PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Φυλάκιση και κατασχέσεις αυτοκινήτων για τις κόντρες

307cc alu - Πεμ 20 Ιαν 2005, 08:56:31
Θέμα δημοσίευσης: Φυλάκιση και κατασχέσεις αυτοκινήτων για τις κόντρες
................Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον καθένα, αλλά και κατασχέσεις αυτοκινήτων, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο στους Νίκο Μητσοτάκη, Παναγιώτη Παπαλέξη και Δημήτρη Παπαδόπουλο, που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή σε αυτοσχέδιους αγώνες αυτοκινήτων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το δικαστήριο τούς έκρινε ένοχους για τις κατηγορίες της διατάραξης ασφάλειας συγκοινωνιών και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, τα αυτοκίνητα των δύο πρώτων κατάσχονται, ενώ για τον τρίτο δεν υπήρξε απόφαση κατάσχεσης, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν ανήκε στον ίδιο.

Η ποινή για τους δύο πρώτους είναι με αναστολή, ενώ για τον Παπαδόπουλο είναι εξαγοράσιμη............................. από το in.gr

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

Τελικά αν δεν υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για την κατασκευή κάποιας πίστας (έστω διαμόρφωση Ελληνικού ) θα χαθούν πολλά αυτοκίνητα, αν όχι και ζωές. Πάντως τα στρουμφ έχουν άσχημες διαθέσεις.
LuNa - Πεμ 20 Ιαν 2005, 09:24:34
Θέμα δημοσίευσης: Re: Φυλάκιση και κατασχέσεις αυτοκινήτων για τις κόντρες
307cc alu έγραψε:
Τελικά αν δεν υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία για την κατασκευή κάποιας πίστας (έστω διαμόρφωση Ελληνικού ) θα χαθούν πολλά αυτοκίνητα, αν όχι και ζωές.

Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο θέμα μέριμνας.... και να εξηγηθώ!

όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του να μη φοράμε ζώνη ασφαλείας αλλά λίγοι είναι αυτοί που τελικά φοράμε
όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του να μιλάμε στο κινητό την ώρα που οδηγούμε αλλά το κάνουμε και αυτό
όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του να περνάμε με βαθύ πορτοκαλί αλλά ενίοτε το παραβλέπουμε
όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του τσιγάρόυ του αλκοόλ κλπ κλπ κλπ αλλά........

Πίστες υπάρχουν (έστω οι λίγες και όπου υπάρχουν)
Το θέμα είναι ότι λίγο έως και πολύ ΟΛΟΙ έχουμε τον κάγκουρα μέσα μας!
Και είναι καθαρά θέμα παιδείας, θέμα διαπαιδαγώγησης, θέμα εκπαίδευσης.
Δε μπορώ να κατηγορίσω την πολιτεία για τις λίγες πίστες γιατί ούτε γήπεδα του golf έχουμε αλλά δεν παίρνει κανένας βαρεμένος τα μπαστούνια του και τα μπαλάκια του να βγει στο δρόμο.... έτσι δεν είναι?
Κατηγορώ την πολιτεία για το ότι δεν υπάρχει παιδεία!

Δε μπορώ να πω ότι ποτέ δεν έχω συμμετέχει σε αυτοσχέδιες κόντρες, θα είναι ψέμμα! (οκ μπορεί να μην πήγα στη βούτα αλλά.... όπως είπα και πριν όλοι έχουμε τον κάγκουρα μέσα μας)
Η πραγματικότητα όμως, όσο και αν δε μας αρέσει, είναι ότι είναι επικίνδυνες.
Για το όχημα μας, για την γενική ασφάλεια, για μας τους ίδιους!
Και είναι επικίνδυνες γιατί το από ποιόν θα διεξαχθούν (οι ικανότητες του εκάστοτε οδηγού και η φυσική κατάσταση του την ώρα που το κάνει, έχει πιεί η όχι?) το που θα διεξαχθούν (πίστα ή βούτα) το πότε θα διεξαχθούν (ώρα της μέρας και καιρικές συνθήκες που συμβάλουν στην ορατότητα) το όχημα που θα λάβει μέρος (είναι σωστά προετοιμασμένο? τα λάστιχα του σε τι κατάσταση είναι?) είναι αποκλειστική ευθύνη και επιλογή του εκάστοτε οδηγού, δηλαδή από εμάς τους ίδιους!!!!

Δεν λέω σε καμία περίπτωση ότι η πολιτεία είναι σωστή αλλά ας μην ψάχνουμε ευκαιρίες να αποποιηθούμε τις ευθύνες μας και να κατηγορούμε κάποιον άλλον.
Στο κάτω κάτω η πολιτεία είμαστε εμείς! Και όσο εμείς δε σεβόμαστε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, θα έχουμε την πολιτεία που μας αρμόζει!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:18:07
Θέμα δημοσίευσης:
Κοιτα εδω που τα λεμε καλα κανουν.

Στο κατω κατω ολοι αυτοι που εχουν ριξει ενα σκασμο λεφτα για να κανουν τα αμαξια τους βολιδες θα μπορουσαν να συμετασχουν σε ενα θεσμο του Πανελληνιου πρωταθληματος (αναβασεις κτλ) και να αποδηξουν εκει αυτο που ειναι ελενχομενα και σωστα απ το να πηγαινουν διχως αυριο και μαλιστα σε ευθια ή σε ενα δυο πεταλα που εχουν μαθει απ εξω Wink
RASTAVIPER - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:29:14
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Στο κατω κατω ολοι αυτοι που εχουν ριξει ενα σκασμο λεφτα για να κανουν τα αμαξια τους βολιδες θα μπορουσαν να συμετασχουν σε ενα θεσμο του Πανελληνιου πρωταθληματος (αναβασεις κτλ) και να αποδηξουν εκει αυτο που ειναι ελενχομενα και σωστα απ το να πηγαινουν διχως αυριο και μαλιστα σε ευθια ή σε ενα δυο πεταλα που εχουν μαθει απ εξω Wink

Φιλε μου εδω θα τα χαλασουμε....
Οχι και καλα κανουνε...Ξερεις ο αλλος με τι κοπο εβγαλε τα λεφτα που εριξε στο αμαξι του???Με ποιο δικαιωμα θα κατσει ο καθε "δηθεν" εισαγγελεας να κατασχεσει το αμαξι του αλλου τη στιγμη που ο ΚΟΚ το απαγορευει???

Δειτε σχετικα εδω:
"Αθήνα
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Λινός απορρίπτει μέσω εγκυκλίου την κατάσχεση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών όταν οι οδηγοί τρέχουν πλέον του επιτρεπόμενου ορίου ταχύτητας, οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ και τοξικών ουσιών ή επιδίδονται σε αυτοσχέδιους αγώνες.

Σύμφωνα με την ποινική νομοθεσία, τα οχήματα μπορεί να κατάσχοντα στις περιπτώσεις αυτές μόνο εφόσον θεωρηθούν ως μέσα τέλεσης κακουργήματος ή πλημμελήματος που πηγάζει από δόλο.

Ωστόσο, βάσει της εγκυκλίου του Δ.Λινού δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις που προβλέπει η ποινική νομοθεσία στις περιπτώσεις υπερβολικής ταχύτητας, οδηγήσης σε κατάσταση μέθης ή αυτοσχέδιων αγώνων.

Για τους οδηγούς παραβάτες των περιπτώσεων αυτών, ο ΚΟΚ προβλέπει τις σχετικές ποινές ανάλογα με την παράβαση.

Ο κ. Λινός ότι η κατάσχεση συνιστά ένα κατ' εξαίρεση επιτρεπτό περιορισμό του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας, το οποίο κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα (άρθρο 17) και για τον περιορισμό αυτό πρέπει να τηρείται η αρχή της αναλογικότητας, σύμφωνα με το άρθρο 25 του Συντάγματος.

Την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινού προκάλεσε η εγκύκλιος του εισαγγελέα Εφετών Πατρών Αναστάσιου Κανελλόπουλου για κατασχέσεις αυτοκινήτων όταν οι οδηγοί τους συλλαμβάνονται να τρέχουν με ταχύτητα άνω των 140 χιλιομέτρων την ώρα ή να οδηγούν μεθυσμένοι (ένδειξη αλκοτέστ άνω του 1,1%)."

Και επιπλεον δε προκαλεσαν και καποιο ατυχημα....Αν δεν ηταν ο Καταραμενος στους δρομους δε θα υπηρχαν πολλα απο τα σκηνικα που εχουν γινει στο δρομο και μη σου πω οτι ισως δεν θα υπηρχαν και τα αμαξια που υπαρχουν το τελευταιο καιρο στο δρομο.
p206Mike - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:36:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ζηλεύεις Νικολή, επειδή δεν έχετε λιμανάκια έσεις...

Ας είχατε και θα σου λεγα που θα σουνα κάθε μέρα..... Razz

Και μην μου πεις έχετε....

Λιμανάκια original λέμε τώρα, με την ιστορία τους και τις αναμνήσεις γενεών και γενεών...και το θαλασσινό αεράκι να σε χτυπάει και ένα ασήμαντο κατά τα άλλα πέρασμα να σφήζει από νέους που βράζει το αίμα τους μέχρι το ξημέρωμα,,,

Τέσπα,,, Κάθε πέρσυ και καλύτερα και πλέον και με τα καινούρια μέτρα αλλά και με την κουτσή Μαρία να μπορεί να έχει στα χέρια της αυτοκίνητο και μάλιστα γρήγορο, η όλη φάση με έχει ξενερώσει και απλά αναπολώ τις παλιές εποχές και ας πήγαινα απλά ως θεατής ώντας πιτσιρικάς.... Crying or Very sad
Ronin - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:37:53
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντος εμένα το συγκεκριμένο περιστατικό με τους 3 ''γρήγορους'' μου ψιλομυρίζει μαγείρεμα.

Γιατί να μην κατάσχουν και τα 3 αυτοκίνητα?
Αρκεί (νομικά),οτι το Mazda είναι δηλωμένο εταιρικό ετσι ώστε να αποφύγει την κατάσχεση?

Γιατί για τους 2 είναι με αναστολή και για τον 1 εξαγοράσιμη?Το ίδιο αδίκημα δεν διέπραξαν?(εδώ πολύ πιθανόν να παίζει ρόλο και ο δικηγόρος)
teoman - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:39:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Εγώ έχω μια μικρή απορία:Από την στιγμή που όταν κάποιος προκαλέσει ή εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα (με θύματα ή χωρίς),και δεν τιμωρείται,δεν διώκεται ποινικά γιατί θεωρείται εξ αμελείας,και ασφαλώς δεν γίνεται λόγος για κατάσχεση του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα,γιατί να τιμωρείται με κατάσχεση περιουσίας η επικίνδυνη οδήγηση?Δηλαδή τιμωρούν την πρόθεση και όχι την πράξη?Προληπτική πολιτική?
p206Mike - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:43:56
Θέμα δημοσίευσης:
Kαι αν προσθέσεις σε όλα αυτά ότι οι επικίνδυνες νταλίκες εξακολουθούν και κυκλοφορούν σαν τρελές στις Εθνικές οδούς, αλλά και τα ΚΤΕΛ παραβιάζουν κατ επανάληψη τα όρια και γενικότερα τον ΚΟΚ, βγάλε συμπέρασμα...

Να μας πουν και πόσες νταλίκες βρήκαν ακατάλληλες και τις κατέσχεσαν και το ξανασυζητάμε... Evil
kanelj - Πεμ 20 Ιαν 2005, 11:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ας απαντησει καποιος σε αυτο γιατι αν το κανω εγω θα φαω διαγραφη απο το club........ Evil Evil Evil Evil
p206Mike - Πεμ 20 Ιαν 2005, 12:02:16
Θέμα δημοσίευσης:
Χαλάρωσε Kanel,,,,

Δεν έχει και άδικο, αλλά ας είχαν λύσει όλα τα άλλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και όχι μόνο, που είναι μια αράδα γνωστή στους περισσότερους που οδηγούν καθημερινά που βαριέμαι καν να τα απαριθμήσω και μετά ας προχωρούσα και σε αυτό το μέτρο...

Αυτοί κοιτάνε το δέντρο και αδιαφορούν για το δάσος...

Φίλος ήταν μηχανικός στην καινούρια Βάρης - Κορωπίου λέγε με και σκοτώστρα....καλύτερα να μην σας πω τι μου είπε για εγκληματικές αμέλειες γιατί θα σας σηκωθεί η τρίχα...
Αυτά όμως δεν φαίνονται... Wink

Κατα τα άλλα πλήρωνε φόρους, διόδια, τέλη, κλπ Ελληνάρα... Evil
Ydwr - Πεμ 20 Ιαν 2005, 12:10:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ronin έγραψε:
Πάντος εμένα το συγκεκριμένο περιστατικό με τους 3 ''γρήγορους'' μου ψιλομυρίζει μαγείρεμα.

Αρκεί (νομικά),οτι το Mazda είναι δηλωμένο εταιρικό ετσι ώστε να αποφύγει την κατάσχεση?

Γιατί για τους 2 είναι με αναστολή και για τον 1 εξαγοράσιμη?Το ίδιο αδίκημα δεν διέπραξαν?(εδώ πολύ πιθανόν να παίζει ρόλο και ο δικηγόρος)

Αυτοκινητα εταιρικα δεν μπορούν να κατασχεθουν για τον απλουστατο λογω οτι θα μπουν σε δικη με την εταιρεία η οποία απλούστατα θα επικαλεστει οτι το οχημα το χρησιμοποιεί για τους πωλητές, τους διευθύνοντες κτλ... Η περιπτωση να χασει την δικη η εταιρεία ειναι ελαχιστες.. Το ιδιο φυσικά ισχύει και αν το αμαξι δεν ηταν ιδιοκτησιας του οδηγού. Πχ Αν εγω δανειστω το αμαξι σου και με πιασουν πολύ δυσκολα θα κατασχέσουν το αμάξι σου.

Για εμενα, τα αυτοκίνητα δυστυχως εχουν γινει πάρα πολλά για να μπορεί πλέον να υπάρχουν μέρη σαν την βουτα. Πριν λιγα χρόνια απο την βούτα περναγαν "αμέριμνα" αυτοκίνητα με συχνότητα 1 το πεντάλεπτο. Τωρα 10 το πενταλεπτο. Ολοι πανε βούτα..

Κάθε φορα που τυχαίνει να περναω (σπάνια πια, νορμαλ και δεξια) πάντα υπάρχει κάποιος κ@υλομενος που θα ερθει να κολήσει απο πίσω μου ενω εχει οοοοοοολο το χωρο απο αριστερα. Γιατι? Τι θέλει να δείξει? Ποσο γρηγορος, μαγκας ειναι και ποσο φτιαγμένο αμαξι εχει? Παλια ποτέ δεν γινοταν αυτο. Υπήρχε σεβασμός! Τωρα, κυριως υπαρχουν κομπλεξικα ατομα που θελουν να (ε)πιδηχτούν.

Μιχαλη και εγω μαζί σου ειμαι. Αλλαξαν ομως τα πράγματα.. Βουτα ηταν και παει.... Rolling eyes Crying or Very sad Πάλι καλα που μενουν οι αναμνήσεις.
p206Mike - Πεμ 20 Ιαν 2005, 12:19:56
Θέμα δημοσίευσης:
To φαινόμενο πάντως, και αν κάνω λάθος διορθώστε με, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις (ας το πούμε και μόδα), από τον καιρό παρουσίασης της ταινίας 2fast2furius και συν κάτι ψηλά από την εμφάνιση του ΝFS Underground...

(Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο γνωστό από τα παλιά....)

Συγκεντρώσεις και μετατροπές υπήρχαν πάντα, αλλά όχι και έτσι....

Θέλω γνώμες σχετικά με το θέμα της έξαρσης που παρατηρήθηκε μετά την προβολή της ταινίας, το χουμε συζητήσει και με φίλους και συμφωνήσαμε πάνω σε αυτό...εσείς τι λέτε..?
LuNa - Πεμ 20 Ιαν 2005, 12:31:19
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχάς να πω ότι είμαι κατά της κατάσχεσης των αυτοκινήτων και το θεωρώ αντισυνταγματικό
όμως να από την άλλη να προσθέσω ότι η έννοια της Δημοκρατίας έχει λιγουλάκι ξεφτιλιστεί με αποτέλεσμα ο κάθε ένας να την καταχράται
Η ελευθερία του καθενός στις ενέργειες και πράξεις του, σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του δίπλα του που τον καταπατά.

και θέτω την εξής απορία....
οι περισσότεροι από εσάς είστε πολύ καλοί οδηγοί με εμπειρία και ότι άλλο επιπλέον χρειάζεται για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε τέτοιου είδους οδήγηση αναίμακτα (και δεν το λέω ειρωνικά αλλά πολύ σοβαρά)
ΟΜΩΣ....
ας μου πει κάποιος, με ποιό τρόπο μπορεί να προστατευτεί ένας οδηγός που δεν είναι σαν εσάς αλλά έχει μόνο την κα*λα να γίνει όταν ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ σαν εσάς!
ας μου πει κάποιος με ποιό τρόπο ο άν8ρωπος των 18 ετών που είναι καθ όλα ενήλικας και μπορεί και ψηφίζει και ΜΟΛΙΣ έχει βγάλει το δίπλωμα του, ποιός και πως θα τον προστατέψει από την αμάθεια του που μπορεί να τον οδηγήσει σε βλακώδη οδική συμπεριφορά!

Γιατί δε φαντάζομαι να διαφωνείτε ότι άλλη εμπειρία έχεις στα 18........ άλλη στα 25.... άλλη στα 30 κλπ κλπ
Προσωπικά μου γυρνάει το μάτι ανάποδα όταν βλέπω "ΠΑΙΔΑΚΙΑ" να κάνουν καγκουριές!

Δεκτές και οι Splat τούλες σας, αλλά ας μου απαντήσετε Razz
klain - Πεμ 20 Ιαν 2005, 14:19:49
Θέμα δημοσίευσης:
@p206mike

Πράγματι...
Το fast and the furious (και αργότερα το 2fast) μαζί με το NfsU kai NfsU2 βοήθησαν τα μάλιστα στην εξάπλωση της καγκουριάς...

Ακόμα και απο το φόρουμ μας να δείτε.. προσέξτε θέματα... προσέξτε ημερομηνίες... προσέξτε και ημερομηνίες κυκλοφορίας παιχνιδιών...

Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι lambo doors και το lowrider... (σαν παράδειγμα όχι ότι δεν είναι ωραίες μετατροπές)
Είναι δύο xtra στο NfsU2 τα οποία ΤΣΟΥΠ εμφανίστηκαν και στην ελλάδα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού... εμφανίστηκαν και στο φόρουμ μας αμέσως και μάλιστα πολλοί σκέφτονται την αλλαγή (προσωπικά γουστάρω τρελά lambo doors ΝΑΙ ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ απο το παιχνίδι... (και απο ενα cc που είδα γ@μιστερό)

Να μήν αναφέρω δεδομένα πλέον πράγματα του στύλ neon, τούμπανα, xtra large spoilers, etc...

Να διευκρινήσω και πάλι πως δεν αναφέρομαι στις παραπάνω μετατροπές ώς "άσχημες" απλά ώς επηρεασμένες απο ταινίες και παιχνίδια...

Μιλώντας για θεσσαλονίκη μπορώ να παρατηρήσω την "μόδα" του carre four (σταυροδρόμι για τους αδαείς) Όπου θα δούμε ένα κάρο καγκουράκια με λαχανί πάπιες να τρώνε τα καημένα τα λάστιχα τους... Άλλο ένα κάρο lada με spoilers kai μπουριά.. και μία μικρή συμμετοχή "σοβαρών" φτιαγμένων αυτοκινήτων χωρίς εμφανισιακές υπερβολές άλλα με "δύναμη" στον τροχό...
Όλο αυτό ξεκίνησε επίσης απο την εποχή του the fast and the furious...

Γενικά όλοι επηρεαζόμαστε εκ των πραγμάτων απο μόδες κτλ... και κάποιες φορές μπορεί να ξεφεύγουμε...
Ronin - Πεμ 20 Ιαν 2005, 14:38:15
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Ronin έγραψε:

Αυτοκίνητα εταιρικά δεν μπορούν να κατασχεθουν για τον απλουστατο λογω οτι θα μπουν σε δικη με την εταιρεία η οποία απλούστατα θα επικαλεστει οτι το οχημα το χρησιμοποιεί για τους πωλητές, τους διευθύνοντες κτλ... Η περιπτωση να χασει την δικη η εταιρεία ειναι ελαχιστες.. Το ιδιο φυσικά ισχύει και αν το αμαξι δεν ηταν ιδιοκτησιας του οδηγού. Πχ Αν εγω δανειστω το αμαξι σου και με πιασουν πολύ δυσκολα θα κατασχέσουν το αμάξι σου.

Ευχαριστώ για την επεξήγηση Πάνο,δεν τη γνώριζα αυτη τη λεπτομέρεια περι εταιρικών.
MEMsound - Πεμ 20 Ιαν 2005, 14:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Βρησκω την κατασχεση του αυτοκινητου απαραδεκτη.
Θες να τιμωρησεις καποιον για αυτο που εχει κανει.
Πολυ ωραια (δεν εξεταζουμε προς το παρον αν πρεπει κλπ).
Υπαρχει η χρηματικη ποινη, η φυλακιση (εξαγορασιμη και μη....)
Εδω ομως υπαρχει και ο αντιλογος οτι ολοι λαδωνονται και οτι επειδη τελικα κανεις δεν πληρωνει τα προστιμα ερχεται και σου λεει "θα σου κατασχω το αυτοκινητο (πραγμα που "ποναει" περισσοτερο...) στην περιπτωση που διεπραξες την ταδε παραβαση και ετσι θα σε φοβισω και ισως τελικα σε αποτρεψω απο το να το κανεις.
Δεν νομιζω οτι ο εκαστοτε δικαστης/τροχαιος κλπ κλπ θελει να κανει συλλογη απο κατασχεμενα αυτοκινητα (ειναι παρανοικα αρρωστημμενο κατι τετοιο...). Μαλλον το βρησκουν πιο δραστικο. Ισως και να ειναι.
Παντως τα λιμανακια δεν ειναι οπως ηταν καποτε...
Οπως επισης και οι κοντρες δεν ηταν οπως ηταν.
Μου φαινεται πως διακατεχει τους περισσοτερους μια κακια για τον αλλο οδηγο.
Τελος παντων δεν νομιζω πως οι κοντρες στους δρομους ειναι ευκολο να σταματησουν ιδιως τωρα που ολο και περισσοτεροι εχουν γρηγορα αυτοκινητα.
Θυμαμαι το 97 οταν πρωτοπηρα το διπλωμα οδηγουσα ενα fiatακι 127 900αρι με 49μουλαρακια. Με εκεινο επαιζα και οι περισσοτεροι συνομιλικοι μου ειχαν κατι αντιστοιχο (βλ. yugo κατι seat, ενα uno κλπ) και απο οσο θυμαμαι ολονων μας το ονειρο ηταν ενα rallye οταν θα μαζεψουμε λεφτα.... (γιατι ακομα οι δοσεις δεν ηταν τοσο διαδεδομενες)
Τωρα με το που βγαλει καποιος το διπλωμα παει και βουταει ενα οποιοδηποτε 1400αρι πχ 206 με τα 90 αλογακια, που ειναι πυραυλακι στα χερια του, με απειρες δοσεις και στανταρ η πρωτη του βολτα θα ειναι προς παραλιακη.
Παιδεία για να μην σκοτωμαστε δεν υπαρχει.
Ουτε και καποιος μαγικος τροπος.
Πιστες για να μαθουμε να οδηγουμε και να ξεκ..λωνουμε υπαρχουν και ουτε κοστιζουν ουτε ειναι μακρια.
Θα μου πειτε δεν εχουν την αιγλη και τον χαβαλε των Λιμς ή του Park...
Δεκτο εχουν ομως ασφαλεια...!
Και ισως αν ο κοσμος στραφει προς αυτες, οχι απαραιτητα με αγωνιστικο αυτοκινητο, αλλα ακομα και με το κοινο φτιαγμενο ή μαμα αμαξακι του να αποκτησουν και τζερτζελε.
Ydwr - Πεμ 20 Ιαν 2005, 17:02:33
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως το ειπες Μανθο. Το να σου κατασχέσουν το αμαξι πονάει!!! Γι αυτο και το κάνουν. Βεβαια αλλους τους πονάει λιγοτερο γιατι μπορει την επομένη να πανε στην οποια αντιπροσωπεια και να πάρουν αλλο.

Ισως η αφαίρεση διπλώματος ή/και η παρακράτηση αυτοκινήτου για ορισμένο διάστημα να δουλευε καλυτερα. Αλλο να θεωρείς οτι πάει το αμάξι το έχασα και αλλο να λές δεν θα το έχω για ένα 6μηνο.

Βεβαια και πάλι, και ο μη εχων διπλωμα πάλι θα οδηγησει γιατι ημαστε Ελληνάρες και "ποιος θα με σταματήσει τώρα μωρε....?"

Ε, άμα τον πιάσουν ας τον υποχρεώσουν σε κοινοτικη εργασια (που λενε και στο Αμέρικα). Να καθαρίζει δημόσιες χεστρες για 2 μήνες Exclamation Twisted evil

Για εμενα στην Ελλαδα δεν προκειτε να λειτουργήσει ποτε κανένα μέτρο.

teoman έγραψε:

Εγώ έχω μια μικρή απορία:Από την στιγμή που όταν κάποιος προκαλέσει ή εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα (με θύματα ή χωρίς),και δεν τιμωρείται,δεν διώκεται ποινικά γιατί θεωρείται εξ αμελείας,και ασφαλώς δεν γίνεται λόγος για κατάσχεση του οχήματος που προκάλεσε το ατύχημα,γιατί να τιμωρείται με κατάσχεση περιουσίας η επικίνδυνη οδήγηση?Δηλαδή τιμωρούν την πρόθεση και όχι την πράξη?Προληπτική πολιτική?

Αλλο ο φονος (παρατραβηγμένο το ξέρω) εξ'αμελειας και άλλο ο εκ προθέσεως. Ετσι λειτουργει όμως. Δηλαδη εσυ κάποιον που ξέρουν οτι έχει πρόθεση να σκοτώσει, και τον πιάσουν δεν θα θες τιμωρία ίση με το να έχει ήδη σκοτώσει? Η επικίνδυνη οδήγηση θεωρείτε λοιπον για το νόμο πρόθεση για εμπλοκή σε ατύχημα/ δυστύχημα...

Και ανοίγει μια τεράστια κουβέντα. Πριν αρχίσουμε ομως να έχουμε κατα νου οτι όλοι οι νομοι έχουν φτιαχτει με βάση τον μέσο ανθρωπο. (πχ αν ο καθένας μαμουσε 10χρονα δεν θα υπήρχε νόμος παιδεραστίας. Αν ο καθενας ηταν Σουμάχερ πιθανον να μην υπήρχε ανάγκη για τέτοιους νόμους)

p206Mike έγραψε:
Kαι αν προσθέσεις σε όλα αυτά ότι οι επικίνδυνες νταλίκες εξακολουθούν και κυκλοφορούν σαν τρελές στις Εθνικές οδούς, αλλά και τα ΚΤΕΛ παραβιάζουν κατ επανάληψη τα όρια και γενικότερα τον ΚΟΚ, βγάλε συμπέρασμα...

Να μας πουν και πόσες νταλίκες βρήκαν ακατάλληλες και τις κατέσχεσαν και το ξανασυζητάμε... Evil

Συμφωνω μαζι σου Μικέ αλλα γιατι το πρώτο πραγμα που κάνουμε ειναι να κοιτάμε μακρυα απο τα οπισθια μας?
Δηλαδή αν εμενα με πιασουν να κανω διαρρηξη σε ενα σπίτι να γυρίσω να τους πω: Γιατι δεν πιανεται τον Πάσαρη?

Για εμενα, πρωτα κοιτας να εισαι εσυ ο ιδιος σωστος και μετα ολους τους αλλους Wink
netblaster - Πεμ 20 Ιαν 2005, 17:46:31
Θέμα δημοσίευσης:
Με μια λεξη... Π Ι Κ Ρ Α ! ! !

Η κατασταση ειναι ανεξελεγκτη!!! Ωραια, πριν καποια χρονια υπηρχαν 3 στους 100 που ειχαν τη δυνατοτητα και την τρελλα να φτιαξουν το αμαξι τους και (οπως λεει και ο πατερας μου...) "ξερεις ποσα αμαξια κυκλοφορουσαν τοτε???"!!! Οσο ανεβαινε το βιωτικο επιπεδο μας και "ανοιγε" η αγορα αυτοκινητου οι 3 εγιναν 10 και κατι οι ταινιες, κατι τα παιχνιδια, οι 10 εγιναν...110!!! Το θεμα ειναι οτι τα 2/3 αυτων ειναι οι καγκουρες (κατι σαν τους χουλιγκαν στα γηπεδα) και οι ασχετοι-επιδειξιες-φραγκατοι-τρεντυ που παιρνουν στο λαιμο τους και ολους εμας!!!
Και μετα βγαινουν και ολοι οι κυριοι που εχουν την εξουσια και κανουν καταχρηση αυτης!!! Μηπως ομως και αυτοι εχουν τη φωλια τους λερωμενη??? Για θυμηστε μου, στο ενα απο τα τελευταια δυστυχηματα στη Βουλιαγμενης μηπως οι πρωταγωνιστες ηταν μπατσοι??? Και μηπως αυτο το καλυψαν με το αλλο δυστυχημα, λεγοντας ποσο επικινδυνο ειναι το νιτρο και οτι μπορει να προκαλεσει εκρηξη, τσουναμι ή ξερω 'γω τι αλλο κλπ κλπ??? Γιατι το αλλο που μου ειπε ενας θειος μου μπατσος?!?!? "Βγαλε την εξατμιση, μου λεει, γιατι κανει θορυβο και μπορει να σε γραψουν"!!! "Ναι, του λεω, αλλα εχω δει και δικα σας μπατσικα με εξατμισεις!!!" "Αυτα τα εχουμε για τις καταδιωξεις", μου λεει (τα Xsara και τα Χantia...)!!! AAAAAAAAAAAΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...(με παχυ 'Χ')
Και μετα σου λενε, αν κανεις παραβαση θα σου παρω και το αμαξι!!! Θα με γαμ...που θα με γαμ..., θελουν να στηθω και στα τεσσερα δηλαδη?!?!? Ε οχι ρε φιλε... Δηλαδη οτι του ξημερωνει του καθενος θα το τρωμε στη μαπα εμεις??? Και μετα πηγαινω ταξιδι με το θειο μου, το μπατσονι, και 200αριζει χωρις φοβο και παθος...
Ε Λ Ε Ο Σ...
Ghost Dog - Πεμ 20 Ιαν 2005, 17:58:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου,σε αυτο που διαφωνω (λιγο ομως,οχι καθετως!!!) ειναι το παρακατω
LuNa έγραψε:
........Γιατί δε φαντάζομαι να διαφωνείτε ότι άλλη εμπειρία έχεις στα 18........ άλλη στα 25.... άλλη στα 30 κλπ κλπ..........

Σημασια εχουν οι εμπειριες και τα χιλιομετρα που εχεις κανει (μπορει καποιος 19αρης ας πουμε να εχει 40000χιλιομετρα στο <<ενεργητικο>> του και να ειναι <γατος>)
Σε γενικες γραμμες παντως εχει ισχυ αυτο που λες... Wink
christhehealer - Πεμ 20 Ιαν 2005, 19:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
la Luna έγραψε:
ας μου πει κάποιος, με ποιό τρόπο μπορεί να προστατευτεί ένας οδηγός που δεν είναι σαν εσάς αλλά έχει μόνο την κα*λα να γίνει όταν ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ σαν εσάς!
ας μου πει κάποιος με ποιό τρόπο ο άν8ρωπος των 18 ετών που είναι καθ όλα ενήλικας και μπορεί και ψηφίζει και ΜΟΛΙΣ έχει βγάλει το δίπλωμα του, ποιός και πως θα τον προστατέψει από την αμάθεια του που μπορεί να τον οδηγήσει σε βλακώδη οδική συμπεριφορά!

Θα σου πω μία wonderfull R'nR ιστορία...

Aπό τα 7 του μέχρι τα 15 του, θα κάθετε τα ΠΣK με την μαμά και τον μπαμπά στον καναπέ βλέποντας στο υπεσύγχρονο Home Cinema, αμερικάνικες ταινίες και θα αντιλαμβάνεται τη ζωή μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή που πρέπει να έχει πάντα το καλύτερο αυτοκίνητο και την πιο ξανθιά γκόμενα με τα μεγαλύτερα βυζιά...

Στα 16 του θα πάει το Σάββατο με τους φίλους του μέχρι τα Goody's της γειτονιάς, "μέχρι τις 10.00 το βράδυ ρε μαμά, σε παρακαλώ!!!"... Eκεί θα του πάρεις το πρώτο του κινητό για να ξέρεις που είναι το παιδί και να μην ανυσηχείς μωρέ... ξεχνόντας ότι στην ηλικία του εσύ δεν είχες κινητό και μη σου πω που είχες γραμμένη την ανησυχία της γιαγιάς του...

Mετά θα περάσει στο πανεπιστήμιο και ένα ωραίο βράδυ εκεί που θα κάθεσε ως μαμά Luna με τον σύζυγο Lunas, θα έρθει και θα σου ζητήσει να του πάρεις αυτοκίνητο. Θα σου πει ότι πήρε και ο Tάκης ο Σουγιάς και του έφαγε την γκόμενα, γιατί ως γνωστόν οι γκόμενες θέλουν πάντα ρόδα. Στην αρχή θα πεις "AΠOKΛEIETAI!!!". Tην Παρασκευή το βράδυ, θα πάτε επίσκεψη στους Σουγιάδες, όπου ο μπαμπάς Σουγιάς θα υπερηφανεύεται για το υπεραυτοκίνητο που πήρε στο καμάρι του και πόσο καλός μπαμπάς είναι... Eίναι ζήτημα χρόνου να βρεθείτε στην αντιπροσωπεία για "ένα μικρό μωρέ, για να πηγαινοέρχεται στο Πανεπιστήμιο και να μην ταλαιπωρείται με τα λεωφορεία"...

Όπως είναι και ζήτημα εβδομάδων, ένα Σαββατόβραδο στην καφετέρια, ν' ανάψει η συζήτηση με τον Tάκη τον Σουγιά, μπροστά στις υποψήφιες γκόμενες, για το ποιος έχει καλύτερο αμάξι και ποιος είναι καλύτερος οδηγός. Στην διαδρομή μέχρι το club στην παραλιακή και έχοντας δίπλα του την Σούλα, στο πρώτο φανάρι τα έχει στήσει ...

Tα υπόλοιπα μπορείς να τα διαβάσεις πιο πάνω.

Ποιος και πως θα τον προστατεύσει, τον υιό Lunas Question Wink Razz
Lef205 - Πεμ 20 Ιαν 2005, 21:31:30
Θέμα δημοσίευσης:
p206Mike έγραψε:
To φαινόμενο πάντως, και αν κάνω λάθος διορθώστε με, πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις (ας το πούμε και μόδα), από τον καιρό παρουσίασης της ταινίας 2fast2furius και συν κάτι ψηλά από την εμφάνιση του ΝFS Underground...

(Φυσικά και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμένο γνωστό από τα παλιά....)

Συγκεντρώσεις και μετατροπές υπήρχαν πάντα, αλλά όχι και έτσι....

Θέλω γνώμες σχετικά με το θέμα της έξαρσης που παρατηρήθηκε μετά την προβολή της ταινίας, το χουμε συζητήσει και με φίλους και συμφωνήσαμε πάνω σε αυτό...εσείς τι λέτε..?

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!Και εγω πιστευω οτι μια ταινια,ενα παιχνιδι υπολογιστη και 2 περιοδικα "εκαναν τη ζημια".Μπορει να ακουγομαι συντηρητικος,αλλα αν σκεφτειτε προ δεκαετιας ολοι ηξεραν τι γινονταν καθε Πεμπτη στη Βουτα Λιμανακια και πιο παλια στο Υγεια,ολοι ηταν υποψιασμενοι,αλλα ακομη και οι μπ@τσοι εκαναν τα στραβα ματια γιατι ο κοσμος ηταν λιγος και συνειδητοποιημενος.Τωρα με παρωτρινση περιοδικων ταινιων κλπ ολοι βαζουν ζαντα και μπουκα κατεβαινουν Λιμανακια για να πουν οτι "χθες ειμασταν για κοντρες" και μπας και τους παρουν και καμια φωτογραφια και δουν τα μουτρα τους στο επομενο τευχος.Και λογικο ειναι πως οταν πλεον κατεβαινουν 100 αυτοκινητα και οχι 50 οπως παλια,να μην καθονται και οι μπ@τσοι με σταυρωμενα χερια.Η καγκουρια σε πολλους ειναι χρονια παθηση,ολοι φωναζουν για πιστα.,40 ευρουλινια λοιπον στα Μεγαρα και καθεσαι απο το πρωι μεχρι το βραδυ.Παει κανεις?????Τελος καποιος ειπε οτι δεν εχει κανεις το δικαιωμα να σου παρει το αυτοκινητο,Ας μην εκανες μαλ***ες να μην στο επαιρναν.Συγνωμη για το εντονο υφος μου.
sps - Πεμ 20 Ιαν 2005, 21:39:40
Θέμα δημοσίευσης:
Για το θεμα της πιστας που θιχτηκε στην αρχη, δε νομιζω οτι αυτη ειναι αιτια για να σταματησουν οι κοντρες.

Οι τυποι αυτοι γουσταρουν το παρανομο και το κυνηγητο ενδεχομενως με τους τροχαιους.
Γι αυτο το εκαναν, το κανουν και θα το κανουν και στο μελλον.
Εχετε δει ποτε τον Καταραμενο να εχει λαβει μερος σε αγωνες dragster?
Αν ναι κανα 2 φορες το εχει κανει, πολυ ελαχιστο ποσοστο σε σχεση με τις παρανομες κοντρες που κανει καθε βραδυ εδω και 20 χρονια.

Και στο κατω κατω, στην Αγγλια που καθε γειτονια εχει και πιστα, κοντρες δε γινονται παρανομες?

Επισης ενα δευτερο θεμα που θελω να θιξω ειναι ολα αυτα τα (σ.σ sps: αχαρακτηριστα για μενα) περιοδικα τυπου burn out, power, max power drift κλπ, που ασχολουνται εκτενως με τις παρανομες κοντρες και ασχολουνται μονο με το πειραγμα του κινητηρα, για το πως θα κερδισεις την κοντρα. Αφηστε που εχουν καθε μηνα ρεπορταζ απο τα στεκια των κοντρακιδων.(σ.σ sps:Για αναρτηση και φρενα ουτε ενα αρθρο φυσικα!)
Με τετοια πλυση εγκεφαλου λοιπον που κανουν στους ταυλογκαζους πιτσιρικαδες και οχι μονο, οι κοντρες θα παραμενουν αντι να φθινουν.
volvos - Πεμ 20 Ιαν 2005, 22:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
φιλε μου υπαρχει μια ολοκληρη αγορα που στηριζεται σε αυτα και στο πως θα ψησουν το καθε μαλακισμενο να βαλει σκουπα-προγραμμα-εξατμιση και να παρει 100αλογα η να βαλει νιτρο και να παρει 300 η να το χαμηλωσει 10ποντους να τον κοιτανε ολοι κλπ κλπ....

παντου τα ιδια γινονται π.χ ποδοσφαιρο καποιοι δεν τα παιρνουν απο τους φιλαθλους ειτε απο εισιτηρια ειτε απο στοιχημα ειτε απο μετοχες της ομαδας σας????

χρηματιστηριο? καποιοι δεν σου ταζουν 200% το χρονο π.χ

το θεμα ειναι σε ποιον απευθυνονται και ποιο ειναι το διανοητικο επιπεδο αυτων που παραμυθιαζουν......

οπως ειχα ακουσει μικρος στη θαλασσα επιπλεουν οι φελλοι, αυτοι που ξερουν κολυμπι και αυτοι που καβαλανε τους φελλους....

επισης ο καταραμενος που λετε δεν τρεχει σε αγωνες γιατι ειναι πιγμενος στα χρεη ο κυριος και δεν εχει μια....και οχι γιατι δεν θελει.
το ψωνιο πεθαινει τελευταιο!
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 08:58:31
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
.....
la Luna έγραψε:

La? χοχοχο
μου άρεσε αυτή η ποιητική αδεία!

christhehealer έγραψε:

.....................................................

Για όλους αυτούς τους λόγους.... εγώ θα κάνω ΚΟΡΑΚΛΑ! Razz Razz
MEMsound - Παρ 21 Ιαν 2005, 09:36:28
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Επισης ενα δευτερο θεμα που θελω να θιξω ειναι ολα αυτα τα (σ.σ sps: αχαρακτηριστα για μενα) περιοδικα τυπου burn out, power, max power drift κλπ, που ασχολουνται εκτενως με τις παρανομες κοντρες και ασχολουνται μονο με το πειραγμα του κινητηρα, για το πως θα κερδισεις την κοντρα. Αφηστε που εχουν καθε μηνα ρεπορταζ απο τα στεκια των κοντρακιδων.(σ.σ sps:Για αναρτηση και φρενα ουτε ενα αρθρο φυσικα!)
Με τετοια πλυση εγκεφαλου λοιπον που κανουν στους ταυλογκαζους πιτσιρικαδες και οχι μονο, οι κοντρες θα παραμενουν αντι να φθινουν.

Σε ΜΕΡΙΚΑ απο αυτα τα περιοδικα υπαρχουν τεχνικα αρθρα αλλα λιγα σχετικα.
Επειδη τα αγοραζω θα σου πω οτι η πλυση γινεται μονο σε οσους θελουν να την δεχτουν.
Δυστυχως ειναι πολλοι...
Παρολα αυτα υπαρχουν ενα σωρο αλλα περιοδικα που εχουν σαφως πιο τεχνικο χαρακτηρα πχ το R&D (αν το εχεις ακουσει) τα οποια ειναι τιγκα στην τεχνικη αναλυση, ομως η κυκλοφορια τους ειναι πολυ πιο περιορισμενη (ισως γιατι οι περισσοτεροι βαριουνται να διαβασουν κατι τετοιο).
Ειναι λιγο φαυλος κυκλος και ειναι στο χερι του καθενος να διαβαζει και να ενημερωνεται απο οπου νομιζει πιο σωστο. Στο κατω κατω δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις κατι.

LUNA έγραψε:
Για όλους αυτούς τους λόγους.... εγώ θα κάνω ΚΟΡΑΚΛΑ!

Ναι ναι ναι .... και να σου βγει σαν εσενα και να θελει να παρει το τοτε golf ή 206 και να αρχισει τις μοντιφες. Και μετα θα σου πει...: Γιατι εσυ δεν τα εκανες και αντε να την πεισεις οτι εσυ δεν ετρεχες, οτι ειχες την σκαστρα στο golfακι για ξεφυσαει στο χωρο του μοτερ και να το κρυωνει κλπ κλπ...
Λεμε τωρα....
Αμα το εχεις στο αίμα σου και gay να εισαι παλι θα τρέχεις....!
Το θέμα είναι μπορείς να ελεγξεις/συγκρατηθεις για το που / το ποτε / το πως / και με τι....?!?!? Exclamation Question Exclamation Question
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 09:43:46
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound. έγραψε:
Ναι ναι ναι .... και να σου βγει σαν εσενα και να θελει να παρει το τοτε golf ή 206 και να αρχισει τις μοντιφες. Και μετα θα σου πει...: Γιατι εσυ δεν τα εκανες και αντε να την πεισεις οτι εσυ δεν ετρεχες, οτι ειχες την σκαστρα στο golfακι για ξεφυσαει στο χωρο του μοτερ και να το κρυωνει κλπ κλπ...
Λεμε τωρα....
Αμα το εχεις στο εμα σου και gay να εισαι παλι θα τρεχεις....!
Το θεμα ειναι μπορεις να ελεγξεις/συγκρατηθεις για το που / το ποτε / το πως / και με τι....?!?!? Exclamation Question Exclamation Question

Embarassed Embarassed
oh well.....
η κόρη απ όταν γεννηθεί..... της Μάνας της θα μοιάζει! Twisted evil
Ο μπαμπάς θα έχει απλά φιλική συμετοχή Razz

Κοίτα.... όπως έχω τονίσει πολλάκις.... είναι θέμα παιδείας....
Θέλω να ελπίζω ότι όλοι εμείς.... θα μεγαλώσουμε παιδιά με περισσότερες γνώσεις απ τις δικές μας.... (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΝΟΥΝΟΥ! Καθότι γάλατα υπάρχουν πολλά, ΝΟΥΝΟΥ όμως, ΕΝΑ! Razz )
όπως είχε πει κι άλλος χρήστης σε άλλο θέμα, ίσως ώσπου να κάνω εγώ παιδί και να μάθει και να οδηγάει, τα αμάξια να... ΠΕΤΑΝΕ! Laughing
kanelj - Παρ 21 Ιαν 2005, 09:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Για το θεμα της πιστας που θιχτηκε στην αρχη, δε νομιζω οτι αυτη ειναι αιτια για να σταματησουν οι κοντρες.

Αυτο νομιζω οτι ειναι λαθος!
Ασχετα αν υπαρχει μια πιστα στα μεγαρα!Εκει ειναι πιστα για να πηγαινεις μια φορα το τριμηνο (και αν)!

Ξερετε πως το φανταζομαι εγω το ιδανικο?
Η πιο απλη αλλα εξυπνη λυση...
Μια πιστα (οχι απαραιτητα τεραστια) που να ειναι ΔΩΡΕΑΝ (οπως πχ υπαρχουν χωροι πιστες για skate με ραμπες κτλ γιατι να μην γινει μια πιο μεγαλη εκταση και για αυτοκινητα?).
Τι αποτελεσματα θα εχει αυτο?
Α)Οσοι θελουν να ξεπατωσουν το αυτοκινητο τους να το κανουν εκει μεσα
(τωρα γιατι να το κανουν αυτο εκει,αφου οι πιο πολλοι θελουν να τρεχουν στους δρομους γιατι τους αρεσει να κανουν φιγουρα στους αλλους κοιτα το αποτελεσμα "Γ"
Β)δεν θα σκεφτονται αυτο που πολλοι ηλιθια λενε ¨σιγα μην παω να σκασω λεφτα να παω να λιωσω το αμαξι μου αφου το κανω οπου θελω και στον δρομο"
Γ)θα μαζευει κοσμο η πιστα οχι μονο απο αυτοκινητα αλλα και απο θεατες που θα καθονται να βλεπουν τον καθενα να το λιωνει,να driftαρει να λιωνει λαστιχα!Ηδη βλεπω ολη την καγκουροπαρεα του club καθε βραδυ εκει και να λιωνουμε στο γελιο με τα τουρμπιδια που θα ακουμε!!!!Οτι καθομαστε και κοιταμε στα λιμανακια δηλαδη!
και εδω σκεφτειται το αλλο...:τα 3/5 των νεων απο 18 εως 25ετων
τους αρεσουν τα αυτοκινητα μαζι και μενα!και ρωταω το εξης:αν ξερω οτι διπλα στο σπιτι μου που βρησκεται η πιστα αυριο θα σκασει μυτη ενα evo VIIIIII και θα αρχισει να λιωσει τα λαστιχα του για την πλακα,εγω θα παω να πιω σαν βρακιασμενο νιατο καφεδια σε καφετερια???Μπααα!Ολοι οσοι δεν εχουν τι να κανουν και βαριουνται την ζωη τους-κυριολεκτικα και μεταφορικα(γιατι και για κυριολεκτικα μιλαμε πολλες φορες)-και να λιωνουν στις καφετεριες και να σκοτωνουν τον χρονο τους θα περνανε εκει την ωρα τους χωρις να ξοδευουν ουτε ενα ευρω!
Οσο και για κατι παιδακια που λιωνουν παντου γυρω μας πιωμενα και ναρκωμενα αν θελουν να οδηγουν σκοτωνοντας τους περαστικους ας πανε εκει να σκοτωσουν τον εαυτο τους και μονο!
Δ)Οσο για την δικαιολογια οτι πανε λιμς για να τους βγαλουν καμια φωτο το αυτοκινητο.....αν δεν θα ειχε μια τετοια πιστα οχι μονο φωτογραφους αλλα και κυνηγους ταλεντων τοτε δεν θα υπαρχουν πουθενα!
Ε)Προβλημα με μπατσεους δεν θα υπαρχει και θα σκανε και αυτοι απο το κακο τους που δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα για να γραψουν ροζοχαρτα

θελετε κι αλλα....?το αφηνω για το επομενο επεισοδιο....
Αλλα τι να λεμε τωρα...και που τα λεμε -λαθος ειναι σωστα ειναι-μονο εμεις που τα λεμε τα ακουμε!
ΕΛΛΑΔΑ
crusader - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:05:45
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε Γιάννη ατίθασο και αγανακτισμένο νιάτο!!!
Μπράβο όρεξη πρωί-πρωί Very happy

Πάντως πέρα από την πλάκα, εγώ τη βρίσκω πολύ σωστή την ιδέα σου και αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα εκεί θα το πίνω κι εγώ το καφεδάκι μου! Wink
ultra-one - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:10:44
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:

και εδω σκεφτειται το αλλο...:τα 3/5 των νεων απο 18 εως 25ετων
τους αρεσουν τα αυτοκινητα μαζι και μενα!

Γιατί σε εμάς τους "γέρους" δεν αρέσουν τα αυτοκίνητα?? Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Α ρε Γιάννη ατίθασο και αγανακτισμένο νιάτο!!!
Μπράβο όρεξη πρωί-πρωί Very happy

Πάντως πέρα από την πλάκα, εγώ τη βρίσκω πολύ σωστή την ιδέα σου και αν ποτέ γίνει κάτι τέτοιο, σίγουρα εκεί θα το πίνω κι εγώ το καφεδάκι μου! Wink

Τρελλή ιδέα!!!
Μόνο που αυτό σαν κατασκευή κοστίζει πολλά.... και ένας ιδιώτης δεν θα το κάνει ποτέ δωρεάν... και αν περιμένουμε από το κράτος.... αχαχουχα...

Θα μπορούσε λοιπόν ένας ιδιώτης.... που έχει τον σωστό χώρο..... να κάνει την πίστα.... να είναι δωρεάν.... και ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο να έχει....
Συνεργείο/α.... βουλκανιζατέρ.... πλυντήριο/α - λιπαντήριο/α.....και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ cafe....
Πως είναι ρε παιδάκι μου το village center..... Ε! ενα ανάλογο racing center!
Εκεί να δείτε ΓΛΕΝΤΙΑ!!!
LuNa - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:

Γιατί σε εμάς τους "γέρους" δεν αρέσουν τα αυτοκίνητα?? Question Question Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Shocked Shocked Shocked

Υποστήριξε μας Χάρη γιατί με βλέπω να δαγκώνω το αυτί κανενός Evil
ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΡΕ!!!

Laughing Laughing

(Με αυτό το πόστ πήρα το δεύτερο αστεράκι μου χιχι)
kanelj - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:23:13
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Τρελλή ιδέα!!!
Μόνο που αυτό σαν κατασκευή κοστίζει πολλά.... και ένας ιδιώτης δεν θα το κάνει ποτέ δωρεάν... και αν περιμένουμε από το κράτος.... αχαχουχα...

Θα μπορούσε λοιπόν ένας ιδιώτης....

Δεν κοστιζει τιποτα!Μια ελαχιστη υποδομη χρειαζεται μονο και ολα καλα!
Αλλα και να κοστιζε ολα τα λεφτα του καθε πολιτικου σκασιλα μου μεγαλη αν ειναι να μετραμε στατιστικα ποσοι εχουν σκοτωθει το 2004 ποσοι το 2005 και ποσοι σε ενα μηνα!

οσο για το αν θα το εκανς ιδιωτης.....εκει θα μας ξετιναζε κανονικα!
για το καλο της ανθρωποτητας θα το εκανε ή για να παρει οσα πιο πολλα μπορει?
μην απαντησεις δεν χρειαζεται.....

Παντως το θεμα ειναι σοβαρο και λυσεις υπαρχουν αλλα κανεις δεν ενδιαφερεται πραγματικα!Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ!
Ακομα και τα αυτοκινητα που μας περνουν,για το καλο μας το κανουν?
Ολα εχουν το οικονομικο κοστος τους!
Αυτη η χωρα ειναι μπαχαλο!
(και μην βγει κανενας και μου πει οτι δυσφημιζω την ελλαδα γιατι μονη της δυσφημιζεται.δεν χρειαζεται να το κανω εγω!)

ΥΓ:Πλακα πλακα με το παραπανω Post ελυσα ταυτοχρονα το θεμα ατυχηματα-οικονομικο της χωρας-ναρκωτικα-ψυχαγωγια.. Shocked Shocked Cool Cool
COOL ALEXIS - Παρ 21 Ιαν 2005, 10:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την Γιάννη!!!
Την αγαπάω την λατρεύω αυτή την χώρα αλλά ο λαός που την κατοικεί είναι εντέλως μα εντελώς απαράδεκτος!!!
Έχω καταντήσει να νομίζω πως εγώ είμαι ο απαισιόδοξος που τα βλέπει ΟΛΑ στραβά αλλά τελικά δεν είμαι μόνο εγώ!!!
Ξεκινήσαμε να συζητάμε περι κατασχέσεων αυτοκινήτων από τους αξιότιμους κύριους δικάστες!!! Ποιούς??? Αξιότιμος είναι αυτος που τηρεί και σέβεται τον νομο!!! Όχι αυτός που χρηματίζεται για να αφήσει ελεύθερους τους εμπόρους ναρκωτικών!!!
Θα μου πείτε ξεφεύγω!!! Βεβαίως και δεν ξεφεύγω!!! Είμαι έλληνας πολίτης πληρώνω τους φόρους μου κάνω το καθήκον μου και απαιτώ σεβασμό!!!
ΣΕΒΑΣΜΟ κυρίες και κύριοι!!! Τιποτα άλλο!!!
Σεβασμό στο δρόμο που κυκλοφορώ και πρεπει να είναι τέλειος!!!
Σεβασμό στο πρατήριο που θα πάω και θα έχει την σωστή τιμή!!!
Σεβάσμό από το περιοδικό που θα διαβάσω και δεν θα λέει σε 10 σελίδες
πως έχει ο Κατσαρομένος 666.66 άλογα και απλά θα αναφέρει ότι έχει αμορτισέρ βουτύρου από Dacia!!!
Σεβασμό στο κάθε τι!!!
Όχι γιατι έτσι επιβάλεται αλλά γιατί έτσι είναι το σωστό!!!
christhehealer - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:29:47
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι πολύ παλιά, πριν καμιά 15αριά χρόνια, το όνειρο κάθε πιτσιρικά ήταν να πάρει μηχανή. Aυτό που κατέληγε να πάρει, ήταν ένα παπάκι 50άρι, το οποίο έκανε 72 cc, έκοβε και την εξάτμηση και ήταν ο Θεός κι ο Δαίμονας της γειτονιάς. Tα Λιμανάκια ήταν Kυριακή πρωί και το show, είχε μόνο μηχανές. Tα αυτοκίνητα τα είχαν οι φλώροι από τα BΠ, με τα λεφτά του μπαμπά.

Tότε τα μέσα Mέσα Mαζικής Παραπλάνησης, έλεγαν και τι θα γίνει με το φαινόμενο και σκοτώνονται τα παιδιά μας στις κόντρες και να κάνουμε μια πίστα να μαζεύονται εκεί τα παιδιά, και δώστου ταινίες ο Διαλιανίδης, σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Πίστα δεν έγινε, ο θόρυβος κόπασε και πλέον κανένας δεν ασχολείται με τις μηχανές.

Tώρα η βαβούρα γίνεται για τα αυτοκίνητα, τα Λιμανάκια είναι Πέμπτη βράδυ, ο ντόρος από τα MMΠ παραμένει ο ίδιος. Ξανακούω τα ίδια πράγματα, απλά εκεί που άκουγα "μηχανές", τώρα ακούω "αυτοκίνητα".

Tο street racing υπάρχει ως φαινόμενο από την εποχή που η Sophia Loren, ήταν σύμβολο του sex. Eίναι αφελές να δαιμονοποιούμε, ταινίες, video games, περιοδικά. Aυτά απλά εκμεταλεύονται ένα φαινόμενο που ήδη υπάρχει για να κερδοσκοπήσουν.

Kάθε εποχή, έχει τις δικιές της μόδες, τους δικούς της δαίμονες και τις δικές της εμμονές. O Στρατισίνο έκανε παντιλίκια στην πλατεία του Ψυχικού στα νιάτα του ( από άρθρο του, στους 4T). O Iαβέρης για να ρίξει την κυρία Mαρκουίζου, την έκανε "μία βόλτα ala Iαβέρης" (δήλωση της ιδίας στο Drive). Kαι στους δύο τώρα τα Λιμανάκια φαίνονται "καγκουριές".

Xαλαρώστε. O Γιώργος με το παπί και την κομμένη εξάτμιση, που στα 16 του, ήταν ο αλήτης της γειτονιάς, τώρα είναι δικηγόρος, έχει Ducati που κάνει όσο ένα TypeR (και ένα τέτοιο) και είναι περιζήτητος γαμπρός για όλες τις μαμάδες που πριν 15 χρόνια τον έβριζαν.

Mόδα είναι και αυτή με τις "κόντρες στην Παραλιακή", θα περάσει σε λίγα χρόνια και θα έρθει κάποια άλλη.

Για σκεφτείτε και την Luna που θα έχει κάνει κόρη και θα νομίζει ότι γλίτωσε απ' όλα αυτά... όταν ένα βράδυ, εκεί που θα ετοιμάζει το βραδυνό φαγητό, θα ακούσει από 3 τετράγωνα μακρυά ένα υπόκοφο ντάπα-ντουπα από subwoofer που παίζει τον Mαζωνάκη της εποχής,... το νταπα-ντούπα να σταματάει κάτω από το σπίτι... την κόρη της να την φιλάει στο μάγουλο και να της λέει με νόημα "θα με πάει βόλτα ο Σάκης με το καινούργιο του 10006 Airplane Rallye. Mάλλον θ' αργήσω το βράδυ"... Laughing Laughing Laughing Laughing
crusader - Παρ 21 Ιαν 2005, 12:48:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Για σκεφτείτε και την Luna που θα έχει κάνει κόρη και θα νομίζει ότι γλίτωσε απ' όλα αυτά... όταν ένα βράδυ, εκεί που θα ετοιμάζει το βραδυνό φαγητό, θα ακούσει από 3 τετράγωνα μακρυά ένα υπόκοφο ντάπα-ντουπα από subwoofer που παίζει τον Mαζωνάκη της εποχής,... το νταπα-ντούπα να σταματάει κάτω από το σπίτι... την κόρη της να την φιλάει στο μάγουλο και να της λέει με νόημα "θα με πάει βόλτα ο Σάκης με το καινούργιο του 10006 Airplane Rallye. Mάλλον θ' αργήσω το βράδυ"... Laughing Laughing Laughing Laughing

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAA Exclamation Exclamation

αποκόλληση εντέρου,
ρήξη σπλήνας,
εξάρθρωση άνω-κάτω γνάθου...

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 21 Ιαν 2005, 13:03:13
Θέμα δημοσίευσης: Μπατσοι γουρ...
τι νομιζανε οι μπατσοι μπορουν να κανουνε οτι θελουνε υπαρχει και Θεος εκει επανω.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα και την εγκύκλιο που εξέδωσε δεν μπορούν τα οχήματα τα κατάσχονται στην περίπτωση που οι οδηγοί τους καταλαμβάνονται από όργανα της Τροχαίας να τρέχουν πλέον του επιτρεπομένου ορίου ή να οδηγούν υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών ή να κάνουν αυτοσχέδιους αγώνες ή επίδειξη ικανοτήτων. Τα οχήματα στις περιπτώσεις αυτές μπορεί να κατάσχονται, σύμφωνα με την ποινική νομοθεσία, μόνο εφόσον θεωρηθούν ως μέσα τέλεσης κακουργήματος ή πλημμελήματος το οποίο πηγάζει από δόλο.
Η κατάσχεση, κατά τον κ. Λινό, συνιστά ένα κατ` εξαίρεση επιτρεπτό περιορισμό του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας που κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα (άρθρο 17) και για τον περιορισμό αυτό πρέπει να τηρείται η αρχή της αναλογικότητας, σύμφωνα με το άρθρο 25 του Συντάγματος.
Ronin - Παρ 21 Ιαν 2005, 13:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
la Luna έγραψε:

Aπό τα 7 του μέχρι τα 15 του, θα κάθετε τα ΠΣK με την μαμά και τον μπαμπά στον καναπέ βλέποντας στο υπεσύγχρονο Home Cinema, αμερικάνικες ταινίες και θα αντιλαμβάνεται τη ζωή μέσα από τα μάτια του πρωταγωνιστή που πρέπει να έχει πάντα το καλύτερο αυτοκίνητο και την πιο ξανθιά γκόμενα με τα μεγαλύτερα βυζιά...

Στα 16 του θα πάει το Σάββατο με τους φίλους του μέχρι τα Goody's της γειτονιάς, "μέχρι τις 10.00 το βράδυ ρε μαμά, σε παρακαλώ!!!"... Eκεί θα του πάρεις το πρώτο του κινητό για να ξέρεις που είναι το παιδί και να μην ανυσηχείς μωρέ... ξεχνόντας ότι στην ηλικία του εσύ δεν είχες κινητό και μη σου πω που είχες γραμμένη την ανησυχία της γιαγιάς του...

Mετά θα περάσει στο πανεπιστήμιο και ένα ωραίο βράδυ εκεί που θα κάθεσε ως μαμά Luna με τον σύζυγο Lunas, θα έρθει και θα σου ζητήσει να του πάρεις αυτοκίνητο. Θα σου πει ότι πήρε και ο Tάκης ο Σουγιάς και του έφαγε την γκόμενα, γιατί ως γνωστόν οι γκόμενες θέλουν πάντα ρόδα. Στην αρχή θα πεις "AΠOKΛEIETAI!!!". Tην Παρασκευή το βράδυ, θα πάτε επίσκεψη στους Σουγιάδες, όπου ο μπαμπάς Σουγιάς θα υπερηφανεύεται για το υπεραυτοκίνητο που πήρε στο καμάρι του και πόσο καλός μπαμπάς είναι... Eίναι ζήτημα χρόνου να βρεθείτε στην αντιπροσωπεία για "ένα μικρό μωρέ, για να πηγαινοέρχεται στο Πανεπιστήμιο και να μην ταλαιπωρείται με τα λεωφορεία"...

Όπως είναι και ζήτημα εβδομάδων, ένα Σαββατόβραδο στην καφετέρια, ν' ανάψει η συζήτηση με τον Tάκη τον Σουγιά, μπροστά στις υποψήφιες γκόμενες, για το ποιος έχει καλύτερο αμάξι και ποιος είναι καλύτερος οδηγός. Στην διαδρομή μέχρι το club στην παραλιακή και έχοντας δίπλα του την Σούλα, στο πρώτο φανάρι τα έχει στήσει ...

Tα υπόλοιπα μπορείς να τα διαβάσεις πιο πάνω.

....το R n R Που είναι στην όλη φάση όμως?? Very happy Very happy Very happy
glf - Παρ 21 Ιαν 2005, 13:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Θα μπορούσε λοιπόν ένας ιδιώτης.... που έχει τον σωστό χώρο..... να κάνει την πίστα.... να είναι δωρεάν.... και ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο να έχει....
Συνεργείο/α.... βουλκανιζατέρ.... πλυντήριο/α - λιπαντήριο/α.....και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ cafe....
Πως είναι ρε παιδάκι μου το village center..... Ε! ενα ανάλογο racing center!
Εκεί να δείτε ΓΛΕΝΤΙΑ!!!

Δε θα το κάνει κανείς γιατί αν στουκάρει κανείς, τον ιδιοκτήτη του χώρου θα μπαγλαρώσουν...
ΝΙΚΟΣ - Παρ 21 Ιαν 2005, 16:10:25
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

ας απαντησει καποιος σε αυτο γιατι αν το κανω εγω θα φαω διαγραφη απο το club........ Evil Evil Evil Evil

Λοιπον θα απαντησω Γιαννη σε σενα και στους παραπανω για να τοποθετηθω σε αυτα που εγιναν μιας και δεν μου αρεσει οταν απευθηνοντε σε μενα να απευθηνοντε με το συγκεκριμενο συμβολο Evil .

Και εγω ειμαι κατα στο να περνουν ξενες περιουσιες οπως τα αυτοκινητα και μετα να τρεχεις να τα ψαχνεις σε διαφορες δημοπρασιες.Αυτο γινετε οταν υπαρχει λογος και αυτος ειναι αν κουβαλας ναρκωτικα-οπλα κτλ.Απο την αλλη οι συγκεκριμενοι κυριοι της Τροχαιας προσπαθουν να παταξουν ενα φαινομενο (τωρα θα μου πειτε τοσα και τοσα προβληματα υπαρχουν στην Ελλαδα..) και βρηκαν μια λαθος λυση.Απο την αλλη εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΕΦΕΤΖΙΛΙΚΗ (γιατι οι περισοτεροι πουλανε ΚΑΙ μουρη).Δεν λεω.....ολοι καποια στιγμη τρεξαμε και ρισκαραμε σε δημοσιο δρομο και θα το ξανακανουμε αλλα αυτο το ειδος η δηθεν κουλτουρα (γιατι κατα εκει εχει εξεληχθη το φαινομενο) εμενα δεν με βρισκει συμφωνω.Και εχω και παραδειγμα....Παιρνει ενας πιτσιρικας ενα Χ αυτοκινητο (θελετε με τον ιδρωτα του..θελετε με την βοηθεια της οικογενειας του) και ξεκιναει να το βαζει λεφτα.Να μια καλη τρυπητη δισκοπλακα....να μια σκουπα...να ενα χαμηλωματακι με ενα σετ ελατηρια (ποσο βλακες χωρις αμορτισερ τα οποια να δουλευουν σε μικροτερη διαδρομη) να ενα αξιεπαινο ηχοσυστημα (το οποιο ειναι καλυτερου απο αυτο που εχει στο σπιτι) και οι ποιο ματσωμενοι και σε μηχανικα απο ποιο ακριβα αυτοκινητα.Και του βγαινει λοιπον το Χ αυτοκινητακι που αγορασε με 3.5 εκατομυρια σε 4-5 αναλογα.Και φυσικα θα παει να κανει το εφετζιλικι του σε τετοιου ειδους μερη και θα μπει λιγο και στην στροφη να φανταξει το εργαλειο.Αν τον ρωτησεις λοιπον (γιατι λιγο πολυ εχουμε τον ιο του αυτοκινητου στο αιμα μας) γιατι δεν τρεχεις σε εναν αγωνα Question Θα λαβεις την απαντηση -εεε πολλα λεφτα χρειαζετε...Αλλα δεν σκεφτετε οτι αυτα τα λεφτα τα εχει προ πληρωσει σε ολα αυτα που εβαλε στο δικο του αμαξι (και φυσικα καλα εκανε και τα εδωσε γιατι εκει γουσταρε και ποιος ειμαι εγω να του κανω κουμαντο στην τσεπη) και του εχει βγει ενα καλο αγωνιστηκο.Απο την αλλη δικαιομα του του καθενος αλλα ρε φιλε γιατι δηλαδη τετοιου ειδους πραγματα και μαλιστα στο ιδιο παντα μερος να γινοντε οταν στο συγκεκριμενο δρομο περναν και ανυποψιαστοι οικογενειαρχες με τα μικρα ή ανθρωποι που μπορει να πανε στην δουλεια τους ή και στο σπιτι τους Question Δηλαδη τι να αποδειξουμε Question Το ποιος εχει το ποιο γρηγορο αμαξι Question Πανε σε εναν αγωνα ντραγκστερ ωραια και με τα μετρα ασφαλειας που υπαρχουν εκει και αποδειξετο.Θες να μας διξεις πως το βαζεις στο στην στροφη Question Πανε σε εναν αγωνα και δειξε μας.Εμεις εκει θα ειμαστε να σε χειροκροτησουμε.Και αν δεν φερεις και αποτελεσμα παλι θα επιβραβευσουμε την προσπαθεια σου.Πρεπει σωνει και καλα δηλαδη να μαζευτουμε στα Χ λιμς και να δειξουμε εκει μπροστα στον τοσο κοσμο και στις Χ χαζογκομενες που δεν ξεχωριζουν το ZASTAVA απο το SEAT και το μονο αμαξι που ξερουν ειναι οι BMW και MERCEDES καμπριο το πως στριβει με δαγκωμενη ταυτοτητα το εργαλειο Question Ε ΟΧΙ.Βρηκαν ενα τροπο οι στρουμφ και τον χρησιμοποιησαν.Δεν λεω οτι εχουν δικαιο.Δικαιο δινω στην Γενικη ιδεα και παταξη του φαινομενου των αυτοσχεδιων αγωνων σε δρομο πολυσηχναστο που πολλες φορες γινετε προς τερψην παρευρησκομενων.Για Χ λογο δεν ετρεξα σε καποια μορφη αγωνα ενω ειχα αυτοκινητο.Πηρα ενα αμαξι γρηγορο για να μπορω να προσπερναω με ασφαλεια τον Κυρ Γιωργη τον συνταξιουχο και την Δεσποινα του Σαββατοκυριακου που πανε αργα και αριστερα και να μπορω να φρεναρω οταν χρειαστει με καποιου ειδους ασφαλεια που μπορει να δωσει ενα τετοιο αυτοκινητο.Ναι και βεβαια θα κινηθω γρηγορα και θα το πατησω...Εκει που βλεπω στις δυο στροφες οτι δεν ερχετε αλλος απο απεναντι και φυσικα παντα με ασφαλεια.Θα το πατησω ακομα σε μια ορεινη διαδρομη απο τις τοσες που εχει ο τοπος μας οπου θα εχει λιγη κινηση και φυσικα οταν θα εχω τα χρηματα για λαστιχα θα παω και σε μια πιστα να μαθω να το στριβω λιγο καλυτερα.Μεχρι εκει.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΕ Χ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΦΕ.Το αγορασα για να κανω το δικο μου το γουστο και οχι καποιων που θα με επιβραβευσουν σε δημοσιο δρομο χωρις ιχνος απο μετρα ασφαλειας και καποιων που αν φυγω και το χτυπησω θα πουνε σιγα τον κουλο.(Γιατι ετσι θα πουνε και καλα κανουν.Δεν το πληρωσανε αυτοι).Πηγα στο Αιγινιο που ειναι πιστα (αν και εγκαταλελημενη) και οταν ειδα τον κοσμο που ειχε παει για τον ιδιο σκοπο να εχουν κανει πηγαδακια στην μεγαλη ευθεια και να περναει ξυστα το Μ3 απο τα ποδια τους σηκωθηκα και εφυγα.Γιατι πολυ απλα δεν υπηρχαν μετρα ασφαλειας.Τωρα θα μου πειτε γιατι σκαω για τους αλλους....Γιατι αν και οταν συμβει το μοιραιο και εισαι εκει να το δεις τοτε θα σου πω εγω ποσες μερες θα κανεις να συνελθεις απο το σοκ του διαμελησμου που ετυχε να δεις και ποσες φορες θα τρεξεις σε ψυχολογους.

Αυτα ηθελα να πω με σεβασμο σε οσους τα διαβαζουν και φυσικα αυτα ειναι δικια μου τοποθετηση επι του θεματος.

Μιχαλη μου και στην Αθηνα να ζουσα σε πληροφορω οτι δεν υπηρχε περιπτωση να παω σε αυτοσχεδιους αγωνες.Τα καναμε και εμεις αυτα (σε μικροτερο βαθμο εδω στην Κοζανη παλιοτερα) αλλα δεν με αντιπροσωπευουν σαν ατομο.Μου αρεσει να παω σε εναν αγωνα και να καθομαι να βλεπω τους Πραγματικους οδηγους που προσπαθουν απεναντι στον ποιο αδιαλακτο κριτη το χρονομετρο να κανουν την προσπαθεια τους ειτε αυτοι λεγοντε Ευσταθιου-Κυρκος ειτε Γιαννακης Χ που τρεχει πρωτη φορα και δεν τον ξερει κανενας.

Αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα Cool

Υ.Γ.Επειδη δεν γινετε ολοι μας να συμφωνουμε...και επειδη κατι τετοιο ειναι και ανθρωπινο το οτι δεν θα συμφωνησουμε με τον Χ δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να τον σεβομαστε και να του ''μιλαμε'' οπως ακριβως και εκεινος.Ποσο μαλλον οταν δεν τον ξερουμε και καλα.Τετοιου ειδους Evil πιστευω οτι δεν εχουν θεση σε τετοια δημοσια συζητηση.
Ghost Dog - Παρ 21 Ιαν 2005, 21:19:23
Θέμα δημοσίευσης:
Μη μου τσιτωνεις αγορινα μου... Very happy Laughing
Παντως συμφωνω σε αυτο που ειπε ο Μιχαλης... Very happy
Δεν παμε για να δουμε κοντρες... Ξεκιναμε, βαζουμε τις rapεριες μας και βολταρουμε διπλα απο την παραλια (με αυτο το <<ωραιο>> θαλασσινο αερακι, τους μεγαλους δρομους με τους φοινικες στο διαχωριστικο που σε προδιαθετουν ευχαριστα και νομιζεις οτι εισαι καπου αλλου...) με σκοπο να απολαυσουμε τη βολτα,να φαμε τιποτα σουβλακια και αλλες τετοιες μ@λ@κιες, να χαζεψουμε καθως και να σχολιασουμε κανα αλλο φτιαγμενο τουτου εεεε.. και να κανουμε και καμια μικρο-καγκουρια...
Φυσικα ομως συμφωνω και με αυτο:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Υ.Γ.Επειδη δεν γινετε ολοι μας να συμφωνουμε...και επειδη κατι τετοιο ειναι και ανθρωπινο .....................................
Wink
Ξεκαρφωτο: Μουν@ρ@ ειναι η ατιμη η Κλειω (clio) Shocked Very happy
darampa - Παρ 21 Ιαν 2005, 23:47:29
Θέμα δημοσίευσης:
Απ αυτά που έχω διαβάσει κατάλαβα πως οι τοποθετήσεις είναι ανάλογα με την ηληκία.
Οι πιτσιρικάδες γουστάρουν λιμανάκια - κόντρες γιατί το αίμα τους ακόμα βράζει...
Εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι, έχοντας συνηδητοποιήσει τον κίνδυνο αλλά και το γελοίο του πράγματος λέμε μακρία...
Η αλήθεια είναι πως όταν είμασταν μικρότεροι και μεις τα ίδια κάναμε... Δυστυχώς....
Αλλά είχαμε και άγιο....
Πόσες φορές κινδύνεψα μόνο εγώ και ο Θεός το ξέρει...
Είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τη μηχανή.
Το θέμα είναι ότι καγκουριές πάντα θα γίνονται
Γιατί το παράνομο και το αλήτικο είναι γλυκο....
Μόνο που καθώς περνάν τα χρόνια αλλάζει τομέα...
Το πιάσατε το υποννοούμενο Question Wink Wink Wink
RASTAVIPER - Σαβ 22 Ιαν 2005, 00:31:02
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Απο την αλλη εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΕΦΕΤΖΙΛΙΚΗ (γιατι οι περισοτεροι πουλανε ΚΑΙ μουρη).Δεν λεω.....ολοι καποια στιγμη τρεξαμε και ρισκαραμε σε δημοσιο δρομο και θα το ξανακανουμε αλλα αυτο το ειδος η δηθεν κουλτουρα (γιατι κατα εκει εχει εξεληχθη το φαινομενο) εμενα δεν με βρισκει συμφωνω.Και εχω και παραδειγμα....Και φυσικα θα παει να κανει το εφετζιλικι του σε τετοιου ειδους μερη και θα μπει λιγο και στην στροφη να φανταξει το εργαλειο.Αν τον ρωτησεις λοιπον (γιατι λιγο πολυ εχουμε τον ιο του αυτοκινητου στο αιμα μας) γιατι δεν τρεχεις σε εναν αγωνα Question Θα λαβεις την απαντηση -εεε πολλα λεφτα χρειαζετε....Γιατι αν και οταν συμβει το μοιραιο και εισαι εκει να το δεις τοτε θα σου πω εγω ποσες μερες θα κανεις να συνελθεις απο το σοκ του διαμελησμου που ετυχε να δεις και ποσες φορες θα τρεξεις σε ψυχολογους.

Μιχαλη μου και στην Αθηνα να ζουσα σε πληροφορω οτι δεν υπηρχε περιπτωση να παω σε αυτοσχεδιους αγωνες.Τα καναμε και εμεις αυτα (σε μικροτερο βαθμο εδω στην Κοζανη παλιοτερα) αλλα δεν με αντιπροσωπευουν σαν ατομο.Μου αρεσει να παω σε εναν αγωνα και να καθομαι να βλεπω τους Πραγματικους οδηγους που προσπαθουν απεναντι στον ποιο αδιαλακτο κριτη το χρονομετρο να κανουν την προσπαθεια τους ειτε αυτοι λεγοντε Ευσταθιου-Κυρκος ειτε Γιαννακης Χ που τρεχει πρωτη φορα και δεν τον ξερει κανενας.

Βασικα εισαι κομματι λαθος εδω.Δε νομιζω κανεις να επικροτει τους τυπους που φτιαχνουν το αμαξι μονο για εφετζιλικι και που βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα για να τους προσεχει ολη η γειτονια.Αυτοι ειναι οι λεγομενοι "καγκουρες" και οποιος κατεβαινει λιμς δεν παει για να παρακολουθησει αυτα τα πιθηκια, αλλα για τη δικια του κ..λα και μονο.Αλλος γουσταρει πιο γρηγορα αλλος πιο σιγα.Και για τους ελληνικους αγωνες ειναι πονεμενη ιστορια...
DimiP - Σαβ 22 Ιαν 2005, 08:12:14
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Απο την αλλη εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟ ΕΦΕΤΖΙΛΙΚΗ (γιατι οι περισοτεροι πουλανε ΚΑΙ μουρη).Δεν λεω.....ολοι καποια στιγμη τρεξαμε και ρισκαραμε σε δημοσιο δρομο και θα το ξανακανουμε αλλα αυτο το ειδος η δηθεν κουλτουρα (γιατι κατα εκει εχει εξεληχθη το φαινομενο) εμενα δεν με βρισκει συμφωνω.Και εχω και παραδειγμα....Και φυσικα θα παει να κανει το εφετζιλικι του σε τετοιου ειδους μερη και θα μπει λιγο και στην στροφη να φανταξει το εργαλειο.Αν τον ρωτησεις λοιπον (γιατι λιγο πολυ εχουμε τον ιο του αυτοκινητου στο αιμα μας) γιατι δεν τρεχεις σε εναν αγωνα Question Θα λαβεις την απαντηση -εεε πολλα λεφτα χρειαζετε....Γιατι αν και οταν συμβει το μοιραιο και εισαι εκει να το δεις τοτε θα σου πω εγω ποσες μερες θα κανεις να συνελθεις απο το σοκ του διαμελησμου που ετυχε να δεις και ποσες φορες θα τρεξεις σε ψυχολογους.

Βασικα εισαι κομματι λαθος εδω.Δε νομιζω κανεις να επικροτει τους τυπους που φτιαχνουν το αμαξι μονο για εφετζιλικι και που βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα για να τους προσεχει ολη η γειτονια.Αυτοι ειναι οι λεγομενοι "καγκουρες" και οποιος κατεβαινει λιμς δεν παει για να παρακολουθησει αυτα τα πιθηκια, αλλα για τη δικια του κ..λα και μονο.Αλλος γουσταρει πιο γρηγορα αλλος πιο σιγα.Και για τους ελληνικους αγωνες ειναι πονεμενη ιστορια...

νομιζω πως μεροληπτεις ελαφρως υπερ της μιας καγκουριας και κατα της αλλης.
αν οπως λες ειναι καγκουρες αυτοι που (σ.σ. ριχνουν ενα σκασμο λεφτα για το hobby τους και φτιαχνουν ενα δυνατο ηχοσυστημα και) βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα, τοτε ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ καγκουρες ειναι και οσοι κατεβαινουν λιμανακια για να δειξουν τις νεες ζαντες τους , τα lexus, τα neon κατω απο το αμαξι, το θορυβο της εξατμισης και να περασουν θεαματικα και επικινδυνα (πολλες φορες) μονο και μονο για να τους δουν !!

Οσον αφορα τη μουσικη τουλαχιστον αυτη δεν ειναι επικινδυνη ουτε για τον οδηγο ουτε για τους περαστικους! απλα λιγο ενοχλητική και παλι αναλογα τα γουστα. Wink
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 22 Ιαν 2005, 13:41:22
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

αν οπως λες ειναι καγκουρες αυτοι που (σ.σ. ριχνουν ενα σκασμο λεφτα για το hobby τους και φτιαχνουν ενα δυνατο ηχοσυστημα και) βαζουν τσιτα το ηχοσυστημα, τοτε ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ καγκουρες ειναι και οσοι κατεβαινουν λιμανακια για να δειξουν τις νεες ζαντες τους , τα lexus, τα neon κατω απο το αμαξι, το θορυβο της εξατμισης και να περασουν θεαματικα και επικινδυνα (πολλες φορες) μονο και μονο για να τους δουν !!

Οσον αφορα τη μουσικη τουλαχιστον αυτη δεν ειναι επικινδυνη ουτε για τον οδηγο ουτε για τους περαστικους! απλα λιγο ενοχλητική και παλι αναλογα τα γουστα. Wink

Δεν αναφερθηκα ποτε σε αυτην την λεξη.Ξανα διαβαστε αυτα που γραφω ποιο προσεκτηκα.Ουτε διαχωριζω και ''ζυγιζω'' το ενα με το αλλο (ηχο και φτιαξημο).Ενα παραδειγμα εδωσα.Θα συμφωνησω οτι η μουσικη δεν ειναι επικινδυνη.Απλα προσπαθησα να τοποθετηθω στα λεφτα που βαζει ο καθενας στο αυτοκινητο και εδωσα σαν παραδειγμα και την λεξη ηχοσυστημα (γιατι λιγο πολυ ολοι εχουν απο ενα καλο).
307cc alu - Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:03:01
Θέμα δημοσίευσης:
darampa έγραψε:
Απ αυτά που έχω διαβάσει κατάλαβα πως οι τοποθετήσεις είναι ανάλογα με την ηληκία.
Οι πιτσιρικάδες γουστάρουν λιμανάκια - κόντρες γιατί το αίμα τους ακόμα βράζει...
Εμείς οι κάπως μεγαλύτεροι, έχοντας συνηδητοποιήσει τον κίνδυνο αλλά και το γελοίο του πράγματος λέμε μακρία...
Η αλήθεια είναι πως όταν είμασταν μικρότεροι και μεις τα ίδια κάναμε... Δυστυχώς....
Αλλά είχαμε και άγιο....
Πόσες φορές κινδύνεψα μόνο εγώ και ο Θεός το ξέρει...
Είτε με το αυτοκίνητο, είτε με τη μηχανή.
Το θέμα είναι ότι καγκουριές πάντα θα γίνονται
Γιατί το παράνομο και το αλήτικο είναι γλυκο....
Μόνο που καθώς περνάν τα χρόνια αλλάζει τομέα...
Το πιάσατε το υποννοούμενο Question Wink Wink Wink

Συμφωνώ απόλυτα με τον ΔΗΜΗΤΡΗ.
Απλά τότε ήμασταν λίγοι. Τώρα γίνεται ο ΧΑΜΟΣ !!!!! Όπου σταθείς και όπου βρεθείς, βλέπεις πάντα κάποιον ο οποίος είναι έτοιμος για κόντρα. Περισσότερα φτιαγμένα κυκλοφορούν, παρά νορμάλ (που λέει ο λόγος)
Πρέπει να βρεθεί κάποια λύση. Κατάσχεση, φυλάκιση, πρόστιμο, πίστα, όπως και να λέγεται αυτή, πρέπει να δοθεί από την πολιτεία. Στην Ελλάδα μας, με τα τόσα προβλήματα δυστυχώς, δεν βλέπω να ασχολείται κάποιος σοβαρά με το πρόβλημα. Όλα ξεκινούν από το ότι δεν υπάρχει παιδεία.
christhehealer - Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:15:20
Θέμα δημοσίευσης:
Να κάνω μια ερώτηση...

Γιατί σας φταίνε πάντα οι... άλλοι και γιατί ζητάτε πάντα την λύση από τρίτους;

Εάν κρίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στα Λιμανάκια, απλά μην πηγαίνετε... Εάν είναι όλα ειδηλιακά και όμορφα, προς τι η γκρίνια;

Εάν σας ενοχλούν οι κόντρες, την επόμενη φορά που κάποιος σας προκαλέσει σε κάποιο φανάρι, μην μπείτε στην διαδικασία. Αφήστε τον να φύγει και πηγαίντε στο δρόμο σας ήρεμα και χαλαρά...

Όταν αδιαφορείς για κάτι, παύει να σ' ενοχλεί κι όταν παύει να σ' ενοχλεί, παύει και από πρόβλημα.
RASTAVIPER - Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Καλα ρε παιδια κινεζικα μιλαμε??? Mad Mad
Ειπα εγω οτι μου αρεσουν να βλεπω ζαντες και νεον???Πως στο καλο καταλαβες αυτο???
Λοιπον για να συννενοηθουμε..Δεν παει να ειχει ο αλλος το πιο μαμα Lada που υπαρχει, ετσι και το παληκαρι που το οδηγει εχει χερια και ξερει να το βαζει, εγω τον γουσταρω με τα 1000!!!! Laughing Laughing
Kαι δε μιλαμε να το βαζει στο πεταλο αλλα και στο εσακι η σε αλλες στροφες οπου δεν υπαρχει κινδυνος αν φυγει....
307cc alu - Σαβ 22 Ιαν 2005, 15:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Εάν σας ενοχλούν οι κόντρες, την επόμενη φορά που κάποιος σας προκαλέσει σε κάποιο φανάρι, μην μπείτε στην διαδικασία. Αφήστε τον να φύγει και πηγαίντε στο δρόμο σας ήρεμα και χαλαρά....

Συμωνώ απόλυτα

Παράθεση:
Όταν αδιαφορείς για κάτι, παύει να σ' ενοχλεί κι όταν παύει να σ' ενοχλεί, παύει και από πρόβλημα.

Με το αδιαφορούμε για κάτι δεν το λύνουμε σαν πρόβλημα, (στρουθοκαμηλισμός). Έγινε μπροστά μου ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας ( καραμπόλα 5 αυτοκινήτων, ευτυχώς χωρίς θύματα ) από μια κόντρα ενός GOLF και μιας ALFA 147. Στην μεσαία λωρίδα πήγαινα και με πέρασε το ένα από αριστερά (GOLF) και το άλλο από δεξιά (ALFA 147). Όμως ο προπορευόμενος από μένα είχε βγάλει φλας να πάει δεξιά, δεν πρόλαβε να τον δει, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και ο άλλος οδηγός και έγινε χαμός.
Δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Πρέπει και ασχοληθούν και οι αρμόδιοι.
Ghost Dog - Σαβ 22 Ιαν 2005, 16:06:10
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Έγινε μπροστά μου ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας ( καραμπόλα 5 αυτοκινήτων, ευτυχώς χωρίς θύματα ) από μια κόντρα ενός GOLF και μιας ALFA 147..............

Σημερα το πρωι κατα τις 10 δεν λες?
307cc alu - Σαβ 22 Ιαν 2005, 18:38:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
307cc alu έγραψε:
Έγινε μπροστά μου ατύχημα στην Αθηνών - Λαμίας ( καραμπόλα 5 αυτοκινήτων, ευτυχώς χωρίς θύματα ) από μια κόντρα ενός GOLF και μιας ALFA 147..............

Σημερα το πρωι κατα τις 10 δεν λες?

Έγινε κι΄ άλλο Question Question Question
Μιλάω για περίπου δύο μήνες πριν..................
christhehealer - Κυρ 23 Ιαν 2005, 15:35:38
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
christhehealer έγραψε:
Με το αδιαφορούμε για κάτι δεν το λύνουμε σαν πρόβλημα, (στρουθοκαμηλισμός).

Εδώ είναι ένα βασικό λάθος που κάνεις. Αφενός μεν γιατί η φράση που απομονώνεις είναι νοηματική συνέχεια αυτής που συμφωνείς, αφετέρου δε, το πρόβλημα, είναι πρόβλημα γιατί ανήκει στον μικρόκοσμό σου.
Επισήμως στην Ευρωπαϊκή Ένωση (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας), το αλκοόλ ευθύνεται για το 45+% των θανατηφόρων ατυχημάτων στους δρόμους. Άρα είναι τελείως λογικό να στρέψουν την προσοχή τους εκεί. Η υπερβολική ταχύτητα εάν θυμάμαι καλά είναι στο 20-22...
Με λίγα λόγια όσοι εμπλέκεστε με το θέμα, εάν αρχίσετε ν' αδιαφορείτε, για το τι συμβαίνει στα Λιμανάκια και στην Βούτα, και δεν πατάτε, σιγά-σιγά το "πρόβλημα" θα εκλείψει. Χωρίς αστυνομίες και χωρίς άλλα μέτρα.
Γιατί ντε και καλά, θα πρέπει να έχουμε ένα τσοσμπά πάνω απ' το κεφάλι μας; Τόσο άχρηστοι είμαστε να φτιάξουμε τα πράγματα μόνοι μας και είναι οι τσοσμπά και οι βουλευτές γατόνια;

Ή μήπως τελικά είμαστε;

Αυτό που με εκνευρίζει σ' αυτό το topic είναι ότι, ενώ εγώ είμαι "δεινόσαυρος" στην ηλικία και θα έπρεπε να είμαι ο πιο συντηρητικός, διαβάζω 20χρονα και 25χρονα πιτσιρίκια να μιλάνε με ξύλινη γλώσσα 85χρονου βουλευτή από την Λακωνία...
Βαριέμαι να κάτσω να μετρήσω πόσες φορές έχει γραφτεί "το πρόβλημα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις", "πρέπει να κάνει κάτι το κράτος", "δεν υπάρχει παιδεία"....

Το κράτος (εν αγνοία του κακά τα ψέματα) έχει λάβει και καλά και κακά μέτρα. Γουστάρετε ταχύτητα, γκάζια, στροφιλίκια και χειρόφρενα; Και dragster σας έχω για τα μπαμ στο 400άρι, και κύπελλο ασφάλτου για πιο χεράδες, και αναβάσεις και... και...
Και κατασταλτικά μέτρα έχω για τους παραβάτες που διαταράζουν το ήπιο κλίμα και την ασφάλεια των πολιτών. Δεν συμμορφώνεστε με τα χρηματικά πρόσθημα; Αφαίρεση Διπλώματος. Ούτε με αυτό; Κατάσχεση αυτοκινήτου.

Θέλετε να "τα χώνετε" μωρά μου στο δρόμο; Κανένα πρόβλημα, αλλά να έχετε υπόψιν σας ότι στο επόμενο φανάρι μπορεί να πάτε ποδαράτοι, γιατί θα σας το έχει κατάσχει το κράτος που έκανε ότι ήξερε. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός, το ποιο δρόμο θ' ακολουθήσει.

Ούτε το ένα ούτε το άλλο; Υπάρχει και τρίτος δρόμος. Αυτός της πίστας.
Αυτή η παραμύθα του "να φτιάξουμε πίστα" είναι επιεικώς για γέλια!!!

Ξεκινώντας από το Αιγινητειο, που κατάφεραν, να το "κλείσουν" 10-15 οικολογούντες, χρίζοντας τον σκουπιδότοπο, υδροβιότοπο. Αλλά δεν βγήκε κανένας Λιμανακιώτης - Careffurιώτης, να τους τρίξει τα δόντια και να διεκδικήσει το δικαίωμά του στα γκάζια χωρίς τον φόβο του τσοσμπά. Ίσως γιατί τότε τα Λιμανάκια... ήταν αλλιώς... πιο καλά, γιατί ήσασταν λίγοι. Ίσως και γιατί όταν έγινε το συμβάν, οι περισσότεροι που ζητάτε τώρα "πίστες", δεν είχατε καλά-καλά, βγάλει τις βοηθητικές απ' το ποδηλατάκι σας...

Και παρά το φιάσκο του Αιγινητείου, βρέθηκε ο Δήμος Μεγάρων να κάνει μία πλησίον πρωτευούσης. Και εκεί που το θέμα πήγαινε για φούντο και κλείσιμο επειδή ο Δήμος δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στα έξοδα, ήρθε ο Κυρ-Κώστας να την νοικιάσει, αδιαφορώντας για το μάταιο του εγχειρήματος, βάζοντας την και στο χρηματιστήριο.
Εάν δεν μαζευόσασταν σαν τα junkies γύρω από τον dealer στα Λιμανάκια και την τιμούσατε, μπορεί να είχε μείνει στο Δήμο Μεγάρων (άρα Δημόσια) ή και πάλι, θα είχατε αναγκάσει τον κυρ-Κώστα να αναπτύξει το θέμα προς το πιο διασκεδαστικό, με καφετέριες, βενζινάδικα κλπ. Ίσως είχε φτιάξει κι άλλη στον χώρο που έχει προς την Χαλκίδα...

Κατά τ' άλλα θέλουμε πίστα στο Ελληνικό. Λες και αν πας στα Μέγαρα, δεν θα μπορέσεις να μπεις, απ' τον πολύ κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των Φώτων που το πρωί στην πίστα ήταν καμιά 10αριά αυτοκίνητα. Ας πει κάποιος, πόσα αυτοκίνητα ήταν στα Λιμανάκια το βράδυ.
Η πίστα φταίει για τις κόντρες και τις κατασχέσεις σαν αποτέλεσμα αυτών, ή ο στόκος που έχουν οι περισσότεροι στο κεφάλι και πάνε σαν τα γίδια στο μαντρί;

Βέβαια για όλα φταίει... η παιδεία.
Δεν είπατε όσοι την επικαλείσθε τι εννοείται όταν λέτε "παιδεία". Εννοείται την ανατροφή, που οδηγεί στον σεβασμό των υπολοίπων, της κοινωνίας και των κανόνων που την διέπουν ή την εκμάθηση των τεχνικών της οδήγησης;
Είτε ισχύει το ένα, είτε το άλλο και τα δύο είναι προσωπική ευθύνη του κάθε ατόμου και της οικογένειας του. Όπως έγραφα και στην Luna την ιστοριούλα που απαντούσε στην εύλογη ερώτηση της, ο σημερινός 18χρονος, βρίσκετε την μία νύχτα με το χάμπουργκερ στα χέρια και το άλλο πρωί με το τιμόνι τουρμποκίνητης βολίδας.
Δεν μπορεί να φταίει το κράτος, εάν ο εν λόγω πιτσιρικάς, καρφωθεί στην πρώτη διαφημιστική πινακίδα που θα βρει στο δρόμο του. Και αν φταίει, σίγουρα δεν φταίει περισσότερο απ' τον πατέρα του, που αντί να του πάρει κινητό, δεν του πήρε ένα κράνος κι αντί να τον πηγαίνει στα Fast Food για να είναι στην μόδα, δεν τον πήγε 5-6 φορές για cart.
Kαι δεν τον πήγε για cart; Ακόμα και στην ύστατη στιγμή, υπάρχει σωτηρία. Τον στέλνει σ' ένα safetrack ή ακόμα και στον ντε Ανταμιτς, ανάλογα με τα φράγκα που έχει, για να τον υποψιάσει, τι είναι αυτό που θα έχει στα χέρια του.
Και ούτε αυτό να μην κάνει, μπορεί μέσω της ανατροφής να του δώσει την αίσθηση του μέτρου για να μπορεί να προστατεύει τον εαυτό του...

Είναι άσχημο να ξεκινάει κάποιος για βόλτα και να γυρίζει σπίτι με το λεωφορείο, λόγω κατάσχεσης του αυτοκίνητού του, αλλά ας το παραδεχτούμε ότι εμείς με τις συμπεριφορές μας, οδηγήσαμε τα πράγματα εκεί. Πρώτα φταίει ο καθένας μας, σαν άτομο και μετά οι άλλοι, το κράτος, η disco, το χασίς, τα UFO...
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 23 Ιαν 2005, 22:50:52
Θέμα δημοσίευσης:
...και θα δωσω και εγω ενα παραδειγμα σε ολα αυτα που λεει πολυ σωστα ο Χρηστος και συμφωνω απολυτα μαζι του......Ενα παραδειγμα που ηταν πραγματικοτητα.

Μιλουσαν ολοι για τον Χ που ηταν ο χερας σε αυτα τα στεκια και ειχε γινει μυθος και ξαφνικα περνει την αποφαση να παει σε Πανελληνιο θεσμο.Ολοι λοιπον πηγαν να δουνε τον μυθο πως οδηγει και που θα εριχνε τους πρωταγωνιστες στα αφτια στο κυνηγι με τον χρονο.Τελικα να μην τα πολυλογω ο Χ ερχοτανε πατεος στον θεσμο και δεν εκανε τιποτα το σοβαρο και απο την αλλη οι αρμοδιοις της οποιας διοργανωσης τον ανεβαζαν απο τα μεγαφωνα λες και ηταν ο ΣΟΥΜΙ μην δινοντας σημασια στους πρωτους που προσπαθουσαν να δωσουν θεαμα και που εδιναν και την ψυχη τους οντως με δαγκωμενη ταυτοτητα στο κυνηγι με τον χρονο.

Θελω να πω δηλαδη οτι ο Ελληνας το εχει στο αιμα του να ενδιαφερετε για το παρανομο την αναρχια και οτιδηποτε εχει σχεση με την εννοια του ''τσαμπουκας''.
LuNa - Δευ 24 Ιαν 2005, 08:58:16
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Βέβαια για όλα φταίει... η παιδεία.
Δεν είπατε όσοι την επικαλείσθε τι εννοείται όταν λέτε "παιδεία". Εννοείται την ανατροφή, που οδηγεί στον σεβασμό των υπολοίπων, της κοινωνίας και των κανόνων που την διέπουν ή την εκμάθηση των τεχνικών της οδήγησης;
Είτε ισχύει το ένα, είτε το άλλο και τα δύο είναι προσωπική ευθύνη του κάθε ατόμου και της οικογένειας του.

Εγώ εγώ! Εγώ είμαι αυτή που φωνάζει για την παιδεία Very happy
Λοιπόν....
Ναι εννοώ και τα δύο και απλά δεν νομίζω ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της οικογένειας αλλά ότι η ευθύνη είναι το ίδιο υψηλή στην οικογένεια αλλά και στο κράτος.
Γιατί ναι μεν ο σεβασμός προς τους άλλους είναι κάτι που ξεκινάει από το σπίτι του καθενός αλλά όταν έχουμε φτάσει να ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πληρώσεις το φακελάκι για να πάρεις το δίπλωμα δεν νομίζω να φταίει μόνο το σπίτι και η οικογένεια.
Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Έλληνας χρειάζεται την αυστηρή αστυνόμευση γιατί ο "φόβος φυλάει τα έρμα"
Γιατί στο αεροδρόμιο δεν τολμάει κανένας να μην σταματήσει στη διάβαση για να περάσει ο πεζός, και σε οποιαδήποτε άλλη διάβαση όλοι περνάνε πάνω από τους πεζούς?
Arrow Γιατί κάθε 50 μέτρα έχει αστυνομία

Γιατί στο αεροδρόμιο δεν τολμάει κανένας να παρκάρει σε θέση αναπήρου αλλά όπου αλλού εκτός από κει βλέπεις την αδιαφορία και παρκαρισμένα αυτοκίνητα κάθετα στις ελάχιστες και μικρές ράμπες για αναπηρικά καροτσάκια στα πεζοδρόμια?
Arrow Γιατί στο αεροδρόμιο έχει πάρκινγ ενώ αλλού δεν έχει

Ξαφνικά στο αεροδρόμιο όλοι έχουν παιδεία και στο μπουρνάζι στην ομόνοια ή δεν ξέρω και γω που αλλού την ξεχνάνε?
ΌΧΙ..... απλά στο αεροδρόμιο υπάρχει και από το κράτος η σωστή αντιμετώπιση και πρόβλεψη ώστε ο κάθε ένας να λειτουργεί και ως .... "ευρωπαίος"

Πιστεύω ότι είναι ενας φαύλος κύκλος....
Ναι μεν η οικογένεια δίνει τις βάσεις και τις αρχές αλλά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη βοήθεια από το κράτος ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει πράξη όλα όσα έμαθε από το σπίτι του περι σεβασμού κλπ κλπ

Ναι μεν το κράτος πρέπει να δώσει τους σωστούς δρόμους μιας που μας παίρνει ένα σωρό λεφτά για να τους φτιάχνει (διόδια μέσα στην πόλη... έλεος) αλλά σαφώς και πρέπει ο πατέρας να πάει τον γιο του στα κάρτ για να δει 3-4 βασικά πραγματάκια....

Συν αθηνά και χείρα κίνει....
kanelj - Δευ 24 Ιαν 2005, 09:33:23
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
kanelj έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

.... μιας και δεν μου αρεσει οταν απευθηνοντε σε μενα να απευθηνοντε με το συγκεκριμενο συμβολο Evil .

A,ναι ξεχασα..... Rolling eyes
Demis - Δευ 24 Ιαν 2005, 12:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως γιναται τοσο ευσυνεινηδητοι ετσι ξαφνικα.Αν υπερασπιζεστε τοσο στεναρα αυτες τις αποψεις σας τοτε γιατι μπενεται σε αυτην εδω τη σελιδα και κατ'επεκταση ειστε εγγεγραμενα μελη του Ps Club εφοσον Κυριως θεμα του ειναι τα αυτοκινητα η βελτιωση τους,η εμφανιση κ.ο.κ (δεν μπαινω στη διαδικασια της αναλυσης του γιατι ολοι το γνωριζουμε καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο..)..Δε μπορω να πιστεψω πως ολα τα παιδια που εκαναν το δικο τους Post sε αυτο το Topic δεν <<τα στηνουν>>...Γιατι και εγω για αυτον ακριβως μπηκα σε αυτο το Forum για να μαθω πως να το βελτιωσω και οπως και πολλοι αλλοι πιστευω Αλλα και για να ειμαι σε μια ομαδα που εκπρωσωπει το αυτοκινητο μου...
kanelj - Δευ 24 Ιαν 2005, 13:17:01
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
Κυριως θεμα ειναι τα αυτοκινητα η βελτιωση τους,η εμφανιση κ.ο.κ...

Λαθος κανεις!Δεν ειναι αυτο το κυριο θεμα του PSclub!
Ειναι δευτερευον θεμα!
Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις πατησει ουτε ενα κλικ εδω....
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3092

Demis έγραψε:
Γιατι και εγω για αυτον ακριβως μπηκα σε αυτο το Forum για να μαθω πως να το βελτιωσω και οπως και πολλοι αλλοι πιστευω Αλλα και για να ειμαι σε μια ομαδα που εκπρωσωπει το αυτοκινητο μου...

δεν σημαινει αυτο οτι μπηκαμε ολοι ΜΟΝΟ για αυτο!

Demis έγραψε:
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως γιναται τοσο ευσυνεινηδητοι ετσι ξαφνικα...

Δηλαδη οσοι θελουν να βελτιωουν τα αυτοκινητα τους,σαν και σενα,πρεπει να ειναι ασυνειδητοι????
christhehealer - Δευ 24 Ιαν 2005, 13:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Ναι εννοώ και τα δύο και απλά δεν νομίζω ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της οικογένειας αλλά ότι η ευθύνη είναι το ίδιο υψηλή στην οικογένεια αλλά και στο κράτος.
Γιατί ναι μεν ο σεβασμός προς τους άλλους είναι κάτι που ξεκινάει από το σπίτι του καθενός αλλά όταν έχουμε φτάσει να ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να πληρώσεις το φακελάκι για να πάρεις το δίπλωμα δεν νομίζω να φταίει μόνο το σπίτι και η οικογένεια.
Ειλικρινά πιστεύω ότι ο Έλληνας χρειάζεται την αυστηρή αστυνόμευση γιατί ο "φόβος φυλάει τα έρμα"

Kαλά και άγια, όλα αυτά που λες Aναστασία μας, αλλά όλη αυτή η αστυνομοκρατία, μου θυμίζει κάτι μεταξύ "1984" του Orwell και Xούντας των Συνταγματαρχών...

Η ασφάλεια ξέρει την γκόμενά μου
και τι ώρα σπίτι μου γυρνάω
Η ασφάλεια ξέρει τη μάρκα απ' τα βρακιά μου
και ενοχλείται στη δουλειά μου αν δεν πάω

Τα ξέρει όλα και συμφέρει
στην κοινωνία και σε μας...
που λένε και οι Tρύπες...

Προσωπικά πιστεύω ότι η οικογένεια θα δώσει το σύστημα αξιών το οποίο θα υπηρετήσει ο κάθε πιτσιρικάς. Eίτε αυτό είναι σεβασμός στους πεζούς, είτε να τ' αρπάξουμε κάτω απ' το τραπέζι για να δώσουμε το δίπλωμα... Προσωπικά πιστεύω είναι πάντα αυτά! Razz

Kαλά είμαστε σοβαροί τώρα? Aντί να κοιτάω σε ποιο μπαρ θα πάω το βράδυ να πλακωθώ στις τεκίλες ή τι χορδές θα βάλω στις κιθάρες, κάθομαι και υπερασπίζομαι τον θεσμό της οικογένειας και του γάμου; ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ σκόρδα αι σιχτιρ μου σηκώνεται η τρίχα, Δευτεριάτικο!
ΝΙΚΟΣ - Δευ 24 Ιαν 2005, 15:55:29
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Demis έγραψε:
Κυριως θεμα ειναι τα αυτοκινητα η βελτιωση τους,η εμφανιση κ.ο.κ...

Λαθος κανεις!Δεν ειναι αυτο το κυριο θεμα του PSclub!
Ειναι δευτερευον θεμα!
Ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις πατησει ουτε ενα κλικ εδω....
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3092

Demis έγραψε:
Γιατι και εγω για αυτον ακριβως μπηκα σε αυτο το Forum για να μαθω πως να το βελτιωσω και οπως και πολλοι αλλοι πιστευω Αλλα και για να ειμαι σε μια ομαδα που εκπρωσωπει το αυτοκινητο μου...

δεν σημαινει αυτο οτι μπηκαμε ολοι ΜΟΝΟ για αυτο!

Demis έγραψε:
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω πως γιναται τοσο ευσυνεινηδητοι ετσι ξαφνικα...

Δηλαδη οσοι θελουν να βελτιωουν τα αυτοκινητα τους,σαν και σενα,πρεπει να ειναι ασυνειδητοι????

Συμφωνω απολυτα. Exclamation Exclamation Exclamation
Ghost Dog - Δευ 24 Ιαν 2005, 18:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Έγινε κι΄ άλλο Question Question Question ....

yeap... Crying or Very sad
307cc alu - Τρι 25 Ιαν 2005, 08:59:49
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ με την Αναστασία και απόδειξη αυτών σας παραθέτω τα παρακάτω απο το www.limanakia.gr

........Αχ αυτά τα Λιμανάκια Μέρος για όλους τους γρήγορους οδηγούς...Με την αστυνομία όμως τι γίνετε;Είχα καιρό να κατέβω,οπότε καβαλάω το αμαξάκι μου και ξεκινάω...με το που πλησιάζω στην Βούτα 2 κλούβες νε περιμένουν πελάτες..Συνεχίζω για Λιμανάκια και με το που φτάνω νιώθω απογοήτευση...μαντέψτε Παντού αστυνομία και κλούβες...Τι θα γίνει με αυτήν την κατάσταση;Δεν αντέχω άλλο...

Νομίζω ότι κάλυψα κάποιους από εμάς. Η χούντα που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν αρέσει σίγουρα σε κανένα, αλλά μια αστυνόμευση πιο σωστή θα περιορίσει κάποιες τέτοιες δραστηριότητες
Demis - Τρι 25 Ιαν 2005, 09:00:39
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Kanelj αν εσυ πιστευεις πως την πρωτη φορα που μπηκες εδω μεσα μπηκες για τους παρακατω λογους
1)Η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων των αυτοκινήτων, τύπου Peugeot.

2) Η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών και λοιπών περιηγήσεων, καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα το αυτοκίνητο.

3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία.

4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.»

Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... Rolling eyes
Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του....
Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι...
darampa - Τρι 25 Ιαν 2005, 16:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
Καγκουρια όλου του κόσμου ενωθείτε....... Laughing Laughing Laughing

Δεν κατάλαβα φίλε demis...

Δηλαδή όποιος βελτιώνει το αυτοκίνητο πρέπει σώνει και καλά να το βάλει σε κόντρα?????
Πρέπει να πάει στα λιμανάκια ή όπως αλλιώς το λένε??? (Δεν έχω πάει ποτε, όχι γιατι δε μένω Αθήνα αλλά γιατί δε βρίσκω το λόγο)
Το να πας εκεί και να χωσεις το αμαξι σε δυο τρεις στοφες δε το κάνεις για την κ@υλ@ της στροφής αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ......
AYTO θεωρώ ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.

Γιατί δε πας κάπου που θα είσαι μόνος σου??
Εγώ προσωπικά αλλα και ερκετοί άλλοι σ αυτό το club, απ ότι έχω καταλάβει, ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα μας γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ???????

και δεν εχω την ανάγκη να δείξω πως μπένει το Pug μου στη στροφή σε κανέναν.
κι ουτε κοιτάζω δεξια και αριστερα όποτε βρίσκομαι σε φανάρι.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
LuNa - Τρι 25 Ιαν 2005, 21:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
Φιλε Kanelj αν εσυ πιστευεις πως την πρωτη φορα που μπηκες εδω μεσα μπηκες για τους παρακατω λογους
1)............2) ...........3)........... 4)............
Τοτε εγω παω πασο ρε φιλε......Τι να ΠΩ.... Rolling eyes ...

Τα βλέπω Razz

Demis έγραψε:
Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του.......

Πιθανά να είμαι και λιγουλάκι αργή στο μυαλό αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως και με ποιόν τρόπο το ένα αναιρεί το άλλο Shocked

Demis έγραψε:
Ειναι σαν να μου λες πως μπαινεις σε ενα Reality οχι για τα λεφτα αλλα για την εμπειρια....οπως <ΚΑΙ ΚΑΛΑ....> λενε οι περισσοτεροι...

Πάντως είναι αποδεδειγμένο ότι στο τέλος τα φράγκα τα παίρνουν όσοι έχουν πάει για την εμπειρία και είναι αγνοί κατά τα άλλα... βλέπε πρόσφατο παράδειγμα... Καλομοίρα Twisted evil

darampa έγραψε:

Δηλαδή όποιος βελτιώνει το αυτοκίνητο πρέπει σώνει και καλά να το βάλει σε κόντρα?????

Ελπίζω πως όχι γιατί αν υποψιαστώ ότι ναι.... ΘΑ ΠΕΘΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩ συμπεθέρααααα

darampa έγραψε:

Πρέπει να πάει στα λιμανάκια ή όπως αλλιώς το λένε??? (Δεν έχω πάει ποτε, όχι γιατι δε μένω Αθήνα αλλά γιατί δε βρίσκω το λόγο)
Το να πας εκεί και να χωσεις το αμαξι σε δυο τρεις στοφες δε το κάνεις για την κ@υλ@ της στροφής αλλά ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ...... ...

Μη γενικεύουμε παρακαλώ... υπάρχει και άμαχος πληθυσμός στους αναγνώστες σας....
όχι ότι δε συμφωνώ με τον προλαλήσαντα αλλά λέμε τώρα....

darampa έγραψε:

Γιατί δε πας κάπου που θα είσαι μόνος σου??

Γιατί έχει πλάκα να ψάχνεις για το jocker με παρέα.... Very happy

darampa έγραψε:

Εγώ προσωπικά αλλα και ερκετοί άλλοι σ αυτό το club, απ ότι έχω καταλάβει, ασχολούμαστε με τα αυτοκίνητα μας γιατι ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ??????

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕ Multi color Multi colorCheers

darampa έγραψε:

και δεν εχω την ανάγκη να δείξω πως μπένει το Pug μου στη στροφή σε κανέναν.
κι ουτε κοιτάζω δεξια και αριστερα όποτε βρίσκομαι σε φανάρι.

Εγώ πάλι κοιτάζω δεξιά αριστερά γιατί ανησυχώ μην μου την πέσουν τα γυφτούλια για να μου καθαρίσουν τα τζάμια και μου γρατζουνίσουν το παρμπρίζ.... αχχχ καταραμένη φτώχια έχεις βγάλει τα ορφανά στους δρόμους και με κάνεις να ανησυχάω :uhoh:

darampa έγραψε:

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Κι όποιος δεν κατάλαβε..... ας έρθει next time μέγαρα ή όπου αλλού... να δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.... Wink

Φιλούσκιαααααααααααα
kanelj - Τρι 25 Ιαν 2005, 22:01:58
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
1)Η καλλιέργεια και προώθηση του συνδέσμου μεταξύ ιδιοκτητών ή φίλων των αυτοκινήτων, τύπου Peugeot.

2) Η πνευματική και ψυχική διάπλαση των μελών του, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης και γενικότερα η ψυχαγωγία τους, η οργάνωση εκδρομών και λοιπών περιηγήσεων, καθώς και η οργάνωση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες με θέμα το αυτοκίνητο.

3) Η ανάπτυξη και καλλιέργεια των διαφόρων μορφών του Μηχανοκίνητου (Χερσαίου) Αθλητισμού, δηλαδή Αυτοκινήτου, Μοτοσυκλέτας και Καρτ με θεωρητική και πρακτική διδασκαλία.

4) Η βελτίωση της δημόσιας οδικής ασφάλειας και της οδηγικής συμπεριφοράς, η εκμάθηση της χρήσης του αυτοκινήτου, της λειτουργίας του και της συντήρησής του.»

Οταν μπηκα εγω εδω-τοτε μαλλον εσυ ουτε το αυτοκινητο δεν θα ειχες...-μπηκα για να δω τι παιζει απο αποψη παρεας (αρα το Νο1) και για να δω αν εχει χαβαλε και καλη παρεα με τα μελη του Club (αρα το Νο2) αλλα και η μαθηση του αυτοκινητου μου μηχανικα και οδηγικα αλλα και την βελτιωση του (χμμμ....νομιζω το Νο3 και Νο4...!!!)

Demis έγραψε:

Βλεπω το παραδειγμα τελειως ακυρο και γι΄αυτο δεν θα το σχολιασω!
Και ελπιζω να μην υπονοεις κατι για λεφτα...

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε ποιον απο τους 4 ορους διαφωνεις?
δεν στην λεω αλλα προσπαθω να καταλαβω πως βλεπεις αυτον τον χωρο και αν ο χωρος αυτος σε καλυπτει...
ΝΙΚΟΣ - Τρι 25 Ιαν 2005, 22:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
kanelj έγραψε:
Demis έγραψε:

Οταν μπηκα εγω εδω-τοτε μαλλον εσυ ουτε το αυτοκινητο δεν θα ειχες...-μπηκα για να δω τι παιζει απο αποψη παρεας (αρα το Νο1) και για να δω αν εχει χαβαλε και καλη παρεα με τα μελη του Club (αρα το Νο2) αλλα και η μαθηση του αυτοκινητου μου μηχανικα και οδηγικα αλλα και την βελτιωση του (χμμμ....νομιζω το Νο3 και Νο4...!!!)

Demis έγραψε:

Βλεπω το παραδειγμα τελειως ακυρο και γι΄αυτο δεν θα το σχολιασω!
Και ελπιζω να μην υπονοεις κατι για λεφτα...

εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι σε ποιον απο τους 4 ορους διαφωνεις?
δεν στην λεω αλλα προσπαθω να καταλαβω πως βλεπεις αυτον τον χωρο και αν ο χωρος αυτος σε καλυπτει...

Για να δουμε..... Rolling eyes
tsikis - Τετ 26 Ιαν 2005, 01:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα η τύχη ήταν με το μέρος μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινα μονοήμερη εκδρομή στη λαμία και πριν το Αγιο Κωνσταντίνο ( πριν την νησίδα ακρηβώς ) κάνω προσπέραση σε ένα αυτοκίνητο και ένα φορτηγό ..... όριο ....50 !!!! πήγαινα με 160 ..... κάτω , διπλή γραμμή .... και εγώ την πάτησα !!!!

πετάγεται ένας πανικόβλητος στο δρόμο και μου κάνει σήμα να σταματήσω ....
λεω την που..σαμε . πριν 3 βδομέδες είχα πάρει τις πινακίδες μου , πάλι απο όριο ταχήτητας !! Pale

κατεβαίνω κάτω , μου λέει τα κλασικά και φτάνουμε και στις πινακίδες .... άλλαξα 256 χιλιάδες χρώματα .. άρχισα και παρακάλαγα .... παρακάλαγα ... και στο τέλος την γλήτωσα μόνο με μία κλήση 33 e για πάτημα στη διπλή γραμμή !! Thumb right
Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!!
STELIOS - Τετ 26 Ιαν 2005, 14:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
......Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!!

Που ειχε φτασει; Στο μπουζι του διφορικου; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
STELIOS - Τετ 26 Ιαν 2005, 14:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
tsikis έγραψε:
......Αλλά μέχρι τότε το σκ..το είχε φτάσει στο μπουζί του διαφορικού !!!!

Που ειχε φτασει; Στο μπουζι του διφορικου; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Γιατι, τι ειχε η καλτσα σου; την ξεχασες στο τζακι τα χριστουγενα;
vio - Τετ 26 Ιαν 2005, 16:35:14
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά έκανα υπερπροσπάθεια για να καταλάβω το "βαθύτερο" νόημα του κάθε ποιητή-user του forum. Μιλάμε ορισμένοι αδικούνται πραγματικά. Smile

Μερικές παρατηρήσεις και απο εμένα λοιπόν:
1. Οι κόντρες ΔΕΝ έχουν ηλικία.
2. Δεν έχουν σχέση με την παιδεία.
3. Δεν έχουν σχέση με την ύπαρξη πίστας.
4. Δεν είναι τόσο επικίνδυνες εάν γίνονται σε σωστά σημεία.
5. Δεν καταλαβαίνω πώς πετάγεται ο κάθε ένας άσχετος και μιλάει για κόντρες ενώ η μόνη κόντρα που μπορεί να έχει κάνει είναι να "ανοίξει" σε καμια εθνική απο τα 120 μέχρι τα 140 με κάποιον ... και έβγαλε και συμπέρασμα για τις κόντρες και @#$%@#$#.
6. Δεν το συζητάμε ΚΑΝ για την κατάσχεση αυτοκινήτων. Και για όσους το υποστυρίζουν θέλω να τους δώ οταν τους σταματήσει ο super-βλαχάρας-υπερ-μπάτσος που κατέβηκε απο τα γκράβαρα και του ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ κάποιον διότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ DATSUN ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ...... και τους σταματήσει λοιπόν για το οτι περάσανε με κόκκινο (μα ήταν βαθύ πορτοκαλί σας λέω....οχι κόκκινο ήταν) ή να τους σταματήσει για οτιδήποτε άλλο .... για να δούμε τότε.

Η ιστορία για εμένα είναι απλή. Το κράτος δεν έχει λεφτά... και απο που θα τα βγάλει..??? Απο τους μ@λ@κ3$ οδηγούς.. άσε που με τις κατασχέσεις θα λύσουν και το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα (χεχε)

Έτσι λοιπόν ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι η Τροχαία Γλυφάδας οταν είχα πάει να πάρω τις δικές μου πινακίδες είχε ΜΟΟΟΝΟ για εκείνη την ημέρα 15 άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ. 15Χ€€= Πολλά €€€€€€€€€.

Βγαίνεις να πάς βόλτα στην παραλιακή και περνάς 10 μπλόκα, 20 μπατσάδικα που πηγαίνουν μαζί σου στην Βουλιαγμένης, 30 Ζητάδες κτλ κτλ. Και όλα αυτά....-----> Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΡΕ_________ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Γιατί αν κοιτάζαν την ασφάλεια των πολιτών και των 2 απόψεων (κοντράκιδων και όχι) τότε θα σου φτιάχνανε τους δρόμους- πατινάζ, θα σου κλείνανε τις λακούβες, θα σε ΜΑΘΑΙΝΑΝ να οδηγείς σωστά και όχι να λαδώνεις για να πάρεις το Δίπλωμα, θα κουρέβανε τα δέντρα-καμουφλάζ που κρύβουν τόσο ωραία το STOP που μόλις δεν είδες με αποτέλεσμα να μου την κολλήσεις ......και πολλά άλλα.

Αντί μα τους βγάλουνε στους δρόμους να πιάσουνε τους εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές, τους κλέφτες τους βγάζουν να σταματήσουν τους ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ !!!! ΕΛΕΟΣ

Ας μην κοροϊδευομαστε λοιπόν ΚΑΙ εδω μέσα. Οι κόντρες υπήρχαν απο την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον κύκλο. Και θα υπάρχουν. Γιατί ? για την αδρεναλίνη που προσφέρουν. Έτσι απλά.

Αυτά και μην ξεχάσετε ... σήμερα το βράδυ έχει

..........Free Tea For everyone.

(Εγώ λέω να οδηγήσω σήμερα το 2λιτρο του mike και να του δώσω το δικό μου, να ξεπατωθούμε στις κόντρες και όταν μας σταματήσουν...Φιλαράκο δεν είναι δικό μου... δανεικό είναι !)
christhehealer - Τετ 26 Ιαν 2005, 19:38:28
Θέμα δημοσίευσης:
Eρωτήσεις ενός ζαλισμένου ποιητή - user του forum:

1) Eπειδή έχω και Datsun (αυθεντικό, όχι μαϊμουδιά τουότα), έχω και χωράφι και έχει τύχει να οδηγήσω το Datsun στο χωράφι. Nα νοιώθω μειονεκτικά ότι είμαι βλάχος και δεν ξέρω να οδηγώ;

2) Eάν η αστυνομία δει δύο τύπους να βάζουν κόντρα, τι στάση πρέπει να κρατήσει; Nα κόψει κλήση ή να περιμένει να τελειώσουν και να απονείμει κύπελλο στον νικητή;

3) Tην επόμενη φορά είμαι στο φανάρι και έρθει κανένας "περίεργος" δίπλα μου και με κοιτάξει μυστήρια, αρχίσει τις "ξερογκαζιές"... ν' ανατριχιάσω από την έκριση αδρεναλίνης ή να σκάσω στα γέλια με το νούμερο που πιστεύει ότι θα κάτσω ν' ασχοληθώ μαζί του;

4) Mετά την δύση του ηλίου, που δεν πίνω κανένα ρόφημα και πίνω ξύδια στα καταστήματα, είμαι out;

Nεανική ματαιοδοξία και ανάγκη για επιβεβαίωση λέγεται αυτό, φίλε Alex Razz
DimiP - Τετ 26 Ιαν 2005, 22:15:13
Θέμα δημοσίευσης:
vio έγραψε:
Πραγματικά έκανα υπερπροσπάθεια για να καταλάβω το "βαθύτερο" νόημα του κάθε ποιητή-user του forum. Μιλάμε ορισμένοι αδικούνται πραγματικά. Smile

Μερικές παρατηρήσεις και απο εμένα λοιπόν:
1. Οι κόντρες ΔΕΝ έχουν ηλικία.
2. Δεν έχουν σχέση με την παιδεία.
3. Δεν έχουν σχέση με την ύπαρξη πίστας.
4. Δεν είναι τόσο επικίνδυνες εάν γίνονται σε σωστά σημεία.
5. Δεν καταλαβαίνω πώς πετάγεται ο κάθε ένας άσχετος και μιλάει για κόντρες ενώ η μόνη κόντρα που μπορεί να έχει κάνει είναι να "ανοίξει" σε καμια εθνική απο τα 120 μέχρι τα 140 με κάποιον ... και έβγαλε και συμπέρασμα για τις κόντρες και @#$%@#$#.
6. Δεν το συζητάμε ΚΑΝ για την κατάσχεση αυτοκινήτων. Και για όσους το υποστυρίζουν θέλω να τους δώ οταν τους σταματήσει ο super-βλαχάρας-υπερ-μπάτσος που κατέβηκε απο τα γκράβαρα και του ΔΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ και ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ κάποιον διότι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΟΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ DATSUN ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ...... και τους σταματήσει λοιπόν για το οτι περάσανε με κόκκινο (μα ήταν βαθύ πορτοκαλί σας λέω....οχι κόκκινο ήταν) ή να τους σταματήσει για οτιδήποτε άλλο .... για να δούμε τότε.

Η ιστορία για εμένα είναι απλή. Το κράτος δεν έχει λεφτά... και απο που θα τα βγάλει..??? Απο τους μ@λ@κ3$ οδηγούς.. άσε που με τις κατασχέσεις θα λύσουν και το πρόβλημα της κίνησης στην Αθήνα (χεχε)

Έτσι λοιπόν ενδεικτικά να σας αναφέρω οτι η Τροχαία Γλυφάδας οταν είχα πάει να πάρω τις δικές μου πινακίδες είχε ΜΟΟΟΝΟ για εκείνη την ημέρα 15 άλλους ΠΕΛΑΤΕΣ. 15Χ€€= Πολλά €€€€€€€€€.

Βγαίνεις να πάς βόλτα στην παραλιακή και περνάς 10 μπλόκα, 20 μπατσάδικα που πηγαίνουν μαζί σου στην Βουλιαγμένης, 30 Ζητάδες κτλ κτλ. Και όλα αυτά....-----> Για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΡΕ_________ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ...

Γιατί αν κοιτάζαν την ασφάλεια των πολιτών και των 2 απόψεων (κοντράκιδων και όχι) τότε θα σου φτιάχνανε τους δρόμους- πατινάζ, θα σου κλείνανε τις λακούβες, θα σε ΜΑΘΑΙΝΑΝ να οδηγείς σωστά και όχι να λαδώνεις για να πάρεις το Δίπλωμα, θα κουρέβανε τα δέντρα-καμουφλάζ που κρύβουν τόσο ωραία το STOP που μόλις δεν είδες με αποτέλεσμα να μου την κολλήσεις ......και πολλά άλλα.

Αντί μα τους βγάλουνε στους δρόμους να πιάσουνε τους εμπόρους ναρκωτικών, τους βιαστές, τους κλέφτες τους βγάζουν να σταματήσουν τους ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ !!!! ΕΛΕΟΣ

Ας μην κοροϊδευομαστε λοιπόν ΚΑΙ εδω μέσα. Οι κόντρες υπήρχαν απο την εποχή που ο άνθρωπος ανακάλυψε τον κύκλο. Και θα υπάρχουν. Γιατί ? για την αδρεναλίνη που προσφέρουν. Έτσι απλά.

Αυτά και μην ξεχάσετε ... σήμερα το βράδυ έχει

..........Free Tea For everyone.

(Εγώ λέω να οδηγήσω σήμερα το 2λιτρο του mike και να του δώσω το δικό μου, να ξεπατωθούμε στις κόντρες και όταν μας σταματήσουν...Φιλαράκο δεν είναι δικό μου... δανεικό είναι !)

πολυ μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι και δεν το λεω ειρωνικα!!
Wink
DimiP - Τετ 26 Ιαν 2005, 22:29:17
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

1) Eπειδή έχω και Datsun (αυθεντικό, όχι μαϊμουδιά τουότα), έχω και χωράφι και έχει τύχει να οδηγήσω το Datsun στο χωράφι. Nα νοιώθω μειονεκτικά ότι είμαι βλάχος και δεν ξέρω να οδηγώ;

αν εισαι αστυνομικος ...ΝΑΙ αν παλι οχι , τοτε ΟΧΙ . απλα πουλα το DATSUN, τζαμπα πληρωνεις τα τέλη κυκλοφοριας.

christhehealer έγραψε:
2) Eάν η αστυνομία δει δύο τύπους να βάζουν κόντρα, τι στάση πρέπει να κρατήσει; Nα κόψει κλήση ή να περιμένει να τελειώσουν και να απονείμει κύπελλο στον νικητή;

αν τους δει να τους σταματησει και να κοψει κληση.
αν παλι δεν τους δει να μην κανει τιποτα
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην ξεκιναει να παει να τους βρει ΜΕ ΣΚΟΠΟ να κοψει κληση η να κατασχει αμαξια.

christhehealer έγραψε:
3) Tην επόμενη φορά είμαι στο φανάρι και έρθει κανένας "περίεργος" δίπλα μου και με κοιτάξει μυστήρια, αρχίσει τις "ξερογκαζιές"... ν' ανατριχιάσω από την έκριση αδρεναλίνης ή να σκάσω στα γέλια με το νούμερο που πιστεύει ότι θα κάτσω ν' ασχοληθώ μαζί του;

για να ερθει διπλα σου να αρχισει τις ξερογκαζιες θα πρεπει να σε δει να διαθετεις αμαξι της προκοπης, πραγμα που δεν ισχυει Laughing οποτε δεν κινδυνευεις! το χεις και μαμα εντελως δηλ. πως σκεφτεσαι οτι θα σου ερθει ο αλλος απο διπλα ;; θα δει την κιθαρα στη θεση του συνοδηγου, θα τη λιμπιστεί και θα ερθει για κοντρα με επαθλο τον στρατοκαστορα;;; ....δε νομιζω!
αν παλι πεσει κανας στραβος απο διπλα σου αντεδρασε οπως το 65% των Ελληνων οδηγων σε φαναρι (συμφωνα με ερευνες παντα), απλα σκαλισε τη μυτη σου αδιαφορα Laughing

christhehealer έγραψε:
4) Mετά την δύση του ηλίου, που δεν πίνω κανένα ρόφημα και πίνω ξύδια στα καταστήματα, είμαι out;

φυσικα εισαι out κι επισης γινεσαι επικινδυνος οδηγικα οταν πινεις ξύδια και μετα οδηγεις υπο την επηρεια ξυδιου Confused
christhehealer έγραψε:

καλα μη δειχνεις οτι γερασες απο τωρα Laughing

ΑΧ! τι καλα που νιωθω, ερχονται οι ποαλιες καλες μερες Healer που τα λεγαμε ....do you know what i mean? χεχεχε Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Πεμ 27 Ιαν 2005, 01:28:02
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:

Εγω παντως μπηκα γιατι ηταν το Club του αυτοκινητου μου,γιατι θα εβρισκα και αλλα ατομα με κοινο ενδιαφερον το αμαξι μας και τη μετατροπη του....

Μιλοντας πολυ σοβαρα, μαλλον εκανες λαθος οταν επελεξες, με βαση αυτα τα κριτηρια που λες , το PSCLUB.
Επρεπε να ειχες προσεξει κατι πολυ απλο τοσο καιρο...Εχεις δει πουθενα σε αυτο το φορουμ να υπαρχει καποιο topic σχετικο με λιμς,βουτα, κοντρες κλπ??Αυτο δε σου κινησε την περιεργεια??
Παντως αν ψηνεσαι για κουβεντα επι του θεματος, περνα σημερα μια βολτα απο το cafe-meeting στο Dennis, να τα πουμε απο κοντα.(Θα σου πω και για κατι ψηλες που εγιναν χτες βραδυ!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil )
vio - Πεμ 27 Ιαν 2005, 11:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Επειδή πραγματικά ΔΕΝ κατάλαβες κανένα σημείο απο αυτά που έγραψα ... ή τα κατάλαβες απλα θέλεις να ανοίγεις καυτά ζητήματα (βλάχοι-προτεβουσιάνοι-αθηναίοι-θεσσαλονικιοί...μαύροι-αλβανοί και ότι αλλό) να σου ξαναπώ τι εννοώ.

1) Το να δίνεις εξουσία σε άτομα τα οποία ΔΕΝ μπορούν να την απονέμουν δίκαια είναι σαν να ρίχνεις νερό πάνω σε Gremlin's (τα θυμάσαι ??). Οι κύριοι Αστυνομικοί λοιπόν οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άτομα που στα 18 τους καταλάβανε το νόημα της ζωής (βλέπε ΚΑΚΟΣ Δημόσιος υπάλληλος) και εσύ τους κάνεις Δικαστές και τους δίνεις νόμους με τους οποίους μπορούν να σου κλείσουν το σπίτι δεν είναι και οτι καλύτερο. Να σου αναφέρω μόνο μια προσωπική εμπειρία που είχα πρίν απο 5 μήνες (κάποιοι απο εδω μέσα την ξέρουν) στην οποία με λίγα λόγια πήγαινα παράλληλα με άσχετο αυτοκίνητο αλλά έτρεχα με 110 ενώ το όριο ήταν 80 (αλλά μιλάμε για 2 το βράδυ και στην παραλιακή ) μας σταματήσανε και τους 2 και μας βεβαιώσαν παράβαση για: Αυτοσχέδιους αγώνες, επικύνδινους ελιγμούς (ενώ ειχά καβαλήσει την αριστερή για όλη την διάρκεια της διαδρομής) και το κουλό Οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή !!!?????!!!!!!.
Και εκείνη την στιγμή ο αδερφός μου γυρίζει και του λέει του (παρταλομπατσου) μα καλά που τα είδατε όλα αυτα ???

Και ακου την απάντηση του μπάτσου προς τον αδερφό μου:
Επειδή σας αρέσει να πετάγεστε θα προχορίσουμε ΚΑΙ στην κατάσχεση και των 2 αυτοκινήτων....

Εκεί λοιπόν είναι το σημείο που σου κόβονται τα πόδια και γενιέται το ερώτημα .. Να τον γ@μ1σW ή να κάνω την πάπια και να πάω με τα νερά του. ??

Για να μην μακριγορούμε αναγκάστηκα και υπέγραψα στην κλήση
300 €, πινακίδες-αδεια-δίπλωμα για 1 μήνα, 15 πόντους απο το Point System.

Ο μπάτσος όμως δεν ευχαριστήθηκε...οχι ... ήθελε να πρόχωρησει και στην κατάσχεση... Αυτός είναι ο Θεός των δρόμων..... να του υποκληθούμε όλοι πρέπει...

Έτσι βρεθήκαμε στην τροχαία οπου και παρκάραμε τα αυτοκίνητα μας για να μας τα κρατήσουν οι γάτοι που είχαν πιάσει τον οτσαλάν της ασφαλτου. Για καλή μου τύχη όμως το άλλο το παιδί έμενε στην ίδια περιοχή που ήταν η τροχαία και η μαμά του (οδηγώντας την χλιδάτη mercedes της) ήρθε στην τροχαία, ανέβηκε στον ΑΞΥΠ και κατέβηκε κάτω σε εμάς, μίλησε στους κυρίους και πήραμε τα αυτοκινητάκια μας και φύγαμε. Να μην σου πώ άλλα.
Ηταν ενα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ παράδειγμα της κακής χρήσης εξουσίας...

3) Συμφωνώ με τον DIMIP σε όλα όσα έγραψε και μου άρεσε η μέθοδος ΣΚΑΛΙΖΩ ΜΥΤΗ η οποία μπαίνει στο Top-Ten ατάκας.

4) Φίλε μου μπορείς να πίνεις ΟΣΑ ΞΥΔΙΑ ΘΕΛΕΙΣ (όλοι πίνουμε) ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΕΙΣ. Γιατί αν οδηγείς και κάνεις την μ@λ@κ1@ και προκαλέσεις ατύχημα τότε ο περίεργος με τις ξερογκαζιές (βλέπε θέμα 3) δικαιολογείται να στείλει τον μεθυσμένο οδηγο (δεν μιλάμε προσωπικά τώρα) στο ΚΑΤ για μια καλύμπρα στα κόκαλα του.

Αυτά.
RASTAVIPER - Πεμ 27 Ιαν 2005, 12:37:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
(Βεβαια αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα αυτων που κανουν)...

¨Κατεβαινοντας τη Βουλιαγμενης, λιγο πιο πριν απο τη μαυρη και πηγαινοντας σχεδον με το οριο, ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ερχεται πισω μου με πολυ φορα και να μου κολλαει τελικα προφυλακτηρες.Καταλαβα οτι ηθελε να ανοιξουμε, οπως επισης καταλαβα οτι ηταν και Xsara απο τα φωτα, οποτε δεν του εκανα τη χαρη.Μολις ειδε οτι δεν ψαρωνω, με προσπερναει μπουνια και τους περναει ολους απο τα δεξια και βγαινει μπροστα στο φαναρι σε 1 τυπο με 1 μηχανη.Το παληκαρι ηταν χωρις κρανος με 1 street (κατι για R1 ακουσα και περιμενε κανονικα στο φαναρι).Οι καφροι του κλεινουν το δρομο με το μπατσικο και κατι του λενε και παει ο οδηγος να τον πιασει, ενω καθοταν μεσα στο μπατσικο.Τοτε ο τυπος κανει 1 ελιγμο και φευγει σφαιρα!!! Very happy Very happy
Προσπαθησα να ακολουθησω για λιγο αλλα το μονο που προλαβα να δω ηταν τη μηχανη να εχει φτασει στο φαναρι της Nokia και το μπατσικο να ειναι πολυ πιο πισω και να προσπαθει να τον φτασει!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Το ευχαριστηθηκα πολυ ειδικα μετα το σκηνικο που πηγαν να μου παιξουν... Twisted evil Twisted evil "
-=N4X=- - Πεμ 27 Ιαν 2005, 13:58:24
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως rastaviper υπαρχουν θεματα για κοντρες ΚΑΙ σε αυτο το κλαμπ οπως ειναι λογικο.
Κ υπαρχει κ για 1600 κ για 1400 διαλιεχτεεεεεεεεεεεε! Laughing
p206Mike - Πεμ 27 Ιαν 2005, 14:07:20
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
(Βεβαια αυτο ειναι ενα μονο παραδειγμα αυτων που κανουν)...

¨Κατεβαινοντας τη Βουλιαγμενης, λιγο πιο πριν απο τη μαυρη και πηγαινοντας σχεδον με το οριο, ξαφνικα βλεπω ενα αμαξι να ερχεται πισω μου με πολυ φορα και να μου κολλαει τελικα προφυλακτηρες.Καταλαβα οτι ηθελε να ανοιξουμε, οπως επισης καταλαβα οτι ηταν και Xsara απο τα φωτα, οποτε δεν του εκανα τη χαρη.Μολις ειδε οτι δεν ψαρωνω, με προσπερναει μπουνια και τους περναει ολους απο τα δεξια και βγαινει μπροστα στο φαναρι σε 1 τυπο με 1 μηχανη.Το παληκαρι ηταν χωρις κρανος με 1 street (κατι για R1 ακουσα και περιμενε κανονικα στο φαναρι).Οι καφροι του κλεινουν το δρομο με το μπατσικο και κατι του λενε και παει ο οδηγος να τον πιασει, ενω καθοταν μεσα στο μπατσικο.Τοτε ο τυπος κανει 1 ελιγμο και φευγει σφαιρα!!! Very happy Very happy
Προσπαθησα να ακολουθησω για λιγο αλλα το μονο που προλαβα να δω ηταν τη μηχανη να εχει φτασει στο φαναρι της Nokia και το μπατσικο να ειναι πολυ πιο πισω και να προσπαθει να τον φτασει!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Το ευχαριστηθηκα πολυ ειδικα μετα το σκηνικο που πηγαν να μου παιξουν... Twisted evil Twisted evil "

Ο ΝΑΙ! Αυτή είναι η απόλυτη ελευθερία που σου προσφέρει η μηχανή ειδικά αν έχεις κόψει πινακίδα...

Δεν σταματάς πουθενά, δεν πληρώνεις διόδια....και γενικά είσαι ελευθερο πουλί...

Κατέβα μια Κυριακή μεσημέρι Λιμς και θα καταλάβεις... Wink
christhehealer - Πεμ 27 Ιαν 2005, 18:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
vio έγραψε:
Επειδή πραγματικά ΔΕΝ κατάλαβες κανένα σημείο απο αυτά που έγραψα ... ή τα κατάλαβες απλα θέλεις να ανοίγεις καυτά ζητήματα (βλάχοι-προτεβουσιάνοι-αθηναίοι-θεσσαλονικιοί...μαύροι-αλβανοί και ότι αλλό) να σου ξαναπώ τι εννοώ.

Alex κατάλαβα πολύ καλά τι λες. Aυτό που προσπαθώ να κάνω, είναι να αποφορτίσω το κλίμα κάνοντας πλάκα, όχι με σκοπό να σε μειώσω. O Nτιμιπής το έπιασε και το τόσο, το έκανε τόόόόόσοοοο (θα τον περιλάβω άλλη ώρα).

Tο έχω γράψει ένα σωρό φορές πιο πάνω ότι είμαι κατά κάθε μορφής αστυνομοκρατείας, γιατί έχω πολύ περισσότερα και πιο άγρια παραδείγματα κακής χρήσης της εξουσίας. Eξάρχεια, αρχές δεκαετίας του '90...
Mετά πιάνεις δουλειά, σε αποροφάει το σύστημα και συχνάζεις στην πλατεία. (μία είναι η Πλατεία...)

Aυτό που προσπαθώ να σας πω είναι ό,τι βάλτε την κόντρα για να κάνετε τα γούστα σας, αλλά έχετε και το νου σας. Δεν μπορεί να είσαι στα φανάρια του 401, να έρχετε δίπλα σου ένα Punto και να τσιμπάς στην πρόκληση. Aφού είναι γνωστό τοις πάσοι, ότι πιο πάνω έχει πάντα μπλόκο. Eίναι σα να πηγαίνεις και να τους λες "γράψτε με". Άστον να πάει στο καλό.
O Θωμάς (Rastaviper) το θέτει πολύ σωστά. Έρχετε το καρακ... μου κολλάει στον προφυλακτήρα, βλέπω απ' τον καθρέφτη ότι είναι Xsara, κάνω την πάπια κι όλα ωραία, όλα ανθηρά...
H αστυνομία είναι αυτή που είναι. Eμείς τι κάνουμε είναι το θέμα, για να μην έχουμε παρτίδες μαζί της.

Tώρα οδήγηση και ποτό είναι ένα πολύ μεγάλο και πολύ σοβαρό θέμα. Σωστά το λέει ο Alex, όλοι πίνουμε, αλλά έχουμε κι ένα όριο. Eίτε από φόβο μην μας γράψουν, είτε από φόβο μην τρακάρουμε.
Eπειδή τα βράδυα συνήθως δεν παίρνω το αυτοκίνητο και κυκλοφορώ με ταξί, ζω το τραινάκι του τρόμου...
Tαρίφας πριν καμιά 20αριά μέρες δεν σταμάτησε ούτε σ' ένα κόκκινο στην Xαρ. Tρικούπη... Aκόμα αναρωτιέμαι ποιος ήταν πιο επικίνδυνος. Eγώ εάν οδηγούσα ή αυτός που ήταν νηφάλιος; Eάν ήταν...
Ή οικογενειάρχης με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, λιώμα κυριολεκτικά (έτυχε να είμαστε στο ίδιο μαγαζί και να φύγουμε την ίδια ώρα και τον είδα) περνάει ανενόχλητος με το Avensis μπροστά από αλκοτέστ στο Xαλάνδρι και σταματάνε ένα τύπο με ραλλάκι...
Eντάξει από την μία θέλεις να πάρεις ένα αυτόματο και να καθαρίσεις κόσμο, από την άλλη κοιτάς την πάρτη σου, είτε να μην πάρεις καθόλου αυτοκίνητο, είτε εάν το πάρεις να πιείς τόσο ώστε να μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου με ασφάλεια, για σένα και τους γύρω.

Kαι μέσα στο χαμό, έχεις και τον Άπαντα με την φωτεινή επιγραφή στο κούτελο "δουλέψτε με". Γράφω πιο πάνω "πριν από καμία 15αριά χρόνια τα Λιμς, ήταν Kυριακή και το show περιελάμβανε μόνο μηχανές". Kαι σου λέει τώρα "Eλάτε να δείτε τι γίνεται Kυριακή πρωί στα Λιμς"...
Eάν τον αρχίσω στο δούλεμα, κάθε πέρσυ και καλύτερα κι όπως γίνανε τα πράγματα τώρα ο καθένας παίρνει ένα XT 600 (ή 660, τι είναι αυτό το χρέπι που έχει) και έρχετε ο καθένας κλπ. Θα είμαι κακός; Όχι πείτε μου!!!! Twisted evil Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
RASTAVIPER - Πεμ 27 Ιαν 2005, 19:02:10
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

O Θωμάς (Rastaviper) το θέτει πολύ σωστά. Έρχετε το καρακ... μου κολλάει στον προφυλακτήρα, βλέπω απ' τον καθρέφτη ότι είναι Xsara, κάνω την πάπια κι όλα ωραία, όλα ανθηρά...
H αστυνομία είναι αυτή που είναι. Eμείς τι κάνουμε είναι το θέμα, για να μην έχουμε παρτίδες μαζί της.

Αλλη απορια τωρα....
Ερχεται και σου κολλαει μαυρο ραλλακι....Ε, δε θα ανοιξεις???? Question Question Question Τοτε να σε δω οταν θα σκασουν μεσα απο το ραλλακι μπατσοι και θα στα παρουν ολα.Γιατι αυτο ειναι το θεαρεστο εργο της αστυνομιας.Οχι το προλαμβανειν αλλα το προκαλειν.... Mad Mad Mad Καφροιιιιιιιιιι
STELIOS - Πεμ 27 Ιαν 2005, 19:46:21
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Ερχεται και σου κολλαει μαυρο ραλλακι....Ε, δε θα ανοιξεις???? Question Question Question Τοτε να σε δω οταν θα σκασουν μεσα απο το ραλλακι μπατσοι και θα στα παρουν ολα.Γιατι αυτο ειναι το θεαρεστο εργο της αστυνομιας.Οχι το προλαμβανειν αλλα το προκαλειν.... Mad Mad Mad Καφροιιιιιιιιιι

Σ'αυτη τη περιπτωση δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Η μπατσοι πρεπει να σε πιασουν να κανεις κοντρα. Αν σε προκαλεσουν αυτοι, δεν βασταει στο δικαστηριο (γιατι εκει θα τους πας αν σε γραψουν). Και πως το αποδικνηεις? Για να γινει κοντρα θελει τουλαχιστον 2 αμαξια. Που ειναι το δευτερο? Ποιο ειναι? Τι αριθμο κυκλοφοριας εχει? Α, ενα μαυρο ραλλακι (με αριθμο κυκοφοριας ταδε). Και ποιος ηταν ο οδηγος? Τι ο ιδιος ο μπατσος?
Να σημπλιρωσω πως καλο ειναι να εχουμε μια φωτογραφικη μηχανη μιας χρησης στο ντουλαπακι. Μπορει να φανει πολυ χρησιμη καποιες φορες. Ακομα και το κινητο, μπορει να μας σωσει.

Επεισης:
Mε αποφαση της 17ης Ιανουαριου, ο εισαγγελεας του Αρειου Παγου Δημητρης Λινος διευκρινιζει οτι δεν επιτρεπεται η κατασχεση των οχηματων οσων οδηγων συλλαμβανονται απο την Τροχαια να οδηγουν με ταχυτητα μεγαλητερη του επιτρεπομενου οριου. Το ιδιο ισχυει και για οσους οδηγους εχουν καταναλωσει αλκοολ η οδηγουν υπο την επιδραση τοξικων ουσιων.
Τα αυτοκινητα και οι μοτοσικλετες που εμπλεκονται σε αυτοσχεδιους αγωνες μπορει να κατασχονται, συμφωνα με την ποινικη νομοθεσια, μονο εφοσον θεωρηθουν ως μεσα τελεσης κακουργηματος η πλημμεληματος το οποιο πηγαζει απο δολο.

FASTER Τευχος 07 (Φευρουαριος 2005)
Σελ. 27
HackerWerger - Παρ 28 Ιαν 2005, 11:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Τα αυτοκινητα και οι μοτοσικλετες που εμπλεκονται σε αυτοσχεδιους αγωνες μπορει να κατασχονται, συμφωνα με την ποινικη νομοθεσια, μονο εφοσον θεωρηθουν ως μεσα τελεσης κακουργηματος η πλημμεληματος το οποιο πηγαζει απο δολο.

Χαίρω πολύ.. Δηλαδή πότε χρησιμοποιεί καποιος το ραλάκι του ως μέσο τέλεσης κακουργήματος η πλημμελήματος το οποίο κιολας πηγάζει από δόλο;;;
STELIOS - Παρ 28 Ιαν 2005, 20:13:02
Θέμα δημοσίευσης:
HackerWerger έγραψε:
Χαίρω πολύ.. Δηλαδή πότε χρησιμοποιεί καποιος το ραλάκι του ως μέσο τέλεσης κακουργήματος η πλημμελήματος το οποίο κιολας πηγάζει από δόλο;;;

Οι αυτοσχεδιοι αγωνες στο δρομο ειναι πλημμελημα. Ο δολος σημαινει οτι ενω το καταλαβαινεις πως αυτο που κανεις ειναι επικηνδινο παρ'ολα αυτα το κανεις.
Κακουργημα ειναι να προκαλεσεις τραυματισμο η θανατο σε καποιον με το ραλλακι σου. Εδω δεν τιθεται θεμα δολου γιατι ειναι σχεδον αδηνατο να αποδηξει καποιος πως ειχες την προθεση ή πως ηξερες πως θα τραυματιζες/σκοτωνες καποιον και παρ'ολα αυτα το εκανες.

Οποτε αν σε πιασουν να κοντραρεσαι με καποιον και περνας σφηνα απ'τα αμαξια, αλλαζεις σηνεχως λωριδα, περνας κοκκινα φαναρια και ολα αυτα με μεγαλη ταχυτητα αυτο ειναι στανταρ δολος γιατι ειναι επικηνδηνο, το ξερεις και παρ'ολα αυτα το κανεις.

Αν απ'την αλλη σε πιασουν γιατι πηγενεις με 100-120 στην αριστερη λωριδα στη Ποσειδονως το πηθανοτερο ειναι πως θα σε γραψουν για υπερβαση οριου ταχυτητας (δεν σου περνουν το αμαξι). Αν ομως πας με 160-180-200 τοτε παμε στη κατηγορια του πλημμεληματος με δολο γιατι ειναι επικηνδηνο και το ξερεις.

Γενικα ειναι λιγο περιεργο το σηστημα. Παντως αν καταφερεις να αποδηξεις πως ησουνα μονος (δεν ειχες κοντρα με καποιον) και απλα "ετρεχες" (πανω απ'το οριο) χωρις να κανεις επικηνδηνους ελιγμους μαλλον θα τη γλητωσεις.
RASTAVIPER - Σαβ 29 Ιαν 2005, 12:07:30
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Σ'αυτη τη περιπτωση δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα. Η μπατσοι πρεπει να σε πιασουν να κανεις κοντρα. Αν σε προκαλεσουν αυτοι, δεν βασταει στο δικαστηριο (γιατι εκει θα τους πας αν σε γραψουν). Και πως το αποδικνηεις? Για να γινει κοντρα θελει τουλαχιστον 2 αμαξια. Που ειναι το δευτερο? Ποιο ειναι? Τι αριθμο κυκλοφοριας εχει? Α, ενα μαυρο ραλλακι (με αριθμο κυκοφοριας ταδε). Και ποιος ηταν ο οδηγος? Τι ο ιδιος ο μπατσος?

Φιλε μου δεν ειναι ετσι τα πραγματα.Ξερω πολυ κοσμο που εχουν γραψει οι μπατσοι για κοντρες σε Βουλιαγμ. κλπ επειδη τους ζορισαν οι ιδιοι.Δεν εχει σχεση τι θα πεις στο δικαστηριο.Το θεμα ειναι ο αλλος τρωει την κληση με αναφορα σε κοντρες,επικινδυνους ελιγμους,υπερβαση οριου ταχυτητος ασχετα αν ολα αυτα τα προκαλεσαν οι ιδιοι.Στο κατω κατω θα σου πουν,"Ας μην ανοιγες οταν σου κολλουσαμε.."

STELIOS έγραψε:
Οποτε αν σε πιασουν να κοντραρεσαι με καποιον και περνας σφηνα απ'τα αμαξια, αλλαζεις σηνεχως λωριδα, περνας κοκκινα φαναρια και ολα αυτα με μεγαλη ταχυτητα αυτο ειναι στανταρ δολος γιατι ειναι επικηνδηνο, το ξερεις και παρ'ολα αυτα το κανεις.

Αν απ'την αλλη σε πιασουν γιατι πηγενεις με 100-120 στην αριστερη λωριδα στη Ποσειδονως το πηθανοτερο ειναι πως θα σε γραψουν για υπερβαση οριου ταχυτητας (δεν σου περνουν το αμαξι). Αν ομως πας με 160-180-200 τοτε παμε στη κατηγορια του πλημμεληματος με δολο γιατι ειναι επικηνδηνο και το ξερεις.

Γενικα ειναι λιγο περιεργο το σηστημα. Παντως αν καταφερεις να αποδηξεις πως ησουνα μονος (δεν ειχες κοντρα με καποιον) και απλα "ετρεχες" (πανω απ'το οριο) χωρις να κανεις επικηνδηνους ελιγμους μαλλον θα τη γλητωσεις.

Για να φανταστεις το μεγαλειο της ελληνικης μπατσοσυνης στα λιμς, ξερω περιπτωση φιλου μου με ραλλακι που κατεβηκε μια φορα μετα απο πολυ καιρο στα λιμς, επειδη σπουδαζει εξωτερικο, και αφου εκανε ενα ανοιγματακι και μετα αραξε και το συζηταγε στο Ribas, ετυχε να ακουσει μπατσος το περιστατικο και τον εγραψε!!! Shocked Shocked
Τι να λεμε τωρα..Δε τους νοιαζει τιποτα.Ψαχνουν να σου κοψουν κληση και ας ειναι ηλιθιος ο λογος και ας ειναι ξεκαθαρο οτι θα δικαιωθεις σε δικαστηριο.Απλα και μονο για να σε ταλαιπωρησουν και βγαλουν τα ευρακια... Evil Evil
STELIOS - Σαβ 29 Ιαν 2005, 14:54:39
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Για να φανταστεις το μεγαλειο της ελληνικης μπατσοσυνης στα λιμς, ξερω περιπτωση φιλου μου με ραλλακι που κατεβηκε μια φορα μετα απο πολυ καιρο στα λιμς, επειδη σπουδαζει εξωτερικο, και αφου εκανε ενα ανοιγματακι και μετα αραξε και το συζηταγε στο Ribas, ετυχε να ακουσει μπατσος το περιστατικο και τον εγραψε!!! Shocked Shocked
Τι να λεμε τωρα..Δε τους νοιαζει τιποτα.Ψαχνουν να σου κοψουν κληση και ας ειναι ηλιθιος ο λογος και ας ειναι ξεκαθαρο οτι θα δικαιωθεις σε δικαστηριο.Απλα και μονο για να σε ταλαιπωρησουν και βγαλουν τα ευρακια... Evil Evil

Ο μπατσος πως ηξερε πιο αμαξι ηταν του φιλου σου?
Η κληση τι εγραφε? Πια παραβαση?
Η κληση γραφει ωρα επανω. Αν η ωρα που εβαλε ο μπατσος ηταν εκεινης της στιγμης, ο φιλος σου ειχε μαρτηρες οτι ηταν σταθμευμενος και σηζητουσε, ετρωγε κτλ. Αν εβαλε αλλη ωρα το ρισκαρε γιατι:
1) Ο φιλος σου μπορει να ελεγε παραμηθια στους αλλους (δεν ξερει ο μπατσος αφου δεν τον ειδε)
2) Μπορει να ηταν καπου αλλου ας πουμε σ'ενα μαγαζι και να τα επεινε οπου παλι ειχε ενα σορο μαρτηρες

Αν λοιπον οι μπατσοι κανουν Μ_Λ_ΚΙΕΣ φταιμε κ'εμεις που τους αφηνουμε ετσι, εμεις τους εχουμε δωσει το δικαιωμα. Οταν εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ να το κινηγας.
RASTAVIPER - Σαβ 29 Ιαν 2005, 18:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:

Ο μπατσος πως ηξερε πιο αμαξι ηταν του φιλου σου?
Η κληση τι εγραφε? Πια παραβαση?
Η κληση γραφει ωρα επανω. Αν η ωρα που εβαλε ο μπατσος ηταν εκεινης της στιγμης, ο φιλος σου ειχε μαρτηρες οτι ηταν σταθμευμενος και σηζητουσε, ετρωγε κτλ. Αν εβαλε αλλη ωρα το ρισκαρε γιατι:
1) Ο φιλος σου μπορει να ελεγε παραμηθια στους αλλους (δεν ξερει ο μπατσος αφου δεν τον ειδε)
2) Μπορει να ηταν καπου αλλου ας πουμε σ'ενα μαγαζι και να τα επεινε οπου παλι ειχε ενα σορο μαρτηρες

Αν λοιπον οι μπατσοι κανουν Μ_Λ_ΚΙΕΣ φταιμε κ'εμεις που τους αφηνουμε ετσι, εμεις τους εχουμε δωσει το δικαιωμα. Οταν εχεις δικιο ΠΡΕΠΕΙ να το κινηγας.

Δε λεω ηταν τραβηγμενο αλλα μια χαρα μπορει ενας καφρος αυθαιρετωντας να κανει τα παραπανω.
1)Ποιο αμαξι ηταν?Το παιδι καθοταν διπλα στο αμαξι του και το ειχε δει ο μπατσος.
2)Τι παραβαση?Μα φυσικα το γνωστο κουστουμακι (αυτοσχεδιοι αγωνες,επικινδυνοι ελιγμοι και οδηγηση χωρις συνεση)
3)Τι ωρα?Θα εβαλε 20 λεπτα πριν που τους ακουσε και επεσε μεσα.Σιγα μη θυμοταν το ιδιο το παιδι τιν ακριβη ωρα.
4)Μαρτυρες??Φερε οποιον θες.Οταν στο δικαστηριο ακουσουν λιμς πρεπει να εχεις φοβερα στοιχεια για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
5)Τα επινε αλλου?Πως το αποδεικνυει???(Mε αποδειξη απο το Κουτουκι??)Αφου ηταν ηδη στο Ribas.
STELIOS - Σαβ 29 Ιαν 2005, 20:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Δε λεω ηταν τραβηγμενο αλλα μια χαρα μπορει ενας καφρος αυθαιρετωντας να κανει τα παραπανω.
1)Ποιο αμαξι ηταν?Το παιδι καθοταν διπλα στο αμαξι του και το ειχε δει ο μπατσος.
2)Τι παραβαση?Μα φυσικα το γνωστο κουστουμακι (αυτοσχεδιοι αγωνες,επικινδυνοι ελιγμοι και οδηγηση χωρις συνεση)
3)Τι ωρα?Θα εβαλε 20 λεπτα πριν που τους ακουσε και επεσε μεσα.Σιγα μη θυμοταν το ιδιο το παιδι τιν ακριβη ωρα.
4)Μαρτυρες??Φερε οποιον θες.Οταν στο δικαστηριο ακουσουν λιμς πρεπει να εχεις φοβερα στοιχεια για να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
5)Τα επινε αλλου?Πως το αποδεικνυει???(Mε αποδειξη απο το Κουτουκι??)Αφου ηταν ηδη στο Ribas.

Μαρτηρας μπορει να ειναι ο οποισδηποτε (κατα προτιμηση οχι φιλος η γνωστος σου).
1) Ο καντινιερης απεναντι απ'το RIBAS
2) Οι πορτιεριδες του μαγαζιου
3) Αν εισαι σε μπαρακι, ο μπαρμαν, η σερβιτορα. Οποιοδηποτε ασχετος σε ειδε τελος παντον.

Εξαλου καποιος πρεπει να ηταν μπροστα στο σκινηκο, δεν μπορει να ηταν το παιδι μονο του αφου με καποιους σηζητουσε. Και στην τελικη αν ειναι τοσο καφρος ο μπατσος καφρος γινεσαι κ'εσυ και του κανεις καταγκελια.
Demis - Δευ 31 Ιαν 2005, 10:36:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν κατάλαβα φίλε Daramba...

Φιλε Daramba,Δηλαδη εσυ γιατι θα βελτιωνες το αμαξι σου ?(δεν γνωριζω αν εχεις κανει κατι πανω του η οχι)
Εγω προσωπικα το βελτιωνω για να το στηνω οποτε μ δινεται η ευκαιρια και πιστεψε με δεν ειμαι ο καγκουρας με το χερι του μονιμως απλωμενο εξω απο το παραθυρο...Οσο αφορα τα λιμανακια κατεβαινω και εκει αλλα οχι για να το χωσω γιατι δεν γουσταρω να καταληξω καμια μερα απο κατω απλα για βολτα...Αν εμενες αθηνα θα πηγαινες believe me...
Laughing
Φιλικα... Cool
Demis - Δευ 31 Ιαν 2005, 10:52:09
Θέμα δημοσίευσης:
Rastaviper
Μιλοντας πολυ σοβαρα, μαλλον εκανες λαθος οταν επελεξες, με βαση αυτα τα κριτηρια που λες , το PSCLUB.
Επρεπε να ειχες προσεξει κατι πολυ απλο τοσο καιρο...Εχεις δει πουθενα σε αυτο το φορουμ να υπαρχει καποιο topic σχετικο με λιμς,βουτα, κοντρες κλπ??Αυτο δε σου κινησε την περιεργεια??
Παντως αν ψηνεσαι για κουβεντα επι του θεματος, περνα σημερα μια βολτα απο το cafe-meeting στο Dennis, να τα πουμε απο κοντα.(Θα σου πω και για κατι ψηλες που εγιναν χτες βραδυ!!! )

Φιλε Rastaviper,εγω δεν εκανα κανενα λαθος που επελεξα το Club μας για να ειμαι σε καθημερινη βαση μεσα...ασχετα αν δεν postaro καθημερινα..Μπορει να μην υπαρχουν topics περι λιμσ,βουτα κτλ. για τον εξης απλο λογο ¨-> ΓΙατι εχουμε πολυ καλη ιεραρχια εδω μεσα και κανενας administrator δεν θα ηθελε κατι τετοιο μεσα στο forum του..
Ωστοσο λυσε μου σε παρακαλω μια απορια γιατι ολοι μας εδω μεσα μαζι με εσενα και εμενα θελουμε να βελτιωσουμε το αμαξι μας και αναζητουμε λυσεις στο να κερδισουμε καποια αλογα.....?
RASTAVIPER - Δευ 31 Ιαν 2005, 11:14:44
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:

Φιλε Rastaviper,εγω δεν εκανα κανενα λαθος που επελεξα το Club μας για να ειμαι σε καθημερινη βαση μεσα...ασχετα αν δεν postaro καθημερινα..Μπορει να μην υπαρχουν topics περι λιμσ,βουτα κτλ. για τον εξης απλο λογο ¨-> ΓΙατι εχουμε πολυ καλη ιεραρχια εδω μεσα και κανενας administrator δεν θα ηθελε κατι τετοιο μεσα στο forum του..
Ωστοσο λυσε μου σε παρακαλω μια απορια γιατι ολοι μας εδω μεσα μαζι με εσενα και εμενα θελουμε να βελτιωσουμε το αμαξι μας και αναζητουμε λυσεις στο να κερδισουμε καποια αλογα.....?

Φιλε μου αυτο που εννοουσα με το topic περι κοντρων, ειναι οτι αν αυτο το θεμα σε ενδιαφερει τοσο πολυ, μπορεις να βρεις σχετικα θεματα συζητησης σε αλλα φορουμ.Δεν πιστευω πως το PSCLUB εκφραζεται μεσα απο τα ανοιγματα και για αυτο δε δινει τετοια εμφαση.Και πιστεψε με και στα αλλα φορουμ υπαρχει καλη ιεραρχια, οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι καθαρα θεμα στοχων του καθε Club.
Οσο για μενα, οποια απορια εχεις θα μπορουσα να στη λυσω οποιαδηποτε μερα με πετυχεις κατω!!! Razz Razz (Δυστυχως σημερα που ηταν να κατευω,δε θα παιξει μαλλον λογω καιρου).Τωρα γιατι βελτιωνουν οι αλλοι το αμαξι τους, δεν ειμαι σε θεση να σου απαντησω.
LuNa - Δευ 31 Ιαν 2005, 11:17:02
Θέμα δημοσίευσης:
RASTAVIPER έγραψε:
Τωρα γιατι βελτιωνουν οι αλλοι το αμαξι τους, δεν ειμαι σε θεση να σου απαντησω.

Για την ΠΑΡΤΗ τους παίδες.....γιατί έτσι γουστάρουν να έχουν παραπάνω άλογα Wink
Demis - Δευ 31 Ιαν 2005, 11:25:34
Θέμα δημοσίευσης:
Luna οχι για τα Τσαγακια εεε......? Crazy
STELIOS - Δευ 31 Ιαν 2005, 11:37:34
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Για την ΠΑΡΤΗ τους παίδες.....γιατί έτσι γουστάρουν να έχουν παραπάνω άλογα Wink

Ρε παιδια η κοντρα ειναι θεμα χαρακτηρα-προσωπικοτητας και οχι ισχυος.

Παραδειγμα. Πες πως εχεις ενα 206 1600, ριχνεις λεφτα το κανεις 150 αλογα. Αυτο σημαινει οτι αυτοματος πας σε κοντρα? Δηλαδη οποιος παιρνει αμαξι πανω απο 120 αλογα το πηρε για να κανει κοντρες?

Ξερω ατομα που εχουν κανει το αμαξι τους πυραυλο, στο δρομο τρεχουν αλλα δεν θα τους δειτε ποτε λημνακια ουτε να τα στηνουν με κανενα απλα γιατι δεν γουσταρουνε (το θεορουνε καγκουρια, επικηνδηνο κτλ.)
Ξερω και αλλους που και 1000αρι να τους δωσεις θα ψαχνουν στο δρομο ταιρι να τα στηουν.

Η κοντρα γινεται και με Smart AN αν θελουν και οι δυο. Η κοντρα πολλες φορες ΝΑΙ χρειζεται την βελτιωση, ΑΛΛΑ η βελτιωση δεν σηνεπαγεται κοντρα.
Demis - Δευ 31 Ιαν 2005, 15:08:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε Στελιο θα διαφωνισω μαζι σου..στο οτι η βελτιωση δεν συνεπαγεται με κοντρα.Καταρχας δεν λεω πως με το που το εφτοιαξες θα τρεχεις συνεχεια και θα ψαχνεσαι για να τ πας με καπιον..αλλα προφανως για να σκασεις και ενα αξιοσεβαστο ποσο για να πας το αμαξι σου 150ps μαλλον για να τρεξεις λιγο παραπανω και να το στησεις το εκανες.,,,.Δεν βρισκω καποιο αλλο λογο...
LuNa - Δευ 31 Ιαν 2005, 15:14:53
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:
Φιλε Στελιο θα διαφωνισω μαζι σου..στο οτι η βελτιωση δεν συνεπαγεται με κοντρα.Καταρχας δεν λεω πως με το που το εφτοιαξες θα τρεχεις συνεχεια και θα ψαχνεσαι για να τ πας με καπιον..αλλα προφανως για να σκασεις και ενα αξιοσεβαστο ποσο για να πας το αμαξι σου 150ps μαλλον για να τρεξεις λιγο παραπανω και να το στησεις το εκανες.,,,.Δεν βρισκω καποιο αλλο λογο...

και γω θα διαφωνήσω με την διαφωνία σου Laughing Laughing
Φίλε Demi το ότι εσύ δε βρίσκεις κάποιο άλλο λόγο, και ότι η βελτίωση του αυτοκινήτου για ΣΕΝΑ είναι μόνο και κατά κύριο λόγο για το στήσιμο, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος ασπάζεται τις δικές σου απόψεις Smile

Δε μπορώ να στο εξηγήσω με άλλα λόγια μιας που δείχνεις να μην το καταλαβαίνεις!! Απλά δέξου επιτέλους ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον δικό σου τρόπο και ΚΑΠΟΙΟΙ βελτιώνουν τα αυτοκίνητα τους για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αποκλειστικά ΚΕΦΙ!
Πως να στο πει κάποιος διαφορετικά??
Smile
STELIOS - Δευ 31 Ιαν 2005, 15:49:47
Θέμα δημοσίευσης:
Demis έγραψε:

Δηλαδη ποσο ποιο απλα να στο πω?
Αλλο να τρεξεις λιγο παρα πανω, και αλλο να ανταγωνιζεσαι με αλλους στο δρομο.
Π.χ. Και εγω γενικα στο δρομο κινουμαι με γρηγορους ρυθμους, οπου βρω αδειο δρομο και ξερω την διαδρομη θα χωθω με λιγα παραπανω, θα κανω και το αναποδο τιμονι μου και ολα. Οταν ομως δω πως εχει κινηση και δεν με παιρνει δεν θα το κανω και με το ιδιο σκεπτικο δεν θα τα στησω με κανενα γιατι απλα δεν το γουσταρω αυτο. Στην πιστα ομως το γουσταρω και στα καρτ το κανω σηχνα.
Και οπως σου ειπα δεν χρειαζεσαι γρηγορο αμαξι για να κοντραριστεις. Απλα με το γρηγορο τα βαζεις με ολους. Ο πορωμενος ομως που σκεφτεται μονο τη κοντρα και ποδηλατο να του δωσεις θα το στησει και με παπι (που λεει ο λογος).
zippy - Δευ 31 Ιαν 2005, 17:50:26
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:
Demis έγραψε:

και γω θα διαφωνήσω με την διαφωνία σου Laughing Laughing
Φίλε Demi το ότι εσύ δε βρίσκεις κάποιο άλλο λόγο, και ότι η βελτίωση του αυτοκινήτου για ΣΕΝΑ είναι μόνο και κατά κύριο λόγο για το στήσιμο, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος ασπάζεται τις δικές σου απόψεις Smile

Δε μπορώ να στο εξηγήσω με άλλα λόγια μιας που δείχνεις να μην το καταλαβαίνεις!! Απλά δέξου επιτέλους ότι δεν σκέφτονται όλοι με τον δικό σου τρόπο και ΚΑΠΟΙΟΙ βελτιώνουν τα αυτοκίνητα τους για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ αποκλειστικά ΚΕΦΙ!
Smile

Εσυ Luna τψρα πλεων θα εισαι και πιο επικινδινη και υποογισιμη αντιπαλος. Razz

Παιδια εγω αυτο που ξερω ειναι οτι βγηκαν στους δρομους και οτι εχει μπουρι,φιμε και spoilers γραφετε και δεν σικονουν κουβεντα.Τι να πει κανεις για την Ελλαδα <ουδεν μονημοτερο εκ του προσορινου. Very happy
Demis - Τρι 01 Φεβ 2005, 09:38:45
Θέμα δημοσίευσης:
Πρωτα απο ολα δεν ειπα πως πρεπει να τρεχεις συνεχως με το που βαλεις το κλειδι στι μιζα να ξεκινησεις σπινιαροντας..Εγω ειμαι αρκετες φορες αραχτος μεσα στ'αμαξι με Chill out..και πηγαινω μεσσαια με 60..So...
Τωρα Luna αν εσυ θα εφτοιαχνες το αμαξι σου για να μην τρεχεις για ποιο λογο θα το εφτοιαχες ? Ας επαιρνες ενα 1000 με λιγοτερη καταναλωση βενζινης....
Φιλικα... Cool
LuNa - Τρι 01 Φεβ 2005, 11:42:36
Θέμα δημοσίευσης:
LuNa έγραψε:

Smile

Demis έγραψε:
Πρωτα απο ολα δεν ειπα πως πρεπει να τρεχεις συνεχως με το που βαλεις το κλειδι στι μιζα να ξεκινησεις σπινιαροντας..Εγω ειμαι αρκετες φορες αραχτος μεσα στ'αμαξι με Chill out..και πηγαινω μεσσαια με 60..So...
Τωρα Luna αν εσυ θα εφτοιαχνες το αμαξι σου για να μην τρεχεις για ποιο λογο θα το εφτοιαχες ? Ας επαιρνες ενα 1000 με λιγοτερη καταναλωση βενζινης....
Φιλικα... Cool

Γειά σου Γιάννη... κουκιά σπέρνω!
Φιλικά Smile
UnderTaker - Τρι 01 Φεβ 2005, 12:40:56
Θέμα δημοσίευσης: Τι λέτε ??????????
Ωραίο θέμα ανοίξατε αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσει ποτέ...

Το γιατί κάποιος ξοδεύει ένα σωρό λεφτά στο αυτοκίνητό του είναι ένα αρχέγονο ερώτημα που σίγουρα δεν έχει μία και μόνη απάντηση.
Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο άνθρωπος, ως κατά βάση εγωιστικό και ιδιοτελές ον, θέλει να ξεχωρίζει και να διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα μέλη της κοινωνικής ομάδας στην οποία ανήκει. Αυτός είναι ο λόγος που θα βάλει ο κάγκουρας σκουλαρίκι στη μύτη και θα βάψει το μαλλί του μπλε, αυτός είναι ο λόγος που τα κοριτσάκια λιώνουν στο γυμναστήριο για να κάνουν το ωραίο κορμί ώστε να χωρέσουν επιτέλους σε εκείνη τη μικροσκοπική φούστα που αγόρασαν και να «κτυπήσουν» το τατουάζ για το οποίο θα μετανιώνουν 5 χρόνια αργότερα...
Πώς κολλάνε τα αυτοκίνητα στον παραπάνω συλλογισμό;
Καλώς η κακώς το αυτοκίνητο έχει γίνει κοινωνικό σύμβολο καταξίωσης. Ένα ακριβό αυτοκίνητο αντιπροσωπεύει έναν φραγκάτο ιδιοκτήτη, κάτι που συνεπάγεται ότι είναι επιτυχημένος επαγγελματικά, άρα επιτυχημένος γενικότερα στη ζωή του, άρα δικαιολογείται και το σνομπ ύφος του και το γεγονός ότι σας έχει κόψει την καλημέρα. Άσχετα αν το αυτοκίνητο το έχει πάρει με leasing και δεν έχει να φάει για να βγάλει τις δόσεις. Ο εν λόγω κύριος [ή κυρία], έχει κερδίσει το δικαίωμα να κυκλοφορεί μέσα στο αυτοκίνητο ρίχνωντας υποτιμητικές ματιές στους διπλανούς με τα φθηνότερα μοντέλα.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για τα λεφτά που ξοδεύεις στο αυτοκίνητό σου. Ένα εξαιρετικό body kit, δίνει πόντους στον ιδιοκτήτη του, κάπως σαν τα αστεράκια στο forum! Η περηφάνια κτυπάει κόκκινο, το υφάκι εκτοξεύεται στις 8000rpm, και όλοι οι υπόλοιποι πληβείοι είναι οκτώ κλάσεις κάτω στην κοινωνική ιεραρχία. Μέχρι να βρεθεί κάποιος πιο γρήγορος και εντυπωσιακός τύπος που θα σε πατήσει κάτω στο επόμενο φανάρι και θα σε κάνει να σκυλιάσεις από το κακό σου!!!!!
Αυτό δε σημαίνει ότι αναγκαστικά θα κάνεις κόντρες με το αυτοκίνητό σου. Και όμως ο λόγος που τα χώνεις [τα λεφτά...] στο ρημάδι τελικά μήπως δεν είναι για «να χαρείς»???? Γιατί ακόμα και αυτός που θα πάει στο βουνό να το στρίψει μόνος του, μπορεί εκείνη την ώρα να το απολαύσει, αλλά την άλλη μέρα το πρωί θα πάει να λέει [κοκορεύεται είναι η σωστή έκφραση] στους φίλους του πόσο θεός οδηγός είναι! Και επειδή θα αρχίσουν τα πειράγματα, την επόμενη φορά θα πάρει κάποιον από τους φίλους του μαζί στη βόλτα για να έχει και μάρτυρα. Και αν συνεχιστούν τα πειράγματα κάποια άλλη φορά θα πάνε παρέα δύο αυτοκίνητα και πάει λέγοντας.
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσει κάποιος, ότι υπάρχει τόσο αλτρουιστική προσωπικότητα, που φτιάχνει το αυτοκίνητό του μόνο και μόνο για δική του προσωπική ευχαρίστηση! Σε μικρό ή μεγάλο βαθμό αυτή «η χαρά» που αναφέρετε στις δημοσιεύσεις, τελικά μπορεί να πηγάζει ΚΑΙ από την ικανοποίηση ενός υπέρμετρου εγωισμού που τρέφεται από το γεγονός ότι εχτές πατήσαμε τον φίλο μας στο φανάρι, ή που τον εντυπωσιάσαμε μπαίνοντας κομμάτια σε μία στροφή, ή του παίξαμε φώτα κάπου, κάπως, κάποτε. Και η διαφορά μεταξύ εκείνων που συμμερίζονται την παραπάνω γνώμη και εκείνων που δεν την ενστερνίζονται, είναι ότι οι τελευταίοι στερούνται ειλικρίνειας...
STELIOS - Τρι 01 Φεβ 2005, 14:07:39
Θέμα δημοσίευσης:
Παναγιωτη κατα βαση σημφωνω μαζι σου αλλου ομως οχι. Δεν θα μπω ομως παλι στο τρυπακι της αντιπαραθεσης. Αυτο που μου εκανε εντιπωση ειναι πως το κατεβατo σου ειναι ειναι απ’τα πιο καλογραμενα και ορθος διατιπομενα κειμενα που εχω διαβασει στο forum (παραλιγο να με πεισεις). Ειναι φανερο οτι εχεις ταλεντο στο γραπτο λογο.
UnderTaker - Τρι 01 Φεβ 2005, 14:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
Θύμισε μου να σε κεράσω ένα ποτό κάποια Πέμπτη για τα καλά σου λόγια. Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Όσο για τις αντιπαραθέσεις, καμιά φορά μπορεί να βγει και κάτι καλό από αυτές... Wink
RASTAVIPER - Τρι 01 Φεβ 2005, 15:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Nα θεσω και μια αλλη παραμετρο στην κουβεντα μας??
Αυτο που γουσταρω ακομα πιο πολυ ειναι οταν βλεπω ατομα με πολυ καλα αμαξια, που πραγματικα τα σκιζουν!!! Very happy Very happy Αυτους τους παραδεχομαι, που δεν τα εχουν μονο για μοστρα αλλα μπαινουν στην ουσια του αμαξιου.
Και μια και μιλαμε για τετοια αμαξια, εχω δει Quatrporte σε ανοιγματα για την πλακα με Elise,Εlan (240 aloga) και Esprit(500 aloga) και φυσικα Merc Compressor 320, που ειναι η κυριλα η ιδια αλλα οταν γουσταρει κανει τα δικα της!!! Laughing Laughing
christhehealer - Τρι 01 Φεβ 2005, 15:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Tο αυτοκίνητο ήταν και θα παραμένει "status symbol" στην Eλλάδα, γιατί είναι ακριβό. Xαζά-χαζά και ένα μέσο αυτοκινητάκι, που να είναι αξιοπρεπές, στοιχίζει στην Eλλάδα καμιά 20αριά μισθούς για τον μέσο μισθωτό... Ένα πολύ καλό δε καμιά 40αριά και βάλε...

Έτσι ο σημερινός 50άρης πάει και αγοράζει ένα STI κομπλέ σεμπλόν, σ' ένα κράμα παλιμπαιδισμού και αποθημένου, γιατί στα 25 του, το 205 GTI που εξυμνούσαν τα περιοδικά, ήταν άπιαστο όνειρο, ο σημερινός 25άρης μαγεμένος από την ψευδαίσθηση των δόσεων, ξεκινάει για TypeR, αλλά όταν πάει στην αντιπροσωπεία να το παραγγείλει και ακούει τα καθέκαστα, από το να μην πάρει τίποτα καταλήγει σ' ένα ταπεινό Peugeot 1.6...

Έτσι το Σαββατοκύριακο στο πρώτο στροφιλίκι, κάτι που γέρνει λίγο παραπάνω, κάτι που το trip computer βγάζει καμιά μωτ 35χλμ, κάτι που το μυαλό έχει κολλήσει στο test του TypeR και πόσο γρήγορα και χωρίς προσπάθεια το πήγαινε ο Rally Editor του εντύπου... ξεκινάει από Δευτέρα ο Γολγοθάς, του χαμήλωμα, φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμηση και να γίνει το Peugeotάκι, TypeR.

'Eτσι για ένα προσωπικό βίτσιο, γιατί από το γυμνάσιο ακόμα του άρεσαν τ' αυτοκίνητα και ρουφούσε άρθρα με GTI σε στροφιλίκια, για το κακούργο κράτος που δεν φθηναίνει τ' αυτοκίνητα, για το παλιοαφεντικό που δίνει μισθούς πείνας, γιατί είμαστε 25άρηδες και τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα. Σιγά μην περιμένουμε σαν τον πατέρα μας να πάμε 50, για να πάρουμε επιτέλους ένα αυτοκίνητο της προκοπής.

Kαι για να επέλθει η σωτηρία της ψυχής, όταν μετά από μήνες και άπειρα ευρώ, δούμε στο trip computer το 35 να γίνεται 55, και αισθανθούμε περήφανοι, που φτιάξαμε μόνοι μας αν όχι κάτι καλύτερο στα στροφιλίκια, τουλάχιστον εφάμιλο του TypeR...

... μέχρι να περάσουν λίγο τα χρόνια, να επέλθει φυσιολογικά η οικονομική άνοδος και ν' αγοράσει ένα κανονικό TypeR και οι μετατροπές να του φαίνονται μία αστεία ιστορία....
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Φεβ 2005, 21:02:13
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Tο αυτοκίνητο ήταν και θα παραμένει "status symbol" στην Eλλάδα, γιατί είναι ακριβό. Xαζά-χαζά και ένα μέσο αυτοκινητάκι, που να είναι αξιοπρεπές, στοιχίζει στην Eλλάδα καμιά 20αριά μισθούς για τον μέσο μισθωτό... Ένα πολύ καλό δε καμιά 40αριά και βάλε...

Έτσι ο σημερινός 50άρης πάει και αγοράζει ένα STI κομπλέ σεμπλόν, σ' ένα κράμα παλιμπαιδισμού και αποθημένου, γιατί στα 25 του, το 205 GTI που εξυμνούσαν τα περιοδικά, ήταν άπιαστο όνειρο, ο σημερινός 25άρης μαγεμένος από την ψευδαίσθηση των δόσεων, ξεκινάει για TypeR, αλλά όταν πάει στην αντιπροσωπεία να το παραγγείλει και ακούει τα καθέκαστα, από το να μην πάρει τίποτα καταλήγει σ' ένα ταπεινό Peugeot 1.6...

Έτσι το Σαββατοκύριακο στο πρώτο στροφιλίκι, κάτι που γέρνει λίγο παραπάνω, κάτι που το trip computer βγάζει καμιά μωτ 35χλμ, κάτι που το μυαλό έχει κολλήσει στο test του TypeR και πόσο γρήγορα και χωρίς προσπάθεια το πήγαινε ο Rally Editor του εντύπου... ξεκινάει από Δευτέρα ο Γολγοθάς, του χαμήλωμα, φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμηση και να γίνει το Peugeotάκι, TypeR.

'Eτσι για ένα προσωπικό βίτσιο, γιατί από το γυμνάσιο ακόμα του άρεσαν τ' αυτοκίνητα και ρουφούσε άρθρα με GTI σε στροφιλίκια, για το κακούργο κράτος που δεν φθηναίνει τ' αυτοκίνητα, για το παλιοαφεντικό που δίνει μισθούς πείνας, γιατί είμαστε 25άρηδες και τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα. Σιγά μην περιμένουμε σαν τον πατέρα μας να πάμε 50, για να πάρουμε επιτέλους ένα αυτοκίνητο της προκοπής.

Kαι για να επέλθει η σωτηρία της ψυχής, όταν μετά από μήνες και άπειρα ευρώ, δούμε στο trip computer το 35 να γίνεται 55, και αισθανθούμε περήφανοι, που φτιάξαμε μόνοι μας αν όχι κάτι καλύτερο στα στροφιλίκια, τουλάχιστον εφάμιλο του TypeR...

... μέχρι να περάσουν λίγο τα χρόνια, να επέλθει φυσιολογικά η οικονομική άνοδος και ν' αγοράσει ένα κανονικό TypeR και οι μετατροπές να του φαίνονται μία αστεία ιστορία....

Χρηστο μιλαμε φοβερη η τοποθετηση σου. Shocked Thumb right
DimiP - Τετ 02 Φεβ 2005, 01:15:27
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

πολυ σωστα τα λες !
συμφωνω σε ολα! και βεβαια δεν βρισκω τιποτα κακο σε ολα αυτα!
ειναι απλα η φυσικη ροη των πραγματων που ακολουθουμε ολοι μας.
το οτι τα εχεις εμπεδωσει και τα παραθετεις δεν σημαινει οτι ειναι και λαθος σαν τακτικη.
μιλωντας παντα για οσους ασχολουνται με το αντικειμενο. Wink
christhehealer - Πεμ 03 Φεβ 2005, 11:17:49
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν σχολιάζω την τακτική. Προσπαθώ να δώσω μία εξήγηση γιατί κάποιος "φτιάχνει" το αυτοκίνητό" του.

Aπό το να καθόμαστε να "τσακωνώμαστε" εάν τα φτιάχνουμε για να τα στήσουμε ή για πάρτη μας ή για ότιδήποτε άλλο, ας παραδεχτούμε κάτι απλό:

Eάν οι γκαζοφίλ εδώ μέσα είχαν 40.000 ευρώ (π.χ.) να διαθέσουν για αυτοκίνητο, σίγουρα η Peugeot σαν μάρκα δεν θα ήταν στις επιλογές τους. Πάνε πολλά χρόνια από τότε, που στις αντιπροσωπίες μπορούσες ν' αγοράσεις το 306 Race...
LuNa - Πεμ 03 Φεβ 2005, 11:20:54
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Δεν σχολιάζω την τακτική. Προσπαθώ να δώσω μία εξήγηση γιατί κάποιος "φτιάχνει" το αυτοκίνητό" του.

Aπό το να καθόμαστε να "τσακωνώμαστε" εάν τα φτιάχνουμε για να τα στήσουμε ή για πάρτη μας ή για ότιδήποτε άλλο, ας παραδεχτούμε κάτι απλό:

Eάν οι γκαζοφίλ εδώ μέσα είχαν 40.000 ευρώ (π.χ.) να διαθέσουν για αυτοκίνητο, σίγουρα η Peugeot σαν μάρκα δεν θα ήταν στις επιλογές τους. Πάνε πολλά χρόνια από τότε, που στις αντιπροσωπίες μπορούσες ν' αγοράσεις το 306 Race...

Thumb right
307cc alu - Δευ 07 Μάρ 2005, 08:12:54
Θέμα δημοσίευσης:
"Σε πολλούς δρόμους της Αθήνας γίνονται (σχεδόν κάθε βράδι) αυτοσχέδιοι και επικίνδυνοι αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, στους οποίους σκοτώνονται ή μένουν ανάπηρα πάρα πολλά από τα παιδιά που έχουν το πάθος της ταχύτητας. Επειδή οι συνέπειες είναι τραγικές κι επειδή οι νέοι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κάνουν κόντρες οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο, όπως άλλωστε έκαναν οι νέοι όλων των εποχών με τα πόδια, με άλογα ή με άρματα κλπ. ερωτώνται, λοιπόν, οι αρμόδιοι υπουργοί: Μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί δεν παραχωρούμε ένα μικρό μέρος από τον διάδρομο προσγείωσης στις εθνικές επιτροπές αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας για να διοργανώνουν αγώνες ταχύτητας και ντράγκστερ (κόντρα σε ευθεία 400 μέτρων) με διεθνείς και πολύ αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα εκτονώνονται χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των θεατών; Γιατί δηλαδή δεν προσφέρουμε στους νέους μία ασφαλή και απόλυτα ελεγχόμενη διέξοδο, αλλά τους αφήνουμε να σκοτώνονται άδικα στους δρόμους;"

Η παραπάνω ερώτηση - πρόταση ανήκει στον Άρη Σταθάκη δημοσιογράφο και βουλευτή της Β' Περιφέρειας Αθηνών και κατατέθηκε στην Βουλή. Ο κος Σταθάκης απευθύνθηκε στους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού και μέσω της ερώτησης εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στους ελληνικούς δρόμους, που σχετίζονται με τους αυτοσχέδιους αγώνες.

Παράλληλα, πρότεινε και μια εφικτή λύση για την αντιμετώπισή τους, απόλυτα νόμιμη, που απαλλάσσει και τις αστυνομικές αρχές από τις επιχειρήσεις για τον περιορισμό του φαινομένου που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα.
307cc alu - Δευ 07 Μάρ 2005, 08:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το δικαστήριο του Μanchester στον Δανό αναπληρωματικό επιθετικό της Manchester United, Mads Timm, για επικίνδυνη οδήγηση, στη διάρκεια "κόντρας" με τον πρώην συμπαίκτη του Κάλουμ Φλάναγκαν που κατέληξε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Στον Φλάναγκαν επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ μηνών και οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την ποινή τους σε ίδρυμα για νεαρούς εγκληματίες.

Η άδεια οδήγησής τους ανακλήθηκε για τρία χρόνια.

Θα ξαναβάλουν Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
zippy - Δευ 07 Μάρ 2005, 23:46:54
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
"Σε πολλούς δρόμους της Αθήνας γίνονται (σχεδόν κάθε βράδι) αυτοσχέδιοι και επικίνδυνοι αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, στους οποίους σκοτώνονται ή μένουν ανάπηρα πάρα πολλά από τα παιδιά που έχουν το πάθος της ταχύτητας. Επειδή οι συνέπειες είναι τραγικές κι επειδή οι νέοι άνθρωποι θα συνεχίσουν να κάνουν κόντρες οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο, όπως άλλωστε έκαναν οι νέοι όλων των εποχών με τα πόδια, με άλογα ή με άρματα κλπ. ερωτώνται, λοιπόν, οι αρμόδιοι υπουργοί: Μέχρι να αποφασιστεί τι θα γίνει στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, γιατί δεν παραχωρούμε ένα μικρό μέρος από τον διάδρομο προσγείωσης στις εθνικές επιτροπές αγώνων αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας για να διοργανώνουν αγώνες ταχύτητας και ντράγκστερ (κόντρα σε ευθεία 400 μέτρων) με διεθνείς και πολύ αυστηρούς κανονισμούς ασφάλειας για τους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα εκτονώνονται χωρίς να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους και τη ζωή των θεατών; Γιατί δηλαδή δεν προσφέρουμε στους νέους μία ασφαλή και απόλυτα ελεγχόμενη διέξοδο, αλλά τους αφήνουμε να σκοτώνονται άδικα στους δρόμους;"

Η παραπάνω ερώτηση - πρόταση ανήκει στον Άρη Σταθάκη δημοσιογράφο και βουλευτή της Β' Περιφέρειας Αθηνών και κατατέθηκε στην Βουλή. Ο κος Σταθάκης απευθύνθηκε στους υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Δημόσιας Τάξης και Αθλητισμού και μέσω της ερώτησης εξέφρασε τον προβληματισμό και την ανησυχία του για τα τεκταινόμενα στους ελληνικούς δρόμους, που σχετίζονται με τους αυτοσχέδιους αγώνες.

Παράλληλα, πρότεινε και μια εφικτή λύση για την αντιμετώπισή τους, απόλυτα νόμιμη, που απαλλάσσει και τις αστυνομικές αρχές από τις επιχειρήσεις για τον περιορισμό του φαινομένου που δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να πετύχουν σημαντικά αποτελέσματα.

Με βρισκει απολυτα συμφωνο η ιδεα αυτη.Και οχι μονο θα κοπουν τα παρατραγουδα των δρωμων αλλα θα υπαρχει και εκδηλωσεις ωστε αυτο να απωφερει κερδη.Επιπλεον θα προσφερει θεαμα με ασφαλεια που μαλλον θα επικριθει στην αρχη απο τους παντες αλλα μετα ολοι θα το θελουν για να ειναι αυστηροι οι νομοι και ασφαλεις οι δρομοι. Very happy

Δεν θελω να το παιξω σοφιστικε αλλα εγω προσωπικα συμφωνω με αυτο.Δεν νομιζει πως με αυτο τον τροπο θα εξαλιψουμε το φαινομενο αλλα νομιζω πως θα κοπασει η μπορα. Onfire Roll eyes
RASTAVIPER - Τετ 09 Μάρ 2005, 19:22:11
Θέμα δημοσίευσης:
307cc alu έγραψε:
Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε το δικαστήριο του Μanchester στον Δανό αναπληρωματικό επιθετικό της Manchester United, Mads Timm, για επικίνδυνη οδήγηση, στη διάρκεια "κόντρας" με τον πρώην συμπαίκτη του Κάλουμ Φλάναγκαν που κατέληξε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων.

Στον Φλάναγκαν επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ μηνών και οι δύο ποδοσφαιριστές θα εκτίσουν την ποινή τους σε ίδρυμα για νεαρούς εγκληματίες.

Η άδεια οδήγησής τους ανακλήθηκε για τρία χρόνια.

Θα ξαναβάλουν Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Aφου εφταιξαν να πλερωσουν!! Evil Evil
vinman - Τρι 29 Μάρ 2005, 19:40:49
Θέμα δημοσίευσης:
Απο το autotriti.gr.....

Εντατικοί έλεγχοι από την Τροχαία
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 29/3/2005

Στο στόχαστρο της Τροχαίας βρέθηκαν οι οδηγοί το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε κεντρικά σημεία του λεκανοπεδίου. Η δύναμη που βρισκόταν στους δρόμους αποτελούταν από 107 συνεργεία.

Από τα αλκοτέστ που έγιναν σε 4.168 άτομα προέκυψε ότι 150 οδηγοί είχαν καταναλώσει αλκοόλ περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ βεβαιώθηκαν 110 παραβάσεις ερυθρού σηματοδότη, 366 για υπερβολική ταχύτητα, 22 για επικίνδυνους ελιγμούς, 526 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 341 για μη χρήση κράνους και 2.727 για άλλες περιπτώσεις.
Stevon - Τετ 30 Μάρ 2005, 12:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Στο στόχαστρο της Τροχαίας βρέθηκαν οι οδηγοί το τετραήμερο της 25ης Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες της Τροχαίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε κεντρικά σημεία του λεκανοπεδίου. Η δύναμη που βρισκόταν στους δρόμους αποτελούταν από 107 συνεργεία.

Από τα αλκοτέστ που έγιναν σε 4.168 άτομα προέκυψε ότι 150 οδηγοί είχαν καταναλώσει αλκοόλ περισσότερο από το επιτρεπόμενο όριο, ενώ βεβαιώθηκαν 110 παραβάσεις ερυθρού σηματοδότη, 366 για υπερβολική ταχύτητα, 22 για επικίνδυνους ελιγμούς, 526 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 341 για μη χρήση κράνους και 2.727 για άλλες περιπτώσεις.

Νομίζω ότι βγάλανε τον στόχο τους για τον Μάρτιο......οι ακατανόμαστοι Evil

κυρίως αυτό:
Παράθεση:
και 2.727 για άλλες περιπτώσεις.

τί να λέμε δηλαδή!!!!!.....ποια ήταν η παράβαση..??π.χ: κύριε μου το γνωρίζατε ότι ο πιτσηρικάς σας στο πίσω κάθισμα έκανε άσεμνες χειρονομίες... :fist: ε όχι , ωραία με 150 ευρώ καθαρίσατε next please...
vinman - Δευ 25 Απρ 2005, 17:55:27
Θέμα δημοσίευσης:
Σύλληψη δύο οδηγών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 25/4/2005

Συνελήφθησαν δύο οδηγοί αυτοκινήτων, οι οποίοι πραγματοποιούσαν αυτοσχέδιο αγώνα, και κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα επί της οδού Αθηνών-Σουνίου στο ύψος της Βάρκιζας. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του ΚΟΚ και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Τα οχήματα δημεύτηκαν ενώ οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας και οδήγησης αφαιρέθηκαν για χρονικό διάστημα 30 ημερών.

autotriti.gr
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες