Sidobre έγραψε: |
Για όσους δεν έχουν κάρτες:
Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου. Είναι κανείς που ενδιαφέρετε? Για άλλες μέρες πάλι, πείτε μου για να κανονίσουμε να παραλάβετε... |
DimiP έγραψε: |
εγω να πω την αμαρτια μου , μονο στους φτιαγμενους και αυτους που εχουν περιποιημενο αυτοκινητο.
Τι να δωσω καρτουλα στη κ.Τουλα με τα διδυμα και το 1.1 με τα σπασμενα τασια ;; γιατι ;;; για να ερθει στο club;; αφου δεν θα ερθει !!! Ασε που αμα της κανω νοημα να κατεβασει το παραθυρο για την καρτουλα θα φαω και καμια τσαντια μια που θα νομιζει ...τα χειροτερα... ![]() ![]() |
TZAG έγραψε: | ||
![]() ![]() σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ DIMIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ![]() ![]() TZAG :D |
Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου. Είναι κανείς που ενδιαφέρετε? Για άλλες μέρες πάλι, πείτε μου για να κανονίσουμε να παραλάβετε... |
Slash έγραψε: |
Μου αρέσει πολύ η περηφάνια που έχουν οι γρήγοροι. :D Έτσι έχω κι ένα φίλο με ένα G60 Golf, που έλεγε τους τρέχω όλους κι όλα, και κλάιν μάιν. Μέχρι που τον πέρασε από πάνω ένα Punto, και ησύχασε (σχετικώς) ![]() Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο XT μου και θα μείνω με τα 175/65/14 τάσια μου,χεχεχεχεχε!!! |
Τι να δωσω καρτουλα στη κ.Τουλα με τα διδυμα και το 1.1 με τα σπασμενα τασια ;; γιατι ;;; για να ερθει στο club;; αφου δεν θα ερθει !!! |
pduke έγραψε: |
Εγώ πάντως παιδιά παρόλο που αφήνω σε όλους ,από την απογοήτευση που έχω φάει (έχω μοιράσει πάρα πολλές αλλά τίποτα!!),επιδιώκω να πιάσω κουβέντα.Βέβαια μέχρι και καφέ έχω πιει με έναν τύπο και ακόμα τον περιμένω να μπει!!!!
Αμ το άλλο,Από όλες τις κάρτες που δώσαμε εγώ και Μίλτος δύο πιάσανε τόπο,μία δικιά μου και μία δικιά του.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ SERIDIM!!!!!!!! τελικά αν είναι νάρθει ,θε να ρθει..μηδέ..... θα μείνει πίσω μου γιατί για να με προσπεράσει δεν το βλέπω!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Στους φτιαγμένους φυσικά, γιατί αυτοί έχουν το "μικρόβιο" μέσα τους ![]() |
pezomania έγραψε: |
Σε όποιον του κολάω και τσιμπάει, του δίνω για ενθύμιο μία κάρτα :D ![]() |
pezomania έγραψε: |
Ακριβώς!
τώρα αν με κεράσει ο άλλος τσαγάκι ![]() ![]() |
Παράθεση: |
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΩ ΔΙΠΛΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!! |
GIANNIS206 έγραψε: |
ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!! |
Σημερα το απογευματακι κατα τις 17.00 στο parking του Olympico ενα μαυρο cc ΤURBATO πηρε την καρτουλα του.
Ο νεαρος οδηγος μετα της ωραιας ξανθιας συντροφιας του, μου εριξε μια ματια ...θα ελεγα παραξενη... η δεν καταλαβε τι εγινε η νομισε πως απειλουσα το cc του ...!!! παντως εγω το καθηκον μου το εκανα! ![]() ![]() Που σαι Νικελ !! τα μαθες τα νεα ;; Ηρθε καινουργιος στην πολη και τον λενε Ρομποκοπ...εε...λαθος και τον λενε cc και ειναι και turbατος θελω να πω!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
racing-girl έγραψε: |
Εγώ πάντως ήρθα χωρίς καρτούλα ![]() Θα μου δώσετε κι εμένα μία??? |
NICK έγραψε: |
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΤΟΥΣ; ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΤΟΥΣ; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Πιο βαβαβούμ;;;;;;;...... Εδώ δεν είναι το Clioclub. Εδώ γουστάρουμε την Ινδία και τους ελέφαντες και ακούμε μόνο Husan... |
Μερικοί βέβαια, ακούνε και τον Ιππότη της Ασφάλτου, Panjabi MC... έτσι Dimip;;;
![]() ![]() ![]() |
Το μέρος που διαλέξατε για το touring είναι απερίγραπτα όμορφο. Είχα πάει μετά τις γιορτές και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως να έρθω στο Track Day, αλλά αν είναι να μου σηκώνει συνέχεια τροχό, όπως το LADA μες στην πίστα, μάλλον θα με απογοητεύσει πάρα πολύ.. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Track day και γυναικες ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Οπα γουσταρωωωωωωωωωωω ![]() ![]() ![]() ![]() Θα εχει γουστο να δουμε και ισους χρονους μεταξυ μας ![]() ![]() ![]() Θα δανειστω απο εναν φιλο το Σασμαν απο GROUP A για ντοπαρισμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ερε γλεντιααααααααααααααααααααααααααααααααα ![]() ![]() |
alemao_rallye έγραψε: |
Θα αναφέρω ένα περιστατικό που η georgia ήταν μπροστά στην Γαλατσίου και 3 Rallye προσπαθούσαμε να την φτάσουμε κάνοντας σφήνες αλλά μόνο όταν κοκκίνησε το φανάρι είδαμε φως ![]() |
Εξαρτάται από την "διαπαιδαγώγηση" που θα κάνουμε στον/στην συνοδηγό... ![]() |
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. |
Δε νομίζω πάντως κανείς από μας να αλλάξει ακόμη κι αν παντρευτεί και έχει και την οικογένεια στο αμάξι (βλ. Pugsang ![]() |
seridim έγραψε: | ||
Για γίνε λίγο περισσότερο συγκεκριμένος γιατί δεν θυμάμαι που πρωτοάφησα κάρτες. Ίσως να είσαι η πρώτη μου ''επιτυχία'' |
Dj-Steve έγραψε: |
Δώστε κάρτες στο λαό ρεεεεεεεεεε! ![]() |
Έλα σε μια συνάντησηηηηηηηηη και θα πάρειιιιιιιιιιιις.... |