GIANNIS206 έγραψε: |
μιλτο καθοτι ειμαι σερραιος θα τα πουμε αυριο για την πιστα εχω αρκετεσ ακρεσ και μπορει να γινει καλη δουλεια! ![]() οσο για οσουσ ειναι απο μακρυα και θελουν παλι κατι θα γινει! εκτοσ απο πιστα εχει και αλλα ωραια ο νομοσ! παντοσ η πιστα δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι θα φυγετε με τισ ζαντεσ! |
DimiP έγραψε: |
TOMCAT εκτος απο 206 οδηγεις και ελικοπτερο;;;;
μπραβο σου ωραια φωτογραφια, στειλε και μια απο δορυφορο να δουμε και την γυρω περιοχη ...χιχιχιχιχιχιχιχι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nikel έγραψε: | ||
Ντιμακο μου τσαμπα το εχει το ονομα ![]() |
Tomcat έγραψε: | ||||
Που σαι ρε Νικελένιε??? Σε χάσαμε τόσο καιρό! Turbizeis turbizeis turbizeis κάνε και ένα pause για το φορυμ! Ετοιμάζω και φωτο από δορυφόρο στις επόμενες μέρες!!!! |
Nikel έγραψε: |
Ρε παιδες μηπως ψηνεται κανενας να επισκεφτουμε κανενα αυτοκινητοδρομιο εδω κοντα για κανα γυρο ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
ψηθηκα , ψηθηκα!
μεσα , κανονιστε κι ερχομαι, ...........συνοδηγος παντα! |
GIANNIS206 έγραψε: |
Αν έρθεις Σέρρες τα 400 ευρώπουλα είναι σίγουρο οτι θα τα χρειαστείς!!!!η ασφαλτος ειναι επιπέδου F1.Αν καβαλας και τα κερμπς θα χρειαστείς και ανάρτηση. |
Steve έγραψε: |
Και εγώ θέλω βασικά, και μπορούμε να κανονίσουμε κάτι στην πίστα Extreme Kart εδώ στη Λάρισα ![]() Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο προς την Κατερίνη, μια πιστα εγκατελλειμένη αν θυμάμαι καλά, δεν θυμάμαι που ακριβώς! ![]() Όντως, μετά το Face 2 Face που είχα κατεβεί στα Μέγαρα, ήθελα να το βάλω και εγώ το αμάξι σε πίστα για να ξεκ**λώσω ![]() ![]() |
Δημήτριος έγραψε: |
Πάντως υπάρχει μια εγκαταλελειμένη πίστα στο Αιγίνιο, που είναι δίπλα στην Κατερίνη. |
HYPER_Piccolo έγραψε: |
αληθεια... σου στοιχησε κατι αυτο? το να το βαλεις μεσα να το σκιζεις επι μια ωρα και αν ναι ποσα ? |
ε οκ... για 2 ωρες ειναι λιγα... μια χαρα... οταν λες ασφαλεια τι ενωεις ?
ωραια που μου τα λες ![]() ![]() οταν λες σου τελειωσαν τα λαστυχα τι ενωεις !?!?!?!?!?! οτι αρχισαν και γλυστρουσαν πολυ και σταματησες ? η εντελος εντελος τεζαραν ? |
Δημήτριος έγραψε: |
Τελικά όμως το αμάξι δεν είναι τόσο υπερστροφικό όσο νόμιζα... Σε αρκετές περιπτώσεις μου πετούσε μούτρα.
|
ultra-one έγραψε: | ||
Συγκεκριμένα ΜΕ το ESP το αυτοκίνητο ήταν ουδέτερο προς ελαφρά υποστροφικό και ΧΩΡΙΣ το ESP ουδέτερο προς ελαφρά υπερστροφικό (και γυρίζει μάλλον γλυκά και προοδευτικά). |
kazanovas έγραψε: |
esp?ποιο esp? |
αχ... καταραμενη βιασηνη... αν ειχα ακομα ενα μηνα μπροστα μου θα ειχα παρει το pug μου ποιο περηποημενο... |
Ghost Dog έγραψε: |
Αλλη αισθηση η οδηγηση σε πιστα, γα**ς ομως το αμαξακι... ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Πριν το τουρμπισμα |
HYPER_Piccolo έγραψε: | ||
μεσα στην πισα το τουμπαρες η εξω ? |
crusader έγραψε: |
τούρμπισμα έγραψε Γιάννη, όχι τουμπάρισμα ![]() |
![]() |
FRAPEOLE έγραψε: |
Το Σαββατο ειχα την τυχη να βρισκομαι με το 106sportclub στην πιστα των Σερρων και το 206 μου γυρισε 1.42.046 με νορμαλ λαστιχα σε ενα πραγματικα εκπληκτικο event. |
FRAPEOLE έγραψε: |
αλλα αμα ειναι για μασες κτλ. δεν πολυ γουσταρω.. ![]() |
f1pilot έγραψε: |
Βασικά θα πάμε σαν μια παρέα φίλων που αγαπάει την πίστα να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Πολλά παιδιά θα μπουν για πρωτη ή δευτερη φορά στην πίστα, επομένως δεν τίθεται θέμα για κάποιον που δεν έχει ξαναέρθει και θέλει να μπει να σκέφτεται ότι οι άλλοι θα είναι γνώστες κτλ. Πάμε για να περάσουμε όμορφα! |
307Lucifer έγραψε: |
Καλησπέρα Pezumbes μου!
Εγω είμαι μέσα για τις 25! Δηλαδή για να καταλάβω... ![]() Απλά πείτε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση για να είμαι εκεί! |