Nikel έγραψε: |
Αρνουμαι να ψηφισω...ΟΥΟΥΥΟΥΥΥ....Ο :evil2: Slash :evil2: ειναι προδοτης....ΟΥΟΥΟΥΥΥΥ....Σατανας...ΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ....ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: |
Στα φαναρια, διωχνω αυτους που νομιζουν οτι θα μου καθαρισουν το παρ-μπριζ.
Λες και δεν ειναι καθαρο..; Χμ Τοσα κυβικα νερο χαλαω καθε βδομαδα στο πλυσιμο..... σωσστττοοοοςςςςςςς ;;; |
svstouk έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: | ||||
τι δεν καταλαβε ο ποιητης? ![]() |
pduke έγραψε: |
Χμμμ....στο 80% των φαναριών βάζω πρώτη όταν πιατεύω ότι θα ανάψει πράσινο......και μιας και βλέπω ότι δεν ανάβει ,την βγάζω και ακριβώς την ώρα που αφήνω και τον συμπλέκτη .... ανάβει το #$^)#^#@_*(&^#@_$&#$%(&*μένο!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
Χμμμ....στο 80% των φαναριών βάζω πρώτη όταν πιατεύω ότι θα ανάψει πράσινο......και μιας και βλέπω ότι δεν ανάβει ,την βγάζω και ακριβώς την ώρα που αφήνω και τον συμπλέκτη .... ανάβει το #$^)#^#@_*(&^#@_$&#$%(&*μένο!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Βάζω πρώτη, σκαλώνω το χειρόφρενο, πατινάρω, σούζα τ'αλογάκι, πράσινο, αφήνω χειρόφρενο, τέρμα το γκάζι και....... Πεζομανιακέ σ' έφαγααααα!!! ![]() ΥΓ Για σένα Διαολοκαζανάκια δε λέω, γιατί θα μου σπάσεις τ'αρχ*δ*α να βλέπω συνέχεια τον κ*λο απ' το GT σου... Αλλά πού θα πάει, πού θα πάει... δεν θα σκαλώσεις καμιά δευτέρα;... ![]() |
svstouk έγραψε: | ||||||
Απλά με ξάφνιασε η απάντησή σου, τίποτε περισσότερο! :D :D ![]() |
Slash έγραψε: |
Αλήθεια μέσα στο αυτοκίνητο τραγουδάτε; Αααα!
Εγώ το ξεσκίζω. Πολύ τραγούδι γενικά. Ιδιαίτερα αν είμαι στις κακές μου και παίζει κανα καλό ζεϊμπέκικο μόνο που δεν κατεβαίνω στην διάβαση να το χορέψω. Πάντως και με τα τσιφτετέλια γίνεται καλός χαβαλές. Θυμάμαι φάση το καλοκαίρι μετά την εξεταστική. Πήγα πήρα 2 μωρά (ε βολτούλα με το 206 ποιος λέει όχι; χεχε), πήγαμε σινεμά, μπιτάκια σε όλο τον δρόμο. Μετά που να πάμε, που να πάμε, άντε πάμε Βίλκα. Στο δρόμο πανικός! Μέσα στην Τσιμισκή, παράθυρα ανοιχτά, μουσική τέρμα και να τραγουδάμε μέσα και οι 3 τους Δρόμους του πουθενά! Ιδιαίτερα η μια, κάτι της έκανε κλικ αυτό το τραγούδι. ![]() Τελικά όλα (και όλοι/ες) έχουν το κουμπί τους. Και εις άλλα με υγεία! |
Καλά σαφώς αδερφέ. Ένα ωραίο μπουρί που βγάζει ένα χαμηλό μπάσο ήχο και όχι τίποτα ξερακιανό, που είναι θόρυβο και τίποτα άλλο, αποτελεί συμπληρωματικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, και μάλιστα λίαν πορωτικό. ![]() |
Παράθεση: |
DIMIP
ξερεις τι ωραια συνοδευει το μπουρι τα.....Ελληνικα hip-hop; γιατι τα μοντερνα λαικα που τα βαζεις ;;; τα ξενα απο trance μεχρι pop ;;;; μαλαστα σε 5καναλο ενισχυτη το μπουρι μπορει να ελεγχεται απο τη θεση του οδηγου ως προς τo volume και το μπασο. |
Slash έγραψε: | ||
Δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια Από το μπουρί του DIMIP έχω χάσει την μπάλα Γέμισε η ζωή μου με ήχους μπάσους Από τα δυνατά beat...... (δεν βρήκα να το τελειώσω) Φιλική παραχώρηση από τον φίλο μου τον Βα-Τερλε |
Α ρε αδερφέ εδώ μέσα υπάρχουν παιδιά να βγάλουμε και γ**ώ τα γούστα, αλλά ας όψεται η απόσταση.
Σε κανα πανελλήνιο meeting καπου στο Βόλο (λέω εγώ τώρα) θα δούμε τι θα γίνει.... Τι να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εσύ απ' τη ζωή σου.... Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοιταζέ με Τα αμορτισέρ μου διπλές δισκιές (σ.σ. Monroe Reflex-χαχα! ) Κι εκεί επάνω στη στροφή αν θέλεις φωτογράφισέ με (που θα μπαίνω με τα 4) |
Α ρε αδερφέ εδώ μέσα υπάρχουν παιδιά να βγάλουμε και γ**ώ τα γούστα, αλλά ας όψεται η απόσταση.
Σε κανα πανελλήνιο meeting καπου στο Βόλο (λέω εγώ τώρα) θα δούμε τι θα γίνει.... Τι να μας πεις κι εσύ κι εσύ κι εσύ απ' τη ζωή σου.... Κι όπως θα παίρνω τις στροφές εσύ αν θέλεις κοιταζέ με Τα αμορτισέρ μου διπλές δισκιές (σ.σ. Monroe Reflex-χαχα! ) Κι εκεί επάνω στη στροφή αν θέλεις φωτογράφισέ με (που θα μπαίνω με τα 4) |
Βέβαια έτσι θα σε περνάω και με την όπισθεν!!!!!!(κάτι που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα!!!) |
DIMIP έγραψε: | ||
προτεινω το " ΚΙ ΟΠΩς ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙς ΣΤΡΟΦΕΣ " να γινει αυτοκολητο και απο δω και περα να γινει το εμβλημα του club. μια προταση 6 λεξεων που θα συνοδευει το αυτοκολητο σηματακι. Θα διδεται δε κατοπιν ψηφοφοριας των μελων του club σε οσους μπορουν να εντιπωσιασουν μπαινοντας σε στροφες. τι λετε? |
jimlock έγραψε: |
hereto palious ke kenourgious filous.
![]() |
hereto palious ke kenourgious filous. |
(gia ton slash:
den pisteuo na les to "i put a spell on u" tou : screaming jay hawkins elpizo na voithisa..) |
hereto palious ke kenourgious filous.
ego sto fanari tragoudao : "your love gimme such a thrill.... .. but your love aint gonna pay my bills... i need some ma-aaneyyyy!!!..." etsi den ine re christhehealer..?? ![]() |
christhehealer έγραψε: |
Kαι για να μην λυσάξει ο Sidobre, ladies and Gendelmen... Mr Jounior Walker And The All-Stars.
I need moooooooneyyyyyyyy that what i wont |
Προς Slash 1) Eάν αυτό που άκουσες έλεγε I put a spell on you because you ΄re mine stop the thinks that you do watch out I΄m lieing I love I love you baby i'm yours, right nooooowwwwww Για κοίτα σε κάτι τέτοιο, εάν είχε πολλά σαξόφωνα ![]() Eάν είχε πολλές κιθάρες είσαι εδώ... |
Sidobre έγραψε: | ||||
Γιατί να λυσάξει ο Sidobre? Δεν το κατάλαβα αυτό ![]() ![]() ![]() Πάντως εγώ επιμένω: Money for nothing.......
Δαγκωτό Screamin' Jay Hawkins! Με τα εκπληκτικά εφέ στο τέλος! Μπουαχαχαχαχα! Να ρίξω και εγώ τα δικά μου.... Negresses Vertes: Face a la mer Zombie la mousse Kαι συνεχίζω αν θέλετε.... |
angelbaby έγραψε: |
Εχτές το βράδυ θα 'ταν 8 η ώρα, κάπου στην Θηβών στο ύψος του Περιστερίου γίνονται έργα και ο δρόμος στενεύει τόσο πολύ, σε σημείο που να μένει ΜΟΝΟ μια λωρίδα κυκλοφορίας. ![]() ![]() |
Πιστεύω οτι θα είναι κατάλληλο μέρος για καθημερινή στάση για ποτό με ή χωρίς παρέα, αρκεί να μην είμαι ο νεότερος εκεί μέσα. |
DIMIP έγραψε: |
κανενας με ΕΛΛΗΝΙΚΑ ρε παιδια ;;;;;;
πηξαμε στα Αγρωπαϊκα τραγουδια. |
Svstouk έγραψε: | ||
Συρματοπλέγμτατα βαριά, ζώνουν τη δόλια μου καρδιά..... ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Σήμερα με έχει πιάσει το μελαγχολικό μου!
Αφήστε ρε τα Ελληνάδικα, έχουν πολύ δρόμο ακομα μέχρι να πιάσουν τα 206 μας ![]() De Alto Cedro voy para Marcanι Llego a Cueto, voy para Mayarν El cariρo que te tengo No te lo puedo negar Se me sale la babita Yo no lo puedo evitar Cuando Juanica y Chan Chan En el mar cernνan arena Como sacudνa el jibe A Chan Chan le daba pena Limpia el camino de paja Que yo me quiero sentar En aquιl tronco que veo Y asν no puedo llegar De alto Cedro voy para Marcanι Llegσ a Cueto voy para Mayarν Chan Chan, Buena Vista Social Club |
Hablas espanol Sidobre? |
Μιλάει κάνεις άλλος Ισπανικά;
Otro alguien que habla Espanol? |
Aυτοί που θα θέλανε αλλά δεν... πιάνονται; ![]() ![]() ![]() ![]() |
pduke έγραψε: | ||
Ξέρεις κανέναν με 206 από αυτό το κλαμπ που να πιάνεται εύκολα..... ![]() |
alemao_rallye έγραψε: |
Αυτό το topic μου θύμισε ένα επεισόδιο των ΑΜΑΝ, είχαν ένα παρόμοιο γκάλοπ ![]() ![]() Το 99% των οδηγών σκαλίζουν την μύτη τους ![]() Προσωπικά είμαι συνήθως χαλαρός στα φανάρια, αλλά αν δω κανά αγριεμένο βλέμμα από διπλανό αυτοκίνητο, σφίγγω γερά τις ζώνες και εξαφανίζομαι ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Την συνήθεια του στραβοκοιτάγματος την έχουν και οι Πουντάκηδες με GT!
Αλλά μάθατε τί πανωλεθρία έπαθε ο τελευταίος που με στραβοκοίταξε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
σκεφτειτε να τον στραβοκοιταγα..... |