Sidobre έγραψε: |
Τρίπολη - Μεγαλόπολη (λόγω συχνής προσπέλασης) |
Χαλκίδα - Λίμνη (Ε! Βόρεια Ευβοια...) Και για τους ελάχιστα ψαγμένους... (μάλλον τυχερούς!) |
pduke έγραψε: |
Burnin' hell..... όποιος και αν είναι ο δρόμος....
Όταν ο healer σε προστάζει "DRIVE" τότε όλες οι εικόνες ,όλοι οι ήχοι όλες οι μυρωδιές γίνονται ένα με το πόδι του lee πάνω στο ξύλο...τη φυσαρμόνικα σπουδή για ματζόρε ατμομηχανή περασμένου αιώνα και σλάιντ υπόκωφο χωρίς πρίμα να σου γαργαλάει τις άκρες τις ευτυχίας σου..... |
Miltellas έγραψε: |
Από μένα κάτι διαφορετικό...
Οδηγούσα με μουσική. Heavy Metal κυρίως. Μετά διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στην γρήγορη οδήγηση με την μουσική. Έτσι την περιόρισα για όταν είμαι σταματημένος και όταν πήγαινα αργά για κάποιον λόγο. Τώρα πια ακούω μουσική, μόνο σταματημένος... Και ακούω οτιδήποτε ακουστικά ενδιαφέρον πιάσω στο ράδιο. Ή όταν έχω τη γυναίκα μου μαζί με που με την CD θήκη αγκαλιά, δεν βαριέται να αλλάζει τα CD και να ψάχνει τους σταθμούς. Όταν πλακώνομαι όμως στα στροφιλίκια, ξέρει να το κλείνει... Τί να κάνω ρε παιδιά; Ο παππούς τα βαρέθηκε όλα και ασχολείται πλέον μόνο με το σκληρότερο των ροκ! |
Αν πρόκειται για καθαρά διαδρομή... ειδική τότε ο καλλιτέχνης είναι ένας!
Λέγεται "Sounds of the intake and the exhaust" και ο τραγουδιστής είναι ο κύριος Deux Cent Six. |
Sidobre έγραψε: | ||
Mάλλον αυτό δεν το καταλάβατε... ![]() |
Mάλλον αυτό δεν το καταλάβατε... ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια. |
Nα σου πω καλύτερα. Φαντάζεσαι να πλακώσουν όλοι αυτοί την επόμενη Kυριακή στον Aγ, Kωνσταντίνο και να μην μπορώ να χαρώ τον δρόμο όλο δικό μου. Σαν αποκλειστική χρήση πίστας ένα πράγμα. ![]() |
teoman έγραψε: |
Γιατί δεν έχουμε όλοι "intake and exhaust"... Και τραγουδιστής χωρίς φωνή είναι σαν αυτοκίνητο δίχως άλογα!Όταν βάλουμε το ξανασυζητάμε ![]() |
Oλοι έχουμε! Μικρή ή μεγάλη το ίδιο είναι!!! |
Όταν άνοιγα αυτό το topic ήθελα να είναι ένα topic ο τάφος των φαναριών αλλά μάλλον... φωνή βοόντως εν τη ερήμω. Πολύ λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα ξεχύνονται στα στροφιλίκια. Oι περισσότεροι καλύπτονται από μια πρώτη-δευτέρα στα φαναρία, στην επόμενη γωνία από το σπίτι του,ς πατώντας κάποιο άτυχο Hundai. |
206Tomcat έγραψε: |
!Από διαδρομές που απολαμβάνω με την μουσική να βαράει αλύπητα είναι AΘΗΝΑ - ΤΡΙΠΟΛΗ -ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ! Καθόλα ολοκληρωμένη διαδρομή με τις άπειρες ευθείες για τελίκιασμα και με τα την Mεγαλόπολη αρχίζουν τα στροφιλίκια και οι καταβάσεις
|
Sidobre έγραψε: | ||
Α! καλά, τώρα το είδα αυτό (!) ![]()
Tι σχέση έχεις αγόρι μου με την Κυπαρισσία; ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Μεγαλόπολη, καραδοκούν οι τροχαίοι οι οποίοι είναι χωμένοι στα... χωράφια! Ξερω καλά όλα τα μέρη που την στείνουν! Επίσης προσοχή θέλει πλέον στο Αρτεμήσιο διότι και στο πήγαινε και στο έλα υπάρχουν ηλεκτονικές κάμερες που χαρίζουν δωράκια! Ευτυχώς που στην ευθεία της Τριπόλεως δεν έχουν ακόμα βάλει τίποτα αλλά ούτε και προηδοποιήσεις που σημαίνει ακόμα ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΕΛΕΪΤΑ!!!! |
206Tomcat έγραψε: |
Αχ αυτά τα radar στην αρχή ψάρωνα ειδικά στην διαδρομή που περιγράφει ο VINI από κυπαρρισία προς Πάτρα αλλά μετά λέω δε γ@μιετ@ι και έκανα αισθητή την παρουσία μου! |
Vini έγραψε: |
Από την έξοδο της Μεσσηνίας και είσοδο στα παράλια της Κυπαρισσίας και μέχρι τον Πύργο αλλά και μετά μέχρι την Πάτρα....μέσα στις ντοματιές (και στα υπόλοιπα φυτά ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To σκηνικό είναι παρόμοιο και στο εσωτερικό της Ηλιείας..... |
ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την Μεγαλόπολη, καραδοκούν οι τροχαίοι οι οποίοι είναι χωμένοι στα... χωράφια! Ξερω καλά όλα τα μέρη που την στείνουν! |
Επίσης προσοχή θέλει πλέον στο Αρτεμήσιο διότι και στο πήγαινε και στο έλα υπάρχουν ηλεκτονικές κάμερες που χαρίζουν δωράκια! |
Ευτυχώς που στην ευθεία της Τριπόλεως δεν έχουν ακόμα βάλει τίποτα αλλά ούτε και προηδοποιήσεις που σημαίνει ακόμα ΠΑΤΑΤΕ ΑΝΕΛΕΪΤΑ!!!! |
Τι μουσικές μου λέτε τώρα ..................
πάει το τόπικ........ |
teoman έγραψε: | ||
Γιατί?Το πρώτο σκέλος-και το πιο ενδιαφέρον- λέει "διαδρομές".Μέσα είμαστε λοιπόν... ![]() |
PoiSoN® έγραψε: |
Sorry απο'μενα παντως!!!!
Παρασυρθηκα........ ![]() ![]() ![]() |
PoiSoN? έγραψε: |
Sorry απο'μενα παντως!!!!
Παρασυρθηκα........ ![]() ![]() ![]() |
Αλλά να μην μιλήσω για ειδικές διαδρομές (δηλ. για διαδρομές γενικά) και ξεφύγουμε από το θέμα μας... |
Πάντως μιας και μιλάμε για μουσική,παπούκα νομίζω ότι θα ήσουν καλός για να κρατάς το ίσο στα μπάσα σε καμιά εκλησία με το 206 σου έτσι όπως το οδηγείς κολημένο στις 2500σ.α.λ. |
Προς όλα τα μέλη του 206 Club:
Βρήκαμε τον καλύτερο βελτιωτή στην Ελλάδα. Πνευματικές Βελτιώσεις αυτοκινήτων "Ο Σλάσης". Παρέχει: Άμεση επικοινωνία με το υπερπέραν. Αύξηση ιπποδύναμης χωρίς να ανοίγει το καπώ. Βουντού στον γρήγορο που σας πουλάει μούρη. Τιμές θεϊκές. Πληρώνετε σε πνεύμα (εξυπνάδες, ανέκδοτα, ειρωνείες και ότι άλλο σκεφτείτε είναι δεκτό). |
Ελατός έγραψε: |
Μιας και ξαναβγήκε στην επιφάνεια....
Πως μπορώ να προσαρμόσω τη Strato στο κάθισμα ώστε να πέφτει κανα 12μετρο στα φανάρια????? |
petrskar έγραψε: | ||
για καντο πιο λιανα γιατι δε καταλαβα... |
Ελατός έγραψε: | ||||
Εχεις δίκιο πατέντα προσαρμογής ηλεκτρικής κιθάρας μαζί με ενισχυτή στο κάθισμα του οδηγού με δυνατότητα γρήγορης εναλλαγής από το τιμόνι στην κιθάρα και τούμπαλιν.... |
Πάντως μία λύση είναι παίξιμο σε στυλ τζεφ χίλι....Κιθάρα ξαπλωμένη στα πόδια και ή το ρίχνεις στο βιμπράτο ή στο σλάιντ.... |
Πέτρο μου πραγματικά με εξέπληξες!!!!!
Για τύμπανα δεν το είχα σκεφτεί αλλά αν βάλεις και κανένα πεταλάκι για παραμόρφωση και κανα ουάουα..... ε μετά χέστηκε η δουλειά!!Τώρα θα μου πεις από την αρχή χεσμένη ήταν..... Πάντως μία λύση είναι παίξιμο σε στυλ τζεφ χίλι....Κιθάρα ξαπλωμένη στα πόδια και ή το ρίχνεις στο βιμπράτο ή στο σλάιντ.... Και αν το πας πολύ μακριά μπορείς να ξαπλώσεις την κιθάρα στο πίσω κάθισμα και να κρεμάσεις το σλαιντ από την οροφή(δεν κάνει για CC ![]() ευχαριστώ, τα σεβη μου, καλά κρασιά |
christhehealer έγραψε: | ||
Jeff Healey ![]() Πόσα χρόνια με πας πίσω αγόρι μου ξέρεις ![]() ![]() ![]() ![]() Eίμαι πολεμιστής... Πολεμάγαμε κάτι αόρατους εχθρούς. Kαι μπαίνω στο KΨM μετά από μια κουραστική ημέρα (πρέπει να είχα παίξει και 4 ώρες μπάσκετ ![]() Σ' αυτήν την ταινία υπάρχει μία λεπτομέρια. H μπάντα που παίζει στο Club που είναι μπράβος ο Swayze είναι η Jeff Healey Band. Kάποια στιγμή παίζει ο Healey το Hoochie Coochie Man και ανεβαίνει η bimbo του αρχηγού των κακών στο τραπέζι και κάνει στριπτιζ... Aυτά είναι... Mπλουζάδικα κόλπα. Ποτά, γυναίκες, κιθάρες, δωδεκάμετρα... ... πάει βέβαια ο ξενερουά, ο δενπίνωδενκαπνίζω και την κατεβάζει απ' το τραπέζι, αλλά τι να κάνεις; Xρόνια πολλά και καλή χρονιά σας είπα ![]() Θα σας τα πω αργότερα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |