| shiba έγραψε: |
|
step 4 allazeis to false me to true |
| kanelj έγραψε: | ||
To 3 ειναι αυτο! το 4 ποιο ειναι |
| kanelj έγραψε: |
| το ξερω οτι ειναι σηματα μορς....δεν ξερω να τα διαβαζω ομως!!!!
πες μου τι να κανω!!!!! εχω σκασει |
| τωρα κολλησα στο 6.... (εδω θα την βγαλω την νυχτα........) |
| Χρειαστηκα ακριβως 1 ωρα αλλα το ελυσα το γαμ...εχμ... το τιμημενο!
Μου εβγαλε την ψυχη! Θελεις μια μικρη βοηθεια...??? πηγαινε κατω κατω στην σελιδα (Στο μαυρο) και κανε ενα δεξι κλικ και πατα στο "επιλογη ολων" |
| LuNa έγραψε: |
jeasus!!!! δηλαδή συγγνωμη..... στο επιπεδο 100 τι κανεις???? α ρε μανα... πυρηνική επιστήμων επρεπε να με κανεις! |
| δεν θελει MP3!!!
μην ψαρωνεις!!! πριν το κανεις Save και "αποθηκευση σε" γραψε στο τελος του ονοματος ".jpg" |
| πες "jay pack" loudly and proudly..... για διαβασε το γρηγορα και συνεχεια..... ακου πως ακουγετε......τζειπακ (τζειπεγκ) |
| giannis_cc έγραψε: |
| ρε γα**το οντως ειναι κολλημα ~
εχω κολλησει στο 4 ρε σεις . βαζω τον κωδικο αφου τον μεταφρασα αλλα τιποτα . καμια ιδεα ???? |
| αν δεν υπηρχαν αυτα....... την ειχαμε κατσει ασχημα την βαρκα δεν πιστευω οτι μπορει να το βγαλει καποιος χωρις αυτα! |
παιδια τπτ . εστειλα μηνυμα και στον mod του ειπα τη διαδικασια που ακολουθω και μου πε οτι ειναι σωστη και κατεληξε οτι εχει προβλημα το pc μου ! τοινκ ![]() |
| voodoo
power |
| του 3 ή του 4 ? |
| OK αν βρειθ και που θκατα τιθ γραφειθ θτο 20 πεθ μου και μενα! |
| AAAAA!Δεν αντεχω αλλο... Καποιος για το 23 ρε παιδια....!Ξερω οτι καπου πρεπει να υπαρχει κατι γραμμενο κρυμενο μεσα στην εικονα (μαλλον ή πολυ μικρο θα ειναι ή κατι με τα γραμματα θα παιζει...) Καποιος να βοηθησει |
|
το "κλειδι" με το Jpg αν προσεξεις ειναι σχετικα ευκολο... αν δεις με δεξι κλικ την σελιδα λεει κατι για Mp3 και jpg.....! γιαυτο και ελεγε: πες "jay pack" loudly and proudly..... για διαβασε το γρηγορα και συνεχεια..... ακου πως ακουγετε......τζειπακ (τζειπεγκ) |
| ΕΛΕΟΣ!!!!! ΘΕΛΕΙ DOWNLOAD ΕΝΑ MP3!!!!!
|
| δεν θελει MP3!!!
μην ψαρωνεις!!! πριν το κανεις Save και "αποθηκευση σε" γραψε στο τελος του ονοματος ".jpg" |