PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Αθηναικές Ορεινές Διαδρομές...

Baphomet - Τετ 05 Μάϊ 2004, 18:24:29
Θέμα δημοσίευσης: Αθηναικές Ορεινές Διαδρομές...
Η διαδρομη στον διόνυσο ειναι πραγματικά καταπληκτικη... πριν λίγες μέρες με τον Φίλιππο (phyborg) και τον Χρηστο (Kovac) καναμε την διαδρομη γυρω στα μεσανυχτα... ανεβηκαμε απο κηφισιας στην διονυσου και βουρ στις στροφες...στοφη προς πεντελη και βγηκαμε στην λεωφορο πεντελης και πισω σπιτια μας. Προσωπικα εμεινα ενθουσιασμένος... και για μένα τέρμα τα λιμανακια,οι κοντρες εκει, τα στρουμφ κτλ...πλεον μονο διονυσο...πραγματικη εμπειρια.
Ειδικα η διαδρομη μετα προς πεντελη (καταβαση) εχει καινουρια ασφαλτο και ο δρομος ειναι πολυ φαρδυς και ειναι τελεια...
Εχει αναφερθει κι αλλες φορες εδω απο το φορουμ η διαδρομη αλλα δεν υπηρχε θεμα και ειπα να το ανοιξω...
Μάλιστα την παρασκευη το βραδυ σχεδιαζουμε ξανα μια εξορμηση προς τα εκει οπότε όσοι πιστοι προσέρθετε...! (και μετα ποτο στον VIP Laughing Laughing Laughing Laughing )
PHSYBORG - Τετ 05 Μάϊ 2004, 18:26:10
Θέμα δημοσίευσης:
Oxι στον VIP γιατι δεν εχει καλες πλατειες εκει ! Wink
Alex - Τετ 05 Μάϊ 2004, 23:18:14
Θέμα δημοσίευσης:
Βασικα εχω να περασω απο Διονυσο κατι χρονια. Παντως το Πεντελη-Αγ. Πετρο το χω λιωσει.

Απλα να προσεχετε τις αλεπουδες γιατι ειτε πεταγονται μπροστα σας ακουγοντας τα αυτοκινητα, ειτε τις βρισκεις σε μορφη "σπλατ" στη μεση του δρομου.
PHSYBORG - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 08:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Βασικα εχω να περασω απο Διονυσο κατι χρονια. Παντως το Πεντελη-Αγ. Πετρο το χω λιωσει.

Απλα να προσεχετε τις αλεπουδες γιατι ειτε πεταγονται μπροστα σας ακουγοντας τα αυτοκινητα, ειτε τις βρισκεις σε μορφη "σπλατ" στη μεση του δρομου.

Μαα....εμεις ...δεν κανουμε θορυβο ! χεχεχεχεχεε... Wink Wink Wink Laughing
Ronin - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για τη διαδρομή στο Διόνυσο... Exclamation Exclamation

Ποτε είπατε θα ξαναπάτε Question Question Παρασκευή Question ..Χμμμμμμ......
konstantinos - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 09:09:14
Θέμα δημοσίευσης:
ένα είδον...
Tomcat - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 10:25:27
Θέμα δημοσίευσης: Re: Διαδρομή Διονύσου...
πΕτΡοS έγραψε:
Η διαδρομη στον διόνυσο ειναι πραγματικά καταπληκτικη... πριν λίγες μέρες με τον Φίλιππο (phyborg) και τον Χρηστο (Kovac) καναμε την διαδρομη γυρω στα μεσανυχτα... ανεβηκαμε απο κηφισιας στην διονυσου και βουρ στις στροφες...στοφη προς πεντελη και βγηκαμε στην λεωφορο πεντελης και πισω σπιτια μας. Προσωπικα εμεινα ενθουσιασμένος... και για μένα τέρμα τα λιμανακια,οι κοντρες εκει, τα στρουμφ κτλ...πλεον μονο διονυσο...πραγματικη εμπειρια.
Ειδικα η διαδρομη μετα προς πεντελη (καταβαση) εχει καινουρια ασφαλτο και ο δρομος ειναι πολυ φαρδυς και ειναι τελεια...
Εχει αναφερθει κι αλλες φορες εδω απο το φορουμ η διαδρομη αλλα δεν υπηρχε θεμα και ειπα να το ανοιξω...
Μάλιστα την παρασκευη το βραδυ σχεδιαζουμε ξανα μια εξορμηση προς τα εκει οπότε όσοι πιστοι προσέρθετε...! (και μετα ποτο στον VIP Laughing Laughing Laughing Laughing )

Πετραν θυμάσαι τι σου είχα πεί στην Ριτσώνα για τον δίονυσο??? Ελπίζω τώρα να κατάλαβες τι εννοούσα!!! Very happy Very happy
Baphomet - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 12:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
κατάλαβα και μάλιστα απο την καλη...η πρόταση ισχύει...παρασκευη γυρω στα μεσανυχτα θα ανηφορησουμε...ετσι για να εχουμε και οπτικοακουστικο υλικο στην συγκεντρωση του σαββατου...
Daloup-man - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 13:38:07
Θέμα δημοσίευσης:
Μάγκες αυτά που θα πω δεν είναι ψωνίστηκα!!! Μια βόλτα μόνο θα σας πείσει!!!
Την διαδρομή Πεντέλη-Διόνυσο την έχω κάνει άπειρες φορές και το εννοώ!!!! Έχω εξοχικό-τώρα και κοπέλα-στη Νέα Μάκρη και το καλοκαίρι τύχαινε να κάνω την διαδρομή έως και 6 φορές την μέρα!!!
Τις στροφές τις ξέρω απέξω,ανακατοτά και ανάποδα!!!
Με τον πέζακα είχα καταπιεί και Punto Gt και ο τυπάς τρελλάθηκε!!!
Επίσης μαζί με τον κολλητό-γνωστό και ως κουμπάρο-έχουμε χαρτογραφίσει την διαδρομή ανέβα-κατέβα!!!!
Είναι η πρωσοπική μου διαδρομή!!!!
Ο καλύτερος χρόνος με τον πέζακα είναι 9'42'' κατέβα προς Μάκρη(Πεντέλη-Διόνυσος)!
Τώρα αναμένεται και με το καινούργιο μου εργαλείο!
Πιστεύω οτι το βράδυ δεν μπορεί να με περάσει κανείς!!!
Δεν είμαι ούτε ψώνιο ούτε βλήμα ούτε ο Senna!!!
Απλά όπως άλλοι ξέρουν Ριτσώνα για πχ,εμένα η διαδρομή αυτή είναι το δεύτερο-στην κυριολεξία-σπίτι μου!!!
Την Παρασκευή λοιπόν ετοιμαστείτε!!!

Αχ και να μου δίνανε το πεζάκι μου!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Μια βόλτα μόνο . . . μωράκι μου !!! Wink Wink Wink
MAG206cc1.6 - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 14:18:35
Θέμα δημοσίευσης: γεια
Κανονίζετε τίποτα για Διόνυσο?
Baphomet - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 14:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Μάγκες αυτά που θα πω δεν είναι ψωνίστηκα!!! Μια βόλτα μόνο θα σας πείσει!!!
Την διαδρομή Πεντέλη-Διόνυσο την έχω κάνει άπειρες φορές και το εννοώ!!!! Έχω εξοχικό-τώρα και κοπέλα-στη Νέα Μάκρη και το καλοκαίρι τύχαινε να κάνω την διαδρομή έως και 6 φορές την μέρα!!!
Τις στροφές τις ξέρω απέξω,ανακατοτά και ανάποδα!!!
Με τον πέζακα είχα καταπιεί και Punto Gt και ο τυπάς τρελλάθηκε!!!
Επίσης μαζί με τον κολλητό-γνωστό και ως κουμπάρο-έχουμε χαρτογραφίσει την διαδρομή ανέβα-κατέβα!!!!
Είναι η πρωσοπική μου διαδρομή!!!!
Ο καλύτερος χρόνος με τον πέζακα είναι 9'42'' κατέβα προς Μάκρη(Πεντέλη-Διόνυσος)!
Τώρα αναμένεται και με το καινούργιο μου εργαλείο!
Πιστεύω οτι το βράδυ δεν μπορεί να με περάσει κανείς!!!
Δεν είμαι ούτε ψώνιο ούτε βλήμα ούτε ο Senna!!!
Απλά όπως άλλοι ξέρουν Ριτσώνα για πχ,εμένα η διαδρομή αυτή είναι το δεύτερο-στην κυριολεξία-σπίτι μου!!!
Την Παρασκευή λοιπόν ετοιμαστείτε!!!

Αχ και να μου δίνανε το πεζάκι μου!!! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Μια βόλτα μόνο . . . μωράκι μου !!! Wink Wink Wink

κι ελεγα...δε θα ποσταρει ο ειδικος???
εισαι σωστος...φυσικα και σε πιστευουμε Αντρέα!!
σε περιμενουμε αυριο λοιπόν...να δουμε και τον ιαπωνα απο κοντα και εν δρασει..!! Wink Wink
Daloup-man - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 14:41:14
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

σε περιμενουμε αυριο λοιπόν...να δουμε και τον ιαπωνα απο κοντα και εν δρασει..!! Wink Wink

Εννοείται!!! Τι ώρα θα βρεθείτε και που?
Σήμερα θα τα πούμε στο Ribas ?
Έστειλα στον Φίλιππο πμ!
Baphomet - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 14:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Σήμερα θα τα πούμε στο Ribas ?
Έστειλα στον Φίλιππο πμ!

μπα...εγω το εκοψα το σπορ...με πειραζει στην τσέπη τις πεμπτες...
εχω και κατι γενεθλια να παω σημερα... Confused

για αυριο παρασκευη λέω να βρεθουμε κάπου στην κηφισίας...προς ερυθραία ισως? εχει κανα παρκινγκ εκει πουθενα? κατα τις 10.30?
kovac - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 15:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ πιστεύω να προλάβω...αλλά ίσως να μην έχω κάρο. Sad
ΝΙΚΟΣ - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 18:57:46
Θέμα δημοσίευσης:
Α ωραια...Μιας και δεν μπορω να ερθω εγω..θα πω κατι φιλαρακια μου να ερθουν που δουλευουν στην Τροχαια Laughing Δεν πιστευω να σας πειραζει τιποτα Question Laughing Laughing Laughing Laughing
George4 - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 20:23:27
Θέμα δημοσίευσης:
λοιπον αν κανονισετε στα σιγουρα για αυριο ενημερωστε για κανα οριστικο σημειο συναντησης και μπορει να σας γνωρισω νωριτερα απο το σαββατο, αν και εποιδη δεν σας ξερω σας φοβαμαι βραδυ και τι μαλιστα μεσανυχτα μπορει να μεταμορφωνεστε σε τιποτα Evil ή Twisted evil ή ακομα χειροτερα :alien:. χαχαχα
Baphomet - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 20:45:27
Θέμα δημοσίευσης:
George4 έγραψε:
λοιπον αν κανονισετε στα σιγουρα για αυριο ενημερωστε για κανα οριστικο σημειο συναντησης και μπορει να σας γνωρισω νωριτερα απο το σαββατο, αν και εποιδη δεν σας ξερω σας φοβαμαι βραδυ και τι μαλιστα μεσανυχτα μπορει να μεταμορφωνεστε σε τιποτα Evil ή Twisted evil ή ακομα χειροτερα :alien:. χαχαχα

στανταρ θα παμε...τωρα ωρα και μερος...δε ξερω...αυριο θα πουμε... Wink
Vaggelis - Πεμ 06 Μάϊ 2004, 22:12:52
Θέμα δημοσίευσης:
Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους το ξεχνάνε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν αποτελούν επίσημη διοργάνωση του 206club....
Παρακαλώ, να μην το ξεχνάτε αυτό.....
Ακόμα, παρακαλώ, στο topic να αναφέρεται εντυπώσεις από την συγκεκριμένη διαδρομή και όχι προτάσεις για οργάνωση συνάντησης......

------------------------------
Εκ της MOD Team
ΝΙΚΟΣ - Παρ 07 Μάϊ 2004, 01:27:54
Θέμα δημοσίευσης:
Οτι πεις εσυ αφεντικο έγραψε:
Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όσους το ξεχνάνε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις δεν αποτελούν επίσημη διοργάνωση του 206club....
Ακόμα, παρακαλώ, στο topic να αναφέρεται εντυπώσεις από την συγκεκριμένη διαδρομή και όχι προτάσεις για οργάνωση συνάντησης......

Εκ της MOD Team

Οκ Wink
kovac - Παρ 07 Μάϊ 2004, 02:22:42
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:

Εκ της MOD Team

Πιστεύω πως όλοι το γνωρίζουμε αυτό, γι' αυτό άλλωστε και το τόπικ ανοίχτηκε στο "ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ" και όχι στο "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ" (και η οποία αφορά το Σύλλογο). Wink
Πάντως καλά έκανες και το υπενθύμισες. Very happy Wink

Εγώ τώρα, απλά να πω πως υπάρχουν και τα pm, και πιο συγκεκριμένα το pm του Πέτρου, για να σας πει για...τις εντυπώσεις (φυσικά) Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes από τη διαδρομή. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ghost Dog - Παρ 07 Μάϊ 2004, 13:37:41
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:

Η χθεσινη βολτα με τη φορμουλα Shocked ,ε.... τον ιαπωνα ηθελα να πω Wink δεν μου εφτασε! (τι ηχο εκανε το ατιμο!!! Twisted evil ) Αν πατε με τον κουμπαρο και θες παρε κανα τηλ να κανονισουμε...!
PHSYBORG - Παρ 07 Μάϊ 2004, 14:07:02
Θέμα δημοσίευσης:
Περικαλω οι αμεσα ενδιαφερομενοι να δηλωσουν αν θα ερθουν σιγουρα κ να βγει project για meeting point , ωρα αναχωρησης κ ωρα αφιξης ! Wink

ΥΓ : τα μελοι της ΒΤΤ να επικοινωνσουν αμεσα τηλεφωνικος γιατι θα ειμαι εκτος
Ydwr - Παρ 07 Μάϊ 2004, 15:15:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αχ βρε αλητες τι μου κανετε....
Γιατι με διαολιζετε?

Εχω καιρο να την τρεξω την "ειδικη". Γιατι περι ειδικης προκειται η συγκεκριμενη διαδρομη. Και ναι την θεωρουσα και εγω καποτε σπιτι μου... Τοτε επι εποχης ΑΧ που με αλλους 2 μεσα κατορθωσα να κανω την αναβαση (φαναρια Νεας Μακρης- Πλατεια Πεντελης) 12 λεπτακια... Πριν 7 χρονακια, που ο δρομος ηταν αλλιως, πιο στενος και με τον ασφαλτοταπητα χειροτερο...

Αλλα τοτε ειχε και αλλα... Ειχε ενα πρασινο να ξεφευγει το ματι σου, μια ευωδια που σε εκανε αυτοματα να χαμογελας διχως λογο.. Οσο αγαπησα αυτη την διαδρομη αλλο τοσο την σιχαθηκα οταν καηκε... Μαυρο και γρι παντου. Ενα ολοκληρο καλοκαιρι δεν περασα απο εκει. Επερνα την Μαραθωνος και ας εκανα 1 - 1μιση ωρα παραπανω...

Anyway, απο Διονυσο εως Αγιο Πετρο δεν ξερω τιποτα!!!! Τελευταια φορα που πηγα θυμαμαι κατι κλειστες τυφλες στροφες με 2α και να μουριαζω σε καθε πατημα του γκαζιου. Απο εκει και κατω ομως κατι γινεται. Twisted evil

Οσο για αναβαση.... εκει γινονται ακομα περισσοτερα Evil
Τωρα αν πιουμε και κανα τηλιο (το τσαι δεν μ'αρεσει) δεν θα πεθανουμε κιολας.

Και για να τελειωνω. Τα προβληματα που ισως βρεθουν στο δρομο ειναι τα αυτοκινητα αφου Παρασκευιατικα και με τετοιο καιρο ολο και καποιος θα πηγαινει η θα ερχεται. Την περιπτωση της ομιχλης "κουρτινας" απο Αγ. Πετρο και πανω την αποκλειω λογω καιρου. Αλλα ποτε δεν ξερεις.

Αν τελικα κανονιστει, στειλτε pm για τα περαιτερω. Wink
PHSYBORG - Παρ 07 Μάϊ 2004, 18:34:45
Θέμα δημοσίευσης:
MEETING POINT :
Αλσος Βεικου ( στο τελευταιο παρκιν)

ΑRRIVAL TIME :
10:30

DEPARTURE TIME:
10:45

BE THERE !

there will be no pms !

this message will be destroyed tommorow ! hehehee
George4 - Παρ 07 Μάϊ 2004, 19:17:51
Θέμα δημοσίευσης:
για σημερα τπ βλεπω δυσκολο τελικα να ερθω, παντως αυριο θα ερθω σιγουρα εστω και μονος μου (αφου εχω μπλεξει με ολους τους τρελαμενους γαυρους που θα πανε γηπεδο- και ας ειμαι βαζελος). parola ayta mhpvw mporei καποιος na moy steilei se πμ το κινητο του για να συνενοηθω για σημερα αν ερθω τελικα?. γιατι για να σας προλαβω στο parking το βλεπω χλωμο.
Baphomet - Παρ 07 Μάϊ 2004, 23:58:51
Θέμα δημοσίευσης:
δυστυχως γιώργο δε το ειδα εγκαιρως το μυνημα σου για να σου στειλω το κινητο μου... τελικά ημασταν οι γνωστοι τρεις...(phsyborg,kovac, moi). Ψιλοβαριόμασταν αλλά είπαμε να την κάνουμε την βόλτα... πηγαμε απο θησεως-διονυσο κι οχι απο πεντελης όπως με παρότρυνε ο "ειδικός"... από διόνυσο μέχρι αγ. πέτρο δε το τρέξαμε καθολου καθως βρήκαμε 2-3 αμαξια μπροστά μας... Τελικά απο αγ.πετρο δε πηγαμε προς νέα μακρη γιατι βαριομασταν και γυρισαμε απο πάνω να πάμε προς πεντέλη... εκει δε βρηκαμε κινηση αλλα αντίπαλο τον δυνατο αέρα ο οποίος πραγματικά για μενα που πήγαινα μπροστά χωρις να ξέρω τον δρόμο ήταν θανατος σκέτος...ειδικα σε συνδυασμο με τα φαγωμένα μου ελαστικά!!! έβαλα ενα χρονόμετρο έτσι για την πλάκα απο τον αγ.πέτρο μέχρι...τον πολιτισμο! μας πήρε 6.15λεπτά να φτάσουμε στις ταβέρνες...οχι και τόσο καλα μάλλον, αλλα οκ... Wink
George4 - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 02:48:51
Θέμα δημοσίευσης:
δε πειραζει πετρο. εγω πηγα τελικα αλλα μαλλον ηταν ειδη αργα αν κρινω και απο την ωρα που εγραψες παραπανω αφου εγω εφτασα γυρω στις 12 με 12 και 10. βεβαια την γρηγορη βολτα μου την εκανα και εγω και την ευχαριστηθηκα παρα τον ανεμο που ανεφερες και εσυ. φαντασου οτι εγω εχω και σχαρες απανω οποτε καταλαβαινεις ποσο πιο ενοχλητικος ηταν. anyway εκτος απροοπτου θα σε γνωρισω αυριο, αρκει να σε βρω. για σενα ισως να ειναι πιο ευκολο να με εντοπισεις αφου δε πιστευω να υπαρχουν και πολλα γκρι 206 με σχαρες
Baphomet - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 08:34:32
Θέμα δημοσίευσης:
συγνωμη αλλα τι συνεβη στο ποστ μου...??? εγω αλλα εγραψα...!!! και ποιανου ειναι το σχόλιο?? Evil Evil
zzzleepy - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 08:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Τελευταία πολλά posts αλλοιώνονται ή σβήνονται εντελώς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον συγγραφέα. Είναι σωστό αυτό;
kovac - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:11:46
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
συγνωμη αλλα τι συνεβη στο ποστ μου...??? εγω αλλα εγραψα...!!! και ποιανου ειναι το σχόλιο?? Evil Evil

Αν κατάλαβα, κάποιος moderator ήθελε να παραθέσει το μύνημά σου, και αντί γι' αυτό θα πάτησε επεξεργασία!!! Wink

Η έμπνευση ήταν:
Κάποιος από τους 3 έπρεπε να μπει μπροστά, γιατί δε χωρούσαμε να πηγαίνουμε και οι 3 δίπλα δίπλα. Laughing Laughing Laughing Wink
Δεν μπήκε ο Φίλιππος μπροστά, γιατί θα τρόμαζε τον κόσμο Cool Cool Cool , αλλά ούτε κι εγώ γιατί τα παιδιά δε θα μπορούσαν να με φτάσουν. Shocked Shocked Shocked . Με λίγα λόγια έτυχε. Wink

Πάντως ρε Πετρή κρύβε λόγια, έτσι που τα λες θα νομίζουν πως πηγαίναμε και του σκοτωμού ή πως κάναμε ράλλυ στο δρόμο. Μια απλή βόλτα όπως όλος ο κόσμος κάναμε, απλά σε λίγα σημεία είχαμε λίγο γρηγορότερο ρυθμό. Wink
Baphomet - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:36:22
Θέμα δημοσίευσης:
καλά ότι και να εγινε ζητω να αποκατασταθει.

δεν ειπα εγω οτι καναμε ραλλυ. απλα ειπα οτι ο αερας σε συνδυασμο με τα λαστιχα μου ηταν ασχημος συνδυασμος για γρηγορα μπασιματα στις στροφες...
George4 - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:46:51
Θέμα δημοσίευσης:
μαλλον οτι εγινε εγινε απο λαθος, αμα ηταν καποιος αλλος ο λογος θα ενοχλουσε και το δικο μου post που μιλαει για γρηγορη βολτα αφου απο οτι διαβασα χτες το βραδυ που προλαβα το post του πετρου ¨ολοκληρο¨ δεν ελεγε και τιποτα παραπανω
George4 - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 10:52:18
Θέμα δημοσίευσης:
zzzleepy έγραψε:
Τελευταία πολλά posts αλλοιώνονται ή σβήνονται εντελώς χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση στον συγγραφέα. Είναι σωστό αυτό;

κατι τετοιο δεν δειχνει να ειναι σωστο, εκτος και αν τα post εχουν καποιον ηβριστικο χαρακτηρα ή θυγουν αμεσα καποιον δημοσια (πρωσοπο-εταιρια) οποτε και μπορει να δημιουργηθει καποιο προβλημα στο forum. βεβαια και παλυ μια ειδοποιηση στον συγγραφεα θα ηταν οτι πιο σωστο ετσι ωστε να μην ξανα επαναλαβει καποια παρομοια δημοσιευση
Alex - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:37:44
Θέμα δημοσίευσης:
kovac έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Αν κατάλαβα, κάποιος moderator ήθελε να παραθέσει το μύνημά σου, και αντί γι' αυτό θα πάτησε επεξεργασία!!! Wink

Ακριβως αυτο εγινε και την πατατα την εκανα εγω. Εκει που ειχα παλια το quote τωρα εχω το edit. Sorry, ευτυχως το ειχα στην οffline cache του explorer και το επανεφερα..

Δεν υπηρχε δολος παντως, ουτε σκοπιμοτητα...
PHSYBORG - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:43:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα ημασταν 3 καρα οπως ειπε κ ο Πετρος κ το πηγαμε κ σε ποιο χαλαρους ρυθμους απο την προηγουμενη φορα!
Παντως τα κονε μας τα καναμε εκει πανω....
με μια......σκυλιτσα που ηθελε αγκαλιες κ χαδια ! Wink

Ελπιζω να βγουν οι φωτο με τα ιν καρ πλανα ! Wink Wink
kovac - Σαβ 08 Μάϊ 2004, 11:48:59
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
kovac έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Ακριβως αυτο εγινε και την πατατα την εκανα εγω. Εκει που ειχα παλια το quote τωρα εχω το edit. Sorry, ευτυχως το ειχα στην οffline cache του explorer και το επανεφερα..

Δεν υπηρχε δολος παντως, ουτε σκοπιμοτητα...

Στην πυράαααααααα!!!!! Laughing Laughing Laughing Wink
Alex, έλα στη συνάντηση να σε δούμε και πάλι από κοντά. Wink
Daloup-man - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 22:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
δυστυχως γιώργο δε το ειδα εγκαιρως το μυνημα σου για να σου στειλω το κινητο μου... τελικά ημασταν οι γνωστοι τρεις...(phsyborg,kovac, moi). Ψιλοβαριόμασταν αλλά είπαμε να την κάνουμε την βόλτα... πηγαμε απο θησεως-διονυσο κι οχι απο πεντελης όπως με παρότρυνε ο "ειδικός"... από διόνυσο μέχρι αγ. πέτρο δε το τρέξαμε καθολου καθως βρήκαμε 2-3 αμαξια μπροστά μας... Τελικά απο αγ.πετρο δε πηγαμε προς νέα μακρη γιατι βαριομασταν και γυρισαμε απο πάνω να πάμε προς πεντέλη... εκει δε βρηκαμε κινηση αλλα αντίπαλο τον δυνατο αέρα ο οποίος πραγματικά για μενα που πήγαινα μπροστά χωρις να ξέρω τον δρόμο ήταν θανατος σκέτος...ειδικα σε συνδυασμο με τα φαγωμένα μου ελαστικά!!! έβαλα ενα χρονόμετρο έτσι για την πλάκα απο τον αγ.πέτρο μέχρι...τον πολιτισμο! μας πήρε 6.15λεπτά να φτάσουμε στις ταβέρνες...οχι και τόσο καλα μάλλον, αλλα οκ... Wink

Μπράβο σας ρε αλάνια!!!
Φυσάει εκεί αρκετές φορές λόγω του οτι δεν υπάρχουν σε κάποια σημεία δέντρα λόγω φωτιάς και ο δρόμος είναι ανοιχτός!

Έχω να πω πάντως κάτι:
Δεν είναι και ότι το καλύτερο το να μαζευτούμε 5-6 αμάξια και να κατέβουμε ή να ανέβουμε γιατί οι πιθανότητες για κάποιο ατύχημα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο επειδή το να κοντράρετε ο ένας με τον άλλο είναι αναπόφευκτο!
Anyway,να΄μαστε καλά και να προσέχουμε!

Παρεπιπτώντως κατέβηκα το Σάββατο μεσημεράκι και έχω να πώ οτι πάρα πολλοί ΑΣΧΕΤΟΙ κυκλοφορούν τώρα πια από αυτή τη διαδρομή οι οποίοι είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που τρέχουν!!!

By the way ρε συ Πέτρο,πόλυ λίγα λεπτά λες!
Δεν λέω οτι δεν το κάνατε αλλά εγώ με τον πεζακα μέρα-όχι βράδυ-έκανα 5'58"(ανέβα,από την κεφετέρεια στο χώρισμα Διονύσου-Πεντέλης μέχρι την τελευταία αριστερή στροφή της Πεντέλης-στη διασταύρωση εννοώ)!

Anyway,θα σου στείλω πμ για τη Παρασκευή που έρχεται!
Daloup-man - Κυρ 09 Μάϊ 2004, 22:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Η χθεσινη βολτα με τη φορμουλα Shocked ,ε.... τον ιαπωνα ηθελα να πω Wink δεν μου εφτασε! (τι ηχο εκανε το ατιμο!!! Twisted evil ) Αν πατε με τον κουμπαρο και θες παρε κανα τηλ να κανονισουμε...!

Αρούλη δεν πήγα την Παρασκευή αλλά σάββατο μεσημέρι με την αδερφή μου!
Την Παρασκεύη κανόνισε να πάμε Μάκρη για Σαβ/κο!
Α! Ηχογραφίσαμε τον Ιάπωνα και κάνει σαν μηχανή ο καυλ....ς Twisted evil Twisted evil Twisted evil !!!
Αναμένεται και videακι!
Wink Laughing Wink Laughing
Baphomet - Δευ 10 Μάϊ 2004, 00:26:06
Θέμα δημοσίευσης:
η χρονομέτρηση αντρέα έγινε ακριβώς απο την στροφή που ειναι η ταμπέλα (προς μελίσσια πεντελη) μέχρι το stop που συναντάμε καμμια 200αρια μετρα πριν τις ταβέρνες (πεντέλη). Εγινε με χρονόμετρο, οχι με το ρολόι και ήταν 6.15.45
ελπίζω να κατάλαβες την διαδρομη που μετρησαμε...
φυσικα δεν βρήκαμε κανενα αυτοκινητο μπροστά μας οποτε δε μας καθυστέρησε κατι. Wink
Tomcat - Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:27:36
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε συ πέτρο το αμάξι το έχεις 3-4 μήνες τώρα πότε πρόλαβες να φτάσεις στο σημείο "ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ" ....... + στρώσιμο!!!
Baphomet - Δευ 10 Μάϊ 2004, 08:32:44
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Ρε συ πέτρο το αμάξι το έχεις 3-4 μήνες τώρα πότε πρόλαβες να φτάσεις στο σημείο "ΦΑΓΩΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ" ....... + στρώσιμο!!!

δηλωνω ένοχος...φιλοθεη/ψυχικο-πλατειες. τα λεει όλα αυτο... Wink
Daloup-man - Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:24:45
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
η χρονομέτρηση αντρέα έγινε ακριβώς απο την στροφή που ειναι η ταμπέλα (προς μελίσσια πεντελη) μέχρι το stop που συναντάμε καμμια 200αρια μετρα πριν τις ταβέρνες (πεντέλη). Εγινε με χρονόμετρο, οχι με το ρολόι και ήταν 6.15.45
φυσικα δεν βρήκαμε κανενα αυτοκινητο μπροστά μας οποτε δε μας καθυστέρησε κατι. Wink

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!
Την ανάβαση της Πεντέλης λες!
Καλός ο χρόνος αν και χωρίς "εμπόδια"!!!
Να προσέχεις τις στροφές μετά την μεγάλη αλάνα! Ειδικά μια αριστερή αμέσως πριν από μια ευθεία και μια δεξιά που βλέπεις φάτσα το αστεροσκοπίο γιατί είναι διαρκείας και σε βγάζει άνετα στο αντίθετο!
Θα τα πούμε και από κοντά!
Baphomet - Δευ 10 Μάϊ 2004, 11:28:11
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
πΕτΡοS έγραψε:

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!
Να προσέχεις τις στροφές μετά την μεγάλη αλάνα! Ειδικά μια αριστερή αμέσως πριν από μια ευθεία και μια δεξιά που βλέπεις φάτσα το αστεροσκοπίο γιατί είναι διαρκείας και σε βγάζει άνετα στο αντίθετο!

ναι γ#%$#ε τα ηταν...πολυ ζορικη, την θυμαμαι...
αντε να τα πουμε αν ειναι ναι! Wink
Ghost Dog - Δευ 10 Μάϊ 2004, 14:16:18
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:
Αρούλη δεν πήγα την Παρασκευή αλλά σάββατο μεσημέρι με την αδερφή μου!

Και εγω βγηκα με τη γυναικα αφου ειδα οτι δεν εστειλες κανα μνμ και δεν πηρες τηλ...
Daloup-man έγραψε:
Την Παρασκεύη κανόνισε να πάμε Μάκρη για Σαβ/κο!
ΜΕΣΑ!!!!
Daloup-man έγραψε:
Α! Ηχογραφίσαμε τον Ιάπωνα και κάνει σαν μηχανή ο καυλ....ς Twisted evil Twisted evil Twisted evil !!!
Αναμένεται και videακι!
Wink Laughing Wink Laughing
Σου το ειπα απο την πρωτη στιγμη που τον ανοιξες, κανει σαν φορμουλα ο πο*στης...!!! Σκετη κ@#λα.... Twisted evil Twisted evil Twisted evil Wink
Ghost Dog - Δευ 10 Μάϊ 2004, 14:17:53
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:

δηλωνω ένοχος...φιλοθεη/ψυχικο-πλατειες. τα λεει όλα αυτο... Wink

Αααααααχ, τι μου θυμησες τωρα.... Embarassed Embarassed Sad Embarassed
Ydwr - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:13:54
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man έγραψε:

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!

Κατσε για να καταλαβω και εγω.
Μετα την αλανα γνωστη και ως μαμηστρωνας (κατα το περιστερωνας) εχουμε ελαφρα δεξια, ανοιχτη αριστερη σε ανεπαισθητη δεξια σε δεξια που κλεινει στα μισα ( Shocked προσοχη φευγουν αμαξια. κατι ξερω και εγω Embarassed Για αυτη λες?).Μετα μικρη ευθειουλα, αριστερη κλειστη, τσιτα τα γκαζια στην αρκετα μεγαλη ευθεια, δεξια και αριστερη ψιλοτυφλη που ομως κραταει, και μετα δεξια παρατεταμενη ( ή για αυτη?) σε αριστερη που στο τελειωμα της κλεινει.

Λοιπον Danloup-man πρεπει πιστευω να βρεθουμε και να κανουμε ενα road book για την διαδρομη. Laughing Twisted evil
Daloup-man - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:29:23
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Daloup-man έγραψε:

Ναι ρε συ κατάλαβα!!!

Κατσε για να καταλαβω και εγω.
Μετα την αλανα γνωστη και ως μαμηστρωνας (κατα το περιστερωνας) εχουμε ελαφρα δεξια, ανοιχτη αριστερη σε ανεπαισθητη δεξια σε δεξια που κλεινει στα μισα ( Shocked προσοχη φευγουν αμαξια. κατι ξερω και εγω Embarassed Για αυτη λες?).Μετα μικρη ευθειουλα, αριστερη κλειστη, τσιτα τα γκαζια στην αρκετα μεγαλη ευθεια,δεξια και αριστερη ψιλοτυφλη που ομως κραταει, και μετα δεξια παρατεταμενη ( ή για αυτη?) σε αριστερη που στο τελειωμα της κλεινει.

Για αυτή τη δεξιά-τρίτη συνεχόμενη στροφή-μετά την μεγάλη ευθεία λέω!
Στρίβεις και στρίβεις . . . και συνεχίζεις να στρίβεις !!!
Μετά σε βγάζει στην αριστερή που λες-έξω από μια ταβέρνα-και μετά είναι ο "τερματισμός"!!!
Daloup-man - Πεμ 13 Μάϊ 2004, 08:33:14
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:

Λοιπον Danloup-man πρεπει πιστευω να βρεθουμε και να κανουμε ενα road book για την διαδρομη. Laughing Twisted evil

Φίλε Ydrw την έχω χαρτοφραφίσει την διαδρομή με τον κολλητό αλλά ποτέ δεν λέω όχι !!!
Αν και πρέπει να μάθω το νέο μου αμάξι και μετά πανικός!!!
Έκανα κατέβα από Πεντέλη μέχρι Μάκρη 8'39",βέβαια 1.30 το βράδυ! Όλο το βουνό δικό μου!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil
Ydwr - Δευ 17 Μάϊ 2004, 22:42:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οντως η στροφουλα αυτη ειναι αρκετα ζορικη οπως την λες. Βασικα θελει φρενα αρκετα πριν μπεις και μετα τριτη και δωσε γκαζι. Οσες φορες και αν το εχω κανει δεν μου εχει πεταξει μουτρα ποτε. Ουτε καν με το AX που ειχα ποσο μαλλον με το 206. Wink Wink

Daloup-man έγραψε:
Έκανα κατέβα από Πεντέλη μέχρι Μάκρη 8'39",βέβαια 1.30 το βράδυ! Όλο το βουνό δικό μου!
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

ΠΟΣΟΟΟΟΟ???? Shocked Silly Silly Crazy

Τι ειναι αυτα τα πραγματα? Αναρχικε! Αλητη! Αντιχριστε!!!! Ξουουου! Ξουουου! Ξουουου (αχ κυρια Λουκα, το ηξερα οτι θα μου φανειται χρησιμη)
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια

Εγω ενα ταπεινο 16' απο την Διασταυρωση Μελισσιων-Αναπαυσεως (βενζινη)-Πεντελη (τι μου λειπει?)-Πλατεια Νεας Μακρης (τσιγαρα βρε). Και ολη η γυρα, 6 το απογευμα. Ελαφρια κινηση υπηρχε αλλα η αληθεια ειναι οτι καταβαση δεν του πινω το αιμα και αυτη ηταν η πτωτη φορα που το πατησα σχετικα.

Αναβαση σαφως και παμε καλυτερα ειτε με γραμμες ειτε με ελαφρα μετατοπιση των οπισθιων Exclamation Twisted evil

Τα θυμηθηκα και φτιαχτηκα...Ρε παιδια να κανονισουμε καμια βολτιτσα παλι.
Daloup-man - Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:50:17
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε Ydwr ούτε εγώ το πιέζω στο κατέβα-εεε καμιά φορά,έτσι για να βλέπω τους χρόνους μου!!!!-γιατί ανάβουν τα φρένα!
Τον πέζακα τον πίεζα γιατί δεν είχε γκάζι για την ανηφόρα!
Το civicάκι το χαίρομαι στην ανάβαση! Μεγάλη διαφορά! Έχει γκάζι παντού!
Βέβαια θέλει δεκαπλάσια προσοχή! Σε ένα σημείο που με τον πέζακα πήγαινα μέχρι 120 με τον Ιάπωνα ακούμπησα 160 και μετά φρέέέένα!!!
Την Παρασκευή κανονίζουμε βόλτα ρε σεις μάγκες(Φίλιππε,Πέτρο,Kovac,ο φαντασματόσκυλος Shocked Shocked Shocked ,Ydwr και όποιος άλλος)???
Wink Wink Wink
Daloup-man - Τρι 18 Μάϊ 2004, 15:54:24
Θέμα δημοσίευσης:
Μου'ρθε φλασιά!!!!
Ρε συ Ydwr τι χρώμα πέζακα έχεις???
Το καλοκαίρι ένας τύπος με 206 μπλέ μου κόλλησε στις τελευταίες στροφές(ήταν με άλλα δυο άτομα αν θυμάμαι καλά) αλλά δυστυχώς με έχασε!!!!
Με πέτυχε μετά στα φανάρια στη Νέα Πεντέλη(που στα δεξιά έχει κάτι σχολεία) και κοίταζε με έκπληξη τα ταμπούρα!!!!
Δεν μου μίλησε,ούτε του μίλησα!
Λες????
Ydwr - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 08:31:22
Θέμα δημοσίευσης:
Daloup-man θα σε απογοητευσω.

Κατ'αρχην το περασμενο καλοκαιρακι την διαδρομη δεν την πολυπερπατουσα. Μονο για μπανακι τα Σαββατα και αυτα ηρεμα γιατι οι συνεπιβαινοντες δηλωναν.... ζαλαδα στο πρωτο χωσιμο. (Ααχχ πως χαλασε ο κοσμος, οταν τους πηγαινα με το AX που και εγω παθαινα ναυτεια τιποτα δεν ελεγαν).

Ελειπε και ο κολλητος στην μαμα πατριδα Rolling eyes

Κατα δευτερον, αν ημουν εγω και σε πετυχαινα στα φαναρια. Δεν θα κοιτουσα σα βλαμμενο... Μαλλον θα χαμογελουσα και θα χειροκροταγα... Wink Cool Δεν ειναι ολοι "χεραδες" ουτε και εχουν την ιδια αντιληψη ταχυτητας-εμπιστοσυνης-αντιδράσεων.

Χρονια μπορει να κανω την διαδρομη και να με κερασει τσαϊ καποιος που την ανεβαινει πρωτη φορα. Δεν θα τα βαψω και μαυρα Wink
Ydwr - Πεμ 20 Μάϊ 2004, 08:34:20
Θέμα δημοσίευσης:
Α! και για την Παρασκευη μεσα ειμαι....εκτος απροοπτου παντα. Rolling eyes
Daloup-man - Παρ 21 Μάϊ 2004, 18:21:56
Θέμα δημοσίευσης:
Ydwr έγραψε:
Κατα δευτερον, αν ημουν εγω και σε πετυχαινα στα φαναρια. Δεν θα κοιτουσα σα βλαμμενο... Μαλλον θα χαμογελουσα και θα χειροκροταγα... Wink Cool Δεν ειναι ολοι 1)"χεραδες" ουτε και εχουν την ιδια αντιληψη ταχυτητας-εμπιστοσυνης-αντιδράσεων.

2)Χρονια μπορει να κανω την διαδρομη και να με κερασει τσαϊ καποιος που την ανεβαινει πρωτη φορα. Δεν θα τα βαψω και μαυρα Wink

1)Ε όχι και χεράς!!!
2)Εννοείται!!!!
Και μετά θα του ζήταγα να με πάει και βόλτα! Wink Wink Wink
Για σήμερα δεν προβλέπεται λόγω αδερφής,ξαδέρφης και γιαγιάς!!!
PHSYBORG - Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:14:52
Θέμα δημοσίευσης:
Τωρα που σφιξανε οι ζεστες κ καθε Σαββατο αδειαζει η Αθηνα κ ανοιξε κ η καντινα εκει ψηλα στο βουνο κ εχει κ παγκακια με θεα τι θα λεγατε να σκασουμε μυτη κανα βραδακι ? Wink

Επισης στο τελεφερικ στην Παρνηθα εχει καλο ποστο για βρωμικο κ μετα αναβαση ειδικα τωρα που ασφαλτοστρωθηκε κ ο δρομος με καλη ασφαλτο ! Wink
Baphomet - Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:19:35
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Τωρα που σφιξανε οι ζεστες κ καθε Σαββατο αδειαζει η Αθηνα κ ανοιξε κ η καντινα εκει ψηλα στο βουνο κ εχει κ παγκακια με θεα τι θα λεγατε να σκασουμε μυτη κανα βραδακι ? Wink

Επισης στο τελεφερικ στην Παρνηθα εχει καλο ποστο για βρωμικο κ μετα αναβαση ειδικα τωρα που ασφαλτοστρωθηκε κ ο δρομος με καλη ασφαλτο ! Wink

να ξεμπερδεψουμε με εξεταστικές και θα ανηφορίσουμε... Wink
PHSYBORG - Πεμ 24 Ιούν 2004, 18:21:22
Θέμα δημοσίευσης:
πΕτΡοS έγραψε:
PHSYBORG έγραψε:

να ξεμπερδεψουμε με εξεταστικές και θα ανηφορίσουμε... Wink

θα ανηΦΟΥΡΙΣΟΥΜΕ να λες Wink Wink Laughing
Daloup-man - Τετ 30 Ιούν 2004, 10:05:20
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:

Για ποιά καντίνα μιλάς Φίλιππε???
PHSYBORG - Τετ 30 Ιούν 2004, 10:09:01
Θέμα δημοσίευσης:
Μια πανου στην Πεντελ κ μια στου Τελεφερικι στη Παρνηθ
Daloup-man - Τετ 30 Ιούν 2004, 10:13:36
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Μια πανου στην Πεντελ κ μια στου Τελεφερικι στη Παρνηθ

Που ακριβώσ εννοείς στη Πεντέλη?
Μάλλον δε λες αυτή στη φουρκέτα του Διονύσου!
Στη Πεντέλη που έχει καντίνα ρε συ και δεν την έχω δει?
Θα περνάω πολύ γρήγορα μάλλον . . . Shocked Shocked Shocked Wink
PHSYBORG - Τετ 30 Ιούν 2004, 10:15:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πανω ψηλα που εχει την @@@@τη θεα !
Οταν παμε για βολτουλα κ βρωμικο θα σου ριξω ενα φωνη να κανεις join ! Wink

(AΣΧΕΤΟ : η μπορντω Xsara μπροστα στον ΗΛια καθε βραδυ ποιανου ειναι ?Εβαλες τιποτα στο δικο σου ?Ειδα ενα κοκκινο χτες με φιμε)
Daloup-man - Τετ 30 Ιούν 2004, 10:32:54
Θέμα δημοσίευσης:
PHSYBORG έγραψε:
Πανω ψηλα που εχει την @@@@τη θεα !
Οταν παμε για βολτουλα κ βρωμικο θα σου ριξω ενα φωνη να κανεις join ! Wink

(AΣΧΕΤΟ : η μπορντω Xsara μπροστα στον ΗΛια καθε βραδυ ποιανου ειναι ?Εβαλες τιποτα στο δικο σου ?Ειδα ενα κοκκινο χτες με φιμε)

Καλώς,αν σκάσετε χτύπα τηλ!
Υ.Γ.
Η Xsara είναι ενός τύπου που μένει πάνω από τον Ηλία! Στο civicουρα ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα αλλά έρχεται ένα δισκόπλατο Exedy και 4 ελατηριάκια 3-ποντα για να κ**λώσω τελείως!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες