Lef205 έγραψε: |
Λαμαρινα ειναι και ευτυχως την ειχαμε και ασφαλισμενη θα παρουμε αλλο κ καλυτερο μαλιστα, φυσικα ομως δεν παυουμε να ελπιζουμε οτι αυτος που το εκλεψε θα τον βρουν τα χειροτερα σε ολη του τη ζωη οπως πχ να καταληξει 100% αναπηρος κ μεσα σε τρελλαδικο. |
ultra-one έγραψε: |
Από τα 106 Rallye ξεκίνησαν τώρα να κλέβουν και 206?
|
Stevon έγραψε: |
Δημήτρη μου....πραγματικά τέτοιες στιγμές.....εμένα προσωπικά δέν μου "βγαίνει " να πώ κάτι .... ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
φημες λενε οτι εισαι ηδη με το καταλογο των εξτρα γαλλικου διλιτρου πυραυλου και τα μελετας για μετα το στρατο... |
pappaki έγραψε: |
Πάντως με 11.500 χιλιάρικα που μου βγαίνει το Panda 100 με την δημοσιογραφική έκπτωση, αρχίζω και μπαίνω σε πειρασμούς...άσπρο με μαύρο καπό!
|
Το Clio αν δεν είχα το στρατό θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά τώρα με φρενάρει... |
Lef205 έγραψε: | ||
Σου υπενθυμιζω οτι στην ταρατσουλα της LION υπαρχει το τελευταιο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ διλιτρο πανελλαδικως! Υγ Αγγελια σημερινη απο ΧΕ:206 ρψ ΑΣΠΡΟ, μπλοκε αναρτηση pss βαρελακι προγραμμα θολομπαρα 14.500! http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=194&SC_GUID=a152b4ca-572b-42d6-8cc5-e314e284156a ![]() ![]() ![]() |
Πάντως με 11.500 χιλιάρικα που μου βγαίνει το Panda 100 με την δημοσιογραφική έκπτωση, αρχίζω και μπαίνω σε πειρασμούς |
nik_marin έγραψε: | ||
Μεχρει να παρεις clio RS κοιτα …: PEUGEOT 306 2.000 cc, μοντ. '01, θαλασσί, συναγερμός, 4 air bags, φιμέ, 17" ζάντες, αναρτήσεις ρυθμιζόμενες Koni, εξάτμιση sport, a/c, τιμή 13.000 ευρώ Πρώτη δημοσίευση: 25/7/2007 Τελευταία δημοσίευση: 17/8/2007 PEUGEOT 306 GTi, 2.000 cc, μοντ. 5/'00, λευκό, a/c, αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, 6 ταχύτητες, συλλεκτικό, ιδιώτης, τιμή 13.500 ευρώ Νέα αγγελία PEUGEOT 306 Rece, 2.000 cc, μοντ. '00, κλιματισμός, 6 ταχύτητες, full extra, τιμή 10.500 ευρώ Πρώτη δημοσίευση: 29/8/2007 Τελευταία δημοσίευση: 2/9/2007 |
+13 αρι Rallye |
...
Απλά σκέφτομαι και το σετάκι Panda+13 αρι Rallye= -15k Κατά τα Χριστούγεννα θα αποφασίσω,οπότε υπάρχει ακόμα καιρός για περισυλλογή! |
Παράθεση: |
Ζητείται εισπράκτορας για Mini ΚΛΕΛ στην γραμμή Ν.Μάκρη - Αγ.Παρασκευή. 4ωρη απασχόληση. Καλός μισθός.
Bonus: σβέλτο στρίψιμο με βελτιωμένο στα σημεία όχημα από οδηγό με δημοσιογραφική εμπειρία ... |
Ghost Dog έγραψε: |
"μας" |
jonny_k έγραψε: |
ρε μαγκα εχω ειχα πιασει τον κουρδο να ψαχνει το ντουλαπακι μου ειχε ανοιξει την κλειδαρια μου με κατσαβιδι κ το ειχα μονο 6 μηνες κ δυστηχως δεν ειχα συναγερμο...αλλα εμαθα απο τοτε 70 η κλειδαρια κ 300 ο συναγερμος.απο τοτε τιποτα πολυτιμο μεσα.
οσο για το αμαξι σου κοιτα γυρω γιατι συνηθως τα κλεβουνε κ μετα τα παρατανε δυσκολα να το βγαλεισ απο την χωρα θελω να πιστευω ποσο μαλλον να το πουλησεις. καλη τυχη παντως... |
sfirakis έγραψε: | ||
Αυτη ειναι η παλι σπειρα που εχουν πιασει.... ...Οι καινουργια ηταν ασπροπυργο-μενιδι απ'οτι εμαθα.... |
les na to Βρουμε παπι μου??? ![]() |
sps έγραψε: |
Ναι το εμαθα κι εγω για τη σπειρα στο μενιδι-Ασπροπυργο, απο ανθρωπο της ασφαλειας.
Και γι αυτο προτιμουν περιοχες οπως Μαρουσι,Χαλανδρι κλπ, που ειναι κοντα στην αττικη οδο και μεσα σε 5 λεπτα ειναι στον Ασπροπυργο. ενω πχ το να κλεψουν απο τη συγγρου πχ, ειναι πιο δυσκολο μεχρι να φτασουν μενιδι. Γι αυτο προσοχη οσοι μενετε βορεια! |
mikerrgp έγραψε: |
παιδια καντε μηκτη στα αμαξια σας 150 το χρονο παραπανω ειναι φυσικα καλο ειναι να μην στο παρουν κ φυσικα να μην εχεις τρακαρισμα αλλα κ η προληψη ειναι ακομα καλυτερη ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Λίγο off topic αλλά για να ξεκαθαρίσουμε τα περί ασφαλειών, επειδή το 2007 δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ ήταν η χρονιά μου και ασχολήθηκα παραπάνω απ' όσο έπρεπε: Στο βασικό συμβόλαιο (αυτά που θες δεν θες θα τα πληρώνεις για να είσαι νόμιμος στους ελέγχους), έχεις τις εξής καλύψεις:
Στην κλοπή, ασφαλίζεις για όσο ποσό θες εσύ το αμάξι, πληρώνοντας και τα ανάλογα ασφάλιστρα πάντα. Αυτό που ισχύει και στην μικτή και στην απλή ασφάλιση, είναι ότι πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (60 ~ 90 ημέρες) στο οποίο δεν πρέπει να βρεις σχεδόν ούτε καπάκι βαλβίδας λάστιχου που να είναι από το δικό σου, έτσι ώστε να θεωρηθεί απωλεσθέν και να σου επιστρέψουν την αξία για την οποία το είχες ασφαλίσει. |
σύντομα θα έχω και την επικήδειο του 206. Καλές γιορτές και υγεία σε όλους...
υ.γ σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια είχα παραλάβει το 206 από την Lion! |
Steve έγραψε: | ||
Λίγο off topic αλλά για να ξεκαθαρίσουμε τα περί ασφαλειών, επειδή το 2007 δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ ήταν η χρονιά μου και ασχολήθηκα παραπάνω απ' όσο έπρεπε: Στο βασικό συμβόλαιο (αυτά που θες δεν θες θα τα πληρώνεις για να είσαι νόμιμος στους ελέγχους), έχεις τις εξής καλύψεις:
Στην κλοπή, ασφαλίζεις για όσο ποσό θες εσύ το αμάξι, πληρώνοντας και τα ανάλογα ασφάλιστρα πάντα. Αυτό που ισχύει και στην μικτή και στην απλή ασφάλιση, είναι ότι πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (60 ~ 90 ημέρες) στο οποίο δεν πρέπει να βρεις σχεδόν ούτε καπάκι βαλβίδας λάστιχου που να είναι από το δικό σου, έτσι ώστε να θεωρηθεί απωλεσθέν και να σου επιστρέψουν την αξία για την οποία το είχες ασφαλίσει. |
μαλλον δεν εχεις ιδεα απο ασφαλειες... |