PSClub - Hellas

Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις - 106 RALLYE 1.3.....

m_power_lunatic - Τετ 21 Απρ 2010, 16:22:13
Θέμα δημοσίευσης: 106 RALLYE 1.3.....
Λοιπον εχω απορια και θα ηθελα να την ξεκαθαρισουμε.Οταν παρουσιαστηκε το 106 RALLYE 1.3 στην Ελλαδα και στο εξωτερικο υπηρχανε οι πληροφοριες αν και οχι εντελως ξεκαθαρες οτι θα βγαινανε προς πωληση και μερικα κομματια για καθαρα αγωνιστικη χρηση με πινακιδες δρομου με 2-3 μικροδιαφορες απο τα υπολοιπα.Νομιζω οτι δεν ειχανε πισω καθαριστηρα,δεν ειχανε αναπτηρα και η αποχρωση των τζαμιων ητανε ολολευκη οχι καπως σκουροχρωμη αν εχετε δει στην πλεοψηφια τους,βασικα δεν μπορω να σας το περιγραψω ακριβως.Ενα τετοιο ειχε ενας αγωνιζομενος θυμαμαι την εποχη του ενιαιου με 106 RALLYE 1.3 ο Κουκ.......ς αν δεν κανω λαθος.Θυμαται καποιος απο εσας κατι τετοιο???Ειχε γραφτει και σε τευχος των 4Τ αν δεν απατωμαι για μια τετοια εκδοση.Τα ρωταω ολα αυτα γιατι ητανε το πρωτο μου αυτοκινητο (11/1995 απο τα τελευταια) και δεν το ξεχασα ποτε,το λατρευω παθολογικα παιδια και αν και ειχα και τις 2 επομενες γενιες (8V και 16V) πριν 5 ημερες πουλησα και ενα 8V που ειχα για να ξαναγορασω οριστικα και να μην ξαναποχωριστω το καλυτερο 1.3αρι RALLYE 106 που θα βρω και αν υπαρχει οντως μια τετοια εκδοση θα το κυνηγησω να το βρω.Οποια βοηθεια δεκτη,ευχαριστω προκαταβολικα.
Pughell - Τετ 21 Απρ 2010, 16:33:53
Θέμα δημοσίευσης:
Η εκδοση υπηρχε αλλα δεν θα βρεις...
Ειχε ενας φιλος τετοια αλλα το πουλησε και εγινε κομματια μετα.
Δεν ειχαν πισσοχαρτα,δεν ειχαν δεξι καθρεφτη,ειχαν ελαφρως διαφοροποιημενο προγραμμα εγκεφαλου(το δοκιμασα και οντως ηταν ενα κλικ καλυτερο) και γενικα ειχαν μικροδιαφορες.
Σαν κωδικο αμαξωματος,οσο καιρο ημουν στην Lion,δεν καταφερα να βρω κατι διαφορετικο(σε αντιθεση με τα XSi που βρηκα) στα τιμολογια ή στην περιγραφη τους.
Απο οσο καταλαβα παντως,σχεδον ολα οσα πουληθηκαν εγιναν αγωνιστικα και ελαχιστα πρεπει να διερευσαν προς βολτισια... Sad
m_power_lunatic - Πεμ 22 Απρ 2010, 09:23:49
Θέμα δημοσίευσης: !!!
Eυχαριστω ρε Στελιο,ειναι πολυ δυσκολο απο οτι καταλαβα αλλα θα το ψαξω για ενα διαστημα μηπως φανω τυχερος.Ξερουμε τον ακριβη αριθμο αυτοκινητων που πουληθηκαν στην Ελλαδα απο 106 rallye 1.3????
Pughell - Πεμ 22 Απρ 2010, 18:30:42
Θέμα δημοσίευσης:
Ψεματα θα σου πω,δεν εχω ιδεα,παντως στο αρχειο οι καταχωρησεις ηταν πολλες...Παρα πολλες! Sad
psgeo - Πεμ 22 Απρ 2010, 18:56:00
Θέμα δημοσίευσης:
οντως ο κουκουμακης ειχε αυτο το rallye που λες Laughing
ειχαμε πιασει μια κουβεντα στο μαγαζι του ,επειδη ειχα παει και γω με το 13αρι μου , και μου ελεγε οτι το δικο του (το ειχε πουλησει τοτε) ηταν ειδικη εκδοση ελαφρωμενη!!
μου ειχε πει κιλα του και τι δεν ειχε αλλα εχω ξεχασει................νομιζω ειχε πει 760-780 κιλα κατι τετοιο.......λογικα και ενα 13αρι της μαζας αμα το ελαφρωσεις θα τα πιασεις αυτα τα κιλα
Pughell - Πεμ 22 Απρ 2010, 19:09:44
Θέμα δημοσίευσης:
Αναλογα με τον εξοπλισμο που θα βαλεις επανω(πχ υδραυλικο τιμονι,ηλ.παραθυρα,κλειδωμα,κλπ),τοτε μπορει να κατεβει αρκετα,αν ομως προκειται να μπει roll cage,σχεδον σε καμια περιπτωση δεν θα κατεβει κατω απο τα 750-760 κιλα. Confused
Εναλλακτικα,χωρις cage,τα 750 ειναι σχετικα ευκολος στοχος μιας και απο καλωδια,μονωσεις και αχρηστες βλακειες,εχει καμποσο πραγμα...
psgeo - Πεμ 22 Απρ 2010, 19:40:07
Θέμα δημοσίευσης:
οντως τα 750 κιλακια ειναι εφικτο νουμερο χωρις cage.......λιγο καιρο που το ειχα πισω σκετη καροτσα και χωρις ρεζερβα εβλεπες διαφορα........αρπαζε πιο αμεσα Laughing νομιζω της μαζας τα 13αρια 810 κιλα δεν ηταν??
Pughell - Πεμ 22 Απρ 2010, 20:32:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι,810.
psgeo - Πεμ 22 Απρ 2010, 22:37:40
Θέμα δημοσίευσης:
και με 16βου μοτερ? + 40κιλα??
Pughell - Πεμ 22 Απρ 2010, 22:54:37
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι.Ισως και λιγο παραπανω...30+ κιλα εχουν μονον απο τον κορμο(μαντεμι με αλουμινιο).
psgeo - Σαβ 24 Απρ 2010, 18:01:05
Θέμα δημοσίευσης:
καμια 50αρια πρεπει να εχουν!!! παναλαφρο του 13αριου παντως!!! δυο ατομα το πανε βολτα Laughing ................και ενας καλος hulk φουσκωτος το βαζει στην μασχαλη του και τρεχει Laughing Laughing Laughing
m_power_lunatic - Τετ 28 Απρ 2010, 11:14:50
Θέμα δημοσίευσης: ??????
Eρωτησεις.....αξονας με δισκοφρενα πισω μπαινουν στο 13αρι απο οτι ξερω και απο ποιο μοντελο (8V η 16V) εκτος και αν εχουν τον ιδιο πισω αξονα το οποιο δεν το ξερω 100% και επιπλεον ποια ειναι τα μεγαλυτερα και αποδοτικοτερα φρενα που μπορουν να φορεθουνε στο 13αρι με την μαμα ζαντα και οχι aftermarket αλλα απο αλλο μοντελο της PEUGEOT???

P.S Στελιο αναφερεις οτι βρηκες διαφορες στους κωδικους σασι των XSI θες να μας πεις λιγα λογια???
z@ck! - Τετ 28 Απρ 2010, 13:05:18
Θέμα δημοσίευσης:
Ιδιο αξονα, μπαινει κανονικα.
στην 14αρα φρενα 266 απο 206-307. Wink
Αυτα ετοιμαζομαι να βαλω και εγω τωρα στο XSI Very happy

σιγουρα τα XSI απο το 93 και πριν εχουν αλλες βασεις για top mount. Αυτο εκ πειρας .
>'93 : top mount με 2 βιδες- 2 τρυπες στους θολους. (σαν το ΑΧ)
<'93 : top mount με 3 βιδες - 4 τρυπες στους θολους . (σαν το 13αρι-16ν-8ν Rallye)
Confused
Pughell - Τετ 28 Απρ 2010, 14:20:58
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτα που προλαβε ηδη ο Ζαχος συν καποιες αλλες λεπτομερειες...

Περι φρενων,δεν συνιστω 266 στη μαμα σιδερενια ζαντα.Βραζουν για πλακα.Καλυτερα 3000αρα τακακια στα 247 και δεν μενεις ποτε απο φρενο. Wink

Σχετικα με αξονα,εγω δεν θα τον εβαζα καν...Τα φρενα του 1300 ειναι υπεραρκετα και ο αξονας ειναι μονον για εντυπωσιασμο και να μην λες οτι εχεις ταμπουρα πισω.Ε,αφου ετσι και αλλιως θες να αφησεις τις σιδερενιες επανω,βαλε δυο 16αρες προσθηκες και εισαι jet. Arrow
z@ck! - Τετ 28 Απρ 2010, 16:35:19
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
.....Περι φρενων,δεν συνιστω 266 στη μαμα σιδερενια ζαντα.Βραζουν για πλακα.Καλυτερα 3000αρα τακακια στα 247 και δεν μενεις ποτε απο φρενο. Wink

Ουτε στην XSI ζαντουλα (που φορουσε ο Στελιος). Πολλοι που τα φορανε σε Aftermarket ζαντουλες δεν εχουν προβλημα με θερμοκρασιες. Φυσικα ειναι και ολα θεμα "ποδιου". Εσυ αν εχεις μαμα φρενα εχεις Bendix δαγκανες που εχουν πολυ καλο φρενο αλλα καμια διαρκεια και καμια ποικιλια σε τακακι (σε σχεση με τις ΑΤΕ που εχει το S2).

Pughell έγραψε:
Σχετικα με αξονα,εγω δεν θα τον εβαζα καν...Τα φρενα του 1300 ειναι υπεραρκετα και ο αξονας ειναι μονον για εντυπωσιασμο και να μην λες οτι εχεις ταμπουρα πισω.

εγω προσωπικα τον βαζω γιατι δεν θελω να βαλω προσθηκες και επειδη ηθελα και αλλη αντιστρεπτικη και πιο φρεσκες ραβδουσ αλλα και αλλα ρουλεμαν, κανω την κινηση..... (ειμαι και λιγο καγκουρακος Mr. Green Black eye Love )
Αν δεν εχεις λογο βαλε μονο τους αποστατες.

Pughell έγραψε:
Ε,αφου ετσι και αλλιως θες να αφησεις τις σιδερενιες επανω,βαλε δυο 16αρες προσθηκες και εισαι jet. Arrow

Φημολογειται οτι εχεις καλυτερο κρατημα με πισω αξονα απο 16ν και αυτο μαλλον λογο των 32χιλ. πιο μεγαλο μετατροχιο που εχει σε σχεση με τα ταμπουρατα.
Στην πραξη θα εχω αποψη σε 2 βδομαδες Wink
Pughell - Τετ 28 Απρ 2010, 19:50:48
Θέμα δημοσίευσης:
Το κρατημα ειναι χειροτερο(κατα πολυ),απλα το αυξημενο μετατροχιο δινει πιο ευκολο handling μιας και με τον ταμπουρατο αξονα πρεπει να το εχεις καλα το αναποδο τιμονι.

Σαν απολυτο στριψιμο παντως,ο στενος αξονας ειναι αισθητα καλυτερος.

Υ.Γ. Οι ραβδοι στρεψης και η αντιστρεπτικη,δεν εχουν σχεση με το αν ο αξονας ειναι 16v ή 1300αρισιος...
z@ck! - Τετ 28 Απρ 2010, 20:34:17
Θέμα δημοσίευσης:
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Confused
'Αλλα ειχα καταλαβει για το θεμα κρατηματος....αναποδα το ειχα στο μυαλο μου. Confused

Παράθεση:
Υ.Γ. Οι ραβδοι στρεψης και η αντιστρεπτικη,δεν εχουν σχεση με το αν ο αξονας ειναι 16v ή 1300αρισιος...

Εχει ομως αν ειναι XSi... φοραω 19αρα αντιστρεπτικη. Τις ραυδους.... απλα θελω ποιο καινουριες (φρεσκες) απο τις δικες μου που εχουν ενηλικιωθει Very happy (του '92 καροτσα αρα.... 18+).

Στελιο το κεντρο του αξονα του 16ν (σωληνας) ειναι μεγαλυτερος η τα ακρα του?
Ο αξονας του 13αριου με ενως απλου 1400αριου, περα απο τα μεγαλυτερα ταμπουρα εχει καμια αλλη διαφορα σε διαστασεις?
οι αντιστρεπτικες και οι ραβδοι κανουν κουτι?
Pughell - Τετ 28 Απρ 2010, 20:40:04
Θέμα δημοσίευσης:
Αλλαξε μονον ραβδους ρε,θα βρεις απειρες 19αρες με τιμη ξεφτιλα...Το να βαλεις μεταχειρο αξονα και να ειναι στραβος,το σκεφτηκες; Confused

Περι αξονα και μετατροχιου,ειναι ολα ιδια(αλλαζει μονον το παχος της σωληνας μεταξυ κιτρινων και μαυρων αξονων) και ολη η διαφορα προκυπτει απο τα ακρα.Ακομα και το ψαλιδι ειναι ιδιο. Wink
Ολα τα υπολοιπα ειναι απολυτα ανταλλαξιμα μεταξυ τους.
Μονον καποιοι αξονες απο 1100 αν θυμαμαι καλα,ειναι χωρις αντιστρεπτικη αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι τετοιος. Wink
z@ck! - Τετ 28 Απρ 2010, 22:12:55
Θέμα δημοσίευσης:
τον εχω βρει πολυ φτηνα και γεματο οποτε δεν με πειραζει...
Λεω να τον δοκιμασω και αν δεν μου κανει τοτε θα φτιαξω εναν με παντρεμα.

ολα του 16ν με τα ακρα του 13αριου. Turn-l Splat Black eye
Pughell - Τετ 28 Απρ 2010, 23:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
Με 24αρα αντιστρεπτικη παντως θα σβουριζει εντονα,να ξερεις... Confused
z@ck! - Πεμ 29 Απρ 2010, 01:09:39
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Με 24αρα αντιστρεπτικη παντως θα σβουριζει εντονα,να ξερεις... Confused
Mr. Green Mr. Green Twisted evil Twisted evil Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Turn-l Love
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!
+ την 21 μπροστα απο 13αρι!!!!!
Θα ακουμπανε μονο 3 ροδες κατω!! Σαν γουρουνα!!!! Eek
Περα απο την πλακα θα δω τι θα κανω τελικα και τι ταιριαζει με το στυλ οδηγησης μου. το πολυ πολυ να δωσω μετα κανα 30αρι και να παρω μια αντιστρεπτικη 21. Wink
Αλλα την μπροστα θα την βαλω στανταρ. Πολλα "μουτρα" ρε παιδι μου! Confused
alekoukos106 - Πεμ 29 Απρ 2010, 03:22:58
Θέμα δημοσίευσης:
psgeo έγραψε:
και με 16βου μοτερ? + 40κιλα??

841 κιλα εχω ζυγισει το δικο μου,κομπλε επιπλωμενο και ρεζερβατο! Wink
sotos 106xs - Πεμ 29 Απρ 2010, 09:41:13
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Αλλαξε μονον ραβδους ρε,θα βρεις απειρες 19αρες με τιμη ξεφτιλα...Το να βαλεις μεταχειρο αξονα και να ειναι στραβος,το σκεφτηκες; Confused

Περι αξονα και μετατροχιου,ειναι ολα ιδια(αλλαζει μονον το παχος της σωληνας μεταξυ κιτρινων και μαυρων αξονων) και ολη η διαφορα προκυπτει απο τα ακρα.Ακομα και το ψαλιδι ειναι ιδιο. Wink
Ολα τα υπολοιπα ειναι απολυτα ανταλλαξιμα μεταξυ τους.
Μονον καποιοι αξονες απο 1100 αν θυμαμαι καλα,ειναι χωρις αντιστρεπτικη αλλα κανει μπαμ απο μακρια οτι ειναι τετοιος. Wink

Φίλε Στέλιο απο που φαίνεται στα 1100 αν δεν υπάρχει αντιστρεπτική στον πίσω άξονα?Είναι εμφανές ή πρέπει να ανοιχτεί? Και έστω αν δεν υπάρχει ή ακόμα και να υπάρχει, μπορώ να βάλω αντιστρεπτική απο 1.3 ή XSi στον υπάρχων άξονα?Είναι τριμπούλωνος και δεν ξέρω αν υπάρχουν διαφορές...
Τέλος σκέτη αντιστρεπτική αν τελικά μπορώ να βάλω πίσω απο 1.3 ή XSi θα πουλάει κάποιος ή θα πρέπει να αγοράσω ολόκληρο άξονα?
z@ck! - Πεμ 29 Απρ 2010, 12:40:13
Θέμα δημοσίευσης:
λογικα θα χρειαστεις και αλλα πραγματακια μαζι . δεν ειναι μονο οτι δεν εχει μεσα την αντιστρεπτικη Sad

κατσε θα σου βαλω παραδειγματα

Μπρατσο χωρις αντιστρεπτικη.......

Με αντιστρεπτικη......

Εγω εχω να σου δωσω αξονα γεματο με τα παντα ολα επανω ολοισιο σε τιμη ξεφτιλα (βασικα εχω 2 Big wink ) απλα το προβλημα σου ειναι οι τριμπλουλωνες ζαντουλες. Μπορεις φυσικα να κανεις τραμπα τα ταμπουρα σου και να βαλεις τα τριμπουλωνα τυμπανα - ταμπουρα. Wink
psgeo - Πεμ 29 Απρ 2010, 20:08:28
Θέμα δημοσίευσης:
εγω εχω και την αντιστρεπτικη και τα ακρα με καινουρια κυλινδρακια και σιαγωνες απο το 13αρι Laughing
βεβαια δεν ξερω αν στα τελευταια 13αρια η αντιστρεπτικη ειναι μεγαλυτερη απο 21mm.........ο μηχανικος μου ασχετα που μου εβαλε την 24αρα μου ειπε οτι η δικια του την ειδε ποιο μεγαλη απο 21mm.....θα την μετρησω Scratch να δω απο περιεργεια.......
περι 24αρας πισω σε 13αρι......με 16βου μοτερ ομως..........ο κωλος δεν παει πουθενα.........και ελαφρωμενος που ημουν πισω χωρις πλατοκαθισματα και ρεζερβα παλι εκει ηταν ακουνητος Scratch ενω στο s2 8βαλβιδο λιγο καιρο που το ειχα χωρις ρεζερβα ο κωλος ηταν ανησυχος...........με το που ξαναμπηκε ηρεμησε.......βεβαια το 13αρι εχει group n και το s2 apex sport......
τωρα σε 13αρι αν μεινει το μαμα μοτερ μακρια απο 266!!!με μεταλλικα σωληνακια , brembo και ferodo racing εισαι οκ!!!!!!!!!
αν μπει 16αρι μπλοκ ή 16βου οκ τοτε!!!
εγω παντως στο s1 που του εχω 266 με ραλλοζαντες με bosch δαγκανες brembo δισκους ferodo premier σωληνακια υψηλης και πισω δισκους δεν ειχα ποτε θεμα ,οσο μπορουσα να το πιεσω , σε δημοσιο δρομο..........σε πιστα δεν ξερω με κανα καυσωνα ισως...
αν οντως ειναι 841 κιλα με 16βου μια χαρα!!!!!ανεβαινει η αναλογια κιλα ανα ιππο Laughing
sotos 106xs - Πεμ 29 Απρ 2010, 23:04:23
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
λογικα θα χρειαστεις και αλλα πραγματακια μαζι . δεν ειναι μονο οτι δεν εχει μεσα την αντιστρεπτικη Sad

κατσε θα σου βαλω παραδειγματα

Μπρατσο χωρις αντιστρεπτικη.......

Με αντιστρεπτικη......

Εγω εχω να σου δωσω αξονα γεματο με τα παντα ολα επανω ολοισιο σε τιμη ξεφτιλα (βασικα εχω 2 Big wink ) απλα το προβλημα σου ειναι οι τριμπλουλωνες ζαντουλες. Μπορεις φυσικα να κανεις τραμπα τα ταμπουρα σου και να βαλεις τα τριμπουλωνα τυμπανα - ταμπουρα. Wink

Φίλε Ζαχαρία σ'ευχαριστώ για τα σχεδιαγράμματα(απο το service box είναι?)και για όλο το ενδιαφέρον. Ακόμα όμως δεν ξέρω αν έχω ή όχι αντιστρεπτική, με XSi που έχω κάνει σύγκριση οπτικά τουλάχιστον οι άξονες μού φαίνονται σχεδόν ίδιοι.....(Φυσικά δεν περιμένω να είναι κιόλας)
Ζάντες τριμπούλωνες 14άρες έβαλα πριν λίγο σχετικά καιρό, οπότε δεν πάω για 4μπούλωνο και νομίζω - μπορεί να κάνω λάθος - ότι το 3μπούλωνο τύμπανο/ταμπούρο δεν πρέπει να μπαίνει σε 4μπούλωνο άξονα.
Ο άξονας απο ποιο 106 είναι που έχεις? Αυτην την στιγμή είναι λίγο δύσκολο για να πάρω ολόκληρο άξονα, αργότερα πάντως αν τον έχεις ακόμα θα σε ενοχλήσω σίγουρα!Σ'ευχαριστώ πολύ και οτιδήποτε χρειαστεί για το 1.1 που έχω θα ανοίξω ανάλογο topic γιατί μού φαίνεται ότι το συγκεκριμένο αρχίζω να το βγάζω εκτός θέματος...
z@ck! - Παρ 30 Απρ 2010, 00:22:47
Θέμα δημοσίευσης:
Σωτηρη ειναι ευκολο να δεις. απλα δες στην μερια του οδηγου στον αξονα αν εχει αυτακι για την αντιστρεπτικη. Μιας και εχεις και ενα XSi δες τις διαφορες και συγκρινε. Η πρωτη φωτο που εβαλα θα δεις οτι εχει μονο ενα καπακι. Στην δευτερη εχει ενα αυτακι που ειναι το Νο 6 στην φωτο.

Το ταμπουρο αλλαζει, απλα ειναι θα το αλλαξεις ολο το ταμπουρο σαν συστημα.
Ο αξονας που εχω ειναι απο XR αλλα ειναι ιδιος με του XSi , τους εχω μετρησει και ειμαι σιγουρος για αυτο. Wink
ο λογος που σου λεω για ολοκληρο αξονα ειναι γιατι απλα θα χρειαστεις πιο πολλα απο μια αντιστρεπτικη δυστυχως.
οσο για την τιμη....... πμ.

Καλυτερα να φτιαξουμε ενα τοπικ "106- S1 Πισω αξονας". δεν υπαρχει τετοιο τοπικ στην αναρτηση Embarassed
sotos 106xs - Παρ 30 Απρ 2010, 14:57:50
Θέμα δημοσίευσης:
z@ck! έγραψε:
Σωτηρη ειναι ευκολο να δεις. απλα δες στην μερια του οδηγου στον αξονα αν εχει αυτακι για την αντιστρεπτικη. Μιας και εχεις και ενα XSi δες τις διαφορες και συγκρινε. Η πρωτη φωτο που εβαλα θα δεις οτι εχει μονο ενα καπακι. Στην δευτερη εχει ενα αυτακι που ειναι το Νο 6 στην φωτο.

Το ταμπουρο αλλαζει, απλα ειναι θα το αλλαξεις ολο το ταμπουρο σαν συστημα.
Ο αξονας που εχω ειναι απο XR αλλα ειναι ιδιος με του XSi , τους εχω μετρησει και ειμαι σιγουρος για αυτο. Wink
ο λογος που σου λεω για ολοκληρο αξονα ειναι γιατι απλα θα χρειαστεις πιο πολλα απο μια αντιστρεπτικη δυστυχως.
οσο για την τιμη....... πμ.

Καλυτερα να φτιαξουμε ενα τοπικ "106- S1 Πισω αξονας". δεν υπαρχει τετοιο τοπικ στην αναρτηση Embarassed

ΟΚ! Σού έχω στείλει και πμ
xouzouris83 - Παρ 04 Ιούν 2010, 08:42:49
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει διαφορα στην τιμη στα μοντελα αυτα?
m_power_lunatic - Τρι 04 Ιαν 2011, 19:11:18
Θέμα δημοσίευσης: RALLYE 1.3
Πηρε το ματι μου σε ξενο φορουμ πισω μπαρα θολων μαλλον sparco-κοκκινη που πιανει πισω στο εσωτερικο του πορτ-μπαγκαζ,ολοισια.Οταν ειχα 1.3αρι rallye πιτσιρικας δεν θυμαμαι κατι τετοιο να υπηρχε το 1994-96 αλλα βρηκα μια φωτογραφια που τη δειχνει μια τετοια μπαρα.Ξερετε τιποτα τετοιο??Επισης ειδα ενα ψευτοκαπακο μοτερ βαμμενο λευκο και στην μεση το τετραγωνο λιονταρακι με την κοκκινη ριγα και μου επεσε το σαγονι,καμια ιδεα πως μπορει να γινει???Φωτο απο που βαζω,εχει καποιο Img κουπακι βλεπω στο user control αλλα δεν καταλαβαινω.
m_power_lunatic - Δευ 23 Σεπ 2013, 10:35:16
Θέμα δημοσίευσης: PEUGEOT SPORT
Στο site της PEUGEOT SPORT εχει καταλογο στα γαλλικα για την πληρη προετοιμασια του 106 RALLYE 1.3 απο δρομισιο σε αγωνιστικο σε μορφη Ν.

Δινει και τα αντιστοιχα ανταλλακτικα της PEUGEOT SPORT κτλ,γνωριζει κανεις αν υπαρχει τα αγγλικα μεταφρασμενο????

Eπισης θελω να αγορασω καποια γνησια PEUGEOT SPORT πραγματα,μπορω να παραγειλω απο το site κατευθειαν ή υπαρχει ανθρωπος εδω στην Ελλαδα που φερνει πραγματα???Θεσσαλονικη νομιζω ή κατι τετοιο.

Η επισημη αντιπροσωπεια φερνει τετοια πραγματα????

Ευχαριστω οποιον μπει στον κοπο να απαντησει.
RoadRunner122 - Δευ 23 Σεπ 2013, 14:30:19
Θέμα δημοσίευσης:
Johnny δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος που να φέρνει επίσημα πλέον. Κάποτε έφερναν ο Κόνδωρας (Peugeot) στην Αθήνα και ο Γκαγκαστάθης στη Θεσσαλονίκη. Τώρα ο 1ος δεν υφίσταται ενώ ο 2ος ενδεχομένως να φέρνει κάποια τεμάχια με παραγγελία.

Η κατάσταση γίνεται δυσκολότερη αν αναλογιστείς ότι η PS εδώ και κάποια χρόνια άρχισε να ξεστοκάρει αγωνιστικά parts για 106 (S1 & S2), αφού λόγω ηλικίας είναι πιά discontinued.

Εξαρτάται βέβαια κι απ'το τι ζητάς. Εάν πχ ψάχνεις για κάτω (κόντρα) βάση σασμάν, κάτι μπορεί να βρεθεί. Αν ζητάς ράβδους, καλύτερα παίξε λόττο... Crying or Very sad
m_power_lunatic - Τετ 30 Οκτ 2013, 13:55:31
Θέμα δημοσίευσης: 1.3 rallye N1
Απο οτι φαινεται μετα απο ενα πισωγυρισμα και την λαθεμενη πωληση ενος σχεδον αψογου εργοστασιακου 1.3αριου (ειχα και το τιμολογιο πωλησης απο καινουργιο και τα βιβλια και τα manual) πριν 2 χρονια ειμαι παλι στην αγορα για τριτη φορα ενος 1.3αριου 106.Πηγα ειδα το πρωτο μου 1.3αρι σε ηλικια 18χρονων και δεν......δυστυχως γιατι συναισθηματικα θα ηθελα να το φτιαξω Ν1 απο την αρχη και να το κρατησω.

Θελω να φτιαξω ή να αγορασω ετοιμο αγωνιστικο Ν1.Οικονομοτεχνικα με συμφερει ετοιμο αλλα ειναι ταλαιπωρημενα πολυ τα περισσοτερα και τρεχουνε χρονια.

Πηγα ειδα μερικα που ητανε δρομισια και γινανε αγωνιστικα και εχουνε κανει μονο 1-2 χρονιες μονο.

Εχει κανενας τιποτα υποψην για αριστο (εχει σημασια η λεξη που χρησιμοποιω) Ν1 106 1.3αρι???

Ιδανικα επειδη ΔΕΝ θελω να το ξαναπουλησω και θελω να το κρατησω για παντα θα ηθελα να εχει και την δρομισια του προικα.

Για CONDOR το ξερω εχει κλεισει απειρα χρονια πριν,ο Γκαγκασταθης τον εχω ακουστα αλλα δεν εχω συνεργαστει μαζι του.

Απο οτι καταλαβα γνησια PEUGEOT SPORT πραγματα θα δυσκολευτω να βρω.

Ειδα και αυτα απο κοντα αλλα ειμαι διστακτικος για διαφορετικους λογους για το καθενα.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3623320/ (το ειδα οταν πηγα στο χωριο μου για μια βαφτιση)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4241265/ (η τρελα μου-πανεμορφο αλλα φοραει μια BILSTEIN ουτε μια PROFLEX-OHLINS που λεει ο λογος,αυτο βεβαια ειναι ΕΑ/5)
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3220329/ (το ειδα σε επαγγελματικο ταξιδι το καλοκαιρι)
athanas - Παρ 01 Νοέ 2013, 19:01:59
Θέμα δημοσίευσης:
καλή τύχη και υπομονή....

θα τα χρειαστείς σίγουρα και τα δύο...

εγώ διάλεξα την λύση να το κάνω από την αρχή (αλλά το είχα για χρόνια καθημερινο πριν το απόφασίσω να το κάνω td car) και εδώ και 3 χρόνια το έχω λυμένο στα 3ποδα και είμαι στην μέση περίπου της δουλειάς που χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο....
m_power_lunatic - Παρ 01 Νοέ 2013, 23:05:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στεφανε αυτο που κανεις εσυ μου το προτεινε και ο αδερφος μου για να περναω τους χειμωνες μου και τον ελευθερο μου χρονο (λεμε τωρα) και για να γινει αψογο (ειμαι πολυ κομπλεξικος με τα αμαξια μου).

Δεν ξερω τι θα κανω ακομα,πηγαινω και βλεπω δρομισια και αγωνιστικα αυτο τον καιρο.

Σημερα τυπωσα και εκανα και βιβλιαρακι τις οδηγιες της PEUGEOT SPORT για Ν1.Τα γαλλικα μου βεβαια ειναι για τον λουτσο,εχει κατι κωδικους απο τα ανταλλακτικα αλλα μαλλον θα εχουνε αλλαξει και αντε βρες γνησια PEUGEOT SPORT πραγματα,τρεχογυρευοπουλος.

Εχει κανεις link στα αγγλικα για τις οδηγιες της PEUGEOT SPORT για Ν1 106 RALLYE 1.3???
manosm3 - Παρ 01 Νοέ 2013, 23:42:00
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη το εδωκες το Μ3; Crying or Very sad
athanas - Σαβ 02 Νοέ 2013, 17:59:14
Θέμα δημοσίευσης:
peugeot sport και αγγλικά δεν πάνε μαζί....
δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι στα αγγλικά,,,ψάχνω χρόνια και δεν έχω βρει κάτι....
m_power_lunatic - Δευ 25 Νοέ 2013, 18:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Γιαννη το εδωκες το Μ3; Crying or Very sad

Ναι Μανο,ψαχνω για αλλο.
m_power_lunatic - Δευ 25 Νοέ 2013, 18:37:57
Θέμα δημοσίευσης:
athanas έγραψε:
δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάτι στα αγγλικά,,,ψάχνω χρόνια και δεν έχω βρει κάτι....

Που θα βρουμε την homologation του 106 RALLYE 1.3 και απο το 16v???

Στην ΕΛΠΑ μου ζητησανε 50 ευρω εκαστη σημερα.
B.M-SPORT - Τρι 26 Νοέ 2013, 15:48:06
Θέμα δημοσίευσης:
m_power_lunatic έγραψε:
athanas έγραψε:

Που θα βρουμε την homologation του 106 RALLYE 1.3 και απο το 16v???

Στην ΕΛΠΑ μου ζητησανε 50 ευρω εκαστη σημερα.

αν βρεις κατι ενημερωσε , φιλε
BTS - Τρι 26 Νοέ 2013, 15:54:02
Θέμα δημοσίευσης:
Στο fia.com έχει τους αριθμούς των ομολογκασιόν.

Βρίσκεις από εκεί τον 4ψήφιο αριθμό που αντιστοιχεί στο Rallye 1.3 και στη συνέχεια το βάζεις search στο google. Όλο και κάποιο pdf θα υπάρχει με την ομολογασιόν.
m_power_lunatic - Σαβ 01 Φεβ 2014, 22:38:52
Θέμα δημοσίευσης: Αυτοκολλητα...
Ερωτηση.....εχω μαθει οτι στο εξωτερικο που ειδα μεσω ebay πουλανε ολοκληρο το set απο τα εργοστασιακα αυτοκολλητα απο το 13αρι.

Καποιος μου ειπε οτι υπαρχουνε 2 τυποι,ο ενας γαλλος και ο αλλος αγγλος.Καποιος απο τους 2 τα κανει πιστα αντιγραφα και επιπλεον δινει και ακριβεστατες μετρησεις για να τοποθετηθουνε ακριβως.Ο αλλος εχει μια διαφορα στα αυτοκολλητα (νομιζω στα γραμματα πισω) και δεν δινει ακριβεστατες μετρησεις για το πού θα μπουνε.

Ξερει κανεις ποιος ειναι αυτος με τα πιστα αντιγραφα και με τις μετρησεις???
m_power_lunatic - Κυρ 02 Φεβ 2014, 22:32:36
Θέμα δημοσίευσης:
Αnyone???
m_power_lunatic - Κυρ 16 Μάρ 2014, 21:31:07
Θέμα δημοσίευσης:
Kαποιος???
Lef205 - Κυρ 16 Μάρ 2014, 21:41:56
Θέμα δημοσίευσης:
Στειλε πμ στον KP61
spar@ - Τρι 14 Οκτ 2014, 18:24:38
Θέμα δημοσίευσης:
Βρήκατε άκρη με τα αυτοκολλητα ;
m_power_lunatic - Τρι 14 Οκτ 2014, 20:01:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι ο γάλλος εχει το καλό σετ,έχεις τιποτα ή θες κάποιο;
m_power_lunatic - Πεμ 16 Οκτ 2014, 12:18:55
Θέμα δημοσίευσης:
Την βρηκα την homologation,βρήκα και prospectus οταν πουλιοτανε καινουργιο και τσίμπησα και μια μινιατούρα 1/18 σε κοκκινο χωματακι φανταστικη απο την γνωστη εταιρεια.
alfasud - Πεμ 16 Οκτ 2014, 14:17:45
Θέμα δημοσίευσης:
Που τον βρισκουμε αυτον το γαλλο ?
m_power_lunatic - Σαβ 08 Νοέ 2014, 16:13:24
Θέμα δημοσίευσης: 2 rallye 1.3
Θελω την γνωμη σας, εχουμε 2 13αρια, το ενα ατρακαριστο εντελως αλλα μηχανικα παρατημενο και το αλλο με 130.000χλμ πραγματικα-ξερω αλλα 4 με ιδια περιπου χλμ-το οποιο δυστυχως τρακαρε προσφατα και αλλαξε πορτα και φτερο μπροστα και τραβηχτηκε λιγο η κασα στο πλαι.

Σκεφτομαι να τους αλλαξω τραμπα τα μηχανικα, με συμφερει?

Το ατρακαριστο θελει αξονα, κρεμαγιερα, συμπλεκτη, αναρτηση φρενα κτλ.Το χτυπημενο ειναι αριστο σε ολα του.Τι θα κανατε????
Pughell - Σαβ 08 Νοέ 2014, 19:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Η λογικη λεει αυτο που σκεφτεσαι... Confused

Απλά μην πειραξεις πλαστικα εσωτερικου γιατι θα αρχισει να τριζει το συμπαν μετα... Sad
m_power_lunatic - Σαβ 08 Νοέ 2014, 19:49:50
Θέμα δημοσίευσης: .....
Στελιο αυτο σκεφτομαι,θα αποφασισω μεχρι Δευτερα που παω για μεταβιβαση (αυτο οσο αναφορα το δρομισιο μου).

Κατι ακομα,εχει δει καποιος με τα ματια του στην Ελλαδα την ελαφρια εκδοση του 1.3???

Αυριο το πρωι θα δω ενα αγωνιστικο Ν1 που τρεχει αναβασεις εδω και 1-2 χρονια (εχει κανει 9 αγωνες,πριν ητανε δρομσιο) και μου ειπε ο ιδιοκτητης οτι οταν το ξηλωσανε για να το φτιαξουνε ειδανε οτι δεν ειχε πισοχαρτα απο κατω απο την μοκετα του και κολλες στους αρμους ή κατι τετοιο τελος παντων.

Νομιζω οτι δεν ειχε και υαλοκαθαριστηρα πισω και τα τζαμια του ειχανε ολολευκη αποχρωση οχι αυτο το ψιλοπρασινο που εχουνε ολα τα υπολοιπα.Τετοιο ειχε και ο Κουκουμακης οπως εχω ξαναπει αλλα και ο Σταθης Ρωμαιος νομιζω ειχε τετοιο.

Μπορει καποιος να μου πει σιγουρα??Ρωτησα και στο γαλλικο φορουμ αλλα δεν απαντησανε.

Αυτη την εβδομαδα κληρωνει για δρομισιο και για αγωνιστικο Laughing Laughing

Ηδη χασαμε 50 ευρω προκαταβολη σε ενα κοκκινο που το ειχα για χαρτι (ο Λύρος ξερει) και μολις 2 ημερες πριν το κανω μεταβιβαση (ητανε χωρις πινακιδες 3 χρονια σε γκαραζ) τραβαω την τσιμουχα και βουαλα.......ιχνη δαγκανας απο τραβηγμα....τόμπολα!!!!!Παρα τριχα γλυτωσα,ο φιλος του ιδιοκτητη που το πουλαγε εκανε τον ανηξερο!Ειναι ακομα στο car.gr για οσους ψαχνουνε.

Παντως αν δεν με σουταρει η γυναικα μου τωρα δεν θα με σουταρει ποτε, 2 106 RALLYE 1.3 και ενα XSI θα παρκαρουνε στο σπιτι αν και το αγωνιστικο θα παει αρχικα στον νονο της μικρης για να της το φερω σιγα-σιγα!!!
Pughell - Σαβ 08 Νοέ 2014, 21:06:03
Θέμα δημοσίευσης:
Γιαννη εχω δει light αλλά δεν εβγαζαν πινακιδες,μονον ΕΘΕΑ(τοτε)...
Ηταν 40 κιλα ελαφρυτερο,χωρις ρεζερβα,χωρις δεξι καθρεφτη,πισοχαρτα και οτι αλλο ξερεις...
Νομιζω δεν ειχε ουτε καν πισω ζωνες.

Αμφιβαλλω βεβαια αν βρεις τετοιο,ιδιαιτερα βολτας κιολας. Confused
m_power_lunatic - Σαβ 08 Νοέ 2014, 22:28:13
Θέμα δημοσίευσης:
Πρεπει να εχεις δικιο,μου λεει αερολογιες ο παιχτης μου φαινεται και μου αρεσει το αμαξι του.Τριζει μονο την τριτη ταχυτητα μου λεει ακομα και οταν ητανε δρομισιο.Αυτο με τις αρμοκολλες με ανησυχει,μην εχει φαει καμια και παει να μου το περασει ετσι.Δεν νομιζω οτι ειναι το ελαφρυ μου φαινεται απιθανο τελειως.

Αυριο θα το δω απο κοντα και βλεπουμε και το απογευμα θα δω αλλο ενα,το κανονισα πριν λιγο.
RoadRunner122 - Σαβ 08 Νοέ 2014, 23:11:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μέσω αριθμού πλαισίου και servicebox δε μπορεί να ελεγχθεί ακριβώς ποιά έκδοση ήταν; Scratch
Lef205 - Κυρ 09 Νοέ 2014, 15:22:24
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω παντως ουτε σε φωτογραφια δεν εχω δει ελαφρωμενο .
Pughell - Κυρ 09 Νοέ 2014, 18:35:45
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω δει εγω αλλά το ενα ειχε πινακιδες κυκλοφοριας κανονικα και δεν ξερω σιγουρα αν αγοραστηκε σαν light ή οχι,παντως ο ιδιοκτητης δεν ειχε κανεναν λογο να μου πει ψεματα ή τουλαχιστον δεν βρισκω καποια αιτια να μου πει μπουρδες...Αυτο προ 15ετιας περιπου...

Ενα αλλο που ξερω οτι ειναι light,ειναι το παλιο αγωνιστικο που ειχε καποτε ο Μιχος,που βρισκεται εδω και πολλα χρονια εδω,σε τοπικο συνεργειο.
m_power_lunatic - Τετ 12 Νοέ 2014, 22:16:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε Καλοριζικο και να το χαίρομαι για Τρίτη φορά ιδιοκτήτης 1.3ριου 106 Rallye λευκό και πάλι και σίγουρα οχι τελευταίο.

Το πήρα πολυ χαμηλά,σασι παρά πολυ καλό και ίσως το μοναδικό με τα αληθινά του χλμ χεχεχε!!Αισιως 280.000 χλμ με τον ίδιο κινητήρα με αλλαγμενη μια φορά την φλαντζα,σασμαν περιέργως καλό για τα χρονια του.

Είμαι ο τρίτος ιδιοκτήτης,ο πρώτος έκανε 40.000χλμ ο δεύτερος 240.000χλμ!!!!!!Ο δεύτερος το ειχε 14 χρονια,ειναι 94αρι με πρώτη ημερομηνία κυκλοφορίας 11/11/1994 χθες δηλαδή έγινε 20 ετών!!

Εχει αλλάξει έναν μπροστινό προφυλαχτηρα και δεν νομίζω κατι αλλο απο οτι είπανε και οι φανοποιιο,με τα πρώτα αυτοκόλλητα ακομα ξεθωριασμενα βεβαια και σε ποσοστό 80-90% με το Μαμα χρωμα αλλα κομμένο και με λακουβιτσες,γρατζουνιες κτλ.

Μηχανικά θέλει δουλειά αλλα το πήρα για να ασχολούμαι σιγά-σιγά οπότε εχω κέφι,σαν long time project.Πιθανοτατα να γίνει αυτο αγωνιστικό απο εμένα και να πάρω αλλο δρομισιο.Εχει πουληθεί απο την Peugeot Μοιρη εδώ στην Αθήνα στα βιβλιαρακια του που βρήκα και στο προσπεκτους του.

Το εχω λατρεψει το άτιμο,δεν το βαριέμαι ποτέ το καταλαβαίνω κάθε φορά που μπαίνω μέσα και χαίρομαι το ίδιο σαν να μην μου έλειψε μια μέρα.

Παντως πολυ βρωμια....εχει να πέσει τριψιμο και καθάρισμα......
MEMsound - Πεμ 13 Νοέ 2014, 10:34:14
Θέμα δημοσίευσης:
μεγειά...καλή ανακατασκευή..καλες βόλτες
m_power_lunatic - Τρι 02 Δεκ 2014, 11:26:24
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω πολυ να εισαι καλα,το εσωτερικο ειναι ετοιμο,φτιαξαμε σαλονι-πλυθηκε το συμπαν και τριφτηκε ολο το εσωτερικο με JIF μιλαμε κανει θαυματα το πραμα!!!!!!

Θελει 2 ηχειακια μπροστα και τελος,2 ταπουλες ισως λειπουνε στα ποδια μπροστα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα θα μου πει και ο Λυρος.

Χθες πηγα για τεχνικο ελεγχο αγωνιστικο 13αρι με 3 αναβασεις στο ενεργητικο του και λιγα track-days.

Μεγαλος γνωστης και κατοχος και ο ιδιος ο μηχανικος,τα εχει ''ζησει'' οταν δουλευε στον Παρασκευοπουλο-''Οκταβιο''.

Μου εδειξε και μου ειπε και ποια ητανε lightweight και ειδα και 1 σε φωτο που δεν ειχε φλασακια στο πλαι (οπως τα γαλλικα) που ειναι η εκδοση πουπουλο.

Κατα τα λεγομενα του υπαρχουνε αρκετα που ειναι σε γκαραζ αμπαρωμενα και βγαινουνε κανενα σου-κου μεχρι το Σουνιο και παλι μεσα.

Σε σχεση με αυτο που πηγα για τεχνικο ελεγχο,εντελως ατρακαριστο-ουτε καν φτερο-και βαμμενο ενα καπω μπροστα απο το 1995 μεχρι σημερα.

Λογικα η χαρα και το party αρχιζει απο αυριο αν και θα φτιαχτει σιγα-σιγα στα προτυπα μου με τα μαμα αυτοκολλητα (αν και τα εχει) και τα αυτοκολλητα των εταιρειων οταν παρουσιαστηκε απο την PEUGEOT,θα γινει ενα μελλοντικο ιστορικο και track-day car και για αναβασεις.

Τα αυτοκολλητα θα ειναι της FACOM/SHELL/PEUGEOT SPORT/MICHELIN/DEVIL/VALEO/CARILLO.

Μηχανικα δεν θελει τιποτα (ετρεξε Δερβενοχωρια προσφατα) οποτε μενει μονο καλωπισμος μεσα-εξω κα καινουργιος εξοπλισμος καθισμα-τιμονι-ζωνες.

Αυτα απο το μετωπο με τα λιονταρακια!
BTS - Τρι 02 Δεκ 2014, 11:44:26
Θέμα δημοσίευσης:
Καλορίζικο και το αγωνιστικό! Thumb Left
MEMsound - Τρι 02 Δεκ 2014, 13:14:00
Θέμα δημοσίευσης:
Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up Thumbs Up
athanas - Τρι 02 Δεκ 2014, 14:24:00
Θέμα δημοσίευσης:
αυτο του Τυρου πηρες?

καλοριζικο αν ειναι αυτο ειναι παρα πολυ προσεγμενο
m_power_lunatic - Τρι 02 Δεκ 2014, 20:38:38
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω παιδια, λογικα αυριο κανουμε μεταβιβαση, ναι του Νικου πηρα απο οσα ειδα ητανε το πιο φορτωμενο με μηχανικα εξτρα και ανακατασκευασμενα πολλα πραγματα.Αυτο που ξεχωρισε βεβαια ητανε η καροτσα που το ειχα θεσει σαν απαραβατο ορο για να ασχοληθω.Για να δουμε πρωτα ο θεος να μεινω ευχαριστημενος, ο προετοιμαστης του αυτοκινητου μου το συστησε ανεπιφυλακτα και αυτος που το πηγα για ελεγχο το ιδιο.
m_power_lunatic - Πεμ 04 Δεκ 2014, 11:34:25
Θέμα δημοσίευσης: 106 RALLTE 1.3 καπάκι μπαταρίας
Υπάρχει μια διαφοροποίηση στις εκδόσεις του 13αριου σχετικά με το καπάκι της μπαταρίας και με το πλαστικο χωρισμα που εχουνε καποιες άλλες εκδόσεις δίπλα από τον σωλήνα του φιλτροκουτιού.

Κάποιες έχουνε το καπάκι πάνω από την μπαταρία αλλά δεν έχουνε το χώρισμα και κάποια άλλα έχουνε το χώρισμα το πλαστικό αλλά δεν έχουνε το καπάκι πάνω από την μπαταρία.

Κάποια στιγμή μεταξύ 94-96 έγινε η αλλαγή όπως έγινε και με τα πλαίσια των ταχυτήτων.Τα πρώτα με το μικρό πλαίσιο σαν το δρομισιο μου,τα δεύτερα με την θήκη για τα πράγματα που είναι πολύ βολική και τα τελευταία με το immobilizer.Κάπου εκεί αλλάξανε και οι καθρέφτες χωρίς καπάκι στην αρχή βαφώμενο σε καπάκι βαφώμενο.

Θέλω να ρωτήσω αν το έχει εντοπίσει κανείς αυτό το θέμα με τα καπάκια και τα χωρίσματα της μπαταρίας,έχω ένα καπάκι και θέλω να το βάλω αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να βγεί το χώρισμα πρώτα (και τα 2 μου 13αρια έχουνε το χώρισμα).
m_power_lunatic - Παρ 05 Δεκ 2014, 12:24:59
Θέμα δημοσίευσης:
Mετα απο επικοινωνια με τον Ν.Λυρο το ξεμπερδεψαμε το θεμα.Το αγωνιστικο μου ειναι 7/95 και δεν εχει χωρισμα μπαταριας οπως νομιζα αλλα επρεπε να εχει το καπακι της μπαταριας οποτε θα μπει σε αυτο.

Ο Νικος λεει οτι δεν υπηρξε πλαισιο ταχυτητων με αποθηκευτικο χωρο οπως στα XSI και αν υπαρχει τετοιο το εχουνε βαλει εκ των υστερων εδω στην Ελλαδα οι ιδιοκτητες.Πολυ πιθανο να εχει δικιο,θα κοιταξω και στο αγγλικο και γαλλικο φορουμ αλλα πιθανα να ειναι ετσι.

Αυτα εδω απο κατω τα εχω δει και τα 2 οταν εψαχνα για δικο μου.

Το ασπρο πουλιοτανε στο Χαλανδρι και ειναι ξαναβαμμενο ολικο,οχι αβαφτο οπως λεει το παιδι (και λαθος τοποθετημενα τα αυτοκολλητα) και ειχε και μια χαζη αεροτομη και καθρεφτες λουκ Μ3 και σωστα τα αφαιρεσε ο τωρινος ιδιοκτητης.

Το μαυρο ειναι εδω διπλα στο γραφειο μου στο κεντρο,σε εξαιρετικη κατασταση ειδικα μεσα κα μεχρι φετος εντελως ατρακαριστο,φετος βγηκε καποιος απο στοπ και το κοπανησε αριστερα και αλλαξε νομιζω φτερο-πορτα μπροστα (λειπουνε και τα αυτοκολλητα πλεον),κατα τα αλλα ειναι σε πολυ καλη μηχανικη και εσωτερικη κατασταση.

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5773094/

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5818842/
geo106xs - Παρ 05 Δεκ 2014, 22:44:23
Θέμα δημοσίευσης:
Το μαυρο,100% δεν ειναι αυτο που ειναι κοντα στο γραφειο σου Wink
RoadRunner122 - Σαβ 06 Δεκ 2014, 10:36:17
Θέμα δημοσίευσης:
m_power_lunatic έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5773094/

Δε μπορω να καταλαβω μερικους πωλητες ρε γμτ, ειδικα οταν προκειται για ιδιωτες, που βγαζουν φωτο το αμαξι ενας βρωμικο, αλλος με το φραπεδοποτηρο στο ταμπλω, αλλος με το πακετο τσιγαρα στο θηκακι....

...ο συγκεκριμενος ετρωγε κουραμπιε στο πισω καθισμα κ ουτε καν το τιναξε πριν. Που να χε κανει και τιποτα αλλο!
Nik_psa - Σαβ 06 Δεκ 2014, 13:20:18
Θέμα δημοσίευσης:
Μπορεί να έχει κάνει και κάτι άλλο Γιάννη, μην είσαι σίγουρος Laughing
m_power_lunatic - Σαβ 06 Δεκ 2014, 14:25:47
Θέμα δημοσίευσης:
geo106xs έγραψε:
Το μαυρο,100% δεν ειναι αυτο που ειναι κοντα στο γραφειο σου Wink

Αυτό ειναι,για αυτο και δεν εχει φωτο απο αριστερα,λειπουνε τα αυτοκολλητα και φαινεται η διχρωμια.Από κοντά μου είχε πεί 1500 ευρώ,φαντάζομαι όποιος πάει το ίδιο θα του πεί.
Pughell - Δευ 08 Δεκ 2014, 20:15:24
Θέμα δημοσίευσης:
m_power_lunatic έγραψε:
Mετα απο επικοινωνια με τον Ν.Λυρο το ξεμπερδεψαμε το θεμα.Το αγωνιστικο μου ειναι 7/95 και δεν εχει χωρισμα μπαταριας οπως νομιζα αλλα επρεπε να εχει το καπακι της μπαταριας οποτε θα μπει σε αυτο.

Ο Νικος λεει οτι δεν υπηρξε πλαισιο ταχυτητων με αποθηκευτικο χωρο οπως στα XSI και αν υπαρχει τετοιο το εχουνε βαλει εκ των υστερων εδω στην Ελλαδα οι ιδιοκτητες.Πολυ πιθανο να εχει δικιο,θα κοιταξω και στο αγγλικο και γαλλικο φορουμ αλλα πιθανα να ειναι ετσι.

Καπακι μπαταριας δεν ειχαν ποτε τα 1300αρια,μονον χωρισμα.
Καπακι ειχαν μονον τα αγγλικα και οταν βγηκαν τα ΜΚ2,τοτε το εβαλαν και σε ολα τα μοντελα τους.

Περι πλαισιο ταχυτητων,ολα τα 1300αρια ειχαν,μεχρι που στα μισα του 1995 βγηκαν τα immo και στην θεση της θηκης μπηκε το πληκτρολογιο. Wink
Απλά ποτε δεν ειχαν το βαθυ πλαστικο πλαισιο,ειχαν μονον ενα ρηχο.
m_power_lunatic - Τρι 09 Δεκ 2014, 00:45:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ περιεργο παντως,το βαθυ χωρισμα σαν θηκη το εχω δει σε πολλα 13αρια.

Παντως αν δεν κανω λαθος,το πρωτο test car στην Ελλαδα που δοθηκε σε περιοδικα και πολυφωτογραφηθηκε (του Μπατρη ΥΟΤ-9106) δεν εχει καπακι μπαταριας οντως.
m_power_lunatic - Πεμ 11 Δεκ 2014, 14:04:15
Θέμα δημοσίευσης: Aγωνιστικος εξοπλισμος
Απο που αγοραζουμε αγωνιστικο εξοπλισμο εκτος απο τα καθιερωμενα???

-Χρυσαφης
-SPARCO CLUB
-AGLOPOULOS
-Ριζικαρης

καμια αλλη προταση ακομα και εξωτερικό??

Θελω τιμονι+κωνο/καθισμα με βασεις/ζωνη 6 σημειων
BTS - Πεμ 11 Δεκ 2014, 15:38:10
Θέμα δημοσίευσης: Re: Aγωνιστικος εξοπλισμος
m_power_lunatic έγραψε:
Απο που αγοραζουμε αγωνιστικο εξοπλισμο εκτος απο τα καθιερωμενα???

-Χρυσαφης
-SPARCO CLUB
-AGLOPOULOS
-Ριζικαρης

καμια αλλη προταση ακομα και εξωτερικό??

Θελω τιμονι+κωνο/καθισμα με βασεις/ζωνη 6 σημειων

Έχω αγοράσει από 3-4 καταστήματα, αλλά σαν αντιμετώπιση-εξυπηρέτηση, για Αγγλόπουλο και Κυριλλίδη (sabelt) έχω μόνο καλά να πω.
m_power_lunatic - Πεμ 11 Δεκ 2014, 16:40:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μεχρι στιγμης για Αγγλοπουλο ειμαι θετικος, στοιχεια του Κυριλλιδη εχουμε της SABELT???
BTS - Πεμ 11 Δεκ 2014, 17:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
Το google ξέρει τα πάντα. Very happy

http://www.ekinisi.gr/#!visit-us/c12tf
m_power_lunatic - Πεμ 11 Δεκ 2014, 23:45:04
Θέμα δημοσίευσης:
Eυχαριστω Πετρο,εκει το βρηκα και εγω σε ταλαιπωρησα τσαμπα sorry!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες