Pugobios έγραψε: |
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως δουλευει αυτο το συστημα ακομα...γιατρε τα φωτα σου |
mechanic έγραψε: |
τι να κανω? να βαλω μικροφωνο μεσα στο φιλτροκουτι και να ακουγεται απο τα ηχεια?????? |
mechanic έγραψε: | ||
πες μου τι σε μπερδευει για να το αναλυσουμε |
Το γα**το ειναι οτι δεν καταφερα να πιασω τον ηχο που κανει μια φιλτροχωανη...... ![]() πρεπει να κλεισεις την μουσικη τελιως και να εχεις ανοιχτο το τζαμι του οδηγου για να ακουσεις (επιτελους) ενα "τσουφ" ειληκρηνα δεν βρισκω κατι αλλο για να το κανω να ακουγεται καλυτερα ρε γα**το... ![]() ![]() ![]() τι να κανω? να βαλω μικροφωνο μεσα στο φιλτροκουτι και να ακουγεται απο τα ηχεια?????? |
Pugobios έγραψε: | ||||
αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι γιατι χρησιμοποιεις 2 εισοδους αντι για μια και τι επιπτωσεις θα ειχε σε ενα ατμο(παλι για διπλη εισαγωγη) |
![]() ![]() ![]() Λοιπον το επομενο βημα ειναι να την κανουμε να "ακουγεται" κατι που δυστηχως αποτυχα... ![]() Ο Γιαννης εχει μια καλη σκεψη, αλλα δεν ξερω αν και κατα ποσο θα συμφερει απο θεμα κοστους. ![]() Παντως οποιος ασχολειται με πολυεστερικες κατασκευες μπορει να μου φτιαξει ενα σκουπακι για το μπροστινο μερος? ωστε περα απο λειτουργικη και αποδοτικη να γινει και εμφανισημη η ολη κατασκευη? |
DENMARK έγραψε: |
Τώρα το θέμα είναι αν θέλει να κάνει κάτι τέτοιο ο Θανάσης, μιας και αυτή είναι το αντικείμενο που σπούδασε (μηχανικός) και ίσως δεν θέλει να δίνει τις γνώσεις και την πείρα του δωρεάν στην όποια εταιρεία. ![]() ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Ακριβως αυτο... Επειδη εχει σπουδασει και πριν καμια 5ετια περιπου καποιοι "επαγγελματιες" εγιναν τζαμπα μαγκες στην πλατη του,τετοιο σεναριο ξεχαστε το... Υπαρχει ατομο,πολυ καλος φιλος του Θαναση που κανει με πολυεστερα αυτο που πρεπει και το κοστος ειναι εξαιρετικα λογικο για αυτο που πληρωνετε. Οποιος θελει απλα επικοινωνει με τον Θανο... Υποψιν οτι σε περιπτωσεις σαν του Μιχαλη το υπαρχον ram air δεν επαρκει ως εχει. ![]() |
DENMARK έγραψε: |
Στέλιο μου, βλέπεις ότι το topic ανοίχτηκε πριν 1 χρόνο + και ακόμα λέμε για το πώς, που, ποιος, κ.τ.λ.
Δεν έχουμε δει ακόμα μια κάποιου είδους aftermarket κατασκευή από κάποιον (όποιος και να είναι) για να δούμε και οι υπόλοιποι Και να έχει γίνει ίσως να μην το βγάζει προς τα έξω για να μην κάνει τους άλλους τσάμπα μάγκες και είναι κάτι που με στενοχωρεί. Tώρα τελευταία βλέπω, ότι και να έχει κάνει κάποιος μια Greek πατέντα η κάτι καλό, δεν το λέει P.s Δεν θέλω με κανέναν τρόπο να προσβάλω κάποιον από τους φίλους του forum |
Pughell έγραψε: |
Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης ρε,απλα επειδη ακριβως ξαναγινε παρα το γεγονος οτι καποιος ειχε ηδη αγορασει(ναι,πληρωσαν) τα δικαιωματα στον Θαναση,καποιος αλλος εκανε αντιγραφη και εβγαζε κερδος απο αυτο...
Και επειδη κατι τετοιο δεν λεει,ο Θανασης θα δωσει το ΟΚ για την χρηση του σχεδιου. Το "στομιο" εχει σχεδιαστει οπως επισης υπαρχει και καλουπι και καποιοι το εχουν δοκιμασει με θετικα αποτελεσματα. Τωρα το κατα ποσο αυτο θα σταματησει να ειναι "προνομιο" και θα χρησιμοποιηθει σαν προιον "ευρειας καταναλωσης" ειναι αλλη υποθεση που εξαρταται απο τον Θανο. |
Pughell έγραψε: |
Δεν ειναι θεμα παρεξηγησης ρε,απλα επειδη ακριβως ξαναγινε παρα το γεγονος οτι καποιος ειχε ηδη αγορασει(ναι,πληρωσαν) τα δικαιωματα στον Θαναση,καποιος αλλος εκανε αντιγραφη και εβγαζε κερδος απο αυτο...
Και επειδη κατι τετοιο δεν λεει,ο Θανασης θα δωσει το ΟΚ για την χρηση του σχεδιου. Το "στομιο" εχει σχεδιαστει οπως επισης υπαρχει και καλουπι και καποιοι το εχουν δοκιμασει με θετικα αποτελεσματα. Τωρα το κατα ποσο αυτο θα σταματησει να ειναι "προνομιο" και θα χρησιμοποιηθει σαν προιον "ευρειας καταναλωσης" ειναι αλλη υποθεση που εξαρταται απο τον Θανο. |
MAD έγραψε: | ||
![]() |
piratee έγραψε: |
Αν γίνεται θέλω και εγώ μια κόπια από το σκουπάκι.. |
NoDsl έγραψε: | ||
Εδώ |
Αλλα μπορω μεσω ενος καλου και εμπιστου φιλου να κανονισω να σου στειλει. Πες μου αν θες ενα η παραπανω κομματια για να του πω ποσες κοπιες να βγαλει. |
NoDsl έγραψε: | ||
Εδώ |
e214vall έγραψε: | ||||
Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν οι φωτογραφίες του παραπάνω link πουθενά, σωστά; Αχχ άργησα πολύ να γεννηθώ μου φαίνεται. ![]() |