Παράθεση: |
Ghost Dog + 3
BTS BTSitsa + 3 Road Runner Manos 206 Giannis307 + 1 king207cc +1 Athanas Stevon Λευτέρης 13αρι + 1 Lef205 +1 (?) ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ + 1 Pavlidis kp61 |
bagos έγραψε: |
Οταν λετε φαναρια?υπαρχει κανενας προς αγ.στεφανο μερια,κηφισια κτλ,που θα παει,μπας κ τον ακολουθησω σε περιπτωση που κατεβω?η βασικη ιδεα ηταν να κατεβουμε με 3-4 φιλαρακια με τα μηχανακια κ να ερθουμε για βολτα,αλλα ως γνωστον οι γυναικες εχουν μαστερ στο να σου χαλαν τα σχεδια κ ερχονται οταν περιμενεις οτι δε θα θελουν να ακουσουν καν... |
B.M-SPORT έγραψε: |
Αρα παιδια 10:30 στο παργκιν, κυριακη 9/2/2014 . |
Manos206 έγραψε: |
Μπορει καποιος να παραθεσει Link με το σημειο του parking; (αν και νομιζω ξερω που ειναι) απλα για σιγουρα.. |
Road_Runner έγραψε: |
Μα τι @@ρας θεε μου αυτος ο Αρης.. Του ειχα πει και απο μενα...
Check your pm |
ααα, τοτε σε αυτη την περιπτωση τι @@ρας ο MEMsound που δεν το ανεφερε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paizei tpt se google maps giati den kserw pou einai??? |
MEMsound έγραψε: |
shopping part B completed succesfully...
![]() see u tomorrow ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
Οταν "ξεμπερδεψεις" και αν εχεις κουραγιο και ορεξη ριξε τηλ να σου πω που θα ειμαστε για μασα / καφε κλπ κλπ ... |
MAD έγραψε: | ||
Απογευμα θα ξεμπερδέψω! |
paizei tpt se google maps giati den kserw pou einai??? |
king207cc έγραψε: | ||||
Αν τα καταφερεις περνα Μακη!!! ![]() |
iceage έγραψε: |
Ghost Dog + 3
BTS BTSitsa + 3 Road Runner Manos 206 Giannis307 + 1 king207cc +1 Athanas Stevon Λευτέρης 13αρι + 1 Lef205 +1 (?) ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ + 1 Pavlidis kp61 iceage xrisa-xs |
Ghost Dog έγραψε: |
Απίστευτα ηταν (και) σημερα!! ![]() Ένα μεγαλο ευχαριστω από μερους μου σε οσους ηρθαν, εστω και για "λιγο" ........... ![]() Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τον Μανθο και τον Γιαννη για τα δωρα που προσεφεραν στο μεταξυ μας "νταραντουρι" (η κινηση και μονο λεει πολλα) ![]() |
BTS έγραψε: |
Η Σοφία. ![]() |
Ghost Dog έγραψε: |
Απίστευτα ηταν (και) σημερα!! ![]() Ένα μεγαλο ευχαριστω από μερους μου σε οσους ηρθαν, εστω και για "λιγο" ........... ![]() Επισης θα ηθελα να ευχαριστησω τον Μανθο και τον Γιαννη για τα δωρα που προσεφεραν στο μεταξυ μας "νταραντουρι" (η κινηση και μονο λεει πολλα) ![]() |