Touristas έγραψε: |
Από πού θα με περάσεις….. ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
καλά καλά εσένα σου το χρωστάω από την Παλλήνη.... Κοίτα μόνο να μην σε βρω μπροστά μου... χαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
καλώς μας ήρθες φίλε μου με το αμάξι που θα ζηλεύει ο Χάρης ![]() ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ απ την άλλη ντρέπομαι να πω τα κιλά που είμαι... ![]() Στον πρώτο αγώνα ήμουν 82-83. Στον δεύτερο αγώνα ήμουν 84-85. Τώρα είμαι.... ![]() (Μακάρι να μην πέσω σε χαλασμένο καρτ....) ![]() |
Μάνο θα μπορούσες να βολευτείς με καναν γείτονα clubbiτη ίσως... |
Tiesto έγραψε: |
θα το δειξει και η εμφανιση των μοτερ πετραν :p
μακαρι οντως να τα χουν αλλαξει... |
SnakeMJK έγραψε: |
Εγώ απ την άλλη ντρέπομαι να πω τα κιλά που είμαι... ![]() Στον πρώτο αγώνα ήμουν 82-83. Στον δεύτερο αγώνα ήμουν 84-85. Τώρα είμαι.... ![]() (Μακάρι να μην πέσω σε χαλασμένο καρτ....) ![]() |
mick206 έγραψε: |
Αλλά μια ερώτηξης... Οι Αφίδνες προς τα που πέφτουν; |
crusader έγραψε: | ||
Στα πρώτα διόδια της Αθηνών - Λαμίας. Βγαίνεις πιο πριν στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, κάνεις αριστερά στα Goodys και ακολουθείς τον παράδρομο μέχρι τα διόδια. Εκεί κάπου θα δεις ταμπέλα προς Kartodromo ![]() |
crusader έγραψε: |
Άντε έλα να σε δούμε Mick!! ![]() |
ROM206 έγραψε: |
τι ώρα είναι το cart challenge ρε παιδιά?
Για να δω μπάς και καταφέρω και την σκαπουλάρω νωρίς και έθω και εγω επιτέλους μια φορά |
crusader έγραψε: |
Ευχαριστούμε για την κατανόηση. |
MEMsound έγραψε: |
Ποοοονάααααω!
Σκάσμενο παλιοκέρμπ!!! Σιχτιρ!! ![]() ![]() ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ! Τα καρτ σε σχεση με την 1η φορά που είχαμε πάει ήταν σε αρκετά ισόδυναμη κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τους χρόνους των κατακτήριων (αν και υπήρξαν πάλι κάποιες εξαιρέσεις μικροπροβλημάτων που νομίζω ότι είναι λογικό, νοικιάρικα είναι άλλωστε...) Στον τελικό η "μάχη" μου με τον Πέτρο ήταν τέλεια! ![]() Φωτοτυπία πηγαίναμε με τον Πέτρο να κάνει το λάθος στο κάτω πέταλο και εγώ στο πάνω ενώ είχαμε απομακρυνθεί πολύ από τους υπολοίπους. Μέχρι που καβάλησα απότομα το δεξί ρημαδοκερμπ στην Κ3 και η μέση μου με πέθανε... ![]() Ε κάπου εκεί το άφησα και είπα να παίξω ντριφταροντας μιας και είχα απόσταση ασφαλείας από τον 3ο Crusader. Αν και να το συνέχιζα δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να περάσω τον Πέτρο εκτός και αν έκανε κάποιο χοντρό λάθος. ![]() Περισσότερο ενδιαφέρον είχε όμως η μεγάλη κατηγορία όπου η "μάχες" για την 1η θέση κράτησαν μέχρι και 2 γύρους πριν το τέλος. Στην μεγάλη κατηγορία είχαμε και εξόδους και επαφές και... και... και ... ΚΟΛΑΣΗ! Άτυχος ο RONIN από την έξοδο στην αρχή μετά την επαφή με το Νάσσο. ![]() ![]() ![]() Το φύλλο αγώνα είναι στα χέρια του κ.Προέδρου οπότε αναμένουμε και αναλύτικους χρόνους κατακτήριων, καθώς και αποτελέσματα τελικού.... Άριστα κύριοι!!! Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος μας αγώνας. ![]() Αυτά από εμένα. ![]() |
Tiesto έγραψε: |
btw, με ποια 206 παιζαμε στην εθνικη για λιγο? ηταν 2-3 ασημι και 1 μαυρο (αυτο πρεπει να ταν του πετρου). Ωραια ηταν και αυτο lol |
ROM206 έγραψε: | ||
Το 1 ήμουν εγω( με το βόδι κιτ) αλλα έφυγα απο το παιχνίδι διότι δεν είχα λάστιχα και με τη βροχούλα έκανα ενα πλαγιο ολίσθημα σε μια στροφή και για να μην βρεθώ απάνω σε κανα άλλο αμάξι αγκαλιά έκανα κοκο και άκρη με 80χλμ μετά !!! |
.....Προσωπικά θέλω πολύ να γίνει... ![]() |
Dio78 έγραψε: |
.....Προσωπικά στα χρονομετρημένα υπέφερα, το καρτ ήταν πολύ μακρύ, έγερνα για να πατήσω το γκάζι και στις στροφές έχανε τροφοδοσία. Το δεύτερο καρτ που πήρα ..... |