PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - PSClub KartChallenge: 3ος Αγώνας, Αφίδνες 10 Οκτωβρίου

Baphomet - Πεμ 29 Σεπ 2005, 19:03:51
Θέμα δημοσίευσης: PSClub KartChallenge: 3ος Αγώνας, Αφίδνες 10 Οκτωβρίου

To PSClub KartChallenge 2005 επιστρέφει στην πίστα των Αφιδνών "Kartodromo", για τον 3ο αγώνα του πρωταθλήματος, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2005 και ώρα 20.00 μ.μ (Οι συμμετέχοντες να είναι εκεί στις 19:30 μ.μ.)

Κόστος συμμετοχής:
18 ευρώ για τα επίσημα μέλη του συλλόγου και
25 ευρώ για τους υπόλοιπους (μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε)

Πρόγραμμα - Κανονισμοί:

Ο Αγώνας θα χωριστεί σε 2 κατηγορίες κιλών που είναι οι εξής:
Α. Εως 80 κιλά.
Β. Πάνω από 80 κιλά.

Αλλαγή κατηγορίας στην διάρκεια του Πρωταθλήματος επιτρέπεται μόνο μία φορά και η βαθμολογία της μίας κατηγορίας δεν αθροίζεται με αυτή της άλλης. Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να ζυγιστούν εφόσον αυτό τους ζητηθεί από τους διοργανωτές.

Προκριματικός
Στην αρχή θα ξεκινήσει ο προκριματικός για κάθε κατηγορία, που θα είναι χωρισμένοι σε γκρουπ. Οι αγωνιζόμενοι θα τρέχουν για 10 με 15 περίπου λεπτά με σκοπό να κάνουν τον ταχύτερο δυνατό γύρο (best lap).

Στον Τελικό θα προκρίνονται αυτοί που έχουν σημειώσει τον καλύτερο χρόνο γύρου της κατηγορίας τους, ανεξαρτήτως προκριματικού γκρουπ.

Τελικός
Οι δύο τελικοί (της Α και της Β κατηγορίας) θα γίνουν με τους 8 καλύτερους που προκρίθηκαν (ο αριθμός των συμμετοχών στον τελικό μπορεί και να αλλάξει ανάλογα με την συμμετοχή, το μέγεθος της πίστας και την διαθεσιμότητα των μονοθεσίων).
Η εκκίνηση θα γίνει βάση της κατάταξης χρόνου (πρώτος στην σειρά θα είναι ο καλύτερος χρόνος, δεύτερος ο δεύτερος κ.ο.κ.)

Ο νικητής του τελικού θα είναι αυτός που θα τερματίσει 1ος μετά από συγκεκριμένο αριθμό γύρων (και όχι όποιος κάνει τον καλύτερο γύρο όπως στα προκριματικά).

Η Βαθμολογία για το PSClub KartChallenge Championship προσμετράται ως εξής:

1η θέση: 8 βαθμοί
2η θέση: 6 βαθμοί
3η θέση: 4 βαθμοί
4η θέση: 3 βαθμοί
5η θέση: 2 βαθμοί
6η θέση: 1 βαθμός

Έπαθλα:
Οι νικητές του τελικού των 2 κατηγοριών κερδίζουν από ένα μετάλλιο και την δωρεάν συμμετοχή τους, ενώ μετάλλια θα δοθούν και στον δεύτερο και τρίτο νικητή κάθε κατηγορίας

Κανόνες:
Απαγορεύεται η αντιαθλητική συμπεριφορά, ήτοι κλεισίματα, επαφές κλπ. Αν οποιαδήποτε στιγμή πέσει στην αντίληψη κάποιου κριτή ή υπεύθυνου του αγώνα, οποιαδήποτε αντιαθλητική συμπεριφορά, τότε ο αγωνιζόμενος θα αποκλείεται.

Σημείωση:
Τα μονοθέσια καρτ που θα συμμετέχουν στους αγώνες (και στον προκριματικό και στον τελικό) θα δίνονται στους αγωνιζόμενους μετά από κλήρωση, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία ότι δόθηκε σε κάποιον γρηγορότερο όχημα.

Επίσης η Διοίκηση της πίστας έχει δεσμευθεί έτσι ώστε να μονοθέσια που θα έχουμε στην διάθεσή μας θα είναι όσο το δυνατό παρόμοια.

Δηλώσεις συμμετοχής
Baphomet - Παρ 30 Σεπ 2005, 00:42:35
Θέμα δημοσίευσης:
μέσα σε όλα καρτ ξανά... άντε να μαζευόμαστε οι γκαζιάρηδες...θυμίζω τις βαθμολογίες ως τώρα στις 2 κατηγορίες (μετά από 2 αγώνες):

Κατηγορία έως 80κιλά
1 MEMsound..... 10
2 Dio78............... 8
3 pack................. 8
4 Baphomet......... 6
5 Vaggelis........... 6
6 kanelj............... 3
7 Touristas.......... 3
8 COOL ALEXIS.....2
9 crusader........... 2

Κατηγορία από 80κιλά και άνω
1 SnakeMJK........ 14
2 p206Mike.......... 9
3 Ronin................ 8
4 Sidobre............. 6
5 vio.................... 4
6 Ady................... 3
7 STELIOS............ 2
8 manosm3........... 1
9 Γιώργος_WRC..... 1

Καλή τύχη σε όλους... Wink Wink Wink
B.M-SPORT - Παρ 30 Σεπ 2005, 07:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλημερα, ειμαι μεσα για τον 3ο αγωνα του KartChallenge.

Κατηγορια εως 80 κιλα.
ronnie - Παρ 30 Σεπ 2005, 09:18:43
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας.
Και εγω θα ηθελα να συμμετασχω στην εκδηλωση.

80+ κιλα.
Baphomet - Παρ 30 Σεπ 2005, 09:23:33
Θέμα δημοσίευσης:
καλώς μας ήρθες φίλε μου με το αμάξι που θα ζηλεύει ο Χάρης Laughing Laughing Laughing
Και βέβαια να συμμετάσχεις, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε κι από κοντά!
Συμμετοχή θα δηλώσετε με την φόρμα συμμετοχής που θα βγει σύντομα. Wink
MEMsound - Παρ 30 Σεπ 2005, 09:52:26
Θέμα δημοσίευσης:
Για να μην ξεχνιόμαστε...
φυσικά δεν θα λείπω από την "μικρή" κατηγορία.... Twisted evil
Touristas - Παρ 30 Σεπ 2005, 09:55:41
Θέμα δημοσίευσης:
Από πού θα με περάσεις….. Tease Tease Tease Tease
MEMsound - Παρ 30 Σεπ 2005, 10:06:12
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:

καλά καλά εσένα σου το χρωστάω από την Παλλήνη....
Κοίτα μόνο να μην σε βρω μπροστά μου...

χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing
Touristas - Παρ 30 Σεπ 2005, 10:33:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Touristas έγραψε:

καλά καλά εσένα σου το χρωστάω από την Παλλήνη....
Κοίτα μόνο να μην σε βρω μπροστά μου...

χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing

Α ξέχασα να σου πω ότι έχω χάσει και κάνα δυο κιλά ακόμα
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
MEMsound - Παρ 30 Σεπ 2005, 10:42:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάλι έχω πάρει μερικά....

Για να δούμε.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
SnakeMJK - Παρ 30 Σεπ 2005, 12:03:06
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ απ την άλλη ντρέπομαι να πω τα κιλά που είμαι... Razz
Στον πρώτο αγώνα ήμουν 82-83.
Στον δεύτερο αγώνα ήμουν 84-85.
Τώρα είμαι.... Embarassed

(Μακάρι να μην πέσω σε χαλασμένο καρτ....) Razz
ultra-one - Παρ 30 Σεπ 2005, 12:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
καλώς μας ήρθες φίλε μου με το αμάξι που θα ζηλεύει ο Χάρης Laughing Laughing Laughing

Ειδικά αν είναι από αυτά με το γρήγορο υδραυλικό τιμόνι, τότε ζηλεύω πολύ!!! Silly Silly Silly

Φυσικά θα ζήλευα πολύ περισσότερο αν είχε 309 GTi! Worthy Worthy Worthy
ROM206 - Παρ 30 Σεπ 2005, 17:59:03
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Εγω που είμαι 110 κιλά σε ποιά κατηγορία ανήκω????????
Tiesto - Παρ 30 Σεπ 2005, 18:05:42
Θέμα δημοσίευσης:
και γω μεσα φυσικα!

χρωσταω στον εαυτο μου μια καλη εμφανιση σ αυτη τη πιστα!
manosm3 - Παρ 30 Σεπ 2005, 18:54:25
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω δεν εχω καποιον να με φερει.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
Baphomet - Σαβ 01 Οκτ 2005, 00:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνο θα μπορούσες να βολευτείς με καναν γείτονα clubbiτη ίσως...

Η διεύθυνση της πίστας μας ενημέρωσε οτι πριν λίγες μέρες αλλάχθηκαν σε όλα τα καρτ μοτερ και ελαστικά οπότε όλα θα είναι σε άψογη κατάσταση. Τώρα αν είναι αλήθεια ή ψέμμα θα το δείξουν οι χρόνοι... Wink
manosm3 - Σαβ 01 Οκτ 2005, 00:51:34
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Μάνο θα μπορούσες να βολευτείς με καναν γείτονα clubbiτη ίσως...

Μπα...δε γινεται, ασε που θα παω την Τεταρτη για να δω και (ελπιζω) να προσφερω θεαμα, οποτε δεν νομιζω να μπορεσω, ειναι υπερβολη να χασω 2 μαθηματα στο φροντιτστηριο μεσα σε μια βδομαδα.Αν ηταν Τριτη ή Πεμπτη κατι θα γινοταν... Sad Sad
Tiesto - Σαβ 01 Οκτ 2005, 00:58:26
Θέμα δημοσίευσης:
θα το δειξει και η εμφανιση των μοτερ πετραν :p

μακαρι οντως να τα χουν αλλαξει...
Baphomet - Σαβ 01 Οκτ 2005, 00:59:46
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
θα το δειξει και η εμφανιση των μοτερ πετραν :p

μακαρι οντως να τα χουν αλλαξει...

όντως!!
τα γάντια τα θες εσυ ρε? να τα φερω?
Tiesto - Σαβ 01 Οκτ 2005, 03:01:46
Θέμα δημοσίευσης:
φερτα ναι
Baphomet - Σαβ 01 Οκτ 2005, 17:23:14
Θέμα δημοσίευσης:
Η ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ONLINE, ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ POST. ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΡΑ!!!
mick206 - Κυρ 02 Οκτ 2005, 12:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
10 του μηνός είμαι πρωϊνός (έκανα και ρίμα Cool ) οπότε θα έρθω κι εγώ... Laughing
Αλλά μια ερώτηξης... Οι Αφίδνες προς τα που πέφτουν; Shocked Rolling eyes Laughing

Κατηγορία; Με τους πολλά βαρύ... Crying or Very sad Laughing
mick206 - Κυρ 02 Οκτ 2005, 12:11:23
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Άσε μας ρε Ζήση... Laughing Που να μην είχες και χαλασμένο καρτ δηλαδή... Razz Twisted evil Laughing Θα έκανες τους γύρους με το φραπέ στο ένα χέρι. Laughing
crusader - Κυρ 02 Οκτ 2005, 12:22:20
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Αλλά μια ερώτηξης... Οι Αφίδνες προς τα που πέφτουν;

Στα πρώτα διόδια της Αθηνών - Λαμίας.
Βγαίνεις πιο πριν στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, κάνεις αριστερά στα Goodys και ακολουθείς τον παράδρομο μέχρι τα διόδια.
Εκεί κάπου θα δεις ταμπέλα προς Kartodromo Arrow

Άντε έλα να σε δούμε Mick!! Very happy
scrat - Κυρ 02 Οκτ 2005, 12:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τρέχω σαν τρελλός αυτό τον καιρό, έχασα και το TrackDay στο οποίο ήθελα να έρθω απλά για να σας δω βέβαια... αλλά ο 3ος αγώνας έπεσε σε "καλή" ημερομηνία Smile Φοβόμουν ότι θα το χάσω γιατί αν γινόταν από τις 11/10 και για 1-2 εβδομάδες μετά δε θα μπορούσα να συμμετέχω...
Τυχερός λοιπόν! Δήλωσα συμμετοχή και εκτός μεγάλου απροόπτου θα είμαι εκεί Smile
mick206 - Κυρ 02 Οκτ 2005, 12:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
mick206 έγραψε:
Αλλά μια ερώτηξης... Οι Αφίδνες προς τα που πέφτουν;

Στα πρώτα διόδια της Αθηνών - Λαμίας.
Βγαίνεις πιο πριν στην έξοδο του Αγίου Στεφάνου, κάνεις αριστερά στα Goodys και ακολουθείς τον παράδρομο μέχρι τα διόδια.
Εκεί κάπου θα δεις ταμπέλα προς Kartodromo Arrow

Θα έχω πρόβλημα αν έρθω από Αττική Οδό;

crusader έγραψε:
Άντε έλα να σε δούμε Mick!! Very happy

Κι εγώ θέλω να σας δω mate Smile Wink
crusader - Κυρ 02 Οκτ 2005, 12:50:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έρθεις από Αττική Οδό απλά βγες στην έξοδο 8 στο ρεύμα προς Λαμία. Wink
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Κυρ 02 Οκτ 2005, 20:46:24
Θέμα δημοσίευσης:
Λεω να δωσω το παρον κι εγω! Δεν δηλωνω σημμετοχη γιατι δεν ειναι σιγουρο ακομα.
Baphomet - Τρι 04 Οκτ 2005, 14:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΠΟΣΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ. Wink
ROM206 - Τρι 04 Οκτ 2005, 15:47:17
Θέμα δημοσίευσης:
τι ώρα είναι το cart challenge ρε παιδιά?
Για να δω μπάς και καταφέρω και την σκαπουλάρω νωρίς και έθω και εγω επιτέλους μια φορά
Baphomet - Τρι 04 Οκτ 2005, 15:48:25
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
τι ώρα είναι το cart challenge ρε παιδιά?
Για να δω μπάς και καταφέρω και την σκαπουλάρω νωρίς και έθω και εγω επιτέλους μια φορά

γιατι δεν διαβάζεις την ανακοίνωση ρε και μας βασανίζεις? 8 ξεκιναμε.
ROM206 - Τρι 04 Οκτ 2005, 15:49:18
Θέμα δημοσίευσης:
Άκυρο, το βρήκα μόνος μου, έπρεπε απλώς να κοιτάξω στο πρώτο post Silly
Ronin - Παρ 07 Οκτ 2005, 10:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot
Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot
crusader - Κυρ 09 Οκτ 2005, 09:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των αυξημένων εξόδων του συλλόγου, από αυτόν τον αγώνα και για όλους τους υπόλοιπους του πρωταθλήματος, ΔΕΝ θα προσφέρεται πλέον ως έπαθλο η δωρεάν συμμετοχή του νικητή κάθε κατηγορίας.

Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα τρέχουμε για το μετάλλιο και την δόξα!!! Very happy

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
scrat - Κυρ 09 Οκτ 2005, 17:11:54
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Το θεωρείτε δεδομένο ότι κατανοούμε δηλαδή; Laughing Laughing Laughing Laughing
B.M-SPORT - Δευ 10 Οκτ 2005, 07:13:01
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλημερα,
πιθανον δεν θα μπορεσω να 'ρθω σημερα, μου ετυχε εκτακτος δουλεια.
Καλο αγωνα σε ολους.
mick206 - Δευ 10 Οκτ 2005, 12:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
Καμιά πρόβλεψη για τον καιρό έχουμε ή θα χορέψουμε σαν τους Ινδιάνους στον Μανιτού; Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
crusader - Δευ 10 Οκτ 2005, 13:34:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΩΧ! Αρκετή συννεφιά και πιθανή βροχή κατά τις 9 το βράδυ λένε οι προγνώσεις... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
MEMsound - Δευ 10 Οκτ 2005, 14:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
εεε ας έχουμε και κανα αδιαβροχο μαζί μας.... Laughing Laughing Laughing
Tiesto - Δευ 10 Οκτ 2005, 22:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
Παει και αυτος ο αγωνας! Προσωπικα πιστευω πως ηταν πολυ καλυτερα απ οτι την 1η φορα. Συγχαρητιρια σε ολους τους νικητες!

Αν και δεν τα πηγα οσο καλα θα θελα (ξεκινησα 1ος και τερματισα 4ος) ειμαι ευχαριστιμενος αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο!

Ευχαριστω και παλι Wink

btw, με ποια 206 παιζαμε στην εθνικη για λιγο? ηταν 2-3 ασημι και 1 μαυρο (αυτο πρεπει να ταν του πετρου). Ωραια ηταν και αυτο lol
ronnie - Τρι 11 Οκτ 2005, 09:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ ωραια βραδια. Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την καλη παρεα και την φιλοξενια. Θα ειμαι παρον και στον επομενο αγωνα.
MEMsound - Τρι 11 Οκτ 2005, 10:27:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ποοοονάααααω!

Σκάσμενο παλιοκέρμπ!!!

Σιχτιρ!! Laughing Laughing

ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!

Τα καρτ σε σχεση με την 1η φορά που είχαμε πάει ήταν σε αρκετά ισόδυναμη κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τους χρόνους των κατακτήριων (αν και υπήρξαν πάλι κάποιες εξαιρέσεις μικροπροβλημάτων που νομίζω ότι είναι λογικό, νοικιάρικα είναι άλλωστε...)

Στον τελικό η "μάχη" μου με τον Πέτρο ήταν τέλεια! Wink

Φωτοτυπία πηγαίναμε με τον Πέτρο να κάνει το λάθος στο κάτω πέταλο και εγώ στο πάνω ενώ είχαμε απομακρυνθεί πολύ από τους υπολοίπους.

Μέχρι που καβάλησα απότομα το δεξί ρημαδοκερμπ στην Κ3 και η μέση μου με πέθανε... Sad

Ε κάπου εκεί το άφησα και είπα να παίξω ντριφταροντας μιας και είχα απόσταση ασφαλείας από τον 3ο Crusader.

Αν και να το συνέχιζα δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να περάσω τον Πέτρο εκτός και αν έκανε κάποιο χοντρό λάθος.

Nod Όπως και να ‘χει τους 6 βαθμούς της 2ης θέσης τους πήρα και έτσι κατάφερα να μείνω στην 1η θέση του Πρωταθλήματος (αν και με ανυσηχεί το ότι ο Πέτρος έχει πλησιάσει απειλιτικά...)

Περισσότερο ενδιαφέρον είχε όμως η μεγάλη κατηγορία όπου η "μάχες" για την 1η θέση κράτησαν μέχρι και 2 γύρους πριν το τέλος.

Στην μεγάλη κατηγορία είχαμε και εξόδους και επαφές και... και... και ... ΚΟΛΑΣΗ!

Άτυχος ο RONIN από την έξοδο στην αρχή μετά την επαφή με το Νάσσο. Crying or Very sad

Wink Πολύ καλός αγώνας από τον ADY και τον Πρόεδρο που όμως υποκλίθικαν στον STELIOS… (τους το χρώσταγε από την 1η φορά.....)

Exclamation Άριστη η εμφάνιση του κ.Ronnie που έχοντας γνώση της πίστας από επισκέψεις του εκεί με ΜΙΝΙ COOPER σκάρφαλωσε στην 3η θέση.

Το φύλλο αγώνα είναι στα χέρια του κ.Προέδρου οπότε αναμένουμε και αναλύτικους χρόνους κατακτήριων, καθώς και αποτελέσματα τελικού....

Άριστα κύριοι!!!
Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος μας αγώνας. Thumbs Up

Αυτά από εμένα. Wink
Sidobre - Τρι 11 Οκτ 2005, 11:01:41
Θέμα δημοσίευσης:
Μια υπέροχη βραδιά γεμάτη χρόνους και μονομαχίες έζησαν όσοι βρέθηκαν στις Αφίδνες χθές το βράδυ.

Ο Τελικός στην κατηγορία κάτω των 80 κιλών ξεκαθάρισε από την αρχή όπου στην εκκίνηση Baphomet και MEMSound πετάχτηκαν μπροστά από την 2η και 3η θέση αντίστοιχα και δεν άφησαν κανένα να τους απειλήσει. 3ος ο Crusader με αρκετά μεγάλη διαφορά από τους πρώτους και 4ος ο Tiesto που δεν κατάφερε να απειλήσει τον Crusader παρά την προσπάθεια που κατέβαλε. Μεγάλος Ατυχος για άλλη μια φορά ο Kanelj που μετά από επαφή που είχε στους πρώτους γύρους, δεν κατάφερε να κάνει κάτι αξιόλογο και αρκέστηκε με την τελευταία θέση.

Στον τελικό άνω των 80 κιλών από την εκκίνηση και μέχρι και τον τελευταίο γύρο, δεν σταμάτησαν οι μονομαχίες για την επικράτηση σε όλες τις θέσεις. Στην εκκίνηση ο Αdy πέρασε μπροστά από την 6η θέση ενώ όλοι οι υπόλοιποι μάχονταν για το καλύτερο. Μέχρι τον 2ο γύρο στην 2η θέση σκαρφάλωσε ο Sidobre με τον SΤELIOS να τον ακολουθεί κατά πόδας. Μία σύγκρουση μεταξύ Ronin, Νassos και Snake ανάγκασε τον τελευταίο ουσιαστικά να εγκαταλήψει. Λίγο αργότερα κάνοντας μια εκπληκτική εμφάνιση ο STELIOS πέρασε Sidobre και Αdy και βρέθηκε στην 1η θέση και λίγο αργότερα ο Sidobre πέρασε τον Ady και βρέθηκε στην 2η. Μεγάλος άτυχος της βραδιάς ο P206mike, φαβορί για τον αγώνα όπου εκκίνησε από την πρώτη θέση και τερμάτισε στην 7η θέση. Οι μάχες συνεχίστηκαν μέχρι να πέσει η καρώ σημαία με την τελική κατάταξη να διαμορφώνεται με 1ο τον STELIOS, 2ο τον Sidobre, 3o τον Ronie και 4ο τον Αdy.

Αποτελέσματα:

Κατηγορία κάτω των 80 κιλών:
1. Baphomet
2. MEMSound
3. Crusader
4. Tiesto
5. Dio
6. Συγγενής ROM (εκτός πρωταθλήματος)
7. Kanelj

Κατηγορία άνω των 80 κιλών:
1. STELIOS
2. Sidobre
3. Ronnie
4. Ady
5. Ronin
6. Nasos
7. P206mike
8. SnakeMJK (εγκατέλειψε)
kanelj - Τρι 11 Οκτ 2005, 11:23:25
Θέμα δημοσίευσης:
Eτσι για την ιστορια....και εγω εγκατελειψα...! Cool
Γιώργος-WRC - Τρι 11 Οκτ 2005, 11:24:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΡΑΠΟΝΟ:
έχω ξανα-αναφερθεί στο παρελθον για το ζητημα των ενημερωτικων μηνυματων.
Καποια παιδια οπως και εγω δεν εχουν την δυνατοτητα συνεχους και επι καθημερινης βασης επισκεψης του σαιτ ως προς την ενημερωση των τεκτενόντων.Βαση αυτου εκφράζω το παραπονο μου ως προς του οτι δεν εγινε μια ενημερωση με μηνυματα ετσι ΟΛΟΙ να ξέρουν.προσωπικα εγω μπηκα χτες το πρωι στο σαιτ και δεν ειδα κατι στην κεντρικη σελιδα.σημερα υπηρχε κατι βεβαια κατοπιν εορτης.Και τελειωνοντας οπως εχω ξαναγραψει αν λαβαινα το μηνυμα θα ημουν παρων.
Sad
Tiesto - Τρι 11 Οκτ 2005, 14:29:07
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ποοοονάααααω!

Σκάσμενο παλιοκέρμπ!!!

Σιχτιρ!! Laughing Laughing

ΑΠΛΑ ΓΑΜΑΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!

Τα καρτ σε σχεση με την 1η φορά που είχαμε πάει ήταν σε αρκετά ισόδυναμη κατάσταση και αυτό φαίνεται και από τους χρόνους των κατακτήριων (αν και υπήρξαν πάλι κάποιες εξαιρέσεις μικροπροβλημάτων που νομίζω ότι είναι λογικό, νοικιάρικα είναι άλλωστε...)

Στον τελικό η "μάχη" μου με τον Πέτρο ήταν τέλεια! Wink

Φωτοτυπία πηγαίναμε με τον Πέτρο να κάνει το λάθος στο κάτω πέταλο και εγώ στο πάνω ενώ είχαμε απομακρυνθεί πολύ από τους υπολοίπους.

Μέχρι που καβάλησα απότομα το δεξί ρημαδοκερμπ στην Κ3 και η μέση μου με πέθανε... Sad

Ε κάπου εκεί το άφησα και είπα να παίξω ντριφταροντας μιας και είχα απόσταση ασφαλείας από τον 3ο Crusader.

Αν και να το συνέχιζα δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να περάσω τον Πέτρο εκτός και αν έκανε κάποιο χοντρό λάθος.

Nod Όπως και να ‘χει τους 6 βαθμούς της 2ης θέσης τους πήρα και έτσι κατάφερα να μείνω στην 1η θέση του Πρωταθλήματος (αν και με ανυσηχεί το ότι ο Πέτρος έχει πλησιάσει απειλιτικά...)

Περισσότερο ενδιαφέρον είχε όμως η μεγάλη κατηγορία όπου η "μάχες" για την 1η θέση κράτησαν μέχρι και 2 γύρους πριν το τέλος.

Στην μεγάλη κατηγορία είχαμε και εξόδους και επαφές και... και... και ... ΚΟΛΑΣΗ!

Άτυχος ο RONIN από την έξοδο στην αρχή μετά την επαφή με το Νάσσο. Crying or Very sad

Wink Πολύ καλός αγώνας από τον ADY και τον Πρόεδρο που όμως υποκλίθικαν στον STELIOS… (τους το χρώσταγε από την 1η φορά.....)

Exclamation Άριστη η εμφάνιση του κ.Ronnie που έχοντας γνώση της πίστας από επισκέψεις του εκεί με ΜΙΝΙ COOPER σκάρφαλωσε στην 3η θέση.

Το φύλλο αγώνα είναι στα χέρια του κ.Προέδρου οπότε αναμένουμε και αναλύτικους χρόνους κατακτήριων, καθώς και αποτελέσματα τελικού....

Άριστα κύριοι!!!
Νομίζω ότι ήταν ο καλύτερος μας αγώνας. Thumbs Up

Αυτά από εμένα. Wink

δεν επρεπε να εγκαταληψεις τις προσπαθειες ρε τρελε. Παρε απο μενα που ειχαν πιαστει χερια ποδια αλλα εκει να κυνηγαω τον crusader μπας και κανει καμια στραβη. δεν εκανε ομως γμτ Laughing

Ελπιζω την επομενη φορα σ αυτη τη πιστα να ειμαι πιο τυχερος και να τα παω ακομα καλυτερα. Εκανα μεν μια απαισια εκκινηση αλλα για τους περισσοτερους γυρους το καρτ μου εκοβε στην 3η στροφη (δεν καταλαβα πως αφου ειχαμε το ιδιο με τον Στελιο και σ αυτον μονο προς το τελος του κοβε). Πριν αρχισει να κοβει πλησιαζα τον crusader και οποτε γινοταν ειχαμε μια σταθερη διαφορα οποτε πιστευω πως αν δε μοου κοβε θα τον ειχα περασει. Αλλα δε πειραζει. Περασα παρα πολυ καλα. Γελασα, πιαστηκα και επιασα και 180 μετα με το corsaki Laughing

Τωρα αν ο επομενος ειναι στη Παλληνη καηκαμε! Δεν την ξερω καθολου καλα τη πιστα. i ll do my best και παλι ομως Smile

Αληθεια, ποτε υπολογιζουμε τον επομενο αγωνα?
crusader - Τρι 11 Οκτ 2005, 14:59:43
Θέμα δημοσίευσης:
ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩ!!!!!!

Χωρίς πλάκα η μέση μου έχει τσακίσει... περιφέρομαι σαν τον γέρο όλη μέρα... ρε τι πάθαμε!!

Κι εγώ κατά τη διάρκεια του τελικού πόναγα τόσο πολύ που 3-4 γύρους πριν το τέλος σκέφτηκα να εγκαταλείψω.
Τελικά έσφιξα τα δόντια ... και ΝΑ τα αποτελέσματα!! Laughing Laughing

Πέρα από αυτό τον χάρηκα πολύ τον αγώνα και ακόμη περισσότερο τον τελικό της βαριάς κατηγορίας όπου είχε πολλές συγκινήσεις! Wink

ΥΓ. Ακόμα θυμάμαι και γελάω το απίστευτο "σπικαααζζ" των christhehealer, memsound, kanelj Exclamation Στιγμές απείρου κάλλου(ς) Blink Rotfl Rotfl Rotfl
ROM206 - Τρι 11 Οκτ 2005, 15:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:

btw, με ποια 206 παιζαμε στην εθνικη για λιγο? ηταν 2-3 ασημι και 1 μαυρο (αυτο πρεπει να ταν του πετρου). Ωραια ηταν και αυτο lol

Το 1 ήμουν εγω( με το βόδι κιτ) αλλα έφυγα απο το παιχνίδι διότι δεν είχα λάστιχα και με τη βροχούλα έκανα ενα πλαγιο ολίσθημα σε μια στροφή και για να μην βρεθώ απάνω σε κανα άλλο αμάξι αγκαλιά έκανα κοκο και άκρη με 80χλμ μετά !!!
ROM206 - Τρι 11 Οκτ 2005, 15:16:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά καλά... μιλάτε... εγω είχα σφινώσει μέσα στο κάρτ και δεν έβγαινα, πάλι καλά που με τράβηξε ο Ronin γιατί θα με είχατε αφήσει εκεί μέσα....

Πάντως είχε γέλιο !!! Μακάρι να μπορώ να έρχομαι κάθε φορά και ας κάνω 1 γύρο !!!

Μόνο που έβλεπα έσας να χτυπιέστε μου έφτανα !!!

Συγχαρητήρια στους νικητές, το αξίζατε !!!
Tiesto - Τρι 11 Οκτ 2005, 15:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
ROM206 έγραψε:
Tiesto έγραψε:

Το 1 ήμουν εγω( με το βόδι κιτ) αλλα έφυγα απο το παιχνίδι διότι δεν είχα λάστιχα και με τη βροχούλα έκανα ενα πλαγιο ολίσθημα σε μια στροφή και για να μην βρεθώ απάνω σε κανα άλλο αμάξι αγκαλιά έκανα κοκο και άκρη με 80χλμ μετά !!!

Shocked ωχ! τοτε πολυ καλα εκανες!

anyway, αρκετα τα offtopic Smile
SnakeMJK - Τρι 11 Οκτ 2005, 17:50:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ας γράψω κ εγώ πως τα είδα τα πράγματα απ το δικό μου "μονοθέσιο"!

Στα δοκιμαστικά ήμουν πολύ ευχαριστημένος και απ το καρτ κ απ τον τρόπο που το πήγαινα, πετυχένοντας την δεύτερη θέση, λίιιιιιιιγο πίσω απ τον Αντιπρόεδρα και κάνοντας προσωπικό ρεκόρ πίστας (1.02,9) Razz Razz

Στον τελικό, αφού είχα κληρωθεί το ίδιο καρτ, πίστευα ότι είχα εξασφαλισμένη μία θέση στην τριάδα. Αμ δε!!! Ξεκινάμε και βλέπω αμέσως ένα καρτ (ο Ανδριανός;) να προσπερνάει εμένα και τον Μιχάλη σαν ακίνητους. Έπειτα μέχρι να φτάσουμε στην "μοιραία" Κ5 (κλειστό δεξιό πέταλο, τέρμα κάτω) με είχαν περάσει εξίσουν σαν ακίνητο οι Τάσος και Στέλιος (νομίζω!). Στη συγκεκριμένη στροφή σκάνε και άλλοι δύο κάπως ατσούμπαλα, μου κλείνουν τελείως τον δρόμο, πατάω τέρμα φρένο μπας και καταφέρω να μείνω στον δρόμο... Τίποτααααα.... Υπερβολικά άτσαλη έξοδος! Ξαναμπαίνω στην πίστα, το καρτ δεν πάει βήμα, μπατάρει απ τα αριστερά και εγκαταλείπω. Δεν ξενέρωσα απ την έξοδο, αλλά επειδή δεν είχα τουλάχιστον την ευκαιρία να πολεμήσω για μια καλή θέση. Ας χώσει κάποιος την γενική βαθμολογία τώρα να ξενερώσω τελείως Razz Razz Razz Razz
crusader - Τρι 11 Οκτ 2005, 18:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για θαυμάστε και τους νικητές! Very happy

Οι "μικροί"...

..και οι "μεγάλοι"

STELIOS - Τρι 11 Οκτ 2005, 18:51:41
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον αντε να πω κ'εγω την ιστορια μου.
Ξεκινησα απο 5η θεση αλλα καθολου καλα, μεχρι να φτασουμε στη πρωτη στροφη ειχα χασει δυο θεσεις. Στο πρωτο γυρο, μετα τα chicane και στη κατηφορα πριν το κατω πεταλο καταφερνω και περναω δυο ατομα (δεν ξερω ποιοι ηταν). Στον ιδιο γυρο και πριν το πανω πεταλο γινετε ενα μπερδεμα με τρια καρτ μπροστα μου οπου ειχα την ευκαιρια μεσα στο πανικο να περασω τον εναν. Επειτα, οντας 4ος (νομιζω στον επομενο γυρο, δεν ειμαι σιγουρος) καταφερνω και περναω τον 3ο (δεν ξερω ποιος ηταν) στο πεταλο αμεσος πριν την ευθεια τερματισμου. Επειτα αρχισα σιγα σιγα να πλησιαζω τον Sidobre (2ος).... Πρεπει να μου πηρε σιγουρα 2-3 γυρους μεχρι να πλησιασω αρκετα ωστε να κανω τη κινηση. Εντομεταξη θυμονουν απ'τον αγωνα στην Ανθουσα οτι ηταν πολυ δυσκολος στη προσπεραση. Ομως σε καποια στιγμη στο πανω πεταλο ανοιχτηκε πολυ στην εισοδο, του πηρα την εσωτερικη και αυτο ηταν....
Σ'αυτο το σημειο ημουν αρκετα ικανοποιημενος με τη 2η θεση σκεφτομενος απ'το που ξεκινησα, ομως ποτε δεν το βαζεις κατω.... Ο 1ος (ο Ady νομιζω ηταν) ηταν αρκετα γρηγορος, οσο και να πιεζα η αποσταση μας ηταν σχετικα σταθερη, κερδιζα ελαχιστο εδαφος με πολυ αργο ρυθμο. Οποτε απλα ακολουθουσα μεχρι που εγινε το αναπαντεχο!!! Στην ανηφωρητσα αμεσως μετα το κατω πεταλο του γλυστρισε το καρτ, εχασε χρονο και τον πλησιασα. Ακολουθησε ΜΕΓΑΛΗ κοντρα στις επομενες στροφες μεχρι που καταφερα να περασω. Μετα απλα πιεζα οσο μπορουσα ωστε να κανω καποια αποσταση αφου ηξερα πως ηταν γρηγορος. Απο ενα σημειο και μετα ηταν τοση η κουραση που σε καθε περασμα περιμενα ποτε θα δω τα κοκκινα φωτα (μην κανω καμια μαλ....κια παλι !!!)
Παιδια το κατευχαρηστηθικα γιατι ηταν πραγματικα ΑΓΩΝAΣ !!!
ROM206 - Τρι 11 Οκτ 2005, 18:53:08
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά εεε.... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ( ταλέντο ρε παιδ μου, ταλέντο Silly Silly Silly )
Baphomet - Πεμ 13 Οκτ 2005, 11:32:46
Θέμα δημοσίευσης:
o καλύτερος αγώνας από τους 3... μεγάλος συναγωνισμός, δυνατά καρτ και ισοδύναμα (κι ας αντιμετώπισαν προβλημα 1-2, όσο πήγαιναν, πήγαιναν εξίσου καλά με τα υπόλοιπα). Το χάρηκα όσο τίποτα και φυσικά κονόμησα κι εγώ μια ωραία μελανιά στην πλάτη. Άριστος ο Μάνθος που με έκανε να είμαι 7-8 γύρους με σφιγμένα δόντια...ευτυχώς άντεξα την πίεση...
pygolabida - Πεμ 13 Οκτ 2005, 21:55:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο αγόρια & είς ανώτερα! Wink
Baphomet - Παρ 14 Οκτ 2005, 03:30:40
Θέμα δημοσίευσης:
χωρίς να έχω μιλήσει με το ΔΣ, θέτω ένα θέμα και περιμένω σύντομα απαντήσεις για να δούμε τι παίζει.
Είχαμε πει για καρτ στην κόρινθο και ακουγόταν σούπερ ιδέα για μια μονοήμερη εκδρομή και φυσικά να αλλάξουμε λίγο και από το διδυμο αφίδνες-παλλήνη. Όμως, αν δεν μαζευτούμε άτομα εκεί θα έχουμε πρόβλημα. Γι'αυτό ας κάνουμε ένα μινι γκάλοπ, ποιοι συμφωνούν να γίνει εκεί αγώνας και αποφασίζει το ΔΣ. Προσωπικά θέλω πολύ να γίνει... Wink
Baphomet - Παρ 14 Οκτ 2005, 03:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
αν δε το παρατηρήσατε οι συμμετοχές και οι βαθμολογίες του καρτ υπάρχουν σε πινακάκι by chatasos σε περίοπτη θέση του Portal μας.

Μικρή κατηγορία:
Memsound......16
Baphomet.......14
Dio78.............10
Pack................8
Crusader.........6
Vaggelis..........6
Tiesto..............3
Kanelj..............3
Touristas..........3
COOL ALEXIS...2

Μεγάλη κατηγορία:
SnakeMJK........14
Sidobre............12
Ronin...............10
STELIOS...........10
p206mike...........9
Ady....................6
vio.....................4
ronnie................4
manosm3...........1
Γιώργος_wrc.......1

όλα αυτά σε 3 αγώνες και ενώ απομένουν άλλοι 3... Wink
MEMsound - Παρ 14 Οκτ 2005, 10:17:55
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
.....Προσωπικά θέλω πολύ να γίνει... Wink

εννοείται μέσα.... Wink
Tiesto - Παρ 14 Οκτ 2005, 22:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
και γω θα θελα να γινει.
crusader - Σαβ 15 Οκτ 2005, 00:03:19
Θέμα δημοσίευσης:
Κι εγώ μέσα για Κόρινθο..
SnakeMJK - Σαβ 15 Οκτ 2005, 12:14:37
Θέμα δημοσίευσης:
μέσα... Cool

αρκεί να μην είναι καθημερινή!
Baphomet - Σαβ 15 Οκτ 2005, 14:47:23
Θέμα δημοσίευσης:
αν γίνει θα είναι κυριακή πρωι σε συνδυασμο με κάποια μονοήμερη... Wink
scrat - Δευ 17 Οκτ 2005, 13:05:29
Θέμα δημοσίευσης:
Τώρα μόλις μπόρεσα να ξαναμπω net μετά από τη Δευτέρα
Αν και λιγότεροι από τις προηγούμενες φορές, περάσαμε πολύ καλά (ήταν λίγο πιο "παρεΐστικα" μου φάνηκε Smile ). Προσωπικά στα χρονομετρημένα υπέφερα, το καρτ ήταν πολύ μακρύ, έγερνα για να πατήσω το γκάζι και στις στροφές έχανε τροφοδοσία. Το δεύτερο καρτ που πήρα στον τελικό με αποζημίωσε πλήρως!! Αν και είχα έξοδο και δεν είχα κάτι να κυνηγήσω από την αρχή σχεδόν, βγήκα με χαμόγελο και αυτό μέτρησε πολύ για εμένα Very happy

Συγχαρητήρια στους νικητές Smile και σε αναμονή για το επόμενο! Μέσα κι εγώ για Κόρινθο
STELIOS - Δευ 17 Οκτ 2005, 14:23:34
Θέμα δημοσίευσης:
Dio78 έγραψε:
.....Προσωπικά στα χρονομετρημένα υπέφερα, το καρτ ήταν πολύ μακρύ, έγερνα για να πατήσω το γκάζι και στις στροφές έχανε τροφοδοσία. Το δεύτερο καρτ που πήρα .....

Αυτο με τη τροφοδοσια το παθαμε αρκετοι.
Δεν ειχαν αρκετη βενζινη τα καρτ γι'αυτο εχαναν δηναμη στις στορφες.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες