king207cc έγραψε: |
όπως περσι?!! |
SnakeMJK έγραψε: |
+1
Πάμε πουθενά να ντερλικώσουμε μπριζόλες και στο τέλος στο γλυκό που θα φέρει το μαγαζί, βάζουμε κ ένα φλουρί ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Ρε αφήστε τις μπριτζόλες κι ας δώσουμε τα λεφτά κάπου που τα έχουνε ανάγκη. ![]() |
BTS έγραψε: |
Παίδες φέτος θα πρότεινα να πάμε στην Κιβωτό της Αγάπης του Πάτερ Αντωνίου.
Στο χωριό SOS έχουμε πάει και άλλες φορές. Ας βοηθήσουμε και κάποιον που παλεύει μόνος του και έχει καταφέρει πολλά. Έχουν πάει και κάτι Γερμανοί φίλοι μου που έρχονται συχνά στην Ελλάδα και μου είπαν ότι πραγματικά αξίζει: http://www.megatv.com/megagegonota/article.asp?catid=27369&subid=2&pubid=31956579 |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Ρε αφήστε τις μπριτζόλες κι ας δώσουμε τα λεφτά κάπου που τα έχουνε ανάγκη. ![]() |
Giannhs_307 έγραψε: |
![]() Καλωσορίζοντας την άνοιξη, την Κυριακή 1η Μαρτίου θα εκδράμουμε στην Εύβοια με χαλαρούς ρυθμούς και ευχάριστη διάθεση. Το πρόγραμμα έχει ως εξης: 10.30 ραντεβού στα διόδια των Αφιδνών 11:00 αναχωρηση προς Ερετρια (μέσω Χαλκίδας) για πρωινό καφεδάκι, κουβεντούλα και "άραγμα" 14:00 αναχωρηση για συντομη μεσημεριανή στροφοδιαδρομή προς Σετα για φαγητο και ... επιδόρπιο την Πίτα του 2015!!! Σας περιμένουμε όλους εκεί. |
iceage έγραψε: |
Να βγάλω και τον δικό μου κουμπαρά!!!! ![]() ![]() ![]() |
sod έγραψε: |
Εκτος απροοπτου μεσα.... |
MAD έγραψε: |
Σας αγαπώ όλους...... ![]() ![]() ![]() |
bagos έγραψε: |
Μανθο θελω να μαθω γτ σε ειχε τοσο αχτι ο κωστακης κ σου κολουσε χθες...μηπως καταλαβε οτι εκανε λαθος κ επρεπε να παρει 206 αντι για yaris? ![]() |
Giannis307 έγραψε: |
καταπληκτικά για ακόμη μια φορα |
MEMsound έγραψε: |
υγ2...ας παρει καποιος ενα gps της προκοπης στον Ανδυ...λιγο ακομα και θα μπαιναμε και σε πλοιο για νησι του Αιγαίου... ![]() ![]() ![]() ![]() |
taskom έγραψε: |
Περασαμε τελεια!!!!
Χαρικα που σας Γνωρισα ολους. Τωρα για φωτο δεν ξερω αν θα δουμε γιατι ο φωτογραψος ηπιε μερικα κατροουτσα!! ![]() ![]() ![]() ![]() Ανεβαζω μια εγω για αρχη!!!! http://i.imgur.com/IMrpwjp.jpg Περιμενω σε π.μ λινκ για να σας κανω φιλους στο facebook!! |
307__:)(dimitris) έγραψε: | ||
Ολα καλα ρε παιδια αυτο το fabia τινος ειναι ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: |
@ taskom: Τάσο χάρηκα πολύ για την γνωριμία και όπως φαίνεται είσαι ο μόνος που εκτίμησε την όμορφη βόλτα.... χαχαχαχα Πολύ όμορφο το 208...!! Άντε και με τα πρώτα updates...!! |
'Andy'-lag έγραψε: |
@ Jean: Εσύ ξεκούνα από τον καναπέ γιατί χάνεις τα καλύτερα....!! Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο οτι τα δύο που δεν σου αρέσουν σε σουβλίζουν πάντως....!! χαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iceage έγραψε: | ||
Το ότι τον σουβλίζουν είναι σίγουρο. Ας μην ήμουν -100 ps λιγότερα από εσένα και 1200kg κομπλέ (ξέρεις με τι βάρος μετακινείτε το όχημα όταν βγαίνει) και ήσουν έτοιμος για πρώτων βοηθειών (για ράμματα). Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η Β Α Σ Ι Λ Ο Π Ι Τ Α . Ευχαριστούμε την εταιρία PAVLIDIS COMPETITION. |
athanas έγραψε: | ||||
αρχισαν οι δικαιολογιες!!!!!! ![]() ![]() ![]() ο συνοδηγος καθεται διπλα για ερμα!!! να φαινεται το αμαξι ισιο!!!! ![]() ![]() ![]() ολα ηταν απιστευτα η διαδρομη ο καφες το φαγητο η βασιλοπιπα ΥΓ ααααααα να μην ξεχναμε στις 25 κερναει ο "βαγγελης" ψενυχτη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
...την επομενη φορα...η διαδρομη θα γινει αντρικά...
αι γυναικαι / συντροφισσαι / φιλαι κλπ αμαχος πληθυσμος...θα πανε ολες μαζι με ενα εν των διαθεσιμων "βολτα-mode-pugs"... και οι ορεξατοι μονοκαβαλοι... no more excuses κυριες μου...αχαχαχαχαχαχα υγ...εγω θα εχω πισω μου δεμενο-πακτωμενο των Κωστακη με του Βάγγου...θα με σπρωχνει στις ευθείες ![]() ![]() ![]() χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25?? λες.... να "ψ"(γ)ινει??? edit... χμ ισως χλωμο για μενα για τις 25 λογω ονομαστικής εορτης μπαμπά... ![]() ![]() |
Τον επομενο καφε θα τον πιουμε αγιο,με φοντο τις παπιες κ θεα τα πλατανια!τα γυναικοπαιδα κ οποιος αλλος φοβαται,ανεβαινει με το γιαρις! ![]() ![]() μακη,βενζινη ειχε πιο πολυ απτου κωστακη...αλλα ηταν βαρυ το ποδι σας ![]() |
taskom έγραψε: | ||
Ψωμακι για τις παπιες να φερω??? |
Τον επομενο καφε θα τον πιουμε αγιο,με φοντο τις παπιες κ θεα τα πλατανια!τα γυναικοπαιδα κ οποιος αλλος φοβαται,ανεβαινει με το γιαρις! ![]() ![]() ... |
Τον επομενο καφε θα τον πιουμε αγιο,με φοντο τις παπιες κ θεα τα πλατανια!τα γυναικοπαιδα κ οποιος αλλος φοβαται,ανεβαινει με το γιαρις! |
Παντα μιλαω σωστα αλλα δε με ακουτε... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
...ειπε ο σοφος Βαγγος και χαθηκε μεσα στους καπνους του burnout... ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
...ειπε ο σοφος Βαγγος και χαθηκε μεσα στους καπνους του burnout... ![]() ![]() ![]() ![]() |