PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....

PoLiThS - Τρι 30 Δεκ 2003, 02:20:51
Θέμα δημοσίευσης: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....
Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..

Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου..

Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις...

Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν...

Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!
Ronin - Τρι 30 Δεκ 2003, 08:44:44
Θέμα δημοσίευσης:
Shit happens Νικολα μου....

Καλο κουραγιο...Λιγες μερες στο χειρουργειο,και μετα η Κουλα θα ειναι παλι κοντα σου...

Και οπως ειπες κι εσυ...Σιδερα ειναι...
shark_zak - Τρι 30 Δεκ 2003, 09:27:00
Θέμα δημοσίευσης:
"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ" που λεει και στην ταινια (ο καλογεροπουλος στον κουρκουλο)

αλλα αφου εσυ εισαι καλα και η ΚΟΥΛΑ θα ειναι συντομα καλα...

αντε καλη πρωτοχρονια... X-mas X-mas X-mas
glf - Τρι 30 Δεκ 2003, 10:41:38
Θέμα δημοσίευσης:
όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς.

Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά......
PoLiThS - Τρι 30 Δεκ 2003, 11:21:03
Θέμα δημοσίευσης:
glf έγραψε:
όπως σου είπα ομοιοπαθούντα φύλε μου, κάτι έχει η άσφαλτος στο Βόλο και τρώει διαφορικά, δεν εξηγείται αλλιώς...
Ξέρω ότι πονάει πολύ η πρώτη φορά που βλέπεις χάλια το σαζμαν σου, αλλά μην σε παίρνει από κάτω, στην τρίτη φορά θα τα δεις αλλιώς, η ζωή συνεχίζεται και αυτά θα τα λές στην παρέα και θα γελάς.

Παιδιά, μέρες που είναι ας κάνουμε ένα έρανο αγάπης και υποστήριξης στα άτομα που αυτές τις γιορτινές μέρες είναι μακριά από τα αγαπημένα τους κοντά διαφορικά......

ΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Μ'αρεσει ο τροπος που σκέφτεσαι...
Byron206 - Τρι 30 Δεκ 2003, 13:15:46
Θέμα δημοσίευσης:
Nικολα περαστικα μην τρελενεσε εχω φιλο που μεσα σε 20 μερες αλλαξε 3 σασμαν διοτι την ειδε γρηγορος με ενα MEGANE COUPE ααααα και προσφατα προσθεσε και ενα καρτερ...... Very happy
Νωe - Τρι 30 Δεκ 2003, 14:12:12
Θέμα δημοσίευσης:
Αγαπη μην στεναχωριεσαι...... Cool
ολα φτιαχνονται σιδερα ειναι...... Cool
τελικα μενω εγω με το ποιο κοντο προς το παρων στο club........ Laughing
παντως βαλτου 13/61 οπως το δικο μου ειναι ποιο ανθεκτικο..... Cool
STELIOS - Τρι 30 Δεκ 2003, 14:19:15
Θέμα δημοσίευσης:
Τουλαχιστον ξερεις γιατι παρεδωσε το πνευμα ??? Φταινε τα 160+ PS ???
DimiP - Τρι 30 Δεκ 2003, 15:25:24
Θέμα δημοσίευσης: Re: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....
PoLiThS έγραψε:
Και το δικό μου το σαζμάν φυσικα.. που παρέδωσε το πνεύμα σήμερα 29/12/2003 και ώρα 14:00 εν οδώ Κ.Καρτάλη στον Βόλο..

Χωρις καμία προειδοποίηση.. Χωρίς κανενα προφανή λόγο το πολυαγαπημένο μου 13/59 επνευσε τα λοίσθοια αφήνοντας μια μεγαλεπίβολη Λίμνη Βαλβολίνης στο οδοστρωμα και επιπλέον μισό πύρο διαφορικού συν ενα κομμάτι αυτου..

Με απλα λόγια τώρα.. εσπασε το διαφορικό μου.. και μαζί και με αυτο και η χελώνα του παίρνοντάς τα ολα στο "χερι" ή στου Χαντάκ', οπως το πάρει κανεις...

Συμπαραστάτη Ζυμαρούλη Galfas Racing Team έχω τις μαύρες μου.. όπως πολύ καλα θα έχεις καταλάβει.. Αύριο περιμένουμε την Νεκροψία του σαζμαν...

Και να μην ξεχνιόμαστε.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.. Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

31 ξερεις;;;
ξερη ;;
δηλωτή;;;
poker;;;
αντε μερες που ναι να μαζεψεις κανα φραγκο ...
αν δεν ξερεις τιποτα απο ολα αυτα το ΤΖΟΚΕΡ δινει 4.000.000 Ε !!!!
περαστικα και καλη χρονια! Wink Wink
mick206 - Τρι 30 Δεκ 2003, 15:36:15
Θέμα δημοσίευσης:
Νικόλα μου περαστικά! Sad Τι να κάνεις... Η ζωή συνεχίζεται και θα προχωράς μάλλον με καινούργιο σασμάν...

Δημήτρη αν δίνουν 4.000.000Ε στο Τζόκερ ας μου δώσουν ένα 10% ποσοστό... Rolling eyes Confused Laughing Laughing Laughing Τί είναι μπροστά σε αυτά τα λεφτά!!! Ψίχουλα!! Laughing Laughing Laughing
Sidobre - Δευ 05 Ιαν 2004, 10:09:35
Θέμα δημοσίευσης: Re: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρο....
PoLiThS έγραψε:
Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

Δεν το λές σωστά!

Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!
Bloom - Δευ 05 Ιαν 2004, 12:16:28
Θέμα δημοσίευσης:
Sidobre έγραψε:
PoLiThS έγραψε:
Τα σίδερα είναι για να φτιάχνονται.. εμεις είμαστε αυτοί που δέν φτιαχνόμαστε.... So... whatever happens to your beloved car.. TAKE IT EASY!!!!

Δεν το λές σωστά!
Τα σίδερα είναι για να φιάχνονται... ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Καλά Αρχηγέ μιλάμε έγραψες!! Laughing Laughing Laughing

Πολιτάκο μου αγαπημένε, πολλά περαστικά στην Κούλα σου Exclamation Wink

Όσο για την κουβέντα που είπες "εμείς είμαστε αυτοί που δεν φτιαχνόμαστε"... believe me, προσωπικά την κατανοώ απόλυτα μετά τις φετινές γιορτές!... Rolling eyes Smile

Μη μου στεναχωριέσαι λοιπόν.... 'Ολα καλά! Wink
ΝΙΚΟΣ - Δευ 05 Ιαν 2004, 15:03:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω Wink

Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε Question Question Laughing Laughing
PoLiThS - Δευ 05 Ιαν 2004, 21:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ε....οταν βρειτε γιατι σπανε και οι δυο σας.πειτε και εμενα τι φταιει για να μην την πατησω και εγω Wink

Ξερω σασμανακι με 5000ευρα με ισα δοντια μπλοκε και CLOSE RATIO PEUGEOTSPORT 6αρη...Θελετε Question Question Laughing Laughing

Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ
glf - Δευ 05 Ιαν 2004, 22:09:21
Θέμα δημοσίευσης:
το απόγεμα πέρασα και είδα το ανοιγμένο σαζμαν. τίποτα δεν έσπασε, όλα τα γρανάζια είναι οκ !!!

αυτό που είδε και αυτός είναι το πρόβλημα που άκουγα και στο συμπλέκτη, που ακουγόταν συνέχεια. ο δίσκος του συμπλέκτη δε πατούσε καλά και είχε κάνει σημάδια στο πλατό... είναι το μόνο σημείο που δεν είναι οκ..

θα ξαναβάλω κανούργιο σετ δίσκο-πλατό-ρουλεμάν και θα το σκίσω ανελέητα με το καλημέρα....
ΝΙΚΟΣ - Τρι 06 Ιαν 2004, 18:36:02
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Ασταδιαλα ρε... αντε το ξέραμε και μείς αυτο.. το θέμα είναι.. ειτε Γκαλφας είτε εγω.. σε ΠΑΤΑΜΕΕΕΕΕ

Ο Γκαλφας λογο σουρδαμαρας μπορει.........Εσυ μπαρμπακαντυλα ουτε στο ονειρο σου....και με 8βαλβιδο εγω..........Αλλα μην σας νοιαζει....ερχετε ο καιρος που θα ξεκαθαρισουν τα πραγματα Wink Wink Wink
PoLiThS - Τρι 06 Ιαν 2004, 19:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
Zimaroulis Galfas Racing Team... ςξήγησε στον νεαρό το ονειρο σε περικαλώ....
FRAPEOLE - Τετ 07 Ιαν 2004, 02:39:55
Θέμα δημοσίευσης:
Το καλυτερο μερος για να λυνονται οι παραπανω διαφορες ειναι το ΑΙΓΙΝΙΟ.

Ο Γκαλφας εχει ηδη μιλησει και τα πολλα λογια ειναι φτωχεια-Σε καμια βδομαδα ερχονται και αντιστρεπτικη-ραβδοι στεψης απο το 2λιτρο που παρηγγειλα... Very happy Very happy

Θα τα ξεφτιλισω τα AVON........ Twisted evil

Με το που κανει της αλκιονιδες μερες φυγαμε-μην αρχισετε να κανετε τους Γαλλους..
glf - Τετ 07 Ιαν 2004, 20:37:35
Θέμα δημοσίευσης:
καταρχάς είμαι από χθες με 38 πυρετό και αμυγδαλίτιδα...

καταδεύτερο, με πήρε ο μηχανικός σήμερα και μου λέει ότι το βρήκε το πρόβλημα και στο διαφορικό. Η κορώνα γύριζε τρελά επάνω στο διαφορικό.... παράξενο, αυτό δεν το έκανε η κοντή κορώνα... ερε πως φαίνεται το αγωνιστικό εξάρτημα...

τεσπα, it now makes sense.....

σιγά σιγά πρέπει να δώ και για μπλοκέ....
glf - Τετ 07 Ιαν 2004, 20:44:48
Θέμα δημοσίευσης:
α ναι, Αιγίνιο !!! και μεις στην Κοζάνη, έτσι έχουμε τη σειρά κατάταξης, αν και λίγοι συμμετέχουν ενεργά για να κατεβάσουν χρόνο. Μόνο με slicks.. και επειδή είμαι και πολύ κουφάλα, κρατάω τα σχεδόν τελειωμένα slicks μου για να τα δωσω σε κολλητάρι με 106 gti για να πατήσει κι αυτός έναν περιπτερά με vti που νομίζει ότι έχει τον 2ο χρόνο στο Αιγίνιο.. Twisted evil Twisted evil
FRAPEOLE - Πεμ 08 Ιαν 2004, 00:35:56
Θέμα δημοσίευσης:
Οι αλλοι 2 Νικολαοι εξακολουθουν να κανουν τους ΓΑΛΛΟΥΣ..... Rolling eyes Rolling eyes

glf σου ευχομαι μπλοκαδουρα και σπας και το ψυχολογικο φραγμα του 1.50.................. Very happy Very happy

και περαστικα...

Τα σλικ ποσο πιστευεις οτι δινουν στα νορμαλ λαστιχα, στην πιστα παντα??
glf - Πεμ 08 Ιαν 2004, 11:43:31
Θέμα δημοσίευσης:
α το 1.50 έπεφτε εύκολα με 3-4 γύρους...

τα slicks πρέπει να σου δώσουν 3-4 sec....

ευχαριστώ και για τα περαστικά !
FRAPEOLE - Πεμ 08 Ιαν 2004, 17:03:36
Θέμα δημοσίευσης:
Νικο θα σε πριξω λιγο στις ερωτησεις αλλα μη μασας Laughing Laughing

Το SAXO του Χοχολη[φανταζομαι το ξερεις] το οποιο ειναι για πιστα τη διαφορες εχει με το δικο σου και πως μεταφραζονται αυτες σε χρονους??

Το CIVIC του περιπτερα,επειδη το ξερεις και το αμαξι και τον ανθρωπο,κατεβαινει το 1.53?

Οπως καταλαβαινεις ειμαι ψιλοκαβλωμενος με την αγωνηστικη οδηγηση
και αμα ειχα αρκετα φραγκα θα ασχολιομουνα Confused

Τι γουσταρω τη φαση και στην Ελλαδα γνωριζω πως πολλοι οδηγοι αγωνων ειναι μετριοι[απλα εχουν την οικονομικη δυνατοτητα]-Σε εχω δει μονο μια φορα να οδηγας αλλα,χωρις παπαριες, σε παραδεχτεικα και χαρηκα που γνωρισα ανθρωπο με Ταλεντο.

Ειμαι πρωταθλητης σε αλλο σπορ[ιστιοπλοια] και εχω φοβερη αισθηση σε αυτο που κανω,την οποια βρισκω και στην οδηγηση-Απλα με το ενα ασχολουμαι εντατικα 12χρονια. Exclamation Exclamation

Εμ πασει περιπτωση εχω την υποδομη να καταλαβω ποτε καποιος Το Εχει ρε παιδι μου και ποτε οχι..
Αυτα απλα μου βγηκαν Ετσι,και σαν παραπωνο και γουσταρα να τα πω σε καποιον που γνωριζει...

Ισως πρεπει να μεταφερουμε τη συζητηση αλλα δεν ξερω απο αυτα Rolling eyes Idea Very happy
PoLiThS - Παρ 09 Ιαν 2004, 10:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
E!!!! Ψίτ... Είμαι και γώ εδω.... πέστε μου και μένα.... εγώ ο Βολιότης στο πηγάδι κατούρησα ?
glf - Παρ 09 Ιαν 2004, 11:47:31
Θέμα δημοσίευσης:
Γεράσιμε δεν το ξέρω το saxo που λες, από Σαλόνικα ξέρω μόνο όσα βλέπω εκεί που τρέχω Smile

Φαντάζομαι ότι θα είναι βελτιωμένο σε κινητήρα και φρένα σε σχέση με μένα. και μετά από ανάρτηση έχει πολύ δουλειά η πίστα (ύψος, κάμπερ, δυνάμεις ελατηρίων-αμορτισερ).

Άλλο ράλι, άλλο πίστα, και φυσικά καμία σχέση με απλό αυτοκίνητο.

Για του περιπτερά σίγουρα θα το κατεβάσει αν πάει σε "καλή" του μέρα.
Υπάρχει σχετική ιστορία όταν του το στράβωσα το civic στο Αιγίνιο, πήγαινα για χρόνο... θυμισέ μου να στο πω από κοντά.

Ξέρεις, το video από κείνη τη μέρα υπάρχει πια και σε DivX, αλλά είναι λίγο μεγάλο, κυκλόφορεί όμως cdaki με τα... άπαντα του Γκάλφα εν έτει 2003 Smile

Προσωπικά πάντως, η πίστα δε μου λέει και πολλά, σε σχέση με μια καλή ανάβαση στην Καστανιά πχ.. εγώ γουστάρω όταν το αμάξι χάσει (ελεγχόμενα) την πρόσφυση.. πότε θα ξαναμπώ χώμα ρε γτμ.....
glf - Παρ 09 Ιαν 2004, 11:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
E!!!! Ψίτ... Είμαι και γώ εδω.... πέστε μου και μένα.... εγώ ο Βολιότης στο πηγάδι κατούρησα ?

Δε ξέρω, σήμερα θυμάμαι εκείνη την ωραία Παρασκευή που γνωριστήκαμε.... Από τότε όποτε είμασταν στο δρόμο μου έλεγες "περίμενε να φύγουμε παρέα" χεχεχεχεχεχεχεχε

Καλά που το Σάββατο είχα τον Πάνο ανάμεσα μας και δεν μας γράψανε οι εφημερίδες δηλαδή... αλλά Παρασκευή βράδυ γούσταρα τρελά. Αυτά ακριβώς κάνουμε το καλοκαίρι κατα τις 12-1 το βράδυ στην Καστανιά.
FRAPEOLE - Σαβ 10 Ιαν 2004, 03:11:40
Θέμα δημοσίευσης:
Καααααααααααλως τον Πολιτη ρε... Very happy Very happy

Αδερφε εχει πει για δυναμομετρηση,για Αιγινιο, κτλ και ακομα στο ψησιμο εισαι................Την εφτιαξες βρε την Κουλα Question ...........Λεω να βαφτισω το δικο μου Ηρακλη.. ωστε οταν παμε στην πιστα να γουσταρει ο Ηρακλης να γα**ει την Κουλιτσα- Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Δεν μου ειπες,της πηγαν τα 16αρια? Απο πιεσεις στα λαστιχα πως πας,τι βαζεις?

Νικο[glf] στη πιστα τη πιεση προτεινεις...Με το που εγραψες οτι στραβωσες το VTI,δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισα να φανταζομαι σκηνικο και κατασταση και να γελαω μονος μου..... Laughing Laughing Laughing
glf - Σαβ 10 Ιαν 2004, 11:31:42
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:

Νικο[glf] στη πιστα τη πιεση προτεινεις...Με το που εγραψες οτι στραβωσες το VTI,δεν ξερω γιατι,αλλα αρχισα να φανταζομαι σκηνικο και κατασταση και να γελαω μονος μου..... Laughing Laughing Laughing

E, μιας και γνώρισες και τον περιπτερά, μάλλον όπως τα φαντάζεσαι θα έγιναν Smile αλλά στο πολύ χαλαρό. Η μια ρόδα πήρε -15 μοίρες κάμπερ, και μια στραβιά ζάντα..

Πιέσεις συνήθως (και αν θυμηθώ να βάλω αέρα) 2-3 psi παραπάνω από τα 32 που βάζω μπρος πίσω.
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 10 Ιαν 2004, 15:09:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ωραια τα πατε Laughing Laughing Laughing

Πολιτη εσυ εισαι ρε που κατουρησες στο πηγαδι Question Laughing Laughing
GIANNIS206 - Κυρ 11 Ιαν 2004, 10:44:38
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:

Αδερφε εχει πει για δυναμομετρηση,για Αιγινιο, κτλ και ακομα στο ψησιμο εισαι................Την εφτιαξες βρε την Κουλα Question ...........Λεω να βαφτισω το δικο μου Ηρακλη.. ωστε οταν παμε στην πιστα να γουσταρει ο Ηρακλης να γα**ει την Κουλιτσα- Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ο Ηρακλής και η Κούλα!!!
Η Έρη μου θα παρακολουθεί τα δρώμενα από απόσταση!! Wink
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 11 Ιαν 2004, 17:40:43
Θέμα δημοσίευσης:
GIANNIS206 έγραψε:
FRAPEOLE έγραψε:

Ο Ηρακλής και η Κούλα!!!
Η Έρη μου θα παρακολουθεί τα δρώμενα από απόσταση!! Wink

Αχχ αυτες οι γυναικες τι μας εχουν κανει Γιαννη μου....

Υ.Γ.Ο Μιλτος γιατι χαθηκε Question
FRAPEOLE - Κυρ 11 Ιαν 2004, 20:33:02
Θέμα δημοσίευσης:
Ξημεροβραδιαζετε στο συνεργειο με το μπλε λιονταρι του.........Θα το βγαλει JWRC.. Smile

Αλληθεια ρε Νικο[glf] τα slick δεν σου κανουν κεφαλι μεχρι να ερθεις Αιγινιο..

Υ.Γ. ΚΑΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ?..αρχισαν να μου τη σπαν οι παρενθεσεις.. Very happy
glf - Κυρ 11 Ιαν 2004, 23:42:21
Θέμα δημοσίευσης:
Τα σλικ τα ήθελα για την Καστανιά βεβαίως βεβαίως.. Twisted evil
FRAPEOLE - Δευ 12 Ιαν 2004, 02:24:56
Θέμα δημοσίευσης:
Και που ειναι το προβλημα Question Question Question
glf - Δευ 12 Ιαν 2004, 09:43:13
Θέμα δημοσίευσης:
ε, βρε, που είπες

Παράθεση:
Αλληθεια ρε Νικο[glf] τα slick δεν σου κανουν κεφαλι μεχρι να ερθεις Αιγινιο..

τι να που πάρουν το κεφάλι... ξεκ@βλών@με εκείνη την ώρα
PoLiThS - Δευ 12 Ιαν 2004, 10:00:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς τον κυριο με τους φραπεδες.... Δεν θα συναντηθουμε στο Αιγινιο ? θα σε Τυμωρήσω.... (c) V.D.
ΝΙΚΟΣ - Δευ 12 Ιαν 2004, 12:00:05
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς τον κυριο με τους φραπεδες.... Δεν θα συναντηθουμε στο Αιγινιο ? θα σε Τυμωρήσω.... (c) V.D.

Σιγα εσυ...θα κουρεψεις κανα γραναζι Laughing Laughing Laughing
GIANNIS206 - Δευ 12 Ιαν 2004, 13:28:20
Θέμα δημοσίευσης:
Όπα τι ακούω Αιγίνιο?
FRAPEOLE - Δευ 12 Ιαν 2004, 17:53:46
Θέμα δημοσίευσης:
Ο απολυτος κριτης το ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ θα μιλησει........ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μετα κερναω και τα φραπεδακια[οποιος θελει τσαγακι κανενα προβλημα] Laughing Laughing
PoLiThS - Δευ 12 Ιαν 2004, 21:19:44
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
PoLiThS έγραψε:

Σιγα εσυ...θα κουρεψεις κανα γραναζι Laughing Laughing Laughing

Εσυ μην φας... εχει γλαρόσουπα ειδικά για σενα....
FRAPEOLE - Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:46:46
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..

Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε.

Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν.... Twisted evil

Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος..

Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο

Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει... Very happy Very happy

Παμε μια χαλαρη Αιγινιο και εκει βλεπουμε και της Σερρες...

Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη? Laughing Laughing

Τα σασμαν τα φτιαξατε Question Question
PoLiThS - Πεμ 15 Ιαν 2004, 20:57:03
Θέμα δημοσίευσης:
Ασεεε....... Ο Γαμπρός ξυρίστηκε εχθες το πρωι παρουσια του Τυμωρού Vin Diesel.....
Δημήτριος - Πεμ 15 Ιαν 2004, 22:17:46
Θέμα δημοσίευσης:
FRAPEOLE έγραψε:
Λοιπον σημερα μιλουσα με εναν Σαββα ο οποιος τρεχει αγωνες και ειναι στο Δ.Σ. οσον αφορα αγωνες αυτοκινητων κτλ.[λεπτομερειες δεν θυμαμαι]..

Προσγειωμεος ανθρωπος με μερακι-Του ειπα για Αιγινιο και μολις του ειπα για τον glf χαμογελασε.

Μου ειπε πως στο Αιγινιο μπορει να μας την πεσουν οι οικολογοι και να μας γ@μησουν.... Twisted evil

Προτεινε την πιστα των Σερρων οπου δινεις 30Ε για μια ολοκληρη μερα και εχεις ασφαλιση και προς τριτους με αυτη την τιμη-Το μονο που θελει ειναι κρανος..

Μιλουσαμε καμια ωρα και εμαθα αρκετα πραγματακια-Θα σας τα πω απο κοντα στο Αιγινιο

Σημερα ηρθαν ραβδοι-αντιστρεπτικες μεχρι την δευτερα τα εχω βαλει... Very happy Very happy

Με γεια τα καινούργια σου εξαρτήματα... Razz Very happy

Στις Σερρες μπορεί να έρθω, έτσι για μια αναγνωριστική γύρα. Να δοκιμάσω τις δυνατότητές μου βρε αδελφέ! Wink
glf - Παρ 16 Ιαν 2004, 01:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:

Το Μαυροματίδη λες ? κοίτα που θα μου βγει και η φήμη του πιστάκια....

Παράθεση:

οι οικόλογοι ας πάνε πρώτα να μαζέψουν τα σκουπίδια και μετά να ασχοληθούν και με την πίστα.. και μεις είμαστε οικολόγοι αλλά τουλάχιστο την παλέυουμε.... αυτοί δεν την παλεύουν με τίποτα.....
ολόκληρη χωματερή δουλεύει από δίπλα, ο... ήχος από τα αυτοκίνητα τους μάρανε, μήπως και τη χαλάσουμε σε κάνα πελεκάνο και δε πάει να γονιμοποιήσει την κυρά και χαθεί το είδος.....

30 ευρά μόνο για τις Σέρρες ? για 55 δε λέγαμε τις προάλες ?

Παράθεση:

όχι, να μας τα πεις απο δω.

Παράθεση:

Καλοφόρετα και καλοφάγωτα Smile

Παράθεση:
Πολιτη που χαθηκες-Δεν πιστευω να κανεις οικονομιες για σλικ μπας και την γλιτωσεις απο τον Ηρακλη? Laughing Laughing

Τα σασμαν τα φτιαξατε Question Question

εγώ όχι ακόμα...

και μια και λέμε για Αιγίνιο, πάρε και το 1:51 Smile

http://www.galfas.gr/racing/video/aiginio_galfas.avi

9,6 MB DivX κλασσικά. onboard camera για μια γύρα στο Αιγίνιο...
FRAPEOLE - Παρ 16 Ιαν 2004, 02:48:16
Θέμα δημοσίευσης:
Πολιτη,εχεις χαζεψει απο το αγχος? Shocked Αυτα που γραφεις δεν τα καταλαβαινω.......................Με δικα σου λογια Laughing Laughing

Νικο[glf] δεν σου λεω φραγκο για δυο λογοϋς-1ον δεν μπορω να γραφω μια ολοκληρη μερα[δεν το χω] και 2ον, σε κραταω σε ενγρηγορση μην κανεις καμια μαμουνια και πεις οτι δεν θα ερθεις αιγινιο για των Χ λογο Laughing Laughing Laughing Laughing

Συνοπτικα μου ειπε για κατι σεμηναρια που θα γινουν 29/2-Για ημιαγωνηστικα λαστιχα[Ηαnkoon],ζαντες κτλ-Για τους ελληνικους αγωνες,[συνθηκες-πως μπορει καποιος να ασχοληθει με το σπορ κ.α.]-Χαρηκε που ακουσε για τον τρελο Κοζανιτη Laughing Laughing [τουλαχιστον ετσι φανηκε] Laughing -Πιστα Σερρων..............

Αυτα..

[κατσε να ερθει ο αδερφος μου μπας και μου βαλει να δω το βινεακι-γ@μω τους υπολογιστες μου γ@μω]
FRAPEOLE - Παρ 16 Ιαν 2004, 02:54:16
Θέμα δημοσίευσης:
Δημητρη ευχαριστω-Το κακο με της Σερρες ειναι οτο τα χιλιομετρα[που μαζευεις] ειναι πιο πολλα..

Κοινως θα τα λιωσουμε ολλα... Surprised
ΝΙΚΟΣ - Παρ 16 Ιαν 2004, 03:25:58
Θέμα δημοσίευσης:
Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ Question Question Question ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ.. Laughing Laughing Laughing

Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Νωe - Παρ 16 Ιαν 2004, 08:16:38
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ο Πολιτης απο οτι μου ειπαν οι κακες γλωσσες..πηγε Αθηνα και το εβαλε στο δυναμομετρο και του εδειξε 128 αλογα....ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ Question Question Question ΠΟΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...............ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΟΥΡΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....................Μου αρεσει που θελει και να με περασει.....ΤΟΥΡΤΑ Ε ΤΟΥΡΤΑ.. Laughing Laughing Laughing

Παντως μπορεις να το κανεις τουριστικο και να πας βολτες τους πελατες μετα το φαι στα γυρω μεροι του Πηλιου Laughing Laughing Laughing Laughing

ΤΖΑΑΑΑΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΣ............ΑΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ετσι..... ετσι..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
GIANNIS206 - Παρ 16 Ιαν 2004, 10:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Εγώ αν και Σερραίος το έχω δηλώσει πολλές φορές!
Στην πίστα των Σερρών δεν μπαίνω!
Όποιος μπεί να ΄χει και καμιά 500αρα ευρώ στο έτσι!
PoLiThS - Παρ 16 Ιαν 2004, 10:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

.........................................................................................................
ΝΙΚΟΣ - Παρ 16 Ιαν 2004, 17:27:25
Θέμα δημοσίευσης:
PoLiThS έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

.........................................................................................................

Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια Laughing Laughing Laughing
Ronin - Παρ 16 Ιαν 2004, 17:30:47
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Δεν πειραζει αγορινα μου.........αφου εχεις αποθημενα τα γκαζια....θα σου δωσω μια βολτα το δικο μου να δεις πως πανε τα εργαλεια Laughing Laughing Laughing

Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη..........
ΝΙΚΟΣ - Παρ 16 Ιαν 2004, 17:40:25
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Να του το δώσεις Νικόλα μου,απλα να του πείς να προσέχει μην τρομάξει απο τη δύναμη..........

καλα εσυ αν δεν πεις την εξυπναδα σου και δεν ειρονευτεις δεν γινετε.....Αλλα οπως ξαναεγραψα....θα τα βρειτε λιγο σκουρα απο δω και περα με το 1600 μου Wink
Ronin - Παρ 16 Ιαν 2004, 17:46:32
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου Wink

Laughing Laughing Laughing ....Καλα ρε συ,δεν είπα οτι θα σε κοντράρω κι ολας...Απλα δεν θέλω να πάθει κανένα πολιτισμικό σοκ ο Ταβερνιέ μας,και μετα που θα βρίσκουμε λουκάνικα....
ΝΙΚΟΣ - Παρ 16 Ιαν 2004, 17:48:58
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Judger έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

καλα εσυ αν δεν πείς την εξυπνάδα σου και δεν ειρωνευτείς δεν γίνετε.....Αλλα όπως ξαναέγραψα....θα τα βρείτε λιγο σκούρα απο δω και πέρα με το 1600 μου Wink

Laughing Laughing Laughing ....Καλα ρε συ,δεν είπα οτι θα σε κοντράρω κι ολας...Απλα δεν θέλω να πάθει κανένα πολιτισμικό σοκ ο Ταβερνιέ μας,και μετα που θα βρίσκουμε λουκάνικα....

...κοιτα....φυλιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε Wink
Ronin - Παρ 16 Ιαν 2004, 17:53:37
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

...κοιτα....φυσιολογικο ειναι να λετε γιατι πολυ απλα δεν σας εχω κανει ακομα βολτα..οποτε δεν ξερετε....Στο επομενο τουριγκ ομως θα σας κανω να δειτε το παλιο106 μου πως κινητε Wink

Μπα...με αυτη την υπογραφή που έχεις βάλει,δεν νομίζω να μπεί κανένας....

...Και θα χαθω..θα χαθω..θα χαθωωωω.....ενα πρωι....σε μια διαρκειας στροφη.. με οσα!!!

Έχω και εναν τουρίστα θα θρέψω,στους 5 δρόμους θα τον παρατήσω??
Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Σαβ 17 Ιαν 2004, 07:34:55
Θέμα δημοσίευσης:
Judger έγραψε:

Παρατησε τον (γραψ'τον) σε μενα Πανο!! Very happy Wink Shocked θα τον προσεχω σαν τα ματια μου Laughing Laughing
Νωe - Σαβ 17 Ιαν 2004, 09:35:26
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια μην τσακωνεστε....... Cool
θα σας δωσω το δικο μου που πλεον εχει περασει κ απο αμφιβιες καταδρομες.... Laughing
extra bonus βατραχοπεδιλα κ ανα πνευστηρας..... Cool
Vaggelis - Σαβ 17 Ιαν 2004, 09:55:09
Θέμα δημοσίευσης:
Νωe έγραψε:
θα σας δωσω το δικο μου που πλεον εχει περασει κ απο αμφιβιες καταδρομες.... Laughing

Σου έχω και ιδέα Τάσο....
Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό......
Νωe - Σαβ 17 Ιαν 2004, 10:34:01
Θέμα δημοσίευσης:
Vaggelis έγραψε:
Νωe έγραψε:

Σου έχω και ιδέα Τάσο....
Να φτιάξεις ένα ενυδρείο μέσα στο αμάξι, να μην πάει χαμένο τόσο νερό......

ετσι.... ετσι.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 17 Ιαν 2004, 12:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoNeR έγραψε:
Judger έγραψε:

Παρατησε τον (γραψ'τον) σε μενα Πανο!! Very happy Wink Shocked θα τον προσεχω σαν τα ματια μου Laughing Laughing

Αχαχαχαχ...Σωστος ο Αρης Wink

Πανο..γιατι τι εχει η υπογραφη μου Question Τραγουδι ηταν και το αλλαξα λιγο Wink Laughing Laughing Laughing
Pughell - Σαβ 17 Ιαν 2004, 17:26:41
Θέμα δημοσίευσης:
128;;; Shocked Shocked Shocked
Τι εγινε ρε Νικολη;
Επιδημια στις φοραδες επεσε μεσα στο καπο σου; Laughing
PoLiThS - Σαβ 17 Ιαν 2004, 17:57:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το παιχνίδι δεν τελίωσε ακομα..
ΝΙΚΟΣ - Σαβ 17 Ιαν 2004, 22:13:35
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
128;;; Shocked Shocked Shocked
Τι εγινε ρε Νικολη;
Επιδημια στις φοραδες επεσε μεσα στο καπο σου; Laughing

Μην το πειραζεις το παιδι εσυ ρε....Τετοια αλογα......Νικολα Αραβανισια ειναι τα αλογα σου ή Πονυ Question Laughing Laughing Laughing
PoLiThS - Κυρ 18 Ιαν 2004, 20:05:11
Θέμα δημοσίευσης:
..........
ΝΙΚΟΣ - Κυρ 18 Ιαν 2004, 20:49:40
Θέμα δημοσίευσης:
Ρε χαμπερα..Τι τελιτσες ειναι αυτες που βαζεις συνεχεια Question Πλακα κανουμε....Θα την βρεις την ακρη και θα το κανεις καλο...Πρεπει δηλαδη να εισαι ετσι Question Καλα την κοβω την πλακα αφου δεν συκωνεις αστεια Crying or Very sad
Pughell - Δευ 19 Ιαν 2004, 01:02:44
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν σηκωνει αστεια γιατι προσπαθει να σηκωσει κατι αλλο!!! Laughing Lol
pugsang - Δευ 19 Ιαν 2004, 08:55:51
Θέμα δημοσίευσης:
ΝΙΚΟ

Ντοματες δεν θα ριξεις σε αυτο το topic???
PoLiThS - Δευ 19 Ιαν 2004, 10:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
AXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAX Ψάρακαααααααααα Splat Splat Splat Splat
pugsang - Δευ 19 Ιαν 2004, 10:41:46
Θέμα δημοσίευσης:
Τα θελει και σενα η κούλα σου......
ΝΙΚΟΣ - Δευ 19 Ιαν 2004, 14:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Aπο ουρδα Μακη ξερεις Question Κοιτα τον Πολιτη και θα καταλαβεις Laughing Τρανή ουρδα κιολλας οχι αιντε αιντεε Wink
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες