georgio3gr έγραψε: |
Τα μοντελα που παρελαβε η αστυνομια ειναι ηδη αναβαθμισμενα απο τα απλα TSi που κυκλοφορουν και απο 160 βγαζουν 200 hp... Για να φτασουν τα 230 θελουν Κ04 τουρμπινα ή καλα περιφερειακα... Δεν πηρε τα 2.0 tfsi με τα 200 hp τα οποια φορουν το μοτερ του 5rs.... |
SnakeMJK έγραψε: |
τα χω πετύχει κέντρο αθήνα. οι φάροι είναι λες και σε κυνηγάει ιπτάμενος δίσκος.... και καθόλου μα καθόλου διακριτικοί ![]() |
vamvakoolas έγραψε: |
θα το πω στο μηχανικο της βιαμαρ που ηταν μαζι μου ![]() ![]() ![]() Ολα τα εχει αναλαβει η βιαμαρ και το μοντελο που λες ειναι για αγορα (διατιθεται απο τις εκθεσεις) |
Road_Runner έγραψε: |
Ενα με εξατμιση θέλω να συναντήσω στον δρόμο και να είμαι με το αγωνιστικο να δουμε τι έχει να γίνει...
Όπως σήμερα στην Ν.Σμύρνη με τον Άρη θα μας κοιτάνε καλά καλά...... Καραγκιόζηδες |
Αποτι μου ειπαν απο ΕΛΑΣ προσεχουν πολυ γιατι κατι διλιτρα αστρα (παρομοιο κωλοφτιαξιμο, τα θυμαστε?)σε 1-2 τα στουκαρανε ή τα σκισανε!!! ![]() |
georgio3gr έγραψε: |
Επισης πλεον αστυνομικοι που Υπηρετουν σε υπηρεσιες οπως η Αμεση Δραση και Τροχαια περνανε σεμιναρια γρηγορης και αγωνιστικης οδηγησης με εκπαιδευτες οδηγους αγωνων της Αστυνομιας οπως ο Νιωρας και ο Πλαγος... |
αποτι εμαθα (ειναι απο τα τοπ θεματα συζητησης στην ΕΛΑΣ) τα οχηματα αν εξαιρεσει κανεις την τροχαια στην αμεσο δραση τα εχουν λιγα τμηματα και αυτα ειναι σε γκαραζ....(με τις ζελατινες)..ηδη στην τροχαια τα εχουν ψιλοσκησει (οσοι αθηνων-πατρων το σ/κ θα τα δειτε) οχι για φιγουρα αλλα για να προλαβουν καγκουρες....
Ασχετο:Ολα τα σκοντα θα εχουν αντιλιακες!(τις σχεδον διαφανες) αεροτομη!! και βεβαια ζαντουλες-κλιμα ![]() |
Pughell έγραψε: | ||
Εσενα γιατι δεν σε πηρανε κουλαδι μου; ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
http://archive.enet.gr/1995/12/03/on-line/keimena/greece/greece5.htm
Tα θυμαται κανεις αυτα? |
Morfeas έγραψε: |
Της Εθνικής οδού Ελευσίνας-Κορίνθου είναι μαμά πάντως. |
Με το καινούργιο όχι ακόμα αλλά θα γίνει και αυτό. Με το παλιό σαν σταματημένο. Φυσιολογικό είναι πάντως να φάει σκόνη και αυτό γιατί εκτός του είναι 160 hp είναι και ποιο βαρύ από το 207. Τι δικό μου είναι και e-tuned. |
Και για να μην απορείς για να στα λέω αυτά πάει να πει ότι είναι εφικτά μια που έχω κολλητό που είναι στην τροχαία εθνικής οδού Ελευσίνας-Πατρών. |
Παντως εχω δει volvo σε καταδιωξη να πηγαινει ....χωρις αυριο |
bagosgt έγραψε: | ||
για τον τακη λες???εχει ηρεμησει τωρα τελευταια... ![]() |
bagosgt έγραψε: |
μας το ειχε πει ο κουνιαδος μου αυτο,οτι ειχε ακουστει.επιτελους,γιατι με εβο περιπολικο δεν εχω ανοιξει,μονο με οκταβια,αστρα,κ ενα ξαρα 2λιτρο ![]() ![]() |
Pugobios έγραψε: |
ειναι που δεν εχουν λεφτα τα μουνοπανα για τετοιες μαλ***ες πρωτοι ειναι...θα πιασουν τον τελευταιο ρωσσοποντιο με ταιπ αρ που εβαζε κοντρες και κατι καταφεραν...συγχαρητηρια για ακομα μια φορα |
abaleo έγραψε: |
ρε πάτε καλά?
ημερομηνία δημοσίευσης 1 Απριλίου... μάλλον κάποιος είχε ορέξεις στο φώτοσοπ ![]() και μία ερώτηση για προβληματισμό... τα περιπολικα δεν θα έπρεπε να έχουν πινασκίδα ΕΑ ***** λευκή με μπλε γράμματα????? |
![]() πριν μια εβδομαδα περιπου ειχα παλι την τυχη να οδηγησω ενα περιπολικο. Ανηκει στην αστυνομικη διευθυνση Μεσσηνιας ![]() http://www.reviewcentre.com/reviews6419.html -συνεχεια το οργανο μου ελεγε οτι εχει 193 ιππους ![]() -το τιμονι δε κοβει πολυ οποτε για πολη το ξεχναμε (καταδιωξη) -παρολου που το κιβωτιο το ειχαν σκησει (τοσα χρονια) και ειχε βγαλει ενδειξη (που την αγνοουσαν) ηταν αρκετα καλο -εχει καλο σεταρισμα για στροφες ενω αρκετα καλη ειναι η δυναμη του -μεσα αρκετα ανετα -στην εθνικη οδο μου ειπαν οτι ειναι το στοιχειο του (εκει δεν οδηγησα μονο συνοδηγος) και ενω πηγαιναμε με 130 το οργανο μου ειπε τα 180 τα εχει χαλαρα (και δεν εχω λογο να αμφισβητησω! ![]() http://www.bloka.com/phpBB3/viewtopic.php?f=2&t=2168 |
abaleo έγραψε: |
ρε πάτε καλά?
ημερομηνία δημοσίευσης 1 Απριλίου... μάλλον κάποιος είχε ορέξεις στο φώτοσοπ ![]() και μία ερώτηση για προβληματισμό... τα περιπολικα δεν θα έπρεπε να έχουν πινασκίδα ΕΑ ***** λευκή με μπλε γράμματα????? |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Η μόνη μου ερώτηση είναι πώς και σου δώθηκε αυτή η ευκαιρία.....? Να οδηγήσεις περιπολικό εννοώ... ![]() |
z@ck! έγραψε: | ||||
ειναι αστυνομικος... ![]() |
Sinanai έγραψε: |
ΣΑΛΕΞ!!! Πελάτεεεεεες!!! ![]() ![]() ![]() |
'Andy'-lag έγραψε: | ||
Καλά μην το πολυλές για πλάκα γιατί πριν καμοία δυο εβδομάδες είχα πετύχει στρουμφoctavia με σκάστρα εξάτμιση τετραπίστονα η οποία άνοιγε σαν παλαβή μέσα στην Κηφισιά............!!!!! οπότε δεν το θεωρώ και απίστευτο να είχε και κανένα προγραμματάκι...Η πλάκα είναι οτι είχα πλάτη και γυρίζοντας να δω ποιός παλαβός ανοίγει στο κέντρο της Κηφισιάς προφανώς έπαθα πλάκα.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Γιατί, τα Ξαρά που είναι πλέον σχεδόν όλα μ τελικό group n ή κάτι θηριώσω Φ10; ![]() ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: | ||||
τα octavia 5 τα tsi νομίζω είναι με πρόγραμμα απο αντιπροσωπεία |
αστυνομικος? ![]() ![]() ![]() απλως-> Μου χρωσταει πολλα η ΕΛ.ΑΣ γιατι τους εχω κανει εκπαιδευσεις (το εχω γραψει παλιοτερα και στο φορουμ) κατι ακουσα για νεα ΤΟΥΜΠΑΝΟΣΙΤΡΟΕΝ (αρε Συγγελιδη) Stay tuned ![]() |
Σωστός ο μηχανjικός... Τρομάρα μου... Νταξ, θα το μάθω μόλις βγω στο κουρμπέτι, λόγω διατομών σωλήνων αποχέτευσης χεστρών... |
kane έγραψε: |
χαχαχ, κι εγώ απο κεί τα μαθα... ![]() |
kane έγραψε: |
Εγω και συ στιβ ναι, οπως φαινεται. Οχι πως σε νοιάζει εσένα...
Ο ωπα σιναναι για, ομως οχι. (ειναι ζωγράφος με πτυχίο πολυτεχνείου ![]() |
Jim207GT έγραψε: |
Ναι τι να σας πώ με ΙΜΖ***** πινακίδες έτοιμα για καταδίωξη είναι.
Σα την παλιά Σ που την διαλύσανε και λόγο κόστους αλλά και τραγικής εκπαίδευσης των οδηγών που τα καρφόνανε ένα μετά το άλλο. Τώρα πέρνουνε performance cars. Πολύ χλωμό μου φαίνετε, φουλ πρωταπριλιάτικο. |
MEMsound έγραψε: |
= του ηπιαν το αιμα σαν δημοσιογραφικο...(και καλα του εκαναν μεταξυ μας...) αλλα τωρα τις επισκευες θα τις πληρωνει το Ελληνικο Δημόσιο... |
nikos 206cc έγραψε: |
Δωστε τα εβο στο λαο ρεεεεεε ![]() ![]() Πριν 2-3 χρονια η Ιταλικη αστυνομια ειχε αγορασει μερικες gallardo...και εκει πισω μειναμε τελικα ![]() |
king207cc έγραψε: | ||
δεν την αγόρασε ήταν δώρο απο την lamborghni και δεν την κράτησαν πολύ ως ηταν φυσικό ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NMV4RoPl1ts |