307cc alu έγραψε: |
Τελικά αν δεν υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για την κατασκευή κάποιας πίστας (έστω διαμόρφωση Ελληνικού ) θα χαθούν πολλά αυτοκίνητα, αν όχι και ζωές. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Κοιτα εδω που τα λεμε καλα κανουν.
Στο κατω κατω ολοι αυτοι που εχουν ριξει ενα σκασμο λεφτα για να κανουν τα αμαξια τους βολιδες θα μπορουσαν να συμετασχουν σε ενα θεσμο του Πανελληνιου πρωταθληματος (αναβασεις κτλ) και να αποδηξουν εκει αυτο που ειναι ελενχομενα και σωστα απ το να πηγαινουν διχως αυριο και μαλιστα σε ευθια ή σε ενα δυο πεταλα που εχουν μαθει απ εξω ![]() |
Στο κατω κατω ολοι αυτοι που εχουν ριξει ενα σκασμο λεφτα για να κανουν τα αμαξια τους βολιδες θα μπορουσαν να συμετασχουν σε ενα θεσμο του Πανελληνιου πρωταθληματος (αναβασεις κτλ) και να αποδηξουν εκει αυτο που ειναι ελενχομενα και σωστα απ το να πηγαινουν διχως αυριο και μαλιστα σε ευθια ή σε ενα δυο πεταλα που εχουν μαθει απ εξω ![]() |
|
Ronin έγραψε: |
Πάντος εμένα το συγκεκριμένο περιστατικό με τους 3 ''γρήγορους'' μου ψιλομυρίζει μαγείρεμα.
Γιατί να μην κατάσχουν και τα 3 αυτοκίνητα? Αρκεί (νομικά),οτι το Mazda είναι δηλωμένο εταιρικό ετσι ώστε να αποφύγει την κατάσχεση? Γιατί για τους 2 είναι με αναστολή και για τον 1 εξαγοράσιμη?Το ίδιο αδίκημα δεν διέπραξαν?(εδώ πολύ πιθανόν να παίζει ρόλο και ο δικηγόρος) |
Ydwr έγραψε: | ||
Αυτοκίνητα εταιρικά δεν μπορούν να κατασχεθουν για τον απλουστατο λογω οτι θα μπουν σε δικη με την εταιρεία η οποία απλούστατα θα επικαλεστει οτι το οχημα το χρησιμοποιεί για τους πωλητές, τους διευθύνοντες κτλ... Η περιπτωση να χασει την δικη η εταιρεία ειναι ελαχιστες.. Το ιδιο φυσικά ισχύει και αν το αμαξι δεν ηταν ιδιοκτησιας του οδηγού. Πχ Αν εγω δανειστω το αμαξι σου και με πιασουν πολύ δυσκολα θα κατασχέσουν το αμάξι σου. |
teoman έγραψε: |
Εγώ έχω μια μικρή απορία:Από την στιγμή που όταν κάποιος προκαλέσει ή εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα (με θύματα ή χωρίς),και δεν τιμωρείται,δεν διώκεται ποινικά γιατί θεωρείται εξ αμελείας,και ασφαλώς δεν γίνεται λόγος για κατάσχεση του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα,γιατί να τιμωρείται με κατάσχεση περιουσίας η επικίνδυνη οδήγηση?Δηλαδή τιμωρούν την πρόθεση και όχι την πράξη?Προληπτική πολιτική? |
p206Mike έγραψε: |
Kαι αν προσθέσεις σε όλα αυτά ότι οι επικίνδυνες νταλίκες εξακολουθούν και κυκλοφορούν σαν τρελές στις Εθνικές οδούς, αλλά και τα ΚΤΕΛ παραβιάζουν κατ επανάληψη τα όρια και γενικότερα τον ΚΟΚ, βγάλε συμπέρασμα...
Να μας πουν και πόσες νταλίκες βρήκαν ακατάλληλες και τις κατέσχεσαν και το ξανασυζητάμε... ![]() |
LuNa έγραψε: |
........Γιατί δε φαντάζομαι να διαφωνείτε ότι άλλη εμπειρία έχεις στα 18........ άλλη στα 25.... άλλη στα 30 κλπ κλπ.......... |
la Luna έγραψε: |
ας μου πει κάποιος, με ποιό τρόπο μπορεί να προστατευτεί ένας οδηγός που δεν είναι σαν εσάς αλλά έχει μόνο την κα*λα να γίνει όταν ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ σαν εσάς!
ας μου πει κάποιος με ποιό τρόπο ο άν8ρωπος των 18 ετών που είναι καθ όλα ενήλικας και μπορεί και ψηφίζει και ΜΟΛΙΣ έχει βγάλει το δίπλωμα του, ποιός και πως θα τον προστατέψει από την αμάθεια του που μπορεί να τον οδηγήσει σε βλακώδη οδική συμπεριφορά! |
p206Mike έγραψε: |
To φαινόμενο πάντως, και αν κάνω λάθος διορθώστε με, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις (ας το πούμε και μόδα), από τον καιρό παρουσίασης της ταινίας 2fast2furius και συν κάτι ψηλά από την εμφάνιση του ΝFS Underground...
(Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο γνωστό από τα παλιά....) Συγκεντρώσεις και μετατροπές υπήρχαν πάντα, αλλά όχι και έτσι.... Θέλω γνώμες σχετικά με το θέμα της έξαρσης που παρατηρήθηκε μετά την προβολή της ταινίας, το χουμε συζητήσει και με φίλους και συμφωνήσαμε πάνω σε αυτό...εσείς τι λέτε..? |
christhehealer έγραψε: | ||
.....
|
christhehealer έγραψε: |
Θα σου πω μία wonderfull R'nR ιστορία... ..................................................... Ποιος και πως θα τον προστατεύσει, τον υιό Lunas ![]() ![]() ![]() |
sps έγραψε: |
Επισης ενα δευτερο θεμα που θελω να θιξω ειναι ολα αυτα τα (σ.σ sps: αχαρακτηριστα για μενα) περιοδικα τυπου burn out, power, max power drift κλπ, που ασχολουνται εκτενως με τις παρανομες κοντρες και ασχολουνται μονο με το πειραγμα του κινητηρα, για το πως θα κερδισεις την κοντρα. Αφηστε που εχουν καθε μηνα ρεπορταζ απο τα στεκια των κοντρακιδων.(σ.σ sps:Για αναρτηση και φρενα ουτε ενα αρθρο φυσικα!)
Με τετοια πλυση εγκεφαλου λοιπον που κανουν στους ταυλογκαζους πιτσιρικαδες και οχι μονο, οι κοντρες θα παραμενουν αντι να φθινουν. |
LUNA έγραψε: |
Για όλους αυτούς τους λόγους.... εγώ θα κάνω ΚΟΡΑΚΛΑ! |
MEMsound. έγραψε: |
Ναι ναι ναι .... και να σου βγει σαν εσενα και να θελει να παρει το τοτε golf ή 206 και να αρχισει τις μοντιφες. Και μετα θα σου πει...: Γιατι εσυ δεν τα εκανες και αντε να την πεισεις οτι εσυ δεν ετρεχες, οτι ειχες την σκαστρα στο golfακι για ξεφυσαει στο χωρο του μοτερ και να το κρυωνει κλπ κλπ...
Λεμε τωρα.... Αμα το εχεις στο εμα σου και gay να εισαι παλι θα τρεχεις....! Το θεμα ειναι μπορεις να ελεγξεις/συγκρατηθεις για το που / το ποτε / το πως / και με τι....?!?!? ![]() ![]() ![]() ![]() |
Παράθεση: |
Για το θεμα της πιστας που θιχτηκε στην αρχη, δε νομιζω οτι αυτη ειναι αιτια για να σταματησουν οι κοντρες. |
kanelj έγραψε: |
και εδω σκεφτειται το αλλο...:τα 3/5 των νεων απο 18 εως 25ετων τους αρεσουν τα αυτοκινητα μαζι και μενα! |
crusader έγραψε: |
Α ρε Γιάννη ατίθασο και αγανακτισμένο νιάτο!!!
Μπράβο όρεξη πρωί-πρωί ![]() Πάντως πέρα από την πλάκα, εγώ τη βρίσκω πολύ σωστή την ιδέα σου και αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα εκεί θα το πίνω κι εγώ το καφεδάκι μου! ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Γιατί σε εμάς τους "γέρους" δεν αρέσουν τα αυτοκίνητα?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τρελλή ιδέα!!!
Μόνο που αυτό σαν κατασκευή κοστίζει πολλά.... και ένας ιδιώτης δεν θα το κάνει ποτέ δωρεάν... και αν περιμένουμε από το κράτος.... αχαχουχα... Θα μπορούσε λοιπόν ένας ιδιώτης.... |
Για σκεφτείτε και την Luna που θα έχει κάνει κόρη και θα νομίζει ότι γλίτωσε απ' όλα αυτά... όταν ένα βράδυ, εκεί που θα ετοιμάζει το βραδυνό φαγητό, θα ακούσει από 3 τετράγωνα μακρυά ένα υπόκοφο ντάπα-ντουπα από subwoofer που παίζει τον Mαζωνάκη της εποχής,... το νταπα-ντούπα να σταματάει κάτω από το σπίτι... την κόρη της να την φιλάει στο μάγουλο και να της λέει με νόημα "θα με πάει βόλτα ο Σάκης με το καινούργιο του 10006 Airplane Rallye. Mάλλον θ' αργήσω το βράδυ"... ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Θα σου πω μία wonderfull R'nR ιστορία... Aπό τα 7 του μέχρι τα 15 του, θα κάθετε τα ΠΣK με την μαμά και τον μπαμπά στον καναπέ βλέποντας στο υπεσύγχρονο Home Cinema, αμερικάνικες ταινίες και θα αντιλαμβάνεται τη ζωή μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή που πρέπει να έχει πάντα το καλύτερο αυτοκίνητο και την πιο ξανθιά γκόμενα με τα μεγαλύτερα βυζιά... Στα 16 του θα πάει το Σάββατο με τους φίλους του μέχρι τα Goody's της γειτονιάς, "μέχρι τις 10.00 το βράδυ ρε μαμά, σε παρακαλώ!!!"... Eκεί θα του πάρεις το πρώτο του κινητό για να ξέρεις που είναι το παιδί και να μην ανυσηχείς μωρέ... ξεχνόντας ότι στην ηλικία του εσύ δεν είχες κινητό και μη σου πω που είχες γραμμένη την ανησυχία της γιαγιάς του... Mετά θα περάσει στο πανεπιστήμιο και ένα ωραίο βράδυ εκεί που θα κάθεσε ως μαμά Luna με τον σύζυγο Lunas, θα έρθει και θα σου ζητήσει να του πάρεις αυτοκίνητο. Θα σου πει ότι πήρε και ο Tάκης ο Σουγιάς και του έφαγε την γκόμενα, γιατί ως γνωστόν οι γκόμενες θέλουν πάντα ρόδα. Στην αρχή θα πεις "AΠOKΛEIETAI!!!". Tην Παρασκευή το βράδυ, θα πάτε επίσκεψη στους Σουγιάδες, όπου ο μπαμπάς Σουγιάς θα υπερηφανεύεται για το υπεραυτοκίνητο που πήρε στο καμάρι του και πόσο καλός μπαμπάς είναι... Eίναι ζήτημα χρόνου να βρεθείτε στην αντιπροσωπεία για "ένα μικρό μωρέ, για να πηγαινοέρχεται στο Πανεπιστήμιο και να μην ταλαιπωρείται με τα λεωφορεία"... Όπως είναι και ζήτημα εβδομάδων, ένα Σαββατόβραδο στην καφετέρια, ν' ανάψει η συζήτηση με τον Tάκη τον Σουγιά, μπροστά στις υποψήφιες γκόμενες, για το ποιος έχει καλύτερο αμάξι και ποιος είναι καλύτερος οδηγός. Στην διαδρομή μέχρι το club στην παραλιακή και έχοντας δίπλα του την Σούλα, στο πρώτο φανάρι τα έχει στήσει ... Tα υπόλοιπα μπορείς να τα διαβάσεις πιο πάνω. Ποιος και πως θα τον προστατεύσει, τον υιό Lunas ![]() ![]() ![]() |
Θα μπορούσε λοιπόν ένας ιδιώτης.... που έχει τον σωστό χώρο..... να κάνει την πίστα.... να είναι δωρεάν.... και ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο να έχει.... Συνεργείο/α.... βουλκανιζατέρ.... πλυντήριο/α - λιπαντήριο/α.....και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ cafe.... Πως είναι ρε παιδάκι μου το village center..... Ε! ενα ανάλογο racing center! Εκεί να δείτε ΓΛΕΝΤΙΑ!!! |
kanelj έγραψε: | ||
ας απαντησει καποιος σε αυτο γιατι αν το κανω εγω θα φαω διαγραφη απο το club........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
Υ.Γ.Επειδη δεν γινετε ολοι μας να συμφωνουμε...και επειδη κατι τετοιο ειναι και ανθρωπινο ..................................... |
Απο την αλλη εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΕΦΕΤΖΙΛΙΚΗ (γιατι οι περισοτεροι πουλανε ΚΑΙ μουρη).Δεν λεω.....ολοι καποια στιγμη τρεξαμε και ρισκαραμε σε δημοσιο δρομο και θα το ξανακανουμε αλλα αυτο το ειδος η δηθεν κουλτουρα (γιατι κατα εκει εχει εξεληχθη το φαινομενο) εμενα δεν με βρισκει συμφωνω.Και εχω και παραδειγμα....Και φυσικα θα παει να κανει το εφετζιλικι του σε τετοιου ειδους μερη και θα μπει λιγο και στην στροφη να φανταξει το εργαλειο.Αν τον ρωτησεις λοιπον (γιατι λιγο πολυ εχουμε τον ιο του αυτοκινητου στο αιμα μας) γιατι δεν τρεχεις σε εναν αγωνα ![]() Μιχαλη μου και στην Αθηνα να ζουσα σε πληροφορω οτι δεν υπηρχε περιπτωση να παω σε αυτοσχεδιους αγωνες.Τα καναμε και εμεις αυτα (σε μικροτερο βαθμο εδω στην Κοζανη παλιοτερα) αλλα δεν με αντιπροσωπευουν σαν ατομο.Μου αρεσει να παω σε εναν αγωνα και να καθομαι να βλεπω τους Πραγματικους οδηγους που προσπαθουν απεναντι στον ποιο αδιαλακτο κριτη το χρονομετρο να κανουν την προσπαθεια τους ειτε αυτοι λεγοντε Ευσταθιου-Κυρκος ειτε Γιαννακης Χ που τρεχει πρωτη φορα και δεν τον ξερει κανενας. |
RASTAVIPER έγραψε: | ||
Βασικα εισαι κομματι λαθος εδω.Δε νομιζω κανεις να επικροτει τους τυπους που φτιαχνουν το αμαξι μονο για εφετζιλικι και που βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα για να τους προσεχει ολη η γειτονια.Αυτοι ειναι οι λεγομενοι "καγκουρες" και οποιος κατεβαινει λιμς δεν παει για να παρακολουθησει αυτα τα πιθηκια, αλλα για τη δικια του κ..λα και μονο.Αλλος γουσταρει πιο γρηγορα αλλος πιο σιγα.Και για τους ελληνικους αγωνες ειναι πονεμενη ιστορια... |
DimiP έγραψε: | ||||
νομιζω πως μεροληπτεις ελαφρως υπερ της μιας καγκουριας και κατα της αλλης. αν οπως λες ειναι καγκουρες αυτοι που (σ.σ. ριχνουν ενα σκασμο λεφτα για το hobby τους και φτιαχνουν ενα δυνατο ηχοσυστημα και) βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα, τοτε ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ καγκουρες ειναι και οσοι κατεβαινουν λιμανακια για να δειξουν τις νεες ζαντες τους , τα lexus, τα neon κατω απο το αμαξι, το θορυβο της εξατμισης και να περασουν θεαματικα και επικινδυνα (πολλες φορες) μονο και μονο για να τους δουν !! Οσον αφορα τη μουσικη τουλαχιστον αυτη δεν ειναι επικινδυνη ουτε για τον οδηγο ουτε για τους περαστικους! απλα λιγο ενοχλητική και παλι αναλογα τα γουστα. ![]() |
darampa έγραψε: |
Απ αυτά που έχω διαβάσει κατάλαβα πως οι τοποθετήσεις είναι ανάλογα με την ηληκία.
Οι πιτσιρικάδες γουστάρουν λιμανάκια - κόντρες γιατί το αίμα τους ακόμα βράζει... Εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι, έχοντας συνηδητοποιήσει τον κίνδυνο αλλά και το γελοίο του πράγματος λέμε μακρία... Η αλήθεια είναι πως όταν είμασταν μικρότεροι και μεις τα ίδια κάναμε... Δυστυχώς.... Αλλά είχαμε και άγιο.... Πόσες φορές κινδύνεψα μόνο εγώ και ο Θεός το ξέρει... Είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τη μηχανή. Το θέμα είναι ότι καγκουριές πάντα θα γίνονται Γιατί το παράνομο και το αλήτικο είναι γλυκο.... Μόνο που καθώς περνάν τα χρόνια αλλάζει τομέα... Το πιάσατε το υποννοούμενο ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
νομιζω πως μεροληπτεις ελαφρως υπερ της μιας καγκουριας και κατα της αλλης. αν οπως λες ειναι καγκουρες αυτοι που (σ.σ. ριχνουν ενα σκασμο λεφτα για το hobby τους και φτιαχνουν ενα δυνατο ηχοσυστημα και) βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα, τοτε ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ καγκουρες ειναι και οσοι κατεβαινουν λιμανακια για να δειξουν τις νεες ζαντες τους , τα lexus, τα neon κατω απο το αμαξι, το θορυβο της εξατμισης και να περασουν θεαματικα και επικινδυνα (πολλες φορες) μονο και μονο για να τους δουν !! Οσον αφορα τη μουσικη τουλαχιστον αυτη δεν ειναι επικινδυνη ουτε για τον οδηγο ουτε για τους περαστικους! απλα λιγο ενοχλητική και παλι αναλογα τα γουστα. ![]() |
Εάν σας ενοχλούν οι κόντρες, την επόμενη φορά που κάποιος σας προκαλέσει σε κάποιο φανάρι, μην μπείτε στην διαδικασία. Αφήστε τον να φύγει και πηγαίντε στο δρόμο σας ήρεμα και χαλαρά.... |
Όταν αδιαφορείς για κάτι, παύει να σ' ενοχλεί κι όταν παύει να σ' ενοχλεί, παύει και από πρόβλημα. |
Έγινε μπροστά μου ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας ( καραμπόλα 5 αυτοκινήτων, ευτυχώς χωρίς θύματα ) από μια κόντρα ενός GOLF και μιας ALFA 147.............. |
Ghost Dog έγραψε: | ||
Σημερα το πρωι κατα τις 10 δεν λες? |
307cc alu έγραψε: | ||
|
Βέβαια για όλα φταίει... η παιδεία.
Δεν είπατε όσοι την επικαλείσθε τι εννοείται όταν λέτε "παιδεία". Εννοείται την ανατροφή, που οδηγεί στον σεβασμό των υπολοίπων, της κοινωνίας και των κανόνων που την διέπουν ή την εκμάθηση των τεχνικών της οδήγησης; Είτε ισχύει το ένα, είτε το άλλο και τα δύο είναι προσωπική ευθύνη του κάθε ατόμου και της οικογένειας του. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
.... μιας και δεν μου αρεσει οταν απευθηνοντε σε μενα να απευθηνοντε με το συγκεκριμενο συμβολο ![]() |
Demis έγραψε: |
Κυριως θεμα ειναι τα αυτοκινητα η βελτιωση τους,η εμφανιση κ.ο.κ... |
Γιατι και εγω για αυτον ακριβως μπηκα σε αυτο το Forum για να μαθω πως να το βελτιωσω και οπως και πολλοι αλλοι πιστευω Αλλα και για να ειμαι σε μια ομαδα που εκπρωσωπει το αυτοκινητο μου... |
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως γιναται τοσο ευσυνεινηδητοι ετσι ξαφνικα... |
Ναι εννοώ και τα δύο και απλά δεν νομίζω ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της οικογένειας αλλά ότι η ευθύνη είναι το ίδιο υψηλή στην οικογένεια αλλά και στο κράτος.
Γιατί ναι μεν ο σεβασμός προς τους άλλους είναι κάτι που ξεκινάει από το σπίτι του καθενός αλλά όταν έχουμε φτάσει να ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πληρώσεις το φακελάκι για να πάρεις το δίπλωμα δεν νομίζω να φταίει μόνο το σπίτι και η οικογένεια. Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Έλληνας χρειάζεται την αυστηρή αστυνόμευση γιατί ο "φόβος φυλάει τα έρμα" |
kanelj έγραψε: | ||||||
Λαθος κανεις!Δεν ειναι αυτο το κυριο θεμα του PSclub! Ειναι δευτερευον θεμα! Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις πατησει ουτε ενα κλικ εδω.... ![]()
δεν σημαινει αυτο οτι μπηκαμε ολοι ΜΟΝΟ για αυτο!
Δηλαδη οσοι θελουν να βελτιωουν τα αυτοκινητα τους,σαν και σενα,πρεπει να ειναι ασυνειδητοι???? |
Έγινε κι΄ άλλο ![]() ![]() ![]() |
Φιλε Kanelj αν εσυ πιστευεις πως την πρωτη φορα που μπηκες εδω μεσα μπηκες για τους παρακατω λογους
1)............2) ...........3)........... 4)............ Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... ![]() |
Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του....... |
Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι... |
Δηλαδή όποιος βελτιώνει το αυτοκίνητο πρέπει σώνει και καλά να το βάλει σε κόντρα????? |
Πρέπει να πάει στα λιμανάκια ή όπως αλλιώς το λένε??? (Δεν έχω πάει ποτε, όχι γιατι δε μένω Αθήνα αλλά γιατί δε βρίσκω το λόγο) Το να πας εκεί και να χωσεις το αμαξι σε δυο τρεις στοφες δε το κάνεις για την κ@υλ@ της στροφής αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ...... ... |
Γιατί δε πας κάπου που θα είσαι μόνος σου?? |
Εγώ προσωπικά αλλα και ερκετοί άλλοι σ αυτό το club, απ ότι έχω καταλάβει, ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα μας γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ?????? |
και δεν εχω την ανάγκη να δείξω πως μπένει το Pug μου στη στροφή σε κανέναν. κι ουτε κοιτάζω δεξια και αριστερα όποτε βρίσκομαι σε φανάρι. |
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε |
Φιλε Kanelj αν εσυ πιστευεις πως την πρωτη φορα που μπηκες εδω μεσα μπηκες για τους παρακατω λογους
1)Η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων των αυτοκινήτων, τύπου Peugeot. 2) Η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών και λοιπών περιηγήσεων, καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα το αυτοκίνητο. 3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία. 4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.» Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... ![]() |
Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι... |
kanelj έγραψε: | ||||
Οταν μπηκα εγω εδω-τοτε μαλλον εσυ ουτε το αυτοκινητο δεν θα ειχες...-μπηκα για να δω τι παιζει απο αποψη παρεας (αρα το Νο1) και για να δω αν εχει χαβαλε και καλη παρεα με τα μελη του Club (αρα το Νο2) αλλα και η μαθηση του αυτοκινητου μου μηχανικα και οδηγικα αλλα και την βελτιωση του (χμμμ....νομιζω το Νο3 και Νο4...!!!)
Βλεπω το παραδειγμα τελειως ακυρο και γι΄αυτο δεν θα το σχολιασω! Και ελπιζω να μην υπονοεις κατι για λεφτα... εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε ποιον απο τους 4 ορους διαφωνεις? δεν στην λεω αλλα προσπαθω να καταλαβω πως βλεπεις αυτον τον χωρο και αν ο χωρος αυτος σε καλυπτει... |
tsikis έγραψε: |
......Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!! |
tsikis έγραψε: |
......Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!! |
vio έγραψε: |
Πραγματικά έκανα υπερπροσπάθεια για να καταλάβω το "βαθύτερο" νόημα του κάθε ποιητή-user του forum. Μιλάμε ορισμένοι αδικούνται πραγματικά. ![]() Μερικές παρατηρήσεις και απο εμένα λοιπόν: 1. Οι κόντρες ΔΕΝ έχουν ηλικία. 2. Δεν έχουν σχέση με την παιδεία. 3. Δεν έχουν σχέση με την ύπαρξη πίστας. 4. Δεν είναι τόσο επικίνδυνες εάν γίνονται σε σωστά σημεία. 5. Δεν καταλαβαίνω πώς πετάγεται ο κάθε ένας άσχετος και μιλάει για κόντρες ενώ η μόνη κόντρα που μπορεί να έχει κάνει είναι να "ανοίξει" σε καμια εθνική απο τα 120 μέχρι τα 140 με κάποιον ... και έβγαλε και συμπέρασμα για τις κόντρες και @#$%@#$#. 6. Δεν το συζητάμε ΚΑΝ για την κατάσχεση αυτοκινήτων. Και για όσους το υποστυρίζουν θέλω να τους δώ οταν τους σταματήσει ο super-βλαχάρας-υπερ-μπάτσος που κατέβηκε απο τα γκράβαρα και του ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ κάποιον διότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ DATSUN ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ...... και τους σταματήσει λοιπόν για το οτι περάσανε με κόκκινο (μα ήταν βαθύ πορτοκαλί σας λέω....οχι κόκκινο ήταν) ή να τους σταματήσει για οτιδήποτε άλλο .... για να δούμε τότε. Η ιστορία για εμένα είναι απλή. Το κράτος δεν έχει λεφτά... και απο που θα τα βγάλει..??? Απο τους μ@λ@κ3$ οδηγούς.. άσε που με τις κατασχέσεις θα λύσουν και το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα (χεχε) Έτσι λοιπόν ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι η Τροχαία Γλυφάδας οταν είχα πάει να πάρω τις δικές μου πινακίδες είχε ΜΟΟΟΝΟ για εκείνη την ημέρα 15 άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ. 15Χ€€= Πολλά €€€€€€€€€. Βγαίνεις να πάς βόλτα στην παραλιακή και περνάς 10 μπλόκα, 20 μπατσάδικα που πηγαίνουν μαζί σου στην Βουλιαγμένης, 30 Ζητάδες κτλ κτλ. Και όλα αυτά....-----> Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ... ΡΕ_________ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ... Γιατί αν κοιτάζαν την ασφάλεια των πολιτών και των 2 απόψεων (κοντράκιδων και όχι) τότε θα σου φτιάχνανε τους δρόμους- πατινάζ, θα σου κλείνανε τις λακούβες, θα σε ΜΑΘΑΙΝΑΝ να οδηγείς σωστά και όχι να λαδώνεις για να πάρεις το Δίπλωμα, θα κουρέβανε τα δέντρα-καμουφλάζ που κρύβουν τόσο ωραία το STOP που μόλις δεν είδες με αποτέλεσμα να μου την κολλήσεις ......και πολλά άλλα. Αντί μα τους βγάλουνε στους δρόμους να πιάσουνε τους εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές, τους κλέφτες τους βγάζουν να σταματήσουν τους ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ !!!! ΕΛΕΟΣ Ας μην κοροϊδευομαστε λοιπόν ΚΑΙ εδω μέσα. Οι κόντρες υπήρχαν απο την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον κύκλο. Και θα υπάρχουν. Γιατί ? για την αδρεναλίνη που προσφέρουν. Έτσι απλά. Αυτά και μην ξεχάσετε ... σήμερα το βράδυ έχει ..........Free Tea For everyone. (Εγώ λέω να οδηγήσω σήμερα το 2λιτρο του mike και να του δώσω το δικό μου, να ξεπατωθούμε στις κόντρες και όταν μας σταματήσουν...Φιλαράκο δεν είναι δικό μου... δανεικό είναι !) |
Eρωτήσεις ενός ζαλισμένου ποιητή - user του forum:
1) Eπειδή έχω και Datsun (αυθεντικό, όχι μαϊμουδιά τουότα), έχω και χωράφι και έχει τύχει να οδηγήσω το Datsun στο χωράφι. Nα νοιώθω μειονεκτικά ότι είμαι βλάχος και δεν ξέρω να οδηγώ; |
2) Eάν η αστυνομία δει δύο τύπους να βάζουν κόντρα, τι στάση πρέπει να κρατήσει; Nα κόψει κλήση ή να περιμένει να τελειώσουν και να απονείμει κύπελλο στον νικητή; |
3) Tην επόμενη φορά είμαι στο φανάρι και έρθει κανένας "περίεργος" δίπλα μου και με κοιτάξει μυστήρια, αρχίσει τις "ξερογκαζιές"... ν' ανατριχιάσω από την έκριση αδρεναλίνης ή να σκάσω στα γέλια με το νούμερο που πιστεύει ότι θα κάτσω ν' ασχοληθώ μαζί του; |
4) Mετά την δύση του ηλίου, που δεν πίνω κανένα ρόφημα και πίνω ξύδια στα καταστήματα, είμαι out; |
Nεανική ματαιοδοξία και ανάγκη για επιβεβαίωση λέγεται αυτό, φίλε Alex ![]() |
Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... ![]() Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του.... Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι... |
Eρωτήσεις ενός ζαλισμένου ποιητή - user του forum:
1) Eπειδή έχω και Datsun (αυθεντικό, όχι μαϊμουδιά τουότα), έχω και χωράφι και έχει τύχει να οδηγήσω το Datsun στο χωράφι. Nα νοιώθω μειονεκτικά ότι είμαι βλάχος και δεν ξέρω να οδηγώ; 2) Eάν η αστυνομία δει δύο τύπους να βάζουν κόντρα, τι στάση πρέπει να κρατήσει; Nα κόψει κλήση ή να περιμένει να τελειώσουν και να απονείμει κύπελλο στον νικητή; 3) Tην επόμενη φορά είμαι στο φανάρι και έρθει κανένας "περίεργος" δίπλα μου και με κοιτάξει μυστήρια, αρχίσει τις "ξερογκαζιές"... ν' ανατριχιάσω από την έκριση αδρεναλίνης ή να σκάσω στα γέλια με το νούμερο που πιστεύει ότι θα κάτσω ν' ασχοληθώ μαζί του; 4) Mετά την δύση του ηλίου, που δεν πίνω κανένα ρόφημα και πίνω ξύδια στα καταστήματα, είμαι out; Nεανική ματαιοδοξία και ανάγκη για επιβεβαίωση λέγεται αυτό, φίλε Alex ![]() |
RASTAVIPER έγραψε: |
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
(Βεβαια αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα αυτων που κανουν)... ¨Κατεβαινοντας τη Βουλιαγμενης, λιγο πιο πριν απο τη μαυρη και πηγαινοντας σχεδον με το οριο, ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ερχεται πισω μου με πολυ φορα και να μου κολλαει τελικα προφυλακτηρες.Καταλαβα οτι ηθελε να ανοιξουμε, οπως επισης καταλαβα οτι ηταν και Xsara απο τα φωτα, οποτε δεν του εκανα τη χαρη.Μολις ειδε οτι δεν ψαρωνω, με προσπερναει μπουνια και τους περναει ολους απο τα δεξια και βγαινει μπροστα στο φαναρι σε 1 τυπο με 1 μηχανη.Το παληκαρι ηταν χωρις κρανος με 1 street (κατι για R1 ακουσα και περιμενε κανονικα στο φαναρι).Οι καφροι του κλεινουν το δρομο με το μπατσικο και κατι του λενε και παει ο οδηγος να τον πιασει, ενω καθοταν μεσα στο μπατσικο.Τοτε ο τυπος κανει 1 ελιγμο και φευγει σφαιρα!!! ![]() ![]() Προσπαθησα να ακολουθησω για λιγο αλλα το μονο που προλαβα να δω ηταν τη μηχανη να εχει φτασει στο φαναρι της Nokia και το μπατσικο να ειναι πολυ πιο πισω και να προσπαθει να τον φτασει!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif Το ευχαριστηθηκα πολυ ειδικα μετα το σκηνικο που πηγαν να μου παιξουν... ![]() ![]() |
vio έγραψε: |
Επειδή πραγματικά ΔΕΝ κατάλαβες κανένα σημείο απο αυτά που έγραψα ... ή τα κατάλαβες απλα θέλεις να ανοίγεις καυτά ζητήματα (βλάχοι-προτεβουσιάνοι-αθηναίοι-θεσσαλονικιοί...μαύροι-αλβανοί και ότι αλλό) να σου ξαναπώ τι εννοώ. |
O Θωμάς (Rastaviper) το θέτει πολύ σωστά. Έρχετε το καρακ... μου κολλάει στον προφυλακτήρα, βλέπω απ' τον καθρέφτη ότι είναι Xsara, κάνω την πάπια κι όλα ωραία, όλα ανθηρά... H αστυνομία είναι αυτή που είναι. Eμείς τι κάνουμε είναι το θέμα, για να μην έχουμε παρτίδες μαζί της. |
Ερχεται και σου κολλαει μαυρο ραλλακι....Ε, δε θα ανοιξεις???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: |
Τα αυτοκινητα και οι μοτοσικλετες που εμπλεκονται σε αυτοσχεδιους αγωνες μπορει να κατασχονται, συμφωνα με την ποινικη νομοθεσια, μονο εφοσον θεωρηθουν ως μεσα τελεσης κακουργηματος η πλημμεληματος το οποιο πηγαζει απο δολο. |
HackerWerger έγραψε: |
Χαίρω πολύ.. Δηλαδή πότε χρησιμοποιεί καποιος το ραλάκι του ως μέσο τέλεσης κακουργήματος η πλημμελήματος το οποίο κιολας πηγάζει από δόλο;;; |
Σ'αυτη τη περιπτωση δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Η μπατσοι πρεπει να σε πιασουν να κανεις κοντρα. Αν σε προκαλεσουν αυτοι, δεν βασταει στο δικαστηριο (γιατι εκει θα τους πας αν σε γραψουν). Και πως το αποδικνηεις? Για να γινει κοντρα θελει τουλαχιστον 2 αμαξια. Που ειναι το δευτερο? Ποιο ειναι? Τι αριθμο κυκλοφοριας εχει? Α, ενα μαυρο ραλλακι (με αριθμο κυκοφοριας ταδε). Και ποιος ηταν ο οδηγος? Τι ο ιδιος ο μπατσος? |
Οποτε αν σε πιασουν να κοντραρεσαι με καποιον και περνας σφηνα απ'τα αμαξια, αλλαζεις σηνεχως λωριδα, περνας κοκκινα φαναρια και ολα αυτα με μεγαλη ταχυτητα αυτο ειναι στανταρ δολος γιατι ειναι επικηνδηνο, το ξερεις και παρ'ολα αυτα το κανεις.
Αν απ'την αλλη σε πιασουν γιατι πηγενεις με 100-120 στην αριστερη λωριδα στη Ποσειδονως το πηθανοτερο ειναι πως θα σε γραψουν για υπερβαση οριου ταχυτητας (δεν σου περνουν το αμαξι). Αν ομως πας με 160-180-200 τοτε παμε στη κατηγορια του πλημμεληματος με δολο γιατι ειναι επικηνδηνο και το ξερεις. Γενικα ειναι λιγο περιεργο το σηστημα. Παντως αν καταφερεις να αποδηξεις πως ησουνα μονος (δεν ειχες κοντρα με καποιον) και απλα "ετρεχες" (πανω απ'το οριο) χωρις να κανεις επικηνδηνους ελιγμους μαλλον θα τη γλητωσεις. |
Για να φανταστεις το μεγαλειο της ελληνικης μπατσοσυνης στα λιμς, ξερω περιπτωση φιλου μου με ραλλακι που κατεβηκε μια φορα μετα απο πολυ καιρο στα λιμς, επειδη σπουδαζει εξωτερικο, και αφου εκανε ενα ανοιγματακι και μετα αραξε και το συζηταγε στο Ribas, ετυχε να ακουσει μπατσος το περιστατικο και τον εγραψε!!! ![]() ![]() Τι να λεμε τωρα..Δε τους νοιαζει τιποτα.Ψαχνουν να σου κοψουν κληση και ας ειναι ηλιθιος ο λογος και ας ειναι ξεκαθαρο οτι θα δικαιωθεις σε δικαστηριο.Απλα και μονο για να σε ταλαιπωρησουν και βγαλουν τα ευρακια... ![]() ![]() |
Ο μπατσος πως ηξερε πιο αμαξι ηταν του φιλου σου? Η κληση τι εγραφε? Πια παραβαση? Η κληση γραφει ωρα επανω. Αν η ωρα που εβαλε ο μπατσος ηταν εκεινης της στιγμης, ο φιλος σου ειχε μαρτηρες οτι ηταν σταθμευμενος και σηζητουσε, ετρωγε κτλ. Αν εβαλε αλλη ωρα το ρισκαρε γιατι: 1) Ο φιλος σου μπορει να ελεγε παραμηθια στους αλλους (δεν ξερει ο μπατσος αφου δεν τον ειδε) 2) Μπορει να ηταν καπου αλλου ας πουμε σ'ενα μαγαζι και να τα επεινε οπου παλι ειχε ενα σορο μαρτηρες Αν λοιπον οι μπατσοι κανουν Μ_Λ_ΚΙΕΣ φταιμε κ'εμεις που τους αφηνουμε ετσι, εμεις τους εχουμε δωσει το δικαιωμα. Οταν εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ να το κινηγας. |
Δε λεω ηταν τραβηγμενο αλλα μια χαρα μπορει ενας καφρος αυθαιρετωντας να κανει τα παραπανω.
1)Ποιο αμαξι ηταν?Το παιδι καθοταν διπλα στο αμαξι του και το ειχε δει ο μπατσος. 2)Τι παραβαση?Μα φυσικα το γνωστο κουστουμακι (αυτοσχεδιοι αγωνες,επικινδυνοι ελιγμοι και οδηγηση χωρις συνεση) 3)Τι ωρα?Θα εβαλε 20 λεπτα πριν που τους ακουσε και επεσε μεσα.Σιγα μη θυμοταν το ιδιο το παιδι τιν ακριβη ωρα. 4)Μαρτυρες??Φερε οποιον θες.Οταν στο δικαστηριο ακουσουν λιμς πρεπει να εχεις φοβερα στοιχεια για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας. 5)Τα επινε αλλου?Πως το αποδεικνυει???(Mε αποδειξη απο το Κουτουκι??)Αφου ηταν ηδη στο Ribas. |
Φιλε Rastaviper,εγω δεν εκανα κανενα λαθος που επελεξα το Club μας για να ειμαι σε καθημερινη βαση μεσα...ασχετα αν δεν postaro καθημερινα..Μπορει να μην υπαρχουν topics περι λιμσ,βουτα κτλ. για τον εξης απλο λογο ¨-> ΓΙατι εχουμε πολυ καλη ιεραρχια εδω μεσα και κανενας administrator δεν θα ηθελε κατι τετοιο μεσα στο forum του.. Ωστοσο λυσε μου σε παρακαλω μια απορια γιατι ολοι μας εδω μεσα μαζι με εσενα και εμενα θελουμε να βελτιωσουμε το αμαξι μας και αναζητουμε λυσεις στο να κερδισουμε καποια αλογα.....? |
Τωρα γιατι βελτιωνουν οι αλλοι το αμαξι τους, δεν ειμαι σε θεση να σου απαντησω. |
Για την ΠΑΡΤΗ τους παίδες.....γιατί έτσι γουστάρουν να έχουν παραπάνω άλογα ![]() |
Φιλε Στελιο θα διαφωνισω μαζι σου..στο οτι η βελτιωση δεν συνεπαγεται με κοντρα.Καταρχας δεν λεω πως με το που το εφτοιαξες θα τρεχεις συνεχεια και θα ψαχνεσαι για να τ πας με καπιον..αλλα προφανως για να σκασεις και ενα αξιοσεβαστο ποσο για να πας το αμαξι σου 150ps μαλλον για να τρεξεις λιγο παραπανω και να το στησεις το εκανες.,,,.Δεν βρισκω καποιο αλλο λογο... |
Φιλε Στελιο θα διαφωνισω μαζι σου..στο οτι η βελτιωση δεν συνεπαγεται με κοντρα.Καταρχας δεν λεω πως με το που το εφτοιαξες θα τρεχεις συνεχεια και θα ψαχνεσαι για να τ πας με καπιον..αλλα προφανως για να σκασεις και ενα αξιοσεβαστο ποσο για να πας το αμαξι σου 150ps μαλλον για να τρεξεις λιγο παραπανω και να το στησεις το εκανες.,,,.Δεν βρισκω καποιο αλλο λογο... |
LuNa έγραψε: | ||
και γω θα διαφωνήσω με την διαφωνία σου ![]() ![]() Φίλε Demi το ότι εσύ δε βρίσκεις κάποιο άλλο λόγο, και ότι η βελτίωση του αυτοκινήτου για ΣΕΝΑ είναι μόνο και κατά κύριο λόγο για το στήσιμο, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος ασπάζεται τις δικές σου απόψεις ![]() Δε μπορώ να στο εξηγήσω με άλλα λόγια μιας που δείχνεις να μην το καταλαβαίνεις!! Απλά δέξου επιτέλους ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον δικό σου τρόπο και ΚΑΠΟΙΟΙ βελτιώνουν τα αυτοκίνητα τους για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αποκλειστικά ΚΕΦΙ! Πως να στο πει κάποιος διαφορετικά?? ![]() |
Φίλε Demi το ότι εσύ δε βρίσκεις κάποιο άλλο λόγο, και ότι η βελτίωση του αυτοκινήτου για ΣΕΝΑ είναι μόνο και κατά κύριο λόγο για το στήσιμο, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος ασπάζεται τις δικές σου απόψεις ![]() Δε μπορώ να στο εξηγήσω με άλλα λόγια μιας που δείχνεις να μην το καταλαβαίνεις!! Απλά δέξου επιτέλους ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον δικό σου τρόπο και ΚΑΠΟΙΟΙ βελτιώνουν τα αυτοκίνητα τους για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αποκλειστικά ΚΕΦΙ! Πως να στο πει κάποιος διαφορετικά?? ![]() |
Πρωτα απο ολα δεν ειπα πως πρεπει να τρεχεις συνεχως με το που βαλεις το κλειδι στι μιζα να ξεκινησεις σπινιαροντας..Εγω ειμαι αρκετες φορες αραχτος μεσα στ'αμαξι με Chill out..και πηγαινω μεσσαια με 60..So...
Τωρα Luna αν εσυ θα εφτοιαχνες το αμαξι σου για να μην τρεχεις για ποιο λογο θα το εφτοιαχες ? Ας επαιρνες ενα 1000 με λιγοτερη καταναλωση βενζινης.... Φιλικα... ![]() |
Tο αυτοκίνητο ήταν και θα παραμένει "status symbol" στην Eλλάδα, γιατί είναι ακριβό. Xαζά-χαζά και ένα μέσο αυτοκινητάκι, που να είναι αξιοπρεπές, στοιχίζει στην Eλλάδα καμιά 20αριά μισθούς για τον μέσο μισθωτό... Ένα πολύ καλό δε καμιά 40αριά και βάλε...
Έτσι ο σημερινός 50άρης πάει και αγοράζει ένα STI κομπλέ σεμπλόν, σ' ένα κράμα παλιμπαιδισμού και αποθημένου, γιατί στα 25 του, το 205 GTI που εξυμνούσαν τα περιοδικά, ήταν άπιαστο όνειρο, ο σημερινός 25άρης μαγεμένος από την ψευδαίσθηση των δόσεων, ξεκινάει για TypeR, αλλά όταν πάει στην αντιπροσωπεία να το παραγγείλει και ακούει τα καθέκαστα, από το να μην πάρει τίποτα καταλήγει σ' ένα ταπεινό Peugeot 1.6... Έτσι το Σαββατοκύριακο στο πρώτο στροφιλίκι, κάτι που γέρνει λίγο παραπάνω, κάτι που το trip computer βγάζει καμιά μωτ 35χλμ, κάτι που το μυαλό έχει κολλήσει στο test του TypeR και πόσο γρήγορα και χωρίς προσπάθεια το πήγαινε ο Rally Editor του εντύπου... ξεκινάει από Δευτέρα ο Γολγοθάς, του χαμήλωμα, φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμηση και να γίνει το Peugeotάκι, TypeR. 'Eτσι για ένα προσωπικό βίτσιο, γιατί από το γυμνάσιο ακόμα του άρεσαν τ' αυτοκίνητα και ρουφούσε άρθρα με GTI σε στροφιλίκια, για το κακούργο κράτος που δεν φθηναίνει τ' αυτοκίνητα, για το παλιοαφεντικό που δίνει μισθούς πείνας, γιατί είμαστε 25άρηδες και τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα. Σιγά μην περιμένουμε σαν τον πατέρα μας να πάμε 50, για να πάρουμε επιτέλους ένα αυτοκίνητο της προκοπής. Kαι για να επέλθει η σωτηρία της ψυχής, όταν μετά από μήνες και άπειρα ευρώ, δούμε στο trip computer το 35 να γίνεται 55, και αισθανθούμε περήφανοι, που φτιάξαμε μόνοι μας αν όχι κάτι καλύτερο στα στροφιλίκια, τουλάχιστον εφάμιλο του TypeR... ... μέχρι να περάσουν λίγο τα χρόνια, να επέλθει φυσιολογικά η οικονομική άνοδος και ν' αγοράσει ένα κανονικό TypeR και οι μετατροπές να του φαίνονται μία αστεία ιστορία.... |
Tο αυτοκίνητο ήταν και θα παραμένει "status symbol" στην Eλλάδα, γιατί είναι ακριβό. Xαζά-χαζά και ένα μέσο αυτοκινητάκι, που να είναι αξιοπρεπές, στοιχίζει στην Eλλάδα καμιά 20αριά μισθούς για τον μέσο μισθωτό... Ένα πολύ καλό δε καμιά 40αριά και βάλε...
Έτσι ο σημερινός 50άρης πάει και αγοράζει ένα STI κομπλέ σεμπλόν, σ' ένα κράμα παλιμπαιδισμού και αποθημένου, γιατί στα 25 του, το 205 GTI που εξυμνούσαν τα περιοδικά, ήταν άπιαστο όνειρο, ο σημερινός 25άρης μαγεμένος από την ψευδαίσθηση των δόσεων, ξεκινάει για TypeR, αλλά όταν πάει στην αντιπροσωπεία να το παραγγείλει και ακούει τα καθέκαστα, από το να μην πάρει τίποτα καταλήγει σ' ένα ταπεινό Peugeot 1.6... Έτσι το Σαββατοκύριακο στο πρώτο στροφιλίκι, κάτι που γέρνει λίγο παραπάνω, κάτι που το trip computer βγάζει καμιά μωτ 35χλμ, κάτι που το μυαλό έχει κολλήσει στο test του TypeR και πόσο γρήγορα και χωρίς προσπάθεια το πήγαινε ο Rally Editor του εντύπου... ξεκινάει από Δευτέρα ο Γολγοθάς, του χαμήλωμα, φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμηση και να γίνει το Peugeotάκι, TypeR. 'Eτσι για ένα προσωπικό βίτσιο, γιατί από το γυμνάσιο ακόμα του άρεσαν τ' αυτοκίνητα και ρουφούσε άρθρα με GTI σε στροφιλίκια, για το κακούργο κράτος που δεν φθηναίνει τ' αυτοκίνητα, για το παλιοαφεντικό που δίνει μισθούς πείνας, γιατί είμαστε 25άρηδες και τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα. Σιγά μην περιμένουμε σαν τον πατέρα μας να πάμε 50, για να πάρουμε επιτέλους ένα αυτοκίνητο της προκοπής. Kαι για να επέλθει η σωτηρία της ψυχής, όταν μετά από μήνες και άπειρα ευρώ, δούμε στο trip computer το 35 να γίνεται 55, και αισθανθούμε περήφανοι, που φτιάξαμε μόνοι μας αν όχι κάτι καλύτερο στα στροφιλίκια, τουλάχιστον εφάμιλο του TypeR... ... μέχρι να περάσουν λίγο τα χρόνια, να επέλθει φυσιολογικά η οικονομική άνοδος και ν' αγοράσει ένα κανονικό TypeR και οι μετατροπές να του φαίνονται μία αστεία ιστορία.... |
Δεν σχολιάζω την τακτική. Προσπαθώ να δώσω μία εξήγηση γιατί κάποιος "φτιάχνει" το αυτοκίνητό" του.
Aπό το να καθόμαστε να "τσακωνώμαστε" εάν τα φτιάχνουμε για να τα στήσουμε ή για πάρτη μας ή για ότιδήποτε άλλο, ας παραδεχτούμε κάτι απλό: Eάν οι γκαζοφίλ εδώ μέσα είχαν 40.000 ευρώ (π.χ.) να διαθέσουν για αυτοκίνητο, σίγουρα η Peugeot σαν μάρκα δεν θα ήταν στις επιλογές τους. Πάνε πολλά χρόνια από τότε, που στις αντιπροσωπίες μπορούσες ν' αγοράσεις το 306 Race... |
"Σε πολλούς δρόμους της Αθήνας γίνονται (σχεδόν κάθε βράδι) αυτοσχέδιοι και επικίνδυνοι αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, στους οποίους σκοτώνονται ή μένουν ανάπηρα πάρα πολλά από τα παιδιά που έχουν το πάθος της ταχύτητας. Επειδή οι συνέπειες είναι τραγικές κι επειδή οι νέοι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κάνουν κόντρες οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο, όπως άλλωστε έκαναν οι νέοι όλων των εποχών με τα πόδια, με άλογα ή με άρματα κλπ. ερωτώνται, λοιπόν, οι αρμόδιοι υπουργοί: Μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί δεν παραχωρούμε ένα μικρό μέρος από τον διάδρομο προσγείωσης στις εθνικές επιτροπές αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας για να διοργανώνουν αγώνες ταχύτητας και ντράγκστερ (κόντρα σε ευθεία 400 μέτρων) με διεθνείς και πολύ αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα εκτονώνονται χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των θεατών; Γιατί δηλαδή δεν προσφέρουμε στους νέους μία ασφαλή και απόλυτα ελεγχόμενη διέξοδο, αλλά τους αφήνουμε να σκοτώνονται άδικα στους δρόμους;"
Η παραπάνω ερώτηση - πρόταση ανήκει στον Άρη Σταθάκη δημοσιογράφο και βουλευτή της Β' Περιφέρειας Αθηνών και κατατέθηκε στην Βουλή. Ο κος Σταθάκης απευθύνθηκε στους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού και μέσω της ερώτησης εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στους ελληνικούς δρόμους, που σχετίζονται με τους αυτοσχέδιους αγώνες. Παράλληλα, πρότεινε και μια εφικτή λύση για την αντιμετώπισή τους, απόλυτα νόμιμη, που απαλλάσσει και τις αστυνομικές αρχές από τις επιχειρήσεις για τον περιορισμό του φαινομένου που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα. |
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το δικαστήριο του Μanchester στον Δανό αναπληρωματικό επιθετικό της Manchester United, Mads Timm, για επικίνδυνη οδήγηση, στη διάρκεια "κόντρας" με τον πρώην συμπαίκτη του Κάλουμ Φλάναγκαν που κατέληξε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων.
Στον Φλάναγκαν επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ μηνών και οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την ποινή τους σε ίδρυμα για νεαρούς εγκληματίες. Η άδεια οδήγησής τους ανακλήθηκε για τρία χρόνια. Θα ξαναβάλουν ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Στο στόχαστρο της Τροχαίας βρέθηκαν οι οδηγοί το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε κεντρικά σημεία του λεκανοπεδίου. Η δύναμη που βρισκόταν στους δρόμους αποτελούταν από 107 συνεργεία. Από τα αλκοτέστ που έγιναν σε 4.168 άτομα προέκυψε ότι 150 οδηγοί είχαν καταναλώσει αλκοόλ περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ βεβαιώθηκαν 110 παραβάσεις ερυθρού σηματοδότη, 366 για υπερβολική ταχύτητα, 22 για επικίνδυνους ελιγμούς, 526 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 341 για μη χρήση κράνους και 2.727 για άλλες περιπτώσεις. |
και 2.727 για άλλες περιπτώσεις. |