PSClub - Hellas

Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα - 206 - Απόψεις για το RadioCD RD3+το σετ ηχείων της Peugeot

Ghost Dog - Σαβ 21 Σεπ 2002, 13:07:24
Θέμα δημοσίευσης: 206 - Απόψεις για το RadioCD RD3+το σετ ηχείων της Peugeot
Geia sas kai sigxaritiria gia to yperoxo site sas(exei polles prooptikes)
Exa graftei sto forum prin apo mhnes,alla logw panelliniwn & meta diakopwn htan sxedon adinaton na bw....
Apofasisa na parw ena 206 quiksilver k epeidh mou aresei poly h mousikoula exw thn aporeia an einai kalo auto to RD3me ta 6 hxeia apo thn mama PEUGEOT.....(auto den benei k stis ekdoseis XS,GTi k Roland Garros???)
Euxaristw prokatavolika!!!!
chatasos - Σαβ 21 Σεπ 2002, 14:32:56
Θέμα δημοσίευσης:
Από όσα έχω ακούσει δεν είναι και ότι καλύτερο από θέμα ποιότητας.
Αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να ακούς ΜΟΥΣΙΚΗ στο 206 σου, τότε θα
σου πρότεινα να βάλεις κάτι άλλο. Επίσης δεν φημίζεται και για την
αντοχή του στον χρόνο.

ΥΓ: welcome to the club....
Αλεξ@νδρος - Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:58:06
Θέμα δημοσίευσης:
Και γω καλα λογια δεν εχω ακουσει.Σιγουρα ομως δεν ειναι και για πεταμα.Αν δεν αντεχεις οικονομικα για κατι παραπανω βαλτο.Αν ομως μπορεις να ξοδεψεις τοτε παμε για αλλα...
PS(θα σου το βαλουν δωρεαν η θα το πληρωσεις?)
theflame - Σαβ 21 Σεπ 2002, 16:47:16
Θέμα δημοσίευσης:
Χρήστης εδώ και 4 μήνες XS με το εν λόγω ραδιοcd δεν μπορώ να δηλώσω απογοητευμένος αλλά ούτε και τρελαμένος...
Η ηχητική απόδοση είναι απλά αποδεκτή στις μπροστά θέσεις και ψιλοαπαράδεκτη στις πίσω λόγω χάλια πίσω ηχείων (ενός δρόμου-ελάχιστα πρίμα).
Το δε ράδιο-CD είναι απλά στο μέσο όρο από άποψη ηχητικής απόδοσης. Έχει λίγα προβλήματα με το να διαβάσει γραμμένα cd (αν έχουν κολημένη πάνω τους ετικέτα πηδάει εύκολα - άρα μακριά από τα cd των Νιγηριανών!!), όχι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε λακκούβες. Από εντάσεις είναι ΟΚ εκτός αν θέλεις κινητή ντισκοτέκ!!!
Εύχρηστο το χειριστήριο στο τιμόνι και η κεντρική οθόνη (αν το αλλάξω θα με πειράξει να τα χάσω) αλλά χάνει τις μνήμες του ραδιοφώνου...
Για τα λεφτά του καλό είναι, αλλά αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω προτίμησε το δεύτερο Wink
Εγώ το έβαλα γιατί ήταν στο πακέτο του XS και μου είπαν ότι χωρίς αυτό το αμάξι θα αργήσει γιατί θα είναι ειδική παραγγελία... Δεν το έψαξα περισσότερο μια και δεν είχα και λεφτά οπότε το πακέτο ήταν συμφέρον. Πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα φύγει και πρώτα-πρώτα τα πίσω ηχεία!!!!! Twisted evil
Vini - Σαβ 21 Σεπ 2002, 17:55:59
Θέμα δημοσίευσης:
Poison καλωσόρισες!
Λοιπόν πληροφορίες...

1. Το RadioCD είναι της Clarion...αλλά Made by Blaupunkt και αξίζει περίπου 25.000δρχ...

2. Τα ηχεία είναι όλα Made In Italy ΝΟΝΑΜΕ... Wink

3. Αν σου χαλάσει το radiocd ή το χειριστίριο (τα οποία είναι πιθανά) τότε δύσκολα θα πείσεις την PEUGEOT Ελλάδος να σου βάλει τα ίδια....οπότε θα χάσεις την οθόνη στην κεντρική κονσόλα... Το σκηνικό γίνεται διότι υπάρχει φοβερή καθυστέρηση εισαγωγής αυτών των προιόντων (ανταλλακτικών) από Γαλλία που κυμαίνεται πάνω από 3 μήνες αναμονή....

4. Σε περίπτωση που χαλάσει το radiocd σου τότε το ποιο πιθανό είναι να σου βάλουν το ίδιο μεταχειρισμένο....από πελάτη που το έβγαλε και το παράτησε στην Peugeot... (κάτι μου θυμίζει αυτό! Rolling eyes )

5. Αν σου χαλάσει το χειριστήριο...κλάφτα Χαράλαμπε!...! (και αυτό κάτι μου θυμίζει! Rolling eyes )

Εγώ όπως κατάλαβες τα έβγαλα όλα.... Wink
Nikel - Σαβ 21 Σεπ 2002, 21:14:46
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Εύχρηστο το χειριστήριο στο τιμόνι και η κεντρική οθόνη (αν το αλλάξω θα με πειράξει να τα χάσω) αλλά χάνει τις μνήμες του ραδιοφώνου...

Δεν ειναι δεδομενο πως θα χασεις την παραπανω λειτουργικοτητα. Απλα θα βαλεις ενα ειδικο ηλεκτρονικο (κουτακι) βοηθημα (stalk control) που θα σου παρεχει τα παρανω. Ξερω πως για μοναδα Sony & Pioneer αυτο το κουτακι υπαρχει αλλα το κοστος του ειναι λιγο υψηλο 40-60 χιλιαδες(αν θυμαμαι καλα) Exclamation

Καποιος απτο club με CC εψαχνε ενα τετοιο...Τελικα δεν θυμαμαι το βρηκε Question
Svstouk - Σαβ 21 Σεπ 2002, 22:20:08
Θέμα δημοσίευσης:
Συμφωνώ με όλους τους φίλους όσον αφορά τα ηχεία της μαμάς και τη μέτρια ακουστική.

Να προσθέσω μόνο ότι η έξοδος του RC3 είναι, αν δεν κάνω λάθος 4Χ20 Shocked Shocked Shocked @#**#$%@!@Ι*^$^*($^*

(Μετάφραση : Ειδικά για σένα που σου αρέσει η μουσική, θα ήταν καλό να μην το προτιμήσεις, θα απογοητευτείς αν δεις τι θα γίνει όταν θα δες να βάλεις δυο 160άρια ηχεία πίσω Neutral )

Μάζεψε τα λεφτά σου και βάλε κάτι καλό, ακόμα κι αν κοστίζει, γιατί αν συμβιβαστείς τώρα, σε λίγο καιρό δεν θα σου είναι αρκετό και τότε θα δίνεις κι άλλα λεφτά για να πάρεις τελικά κάτι καλό. Wink Wink

Και μην σε παρασύρει η ιδέα της ευκολίας του χειριστηρίου. Σκέψου ότι αν χαλάσει, που είναι πολύ πιθανό λόγω κακής ποιότητας, θα κοστίζει πολύ να το φτιάξεις ή να το αντικαταστάσεις και πολύ πιθανό να μην το κάνεις τελικά. Wink

Εγώ αυτά είχα να πω. Wink
theflame - Κυρ 22 Σεπ 2002, 00:37:21
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Δεν ειναι δεδομενο πως θα χασεις την παραπανω λειτουργικοτητα. Απλα θα βαλεις ενα ειδικο ηλεκτρονικο (κουτακι) βοηθημα (stalk control) που θα σου παρεχει τα παρανω. Ξερω πως για μοναδα Sony & Pioneer αυτο το κουτακι υπαρχει αλλα το κοστος του ειναι λιγο υψηλο 40-60 χιλιαδες(αν θυμαμαι καλα) Exclamation

Καποιος απτο club με CC εψαχνε ενα τετοιο...Τελικα δεν θυμαμαι το βρηκε Question

Η περίπτωση του χειριστηρίου στο τιμόνι βολεύετε και με τα ασύρματα χειριστήρια που έχουν πολλά ράδιοcd είτε μανίσια είτε τα αγοράζεις εκ των υστέρων με αρκετά μικρότερο κόστος από αυτό που αναφέρεις. Και είναι και ασύρματα. Wink
Εκείνο που χάνεις τελικά είναι η βολική θέση που είναι η οθόνη.. Evil
Το κόστος των 60 χιλιάδων για κάτι που θα σου είναι σίγουρα άχρηστο μελλοντικά (το εν λόγο κουτί δουλεύει μόνο στο 206 έτσι; ) το βρίσκω πολύ μεγάλο.
Vini - Κυρ 22 Σεπ 2002, 08:15:39
Θέμα δημοσίευσης:
Ο προσαρμογέας του χειριστιρίου σε άλλη μάρκα radiocd δεν είναι δύσκολο να γίνει.
Η Pioneer και η Sony έχουν τέτοια συστήματα και συγκεκριμένα για την Pioneer εδώ στην Ελλάδα το διαθέτει μετά από παραγγελία περίπου στις 40.000δρχ...

Νομίζω όμως ότι τετοιες τιμές είναι απαγορευτικές για να χρησιμοποιούμε το εργοστασιακό χειριστίριο αφού:

α. Να σου χαλάσει πολύ εύκολα (είναι κατασκευή της πλάκας). Είναι πολύ εύκολο σε κάποια έξοδο από το αυτοκίνητο να το χυπήσεις με το γόνατο).

β. Με τις 40.000δρχ μπορείς να αγοράσεις αν έχει Pioneer:
1. Το ασύρματο χειριστίριο τιμονιού της Pioneer, τιμή...12.000δρχ
2. Το ασύρματο χειριστίριο συνοδηγού και πίσω επιβατών, τιμή....12.000δρχ
3. Να βγάλεις το εργοστασιακό χειριστίριο και να βάλεις τα πλαστικά καπάκια τιμονιού πάνω-κάτω, οπότε καλύπτεις και την τρύπα κενό του χειριστιρίου....τιμή 10.000δρχ (η εργασία γίνεται σε εξουσιοδοτημένο)

4. Σου μένουν 8.000δρχ! Οπότε βάζεις και καλή βενζίνη... Wink Wink

Poison αν έρθεις στην συνάντηση θα σου παρουσιάσω όλο το σενάριο (αφού το έχω κάνει Wink )
Vini - Κυρ 22 Σεπ 2002, 08:21:46
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Εκείνο που χάνεις τελικά είναι η βολική θέση που είναι η οθόνη.. Evil

Δυστυχώς εγώ που έχω κάνει το σενάριο έχω χάσει τις πληροφορίες του RadioCD αλλά πιστέψτε με και άταν τις είχα ποτε δεν τι κοίταξα γιατί δεν με βόλευαν... έχω συνηθίσει να κοιτώ το radiocd... Wink

Πάντως μην νομίζεις ότι χάνεις και τα πάντα.... Χάνεις μόνο ότι αφορά το radiocd....όλες οι άλλες πληροφορίες παρουσιάζονται κανονικά....
Nikel - Κυρ 22 Σεπ 2002, 17:51:01
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Το κόστος των 60 χιλιάδων για κάτι που θα σου είναι σίγουρα άχρηστο μελλοντικά (το εν λόγο κουτί δουλεύει μόνο στο 206 έτσι; ) το βρίσκω πολύ μεγάλο.

Σωστα φιλε flame αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχει και για αλλα αυτοκινητα Exclamation
Nikel - Κυρ 22 Σεπ 2002, 17:53:49
Θέμα δημοσίευσης:
Vini έγραψε:
Ο προσαρμογέας του χειριστιρίου σε άλλη μάρκα radiocd δεν είναι δύσκολο να γίνει.
Η Pioneer και η Sony έχουν τέτοια συστήματα και συγκεκριμένα για την Pioneer εδώ στην Ελλάδα το διαθέτει μετά από παραγγελία περίπου στις 40.000δρχ...

Νομίζω όμως ότι τετοιες τιμές είναι απαγορευτικές για να χρησιμοποιούμε το εργοστασιακό χειριστίριο αφού:

α. Να σου χαλάσει πολύ εύκολα (είναι κατασκευή της πλάκας). Είναι πολύ εύκολο σε κάποια έξοδο από το αυτοκίνητο να το χυπήσεις με το γόνατο).

β. Με τις 40.000δρχ μπορείς να αγοράσεις αν έχει Pioneer:
1. Το ασύρματο χειριστίριο τιμονιού της Pioneer, τιμή...12.000δρχ
2. Το ασύρματο χειριστίριο συνοδηγού και πίσω επιβατών, τιμή....12.000δρχ
3. Να βγάλεις το εργοστασιακό χειριστίριο και να βάλεις τα πλαστικά καπάκια τιμονιού πάνω-κάτω, οπότε καλύπτεις και την τρύπα κενό του χειριστιρίου....τιμή 10.000δρχ (η εργασία γίνεται σε εξουσιοδοτημένο)

4. Σου μένουν 8.000δρχ! Οπότε βάζεις και καλή βενζίνη... Wink Wink

Poison αν έρθεις στην συνάντηση θα σου παρουσιάσω όλο το σενάριο (αφού το έχω κάνει Wink )

Γεια σου ρε Vini αρχηγε...Δεν θα μπορουσα να εξηγησω καλυτερα γιατι ο προσαρμογέας του χειριστιρίου ειναι πεταμενα λεφτα. Βεβαια it's up to the owner to decide Exclamation
theflame - Κυρ 22 Σεπ 2002, 18:06:29
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Σωστα φιλε flame αλλα ειμαι σιγουρος πως υπαρχει και για αλλα αυτοκινητα Exclamation

Εννοώ το κουτί που θα αγόραζα εγώ, λέμε τώρα Wink , αν αποφάσιζα να το βάλω στο 206 δεν θα έκανε για π.χ. renault clio ή κάτι άλλο... Embarassed
Από εκεί και πέρα τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα λέει ο Vini ο οποίος όπως πάντα έχει κάνει και την πλήρη οικονομικοτεχνική μελέτη. Εύγε!!!
Εκεί που θα διαφωνήσω είναι στο χειριστήριο των πίσω!!! Η άποψή μου είναι ότι ο οδηγός τα χειρίζεται αυτά, άντε ο συνοδηγός.
Όχι που θα είμαι σε τίποτα στροφιλίκια και να βάλει ο άλλος από πίσω Τερλέγκα!!!!! Πάει φύγαμε Shocked
Vini - Κυρ 22 Σεπ 2002, 20:36:54
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:

Εκεί που θα διαφωνήσω είναι στο χειριστήριο των πίσω!!! Η άποψή μου είναι ότι ο οδηγός τα χειρίζεται αυτά, άντε ο συνοδηγός.

ε! ναι! έχεις δίκιο....απλά έπρεπε να δικαιολογίσω την ύπαρξη και 2ου χειριστιρίου.... Razz Razz

Εγώ που το έχω (ήταν και αυτό στο κουτί) το χρησιμοποιώ και απ'έξω από το αυτοκίνητο.... Shocked Shocked όταν ξεχνώ να κλείσω το ηχητικό ή θέλω να το χαμηλώσω Laughing Laughing Laughing

χα! χα! Laughing Laughing
Nikel - Δευ 23 Σεπ 2002, 01:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
theflame έγραψε:
Εννοώ το κουτί που θα αγόραζα εγώ, λέμε τώρα Wink , αν αποφάσιζα να το βάλω στο 206 δεν θα έκανε για π.χ. renault clio ή κάτι άλλο... Embarassed

Φιλε flame δεν το εχω για σου πω σιγουρα αλλα υποθετω ναι μονο για Peugeot αντε και για Citroen (PSA Group Wink )

ΥΓ. Λιγα για τον Βασιλακη (ΒΑ-ΤΕ) ετσι Evil Twisted evil Evil Twisted evil
peugeot206cc - Δευ 18 Νοέ 2002, 14:16:27
Θέμα δημοσίευσης: Ραδιο CD Clarion
Vini έγραψε:
1. Το RadioCD είναι της Clarion...αλλά Made by Blaupunkt και αξίζει περίπου 25.000δρχ...

Που μπορώ να το βρώ 25.000 δρχ. ;
Vini - Δευ 18 Νοέ 2002, 14:52:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ραδιο CD Clarion
peugeot206cc έγραψε:
Vini έγραψε:

Που μπορώ να το βρώ 25.000 δρχ. ;

το δικό μου το έχει ο ΝΤΑΣΙΟΣ....ρώτα τον αν το έχει ακόμα να στο δώσει...
Αν μου το έλεγες νωρίτερα θα στο χάριζα...
Τώρα το πήρε ο ΝΤΑΣΙΟΣ και εξαφανίστηκε.... Crying or Very sad Crying or Very sad
peugeot206cc - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:25:34
Vini έγραψε:
το δικό μου το έχει ο ΝΤΑΣΙΟΣ....ρώτα τον αν το έχει ακόμα να στο δώσει...
Αν μου το έλεγες νωρίτερα θα στο χάριζα...
Τώρα το πήρε ο ΝΤΑΣΙΟΣ και εξαφανίστηκε.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Ευχαριστώ Νίκο. Δεν μου λές εάν δεν το έχει ο Ντάσιος μπορώ να το βρώ σε αυτή την τιμή καινούργιο ;

Ο Ντάσιος τι έγινε ; Μετακομίζει ή κλείνει ;
Vini - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:32:23
peugeot206cc έγραψε:

Ε? Τι έγινε? Γιατί το λες αυτό? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?
peugeot206cc - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:35:44
Vini έγραψε:
peugeot206cc έγραψε:

Ε? Τι έγινε? Γιατί το λες αυτό? Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω?

Έχει αδειάσει την έκθεση
teoman - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:36:12
Vini έγραψε:

peugeot206cc έγραψε:

Το Radio εξαφανίστηκε,όχι ο Ντάσιος... :D :D :D
Άλλα όπως το έγραψες vini... Laughing
Vini - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:40:14
teoman έγραψε:
Vini έγραψε:

peugeot206cc έγραψε:

Το Radio εξαφανίστηκε,όχι ο Ντάσιος... :D :D :D
Άλλα όπως το έγραψες vini... Laughing

ξέρω εγώ τι γράφω..... Shocked Shocked
και τα δύο εξαφανίστηκαν....και το RCD και ο ΝΤΑΣΙΟΣ που θα με έπαιρνε τηλ. για να μου δώσει τα λεφτά.... Shocked Shocked Shocked
teoman - Δευ 18 Νοέ 2002, 15:54:12
Θέμα δημοσίευσης:
Sniper Μην πυροβολείς.......
2gunfire Μη... οκ,το είδα λίγο αργά... Νόμιζα.... χμ...

Δεν θα το ξανακάνω αφεντικό Laughing Laughing Laughing
cipher - Τετ 16 Απρ 2003, 02:06:59
Θέμα δημοσίευσης: Πρόγραμμα-patch για το πρόβλημα με τις μνήμες
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Γεια χαρά σε όλους!

Πρόσφατα απόκτησα ένα 206 XS και, όπως και πολλοί άλλοι, έχω σπαστεί λίγο με το ράδιο-CD που χάνει τις μνήμες. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά όχι και για πέταμα (ειδικά όταν δεν παίζουν φράγκα για κάτι *αρκετά* καλύτερο!).

Ωστόσο, σήμερα που πέρασα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι το έχουν υπόψιν τους και περιμένουν από την Peugeot να τους στείλει ένα πρόγραμμα-patch, το οποίο θα φορτώσουν στον Η/Υ του αυτοκινήτου και το πρόβλημα θα λυθεί. Για το πότε δεν ήξεραν να μου πουνε. Ελπίζω σύντομα! Υπομονή λοιπόν... Smile
DimiP - Τετ 16 Απρ 2003, 14:25:39
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόγραμμα-patch για το πρόβλημα με τις μνήμες
cipher έγραψε:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Γεια χαρά σε όλους!

Πρόσφατα απόκτησα ένα 206 XS και, όπως και πολλοί άλλοι, έχω σπαστεί λίγο με το ράδιο-CD που χάνει τις μνήμες. Σίγουρα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά όχι και για πέταμα (ειδικά όταν δεν παίζουν φράγκα για κάτι *αρκετά* καλύτερο!).

Ωστόσο, σήμερα που πέρασα μια βόλτα από την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι το έχουν υπόψιν τους και περιμένουν από την Peugeot να τους στείλει ένα πρόγραμμα-patch, το οποίο θα φορτώσουν στον Η/Υ του αυτοκινήτου και το πρόβλημα θα λυθεί. Για το πότε δεν ήξεραν να μου πουνε. Ελπίζω σύντομα! Υπομονή λοιπόν... Smile

αρχισε σιγα-σιγα να μαζευεις τιποτα λεφτα και βαλε σκοπο να κανεις μια μινι αναβαθμιση ηχου απο το να παιδευεσαι με την Peugeot και τα patch.
εγω αυτο θα εκανα....
βρισκεις στην αγορα τωρα πια πολυ φθηνες καλες συσκευες.
Vaggelis - Τετ 16 Απρ 2003, 21:19:33
Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόγραμμα-patch για το πρόβλημα με τις μνήμες
DimiP έγραψε:
cipher έγραψε:
Nikel έγραψε:
theflame έγραψε:

Γεια χαρά σε όλους!

αρχισε σιγα-σιγα να μαζευεις τιποτα λεφτα και βαλε σκοπο να κανεις μια μινι αναβαθμιση ηχου απο το να παιδευεσαι με την Peugeot και τα patch.
εγω αυτο θα εκανα....
βρισκεις στην αγορα τωρα πια πολυ φθηνες καλες συσκευες.

Συμφωνώ με τον Dimi...
Mπορεί τα εργοστασιακά ραδιο-CD να είναι "τίμια" και να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά από την άλλη δεν δίνουν "αυτό το κάτι παραπάνω" που θα κάνει την διαφορά...
Μια βόλτα στην αγορά και θα βρείτε συστήματα σε καλές και χαμηλές τιμές, με απόδοση πολύ καλύτερη από το εργοστασιακό...
Βέβαια, όποιος μπεί στο χορό, πρέπει και να χορέψει, άρα ακολουθούν πιο δυνατά ηχεία, o ενισχυτής, το woofer και άλλα καλούδια...
Για αυτό προσοχή, γιατί στο τέλος θα έχετε ξοδέψει ένα μύριο χωρίς να το έχετε καταλάβει...
micho - Τετ 16 Απρ 2003, 22:11:12
Θέμα δημοσίευσης:
μια ερωτηση άσχετη!
το ραδιοcd το μανίσιο της clarion δεν δέχεται ενισχυτή γιατι λεει δεν έχει εξοδο με προενίσχυση.
υπάρχει κανένας άλλος φτηνός τρόπος για ενισχυση στα ηχεία?
σίγουρα η ποιότητα δεν θα αγγίζει καν ενός σωστού και σωστά στημένου ηχοσυστήματος αλλα κατι κ για μας μεχρι να ξεχρεωσουμε το αμαξι υπάρχει? Very happy
μια παρένθενση! ο καλός φίλος vini!!! (γεια σου νικο μεγάλε!!) μου χε πουλήσει τα ηχεία του (Cadence σε άριστη κατάσταση! γυαλίζανε!) και τα έβαλα στην εταζέρα απενεργοποιώντας τα ηχεία των πίσω επιβατών και είδα απίστευτη διαφορά στο ηχοσύστημα! πραγμα που σημαίνει οτι κ στο μανισιο αν αλλαξεις τα ηχεία με λίγα χρηματα βλέπεις διαφορα!
Vini - Πεμ 17 Απρ 2003, 08:55:56
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:

μια παρένθενση! ο καλός φίλος vini!!! (γεια σου νικο μεγάλε!!) μου χε πουλήσει τα ηχεία του (Cadence σε άριστη κατάσταση! γυαλίζανε!) και τα έβαλα στην εταζέρα απενεργοποιώντας τα ηχεία των πίσω επιβατών και είδα απίστευτη διαφορά στο ηχοσύστημα! πραγμα που σημαίνει οτι κ στο μανισιο αν αλλαξεις τα ηχεία με λίγα χρηματα βλέπεις διαφορα!

Γεια σου φίλε Δημήτρη ...!!!! Εσύ με έφτιαξες περισσότερο με τα Mp3 που μου έστειλες .... Περιττό να πω ότι το Kenwood του ASTRA έχει πάρει φωτιά .... Οτι έψαχνα μου το έστειλες!!!!
Ξέρεις γιατί τα Cadence έπαιξαν καλά με το εργοστασιακό?
Γιατί έχουν μεγάλη ευασθησία, οπότε τσιτώνουν εύκολα .... Wink Wink Wink αλλά δεν μπουκώνουν .... Wink

Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος Wink Wink Wink

Θα τα πούμε σύντομα ... ελπιζω όχι για τα Peerless ...
Shocked Shocked Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing Wink Wink Wink
DimiP - Πεμ 17 Απρ 2003, 23:15:54
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
μια ερωτηση άσχετη!
το ραδιοcd το μανίσιο της clarion δεν δέχεται ενισχυτή γιατι λεει δεν έχει εξοδο με προενίσχυση.
υπάρχει κανένας άλλος φτηνός τρόπος για ενισχυση στα ηχεία?
σίγουρα η ποιότητα δεν θα αγγίζει καν ενός σωστού και σωστά στημένου ηχοσυστήματος αλλα κατι κ για μας μεχρι να ξεχρεωσουμε το αμαξι υπάρχει? Very happy

τα ηχεια του 206 ειναι της ΠΛΑΚΑΣ !!!! ειδικα τα tweeters ειναι απαραδεκτα!
με ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ μπορειτε να δειτε μεγαλη διαφορα.
ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟΥ ΕΝΙΣΧΥΤΗ η διαφορα αυτη θα ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ.
Αυτο που λεω το υπογρφω και δινω και εγγυηση.
Το χειροτερο κακοστημενο συστημα με ενισχυση και 6 καλα ηχεια θα παιζει καλυτερα απο το ποιο καλοστημενο μαμισιο συστημα χωρις ενισχυση.
Vasso - Παρ 18 Απρ 2003, 09:20:38
Θέμα δημοσίευσης:
Τι είναι καλύτερο? να βάλεις ηχεία στην εταζέρα ή να τα βάλεις στη θέση των εργοστασιακών (πίσω)?
micho - Παρ 18 Απρ 2003, 09:21:17
Θέμα δημοσίευσης:
δηλαδή μπορεί να δεχτεί τελικά το μανίσιο το radiocd ενισχυτή?
ενα σετακι απο καλουτσικα μπροστινα ηχεία (tweeter και τα κατω οδηγου-συνοδηγου) απο ποσο ξεκινάει?
micho - Παρ 18 Απρ 2003, 09:25:46
Θέμα δημοσίευσης:
vassop26 έγραψε:
Τι είναι καλύτερο? να βάλεις ηχεία στην εταζέρα ή να τα βάλεις στη θέση των εργοστασιακών (πίσω)?

vasso δεν εχει καμια σχεση ο ήχος των ηχείων στην εταζέρα με των πισω-κατω! προσωπικα εγω είδα απίστευτη διαφορά! χώρια που χρησημοποιείς όλο τον χώρο των αποσκευών (ειδικά αν είναι άδειος) και ακους πιο <<γεμάτο>> ήχο! απλα θέλει μια-δυο πατεντούλες για να μην χοροπηδάει η εταζέρα! Very happy
παιδια και κατι αλλο! η τοποθέτηση ενός σωστού ηχοσυστήματος στο αμαξι είναι απο τα λίγα πραματα που αξίζουν πραγματικα να κανεις! αλλάζει εντελώς η ψυχολογία στην οδήγηση με ωραίο ήχο! χώρια που δεν ακούς και τα τριξίματα του 206!!!! Twisted evil
DimiP - Παρ 18 Απρ 2003, 09:45:47
Θέμα δημοσίευσης:
micho έγραψε:
δηλαδή μπορεί να δεχτεί τελικά το μανίσιο το radiocd ενισχυτή?
ενα σετακι απο καλουτσικα μπροστινα ηχεία (tweeter και τα κατω οδηγου-συνοδηγου) απο ποσο ξεκινάει?

για το αν παιρνει τελικα ενισχυτη δεν γνωριζω.
αν θελεις κανε τη ιδια ερωτηση εδω:www.caraudioforum.gr
η κοιταξε και σε καποιο μαγαζι με στερεοφωνικα αυτοκινητου για να παρεις αλλη μια γνωμη.
GIANNIS206 - Τετ 08 Οκτ 2003, 16:16:37
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαμά ραδιοcd δεν μπαίνει σε αυτοκίνητα χωρίς multiplex!
Όπως χαρακτηριστικά μου είπαν είναι άλλη φιλοσοφία.
PHSYBORG - Πεμ 09 Οκτ 2003, 16:37:09
Θέμα δημοσίευσης:
Απο το πολυ Psychedelic που βαραγε στο αμαξι τα χουν παιξει το μπροστα δεξι ηχειο κ το το tweeter !Σκεφτομαι να βαλω πιο καλα μπροστα κ πισω να καταργηςω αυτα στις πορτες κ να βαλω στην εταζερα !
Ξερετε ποσο περιπου θα παει ?
Slash - Πεμ 09 Οκτ 2003, 22:56:39
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανώς λες για τα εργοστασιακά ηχεία ε; Κλάιν μάιν είναι φίλε. Και τα δικά μου δεν αντέχουν πολύ μόλις ανέβει η ένταση, με τα μπάσα να κάνουνε πάρτυ. Και πραγματικά αν δεν λυπόμουν το ξήλωμα του εργοστασιακού κασετοφώνου θα του έριχνα μέσα πολύ πράγμα, αλλά κλάιν όπως προείπα. Για την περίπτωσή μας τι καλύτερο μπορεί να γίνει; Χωρίς όμως εταζέρες κλπ. Στις θέσεις αυτών των ηχείων. Αντε γιατί ήδη ακούω τους Anarcrusan να τα παίρνουν κρανίο! Laughing
Baphomet - Πεμ 13 Νοέ 2003, 12:50:22
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια επειδη εγω ειμαι πορωμενος με την μουσικη και θελω να βαραει το αμαξι θελω να βαλω mp3 player. άρα θα βάλω και ηχεια. Τι μου προτείνετε? Θα έχω πρόβλημα με την οθονούλα? Δε θα φαίνεται τιποτα? Τα χειρηστήρια στο χέρι θα φύγουν?Ενημερώστε με λίγο γιατι αν και διαβασα πολλά δεν καταλαβα ακριβώς τι παίζει.Ευχαριστώ
DRAKE - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:07:30
Θέμα δημοσίευσης:
Από όσο γνωρίζω κανένα MP3 της αγοράς δεν είναι συμβατό με τις ενδείξεις στην οθόνη του 206. Θα βλέπεις στην οθόνη σου θερμοκρασία και ημερομηνία καθώς και όλες τις άλλες ενδείξεις εκτός από αυτές του στερεοφωνικού. Όσο για το χειριστήριο στο τιμόνι θα σε απογοητεύσω και εδώ γιατί από όσο γνωρίζω αν και είναι της CLARION όλα δεν έχω βρεί κάποιο μοντέλο που να το υποστηρίζει. Είτε το βγάζεις, είτε το κρατάς αλλά σου είναι άχρηστο... Για τα ηχεία ούτε λόγος... Πέτα τα κατευθείαν...
DRAKE - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Άσχετο.. Η ώρα είναι μία και πέντε γιατί γράφει δύο;;;
Baphomet - Πεμ 13 Νοέ 2003, 13:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
που γραφει 2 ρε κυριακο? εμενα 1 γραφει. καλα τα ηχεια εφυγαν. τι λες να βαλω???
DRAKE - Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:19:55
Θέμα δημοσίευσης:
SORRY Λάθος είναι η δική μου ρύθμιση είναι GMT +3ώρες αντί για GMT +2
Ηχεία ανάλογα το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις και τι θέλεις να βάλεις, υπάρχουν άπειρες προτάσεις.
Baphomet - Πεμ 13 Νοέ 2003, 14:35:46
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
SORRY Λάθος είναι η δική μου ρύθμιση είναι GMT +3ώρες αντί για GMT +2
Ηχεία ανάλογα το πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις και τι θέλεις να βάλεις, υπάρχουν άπειρες προτάσεις.

σε βλεπω γνωστη γι αυτο θα σε εκμεταλευτω. αυτο που με νοιαζει ειναι: 1/να κανω την δουλεια μια φορα και να τελειωνω,να μη τρεχω καθε λιγο κατι να φτιαχνω.
2/δε με νοιαζει να το κανω ντισκο, θελω απλα δυνατο,μεστο και καθαρο ηχο.δε ξερω πολλα απο αυτα αλλα θελω ένα sub και ηχεια μπρος πισω. κανε μου μια προταση.
3/το οικονομικο δε με νοιαζει,φτανει να γινει σωστη και αξιοπιστη δουλεια. ενταξει οχι και να δωσω τα μαλιοκεφαλα μου-λογικα πραγματα.
4/πηγη θα βαλω Pioneer ή kenwood αυτο το εχω αποφασισει και το ψανχω.για ηχεια τι προτεινετε?? και τι θα κοστισει?
DRAKE - Πεμ 13 Νοέ 2003, 15:31:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ προσπαθώ. Επαγγελματίας ηχολήπτης βλέπεις (ψώνιο!)
1/ Οπότε θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις να βάλεις (πόσους ενισχυτές και τι είδους, τι ηχεία, sub, πυκνωτής και που κλπ)και τι μετατροπές είσαι διατεθημένος να κάνεις στο αυτοκίνητό σου (door ή kick panels, μόνωση στις πόρτες, κατασκευές για το sub στο χώρο αποσκευών, extra μπαταρία κλπ). Μίλα και με κάποιο κατάστημα CAR-AUDIO για να ξέρεις που κινεισαι. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν την τύφλα τους και προσπαθούν μόνο να πουλήσουν.
2/ Άρα θέλεις ποιοτικό ήχο και όχι να ακούγεσαι από τρία τετράγωνα μακριά υποθέτω...
3/Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από σένα και το τί θα βάλεις και πόσα είσαι διαθετημένος να ξοδέψεις. Μπορείς να βρείς κάτι πολύ καλό πχ και με 1000€ και με 2000€ και κάτι καλύτερο με 3000€. Αφού όμως θέλεις να τα βάλεις όλα μαζί θα σου φύγουν λεφτά μαζεμένα.
4/Για PIONEER σου προτείνω το MP-77. Έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ηχο καθώς και έναν τέλειο προενισχυτή με φανταστικό εκουαλάιζερ. Δες χαρακτηριστικά σε αυτό το site: pionner.co.uk Τιμή το έχω βρει εδώ στη Θεσσαλονίκη από 470 μέχρι και 520€.
Την KENWOOD δεν την πολυσυμπαθώ αλλά έχει καλά μοντέλα, κοίτα το Ζ828 και το Μ7024.
Baphomet - Πεμ 13 Νοέ 2003, 15:55:50
Θέμα δημοσίευσης:
Σε car audio θα παω,εχω γνωστο. θα μου πουν κι αυτοι πιστευω τι ακριβως θα πρεπει να κανω και πως. απλα επειδη παντα κραταω πισινη δε θελω να με πιασουν κοροιδο επειδη δεν ειμαι ειδημων. το Pioneer που προτεινεις εχει συμβατοτητα με την οθονη του 206?
DRAKE - Παρ 14 Νοέ 2003, 09:35:06
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει καν κάποιο μοντέλο που να έχει συμβατότητα με την οθόνη του 206 ούτε καν τα CLARION που είναι τα μαμίσια, και δεν υπάρχει συμβατότητα ούτε με το χειριστήριο στο τιμόνι.
GIANNIS206 - Παρ 14 Νοέ 2003, 10:45:10
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ακούσει ότι υπάρχει αντάπτορας της PIONEER δεν ξέρω αν ισχύει όμως!
DRAKE - Παρ 14 Νοέ 2003, 11:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
Για το χειριστήριο στο τιμόνη ή για την οθόνη;
GIANNIS206 - Σαβ 15 Νοέ 2003, 01:09:48
Θέμα δημοσίευσης:
Για την οθόνη!
DRAKE - Σαβ 15 Νοέ 2003, 09:40:22
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν το ξέρω αυτό που λές. Ο μόνος αντάπτορας για οθόνη που ξέρω είναι της KENWOOD για τις οθόνες των OPEL. Μήπως γνωρίζεις λεπτομέρειες; Ακόμη και η CLARION δεν έχει τέτοιο αντάπτορα. Δεν νομίζω να εννοείς τον αντάπτορα ISO για τα αυτοκίνητα που δεν έχουν τέτοια υποδοχή (τα παλιά κυρίως)
GIANNIS206 - Σαβ 15 Νοέ 2003, 12:12:45
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Δεν το ξέρω αυτό που λές. Ο μόνος αντάπτορας για οθόνη που ξέρω είναι της KENWOOD για τις οθόνες των OPEL. Μήπως γνωρίζεις λεπτομέρειες; Ακόμη και η CLARION δεν έχει τέτοιο αντάπτορα. Δεν νομίζω να εννοείς τον αντάπτορα ISO για τα αυτοκίνητα που δεν έχουν τέτοια υποδοχή (τα παλιά κυρίως)

Θα προσπαθήσω να μάθω αλλά μέχρι να γίνει αυτό,αν θς, στείλε μου κανένα κινητό σου,για να ενημερωθείς για τις συναντήσεις μας ,μιας και είσαι από την θεσ-νικη.
FRAPEOLE - Σαβ 15 Νοέ 2003, 17:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ανταπτορες για το 206[οθονη και χειριστηρια στο τιμονι] εχουν βγαλει ΣΙΓΟΥΡΑ ALPINE kai SONY................Αυτα ισχυαν πριν 2 μηνες γιατι απ οτι ξερω θα εβγαζαν και αλλες εταιριες.............................Τιμη 150-100Ε τοτε μονο του ανταπτορα...........................Εγω παντως τα κατηργησα ΟΛΑ........... Smile
DRAKE - Δευ 17 Νοέ 2003, 14:44:00
Θέμα δημοσίευσης:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ! (ελπίζω Confused )
Αντάπτορα για το τιμόνι ειδικά για 206 και όλα τα Peugeot έχουν βγάλει οι BLAUPUNK και KENWOOD. H PIONEER έχει βγάλει επισης αλλά τον έχει σαν universal για όλα τα αυτοκίνητα που έχουν χειριστήρια στο τιμόνι με τιμή 125€. Αντάπτορα για την οθόνη ακόμα κανένας...
Baphomet - Δευ 17 Νοέ 2003, 15:15:37
Θέμα δημοσίευσης:
καλα νέα...με τον νεο χρονο που θα παω για να βαλω ηχεια και πηγη ίσως βρω κατι συμβατο με ολα... Laughing
FRAPEOLE - Δευ 17 Νοέ 2003, 21:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
Tα παραπανω που εγραψα ειναι συμβατα με ΟΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ....................................[και οθονη]
douf - Τρι 18 Νοέ 2003, 10:50:41
Θέμα δημοσίευσης:
Άν ψάξετε στην αγορά θα βρείτε πολλές λύσεις για το 206 με ή και χωρίς μετατροπές. Ακόμα και με το εργοστασιακό cd μπορείς να ακούσεις καλό ήχο.
DRAKE - Τρι 18 Νοέ 2003, 12:16:55
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:
Tα παραπανω που εγραψα ειναι συμβατα με ΟΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ....................................[και οθονη]

Μήπως γνωρίζεις τιμές;
Baphomet - Τρι 18 Νοέ 2003, 12:20:53
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
FRAPEOLE έγραψε:

Μήπως γνωρίζεις τιμές;

τιμές και μοντέλα...
DRAKE - Τετ 26 Νοέ 2003, 13:58:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αντάπτορας PIONEER για χειριστήρια στο τιμόνι
206 10/98 - 11/99 PIO-819 όλες οι λειτουργίες
206 11/99 - 11/00 PIO-826 6 λειτουργίες
206 11/00 - 01/02 PIO-823 4 λειτουργίες
206 01/02< και 307 01/01< CD-RB307PS όλες οι λειτουργίες
Τιμές δεν γνωρίζω.
FRAPEOLE - Πεμ 27 Νοέ 2003, 00:12:29
Θέμα δημοσίευσης:
SONY-ALPINE ανταπτορες τους ειχα βρει 150Ε......................Σε ενα μαγαζι μου αφηναν αυτον της ALPINE 100Ε και ειναι συμβατοι με τις περισσοτερες πηγες τον αντιστοιχων εταιριων..[μονο οι φθηνες πηγες δεν δεχονται ανταπτορα]....

Στα παραπανω λειτουργει και η οθονη

Αυτα πριν κανα 3μηνο-Μου ειχαν πει οτι και οι υπολοιπες εταιριες θα β
γαζαν ανταπτορες αργα η γρηγορα...........
zzzleepy - Πεμ 27 Νοέ 2003, 00:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
Το RD3 έχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο του επιτρέπει να συνεχίζει την αναπαραγωγή του CD από το σημείο όπου βρισκόταν πριν σβήσει ο οδηγός τη μηχανή (ή το RD3) ή βάλει κάποιο σταθμό στο ραδιόφωνο. Επειδή δεν έχω εμπειρία από άλλα CD-Players αυτοκινήτου, ήθελα να ρωτήσω, αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει και στις πηγές που κυκλοφορούν στο εμπόριο;
DRAKE - Πεμ 27 Νοέ 2003, 10:23:41
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Το RD3 έχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο του επιτρέπει να συνεχίζει την αναπαραγωγή του CD από το σημείο όπου βρισκόταν πριν σβήσει ο οδηγός τη μηχανή (ή το RD3) ή βάλει κάποιο σταθμό στο ραδιόφωνο. Επειδή δεν έχω εμπειρία από άλλα CD-Players αυτοκινήτου, ήθελα να ρωτήσω, αυτό το χαρακτηριστικό υπάρχει και στις πηγές που κυκλοφορούν στο εμπόριο;

Ναι το έχει και η δικιά μου PIONEER DEH-P4300R
kovac - Δευ 15 Δεκ 2003, 02:30:49
Θέμα δημοσίευσης:
Έψαξα στο internet μπας και βρω κανένα εγχειρίδιο για το συγκεκριμένο Radio-CD, αλλά τζίφος. Ξέρετε μήπως αν έχει κάποια άλλη ονομασία το εν λόγω RCD? Scratch π.χ. ClarionXXXXXX ? (Γιατί είδα το ίδιο ακριβώς μοντέλο που έγραφε πάνω του Clarion) Στο site της Clarion δεν το έχει Evil !
Συγκεκριμένα έψαχνα κάποιο εγχειρίδιο που να δείχνει πως βγαίνει η πλαστική του πρόσοψη, γιατί φοβάμαι μην το σπάσω πάνω στην προσπάθεια να τη βγάλω.

Υ.Γ.: Αν ξέρει κανείς πως βγαίνει η πλαστική πρόσοψη, θα χαιρόμουν να το μοιραζόταν μαζί μου! Laughing Wink
DRAKE - Δευ 15 Δεκ 2003, 10:34:22
Θέμα δημοσίευσης:
Στην peugeot ρώτησες; Η πρόσοψη αυτή έχει τέσσερις τρυπούλες. Νομίζω ότι πρέπει να έχει βίδες και από εκεί να βγαίνει...
zzzleepy - Δευ 15 Δεκ 2003, 12:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
Για να τη βάψεις θέλεις να τη βγάλεις;
kovac - Δευ 15 Δεκ 2003, 18:13:03
Θέμα δημοσίευσης:
DRAKE έγραψε:
Στην peugeot ρώτησες; Η πρόσοψη αυτή έχει τέσσερις τρυπούλες. Νομίζω ότι πρέπει να έχει βίδες και από εκεί να βγαίνει...

Οι τρυπούλες είναι για να απασφαλίζεται το RCD ώστε να μπορείς να το τραβήξεις προς τα έξω. Wink
Στην peugeot αν ρωτήσω είναι ικανοί να μου πουν αντί για τον κωδικό που θέλω τον κωδικό του ανταλλακτικού! Laughing Laughing Δε θα ξέρουν, γιατί δεν τους ενδιαφέρει να ξέρουν. Αν εννοείς να τους ρωτήσω πως βγαίνει η πρόσοψη...πάλι δε θα ξέρουν!Για ποιό λόγο?Το πας...τα σκας...και στο αλλάζουν!Με το γιατί δεν έπαιζε θα ασχοληθεί η Clarion, όχι αυτοί. Δε μιλάω από προσωπική εμπειρία, αλλά μου φαίνεται το πιο λογικό.
Το να ρωτήσω στην peugeot είναι η τελευταία λύση, γιατί πιστεύω θα μου αρχίσουν τα "τι το πειράζεις" και γενικότερα "τι το πειράζεις το αμάξι" με το υφάκι...ξεσάλισέ μας τ' α***δια τώρα...που θες να μάθεις πως ανοίγει...μ@λ@κ@!! Laughing Laughing

zzzleepy έγραψε:

Για να αλλάξω τη ζελατίνα ώστε να είναι γαλάζιος ο φωτισμός Shocked Shocked (αν είναι πορτοκαλί τα λαμπάκια και δεν έχει ζελατίνα θα αλλάξω τα λαμπάκια, αλλά πρέπει να βγει η πρόσοψη για να δω τι από τα 2 ισχύει).
Πάντως αυτό με το βάψιμο...δεν μου ακούγεται και άσχημο...λίγο τραβηγμένο...αλλά αποτελεί καλή ιδέα. Δε νομίζω όμως να τη βάψω Laughing .

Έχει κάτι σαν κλιπσάκια, αλλά είναι σκληρά και δεν απασφαλίζουν (προφανώς κάτι κάνω λάθος) και φοβάμαι μην τα σπάσω.
Σας ευχαριστώ και τους 2 πάντως!Αν βρείτε/μάθετε κάτι στείλτε! Very happy Wink
Skull - Τρι 16 Δεκ 2003, 01:23:10
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
...Για να αλλάξω τη ζελατίνα ώστε να είναι γαλάζιος ο φωτισμός Shocked Shocked....

Κολημενος με την αλλαγη φωτησμου???
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
kovac - Τρι 16 Δεκ 2003, 02:34:44
Θέμα δημοσίευσης:
Skull έγραψε:
kovac έγραψε:
...Για να αλλάξω τη ζελατίνα ώστε να είναι γαλάζιος ο φωτισμός Shocked Shocked....

Χ Α Λ Α Ρ Α ! ! ! Laughing Laughing Laughing
Για την οθονούλα κομπλέ, το κοντέρ πιθανότατα κομπλέ, παραθύρια και ύψος φωτών κομπλέ (για το 2ο θέλει να το ανοίξω να το δω πρώτα, αλλά πρέπει να είναι λαμπάκι πορτοκαλί...ας ελπίσουμε δηλαδή!!!), το A/C που θα μου πεις εσύ για την εταιρία που έλεγες Wink Laughing Laughing, (αν και έχω ιδέα πάλι σε περίπτωση που το A/C είναι ακριβό) οπότε τι μένει? Το RCD. Άντε να πάω Αθήνα...δεν κρατιέμαι μιλάμε!Βίδες θα το κάνω το τουτού!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Skull - Τρι 16 Δεκ 2003, 18:43:08
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
Skull έγραψε:
kovac έγραψε:

Χ Α Λ Α Ρ Α ! ! ! Laughing Laughing Laughing
Για την οθονούλα κομπλέ, το κοντέρ πιθανότατα κομπλέ, παραθύρια και ύψος φωτών κομπλέ (για το 2ο θέλει να το ανοίξω να το δω πρώτα, αλλά πρέπει να είναι λαμπάκι πορτοκαλί...ας ελπίσουμε δηλαδή!!!), το A/C που θα μου πεις εσύ για την εταιρία που έλεγες Wink Laughing Laughing, (αν και έχω ιδέα πάλι σε περίπτωση που το A/C είναι ακριβό) οπότε τι μένει? Το RCD. Άντε να πάω Αθήνα...δεν κρατιέμαι μιλάμε!Βίδες θα το κάνω το τουτού!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Laughing Laughing Laughing Surprised Laughing Laughing Laughing Shocked
Panikos - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 16:08:19
Θέμα δημοσίευσης:
μαπα το καρπουζι για το cd! δεν εχει καθολου καλο σημα στην εξοδο και παιζει και πολυ χαμηλα. ασε που το ραδιοφωνο του θυμηζει κατι τρανζιστορακια παγκοσμιου ληψεος με τιγκα παρασιτο! ασε που χανει τις μνημες καθε τοσο. ασε που κανει και 330 χωρις τα ηχεια. το σηματακι της clarion τους μάρανε μη χεσω!
Makis77 - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 22:33:59
Θέμα δημοσίευσης:
Χθες πήγα και άλλαξα τα μπροστινά μαμά ηχεία. Μόλις τα είδα κατάλαβα γιατί ακουγόντουσαν σαν φορητό ραδιοκασετόφωνο 20ετίας. Το υλικό των γούφερ θυμίζει απλό χαρτί. Τα τουίτερ είναι τόσο μικρά που στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν όταν τα πήρα στο χέρι. Με λίγα λόγια θα τα χαρακτήριζα αστεία και ψεύτικα. Δεν τα πέταξα-χάρισα για την περίπτωση που αλλάξω στο μέλλον το 206 και κρατήσω τα καινούρια ηχεία.

Έβαλα το σετ Peerless Definition 6 (200 ευρώ) και μόνωσα τις πόρτες με ένα ειδικό υλικό (κάτι σαν πισσόχαρτο, 100 ευρώ). Όλα τα άλλα έμειναν μαμά. Τεράστια η διαφορά. Τώρα βάζω τον ήχο στο τέρμα (30) και εκτός του ότι ακούγεται πεντακάθαρα έχει και περισσότερο μπάσο. Πλέον το μπάσο ακούγεται από τα μπροστινά και όχι από τα πίσω μαμά τα οποία δεν κάνουν και πολύ αισθητή την ύπαρξή τους.

Αυτό που πλέον φαίνεται λίγο είναι το ραδιοCD το οποίο ακόμα και με τέρμα ήχο δεν παίζει αρκετά δυνατά. Επίσης γίνονται΄αισθήτες έως και ενοχλητικές κάποιες ατέλειες σε μουσικά CD γραμμένα από MP3. Για παράδειγμα παρατήρησα σε κάποια ελληνικά τραγόυδια το "σ" και το "ψ" ακούγεται τόσο "σφυριχτά" που αναγκάζομαι να χαμηλώσω λίγο τα πρίμα.

Οπότε επόμενη επέμβαση μάλλον θα είναι η αλλαγή του RD3. Αλήθεια επειδή σκέφτομια να το δώσω, 330 ευρώ έχει με ή χωρίς τοποθέτηση; Το χειριστήριο του τιμονιού είναι έξτρα; Πάντως μου φαίνονται υπερβολικά τα 330.

Α και κάτι τελευταίο. Αν ψάχνει κανείς για caraudio μαγαζί με εμπειρία στα 206,πολλές γνώσεις για τον ήχο στο αυτοκίνητο και άψογη εργασία του προτείνω να πάει στον συνονόματο στη Θηβών (στο Ίλιον πριν το Λακιώτη). Εγώ τον βρήκα μέσα από το www.caraudioforum.gr.
Panikos - Τετ 26 Μάϊ 2004, 12:51:11
Θέμα δημοσίευσης: radiocd
330 εγραφε το ταμπελακι στο σταντ της αντιπροσωπίας. δεν ειχε καπου το χειριστηριο ουτε ανεφερε κατι για τοποθετηση. η αληθεια ειναι παντως οτι στις αντιπροσωπιες σε γδερνουν κανονικα για να σου τοποθετησουν οτιδηποτε. εγω Μακη αλλαξα και τα εμπρος και τα πισω ηχεία με Kenwood
4 δρομων πισω και 3 μπροστα. ναι δε λεω, βελτιωθηκε ο ήχος αλλα και παλι φαινεται οτι το ηχείο χαραμιζεται! θα βαλω τωρα ενα X-PLOD που μου χαρισε ο πατερας μου λογω αλλαγης αυτοκινητου και ισως να δω λιγο παραπανω ισχυ.

silverpug206 - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 14:20:29
Θέμα δημοσίευσης:
Gia sas paidia.. den parakolouthisa oli ti sizitisi apo tin arxi alla diavasa orismenes apantiseis..
Diki mou apopsi einai oti ta ixeia tis mamas einai xalia... Kai sinfono me ena sxolio pou elege kalitera na fylaxeis xrimata kai na valeis kati kalo...

Exo dosei giro stis 800 lires kyprou... tora se ti na sas to giriso se euro i se xiliarika.. telospanton to afino pano sas...Smile

Exo valei taziera apo 18xiliosta xilo pou tin eftiaxa ego kai tin entisa me mavro xali/yfasma se ena filo me mono 10 lires sinolo... evala pano 2 6x9 pou mou dinoun 100W RMS kai mprosta stis portes evala 2 100w rms me ta tweeter kai crossover...To systima einai olo Cadence... Einai poli kalo.. Kai stin kypro se singrisi me antistixa apo tin Rockford,INfinity ktl einai toulaxiston misi timi...

Exo valei episis ena 4kanalo 4x75rms enisxiti gia na dino trofi sta 4 megaphona.me auto to sindiasmo o eixos mou itane telios... alla ithela kai ligo parapano mpaso... giafto sinexisa me...

...ena subwoofer ton 300 w rms mazi me ena enisxiti 2kanalo gefiromeno na ta dinei ola sto woofer episis twn 300w rms kai tora ime poli efxaristimenos...
Apo radio cd evala to KDLH-3101 tis JVC pou pezei kai mp3 kai exei prosopiko screensaver kai o ixos pou akouo einai theikos...

eidika to radiocdmp3 to sisstino.. ine polli kalo... den mou ekane(xtypa xylo) pote provlima kai ta paizei ola.. akoma kai CD-RW pou grafo- svino sinexia pano....

Steve - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 20:18:29
Θέμα δημοσίευσης:
silverpug206 Οι ενισχυτές που έχεις πρέπει να είναι κορυφαίοι... Wink

Μπορείς να γράψεις λίγο αναλυτικά τα μοντέλα και τους κωδικούς των ηχείων και των ενισχυτών? Cool Ευχαριστώ! Very happy
Panikos - Πεμ 27 Μάϊ 2004, 22:14:49
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλη δουλεια Κωστα! Wink
Εγω σκεφτομαι κατι παρομοιο σε χαρακτηριστικα αλλα με 15ιντσο Kicker
ή κανα Earthquake ιδιων ιντσων. Προς το παρων ομως τραβιεμαι με τα μηχανικα του πεζουλα και αργοτερα θα πεσει και η ηχητικη βελτιωση. το μονο που με χαλαει ειναι οτι ολα αυτα τα τσιμπρακαλα ειναι λιγο βαρια και θα κοψουν το αμαξι αισθητα. εχω πολλους φιλους που το εκαναν και το λενε ακομα για την μειωση επιδωσεων.
silverpug206 - Παρ 28 Μάϊ 2004, 01:02:40
Θέμα δημοσίευσης:
Μπροστα εχω Cadence 6.5" components 3 way with tweeters and crossovers (100W rms)

Πίσω Cadence 6x9 3 way (75W rms),

Για τα 4 ηχεία έχω τον ενισχυτή Cadence amp Q4000 4 channels 4x75W rms

Head unit JVC KD-LH 3101(mp3 playback) με τηλεχηριστηριο.. Ερχετε με CD και καθησα στov υπολογιστη και εφτιαξα την παρακατω εικονα για τη προσοψη του ραδιοCD Η φωτογραφια εδω κατω δεν ειναι για να σας κανω διαφημιση την φιλη μου... Very happy Smile Απλος για να σας δειξω οτι αν θελεις βαζεις οτι φωτο θελεις στο JVC μου. Αυτο το ειχα κανει για εκπληξη στη φιλη μου μια μερα... Τωρα εχω ενα peugeot 206 στη οθόνη αλλα δεν το εβγαλα φωτο ακομα. Η οθόνη αλάζει παρα πολλα χρώματα αλλα μονο ενα καθε φορα οπως εδω το μπλε...συνηθως το εχω στο πορτοκαλι που παει και με το καντραν...

Για το subwoofer έβαλα ένα μικρο/μεσαιας κατηγορίας:
Cadence Flash-12 Subwoofer 4 Ohms με δαχτυλιδι απο neon τηελεχειριστιριο με ευαισθησία ήχου για να δουλεύει σαν το φωτορυθμικο. Το subwoofer είναι μέσα σε Single Bandpass κουτί BB1205L με Plexiglas μπροστά και πίσω για να βλέπεις το ηχείο.

Και στηρίζω το subwoofer με τον ενισχυτή
Cadence amp Q3000 2 channel 2Χ150 γεφυρομενο στα 1x300W rms να δουλευει φυσικά επίσης στα 4 Ohms
4 Οhms

Ο ενισχυτης για τα μεγάφωνα είναι ο δέξια που τον εχω βαψει στο χρώμα του 206 μου και τον αριστερα που είναι για το woofer θα τον βαψω συντομα ελπιζω...

Σύγνωμη αν σας έπριξα αλλα δεν αντεξα στο πειρασμο.. Ειναι το καμαρι μου αυτό το συστημα γιατι μαζευα χρηματα καιρο για να το φτιαξω οπως ήθελα... Wink
καλη σας μερα ολους... Laughing Smile Very happy Razz Wink
silverpug206 - Παρ 28 Μάϊ 2004, 01:15:55
Θέμα δημοσίευσης:
Panikos έγραψε:
Πολυ καλη δουλεια Κωστα! Wink
Εγω σκεφτομαι κατι παρομοιο σε χαρακτηριστικα αλλα με 15ιντσο Kicker
ή κανα Earthquake ιδιων ιντσων. Προς το παρων ομως τραβιεμαι με τα μηχανικα του πεζουλα και αργοτερα θα πεσει και η ηχητικη βελτιωση. το μονο που με χαλαει ειναι οτι ολα αυτα τα τσιμπρακαλα ειναι λιγο βαρια και θα κοψουν το αμαξι αισθητα. εχω πολλους φιλους που το εκαναν και το λενε ακομα για την μειωση επιδωσεων.

Συμφωνο μαζι σου και ευχαριστω...Και εμένα εγινε λιγο πιο βαρετο το αμαξι.. Αλλα επειδη ουτος η αλλος ειναι πετρελαιο και ειναι αργό δεν με πολυπειραζει... Εντωμεταξυ θα ηταν καλα οταν κανεις τετοια δουλεια να βαλεις και ενα capacitor (νομιζω πηνείο το λενε στα ελληνικα Embarassed ) και η αναλογια μου εχουν εξηγησει πρεπει να ειναι περιπου 1 Farad ανα 1000W rms φορτειο περιπου για να μη σου σφαζει τη μπαταρια... Αν θα κανεις μια δουλεια τοτε κανε την καλα να μην εχεις προβληματα.. Wink
silverpug206 - Παρ 28 Μάϊ 2004, 01:50:19
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
DRAKE έγραψε:

Οι τρυπούλες είναι για να απασφαλίζεται το RCD ώστε να μπορείς να το τραβήξεις προς τα έξω. Wink
Στην peugeot αν ρωτήσω είναι ικανοί να μου πουν αντί για τον κωδικό που θέλω τον κωδικό του ανταλλακτικού! Laughing Laughing Δε θα ξέρουν, γιατί δεν τους ενδιαφέρει να ξέρουν. Αν εννοείς να τους ρωτήσω πως βγαίνει η πρόσοψη...πάλι δε θα ξέρουν!Για ποιό λόγο?Το πας...τα σκας...και στο αλλάζουν!Με το γιατί δεν έπαιζε θα ασχοληθεί η Clarion, όχι αυτοί. Δε μιλάω από προσωπική εμπειρία, αλλά μου φαίνεται το πιο λογικό.
Το να ρωτήσω στην peugeot είναι η τελευταία λύση, γιατί πιστεύω θα μου αρχίσουν τα "τι το πειράζεις" και γενικότερα "τι το πειράζεις το αμάξι" με το υφάκι...ξεσάλισέ μας τ' α***δια τώρα...που θες να μάθεις πως ανοίγει...μ@λ@κ@!! Laughing Laughing

zzzleepy έγραψε:

Για να αλλάξω τη ζελατίνα ώστε να είναι γαλάζιος ο φωτισμός Shocked Shocked (αν είναι πορτοκαλί τα λαμπάκια και δεν έχει ζελατίνα θα αλλάξω τα λαμπάκια, αλλά πρέπει να βγει η πρόσοψη για να δω τι από τα 2 ισχύει).
Πάντως αυτό με το βάψιμο...δεν μου ακούγεται και άσχημο...λίγο τραβηγμένο...αλλά αποτελεί καλή ιδέα. Δε νομίζω όμως να τη βάψω Laughing .

Έχει κάτι σαν κλιπσάκια, αλλά είναι σκληρά και δεν απασφαλίζουν (προφανώς κάτι κάνω λάθος) και φοβάμαι μην τα σπάσω.
Σας ευχαριστώ και τους 2 πάντως!Αν βρείτε/μάθετε κάτι στείλτε! Very happy Wink

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα.... αλλα αν θελεις να αλλαξεις τις λαμπες γενικα πχ λαμπα του κλιματισμου και αλλα λαμπακια τοτε εχω ενα αρθρο που μπορει να σε βοηθησει... Δυστωχως ειναι στα αγγλικα.. αν ξερεις καλα αγγλικα τοτε θα το βρεις παιχνιδι αφου εχει και φωτογραφιες...Το πρωτο αρθρο εξηγα τα πρωτα σταδια της διαδικασιας αναλυτικα αλλα εσενα θα σε ενδιαφερει το 2ο αρθρο που επικεντρωνεται σε αυτο που ελπιζω να καταλαβα οτι θελεις να κανεις...

Ελπιζω να βοηθησα.. Smile Very happy

http://206gti.net/phone-console/
http://206gti.net/airconlight/
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες