Skull έγραψε: |
Σημερα αγορασα το εικονιζομενο λεβιεδακι(λεβιεδακι να το κανει ο Θεος)! ![]() Οπτικα ειναι υπερωραιο αλλα οικονιμικα ακομα ποναει η τσεπη μου!Μου στοιχησε μαζι με την φυσουνα του που ειναι στο ιδο χρωμα με αυτο το δερματινο του τιμονιου 100ευρο! ![]() Το topic το ανοιγω για να ακουσω εναν καλο λογο...τοσα λεφτα για αυτο το πραγματακι?? ![]() Πως σας φαινετε???Ωραιο? Εχει και λαμπακι μεσα στο μυτερο μπλε πλαστικο και το βραδυ φαινετε ωραιο!Η αξια του ειναι 70ευρο και της φυσουνας 30ευρουλακια... ![]() Πειτε τιποτα να παρηγορηθω... ![]() |
zzzleepy έγραψε: |
Γιάννη με γεια! Εγώ θα το δω από κοντά ![]() ![]() |
Όχι γιατί; Έχει κανένα τέτοιο λεβιεδάκι; |
Γιάννη με γεια! Εγώ θα το δω από κοντά ![]() ![]() |
Touristas έγραψε: |
Κατι δεν πειγε καλα......... ![]() |
Λεβιεδάκι σε σχήμα νεκροκεφαλής που θα βρούμε; |
Skull έγραψε: |
Μηπως εχει φουσκωσει κανεις με κεποιο τροπο τη φυσουνα των ταχυτητων??? ![]() Στην αρχη η καινουργεια μου ηταν φουσκομενη τωρα πια μετα απο 1 βδομαδα επεσε και δεν κεθετε καλα... Καμια ιδεα??? ![]() Σκεφτηκα να βαλω ενα υλικο απο μεσα και να το κολησω στο πανω μερος του λεβιε(εσωτερικα)... Θα πετυχει??? Το εχει κανει κανεις?? |
shark_zak έγραψε: | ||
καλα δεν τρωγεσε με τιποτα...."νεκροκεφαλη ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
μηπως αν βαλεις κανενα κομματι αφρολεξ κομενο σε σχημα κονου να κανεις δουλεια, αλλα να προσεχεις να μην σου ζοριζει τον λεβιε.... |
Κάγκουρας ήμουν ανέκαθεν δεν έγινα τώρα τελευταία ![]() Καλά ρε παιδιά, δεν πήρε πουθενά το μάτι σας κανένα τέτοιο λεβιεδάκι; |
Λοιπόν, μάθε αν έχει 70, 80, 90 ή 100 και τα ξαναλέμε ![]() Και γιατί να μου το στείλεις με αντικαταβολή και να μην μου το δώσεις από κοντά; |
Πως σας φαίνεται το παρακάτω λεβιεδάκι; Είναι το F16 Evo της MOMO και το έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό: |
dodis έγραψε: |
καλημερα γιαννη.πολυ ωραιο το λεβιεδακι σου ρε φιλε.γιατι ποναει η τσεπη σου αξιζε τα λεφτα του.αντε καλωριζικο!!! ![]() |
to sigekrimeno peripou 60 euro to forao sto karo mou ![]() ![]() |
to sigekrimeno peripou 60 euro to forao sto karo mou ![]() ![]() |
Κι επειδή εσύ ρε φίλε θες να βάζεις extreme αξεσουάρ στο 206 σου, σημαίνει ότι το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς; ![]() Εμάς μας αρέσει και λογαριασμό δε δίνουμε σε κανένα. Το μόνο που χαλάει λίγο τη φάση είναι ότι δεν είναι κουμπωτό αλλά βιδωτό όπως και τα υπόλοιπα... ![]() |
Το μόνο που χαλάει λίγο τη φάση είναι ότι δεν είναι κουμπωτό αλλά βιδωτό όπως και τα υπόλοιπα... ![]() |
Ξέρετε πόσο περίπου κοστίζουν τα λεβιεδάκια της Peugeot; Λογικά θα πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια στη θέση του παλιού, έτσι;
![]() |
Λέτε να ακρίβυνε????Χμμμμμ.... ![]() |
Λυπών το λεβιεδακη έχει 64.17 ευρωπουλακια …….!!
Αν θέλουν αρκετοί κάτι μπορεί να γίνει με τιμή ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Tραβωντας με πολυ δυναμη κ γυρνωντας ελαχιστα!
Προσεξε μην βγει αποτομα κ σου ερθει στη μουρη ! ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
Tραβωντας με πολυ δυναμη κ γυρνωντας ελαχιστα!
Προσεξε μην βγει αποτομα κ σου ερθει στη μουρη ! ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Αυτό ισχύει για όλα τα λεβιεδάκια? Εγώ που έχω δερμάτινο, με τον ίδιο τρόπο? Επίσης αν βγει, ξαναμπαίνει ή την βάψαμε?! ![]() |
MEMsound έγραψε: |
απλά έχεις πολύ οξύ ιδρώτα
το συναντάω κι εγω σε μερικούς πελάτες στα γυαλιά του όπου οξειδώνονται / διαβρώνονται οι βραχίονες των γυαλιών τους... |
DimiP έγραψε: |
μπορει καποιος να μου εξηγησει ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ το ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ λεβιε ταχ. των 206 (gt,rc,κλπ) γινεται ΣΚ@Τ@ απο τον ιδρωτα των χεριων μας ; το δικο μου μετα απο 1,5 χρονο συμβιωσης εχει γεμισει μαυρα στιγματα που ειναι οξυδωση.
ΤΑ ΕΧΩ παρει γιατι υποτιθεται (και ειναι) αλουμινιο. καλα τα τιμονια τα δερματινα χαλανε απο τον ιδρωτα. ε μα να χαλαει και το μεταλλο ; ΗΜΑΡΤΟΝ !!!! |
Sidobre έγραψε: |
Πάντως τον προηγούμενο λεβιέ τον είχα καταστρέψει από την βέρα μου... |
MEMsound έγραψε: | ||
και τα γυαλιά σου επίσης... ![]() |
Stevon έγραψε: |
Περίπου 60€, χοντρικά. ![]() |