PSClub - Hellas

Εσωτερικό και Αμάξωμα - 206 - Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo

GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) - Κυρ 15 Φεβ 2004, 20:53:11
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;;;
Touristas - Κυρ 15 Φεβ 2004, 20:57:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ.....!!!!!
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΡΠΟΣΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΠΕΡΙΠΟΥ;;;;

Καλησπερα!! Αν λες για του Grand Tourismo ειναι ακριβουτσικη!!!Τιμες θα σου πω αυριο ακριβως!!!
pduke - Κυρ 15 Φεβ 2004, 23:07:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ.....!!!!!
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) έγραψε:

Γεια σου και σένα,

Οι προφυλακτήρες του GT είναι όντως ακριβοί, αν μιλάμε για τους μαμά γιατί έχει και after market. Η τιμή του μπροστά κάποτε που παραλίγο να χρειαστώ καινούργιο(ευτυχώς τη γλύτωσα) ήταν 700 ευρώ . Για τον πίσω δεν ξέρω.

Πάντως τώρα που είδα το ρώσικο με τα ανταλλακτικά λέει :

μπροστνός σκέτος = 700 $ (όχι ευρώ)
ποδιά = 300$ !!!!!!
γρίλια = 80$ !!!! (η απλή έχει 20...)
πίσω = 800$ Shocked
και αν βάλεις και τη μπροστινή μάσκα + 400$
ΠΕΡΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ

για το τελευταίο είχα ρωτήσει και μου είπαν 300ε....

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο προφυλακτήρας είναι τόσο εύκαμπτος που δεν καταλαβαίνει τίποτα αλλά αυτές δεν είναι τιμές....

Κάτσε να δούμε και την έρευνα του Tourista.
Skull - Δευ 16 Φεβ 2004, 00:57:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω τον αγορασα απο ενα μελος του club καινουργειο πολυεστερικο ετοιμο για να φορεθει χωρις βασεις και πλαστικα απο πανω 200ευρο! Very happy
Μετα απο ερευνα που εκανα καπου στα 250-300ευρο στον φτιαχνουν εδω,αν εχουν το ιδο καλουπι! Very happy
PHSYBORG - Δευ 16 Φεβ 2004, 09:07:34
Θέμα δημοσίευσης:
Eιχα παρει PS κ ειχα ρωτησει :500e +βαψιμο +τοποθετηση+ποδια+σιτα( καλυτερα απο την μαμα γριλια )
BUBA - Δευ 16 Φεβ 2004, 11:05:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ειχα ρωτησει και εγω πληροφοριακα πριν απο 3 μηνες σε γνωστο εξουσιοδοτημενο στον Γερακα (να μην λεμε ονοματα) και μου ειχαν πει τα εξης (αβαφοι φυσικα):
Μπροστα: 520e
Πισω: 550e
Τωρα για σιτα και ποδια δεν ξερω , νομιζα οτι στις παραπανω τιμες ειναι ολα μεσα αλλα απο οτι φαινεται εκανα λαθος, τσουχτερες οι τιμες.
Οσον αφορα τους after market πολυεστερικους το ειχα ψαξει και εκει, οι τιμες παιζουν πολυ, πραγμα που με εβαλε σε υποψιες σχετικα με το αν ειναι ολοι ιδιοι.
Σε 3 καταστηματα που ρωτησα πηρα 3 διαφορετικες τιμες, τις εξης (αβαφοι αλλα με σιτα) ): 220ε, 300ε και .... 390ε!
Αντε βγαλε ακρη μετα....
Touristas - Δευ 16 Φεβ 2004, 17:38:50
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον παιδακια καρατηθιται αυτο ποναϊ!!!
Μπροστινος....519.74
Γρυλια......50.74
Ποδια το αποκατω κοματι .....243.39
Πισω.....552.76 σε ευρω ετσι και χωρις βαψημω!! Αυτα!! Rolling eyes
HackerWerger - Δευ 16 Φεβ 2004, 19:52:44
Θέμα δημοσίευσης:
Τι λέτε ρε σεις;;

Θα δώσω 500 ευρόπουλα για να αλλάξω μόνο τον προφυλακτήρα;; Evil
Και αν θέλω δηλαδή να βάλω πλήρες body kit τι θα κάνω;;; Confused
Με συμφέρει να αγοράσω το RC απευθείας!! Razz Razz
pduke - Τρι 17 Φεβ 2004, 16:51:19
Θέμα δημοσίευσης:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

Σωστή σκέψη μόνο μην σε πιάσει μετά και θες να βάλεις στο RC τους προφυλακτήρες του GT γιατί μετά θα λες αγόραζα TypeR Laughing
fpug - Τετ 25 Φεβ 2004, 16:58:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

Σωστή σκέψη μόνο μην σε πιάσει μετά και θες να βάλεις στο RC τους προφυλακτήρες του GT γιατί μετά θα λες αγόραζα TypeR Laughing

παντως για φαντασου ενα RC με προφυλακτηρες απο GT Twisted evil Twisted evil
Vaggelis - Τετ 25 Φεβ 2004, 22:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
fpug έγραψε:
Ελατός έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

και γιατί όχι ένα GT με μοτέρ RC;;; Wink
fpug - Τετ 25 Φεβ 2004, 23:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
fpug έγραψε:
Ελατός έγραψε:
HackerWerger έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις;;

και γιατί όχι ένα GT με μοτέρ RC;;; Wink

σωστοοοοοοοος Wink Wink φερτε μου γρηγορα ενα τροπετο Twisted evil
thanasis28 - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:07:44
Θέμα δημοσίευσης: Θέλω να κάνω το 206 xs να μοιάζει με το Grand Tourismo
Γεια σε όλους. Θέλω να κάνω το 206xs να μιαζει με το Grant Tourismo. Τι πρεπει να προσθέσω και από πόσο έως πόσο μπορεί να μου κοστίσει?
Ευχαριστώ!!!

σ.σ.: Το αυτοκίνητό μου είναι χρώμα ασημί, άρα μιλάω και για το κόστος βαφής.
MEMsound - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
Το πακετο GT Look περιλαμβανει:

Εμπρός - πίσω προφυλακτήρα
Φρυδάκια μπροστινών φτερών
Οβάλ τελικό εξάτμισης Devil
Αλουμινενια πεταλακια/λεβιε/μαρσπιέ με λόγοτυπο Peugeot
15αρες ζάντες Ouragan
Αεροτομή

και κοστιζει 3000ε βαμμένο/τοποθετημένο

Για πιο αναλυτικές τιμές νομίζω οι "ανταποκριτές" σε αντιπροσωπίες Peugeot μπορούνε να σε κατατοπίσουν περισσότερο.

Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι.
thanasis28 - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:25:16
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Το πακετο GT Look περιλαμβανει:

Εμπρός - πίσω προφυλακτήρα
Φρυδάκια μπροστινών φτερών
Οβάλ τελικό εξάτμισης Devil
Αλουμινενια πεταλακια/λεβιε/μαρσπιέ με λόγοτυπο Peugeot
15αρες ζάντες Ouragan
Αεροτομή

και κοστιζει 3000ε βαμμένο/τοποθετημένο

Για πιο αναλυτικές τιμές νομίζω οι "ανταποκριτές" σε αντιπροσωπίες Peugeot μπορούνε να σε κατατοπίσουν περισσότερο.

Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι.

H τιμή μάλλον είναι τσιμπιμένη, υπάρχει πιθανότητα να το κάνω με πιο λίγα λεφτά?
MEMsound - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:38:13
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλα μου η τιμή δεν είναι καθόλου τσιμπημένη αν λάβεις υπόψη σου ότι παίρνεις καινούργιους γνήσιους προφυλακτήρες Peugeot από πλαστικό ABS και όχι πολύεστέρα και μάλιστα βαμμένους από την ίδια την Peugeot.

Υπάρχουν ακι imitation πολυεστερικοί με γύρω στα 200ε ο καθένας άβαφοι αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τους γνήσιους σε αντοχή....
O N4x είχε τέτοιο μπροστά και έσπασε για πλάκα σε μια σχετικά χαλαρή επαφή με χώματα...
shiba - Πεμ 17 Μάρ 2005, 00:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
otan πηρα και εγω το εργαλειο μου ειχα ρωτησει πληροφοριακα και μου ειχανε πει 1250 ευρω μπροσ πισω προφυλακτηρασ και φρυδακια...εννοειται ολα αβαφτα..καλο βραδυ σε ολουσ..
Manos_206Gti - Πεμ 17 Μάρ 2005, 14:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
To Kit Που αναφέρεις η Lion Το δίνει 2000 Εuro isws vevea kanw kapio lathos Πάντος η Lion έχει και 1 xs Στην έκθεση όπως ακριβώς θές να κάνεις και το δικό σου το οποίο πουλιέται φυσικά μαζί με όλα αυτά και σε ερώτηση που τους έκανα μου είπαν οτι τα αξεσουάρ του κοστίζουν 2000 Euro οπότε κάνε μια βόλτα και ρώτα τους. προσωπικά δεν θα τα έβαζα αυτά τα Axesoyar γιατι σκέπσου τώρα να είσαι σε κανα φανάρι με όλα αυτά και να σε περάσει απο πάνω κανα 1600άρι τι θα λέει ο τύπος! γενικώς είμαι της γνώμης οτι αν θες να το πέζεις Αγριος ρίξε τα 2000 σε τίποτα βελτιώσεις
Lef205 - Πεμ 17 Μάρ 2005, 22:14:36
Θέμα δημοσίευσης:
Τα συγκεκριμενα ομορφαινουν το αυτοκινητο και ειναι Peugeot."Αγριο" θα θεωρουσα εναν που φοραει Body kit carmania.Τωρα αυτα τα δινει η αντιπροσωπεια και σε απλα 206.Μας ειπε ο αρης για κατι πολυεστερικους με 100 ευρω ειμαστε εν αναμονη!Εγω δεν θα εβαζα τους αυθεντικους διοτι στην Ελλαδα με τους χαλια δρομους και τα στριμωγμενα παρκαρισματα τους προφυλακτιρες τους θεωρω κατι "αναλωσιμο στο αυτοκινητο!"
fallen_angel82 - Παρ 18 Μάρ 2005, 15:07:11
Θέμα δημοσίευσης:
Παρήγγειλα από τη Lion το 206 XS 1.4 με το GT look. Το πακέτο λέγεται Plus 2
και είναι ότι περιέγραψε ο Μάνθος μόνο που αντί για τις Ouragan έβαλα τις Hornet. Νομίζω πως το πακέτο κάνει περίπου στα 1500€. Δεν ξέρω όμως αν το χρεώνουν παραπάνω επειδή θα το πάρεις εκ των υστέρων.
MEMsound - Παρ 18 Μάρ 2005, 16:10:28
Θέμα δημοσίευσης:
...Περίπου 2000ε εννοείς (εκτός και αν θυμάμαι τόσο λάθος).
Παρεπιπτόντως πότε το παραλαμβάνεις??
shiba - Παρ 18 Μάρ 2005, 19:42:14
Θέμα δημοσίευσης:
αντε με το καλο μητσαρα..υπομονη τωρα
fallen_angel82 - Παρ 18 Μάρ 2005, 21:08:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσα στο πρώτο 10ημερο του Απρίλη. Ευχαριστώ παιδιά.Ανυπομονώ!!!!!!!
DIMCHRI - Τρι 22 Μάρ 2005, 20:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
.......Πάντως μόνο εμπρός-πίσω προφυλακτήρες (που είναι το βασικό) κάνουν 1500ε βαμμένοι/τοποθετημένοι....

Μάνθο ο εμπρός βαμένος και τοποθετημένος κάνει 1300 ευρώ, και ο πίσω 700 ευρώ...

Τιμές Μαρτιος 2004...

Το κιτ κάνει από όσο ξέρω 2200 ευρώ και σου κρατάνε πίσω τους μαμά προφυλακτήρες !!! πριν σου παραδώσουν το αμάξι..
manaros - Τρι 22 Μάρ 2005, 23:45:24
Θέμα δημοσίευσης:
ωραια ηρθα και γω να μπερδεψω τα πραγματα.μαλλον μιλατε για το 1400αρι που εχει η Lion στην εκθεση.Μου ειπαν εμπροσ πισω προφυλακτηρες μαρσπιε και διαφορα αλουμινενια μεσα συνολο 1700 ευρω βαμμενα τοποθετημενα.τιμη μεσα φεβρουαριου.δεν ξερω βεβαια αν παιζει αλλη τιμη αν το παρεις αμαξι και το πακετο μαζι.μπορει για οποιον εχει ηδη το αμαξι να πηγαινει πιο ακριβα γιατι πιθανον στο καινουριο αυτοκινητο να κρατησουν μαμα προφυλακτηρες κλπ
DIMCHRI - Τετ 23 Μάρ 2005, 00:12:38
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="manaros"]....μπορει για οποιον εχει ηδη το αμαξι να πηγαινει πιο ακριβα γιατι πιθανον στο καινουριο αυτοκινητο να κρατησουν μαμα προφυλακτηρες κλπ..../{quote]

σίγουρα στο καινούργιο κρατάνε τους προφυλακτήρες.
MEMsound - Τετ 23 Μάρ 2005, 00:47:55
Θέμα δημοσίευσης:
Αυριο θα κάνω 1-2 τηλεφωνήματα και θα έχω συγκεκριμένη τιμή επί του θέματος...
Lef205 - Τετ 23 Μάρ 2005, 00:52:30
Θέμα δημοσίευσης:
Το θεμα ειναι πως η τιμη της αντιπροσωπειας ειναι ΑΚΡΙΒΗ!
MEMsound - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:09:51
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν οι επίσημες τιμές Peugeot έχουν ως εξής:

Προφυλακτήρας GT εμπρός και πίσω 1000ε άβαφοι.
Βαψιμο και τοποθέτηση με μια τροποποίηση στις βάσεις που χρειάζεται άλλα 500.

ΑΛΛΑ!!!!

Οι προφυλακτήρες του GT παίρνουν διαφορετικά προβολάκια από αυτά που έχουν οι προφυλακτήρες με το μεγάλο χαμόγελο, άρα προσθέτουμε και το κόστος αυτών.

ΟΜΩΣ η μαμά Peugeot έχει προβλέψει τις καγκουριές μας και έχει το πακέτο προφυλακτήρων GTO το οποίο αιμφανισιακά είναι ίδιο με το GT αλλά ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ προβολάκια που έχουν οι προφυλακτήρες με το μεγάλο χαμόγελο.

Η τιμή του πακέτου GTO είναι ελαφρώς χαμυλώτερη και δεν χρειάζεται τροποποίηση στις βάσεις στήριξης...
Αυτά... Wink
Touristas - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
Να επέμβω κι εγώ
Το κιτ με τους προφυλακτήρες έχει 1170 ευρώ κομπλέ και μπαίνει χωρίς πρόβλημα και πατέντες !
Stevon - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μάνθο κάτι που ξέχασα να σου πώ είναι για το kit αμαξώματος GTO (καμία σχέση με το plus2) το οποίο ουσιαστηκά είναι οι προφύλακτήρες που 'εγραψες ποιο πάνω αλλά μαζί με μερικά παρελκόμενα δλδ: συνδιάζει προφηλακτήρες μπρός-πίσω gto σετ φρύδια εμπρός φώτων κάτι διακοσμητικά για εξάτμιση (τύπου xs) και βέβαια με όλα τα παρελκόμενα βαφή και τοποθέτηση = 1845,59euro.
Και βέβαια σαν αυθεντικά καγκούρια που είμαστε και αφού θα έχουμε εξάτμιση κτλ..υπολόγισε κανα 250άρι ποιο κάτω...
Stevon - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:41:27
Θέμα δημοσίευσης:
Touristas έγραψε:
Να επέμβω κι εγώ
Το κιτ με τους προφυλακτήρες έχει 1170 ευρώ κομπλέ και μπαίνει χωρίς πρόβλημα και πατέντες !

Ρε Αργύρη να σε ρωτησω κάτι χωρίς να γίνουμε ρόμπες βέβαια Embarassed Embarassed καποια στιγμή είχαμε βάλει σε 206ΧΤ 2ης και όχι 3ης γενιάς προφυλακτήρες GT και για να κουμπόσουν χρειαζόταν κάτι επιπλέον είμαι σίγουρος γιτί το είχα δει και απο κοντά...(ποια η αποψή σου??)
Touristas - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:51:40
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Touristas έγραψε:
Να επέμβω κι εγώ

Ρε Αργύρη να σε ρωτησω κάτι χωρίς να γίνουμε ρόμπες βέβαια Embarassed Embarassed καποια στιγμή είχαμε βάλει σε 206ΧΤ 2ης και όχι 3ης γενιάς προφυλακτήρες GT και για να κουμπόσουν χρειαζόταν κάτι επιπλέον είμαι σίγουρος γιτί το είχα δει και απο κοντά...(ποια η αποψή σου??)

Τώρα θα σου πω μισο Wink
Touristas - Πεμ 24 Μάρ 2005, 10:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το κιτ περιλαμβάνει τα πάντα δεν χρειάζεται τίποτα
Το μόνο που μπορεί να χρειαστεί είναι τους πλαστικούς θόλους .
volvos - Παρ 25 Μάρ 2005, 21:08:36
Θέμα δημοσίευσης:
σημερα ειδα τον πιο ομορφο προφυλακτηρα σε 206 μακραννννννννννννννννννννννννννννννννν

ηταν ενα μπορντο 206 στη νεα σμυρνη πανω απο αρτακης.
ο προφ. ηταν κατι σαν απομιμηση του s1600 που εχει και στο blue magic
ηταν τελειος ουτε προεξειχε στο πλαι που στο @%$%# να τον βρηκε???
MEMsound - Δευ 28 Μάρ 2005, 17:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
TO ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΛΟΓΩ "ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ"...(όχι παράνοιας έτσι...) Wink Wink

Λοιπόν οι τιμές της Peugeot για τους GT είναι:

..............Κωδικός .... τιμή:
Μπροστά: 740198 ..... 494,51ε
Πίσω:.......741013 ..... 552,76ε
Άβαφοι

Για το βάψιμο θέλει 300ε και άλλα 200ε για την τοποθέτηση.
Χωρίς να κρατήσουν τους δικούς μας.

Άρα σύνολο ~1500ε
vinman - Δευ 28 Μάρ 2005, 17:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Λοιπόν οι τιμές της Peugeot για τους GTΟ (ολόιδιοι σε εμφάνιση με του GT αλλά χρησιμοποιούνται τα προβολάκια του προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο) είναι:

ΑΒΑΦΟΙ.

Άρα σύνολο ~1500ε

Ειναι λιγο φαρμακεια στην Peugeot...αλλα μπρος την ομορφια.... Wink Wink Wink
MEMsound - Δευ 28 Μάρ 2005, 22:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:
Ειναι λιγο φαρμακεια στην Peugeot...αλλα μπρος την ομορφια.... Wink Wink Wink

Η αλήθεια είναι ότι είναι ακριβοί αλλά είναι ότι πιο ανθεκτικό υπάρχει.

Να σου πω την αλήθεια όταν θα έρθει η ώρα για τους δικούς μου μπορεί για λόγους κόστους να πάω σε πολυεστερικούς, μιας και τα 160ε x 2 άβαφοι είναι αρκετά δελεασττκοί πρόταση....

Θα δείξει όταν θα έρθει η ώρα...
DIMCHRI - Δευ 28 Μάρ 2005, 22:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Λοιπόν οι τιμές της Peugeot για τους GTΟ (ολόιδιοι σε εμφάνιση με του GT αλλά χρησιμοποιούνται τα προβολάκια του προφηλακτήρα με το μεγάλο χαμόγελο) είναι:

ΑΒΑΦΟΙ.

Άρα σύνολο ~1500ε

Ναι θα ήθελες
Rolling eyes
Να ρίξω λίγο φως γιατί ο Μάνθος ξέχασε μερικά καλούδια για τους προφυλακτήρες. Laughing

Εχουμε και λέμε λοιπόν :

Ημερομηνία τοποθέτησης 7 Απριλίου 2004

προφυλακτηρασ εμπροσθιοσ GTO 7401P8 519.74
τραβέρσα προφυλακτήρα 7414Ν9 27.38
Γρύλλια προφυλακτήρα GTO 7414RO 50.74
Αεραγωγός προφυλακτήρα GTO 7414R2 243.39 (μόνο !!!!)
Κάλυμα προβολέα GTO 741624 38.54 Χ 2

+ Βαφή + τοποθέτηση

Άρα αρκετά παραπάνω.... Crying or Very sad

Αυτά για τον μπροστινό
Θέλετε και για τον πίσω ????
MEMsound - Δευ 28 Μάρ 2005, 23:12:42
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οκ ότι πεις εσυ....
Πραγματικά θέλω να μου δείξεις που πάνε όλα αυτά τα "καλούδια" στον προφυλακτήρα...!!!

εε ε ε εε εε έχασα την μπάλα....!!!! Shocked Shocked
DIMCHRI - Δευ 28 Μάρ 2005, 23:40:39
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οκ ότι πεις εσυ....
Πραγματικά θέλω να μου δείξεις που πάνε όλα αυτά τα "καλούδια" στον προφυλακτήρα...!!!

εε ε ε εε εε έχασα την μπάλα....!!!! Shocked Shocked

δεν ξέρω ρε Μάνθο που πάνε...

αλλά τουλάχιστον με το μάτι μπορώ να σου δείξω 4 κομμάτια + τις 2 βάσεις του προβολέων.... την πέμπτη θα κάτσουμε και θα τα βρούμε...

Και δεν βάζω και τα μαρσπιέ γιατί δεν είμαι σίγουρος αν του gti μπάινουν στον προφυλακτήρα του gt..

αυτά που έγραψα είναι αυτά που , μου χρέωσε η πεζώ... Τον Απρίλιο του 04.

πάντως μου φαίνεται παράξενω έως αδύνατο η πεζώ ή οποιαδήποτε μάρκα να βγάζει 2 ολόϊδιους προφυλακτήρες και τον έναν να τον πουλάει 500 ευρώ και τον άλλον 1000.
MEMsound - Δευ 28 Μάρ 2005, 23:58:19
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να σου πω.
Ξέρω 'γω.
Τις παραπάνω δύο τιμές μου έδωσε ο Stevon από τον κατάλογο της Peugeot που κοίταξε.
Stevon - Τρι 29 Μάρ 2005, 12:40:28
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Τι να σου πω.
Ξέρω 'γω.
Τις παραπάνω δύο τιμές μου έδωσε ο Stevon από τον κατάλογο της Peugeot που κοίταξε.

Το Λοιπόν...Μάνθο όπως σου είπα αυτές οι τιμές είναι σαν ανταλλακτικά...δηλαδή πάει να πεί ότι έχεις το GT και για τον α ή β λόγω θέλιες τους προφυλακτήρες.
Υπάρχει και το σετ GTO το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα και μαζί με τοποθέτηση + βαφη +κτλ κοστίζει: 1845.59και όπως το έχω ξαναγράψει και εγώ και ο Αργύρης (έχει και παραπάνω προυπηρεσία ΕΤΣΙ????) περιλαμβάνει τα πάντα δεν χρειάζεται τίποτα μπορείτε να το διαβάσετε στις τελευταίες δημοσιέυσεις της προηγούμενης σελιδας και στις πρώτες αυτής της σελίδας.... Idea
Stevon - Τρι 29 Μάρ 2005, 12:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν Wink
MEMsound - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
...Το Λοιπόν...Μάνθο όπως σου είπα αυτές οι τιμές είναι σαν ανταλλακτικά...δηλαδή πάει να πεί ότι έχεις το GT και για τον α ή β λόγω θέλιες τους προφυλακτήρες.
Υπάρχει και το σετ GTO το οποίο περιλαμβάνει τα πάντα και μαζί με τοποθέτηση + βαφη +κτλ κοστίζει: 1845.59και .....

Α οκ.
Εγώ έκανα λάθος τότε και οι τιμές αναφέρονταν στους GT προφυλακτήρες και όχι στους GTO.

ΔΙΩΡΘΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΣΤ ΜΟΥ!
Sorry παίδες.!

Stevon έγραψε:
...Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν
.....

Αναμένουμε "υπομονετικότατα" τα "αναλυτικότατα".... Wink
Stevon - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:15:35
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Eπίσης...μέχρι τό τέλος της βάρδιας μου θα έχουμε συγκεκριμένη τιμή με όλα τα παρελκόμενα τοποθέτηση βαφή ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ όχι τίποτα άλλο για να λυθούν όλες οι απορίες σας...έν αναμονή λοιπόν Wink

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ.... Arrow

SORRY για την φωτο Embarassed (το μέγεθος εννοώ)
STELIOS - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Την παραπανω αποδειξη που την βρηκες?

Σε ρωταω γιατι πρωτον ειναι στα Αγγλικα και απ'οτι βλεπω γραφει και VAT (Value Added Tax) που ειναι ο δικος μας ΦΠΑ.
Αν ειναι απο Αγγλια αυτες οι τιμες τοτε ειναι σε ΛΥΡΕΣ και οχι σε ευρω. Σε ευρω θα ειναι ακριβοτερα.
MEMsound - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορέι κάποιος να μου πει γιατί δεν μπορώ να δω την απόδειξη?!?!?!?!?
Μου βγάζει ένα ωραίοτατο κόκκινο Χ!!!!!!!
nikq - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:30:13
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Χτύπα αυτό το link
http://briefcase.pathfinder.gr/download/stevon/30776/405536/0/prosfora.gif
Stevon - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:36:21
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Σε ρωταω γιατι πρωτον ειναι στα Αγγλικα και απ'οτι βλεπω γραφει και VAT (Value Added Tax) που ειναι ο δικος μας ΦΠΑ.
Αν ειναι απο Αγγλια αυτες οι τιμες τοτε ειναι σε ΛΥΡΕΣ και οχι σε ευρω. Σε ευρω θα ειναι ακριβοτερα.

Stelio για να το πώ με ποιό απλά λόγια (δουλέυω στην Peugeot) Ο λόγος που δέν φαίνεται απο πού είναι το χαρτί(προσφορά) είναι επειδή δεν το βλέπω σωστό να γίνει διαφήμιση της Αντ/πείας μου,τώρα για τα Αγγλικά που λές δεν έχεις άδικο αλλά έτσι τα βγάζει το σύστημα Crying or Very sad και βέβαια οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ , άν έχεις άλλη απορία στείλε Π.Μ .
MEMsound - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:37:08
Θέμα δημοσίευσης:
Το έχω ήδη κάνει και μου γράφεις

Access denied

?!?!?!?!? Shocked Shocked

Έλα ρε !!!!!
αφήστε με και μένα να δω!!!!
χαχαχαχα!!! Laughing

Τα νέυρα μου!! Twisted evil Twisted evil
STELIOS - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:40:42
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:

Ισως γιατι ειναι σε μορφη GIF. Στην εστειλα στο e-mail σου σε μορφη JPEG μολλις τωρα.
STELIOS - Τρι 29 Μάρ 2005, 13:42:50
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Stelio για να το πώ με ποιό απλά λόγια (δουλέυω στην Peugeot) Ο λόγος που δέν φαίνεται απο πού είναι το χαρτί(προσφορά) είναι επειδή δεν το βλέπω σωστό να γίνει διαφήμιση της Αντ/πείας μου,τώρα για τα Αγγλικά που λές δεν έχεις άδικο αλλά έτσι τα βγάζει το σύστημα Crying or Very sad και βέβαια οι τιμές είναι σε ΕΥΡΩ , άν έχεις άλλη απορία στείλε Π.Μ .

A, OK. Δεν το ηξερα. Νo problem.

Mανθο σου εστειλα τη φωτο στο e-mail σε μορφη JPEG
MEMsound - Τρι 29 Μάρ 2005, 14:01:02
Θέμα δημοσίευσης:
Εύχαριστώ Στέλιο.
Την είδα.
Εντομεταξύ μίλησα και με τον Stevon για διευκρινήσεις.

Πολύ απλά:
Έχεις οποιοδήποτε 206 (XS/XT/CC κλπ κλπ κλπ όλα κοινώς) και θές να το κάνεις look GT?

Σκας 1559,29ε και το κάνεις.

DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 20:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
ωραίοι ρε παιδιά οι προφυλακτήρες αλλά συνέχεια μου τους ακουμπάνε !!!!
Και δεν μπαίνει και κοτσαδοροσ !!!! Twisted evil Twisted evil
MEMsound - Τετ 30 Μάρ 2005, 20:41:04
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικό είναι φίλε μου κάτι τέτοιο.
Αφού προεξέχουν πολύυυυύ.
Αλλά μπρος τα κάλλη τι 'ν' ο πόνος...
DIMCHRI - Τετ 30 Μάρ 2005, 22:30:56
Θέμα δημοσίευσης:
όλα τα λεφτά είναι το σηματάκι που γράφει επίσημο Μέλος !!! Wink
Snap5 - Παρ 16 Μάρ 2007, 13:07:31
Θέμα δημοσίευσης:
Γεια σας και απο εμενα. Λοιπον με λενε Παναγιώτη ειμαι 21 χρονων και μπαινω αρκετο καιρο στο forum. Επιτελους πηρα το θαρρος να γραψω και εγω. Οδηγάω περιπου 1.5 χρόνο, οσο καιρο εχω και το pug μoυ (206 Dynamic 1.4 κοκκινο χρωμα). Ειμαι αρκετα τρελαμενος με θεματα βελτιωσης του αυτοκινητου και εχω ριξει αρκετα λεφτα ως τωρα για εξωτερικες αλλαγες, ζαντες, αεροτομες,φαναρια κτλ (κινητηρα δεν εχω πειραξει γιατι φοβαμαι μην βγω εκτος εγγύησης). Ο λογος που εκανα post εδω ειναι γιατι ηθελα να αλαξω μπροστινο προφυλακτιρα και να βαλλω τον αντιστοιχο γνησιο GT. Οταν πηγα στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι κοστιζει 830 euro μονο για τον μπροστινο αλλα και 650 για τον πισω. Αυτο ομως που με προβληματισε περισσοτερο ειναι οτι οπως μου ειπαν πρεπει να αλαξω και φτερα και να βαλλω τα αντιστιχα φουσκώμενα που εχουν τα 1.6 (με αντιστιχη τιμη 130 ευρο το καθενα). Ειχα την εντυπωση οτι το GΤ (grant tourismo) εχει απλα φτερα με κατι προσθετα πλαστικα φτερακια. Συγκεκριμενα το ειχα δει:

http://www.allsportauto.com/modules.php?name=Sportphoto&zl_idMD=478

Το pug μοu το πηρα καινουργιο τον Αυγουστο του 2005. Μήπως παιζει ρολο?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
MEMsound - Παρ 16 Μάρ 2007, 13:55:35
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστά.
Το GT είχε τα απλά φτερά και για να μην περισσευουν οι 16άρες του έβαζαν τα λεπτά φρυδάκια...
Μια χαρά είναι τα φτερά σου...αλλά αν βάλεις τους GT να βάλεις και GT φρυδάκια.

Όσο για την τιμή απλά θα σου πω ότι τα επίσημα μέλη του Συλλόγου βάζουν μπρος/πίσω τους γνήσιους προφυλακτήρες GT με γύρω στα 1100ε (κομπέ βαμμένοι / τοποθετημένοι)... Wink
Snap5 - Παρ 16 Μάρ 2007, 20:41:32
Θέμα δημοσίευσης:
Και για να γινω και εγώ επισημο μέλος τι χρειάζεται και ποια ειναι τα πλεονεκτιματα που εχω? Αν μπορεις και υπαρχει δοσε μου ενα σχετικο link γιατι δεν βρισκω αντιστοιχο θεμα στη σελιδα.
MEMsound - Παρ 16 Μάρ 2007, 20:53:32
Θέμα δημοσίευσης:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4517
Lef205 - Παρ 16 Μάρ 2007, 21:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Snap5 έγραψε:
Γεια σας και απο εμενα. Λοιπον με λενε Παναγιώτη ειμαι 21 χρονων και μπαινω αρκετο καιρο στο forum. Επιτελους πηρα το θαρρος να γραψω και εγω. Οδηγάω περιπου 1.5 χρόνο, οσο καιρο εχω και το pug μoυ (206 Dynamic 1.4 κοκκινο χρωμα). Ειμαι αρκετα τρελαμενος με θεματα βελτιωσης του αυτοκινητου και εχω ριξει αρκετα λεφτα ως τωρα για εξωτερικες αλλαγες, ζαντες, αεροτομες,φαναρια κτλ (κινητηρα δεν εχω πειραξει γιατι φοβαμαι μην βγω εκτος εγγύησης). Ο λογος που εκανα post εδω ειναι γιατι ηθελα να αλαξω μπροστινο προφυλακτιρα και να βαλλω τον αντιστοιχο γνησιο GT. Οταν πηγα στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι κοστιζει 830 euro μονο για τον μπροστινο αλλα και 650 για τον πισω. Αυτο ομως που με προβληματισε περισσοτερο ειναι οτι οπως μου ειπαν πρεπει να αλαξω και φτερα και να βαλλω τα αντιστιχα φουσκώμενα που εχουν τα 1.6 (με αντιστιχη τιμη 130 ευρο το καθενα). Ειχα την εντυπωση οτι το GΤ (grant tourismo) εχει απλα φτερα με κατι προσθετα πλαστικα φτερακια. Συγκεκριμενα το ειχα δει:

http://www.allsportauto.com/modules.php?name=Sportphoto&zl_idMD=478

Το pug μοu το πηρα καινουργιο τον Αυγουστο του 2005. Μήπως παιζει ρολο?
Ευχαριστω προκαταβολικα.

Ελα ρε πατριωτη, καλως ηρθες!
DIMCHRI - Παρ 16 Μάρ 2007, 21:53:27
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
Σωστά.
Το GT είχε τα απλά φτερά και για να μην περισσευουν οι 16άρες του έβαζαν τα λεπτά φρυδάκια...
Μια χαρά είναι τα φτερά σου...αλλά αν βάλεις τους GT να βάλεις και GT φρυδάκια.

Όσο για την τιμή απλά θα σου πω ότι τα επίσημα μέλη του Συλλόγου βάζουν μπρος/πίσω τους γνήσιους προφυλακτήρες GT με γύρω στα 1100ε (κομπέ βαμμένοι / τοποθετημένοι)... Wink

μάνθο από ότι γνωρίζω το gt δεν είχε τα απλά φτερά. είχε τα φουσκωμένα του gti... Wink , δεν είναι τα ίδια με των απλών εκδόσεων.

+ του ότι στο gt υπάρχουν και αυτά τα πλαστικά φρειδάκια τα οποία είναι σχετικά ακριά αλλα δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να μπούνε Wink
MEMsound - Σαβ 17 Μάρ 2007, 12:09:25
Θέμα δημοσίευσης:
αντε πάλι
το GT ΔΕΝ είχε τα φουσκωμένα φτερά των GTI.
Είχε τα απλά.
Δες εδώ:
http://www.carpage.hu/206gt.jpg
και εδώ
http://www.club206.net/modelosyversiones/206GT.htm
και εδώ:
http://blair2000.free.fr/index.php?page=206_gt

και συγκριτικά το gti:
http://www.webwombat.com.au/motoring/news_reports/xrt_206gti.htm
http://www.km77.com/marcas/peugeot/206gti_00p/texto.asp

ακριβώς επειδή είχε τα απλά φτερά το GT του έβαζε η Peugeot τα φρυδάκια στους εμπρός θόλους για να μην περισσευουν οι 16άρες Ouragan από τα φτερά (μιας και oi 16άρες είναι 6,5ιντσες πλάτος και όχι 6 όπως οι 15άρες του gti)

πέρσι η Lion πουλησε κάμποσα κομμάτια 206 1,4 (16ν ή 8ν δεν θυμάμαι ακριβώς) με τους προφηλακτήρες του gt (για την ακρίβεια τους GTO που γράφουμε στην αρχή αυτύ του τόπικ) τα οποία είχαν τα φουσκωμένα φτερά και ΔΕΝ είχαν τα φρυδάκια (γιατί ούτως ή άλλως τα φρυδάκια του GT δεν μπορούν να μπούν στα φουσκωμένα φτερά μιας και δεν εφαρμόζουν στο φούσκωμα)

αυτά Wink
Snap5 - Σαβ 17 Μάρ 2007, 12:44:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ παιδια, με καλύψατε πλήρως. Τελικα ο τύπος στα ανταλακτικα τις Peugeot μαλλον δεν θα τα γνωρίζει αυτα. Λοιπον θα φροντίσω να γίνω μελος του club το συντομότερο. Οσο για τον προφυλακτήρα οταν αποφασισω να τον βάλλω (μαλλον καλοκαιρακι γιατι προσφατα εβαλα angel eyes και ειμαι ταπι) θα σας ζητησω ξανα την βοήθεια. Θα αρκεστώ μονο τον μπροστινό προφυλακτιρα. Μερικοι μου προτειναν πολιεστερικό με 300 ευρο αλλα απο οτι εχο δει σε θεματα αντοχης/ποιότητας δεν λενε πολλα.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες