PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Τι κάνετε περιμένοντας το πράσινο στα φανάρια;

Slash - Παρ 20 Σεπ 2002, 22:35:41
Θέμα δημοσίευσης: Τι κάνετε περιμένοντας το πράσινο στα φανάρια;
Αυτό το topic γεννήθηκε από καθαρά ενημερωτικούς (κοινώς περίεργους λόγους -χεχε! ) για να δούμε τι κάνει ο καθένας στα φανάρια περιμένοντας το πράσινο, και πάνω σε ένα παλιότερο ραδιοφωνικό κουίζ που είχε ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Σήμερα κοιτώντας για λίγο στα φανάρια τους ανυποψίαστους οδηγούς διαπίστωσα πως 3 στους 4 σκαλίζουν....για να βρουν τον θησαυρό κάπου εκεί μέσα!! Απαντήστε και προσθέστε οτιδήποτε νομίζετε οτι λείπει από το poll. Laughing Cool
Και μην απατάσθε....ο Μεγάλος Αδερφός σας βλέπει και τι κάνετε στα φανάρια! :D
theflame - Παρ 20 Σεπ 2002, 23:01:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ω ναι θα το παραδεχτώ, ασχολούμαι με το εσωτερικό του σπιτιού μου ρίχνοντας κανένα ξεσκονισματάκι... (όταν είμαι μόνος)
Όπότε τώρα ξέρετε ότι αν δείτε κανένα με μαντίλι στο κεφάλι στο φανάρι να κάνει λάτρα στο 206 του μπορεί να είμαι εγώ (χιχι Laughing )
Γενικά ασχολούμαι με αμάξι μου, ψάχνω περίεργους ή νέους θορύβους, και ενίοτε κοιτάζω τριγύρω.
Το να περιμένω με την πρώτη και το συμπλέκτη πατημένο να κεράσω τους άλλους τσάγια είναι μάλλον ουτοπία μια και ζω στην Αθήνα που το εμπρός αυτοκίνητο μόλις ανάψει πράσινο ( ή κάνει σήμα ο πόλιτσμαν) είναι στα 5 μέτρα μπροστά...
Alex - Παρ 20 Σεπ 2002, 23:30:31
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο αλλα εγω μια ζωη με το συμπλεκτη πατημενο ειμαι γενικοτερα.. Δηλαδη τη "νεκρα" δεν την βαζω σχεδον ποτε. Παιζει να εχω τον πιο μαλακο συμπλεκτη απ'ολους και ας εχω κανει σχετικα λιγα (αλλα βαρβατα) χιλιομετρα...

Το οτι θα το "σκισω" βεβαια με το που θ'αναψει το πρασινο δεν ειναι παντοτε βεβαιο αλλα συνηθως ειμαι προσηλωμενος στο φαναρι και δεν ασχολουμαι με διαφορα αλλα πραγματα καθως τους σταθμους τους εχω αντικαταστασει με CDια οποτε και παιζουν μονα τους προεπιλεγμενα κομματια ..
Nikel - Σαβ 21 Σεπ 2002, 00:23:16
Θέμα δημοσίευσης:
Αρνουμαι να ψηφισω...ΟΥΟΥΥΟΥΥΥ....Ο :evil2: Slash :evil2: ειναι προδοτης....ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors
Slash - Σαβ 21 Σεπ 2002, 00:35:41
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Αρνουμαι να ψηφισω...ΟΥΟΥΥΟΥΥΥ....Ο :evil2: Slash :evil2: ειναι προδοτης....ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Smile colors Smile colors Smile colors Smile colors

Nikel μην μιλάς πολύ και μην μου την βγαίνεις γιατί έχω στην κατοχή μου video διάρκειας 14,5 λεπτών που δείχνει πολύ καθαρά τι έκανες στο αυτοκίνητό σου σε κεντρικά φανάρια σήμερα το απόγευμα, από τις 19:30-20:00, και σίγουρα δεν θα θέλεις οι άλλοι να μάθουν... Twisted evil
Big Brother is watching you!
Δηλώστε συμμετοχή και εσείς τώρα στο νέο ψυχαγωγικό παιχνίδι και κλείστε έγκαιρα έναν από τους δορυφόρους μας!
Ο νικητής γίνεται δημόσια ρόμπα από το site του Club.
Nikel - Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:12:28
Θέμα δημοσίευσης:
ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ... Twisted evil Σατανας-Σατανας-Σατανας Evil ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΥΓ. Ενταξει slash δηλωσα συμμετοχη Mr. Green σε παρακαλω κατεστρεψε το video Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
christhehealer - Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ;;;;;;;;;;; Evil Evil Evil

ΜΟΙΡΑΖΩ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ CLUB. Evil Evil Evil

ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ, Ε;;;;;;;; Evil Evil Evil
Αλεξ@νδρος - Σαβ 21 Σεπ 2002, 15:37:32
Θέμα δημοσίευσης:
Συνηθως περιμενω προσηλωμενος το πρασινο χωρις ταχυτητα μεσα(να μην φαμε και τον δισκο) η ψαχνω μηπως δω κανα 206 η αλλο καλοφτιαγμενο οχημα.Σπανιοτερα χαζευω κανα μωρακι στο διπλα η πισω οχημα(χαζευω μονο ε παντρεμενοι ανθρωποι ειμαστε-και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη)και ακομη πιο σπανια ξεσκονιζω το ταμπλο,σκαλιζω το ντουλαπακι
DimiP - Κυρ 22 Σεπ 2002, 14:09:42
Θέμα δημοσίευσης:
Στα φαναρια, διωχνω αυτους που νομιζουν οτι θα μου καθαρισουν το παρ-μπριζ.
Λες και δεν ειναι καθαρο..;
Χμ
Τοσα κυβικα νερο χαλαω καθε βδομαδα στο πλυσιμο.....

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;
Svstouk - Κυρ 22 Σεπ 2002, 14:42:29
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Mr. Green Question
DimiP - Κυρ 22 Σεπ 2002, 20:16:46
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Mr. Green Question

τι δεν καταλαβε ο ποιητης?
Question
Svstouk - Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:31:13
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Mr. Green Question

Question

Απλά με ξάφνιασε η απάντησή σου, τίποτε περισσότερο! :D :D Mr. Green
pduke - Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμ....στο 80% των φαναριών βάζω πρώτη όταν πιατεύω ότι θα ανάψει πράσινο......και μιας και βλέπω ότι δεν ανάβει ,την βγάζω και ακριβώς την ώρα που αφήνω και τον συμπλέκτη .... ανάβει το #$^)#^#@_*(&^#@_$&#$%(&*μένο!!!!!!!!!!!!!! Mad
Svstouk - Κυρ 22 Σεπ 2002, 21:46:34
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Χμμμ....στο 80% των φαναριών βάζω πρώτη όταν πιατεύω ότι θα ανάψει πράσινο......και μιας και βλέπω ότι δεν ανάβει ,την βγάζω και ακριβώς την ώρα που αφήνω και τον συμπλέκτη .... ανάβει το #$^)#^#@_*(&^#@_$&#$%(&*μένο!!!!!!!!!!!!!! Mad

Θα 'θελες στα γενέθλιά σου να μαζέψει το club λεφτά να σου πάρουμε ένα αυτόματο κιβώτιο δώρο; Shocked Shocked

Όχι τίποτ' άλλο, να μην αγχώνεσαι βρε παιδί μου! Mr. Green Mr. Green

Επι τη ευκαιρία, είδα ότι το καινούριο το Citroen (αυτό που θα είναι 4 σε 1), θα εξοπλίζεται και με σειριακό κιβώτιο. Μήπως αυτό σημαίνει κάτι και για τα λιοντάρια; Question
Slash - Δευ 23 Σεπ 2002, 00:09:13
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:

Καλά δεν κοιτάς πότε ανάβει κόκκινο το μπαρμπαδάκι για τους πεζούς; Από τότε να βάζεις πρώτη, για να μην τρως και το δίσκο σου, και σε 10-15 δευτ. ανάβει το πρασινάκι. Το έχει πει και ο δάσκαλος της οδήγησης :βλέπε το πράσινο και να είσαι "ενεργητικός" οδηγός.
Miltellas - Δευ 23 Σεπ 2002, 03:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Βάζω πρώτη, σκαλώνω το χειρόφρενο, πατινάρω, σούζα τ'αλογάκι, πράσινο, αφήνω χειρόφρενο, τέρμα το γκάζι και....... Πεζομανιακέ σ' έφαγααααα!!! Twisted evil

ΥΓ Για σένα Διαολοκαζανάκια δε λέω, γιατί θα μου σπάσεις τ'αρχ*δ*α να βλέπω συνέχεια τον κ*λο απ' το GT σου... Αλλά πού θα πάει, πού θα πάει... δεν θα σκαλώσεις καμιά δευτέρα;... Twisted evil
pduke - Δευ 23 Σεπ 2002, 08:49:45
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Βάζω πρώτη, σκαλώνω το χειρόφρενο, πατινάρω, σούζα τ'αλογάκι, πράσινο, αφήνω χειρόφρενο, τέρμα το γκάζι και....... Πεζομανιακέ σ' έφαγααααα!!! Twisted evil

ΥΓ Για σένα Διαολοκαζανάκια δε λέω, γιατί θα μου σπάσεις τ'αρχ*δ*α να βλέπω συνέχεια τον κ*λο απ' το GT σου... Αλλά πού θα πάει, πού θα πάει... δεν θα σκαλώσεις καμιά δευτέρα;... Twisted evil

Θα αλλάξω τους προφυλακτήρες μπρος πίσω και έτσι θα βλεπεις και τη μουράκλα μου!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Βέβαια έτσι θα σε περνάω και με την όπισθεν!!!!!!(κάτι που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα!!!)
teoman - Δευ 23 Σεπ 2002, 09:56:30
Θέμα δημοσίευσης:
Εξαρτάται το φανάρι...
Συνήθως πάντως ετοιμάζομαι να αφήσω τα λάστιχά μου στην άσφαλτο και την σκόνη μου στους πίσω :D
DimiP - Δευ 23 Σεπ 2002, 13:04:14
Θέμα δημοσίευσης:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Χμ

σωσστττοοοοςςςςςςς ;;;

Mr. Green Question

Question

Απλά με ξάφνιασε η απάντησή σου, τίποτε περισσότερο! :D :D Mr. Green

A! ok, αυτο μου αρεσε, αλλα...
δεν ηξερα τι να γραψω γιατι κανω πολλα και τιποτα στα φαναρια... εμ...ναι.
Slash - Δευ 23 Σεπ 2002, 22:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αλήθεια μέσα στο αυτοκίνητο τραγουδάτε; Αααα!
Εγώ το ξεσκίζω. Πολύ τραγούδι γενικά. Ιδιαίτερα αν είμαι στις κακές μου και παίζει κανα καλό ζεϊμπέκικο μόνο που δεν κατεβαίνω στην διάβαση να το χορέψω.
Πάντως και με τα τσιφτετέλια γίνεται καλός χαβαλές. Θυμάμαι φάση το καλοκαίρι μετά την εξεταστική. Πήγα πήρα 2 μωρά (ε βολτούλα με το 206 ποιος λέει όχι; χεχε), πήγαμε σινεμά, μπιτάκια σε όλο τον δρόμο. Μετά που να πάμε, που να πάμε, άντε πάμε Βίλκα. Στο δρόμο πανικός! Μέσα στην Τσιμισκή, παράθυρα ανοιχτά, μουσική τέρμα και να τραγουδάμε μέσα και οι 3 τους Δρόμους του πουθενά! Ιδιαίτερα η μια, κάτι της έκανε κλικ αυτό το τραγούδι. Cool Μετά βάζω κάτι killer τσιφτετέλια, εκεί να δείτε, χέρια έξω από τα παράθυρα, απορώ-ποιος οδηγούσε τότε; , πανικός σε όλο το δρόμο. Μέχρι που στη στροφή της Βίλκας στην Opel πετύχαμε 2 μπατσικά και κατευθείαν το κατεβάσαμε. Στην επόμενη στροφή πάλι τέρμα!
Τελικά όλα (και όλοι/ες) έχουν το κουμπί τους. Και εις άλλα με υγεία!
Svstouk - Τρι 24 Σεπ 2002, 14:29:41
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Αλήθεια μέσα στο αυτοκίνητο τραγουδάτε; Αααα!
Εγώ το ξεσκίζω. Πολύ τραγούδι γενικά. Ιδιαίτερα αν είμαι στις κακές μου και παίζει κανα καλό ζεϊμπέκικο μόνο που δεν κατεβαίνω στην διάβαση να το χορέψω.
Πάντως και με τα τσιφτετέλια γίνεται καλός χαβαλές. Θυμάμαι φάση το καλοκαίρι μετά την εξεταστική. Πήγα πήρα 2 μωρά (ε βολτούλα με το 206 ποιος λέει όχι; χεχε), πήγαμε σινεμά, μπιτάκια σε όλο τον δρόμο. Μετά που να πάμε, που να πάμε, άντε πάμε Βίλκα. Στο δρόμο πανικός! Μέσα στην Τσιμισκή, παράθυρα ανοιχτά, μουσική τέρμα και να τραγουδάμε μέσα και οι 3 τους Δρόμους του πουθενά! Ιδιαίτερα η μια, κάτι της έκανε κλικ αυτό το τραγούδι. Cool Μετά βάζω κάτι killer τσιφτετέλια, εκεί να δείτε, χέρια έξω από τα παράθυρα, απορώ-ποιος οδηγούσε τότε; , πανικός σε όλο το δρόμο. Μέχρι που στη στροφή της Βίλκας στην Opel πετύχαμε 2 μπατσικά και κατευθείαν το κατεβάσαμε. Στην επόμενη στροφή πάλι τέρμα!
Τελικά όλα (και όλοι/ες) έχουν το κουμπί τους. Και εις άλλα με υγεία!

Mόλις βγάλεις το cd σου, πες το μας να σε υποστηρίξουμε βρε αδερφέ!
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
DimiP - Τρι 24 Σεπ 2002, 23:51:21
Θέμα δημοσίευσης:
και απο το δικο μου οχημα βγαινουν νοτες ελληνικες,ξενες ή θορυβοι αγνωστου ταυτοτητας,
πολλες φορες στο εσωτερικο κυριαρχει η ησυχια προκειμενου να παιζει η sebring μου , και σας διαβεβαιω ξερει να παιζει καλα.

Mr. Green Mr. Green
Slash - Τρι 24 Σεπ 2002, 23:58:01
Θέμα δημοσίευσης:
Καλά σαφώς αδερφέ. Ένα ωραίο μπουρί που βγάζει ένα χαμηλό μπάσο ήχο και όχι τίποτα ξερακιανό, που είναι θόρυβο και τίποτα άλλο, αποτελεί συμπληρωματικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, και μάλιστα λίαν πορωτικό. Wink
DimiP - Τετ 25 Σεπ 2002, 00:11:35
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Καλά σαφώς αδερφέ. Ένα ωραίο μπουρί που βγάζει ένα χαμηλό μπάσο ήχο και όχι τίποτα ξερακιανό, που είναι θόρυβο και τίποτα άλλο, αποτελεί συμπληρωματικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, και μάλιστα λίαν πορωτικό. Wink

ΦΙΛΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕΛΟΣ SLASH, ξερεις τι ωραια συνοδευει το μπουρι τα.....Ελληνικα hip-hop; γιατι τα μοντερνα λαικα που τα βαζεις ;;;
τα ξενα απο trance μεχρι pop ;;;;

μαλαστα σε 5καναλο ενισχυτη το μπουρι μπορει να ελεγχεται απο τη θεση του οδηγου ως προς τo volume και το μπασο.

σωσσττττοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς;
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 00:54:20
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
DIMIP
ξερεις τι ωραια συνοδευει το μπουρι τα.....Ελληνικα hip-hop; γιατι τα μοντερνα λαικα που τα βαζεις ;;;

μαλαστα σε 5καναλο ενισχυτη το μπουρι μπορει να ελεγχεται απο τη θεση του οδηγου ως προς τo volume και το μπασο.

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια
Από το μπουρί του DIMIP έχω χάσει την μπάλα
Γέμισε η ζωή μου με ήχους μπάσους
Από τα δυνατά beat...... (δεν βρήκα να το τελειώσω)

Φιλική παραχώρηση από τον φίλο μου τον Βα-Τερλε
DimiP - Τετ 25 Σεπ 2002, 00:57:54
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Παράθεση:
DIMIP
ξερεις τι ωραια συνοδευει το μπουρι τα.....Ελληνικα hip-hop; γιατι τα μοντερνα λαικα που τα βαζεις ;;;

Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια
Από το μπουρί του DIMIP έχω χάσει την μπάλα
Γέμισε η ζωή μου με ήχους μπάσους
Από τα δυνατά beat...... (δεν βρήκα να το τελειώσω)

Φιλική παραχώρηση από τον φίλο μου τον Βα-Τερλε

πες μου τωρα οτι ακους Βασιλακη να με τελειωσεις.
απλα πεστο μου και θα καει ο ΣΕΙΡΙΟΣ....!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 01:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Α ρε αδερφέ εδώ μέσα υπάρχουν παιδιά να βγάλουμε και γ**ώ τα γούστα, αλλά ας όψεται η απόσταση.
Σε κανα πανελλήνιο meeting καπου στο Βόλο (λέω εγώ τώρα) θα δούμε τι θα γίνει....

Τι να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εσύ απ' τη ζωή σου....
Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοιταζέ με
Τα αμορτισέρ μου διπλές δισκιές (σ.σ. Monroe Reflex-χαχα! )
Κι εκεί επάνω στη στροφή αν θέλεις φωτογράφισέ με
(που θα μπαίνω με τα 4)
Nikel - Τετ 25 Σεπ 2002, 01:42:11
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Α ρε αδερφέ εδώ μέσα υπάρχουν παιδιά να βγάλουμε και γ**ώ τα γούστα, αλλά ας όψεται η απόσταση.
Σε κανα πανελλήνιο meeting καπου στο Βόλο (λέω εγώ τώρα) θα δούμε τι θα γίνει....

(που θα μπαίνω με τα 4)

....Μια φωτογραφια σου ομως με κανει να ελπιζω, οτι οπου και να βρισκεσαι ισως να με ζητας...κτλ...κτλ Beer Beer Beer
DimiP - Τετ 25 Σεπ 2002, 01:42:41
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:

(που θα μπαίνω με τα 4)

προτεινω το " ΚΙ ΟΠΩς ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙς ΣΤΡΟΦΕΣ " να γινει αυτοκολητο και απο δω και περα να γινει το εμβλημα του club.
μια προταση 6 λεξεων που θα συνοδευει το αυτοκολητο σηματακι.
Θα διδεται δε κατοπιν ψηφοφοριας των μελων του club σε οσους μπορουν να εντιπωσιασουν μπαινοντας σε στροφες.
τι λετε?

Miltellas - Τετ 25 Σεπ 2002, 04:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
Βέβαια έτσι θα σε περνάω και με την όπισθεν!!!!!!(κάτι που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα!!!)

Με την όπισθεν;;!!
Χα! Μέσα! Να δω μετά τα 50 τί ταχύτητα θα βάλεις... Twisted evil Laughing
Miltellas - Τετ 25 Σεπ 2002, 04:31:24
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:
Slash έγραψε:

(που θα μπαίνω με τα 4)

προτεινω το " ΚΙ ΟΠΩς ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙς ΣΤΡΟΦΕΣ " να γινει αυτοκολητο και απο δω και περα να γινει το εμβλημα του club.
μια προταση 6 λεξεων που θα συνοδευει το αυτοκολητο σηματακι.
Θα διδεται δε κατοπιν ψηφοφοριας των μελων του club σε οσους μπορουν να εντιπωσιασουν μπαινοντας σε στροφες.
τι λετε?

Κι ο τίτλος του τραγουδιού;

Επικροτώ για το αυτοκόλλητο και θα το τιμήσω δεόντως... 0X Twisted evil 0X
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 14:48:08
Θέμα δημοσίευσης:
Τίτλος τραγουδιού; Αν εννοείς αυτό το τελευταίο λέγεται Στροφές από Βασίλη Τερλέγκα. Cool
Άιντε και δεν κοιμάμαι πια τα βράδιααα....
christhehealer - Τετ 25 Σεπ 2002, 15:21:24
Θέμα δημοσίευσης:
Eγώ που ακούω τώρα τελευταία μόνο Django Reinhardt, τι να πω με τους Tερλέγκες που διαβάζω εδώ μέσα Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
jimlock - Τετ 25 Σεπ 2002, 17:56:49
Θέμα δημοσίευσης:
hereto palious ke kenourgious filous.

ego sto fanari tragoudao :

"your love gimme such a thrill....
.. but your love aint gonna pay my bills...

i need some ma-aaneyyyy!!!..."

etsi den ine re christhehealer..??
Wink
Αλεξ@νδρος - Τετ 25 Σεπ 2002, 20:55:17
Θέμα δημοσίευσης:
jimlock έγραψε:
Wink

Που ησουν χαμενος εσυ βρε παιδι μου? Question
Nod Smile colors WELCOME BACK Smile colors
Slash - Τετ 25 Σεπ 2002, 23:42:40
Θέμα δημοσίευσης:
Προς τους γνώστες του Jazz/Blues:
1) Ψάχνω ένα τραγούδι που στο refrain λέει :Because you're mine. Μήπως σας λέει τίποτα; Επειδή το έψαξα και δεν βρήκα τίποτα
2)Άκουσα πάλι ένα του Paul Mc Cartney από 45αρι και αν θυμάμαι έλεγε κάτι sε Let Me Rollin' ή πάντως κάτι με Rollin' .
Αν ξέρει κανείς τίποτα ας πει.
jimlock - Πεμ 26 Σεπ 2002, 01:20:00
Θέμα δημοσίευσης:
ke tha xanahatho pali ..poliplokes istories metagrafis
apo genari tha ime malon athina..
ke me internet..(luxe) (!!)

herome pou vlepo to club na epektinete...

later guys..

(gia ton slash:
den pisteuo na les to
"i put a spell on u" tou : screaming jay hawkins
elpizo na voithisa..)
Miltellas - Πεμ 26 Σεπ 2002, 03:38:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε Κλειδωμένε Δημήτρη, πού ήσουν τόσον καιρό; :D
Πάλι καλά που έρχεσαι και μας λες έστω κανα τραγούδι... Wink
DimiP - Πεμ 26 Σεπ 2002, 06:01:31
Θέμα δημοσίευσης:
που σαι ρε jimlock?????
σε περιμενουμε ΣΕΙΡΙΟ και οσο για τα εισητηρια μην ανησυχεις. θα φροντισει ο... ο... ο...ο ..το βρηκα !!! ..ο VINI !!!!!! Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Πεμ 26 Σεπ 2002, 10:29:57
Θέμα δημοσίευσης:
jimlock έγραψε:

Ωπ! Καλώς τον!
Σε χάσαμε Jimlooooooooooock!

Wellcome Back!
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 10:53:56
Θέμα δημοσίευσης:
jimlock έγραψε:
(gia ton slash:
den pisteuo na les to
"i put a spell on u" tou : screaming jay hawkins
elpizo na voithisa..)

Κατέβασα το I Put A Spell On You από Nina Simone και μάλλον αυτό είναι που ζητάω, αλλά θα κατεβάσω και την version που λες εσυ. Τώρα τελευταία κόλλησα με jazz/blues/soul

Welcome back κι από μένα :D
teoman - Πεμ 26 Σεπ 2002, 11:03:54
Θέμα δημοσίευσης:
Κανείς που να ακούει ροκιές?Ή hard ροκιες?Ή έστω έντεχνο ελληνικό....
Αυτή τη στιγμή πάντως ακούω το a little less conversation/Presley από την διαφήμιση της nike Razz
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 11:22:10
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλαράκι όσο αναφορά σε μένα παίζουν όλα.
Μην ξαχνάμε οτι μέχρι να βγω από το Λύκειο ήμουν hard ροκάς και βάλε...
Εκεί κάπου ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και στις βόλτες μπήκαν και τα υπόλοιπα είδη.
Ρε τι μου θύμισες τώρα...

Ωωωωωωω,
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!!!
christhehealer - Πεμ 26 Σεπ 2002, 11:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
jimlock έγραψε:

ego sto fanari tragoudao :

"your love gimme such a thrill....
.. but your love aint gonna pay my bills...

i need some ma-aaneyyyy!!!..."

etsi den ine re christhehealer..??
Wink

Oρίστε ένας σοβαρός άνθρωπος.

Tο έχω από Dr Jonh, Blues Brothers και από ένα soul group που δεν θυμάμαι όνομα λόγω Aλσχαϊμερ.

Kαι για να μην λυσάξει ο Sidobre, ladies and Gendelmen... Mr Jounior Walker And The All-Stars.
I need moooooooneyyyyyyyy
that what i wont

Προς Slash

1) Eάν αυτό που άκουσες έλεγε

I put a spell on you
because you ΄re mine
stop the thinks that you do
watch out I΄m lieing
I love I love you
baby i'm yours, right nooooowwwwww

Για κοίτα σε κάτι τέτοιο, εάν είχε πολλά σαξόφωνα

Eάν είχε πολλές κιθάρες είσαι εδώ...

To δεύτερο είναι Paul McCartney & the wings από το δίσκο "Band on the run" το 5ο άσμα "Let me roll it". Ωραίο Bluesάκι όποιος πρόλαβε τα πάρτυ σε σπίτι (για τους 30+ αυτά) έχει να λέει...
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 11:48:28
Θέμα δημοσίευσης:
Για το Let Me Roll It θα ψάξω να το βρω στα δισκοπωλεία μας. Αλλιώς το παραγγέλνω κατευθείαν από Net. Όπως και για Nina Simone. Το άκουσα εχθές το βράδυ (το Let Me Roll It) σε μια μπλουζάδικη εκπομπή στο ραδιόφωνο (και τώρα που την βρήκα θα την ακούω κάθε μέρα) και μου άρεσαν οι alternated distorted fading κιθάρες.
Όσο για το I Put A Spell On You, θα το κατεβάσω από πολλές διαφορετικές versions (το έχει κάνει και ο Marilyn Manson!!! ) και βλέπουμε. Πάντως το παλιό εκείνο πνεύμα δεν έχει πεθάνει σαφώς, και για τους ψαγμένους μετράει ακόμη. Και σίγουρα η παλιότερη μουσική είχε έννοια και σημασία. Ακόμα και η disco. Και σήμερα υπάρχουν disco (αν και είναι μετρημένες στο χέρι) που δουλεύουν περισσότερο από οποιοδήποτε club. Εκτός το οτι εκεί μέσα παίζει ψαγμένος κόσμος από όλες τις ηλικίες, και αν ξέρεις να χορέψεις κιόλας, δεν την αφήνεις με τίποτα.
Το videoclip των Πυξ Λαξ στο "Μόνο Για Εκείνη Μη Μου Λες" δείχνει μια ρετρό άποψη ενός "κλειστού" club. Κι αυτό υπο προυποθέσεις παίζει...
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 11:59:17
Θέμα δημοσίευσης:
Πώ πω αυτή η killer εισαγωγή στο Let Me Roll It

You gave me something I'll understand
You gave me love in the palm of my hand
I can tell you how I feel
My heart is like a wheel
Let me rollin'

Αυτά τα τραγούδια πραγματικά αξίζουν να είσαι μέσα σε κανα δίλιτρο CC και να τα ακούς δυνατούτσικα

Υ.Γ. Η version του I Put A Spell On You από Screamin' Jay Hawkins δεν μπορώ να πω οτι μου άρεσε τόσο, αλλά το κιθαριστικό του Creedence Clearwater Revival είναι πολύ καλό και μου έφερε στο μυαλό μια μίξη από Τρύπες, Διάφανα Κρίνα και Tindersticks
Sidobre - Πεμ 26 Σεπ 2002, 12:40:11
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:
Kαι για να μην λυσάξει ο Sidobre, ladies and Gendelmen... Mr Jounior Walker And The All-Stars.
that what i wont

Γιατί να λυσάξει ο Sidobre? Δεν το κατάλαβα αυτό Shocked Shocked Shocked

Πάντως εγώ επιμένω:

Money for nothing.......

christhehealer έγραψε:

Προς Slash

I put a spell on you
because you ΄re mine
watch out I΄m lieing
I love I love you

Δαγκωτό Screamin' Jay Hawkins! Με τα εκπληκτικά εφέ στο τέλος!

Μπουαχαχαχαχα!

Να ρίξω και εγώ τα δικά μου....

Negresses Vertes:
Face a la mer
Zombie la mousse

Kαι συνεχίζω αν θέλετε....
angelbaby - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:43:20
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
christhehealer έγραψε:
that what i wont

Γιατί να λυσάξει ο Sidobre? Δεν το κατάλαβα αυτό Shocked Shocked Shocked

Πάντως εγώ επιμένω:

Money for nothing.......

christhehealer έγραψε:

Προς Slash

I put a spell on you
because you ΄re mine
watch out I΄m lieing
I love I love you

Δαγκωτό Screamin' Jay Hawkins! Με τα εκπληκτικά εφέ στο τέλος!

Μπουαχαχαχαχα!

Να ρίξω και εγώ τα δικά μου....

Negresses Vertes:
Face a la mer
Zombie la mousse

Kαι συνεχίζω αν θέλετε....

Μπορώ να συνεχίσω please?

Εχτές το βράδυ θα 'ταν 8 η ώρα, κάπου στην Θηβών στο ύψος του Περιστερίου γίνονται έργα και ο δρόμος στενεύει τόσο πολύ, σε σημείο που να μένει ΜΟΝΟ μια λωρίδα κυκλοφορίας. Evil Evil Έκανα περίπου 40' για να διανύσω μια απόσταση που υπο Κ.Σ. βγαίνει σε 7-10 λεπτάκια.

'Οση ώρα ζόριζόταν το τουτού πρώτη-δευτέρα-πρώτη-δευτέρα-πρώτη-δευτέρα κλπ, κλπ, κλπ είχα συντονιστεί στον Capital που εκέινη την ώρα έπαιζε ο Αλεξανδρος Ριχάρδος και ρόκαρε τρελλά!!! BTW, εκίνη την ώρα που είχα ΠΗΞΕΙ στην κυριολεξία γιατί βιαζόμουν κιόλας, οι Uriah Heep με το "sympathy" κάναν πολύ καλή δουλειά στο να περάσει η ώρα μου ευχάριστα Smile

Τώρα στο φανάρι περιμένοντας για το πράσινο, το ΜΟΝΟ που ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ Exclamation Exclamation είναι αυτό που βλέπω να κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, και που όταν τις βλέπω να το κάνουν, ξενερώνω άσχημα :

ΔΕΝ βγάζω καθρεφτάκι να διορθώσω το κραγιόν, να βάψω τις βλεφαρίδες ή να βγάλω τα φρύδια (believe me, το τελευταίο το έχω δει σε φανάρι να το κάνει γυναίκα και σκέφτηκα πως καθόλου άδικα δεν την λένε κάποιοι κύριοι σε τέτοιες τύπισσες...Έλεος κορίτσια, πάνω απ' ολα είμαστε κυρίες ακόμα και στον τρόπο που οδηγούμε, ακόμα και στον τρόπο που κερνάμε τσαγάκι στα φανάρια κάποιους ψωνισμένους....

Αυτά, τέλος :D :D :D
angelbaby - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:55:12
Θέμα δημοσίευσης:
Α, και για να μην ξεχνιόμαστε!!!!

Στα φανάρια, περιμένοντας να ανάψει το πράσινο όταν πετύχω κανά PUG δίπλα μου, χωρίς φόβο ή πάθος Laughing Laughing μοιράζω καρτούλες του Club.

Για του λόγου του αληθές, εχτές πέτυχα έναν τύπο που κατέβαινε σε κεντρικό δρόμο ενώ εγώ ανέβαινα, βρεθήκαμε δίπλα-δίπλα, και την καρτούλα την έδωσα...

Α, και στην εθνική επίσης τις προάλλες, στο ύψος της Φιλαδέλφειας προς Κηφισιά, στην μεσαία λωρίδα εγώ, στην αριστερή ένα 206, του χτύπαγα κόρνες, άναβα φώτα, με πλησίασε πολύ κοντά, τον πλησίασα και εγώ, και πήρε και αυτός κάρτα Wink Wink Wink

Αχχχχχχχχχχ, τί κάνουμε για πάρτη σας!!!! "MISSION IMPOSSIBLE" καταντήσαμε Wink

Υ.Γ.Με τα ποσοστά μου τί θα γίνει???? Rolling eyes
teoman - Πεμ 26 Σεπ 2002, 13:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
angelbaby έγραψε:
Εχτές το βράδυ θα 'ταν 8 η ώρα, κάπου στην Θηβών στο ύψος του Περιστερίου γίνονται έργα και ο δρόμος στενεύει τόσο πολύ, σε σημείο που να μένει ΜΟΝΟ μια λωρίδα κυκλοφορίας. Evil Evil Έκανα περίπου 40' για να διανύσω μια απόσταση που υπο Κ.Σ. βγαίνει σε 7-10 λεπτάκια.

Είμασταν την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο!!!Χαμός στο ίσωμα!Μιάμιση ώρα να φτάσω Πετρούπολη (για την συναυλία).
TZAG - Πεμ 26 Σεπ 2002, 15:25:20
Θέμα δημοσίευσης:
Γειά χαρά σε όλους,
Γιά μας τους CC θα μπορούσε να προσθεθεί άλλη μιά επιλογή. Η επιλογή "Άνοιγμα οροφής" Idea
Τρελλαίνομαι να ανοίγω την οροφή στα φανάρια Exclamation Άποσπώ την προσοχή όλων Shocked με αποτέλεσμα να μην με ενοχλεί κανείς κορνάρωντας όταν ανάψει πράσινο Mr. Green
TZAG Wink
theflame - Πεμ 26 Σεπ 2002, 23:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
Να μην ξεχνιόμαστε ναι αλλά έλα που ζήλεψα και θέλω να κάνω και εγώ μιά αφιερωσούλα σε όλους:

Everythin', everythin', everytin's gonna be alright this mornin'
Ooh yeah, whoaw
Now when I was a young boy, at the age of five
My mother said I was, gonna be the greatest man alive
But now I'm a man, way past 21
Want you to believe me baby,
I had lot's of fun
I'm a man
I spell mmm, aaa child, nnn
That represents man
No B, O child, Y1
That mean mannish boy
I'm a man
I'm a full grown man
I'm a man
I'm a natural born lovers man
I'm a man
I'm a rollin' stone
I'm a man
I'm a hoochie coochie man

Είμαι καλά γιατρέ μου ή χρειάζομαι 206 ηρεμηστικά;;;;;;;;;;;; Mr. Green
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 23:44:42
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ καλά σε κόβω αδερφέ, μόνο λίγο πάσχεις από ελαφρά 206ίτιδα σχιζοφρένεια με traces τρέλλας. Κοίταξε να την καλλιεργήσεις!!
Slash - Πεμ 26 Σεπ 2002, 23:52:04
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα το απόγευμα και πήρα το Feeling Good-Very Best Of Nina Simone. Τώρα που το έβαλα και παίζει έχω πάθει τρομερή πλάκα.
Πρώτο τραγούδι το Feeling Good, και ήδη ξεδιπλώνονται ρυθμικά σαξόφωνα, πιάνο, και μπλουζιές στο δωμάτιό μου. Μάλλον το κόλλησα το μικρόβιο.
Από αύριο ξεκινώ ψάξιμο jazz/blues bars εδώ Θεσσαλονίκη. Πιστεύω οτι θα είναι κατάλληλο μέρος για καθημερινή στάση για ποτό με ή χωρίς παρέα, αρκεί να μην είμαι ο νεότερος εκεί μέσα.
theflame - Παρ 27 Σεπ 2002, 00:01:26
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Πιστεύω οτι θα είναι κατάλληλο μέρος για καθημερινή στάση για ποτό με ή χωρίς παρέα, αρκεί να μην είμαι ο νεότερος εκεί μέσα.

Don't Worry...
You wont...
Α ρε πως το μιλάω το εγγλέζικο...
DimiP - Παρ 27 Σεπ 2002, 05:33:39
Θέμα δημοσίευσης:
κανενας με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ρε παιδια ;;;;;;

πηξαμε στα Αγρωπαϊκα τραγουδια.
overgr - Παρ 27 Σεπ 2002, 07:40:01
Θέμα δημοσίευσης:
Εδώ είμαστε και οι οπαδοί του ελληνικου...

παρακολουθούμε σιωπηλά...

και περιμένουμε υπομονετικά...

να περάσει η ώρα...

μέχρι...

να...

ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ
Svstouk - Παρ 27 Σεπ 2002, 08:35:08
Θέμα δημοσίευσης:
DIMIP έγραψε:

Συρματοπλέγμτατα βαριά,
ζώνουν τη δόλια μου καρδιά.....

Wink Wink Wink
Slash - Παρ 27 Σεπ 2002, 10:34:29
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
DIMIP έγραψε:

Συρματοπλέγμτατα βαριά,
ζώνουν τη δόλια μου καρδιά.....

Wink Wink Wink

Γιατί δεν με θες κυρά μου
Επειδή είμαι ψαράς
Είμαι λίγο αλανιάρης σαν ψαράς και σαν βαρκάρης
Και θαρρείς οτι με μένα δεν θα την περνάς καλά

Razz :D Multi color
Έχω μια μικρούλα βάρκα...
Sidobre - Παρ 27 Σεπ 2002, 11:34:43
Θέμα δημοσίευσης:
Σήμερα με έχει πιάσει το μελαγχολικό μου!

Αφήστε ρε τα Ελληνάδικα, έχουν πολύ δρόμο ακομα μέχρι να πιάσουν τα 206 μας Wink

De Alto Cedro voy para Marcanι
Llego a Cueto, voy para Mayarν

El cariρo que te tengo
No te lo puedo negar
Se me sale la babita
Yo no lo puedo evitar

Cuando Juanica y Chan Chan
En el mar cernνan arena
Como sacudνa el jibe
A Chan Chan le daba pena

Limpia el camino de paja
Que yo me quiero sentar
En aquιl tronco que veo
Y asν no puedo llegar

De alto Cedro voy para Marcanι
Llegσ a Cueto voy para Mayarν

Chan Chan, Buena Vista Social Club
DimiP - Παρ 27 Σεπ 2002, 23:27:47
Θέμα δημοσίευσης:
τωρα ο sidobre, κατι για το RC πρεπειν να ειπε αλλα δεν ξερω τη γλωσσακια δεν καταλαβα.

Ε, ρε ΝΑ ΄ΧΑΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΜΠΑΡΕΣ.......
Slash - Σαβ 28 Σεπ 2002, 00:11:55
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
Σήμερα με έχει πιάσει το μελαγχολικό μου!

Αφήστε ρε τα Ελληνάδικα, έχουν πολύ δρόμο ακομα μέχρι να πιάσουν τα 206 μας Wink

De Alto Cedro voy para Marcanι
Llego a Cueto, voy para Mayarν

El cariρo que te tengo
No te lo puedo negar
Se me sale la babita
Yo no lo puedo evitar

Cuando Juanica y Chan Chan
En el mar cernνan arena
Como sacudνa el jibe
A Chan Chan le daba pena

Limpia el camino de paja
Que yo me quiero sentar
En aquιl tronco que veo
Y asν no puedo llegar

De alto Cedro voy para Marcanι
Llegσ a Cueto voy para Mayarν

Chan Chan, Buena Vista Social Club

Hablas espanol Sidobre?
overgr - Σαβ 28 Σεπ 2002, 10:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
Αφιερωμένο σε όλους (και στον μελαγχολικό Sidobre)

Las Ketchup - The Ketchup Song

Συνδυάζεται ιδανικά με βόλτα με το 206!!!!
Sidobre - Δευ 30 Σεπ 2002, 13:36:37
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Hablas espanol Sidobre?

Οχι αφεντικό!

Ας είναι καλά η Systran! (Οταν θέλω να διαβάσω κάτι!)
Slash - Δευ 30 Σεπ 2002, 15:27:57
Θέμα δημοσίευσης:
A, porque yo creia que tu hablabas Espanol, y por eso nos hariamos 2 en este Club. :D
Cool

(Α, γιατί νόμιζα οτι μιλούσες Ισπανικά, και γι αυτό θα είμασταν 2 σε αυτό το Club.)
Μιλάει κάνεις άλλος Ισπανικά;
Otro alguien que habla Espanol?
christhehealer - Δευ 30 Σεπ 2002, 15:48:40
Θέμα δημοσίευσης:
Slash έγραψε:
Μιλάει κάνεις άλλος Ισπανικά;
Otro alguien que habla Espanol?

Aυτοί που θα θέλανε αλλά δεν... πιάνονται; Shocked Shocked Shocked Shocked
pduke - Δευ 30 Σεπ 2002, 20:35:32
Θέμα δημοσίευσης:
christhehealer έγραψε:

Ξέρεις κανέναν με 206 από αυτό το κλαμπ που να πιάνεται εύκολα..... Wink
Miltellas - Τετ 02 Οκτ 2002, 01:05:01
Θέμα δημοσίευσης:
pduke έγραψε:
christhehealer έγραψε:

Ξέρεις κανέναν με 206 από αυτό το κλαμπ που να πιάνεται εύκολα..... Wink

Δεν... τό'πιασα; Shocked Shocked Wink
alemao - Σαβ 28 Δεκ 2002, 15:42:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτό το topic μου θύμισε ένα επεισόδιο των ΑΜΑΝ, είχαν ένα παρόμοιο γκάλοπ Razz Very happy
Το 99% των οδηγών σκαλίζουν την μύτη τους Very happy

Προσωπικά είμαι συνήθως χαλαρός στα φανάρια, αλλά αν δω κανά αγριεμένο βλέμμα από διπλανό αυτοκίνητο, σφίγγω γερά τις ζώνες και εξαφανίζομαι Shocked Rolling eyes Cool
DimiP - Τρι 31 Δεκ 2002, 01:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
Αυτό το topic μου θύμισε ένα επεισόδιο των ΑΜΑΝ, είχαν ένα παρόμοιο γκάλοπ Razz Very happy
Το 99% των οδηγών σκαλίζουν την μύτη τους Very happy

Προσωπικά είμαι συνήθως χαλαρός στα φανάρια, αλλά αν δω κανά αγριεμένο βλέμμα από διπλανό αυτοκίνητο, σφίγγω γερά τις ζώνες και εξαφανίζομαι Shocked Rolling eyes Cool

βρε καλα κανω εγω και δεν κοιταω αριστερα και δεξια. μονο μπροστα. αντε να στραβοκοιταξεις κανα ραλακι και μετα να σε ...πατησει !
Σημερα ηθελα να δοκιμασω το βαρελακι αλλα μεσ την κινηση κολλησα, και ερχεται ενας καραγκιοζης με hyundai coupe φτιαγμενο απο την κορυφη ως τα ..πελματα και μεσα στην κινηση εκανε μαγκιες πισω μου.
που θες να πας ρε γκιοζη ; δεν βλεπεις οτι ουτε παπακι δεν προσχωραει;
σε καποια στιγμη κανει δεξια ενα αμαξι εμπρος και ανοιγει χωρος 10-12 μετρων. ξεκιναω, μουγκριζει η sebring.... και ακουω απο πισω μου ενα ΚΧΧΣΧΣΧΧΧΧΧΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΖΖΖΖΖΖΖΦΦΦΦΦ. και βλεπω εντρομος το coype να ειναι ετοιμο για πισωκ@λ@τ@. Φρεναρε βεβαια ο τυπος αλλα ..ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΨΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΓΚΑΖΩΝΕΙΣ ΓΙΑ 10 μετρα ; δεν βλεπεις τι γινεται μπροστα;

σκεφτειτε να τον στραβοκοιταγα.....
Miltellas - Τρι 31 Δεκ 2002, 02:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
Την συνήθεια του στραβοκοιτάγματος την έχουν και οι Πουντάκηδες με GT!
Αλλά μάθατε τί πανωλεθρία έπαθε ο τελευταίος που με στραβοκοίταξε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
alemao - Τρι 31 Δεκ 2002, 10:07:41
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Την συνήθεια του στραβοκοιτάγματος την έχουν και οι Πουντάκηδες με GT!
Αλλά μάθατε τί πανωλεθρία έπαθε ο τελευταίος που με στραβοκοίταξε... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink

καλά αυτοί έχουν το πιο δολοφονικό ύφος!
όμως ένας φίλος με VTS πάτησε προχτές ένα GT στην Ποσειδώνος και ήπιε τσάι Lipton βραδυάτικα το Punto, γιατί ήταν κουλός και στις στροφές πάταγε φρένο! Που πας ρε καραμήτροοοο Twisted evil Twisted evil Twisted evil
alemao - Τρι 31 Δεκ 2002, 10:31:59
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="DimiP"]
βρε καλα κανω εγω και δεν κοιταω αριστερα και δεξια. μονο μπροστα. αντε να στραβοκοιταξεις κανα ραλακι και μετα να σε ...πατησει !
quote]
εγώ πάντως ποτέ δεν κοντράρω άλλο πεζάκι. είναι ιεροσυλία Shocked
GIANNIS206 - Τρι 31 Δεκ 2002, 21:32:14
Θέμα δημοσίευσης:
Στα φανάρια όταν σταματώ αλλαζω μουσικές,ασχολουμε με τον συνεπιβατη (αν έχω) με τα πατακια καμια φορα!!!για κοντρα δεν ψαχνω αλλα μόλις κάποιος βλεπει ζάντες απο GTI κολλαει σαν την μύγα στο σκ@τΟ!!!!sorry!!!! Embarassed το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο μέχρι στιγμησ!! Wink Wink
Ghost Dog - Τρι 31 Δεκ 2002, 21:55:23
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

σκεφτειτε να τον στραβοκοιταγα.....

Dimip εσυ θα βαζεις τη μουσικαρα σου (Φυσικα, τουμπερλεκαδικα Shocked Laughing ) και θα τους γρ@φεις εκει που ξερεις! Evil Wink
alemao wrote:
εγώ πάντως ποτέ δεν κοντράρω άλλο πεζάκι. είναι ιεροσυλία
KΑΙ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ!!!!!! Wink
Πολυ γα**το αυτο με τους ΑΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες