PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις - Διαδρομές και Mουσικές

christhehealer - Τρι 22 Οκτ 2002, 14:53:44
Θέμα δημοσίευσης: Διαδρομές και Mουσικές
Λοιπόν μάγκες ανοίγω αυτό το topic ώστε να γράφουμε τις αγαπημένες μας διαδρομές και την μουσική που τις συνοδεύουν.

Kαλό θα είναι να μην γράφουμε πχ. Aθήνα - Σούνιο ακούγοντας το Hold on I'm Coming γιατί έστω κι αν υπάρχει σε 12λεπτη εκτέλεση από τον H.M., είναι αδύνατον να το κάνεις σε 12 λεπτά, ώστε να πεις ότι άκουσα μόνο ένα τραγούδι. Όλη την κασσέτα (άντε CD γιατί έιμαστε και σύγχρονοι).

Έτσι να χρησιμεύει και σαν ιδέες για βόλτες-εκδρομές αλλά και για να βελτιώσουμε και την δισκοθήκη μας (φωτιά θα πάρει το Kazaa).

Έλα να αναστενάζουν τα στροφιλίκια με δωδεκάμετρα και ζεμπεκιές. Twisted evil
konstantinos - Τρι 22 Οκτ 2002, 15:17:42
Θέμα δημοσίευσης:
Η αγαπημένη μου διαδρομή είναι μια και μοναδική (την έχω πει και βαριέμαι να την ξαναπώ). Απο μουσική, την δεδομένη στιγμή... απόλυτη ησυχία!!!!
Αλλα πράγματα θέλω εκείνη την στιγμή να ακούω Wink Wink Wink
Sidobre - Τρι 22 Οκτ 2002, 15:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται

Αν πρόκειται για καθαρά διαδρομή... ειδική τότε ο καλλιτέχνης είναι ένας!

Λέγεται "Sounds of the intake and the exhaust" και ο τραγουδιστής είναι ο κύριος Deux Cent Six.

Αν μιλάμε για διακοπές, τότε τους ρόλους παίρνουν οι Negresses Vertes, O Manu Chao και οι Mano Negra, οι αγαπητοί φίλοι από την Κούβα Buena Vista Social Club, και οτιδήποτε πέσει στα χέρια μου και μου ζεσταίνει την φαντασία...

Αν όμως μιλάμε για ταξίδια (συνήθως ανάγκης) ή αδιάφορες διαδρομές, τότε τα πράγματα αλλάζουν άρδην: Rock, Rock και πάλι Rock. Κλασσικά κομματάκια αλλά και νέα σκηνή, αρκεί να ηχεί μελωδικά και να μην κοπανάει ακατάσκετα λες και με έχει πιάσει... λάστιχο!
Sidobre - Τρι 22 Οκτ 2002, 15:56:33
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπημένες διαδρομές, προέκταση της παλάμης

Τρίπολη - Μεγαλόπολη (λόγω συχνής προσπέλασης)
Χαλκίδα - Λίμνη (Ε! Βόρεια Ευβοια...)
Και για τους ελάχιστα ψαγμένους... (μάλλον τυχερούς!)
Αρτάκη - Γλυφάδα για μπάνιο (που αρκεί να μην λυπώνται το αυτοκινητάκι με τα 2,5 km χωματόδρομο για την παραλία). Η υπόλοιπη διαδρομή (ιδιαίτερα η ανάβαση της Δίρφης) είναι ένας δρόμος μικρός που δεν έχει ούτε μια ευθεία 15 μέτρων. Από την μία γκρεμός και από την άλλη βράχια και πέτρες. Το σκηνικό γεμίζει με τις πολλές κατολισθήσεις, τον τρύπιο δρόμο από τα χιόνια, αλλά και το φοβερό εξωγήινο τοπίο!
teoman - Τρι 22 Οκτ 2002, 16:11:19
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Τρίπολη - Μεγαλόπολη (λόγω συχνής προσπέλασης)

...μόνος,ακούγοντας rock κατά προτίμηση το highway star των purple ή κάποιο άλλο συγγενές group (rainbow,dio,whitesnake)

Sidobre έγραψε:

Χαλκίδα - Λίμνη (Ε! Βόρεια Ευβοια...)
Και για τους ελάχιστα ψαγμένους... (μάλλον τυχερούς!)

...με καλή παρέα,για μπάνιο και ψαρομεζέ,ακούγοντας το ανάλογο ελαφρολαϊκό-έντεχνο.Απαραίτητη η στάση στο ποτάμι.

Και φυσικά οι διαδρομές στα περίχωρα της Αράχωβας (Παρνασσός,Δελφοί,Ιτέα) χωρίς μουσική υπόκρουση... Εκεί το τοπίο είναι από μόνο του μελωδικό Wink
Vini - Τρι 22 Οκτ 2002, 18:54:36
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμ...λοιπόν εγώ θα δηλώσω κατηγορηματικά ότι από την στιγμή που είμαι στο εργαλείο όλες μα όλες οι διαδρομές είναι θεϊκές...ακόμα και το Αθηναϊκό μποτιλιάρισμα....
Ετσι θα ξεχωρίσω τις διαδρομές σε

1. Πρωινή εξόρμιση προς δουλειά...μουσική κυρίως από Summer Sunsations/Privilege, Cafe Ibiza, Real Ibiza και γενικά ρυθμός χαμηλών τόνων με κάποιες δόσεις από Disco House.

2. Μεσημεριανή εξόρμιση προς σπίτι...παρόλο την κούραση, στo πλατό θα μπoυν ρυθμοί από Bill Tsilichristo (House Experience Series, Venue Series) από Dance Domination 2 και φυσικά από Mainstream συλλογές by Vini.... Wink Wink Wink

3. Βραδινή εξόρμιση .... ανάλογα τον καιρό .... από Reggae, Disco House (Spiller είσαι Θεός!!!!) μέχρι Progressive και ΕuroHouse (γεια σου GiGi) και Μellow Progressive House (The -Brooklyn- Bounce is back...)

4. Μεταμεσονύκτια επιστροφή .... ανάλογα τα κέφια και την κούραση .... από disco house, ethnic, chill out μελωδίες, άντε και κανένα love song (σπάνια Rolling eyes )....

5. Εκδρομή ... μεγάλη ή μικρή .... όλα τα παραπάνω τα οποία υπάρχουν άφθονα σε CDθήκες και στην CDιέρα....

Tα παραπάνω μόνο όταν είμαι μόνος....διαφορετικά παίρνω συγκατάβαση από συνοδηγό....αν δεν την πάρω τότε ο συνοδηγός κατεβαίνει και παίρνει ταξάκι.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil .... ευτυχώς μέχρι σήμερα όλοι τρελένονται από την μουσική που έχω στο τουτού.... Wink Wink Wink

Cool Cool Cool Cool Cool Cool
pduke - Τρι 22 Οκτ 2002, 20:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Burnin' hell..... όποιος και αν είναι ο δρόμος....
Όταν ο healer σε προστάζει "DRIVE" τότε όλες οι εικόνες ,όλοι οι ήχοι όλες οι μυρωδιές γίνονται ένα με το πόδι του lee πάνω στο ξύλο...τη φυσαρμόνικα σπουδή για ματζόρε ατμομηχανή περασμένου αιώνα και σλάιντ υπόκωφο χωρίς πρίμα να σου γαργαλάει τις άκρες τις ευτυχίας σου.....

Ας μην ξεχνάμε τα τρία τουλάχιστον άλογα της κιθάρας του jeff beck ,την βελτιωμένη ανάρτηση που σου δίνει ένας miloZ ,οι γερμαναράδς spice και ο άρχηγός όλων αυτών James Brown.

Ακόμα νυχτερινές διαδρομές αχνοφωτισμενες με tom Waits και Kaith jarett άντε και λίγος Knopfler που μου τα χαλάει τελευταία..

Tέλος και μόνο για όσους αντεχουν τα έχγορδα σόλα χωρίς ανάσα τότε SRV.Αλησμόνητος ο stevie, όσο και να το πατάς δεν ξεπερνιέται...

να σαι καλά ρε Χρήστο που μας πήγες.....όπου μας πήγες......
Slash - Τρι 22 Οκτ 2002, 21:38:26
Θέμα δημοσίευσης:
Μουσικές ,ε; Μπερδεμένο...ανάλογα με την ώρα και τη στιγμή
Τα πρωινά που πηγαίνω στο ΤΕΙ ακούω ραδιόφωνο τα πρώτα νέα για το τι συμβαίνει στον κόσμο, αλλιώς 87.6 ή 94.8. Άμα πάλι τίποτα από αυτά δεν γουστάρω βάζω Nina Simone ή B. B. King. Στο γυρισμό παίζει βαρβάτα beat από κανα δικό μου compilation ή από σταθμούς, όπως επίσης και σκυλάδικα με τέρμα το volume και παράθυρα κάτω. Laughing Σε βραδυνές εξόδους παίζουν ανάλογα beat ή λαϊκά, από τσιφτετέλια μέχρι και ζεϊμπέκικα, ανάλογα με την παρέα. Και τις πολύ βραδυνές ώρες που συνήθως οδηγώ μόνος παίζουν rock μπαλάντες.
Επίσης σε διάφορες φάσεις παίζουν και πιο σκληρά κομμάτια rock, όπως και ελληνικό με Τρύπες (κορυφή), Ξύλινα Σπαθιά, και άλλα πολλά. Στα ταξίδια συνήθως παίζουν δικά μου mix κυρίως με τα κομμάτια που "κατέβηκαν" στο pc την τελευταία εβδομάδα. Έτσι πχ προχθές στο ταξίδι το cd έπαιζε jazz με Simone, το I Begin To Wonder από J.C.A., μερικά άλλα beat δυνατά, το Συγχαρητήρια από Βίσση, 2+2 από τους 2 Βασίληδες (όχι το συνεργείο), 2 ζειμπέκικα του Νοτη, το Μόνο για κείνη μη μου λες από Πυξ Λαξ , και μερικά κλασσικά όπως Let Me Roll It, I Drove All Night, Toy Soldiers, και από πιο πρόσφατους τα Little By Little-Oasis και Now-Def Leppard.
Γενικά όμως το 6δισκο changer είναι πάντα γεμάτο, όπως και η δισκοθήκη του αυτοκινήτου με όλα τα είδη.
christhehealer - Τρι 22 Οκτ 2002, 21:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
Άντε να ξεφύγουμε λίγο από τα τούρμπα και τα νίτρα. Να πάμε σε ατραπούς που δεν χωράνε τέτοια πράγματα...

Διαδρομή:
Ναύπλιο-Κωλοσούρτης- Αχλαδόκαμπος-Τρίπολη-Χρυσοβίτσι-Βυτίνα-Λεβίδι-Κανδήλα-Σκοτεινή-Ψάρι-Γαλατάς-Νεμέα... Αθήνα ή Ναύπλιο.

Σε αυτή τη διαδρομή έμαθα να οδηγάω και έχει όπως και να το κάνουμε συναισθηματική αξία.

Μουσική; Τα άπαντα του πραγματικού Healer, του αξιότιμου κυρίου john Lee Hooker. Παίρνω όλα τα cd μαζί μου και μόλις τελειώσει το ένα βάζω το άλλο. Πως το είπε ο Πανοδούκας;;;;;

pduke έγραψε:
Burnin' hell..... όποιος και αν είναι ο δρόμος....
Όταν ο healer σε προστάζει "DRIVE" τότε όλες οι εικόνες ,όλοι οι ήχοι όλες οι μυρωδιές γίνονται ένα με το πόδι του lee πάνω στο ξύλο...τη φυσαρμόνικα σπουδή για ματζόρε ατμομηχανή περασμένου αιώνα και σλάιντ υπόκωφο χωρίς πρίμα να σου γαργαλάει τις άκρες τις ευτυχίας σου.....

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool
DimiP - Τρι 22 Οκτ 2002, 22:29:16
Θέμα δημοσίευσης:
αγαπημενες διαδρομες:
-απο το σπιτι στη δουλεια μονο με τη συνοδια των πνευστων της sebring μου.
-ολη η παραλιακη κατα προτιμηση απο Γλυφαδα προς Πειραια (απογευματακι) με συνοδεια του children by Robert Miles
-η διαδρομη απο Λαμια - Αγ. Γεωργιος - Μακρακωμη - αναβαση Τυμφρηστου προς Καρπενησι με συνοδεια dreammusic και ορχηστρικων κομματιων
-η διαδρομη απο Καρπενησι προς τα χωρια της Ευυτανιας (νυχτα!!) με συνοδια βαριων λαικων επιτυχιων.

Αυτα τα λιγα.

Η μουσικη παει με τη διαθεση και οχι τοσο με τη διαδρομη!

Ghost Dog - Τρι 22 Οκτ 2002, 23:01:56
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ.......ΣΥΝΗΘΩΣ:Τα πρωινά προτιμω ραδιοφωνακι(Radio DJ,Kiss) ή απαλα ξενα rockακια(Incubus,Staind) τα μεσημερια μεχρι το απογευμα κατι σε πιο <<σκληρο>>(paparoach,offspring,LP,Limp Bizkit,Slipknot,Korn)
Aπο το απογευμα και μετα το αυτοκινητο μεταμορφωνεται σε ministry of sound με αγαπημενα cd τα ΙΒΙΖΑ 2002,Addicted to trance,trancenation και για αργα το βραδυ προτημω τα chill out session 2002,Βunka κτλ....
Διαδρομες δεν εχω κανει πολλες μου, αρεσει παντως η διαδρομη Αθηνα-Ξυλοκστρο!
theflame - Τρι 22 Οκτ 2002, 23:09:16
Θέμα δημοσίευσης:
Τα πράγματα είναι απλά...
Ακούω ανάλογα με τις διαθέσεις, οι οποίες δεν είναι πάντα ίδιες στην ίδια διαδρομή ντε και καλά.
Αν θέλουμε ένα καλό και δυνατό "ξύπνημα" ή απλά τα έχω πάρει στο κρανίο τα άπαντα από Heavy Metal και τα μυαλά στα κάγκελα (Maiden, Metalica, Twisted Sister, Def Leppard, Manowar και λοιπές μεταλικές δυνάμεις... Evil )
Αν θέλουμε ένταση αλλά όχι να φτάσουμε και στα άκρα, medium με πολύ κλασική μαγεία καταστάσεις δηλαδή, τότε μιλάμε για ROCK, ROCK και λίγο από ROCK (Dire Straits, Lynyrd Skynyrd, BOC, CCR, Jethro Tull, Queen, Bowie, Clapton και φυσικά Stones & Zeppelin Wink αλλά και πιό νέους όπως Cranberries, OASIS, Alanis Morissette, Nick Cave)
Σε χαλαρές καταστάσεις, και για να θυμόμαστε ότι είμαστε Έλληνες, κάτι από την "μοντέρνα" ελληνική σκηνή (έντεχνο να το πώ;) τότε μιλάμε για EXIS, ΟΝΑΡ, Πυξ Λαξ, Τσάτσου, Κατσιμίχα, Αλεξίου κλπ.)
Για να περνάει η ώρα ραδιόφωνο με τα πολλά POPάκια της μόδας!
Θα παρατηρήσατε ότι λείπουν λαϊκά, blues & jazz...
Για τα πρώτα σε έκτακτες περιπτώσεις μεγάλης ανάγκης (και πολύ ποτού Wink ) και σίγουρα όχι μέσα στη μικρή μου...
Για τα δύο επόμενα (blues & Jazz) απλά θέλω την ησυχία του σπιτιού μου με ποιοτικό ηχοσύστημα προκειμένου να αφεθώ στη μαγεία τους και πιστεύω ότι ο χώρος του αυτοκινήτου δεν επαρκεί για να βιώσεις την μεγαλοσύνη τους και την τελειότητα τους, για να τα νιώσεις στο πετσί σου.
Χωρίς παρεξήγηση έτσι Wink
Miltellas - Τετ 23 Οκτ 2002, 03:13:41
Θέμα δημοσίευσης:
Από μένα κάτι διαφορετικό...

Οδηγούσα με μουσική. Heavy Metal κυρίως. Μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην γρήγορη οδήγηση με την μουσική. Έτσι την περιόρισα για όταν είμαι σταματημένος και όταν πήγαινα αργά για κάποιον λόγο. Τώρα πια ακούω μουσική, μόνο σταματημένος... Και ακούω οτιδήποτε ακουστικά ενδιαφέρον πιάσω στο ράδιο. Ή όταν έχω τη γυναίκα μου μαζί με που με την CD θήκη αγκαλιά, δεν βαριέται να αλλάζει τα CD και να ψάχνει τους σταθμούς. Όταν πλακώνομαι όμως στα στροφιλίκια, ξέρει να το κλείνει...

Τί να κάνω ρε παιδιά; Ο παππούς τα βαρέθηκε όλα και ασχολείται πλέον μόνο με το σκληρότερο των ροκ!
Tomcat - Τετ 23 Οκτ 2002, 05:38:55
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν πρωινό σήκωμα και προετοιμασιά για την σχολή!Φεύγωντας από το σπίτι απαραίτητα gadgets ο καφές , και η full updated θηκη CD!Το πρωι είναι ίσως η ώρα που απολαμβάνω περισσότερο την μουσική.Συνήθως τέτοια ώρα στο αμάξι παίζει απαλή και lοunge κατάσταση με κάποια στοιχεία jazz- blues, macy gray,st germain , muddy waters (κάποιες φορές) , αλκίνοος ιωαννίδης και πάνω απ'όλα Miles DAVIS (έχει τύχει και καμια δυο φορές να παίξει πρωί ennio moricone ). Μεσημεράκι γυρίζοντας από την σχολή προοθώ κάπως ποιο αναβασμένες καταστάσεις (οχι οχι δεν εννοω σκυλάδικα -να με φάτε αμέσως), πότε ελληνικές πότε ξένες ανάλογα με το mood και τον καιρό.Καλός καιρός σημαίνει βιβλία στο σπίτι, γυναίκα στ'αμάξι και βουρ για παραλιακή με το Αυτοκίνητο να κουνίεται στα dB του ΒΟΒ!!!Άλλες φορές γυρίζοντας από συνελεύσεις κυρίως με πίανει κάτι για ΜANU CHAO (οι ποιο παρατηρητικοί θα έχουν προσέξει την υπογραφή μου τις τελευαίες τρεις εβδομάδες) -clandestino και το καινούργιο καλό είναι αλλά το clandestino ήταν ένα κι ένα τα κομμάτια.Ο καιρός βροχερός ή έστω σκοτεινός χμμμμ τότε το panasonic παίζει STEREO NOVA και Bιταμίνα ΤΕΚ (cd είναι οχι συγκρότημα)!Το βραδάκι πάλι η μουσική εξαρτάται ανάλογα με την διάθεση των συνεπιβατών μου=του οδηγού με δημοκρατικές διαδικασίες!Συνήθως εξαρτάται από τον προορισμό!Κουτούκι στου Ψυρρή= Μπέλλου , Χριστάκης, Μαργαρίτης(άντε στου παράδεισου την πόρτα) , Διονυσίου αφού να φανταστείτε μας φέρνουν πρώτα τα κρασιά και μετά τα νερά αφού έχουμε φτάσει ήδη σε κατασταση!Αν παίξει καννα clubaki τωρα τα κλασσικά R&B και HOUSE και τα μπάσσα να χτυπάνε αλύπητα!Ιδιαίτερη προτίμηση σε Brooklyn Boynce - Chemical Brothers -Faithless- Mary j Blidge - Prodigy (voodoo people)!Τώρα επιστροφή μπορούν να παίξουν πολλά και διάφορα αλλά δεν θυμάμαι πολλά για την ακριβεία να σας πώ (Ο κομμάαααατιας)-απολαμβάνω πολύ τις μικρές ώρες Jamiroquai- Virtual Insanity και DEEPER UNDERGROUND!Γενικά η μουσική στο αυτοκίνητο είναι απαραίτητη σου φτιάχνει την διάθεση όταν είσαι πεσμένος (ΖΗΤΩ ο πανούσης -χαχα σας γέλασα- το πιασες ADY το υπονούμενο εεε) και σου δημιουργεί την πραγματική όρεξη να οδηγήσεις!Άλλες φορές σου δημιουργεί υπερβολική αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνετε......!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις- το Cd παιζει Dream Theater Metropolis part 2 και ξεκινάμε !Τι να λέμε τώρα , κατηφορικές φουρκέτες .......S ακια αισθανόμουν λες και έπαιζα Colin McRae στην Ιταλία!Α προσοχή στις νταλίκες που φέρνουν μπετα και λιγνίτη !Η δεύτερη διαδρομή που πραγματικά απόλαυσα φέτος το καλοκαίρι είναι ΧΑΛΚΙΔΑ -ΡΟΒΙΕΣ κατα βάση είναι η ίδια διαδρομή με αυτή που αναφέρει ποιο πάνω ο Sιdorbre ΑΘΗΝΑ- ΛΙΜΝΗ . Το Cd παίζει Guns n' Roses - PARADISE CITY και στροφές πολλές στροφές ,πάρα πολλές στροφές -ανηφορικές κατηφορικές μεγάλες , μικρές!Προσοχή η διαδρομή ενδείκνυται μόνο για μέρα το βράδυ θα σας φάει το μαύρο σκοτάδι κει πάνω και οι λύκοι α κι η ομίχλη παραμονεύει!
Alex - Τετ 23 Οκτ 2002, 06:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλτο εχουμε ακριβως το ιδιο taste - και εγω κλεινω τη μουσικη εντελως οταν τρεχω για τους ιδιους λογους...Και διαβαζα σε ενα αλλο topic πριν για την οδηγικη προσεγγιση (αμυντικη/επιθετικη) σε σχεση με την προληψη ατυχηματων και οτι εισαι "επιθετικος".. Και εγω εχω υιοθετησει την επιθετικη καθως εχω παρατηρησει οτι κινδυνευω απειρως περισσοτερο στην αμυντικη σταση..

Τωρα back to music.. Ακουω σχεδον τα παντα αν μου καθονται καλα στο αυτι, κυριως Heavy, Rock, Alternative και πιο σπανια τα υπολοιπα ηδη...
angelbaby - Τετ 23 Οκτ 2002, 11:52:28
Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαδρομες και Mουσικές
Καλημέρα σε όλους!

Πολύ ενδιαφέρον το topic αφού μιλάμε για κάτι πολύ αγαπημένο...το να οδηγείς παρέα με την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη απο την μουσική που σε φτιάχνει, ακόμα και αν οδηγείς μόνος...

Λοιπόν, μέσα στο αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ να ακούω οτιδήποτε έχει να κάνει με Rock, είτε αυτό είναι Classic Rock, είτε Alternative Rock, είτε Ελληνικό Rock. Το γκάζι είναι ROCK........άποψή μου!

Εκτός απο Rock όμως, έρχονται στιγμές (και είναι αρκετές...) που θέλω πολύ να ακούω trance και electronica και μάλιστα συγκεκριμένο στύλ. Για παράδειγμα, μου αρέσει όταν ακούω τις μουσικές του Paul Oakenfold γιατί ενώ "βαράει" κάργα, δεν πάει να βγάζει προς τα έξω μελωδία...όπως μου αρέσει και να ακούω electropop αφού στίχος και μουσική συνδυάζουν κάτι μοναδικό..

Anyway, είναι πολλά αυτά που ακούμε και που μας φτιάχνουν την ώρα που οδηγούμε το αμαξάκι μας, αλλά στην τελική πιστέυω οτι η διάθεση της στιγμής είναι αυτή που κατά κάποιο τρόπο καθορίζει το τί τελικά γουστάρουμε να ακούσουμε...

Μήπως κάνω λάθος;;;;;;

Wink Wink Wink
pugsang - Τετ 23 Οκτ 2002, 12:11:22
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Από μένα κάτι διαφορετικό...

Οδηγούσα με μουσική. Heavy Metal κυρίως. Μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην γρήγορη οδήγηση με την μουσική. Έτσι την περιόρισα για όταν είμαι σταματημένος και όταν πήγαινα αργά για κάποιον λόγο. Τώρα πια ακούω μουσική, μόνο σταματημένος... Και ακούω οτιδήποτε ακουστικά ενδιαφέρον πιάσω στο ράδιο. Ή όταν έχω τη γυναίκα μου μαζί με που με την CD θήκη αγκαλιά, δεν βαριέται να αλλάζει τα CD και να ψάχνει τους σταθμούς. Όταν πλακώνομαι όμως στα στροφιλίκια, ξέρει να το κλείνει...

Τί να κάνω ρε παιδιά; Ο παππούς τα βαρέθηκε όλα και ασχολείται πλέον μόνο με το σκληρότερο των ροκ!

Εμενα με κάλυψε απόλυτα ο Μίλτος
Sidobre - Τετ 23 Οκτ 2002, 12:26:26
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Λέγεται "Sounds of the intake and the exhaust" και ο τραγουδιστής είναι ο κύριος Deux Cent Six.

Mάλλον αυτό δεν το καταλάβατε... Wink
teoman - Τετ 23 Οκτ 2002, 12:38:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Γιατί δεν έχουμε όλοι "intake and exhaust"... Και τραγουδιστής χωρίς φωνή είναι σαν αυτοκίνητο δίχως άλογα!Όταν βάλουμε το ξανασυζητάμε Wink
pugsang - Τετ 23 Οκτ 2002, 12:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
Τάσο μαλλον εσυ δεν κατάλαβες 2 πράγματα:

1.Καθε διαδρομή είναι .... ειδική Laughing
2.Οπως & να έχει το πράγμα μουσική παίζει μονο οταν ειναι η γυναίκα μου μέσα.Αλλιως ο 16αβάλβιδος με καλύπτει.
christhehealer - Τετ 23 Οκτ 2002, 12:54:17
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

To καταλάβατε κύριε Sidobre μας, δεν είμαστε και τελείως γκαγκά Rolling eyes

Aυτό όμως που παρατηρώ από μουσική πάμε καλά αλλά από διαδρομές πίκρα. "Δουλειά και σπίτι - σπίτι και δουλειά" όπως έλεγε ο Πουλίκας.

Aλλά συνέχιζε "θα τα φτύσω όλα και θα φύγω μια βραδυά"

Όταν άνοιγα αυτό το topic ήθελα να είναι ένα topic ο τάφος των φαναριών αλλά μάλλον... φωνή βοόντως εν τη ερήμω. Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια.

Oι περισσότεροι καλύπτονται από μια πρώτη-δευτέρα στα φαναρία, στην επόμενη γωνία από το σπίτι του,ς πατώντας κάποιο άτυχο Hundai.

Nα σου πω καλύτερα. Φαντάζεσαι να πλακώσουν όλοι αυτοί την επόμενη Kυριακή στον Aγ, Kωνσταντίνο και να μην μπορώ να χαρώ τον δρόμο όλο δικό μου. Σαν αποκλειστική χρήση πίστας ένα πράγμα.

φιλάκια....
teoman - Τετ 23 Οκτ 2002, 12:58:55
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια.

christhehealer έγραψε:

Nα σου πω καλύτερα. Φαντάζεσαι να πλακώσουν όλοι αυτοί την επόμενη Kυριακή στον Aγ, Kωνσταντίνο και να μην μπορώ να χαρώ τον δρόμο όλο δικό μου. Σαν αποκλειστική χρήση πίστας ένα πράγμα.

φιλάκια....

Αυτό σαν πρόκληση μου ακούγεται... Exclamation Wink
Sidobre - Τετ 23 Οκτ 2002, 13:16:59
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά ντε μην βαράτε.... Splat Splat

teoman έγραψε:
Γιατί δεν έχουμε όλοι "intake and exhaust"... Και τραγουδιστής χωρίς φωνή είναι σαν αυτοκίνητο δίχως άλογα!Όταν βάλουμε το ξανασυζητάμε Wink

Oλοι έχουμε! Μικρή ή μεγάλη το ίδιο είναι!!!

Pugsang σωστότατος!!

Chris δεν έχω λόγια... Πές την μέρα και την ώρα και φύυυυυγαμμεεεεεε
teoman - Τετ 23 Οκτ 2002, 13:22:57
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Oλοι έχουμε! Μικρή ή μεγάλη το ίδιο είναι!!!

Λάθος!Πάντα μετράει το μέγεθος Wink Wink Wink
(της εξάτμισης έτσι... να μην παρεξηγιόμαστε).
Vini - Τετ 23 Οκτ 2002, 13:37:02
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Όταν άνοιγα αυτό το topic ήθελα να είναι ένα topic ο τάφος των φαναριών αλλά μάλλον... φωνή βοόντως εν τη ερήμω. Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια.

Oι περισσότεροι καλύπτονται από μια πρώτη-δευτέρα στα φαναρία, στην επόμενη γωνία από το σπίτι του,ς πατώντας κάποιο άτυχο Hundai.

Και επειδή ο φίλος chris ζητάει κάποιες καλές διαδρομές ας του προτείνω μερικές:

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ....φθινοπωρο ... φοβερά τρομερά
2. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ... Από Κατάρα ... στροφή να δουν τα μάτια σας ....
3. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - Σαγοροχώρια ... Μία από τα ίδια καλύτερα όμως με 4χ4!
4. Γρεβενά - Καβάλα .... Για χωσίματα και τρέλα!
5. Θεσσαλονικη - Ιερισσός ... Τα έχει όλα από Θάλασσα, βουνό, στροφή, ευθεία!
6. Δράμα - Ξάνθη (από πάνω) .... Μεγάλες και καλές ευθείες ....
7. Ιωάννινα - Αρτα .... Καλή όταν δεν έχει φορτηγά...
8. Αμφιλοχία - Λευκάδα - Πράσινο και θάλασσα με μαγικούς κόλπους....καλές ευθείες...γρήγορες στροφές
9. Καλαμάτα - Σπάρτη και το αντίθετο .... Ταύγετος...
10. Κιλκίς - Πολύκαστρο...μικρή διαδρομή αλλά όμορφος δρόμος...
11. Χαλκίδα - Κάρυστος ... για όσους αντέχουν...
12. Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα....ο γύρος της λίμνης απλά καταπληκτικός...

Νομίζω ότι αρκούν προς το παρόν...
Αργότερα θα περάσω και άλλα.... Wink
Ghost Dog - Τετ 23 Οκτ 2002, 15:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="Vini"][quote="christhehealer"]
Και επειδή ο φίλος chris ζητάει κάποιες καλές διαδρομές ας του προτείνω μερικές:

2. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ ... Από Κατάρα ... στροφή να δουν τα μάτια σας ....
12. Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα....ο γύρος της λίμνης απλά καταπληκτικός...

2. ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ
Οδηγωντας στην καταρα(Απο Ιωαννινα-Καρδιτσα) εμαθα το οτι μπηκα στη σχολη που ηθελα και ενω ειχα παρει για πρωτη φορα το αυτοκινητο χωρις τους γονεις μου για τοσο μεγαλη διαδρομη και με μια κοπελα....που....ξερετε.... Embarassed Embarassed ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Wink !!!!!!!
και να παιρνουν ολοι(μπαμπας,μαμα, λοιποι συγγενεις και φιλοι για τα συγκαρητηρια....ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!!!!
12. Καρδίτσα - Λίμνη Πλαστήρα.....JUST PERFECT!!!!!!!!!!!!!
Γιατι ομως πατε τοσο μακρια....Αθηνα-κορινθος απο την παλια εθνικη ειναι μια καλη διαδρομη!!!!
Βρε 206tomcat,ενταξει μεχρι τη Τριπολη,αλλα ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink
Sidobre - Τετ 23 Οκτ 2002, 16:07:25
Θέμα δημοσίευσης:
Α! καλά, τώρα το είδα αυτό (!) Rolling eyes
206Tomcat έγραψε:
!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις

Tι σχέση έχεις αγόρι μου με την Κυπαρισσία;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Μεγαλόπολη, καραδοκούν οι τροχαίοι οι οποίοι είναι χωμένοι στα... χωράφια! Ξερω καλά όλα τα μέρη που την στείνουν!

Επίσης προσοχή θέλει πλέον στο Αρτεμήσιο διότι και στο πήγαινε και στο έλα υπάρχουν ηλεκτονικές κάμερες που χαρίζουν δωράκια!

Ευτυχώς που στην ευθεία της Τριπόλεως δεν έχουν ακόμα βάλει τίποτα αλλά ούτε και προηδοποιήσεις που σημαίνει ακόμα ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΕΛΕΪΤΑ!!!!
Vini - Τετ 23 Οκτ 2002, 18:32:34
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Α! καλά, τώρα το είδα αυτό (!) Rolling eyes
206Tomcat έγραψε:
!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις

Tι σχέση έχεις αγόρι μου με την Κυπαρισσία;

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Μεγαλόπολη, καραδοκούν οι τροχαίοι οι οποίοι είναι χωμένοι στα... χωράφια! Ξερω καλά όλα τα μέρη που την στείνουν!

Επίσης προσοχή θέλει πλέον στο Αρτεμήσιο διότι και στο πήγαινε και στο έλα υπάρχουν ηλεκτονικές κάμερες που χαρίζουν δωράκια!

Ευτυχώς που στην ευθεία της Τριπόλεως δεν έχουν ακόμα βάλει τίποτα αλλά ούτε και προηδοποιήσεις που σημαίνει ακόμα ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΕΛΕΪΤΑ!!!!

Πως φαίνεται ο έμπειρος ταξιδευτής SIDOBRE!

Από την έξοδο της Μεσσηνίας και είσοδο στα παράλια της Κυπαρισσίας και μέχρι τον Πύργο αλλά και μετά μέχρι την Πάτρα....μέσα στις ντοματιές (και στα υπόλοιπα φυτά (Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) καραδοκούν τα τροχαία υποχθόνια χαμόγελα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

To σκηνικό είναι παρόμοιο και στο εσωτερικό της Ηλιείας.....
Tomcat - Τετ 23 Οκτ 2002, 20:51:26
Θέμα δημοσίευσης:
Αδερφέ στην Κυπαρισσία πέρασα το καλοκαιρι 20 από τις ποιο όμορφες μέρες της ζωής μου!Από το διάστημα που έκατσα καταλαβαίνεις ότι είχα χρόνο να για οδηγικές απολαύσεις στα βουνά της Μεσσηνιάς και της Ηλείας!Αν βρεθείτε ποτέ από εκεί σας προτείνω ανεπιφύλακτα την ¨ειδική" Καλό νερο-Πλατάνια μέχρι το φαράγγι της ΝΕΔΑΣ (το μόνο ποτάμι στην Ελλάδα με θυληκή ονομασία).Καλές φάσεις!Δεν πάω και κάθε σαββ/κο κει κάτω όπως νομίζατε!Αχ αυτά τα radar στην αρχή ψάρωνα ειδικά στην διαδρομή που περιγράφει ο VINI από κυπαρρισία προς Πάτρα αλλά μετά λέω δε γ@μιετ@ι και έκανα αισθητή την παρουσία μου!
Ghost Dog - Πεμ 24 Οκτ 2002, 06:51:50
Θέμα δημοσίευσης:
206Tomcat έγραψε:
Αχ αυτά τα radar στην αρχή ψάρωνα ειδικά στην διαδρομή που περιγράφει ο VINI από κυπαρρισία προς Πάτρα αλλά μετά λέω δε γ@μιετ@ι και έκανα αισθητή την παρουσία μου!

ΩΡΑΙΟΣ!!!!!,αλλα παντα με πολυ προσοχη γιατι σε καποιες περιπτωσεις σου πεταγονται κατι αυτοκινητα απο το πουθενα αφου για να πας απο το ενα χωριο στο αλλο πας απο αυτο το δρομο
Ghost Dog - Πεμ 24 Οκτ 2002, 07:05:38
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:

Από την έξοδο της Μεσσηνίας και είσοδο στα παράλια της Κυπαρισσίας και μέχρι τον Πύργο αλλά και μετά μέχρι την Πάτρα....μέσα στις ντοματιές (και στα υπόλοιπα φυτά (Shocked Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) καραδοκούν τα τροχαία υποχθόνια χαμόγελα... Twisted evil Twisted evil Twisted evil

To σκηνικό είναι παρόμοιο και στο εσωτερικό της Ηλιείας.....

Η πιο <<καλη>> φαση ειναι τον Αυγουστο που ολοι οι δρομοι ειναι γεματοι απο τρακτερ με ντοματες που τις πανε σε ενα εργοστασιο στην Αμαλιαδα!
teoman - Πεμ 24 Οκτ 2002, 08:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Ω ναι!Και στην είσοδο της Καλαμάτας έχει στάνταρ (στην μεγάλη ευθεία).

Sidobre έγραψε:

Οι στροφές στο έλα (ανηφορικό κομμάτι),είναι τέλειες...

Sidobre έγραψε:

Αυτό έλειπε...
Έχει όμως ακριβώς πριν μπείς στην ευθεία (με το που κατεβαίνεις το βουνό)!
pduke - Πεμ 24 Οκτ 2002, 09:04:47
Θέμα δημοσίευσης:
Τι μουσικές μου λέτε τώρα ..................
πάει το τόπικ........
teoman - Πεμ 24 Οκτ 2002, 09:09:33
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
πάει το τόπικ........

Γιατί?Το πρώτο σκέλος-και το πιο ενδιαφέρον- λέει "διαδρομές".Μέσα είμαστε λοιπόν... Wink
pduke - Πεμ 24 Οκτ 2002, 09:30:34
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
pduke έγραψε:
πάει το τόπικ........

Γιατί?Το πρώτο σκέλος-και το πιο ενδιαφέρον- λέει "διαδρομές".Μέσα είμαστε λοιπόν... Wink

Ναι μωρέ δε λέω αλλά μπήκανε και οι μπάτσοι μετά και κάτι ντομάτες και κάτι τρακτερ.....άσε που να στα λέω,χαμός έγινε.... Rolling eyes
Ghost Dog - Πεμ 24 Οκτ 2002, 16:04:56
Θέμα δημοσίευσης:
Sorry απο'μενα παντως!!!!
Παρασυρθηκα........ Embarassed Embarassed Embarassed
pduke - Πεμ 24 Οκτ 2002, 16:17:31
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN&reg; έγραψε:

Οτι πιο όμορφο σε αυτό το κλαπ είναι ότι παρασύρεσαι εύκολα!!!!
christhehealer - Πεμ 24 Οκτ 2002, 16:24:03
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN? έγραψε:

Στον pduke. SORRY Question Question Question Question Question

Aυτόν που κάνει παρέα με τον Miltella Question Question Question Question Question

Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να κάνουν αυτοί οι δύο. Tρομοκρατία σκέτη.

Έχεις πολλά να μάθεις γι' αυτό το club, φίλε Πόισονερ.
Miltellas - Παρ 25 Οκτ 2002, 04:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε καλά! Ας μιλήσουμε για μουσική...

Μου αρέσει να ακούω στις 3800-5800σαλ εκεί στην καλή ροπή με την υπέροχη ηχητική. Όχι ότι δεν γουστάρω μέχρι και τις 6500σαλ, αλλά εκεί τρίζουν τα ηχεία και μου τη σπάει πάνω στην κά*λα...

Όμως, εάν ο ήχος συμπληρώνεται και με στρίγγλισμα ελαστικών και δυνατές δονήσεις πέρα-δώθε απ'το πίσω μέρος, τότε δεν θέλω να βγω από μέσα με τίποτα...

Και όπως εύστοχα είπε και ο Pugsang: Καθε διαδρομή είναι .... ειδική. Wink

Αλλά να μην μιλήσω για ειδικές διαδρομές (δηλ. για διαδρομές γενικά) και ξεφύγουμε από το θέμα μας...
pduke - Παρ 25 Οκτ 2002, 09:35:11
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Αλλά να μην μιλήσω για ειδικές διαδρομές (δηλ. για διαδρομές γενικά) και ξεφύγουμε από το θέμα μας...

Ειρωνεία.....το όπλο της τρίτης ηλικίας,όταν όλα τα σωματικά προσόντα έχουν αποσυρθεί τότε έρχεται η ειρωνεία.........ΠΕΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΡΕ!!!!!ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ .......'Η ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΩ..........

Πάντως μιας και μιλάμε για μουσική,παπούκα νομίζω ότι θα ήσουν καλός για να κρατάς το ίσο στα μπάσα σε καμιά εκλησία με το 206 σου έτσι όπως το οδηγείς κολημένο στις 2500σ.α.λ.
Miltellas - Σαβ 26 Οκτ 2002, 01:31:16
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Πάντως μιας και μιλάμε για μουσική,παπούκα νομίζω ότι θα ήσουν καλός για να κρατάς το ίσο στα μπάσα σε καμιά εκλησία με το 206 σου έτσι όπως το οδηγείς κολημένο στις 2500σ.α.λ.

Shocked Shocked Shocked
@#$%&^&^$%γβρμ!!!

Miltellas 2gunfire Onfire PDuke

Δεν θα μου την γλυτώσεις! Ξεχνάς ότι μένουμε και στην ίδια πόλη... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Slash - Τετ 30 Οκτ 2002, 00:34:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα το μεσημέρι πηγαίνοντας στη σχολή μου είπα να θυμηθώ λίγο τις ροκ καταβολές μου, βάζοντας κάτι ελληνικό για αρχή. Έτσι έπαιξε Τρύπες και το album "9 Πληρωμένα Τραγούδια". Μπήκε στο changer και από την αρχή φάνηκαν οι δυνατότητες που έδωσε στο αυτοκίνητο. Μετά από δυναμομέτρηση φάνηκε οτι όλο το cd έδωσε +4 ίππους στον στρόφαλο, 38% αυξημένη ευστροφία, και όλα αυτά περνούσαν στην ρόδα με 0 απώλειες, μέσω αυτοενδυνάμωσης του διαφορικού-ημιαξονίων. Επίσης σε μισάωρο μποτιλιάρισμα τα τραγούδια Το Τρένο, Αμνησία(ακουστικό) και το Από Μια Άδεια Καρδιά, κράτησαν την θερμοκρασία του λαδιού κάτω από τους 87.5 βαθμούς όταν ο ήλιος βρισκόνταν σε σχετική γωνία 6 μοιρών, σύμφωνα με την κατακόρυφη που ορίζει ο άξονας που περνάει από το λιμάνι στο Βαρδάρη προς το κέντρο της πόλης, ώρα 15:12:42,7 (με το υπάρχον ορολογιακό σύστημα),και ώρα αναμονής 2 λεπτά από στάση σε κίνηση με μέγιστη ταχύτητα μέχρι 32 χλμ. σε ρελαντί δευτέρας μέχρι την επόμενη στάση. Razz
Miltellas - Τετ 30 Οκτ 2002, 01:56:37
Θέμα δημοσίευσης:
Προς όλα τα μέλη του 206 Club:
Βρήκαμε τον καλύτερο βελτιωτή στην Ελλάδα.
Πνευματικές Βελτιώσεις αυτοκινήτων "Ο Σλάσης".
Παρέχει:
Άμεση επικοινωνία με το υπερπέραν.
Αύξηση ιπποδύναμης χωρίς να ανοίγει το καπώ.
Βουντού στον γρήγορο που σας πουλάει μούρη.
Τιμές θεϊκές. Πληρώνετε σε πνεύμα (εξυπνάδες, ανέκδοτα, ειρωνείες και ότι άλλο σκεφτείτε είναι δεκτό).
Slash - Τετ 30 Οκτ 2002, 02:43:00
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Προς όλα τα μέλη του 206 Club:
Βρήκαμε τον καλύτερο βελτιωτή στην Ελλάδα.
Πνευματικές Βελτιώσεις αυτοκινήτων "Ο Σλάσης".
Παρέχει:
Άμεση επικοινωνία με το υπερπέραν.
Αύξηση ιπποδύναμης χωρίς να ανοίγει το καπώ.
Βουντού στον γρήγορο που σας πουλάει μούρη.
Τιμές θεϊκές. Πληρώνετε σε πνεύμα (εξυπνάδες, ανέκδοτα, ειρωνείες και ότι άλλο σκεφτείτε είναι δεκτό).

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ!!!!!
Πολύ καλό Μίλτο.
Επίσης προσφέρεται update της database με τα τελευταία ανέκδοτα της αγοράς, όπως και την λεπτό προς λεπτό άμεση ενημέρωση σχετικά με την πορεία του Saki στην αλλοδαπή. Razz :D
Ρε τι είπε πάλι το άτομο...
christhehealer - Παρ 01 Νοέ 2002, 23:06:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι, μουσικές και διαδρομές ή διαδρομές και μουσικές. Μάλλον τίποτα από τα δύο. Turbo, Nos και ξερό ψωμί.

Πως το είπε ο Παπάζογλου;

Tο Σάββατο ή την Κυριακή
Αυτή την εβδομάδα
θα κάνω κάτι που καιρό
το είχα κατά νου

Θα πάρω το βαρκάκι μου
Ότι καιρό κι αν κάνει
Και θ' ανοιχτώ απέναντι
Για το Καραμπουρνού

Αλλά...

Τόσος κόσμος πλάι του πέρασε και τον προσπέρασε
Επαρχιώτης στην Ομόνοια τι καρτεράει
Κλαρίνα παίζουνε κόσμος πολύβουος
Τι ώρα πάει.

Ξένος ως και την χαρά του
Μεσονύχτι του Σαββάτου
Τραγουδάκια μου κατάμονα
Αν σας αντάμωνα, θα έπεφτα κάτω
Στο ρυθμό σας ονειρεύομαι
και ξενιτεύομαι στα βήματά του

Κάπου εδώ έχω γνωστούς
Αλλά τέτοια ώρα μην βαρηνοντούς

Ο κόσμος γυρίζει δίχως να κοιτάζει τη δικιά μας μελαγχολία.

Όταν είδα με ένα φίλο το Underground και είδε τα γλέντια μου είπε στο αυτί «αυτή είναι ζωή, έτσι θα ήθελα να γλεντάω και εγώ. Να μου παίζουν τα κλαρίνα στα αυτιά και εγώ να τρώω και να πίνω»

Υπάρχει και είναι η άλλη Ελλάδα. Αυτή που έχω εγώ στο μυαλό μου.
Αυτή που περιγράφεται στους ήχους του κλαρίνου. Είτε είναι από τον Πετρολούκα Χαλκιά, είτε από το Γιώργο Μάγκα, είτε και από τον Θανάση Σέρκο.

Πόσο γλυκά λέει μυστικά
Και πόσο βαθιά συγκινεί
Ο ήχος αυτός ο τόσος ζεστός
Κλαρίνο μου η γλυκιά σου φωνή

Σαν το φεγγάρι που φέγγει απαλά
Και πέφτει μας τις φυλλωσιές
Σαν αεράκι γλυκά που κυλά
Και παίζει με τις κερασιές

Να 'ξερες λοιπόν πόσα μου θυμίζεις
Πόσες όμορφες αγάπες, πόσες νύχτες μαγικές
Να 'ξερες λοιπόν ότι μου θυμίζεις
κι άλλα τόσα που δεν γνώρισα ποτέ

Πόσοι δεν έχουν δει εικόνες από το Ακρόπολις με το βοσκό αραχτό στην γκλίτσα και το Group B να στρίβει με τις πόρτες. Κανένας άλλος δεν έχει αυτές τις εικόνες, να τις μοιραστεί μαζί μας; Κανένας δεν θέλησε να τις ζήσει;
Διαβάζω τα post αυτού του topic και βλέπω μια παγωμάρα. Σαν να το προσπεράσουμε και να πάμε κάπου αλλού. Όλοι μιλάμε για στροφιλίκια, τρελά κρατήματα αλλά μόλις σκέφτηκα να γράψουμε για αυτά, φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Δεν βλέπω πάθος για την αυτοκίνηση γενικότερα. Για το δέσιμο ανθρώπου-μηχανής-δρόμου. Όπως θα το έλεγε ο Νιόνιος:

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ
ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ,ΜΟΝΑΧΟ
ΑΛΑΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΒΙΑ,
ΑΜΕΡΙΚΑ
ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ
ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ,
ΚΩΣΤΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ,ΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΑΚΗΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ,
ΔΙΧΥΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΙΩΝ
ΑΛΕΚΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ
ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ
ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ

Με μουσικό background ένα τρελό σόλο κλαρίνο από τον Σαλέα.

Εντάξει πήραμε το 206 με τα χίλια ζόρια. Τι το κάνουμε τώρα; Καθόμαστε και το χαζεύουμε ή το παίρνουμε και φεύγουμε για να ζήσουμε live τις εικόνες που μας θυμίζουν κάτι ή που ονειρευτήκαμε;

Σκεφτόμουν μέσα από αυτό το topic να βγουν και κάποιες προτάσεις για κάποιο tour όπως κάνουν και τα άλλα club, αλλά καλύτερα να το ξεχάσω...

θα την βρω την άκρη. Έτσι κι αλλιώς έχω μία σκέψη στο μυαλό από το απόγευμα. Τρελό track day με Impreza Sti στα Μέγαρα μαζί με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η οδήγηση από το αυτοκίνητο. 430 ευρώα είναι πολλά λεφτά αλλά...

στο σπίτι μας όλοι παραπονιούνται τι να έχει αυτός ο άνθρωπος
Τι να έχει αγαπητοί μου συνοδηγοί
Συνδεθήκαμε άπαξ και δια παντός με τη μοίρα αυτού του τόπου και έκτοτε καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα
Τα συντάγματα άλλαξαν
Αλλά ότι αγαπήσαμε και ότι ονειρευτήκαμε
Εξακολουθεί να επαφίεται στον πατριωτισμό μας

ΒΑΖΑΚΑ, ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ STI

Με φτερά στα πόδια
και ελευθερία με τα κυβικά
Κοίτα το τζιτζί μου πως τραβάει
Κοίτα το θαρρείς πετά

Τώρα όλη η ζωή σου ένα φιλμ τρελό
Οι εικόνες οι φωνές
θεέ μου δεν μπορώ να κουνηθώ

το κορίτσι που χαμογελά
καθώς απομακρύνεσαι
πάνω σου σκυμμένο ψιθυρίζει
κράτα μην αφήνεσαι

το παιδί στο βενζινάδικο
σου 'δωσε μια ευχή
δεν μπορεί να πάει χαράμι
δεν μπορεί θα βγει αληθινή

Ή όπως το είπε o δικός μου

Boom boom boom boom
I'm gonna shoot you right down,
right offa your feet
Boom boom boom boom
A-haw haw haw haw
Hmmm hmmm hmmm hmmm
Hmmm hmmm hmmm hmmm
overgr - Σαβ 02 Νοέ 2002, 09:12:41
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε christ, το post σου μου έφτιαξε τη μέρα...
Tomcat - Σαβ 02 Νοέ 2002, 12:58:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αρε christ έγραψες τρίποντo μ'αυτό το post!!! Πολλές από τις σκέψεις που αναφέρεις έχει τύχει να τις αναλύσω οδηγώντας το pug μου , ακούγοντας καλή μουσική!!!!!

Ακριβό μου διθέσιο, καλό μου αμάξι
Που περνάς απ'τ απαίσιο ξυστά
Κινητήρα και πλαίσιο στα χω πειράξει
Για να τη βγεις ποιο μπροστά

Τη στιγμή που σ'αγόραζα για να τριπάρω
Το κενό μου εξαγόραζα δειλά
Την καρδούλα που χώρισα ίσως να πάρω
Σ'αλλη ζωή ποιο καλά

Μη με πας απ΄το σπίτι , τ'ακούς στο θεό να με πας
Μυρωδιά καταλύτη , εσύ μοναχά μ'αγαπας
Αρε χρόνε αλήτη , που ανθρώπους κι αγάπες σκορπάς
Μη με φέρνετε σπίτι ,τ'ακούς κάπου αλλού να με πας

Στο λευκό σου αερόσακο , θα ξαγρυπνήσω
Μαθημένο το πρόσωπο , σκοπιά
Σ'ενα parking απρόσωπο θα αποφασίσω
ποιον εαυτό θα χω πια

Θα γυαλίζουν οι ζάντες με το φεγγάρι
Δοκιμή στις αβάντες σου , μικρό
Το μηδεν στο 200 μας ποιος θα το πάρει
Μ' όλη την γη στο φτερό

Αυτό το κομμάτι ήταν από τα ελάχιστα πράγματα που μου έδιναν κάποια ελπίδα τους 2 μήνες που το μωρό μου ήταν τρακαρισμένο!
Slash - Σαβ 02 Νοέ 2002, 13:12:01
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Christ μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες και σύμφωνώ μαζί σου, αλλά εκφράζουν μια κατάσταση που λίγοι από μας είναι ελεύθεροι να ζήσουν. Και ο λόγος; Ο λιγοστός (εως καθόλου) ελεύθερος χρόνος, η κούραση της κάθε μέρας, η μονοτονία, όλα αυτά και άλλα πολλά σε καταβάλουν. Όμως πάντα σιγοκαίει μέσα μας μια επαναστατική σκέψη του "να φύγω και να πάω να ζήσω για μένα μια στιγμή ρε γα**το". Εγώ προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μπορέσω το άλλο ΠΣΚ να φύγω για Κερκήνη με 2 φίλες μου. Απλά και πάλι για γινόταν κάτι συλλογικό θα έπρεπε να υπάρχει καταρχήν μια ταύτιση στο θέμα του ωραρίου, για να αφήναμε τουλάχιστον απ'εξω μια πιο ολοκληρωμένη συνάντηση ως track day. Πάντως όπως και να 'χει, αύριο θα κάνει μια καταπληκτική μέρα (όπως και την σημερινή). Μην κάτσετε μέσα. Σηκωθείτε πρωί και πάτε μια εκδρομή, κάπου ψηλά ή χαμηλά, κάπου μακριά ή κοντά, όπου γουστάρετε, αρκεί να ξεφύγετε. Και πάντα με την σωστή μουσική (όπως έλεγε ο master στον Iron Eagle "...and play the right music!")
Όσο για το τραγουδάκι του Νιόνιου υπάρχει μια αστεία φάση πριν αρκετάααα (καμιά 15αριά) χρόνια, που ο πατέρας μου καθόταν με ένα φίλο του στο εξοχικό μας και έπαιζε από πίσω αυτό το τραγουδάκι. Και όπως είχε αρχίσει να λέει με πάθος ο Σαββόπουλος όλο αυτό με τα ονόματα, σε κάποια στιγμή κάνει ο φίλος του πατέρα μου "τί λέει πάλι αυτός ο μλκς;", για να έρθει να τον τελειώσει ο Νιόνιος με το θρυλικό "όποιος δεν κατάλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει", και να πέσει χοντρό γέλιο. Smile
Αλεξ@νδρος - Κυρ 03 Νοέ 2002, 01:28:12
Θέμα δημοσίευσης:
Τελευταια μουσικη επιλογη.....Νυχτερινη διαδρομη και Νοτις τα ζειμπεκικα στα 9/8
Baphomet - Πεμ 18 Δεκ 2003, 11:37:07
Θέμα δημοσίευσης:
επαναφερω το θεμα καθως εχει πολυ ενδιαφερον...

εγω λοιπόν στο αυτοκινητο αλλα και εξω απο αυτο ακουω ροκ και Heavy metal συνηθως και πιο σπανια κλασσικη μουσικη, soundtracks & ethnic.
Τελευταια έχω κολλήσει με το soundtrack του Kill Bill ενω ποτέ δε λείπουν οι queensryche από το αυτοκίνητο. Επίσης τελευταία οι system of a down έχουν την τιμητικη τους. Από ραδιόφωνο ακούω κυρίως capital 96.3 και rock fm 96.9. Βέβαια όταν είναι και η κοπέλα μου στο αυτοκίνητο συμβιβαζομαι με κανα Love radio (όταν τσακωνομαστε βάζω metallica ή nevermore και φρικαρει)...
αυτα...
pduke - Πεμ 18 Δεκ 2003, 14:04:28
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και ξαναβγήκε στην επιφάνεια....

Πως μπορώ να προσαρμόσω τη Strato στο κάθισμα ώστε να πέφτει κανα 12μετρο στα φανάρια?????
Baphomet - Πεμ 18 Δεκ 2003, 14:07:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:

Πως μπορώ να προσαρμόσω τη Strato στο κάθισμα ώστε να πέφτει κανα 12μετρο στα φανάρια?????

για καντο πιο λιανα γιατι δε καταλαβα...
pduke - Πεμ 18 Δεκ 2003, 14:13:15
Θέμα δημοσίευσης:
petrskar έγραψε:
Ελατός έγραψε:

Εχεις δίκιο

πατέντα προσαρμογής ηλεκτρικής κιθάρας μαζί με ενισχυτή στο κάθισμα του οδηγού με δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής από το τιμόνι στην κιθάρα και τούμπαλιν....
Baphomet - Πεμ 18 Δεκ 2003, 14:21:12
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
petrskar έγραψε:
Ελατός έγραψε:

Εχεις δίκιο

πατέντα προσαρμογής ηλεκτρικής κιθάρας μαζί με ενισχυτή στο κάθισμα του οδηγού με δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής από το τιμόνι στην κιθάρα και τούμπαλιν....

τωρα σοβαρα θα κουβαλας την fender μεσα στο αμαξι και θα παιζεις στα φαναρια? θα σου αφηνουν λεφτα οι πακιστανοι αντι να σου πλενουν τα τζαμια!!! και οταν θα κρατας το τιμονι που θα αφηνεις την κιθαρα? βεβαια μπορεις να κρατας το τιμονι με το ενα χερι και με το αλλο να κανεις ενα περιορισμενο tapping. μπορεις ας πουμε να παιζεις το flash of the blade των Maiden!! Wink
Baphomet - Πεμ 18 Δεκ 2003, 14:25:49
Θέμα δημοσίευσης:
μπορεις επισης να βαλεις 2 ακομα πενταλ διπλα στον συμπλεκτη τα οποια με μια πατεντα θα πηγαινουν στο πορτ μπαγκαζ οπου αντι για sub θα βαλεις ένα τυμπανο.ετοιμη η δικαση. και στο πισω καθισμα ένα synthesaizer και στου συνοδηγου ένα μπασσο (ο ενισχυτης στο πορτ μπαγκαζ λογω χωρου). κι ετσι μετα τους G3 θα υπαρχουν και οι GT3 μεσα στο αμαξι σου!!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 18 Δεκ 2003, 21:45:42
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ 420 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ STI...ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΤΣΑ...ΕΕΕΕ ΠΙΣΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.......

Σημερα γυρναγαμε απο Βεροια με το STI (περασε οργανα κεντρικα...) οποτε αναβαση ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ με 2 IMPREZA STI το ενα και WRX το αλλο αλλα με οδηγο ''δαγκωνω ταυτοτητα αλλα αν φυγω ουτε με τεστ DNA δεν θα με ξεχωρισουν''.......Τα λογια ειναι λιγα για αυτην την εμπειρια........Παρατεταμενες με τεταρτες στα 160 σε κλειστη ερχετε και να γυρναει απο πριν με ολα τα διαφορικα να δουλευουν και φευγεις με 5 μην αφηνεις.......ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ......και δεν φτανουν ολα αυτα να σου και ενα κερασακι στην τουρτα μετα με το MAXI.....ΚΟΛΑΣΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ Evil Evil Evil Evil Evil
pduke - Παρ 19 Δεκ 2003, 17:48:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρο μου πραγματικά με εξέπληξες!!!!!
Για τύμπανα δεν το είχα σκεφτεί αλλά αν βάλεις και κανένα πεταλάκι για παραμόρφωση και κανα ουάουα..... ε μετά χέστηκε η δουλειά!!Τώρα θα μου πεις από την αρχή χεσμένη ήταν.....
Πάντως μία λύση είναι παίξιμο σε στυλ τζεφ χίλι....Κιθάρα ξαπλωμένη στα πόδια και ή το ρίχνεις στο βιμπράτο ή στο σλάιντ....
Και αν το πας πολύ μακριά μπορείς να ξαπλώσεις την κιθάρα στο πίσω κάθισμα και να κρεμάσεις το σλαιντ από την οροφή(δεν κάνει για CC Shocked )ίσα που να ακουμπάει στην ταστιέρα....Ανάλογα λοιπόν με το πόσο ψηλά ή χαμηλά παίζουν οι νότες μπορείς να υπολογίσεις την πλευρική επιτάχυνση!!!

ευχαριστώ,
τα σεβη μου,
καλά κρασιά
christhehealer - Δευ 22 Δεκ 2003, 14:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Πάντως μία λύση είναι παίξιμο σε στυλ τζεφ χίλι....Κιθάρα ξαπλωμένη στα πόδια και ή το ρίχνεις στο βιμπράτο ή στο σλάιντ....

Jeff Healey Shocked

Πόσα χρόνια με πας πίσω αγόρι μου ξέρεις Question Evil Laughing Laughing

Eίμαι πολεμιστής... Πολεμάγαμε κάτι αόρατους εχθρούς. Kαι μπαίνω στο KΨM μετά από μια κουραστική ημέρα (πρέπει να είχα παίξει και 4 ώρες μπάσκετ Laughing ), όπου παίζει στο video τον "Mπράβο" με τον Patrick Swayze, κλασίκη αμερικάνικη B-Movie, πάει ο καλός δέρνει όλους τους κακούς, στο τέλος τρώει και την γκόμενα που κυνηγάει ο αρχηγός των κακών, και όλα καλά.

Σ' αυτήν την ταινία υπάρχει μία λεπτομέρια. H μπάντα που παίζει στο Club που είναι μπράβος ο Swayze είναι η Jeff Healey Band. Kάποια στιγμή παίζει ο Healey το Hoochie Coochie Man και ανεβαίνει η bimbo του αρχηγού των κακών στο τραπέζι και κάνει στριπτιζ... Aυτά είναι... Mπλουζάδικα κόλπα. Ποτά, γυναίκες, κιθάρες, δωδεκάμετρα...

... πάει βέβαια ο ξενερουά, ο δενπίνωδενκαπνίζω και την κατεβάζει απ' το τραπέζι, αλλά τι να κάνεις;

Xρόνια πολλά και καλή χρονιά σας είπα Question

Θα σας τα πω αργότερα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Baphomet - Δευ 22 Δεκ 2003, 14:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ελατός έγραψε:
Πέτρο μου πραγματικά με εξέπληξες!!!!!
Για τύμπανα δεν το είχα σκεφτεί αλλά αν βάλεις και κανένα πεταλάκι για παραμόρφωση και κανα ουάουα..... ε μετά χέστηκε η δουλειά!!Τώρα θα μου πεις από την αρχή χεσμένη ήταν.....
Και αν το πας πολύ μακριά μπορείς να ξαπλώσεις την κιθάρα στο πίσω κάθισμα και να κρεμάσεις το σλαιντ από την οροφή(δεν κάνει για CC Shocked )ίσα που να ακουμπάει στην ταστιέρα....Ανάλογα λοιπόν με το πόσο ψηλά ή χαμηλά παίζουν οι νότες μπορείς να υπολογίσεις την πλευρική επιτάχυνση!!!

ευχαριστώ,
τα σεβη μου,
καλά κρασιά

ωραίος...
μπορείς και να την κρεμασεις απο την οροφη και να παιζεις με τα δοντια όπως ο jimi!!!!
τα εχουμε παιξει χριστουγεννιατικα μου φαινεται Πανο...!!

αντε καλα solos...
pduke - Δευ 22 Δεκ 2003, 23:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Ελατός έγραψε:

Jeff Healey Shocked

Πόσα χρόνια με πας πίσω αγόρι μου ξέρεις Question Evil Laughing Laughing

Eίμαι πολεμιστής... Πολεμάγαμε κάτι αόρατους εχθρούς. Kαι μπαίνω στο KΨM μετά από μια κουραστική ημέρα (πρέπει να είχα παίξει και 4 ώρες μπάσκετ Laughing ), όπου παίζει στο video τον "Mπράβο" με τον Patrick Swayze, κλασίκη αμερικάνικη B-Movie, πάει ο καλός δέρνει όλους τους κακούς, στο τέλος τρώει και την γκόμενα που κυνηγάει ο αρχηγός των κακών, και όλα καλά.

Σ' αυτήν την ταινία υπάρχει μία λεπτομέρια. H μπάντα που παίζει στο Club που είναι μπράβος ο Swayze είναι η Jeff Healey Band. Kάποια στιγμή παίζει ο Healey το Hoochie Coochie Man και ανεβαίνει η bimbo του αρχηγού των κακών στο τραπέζι και κάνει στριπτιζ... Aυτά είναι... Mπλουζάδικα κόλπα. Ποτά, γυναίκες, κιθάρες, δωδεκάμετρα...

... πάει βέβαια ο ξενερουά, ο δενπίνωδενκαπνίζω και την κατεβάζει απ' το τραπέζι, αλλά τι να κάνεις;

Xρόνια πολλά και καλή χρονιά σας είπα Question

Θα σας τα πω αργότερα. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αυτό το έργο.....

αχ αυτό το έργο...

μπορεί να είναι από τις μεγάλες καγκουριές αλλά είχε δύο από τις πιο ροκ παρουσίες ever....

JEFF HEALY KAI SAM ELLIOT
christhehealer - Κυρ 18 Ιαν 2004, 21:50:21
Θέμα δημοσίευσης:
Σαββατόβραδο στην Βασ. Σοφίας. Soul II Soul. Τσιγάρα στο after hours περίπτερο της Μαβίλη. Isaac Hayes. Έξω από το παλιό Faz. Depeche Mode. Ραντεβού στο No Name σε μισή ώρα. Kid Frost. Κρύσταλλα ενέργειας στο λαιμό. Jesus loves you. Ψιλόβροχο στον περιφερειακό Λυκαβηττού, γλυστράει. Underwater Love. Αναμένο φως στο διαμέρισμά της, ανεβαίνεις. Ξανακατεβαίνεις, άργησες, Δεξαμενή. Electronic. Η εικόνα της πόλης, πιάτο γεμάτο σοκολάτες σε ασημόχαρτο. Everything But The Girl. Ρολάρεις στην Ομήρου ξυστά στα παρκαρισμένα. Rita Mitsouko. Στην Σόλωνος νομίζεις ότι βλέπεις την Wendy και την Lisa. Σανιδώνεις στην Συγγρού, "Storm of light". Τα μπουζουξίδικα στο πρώτο φως της μέρας μοιάζουν παράγκες, ατελείωτες παράγκες. Keziah Jones. Υγρός, ζεστός αέρας από τη θάλασσα. Iggy Pop "Candy". Xαλασμένες συναντήσεις στον ήλιο του Θησείου. "Fools Gold". Κοντά στο παλιό "Τέσσερα" χρειάζεσαι τα γυαλιά σου. "This boots are made for walking". Eλαφρύ σεξ, γρήγορο χιούμορ. Χτυπάς το PIN σου σε θυρίδα στο Σύνταγμα, Brian Ferry. Στις μπότες σου ο ρυθμός των Negresses Vertes, στην κόρνα σου η θλίψη των Sneaker Pimps.
pduke - Πεμ 18 Νοέ 2004, 16:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
Μιας και μόλις το παρέλαβα μετά από 2+ μήνες αναμονή...

Spice - Fred's bowling center

Σπανιότατο. Για όποιον ακούει Funk βέβαια.
Αριστουργηματικό ευρωπαϊκό funk που δυστυχώς δεν σ'αφήνει να οδηγήσεις σαν άνθρωπος.

Η τοποθέτηση του στο ηχοσύστημα του peugeot σας απαιτεί και παράλληλη τοποθέτηση ζωνών 4 σημείων + μπάκετ.
christhehealer - Παρ 10 Δεκ 2004, 22:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Μία ανηφορική ευθεία, τρία πέταλα, μια μικρή ευθεία, άλλα τρία πέταλα, μία δεξιά πατημένη και... όλα τα γκάζια στην ευθεία!!!!!!!!!!!!!!!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/the_healer/29998/354729/0/strofiliki.wmv

Lenny Ανάβασις.
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες