Steve έγραψε: |
Που τους είδες τους στροβιλισμούς ρε καραμήτροοοοοοοοοοο; ![]() |
volvos έγραψε: |
EXEI ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
EXEI ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ |
SnakeMJK έγραψε: |
ρε παπάρι, αν σκάει η μία τρύπα κάθετα στην ροή της άλλης δεν θα γίνονται κουλουβάχατα; |
AlienHack έγραψε: |
και μην μου πειτε οτι και μειωνει καταναλωση και βελτιώνει και επιδωσεις..
δεν παιζει.. εκτος να μου εξηγησετε το θεωριτικο υποβαθρο που το κανει αυτο.. |
Steve έγραψε: | ||||
![]()
Το 1-2 αμάξια που θα φάς στο 400άρι επιπλέον από αυτά που έτρωγες, θα στο εξηγήσουν απόλυτα ![]() ![]() ![]() ![]() |
ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΟΚΕ ΓΙΝΕΤΑΙ |
Εδώ και καιρό προσπαθούμε να στραγγίξουμε και το τελευταίο άλογο από την βελτίωση της εισαγωγής στα ατμοσφαιρικά 1.6 16v.
Η λύση που έχει προτείνει ο mechanic... |
AlienHack έγραψε: | ||||||
2 αμαξια διαφορα σε επιδωσεις και 1 λιτρο στα 100 οικονομια? ![]() με 2 τρυπες στον παπα? ρε πατε καλα? στειλτε μυνημα στην πεζο να σας παρει μηχανικου-σχεδιαστες της.. ![]() |
volvos έγραψε: | ||
+100000000000 |
Ανδρεα τις γνωσης του mechanic τις εκτυμώ αφανταστα, και μπραβο του που δινει λυσεις... και διαβασε σε παρακαλω παραπανω πουθενα δεν λεω οτι δεν πιστευω πως δουλευει.. το θεμα ειναι τι διαφορες κανει
Την παπαρολογια του STeve ομως δεν εμπιστευομαι . ![]() μπορει να κανει οντως δουλεια αλλα τα νουμερα που λεει ο στιβ ειναι υπερβολικά.. και σ'αυτο που ειπες, "Σου λέει το παλικάρι οτι δουλεύει και πάλι δεν πείθεσαι....!!!! " δηλαδη αν βγει αλλο μελος και πει οτι εκανε μια τρυπα στην πεταλουδα και πηρε 5 κιλά ροπή και 4 λιτρα οικονομια βουρ πρεπει να τον πιστεψω και να το κανω και εγώ? μην ξεχνατε οτι πρεπει να τρυπήσουμε τον παπα. και αν δεν δουλευει αντε κλεισε τις τρυπες μετα.. δεν ειναι ενα αυτοκολητο που βαζεις και αν δεν σε βολεψει το βγαζεις.. χαλας τον παπα σου.. μακαρι να δουλευει , και εγω θα αποκομησω απο αυτό. απλος ειμαι δυσπιστος για τα νουμερα του στιβ. αν το δοκιμασει και αλλος και μας πει και αυτος τα νουμερα που βλεπει θα ακολουθησω.. ΥΓ. αν με 2 τρυπες στον παπα κερδιζουμε 1 λιτρο καταναλωση δεν θα το εφαρμοζε καποια εταιρια σε καποιο μοντελο της? εδω σφαζονται να διαφημησουν το 0.25 λιτρο οικονομια! εκτος αν το εφαρμοζει καποια και δεν το ξερω , τοτε ζητω συγνωμη |
Την παπαρολογια του STeve ομως δεν εμπιστευομαι . ![]() μπορει να κανει οντως δουλεια αλλα τα νουμερα που λεει ο στιβ ειναι υπερβολικά.. και σ'αυτο που ειπες, "Σου λέει το παλικάρι οτι δουλεύει και πάλι δεν πείθεσαι....!!!! " δηλαδη αν βγει αλλο μελος και πει οτι εκανε μια τρυπα στην πεταλουδα και πηρε 5 κιλά ροπή και 4 λιτρα οικονομια βουρ πρεπει να τον πιστεψω και να το κανω και εγώ? μην ξεχνατε οτι πρεπει να τρυπήσουμε τον παπα. και αν δεν δουλευει αντε κλεισε τις τρυπες μετα.. δεν ειναι ενα αυτοκολητο που βαζεις και αν δεν σε βολεψει το βγαζεις.. χαλας τον παπα σου.. μακαρι να δουλευει , και εγω θα αποκομησω απο αυτό. απλος ειμαι δυσπιστος για τα νουμερα του στιβ. αν το δοκιμασει και αλλος και μας πει και αυτος τα νουμερα που βλεπει θα ακολουθησω.. ΥΓ. αν με 2 τρυπες στον παπα κερδιζουμε 1 λιτρο καταναλωση δεν θα το εφαρμοζε καποια εταιρια σε καποιο μοντελο της? εδω σφαζονται να διαφημησουν το 0.25 λιτρο οικονομια! εκτος αν το εφαρμοζει καποια και δεν το ξερω , τοτε ζητω συγνωμη |
drdino έγραψε: |
Στην προκειμένη περίπτωση, πέρα από την απόδειξη εκ του αποτελέσματος, εμένα θα με ενδιέφερε και η αποδειξη δια της θεωρίας. ![]() Και ο Άλεξ αυτό ήθελε, δεν νομίζω πως ο στόχος του ήταν να σας αμφισβητήσει. |
Σταυρε, και εγω μπορει να κανω μια βασιμη πατεντα στο αμαξι μου και απο ανθηποβολη και μονο να νομιζω οτι πηρα τουλαχιστον 2 κιλα ροπη και γλυτωνω κανα 2λιτρα βενζινη... αν ερθω και το πω εδω μεσα θα τρεξετε ολοι να το κανετε? δεν θα χρειαστει λιγο σκεπτικισμος για τα ακριβη νουμερα? |
τεσπα. απο βδομαδα πες ποτε εχεις χρονο να δουμε την εισαγωγή μου.. ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() |
AlienHack έγραψε: | ||||
αρχιδι.... ![]() ![]() |
Pugobios έγραψε: |
αν δεν γινει αλλαγη στο προγραμμα δεν παιζει αυτο που λες... |
Εξωτερικά: ![]() |
η λογικη ειναι οτι εκτονωνουμε στις αλλες τρυπες τον εξτρα αερα. οσοι στροβιλισμοι και να γινουν με το που περασει ο αερας το φιλτρο αερα εξισοροπειται το πραμα
αρε θαναση πρεπει να βρω το ποστ που το γραφα να κανω κατι τετοιο παραλληλα με το σκουπακι της ac sport (ενδιαμεση τρυπα στη μεση του φιλτροκουτιου που θα παιρνει αερα πισω απο φαναρι στο σημειο που παιρνει εργοστασιακα) και ειχα φαει το κραξιμο της αρκουδας απο κωλαρα... σιναναι στο δικο σου αμαξι ειναι πολυ πιο ευκολο και αποδοτικο κατεμε αφου θα κανεις ενα ταφ με δυο σωληνες ενα απο φρεσκο σημειο αερα και ενα απο νεκρο σημειο ΠΡΙΝ το φιλτροκουτι. αρα η ροη που θα μπαινει μεσα θα ειναι ακριβς αυτη που χρειαζεται ανα πασα στιγμη... |
0,4 κάτω η κατανάλωση σε υγραέριο mode... ![]() Και βλέπουμε ![]() |
αυθυποβολη σκετη... ![]() ποτε το κανουμε και σε μενα ειπαμε ?αυριο απογευμα? ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Δειξε στον Θαναση το σκουπακι και μετα θα παρεις την απαντηση γιατι σε εκραζα... ![]() |
![]() |
δεν θελεις να βοηθησεις λιγο και το βραδυ εγω να κανονισω να εχεις τουλαχιστον 4 αμαξια διαφορα στο βιντεο απο τον σιλο?? ![]() ![]() |
![]() |
to σκουπακι θα συνδιαζοταν με καθετες τρυπες στο φιλτροκουτι που θα τραβαγαν και θα εκτονονωναν αερα ελευθερα |
takis_206 έγραψε: |
σταυρο τι εισαγωγη ειχες πριν? |
nik_marin έγραψε: |
άλλη μια άποψη...
http://206gti.net/intake/ http://206gti.net/intakemod/ ![]() |