overgr έγραψε: |
Είναι τέτοια η θέση των ηχείων στις πόρτες του CC που αν δεν βάλεις διαιρούμενα δεν θα ακούς σχεδόν καθόλου πρίμα. |
TZAG έγραψε: |
Αγαπητέ peugeot206cc,
Τα ηχεία τα πήρα από εξουσιοδοτημένο κατάστημα Kenwood στο Παγκράτι, και κόστισαν 245 euros (με την τοποθέτηση). Είναι διαχωριζόμενα καί έχουν βάθος 48mm τα woofers, 23mm τα tweeters. Επειδή ο μέγιστος ελεύθερος χώρος, όπως προανάφερα παλαιότερα, είναι 45mm, χρειάστηκε να βάλω σε κάθε woofer από ένα δακτύλιο 4mm γιά να συμπληρώσουν τη διαφορά. Όσον αφορά την ύπαρξη αντιηχείου, θεωρώ πως είναι απαραίτητη, αλλά με αυτές τις προδιαγραφές που έχει το αυτοκίνητο, δεν υπάρχουν τα περιθώρια γιά πολλές επιλογές, παρά μόνον όταν αρχίσεις τις μετατροπές. Αυτό όμως κοστίζει επιπλέον χρόνο καί χρήμα. Παρόλα αυτά, είμαι αρκέτα ικανοποιημένος με την απόδοσή τους. Τέλος, γνώριζε πως η αλλαγή των πίσω ηχείων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ διότι ΜΟΝΟΝ 10mm διάσταση χωρά, καί ότι καί να βάλεις, πάλι την ίδια ποιότητα θα έχεις. Εγώ δεν τα άλλαξα, αλλά αν τα άλλαζα θα έβαζα ΔΥΟ δρόμων γιά να έχω κάπως περισσότερο μπάσο (καλύτερη απόδοση στις χαμηλές). TZAG ![]() |
peugeot206cc έγραψε: |
Καταρχήν ευχαριστώ όλους για το reply.
Μάλλον θα κόψω τα πλαστικά μέσα στη πόρτα αφού το έκανα στο παρελθόν και δεν είχα πρόβλημα. Με μπερδέψατε λίγο. Δεν είναι καλύτερα να τοποθετήσω δύο διαιρούμενα φτηνά μπροστά (π.χ. κάτι Magnat που βρήκα,35000drx.,92db/W/m,και πάνω από 100W) και να βάλω και πίσω (π.χ. Kenwood ~15000δρχ.) ; Έτσι μου στοιχίζει ποιο φτηνά; Τι να προτιμήσω τελικά; |
savras έγραψε: |
ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ) ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΑ |
Touristas έγραψε: |
Ουπς σημείωσε λάθος δεν είναι 13αρια …ένα μυαλό όλη μέρα στη δουλεία τεσπα
Είναι δεκαράκια τελικά sorry !! ![]() |
Skull έγραψε: | ||
Oυπς τελικα λαθος εκανα tweeter ειναι!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Steve έγραψε: |
Μιας που ανοίχθηκε το topic, μπορεί να γράψει κάποιος τις διαστάσεις ηχείων πορτών και πίσω, για το 3θυρο XS? ![]() |
DRAKE έγραψε: |
...Φυσικά υπάρχει χώρος για να μπεί οπουδήποτε στην πόρτα αρκεί να στερεωθεί γερά για να μην προκαλεί κραδασμούς και άλλους ενοχλητικούς θορύβους.... |
Έχεις χώρο και για sub και για ενισχυτές ![]() http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_pic.asp?img=products/206/lights/boom_box&cnt=1 |
cc-q-silver έγραψε: |
Μαλλον ζηταω πολλα! ![]() Καλο ηχο χωρις να χασω χωρο! Τεσπα,απ΄οτι φαινετε θα χτυπησω καμια πηγη (πανακριβη) και καλα ηχεια στις εργοστασιακες θεσεις (μπρος-πισω). πηγη αξιζει να μπει με οθονουλα?,μπορω να βρω τετοια μεχρι 1000 ευρω? η' μηπως ειναι καλυτερη μια απλη? Γιαννη εχεις ανεμοθωρακα? εχει χωρο,οταν ειναι τοποθετημενο,απο κατω? δηλαδη πανω στα πισω καθισματα? Θελω τα φωτα σας!!! ![]() |
giannis_cc έγραψε: |
Δημητρη μπορει να την ασφαλισει και αν δεν κανω λαθος ειναι και χωρις επιβαρυνση απλα παραθετεις στην ασφαλιστικη την αποδειξη ή το τιμολογιο αγορας και εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.
τωρα για τους αεραγωγους μαλλον θα ειναι προβλημα αλλα δεν παιρνω και ορκο |
ROLAND GARROS έγραψε: |
βέβαια όταν τερματίζω τσιρίζει το τουίτερ, ήθελε πυκνοτάκια που δεν έβαλαν στην τοποθέτηση, παρόλα αυτα παιζεί καθαρότατα και δυνατά
|
Παράθεση: |
Μια καλη πηγη mp3/wnm |
Παράθεση: |
ειναι οτι πρεπει πιστευω για τις ξανθιες που θα καθονται και θα τα χαζευουν |
cc-q-silver έγραψε: |
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????
|
mick206 έγραψε: | ||
Έχεις δει τα πυκνοτάκια πως είναι;;; ![]() Μάλλον δεν έβαλες σωστά υπερθετικό βαθμό... ![]() |
ROLAND GARROS έγραψε: |
Λέω και εγώ τι έχω κάνει και αν θες έλα και άκου το πρίν αποφασίσεις.
πηγή μαμά ( δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω στην εμφάνιση, ασε που θα αχρηστευόταν και το κοντρολάκι στο τιμόνι) μπροστινά ηχεία peerless διαιρούμενα 16,5 mm πίσω μαμα (όσο και αν σας κάνει εντύπωση είναι δορυφοράκια της blaukpunt) ενισχυτής 800 sony xplod και sub 10 crystal audio. Αποτέλεσμα άριστο... βέβαια όταν τερματίζω τσιρίζει το τουίτερ, ήθελε πυκνοτάκια που δεν έβαλαν στην τοποθέτηση, παρόλα αυτα παιζεί καθαρότατα και δυνατά Όσο για χώρο, τα πίσω καθίσματα ανεπηρέαστα και το sub δεν κόβει πολύ απο το πορτ παγκαζ. για την ακρίβεια δύο μεγάλα shaque vouayaz μια μικρή τσάντα ώμου και ανοιχτή οροφή ήταν το must για το φετινό καλοκαίρι για το πορτ παγκαζ του ccδιου μου. αν όντως θες να το ακούσεις... είμαι στη διάθεση σου |
DIMCHRI έγραψε: | ||
τα κοντρολάκια στο τιμόνι δεν αχρηστεύονται. οι περισσότεροι οίκοι έχουν βγάλει ανταπτωράκια, που τα κάνουν να δουλεύουν αυτά τα κουμπιά, με οποιοδήποτε ηχοσύστημα. (έχω δει σε pioneer και kenwood) όπως κάνουν και τiς ενδείξεις της πηγής να τις δείχνει η πάνω οθόνη του αυτοκινήτου κανονικά όπως με το μαμα ηχοσύστημα. |
δεν μπορω παρα να συμφνησω !
ρε μανθε που τη βρισκεις τετοια λογοδιαροια 4 η ωρα το πρωι ![]() ![]() |
παιδια εγω παω τωρα για 12αρι με sealed καμπινα στο πορτ μπαγκαζ. το υψος της θα ειναι μεχρι το κουρτινακι παντως !
λοιπον βρηκα και το καλυτερο υλικο για καμπιινα , αμιαντος , αλλα ειναι πολυ βαρυ . δυστυχως |
Το ρικοφον με το μολύβι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μόνωση στις πόρτες για δημιουργία καμπίνων για τα εκεί ηχεία; Και αν ξέρεις τι διαφορά τιμής έχει από το απλό ρικοφόν; |
crusader έγραψε: |
Ποιός ξέρει τι διαστάσεις ηχεία φοράει το 206 1,6 8v 1999 μοντέλο; |