Pughell έγραψε: |
Πολυ καλη επιλογη αλλα σιγουρα οχι για καποιον που περναει αρκετες ωρες μεσα στην κινηση της πολης μιας και το πλατο θα τα "φτυσει" πολυ πιο συντομα απο τον δισκο(πιθανον και το βολαν)... |
ακισ23 έγραψε: |
Μηπως το μπλοκε? |
kane έγραψε: |
το πας στο προφητη να το κανει βολτα και να το ακουσει...
Μη πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο! ![]() ![]() ![]() ![]() |
akis23 έγραψε: | ||
Ετσι κι αλλιως Προφητη θα πηγαινα Σταυρο. Απλα νομιζω πως και το ρουλεμαν του συμπλεκτη ειναι για τα μπαζα.Στο ρελαντι ακουγεται σαν καρο, κι αμα τον πατησω χανεται ο θορυβος. |
dope207 έγραψε: | ||||
![]() |
Jim207GT έγραψε: | ||||||
Ρουλεμαν συμπλέκτη μην κάνεις τπτ πάντα έτσι θα ακούγετε.... ![]() |
bagosgt έγραψε: |
εγω παντως χρειαζομαι επειγοντος ενα σετακι δισκο-πλατο.περαν του οτι μυριζει για πλακα μετα τα 2-3 ανοιγματα,αρκετες φορες απο 3η κ πανω(4η-5η) πατιναρει του σκοτωμου ![]() ![]() ![]() ![]() παντως δε νομιζω να εχω καποιο προβλημα με τη λειτουργια,μιας κ ειχα συνιθισει με το 106 που φορουσα 4φτερο+2χτενο.τουλαχιστον να σταματησει να μου κανει τα τρελα του ![]() |
grpts έγραψε: |
το περιεργο ειναι πως το σετ συμπλεκτη του rc ειναι πιο φθηνο απο του gt . γυρω στα 210ε το ενα και 250 το αλλο ... |
Παράθεση: |
Typical Application
includes: * Chiptuning * Turbocharger and supercharger modifications * Towing trailers etc * Long haul drivers * Race circuit (1/4miles race, clubsport, autocross) * Hill climbing (e.g. group N) * Rally (e.g. group N) * Drift racing |
Ghost Dog έγραψε: | ||
![]() ![]() Οι τιμες ειναι απο την ιδια αντιπροσωπεια ή μηπως ειναι απο διαφορετικες, και η καθε μια σου δινει διαφορετικο ποσοστο εκπτωσης?? ![]() Γιαννη εχουν διαφορετικους κωδικους απ'οτι ειδα του 206RC Παιδια, εγω αυτο που θα σας προτεινα ειναι αυτο: http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/peugeot/207-wa_-wc_-0206/16-16v-rc-128-kw-022007/sre-performance-kupplung-set-2-2-2.htm |
Αν μπορει να τσεκαρει καποιος αν το βολαν των 150αριων ειναι ιδιο με των EW10J4(206 2λιτρο 135 αλογα).
Αν ναι,τοτε ολα τα 150αρια μπορουν να δεχτουνε δισκοπλατο απο το αναλογο 206 που υπαρχουν σε μεγαλη αφθονια απο πολλες μαρκες. ![]() |
Καλησπερα . τελικα κουμπωσαν τα πραγματα πανω στο αμαξι μετα απο 2 εβδομαδες και βγηκε .μπορει για καποιους να ακουστει υπερβολικο αλλα ο δισκος φτιαχτηκε μεταλλικος 6φτερος ενισχυθηκε το πλατω και ελαφρωθηκε και το βολαν .. στην αρχη πηγαιναμε για οργανικο δισκο πιο ενισχυμενο απο το μαμα αλλα δυστυχως δεν γινοταν με τιποτα και καταληξαμε στο μεταλλικο .ειχα τις αντιρρησεις μου αλλα η μονη διαφορα ειναι στο ξεκινημα [θελει λιγο εξοικιωση] και ειναι λιγο πιο βαρυ το πενταλ. αυτο που μενει τωρα ειναι να δουμε και ποσα χλμ θα βγαλει .... |
kane έγραψε: |
μιλας γιατον **ντερ? γιατί εχω ακουσει πολλους να τον εκθειαζουν,αλλα εχω μαθει απο διαφορους του χώρου οτι δεν κάνει καλή δουλεια... |
106 T16 έγραψε: |
Εχω στείλει δείγματα βολάν-πλατώ-δίσκο στην Helix.Σήμερα πήρα απάντηση .Περιμένουν ένα κομμάτι ακόμα για να το τελειωσουν και σε 4 εβδομάδες θα έχω στα χέρια μου τα πρώτα σετ.Με πολύ μαλακό πεντάλ και θα αντέχει για πάνω από 45 κιλά ροπή.Κ από τιμή πιστευω πολύ καλη. ![]() |
android έγραψε: | ||||
ποσο πηγε ?κ που εγινε?ποιος γιωργος...ενα π.μ. γιατι δεν με βλεπω καλα με το δισκο |
grpts έγραψε: | ||
|
106 T16 έγραψε: | ||
Και εγώ είχα πρόβλημα με το συγκεκριμένο πλατώ από ..εκει με το 8V.Μετά από σχετικά λίγο καιρό εκτος οτι είχαμε βαρύ πεντάλ έφαγε και το πλατώ.. ![]() ![]() |
Προτεινω να κανετε λιγο υπομονη και να δειτε τι θα βγαλει η Helix οπως ειπε και ο Βαγγελης...
Το κοστολογιο της ειναι σαφως χαμηλοτερο απο AP/Sachs και η ποιοτητα εφαμιλλη. |
Εχω στείλει δείγματα βολάν-πλατώ-δίσκο στην Helix.Σήμερα πήρα απάντηση .Περιμένουν ένα κομμάτι ακόμα για να το τελειωσουν και σε 4 εβδομάδες θα έχω στα χέρια μου τα πρώτα σετ.Με πολύ μαλακό πεντάλ και θα αντέχει για πάνω από 45 κιλά ροπή.Κ από τιμή πιστευω πολύ καλη. ![]() |
Βαγγο σε μεταλικο δεν θα βγαλουν κατι; ![]() |
Εφερα 2 τετοια σετ για ενα 207 και ένα Mini.Το πλατώ είναι ιδιο με το μαμά καθώς κ ο δίσκος μόνο που έχει λίγο καλύτερη ποιότητα. ![]() ![]() |
Από Sachs performance? |
Δεν ξέρω για Sachs,εγώ περιμένω τα Helix σε λίγες ημέρες.Εχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.Θα βγαίνει και σε οργανικό και σε εξαφτερο με ελλατηρια και χωρίς ελλατηρια.Εχουν πολύ καλή ποιότητα ,σχετικά πιο φτηνά από SACHS και το κυριότερο,μαλακό πεντάλ. |
Νομιζω οτι καταλαβα περι τινος προκειται... ![]() Ο γνησιος εργοστασιακος δισκος για καποια μοντελα που κουβαλανε αρκετο βαρος(πχ Citroen Picasso) ειναι καλης ποιοτητας και οχι της "γραμμης παραγωγης"(πχ Valeo,Luk,κλπ). Μαλλον για τετοιο δισκο μιλαμε που στην ουσια ειναι ενας μαμα αλλα καλυτερης ποιοτητας και οχι καποιος racing που θα αντεξει τα πανδεινα... ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: |
μάλλον ο στέλιος μπορεί να εννοεί ότι δεν φτάνει και αυτός για τα τρελά άλογα και ροπές που βγάζουμε... |
αν βαλεις και το βολαν του rc μπαινουνε |
Arvas έγραψε: |
επειδη το ψαχνω και δεν βρησκω κατι.. η suchs και η luk εχουν βγαλει για rc δισκο-πλατο σαν μαμα;; (οχι ενισχυμενο δλδ) και ποσο πανω κατω παιζουν; |
Arvas έγραψε: |
αυτος αν θυμαμαι καλα θα ειναι μεταλικος και επομενως πιο σκληροπυρινικος. εγω ειμαι μαμα και δεν προβλεπεται να παω πανω απο 210-220 βαρια.. |
![]() |
kostas207rc έγραψε: |
Ok όταν έχεις κάτι σίγουρο γράψτο αν είναι γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολύ κόσμο |
kostas207rc έγραψε: |
Ok όταν έχεις κάτι σίγουρο γράψτο αν είναι γιατί πιστεύω ενδιαφέρει πολύ κόσμο |
marios106 έγραψε: |
εγώ τώρα τελευταία έβαλα τον οργανικό της sachs , αυτόν που βγάζει για το rc. Συγκρίνοντας οπτικά με τον παλιό που είχε πάνω είχε πιο ενισχυμένο πλατώ με μεσα -έξω χτένια που πιέζουν διαφορετικά τον δίσκο.
μεχρι τώρα έχω 1300 απροβλημάτιστα χλμ αν και είναι κάπως απότομος στη σύμπλεξη σε σημείο που θυμίζει εξάφτερο. Δεν δείχνει πάντως να ζεσταίνεται εύκολα |
JDROGAS έγραψε: |
Μιλας για τον performance ο οποιος εχει περιπου στα 450? |