoman - Παρ 06 Δεκ 2002, 09:58:29
Θέμα δημοσίευσης:
YannisCRC έγραψε:
Φιλοι Πεζομανεις, πιστευω πως το καλυτερο ειναι να βγαλετε αυτοκολλητα που τα κολλας απο την μεσα πλευρα(αλα τελη). Δεν χαλανε με τιποτα! Idea

Μπορεί να χαλάσει την αντίσταση του πίσω τζαμιού...
Είναι όμως καλή περίπτωση για το μπροστά.
teoman - Παρ 06 Δεκ 2002, 10:04:07
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Φίλε Βαγγέλη το σήμα μπήκε την ίδια μέρα της συνάντησης στο πίσω τζάμι!Το μωρό μου νομίζω ότι το έχεις πετύχει ένα βραδάκι στην Σοφοκλέους όπου κατέβαινες για να περάσεις την δαβάκη.Ήμουν διπλοπαρκαρισμένος , σε είδα έκοψες λίγο κοίταξες και μετά συνέχισες προς στο φανάρι.

Ο Βαγγέλης πάντως δεν χρειάζεται να κολλήσει αυτοκόλλητο για να ξεχωρίζει :D Ήδη πρέπει να τον έχω πετύχει 2-3 φορές στο δρόμο (την πρώτη πριν έρθει στο club Wink )
Sidobre - Παρ 06 Δεκ 2002, 10:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
YannisCRC έγραψε:

Και να χαλάσει βάζει άλλο!

Κατ'αρχήν αυτό το αυτοκόλλητο ΔΕΝ μπορείς να το βγάλεις εύκολα! Είναι από τα πλαστικά που γίνονται 1000 κομματάκια για να βγούν!

Εκτός αυτού αν κολληθεί από μέσα, χάνει τις ιδιότητές του! Wink
Vaggelis - Παρ 06 Δεκ 2002, 10:23:11
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

E τότε δεν σε έχω δει μια φορά αλλά καμια δεκαριά!!!
Όντως, εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν και όταν είδα το αμάξι, σκέφτηκα: "λές να είναι του Tomcat;" Εγω μένω λίγο πιο κάτω
Σε έχω ξαναδεί στο ίδιο σημείο μια-δυο φορές ακόμα και στο γήπεδο της Καλλιθέας άλλες δυο-τρείς.
Αν με πετύχεις στο δρόμο, κόρναρε ή παίξε τα φώτα
Υ.Γ.: Έχω σταμπάρει δυο 206 ωραία στη Καλλιθέα για να τους δώσω καρτούλα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω
Vaggelis - Παρ 06 Δεκ 2002, 10:29:20
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Ο Βαγγέλης πάντως δεν χρειάζεται να κολλήσει αυτοκόλλητο για να ξεχωρίζει :D Ήδη πρέπει να τον έχω πετύχει 2-3 φορές στο δρόμο (την πρώτη πριν έρθει στο club Wink )

Όπως λέει και το τραγούδι....
"Απόψε κάνεις μπάαααμ...." Wink
chatasos - Παρ 06 Δεκ 2002, 15:42:03
Θέμα δημοσίευσης:
YannisCRC έγραψε:

Υπάρχουν μερικά και από αυτά, αλλά δυστυχώς δεν έχουν τις "ιδιαίτερες" δυνατότητες που έχουν αυτά που μπαίνουν από έξω...
Βέβαια κάποιοι σαν beta testers έχουν ήδη τέτοια κολλημένα Shocked
DimiP - Σαβ 07 Δεκ 2002, 02:08:32
Θέμα δημοσίευσης:
θελω κι εγω να ειμαι beta tester.
θελω
θελω
θελω
.
.
.
τι πρεπει να κανω;;;;
Tomcat - Κυρ 08 Δεκ 2002, 00:30:04
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Tomcat έγραψε:

E τότε δεν σε έχω δει μια φορά αλλά καμια δεκαριά!!!
Όντως, εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν και όταν είδα το αμάξι, σκέφτηκα: "λές να είναι του Tomcat;" Εγω μένω λίγο πιο κάτω
Σε έχω ξαναδεί στο ίδιο σημείο μια-δυο φορές ακόμα και στο γήπεδο της Καλλιθέας άλλες δυο-τρείς.
Αν με πετύχεις στο δρόμο, κόρναρε ή παίξε τα φώτα
Υ.Γ.: Έχω σταμπάρει δυο 206 ωραία στη Καλλιθέα για να τους δώσω καρτούλα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω

Είναι ένας τυπάς ψηλά στην δαβάκη πριν την γέφυρα για Ν σμύρνη μ'ένα γαμάτο Μαύρο XS και ένας στο ύψος μας με ένα Μπλέ ανοιχτό το οποίο όμως θέλει χαμήλωμα λόγο 15αρας αλλά όποτε τους βλέπω είμαι κομμάτια (όχι μόνο σε ταχύτητα - και σε κούραση άλλες φορές) και δεν μπαίνω στον κόπο να κόψω για καρτούλα!

Ααα επίσης είναι μία τύπισα στο Γήπεδο της Καλλιθέας μ'ενα πολύ καλό CC Roland Garros!!!Κάθε πρωί το βλέπω παρκαρισμένο εκεί. Kαλά μιλάμε πολύ χλίδα το αμάξι και η γυναίκα κορυφή! Με την πρώτη ευκαιρία θα της αφήσω καρτούλα!
Shocked Shocked Shocked Laughing
Vaggelis - Δευ 09 Δεκ 2002, 08:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Ααα επίσης είναι μία τύπισα στο Γήπεδο της Καλλιθέας μ'ενα πολύ καλό CC Roland Garros!!!Κάθε πρωί το βλέπω παρκαρισμένο εκεί. Kαλά μιλάμε πολύ χλίδα το αμάξι και η γυναίκα κορυφή! Με την πρώτη ευκαιρία θα της αφήσω καρτούλα!

Ευκαιρία, αν την πετύχεις μέσα να ζητήσεις και κανένα τηλεφωνάκι, ξέρεις εσύ!!! Wink
Ady - Δευ 09 Δεκ 2002, 08:50:00
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Είναι ένας τυπάς ψηλά στην δαβάκη πριν την γέφυρα για Ν σμύρνη μ'ένα γαμάτο Μαύρο XS και ένας στο ύψος μας με ένα Μπλέ ανοιχτό το οποίο όμως θέλει χαμήλωμα λόγο 15αρας αλλά όποτε τους βλέπω είμαι κομμάτια (όχι μόνο σε ταχύτητα - και σε κούραση άλλες φορές) και δεν μπαίνω στον κόπο να κόψω για καρτούλα!

Α έτσι ε ? Μην ξεχάσεις να γράψεις τηλέφωνο στην κάρτα.
Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται...........

Τους τυπάδες τι να τους κάνεις μωρέ, άστους καλύτερα. Το πολύ-πολύ δώστους μια κάρτα εκεί, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς τίποτα..........
GIANNIS206 - Δευ 09 Δεκ 2002, 20:17:58
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ STOP Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ;
DimiP - Τρι 10 Δεκ 2002, 00:13:40
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ STOP Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ;

προσωπικα μου αρεσει κατω απο το 3ο STOP η μπροστα στο παρμπριζ ψηλα .
Tomcat - Τρι 10 Δεκ 2002, 02:05:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Α έτσι ε ? Μην ξεχάσεις να γράψεις τηλέφωνο στην κάρτα.
Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται...........

Τους τυπάδες τι να τους κάνεις μωρέ, άστους καλύτερα. Το πολύ-πολύ δώστους μια κάρτα εκεί, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς τίποτα..........

Που σαι ρε ADY????? Ακούω τρελά γλέντια στο Πήλιο.
Πάντως από την επόμενη φορα στις κάρτες θα εφαρμόζω την τακτική του Miltella με το τηλέφωνο!STADE όχι θα αφήνω τα κελεπούρια να φεύγουν έτσι.....!
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 04:23:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ.
Vaggelis - Τρι 10 Δεκ 2002, 09:15:42
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Πάντως από την επόμενη φορα στις κάρτες θα εφαρμόζω την τακτική του Miltella με το τηλέφωνο!STADE όχι θα αφήνω τα κελεπούρια να φεύγουν έτσι.....!

Το καλύτερο πάντως είναι να δίνεις την καρτούλα χέρι με χέρι και συγχρόνως και τηλέφωνα, κινητά, e - mail κλπ Wink

Υ.Γ.1: Πρέπει να το είδα και εγώ το CC που λές χτές βράδυ στο γήπεδο
Υ.Γ.2: Το βράδυ είμασταν παρκαρισμένοι σε παράταξη (μπροστά εσύ, πίσω εγώ). Θα έτριβαν τα μάτια τους όσοι τα έβλεπαν. Πάντως το σήμα, σου πάει γάντι...
Byron206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 14:44:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση:
Ποιο μελος ηταν σημερα στην Lion ??????? (206 GTi ΖΗΒ........)
Και μενει Ν.ΣΜΥΡΝΗ....
Ειδα το αυτοκολλητο του CLUB.
chatasos - Τρι 10 Δεκ 2002, 16:13:34
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Ερωτηση:
Και μενει Ν.ΣΜΥΡΝΗ....

Μάλλον ο p206mike.... Cool Cool Cool
Tomcat - Τρι 10 Δεκ 2002, 16:43:03
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Το καλύτερο πάντως είναι να δίνεις την καρτούλα χέρι με χέρι και συγχρόνως και τηλέφωνα, κινητά, e - mail κλπ Wink

Υ.Γ.1: Πρέπει να το είδα και εγώ το CC που λές χτές βράδυ στο γήπεδο
Υ.Γ.2: Το βράδυ είμασταν παρκαρισμένοι σε παράταξη (μπροστά εσύ, πίσω εγώ). Θα έτριβαν τα μάτια τους όσοι τα έβλεπαν. Πάντως το σήμα, σου πάει γάντι...

Σοβαρά??????????? Αργήσα να φύγω για την σχολή και δεν σε πέτυχα!!! Σίγουρα θα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 19:48:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΜΠΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ!ΕΙΧΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟ 206 ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ!
DimiP - Τρι 10 Δεκ 2002, 21:40:50
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Ερωτηση:
Και μενει Ν.ΣΜΥΡΝΗ....

και τι δουλεια ειχες παλι στη lion πουλακι μου ;;;;; Wink Wink
Vaggelis - Τετ 11 Δεκ 2002, 10:08:44
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Σοβαρά??????????? Αργήσα να φύγω για την σχολή και δεν σε πέτυχα!!! Σίγουρα θα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!!!!!!!!!!!!!! Razz Razz Razz

Μα καλά, τι θα γίνει με σένα, πάντα στην ίδια θέση βρίσκεις να παρκάρεις;
Ιδέα!!! Idea Όπως βγάλανε τα παιδιά φωτογραφίες στο Πήλιο στη σειρά, έτσι να βγάλουμε και εμείς όταν παρκάρουμε ο ένας πίσω από τον άλλο
p206Mike - Τετ 11 Δεκ 2002, 11:41:21
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Ερωτηση:
Και μενει Ν.ΣΜΥΡΝΗ....

Tι κάνει νιαου νιαου στα κεραμύδια......?????
Εγώ ήμουν ,,,, ΄(ωχ με πιάσανε) Embarassed αλλά εσύ που έμαθες τις άλλες πληροφορίες για Νέα Σμύρνη και τετοια....????
Α και ο αριθμός ειναι ΖΗΕ και όχι ΖΗΒ αλλα ok.....
Tomcat - Τετ 11 Δεκ 2002, 19:37:33
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Μα καλά, τι θα γίνει με σένα, πάντα στην ίδια θέση βρίσκεις να παρκάρεις;
Ιδέα!!! Idea Όπως βγάλανε τα παιδιά φωτογραφίες στο Πήλιο στη σειρά, έτσι να βγάλουμε και εμείς όταν παρκάρουμε ο ένας πίσω από τον άλλο

EΕεε γύρισα κομμάτια και ήταν η πρώτη θέση που βρήκα και την τζίμπησα.
Πάντως πρόσεξα ότι δεν έχεις τοποθετήσει το αυτοκόλλητο.Πως κι έτσι?Έγω με το που το έβαλα είδα πάνω από 250 άλογα διαφορά!Όχι αστεία.
Οντως μου πάει το άτιμο!!!!!!
GIANNIS206 - Τετ 11 Δεκ 2002, 19:46:21
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ DRAGSTER!!!!!!!!! :D
Ghost Dog - Πεμ 12 Δεκ 2002, 00:07:45
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis σε ειδα σημερα το απογευμα στην σιβιτανιδου και θησεως στο φαναρι,ημουν πισω σου με ενα mitsubishi colt και την ωρα εκεινη πηγενα κερατσινι να παρω το 206 μου,κριμα που δεν ημουν με το 206!!!
Miltellas - Πεμ 12 Δεκ 2002, 04:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
ΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ DRAGSTER!!!!!!!!! :D

Χε! Χε! Αν έρθει και ο Mix206cc την Παρασκευή, θα δεις και νίτρο σε CC από κοντά! Wink
Vaggelis - Πεμ 12 Δεκ 2002, 08:40:47
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

EΕεε γύρισα κομμάτια και ήταν η πρώτη θέση που βρήκα και την τζίμπησα.
Πάντως πρόσεξα ότι δεν έχεις τοποθετήσει το αυτοκόλλητο.Πως κι έτσι?Έγω με το που το έβαλα είδα πάνω από 250 άλογα διαφορά!Όχι αστεία.
Οντως μου πάει το άτιμο!!!!!!

Δεν το είχα βάλει τις πρώτες μέρες και μετά όπως θα είδες έχει πιάσει λάσπη το αυτοκίνητο. Θα μου πείς, γιατί δεν το πλένεις; Ειλικρινά ντρέπομαι που το έχω μεσα στη βρωμιά, αλλά περιμένω να φτιάξει λίγο ο καιρός. Είναι και κάτι άλλο όμως...
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ SIDOBRE!!!! (λείπει το μισό r από το gr Crying or Very sad )
Θα το κολλήσω όμως έστω και έτσι...
Ποιός - εγώ. Με τι πρόσωπο θα βγώ στη κοινωνία...

PoiSoN® έγραψε:

Vaggelis σε ειδα σημερα το απογευμα στην σιβιτανιδου και θησεως στο φαναρι,ημουν πισω σου με ενα mitsubishi colt και την ωρα εκεινη πηγενα κερατσινι να παρω το 206 μου,κριμα που δεν ημουν με το 206!!!

Είδες που σου είχα πεί οτι αποκλείεται να μην με πετύχεις στην Καλλιθέα;
Άντε, καλορίζικο και καλοτάξιδο. Πιστεύω πάντως οτι με τις συμβουλές που σου έχω δώσει θα γίνει περισσότερο "κουκλάκι"!!!
Απορία: Καλά, τόσες εκθέσεις Peugeot έχουμε στην Καλλιθέα, πως βρέθηκες στο Κερατσίνι;;;
Sidobre - Πεμ 12 Δεκ 2002, 09:40:19
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ SIDOBRE!!!! (λείπει το μισό r από το gr Crying or Very sad )
Θα το κολλήσω όμως έστω και έτσι...

Δεχόμεθα και αλλαγές κάθε μέρα και Σ/Κ χωρίς χρέωση! Shocked Laughing

Ουδείς εζημειώθηκε βάζοντας αυτοκόλλητο!

Πάρε πάρε έεεεεεχχχχχωωωωω
Vaggelis - Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Δεχόμεθα και αλλαγές κάθε μέρα και Σ/Κ χωρίς χρέωση! Shocked Laughing

Ουδείς εζημειώθηκε βάζοντας αυτοκόλλητο!

Πάρε πάρε έεεεεεχχχχχωωωωω

Βάλε ένα κιλό απ’ το καλό Laughing Razz Laughing Razz Laughing Smile :D

Αν το πάω σε κανένα αυτοκολλητατζή (!), θα μπορέσει να μου φτιάξει άλλο;
Sidobre - Πεμ 12 Δεκ 2002, 10:39:36
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Xωρίς το αρχικό αρχείο δεν θα μπορεί να το φτιάξει ίδιο...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ (Μαιμού!)
Vaggelis - Πεμ 12 Δεκ 2002, 11:58:32
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Xωρίς το αρχικό αρχείο δεν θα μπορεί να το φτιάξει ίδιο...

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ (Μαιμού!)

Αλλά αν μου στείλεις με e-mail το αρχειάκι;;;
(Θα σου φτιάξω και κανένα ωραίο wallpaper!!!)
Sidobre - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:09:49
Θέμα δημοσίευσης:
Mμμμ, δύσκολο αυτό...

Δεν σε καλύπτει αμα σου δώσω ένα καινούργιο αυτοκόλλητο;
Vaggelis - Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:31:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ο.Κ. Αλλά δεν με πειράζει τόσο
Αν δεν το έχω κολλήσει μέχρι να βρεθούμε...
(Θα κάνουμε κανένα meeting στο Ελληνικό ή στο Τροκαντερό που λέγαμε;)
DimiP - Πεμ 12 Δεκ 2002, 17:24:16
Θέμα δημοσίευσης:
ρε φιλε sidobre κανα καφε θα πιουμε; να παρω και αυτοκολητακι ;;;;;;
Αλεξ@νδρος - Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:13:55
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν πιστευω να τα τελειωσετε ολα και να μην μεινει για μενα κανενα??????
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 20:47:00
Θέμα δημοσίευσης:
θα το περιμενω αυτο το CC θελω να το δω και να γνωρισω και εσενα!τα λεμε αυριο λοιπον!
Ghost Dog - Παρ 13 Δεκ 2002, 17:52:06
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Είδες που σου είχα πεί οτι αποκλείεται να μην με πετύχεις στην Καλλιθέα;
Άντε, καλορίζικο και καλοτάξιδο. Πιστεύω πάντως οτι με τις συμβουλές που σου έχω δώσει θα γίνει περισσότερο "κουκλάκι"!!!
Απορία: Καλά, τόσες εκθέσεις Peugeot έχουμε στην Καλλιθέα, πως βρέθηκες στο Κερατσίνι;;;

Χεχε....ειναι γνωστος!!!!
Οσον αφορα τις συμβουλες σιγουρα ηταν χρησημες!!!Wink
Θα το δεις και απο κοντα και θα μου πεις!!! Laughing
GIANNIS206 - Σαβ 14 Δεκ 2002, 00:05:31
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα δεν ηρθε ο mix206 με το CC το νιτρομενο!!!καπου θα τον δουμε και αυτον!!
seridim - Δευ 16 Δεκ 2002, 14:19:59
Θέμα δημοσίευσης:
Το αυτοκόλλητο με το σήμα του club μπήκε!!! Πάνω στο αυτοκίνητο δείχνει πολύ ωραία. Laughing Laughing Και αμέσως ''έπιασε'' δουλειά. Twisted evil Twisted evil Ήδη δύο 206 με ρώτησαν όταν ήμουν σταματημένος στα φανάρια που βρήκα το αυτοκόλλητο. Τους εξήγησα για το club, τους έδωσα και κάρτες και περιμένω να μπουν και αυτοί.
GIANNIS206 - Δευ 16 Δεκ 2002, 19:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε seridim έπιασες καλη δουλειά με το αυτοκόλλητο!Τα αποτελέσματα θα φανούν σε συνάντηση!
Miltellas - Τρι 17 Δεκ 2002, 03:45:06
Θέμα δημοσίευσης:
Έβαλα το αυτοκόλλητο στο πίσω τζάμι κάτω αριστερά για να φαίνεται! Νιώθω ανακούφιση, ικανοποίηση, υπερηφάνια και την ανάγκη να πω στους ιδρυτές του 206Club: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Το σήμα πίσω φανερώνει ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΙΣΧΥΣ!
alxdr74 - Τετ 08 Ιαν 2003, 15:06:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εχτες το απογευμα και μετα τα καρεκλοπόδαρα που εριχνε εδώ, διαπιστωσα με λύπη μου οτι η κίτρινη γραμμούλα κατω απο το 206club ειχε ξεκολησει και παρσηρθει απο τη βροχη! Crying or Very sad
Αλλα δεν το βαζω κατω!! Αυτες τις μερες θα παω να φτιαξω καινουργια γραμμη!
Ελπιζω να μην ειχε κανενας αλλος ιδιο προβλημα....Και το ειχα κολησει τοσο καλα και προσεχτικα!
Ady - Τετ 08 Ιαν 2003, 15:13:16
Θέμα δημοσίευσης:
alxdr74 έγραψε:
Εχτες το απογευμα και μετα τα καρεκλοπόδαρα που εριχνε εδώ, διαπιστωσα με λύπη μου οτι η κίτρινη γραμμούλα κατω απο το 206club ειχε ξεκολησει και παρσηρθει απο τη βροχη! Crying or Very sad
Αλλα δεν το βαζω κατω!! Αυτες τις μερες θα παω να φτιαξω καινουργια γραμμη!
Ελπιζω να μην ειχε κανενας αλλος ιδιο προβλημα....Και το ειχα κολησει τοσο καλα και προσεχτικα!

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα........
Vaggelis - Τετ 08 Ιαν 2003, 15:22:37
Θέμα δημοσίευσης:
Σε όλα τα αυτοκόλλητα είναι φυσιολογικό να πετάνε "μύτες", γιατί αυτά τα κομμάτια είναι πολύ μικρά για να πιάσουν κόλλα.
Στο δικό μου δεν χρειάστηκε βροχή για να ξεκολλήσουν, γιατί από την αρχή δεν έπιασαν αυτές οι μύτες.
alxdr74 - Τετ 08 Ιαν 2003, 15:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Σε όλα τα αυτοκόλλητα είναι φυσιολογικό να πετάνε "μύτες", γιατί αυτά τα κομμάτια είναι πολύ μικρά για να πιάσουν κόλλα.
Στο δικό μου δεν χρειάστηκε βροχή για να ξεκολλήσουν, γιατί από την αρχή δεν έπιασαν αυτές οι μύτες.

Δεν αμφιβαλω αλλα το ειχα κολησει τοσο προσεχτικα και το πατουσα με την πιστωτικη μου (χρηση σπατουλας) σιγα σιγα!! Ουτε μια μυτουλα δεν πετουσε...Χρειαστηκα 10 λεπτα τουλαχιστον!! Ηταν τελειο! Αλλα δυστηχως ξεκολησε....
DimiP - Τετ 08 Ιαν 2003, 16:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
ωχ ωχ ! αμα ξεκολανε απο τη βροχη σκεψου να δουλεψει και υαλοκαθαριστηρας.......

βαλτε UHU παιδιαααα.....
Sidobre - Τετ 08 Ιαν 2003, 16:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλάχιστον με το Αυτοκόλλητο του Ady είχε παρατηρηθεί ότι ξεκόλλησε επειδή το κόλλησε με υγρασία (έβρεχε).

Επειδή αυτό που "φοράω" είναι και το πιο παλιό το είχα κολλήσει προσεκτικά με καθαρό τζάμι και στέγνωσε μακρυά από υγρασία. Είναι τόσο καιρό και παρά την εκτενή χρήση του υαλοκαθαριστήρα -εντάξει κάποια μυτούλα μπορεί να τσαλακώθηκε- δεν έχει πάθει τίποτα!

BTW, στο γκαράζ που το βάζω είναι ένα Focus με αυτοκόλλητο απο το clubFocus...
DimiP - Τετ 08 Ιαν 2003, 17:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Τουλάχιστον με το Αυτοκόλλητο του Ady είχε παρατηρηθεί ότι ξεκόλλησε επειδή το κόλλησε με υγρασία (έβρεχε).

Επειδή αυτό που "φοράω" είναι και το πιο παλιό το είχα κολλήσει προσεκτικά με καθαρό τζάμι και στέγνωσε μακρυά από υγρασία. Είναι τόσο καιρό και παρά την εκτενή χρήση του υαλοκαθαριστήρα -εντάξει κάποια μυτούλα μπορεί να τσαλακώθηκε- δεν έχει πάθει τίποτα!

BTW, στο γκαράζ που το βάζω είναι ένα Focus με αυτοκόλλητο απο το clubFocus...

SIDOBRE ΠΗΓΑΙΝΕ ΞΕΚΟΛΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΤΟΥ 206 ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙς ΤΟΝ ΤΥΠΟ Twisted evil Twisted evil Evil Evil Evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
teoman - Πεμ 09 Ιαν 2003, 11:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
Στο δικό μου έχει φάει βροχή,τρίψιμο με υαλοκαθαριστήρα και πλύσιμο και δεν έπαθε τίποτα.Δυστυχώς (!) γιατί το είχα κολλήσει και λίγο στραβά και θα ήθελα κάποια στιγμή να το άλλαζα...
p206Mike - Πεμ 09 Ιαν 2003, 12:08:41
Θέμα δημοσίευσης:
Έπειτα από έναν μήνα και....βάλε...που έχω το αυτοκόλλητο...και αφού έχει φάει βροχές πλυσίματα στην πίεση και τον υαλοκαθαριστήρα τον πίσω να το διαπερνά ουκ ολίγες φορές......
Είναι ακόμα εκεί και ΑΨΟΓΟ

Υ.Γ. Μάλλον και στα αυτοκόλλητα υπάρχουν παρτίδες και παρτίδες.. Idea
crazy206gs - Δευ 13 Ιαν 2003, 21:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
p206mike έγραψε:
Έπειτα από έναν μήνα και....βάλε...που έχω το αυτοκόλλητο...και αφού έχει φάει βροχές πλυσίματα στην πίεση και τον υαλοκαθαριστήρα τον πίσω να το διαπερνά ουκ ολίγες φορές......
Είναι ακόμα εκεί και ΑΨΟΓΟ

Υ.Γ. Μάλλον και στα αυτοκόλλητα υπάρχουν παρτίδες και παρτίδες.. Idea

Ρε παιδιά, για τα καινούργια μέλη δεν υπάρχουν αυτοκολλητάκια; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΝΙΚΟΣ - Δευ 13 Ιαν 2003, 21:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
Αστο μεγαλε.....με την ορεξη θα μεινουμε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Ελαααααα Αλεκοοοοοοο......απο που τα πηρες τα αυτοκολητα ειπεςςςς Question Question Question Question Απο πουυυυυυυυυ...........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Στο TOPIC "" 206 του CLUB συναντιουντε στο δρομο"" ""τι κανουμε"".
Θα πρεπει να γραψουμε....

Τους ξεκολαμε το αυτοκολητοοοο Laughing Laughing Laughing Laughing
christhehealer - Δευ 13 Ιαν 2003, 22:35:01
Θέμα δημοσίευσης:
Ζγα Ζγα παίδες, και ούλοι θα πάρετε. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
DimiP - Δευ 13 Ιαν 2003, 23:17:30
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟς ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ (ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ) ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ , ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ !
ΚΙ ΑΥΤΟς ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ!!!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.
ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ.

Ε ΡΕ ΠΕΡΑΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ !!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Τρι 14 Ιαν 2003, 00:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟς ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ (ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ) ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ , ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ !
ΚΙ ΑΥΤΟς ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ!!!!!
!!!!!!

Σου προτείνω να του δίνεις εσύ όσα αυτοκόλλητα θέλει και να σου κάνει αυτός τα service τσάμπα Wink Wink
Tomcat - Τρι 14 Ιαν 2003, 01:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
EEEEEEεεεεεε κύριοι ..... ναι ναι σε εσας μιλάω με το πρωτότυπο!!!!!

Για κανονίστε να τσοντάρουμε όλοι να βγουν καινούργια αυτοκόλλητα , μικρά , μεγάλα , στρογγυλά , τρίγωνα, τετράγωνα , με γεύση φράουλα , μπανάνα , καρπούζι και πεπόνι που να μπαίνουν στο αυτοκίνητο , στο δωμάτιο , στο κούτελο , στην τουαλέτα και στην κουζίνα (σκέφτηκα και τις γυναικείες υπάρξεις) ,γιατί έχουν γίνει περιζήτητα τελευταία!!!! Cool Cool Cool

Idea Idea Αποτέλεσμα η τιμή τους στην μαύρη αγορά να ανεβαίνει διαρκώς και κάποιοι (βλέπε DIMIP) να ετοιμάζονται να βάλουν TURBO από τα κέρδη!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
crazy206gs - Τρι 14 Ιαν 2003, 01:22:00
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Δηλαδή εμείς τα επαρχιοτάκια δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα, έτσι εεεεεεε;;;;;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Τρι 14 Ιαν 2003, 03:00:59
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Για κανονίστε να τσοντάρουμε όλοι να βγουν καινούργια αυτοκόλλητα , μικρά , μεγάλα , στρογγυλά , τρίγωνα, τετράγωνα , με γεύση φράουλα , μπανάνα , καρπούζι και πεπόνι που να μπαίνουν στο αυτοκίνητο , στο δωμάτιο , στο κούτελο , στην τουαλέτα και στην κουζίνα (σκέφτηκα και τις γυναικείες υπάρξεις) ,γιατί έχουν γίνει περιζήτητα τελευταία!!!! Cool Cool Cool

Idea Idea Αποτέλεσμα η τιμή τους στην μαύρη αγορά να ανεβαίνει διαρκώς και κάποιοι (βλέπε DIMIP) να ετοιμάζονται να βάλουν TURBO από τα κέρδη!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Γνωστος αιματο-ρουφηχτρας ο κυριος που αναφερεται Nod

ΥΓ. Που εισαι ρε Στελαρα χαθηκαμε......
DimiP - Τρι 14 Ιαν 2003, 09:10:54
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Γνωστος αιματο-ρουφηχτρας ο κυριος που αναφερεται Nod

ΥΓ. Που εισαι ρε Στελαρα χαθηκαμε......

Ναι Ναι χαθηκατε , γιατι ας πουμε εμεις οι 2 Νικελιε τα λεμε καθε μερα... θα παθω κανα στομαχι απο τους πολλους καφεδες που πινουμε, εχω σιχαθει να σε βλεπω ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Evil Evil Evil Evil Evil
Nikel - Τρι 14 Ιαν 2003, 09:22:01
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ναι Ναι χαθηκατε , γιατι ας πουμε εμεις οι 2 Νικελιε τα λεμε καθε μερα... θα παθω κανα στομαχι απο τους πολλους καφεδες που πινουμε, εχω σιχαθει να σε βλεπω ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Evil Evil Evil Evil Evil

Eνταξε ρε φιλε, ενταξει....μη βαρας....δικιο εχεις αλλα......
Να σου ερθω για καφε και να μην ειναι ρυθμισμενο το τουρμπο παει??? ΔΕΝ ΠΑΕΙ Wink
Tomcat - Τρι 14 Ιαν 2003, 17:12:36
Θέμα δημοσίευσης:
Nικελένιε μου χαθήκαμε όντως!!! Τρέχω γενικώς και αορίστως!!!
Περιμένω πως και πως να δω την TURBOγκομενοπαγίδα!!!
Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
Nikel - Τρι 14 Ιαν 2003, 19:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Και εγω το ιδιο κανω ρε Στελιο...περιμενω...μιας και το πηγα στον Δαρα για να μου το ρυθμισει οπως πραγματικα πρεπει.
angelbaby - Τετ 15 Ιαν 2003, 07:58:09
Θέμα δημοσίευσης: :)
Με μεγάλη μου χαρά, σας ανακοινώνω οτι το Sei μου πλέον κυκλοφορεί με αυτοκόλλητο 206club.gr στο πίσω παρμπρίζ Cool Cool Cool
Sidobre - Τετ 15 Ιαν 2003, 10:04:22
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Δηλαδή εμείς τα επαρχιοτάκια δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα, έτσι εεεεεεε;;;;;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Kαι ήλιο έχετε (μπόλικο) αλλά και μοίρα!

Αρτα ε; Ωραία εκδρομούλα!!!!

Θα σε δρομολογήσουμε και εσένα Peugeot206! Λίγοοο υπομονή!
danielos - Τετ 15 Ιαν 2003, 10:18:13
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Tomcat έγραψε:

Και εγω το ιδιο κανω ρε Στελιο...περιμενω...μιας και το πηγα στον Δαρα για να μου το ρυθμισει οπως πραγματικα πρεπει.

για πες ρε nikel ποσα αλογα εφτασες με το turbo?τι τουρμπινα φοραει?σου εχει βγαλει κανενα προβλημα με θερμοκρασιες?εγκεφαλος τι επαιξε και που?
Ady - Τετ 15 Ιαν 2003, 10:46:11
Θέμα δημοσίευσης: Re: :)
angelbaby έγραψε:
Με μεγάλη μου χαρά, σας ανακοινώνω οτι το Sei μου πλέον κυκλοφορεί με αυτοκόλλητο 206club.gr στο πίσω παρμπρίζ Cool Cool Cool

Σ'αυτό το κοριτσάκι δε θα απαντήσει κανείς ?? Rolling eyes

ΕΥΓΕ ANGELBABY!!!!!!!
christhehealer - Τετ 15 Ιαν 2003, 11:46:51
Ady έγραψε:
angelbaby έγραψε:

ΕΥΓΕ ANGELBABY!!!!!!!

Mην δίνεις σημασία Aνδριανέ. Tο αυτοκόλλητο 206club είναι το gadget του 2003. Πως ήταν παλιά το αυτοκολλητάκι Poilitia Tennis Club.

Σε λίγο θα μας το ζητήσει και ο Kωστόπουλος να το δίνει δώρο μαζί με το Nitro Shocked Shocked Shocked Shocked Silly Silly Silly
angelbaby - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:12:28
christhehealer έγραψε:
Ady έγραψε:
angelbaby έγραψε:

ΕΥΓΕ ANGELBABY!!!!!!!

Mην δίνεις σημασία Aνδριανέ. Tο αυτοκόλλητο 206club είναι το gadget του 2003. Πως ήταν παλιά το αυτοκολλητάκι Poilitia Tennis Club.

Σε λίγο θα μας το ζητήσει και ο Kωστόπουλος να το δίνει δώρο μαζί με το Nitro Shocked Shocked Shocked Shocked Silly Silly Silly

Καλημέρα chris...με την καλή κουβέντα στο στόμα, ε;;; Embarassed Embarassed

Ανδριανέ, σε ευχαριστώ Smile
GIANNIS206 - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:44:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το fiataki επίτιμο μέλος στο club!!
christhehealer - Τετ 15 Ιαν 2003, 13:47:59
angelbaby έγραψε:
Καλημέρα chris...με την καλή κουβέντα στο στόμα, ε;;; Embarassed Embarassed

Tι είπα ο κακόμοιρος Question Question Question Shocked Shocked Shocked

Eίπ,α με άλλα λόγια ότι το Seicento σου είναι στολισμένο με την τελευταία λέξη της μόδας. Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
crazy206gs - Τετ 15 Ιαν 2003, 18:07:48
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Ναι βρε Sidobre.Ενα αυτοκολλητάκι ζητάω.Και Άρτα ωραία εκδρομή είναι.Σταθμός Άρτα και προορισμός Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων.Πάπιγκο,Βίκος... Wink Wink Wink
pduke - Τετ 15 Ιαν 2003, 20:12:33
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Ναι βρε Sidobre.Ενα αυτοκολλητάκι ζητάω.Και Άρτα ωραία εκδρομή είναι.Σταθμός Άρτα και προορισμός Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων.Πάπιγκο,Βίκος... Wink Wink Wink

Καλά εσύ δεν τη γλιτώνεις τη φιλοξενία με τίποτα!!!Και άμα είναι αρσενικό το δικό σου τα ζευγαρώνουμε κιόλας!!!!!!

Τασούλι πρώτος στις εκδρομές βλέπω!!!!Μαρέσεις ,πολύ μ'αρέσεις
chatasos - Τετ 15 Ιαν 2003, 20:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Πριν 2 εβδομάδες πέρασα από Άρτα (καθώς έφευγα από Ζαγοροχώρια) Shocked Shocked
pezomania - Τετ 15 Ιαν 2003, 20:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:
peugeot206 έγραψε:
Sidobre έγραψε:
seridim έγραψε:

Άρτα, άκουσα Άρτα, άρε πατρίδαααααα!! Βασικά η Μητέρα μου είναι από εκεί, αλλά πηγαίνω 3-4 φορές τον χρόνο!!
christhehealer - Τετ 15 Ιαν 2003, 23:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Καλά εσύ δεν τη γλιτώνεις τη φιλοξενία με τίποτα!!!Και άμα είναι αρσενικό το δικό σου τα ζευγαρώνουμε κιόλας!!!!!!

Μην κρίνεια από το Avatar, Πανούλη. 1,4 έχει ο άνθρωπος. Cool

pduke έγραψε:
Τασούλι πρώτος στις εκδρομές βλέπω!!!!Μαρέσεις ,πολύ μ'αρέσεις

Έχεις μια ευκαιρία το επόμενο Σάββατο να δικαιολογήσεις το GT όπως μέγας τουρίστας Cool Cool Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
pduke - Πεμ 16 Ιαν 2003, 11:06:52
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Έχεις μια ευκαιρία το επόμενο Σάββατο να δικαιολογήσεις το GT όπως μέγας τουρίστας Cool Cool Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing

Μη με χτυπάς στο ευαίσθητο σημείο μου ρε Χρηστάρα.....σε ξορκίζω στο όνομα της πρώτης μας νύχτας.... Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes
alemao - Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:10:21
christhehealer έγραψε:

Θέλω και εγώ αυτοκολλητάκι, γιατί έχω ένα κενό στο πίσω τζάμι Very happy Very happy
Και προσεχε τα λογια σου για το Politeia Penis Club Shocked Very happy Very happy

Το θέμα είναι όσοι το έχουν να είναι σχετικοί με το club.
Εδώ κυκλοφορούν τύποι με αυτοκόλλητα tfrc που δεν ξέρουν καν τι είναι το tfrc Evil Evil Evil Evil
Hannibal_Jr - Τρι 22 Απρ 2003, 03:19:45
[quote="alemaoΤο θέμα είναι όσοι το έχουν να είναι σχετικοί με το club.
Εδώ κυκλοφορούν τύποι με αυτοκόλλητα tfrc που δεν ξέρουν καν τι είναι το tfrc Evil Evil Evil Evil[/quote]

Alemao (misito moy anipsi) na soy lysw egw thn aporia.......

Kapote to tfrc htan moda (akoma einai alla oxi toso poly) anyway.
Polloi eixan ta aytokollhta sta cars toys alla otan ta poylhsane den ta bgalanae. Me apotelesma na ta exoyn oloi oi ypoloipoi idiokthtes..... Ayto einai apanthsh kopelas poy doyleyei sto BABY O kai eixe aytokollhtio sto swiftaki ths..... FSSSSSSSST MPOING
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες