PSClub - Hellas

Μετάδοση - 207 - Δισκος πλατο Sachs για 207 1600 THP

akis23 - Σαβ 14 Νοέ 2009, 22:56:20
Θέμα δημοσίευσης: 207 - Δισκος πλατο Sachs για 207 1600 THP
http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/peugeot/207-wa_-wc_-0206/16-16v-rc-128-kw-022007/sre-performance-kupplung-set-2-2-2.htm
Λετε να αξιζει η αλλαγη του μαμα στα 207 με 30+ κιλα ροπης. Μηπως κανουμε καμια αλλαγη της προκοπης μ αυτο το κωλοσασμαν με ενισχυμενο δισκο?
recife_rallye - Σαβ 14 Νοέ 2009, 23:29:00
Θέμα δημοσίευσης:
Ακη το ειχα ψαξει με τον εβραιο και καταληξαμε στο οτι ισως ειναι λιγο νωρις και στο οτι μαλλον θα χασει την πρακτικοτητα του το αμαξι..ειδικα αν ειμαστε μεσα στην πολη...
Παρ ολα αυτα ισως αξιζει γιατι αν δεν το δοκιμασουμε δεν θα μαθουμε ποτε..
Προσωπικα εγω θα περιμενω να φαγωθει ο μαμα που μεχρι στιγμης τα παει πολυ καλα στο δικο μου!
akis23 - Σαβ 14 Νοέ 2009, 23:38:47
Θέμα δημοσίευσης:
Κατι πρεπει να κανουμε με το σασμαν ρε φιλε. Δισκος θα ναι, καποιο short shift και τα δυο? δεν ξερω, αλλα ειναι πολυ ασαφες και αργο το μπουρδελο.
Pughell - Κυρ 15 Νοέ 2009, 03:15:02
Θέμα δημοσίευσης:
Πολυ καλη επιλογη αλλα σιγουρα οχι για καποιον που περναει αρκετες ωρες μεσα στην κινηση της πολης μιας και το πλατο θα τα "φτυσει" πολυ πιο συντομα απο τον δισκο(πιθανον και το βολαν)...
akis23 - Κυρ 15 Νοέ 2009, 10:26:55
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Πολυ καλη επιλογη αλλα σιγουρα οχι για καποιον που περναει αρκετες ωρες μεσα στην κινηση της πολης μιας και το πλατο θα τα "φτυσει" πολυ πιο συντομα απο τον δισκο(πιθανον και το βολαν)...

Με την ευκαιρια να σου κανω και μια ερωτηση Στελιο. Οταν ανεβαζω στροφες κυριως με δευτερα χαλαρα μεταξυ 2300 - 3000 ακουω ενα γουργουρητο απο το σασμαν (οπως ακουγονται αυτοκινητα 20ετιας) και οταν κατεβαζω σε δευτερα ακουγεται περισσοτερο. Καμια ιδεα τι φταιει? Μηπως το μπλοκε? Λυση υπαρχει?
fynos - Κυρ 15 Νοέ 2009, 11:23:53
Θέμα δημοσίευσης:
ακισ23 έγραψε:
Μηπως το μπλοκε?

Με τπτ !!!
Εκτός και είναι κανα ρουλεμάν . . . .επάνω στο διαφορικό, έβαλες τα προηγούμενα ή καινούρια ?
Pughell - Κυρ 15 Νοέ 2009, 11:41:18
Θέμα δημοσίευσης:
Καινουργια μπηκαν,μαλιστα τα μαμα ηταν σε αθλια κατασταση(και πολυ κακης ποιοτητας).

Σχετικα με τον θορυβο,δεν νομιζω να ειναι απο μπλοκε,τσεκαρε κανενα ημιαξονιο καταρχην και μετα προχωρας σταδιακα προς σασμαν,κλπ,κλπ...
kane - Κυρ 15 Νοέ 2009, 13:05:04
Θέμα δημοσίευσης:
το πας στο προφητη να το κανει βολτα και να το ακουσει...

Μη πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο! Laughing Laughing Laughing Laughing
akis23 - Κυρ 15 Νοέ 2009, 22:40:24
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:

Ετσι κι αλλιως Προφητη θα πηγαινα Σταυρο. Απλα νομιζω πως και το ρουλεμαν του συμπλεκτη ειναι για τα μπαζα.Στο ρελαντι ακουγεται σαν καρο, κι αμα τον πατησω χανεται ο θορυβος.
dope207 - Πεμ 03 Δεκ 2009, 13:16:42
Θέμα δημοσίευσης:
akis23 έγραψε:
kane έγραψε:

Ετσι κι αλλιως Προφητη θα πηγαινα Σταυρο. Απλα νομιζω πως και το ρουλεμαν του συμπλεκτη ειναι για τα μπαζα.Στο ρελαντι ακουγεται σαν καρο, κι αμα τον πατησω χανεται ο θορυβος.
παιδιά μια από το ίδια! και εμένα πολύ θόρυβο , και όταν πατάω συμπλέκτη ΜΟΚΟ Sad
Jim207GT - Πεμ 03 Δεκ 2009, 16:59:00
Θέμα δημοσίευσης:
dope207 έγραψε:
akis23 έγραψε:
kane έγραψε:

παιδιά μια από το ίδια! και εμένα πολύ θόρυβο , και όταν πατάω συμπλέκτη ΜΟΚΟ Sad

Ρουλεμαν συμπλέκτη μην κάνεις τπτ πάντα έτσι θα ακούγετε.... Laughing
dope207 - Παρ 04 Δεκ 2009, 09:18:45
Θέμα δημοσίευσης:
Jim207GT έγραψε:
dope207 έγραψε:
akis23 έγραψε:
kane έγραψε:

Ρουλεμαν συμπλέκτη μην κάνεις τπτ πάντα έτσι θα ακούγετε.... Laughing
Εμ τι να κάνουμε.... Razz
106 T16 - Παρ 04 Δεκ 2009, 19:42:36
Θέμα δημοσίευσης:
Το σετάκι της Suchs είναι καλό.Είναι το μαμά απλώς λίγο βελτιωμένο το πλατώ και αλλο υλικό στον δίσκο.Εφερα δυο και τα έβαλα ..λίγο πιο βαρύ σε αισθηση απλά πιστευω αρκετά ακριβό.Εχω στείλει δείγμα στην Ηelix και σε λίγες ημέρες που θα ερθει θα πω εντυπώσεις.
bagosgt - Παρ 04 Δεκ 2009, 21:46:25
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως χρειαζομαι επειγοντος ενα σετακι δισκο-πλατο.περαν του οτι μυριζει για πλακα μετα τα 2-3 ανοιγματα,αρκετες φορες απο 3η κ πανω(4η-5η) πατιναρει του σκοτωμου Crying or Very sad τελευταια φορα ειχαμε παει βολτα με τον φιλο με το λεον,κ οταν το ειδε αρχισε τα γελια.μου ελεγε,μηπως εισαι πανω απο 400 αλογα κ μας το κριβεις ρε,γιατι το λεον με 400 αλογα κ δε κανει τετοια πραγματα... Embarassed Embarassed Laughing
παντως δε νομιζω να εχω καποιο προβλημα με τη λειτουργια,μιας κ ειχα συνιθισει με το 106 που φορουσα 4φτερο+2χτενο.τουλαχιστον να σταματησει να μου κανει τα τρελα του Crying or Very sad
isim - Κυρ 17 Ιαν 2010, 21:15:59
Θέμα δημοσίευσης:
bagosgt έγραψε:
εγω παντως χρειαζομαι επειγοντος ενα σετακι δισκο-πλατο.περαν του οτι μυριζει για πλακα μετα τα 2-3 ανοιγματα,αρκετες φορες απο 3η κ πανω(4η-5η) πατιναρει του σκοτωμου Crying or Very sad τελευταια φορα ειχαμε παει βολτα με τον φιλο με το λεον,κ οταν το ειδε αρχισε τα γελια.μου ελεγε,μηπως εισαι πανω απο 400 αλογα κ μας το κριβεις ρε,γιατι το λεον με 400 αλογα κ δε κανει τετοια πραγματα... Embarassed Embarassed Laughing
παντως δε νομιζω να εχω καποιο προβλημα με τη λειτουργια,μιας κ ειχα συνιθισει με το 106 που φορουσα 4φτερο+2χτενο.τουλαχιστον να σταματησει να μου κανει τα τρελα του Crying or Very sad
Τα ιδια Εχω και εγω Βαγγελη μετα το προγραμμα του Στελιου. Απο την μια χαιρομαι γιατι το αμαξι επιτελους παει καλα, και απο την αλλη φοβαμαι μην με αφησει πουθενα ο δισκος Crying or Very sad
android - Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:03:18
Θέμα δημοσίευσης:
χαλαρα με τα πλατοδισκα σας γιατι δεν υπαρχη τπτ στο εμποριο εδω ελλαδα εκτος απο το μαμα...κ το site θελει πολλα για αυτο το sachs
Pughell - Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:14:28
Θέμα δημοσίευσης:
Τελικα μαθατε αν το δισκοπλατο ειναι ιδιο με του 206 RC; Question
pistolas - Κυρ 17 Ιαν 2010, 23:34:54
Θέμα δημοσίευσης: ΔΙΣΚΟΠΛΑΤΟ
Παιδες η λυση στα rallye-gt ειναι η τοποθετηση δισκο-πλατο απο RC δεν εχει καμια σχεση το ενα με το αλλο και πολυ πιο ανθεκτικό το μονο που χρειαζετε ειναι ενα καλυτερο ρουλεμαν!!!

Το δισκο πλατο τησ sachs αν ειναι αυτο στη φωτο απλα θα ειναι τελειο πιστευω οτι 8α σου προσφερει ακριβειασ και επιδωσεις 4φτερου λογο το οτι ειναι "ξερος'' αλλα την ανεση ενος ενισχυμενου δισκου διοτι εχει ολοκληρη επιφανεια πιστευω οτι ειναι η τελεια επιλογη μεχρι στιγμης!αλλα τα 500 ευρω σε σχεση με τα 200+ του RC ειναι ενα 8εμα!!!

Οσο για το θορυβο που ακουγετε στις χαμηλες ειναι απο το μπλοκε 100%
και μενα ακουγετε και με πολυ καλα ρουλεμαν!
παντα θα ακουγετε ετσι ειναι η λειτουρια του(ωραιος θορυβος)!!!

Απο το 206 το καρε του σιγουρα ειναι το ιδιο αλλα απο κει και περα νομιζω οτι εχουμε λιγο μεγαλυτερο βολαν αρα διαφορετικο πλατο!
grpts - Τετ 27 Ιαν 2010, 23:13:08
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια καλησπερα . το σετ δισκο-πλατο απο rc ξερουμε αν σιγουρα ταιριαζει στο gt-rallye η μηπως θελει και το βολαν του rc ? αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι το αυτοκινητο λυθηκε με την προυποθεση να φτιαχτει το δικο του δισκοπλατο [να ενισχυθει] αλλα κανεις δεν αναλαμβανει να το φτιαξει και δεν θελω να ξαναβαλω το εργοστασιακο . Να επισυμανω πως αρχισε να πατιναρει στα 21000χλμ απο 3η ταχυτητα και πανω και αφου το αυτοκινητο βελτιωθηκε περιπου στο 1ο σταδιο
fynos - Τετ 27 Ιαν 2010, 23:18:38
Θέμα δημοσίευσης:
Νομίζω ότι πρέπει να καταφύγεις σε κάτι διαφορετικό !
Τα άτομα που πρέπει να ρωτήσεις είναι Άρης GhostDog 206RCκαι να μιλήσεις με Μάνθο ώστε να σε φέρει σε επαφή με την Peugeot στο γέρακα μπας και βγάλεις άκρη !
grpts - Τετ 27 Ιαν 2010, 23:37:28
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω ρε γιαννακη . παντως μου κανει εντυπωση που δεν μπορει να ενισχυθει ο μαμα δισκος γιατι το μεταλικο ουτε που τον σκεφτομαι για μες την πολη .το θεμα φιλε ειναι οτι το αμαξι ειναι λυμενο ολο μπροστα πανω στο αναβατοριο και το βλεπω και με πιανει η ψυχη μου και οι μερες περνανε ...
fynos - Τετ 27 Ιαν 2010, 23:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
Από αυτά που μου είχες πει νομίζω ότι από μαμά του δεν είχε και πολλή ζωή, οπότε βάλε ένα από RC για να τελειώνεις και γρήγορα. Τώρα για αν ταιριάζει νομίζω ότι απαντά ο pistolas που φαντάζομε δεν θα το λέει έτσι αβίαστα . . .
pistolas - Τετ 27 Ιαν 2010, 23:53:19
Θέμα δημοσίευσης:
φίλε μου το δισκο πλατο μπαινει ακριβως δεν χρειαζεται αλλο βολαν λογο σασμαν μονο και μονο!!!
Πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη μεχρι στιγμης...
grpts - Πεμ 28 Ιαν 2010, 00:16:06
Θέμα δημοσίευσης:
για να το λες ρε φιλε κατι θα ξερεις γιατι εμενα απο τη peugeot μου ειπαν οτι ειναι διαφορετικα του rc με το gt-rallye . δε μου αποκλεισαν πως δε μπαινει απλα ειναι διαφορετικα ..
pistolas - Πεμ 28 Ιαν 2010, 00:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω ειμαι στα γιαννενα και σε οσα rallye gt εχουν αλλαξει μεσα στην αντιπροσωπεια τους βαζουν απο το RC μου το ειπε ο μηχανικος!
Λογικο ειναι να ειναι διαφορετικο αυτο 8ελεις!
Εχει αλλο κωδικο σαν ανταλακτικο!
grpts - Πεμ 28 Ιαν 2010, 00:29:59
Θέμα δημοσίευσης:
διαφορετικο στο κουμπωμα επανω στο δικο μου βολαν δε θελω να ειναι .. παντως σε ευχαριστω πολυ φιλε
fynos - Πεμ 28 Ιαν 2010, 00:33:28
Θέμα δημοσίευσης:
Από όλο τον κωδικό μόνο τα δύο τελευταία γράμματα διαφέρουν . . .
Άντε ρώτα και Άρη αν έχει καταλήξει σε κάτι διαφορετικό και προχώρησε το . .
power - Πεμ 28 Ιαν 2010, 01:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
Και ποσο κανει πανω κατω?
grpts - Πεμ 28 Ιαν 2010, 01:19:33
Θέμα δημοσίευσης:
το περιεργο ειναι πως το σετ συμπλεκτη του rc ειναι πιο φθηνο απο του gt . γυρω στα 210ε το ενα και 250 το αλλο ...
fynos - Πεμ 28 Ιαν 2010, 07:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Πές μας τελικά τι θα κάνεις για να ξέρουμε εεεεεε Wink
Ghost Dog - Πεμ 28 Ιαν 2010, 07:38:40
Θέμα δημοσίευσης:
grpts έγραψε:
το περιεργο ειναι πως το σετ συμπλεκτη του rc ειναι πιο φθηνο απο του gt . γυρω στα 210ε το ενα και 250 το αλλο ...

Shocked Shocked
Οι τιμες ειναι απο την ιδια αντιπροσωπεια ή μηπως ειναι απο διαφορετικες, και η καθε μια σου δινει διαφορετικο ποσοστο εκπτωσης?? Rolling eyes

Γιαννη εχουν διαφορετικους κωδικους απ'οτι ειδα του 206RC
Παιδια, εγω αυτο που θα σας προτεινα ειναι αυτο:

http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/peugeot/207-wa_-wc_-0206/16-16v-rc-128-kw-022007/sre-performance-kupplung-set-2-2-2.htm
fynos - Πεμ 28 Ιαν 2010, 08:02:17
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι οι κωδικοί είναι διαφορετικοί, αλλά τα κιβώτια δεν είναι ίδια ?
Αυτό που προτείνεις από που το παραγγέλνουμε κτλ τκλ . . ξέρεις κάτι παραπάνω?

Παράθεση:
Typical Application
includes:

* Chiptuning

* Turbocharger and supercharger modifications

* Towing trailers etc

* Long haul drivers

* Race circuit
(1/4miles race, clubsport, autocross)

* Hill climbing
(e.g. group N)

* Rally (e.g. group N)

* Drift racing

Laughing
grpts - Σαβ 30 Ιαν 2010, 15:40:34
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
grpts έγραψε:

Shocked Shocked
Οι τιμες ειναι απο την ιδια αντιπροσωπεια ή μηπως ειναι απο διαφορετικες, και η καθε μια σου δινει διαφορετικο ποσοστο εκπτωσης?? Rolling eyes

Γιαννη εχουν διαφορετικους κωδικους απ'οτι ειδα του 206RC
Παιδια, εγω αυτο που θα σας προτεινα ειναι αυτο:

δεν μου κανουν καμια εκπτωση και οι τιμες ειναι απο την ιδια αντιπροσωπεια .παρεπιπτοντως το σετ δισκοπλατω του rc δεν κουμπωνει σωστα στο βολαν του gt οποτε οπως καταλαβαινετε πρεπει να αγοραστει και το βολαν του rc το οποιο ειναι περιπου στα 320ε . εγω τελικα εχω δωσει τα δικα μου βολαν-δισκο-πλατω για να φτιαχτουν και να ενισχυθουν καταλληλα .. και περιμενω
android - Σαβ 30 Ιαν 2010, 18:07:35
Θέμα δημοσίευσης:
χμμμ αρα δε θα κουμπωνει κ ο sachs αφου ειναι για rc
pistolas - Σαβ 30 Ιαν 2010, 18:11:10
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω τι να πω πως εδω στα γιαννενα το βαζουν?
grpts - Κυρ 31 Ιαν 2010, 14:44:07
Θέμα δημοσίευσης:
κι εγω φιλε μου μπερδεμενος ειμαι .. σε αυτο που εγραψα πιο πανω αποφανθηκαν ο μηχανικος μου σε συννενοηση με εξουσιοδοτημενο συνεργειο-αντιπροσωπεια της peugeot . για να μη παρεξηγηθω το σετ δισκο-πλατω του rc μπαινει σε rallye-gt εφοσων κουμπωσει πρωτα το βολαν του rc ..
Pughell - Κυρ 31 Ιαν 2010, 15:01:00
Θέμα δημοσίευσης:
Αν μπορει να τσεκαρει καποιος αν το βολαν των 150αριων ειναι ιδιο με των EW10J4(206 2λιτρο 135 αλογα).
Αν ναι,τοτε ολα τα 150αρια μπορουν να δεχτουνε δισκοπλατο απο το αναλογο 206 που υπαρχουν σε μεγαλη αφθονια απο πολλες μαρκες. Wink
isim - Παρ 05 Φεβ 2010, 09:59:21
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχει κανενα νεο για ενισχυμενο δισκο-πλατο;;;;
drdino - Παρ 05 Φεβ 2010, 11:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Αν μπορει να τσεκαρει καποιος αν το βολαν των 150αριων ειναι ιδιο με των EW10J4(206 2λιτρο 135 αλογα).
Αν ναι,τοτε ολα τα 150αρια μπορουν να δεχτουνε δισκοπλατο απο το αναλογο 206 που υπαρχουν σε μεγαλη αφθονια απο πολλες μαρκες. Wink

Μπα, δεν φαίνεται να έχουν σχέση...
106 T16 - Παρ 05 Φεβ 2010, 20:35:54
Θέμα δημοσίευσης:
Μοιάζουν αλλά δεν είναι ίδια. Crying or Very sad
grpts - Σαβ 13 Φεβ 2010, 00:53:36
Θέμα δημοσίευσης:
Καλησπερα . τελικα κουμπωσαν τα πραγματα πανω στο αμαξι μετα απο 2 εβδομαδες και βγηκε .μπορει για καποιους να ακουστει υπερβολικο αλλα ο δισκος φτιαχτηκε μεταλλικος 6φτερος ενισχυθηκε το πλατω και ελαφρωθηκε και το βολαν .. στην αρχη πηγαιναμε για οργανικο δισκο πιο ενισχυμενο απο το μαμα αλλα δυστυχως δεν γινοταν με τιποτα και καταληξαμε στο μεταλλικο .ειχα τις αντιρρησεις μου αλλα η μονη διαφορα ειναι στο ξεκινημα [θελει λιγο εξοικιωση] και ειναι λιγο πιο βαρυ το πενταλ. αυτο που μενει τωρα ειναι να δουμε και ποσα χλμ θα βγαλει ....
106 T16 - Σαβ 13 Φεβ 2010, 02:59:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σε κανα 2-3 εβδομάδες θα είναι ετοιμο το σετακι από την Helix
akis23 - Πεμ 25 Φεβ 2010, 17:55:42
Θέμα δημοσίευσης:
Το part number του βολαν του RC το ξερουμε, γιατι δεν το βρισκω στο servicebox.
akis23 - Πεμ 25 Φεβ 2010, 22:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
Tο βρηκα τελικα και ειναι ΙΔΙΟ με του Rallye!!!
Part number 0532q1
fynos - Τετ 03 Μάρ 2010, 18:07:50
Θέμα δημοσίευσης:
grpts έγραψε:
Καλησπερα . τελικα κουμπωσαν τα πραγματα πανω στο αμαξι μετα απο 2 εβδομαδες και βγηκε .μπορει για καποιους να ακουστει υπερβολικο αλλα ο δισκος φτιαχτηκε μεταλλικος 6φτερος ενισχυθηκε το πλατω και ελαφρωθηκε και το βολαν .. στην αρχη πηγαιναμε για οργανικο δισκο πιο ενισχυμενο απο το μαμα αλλα δυστυχως δεν γινοταν με τιποτα και καταληξαμε στο μεταλλικο .ειχα τις αντιρρησεις μου αλλα η μονη διαφορα ειναι στο ξεκινημα [θελει λιγο εξοικιωση] και ειναι λιγο πιο βαρυ το πενταλ. αυτο που μενει τωρα ειναι να δουμε και ποσα χλμ θα βγαλει ....

Αυτά είναι του Γιώργου !

android - Τετ 03 Μάρ 2010, 18:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
fynos έγραψε:
grpts έγραψε:

Αυτά είναι του Γιώργου !

ποσο πηγε ?κ που εγινε?ποιος γιωργος...ενα π.μ. γιατι δεν με βλεπω καλα με το δισκο
nikos68 - Τετ 03 Μάρ 2010, 18:42:57
Θέμα δημοσίευσης:
Έχω ακούσει για κάποιον στη Χαλκίδα που του στέλνεις το δίσκο σου και τον αντιγράφει τον ενισχύει δεν ξέρω να πω ακριβώς.Πάντως μετά τέλος το πατινάρισμα.Παλιά ήταν γνωστός ως "ο όμορφος" δεν έχω όμως περισσότερες πληροφορίες.Μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να ξέρει...
bagosgt - Τετ 03 Μάρ 2010, 19:05:36
Θέμα δημοσίευσης:
υπαρχει ενα εδω στη χαλκιδα,που ενισχυει τον υπαρχον δισκο,αλλα δε θα το συνιστουσα Wink ονοματα δε λεμε,μη θεωρηθει δυσφημηση αλλα επειδη εχουμε "ενισχυσει" αρκετους δισκους,δεν κανανε δουλεια.περισσοτερες ινφο με πμ.
kane - Τετ 03 Μάρ 2010, 19:08:56
Θέμα δημοσίευσης:
μιλας γιατον **ντερ? γιατί εχω ακουσει πολλους να τον εκθειαζουν,αλλα εχω μαθει απο διαφορους του χώρου οτι δεν κάνει καλή δουλεια...
Pughell - Τετ 03 Μάρ 2010, 20:50:45
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι,κατα 90% αυτον εννοει... Confused

Και αυτος που μπηκε στο ασπρο Saxo παντως Σταυρε,ηταν παρα πολυ βαρυς(σε μαζα). Sad
106 T16 - Τετ 03 Μάρ 2010, 21:45:58
Θέμα δημοσίευσης:
Εχω στείλει δείγματα βολάν-πλατώ-δίσκο στην Helix.Σήμερα πήρα απάντηση .Περιμένουν ένα κομμάτι ακόμα για να το τελειωσουν και σε 4 εβδομάδες θα έχω στα χέρια μου τα πρώτα σετ.Με πολύ μαλακό πεντάλ και θα αντέχει για πάνω από 45 κιλά ροπή.Κ από τιμή πιστευω πολύ καλη. Very happy
106 T16 - Τετ 03 Μάρ 2010, 21:50:50
Θέμα δημοσίευσης:
kane έγραψε:
μιλας γιατον **ντερ? γιατί εχω ακουσει πολλους να τον εκθειαζουν,αλλα εχω μαθει απο διαφορους του χώρου οτι δεν κάνει καλή δουλεια...

Και εγώ είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο πλατώ από ..εκει με το 8V.Μετά από σχετικά λίγο καιρό εκτος οτι είχαμε βαρύ πεντάλ έφαγε και το πλατώ.. Sad Sad
grpts - Τετ 03 Μάρ 2010, 21:56:41
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Εχω στείλει δείγματα βολάν-πλατώ-δίσκο στην Helix.Σήμερα πήρα απάντηση .Περιμένουν ένα κομμάτι ακόμα για να το τελειωσουν και σε 4 εβδομάδες θα έχω στα χέρια μου τα πρώτα σετ.Με πολύ μαλακό πεντάλ και θα αντέχει για πάνω από 45 κιλά ροπή.Κ από τιμή πιστευω πολύ καλη. Very happy
φιλε μου σε μεταλλικο θα το βγαλετε το δισκο σαν αυτον που εφτιαξα εγω η σε οργανικο ?ο δικος μου ειναι πιο πανω ο εξαφτερος
grpts - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:01:23
Θέμα δημοσίευσης:
android έγραψε:
fynos έγραψε:
grpts έγραψε:

Αυτά είναι του Γιώργου !

ποσο πηγε ?κ που εγινε?ποιος γιωργος...ενα π.μ. γιατι δεν με βλεπω καλα με το δισκο
γιωργο δικα μου ειναι . ενισχυμενο πλατω ελαφρωμα βολαν και 6φτερος μεταλλικος δισκος . ειναι αυτα που φοραγε το αμαξι φυσικα τα εφτιαξα στην terra sport και μου στοιχισαν 450ε
grpts - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:03:50
Θέμα δημοσίευσης:
το "φυσικα" που εγραψα δεν παει στο μαγαζι αλλα στο οτι ηταν τα δικα μου .για να μην παρεξηγηθω
106 T16 - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:08:55
Θέμα δημοσίευσης:
grpts έγραψε:
106 T16 έγραψε:
φιλε μου σε μεταλλικο θα το βγαλετε το δισκο σαν αυτον που εφτιαξα εγω η σε οργανικο ?ο δικος μου ειναι πιο πανω ο εξαφτερος

Θα βγαίνει με οργανικό δίσκο,εξάφτερο με ελλατηρια,και 6αφτερο χωρίς ελλατήρια.Υπόψιν όλα τα πράγματα θα είναι καινούργια.Δεν ανακατασκευάζουν τα παλιά.
grpts - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:15:08
Θέμα δημοσίευσης:
οργανικο και 6φτερο ? νομιζα οτι οι οργανικοι ειναι μονο στρογγυλοι.. ο δικος μου πιο πανω πως σου φανηκε ?
bagosgt - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:41:00
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
kane έγραψε:

Και εγώ είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο πλατώ από ..εκει με το 8V.Μετά από σχετικά λίγο καιρό εκτος οτι είχαμε βαρύ πεντάλ έφαγε και το πλατώ.. Sad Sad

ενας ειναι εδω χαλκιδα(κ για την ακριβεια ειναι λιγακι εξω απο τη χαλκιδα,2-3κμ) κ οπως ειπε κ ο στελιος,τρωγεται πολυ γρηγορα κ δεν εχει καμια σχεση με καποιον αφτερμαρκετ οπως αυτοι που εχουν βαλει τα παιδια.
οπως ειπα κ πιο πανω δε θα το συνιστουσα,για ενισχυση,γιατι στην ουσια αυτο που κανει ειναι πιο πολυ επισκευη,παρα ενισχυσει.απλα βαζει περισσοτερη "παστα".οποτε κατα την γνωμη μου,να πατε σε κατι ετοιμο,αφτερμαρκετ.
στο 106 μου μια που τον "ενισχυσα",κ μια που μετα απο εναν μηνα κατεληξα να φοραω 3φτερο-2χτενο Confused
Pughell - Τετ 03 Μάρ 2010, 22:43:36
Θέμα δημοσίευσης:
Προτεινω να κανετε λιγο υπομονη και να δειτε τι θα βγαλει η Helix οπως ειπε και ο Βαγγελης...
Το κοστολογιο της ειναι σαφως χαμηλοτερο απο AP/Sachs και η ποιοτητα εφαμιλλη.
106 T16 - Τετ 03 Μάρ 2010, 23:32:08
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Προτεινω να κανετε λιγο υπομονη και να δειτε τι θα βγαλει η Helix οπως ειπε και ο Βαγγελης...
Το κοστολογιο της ειναι σαφως χαμηλοτερο απο AP/Sachs και η ποιοτητα εφαμιλλη.

Κοίτα επειδή τα έχω δοκιμάσει και το Valeo Competition οταν εβγαινε και τα φτιαχτά,έχω καταλήξει στα Helix και λόγω τιμής αλλά και λόγω αξιοπιστίας.Εχει πολύ ενισχυμένη πλακα τριβής και δεν τρώγεται ευκολα.Εχω αμάξι από το 2005 με τετοιο δίσκο πλατώ και όσο κ αν φαινεται περιεργο αλλάζει μόνο τακάκια όταν χρειάζεται στο δίσκο Exclamation Exclamation
Arvas - Πεμ 04 Μάρ 2010, 22:23:57
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:

Για κανε τα κουμαντα σου γιατι κατι πηρε το αυτι μου οτι πηγαινω για δισκο... τωρα πως ειναι δυνατον αυτο με μαμα αυτοκινητο και 25κ χλμ ενας θεος ξερει...
106 T16 - Πεμ 04 Μάρ 2010, 22:47:57
Θέμα δημοσίευσης:
Yπομονή παιδιά,το παλευω μήπως και έρθουν γρηγορότερα.
akis23 - Κυρ 07 Μάρ 2010, 13:49:02
Θέμα δημοσίευσης:
Τα 207 Rallye-GT-RC εχουν το ΙΔΙΟ ΒΟΛΑΝ
akis23 - Παρ 12 Μάρ 2010, 09:20:24
Θέμα δημοσίευσης:
Απο Γερμανια 300€-350€ κοστιζει το σετ της Sachs. Πολυ καλη τιμη θα ελεγα.
Pughell - Παρ 12 Μάρ 2010, 14:58:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ακη λογικα αναφερεσαι σε οργανικο δισκο και οχι μεταλλικο,ε; Question
akis23 - Παρ 12 Μάρ 2010, 15:06:25
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι Στελιο, ετσι λεει η Sachs. Το σετ περιλαμβανει δισκο- πλατο και ρουλεμαν συμπλεκτη.
Pughell - Παρ 12 Μάρ 2010, 15:23:44
Θέμα δημοσίευσης:
Ειλικρινα δεν νομιζω οτι αξιζει να επενδυσει καποιος σε οργανικο δισκο οταν το ζητουμενο ειναι η αντοχη. Confused
Οι αντοχες του οργανικου ειναι πολυ περιορισμενες οποτε αντι να πληρωσεις 350Ε για εναν Sachs,βαζεις κατι αλλο,πχ Luk ή καποια αλλη εταιρια που μπορει να παραγει οργανικο δισκο με αναλογη αντοχη αλλα και χαμηλοτερο κοστολογιο.

Η πραγματικη βελτιωση θα ειναι ενας μεταλλικος με ελατηρια,ο οποιος βεβαια δεν θα ειναι τοσο user friendly οσο ενας οργανικος,αλλα τουλαχιστον δεν προκειται να πατιναρει σχεδον με τιποτα,σε αντιθεση με τον οργανικο που θα εχει αντοχη σαν μαμα συν κατι παραπανω(αμα ρωτησεις ροπη,ισως σου πουνε).
akis23 - Παρ 12 Μάρ 2010, 15:31:51
Θέμα δημοσίευσης:
Αντεχει 30% περισσοτερη ροπη απ τον μαμα
Pughell - Σαβ 13 Μάρ 2010, 16:53:31
Θέμα δημοσίευσης:
Λιγο χλωμο να αντεχει πανω απο 35 κιλα... Confused
Εδω οι μεταλλικοι και δεν αντεχουν τετοια νουμερα.
akis23 - Σαβ 13 Μάρ 2010, 18:32:26
Θέμα δημοσίευσης:
Λεω να ελαφρωσω και το βολαν λιγο οταν θα γινει η δουλεια. Θα περασω απο Προφητη οταν εχω τα πραγματα για να το κανονισω, αν και ακουσα πως εχει πολυ δουλεια αυτον τον καιρο.
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 20:57:51
Θέμα δημοσίευσης:
Εφερα 2 τετοια σετ για ενα 207 και ένα Mini.Το πλατώ είναι ιδιο με το μαμά καθώς κ ο δίσκος μόνο που έχει λίγο καλύτερη ποιότητα. Sad Tο λέει κιόλας (custom made)και το πληρώσαμε και 500 το καθένα Confused
Pughell - Κυρ 14 Μάρ 2010, 21:43:18
Θέμα δημοσίευσης:
Βαγγο σε μεταλικο δεν θα βγαλουν κατι; Question
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 21:50:09
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:

Δεν ξέρω για Sachs,εγώ περιμένω τα Helix σε λίγες ημέρες.Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Θα βγαίνει και σε οργανικό και σε εξαφτερο με ελλατηρια και χωρίς ελλατηρια.Εχουν πολύ καλή ποιότητα ,σχετικά πιο φτηνά από SACHS και το κυριότερο,μαλακό πεντάλ.
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 21:52:14
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτά που μου ήρθαν από την Sachs ήταν κοροιδία.Πλατώ LUK ,δίσκος LUK με καλύτερο υλικό.Οργανικός πάντα.Και τα πλήρωσα για Sachs
akis23 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 21:52:32
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Εφερα 2 τετοια σετ για ενα 207 και ένα Mini.Το πλατώ είναι ιδιο με το μαμά καθώς κ ο δίσκος μόνο που έχει λίγο καλύτερη ποιότητα. Sad Tο λέει κιόλας (custom made)και το πληρώσαμε και 500 το καθένα Confused

Εγω μιλαω για 300κατι ευρω, οχι 500
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 21:58:46
Θέμα δημοσίευσης:
Από Sachs performance?
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 22:05:30
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως εδώ τόσο λεει
akis23 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 22:09:47
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Από Sachs performance?

Τα παρηγγειλε φιλος που εχει συνεργασια με Γερμανικο tuning shop και θα κοστισουν 300€ (χωρις να βγαλει κερδος φυσικα).
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 22:17:07
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ξέρω τι να σου πώ.Η Sachs στα Custom Made δίνει το πολύ 10% εκπτωση.Μου φαινεται λίγο απίθανη η τιμή Rolling eyes
akis23 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 22:43:51
Θέμα δημοσίευσης:
3000 951 829-S. Αυτο ζητησα, αρα αποκλειεται να εγινε λαθος.
106 T16 - Κυρ 14 Μάρ 2010, 22:54:15
Θέμα δημοσίευσης:
Μακάρι να είναι ετσι
Pughell - Δευ 15 Μάρ 2010, 00:13:38
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Pughell έγραψε:

Δεν ξέρω για Sachs,εγώ περιμένω τα Helix σε λίγες ημέρες.Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Θα βγαίνει και σε οργανικό και σε εξαφτερο με ελλατηρια και χωρίς ελλατηρια.Εχουν πολύ καλή ποιότητα ,σχετικά πιο φτηνά από SACHS και το κυριότερο,μαλακό πεντάλ.

Sorry,εγινε μπερδεμα... Confused
Εγω νομιζα οτι αναφερεσαι στους Helix που παρηγγειλες,οχι στους Sachs.

Αποψη για οργανικο Sachs δεν εχω,μονον απο αγωνιστικο gr N(πολυ καλος θα ελεγα) αλλα και απο Helix αγωνιστικο που δοκιμασαμε,μια χαρα ηταν και εβγαλε ολοκληρη χρονια αγωνες χωρις προβλημα.
Δεδομενου του κοστολογιου παντως,και εγω σε Helix θα πηγαινα... Smile

Υ.Γ. Για τα 300Ε του οργανικου,και εμενα λιγο απιθανο μου φαινεται ρε... Scratch Μπας και δεν ειναι αυτο που φανταζεσαι; Question
akis23 - Δευ 15 Μάρ 2010, 09:50:05
Θέμα δημοσίευσης:
Στελιο απο δυο διαφορετικες πηγες πηρα τιμες 320€ και 300€ αντιστοιχα. Ο κωδικος ειναι ενας, δεν υπαρχει περιπτωση λαθους.
Pughell - Δευ 15 Μάρ 2010, 18:55:37
Θέμα δημοσίευσης:
Νομιζω οτι καταλαβα περι τινος προκειται... Confused

Ο γνησιος εργοστασιακος δισκος για καποια μοντελα που κουβαλανε αρκετο βαρος(πχ Citroen Picasso) ειναι καλης ποιοτητας και οχι της "γραμμης παραγωγης"(πχ Valeo,Luk,κλπ).
Μαλλον για τετοιο δισκο μιλαμε που στην ουσια ειναι ενας μαμα αλλα καλυτερης ποιοτητας και οχι καποιος racing που θα αντεξει τα πανδεινα... Confused
106 T16 - Δευ 15 Μάρ 2010, 22:00:29
Θέμα δημοσίευσης:
Pughell έγραψε:
Νομιζω οτι καταλαβα περι τινος προκειται... Confused

Ο γνησιος εργοστασιακος δισκος για καποια μοντελα που κουβαλανε αρκετο βαρος(πχ Citroen Picasso) ειναι καλης ποιοτητας και οχι της "γραμμης παραγωγης"(πχ Valeo,Luk,κλπ).
Μαλλον για τετοιο δισκο μιλαμε που στην ουσια ειναι ενας μαμα αλλα καλυτερης ποιοτητας και οχι καποιος racing που θα αντεξει τα πανδεινα... Confused

Κάπως ετσι. Rolling eyes
akis23 - Τρι 16 Μάρ 2010, 09:07:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ετσι κι αλλιως δεν θελω racing δισκο, απλα ενισχυμενο
SAKIS-LEMANS - Τρι 16 Μάρ 2010, 09:57:34
Θέμα δημοσίευσης:
μάλλον ο στέλιος μπορεί να εννοεί ότι δεν φτάνει και αυτός για τα τρελά άλογα και ροπές που βγάζουμε...
akis23 - Τρι 16 Μάρ 2010, 10:15:12
Θέμα δημοσίευσης:
SAKIS-LEMANS έγραψε:
μάλλον ο στέλιος μπορεί να εννοεί ότι δεν φτάνει και αυτός για τα τρελά άλογα και ροπές που βγάζουμε...

Και θα το εβγαζε η Sachs σαν βελτιωτικο part αν ισχυει αυτο ρε Κωστα?
Pughell - Τρι 16 Μάρ 2010, 12:41:05
Θέμα δημοσίευσης:
Για καποιο απλο μοντελο,ναι ρε,σαν βελτιωτικο θα το εβλεπες μιας και οι αντοχες του ειναι αρκετα μεγαλυτερες απο του μαμα... Sad

Πχ Clio RS 172 και Scenic φορανε ιδιο δισκο,με την διαφορα οτι του Scenic αντεχει πολυ παραπανω ροπη και τα ελατηρια του ειναι σαφως σκληροτερα.
Πολλοι ειναι αυτοι που βαζουν δισκο Scenic για να γλιτωσουν διαφορα προβληματα που ειχαν με μεταδοση,το ιδιο ακριβως συμβαινει και με τα PSA.

Τωρα αν το ερωτημα ειναι γιατι στο πουλαει σαν βελτιωτικο ανταλλακτικο για RC ενω στην πραγματικοτητα πιθανοτατα ειναι εργοστασιακη εφαρμογη καποιου αλλου μοντελου με αυξημενες απαιτησεις,αυτο ειναι θεμα marketing... Confused
Arvas - Πεμ 18 Μάρ 2010, 02:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Στέλιο μηπως θα μπορούσες να τα αναλύσεις λίγο παραπάνω τα περί οργανικών και μεταλικών;; σαν αντοχή στη διάρκεια ποιές οι διαφορές γενικά μεταξύ μαμά-οργανικού-μεταλικού;
Pughell - Πεμ 18 Μάρ 2010, 08:22:05
Θέμα δημοσίευσης:
Η διαφορα τους ειναι κυριως στο υλικο τριβης αν και διαφερουν και σε σκληροτητα πλατο(ποσο δυνατα πιεζει τον δισκο πανω στο βολαν) και αλλες μικροδιαφορες.

Ο οργανικος δισκος εχει σαφως μικροτερο συντελεστη τριβης και στο πατιναρισμα δεν δημιουργει μεγαλο προβλημα σε αντιθεση με τον μεταλλικο.
Για να το πω πιο απλα,ο μεταλλικος "σκαβει" το βολαν σε αντιθεση με τον οργανικο που απλα το "μελανιαζει".
Επισης ενας μεταλλικος δισκος αν "αναψει" ουσιαστικα αχρηστευεται οποτε ειναι αυτονοητο οτι δεν ειναι για συνθηκες καθημερινου μποτιλιαρισματος σταματα-ξεκινα για ολους τους προαναφερομενους λογους.

Βεβαια ολα τα παραπανω εξαρτωνται και απο την χρηση που κανει ο οδηγος,αν μπορει να ξεκιναει πιο αποτομα και να μην πατιναρει πολυ,τοτε ουτε μεσα στην πολη θα αντιμετωπισει προβλημα,τουλαχιστον εγω με μεταλλικο "αστερι" της Sachs εβγαλα καπου στις 55-60.000 χλμ με καθημερινη μεταβαση απο το κεντρο της πολης λογο εργασιας μεχρι που μαλακωσε το πλατο και δεν τραβουσε επαρκως τον δισκο πισω.
Ο δισκος καθεαυτου δεν ειχε παθει τιποτα... Smile
Arvas - Σαβ 20 Μάρ 2010, 01:43:07
Θέμα δημοσίευσης:
Άρα με βάση αυτά αν κατάλαβα καλά ο οργανικός θα είναι πιο allaround λύση αλλά στο σκίσιμο θα έχει μικρότερη αντοχή... κατι ενδιαμεσο στο μαμά και στον μεταλικό..
Pughell - Σαβ 20 Μάρ 2010, 08:22:07
Θέμα δημοσίευσης:
Λογικα ναι,απλα αν το κοστολογιο του ξεπερναει αρκετα αυτο ενος τυπικου οργανικου μιας αλλης εταιριας(οχι του γνησιου εννοω) πχ Luk,Valeo,κλπ,δεν νομιζω οτι αξιζει τα επιπλεον χρηματα του. Sad
manjokos - Παρ 04 Ιούν 2010, 12:08:34
Θέμα δημοσίευσης:
τελικα ρε παιδες ξερουμε σιγουρα αν μπαινει απο rc σε gt-rallye??αξιζει τα λεφτα ή παμε κατευθειαν για κατι aftermarket
grpts - Παρ 04 Ιούν 2010, 14:38:08
Θέμα δημοσίευσης:
αν βαλεις και το βολαν του rc μπαινουνε
SAKIS-LEMANS - Παρ 04 Ιούν 2010, 15:33:03
Θέμα δημοσίευσης:
πάντως δίσκο πλατό rc με το αντίστοιχο της sachs ίδιο πράμα λέμε....
saikoe_39 - Παρ 04 Ιούν 2010, 16:19:24
Θέμα δημοσίευσης:
grpts έγραψε:
αν βαλεις και το βολαν του rc μπαινουνε

οχι....σε sachs και Luk.....gt-rc εχουν ιδιο κωδικο..αρα ιδιο ανταλ/κο
Arvas - Παρ 04 Ιούν 2010, 17:27:28
Θέμα δημοσίευσης:
επειδη το ψαχνω και δεν βρησκω κατι.. η suchs και η luk εχουν βγαλει για rc δισκο-πλατο σαν μαμα;; (οχι ενισχυμενο δλδ) και ποσο πανω κατω παιζουν;
Jim207GT - Τετ 09 Ιούν 2010, 10:29:12
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως η Peugeot Sport στην bouitique στα προιόντα promotion έχει δίσκο συμπλέκτη(χωρίς πλατό) από το 207LW και μάλιστα 128€(disque d'embrayage 207LW). Φαίνετε οργανικός με τα ελατηριάκια του κομπλέ. Ξέρουμε τίποτα γιαυτόν??

Άσε που διαβάζεις τον κωδικό της Valeo
saikoe_39 - Τετ 09 Ιούν 2010, 14:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Arvas έγραψε:
επειδη το ψαχνω και δεν βρησκω κατι.. η suchs και η luk εχουν βγαλει για rc δισκο-πλατο σαν μαμα;; (οχι ενισχυμενο δλδ) και ποσο πανω κατω παιζουν;

ναι εχουν βγαλει..!!!!
κοστος καπου στα 200 νομιζω...!!!!

αλλα σε συμφερει να παρεις τον μαμα απο τον Fyno..!!!
Arvas - Τετ 09 Ιούν 2010, 18:26:34
Θέμα δημοσίευσης:
Δεν ειδα να δινει και δισκους ο fynos αλλα ακομα κι ετσι να ειναι ειμαι λιγο επιφυλακτικος με τον μαμα μιας και μου κανει κατι πολυ κουλα... οταν ειναι κρυος πατιναρει ακομα και με 1η και μετα απο 1' που ζεσταινεται ειναι μια χαρα... ουτε competition δισκοφρενα να ειχα... οποτε προσανατολιζομαι σε aftermarket...
106 T16 - Τετ 09 Ιούν 2010, 20:31:55
Θέμα δημοσίευσης:
Σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος ο Helix.
Arvas - Πεμ 10 Ιούν 2010, 00:09:06
Θέμα δημοσίευσης:
αυτος αν θυμαμαι καλα θα ειναι μεταλικος και επομενως πιο σκληροπυρινικος. εγω ειμαι μαμα και δεν προβλεπεται να παω πανω απο 210-220 βαρια..
106 T16 - Πεμ 10 Ιούν 2010, 01:29:46
Θέμα δημοσίευσης:
Arvas έγραψε:
αυτος αν θυμαμαι καλα θα ειναι μεταλικος και επομενως πιο σκληροπυρινικος. εγω ειμαι μαμα και δεν προβλεπεται να παω πανω απο 210-220 βαρια..
Αυτός θα ειναι ενισχυμένο πλατώ ,οργανικος δίσκος με ελλατήρια και θα υπάρχει και εξάφτερος με ή χωρίς ελλατήρια. Wink
manjokos - Πεμ 10 Ιούν 2010, 10:26:07
Θέμα δημοσίευσης:
να ρωτησω κατι ρε παιδες μπορει να ειναι και μουφα ομως...εφερε ενας γνωστος μου απο εξω ενα 207 diesel 1.6t και με ροπη αν θυμαμαι καλα κοντα στα 35 κιλα...δεν ταιριαζει αυτος ο δισκος;εχουμε αλλο σασμαν; το τονιζω μπορει να ειπα και μ@λ@κι@!!! Shocked Shocked Shocked
kostas207rc - Παρ 11 Ιούν 2010, 22:38:51
Θέμα δημοσίευσης:
106 T16 έγραψε:
Arvas έγραψε:
Αυτός θα ειναι ενισχυμένο πλατώ ,οργανικος δίσκος με ελλατήρια και θα υπάρχει και εξάφτερος με ή χωρίς ελλατήρια. Wink

Baγγέλη για τι τιμές θα μιλάμε περίπου...?
106 T16 - Σαβ 12 Ιούν 2010, 16:10:31
Θέμα δημοσίευσης:
Γύρω στα 400-450 .Δεν έχω ακόμη τιμή αλλά αν κρίνω από τα 106 καπου εκεί θα είναι.
kostas207rc - Τετ 16 Ιούν 2010, 17:27:04
Θέμα δημοσίευσης:
Ok όταν έχεις κάτι σίγουρο γράψτο αν είναι γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολύ κόσμο
106 T16 - Τετ 16 Ιούν 2010, 19:34:08
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

Φαντάσου οτι επειδή είμαι σε συνεχή επαφή με τον ανθρωπο καθημερινά τον έχω ζαλίσει για αυτό το θέμα.?Είναι σχεδον ετοιμα απλά περιμένουν να τους έρθουν τα χτένια για να ξεκινήσουν να συναρμολογούν.Πάνε 3 μήνες τώρα που έχω στείλει τα δείγματα και η απαντησή του είναι.:"Μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 6 μήνες μέχρι να βγεί στην παραγωγή ένα καινουργιο κιτ.:
recife_rallye - Πεμ 17 Ιούν 2010, 11:55:30
Θέμα δημοσίευσης:
kostas207rc έγραψε:

Καποιος πατιναρει λεμεεεεε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Razz
kostas207rc - Παρ 25 Ιούν 2010, 21:48:18
Θέμα δημοσίευσης:
Κρύβε λόγια εσύ.... Laughing Laughing Laughing
NoDsl - Κυρ 27 Φεβ 2011, 23:32:33
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει skf ρουλεμάν για το δίσκο του 207? Κωδικός πόσο και απο που;
Υπάρχει καλύτερη επιλογή;

tnx.
JDROGAS - Τρι 29 Απρ 2014, 21:21:20
Θέμα δημοσίευσης:
Εχουμε καμια καλη προταση και δοκιμασμενη για σετακι συμπλεκτη τελικα;
marios106 - Τετ 30 Απρ 2014, 22:52:22
Θέμα δημοσίευσης:
εγώ τώρα τελευταία έβαλα τον οργανικό της sachs , αυτόν που βγάζει για το rc. Συγκρίνοντας οπτικά με τον παλιό που είχε πάνω είχε πιο ενισχυμένο πλατώ με μεσα -έξω χτένια που πιέζουν διαφορετικά τον δίσκο.
μεχρι τώρα έχω 1300 απροβλημάτιστα χλμ αν και είναι κάπως απότομος στη σύμπλεξη σε σημείο που θυμίζει εξάφτερο. Δεν δείχνει πάντως να ζεσταίνεται εύκολα
JDROGAS - Πεμ 01 Μάϊ 2014, 08:32:00
Θέμα δημοσίευσης:
marios106 έγραψε:
εγώ τώρα τελευταία έβαλα τον οργανικό της sachs , αυτόν που βγάζει για το rc. Συγκρίνοντας οπτικά με τον παλιό που είχε πάνω είχε πιο ενισχυμένο πλατώ με μεσα -έξω χτένια που πιέζουν διαφορετικά τον δίσκο.
μεχρι τώρα έχω 1300 απροβλημάτιστα χλμ αν και είναι κάπως απότομος στη σύμπλεξη σε σημείο που θυμίζει εξάφτερο. Δεν δείχνει πάντως να ζεσταίνεται εύκολα

Μιλας για τον performance ο οποιος εχει περιπου στα 450?
marios106 - Πεμ 01 Μάϊ 2014, 22:43:35
Θέμα δημοσίευσης:
JDROGAS έγραψε:

Μιλας για τον performance ο οποιος εχει περιπου στα 450?

δεν νομίζω να είναι o sachs performance αυτός που πήρα , εγώ απλά ζήτησα δίσκο-πλατώ για rc. Δεν έχει σχέση πάντως με τον μαμά ο sachs είναι πολύ καλύτερος. Το θέμα είναι ότι αγόρασα χοντρική και δεν γνωρίζω πόσο πουλιέται λιανική ο συγκεκριμένος
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες