PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - 1ο Δοκιμαστικό PSClub - Challenge. The Prologue...

Sidobre - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:20:01
Θέμα δημοσίευσης: 1ο Δοκιμαστικό PSClub - Challenge. The Prologue...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ιδιοκτητών και Φίλων Peugeot Eλλάδος (PSClub - Hellas) με μεγάλη του χαρά σας προσκαλεί στο πρώτο δοκιμαστικό για το PSClub - Challenge, συμμετέχοντας στην κατηγορία “open” του Alfa Trofeo, την Κυριακή 19 Ιουνίου στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες. Το Alfa Trofeo είναι ένας από τους πιο γνωστούς θεσμούς στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και διοργανώνεται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια από τον Ελληνικό Σύλλογo Ιδιοκτητών Alfa Romeo (Ε.Σ.Ι.Α.Ρ.).

Ο λόγος είναι ώστε να αποκτήσουμε εμπειρία, διοργανωτές και συμμετέχοντες έτσι ώστε με την εκκίνηση του δικού μας επάθλου, να είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς.

Οι συμμετοχές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες (άνω των 8 κιλών/ίππο και κάτω των 8 κιλών/ίππο).

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε αυτοκίνητο το οποίο πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας, ανεξαρτήτου χρονολογίας, κυβισμού, είδους αριθμού κυκλοφορίας ή μοντέλου.

Τα αυτοκίνητα θα πρέπει να περνούν επιτυχώς τον τεχνικό έλεγχο, να φέρουν ζώνες ασφαλείας, πυροσβεστήρα, νόμιμη άδεια κυκλοφορίας οποιουδήποτε τύπου ή χώρας και να συμμετέχουν στην εκδήλωση με ελαστικά προδιαγραφών DOT.
Απαγορεύεται η χρήση ανοικτών (Cabrio) αυτοκινήτων που δεν έχουν μεταλλική οροφή, χωρίς Roll Bar.

Κάθε αυτοκίνητο εκτελεί έναν αναγνωριστικό γύρο και τέσσερις χρονομετρημένους. Η εκκίνηση της χρονομέτρησης δίδεται “Flying” με την συμπλήρωση του αναγνωριστικού γύρου στη γραμμή χρονομέτρησης. Ο συμμετέχων πραγματοποιεί τους χρονομετρημένους γύρους οι οποίοι αθροίζονται και δημιουργούν την κατάταξη της ημέρας.
Κατά την διάρκεια της δοκιμασίας οι οδηγοί επιβάλλεται να φορούν ζώνες ασφαλείας και να φέρουν κράνος.

Γιατρός, ασθενοφόρο, πυροσβεστικό όχημα και γερανός θα βρίσκονται στον χώρο της εκδήλωσης.

Για τους συμμετέχοντες θα εκδίδονται Αγωνιστικές Licenses και ασφάλεια ημέρας - παιδιάς , της ΕΘ.Ε.Α. - Ε.Λ.Π.Α.
Σε περίπτωση πού οι αγωνιζόμενοι έχουν License έτους, δεν χρειάζεται η έκδοση Αγωνιστικής License ημέρας - παιδιάς.

Έπαθλα απονέμονται στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας εφόσον περάσουν τεχνικό έλεγχο τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα στην κατηγορία τους.

Κόστος συμμετοχής 80 ευρώ

Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Alfa Trofeo θα βρείτε στο site του Alfa Club, http://www.alfaclub.gr

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δικές μας συμμετοχές καλέστε στο 6974 447 380 (18:00 με 21:00).
nickzotos - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
για αλλη μια φορα μπραβο σε εκεινους που τρεχουν αλλα και σε αυτους που πιστευουν σε ενα οργανωμενο κλαμπ!
p206Mike - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:28:28
Θέμα δημοσίευσης:
Mike is in.... Cool
Sidobre - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:39:28
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre is in too... Thumbs Up
Ronin - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:45:01
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν είμαι εκτός Αθηνών εκείνο το ΣΚ ,

i'm in with the tsarouxia... Afroman
Touristas - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:46:45
Θέμα δημοσίευσης:
Tourist is in to Very happy
STELIOS - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:53:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tα ελαστικά προδιαγραφών DOT τι ειναι ?
Sidobre - Τρι 31 Μάϊ 2005, 11:56:10
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Οτι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αγωνιστικά ελαστικά, παρά μόνο αυτά που έχουν την προδιαγραφή DOT δρόμου (υπάρχουν αρκετά ημισλίκ με προδιαγραφές DOT)
MEMsound - Τρι 31 Μάϊ 2005, 12:10:15
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Πιό απλά:
DOT = όλα τα ελαστικά δρόμου καθώς και τα χαραγμένα slick = απαγορεύονται τα τελείως slick ελαστικά.
Steve - Τρι 31 Μάϊ 2005, 12:21:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χρεώστε με μια απουσία... Rolling eyes
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Πεμ 02 Ιούν 2005, 08:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τι ωρα ειναι την Κυριακη; Μαλλον θα ειμαι Αθηνα και θα ερθω. Οσοι λενε οτι ειναι μεσα εννοουν με το αμαξι;
p206Mike - Πεμ 02 Ιούν 2005, 08:39:18
Θέμα δημοσίευσης:
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
Τι ωρα ειναι την Κυριακη; Μαλλον θα ειμαι Αθηνα και θα ερθω. Οσοι λενε οτι ειναι μεσα εννοουν με το αμαξι;

Κατά τις 8:00πμ ξεκινούν οι δοκιμαστικοί γύροι...

Ναι φυσικά με το αμάξι... Wink
Touristas - Πεμ 02 Ιούν 2005, 08:46:10
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Tourist is in to Very happy

Τελικά Tourist is out ..... Sad
Δυστυχώς θα μείνω θεατής.....
STELIOS - Πεμ 02 Ιούν 2005, 08:58:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ηθελα πολυ κ'εγω να ερθω αλλα δηστυχος θα ειμαι ολη την εβδομαδα Καλαματα. Μονο την Τεταρτη θα ερθω αυθημερων Αθηνα για το Kart Challenge.
Ronin - Πεμ 02 Ιούν 2005, 09:09:00
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Μονο την Τεταρτη θα ερθω αυθημερων Αθηνα για το Kart Challenge.

Σωστός ! Wink
Baphomet - Πεμ 02 Ιούν 2005, 12:57:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ας ειδοποιησει καποιος τον Ζήση!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
SnakeMJK - Πεμ 02 Ιούν 2005, 16:46:30
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Ας ειδοποιησει καποιος τον Ζήση!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Χεχε, ήμουν πολύ ψημένος για το συγκεκριμένο event, αλλά δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν μου το επιτρέπουν. Είμαι σε φάση ψάχνω δουλειά! Αλλά μην ανησυχείς, στο κανονικό Challenge θα είμαι μέσα Cool

Να ρωτήσω κάτι που είμαι περίεργος.. Τα 80 ευρώ είναι μόνο για την λισάνς; Δηλαδή αν έχεις ετήσια πόσα πληρώνεις;
Sidobre - Πεμ 02 Ιούν 2005, 17:26:17
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:

Να ρωτήσω κάτι που είμαι περίεργος.. Τα 80 ευρώ είναι μόνο για την λισάνς; Δηλαδή αν έχεις ετήσια πόσα πληρώνεις;

Kαταρχήν κοιτάμε στο δικό μας Challenge η τιμή για τα μέλη να είναι αρκετά χαμηλότερη Wink

Η λισανς είναι γύρω στα 25-30 ευρώ. Αν έχεις ετήσια πληρώνεις τα υπόλοιπα που είναι 50-55 ευρώ.
nickzotos - Τρι 07 Ιούν 2005, 13:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
ειμαι μεσα Clapping θα το λιωσω. Whistling ...........το κακομοιρο το 306 Crying or Very sad
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Δευ 13 Ιούν 2005, 17:24:01
Θέμα δημοσίευσης:
Κανενα γιουρουση να φευγει απο Αθηνα και τη ωρα; Αμα ειναι να κανονισουμε να παμε ολη μαζι το πρωι!
Sidobre - Τρι 14 Ιούν 2005, 00:17:43
Θέμα δημοσίευσης:
Την Παρασκευή 17 Ιουνίου το απόγευμα όσοι θα συμμετέχουμε θα πάμε για τεχνικό έλεγχο στα γραφεία του Alfa Romeo Club.

Παρακαλώ ενημερώστε με μέσω της φόρμας συμμετοχής για τις σίγουρες συμμετοχές για να μιλήσω με την λέσχη.

Οι υπόλοιποι που δεν μπορούν την Παρασκευή την Κυριακή το πρωΐ.

Ευχαριστώ.
MEMsound - Κυρ 19 Ιούν 2005, 07:15:48
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΑΩ ΑΦΙΔΝΕΣ!
ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!
ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ "motosportαδων" ΛΕΙΠΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ!
ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ!!!!
Twisted evil Twisted evil Wink Wink Laughing Laughing
Baphomet - Κυρ 19 Ιούν 2005, 12:31:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εκπληκτικές εμφανίσεις από τον Sidobre και τον p206mike!!! Χίλια μπράβο και στους 2!! στο 1.03 ο Μιχάλης και στο 1.01 ο Τάσος αρκετά φυλαγμένοι και όχι με τέλειες γραμμές, έβαλαν υποθήκη για ακόμη μεγαλύτερους χρόνους στο μέλλον!! ο Τάσος 4ος κατηγορίας και 6ος γενικής!!! Wink Wink Wink Wink
Αντε και στο επόμενο με πολλές συμμετοχές...
chatasos - Κυρ 19 Ιούν 2005, 12:40:38
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Εκπληκτικές εμφανίσεις από τον Sidobre και τον p206mike!!! Χίλια μπράβο και στους 2!! στο 1.03 ο Μιχάλης και στο 1.01 ο Τάσος αρκετά φυλαγμένοι και όχι με τέλειες γραμμές, έβαλαν υποθήκη για ακόμη μεγαλύτερους χρόνους στο μέλλον!! ο Τάσος 4ος κατηγορίας και 6ος γενικής!!! Wink Wink Wink Wink

Συγχαρητήρια και στους 2. Clapping Άντε να μπαίνουν στο κλίμα σιγά-σιγά... Whistling

Baphomet έγραψε:

Αντε και στο επόμενο με πολλές συμμετοχές...

Αυτό ξαναπέστο Twisted evil
Baphomet - Κυρ 19 Ιούν 2005, 13:01:14
Θέμα δημοσίευσης:
να αναφέρουμε οτι στις 2 open κατηγορίες οι συμμετοχές ήταν περί τις 25 ενώ άλλοι τόσοι πρέπει να ήταν και με τα alfa romeo. Υπήρχαν πολλοί που έμπαιναν πρώτη φορά πίστα και δεν ήταν ανταγωνιστικοί αλλά μάθαιναν και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα. Οι φθορές αμελητέες έως μηδενικές για τους 4 γύρους που κάνεις. Πραγματικά αξίζει να μπει κανεις είτε έχει 1.1 είτε 2.0 !!! Motorsportάδες μου ετοιμαστείτε... Wink Wink
Αλεξ@νδρος - Κυρ 19 Ιούν 2005, 15:21:19
Θέμα δημοσίευσης:
Ψηνόμαστε,ψηνόμαστε... Clapping
Το γαμ..το είναι οτι ειχε το LIDL πριν καμμια 20αριά ημέρες κατι φθηνά κράνη
και δεν πήρα ο βλάξ Splat
Τώρα αντε να ψάχνεις.....
Steve - Κυρ 19 Ιούν 2005, 16:10:12
Θέμα δημοσίευσης:
Καμιά φωτό βγάλατε ρε σεις ? Sad
Baphomet - Κυρ 19 Ιούν 2005, 16:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
υπάρχει μπόλικο υλικό καθώς και βιντεάκια...οι κάτοχοι τους θα τα ανεβάσουν σύντομα...
vinman - Δευ 20 Ιούν 2005, 01:01:45
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως η εμανιση του Τασου και του Μιχαλη ηταν φ α ν τ α σ τ ι κ η ειδικα αν αναλογιστητε οτι ηταν η πρωτη τους φορα στην πιστα,δεν την ηξεραν καθολου (σε αντιθεση με αλλους που την ειχαν τρεξει πολλες φορες),και οι χρονοι τους αφηνουν πολλες υποσχεσεις για κατι πολυ καλο στο αμμεσο μελλον Exclamation Exclamation Exclamation
Πολλα συγχαρητηρια λοιπον στα παιδια για οτι εκαναν σημερα... Wink Wink ,
Επισης πολλα μπραβο σε ολους οσους θυσιασαμε την Κυριακη μας για να δουμε και να βοηθησουμε ψυχολογικα τα παιδια στην προσπαθεια που εκαναν.... Wink
....μακαρι την επομενη φορα να δουμε και νεα προσωπα στις οποιες προσπαθειες των μελων μας...
Αρκετες photo αυριο... Wink Wink
shark_zak - Δευ 20 Ιούν 2005, 06:20:41
Θέμα δημοσίευσης:
μπραβο παιδες...αντε και στα δικα μας τωρα... Wink
MEMsound - Δευ 20 Ιούν 2005, 08:51:00
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο και στους 2!

Μόλις φτιάξω τα video θα σας τα δώσω να έχετε να καμαρώνεται!

Καλή συνέχεια!
Και την επόμενη φορά θέλουμε κι άλλους!
vinman - Δευ 20 Ιούν 2005, 18:57:35
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow mr. president πριν μπει στην πιστα... Exclamation

Arrow ο p206mike πριν μπει στην πιστα... Exclamation

Arrow ο Τασος ''επι το εργον''... Exclamation Exclamation

vinman - Δευ 20 Ιούν 2005, 19:30:05
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow o Mιχαλης λιγο πριν μπει για δοκιμαστικο γυρο... Exclamation

Arrow ο Τασος στην αναγνωριστικη βολτα της πιστας....πισω του διακρινεται μια Alfa 166... Exclamation Exclamation

Arrow ο Τασος λιγο πριν ξεκινησει την επισημη χρονομετρηση... Exclamation

vinman - Δευ 20 Ιούν 2005, 19:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow ...και ο Μιχαλης στην πρωτη αναγνωριστικη του βολτα... Exclamation

Και παλι πολλα Μπραβο και στους δυο για την εξαιρετη εμφανιση που ειχαν... Clapping Clapping Clapping Clapping Clapping
Παντα τετοια παιδια... Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up

(Αν και η ποιοτητα των φωτωγραφιων δεν ειναι και η καλυτερη δυνατη λογω του οτι ειναι τραβηγμενες απο κινητο,εντουτοις νομιζω οτι απεικονιζουν αρκετα καλα τις στιγμες που ζησαμε ολοι οσοι ειμασταν στην πιστα)
Αλεξ@νδρος - Δευ 20 Ιούν 2005, 22:21:38
Θέμα δημοσίευσης:
Πω πω βαλτε πράμα να φτιαχτούμε κανονικά !
Τασσούλη τι μυστηριο λαστιχάκι ειναι τούτο? Cool
Steve - Δευ 20 Ιούν 2005, 22:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
Και την μυστήρια ζαντούλα Τασούλη από πού την τσίμπησες? Whistling Scratch Tease
Αλεξ@νδρος - Δευ 20 Ιούν 2005, 22:49:41
Θέμα δημοσίευσης:
Υποθέτω πως ζάντα λάστιχο πάνε πακέτο Mr. Green
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 01:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
η ζάντα του Τάσου είναι η γνωστή Speedline Competition 15" και το λαστιχάκι είναι Bridgestone Potenza RE540S... Ότι πρέπει για την περίσταση δηλαδή... Wink
Ady - Τρι 21 Ιούν 2005, 08:19:45
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια παλικάρια μου !!!
Ronin - Τρι 21 Ιούν 2005, 08:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Πολλά μπράβο στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο.
Μας εκπροσώπισαν επάξια στο event.
Το επόμενο trofeo πότε είναι ?
Sidobre - Τρι 21 Ιούν 2005, 08:41:30
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι ήταν κάτι το εκπληκτικό!

Ηταν σαν να βρήκαμε το ιδανικό στοιχείο για τα αυτοκίνητά μας (αλλά και το ιδανικό στοιχείο για τους οδηγούς τους).

Η προετοιμασία είχε ξεκινήσει από την Παρασκευή με το αυτοκίνητο να είναι έτοιμο από το Σάββατο το απόγευμα.

Κυριακή πρωΐ με αγωνία και λίγο άγχος έφτασα στον Καρτόδρομο όπου με περίμενε και ο Vinman. Σιγά σιγά και άλλα παιδιά ήρθαν να εμψυχώσουν τις συμμετοχές από το Club μας που λόγω τριήμερου (ελπίζω) περιορίστηκαν στις... 2!

Ξεκίνημα με δοκιμαστικούς γύρους στην πίστα και το αυτοκίνητο έδειχνε ότι χαιρόταν ιδιαίτερα την πίστα, ενώ τελικά με την δευτέρα μόνιμα στο κιβώτιο, δεν υπήρχε περίπτωση να ταλαιπωρηθεί τπτ. Στα δοκιμαστικά ένα... Station Vagon (εσείς να τα βλέπετε που ντρέπεστε να βάλετε τα δικά σας) μου έκοβε τον δρόμο για να δοκιμάσω λίγο το αμάξι (τα δοκιμαστικά γίνονται με παραπάνω από 1 αυτοκίνητο στην πίστα) καθώς επίσης και να βρω τις ιδανικές γραμμές για τον αγώνα.

Κατα την διάρκεια του αγώνα μπαίνει ο Μιχάλης μέσα πριν από εμένα και βλέπω ότι γυρνάει άψογα και το δίλιτρο να εκμεταλεύεται πλήρως την ροπή του και να γράφει ωραίους γύρους. 1:03 για πρώτη φορά είναι άψογο. Αγχώνομαι γιατί ξέρω ότι πλησιάζει η σειρά μου και είμαι περίεργος τι χρόνους μπορεί να γράψει το αμάξι μου. Προηγουμένως ένα 106 Rallye 1,3 έγραφε 1:08-1:09, αλλά γλύστραγε πολύ λόγω ελαστικών και ένα Saxo VTS που ακουγόταν ιδιαίτερα φιαγμένο έτρεξε 2 φορές (με δύο δηλαδή οδηγούς) την πρώτη 1:08 και την δεύτερη 1:03.

"Να φύγει ο επόμενος" και ο επόμενος είμαι εγώ και ξεκινάω σιγά -σιγά να ζεστάνω λάστιχα και... χέρια στον 1ο γύρο που δεν έχει χρόνο. Φτάνω στην γραμμή εκκίνησης και πέρνω on the fly την εκκίνηση και αρχίζω να λυσσάω το γκάζι στο πάτωμα. Το αυτοκίνητο να μου κάνει όλα τα χατήρια και με την πρόσφυση σε υπερβολικά ψηλά επίπεδα αποδείχτηκε πολύ πιο εύκολο απ'όσο πίστευα. Μα, σκέφτηκα το αυτοκίνητο πάει κι'άλλο! Τι κρίμα να μην ξέρω καλά τις γραμμές να το φχαριστηθώ λίγο ακόμα. Για πότε πέρασαν οι 4 γύροι ούτε και εγώ κατάλαβα! 4 λεπτά γεμάτα αδρεναλίνη, συγκίνηση και πάθος.

Βγαίνω προς τα pits και με περιμένουν τα παιδιά όπου μου κάνουν νοήματα... 1:01.. εγώ το έκανα αυτό; Πρώτη φορά στην συγκεκριμένη πίστα; Με γνώση μου ότι πάω φυλαγμένα και με κάποιες γραμμές λάθος;

Μέχρι λίγο πριν το τέλος είμουν 1ος στην κατηγορία μου και στο τέλος που τρέξαν οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος Alfa Trofeo επεσα 4ος "χάνοντας" 2 φορές (από 2 αδέλφια) από ενα Kadett 2.000 με γύρω στα 500 κιλά αμάξωμα και ένα Clio που μύριζε Williams... Για πολύ ελάχιστο χρόνο είμουν καλύτερος από το GrA Civic του Σιδέρη. Ετσι 4ος Στην Open A και 6ος Γενικής είναι κάτι παραπάνω από καλή επίδοση, ενώ οι εμπειρίες που κέρδισα ήταν όλα τα λ7.

Η αίσθηση που σου δίνει μια τέτοια συμμετοχή ΔΕΝ στην δίνει κανένας επαρχιακός δρόμος, καμία "κόντρα" και καμία καγκουριά! Είναι απίστευτο πόσο ωραία είναι η αίσθηση. Δεν μπορώ να την περιγράψω με λόγια. Απλώς περιμένω την επόμενη στιγμή που θα ξαναμπώ.

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που θυσίασαν το μπάνιο τους για να έρθουν να μας υποστηρίξουν και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχουν τέτοια παιδιά.
Εύχομαι και οι υπόλοιποι μόλις ανακαλύψουν την μαγεία τέτοιων εκδηλώσεων δεν θα ξεκολάνε από αυτές.

Πάρτε και 2 φωτό

Μιχάλης την ώρα του αγώνα:

Kαι η αφεντομουτσουνάρα μου στο πέταλο

shark_zak - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:24:51
Θέμα δημοσίευσης:
στην μικρη κατηγορια τι εγινε... Question
εχουμε ελπιδες αν σκευτουμε να το βαλουμε την επομενη φορα... Question
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:29:15
Θέμα δημοσίευσης:
και να σου πουμε τι έγινε, ξέρεις πόσο κάνεις εσύ για να συγκρίνεις???? άλλωστε άμα τρέξεις θα τρέξεις για το μετάλλιο ή για να το χαρείς?? Ελπίδες έχει όποιος μπορεί να οδηγήσει... Wink
crusader - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:34:30
Θέμα δημοσίευσης:
Όλο το event ήταν άκρως ενδιαφέρον (και για εμάς τους θεατές) και πολύ καλά οργανωμένο από το alphaclub.

Συγχαρητήρια και στους 2 συμμετέχοντες για την πραγματικά αξιόλογη παρουσία τους!
Μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους!!!
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:37:43
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ πάντως είμαι μέσα στο επόμενο... Wink
shark_zak - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
και εγώ μάλλον ψήνομαι και γι' αυτό ρωτάω...αρκεί να είμαστε και σε ένα φυσιολογικό προϋπολογισμό...
christhehealer - Τρι 21 Ιούν 2005, 09:55:21
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα και στους δύο Very happy Thumbs Up
LuNa - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:15:05
Θέμα δημοσίευσης:
shark_zak έγραψε:
στην μικρη κατηγορια τι εγινε... Question
εχουμε ελπιδες αν σκευτουμε να το βαλουμε την επομενη φορα... Question

Ας βάλουμε τα δικά μας πρώτα μέσα τον Σεπτέμβρη να δουμε και πόσα απίδια πιάνει ο σάκος του καθενός χωρίς επίσημες μετρήσεις, και μετά βλέπουμε ποιοι θα πάρουν μέρος στο επόμενο του alfaclub Razz

Θα σας πω ότι μπορεί η δική μας η συμμετοχή να ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής, μπορεί η οδηγική ικανότητα των παιδιών να μας έβγαλε ασπροπρόσωπους αλλά δεν αλλάζει πουθενά το γεγονός ότι ήμασταν με ΜΟΝΟ ΔΥΟ συμμετοχές!
Οι σκαραβαίοι ήταν 5! Και σήκωσαν και κύπελλο....

Με αυτό φυσικά και δε θέλω να μειωσω σε καμία περιπτωση την προσπάθεια ούτε του club ούτε των παιδιών αλλά να σας ξεκουνήσω λίγο...
Για ΣΕΦ και λιμς όλοι μέσα... για κανα σοβαρό evet όμως.... πάτε για μπανιο Razz

Ελπίζω να μη μου παρεξηγηθείτε... και να δειτε λιγο τα πραγματα οπως πραγματικα εχουν Smile
p206Mike - Τρι 21 Ιούν 2005, 10:18:52
Θέμα δημοσίευσης:
Σαν πρώτη εμπειρία ήταν αρκετά καλή...

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ήρθαν για υποστήριξη.

Ευχαριστούμε επίσης τον Stevon που μετέτρεψε το 206 του σε αυτοκίνητο υποστήριξης...

Δυστυχώς το αυτοκίνητο μου έβγαλε το Σάββατο πρόβλημα με τον αισθητήρα υποπίεσης το μοτεράκι ρελαντί και την μπαταρία και μέχρι τελευταία στιγμή είχα την αγωνία αν θα πάρει μπροστά.... και για το πως θα δουλέψει...

Παρ όλα αυτά αποφάσισα να τρέξω για την εμπειρία και την συμμετοχή και τουλάχιστον ο χρόνος ήταν αξιοπρεπής.

Δευτέρα πρωί στο συνεργείο τα προβλήματα λύθηκαν και η απόκριση του γκαζιού και το ανέβασμα στροφών επανήλθε στα γνώριμα για μένα επίπεδα...(ευτυχώς)

Συγχαρητήρια και στον team mate Τάσο που χωρίς να πιέσει στο όριο το αυτοκίνητό του και με ένα εντελώς νέο setup χωρίς να το χει δουλέψει καθόλου, κατάφερε χαλαρά να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1.01 και να αγχώσει αρκετούς συναγωνιζόμενούς του φαβορί της κατηγορίας.(επιτέλους έβαλε μια σωστή ανάρτηση Twisted evil )

Όπως και να χει η σαν συμμετοχή συνολικά και σαν εμπειρία μείναμε ευχαριστημένοι και πιστεύω στο μέλλον τα αποτελέσματα θα είναι σίγουρα καλύτερα και από τους δύο...

Οι φθορές τώρα θα λεγα είναι μηδαμινές παρ όλο την υψηλή θερμοκρασία της ημέρας και αν διαθέτεις και μια τετράδα λάστιχα για την πίστα ακόμα πιο λίγες...
Το κόστος συμμετοχής στα 80Ε είναι λίγο τσιμπημένο για 6 με 7 γύρους που κάνεις συνολικά, αλλά πολλά και τα οργανωτικά έξοδα, οπότε αν έχεις το μικρόβιο και θες να ζεις ανάλογες εμπειρίες το δίνεις...

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία του Alfa Romeo Club και την πολύ καλή οργάνωση. Σίγουρα παίρνουμε μαθήματα και ιδέες και σίγουρα η επιτυχία και οι πολλές συμμετοχές στα Alfa Romeo Time Trials οφείλονται και στην πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι διοργανωτές.

Όπως και να χει ικανοποιήσαμε το πάθος μας για οδήγηση και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επόμενη πρόκληση...
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:08:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:

Κυριακή 10-07-2005 πάλι στις Αφίδνες
Μόνο που εκείνο το ΣΚ θα είμαστε Λευκάδα....
γα**το.... Crying or Very sad Sad
Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη λοιπόν....
που θα χει σωθεί και η νύφη....

Υ.Γ. Πρέπει να δείτε το βιντεο του αγώνα... Wink Wink
Σύντομα θα το έχετε σε dvd... Wink Cool
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:36:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Ronin έγραψε:

Κυριακή 10-07-2005 πάλι στις Αφίδνες
Μόνο που εκείνο το ΣΚ θα είμαστε Λευκάδα....
γα**το.... Crying or Very sad Sad
Υπομονή μέχρι το Σεπτέμβρη λοιπόν....
που θα χει σωθεί και η νύφη....

Υ.Γ. Πρέπει να δείτε το βιντεο του αγώνα... Wink Wink
Σύντομα θα το έχετε σε dvd... Wink Cool

δεν νομίζω να ισχύει αυτή η ημερομηνία... έχει ΙΑΜΕ εκεινη την μέρα στις αφίδνες... Confused
Baphomet - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:41:44
Θέμα δημοσίευσης:
ακυρο το ΙΑΜΕ...οντως εχει τροφεο. Wink
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 12:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:

χαχαχαχα
Ρε τι παιδί είσαι συ!
Το ανακοίνωσε ο κ.Ροκκος την ώρα της απονομής..... Wink Wink

Υ.Γ. η αλήθεια είναι ότι με 'χουν πιάσει "τα διαολια μου" και θέλω να τρέξω και 'γω και σχεδόν το σκέφτομαι για το αν θα ακολουθήσω στο tour ή θα πάω καμια βόλτα στις Αφίδνες....
Sidobre - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:03:57
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:

χαχαχαχα
Ρε τι παιδί είσαι συ!

Υ.Γ. η αλήθεια είναι ότι με 'χουν πιάσει "τα διαολια μου" και θέλω να τρέξω και 'γω και σχεδόν το σκέφτομαι για το αν θα ακολουθήσω στο tour ή θα πάω καμια βόλτα στις Αφίδνες....

Nα κάτσεις φρόνιμα και να περιμένεις να βγει η ανακοίνωση για το δοκιμαστικό μας χωρίς χρονόμετρα. Θα προπονηθούμε και... θα τους κουφάνουμε! (Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ το 0:59)
Vaggelis - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:19:19
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια και στους 2, από οτι κατάλαβα η εμφάνισή τους ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.....
Από οτι διάβασα, η πίστα βγήκε με 2α στο κιβώτιο, οπότε σε συνδυασμό με το κοντό μεταξόνιο του 206 και με ένα σωστό-καλό στήσιμο και ένα καλό σετάκι λάστιχα, ακόμα και τα 1400 έχουν δικαίωμα στο "όνειρο", λόγω της ικανοποιητικής τους ροπής..........
Λές;;;;;;;;; Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
BTS - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:20:44
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ηταν σαν να βρήκαμε το ιδανικό στοιχείο για τα αυτοκίνητά μας (αλλά και το ιδανικό στοιχείο για τους οδηγούς τους).

To φώναζα εγώ ο έρμος...κατεβείτε σε ένα F2F, έστω και με μαμά χιλιάρι. Αξίζει η εμπειρία του "αγώνα".

Αυτά που μαθαίνεις σε 3-4 γύρους σε αυτές τις συνθήκες δεν τα μαθαίνεις με 10 χρόνια στους δρόμους. Wink
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Baphomet έγραψε:

χαχαχαχα
Ρε τι παιδί είσαι συ!

Nα κάτσεις φρόνιμα και να περιμένεις να βγει η ανακοίνωση για το δοκιμαστικό μας χωρίς χρονόμετρα. Θα προπονηθούμε και... θα τους κουφάνουμε! (Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ το 0:59)

$%#!$%@#%^@$#%^@#% Twisted evil Evil Twisted evil #@%^%&*(@#@##$#$%# Bad talk Devil Cussing out .....κπ κλπ

χιχιχιχχχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι Laughing Laughing Laughing

Όσο για σένα...
Αν δεις το video....μπορείς....
Και ο Μιχάλης με μια τετραδα slick χαλαρά το ίδιο.

Επίσης σε μερικά σημεία οι γραμές του Μιχάλη είναι καλήτερες αλλά δεν τον κρατάνε τα λάστιχα.

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι λάθος έκανες και δεν μπορούσες να κρατηθείς στο εσωτερικό του κάτω πέταλου. Question

Από εκει και μόνο πρέπει να μπορείς να κερδίσεις 3-4 δέκατα και άλλα τόσα από την ευθεία μπροστά από τις κερκίδες.

Ο δε Μιχάλης με τα λάστιχά σου πιστέυω πως θα ήταν χαλαρά στα χαμηλά 1:02 μη σου πω και ψηλά 1:01....ίσως και πιο κάτω...

Επίσης ένα σημείο που ίσως κερδιθούν χαμένα δέκατα είναι στο ανηφορικό της πίστα μεταξύ Κ5 και Κ6.

Vaggelis έγραψε:
Από οτι διάβασα, η πίστα βγήκε με 2α στο κιβώτιο, οπότε σε συνδυασμό με το κοντό μεταξόνιο του 206 και με ένα σωστό-καλό στήσιμο και ένα καλό σετάκι λάστιχα, ακόμα και τα 1400 έχουν δικαίωμα στο "όνειρο", λόγω της ικανοποιητικής τους ροπής..........
Λές;;;;;;;;;

Εγώ λέω....να μην το σκέφτεσαι άλλο!
Απλά να έρθεις! Wink Wink Wink Thumb right
p206Mike - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:32:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο απ ότι φάνηκε την Δευτέρα είχα πρόβλημα τελικά.... Confused

Α! Ξέχασα να ευχαριστήσω τον φίλο Vinman - Μάνο που σε στιγμή πανικού μιας και αργησα λίγο να έρθω και έπρεπε να προλάβω τα δοκιμαστικά, μου κόλλησε τα νούμερα στις πόρτες και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο...

Thanx dude.... Thumb right
Sidobre - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
BTS έγραψε:
Sidobre έγραψε:

To φώναζα εγώ ο έρμος...κατεβείτε σε ένα F2F, έστω και με μαμά χιλιάρι. Αξίζει η εμπειρία του "αγώνα".

Αυτά που μαθαίνεις σε 3-4 γύρους σε αυτές τις συνθήκες δεν τα μαθαίνεις με 10 χρόνια στους δρόμους. Wink

Συμφωνώ μεν αλλά δεν είμαι υπέρ του θεσμού F2F. Ολο αυτό το σκηνικό περι "κόντρας" κάπου με χαλάει.
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:37:47
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
Μάνθο απ ότι φάνηκε την Δευτέρα είχα πρόβλημα τελικά....

Εεε μα λέω και γω...
Δεν μου φάνηκε ότι είδα τον γνωστό "με όσα" Μιχάλη που "ενθυμόμουν" από τα Μέγαρα....

Άρα....
MEMsound έγραψε:
....Ο δε Μιχάλης με τα λάστιχά σου πιστέυω πως θα ήταν χαλαρά στα χαμηλά 1:02 μη σου πω και ψηλά 1:01....ίσως και πιο κάτω...

Wink Wink Wink Wink Wink
Sidobre - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:39:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι λάθος έκανες και δεν μπορούσες να κρατηθείς στο εσωτερικό του κάτω πέταλου. Question

Επαιρνα λάθος την αριστερή και δεν ανοιγόμουνα και μετά δεν είχα την ροπή να με "μαζέψει" το μπλοκέ. Εκεί πρέπει να έχανα πάνω από δευτερόλεπτο.

Επίσης στην δεξια μετά την ευθεία έκοβα πολύ ενώ το αμάξι με κρατούσε. Δεν ήθελα να ρισκάρω. Το συγκεκριμένο στήσιμο πρώτη φορά το δοκιμάζω και το αμάξι μου φαίνεται καινούργιο (αχχχ είμαι ερωτευμένος με το στήσιμό του... Οδηγικά το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει...) Ηδη με το που βγήκα από την πίστα είχα συνειδητοποιήσει σε πια σημεία δεν πήγαινα σωστά και σε ποιά σημεία μπορώ να κερδίσω κάτι. Το σημαντικότερο για εμένα (και αυτό θέλω να δω στην "προπόνηση" που θα κάνουμε) είναι να κρατάω σε κάθε περίπτωση το αυτοκίνητο σε ροπή γιατί κάτω από τις 4.000 ΔΕΝ. Μπορεί αφού ακόμα και στο πάνω πέταλο -αυτό το πήγα καλά...- στη έξοδο του έβγαινα με αρκετές στροφές
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:48:14
Θέμα δημοσίευσης:
Και απ' έξω αυτό ακριβώς φαίνεται.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πάμε Σεπτέμβριο για "μάθημα"....
Πάντως δεν ξέρω τι έκανε ο Μιχάλης στο κάτω πέταλο και είναι κολλήμενος στο έσω κερμπ αλλά πρέπει να το κάνουμε και 'μεις. Wink

Παρεπιπτόντως Μιχάλης, Πάνος κλπ κλπ 2λιτροι πότε παραγγέλνουμε μπλοκέ???
Σκεφτείτε με την ροπή του 2λιτρου για πότε θα δουλεύει το μπλοκέ και πως θα βγαίνουμε από τις στροφές...

Ronin - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:51:49
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Και απ' έξω αυτό ακριβώς φαίνεται.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο θα πάμε Σεπτέμβριο για "μάθημα"....
Πάντως δεν ξέρω τι έκανε ο Μιχάλης στο κάτω πέταλο και είναι κολλήμενος στο έσω κερμπ αλλά πρέπει να το κάνουμε και 'μεις. Wink

Παρεπιπτόντως Μιχάλης, Πάνος κλπ κλπ 2λιτροι πότε παραγγέλνουμε μπλοκέ???
Σκεφτείτε με την ροπή του 2λιτρου για πότε θα δουλεύει το μπλοκέ και πως θα βγαίνουμε από τις στροφές...

Ο Μιχάλης πολύ απλά έκανε αυτό που είχαμε πεί στην αρχή.Πούλησε την αριστερή για να μπεί καλά στην παρατεταμένη δεξιά.

Αν το έκανε και ο Τάσος,θα παραμίλαγαν τα χρονόμετρα...

Όσο για το μπλοκέ...Μπαααα Laughing Laughing Laughing Πολυτέλειες... Laughing Laughing

Εγώ με 2 καινούργια Nero είμαι έτοιμος Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 13:56:50
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Αν το έκανε και ο Τάσος,θα παραμίλαγαν τα χρονόμετρα...

Όσο για το μπλοκέ...Μπαααα Laughing Laughing Laughing Πολυτέλειες... Laughing Laughing

Εγώ με 2 καινούργια Nero είμαι έτοιμος Laughing Laughing

Όντως....
Πάντως η φράση σου την Κυριακή το πρωί ήταν όλα τα λεφτά...
"που πάω τώρα εγώ..."
Αναμονή μέχρι το Σεπτέμβρη.
Επίσης μπορείς να μην μου θυμίζεις ότι δεν έχω Nero.... Twisted evil Laughing Laughing
Vaggelis - Τρι 21 Ιούν 2005, 14:56:24
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Vaggelis έγραψε:
Λές;;;;;;;;;

Εγώ λέω....να μην το σκέφτεσαι άλλο!
Απλά να έρθεις! Wink Wink Wink Thumb right

Aν φτάσει και το κόστος συμμετοχής σε ένα λογικό επίπεδο.......
......ε, λοιπόν....... θα το σκεφτώ.....
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 15:52:54
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
(Θέλω να πιστεύω ότι μπορώ το 0:59)

Ετσι οπως σε ειδαμε Τασο και εσυ μπορεις για μενα χαλαρα τα 0.59 αλλα και ο Μιχαλης να κατεβει κατω απο 1.... Wink
Αποδειξατε και οι δυο οτι οδηγικες ικανοτητες εχετε..... Wink αρα μετα παιζουν οι λεπτομερειες... Wink Wink λιγο να μαθετε καλυτερα την πιστα και οι χρονοι ειναι απολυτα εφικτοι.... Wink Wink
Παντως τον Σεπτεμβρη ειμαι και εγω μεσα... Razz εστω και για βολτα... Razz Razz
παντως μεσα θα μπω... Wink Wink
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 16:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

κρουαζιέρα εννοείς....
χιχιχιχιχιχιχι Wink Wink Laughing Laughing

Σοβαρά τώρα θεωρώ ότι μπορείς να γυρήσεις γύρω στο 1:08 χαλαρά. Wink
Αρκεί να εκμεταλευτείς την ροπή σου σωστά καθώς και το πολύ καλό πάτημα του 407.
Steve - Τρι 21 Ιούν 2005, 17:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Επαιρνα λάθος την αριστερή και δεν ανοιγόμουνα και μετά δεν είχα την ροπή να με "μαζέψει" το μπλοκέ. Εκεί πρέπει να έχανα πάνω από δευτερόλεπτο.

Shocked

Τότε εγώ με το 60-70% της συνολικής σου ιπποδύναμης, τί να πώ? Rolling eyes

Όσο για αυτό το "κάτω από τις 4.000, ΔΕΝ", έχεις κάνει μια στοιχειώδη δυναμομέτρηση να δείς αν είναι όντως 4.000 ή κάτι παραπάνω ή κάτι λιγότερο?

Anyway, για 10/7, πάλι χλωμό να δώσω το παρόν. Μάλλον θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο... και ίσως Rolling eyes

Μέχρι τότε όμως...

Η μαμά ανάρτηση, μετράει Thumb Left

---EDIT---

Μάνο, λόγω του ότι κάναμε ταυτόχρονα το post, σε μπριζώνω λίγο δείχνοντας σου αυτό:

Twisted evil

Ε, αν δε σου κάνει το PS Club Challenge, θα κάνουμε ένα PSTCC (Peugeot Sport Touring Car Championship) να γουστάρεις Razz
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 17:16:41
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
vinman έγραψε:

κρουαζιέρα εννοείς....
χιχιχιχιχιχιχι Wink Wink Laughing Laughing

Σοβαρά τώρα θεωρώ ότι μπορείς να γυρήσεις γύρω στο 1:08 χαλαρά. Wink
Αρκεί να εκμεταλευτείς την ροπή σου σωστά καθώς και το πολύ καλό πάτημα του 407.

Δεν ξερω ποσο πισω θα με κρατησει το μη απενεργοποιουμενο esp... Confused Confused
Οσο για τον χρονο...ειλικρινα δεν με νοιαζει....αρκει που θα παρω την χαρα και την ικανοποιηση οτι θα πατησω πιστα..... Wink Wink
Για μενα που δεν εχω ενα αυτοκινητο με την ευελιξια και τις δυνατοτητες των δικων σας πιστευω οτι και μονο που θα ''μυρισω'' πιστα μου φτανει... Razz Wink Wink
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 17:45:12
Θέμα δημοσίευσης:
Arrow ...και για την ιστορια.....

...οι ''θρυλικοι''πλεον αριθμοι των αγωνιζωμενων... Exclamation Exclamation
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 18:52:45
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Δεν ξερω ποσο πισω θα με κρατησει το μη απενεργοποιουμενο esp... Confused Confused
Οσο για τον χρονο...ειλικρινα δεν με νοιαζει....αρκει που θα παρω την χαρα και την ικανοποιηση οτι θα πατησω πιστα..... Wink Wink
Για μενα που δεν εχω ενα αυτοκινητο με την ευελιξια και τις δυνατοτητες των δικων σας πιστευω οτι και μονο που θα ''μυρισω'' πιστα μου φτανει... Razz Wink Wink

Δεν ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το δικό σου ESP αλλά το δικό μου από το λίγο που το έχω δοκιμάσει δεν είναι εκνευριστικό (βέβαια το δικό απενεργοποιείται τελείως αν θέλω, που θα θέλω...)

Παρόλα αυτά και μόνο η εμπειρία αξίζει.

Εξάλλου δεν πάς για να κάνεις το καλύτερο χρόνο της μέρας αλλά για να μπορέσεις να κάνεις όσο καλύτερο χρόνο μπορείς για τον εαυτό σου προσπαθώντας να βελτιώσεις τις οδηγικές σου ικανότητες. Wink

Όσο για το.....
Steve, ο τρελο1400μπλοκαδουρας... έγραψε:
......Ε, αν δε σου κάνει το PS Club Challenge, θα κάνουμε ένα PSTCC (Peugeot Sport Touring Car Championship) να γουστάρεις

...ότι και να πω είναι λίγο... Laughing Laughing Laughing
Μακάρι να μαζευτούν πολλοί 407άρηδες και γω σας το οργανώνω...!

....ενώ για το (επίσης του ιδίου)
Steve, ο τρελο1400μπλοκαδουρας... έγραψε:
......Τότε εγώ με το 60-70% της συνολικής σου ιπποδύναμης, τί να πώ?

....θα σου πω ότι την απάντηση την ξέρεις ήδη...:
"εμπρός καλή μου 1η...." Laughing Laughing

Σοβαρά τώρα επειδή η πίστα των Αφίδνων είναι πολύ κλειστή η ιπποδύναμη παίζει δευτερεύοντα ρόλο σε σχέση με την τεχνική αλλά και το στήσιμο.
Θεωρώ ότι για τα 14αρια το χαμηλό 1:06 είναι εφικτό τουλάχιστον και όταν την μάθεις και πιο κάτω.
STELIOS - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:00:50
Θέμα δημοσίευσης:
Εμενα παντως μου αρεσε η ασπρη ζαντα του Tασου. Τελικα παει πολυ με το Sidobre αυτο το στιλ ζαντας. Αστα... ψηνωμαι τωρα κ'εγω παλι....

vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:22:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι το δικό σου ESP αλλά το δικό μου από το λίγο που το έχω δοκιμάσει δεν είναι εκνευριστικό (βέβαια το δικό απενεργοποιείται τελείως αν θέλω, που θα θέλω...)

Ουτε εμενα ειναι εκνευριστικο και ενοχλητικο....μοναδικες μου ενστασεις οτι οταν ενεργοποιηθει επειμβαινει λιγο ατσαλα και φυσικα που δεν απενεργοποιητε τελειως...(μετα τα 50χλμ/ωρα ενεργοποιειται αυτοματα...)
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:26:30
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:

Μακάρι να μαζευτούν πολλοί 407άρηδες και γω σας το οργανώνω...!

Προς το παρον μπορω να υπερηφανευομαι οτι ειμαι ο μοναδικος επισημος τρελοκαγκουρο407ας στο club.. Silly Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:28:05
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Μάνο, λόγω του ότι κάναμε ταυτόχρονα το post, σε μπριζώνω λίγο δείχνοντας σου αυτό:

Twisted evil

Κακε ανθρωπε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:32:07
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Εμενα παντως μου αρεσε η ασπρη ζαντα του Tασου. Τελικα παει πολυ με το Sidobre αυτο το στιλ ζαντας. Αστα... ψηνωμαι τωρα κ'εγω παλι....

Δεν διαφωνώ αρκεί να βάψετε τα πλαστικά των προφυλακτήρων και τα πλαινά προστατευτικά στο χρώμα του αυτοκινήτου!
Την Κυριακή στον αγώνα 1 τελείως ασημί Saxo VTS (με βαμμένα ασημί όλα τα μαυρα πλαστικά γύρω γύρω) που βρισκόταν εκεί σαν αυτοκίνητο υποστήριξης φόραγε λευκές 16αρες σχεδόν σαν τις Ouragan και ήταν απλά τέλειο! Wink
SnakeMJK - Τρι 21 Ιούν 2005, 19:41:59
Θέμα δημοσίευσης:
Τον Σεπτέμβριο θα κάνουμε δικό μας trial-προπόνηση; Δηλαδή κλείνουμε την πίστα κ τα λιώνουμε για όσο θέλουμε;

Είμαι φυσικά μέσα κ για προπόνηση κ για κανονικό αγώνα αν το κόστος συμμετοχής είναι φυσιολογικό. Τα 80 ευρώ είναι πάρα πολλά για 6-7 γύρους, την στιγμή που παρόμοιες συγκινήσεις μπορώ να έχω σε μια βόλτα μέχρι Ν.Μάκρη με μοναδικό κόστος την βενζίνη! Εγώ δεν θα μπω για να λέω ότι μπήκα σε πίστα, αλλά για να δω που βρίσκομαι σε σχέση με τους υπόλοιπους της κατηγορίας μου. Αλλά κ παρά το μεγάλο (για έναν φοιτητή, τεράστιο) κόστος αν το αμάξι μου ήταν κομπλέ σε ανάρτηση κ λάστιχα (μαμά ανάρτηση κ φρέσκα λάστιχα μου είναι υπεραρκετά!) θα ήμουν η τρίτη συμμετοχή του PSC. Αυτά θα διορθωθούν εντός του καλοκαιριού, οπότε την επόμενη φορά...... Twisted evil
Steve - Τρι 21 Ιούν 2005, 20:26:19
Θέμα δημοσίευσης:
Την 1η μου να την αφήσεις εκεί που είναι Καραμήτρο... Ε Καραμήτρο Smile

Σου ξηγηθώ και σένα ένα Armani... Wink

By the way, where exactly is "Αιφίδνες"?
LuNa - Τρι 21 Ιούν 2005, 20:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:

Η πίστα των Αφιδνών (και ουχί των ΑΙφιδνών Razz ) βρίσκεται exactly δίπλα στα τελευταία διόδια που συναντάς πριν μπεις Αθήνα, αλλά στο ρεύμα προς Λάρισα Razz
Δεν γνωρίζω αν μπορείς να μπεις σε καποιο παραπλευρο δρόμο πριν περασεις τα διοδια ή αν πρεπει να περασεις τα διοδια και μετα να γυρισεις στην επομενη εξοδο....
Θα το εξετασω όταν μπορέσω και θα σε ενημερώσω (εκτος αν στο μεταξύ σε ενημερωσει καποιος άλλος .... ίσως ο Μάνος που την Κυριακή ήρθε από Χαλκίδα και μας βρήκε)
MEMsound - Τρι 21 Ιούν 2005, 20:32:10
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Την 1η μου να την αφήσεις εκεί που είναι Καραμήτρο... Ε Καραμήτρο Smile

Σου ξηγηθώ και σένα ένα Armani... Wink

Δεν ξέρω αν σου έχω πει ότι έχω προτίμιση στα Trussardi...
χιχιχιχι
vinman - Τρι 21 Ιούν 2005, 21:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
....ερχομενος για Αθηνα,στην τελευταια γεφυρα πριν τα διοδια των Αφιδνων,κανεις δεξια,επειτα αριστερα πανω στην γεφυρα και μετα δεξια στον παραδρομο οπου πηγαινεις οπως παει ο δρομος....και πριν τα διοδια ακριβως μπαινεις αριστερα και εφτασες mr Steeve.. Wink Wink
Sidobre - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:23:23
Θέμα δημοσίευσης:
Πάρτε και την αναλυτική κατάταξη και χρόνους από το AlfaClub

http://www.alfaclub.gr/alfatrofeo/Vathmologia/2005/Kartodromo19.06.htm
Vaggelis - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Μετράει δηλαδή ο συνολικός χρόνος και όχι ο καλύτερος των 4 γύρων....
Άρα πρέπει να κρατήσεις ρυθμό και στους 4 γύρους....
MEMsound - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:50:59
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Ακριβώς! Wink
Για αυτό και το Σεπτέμβριο θα πάμε να "βρούμε τους ρυθμούς μας"...
LuNa - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:51:46
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

ακριβως Wink
είναι πολύ σημαντικό να είσαι σταθερος στην απόδωση σου....
ο Τάσος πέρασε κάποιον που έκανε γύρο 0.59 γιατί σε σύνολο ο Τάσος ήταν πιο κάτω Wink
Ronin - Τετ 22 Ιούν 2005, 10:54:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντος οι χρόνοι και του Τάσου και του Μιχάλη είναι τουλάχιστον εντυπωσιακοί,για πρώτη φορά στην πίστα.

Το kadett με τα 2 παιδιά που το οδήγησαν,σε όσα event έχω παρακολουθήσει εγώ στον kartodromo είναι στάνταρ μέσα.Άρα μιλάμε για σχεδόν άριστη γνώση της πίστας.

Εύγε αγόρια.Σηκώσατε ψηλά τη γαλλική σημαία Exclamation
Baphomet - Τετ 22 Ιούν 2005, 16:42:02
Θέμα δημοσίευσης:
και φυσικά 8 βαθμοί για τον Μιχάλη (20η θέση) και 13 για τον Τάσο (15η θέση) στο πρωτάθλημα OPEN του Alfa Club Wink μόλις με 1 αγώνα (οι περισσότεροι συμμετέχοντες έχουν 2-5 αγώνες)
elias - Πεμ 23 Ιούν 2005, 07:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Λίγο άσχετο αλλά μέχρι ποια ταχύτητα μπορείς να φτάσεις στην πίστα?
Sidobre - Πεμ 23 Ιούν 2005, 09:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
elias έγραψε:

Στην ευθεία είμουν με "σπασμένη" δευτέρα. Που σημαίνει από 90-100χλμ, ανάλογα με το πόσο καλά έβγαινες από την στροφή πριν την ευθεία. Ισως να αναιβαίνει και λίγο ακόμα...
Baphomet - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:28:33
Θέμα δημοσίευσης:
κάποια αυτοκίνητα έβαζαν και 3η στην ευθεία. ίσως να φταίει η διαταξη του κιβωτίου τους, πάντως αρκετά αλφα ρομέο και σίγουρα το civic έβαζαν 3η.
Sidobre - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:38:29
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
κάποια αυτοκίνητα έβαζαν και 3η στην ευθεία. ίσως να φταίει η διαταξη του κιβωτίου τους, πάντως αρκετά αλφα ρομέο και σίγουρα το civic έβαζαν 3η.

To Civic ήταν GrA με θεόκοντο σασμάν.
Baphomet - Πεμ 23 Ιούν 2005, 10:46:38
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Baphomet έγραψε:

To Civic ήταν GrA με θεόκοντο σασμάν.

σαν αυτό που θα βάλεις εσυ? Ha Ha Ha Ha Ha Ha
alemao - Πεμ 23 Ιούν 2005, 11:48:21
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
elias έγραψε:

Στην ευθεία είμουν με "σπασμένη" δευτέρα. Που σημαίνει από 90-100χλμ, ανάλογα με το πόσο καλά έβγαινες από την στροφή πριν την ευθεία. Ισως να αναιβαίνει και λίγο ακόμα...

Γειά σου ρε Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ραλιάρη Very happy και συγχαρητήρια για τους χρόνους Cool

Τα πεζάκια μας μέχρι 100 μπορούν να πιάσουν εκεί πέρα (αν μιλάμε για την ίδια φορά και χάραξη πίστας με αυτή που έτρεξα στα 2 Drift Challenge). Όταν δοκίμασα να βάλω 3η μετά την γραμμή τερματισμού και πριν την δεξιά στροφή (μπρος από την κερκίδα) έχανα σε χρόνο...

Μήπως να το γυρίζαμε σε σειριακό Very happy
Sidobre - Πεμ 23 Ιούν 2005, 12:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
Sidobre έγραψε:
elias έγραψε:

Γειά σου ρε Τάσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ραλιάρη Very happy και συγχαρητήρια για τους χρόνους Cool

Τα πεζάκια μας μέχρι 100 μπορούν να πιάσουν εκεί πέρα (αν μιλάμε για την ίδια φορά και χάραξη πίστας με αυτή που έτρεξα στα 2 Drift Challenge). Όταν δοκίμασα να βάλω 3η μετά την γραμμή τερματισμού και πριν την δεξιά στροφή (μπρος από την κερκίδα) έχανα σε χρόνο...

Μήπως να το γυρίζαμε σε σειριακό Very happy

Κοίτα είδα ότι υπάρχει μια περίπτωση να βάλεις 3η και να την κρατήσεις. Θα το δω τον Σεπτέμβρη που θα κάνουμε ελεύθερο δοκιμαστικό.

O χρόνος -το ξαναλέω- δεν ήταν καλός. Για πρώτη φορά όμως είμαι ικανοποιημένος...
alemao - Πεμ 23 Ιούν 2005, 12:15:52
Θέμα δημοσίευσης:
Όλοι πάντως μου έχουν πει ότι δεν λεει 3η εκεί μέσα...

Βέβαια πέρυσι πρώτος είχε έρθει ο γνωστός "Καταραμένος" με ένα rallye και έκανε κάπου 0:56 Shocked που πήγα εγώ ξεβράκωτος στα αγγούρια Confused
αυτός μπορεί και 4η να έβαλε Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 23 Ιούν 2005, 12:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
alemao έγραψε:
και έκανε κάπου 0:56

Confused Confused W00t W00t W00t
elias - Πεμ 23 Ιούν 2005, 12:30:16
Θέμα δημοσίευσης:
Υποθέτω ότι το 1.4 8v θα ξεκινήσει με 1η και θα βγάλει όλη την πίστα με 2α. Εσύ (Τάσο) κατέβασες καθόλου σε 1η?
Πάντως θα ήθελα να το βάλω και εγώ μια φορά σε πίστα για την εμπειρία αλλά και για να δω... πόσα απίδια βάζει ο σάκος!!
MEMsound - Πεμ 23 Ιούν 2005, 12:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
από όσο είδα απέξω ο Τάσος δεν έβαλε 1η πουθενά ενώ ο Μιχάλης δεν πρέπει καν να το σκέφτηκε....
Όμως ένα 1400αρι "ψιλογαργαλημένο" (όπως ακουγόταν όχι turbo, ατμοσφαιρικό ήταν) και με 17αρες Almera sedan που έτρεξε, στα δύο πέταλα (το κάτω και το πάνω) κατέβαζε 1η και την κόφτιαζε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κέρδιζε χρόνο από αυτό.
Πάντως έκανε πολύ καλό χρόνο γύρου, γύρω στα στα χαμυλά 1:04 αν θυμάμαι καλά. Wink
Sidobre - Πεμ 23 Ιούν 2005, 13:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
από όσο είδα απέξω ο Τάσος δεν έβαλε 1η πουθενά ενώ ο Μιχάλης δεν πρέπει καν να το σκέφτηκε....
Όμως ένα 1400αρι "ψιλογαργαλημένο" (όπως ακουγόταν όχι turbo, ατμοσφαιρικό ήταν) και με 17αρες Almera sedan που έτρεξε, στα δύο πέταλα (το κάτω και το πάνω) κατέβαζε 1η και την κόφτιαζε αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κέρδιζε χρόνο από αυτό.
Πάντως έκανε πολύ καλό χρόνο γύρου, γύρω στα στα χαμυλά 1:04 αν θυμάμαι καλά. Wink

Εχω την αίσθηση ότι κανένα 206 δεν θα κατεβάζει 1η (εντάξει κανένα 1,1 ίσως...) αλλά με καλή φόρα και σωστή γραμμή με 2α βγαίνει άνετα. Τα Peugeot έχουν γενικά κοντές σχέσεις...

Τέσπα ο Σεπτέμβριος είναι πολύ κοντά και θα τα δούμε όλα στην πράξη!
Stevon - Παρ 01 Ιούλ 2005, 08:53:53
Θέμα δημοσίευσης:
Well...well...well.....
Να παραθέσω και εγώ μερικές φωτογραφίες απο τους δύο εκπροσώπους μας...

το τουτού του Προέδρου κατά την ώρα του <<ελαφρώματος>>... το ανοιγμένο πορτ-μπαγκάζ το προδίδει...

η νέα ζαντούλα με το ημι-σλίκ...

ο Μιχάλης...

Μιχάλης Νο2...

and the President again...
christhehealer - Παρ 01 Ιούλ 2005, 14:54:40
Θέμα δημοσίευσης:
El Sid έγραψε:
Εχω την αίσθηση ότι κανένα 206 δεν θα κατεβάζει 1η (εντάξει κανένα 1,1 ίσως...) αλλά με καλή φόρα και σωστή γραμμή με 2α βγαίνει άνετα. Τα Peugeot έχουν γενικά κοντές σχέσεις...

Όποιος κατεβάσει 1η έστω και σε πέταλο το μόνο που θα καταφέρει είναι να κόψει την φόρα
του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο. Aν "κρεμάσει" ο κινητήρας και χρειάζεται 1η για ν' ανεβάσει στροφές [μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε M3 με τις τεράσιες ροπές] σημαίνει πολύ φρένο, πολύ περισσότερο απ' όσο χρειάζεται και για πολύ χρόνο.

O σωστός τρόπος είναι πολύ δυνατά το φρένο [να μας κολλήσει η μούρη στο παρμπρίζ] για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Kερδίζεις σε χρόνο γιατί κόβεις ταχύτητα χωρίς να ρίχνεις τις στροφές, συνεπώς έχεις γκάζια για να βγεις και "φυλάς" και τα φρένα αφού δεν γυρίζει ο δίσκος με το τακάκι κολημένο πάνω του ώστε να ζεσταίνεται-φθείρεται [ και ένας λόγος να ουρλιάζει ο Πρόεδρος κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκινητό μου]

Aυτό ιχύει για όλα τ' αυτοκίνητα. Aπό Imreza 330 μέχρι Avensis και πάει λέγοντας.
Lef205 - Παρ 01 Ιούλ 2005, 15:13:46
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
El Sid έγραψε:

Όποιος κατεβάσει 1η έστω και σε πέταλο το μόνο που θα καταφέρει είναι να κόψει την φόρα
του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο. Aν "κρεμάσει" ο κινητήρας και χρειάζεται 1η για ν' ανεβάσει στροφές [μην ξεχνάμε ότι δεν έχουμε M3 με τις τεράσιες ροπές] σημαίνει πολύ φρένο, πολύ περισσότερο απ' όσο χρειάζεται και για πολύ χρόνο.

O σωστός τρόπος είναι πολύ δυνατά το φρένο [να μας κολλήσει η μούρη στο παρμπρίζ] για πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Kερδίζεις σε χρόνο γιατί κόβεις ταχύτητα χωρίς να ρίχνεις τις στροφές, συνεπώς έχεις γκάζια για να βγεις και "φυλάς" και τα φρένα αφού δεν γυρίζει ο δίσκος με το τακάκι κολημένο πάνω του ώστε να ζεσταίνεται-φθείρεται [ και ένας λόγος να ουρλιάζει ο Πρόεδρος κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκινητό μου]

Aυτό ιχύει για όλα τ' αυτοκίνητα. Aπό Imreza 330 μέχρι Avensis και πάει λέγοντας.

Δηλαδη αν βρισκεσαι σε πολυ κλειστο ανηφορικο πεταλο τι κανεις?Δεν κατεβαζεις πρωτη?
Αν πατησεις φρενο,εστω και για κλασματα σε μια τετοια περιπτωση δεν θα πεσουν οι στροφες?
christhehealer - Παρ 01 Ιούλ 2005, 16:37:22
Θέμα δημοσίευσης:
Mιλάω για αγώνα. Δηλαδή μία συγκεκριμένη απόσταση στον μικρότερο χρόνο.
Aυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας μας "κινείται" ανάμεσα στη μέγιστη ροπή και τη μέγιστη ιπποδύναμη. Tο ιδανικό είναι, όταν αρχίζουν να ισιώνουν οι τροχοί στην έξοδο, να είμαστε πολύ κοντά στην μέγιστη ροπή...

Στην ευθεία η λογική λέει ότι πάμε "κομμάτια". Δηλαδή 5500-6000 στροφές. Πόσο να πέσουν οι στροφές [που θα πέσουν]; Nα φτάσουν στις 3500-4000; Kάπου εκεί... Που είναι η μέγιστη ροπή του 1600; Στις 4200 αν θυμάμαι καλά; Άρα έχουμε ότι μπορεί να μας δώσει το αυτοκίνητο από άποψη δύναμης παντού.

Aπό την άλλη για να πάρει πρώτη εν κινήσει ένα "βολτίσιο" αυτοκίνητο πρέπει οι στροφές να είναι 1000-1500 το πάρα πολύ. Πρακτικά έστω και για μισό δεύτερο ακινητοποιείται για να μπει η ταχύτητα. Aν φτάσουμε πριν ή ακόμα και μέσα στη στροφή να είμαστε τόσο χαμηλά, αντίο ζωή. Mέχρι να ξανανέβουμε στην οφέλιμη περιοχή του κινητήρα, μας έχει περάσει κι η καντίνα με τα "βρώμικα"...

Tα νούμερα είναι λίγο "μπακάλικα", αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε τι εννοώ.
Lef205 - Παρ 01 Ιούλ 2005, 18:36:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δηλαδη η περιπτωση που ανεφερα δεν μπορει να υπαρξει σε συνθηκες αγωνα Question
Στο δικο μου δεν χρειαζεται απο οτι θυμαμαι να πεσει στις 1.500 για να βαλω απο δευτερα πρωτη. Rolling eyes
christhehealer - Παρ 01 Ιούλ 2005, 19:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Λευτέρη παιδί μου, σε μια ειδική διαδρομή ασφάλτινου [αλλά και χωμάτινου] αγώνα, αν υπάρχει ένα ανηφορικό πολύ κλειστό πέταλο, όπως έρχεται μαλιοκούβαρα απο κάτω ο εκλεκτός συνάδελφος, θα κατεβάσει μία, άντε δύο, θ' αφήσει κάτι "ψηλά" το γκάζι, θα τραβήξει χειρόφρενο και θα εξαφανιστεί πριν προλάβουμε να τον χειροκροτήσουμε...
Αυτό κάνουν οι αγωνιζόμενοι με τ' αγωνιστικά στον δρόμο. Εμάς όμως δεν μας αφορά αυτό.

Γιατί στην πίστα ισχύουν άλλα και οι χειρισμοί είναι όπως τους περιγράφω
παραπάνω. Είπα, οι αριθμοί είναι ενδεικτικοί. Μπορεί το δικό σου να παίρνει την πρώτη παραπάνω από 1500 στροφές αλλά δεν παύει να την παίρνει σταματημένο [αλλοιώς θα πάρεις το συχρονιζέ στο χέρι] και πολύ μακρυά από τις τιμές της μέγιστης ισχύος και ροπής...

Άρα έχεις χάσει χρόνο:

α) κατά την είσοδο, γιατί χρειάζεται να επιβραδύνεις υπερβολικά για να μπει η πρώτη,

β) Κατά την διάρκεια της στροφής γιατί αν προσπαθήσεις να επιταχύνεις μέσα στην στροφή θα βγάλειο μούρες... φιλιά στα πεκινουά. Άρα θα μείνεις με την ήδη χαμηλή που έχεις από την είσοδο

γ) έχεις και μια αλλαγή παραπάνω για την ευθεία. Κι άλλο χάσιμο
χρόνου...

Άρα τι μένει; Ο δρόμος του Θεού, που λέει ο Θείος [το πρώτο μου post στην σελίδα] Wink Razz
Vaggelis - Παρ 01 Ιούλ 2005, 23:36:12
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Άρα τι μένει; Ο δρόμος του Θεού, που λέει ο Θείος [το πρώτο μου post στην σελίδα] Wink Razz

εκτός από το δρόμο του Θεού, οδηγεί και σε άλλους δρόμους...

Περίπτωση Αααα (κάτοχοι Peugeot χωρίς Α-Μπε-Ες)

...οδηγεί και στο διπλανό στρέμμα, γιατί αν το μεσαίο πεντάλ βρεθεί σε στενή επαφή με την βελούδινη μοκέτα (ή την λαστιχένια, ή την αλουμινένια, κατά περίπτωση) το πιθανότερο είναι τα βολτίσια φρένα σε απόλυτο συνδυασμό με τα βολτίσια ελαστικά, να επιφέρουν ένα εντυπωσιακό "μπλοκάρισμα" με την συνοδεία του αντίστιχου καπνού από τα λάστιχα και την φθορά αυτών....
στην συνέχεια ο wannabe Sebastian Loeb κάνει απολογισμό των ζημιών στο άτυχο Peugeot του...

Περίπτωση Βου (κάτοχοι Peugeot εξοπλισμένα με Α-Μπε-Ες)

....οδηγεί και στον πάτο του Ranking List, καθώς τελικά ενώ αποφεύγεται το μπλοκάρισμα, χάνεται χρόνος γιατί οι στροφές του κινητήρα θα πέσουν αρκετά

ο δρόμος του Θεού τελικά, ποιός είναι;;;

το σωστό φρενάρισμα πρίν την κούρμπα, το γκάζι στην είσοδο της στροφής και τα υπόλοιπα αναλαμβάνει η σωστή έμπνευση/επιλογή του ιδιοκτήτη του Peugeot στον εξοπλισμό set up αναρτήσεων/ελαστικών και χαμηλής φθοράς των τελευταίων, που μπορεί να φέρει και ένα ταπεινό 1400αράκι σε θέση που θα κάνει κάποια μάτια να τριφτούν....
christhehealer - Σαβ 02 Ιούλ 2005, 14:11:09
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Αυτός που λέω εγώ Βάγγο. Μην το ψάχνεις. Σε όποια σχολή ασφαλούς ή αγωνιστικής οδήγησης και να πας, αυτά θα σου πουν...

Αν τα εφαρμόσεις σωστά έχεις αποτέλεσμα. Εάν κάνεις τα δικά σου θα ψάχνεσαι μονίμως να βρεις τι σου φταίει.
SnakeMJK - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 16:48:36
Θέμα δημοσίευσης:
Γιατί το ζορίζετε τόσο πολύ το πράγμα;

α. βλέπεις την επόμενη στροφή
β. πιάνεις γραμμή κ υπολογίζεις:
ι) την ταχύτητα σου
ιι) την ταχύτητα εισόδου στη στροφή
γ. έχοντας υπολογίσει τα ανωτέρω πατάς τόσο φρένο (χωρίς ενεργοποίηση ABS, θέλει ένα "κλακ" παραπάνω για να "ανοίξει") ώστε η ταχύτητα Βι να πέσει σε Βιι ακριβώς όταν θα είσαι στην είσοδο της στροφής.
δ. Κρατάς για όσο χρειάζεται σταθερή ταχύτητα κ μετά πάτωμα...
ε. επόμενη στροφή παρακαλώωω
Baphomet - Κυρ 03 Ιούλ 2005, 16:52:38
Θέμα δημοσίευσης:
στη θεωρία δε θα στρίψει ποτέ κανείς...πάντα ακίνητος θα είναι μπροστά στην οθόνη του. Τα κουβαδάκια σας και στην παραλια να δουμε τι ψαρια πιανει ο καθεις... Wink
Vaggelis - Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:50:16
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
Τα κουβαδάκια σας και στην παραλια να δουμε τι ψαρια πιανει ο καθεις... Wink

για ψάρεμα θα πάμε;;;;;
και εγώ που νόμιζα οτι θα γίνει ένα time-trial σε πίστα.....
Baphomet - Δευ 04 Ιούλ 2005, 09:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Baphomet έγραψε:
Τα κουβαδάκια σας και στην παραλια να δουμε τι ψαρια πιανει ο καθεις... Wink

για ψάρεμα θα πάμε;;;;;
και εγώ που νόμιζα οτι θα γίνει ένα time-trial σε πίστα.....

αλληγορικό ήταν για να συνδυαστεί με την καλοκαιρινή περίοδο και να δώσει μια χιουμοριστική νότα στο ποστ μου... Very happy Very happy Very happy
SnakeMJK - Δευ 04 Ιούλ 2005, 10:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, αλλά επειδή θα μπούμε οι περισσότεροι πρώτη φορά σε πίστα... Μήπως είμαστε εμείς τα ψάρια; Και αν ισχύει αυτό... Ποιος θα μας ψαρέψει;;; Razz
Baphomet - Δευ 04 Ιούλ 2005, 10:22:17
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
Ναι, αλλά επειδή θα μπούμε οι περισσότεροι πρώτη φορά σε πίστα... Μήπως είμαστε εμείς τα ψάρια; Και αν ισχύει αυτό... Ποιος θα μας ψαρέψει;;; Razz

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά... δεν ειναι κανεις υποχρεωμένος να τρεχει στο οριο με το που θα μπει, ουτε υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός όπως στα καρτ. Πρώτο μέλημα μας είναι η γνώση του αυτοκινήτου και του εαυτό μας μέσα από την "αγωνιστική οδήγηση" σε ένα περιβάλλον πολύ πιο ασφαλές από οτι η παραλιακή ή οι ορεινές διαδρομές... εκεί κανείς δεν έχει πρόβλημα να πηγαίνει τέζα όμως ε?
Ghost Dog - Δευ 04 Ιούλ 2005, 15:21:58
Θέμα δημοσίευσης:
SnakeMJK έγραψε:
.....Ποιος θα μας ψαρέψει;;; Razz

Εγω, που εχω ξανα(μανα)παει!! Tease Tease Tease Laughing Laughing

(just kidding Wink )
Lef205 - Δευ 04 Ιούλ 2005, 16:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
[Περίπτωση Βου (κάτοχοι Peugeot εξοπλισμένα με Α-Μπε-Ες)

....οδηγεί και στον πάτο του Ranking List, καθώς τελικά ενώ αποφεύγεται το μπλοκάρισμα, χάνεται χρόνος γιατί οι στροφές του κινητήρα θα πέσουν αρκετά

το σωστό φρενάρισμα πρίν την κούρμπα, το γκάζι στην είσοδο της στροφής και τα υπόλοιπα αναλαμβάνει η σωστή έμπνευση/επιλογή του ιδιοκτήτη του Peugeot στον εξοπλισμό set up αναρτήσεων/ελαστικών και χαμηλής φθοράς των τελευταίων, που μπορεί να φέρει και ένα ταπεινό 1400αράκι σε θέση που θα κάνει κάποια μάτια να τριφτούν....

με προλαβες πολυ σωστα Βαγγελη.Αν κανω οτι παταω αποτομα φρενο,θα ενεργοποιηθει το προαναφερθεν συστημα,η αισθηση του πενταλ θα γινει οσαν πατας βουτηρο και θα ακουστει το γνωριμο γκρουκ με πιθανο αποτελεσμα το αυτοκινητο να κοκαλωσει.(λεμε τωρα)

Αυτο το οποιο εχω ακουσει ειναι οτι στα αγωνιστικα σαξο,οι οδηγοι απενεργοποιουν το εν λογω συστημα για τον παραπανω λογο.
Στα μεγαρα με το 205 μια φορα που προσπαθησα να κανω αυτο που ειπε ο θειος χρηστος Laughing διαπραγματευτικα την αγορα κτηματος με φυστικες πλησιων της στροφης. Τελικα οι διαπραγματευσεις δεν καρποφορησαν. Laughing
SnakeMJK - Τρι 05 Ιούλ 2005, 07:36:44
Θέμα δημοσίευσης:
Baphomet έγραψε:
εκεί κανείς δεν έχει πρόβλημα να πηγαίνει τέζα όμως ε?

Καλά.. Ας μπούμε πίστα κ θα αναθεωρήσεις την άποψη σου για το τι θεωρείς τέζα Razz Razz Razz

...δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμέεεενωωωωω
christhehealer - Τρι 05 Ιούλ 2005, 10:29:40
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Στα μεγαρα με το 205 μια φορα που προσπαθησα να κανω αυτο που ειπε ο θειος χρηστος Laughing διαπραγματευτικα την αγορα κτηματος με φυστικες πλησιων της στροφης. Τελικα οι διαπραγματευσεις δεν καρποφορησαν. Laughing

Kαταρχήν δεν είμαι "Θείος".
Mου λείπουν καμιά 15αριά πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου...

Kατά δεύτερον δεν φρενάρουμε ποτέ με τους τροχούς υπό γωνία. Γιατί πάλι θα μας φταίνε άλλα από αυτά που έχουμε κάνει λάθος.
Lef205 - Τετ 06 Ιούλ 2005, 00:34:07
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Kαταρχήν δεν είμαι "Θείος".
Mου λείπουν καμιά 15αριά πρωταθλήματα αγώνων αυτοκινήτου...

Kατά δεύτερον δεν φρενάρουμε ποτέ με τους τροχούς υπό γωνία. Γιατί πάλι θα μας φταίνε άλλα από αυτά που έχουμε κάνει λάθος.

To θειος εσυ το ανεφερες παραπανω και το ειπα με καθε καλη προθεση! Smile
Δεν φρεναρα υπο γωνια! Wink
christhehealer - Τετ 06 Ιούλ 2005, 09:46:40
Θέμα δημοσίευσης:
α) "Θείος" είναι το παρατσούκλι του Mιχελακάκη, Λευτέρη. You know... The Master!!! Wink

β) Φρέναρες. Tο έχω κάνει ένα σωρό φορές στην πίστα μέχρι να μάθω "πως λειτουργεί" και πως γίνεται σωστά. Kαι με δάσκαλο τον παραπάνω. Very happy
MEMsound - Παρ 05 Αύγ 2005, 19:59:36
Θέμα δημοσίευσης:
Περιοδικό Faster Τεύχος 13 (Αύγουστος 2005 - σελίδα 36):

"Την Κυριακή 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες, το Alfa Trofeo, ένας θεσμός που διοργανώνεται με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια από τον Ελληνικό Σύλλογο Ιδιοκτητών Alfa Romeo (Ε.Σ.Ι.Α.Ρ).....
......Αρκετές συμμετοχές είχε η κατηγορία Open, όπου διάφοροι Σκαραβαίοι οργίασαν, ενώ πολύ καλά πήγαν και οι δύο συμμετοχές του Peugeot Sport Club (μας έκλεισε το σπίτι ο πρόεδρος 1:01 έκανε...Π.Β.) που φιλοδοξεί από του χρόνου να διοργανώνει τα αντίσοιχα δικά του events. "

Φυσικά φιγουράρει και το Animal (λίγο πριν την είσοδο της K1...)

Εδώ το άριστα είναι μάλλον λίγο... Yahoo! Yahoo!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες