GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;;; |
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;;; |
HackerWerger έγραψε: |
Τι λέτε ρε σεις;;
Θα δώσω 500 ευρόπουλα για να αλλάξω μόνο τον προφυλακτήρα;; ![]() Και αν θέλω δηλαδή να βάλω πλήρες body kit τι θα κάνω;;; ![]() Με συμφέρει να αγοράσω το RC απευθείας!! ![]() ![]() |
Ελατός έγραψε: | ||
Σωστή σκέψη μόνο μην σε πιάσει μετά και θες να βάλεις στο RC τους προφυλακτήρες του GT γιατί μετά θα λες αγόραζα TypeR ![]() |
fpug έγραψε: | ||||
παντως για φαντασου ενα RC με προφυλακτηρες απο GT ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||||
και γιατί όχι ένα GT με μοτέρ RC;;; ![]() |
MEMsound. έγραψε: |
Το πακετο GT Look περιλαμβανει:
Εμπρός - πίσω προφυλακτήρα Φρυδάκια μπροστινών φτερών Οβάλ τελικό εξάτμισης Devil Αλουμινενια πεταλακια/λεβιε/μαρσπιέ με λόγοτυπο Peugeot 15αρες ζάντες Ouragan Αεροτομή και κοστιζει 3000ε βαμμένο/τοποθετημένο Για πιο αναλυτικές τιμές νομίζω οι "ανταποκριτές" σε αντιπροσωπίες Peugeot μπορούνε να σε κατατοπίσουν περισσότερο. Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι. |
.......Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι.... |
Touristas έγραψε: |
Να επέμβω κι εγώ
Το κιτ με τους προφυλακτήρες έχει 1170 ευρώ κομπλέ και μπαίνει χωρίς πρόβλημα και πατέντες ! |
Stevon έγραψε: | ||
Ρε Αργύρη να σε ρωτησω κάτι χωρίς να γίνουμε ρόμπες βέβαια ![]() ![]() |
Λοιπόν οι τιμές της Peugeot για τους GTΟ (ολόιδιοι σε εμφάνιση με του GT αλλά χρησιμοποιούνται τα προβολάκια του προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο) είναι:
..............Κωδικός .... τιμή: Μπροστά: 740198 ..... 494,51ε Πίσω:.......741013 ..... 552,76ε ΑΒΑΦΟΙ. Για το βάψιμο θέλει 300ε και άλλα 200ε για την τοποθέτηση. Χωρίς να κρατήσουν τους δικούς μας. Άρα σύνολο ~1500ε |
vinman έγραψε: |
Ειναι λιγο φαρμακεια στην Peugeot...αλλα μπρος την ομορφια.... ![]() ![]() ![]() |
Λοιπόν οι τιμές της Peugeot για τους GTΟ (ολόιδιοι σε εμφάνιση με του GT αλλά χρησιμοποιούνται τα προβολάκια του προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο) είναι:
..............Κωδικός .... τιμή: Μπροστά: 740198 ..... 494,51ε Πίσω:.......741013 ..... 552,76ε ΑΒΑΦΟΙ. Για το βάψιμο θέλει 300ε και άλλα 200ε για την τοποθέτηση. Χωρίς να κρατήσουν τους δικούς μας. Άρα σύνολο ~1500ε |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οκ ότι πεις εσυ.... Πραγματικά θέλω να μου δείξεις που πάνε όλα αυτά τα "καλούδια" στον προφυλακτήρα...!!! εε ε ε εε εε έχασα την μπάλα....!!!! ![]() ![]() |
Τι να σου πω.
Ξέρω 'γω. Τις παραπάνω δύο τιμές μου έδωσε ο Stevon από τον κατάλογο της Peugeot που κοίταξε. |
Stevon έγραψε: |
...Το Λοιπόν...Μάνθο όπως σου είπα αυτές οι τιμές είναι σαν ανταλλακτικά...δηλαδή πάει να πεί ότι έχεις το GT και για τον α ή β λόγω θέλιες τους προφυλακτήρες.
Υπάρχει και το σετ GTO το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα και μαζί με τοποθέτηση + βαφη +κτλ κοστίζει: 1845.59και ..... |
...Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν
..... |
Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν ![]() |
Μπορέι κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να δω την απόδειξη?!?!?!?!?
Μου βγάζει ένα ωραίοτατο κόκκινο Χ!!!!!!! |
STELIOS έγραψε: |
Την παραπανω αποδειξη που την βρηκες?
Σε ρωταω γιατι πρωτον ειναι στα Αγγλικα και απ'οτι βλεπω γραφει και VAT (Value Added Tax) που ειναι ο δικος μας ΦΠΑ. Αν ειναι απο Αγγλια αυτες οι τιμες τοτε ειναι σε ΛΥΡΕΣ και οχι σε ευρω. Σε ευρω θα ειναι ακριβοτερα. |
Μπορέι κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να δω την απόδειξη?!?!?!?!?
Μου βγάζει ένα ωραίοτατο κόκκινο Χ!!!!!!! |
Stevon έγραψε: | ||
Stelio για να το πώ με ποιό απλά λόγια (δουλέυω στην Peugeot) Ο λόγος που δέν φαίνεται απο πού είναι το χαρτί(προσφορά) είναι επειδή δεν το βλέπω σωστό να γίνει διαφήμιση της Αντ/πείας μου,τώρα για τα Αγγλικά που λές δεν έχεις άδικο αλλά έτσι τα βγάζει το σύστημα ![]() |
Snap5 έγραψε: |
Γεια σας και απο εμενα. Λοιπον με λενε Παναγιώτη ειμαι 21 χρονων και μπαινω αρκετο καιρο στο forum. Επιτελους πηρα το θαρρος να γραψω και εγω. Οδηγάω περιπου 1.5 χρόνο, οσο καιρο εχω και το pug μoυ (206 Dynamic 1.4 κοκκινο χρωμα). Ειμαι αρκετα τρελαμενος με θεματα βελτιωσης του αυτοκινητου και εχω ριξει αρκετα λεφτα ως τωρα για εξωτερικες αλλαγες, ζαντες, αεροτομες,φαναρια κτλ (κινητηρα δεν εχω πειραξει γιατι φοβαμαι μην βγω εκτος εγγύησης). Ο λογος που εκανα post εδω ειναι γιατι ηθελα να αλαξω μπροστινο προφυλακτιρα και να βαλλω τον αντιστοιχο γνησιο GT. Οταν πηγα στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι κοστιζει 830 euro μονο για τον μπροστινο αλλα και 650 για τον πισω. Αυτο ομως που με προβληματισε περισσοτερο ειναι οτι οπως μου ειπαν πρεπει να αλαξω και φτερα και να βαλλω τα αντιστιχα φουσκώμενα που εχουν τα 1.6 (με αντιστιχη τιμη 130 ευρο το καθενα). Ειχα την εντυπωση οτι το GΤ (grant tourismo) εχει απλα φτερα με κατι προσθετα πλαστικα φτερακια. Συγκεκριμενα το ειχα δει:
http://www.allsportauto.com/modules.php?name=Sportphoto&zl_idMD=478 Το pug μοu το πηρα καινουργιο τον Αυγουστο του 2005. Μήπως παιζει ρολο? Ευχαριστω προκαταβολικα. |
MEMsound έγραψε: |
Σωστά.
Το GT είχε τα απλά φτερά και για να μην περισσευουν οι 16άρες του έβαζαν τα λεπτά φρυδάκια... Μια χαρά είναι τα φτερά σου...αλλά αν βάλεις τους GT να βάλεις και GT φρυδάκια. Όσο για την τιμή απλά θα σου πω ότι τα επίσημα μέλη του Συλλόγου βάζουν μπρος/πίσω τους γνήσιους προφυλακτήρες GT με γύρω στα 1100ε (κομπέ βαμμένοι / τοποθετημένοι)... ![]() |