Nikel έγραψε: |
Και την πατησα ρε γα**το τουλαχιστον με το μεγαλο. Το μικρο δεν το εβαλα ακομη. Οπως πηγα να το βαλω δεν ειχα παρατηρησει απο πριν πως το αυτοκολητο ειχε τσακισει (τ'ακους Sidobre ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Το εβαλα το sticker του 206Club.gr αν και το .gr βγηκε λιγο πλαγιαστα κατα το σηκωμα της περιφερειακης ζελατινης - μαλλον δεν το χα πατησει καλα εκεινο το σημειο και κουνηθηκε. Οποτε πριν το τραβηξετε ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. γιατι και εγω νομιζα οτι το χα πατησει αλλα προφανως οχι οσο επρεπε.. καλα δεν ειναι και τιποτα τραγικο, ουτε που φαινεται αλλα λεμε...
Κατι αλλο.. Αποψε ειχε λιγο υγρασια και βαζω τον πισω γυαλοκαθαριστηρα να την διωξει με ταυτοχρονη ριψη νερου πανω στο αυτοκολλητο.. Εκεινη την ωρα ακουσα το γρουπ του καθαριστηρα οπως περναγε πανω απ'το αυτοκολλητο.. Η ερωτηση ειναι αν προβλεφθηκε ο πισω καθαριστηρας ετσι ωστε να αντεχει τετοιο τριψιμο, ή οχι οποτε απλα την ωρα που δουλευω τον πισω καθαριστηρα, θα το μαζεψει ολο μαζι καποια μερα... Θα προσπαθησω να περιορισω τη χρηση του αλλα ειναι και χειμωνας οποτε [b]δεν βλεπεις τιποτα πισω ρε γα**το.. |
DimiP έγραψε: |
και γιατι παρακαλω κοιτας πισω;; μηπως γιατι νιωθεις να απειλεισαι απο αλλα αυτοκινητα; μηπως αγχωνεσαι απο αλλα 206 κολημενα στην ουρα σου;; μηπως εννοεις πως μονο πισω κοιτας για να βλεπεις αυτους που αφηνεις πισω σου;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alex έγραψε: |
Πισω .. χμμ.. ο βασικος λογος που θελω να βλεπω πισω ειναι για το ξεπαρκαρισμα, οταν ειμαι παρκαρισμενος σε σημειο οπου πισω εχω αμαξι και τυχαινει να εχει και τοση υγρασια ωστε να μην βλεπω Χριστο...στο δρομο η ορατοτητα πισω ειναι χρησιμη στα πρωτα χιλιομετρα οπου δεν το σκιζω μιας και η θερμοκρασια δεν εχει ανεβει ακομα σε επαρκη επιπεδα... Σε βροχη πολυ σπανια να δουλεψω πισω γυαλοκαθαριστηρα.. Υγρασια ειναι ολα τα λεφτα...
ΥΓ. Αν και μου το γραψες για πλακα, εκανα τον κοπο και απαντησα σοβαρα στο ερωτημα σου αν οχι τιποτα αλλο αλλα μπας και σε φθασω ποτε στα Post.. ![]() |
zuper206 έγραψε: |
Autokolito??? poio Autokolito??? Hm! mallon eimai ektos.....
Pws mporo na promitheto kai ego? |
seridim έγραψε: |
Οι εκ Θεσσαλονίκης μπορούμε να έχουμε και εμείς αυτοκόλλητο;;. Υπάρχει τρόπος απόκτησης του;; Μπορεί να μας αποσταλλεί;; |
Sidobre έγραψε: | ||
Για οικονομία (!) οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν αυτοκόλλητα και κάρτες κατά το Touring του Πηλίου! ![]() |
Ady έγραψε: | ||||
Kai oxi mono oi thesalonikis, etsi ??? |
Miltellas έγραψε: |
Αλέξανδρε, για οικονομία έλα στο Πήλιο να τα πάρεις... ![]() |
Alexandros έγραψε: | ||
Και πως θα περασω το Καλασνικωφ απο το τελωνειο στα Τεμπη ![]() Ωχ προβλεπω να με κυνηγανε ολοι οι Βοριοι ![]() |
konstantinos έγραψε: |
Bre esy, kaneis katholou seminaria 'h eisai olh mera sto forum??? ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Tomcat, εσύ έχεις βάλει κανένα σήμα, γιατί το 206 σου, δεν το έχω δεί ακόμα και προσπαθώ να σε πετύχω καμιά μέρα στο δρόμο... |
YannisCRC έγραψε: |
Φιλοι Πεζομανεις, πιστευω πως το καλυτερο ειναι να βγαλετε αυτοκολλητα που τα κολλας απο την μεσα πλευρα(αλα τελη). Δεν χαλανε με τιποτα! ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||
Φίλε Βαγγέλη το σήμα μπήκε την ίδια μέρα της συνάντησης στο πίσω τζάμι!Το μωρό μου νομίζω ότι το έχεις πετύχει ένα βραδάκι στην Σοφοκλέους όπου κατέβαινες για να περάσεις την δαβάκη.Ήμουν διπλοπαρκαρισμένος , σε είδα έκοψες λίγο κοίταξες και μετά συνέχισες προς στο φανάρι. |
Φιλοι Πεζομανεις, πιστευω πως το καλυτερο ειναι να βγαλετε αυτοκολλητα που τα κολλας απο την μεσα πλευρα(αλα τελη). Δεν χαλανε με τιποτα! ![]() |
Tomcat έγραψε: |
Φίλε Βαγγέλη το σήμα μπήκε την ίδια μέρα της συνάντησης στο πίσω τζάμι!Το μωρό μου νομίζω ότι το έχεις πετύχει ένα βραδάκι στην Σοφοκλέους όπου κατέβαινες για να περάσεις την δαβάκη.Ήμουν διπλοπαρκαρισμένος , σε είδα έκοψες λίγο κοίταξες και μετά συνέχισες προς στο φανάρι. |
teoman έγραψε: |
Ο Βαγγέλης πάντως δεν χρειάζεται να κολλήσει αυτοκόλλητο για να ξεχωρίζει :D Ήδη πρέπει να τον έχω πετύχει 2-3 φορές στο δρόμο (την πρώτη πριν έρθει στο club ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
E τότε δεν σε έχω δει μια φορά αλλά καμια δεκαριά!!! Όντως, εκείνο το βράδυ εγώ ήμουν και όταν είδα το αμάξι, σκέφτηκα: "λές να είναι του Tomcat;" Εγω μένω λίγο πιο κάτω Σε έχω ξαναδεί στο ίδιο σημείο μια-δυο φορές ακόμα και στο γήπεδο της Καλλιθέας άλλες δυο-τρείς. Αν με πετύχεις στο δρόμο, κόρναρε ή παίξε τα φώτα Υ.Γ.: Έχω σταμπάρει δυο 206 ωραία στη Καλλιθέα για να τους δώσω καρτούλα. Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω |
Ααα επίσης είναι μία τύπισα στο Γήπεδο της Καλλιθέας μ'ενα πολύ καλό CC Roland Garros!!!Κάθε πρωί το βλέπω παρκαρισμένο εκεί. Kαλά μιλάμε πολύ χλίδα το αμάξι και η γυναίκα κορυφή! Με την πρώτη ευκαιρία θα της αφήσω καρτούλα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Είναι ένας τυπάς ψηλά στην δαβάκη πριν την γέφυρα για Ν σμύρνη μ'ένα γαμάτο Μαύρο XS και ένας στο ύψος μας με ένα Μπλέ ανοιχτό το οποίο όμως θέλει χαμήλωμα λόγο 15αρας αλλά όποτε τους βλέπω είμαι κομμάτια (όχι μόνο σε ταχύτητα - και σε κούραση άλλες φορές) και δεν μπαίνω στον κόπο να κόψω για καρτούλα! Ααα επίσης είναι μία τύπισα στο Γήπεδο της Καλλιθέας μ'ενα πολύ καλό CC Roland Garros!!!Κάθε πρωί το βλέπω παρκαρισμένο εκεί. Kαλά μιλάμε πολύ χλίδα το αμάξι και η γυναίκα κορυφή! Με την πρώτη ευκαιρία θα της αφήσω καρτούλα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ STOP Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ; |
Ady έγραψε: | ||
Α έτσι ε ? Μην ξεχάσεις να γράψεις τηλέφωνο στην κάρτα. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται........... Τους τυπάδες τι να τους κάνεις μωρέ, άστους καλύτερα. Το πολύ-πολύ δώστους μια κάρτα εκεί, χωρίς τηλέφωνο, χωρίς τίποτα.......... |
Που σαι ρε ADY????? Ακούω τρελά γλέντια στο Πήλιο. Πάντως από την επόμενη φορα στις κάρτες θα εφαρμόζω την τακτική του Miltella με το τηλέφωνο!STADE όχι θα αφήνω τα κελεπούρια να φεύγουν έτσι.....! |
Byron206 έγραψε: |
Ερωτηση:
Ποιο μελος ηταν σημερα στην Lion ??????? (206 GTi ΖΗΒ........) Και μενει Ν.ΣΜΥΡΝΗ.... Ειδα το αυτοκολλητο του CLUB. |
Το καλύτερο πάντως είναι να δίνεις την καρτούλα χέρι με χέρι και συγχρόνως και τηλέφωνα, κινητά, e - mail κλπ ![]() Υ.Γ.1: Πρέπει να το είδα και εγώ το CC που λές χτές βράδυ στο γήπεδο Υ.Γ.2: Το βράδυ είμασταν παρκαρισμένοι σε παράταξη (μπροστά εσύ, πίσω εγώ). Θα έτριβαν τα μάτια τους όσοι τα έβλεπαν. Πάντως το σήμα, σου πάει γάντι... |
Ερωτηση:
Ποιο μελος ηταν σημερα στην Lion ??????? (206 GTi ΖΗΒ........) Και μενει Ν.ΣΜΥΡΝΗ.... Ειδα το αυτοκολλητο του CLUB. |
Σοβαρά??????????? Αργήσα να φύγω για την σχολή και δεν σε πέτυχα!!! Σίγουρα θα ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
Ερωτηση:
Μα καλά, τι θα γίνει με σένα, πάντα στην ίδια θέση βρίσκεις να παρκάρεις; Ιδέα!!! ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
ΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΙ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ DRAGSTER!!!!!!!!! :D |
EΕεε γύρισα κομμάτια και ήταν η πρώτη θέση που βρήκα και την τζίμπησα. Πάντως πρόσεξα ότι δεν έχεις τοποθετήσει το αυτοκόλλητο.Πως κι έτσι?Έγω με το που το έβαλα είδα πάνω από 250 άλογα διαφορά!Όχι αστεία. Οντως μου πάει το άτιμο!!!!!! |
PoiSoN® έγραψε: |
Vaggelis σε ειδα σημερα το απογευμα στην σιβιτανιδου και θησεως στο φαναρι,ημουν πισω σου με ενα mitsubishi colt και την ωρα εκεινη πηγενα κερατσινι να παρω το 206 μου,κριμα που δεν ημουν με το 206!!! |
ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ SIDOBRE!!!! (λείπει το μισό r από το gr ![]() Θα το κολλήσω όμως έστω και έτσι... |
Sidobre έγραψε: |
Δεχόμεθα και αλλαγές κάθε μέρα και Σ/Κ χωρίς χρέωση! ![]() ![]() Ουδείς εζημειώθηκε βάζοντας αυτοκόλλητο! Πάρε πάρε έεεεεεχχχχχωωωωω |
Βάλε ένα κιλό απ’ το καλό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν το πάω σε κανένα αυτοκολλητατζή (!), θα μπορέσει να μου φτιάξει άλλο; |
Xωρίς το αρχικό αρχείο δεν θα μπορεί να το φτιάξει ίδιο... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ (Μαιμού!) |
Είδες που σου είχα πεί οτι αποκλείεται να μην με πετύχεις στην Καλλιθέα;
Άντε, καλορίζικο και καλοτάξιδο. Πιστεύω πάντως οτι με τις συμβουλές που σου έχω δώσει θα γίνει περισσότερο "κουκλάκι"!!! Απορία: Καλά, τόσες εκθέσεις Peugeot έχουμε στην Καλλιθέα, πως βρέθηκες στο Κερατσίνι;;; |
alxdr74 έγραψε: |
Εχτες το απογευμα και μετα τα καρεκλοπόδαρα που εριχνε εδώ, διαπιστωσα με λύπη μου οτι η κίτρινη γραμμούλα κατω απο το 206club ειχε ξεκολησει και παρσηρθει απο τη βροχη! ![]() Αλλα δεν το βαζω κατω!! Αυτες τις μερες θα παω να φτιαξω καινουργια γραμμη! Ελπιζω να μην ειχε κανενας αλλος ιδιο προβλημα....Και το ειχα κολησει τοσο καλα και προσεχτικα! |
Σε όλα τα αυτοκόλλητα είναι φυσιολογικό να πετάνε "μύτες", γιατί αυτά τα κομμάτια είναι πολύ μικρά για να πιάσουν κόλλα.
Στο δικό μου δεν χρειάστηκε βροχή για να ξεκολλήσουν, γιατί από την αρχή δεν έπιασαν αυτές οι μύτες. |
Sidobre έγραψε: |
Τουλάχιστον με το Αυτοκόλλητο του Ady είχε παρατηρηθεί ότι ξεκόλλησε επειδή το κόλλησε με υγρασία (έβρεχε).
Επειδή αυτό που "φοράω" είναι και το πιο παλιό το είχα κολλήσει προσεκτικά με καθαρό τζάμι και στέγνωσε μακρυά από υγρασία. Είναι τόσο καιρό και παρά την εκτενή χρήση του υαλοκαθαριστήρα -εντάξει κάποια μυτούλα μπορεί να τσαλακώθηκε- δεν έχει πάθει τίποτα! BTW, στο γκαράζ που το βάζω είναι ένα Focus με αυτοκόλλητο απο το clubFocus... |
p206mike έγραψε: |
Έπειτα από έναν μήνα και....βάλε...που έχω το αυτοκόλλητο...και αφού έχει φάει βροχές πλυσίματα στην πίεση και τον υαλοκαθαριστήρα τον πίσω να το διαπερνά ουκ ολίγες φορές......
Είναι ακόμα εκεί και ΑΨΟΓΟ Υ.Γ. Μάλλον και στα αυτοκόλλητα υπάρχουν παρτίδες και παρτίδες.. ![]() |
ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟς ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ (ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ) ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ , ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ! ΚΙ ΑΥΤΟς ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ!!!!! !!!!!! |
Για οικονομία (!) οι Θεσσαλονικείς θα αποκτήσουν αυτοκόλλητα και κάρτες κατά το Touring του Πηλίου! ![]() |
EEEEEEεεεεεε κύριοι ..... ναι ναι σε εσας μιλάω με το πρωτότυπο!!!!!
Για κανονίστε να τσοντάρουμε όλοι να βγουν καινούργια αυτοκόλλητα , μικρά , μεγάλα , στρογγυλά , τρίγωνα, τετράγωνα , με γεύση φράουλα , μπανάνα , καρπούζι και πεπόνι που να μπαίνουν στο αυτοκίνητο , στο δωμάτιο , στο κούτελο , στην τουαλέτα και στην κουζίνα (σκέφτηκα και τις γυναικείες υπάρξεις) ,γιατί έχουν γίνει περιζήτητα τελευταία!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Γνωστος αιματο-ρουφηχτρας ο κυριος που αναφερεται ![]() ΥΓ. Που εισαι ρε Στελαρα χαθηκαμε...... |
Ναι Ναι χαθηκατε , γιατι ας πουμε εμεις οι 2 Νικελιε τα λεμε καθε μερα... θα παθω κανα στομαχι απο τους πολλους καφεδες που πινουμε, εχω σιχαθει να σε βλεπω ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nικελένιε μου χαθήκαμε όντως!!! Τρέχω γενικώς και αορίστως!!!
Περιμένω πως και πως να δω την TURBOγκομενοπαγίδα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot206 έγραψε: | ||||
Δηλαδή εμείς τα επαρχιοτάκια δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα, έτσι εεεεεεε;;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Και εγω το ιδιο κανω ρε Στελιο...περιμενω...μιας και το πηγα στον Δαρα για να μου το ρυθμισει οπως πραγματικα πρεπει. |
angelbaby έγραψε: |
Με μεγάλη μου χαρά, σας ανακοινώνω οτι το Sei μου πλέον κυκλοφορεί με αυτοκόλλητο 206club.gr στο πίσω παρμπρίζ ![]() ![]() ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Σ'αυτό το κοριτσάκι δε θα απαντήσει κανείς ?? ![]() ΕΥΓΕ ANGELBABY!!!!!!! |
christhehealer έγραψε: | ||||
Mην δίνεις σημασία Aνδριανέ. Tο αυτοκόλλητο 206club είναι το gadget του 2003. Πως ήταν παλιά το αυτοκολλητάκι Poilitia Tennis Club. Σε λίγο θα μας το ζητήσει και ο Kωστόπουλος να το δίνει δώρο μαζί με το Nitro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
angelbaby έγραψε: |
Καλημέρα chris...με την καλή κουβέντα στο στόμα, ε;;; ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||||
Kαι ήλιο έχετε (μπόλικο) αλλά και μοίρα! Αρτα ε; Ωραία εκδρομούλα!!!! Θα σε δρομολογήσουμε και εσένα Peugeot206! Λίγοοο υπομονή! |
peugeot206 έγραψε: | ||
Ναι βρε Sidobre.Ενα αυτοκολλητάκι ζητάω.Και Άρτα ωραία εκδρομή είναι.Σταθμός Άρτα και προορισμός Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων.Πάπιγκο,Βίκος... ![]() ![]() ![]() |
peugeot206 έγραψε: | ||||||||
Ναι βρε Sidobre.Ενα αυτοκολλητάκι ζητάω.Και Άρτα ωραία εκδρομή είναι.Σταθμός Άρτα και προορισμός Ζαγοροχώρια Ιωαννίνων.Πάπιγκο,Βίκος... ![]() ![]() ![]() |
peugeot206 έγραψε: | ||||||||
pduke έγραψε: |
Καλά εσύ δεν τη γλιτώνεις τη φιλοξενία με τίποτα!!!Και άμα είναι αρσενικό το δικό σου τα ζευγαρώνουμε κιόλας!!!!!! |
pduke έγραψε: |
Τασούλι πρώτος στις εκδρομές βλέπω!!!!Μαρέσεις ,πολύ μ'αρέσεις |
christhehealer έγραψε: |
Έχεις μια ευκαιρία το επόμενο Σάββατο να δικαιολογήσεις το GT όπως μέγας τουρίστας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Mην δίνεις σημασία Aνδριανέ. Tο αυτοκόλλητο 206club είναι το gadget του 2003. Πως ήταν παλιά το αυτοκολλητάκι Poilitia Tennis Club.
Σε λίγο θα μας το ζητήσει και ο Kωστόπουλος να το δίνει δώρο μαζί με το Nitro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |