PSClub - Hellas

Αθλητικές Εκδηλώσεις - "Σέρρες": Eμπειρίες από βόλτες στην πίστα!

Tomcat - Τετ 11 Δεκ 2002, 19:51:42
Θέμα δημοσίευσης: "Σέρρες": Eμπειρίες από βόλτες στην πίστα!
Βρήκα μια πολλή ωραία αεροφωτογραφία στο net του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών!Πάρτε μια γεύση!

Miltellas - Πεμ 12 Δεκ 2002, 04:48:43
Θέμα δημοσίευσης:
Ένα από τα προσεχή ημερήσια touring των Βορείων θα είναι η πίστα Σερρών. Σύντομα πρόκειται να πάω να βάλω το 206 μου να γουστάρω 4-5 γύρες (όχι περισσότερες γιατί τα λάστιχα τα θέλωωωω...). Να βάλω και την γυναίκα μου να της μάθω δυο-τρία πράγματα που μόνο τα βλέπει αλλά δεν τα κάνει.
Αλεξ@νδρος - Πεμ 12 Δεκ 2002, 18:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
Παντως γυρω-γυρω και στην μεση εχει απλα.
Για να μην παρουμε τιποτα σβαρνα δηλαδηςςς Embarassed
Laughing Laughing Laughing
GIANNIS206 - Πεμ 12 Δεκ 2002, 20:51:28
Θέμα δημοσίευσης:
μιλτο καθοτι ειμαι σερραιος θα τα πουμε αυριο για την πιστα εχω αρκετεσ ακρεσ και μπορει να γινει καλη δουλεια! Wink
οσο για οσουσ ειναι απο μακρυα και θελουν παλι κατι θα γινει!
εκτοσ απο πιστα εχει και αλλα ωραια ο νομοσ!
παντοσ η πιστα δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι θα φυγετε με τισ ζαντεσ!
Svstouk - Παρ 13 Δεκ 2002, 08:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε Tomcat, ωραία φωτό! Wink
DimiP - Παρ 13 Δεκ 2002, 12:22:48
Θέμα δημοσίευσης:
TOMCAT εκτος απο 206 οδηγεις και ελικοπτερο;;;;
μπραβο σου ωραια φωτογραφια, στειλε και μια απο δορυφορο να δουμε και την γυρω περιοχη ...χιχιχιχιχιχιχιχι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Miltellas - Σαβ 14 Δεκ 2002, 03:06:46
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
μιλτο καθοτι ειμαι σερραιος θα τα πουμε αυριο για την πιστα εχω αρκετεσ ακρεσ και μπορει να γινει καλη δουλεια! Wink
οσο για οσουσ ειναι απο μακρυα και θελουν παλι κατι θα γινει!
εκτοσ απο πιστα εχει και αλλα ωραια ο νομοσ!
παντοσ η πιστα δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι θα φυγετε με τισ ζαντεσ!

Γιάννη δεν είπαμε όσα θα έπρεπε. Να βρεθούμε να τα πούμε. Τηλέφωνο έχεις. Εάν κατέβεις στους Βασίληδες πάρε να έρθω και γω. Στις Σέρρες θα έρθω οπωσδήποτε έστω και μόνος για να μπω στην πίστα.
Nikel - Σαβ 14 Δεκ 2002, 17:28:08
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
μπραβο σου ωραια φωτογραφια, στειλε και μια απο δορυφορο να δουμε και την γυρω περιοχη ...χιχιχιχιχιχιχιχι... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ντιμακο μου τσαμπα το εχει το ονομα Twisted evil
Tomcat - Κυρ 15 Δεκ 2002, 02:26:01
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

Που σαι ρε Νικελένιε??? Σε χάσαμε τόσο καιρό! Turbizeis turbizeis turbizeis κάνε και ένα pause για το φορυμ! Ετοιμάζω και φωτο από δορυφόρο στις επόμενες μέρες!!!!
Nikel - Κυρ 15 Δεκ 2002, 14:31:57
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

Που σαι ρε Νικελένιε??? Σε χάσαμε τόσο καιρό! Turbizeis turbizeis turbizeis κάνε και ένα pause για το φορυμ! Ετοιμάζω και φωτο από δορυφόρο στις επόμενες μέρες!!!!

Ελα ρε Στελιο τι εγινε???
Τρεχω, τρεχω, τρεχω...και δεν φτανω Laughing
Ειμαι και τραυματιας Crying or Very sad αστα να πανε....
Την επομενη εβδομαδα Πεμ-Παρ βγαινει το αυτοκινητο Twisted evil
Nikel - Κυρ 15 Δεκ 2002, 14:37:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε παιδες μηπως ψηνεται κανενας να επισκεφτουμε κανενα αυτοκινητοδρομιο εδω κοντα για κανα γυρο Twisted evil Twisted evil Twisted evil
DimiP - Κυρ 15 Δεκ 2002, 17:54:56
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
Ρε παιδες μηπως ψηνεται κανενας να επισκεφτουμε κανενα αυτοκινητοδρομιο εδω κοντα για κανα γυρο Twisted evil Twisted evil Twisted evil

εγω μεσα αλλα μαλλον συνοδηγος στα νεα σου γκαζια
αντε μπορει να κανω και κανα γυρο,....αμα νυχτωσει και δεν μας βλεπουν.
για ποτε λες;
Tomcat - Κυρ 15 Δεκ 2002, 23:43:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ προτείνω να ξεκινήσουμε ξανά την παλία σκέψη για μονοήμερο του Club σε πίστα!Ούτος ή άλλως πέρασαν σχεδον 2,5 μήνες από την τελευταία μας συνάντηση καφεδάκι κλπ.(Δεν αναφέρομαι στο touring).Το μόνο που θέλει είναι καλή οργάνωση και συμμετοχή!!!Αν έχετε όρεξη το συζητάμε και είμαι πίστεύω ότι ψήνονται και άλλοι ,με τεράστιες αεροτομές λέοντες και χταπόδια που συχνάζουν σαββατόβραδο Mικρολίμανο, για στροφές με τις πόρτες!Οποίος το έχει δοκιμάσει ας μας πει την γνώμη του βέβαια γιατί το μόνο το οποίο με προβληματίζει είναι η καταπόνηση του αυτοκινήτου.Αξίζει ή θα πρέπει να έχω και 400 e στην τσέπη για τα νέα λάστιχα?
GIANNIS206 - Κυρ 15 Δεκ 2002, 23:47:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν έρθεις Σέρρες τα 400 ευρώπουλα είναι σίγουρο οτι θα τα χρειαστείς!!!!η ασφαλτος ειναι επιπέδου F1.Αν καβαλας και τα κερμπς θα χρειαστείς και ανάρτηση.
DimiP - Δευ 16 Δεκ 2002, 17:50:38
Θέμα δημοσίευσης:
ψηθηκα , ψηθηκα!
μεσα , κανονιστε κι ερχομαι, ...........συνοδηγος παντα!
Tomcat - Τρι 17 Δεκ 2002, 00:16:30
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ψηθηκα , ψηθηκα!
μεσα , κανονιστε κι ερχομαι, ...........συνοδηγος παντα!

Μάλλον μας βλέπω τους τρείς μας να πηγαίνουμε να βλέπουμε τον Nikel με το turbo που θα καίει τα Α539!!! Aφού δεν υπάρχει συμμετοχή!!!

ΙΔΕΑ::::: ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ -- ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ + ΔΟΥΚΑΣ

Λές να έρθουν JIM???
DimiP - Τρι 17 Δεκ 2002, 01:13:56
Θέμα δημοσίευσης:
Μολις κατεβασα απο γνωστο site το "Sotis Volanis 2"
να το φερω να γινει χαμος;
στριγκλισμα στην πιστα και Βολανης να κλαιει.
Ε ρε μανα μου τι θα γινει....

Laughing Laughing Laughing

σοβαρα τωρα εγω μεσα ετσι;;;
Miltellas - Τρι 17 Δεκ 2002, 04:00:56
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
Αν έρθεις Σέρρες τα 400 ευρώπουλα είναι σίγουρο οτι θα τα χρειαστείς!!!!η ασφαλτος ειναι επιπέδου F1.Αν καβαλας και τα κερμπς θα χρειαστείς και ανάρτηση.

Εάν μπορούσαμε να αλλάζουμε τα λάστιχα σαν πουκάμισα, θα είμασταν εδώ να αυνανιζόμαστε ή σε καμιά πίστα;
Εγώ Γιάννη θα έρθω αλλά θα μπω για 4-5 "γρήγορες" γύρες. Ό,τι πιάσω. Θα είναι σα να βρήκα ένα καλό στροφιλίκι και για 20χλμ να στροφάρω ανελέητα! Και αφού η πίστα τρώει λάστιχα, θα τα κάνω 10 τα χιλιόμετρα.
GIANNIS206 - Τρι 17 Δεκ 2002, 09:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ελα Ελα Ελα!!!!! Laughing Laughing
FRAPEOLE - Τρι 25 Μάϊ 2004, 18:53:18
Θέμα δημοσίευσης: Εμπειρίες από "off-the record" επισκέψεις σε πίστε
Πριν περιπου 2 βδομαδες πηγα με εναν φιλο στην πιστα για να βαλει την μηχανη του.Τελικα δεν τον αφησαν να μπει[η φορμα του δεν ηταν ολοσωμη αλλα 2 κοματια] και αποφασησα να το βαλω εγω..

Εσκασα 50Ε,εβαλα κρανος, 38 στα λασιχα και εκανα αρχικα 5 αναγνωριστικους και μετα απο 10 λεπτα 2 γρηγορους.

Ο 2ος και ο ποιο γρηγορος ηταν 1.45.03 αρκετα ζβελτος,σε καμια ομως περιπτωση οριακος.

Με 50Ε γυρνας για 2 ωρες και εισαι ασφαλισμενως[μην ρωτησετε τη ακριβως καλυπτει η ασφαλεια,δεν ξερω]
Δημήτριος - Τετ 03 Νοέ 2004, 00:29:08
Θέμα δημοσίευσης: Με το 206 μου στην πίστα των Σερρών!!!
Στις 28 του μηνός πήγα στην πίστα των Σερρών! (πρώτη φορά στην ζωή μου!)

Ήταν μια ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα το αμάξι μου, μιας και στον δρόμο είμαι συντηρητικός, αφού φοβάμαι πολύ μην τύχει και γίνει καμιά μαλ***α... Ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει!

Η πίστα των Σερρών είναι πάρα πολύ καλή, έχει άσφαλτο ΓΥΑΛΟΧΑΡΤΟ (όπως όλες άλλωστε) και πολύ ωραίες περιφερειακές εγκαταστάσεις!! Λίγο δαγκώνουν βέβαια, αλλά δεν πειράζει!

Έτρεξα συνολικά 2 ημίωρα με το 206 και ένα ημίωρο σαν συνοδηγός με ένα κολοφτιαγμένο (και ωραία στημένο) δίλιτρο Kadett ενός γνωστού... Σε αυτό το ημίωρο κόντεψα να ξεράσω... Είχα φάει και πιει κάτι πριν μπώ στο αμάξι του, πήγαινε και γ@μιώντας (πολύ εξοικειωμένος με την πίστα), μετά πήγαινα σαν κοτόπουλο!!! Silly Silly

Πάντως η φάση ήταν ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!! Very happy Very happy Very happy Very happy Smile colors Smile colors
Θα το ξανακάνω σίγουρα!!!

Στον πρώτο γύρο του πρώτου ημιώρου φοβόμουνα, αλλά μετά ξεψάρωσα και έμπαινα με τα μπούνια σε κάθε στροφή!!!
Το αμάξι πήγαινε αρκετά καλά. Το τιμονι ήταν μια χαρά, τα φρένα ήταν αρκετά (αν και δεν τα ζόρισα πουθενά, προτιμούσα το ήπιο αλλά πιο χρονοβόρο φρενάρισμα), ο κινητήρας ο κρυφός άσσος στο μανίκι, έκανε το αμάξι εξαιρετικά ρυθμίσιμο!!! Γενικά δεν με φόβισε πουθενά!!! Cool Cool Very happy Very happy Very happy Very happy

Τι αμαξάρες έχουμε ρε πο**τη* μου!!! Very happy Very happy

Τελικά όμως το αμάξι δεν είναι τόσο υπερστροφικό όσο νόμιζα... Σε αρκετές περιπτώσεις μου πετούσε μούτρα. Βέβαια σε πολλές στροφές, λόγω απειρίας, δεν έπαιρνα τα σωστά πατήματα.

Το καλό με την πίστα των Σερρών είναι ότι θέλει (για το αμάξι μας) μόνο 3η. Πραγματικά είχα ξεχάσει το σαζμάν, μιας και 4η έβαζα μόνο στο ισιάδι. Μετά κατέβαζα (ΠΑΝΤΑ με συγχρονισμό Wink Wink ) σε 3η και το σαζμάν την δεχότανε σαν να ήταν σβηστός ο κινητήρας! Wink Very happy Very happy
Το λάδι του κινητήρα έπιανε τους 140οC (135+), γι' αυτό μετά το άφηνα στο ρελαντί να δουλέψει με ανοικτό το καπώ μέχρι να πιάσει πάλι τους 110oC!!!
Πάντως το αμάξι δεν έκανε τσικ!!!! Very happy Very happy Very happy
Τα λάστιχα, αφήστε, μην τα ρωτάτε... Confused Confused Δεν πειράζει όμως χαλάλι!!! Very happy Very happy Very happy

Πάντως οι πίστες πραγματικά βγάζουν καλύτερους οδηγούς! Μέσα εκεί μαθαίνεις να κάνεις τα πάντα, με ελαχιστοποιημενο κίνδυνο. Μετά στον δρόμο είσαι πολύ εγκρατής, μιας και η άσφαλτος σαπούνι και ο κάθε ΚΑΦΡΟΣ που θα συναντήσεις δε σου λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως!!!
Μιλάμε για κανονικό ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΜΑ!!! Very happy Very happy Very happy Razz Razz Razz

Α! ξέχασα να αναφέρω και τα R1 και κάτι τρελές Ducatti που ήταν εκεί με πολύ οργανωμένους οδηγούς, που αλλάζανε σλικ ελαστικά σαν πουκάμισα!
Ειδικά ένας πήγε να κάνει εκκίνηση, και άφησε το μισό λάστιχο στον δρόμο! Μιλάμε έβγαζε πολλές σπίθες από την υπερθέρμανση!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
-=N4X=- - Τετ 10 Νοέ 2004, 18:30:03
Θέμα δημοσίευσης:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ!!!!!!!!!
Steve - Τετ 10 Νοέ 2004, 19:56:13
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ θέλω βασικά, και μπορούμε να κανονίσουμε κάτι στην πίστα Extreme Kart εδώ στη Λάρισα Cool

Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο προς την Κατερίνη, μια πιστα εγκατελλειμένη αν θυμάμαι καλά, δεν θυμάμαι που ακριβώς! Sad

Όντως, μετά το Face 2 Face που είχα κατεβεί στα Μέγαρα, ήθελα να το βάλω και εγώ το αμάξι σε πίστα για να ξεκ**λώσω Cool Και συμφωνώ με τα όσα προείπε πολύ σωστά ο Δημήτριος περί ασφάλειας και ορίων Wink
Δημήτριος - Πεμ 11 Νοέ 2004, 19:46:12
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Και εγώ θέλω βασικά, και μπορούμε να κανονίσουμε κάτι στην πίστα Extreme Kart εδώ στη Λάρισα Cool

Βέβαια υπάρχει και κάτι άλλο προς την Κατερίνη, μια πιστα εγκατελλειμένη αν θυμάμαι καλά, δεν θυμάμαι που ακριβώς! Sad

Όντως, μετά το Face 2 Face που είχα κατεβεί στα Μέγαρα, ήθελα να το βάλω και εγώ το αμάξι σε πίστα για να ξεκ**λώσω Cool Και συμφωνώ με τα όσα προείπε πολύ σωστά ο Δημήτριος περί ασφάλειας και ορίων Wink

Εδώ είναι τελικά το topic μου και το έψαχνα τόσο καιρό;;; Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Shocked Very happy Very happy

Πάντως υπάρχει μια εγκαταλελειμένη πίστα στο Αιγίνιο, που είναι δίπλα στην Κατερίνη.

Κάποια στιγμή θα περάσω και από 'κει!!! Very happy Wink
HYPER_Piccolo - Πεμ 11 Νοέ 2004, 22:19:12
Θέμα δημοσίευσης:
πω πω... ετσι οπως τα διηγειται ο φιλος jim φαινονται ωραια...
εγω αν και κακος ζωριζο το αμαξι μου πολι στους δρομους... βγαινω συχνα σε εθνικες και πηγαινω και συχνα βολτες και το ψιλοσκιζω (δεν το λεο ουτε για μοστρα ουτε για να μου κανετε κυρηγμα) ο μονος λογος που το ανεφερα ειναι οτι οποτε περνω φουρκετες και ειναι ανηφορα εχω ενα προβλημα... αν εχω δευτερα αργει πολυ να πιασει τα 80-90 που παιρνω την στροφη... και αν παλι κατευασω πρωτη ή θα μουρωσει ή θα πρεπει να την σκισω στις 7.000 στροφες για να μην μουρωσει και να αλαξω στα καπακια δευτερα...
εσεις ειστε τυχεροι εκει πανω... εδω δυο πιστες καρτ εχουμε και αμαξια σε αυτες μπαινουν μονο σε αγωνες...
ετσι ομορφα πραγματα για να πας να ζωρισεις το τουτου σου δεν εχουμε... η τουλαχιστον για να το κανεις πρεπει να εχει ενα αλφα κυκλο....
αληθεια... σου στοιχησε κατι αυτο ? το να το βαλεις μεσα να το σκιζεις επι μια ωρα και αν ναι ποσα ?
Steve - Πεμ 11 Νοέ 2004, 23:02:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτριος έγραψε:
Πάντως υπάρχει μια εγκαταλελειμένη πίστα στο Αιγίνιο, που είναι δίπλα στην Κατερίνη.

Σε αυτήν αναφερόμουν και εγώ Cool
Δημήτριος - Παρ 12 Νοέ 2004, 15:50:44
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
αληθεια... σου στοιχησε κατι αυτο? το να το βαλεις μεσα να το σκιζεις επι μια ωρα και αν ναι ποσα ?

Ναι, κόστισε. Η ελάχιστη κατανάλωση εκεί (Σέρρες) είναι 4 ημίωρα, τα οποία κοστίζουν 55 ευρώ (40 η συμμετοχή +15 η ασφάλεια)
Επιβάλλεται να έχεις κράνος και φυσικά να φοράς την ζώνη σου. Επίσης και η συνοδήγηση (σαν συμμετοχή) πληρώνεται...
Εγώ μπήκα μόνο 2 ημίωρα, αφού μου τελείωνε η βενζίνη και τα λάστιχα... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Και όπως είπα, στην πίστα των Σερρών (αρκετά γρήγορη πίστα) θέλει μόνο 3η (τουλάχιστον για το 1,6 16v). Έτσι ξεχνάς εντελώς το σαζμάν και είσαι μόνιμα με 3η. Δεν μιλάω φυσικά για το ισιάδι, όπου βάζεις την 4η σου.
Ίσως και σε ένα άλλο σημείο να θέλει 4η (μικρό ισιάδι), αρκεί βέβαια να βγεις τόσο καλά από από την προηγούμενη στροφή και να προλάβεις για λίγο να την κουμπώσεις.
HYPER_Piccolo - Παρ 12 Νοέ 2004, 17:06:13
Θέμα δημοσίευσης:
ε οκ... για 2 ωρες ειναι λιγα... μια χαρα... οταν λες ασφαλεια τι ενωεις ?
ωραια που μου τα λες Smile ειμαι και ζηλιαρης Smile εχω λυσαξει που δεν εχουμε εμεις κατι τετοιο....
οταν λες σου τελειωσαν τα λαστυχα τι ενωεις !?!?!?!?!?! οτι αρχισαν και γλυστρουσαν πολυ και σταματησες ? η εντελος εντελος τεζαραν ?
Δημήτριος - Σαβ 13 Νοέ 2004, 15:29:51
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
ε οκ... για 2 ωρες ειναι λιγα... μια χαρα... οταν λες ασφαλεια τι ενωεις ?
ωραια που μου τα λες Smile ειμαι και ζηλιαρης Smile εχω λυσαξει που δεν εχουμε εμεις κατι τετοιο....
οταν λες σου τελειωσαν τα λαστυχα τι ενωεις !?!?!?!?!?! οτι αρχισαν και γλυστρουσαν πολυ και σταματησες ? η εντελος εντελος τεζαραν ?

Very happy
Όταν λέω θα μου τελείωναν, εννοώ ότι αν έκανα άλλα δύο μισάωρα, τότε τα λάστιχα θα χρίζανε άμεσης αντικατάστασης.
Τώρα απλά είναι πολύ φαγωμένα. Στα μπροστινά για παράδειγμα έχει εξαφανιστεί όλος ο ώμος τους και αν τα λάστιχα τα δεις σε τομή, αντί για τετραγωνάκια στο πέλμα του, θα δεις τριγωνάκια από την εξωτερική πλευρά! Επίσης το φάγωμα έφτασε μέχρι την επιγραφή TOYO T1-S. Τα πίσω είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Η ασφάλεια δεν ξέρω σε τι σε καλύπτει, μάλλον για ζημιές προς τρίτους.
volvos - Σαβ 13 Νοέ 2004, 15:52:31
Θέμα δημοσίευσης:
η ασφαλεια του αυτοκινητου δεν ισχυει σε τετοιους χωρους... και η ασφαλεια που σου κανουν παλι δεν περιλαμβανει τις ζημιες των αυτοκινητων...αν δηλαδη τρακαρεις με αλλον απλα την εκατσες ο καθενας τα δικα του για αυτο προσοχη παιδια στο καθε μα$%^$&%λακα εκει μεσα.......
αυτο που σου κανουν περιλαμβανει συνηθως τριτους για σωματικες βλαβες...π.χ πεφτεις πανω στους θεατες η χτυπας αλλο αυτοκινητο και τραυματιζεστε....

καλυτερα λοιπον μονοι μας σε μια πιστα παρα με λαο και επικυνδυνους ανεγκεφαλους ολοι μαζιι.........
δεν ειναι τυχαιο οτι π.χ στα μεγαρα τα καλα αυτοκινητα σκανε καθημερινες η σαββατα πρωι.......
HYPER_Piccolo - Σαβ 13 Νοέ 2004, 17:20:55
Θέμα δημοσίευσης:
με λιγα λογια τα 15 ευρο ειναι απλα στην τσεπη με μια απλη δικαιολογια... Razz
οσο αναφορα τα λαστυχα μου φενεται οτι αν θελεις να ξαναπας εκει θα πρεπει πρωτα να εχεις αποφασησει οτι θα αλαξεις λαστυχα Razz
η πιστα εχει σημεια τα οποια υπαρχει τετοιος κυνδηνος ? πχ να πεσεις πανω σε κοσμο ? η σε αλλο αμαξι ?
εσυ απο οτι καταλαβα απο την διηγηση σου οδηγουσες μονος σου ετσι ?
ultra-one - Σαβ 13 Νοέ 2004, 18:12:16
Θέμα δημοσίευσης: Re: Με το 206 μου στην πίστα των Σερρών!!!
Δημήτριος έγραψε:
Τελικά όμως το αμάξι δεν είναι τόσο υπερστροφικό όσο νόμιζα... Σε αρκετές περιπτώσεις μου πετούσε μούτρα.

Για μας που μένουμε Αττική που μπορουμε να πάμε? Μέγαρα?
Αν κάποιος το έχει κάνει να μιλήσει αμέσως!!!!!!!!!

Όταν είχα πάει στην Έκθεση αυτοκινήτου στο Ελληνικό βρήκα την ευκαιρία να πάω σε ένα εντελώς άδειο σημείο του πάρκιγκ και να δοκιμάσω πως πάει το 206.....
Τελικά 3-4 στροφές και ελιγμούς που έκανα με καμιά 80αρια χιλιόμετρα και με επίτηδες άφημα του γκαζιού, το αμάξι όντως είναι λιγότερο υπερστροφικό από όσο νόμιζα και σίγουρα λιγότερο υπερστροφικό από το 309!!!
Συγκεκριμένα ΜΕ το ESP το αυτοκίνητο ήταν ουδέτερο προς ελαφρά υποστροφικό και ΧΩΡΙΣ το ESP ουδέτερο προς ελαφρά υπερστροφικό (και γυρίζει μάλλον γλυκά και προοδευτικά).
Έχω όμως τις επιφυλάξεις μου για το πως συμπεριφέρεται στο δρόμο διότι η ποιότητα του τάπητα εκεί μοιάζει περισσότερο με γιαλόχαρτο παρά με άσφαλτο και δεν ξέρω από τι υλικό αποτελείται (είναι και ανοιχτό χρώμα).

Αν είδατε ένα Μ@@@@@Α να γυρωφέρνει με τις μπάντες το πάρκιγκ ημουνα εγω! Cool
Δημήτριος - Σαβ 13 Νοέ 2004, 19:25:28
Η ασφάλεια μάλλον είναι αυτό που λέει ο Volvos. Όταν πήγα εγώ στην πίστα ήταν άλλα 3 αυτοκίνητα. Επειδή η πίστα ήταν μεγάλη σε μήκος δεν υπήρχε πρόβλημα. Τα αυτοκίνητα ήταν αρκετά μακρυά το ένα με το άλλο.

Η ασφάλεια ήταν ΑΠΟΛΥΤΗ. Οι κίνδυνοι ήταν μόνο θεωρητικοί. Αν έβγαινες από τον δρόμο έβρισκες το ΑΠΕΡΑΝΤΟ γκαζόν. Ίσως τότε μόνο να διέτρεχες έναν μικρό κίνδυνο ανατροπής (μήπως δηλαδή τύχει και κατά την έξοδο κάποιος τροχός βρεί σε λακούβα και κάνει μοχλό και έτσι αναντραπεί το αμάξι). Κερκίδες υπήρχαν μόνο στο ισιάδι, το οποίο είχε τσιμεντένια, στιβαρή περίφραξη. Δεν αφήναν να μπαίνουν πολλά αμάξια μαζί. Εξάλλου όλα και όλα ήταν 4. Οι μηχανές που περίμεναν την σειρά τους ήταν πολύ περισσότερες (που επίσης δεν μπαίναν όλες μαζί).

Οι κίνδυνοι που υπάρχουν στην πίστα είναι υποχιλιαπλάσιοι απ' ότι είναι στον δρόμο. Αφού, μόλις την είδα, άρθηκαν όλες οι φοβίες μου και δεν θυμάμαι τον εαυτό μου να έχει οδηγήσει άλλη φορά τόσο επιθετικά. Στον δρόμο λίγη ορατότητα να μην έχει, κάποιο παρακαρισμένο να υπάρχει στην άκρη, λίγο ο δρόμος να μην είναι καλός, ο κίνδυνος αυξάνει κατά πάρα πολύ. Επίσης σε περίπτωση που βγεις από δημόσιο δρόμο, το πιθανότερο είναι να πάθεις ζημιά (ο χειρότερος κίνδυνος). Στην πίστα, απεναντίας, βλέπεις ένα απέραντο γκαζόν... Δεν σε νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ! Twisted evil Twisted evil Twisted evil Χώρια που το τεράστιο πλάτος της σου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
kazanovas - Σαβ 13 Νοέ 2004, 20:12:09
ultra-one έγραψε:
Δημήτριος έγραψε:
Τελικά όμως το αμάξι δεν είναι τόσο υπερστροφικό όσο νόμιζα... Σε αρκετές περιπτώσεις μου πετούσε μούτρα.

Συγκεκριμένα ΜΕ το ESP το αυτοκίνητο ήταν ουδέτερο προς ελαφρά υποστροφικό και ΧΩΡΙΣ το ESP ουδέτερο προς ελαφρά υπερστροφικό (και γυρίζει μάλλον γλυκά και προοδευτικά).

esp?ποιο esp?
ultra-one - Σαβ 13 Νοέ 2004, 21:25:49
kazanovas έγραψε:

esp?ποιο esp?

Εγώ έχω και ESP (αντισπίν, έλεγχος ευστάθιας κλπ) το οποίο απενεργοποιείται τελείως αν το θες Laughing

Είναι έξτρα σε όλα τα καινούρια 206 μετά το Facelift.
HYPER_Piccolo - Σαβ 13 Νοέ 2004, 23:51:12
Θέμα δημοσίευσης:
ναι το ειχε αυτο και το IBIZA του αδερφου μου ! πολυ καλη δουελεια... ειδηκα στις εκινησεις... αχ... καταραμενη βιασηνη... αν ειχα ακομα ενα μηνα μπροστα μου θα ειχα παρει το pug μου ποιο περηποημενο...
Δημήτριος - Κυρ 14 Νοέ 2004, 04:36:14
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
αχ... καταραμενη βιασηνη... αν ειχα ακομα ενα μηνα μπροστα μου θα ειχα παρει το pug μου ποιο περηποημενο...

Δες το από την θετική του πλευρά...

Όσο λιγότερα ηλεκτρονικά, τόσο μικρότερη πιθανότητα να συμβεί κάποιο σφάλμα κατά την λειτουργία τους! Wink Wink
HYPER_Piccolo - Κυρ 14 Νοέ 2004, 09:17:50
Θέμα δημοσίευσης:
υσχυει αυτο... αλλα οσο περισοτερα ηλεκτρονικα και περισοτερες ανεσεις Wink
δεν πειραζει.. τουλαχιστον αυτα που μπορουμε να τα αλαξουμε και μετα την αγορα θα τα αλαξουμε Very happy
Ghost Dog - Δευ 15 Νοέ 2004, 21:53:11
Θέμα δημοσίευσης:
Το εχω βαλει και εγω 2-3 φορες στην πιστα (των Μεγαρων ομως..! Wink )
Πριν το τουρμπισμα εκανε χρονους που θα ξηλευαν πολλλλλααααα 1600αρια αυτοκινητα Exclamation
Για οσους εχουν ασχοληθει, ο χρονος ηταν 1:23 και υπηρχαν μαρτυρες (και) απο το PSclub Wink Very happy
Αλλη αισθηση η οδηγηση σε πιστα, γα**ς ομως το αμαξακι... Mad
Δημήτριος - Τρι 16 Νοέ 2004, 01:42:09
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Αλλη αισθηση η οδηγηση σε πιστα, γα**ς ομως το αμαξακι... Mad

Καλά αυτό είναι σχετικό... Κάποια εξαρτήματα πάνω στο αμάξι (κυρίως αναλώσιμα) καταπονούνται περισσότερο από το κανονικό.
Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποφύγεις άσκοπες κακομεταχειρήσεις, καθώς και να ελαττώσεις το ζόρισμα.
Εν ανάγκη μην κάνεις και τον απόλυτο χρόνο!!! Very happy Wink
HYPER_Piccolo - Τρι 16 Νοέ 2004, 15:51:16
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
Πριν το τουρμπισμα

μεσα στην πισα το τουμπαρες η εξω ?
crusader - Τρι 16 Νοέ 2004, 15:56:44
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:
Ghost Dog έγραψε:
Πριν το τουρμπισμα

μεσα στην πισα το τουμπαρες η εξω ?

τούρμπισμα έγραψε Γιάννη, όχι τουμπάρισμα Smile
Ghost Dog - Τρι 16 Νοέ 2004, 18:07:29
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
τούρμπισμα έγραψε Γιάννη, όχι τουμπάρισμα Smile

Wink
HYPER_Piccolo - Τρι 16 Νοέ 2004, 21:29:08
Θέμα δημοσίευσης:
Embarassed αχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχχαχααχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχχαχααχχαχααχαχαχαχ Embarassed
Splat Splat Splat
Thumb right οκ παιδια... αυριο σε οφθαλμιατρο....
ultra-one - Τετ 17 Νοέ 2004, 23:34:09
Θέμα δημοσίευσης:
HYPER_Piccolo έγραψε:

Thumb right οκ παιδια... αυριο σε οφθαλμιατρο....

Πάντως να ξέρετε ότι ο MEMSOUND είναι οπτικός!
HYPER_Piccolo - Πεμ 18 Νοέ 2004, 02:08:34
Θέμα δημοσίευσης:
ναι και εκτος απο οπτικος ειναι και πολυ καλο παλικαρι... καθεται και με βοηθαει (ο θεος να τον εχει καλα) να βαλω μονος μου το ηχοσυστημα Smile
MEMsound - Πεμ 18 Νοέ 2004, 08:53:57
Θέμα δημοσίευσης:
κυριοι η Pioneer πριν μερικα χρονια ειχε την εξης ατακα στην διαφυμιση της....!
sound, vision, soul......... Wink Wink Wink
HYPER_Piccolo - Πεμ 18 Νοέ 2004, 12:49:24
Θέμα δημοσίευσης:
ε ναι εκει καπου στο vision υστερω λιγο Razz
FRAPEOLE - Τρι 07 Δεκ 2004, 01:34:39
Θέμα δημοσίευσης:
Το Σαββατο ειχα την τυχη να βρισκομαι με το 106sportclub στην πιστα των Σερρων και το 206 μου γυρισε 1.42.046 με νορμαλ λαστιχα σε ενα πραγματικα εκπληκτικο event.
Steve - Τρι 07 Δεκ 2004, 02:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ FRAPEOLE που βρίσκεσαι? Αν είσαι στα βόρεια, πες το να ξέρουμε να σε ενημερώνουμε για συναντήσεις μας Cool
mourgos7 - Πεμ 09 Δεκ 2004, 15:24:09
Θέμα δημοσίευσης: Track day στην πίστα των Σερρών?
paidia yparxei periptwsh na organwsoume pote kanena track day?eimai foithths stis serres kai edw h pista einai gamath.h timh gia enoikiash einai poly f8hnh.edw kai poso kairo 8elw na mazeytoume gia na kanonisoume tpt alla h apostash apo notia einai megalh.h pista omws einai foverh...
Steve - Πεμ 09 Δεκ 2004, 16:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Σάκη, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα Cool

Κάτσε να μπει το νέο έτος, να μαζευτούμε από τις γιορτές και μετά θα γίνουνε Track Days που θα ζηλεύουνε τα άλλα club Very happy

Απλά λοιπόν, άραξε στο κάθισμα σου και περίμενε Wink
sps - Δευ 13 Δεκ 2004, 22:07:33
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:
Το Σαββατο ειχα την τυχη να βρισκομαι με το 106sportclub στην πιστα των Σερρων και το 206 μου γυρισε 1.42.046 με νορμαλ λαστιχα σε ενα πραγματικα εκπληκτικο event.

Πολυ καλος χρονος αν αναλογιστουμε οτι το Civic type R γυρναει στο 1.39.35 και το RC στο 1.39.9

Aληθεια, τα ραλλακια σε τι χρονους γυρνουσαν?
FRAPEOLE - Παρ 17 Δεκ 2004, 21:11:31
Θέμα δημοσίευσης:
Tα 106 γυρνουσαν απο 1.37 μεχρι 1.49 με εξαιρεση τον πρωτο ο οποιος γυρισε 1.34

Οι περισσοτεροι ειχαν σλικ και την επομενη φορα θα πρεπει να ειμαι πιο ετοιμος γιατι με τελειωμενα AVON δρομου δουλεια δεν γινεται.

Να σημειωσω οτι ηταν 35 ραλυ... Shocked

Πραγματικα ηταν υπεροχα..

Ειμαι απο Θεσσαλονικη και αμα οι συναντησεις εχουν να κανουν με οδηγηση,καρτ ή κατι τετοιο ειμαι μεσα αλλα αμα ειναι για μασες κτλ. δεν πολυ γουσταρω.. Smile
Steve - Σαβ 18 Δεκ 2004, 01:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:
αλλα αμα ειναι για μασες κτλ. δεν πολυ γουσταρω.. Smile

Άρα δεν σε ενδιαφέρει η παρέα... Rolling eyes
-=N4X=- - Τρι 21 Δεκ 2004, 18:19:36
Θέμα δημοσίευσης:
ΧΑΧΑ...εσυ ησουν ρε?
Και μου ελεγαν 2 φιλοι μου απο το 106 club για ενα μαυρο 206...για πες λιγο τι εχεις στο αμαξι σου....η εδω η με πμ γιατι με ενδιαφερει...
ΚΑΙ....αλλο η μασα κ αλλο η τρελα....κ συμφωνω με τον Γερασιμο σε αυτο.
FRAPEOLE - Τετ 22 Δεκ 2004, 21:04:19
Θέμα δημοσίευσης:
Στο 206 εχω εξαγωγη,καταλυτη απο ραλι. 50αρα σωληνα και μια χοανη της ΒΜC μεσα στο φιλτροκουτι.

Ελατηρια ΗR,αμορτισερ record sp και ραβδους- αντιστρεπτικη 21 και 20 αντιστοιχα.

Στην πιστα το στησιμο ειναι πιο βασικο απο την ιπποδυναμη..
-=N4X=- - Τετ 22 Δεκ 2004, 21:47:32
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βρε το λογικο ειναι αυτο απλα απο περιεργεια...
Οταν λες φ50 στην σωληνα εξωτερικο ετσι?...φ48 εσωτερικο δλδ.
Λιγο μεγαλη δεν ειναι η διατομη που διαλεξες?....επειδη το ειχα πσαξει το θεμα κ ειχα παρει σε πολλους εξατμισαδες αλλα κ μιλησα κ με τον presidente (sic) το φ45 ακουγεται πιο λογικο....οχι οτι εχει την τεραστια διαφορα αλλα κουβεντα να κανουμε...
Αληθεια ρε παιδια την ξανακανω την ερωτηση αν κ ασχετη....το τελικο κανει διαφορα??γιατι ακομα νομιζω οτι τζαμπα πηγε ο υπεροχος ηχος που ειχα για τα και καλα περι συμπιεσης του gr.n που μου ειπαν οτι χρειαζομαι στο τελος...
Παντως Γερασιμε εδειξες στα ξαδερφια οτι κ τα δικα μας στριβουν!!! Wink
sps - Παρ 24 Δεκ 2004, 09:13:25
Θέμα δημοσίευσης:
Προφανως ο Γερασιμος εβαλε Φ50, λογω της εξαγωγης και του καταλυτη απο ραλλυ που εχουν αυτη τη διαμετρο.
Δεν ειναι υπερβολικη η διαμετρος αν σκεφτουμε οτι πανω κατω εχει την εξαγωγη του ραλλυ και ιπποδυναμη περι τα 120 ps.

Γερασιμε πισω αντιστρεπτικη εβαλες απο 2.0?
Σκεφτομαι να την τοποθετησω και εγω.
Η αναρτηση σου εδειξε σημαδια κοπωσης στην πιστα και αν ναι μετα απο ποσους γυρους?
FRAPEOLE - Κυρ 02 Ιαν 2005, 14:44:50
Θέμα δημοσίευσης:
Kαλη χρονια σε ολους.
Sorry για την καθυστερημενη απαντηση.

Η αναρτηση δεν εδειξε κανενα σημαδι κοπωσης αλλα τα αμορτισερ ηταν ολοκαινουργια ουτε 1ας βδομαδας..

Πισω εχω αντιστρεπτικη απο 2λιτρο και βαλτην, θα κανει δουλεια.

Ο σωληνας οντως θα ηταν καλυτερο να ηταν 48αρης αλλα αν δυναμωσεις κι αλλο το αυτοκινητο θα ειναι τζαμι οποτε θα εμπαινα σε διπλα εξοδα.
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 17 Μάρ 2005, 15:26:43
Θέμα δημοσίευσης: Πάμε Σέρρες!!!
25 Μαρτιου θα μαζευτουμε για Σερρες πιστα.Θα ειναι πολλα παιδια απο το 106sportclub οπως και απο RENAULT CLUB και EVO CLUB.Η διοργανωση ειναι off the record σε σχεση με τα κλαμπ που αναφερα.Απλα οσοι θελετε μπορειτε να ρθειτε να μαθετε το αυτοκινητο σας με ασφαλεια.
Lef205 - Πεμ 17 Μάρ 2005, 21:47:21
Θέμα δημοσίευσης:
Λες μηπως ανεβω? Armed
f1pilot - Πεμ 17 Μάρ 2005, 23:26:44
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικά θα πάμε σαν μια παρέα φίλων που αγαπάει την πίστα να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Πολλά παιδιά θα μπουν για πρωτη ή δευτερη φορά στην πίστα, επομένως δεν τίθεται θέμα για κάποιον που δεν έχει ξαναέρθει και θέλει να μπει να σκέφτεται ότι οι άλλοι θα είναι γνώστες κτλ. Πάμε για να περάσουμε όμορφα!
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 17 Μάρ 2005, 23:33:07
Θέμα δημοσίευσης:
f1pilot έγραψε:
Βασικά θα πάμε σαν μια παρέα φίλων που αγαπάει την πίστα να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Πολλά παιδιά θα μπουν για πρωτη ή δευτερη φορά στην πίστα, επομένως δεν τίθεται θέμα για κάποιον που δεν έχει ξαναέρθει και θέλει να μπει να σκέφτεται ότι οι άλλοι θα είναι γνώστες κτλ. Πάμε για να περάσουμε όμορφα!

Οπως ακριβως τα λεει ο φιλος μου ο Παναγιωτης.Παμε να κανουμε μια εκδρομη. Wink
MEMsound - Παρ 18 Μάρ 2005, 02:15:01
Θέμα δημοσίευσης:
Χμμμμμμμμ
Για να δω την ατζέντα μου....
.
.
.
.
Λοιπόν 25/03.
Χμμμμ
Ελέυθερη!
Πάρα πολύ πιθανό να ανέβω!
Όχι για να τρέξω (λόγω δανεικού αυτοκινήτου) αλλά για τον χαβαλέ και για να γνωρήσω και μερικούς βόρειους.
Lef205 ψήνεσαι???
Lef205 - Παρ 18 Μάρ 2005, 02:31:17
Θέμα δημοσίευσης:
Αν πουμε οτι αναχωρουμε πεμπτη απογευμα φτανουμε βραδυ.διανυκτερευουμε Σερρες, Παρασκευη μαθαινουμε την πιστα απ'εξω και Παρασκευη βραδυ αναχωρουμε.ΜΕΣΑ!με μια επιφυλαξη μονο.Βεβαια για γινει αυτο πρεπει να βρω ζαντες να ζανταρω τα σλικακια γιατι τα continental σκοπευω να τα κρατησω καιρο ακομη!Ποσο ειναι το κοστος της πιστας?Λες μηπως το ανεβασουμε με το τρενο μηπως γλιτωσουμε τις ωρες οδηγησης?
MEMsound - Παρ 18 Μάρ 2005, 03:36:52
Θέμα δημοσίευσης:
Να σου πω την αλήθεια για διανυκτερευση εκεί το βλέπω λίγο χλωμό γιατί θα πρέπει να λείπω και Πέμπτη απόγευμα από το κατάστημα.
Θα το κανονίσουμε από κοντα μέσα στο Σ/Κ και βλέπουμε.
Αν βρεθεί λύση δεν υπάρχει λογος να μην πάμε.! Wink
f1pilot - Παρ 18 Μάρ 2005, 10:21:59
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια το κόστος της πίστας είναι 50Ε το δίωρο και 70Ε ολοήμερη χρήση. Επειδη συνήθως τρέχουν και μηχανές τρέχουμε ανα μισάωρα επομένως θα έχετε την πίστα για 4 ώρες στη διάθεση σας με 50Ε. Καλή λύση θα ήταν να φύγετε την πέμπτη το βράδυ στις 12 με το τρένο (αν έχει θέσεις) και να φτάσετε Θεσσαλονίκη γύρω στις 6:30 το πρωι ξεκούραστοι και έτοιμη για δράση. Το κόστος νομίζω ήταν γύρω στα 70Ε (αν σκεφτείτε ότι θέλετε 1 ρεζερβουαρ, διόδια, καφέδες, σάντουιτς, κούραση κτλ νομίζω ότι συμφέρει). Απο το σταθμό θα είστε στην πίστα σε 1 ώρα.
DrJekyll - Παρ 18 Μάρ 2005, 13:44:40
Θέμα δημοσίευσης: ...
Καλησπέρα Pezumbes μου!
Εγω είμαι μέσα για τις 25!
Δηλαδή για να καταλάβω... Shocked Άμα τρέχει κάποιος στην πίστα, υπάρχει περίπτωση να τρέχει και κάποιος άλλος????

Απλά πείτε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση για να είμαι εκεί!
ΝΙΚΟΣ - Παρ 18 Μάρ 2005, 16:34:23
Θέμα δημοσίευσης: Re: ...
307Lucifer έγραψε:
Καλησπέρα Pezumbes μου!
Εγω είμαι μέσα για τις 25!
Δηλαδή για να καταλάβω... Shocked Άμα τρέχει κάποιος στην πίστα, υπάρχει περίπτωση να τρέχει και κάποιος άλλος????

Απλά πείτε περίπου τι ώρα θα γίνει η συνάντηση για να είμαι εκεί!

Ανα μιση ωρα μπαινουν οσα αυτοκινητα δηλωσουν και ανα μιση ωρα μπαινουν οι μηχανες αν υπαρχουν και μηχανες.Ποτε δεν μπαινουν μηχανες και αμαξια μαζι.Οποιος δηλωση μπαινει μαζι με αλλους.Αν θες μπαινεις το επομενο μησαωρο.Δεν ειναι αναγκη να μπαινεις συνεχεια.Οποτε θες εσυ μπαινεις.Ολα ειναι οργανωμενα απο την πιστα οι οποιοι μιλανε στα μικροφωνα της πιστας οποτε μην μασας τιποτα.
mourgos7 - Δευ 28 Μάρ 2005, 11:51:53
Θέμα δημοσίευσης: hi
gam":@to re.spoudazw serres kai toso kai ro 8elw na kanonistei kana track day kai twra pou egine to ema8a arga...!!
telika ege h oxi .kai an nai peite entypwseis!!
zafeirop - Τετ 25 Ιαν 2006, 03:44:32
Θέμα δημοσίευσης: Πίστα Σερρών
Χαίρετε!

Για να μπεις στη πίστα στις Σέρρες με το του του πόσο πρέπει να πληρώσεις;
Είναι με την ώρα; Θα είμαι μόνος στη πίστα;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
Θέλει ας πούμε το αδερφάκι μου να μάθει να σοφάρει.

Υπάρχουν παρόμοιες λύσεις πιο κοντά στη Θεσσαλονίκη;

Rolling eyes
Ευχαριστώ
tsosmoulis - Τετ 25 Ιαν 2006, 03:57:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν κανω λαθος οι τιμες ειναι 50 ευρω για ολη την ημερα (+κανα 20αρι για ασφαλιση). και παιζουν και τιμες για μιση μερα κτλ κτλ.

για να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω να ειναι το καταλληλο μερος να μαθει το αδερφακι σου να οδηγαει εκει...ισως να ειναι και επικινδυνο, ασε που δεν νομιζω να του επιτραπει. Σιγουρα θα απαντησει και καποιον πιο εμπειρος απο πιστες αλλα δεν νομιζω να εχει και αλλη αποψη...

ΥΓ δες και εδω http://www.serrescircuit.gr/
tsosmoulis - Τετ 01 Φεβ 2006, 21:39:15
Θέμα δημοσίευσης:
ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩ!!!!

εκανα ενα ΜΕΓΑ λαθος....μπηκα στο 106sportclub και το εκανα το λαθος που να μην το εκανα...
κατεβασα ενα απο τα βιντεακια που εχουν εκει τα παιδια και περα απο τις αναβασεις, που βγαζω καπελο ευγε, ειχε ενα 11λεπτο βιντεακι απο ραλλακια μεσα στην πιστα των Σερρων...και το πιο ηγετικο στο τελος εχει περιπου 1:45 με καμερα απο μεσα...οδηγος καποιος μανος ο οποιος κατεχει ο ανθρωπος...ΕΥΓΕ αυτο εχω να πω. ΔΕΙΤΕ το.ανυπομονω να ερθει η ωρα να χτυπησω το ραλλακι μου.
ως τοτε (για να δω πως θα το φερω τωρα...)
χμ χμ χμ
Κυριε...Γκαλφα χμ χμ χμ Κυριε glf!!!
οταν πατε καμμια φορα σερρες...ριξτε κανα συρμα να ερθουμε να σας καμαρωσουμε (ισως και σαν συνοδηγοι)
180 στη Κ13 ειναι καλα????θελω κι εγωωωωωω!!!!
glf - Παρ 03 Φεβ 2006, 12:13:11
Θέμα δημοσίευσης:
..πρόσεχε μόνο μην κολλήσεις το μικρόβιο.. και γω από ραλλάκιας, πάω να γίνω πιστάκιας !

λέμε να πάμε μια παρέα γενικώς από 4TF - 106 - TDS κτλ Β. Ελλάδος, το Σάββατο ή την Κυριακή 11 - 12 Φεβ..

αναμείνατε Smile
tsosmoulis - Παρ 03 Φεβ 2006, 13:31:10
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω 11 φλεβαρη θα ειμαι ελλαδα οποτε αν πατε στις 12 μαλλον(ΣΤΑΝΤΑΡ) θα σας ερθω...
αχ αυτο το ραλλακι...
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες