PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Διανομή καρτών Club

Alex - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:29:17
Θέμα δημοσίευσης: Διανομή καρτών Club
Κάνω μια υποθετική ερώτηση σε σχέση με το μοίρασμα καρτών γιατί μου έτυχε εχθές κάτι παρόμοιο...
Nikel - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:30:53
Θέμα δημοσίευσης:
Σε ολους...δεν κανω καμμια διακριση
Svstouk - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:31:53
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν βλέπω το λόγο να μην αφήσω στους μεν ή στους δε.

ΡΕ ΣΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΚΑΡΤΕΣ!!!!!!! Mr. Green Mr. Green
Sidobre - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΟΔΙΑΝΕΜΗΤΕΣ!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΦΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ.

Αυτό διότι στους υαλοκαθαριστήρες δεν τις βλέπει κανείς!
teoman - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:38:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στους νορμάλ.Οι "φτιαγμένοι" βρίσκονται ήδη στο club Wink Wink
Vasso - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:41:57
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κανέναν γιατί δεν έχω κάρτες Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sidobre - Τρι 08 Οκτ 2002, 13:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
Για όσους δεν έχουν κάρτες:

Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου.

Είναι κανείς που ενδιαφέρετε?

Για άλλες μέρες πάλι, πείτε μου για να κανονίσουμε να παραλάβετε...
DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 14:09:29
Θέμα δημοσίευσης:
εγω να πω την αμαρτια μου , μονο στους φτιαγμενους και αυτους που εχουν περιποιημενο αυτοκινητο.
Τι να δωσω καρτουλα στη κ.Τουλα με τα διδυμα και το 1.1 με τα σπασμενα τασια ;; γιατι ;;; για να ερθει στο club;; αφου δεν θα ερθει !!!
Ασε που αμα της κανω νοημα να κατεβασει το παραθυρο για την καρτουλα θα φαω και καμια τσαντια μια που θα νομιζει ...τα χειροτερα... Confused Confused

Eπανορθωσεις !!! :
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ 1.1 206
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΛΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ "ΑΦΤΙΑΧΤΑ" 206 ΑΛΛΑ ΤΟ "ΦΤΙΑΞΙΜΟ" ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ-ΚΑΠΟΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ Τ ΟΧΗΜΑ.

DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 14:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Σήμερα θα κινούμε από τις 5 έως τις 9 στις περιοχές Γκύζη, Κηφισσίας, Κατεχάκη, Ηλιούπολη, Ζωγράφου.

θα εχεις και ντουντουκα και θα φωναζεις ?
"Εδω οι καλες καρτουλες του club, οποιος παιρνει ξαναπαιρνειιιιι"
Shocked Shocked
Ady - Τρι 08 Οκτ 2002, 14:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ κάνω μια ψιλοεπιλογή στο μοίρασμα των καρτών, και εξηγώ παρακάτω.

Κατ'αρχήν δεν ξεχωρίζω "φτιαγμένα" ή μη.

Σε παρκαρισμένα αφήνω πάντα και στη τσιμούχα του παραθύρου, όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Sidobre.

Εν κινήση, αφήνω σε όσους μπορώ να βρεθώ πλάι τους, και ανταποκρίνονται.

Δεν αφήνω σε πολύ ηλικιωμένους, και σε αυτούς (γυναίκες-άντρες) που έχουν φέρει τη θέση οδήγησης τόσο μπροστά που ακουμπάει το στήθος στο τιμόνι (έχω μία λόξα με αυτούς).
Slash - Τρι 08 Οκτ 2002, 15:50:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εμένα πάλι στο μοίρασμα είναι όπως μου την κάτσει. Σε παρκαρισμένα θα δώσω σε φτιαγμένο, και σε κανα καλό που θα μου γυαλίσει το μάτι, πχ μαμά με αεροτομή (όπως το δικό μου). Επειδή πάντως έχω φάει και κανα δυο όχι, δεν πλησιάζω σε πολύ νορμάλ, ή τίποτα φεύγα ηλικίες.
Γενικώς βλέποντας και κάνοντας Wink
Byron206 - Τρι 08 Οκτ 2002, 16:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
Oταν δεν βλεπεις τον οδηγο ειναι οντως ρισκο, αλλα οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα.
Βεβαια το φτιαγμενο σε καλυπτει οτι θα ειναι ενεργο μελος, οταν ειναι νορμαλ κανεις πρωτα τον Σταυρο σου και προχωρας.
Παντως μεχρι στιγμης δεν εχουμε λαθος σοδεια.
Σημειωση για τον Φιλο μου DIMIP και η θειτσα με τα διδυμα θα ειναι χρησιμη στο μελλον 1) Αλλα δυο peugeot στο club και 2) Μπορει να ειναι δικηγορος ή κατι αλλο μπορει να μας ειναι απαραιτητη για το club.
TZAG - Τρι 08 Οκτ 2002, 18:19:51
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
εγω να πω την αμαρτια μου , μονο στους φτιαγμενους και αυτους που εχουν περιποιημενο αυτοκινητο.
Τι να δωσω καρτουλα στη κ.Τουλα με τα διδυμα και το 1.1 με τα σπασμενα τασια ;; γιατι ;;; για να ερθει στο club;; αφου δεν θα ερθει !!!
Ασε που αμα της κανω νοημα να κατεβασει το παραθυρο για την καρτουλα θα φαω και καμια τσαντια μια που θα νομιζει ...τα χειροτερα... Confused Confused

Beer Και εγώ φτιαγμένος είμαι... Mr. Green
σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ DIMIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ Exclamation καί ΕΥΤΥΧΩΣ πού ΔΕΝ έχω δίδυμα γιά να με περάσεις γιά την κ. ΤΟΥΛΑ Shocked
TZAG :D
DimiP - Τρι 08 Οκτ 2002, 22:16:29
Θέμα δημοσίευσης:
TZAG έγραψε:
DimiP έγραψε:

Beer Και εγώ φτιαγμένος είμαι... Mr. Green
σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ DIMIP ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ Exclamation καί ΕΥΤΥΧΩΣ πού ΔΕΝ έχω δίδυμα γιά να με περάσεις γιά την κ. ΤΟΥΛΑ Shocked
TZAG :D

καλα εσενα καθε φορα που σε πετυχενω στη βαρδια θα σου αφηνω και απο μια καρτουλα...
μαζευε κι ας ειν' και ...καρτες!!!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
pduke - Τρι 08 Οκτ 2002, 22:48:52
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως παιδιά παρόλο που αφήνω σε όλους ,από την απογοήτευση που έχω φάει (έχω μοιράσει πάρα πολλές αλλά τίποτα!!),επιδιώκω να πιάσω κουβέντα.Βέβαια μέχρι και καφέ έχω πιει με έναν τύπο και ακόμα τον περιμένω να μπει!!!!

Αμ το άλλο,Από όλες τις κάρτες που δώσαμε εγώ και Μίλτος δύο πιάσανε τόπο,μία δικιά μου και μία δικιά του.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ SERIDIM!!!!!!!!

τελικά αν είναι νάρθει ,θε να ρθει..μηδέ.....
θα μείνει πίσω μου γιατί για να με προσπεράσει δεν το βλέπω!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Slash - Τρι 08 Οκτ 2002, 23:35:03
Θέμα δημοσίευσης:
Μου αρέσει πολύ η περηφάνια που έχουν οι γρήγοροι. :D Έτσι έχω κι ένα φίλο με ένα G60 Golf, που έλεγε τους τρέχω όλους κι όλα, και κλάιν μάιν. Μέχρι που τον πέρασε από πάνω ένα Punto, και ησύχασε (σχετικώς) Cool
Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο XT μου και θα μείνω με τα 175/65/14 τάσια μου,χεχεχεχεχε!!!
dimisi - Τετ 09 Οκτ 2002, 01:03:03
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Μπράβο Sidobre. Ήρθες από Ζωγράφου και δεν είπες ούτε ένα γεια..
Πότε θα ξανάρθεις Question για να μου δώσεις κάρτες Wink Wink
DimiP - Τετ 09 Οκτ 2002, 08:45:31
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Μου αρέσει πολύ η περηφάνια που έχουν οι γρήγοροι. :D Έτσι έχω κι ένα φίλο με ένα G60 Golf, που έλεγε τους τρέχω όλους κι όλα, και κλάιν μάιν. Μέχρι που τον πέρασε από πάνω ένα Punto, και ησύχασε (σχετικώς) Cool
Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο XT μου και θα μείνω με τα 175/65/14 τάσια μου,χεχεχεχεχε!!!

Μια απο τα ιδια....
Δεν θα ρθει το RC ρεεεεεεεε.........θα βάλω το μοτέρ πάνω στο 5πορτο XT μου και θα μείνω με τις 185/50/15 ζαντες μου.....

Byron206 - Τετ 09 Οκτ 2002, 11:31:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ξεχασατε τα καθησματα του RC
christhehealer - Τετ 09 Οκτ 2002, 11:53:43
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Έχω μοιράσει καμιά 100στη κάρτες έτσι (καλά τις άφησα στα παράθυρα) δεν θέλω σχόλια. Eξάλου η ελπίδ πεθαίνει τελευταία.

Άσε που μπορεί να ανοίξουμε και κανά topic "συνταγές μαγειρικής". Ποτέ δεν ξέρεις Shocked Shocked Shocked Shocked
Vini - Τετ 09 Οκτ 2002, 13:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Συμπληρώνω ότι υπάρχει και η λύση για να μην μοιράζετε μία-μία τις κάρτες να αφήνετε μεγάλες ποσότητες σε μαγαζιά:
1. Μαγαζιά βελτίωσης αυτοκινήτων
2. Μαγαζιά με αξεσουάρ
3. Μαγαζιά ελαστικών
4. Γυμναστήρια (μαζεύονται κυρίως νέοι)
5. Καφετέριες συνοικιακές
6. Κομμωτήρια γυναικών Shocked (τι λες τώρα??)
7. Συνεργεία Peugeot
8. και γενικά καταστήματα όπου υπάρχει μεγάλη κίνηση πελατών...

Το όφελος από αυτήν την κίνηση είναι:
1. Γρήγορο μοίρασμα καρτών
2. Το μάτι αυτού που θέλει κάρτα θα πέσει με την μία πάνω τους.
3. Δεν τους κυνηγάτε εσείς αλλά αυτοί...
4. Τα καταστήματα μαθαίνουν για εμάς, αφήστε που πολλοί τις μοιράζουν για να πουλούν μούρη ότι το club τους προτιμά.... Shocked Shocked Shocked
5. Δεν γινόμαστε ρόμπα σε περίπτωση που κάποιος μας την πει για τις κάρτες
6. Είμαστε νόμιμοι
7. Στην τελική όποιος θέλει έρχεται στον υπο ίδρυση σύλλογο.
seridim - Τετ 09 Οκτ 2002, 13:43:48
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Εγώ πάντως παιδιά παρόλο που αφήνω σε όλους ,από την απογοήτευση που έχω φάει (έχω μοιράσει πάρα πολλές αλλά τίποτα!!),επιδιώκω να πιάσω κουβέντα.Βέβαια μέχρι και καφέ έχω πιει με έναν τύπο και ακόμα τον περιμένω να μπει!!!!

Αμ το άλλο,Από όλες τις κάρτες που δώσαμε εγώ και Μίλτος δύο πιάσανε τόπο,μία δικιά μου και μία δικιά του.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟ 206 ΤΟΥ SERIDIM!!!!!!!!

τελικά αν είναι νάρθει ,θε να ρθει..μηδέ.....
θα μείνει πίσω μου γιατί για να με προσπεράσει δεν το βλέπω!!!!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

pduke
Η κάρτα σου και η κάρτα του Miltella ήδη δόθηκαν αλλού. Περιμένω τα αποτελέσματα. Δηλαδή δύο νέα μέλη.
Miltellas - Πεμ 10 Οκτ 2002, 02:17:22
Θέμα δημοσίευσης:
Τον πρώτο καιρό μοίραζα κάρτες σε ότι 206 κινείται. Στο τέλος μου τελείωσαν οι κάρτες. Μπήκε στο Forum ο Seridim (απίστευτη σύμπτωση με τον Pduke που του 'κατσε επίσης κάρτα). Μπήκε και ο Mix206cc. Δύο με πήραν τηλέφωνο και επιθυμούν πλήρη συνεργασία αλλά εκτός Forum. Και από κει και πέρα ουδείς. Τώρα κυνηγάω ό,τι μου γυαλίζει στο μάτι. Εάν είναι και φτιαγμένος ή πάει γρήγορα τον κυνηγάω και του ρίχνω κάρτα. Δεν ξεφεύγει κανείς... Αλλά ακόμη περιμένω να έρθουν. Είναι θέμα χρόνου, αυξάνεστε και πληθύνεστε!
Vaggelis - Πεμ 10 Οκτ 2002, 15:26:29
Θέμα δημοσίευσης:
Στους φτιαγμένους φυσικά, γιατί αυτοί έχουν το "μικρόβιο" μέσα τους Evil και είναι σίγουρο ότι θα τους αρέσει και το club 206. Κάπως έτσι την έπαθα και εγώ πριν 4 ημέρες και δεν πρόκειται να ξεκολλήσω. Καλή ιδέα είναι να τις αφήνεται στη χαραμάδα της πόρτας, δεν πρόκειται να τους ξεφύγει από το μάτι. Περιμένω να πάρω και εγώ στα χέρια μου μερικές κάρτες, ώστε να αρχίσω το μοίρασμα!!!!
Slash - Πεμ 10 Οκτ 2002, 15:37:46
Θέμα δημοσίευσης:
Καλωσήρθες φιλαράκι. Σε λυπάμαι όμως.....γιατί μόλις μπήκες στην απόλυτη παράνοια Twisted evil και θα κολλήσειιιιιςς!!!
Mr. Green
seridim - Πεμ 10 Οκτ 2002, 16:16:27
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Στους φτιαγμένους φυσικά, γιατί αυτοί έχουν το "μικρόβιο" μέσα τους Evil και είναι σίγουρο ότι θα τους αρέσει και το club 206. Κάπως έτσι την έπαθα και εγώ πριν 4 ημέρες και δεν πρόκειται να ξεκολλήσω. Καλή ιδέα είναι να τις αφήνεται στη χαραμάδα της πόρτας, δεν πρόκειται να τους ξεφύγει από το μάτι. Περιμένω να πάρω και εγώ στα χέρια μου μερικές κάρτες, ώστε να αρχίσω το μοίρασμα!!!!

Καλώς τον !!!!!! Rolling eyes Rolling eyes
Καλό ''ψάξιμο'' Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Πεμ 10 Οκτ 2002, 16:32:52
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλωσόρισες Vaggelis και από μένα Laughing Laughing Laughing Laughing
pezomania - Πεμ 10 Οκτ 2002, 16:42:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς ήρθες Βαγγέλη και καλή συνέχεια Wink

Εγώ συνήθως σε φτιαγμένους και σε ......γρήγορους Cool Laughing Wink
Σε όποιον του κολάω και τσιμπάει, του δίνω για ενθύμιο μία κάρτα :D Razz
Tomcat - Πεμ 10 Οκτ 2002, 18:07:23
Θέμα δημοσίευσης:
Καταρχήν καλώς ήρθες Βαγγέλη στο Club!!!Σχετικά με τις κάρτες τώρα εγώ αφήνω καρτούλα στα αυτοκίνητα που πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος στο club! π.χ Σε ένα φτιαγμένο 206 παρκαρισμένο θα αφήσω σίγουρα αλλά όχι σε κάθε 206!Στον δρόμο πάλι δεν έτυχε να μοιράσω καμία κάρτα , αλλά γενικά ψάχνω οδηγούς που να δείχνουν ότι έχουν όρεξη να ασχοληθούν!
Sidobre - Παρ 11 Οκτ 2002, 09:21:16
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Σε όποιον του κολάω και τσιμπάει, του δίνω για ενθύμιο μία κάρτα :D Razz

Πάει το...Lipton φακελάκι!

Αντικαταστάθηκε από 206 Club καρτούλα.. Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
pezomania - Παρ 11 Οκτ 2002, 11:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ακριβώς!

τώρα αν με κεράσει ο άλλος τσαγάκι Rolling eyes Τι να σας πώ μόλις μου τύχει θα σκεφτώ τι θα κάνω Wink
Miltellas - Κυρ 13 Οκτ 2002, 02:01:55
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Ακριβώς!

τώρα αν με κεράσει ο άλλος τσαγάκι Rolling eyes Τι να σας πώ μόλις μου τύχει θα σκεφτώ τι θα κάνω Wink

A, μάλιστα! Δηλαδή, εάν δεν είχα βρει το Forum ψάχνοντας μόνος μου το Διαδίκτυο, δεν υπήρχε περίπτωση να το μάθω από τον Πεζομανιακό! Twisted evil Razz (Σαν καιρό να σε άφησα ήσυχο...)
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 20:35:07
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΩ ΔΙΠΛΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
micho - Τρι 10 Δεκ 2002, 21:19:13
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΔΩΣΩ ΔΙΠΛΕΣ!ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!
κατι σαν φωτοκλήση δηλαδή! τον αφήνουμε μια βδομαδα να κανει την σωστη κίνηση (να γραφτει στο club) αλλιως του στελνουμε φωτογραφιες και οτι ξερουμε που μενει και αλλες απειλες! ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
GIANNIS206 - Τρι 10 Δεκ 2002, 21:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ!

ΜΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΑ!!!!! Question
ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΡΘΩ; Sad
-ΣΤΟ VILLAGE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:00ΚΑΛΟ Ε!!!!!! Wink
micho - Τετ 11 Δεκ 2002, 09:25:55
Θέμα δημοσίευσης:
ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣ :D :D :D
GIANNIS206 - Τετ 11 Δεκ 2002, 17:25:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!! Wink
Ghost Dog - Τετ 11 Δεκ 2002, 18:26:11
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ!!!

Παιδια εμενα μου τελειωσαν και πηγα Ξυλοκαστρο που ηθενα να μοιρασω και ειχα μονο δυο!!!! Crying or Very sad Crying or Very sad
sidobre ειχες δικιο τελικα Wink
DimiP - Παρ 17 Ιαν 2003, 20:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Σημερα το απογευματακι κατα τις 17.00 στο parking του Olympico ενα μαυρο cc ΤURBATO πηρε την καρτουλα του.
Ο νεαρος οδηγος μετα της ωραιας ξανθιας συντροφιας του, μου εριξε μια ματια ...θα ελεγα παραξενη... η δεν καταλαβε τι εγινε η νομισε πως απειλουσα το cc του ...!!!
παντως εγω το καθηκον μου το εκανα! Cool Cool

Που σαι Νικελ !! τα μαθες τα νεα ;;
Ηρθε καινουργιος στην πολη και τον λενε Ρομποκοπ...εε...λαθος και τον λενε cc και ειναι και turbατος θελω να πω!!

Laughing Laughing Laughing Laughing
crazy206gs - Σαβ 18 Ιαν 2003, 01:22:55
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:

Καλά εσείς που είστε Αθήνα; Εγώ που μένω Άρτα πώς θα πάρω καρτούλες;;;;;;; Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Nikel - Σαβ 18 Ιαν 2003, 05:24:23
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Σημερα το απογευματακι κατα τις 17.00 στο parking του Olympico ενα μαυρο cc ΤURBATO πηρε την καρτουλα του.
Ο νεαρος οδηγος μετα της ωραιας ξανθιας συντροφιας του, μου εριξε μια ματια ...θα ελεγα παραξενη... η δεν καταλαβε τι εγινε η νομισε πως απειλουσα το cc του ...!!!
παντως εγω το καθηκον μου το εκανα! Cool Cool

Που σαι Νικελ !! τα μαθες τα νεα ;;
Ηρθε καινουργιος στην πολη και τον λενε Ρομποκοπ...εε...λαθος και τον λενε cc και ειναι και turbατος θελω να πω!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Δηλαδη τωρα ειμαστε 2???

ΥΓ. Ειδες κανενα διακριτικο που το εχει φτιαξει???
racing-girl - Δευ 10 Φεβ 2003, 21:46:00
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πάντως ήρθα χωρίς καρτούλα Very happy
Θα μου δώσετε κι εμένα μία???
christhehealer - Δευ 10 Φεβ 2003, 22:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
racing-girl έγραψε:
Εγώ πάντως ήρθα χωρίς καρτούλα Very happy
Θα μου δώσετε κι εμένα μία???

Όσες θες, αρκεί να έρθεις σε κάποια συνάντηση του club.

Και για να μην ρωτήσεις, η επόμενη συνάντηση είναι το touring. Μετά το touring μάλλον το track day. Very happy
racing-girl - Δευ 10 Φεβ 2003, 22:56:32
Θέμα δημοσίευσης:
Το μέρος που διαλέξατε για το touring είναι απερίγραπτα όμορφο. Είχα πάει μετά τις γιορτές και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως να έρθω στο Track Day, αλλά αν είναι να μου σηκώνει συνέχεια τροχό, όπως το LADA μες στην πίστα, μάλλον θα με απογοητεύσει πάρα πολύ..
NICK - Δευ 10 Φεβ 2003, 23:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Evil Evil Evil ..ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ TOURING ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΤΟΥΣ; Question Question Question Question
micho - Τρι 11 Φεβ 2003, 09:35:42
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ Evil Evil Evil ..ΔΟΥΛΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ TOURING ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ ΤΟΥΣ; Question Question Question Question

για τις καρτες αν. θεσ/νικη μαλλον μου ακουγετε υπευθυνος ο pduke!
εμεις ειμαστε περισοτερο δυτική (μιλτος και εγω)
καλωσηρθες πατρίδα! για τους βορειους που αναρωτιεσαι κανουμε καθε τρεις και λιγο συναντησεις και εχουν γινει και μικρο-τουρ σε χαλκιδικη! απλα το μονο κακο με μας εδω πανω δεν εχουμε ουτε ενα ντοκουμεντο ουτε φωτογραφια ουτε βιντεο ουτε μια αποδειξη απο τον καφε που ηπιαμε για να βαλουμε στο γκαλλερυ του club! τελευταια φορα ημασταν καμια δεκαρια αμαξια παντως! μπορεις να στειλεις pm σε μενα, miltellas, pduke, giannis206 να σε ενημερωσουμε για το τι και ποτε γινετε εδω πανω αλλα και τις συνεργασιες που χουν κλεισει τα παιδια εδω μια διαφορους!
Vaggelis - Τρι 11 Φεβ 2003, 09:35:52
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:

Πιο βαβαβούμ;;;;;;;......
Εδώ δεν είναι το Clioclub.
Εδώ γουστάρουμε την Ινδία και τους ελέφαντες και ακούμε μόνο Husan...
DimiP - Τρι 11 Φεβ 2003, 10:18:36
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
NICK έγραψε:

Πιο βαβαβούμ;;;;;;;......
Εδώ δεν είναι το Clioclub.
Εδώ γουστάρουμε την Ινδία και τους ελέφαντες και ακούμε μόνο Husan...

Σωστοοοςςςςςςς!
Vaggelis - Τρι 11 Φεβ 2003, 10:22:14
Θέμα δημοσίευσης:
Μερικοί βέβαια, ακούνε και τον Ιππότη της Ασφάλτου, Panjabi MC... έτσι Dimip;;;
Laughing Laughing Laughing
DimiP - Τρι 11 Φεβ 2003, 10:51:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Μερικοί βέβαια, ακούνε και τον Ιππότη της Ασφάλτου, Panjabi MC... έτσι Dimip;;;
Laughing Laughing Laughing

ετσι !! ετσι ...και χειροτερα!!!
ΝΙΚΟΣ - Τρι 11 Φεβ 2003, 15:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
racing-girl έγραψε:
Το μέρος που διαλέξατε για το touring είναι απερίγραπτα όμορφο. Είχα πάει μετά τις γιορτές και γύρισα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ίσως να έρθω στο Track Day, αλλά αν είναι να μου σηκώνει συνέχεια τροχό, όπως το LADA μες στην πίστα, μάλλον θα με απογοητεύσει πάρα πολύ..

Track day και γυναικες Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οπα γουσταρωωωωωωωωωωω Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα εχει γουστο να δουμε και ισους χρονους μεταξυ μας Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Θα δανειστω απο εναν φιλο το Σασμαν απο GROUP A για ντοπαρισμα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ερε γλεντιααααααααααααααααααααααααααααααααα Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Τρι 11 Φεβ 2003, 15:10:36
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:

Πατριδα καλως ηρθες και απο εμενα Wink

Εμεις δεν εχουμε χασει το Βαβαβουμ μας.Αυτο το παθαινουν τα ξαδερφια μας με τα CLIO.

Εμεις απλα εχουμε χασει το μυαλο μας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Τεζααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
alemao - Τρι 11 Φεβ 2003, 15:41:24
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
racing-girl έγραψε:

Track day και γυναικες Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Οπα γουσταρωωωωωωωωωωω Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα εχει γουστο να δουμε και ισους χρονους μεταξυ μας Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Θα δανειστω απο εναν φιλο το Σασμαν απο GROUP A για ντοπαρισμα Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Ερε γλεντιααααααααααααααααααααααααααααααααα Laughing Laughing

Έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις από την εκδρομή Ελάτης, Δομοκού κλπ.
Ώς manager της, ανακοινώνω πως η επόμενη προπόνηση θα γίνει στην Πεντέλη και τον Βαρνάβα. Ακολουθεί Αγ.Μερκούρης και αν έχει καλό καιρό, πάμε και μία στην Φτέρη να δει τον τροχό μόνιμα στον αέρα Wink
Άντε να μην της δώσω το rallye στο track-day γιατί θα σας πηγαίνει προφυλακτήρες Very happy
Θα αναφέρω ένα περιστατικό που η georgia ήταν μπροστά στην Γαλατσίου και 3 Rallye προσπαθούσαμε να την φτάσουμε κάνοντας σφήνες αλλά μόνο όταν κοκκίνησε το φανάρι είδαμε φως Shocked Pugsang το θυμάσαι;
Vaggelis - Τρι 11 Φεβ 2003, 16:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:

Θα αναφέρω ένα περιστατικό που η georgia ήταν μπροστά στην Γαλατσίου και 3 Rallye προσπαθούσαμε να την φτάσουμε κάνοντας σφήνες αλλά μόνο όταν κοκκίνησε το φανάρι είδαμε φως Shocked Pugsang το θυμάσαι;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Πο, πο, αλυσοδέστε την καλύτερα, αλλιώς την πατήσαμε...
Πολύ άγριο αυτό το racing-girl...
NICK - Τρι 11 Φεβ 2003, 18:16:57
Θέμα δημοσίευσης:
ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ ΒΑΒΑΒΟΥΜ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΛΙΟ ΟΥΤΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ...
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ RACING GIRL:ΠΡΟΣΕΧΕ!!!ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΙΛΚΙΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ 170 Shocked Shocked Shocked .ΕΙΠΑΜΕ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ..
racing-girl - Τρι 11 Φεβ 2003, 18:33:26
Θέμα δημοσίευσης:
Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει κι εγώ πως όλο και περισσότερες κοπέλες ακολουθούν τον επιθετικό τρόπο οδήγησης (φυσικά μιλάω για μικρές ηλικίες κι όχι για θείτσες). Το κακό είναι πως είναι αρρώστεια και δεν μπορώ να σταματήσω αφού ούτε το μικροατυχηματάκι μου μου έβαλε μυαλό. Αν κι έχει χιλιοειπωθεί χρειάζεται προσοχή μεγάλη γιατί υπάρχουν πολλοί άχρηστοι στο δρόμο που πετάγονται από stop ή κόκκινο φανάρι και γενικά κίνδυνοι που παραμονεύουν. Δε νομίζω πάντως κανείς από μας να αλλάξει ακόμη κι αν παντρευτεί και έχει και την οικογένεια στο αμάξι (βλ. Pugsang Very happy )
Vaggelis - Τρι 11 Φεβ 2003, 22:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται από την "διαπαιδαγώγηση" που θα κάνουμε στον/στην συνοδηγό... Wink
alemao - Τρι 11 Φεβ 2003, 22:22:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Εξαρτάται από την "διαπαιδαγώγηση" που θα κάνουμε στον/στην συνοδηγό... Wink

Gentlemen...Start your engines....
3
2
1
Go!

Vaggelis - Τρι 11 Φεβ 2003, 22:29:19
Θέμα δημοσίευσης:
Πρώτα έχει θεωρητικά μαθήματα και ύστερα πρακτικά, μην ξεχνάμε και τον νόμο...
GIANNIS206 - Τετ 12 Φεβ 2003, 21:57:20
Θέμα δημοσίευσης:
Καλώς τον τον Βόρειο!!
seridim - Τετ 12 Φεβ 2003, 23:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
NICK έγραψε:

Για γίνε λίγο περισσότερο συγκεκριμένος γιατί δεν θυμάμαι που πρωτοάφησα κάρτες. Ίσως να είσαι η πρώτη μου ''επιτυχία''
konstantinos - Πεμ 13 Φεβ 2003, 11:05:16
Θέμα δημοσίευσης:
racing-girl έγραψε:
Δε νομίζω πάντως κανείς από μας να αλλάξει ακόμη κι αν παντρευτεί και έχει και την οικογένεια στο αμάξι (βλ. Pugsang Very happy )

Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις όμως. Οταν στο πίσω κάθισμα στρογγυλοκάθεται πιτσιρίκα 17 μηνών τότε όλα αλλάζουν και κάποια πράγματα παίρνουν την πρώτη θέση στον πίνακα προτεραιοτήτων. Κάποια στιγμή θα το νιώσεις και εσύ αυτό. Very happy
NICK - Πεμ 13 Φεβ 2003, 17:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
seridim έγραψε:
NICK έγραψε:

Για γίνε λίγο περισσότερο συγκεκριμένος γιατί δεν θυμάμαι που πρωτοάφησα κάρτες. Ίσως να είσαι η πρώτη μου ''επιτυχία''

Στο βενζινάδικο της shell (του Σίμου αν δεν κάνω λάθος),πριν τον Φοίνικα.Πάνω στο ταμείο υπάρχει ενας μεγάλος πάκκος από κάρτες του club.Από εκεί πήρα μερικές και άρχισα το μοίρασμα σε κάποιους φίλους με 206.Επίσης είδα κάρτες και σε άλλα 2 βενζινάδικα στην ίδια ευθεία.
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 02:33:18
Θέμα δημοσίευσης:
Δώστε κάρτες στο λαό ρεεεεεεεεεε! Razz
shark_zak - Τρι 22 Απρ 2003, 07:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και σε ολους που την αξιζουν..... Arrow Onfire Arrow Onfire Arrow

πριν κανα δυο εβδομαδες το ειχα παει για service στην dakar και

φευγοντας τους αφησα μερικες να εχουν.... Silly Silly Silly
Vaggelis - Τρι 22 Απρ 2003, 08:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
Dj-Steve έγραψε:
Δώστε κάρτες στο λαό ρεεεεεεεεεε! Razz

Έλα σε μια συνάντησηηηηηηηηη και θα πάρειιιιιιιιιιιις....
Steve - Τρι 22 Απρ 2003, 17:18:08
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Έλα σε μια συνάντησηηηηηηηηη και θα πάρειιιιιιιιιιιις....

Θα προσπαθήσω να έρθω στην επόμενηηηηηηη...... Cool
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες