PSClub - Hellas

Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων - Κλοπή 206

pappaki - Τρι 04 Σεπ 2007, 12:24:49
Θέμα δημοσίευσης: Κλοπή 206
Λοιπόν κακά τα μαντάτα...!
Χτες στην οδό Κύπρου δίπλα στο μετρό στην Εθνική άμυνα μου κλέψανε το 206 μου.
Αριθμός κυκλοφορίας ΖΜΜ-8502
Είμαι κάπως... παρόλο που υπάρχουν πολύ δυσκολότερες δοκιμασίες...στη ζωή.
Ευτυχώς είναι ασφαλισμένο για κλοπή, αλλά όπως και να χει υπήρχε μια συναισθηματική αξία
Παραθέτω και δύο φωτογραφίες, αν δει κανείς κάτι... αλλά δεν νομίζω.

p206Mike - Τρι 04 Σεπ 2007, 12:35:16
Θέμα δημοσίευσης:
Όχι ρε φίλε, πάει το 206ακη.....

Κρίμα... Crying or Very sad Το μόνο παρήγορο ότι το χες ασφαλισμένο...

Υ.Γ. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΝΕ
MEMsound - Τρι 04 Σεπ 2007, 12:35:44
Θέμα δημοσίευσης:
Τι να πεις...
...κρίμα...
Stevon - Τρι 04 Σεπ 2007, 12:55:04
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη μου....πραγματικά τέτοιες στιγμές.....εμένα προσωπικά δέν μου "βγαίνει " να πώ κάτι .... Sad Sad

Απλά κρίμα....
Lef205 - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:01:40
Θέμα δημοσίευσης:
Λαμαρινα ειναι και ευτυχως την ειχαμε και ασφαλισμενη θα παρουμε αλλο κ καλυτερο μαλιστα, φυσικα ομως δεν παυουμε να ελπιζουμε οτι αυτος που το εκλεψε θα τον βρουν τα χειροτερα σε ολη του τη ζωη οπως πχ να καταληξει 100% αναπηρος κ μεσα σε τρελλαδικο.
salex - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:09:32
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη no worries. Να είναι καλά οι ασφαλιστικές εταιρείες, αν και μόνο η αίσθηση ότι σε κλέψανε είναι χάλια.

Καιρός για 207 Rallye νομίζω, έτσι; Wink
MEMsound - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:16:09
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
Λαμαρινα ειναι και ευτυχως την ειχαμε και ασφαλισμενη θα παρουμε αλλο κ καλυτερο μαλιστα, φυσικα ομως δεν παυουμε να ελπιζουμε οτι αυτος που το εκλεψε θα τον βρουν τα χειροτερα σε ολη του τη ζωη οπως πχ να καταληξει 100% αναπηρος κ μεσα σε τρελλαδικο.

όπως ειχε πει και ο kanelj-imny...

"σε χάπια να τα φάνε τα λεφτά"
ultra-one - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:21:44
Θέμα δημοσίευσης:
Σοκ! Shocked

Από τα 106 Rallye ξεκίνησαν τώρα να κλέβουν και 206?

Δημήτρη πραγματικά λυπάμαι. Sad

Υ.Γ: Θα είμαι πιο κακός από τους παραπάνω. Εγώ εύχομαι να τους τα φάνε οι ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ! Shoot
Lef205 - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:23:58
Θέμα δημοσίευσης:
ultra-one έγραψε:
Από τα 106 Rallye ξεκίνησαν τώρα να κλέβουν και 206?

Και του ελεγα το Σαββατο ο σκατοστομος "το σαξοραλλο παλιωσε και δεν ασχολουνται, προσεξτε τα δικα σας τωρα".
nik_marin - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:31:36
Θέμα δημοσίευσης:
Κρίμα Δημήτρη.
Εσύ να είσαι καλά… και με ένα Clio RSIII
shark - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:34:35
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι και να πείς η καλύτερη αντικλεπτική μέθοδος είναι η ασφάλιση!!!Είχε συναγερμό και imobilliser και το ανοίξανε??Το 207 RALLYE ειναι ετοιμο!!!
SnakeMJK - Τρι 04 Σεπ 2007, 13:36:01
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνω απ όλα υγεία παιδιά... Όλα τ' άλλα φτιάχνονται...
vinman - Τρι 04 Σεπ 2007, 15:39:43
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη στεναχωρήθηκα........
Εσύ να είσαι καλά ρε φίλε...τι άλλο να πώ..........
Timour21 - Τρι 04 Σεπ 2007, 15:53:20
Θέμα δημοσίευσης:
Stevon έγραψε:
Δημήτρη μου....πραγματικά τέτοιες στιγμές.....εμένα προσωπικά δέν μου "βγαίνει " να πώ κάτι .... Sad Sad

Εμένα μου βγαίνει.....σκ**α ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ Twisted evil Mad Evil
plaketokofths - Τρι 04 Σεπ 2007, 18:35:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικά κρίμα, λυπάμαι πολύ.
Πέρα απο την αποζημιώση για την κλοπή απο την ασφαλιστική, ο συναισθηματικός δεσμός, οι αναμνήσεις αλλά και ο κόπος (ισως και το χρημα) για να το φέρεις στην κατάσταση που είναι (είτε αυτό αφοράσπόιλερ είτε μπλοκέ είτε ηχοσύστημα) είναι σίγουρα κάτι που πονάει πολύ. Ευτυχώς που ηταν ασφαλισμένο όμως.

Στο μυαλό μου έρχεται αυτό... που είχες αναφέρει, δεν ξέρω αν εχει σχέση και μηπως μπορεί να βοηθήσει κάπως
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10600&highlight=%EA%EB%E5%E9%E4%E1%F1%E9%DC

Πραγματικά εύχομαι να το βρεις οπως το αφησες.
Προσωπικα θα εχω το νου μου... μήπως.

Οσο για τους κλέφτες...τι να πει κανείς, αυτοί οι ανθρωποι οπως και να χει με κάποιο τρόπο, κάποτε, θα τιμωρηθούν για τις πράξεις τους οπως και καθένας μας πληρωνει κάποτε τις αμαρτίες του.
Touristas - Τρι 04 Σεπ 2007, 20:28:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ότι και να πούμε τέτοιες στιγμές είναι λίγο
@%@#@#^%$&^%*(%^@$&*^(&*()(
Evil Evil Evil Evil Evil Evil
brz20 - Τετ 05 Σεπ 2007, 01:00:10
Θέμα δημοσίευσης:
Πραγματικα κριμα.
Δεν σε πειραζει τιποτα αλλο εκεινη την στιγμη παρα μονο οτι ειναι σαν να σου περνουν ενα κομματι απο εσενα.
Κακα τα ψεματα παιδια οσα και δωσει η ασφαλεια η συναισθιματικη αξια ειναι ενεκτιμητη.
Ακομα και ρουχο να σου κλεψουν το ιδιο ακριβως νιωθεις.
Δεν μετρα το μεγεθος του αντικειμενου αλλα το δεσιμο.
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να το βρεις.
Μην στεναχωριεσε.
Ολα φτιαχνουν και μαλιστα ερχονται και καλυτερα.
Ξερω οτι και να λεμε ειναι λιγο για σενα.

Να τους βρει το χειροτερο οποιοι π***δες και να το εκαναν.
xrisa-xs - Τετ 05 Σεπ 2007, 14:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
κρίμα Δημήτρη

θα πάρεις καινούριο και Wink καλύτερο Wink
DimiP - Τετ 05 Σεπ 2007, 15:34:03
Θέμα δημοσίευσης:
κριμα φιλε,
εμενα εχουν μπει μεσα και εχουν κλεψει κατι λιγα λεφτα,ολα τα cd και κατι αλλες λ@λ@κιες και ημουν αρρωστος 1 βδομαδα-ευτυχως το αμαξι δεν το πηραν.
Σκεψου να αφηνεις την περιουσια σου και να γυρνας και να την εχουν παρει.
νιωθεις βιασμενος !!!

κριμα
brz20 - Τετ 05 Σεπ 2007, 16:14:06
Θέμα δημοσίευσης:
Ασε ρε συ νιωθει πολυ χαλια.
Εδω μου το τρακαρανε και σκοτωνα ανθρωπο μονο και ετσι που το εβλεπα.
Ειναι δεσμος.
Κριμα και παλι κριμα.
Steve - Τετ 05 Σεπ 2007, 16:15:50
Θέμα δημοσίευσης:
Παπί περαστικά σου. Ευτυχώς που υπάρχει και η ασφάλιση βέβαια, και ελπίζω να μην κάνεις το 3μηνο που έφαγα εγώ για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Με την σειρά μου να ευχηθώ και εγώ κάτι, τα λεφτά που θα βγάλουν οι κλέφτες, να πάνε στους παπάδες για την κηδεία τους και στην εκκλησία για τους ψαλμούς Smile
volvos - Τετ 05 Σεπ 2007, 17:48:54
Θέμα δημοσίευσης:
μητσο σε νιωθω.
και οχι τοσο για το αμαξι που ειναι σιδερα και τιποτα αλλο
αλλα για τα πραγματα που ειχες βαλει και το ειχες κανει στα ορια του γκρουπ Ν... ειδικα αυτο το σαζμαν που εσκασες 600 πριν μια βδομαδα ηταν πισωπλατη μαχαιρια...
ειμαι σιγουρος οτι αν στο κλεβανε πριν 2 βδομαδες που δε τα ειχες σκασει για σαζμαν και δε φορουσες πανω τα ημισλικ ισως και να ψιλοχαμογελουσες Wink

φημες λενε οτι εισαι ηδη με το καταλογο των εξτρα γαλλικου διλιτρου πυραυλου και τα μελετας για μετα το στρατο...

υ.γ. ρε μπας και το εχωσες πουθενα και κανεις τη παπια τωρα?
Steve - Τετ 05 Σεπ 2007, 17:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
φημες λενε οτι εισαι ηδη με το καταλογο των εξτρα γαλλικου διλιτρου πυραυλου και τα μελετας για μετα το στρατο...

Αν περιμένει 1 χρόνο ίσως να τα πάρουμε μαζί Smile
volvos - Τετ 05 Σεπ 2007, 17:54:21
Θέμα δημοσίευσης:
se ενα χρονο θα το παρει το κλιο Cool

σας βλεπω μετα αγκαλιτσα στο ρενοσπορτκλαμπ
Steve - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:12:28
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν με έχει συγκινήσει κάτι άλλο οδηγικά και αν είμαστε καλά από υγεία, μαζί θα τα πάρουμε Smile
pappaki - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:36:03
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ευχαριστώ όλους, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν, ευχαριστώ και το volvo για τα καλά του λόγια...αλλά ξέρει ότι τον αγαπάω...
Αναμονή 90 μέρες(και καλά αν βρεθεί...), έχουν περάσει μόλις 2 και μετά βλέπουμε....
Λόγω δουλειάς θα την παλέψω πιστεύω και χωρίς αυτοκίνητο...
Το Clio αν δεν είχα το στρατό θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά τώρα με φρενάρει...
Πάντως με 11.500 χιλιάρικα που μου βγαίνει το Panda 100 με την δημοσιογραφική έκπτωση, αρχίζω και μπαίνω σε πειρασμούς...άσπρο με μαύρο καπό!
Προς το παρών υπομονή...
Lef205 - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:45:14
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
Πάντως με 11.500 χιλιάρικα που μου βγαίνει το Panda 100 με την δημοσιογραφική έκπτωση, αρχίζω και μπαίνω σε πειρασμούς...άσπρο με μαύρο καπό!

Σου υπενθυμιζω οτι στην ταρατσουλα της LION υπαρχει το τελευταιο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ διλιτρο πανελλαδικως!

Υγ Αγγελια σημερινη απο ΧΕ:206 ρψ ΑΣΠΡΟ, μπλοκε αναρτηση pss βαρελακι προγραμμα θολομπαρα 14.500!

http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=194&SC_GUID=a152b4ca-572b-42d6-8cc5-e314e284156a

Cool Cool Cool
Steve - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:49:25
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
Το Clio αν δεν είχα το στρατό θα το σκεφτόμουν σοβαρά, αλλά τώρα με φρενάρει...

Πάτα λίγο γκάζι, δε λέει να το πάρω μόνος μου Razz
pappaki - Τετ 05 Σεπ 2007, 18:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
Lef205 έγραψε:
pappaki έγραψε:

Σου υπενθυμιζω οτι στην ταρατσουλα της LION υπαρχει το τελευταιο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ διλιτρο πανελλαδικως!

Υγ Αγγελια σημερινη απο ΧΕ:206 ρψ ΑΣΠΡΟ, μπλοκε αναρτηση pss βαρελακι προγραμμα θολομπαρα 14.500!

http://www.xe.gr/pages/Results.aspx?cat_id=194&SC_GUID=a152b4ca-572b-42d6-8cc5-e314e284156a

Cool Cool Cool

Φαντάζεσαι και άσπρο θα τρελαθεί ο υπουργός...! Τι να πω ας το πάρουμε στην πλάκα τουλάχιστον...
Αν πάντως είναι να πάρω δίλιτρο θα δοκιμάσω από το άλλο γαλλικό φρούτο...
nik_marin - Τετ 05 Σεπ 2007, 21:45:16
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
Πάντως με 11.500 χιλιάρικα που μου βγαίνει το Panda 100 με την δημοσιογραφική έκπτωση, αρχίζω και μπαίνω σε πειρασμούς

Μεχρει να παρεις clio RS κοιτα …:

PEUGEOT 306 2.000 cc, μοντ. '01, θαλασσί, συναγερμός, 4 air bags, φιμέ, 17" ζάντες, αναρτήσεις ρυθμιζόμενες Koni, εξάτμιση sport, a/c, τιμή 13.000 ευρώ
Πρώτη δημοσίευση: 25/7/2007 Τελευταία δημοσίευση: 17/8/2007

PEUGEOT 306 GTi, 2.000 cc, μοντ. 5/'00, λευκό, a/c, αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, 6 ταχύτητες, συλλεκτικό, ιδιώτης, τιμή 13.500 ευρώ
Νέα αγγελία

PEUGEOT 306 Rece, 2.000 cc, μοντ. '00, κλιματισμός, 6 ταχύτητες, full extra, τιμή 10.500 ευρώ
Πρώτη δημοσίευση: 29/8/2007 Τελευταία δημοσίευση: 2/9/2007
pappaki - Πεμ 06 Σεπ 2007, 00:29:50
Θέμα δημοσίευσης:
nik_marin έγραψε:
pappaki έγραψε:
Πάντως με 11.500 χιλιάρικα που μου βγαίνει το Panda 100 με την δημοσιογραφική έκπτωση, αρχίζω και μπαίνω σε πειρασμούς

Μεχρει να παρεις clio RS κοιτα …:

PEUGEOT 306 2.000 cc, μοντ. '01, θαλασσί, συναγερμός, 4 air bags, φιμέ, 17" ζάντες, αναρτήσεις ρυθμιζόμενες Koni, εξάτμιση sport, a/c, τιμή 13.000 ευρώ
Πρώτη δημοσίευση: 25/7/2007 Τελευταία δημοσίευση: 17/8/2007

PEUGEOT 306 GTi, 2.000 cc, μοντ. 5/'00, λευκό, a/c, αναρτήσεις, ζαντολάστιχα, 6 ταχύτητες, συλλεκτικό, ιδιώτης, τιμή 13.500 ευρώ
Νέα αγγελία

PEUGEOT 306 Rece, 2.000 cc, μοντ. '00, κλιματισμός, 6 ταχύτητες, full extra, τιμή 10.500 ευρώ
Πρώτη δημοσίευση: 29/8/2007 Τελευταία δημοσίευση: 2/9/2007

Tα έχω δει και αυτά, όπως και τα Clio RS προηγούμενης γενιάς...είναι καλές ευκαιρίες...
Απλά σκέφτομαι και το σετάκι Panda+13 αρι Rallye= -15k
Κατά τα Χριστούγεννα θα αποφασίσω,οπότε υπάρχει ακόμα καιρός για περισυλλογή!
Lef205 - Πεμ 06 Σεπ 2007, 00:55:44
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
+13 αρι Rallye

δεν ειναι ποτε αργα . . . Cool
MEMsound - Πεμ 06 Σεπ 2007, 02:43:17
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
...
Απλά σκέφτομαι και το σετάκι Panda+13 αρι Rallye= -15k
Κατά τα Χριστούγεννα θα αποφασίσω,οπότε υπάρχει ακόμα καιρός για περισυλλογή!

1ον
επρεπε να το έχεις "δεμένο" Laughing Laughing

2ον "περισυλλέξου"
http://www.panda-tuning.com/
http://www.hedl.at/tuning/Fiat/fiat-panda-tuning.htm
Laughing Laughing Laughing

και όταν το πάρεις εγω θα σου βάλουμε και μια αγγελία στο forum:

Παράθεση:
Ζητείται εισπράκτορας για Mini ΚΛΕΛ στην γραμμή Ν.Μάκρη - Αγ.Παρασκευή. 4ωρη απασχόληση. Καλός μισθός.
Bonus: σβέλτο στρίψιμο με βελτιωμένο στα σημεία όχημα από οδηγό με δημοσιογραφική εμπειρία ...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ghost Dog - Πεμ 06 Σεπ 2007, 08:20:48
Θέμα δημοσίευσης:
Περαστικα "μας" ρε Παπακι.... Crying or Very sad
Στο κανω υπομνημα για λιγο καιρο...
volvos - Πεμ 06 Σεπ 2007, 08:58:39
Θέμα δημοσίευσης:
ξεχασα να σας πω οτι μαλλον κινδυνεψε και το μαυρο τερας...
λειπει ενα μπουλονι στη πισω δεξια ροδα........
ειμαι τοσο γκαντεμης δηλαδη που μαλλον καποιο γυφτακι ξεκινησε να βγαζει ροδες και κατι εγινε και σταματησε.....
θα αλλαζα τωρα λαστιχα απο την ασφαλεια ρε φουστη!

παπακι κατσε να δεις που θα πας στρατο και τα λεμε...στον εβρο και τη χιο δεν εχει δρομους για κλιο αλλα για τζιμνι...
εκτος...........αν εχεις τελικα μεσο και απλα κλαιγεσαι Cool
Steve - Πεμ 06 Σεπ 2007, 11:41:10
Θέμα δημοσίευσης:
Ghost Dog έγραψε:
"μας"

"σας?"
grpap - Πεμ 06 Σεπ 2007, 18:44:22
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχομαι σε αυτον που το πηρε να του κολλανε οι καλυτερες γκομενες και αυτος να ειναι ανικανος.Να μη μπορεσει να ξαναγ@@ησει ποτε του!
ΠΕΖΟΥΛΑΣ - Πεμ 06 Σεπ 2007, 19:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματικα κριμα δημητρη.
αλλα οπως λενε καθε εμποδιο για καλο.
Αντε και ηρθε το ραλάκι.... Wink
gonakinen - Παρ 07 Σεπ 2007, 19:11:03
Θέμα δημοσίευσης:
Φίλε το έμαθα τηλεφωνικά απο το Λευτέρη και ειλικρινά χάρηκα.

Αμα το αμάξι είναι ανέπαφο σου εύχομαι να το βρείς.

Μια συμβουλή. Αμα έχεις βάλει κάποια ανταλλακτικά extra γράψε τι ήταν σε 5-6 φόρουμ , ίσως κάποια να πωληθούν μέσω διαδικτύου και κάποιοι να υποψιαστούμε κάτι αν πχ. φορούσες ΚΟΝΙ με EIBACH και κάποιος αυριο τα πουλάει μαζί με πράγματα απο 206 Wink

Οσο για τον κλέφτη...
(ετοιμάστε πολλά @@@, θα χρειαστούν..)

γα** το μουνί της πουτάνας της μάνας του, που γα***ται ολημερνις κι ολονυκτίς η γαμημένη πουτάνα που γέννησε τον καρ**λη κλεφτη που να του μπούνε 50 ψωλές στο κώλο του τον γαμημένο , και γα** την αδερφή του την ξεκωλιάρα που παίρνει πίπες από τα 13 της η τελειωμένη γαμιόλα .
volvos - Σαβ 08 Σεπ 2007, 01:11:44
Θέμα δημοσίευσης:
ορθον...

το αμαξι φοραγε αποεξτρα που πιθανο ειναι να τα δειτε εμπρος σας...
ζαντες gti με τογιο 888 πανω τους.
φρενα 266 με τακακια ds2500+oreca δισκους χωρις χειλακι
αναρτηση πεζο σπορτ
αξονα πισω με ραβδους 20αρες και αντιστρεπτικη 22.
εξατμιση μεσσαιο σουπερσπριντ+τελικο ντεβιλ
και βεβαια το δερματινο καλυμα των οργανων....

κοινως πραγματα εξεζητημενα και λιγο σπανια...
gonakinen - Σαβ 08 Σεπ 2007, 14:18:19
Θέμα δημοσίευσης:
Το παραπάνω βάλτε το μαζι με μια ανακοίνωση και σ'άλλα forum, ενημερώστε και τους αντίστοιχους διαχειριστές των αγγελιών, και μπορει να ξεσκεπαστεί κανα τσογλάνι
Gr@lly - Κυρ 09 Σεπ 2007, 19:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
Αντε το ονειρο σου ολοκληρωνεται..
Fiat Panda Sport και μετα το στρατο Μιατα...
Α ρε παπι μην στεναχωριεσαι....
Ολα γίνονται..................
jonny_k - Δευ 01 Οκτ 2007, 01:05:40
Θέμα δημοσίευσης:
ρε μαγκα εχω ειχα πιασει τον κουρδο να ψαχνει το ντουλαπακι μου ειχε ανοιξει την κλειδαρια μου με κατσαβιδι κ το ειχα μονο 6 μηνες κ δυστηχως δεν ειχα συναγερμο...αλλα εμαθα απο τοτε 70 η κλειδαρια κ 300 ο συναγερμος.απο τοτε τιποτα πολυτιμο μεσα.
οσο για το αμαξι σου κοιτα γυρω γιατι συνηθως τα κλεβουνε κ μετα τα παρατανε δυσκολα να το βγαλεισ απο την χωρα θελω να πιστευω ποσο μαλλον να το πουλησεις.
καλη τυχη παντως...
underage - Τρι 02 Οκτ 2007, 23:34:04
Θέμα δημοσίευσης:
Υπήρχε κάποιο νέο, από την αστυνομία σου είπαν κάτι?????
Giannis307 - Τετ 03 Οκτ 2007, 00:02:28
Θέμα δημοσίευσης:
jonny_k έγραψε:
ρε μαγκα εχω ειχα πιασει τον κουρδο να ψαχνει το ντουλαπακι μου ειχε ανοιξει την κλειδαρια μου με κατσαβιδι κ το ειχα μονο 6 μηνες κ δυστηχως δεν ειχα συναγερμο...αλλα εμαθα απο τοτε 70 η κλειδαρια κ 300 ο συναγερμος.απο τοτε τιποτα πολυτιμο μεσα.
οσο για το αμαξι σου κοιτα γυρω γιατι συνηθως τα κλεβουνε κ μετα τα παρατανε δυσκολα να το βγαλεισ απο την χωρα θελω να πιστευω ποσο μαλλον να το πουλησεις.
καλη τυχη παντως...

Σιγα μην το πανε και ταξιδακι....
Ειναι αμαξι το οποιο εχει πουλησει τρελλα οποτε αν ειναι να το κανει καποιος κατι αυτο ειναι ανταλλακτικα τα οποια και περαν του forum μπορουν να πουληθουν ανετοτατα,αν δεν εχουν πουληθει ηδη Sad ,περαν αυτου δεν ειναι δυσκολο να δωσεις μεταχειρησμενα ανταλλακτικα και ειδηκα σε best seller...
volvos - Δευ 05 Νοέ 2007, 09:07:00
Θέμα δημοσίευσης:
απο 106κλαμπ

sfirakis έγραψε:
georgio3gr έγραψε:
Hi-tech κλεφτες αυτοκινήτων

Σπείρα κλεφτών αυτοκινήτων που εφάρμοζαν μεθόδους «χάι-τεκ» και είχαν προτίμηση σε δύο συγκεκριμένους τύπους οχημάτων εξάρθρωσε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Η σπείρα δρούσε κυρίως στην Αττική και μέσα σε έναν χρόνο είχε κλέψει περισσότερα από 100 αυτοκίνητα Citroen Saxo VTS και Peugeot 106 Rally. Πρόκειται για τύπους οχημάτων που πωλούνται σε μεγάλους αριθμούς και ειδικά σε νεανικό κοινό, επειδή πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις σχετικά με την τιμή τους.

Οι συλληφθέντες ------------- ετών 37, Γρ. ----------- ετών 22 και Γ. Κ. ------------ ετών 19 εντόπιζαν το αυτοκίνητο που ήθελαν να κλέψουν και απενεργοποιούσαν σε ελάχιστο χρόνο το αντικλεπτικό σύστημα (immobilizer) με το οποίο ήταν εφοδιασμένα. Στη συνέχεια, είχαν τη δυνατότητα να κατασκευάζουν επί τόπου αντικλείδι, με το οποίο έθεταν σε λειτουργία τη μηχανή.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο αναλάμβανε ο ---------- που διατηρούσε αποθήκη στο Ιλιο (Νίκης 20). Εκεί μετέτρεπαν κάθε αυτοκίνητο σε ανταλλακτικά, τα οποία μετέφεραν προς πώληση σε νόμιμο κατάστημα που βρισκόταν στην ίδια περιοχή (Σολωμού 76). Από την έρευνα που έγινε στην αποθήκη και το κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο Πεζό και δύο Σιτροέν με παραποιημένους αριθμούς πλαισίου, 100 τιμόνια, κινητήρες με «χτυπημένους» αριθμούς, εργαλεία κοπής των αυτοκινήτων, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άλλων πέντε ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

www.blackhumor.gr

Αυτο ειναι ενα παλαιοτερο αρθρο ενδεικτικο του τροπου λειτουργιας μιας τετοιας σπειρας. Το καινουριο δυστυχως δεν μπορεσα να το βρω...

Αυτη ειναι η παλι σπειρα που εχουν πιασει....
...Οι καινουργια ηταν ασπροπυργο-μενιδι
απ'οτι εμαθα....

sps - Δευ 05 Νοέ 2007, 10:07:51
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι το εμαθα κι εγω για τη σπειρα στο μενιδι-Ασπροπυργο, απο ανθρωπο της ασφαλειας.
Και γι αυτο προτιμουν περιοχες οπως Μαρουσι,Χαλανδρι κλπ, που ειναι κοντα στην αττικη οδο και μεσα σε 5 λεπτα ειναι στον Ασπροπυργο.
ενω πχ το να κλεψουν απο τη συγγρου πχ, ειναι πιο δυσκολο μεχρι να φτασουν μενιδι.
Γι αυτο προσοχη οσοι μενετε βορεια!
volvos - Δευ 05 Νοέ 2007, 10:15:43
Θέμα δημοσίευσης:
les na to Βρουμε παπι μου??? Shocked
pappaki - Δευ 05 Νοέ 2007, 11:31:25
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
les na to Βρουμε παπι μου??? Shocked

Αν βρεθεί μακάρι να είναι σε αξιοπρεπή κατάσταση, αλλίως...μαμησέ τα

εγώ πάντως πλέον έχω πάψει να ελπίζω...28 και σήμερα
underage - Τρι 13 Νοέ 2007, 23:14:02
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Ναι το εμαθα κι εγω για τη σπειρα στο μενιδι-Ασπροπυργο, απο ανθρωπο της ασφαλειας.
Και γι αυτο προτιμουν περιοχες οπως Μαρουσι,Χαλανδρι κλπ, που ειναι κοντα στην αττικη οδο και μεσα σε 5 λεπτα ειναι στον Ασπροπυργο.
ενω πχ το να κλεψουν απο τη συγγρου πχ, ειναι πιο δυσκολο μεχρι να φτασουν μενιδι.
Γι αυτο προσοχη οσοι μενετε βορεια!

Εμείς έχουμε σπίτι δίπλα στην "περιφεριακή Αιγάλεω" στον Ασπρόπυργο και κάθε φορά που μένουμε νύχτα εκεί μόνο που δεν το σκεπάζω με χόρτα και ξύλα για να μην φαίνεται καθόλου από τον φόβο μου.
zil - Κυρ 23 Δεκ 2007, 13:29:28
Θέμα δημοσίευσης:
χθες βραδυ στην περιοχη της ανω κυψελης - γαλατσι, στην συμβολη των οδων παρνηθος και αγιας γλυκεριας κλαπηκε rallye 106 χρωματος μπλε με ζαντες (πεντακτινες) momo και αριθμο κυκλοφοριας ΥΖΜ 3488. οποιος γνωριζει κατι να βοηθησουμε τον αλεξη, ιδιοκτητης του οχηματος.τηλ 6949078621
το μονο που βρηκε το παληκαρι ηταν ο εγκεφαλος του οχηματος του...........
alekoukos106 - Κυρ 23 Δεκ 2007, 14:45:28
Θέμα δημοσίευσης:
πραγματικα λυπαμαι...εμενα rcd μου εκλεψαν και ακομα να συνελθω....ελπιζω να βρεθουν τα αυτοκινητα... Crying or Very sad
bill1 - Κυρ 23 Δεκ 2007, 14:55:47
Θέμα δημοσίευσης:
λυπηρο μα παρα πολυ λυπηρο ... Embarassed ευχομαι συντομα να βρεθει !
mikerrgp - Κυρ 23 Δεκ 2007, 16:28:15
Θέμα δημοσίευσης:
παιδια καντε μηκτη στα αμαξια σας 150 το χρονο παραπανω ειναι φυσικα καλο ειναι να μην στο παρουν κ φυσικα να μην εχεις τρακαρισμα αλλα κ η προληψη ειναι ακομα καλυτερη Wink
Steve - Κυρ 23 Δεκ 2007, 17:36:24
Θέμα δημοσίευσης:
mikerrgp έγραψε:
παιδια καντε μηκτη στα αμαξια σας 150 το χρονο παραπανω ειναι φυσικα καλο ειναι να μην στο παρουν κ φυσικα να μην εχεις τρακαρισμα αλλα κ η προληψη ειναι ακομα καλυτερη Wink

Λίγο off topic αλλά για να ξεκαθαρίσουμε τα περί ασφαλειών, επειδή το 2007 δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ ήταν η χρονιά μου και ασχολήθηκα παραπάνω απ' όσο έπρεπε:

Στο βασικό συμβόλαιο (αυτά που θες δεν θες θα τα πληρώνεις για να είσαι νόμιμος στους ελέγχους), έχεις τις εξής καλύψεις:

Στην κλοπή, ασφαλίζεις για όσο ποσό θες εσύ το αμάξι, πληρώνοντας και τα ανάλογα ασφάλιστρα πάντα.

Αυτό που ισχύει και στην μικτή και στην απλή ασφάλιση, είναι ότι πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (60 ~ 90 ημέρες) στο οποίο δεν πρέπει να βρεις σχεδόν ούτε καπάκι βαλβίδας λάστιχου που να είναι από το δικό σου, έτσι ώστε να θεωρηθεί απωλεσθέν και να σου επιστρέψουν την αξία για την οποία το είχες ασφαλίσει.
pappaki - Κυρ 23 Δεκ 2007, 20:03:52
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν και εγώ το έζησα το έργο φέτος με την ασφάλεια κλοπής. Το δικό μου αυτοκίνητο κλάπηκε στις 3 Σεπτέμβρη, από τότε πέρασαν 90 μέρες, όπου περιμένεις μπας και βρεθεί. Στο τελευταίο ασφαλιστήριο του δικού μου αυτοκινήτου είχε οριστεί αξία 12.000 ευρώ. Αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία, οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν από τα 9.000ευρώ από αυτούς και έφθασαν μετά από πίεση 15 ημερών στα 10.500 ευρώ τα οποία και αποζημιώθηκα...η ασφαλιστική είναι η Διεθνής Ένωσης και είναι σχετικά συνεννοήσιμοι, με τον ανάλογο τρόπο. Τα λεφτά δεν τα έχω επενδύσει ακόμα σε ρόδες, αλλά μάλλον θα το κάνω...σύντομα θα έχω και την επικήδειο του 206. Καλές γιορτές και υγεία σε όλους...
υ.γ σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια είχα παραλάβει το 206 από την Lion!
mikerrgp - Κυρ 23 Δεκ 2007, 20:43:41
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
mikerrgp έγραψε:

Λίγο off topic αλλά για να ξεκαθαρίσουμε τα περί ασφαλειών, επειδή το 2007 δυστυχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ ήταν η χρονιά μου και ασχολήθηκα παραπάνω απ' όσο έπρεπε:

Στο βασικό συμβόλαιο (αυτά που θες δεν θες θα τα πληρώνεις για να είσαι νόμιμος στους ελέγχους), έχεις τις εξής καλύψεις:

• Κλοπή
  • Φωτιά
  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Αστική Ευθύνη

Στην κλοπή, ασφαλίζεις για όσο ποσό θες εσύ το αμάξι, πληρώνοντας και τα ανάλογα ασφάλιστρα πάντα.

Αυτό που ισχύει και στην μικτή και στην απλή ασφάλιση, είναι ότι πρέπει να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (60 ~ 90 ημέρες) στο οποίο δεν πρέπει να βρεις σχεδόν ούτε καπάκι βαλβίδας λάστιχου που να είναι από το δικό σου, έτσι ώστε να θεωρηθεί απωλεσθέν και να σου επιστρέψουν την αξία για την οποία το είχες ασφαλίσει.

υπαρχει το εξης μερικη κλοπη κ ολικη κλοπη αν εχεις ολικη κ βρουν εστο το σασι δεν περνεις φραγκο αν εχεις ομως κ μερικη πληρονεσαι ακομα κ για τα ζαντολαστιχα
Steve - Κυρ 23 Δεκ 2007, 23:57:14
Θέμα δημοσίευσης:
pappaki έγραψε:
σύντομα θα έχω και την επικήδειο του 206. Καλές γιορτές και υγεία σε όλους...
υ.γ σαν σήμερα πριν από 4 χρόνια είχα παραλάβει το 206 από την Lion!

Εμένα έγινε η επικήδειος σε 3 χρόνια 7 μήνες και 1 ημέρα... με τον πιο άδοξο τρόπο που μπορούσε Rolling eyes

anyway, Καλές και αγρατζούνιστες γιορτές Smile
volvos - Τρι 25 Δεκ 2007, 11:23:20
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
mikerrgp έγραψε:

• Κλοπή
  • Φωτιά
  • Θραύση Κρυστάλλων
  • Αστική Ευθύνη

μαλλον δεν εχεις ιδεα απο ασφαλειες...
giannis27 - Τρι 25 Δεκ 2007, 13:53:48
Θέμα δημοσίευσης:
το αμαξι το ασφαλιζεις οσο θες ναι!
αλλα οταν θα ερθει η κακια η ωρα(οπως εγινε με μενα Crying or Very sad )
ο πραγματογνωμονας θα ανοιξει το οτοτριτη κ θα δει την αξια του αυτοκινητου μεσα απο το οτοτριτη!αν το περιοδικο λεει π.χ. 10.000χλδ ευρω τοσα θα παρεις μειον την σωστρα του του αυτοκινητου(σε περιπτωση τρακας) δεν πανα να το εχεις ασφαλισμενο για 20.000 ευρω δεκα θα παρεις!

π.χ. γινεται μια τρακα
πραγματογνωμονας βλεπει το οτοτριτη που λεει αξια αυτοκινητου 10.000
η αξια του αυτοκινητου μετα απο την τρακα βγενει απο τις προσφορες που δινουν οι ενδιαφερομενοι για το αμαξι (π.χ. 800,1000,1200)συνηθως κρατανε την ποιο υψηλη προσφορα κ μετα 10.000 -1.200=8.800ευρω απο την ασφαλιστικη κ τα υπολειπα τα παιρνεις απο την πωληση του αυτοκινητου!

σορυ για το οφφ τοπικ!
nido - Πεμ 27 Δεκ 2007, 01:52:41
Θέμα δημοσίευσης:
Στη δική μου πάντως ασφαλιστική δεν παίζει να το ασφαλίσεις για όσο θες το αμάξι. Αν δε συμφωνείς με την αξία που προτείνουν αυτοί [με βάση τους πίνακες] και θες να το ασφαλίσεις για π.χ. 500 ή 1000 Ευρώ παραπάνω επειδή το έχεις σε άψογη κατάσταση, θα το δει πραγματογνόμων, θα το φωτογραφίσει, θα καταθέσει την έκθεσή του και με βάση αυτή θα αναπροσαρμόσουν το ποσό του συμβολαίου. Από εκεί και πέρα αν δε γουστάρεις μπορείς να πας αλλού.
Steve - Πεμ 27 Δεκ 2007, 09:10:51
Θέμα δημοσίευσης:
volvos έγραψε:
μαλλον δεν εχεις ιδεα απο ασφαλειες...

Αυτό δείχνει όχι μόνο ότι έχεις έλλειψη σεβασμού, αλλά και μεγάλη βλακεία στον εγκέφαλο, μιας που φέτος ασχολήθηκα τόσο όσο ΔΕΝ ασχολήθηκα τα προηγούμενα 4 χρόνια που είχα ασφάλειες... Και δυστυχώς έχουν δει και έχουν πάθει αρκετά τα μάτια μου αυτό το 2007 πια... Rolling eyes

Και μιας και έχεις εσύ ιδέα από ασφάλειες, για πες μου πού έκανα λάθος να ξέρω?
volvos - Πεμ 27 Δεκ 2007, 18:03:38
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παλι ασχολουμαι 10χρονια.
για μια ακομα φορα λες μαλ***ες και το παιζεις και ξερολας απο πανω.

στην απλη βασικη ασφαλεια δεν ειναι υποχρεωτικη ουτε η κλοπη ουτε η θραυση ουτε φωτια

μεικτη παιρνεις τα λεφτα οποτε θελει η ασφαλιστικη. απο 3εργασιμες ως 8χρονια. δεν υπαρχει κανενα οριο

στη κλοπη υποχρεωτικα παιρνεις τα λεφτα σε μινιμουμ 90μερες απο τη μερα που δηλωνεις στην αστυνομια τη κλοπη και πας το χαρτι στην ασφαλεια. (αν εσυ πας τα χαρτια 20μερες μετα θα μετρησει σε καποιες ασφαλιστικες 20+90)

αν βρεις εστω και καπακι που λεει ο λογος ή πινακιδα δεν αποζημιωνεσαι στη ολικη κλοπη
στη μερικη κλοπη που ειναι εξτρα απο την ολικη ειναι υποχρεωμενοι να στο επαναφερουν στη προτειτερη κατασταση

το ποσο ασφαλισης του αυτοκινητου το καθοριζει ο πελατης αφου πολλες φορες κανουν τη παπια οι ασφαλιστικες. αν το βαλεις παραπανω θα παρεις οσα αξιζει εκεινη τη στιγμη. αν το βαλεις παρακατω θα παρεις το αντιστοιχο ποσοστο. π.χ εχει 10 και το βαλεις 8? θα παρεις τα 8/10.
η καλυτερη λυση ειναι να ζητατε να στειλουν καποιον να εκτιμησει την αξια του αυτοκινητου. ειναι υποχρεωμενοι

αυτα. καταλαβες ή να κανω και κακα?
Steve - Πεμ 27 Δεκ 2007, 21:07:44
Θέμα δημοσίευσης:
Διάβασε αυτά που είπα και έλα πάρε μου μια ... Love
pappaki - Κυρ 27 Ιαν 2008, 19:27:43
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θέλετε το παρόν θέμα μπορεί να κλειδωθεί.
Το ζήσαμε το 206 το χαρήκαμε μας το κλέψανε, αποζημιωθήκαμε και πλέον πάμε για άλλα...
Αυτό που μένει είναι η εμπειρία και το ξενέρωμα που τρως, τα οποία μπορεί να είναι μηδαμινά μπροστά σε άλλα γεγονότα που μπορεί να σου τύχουν
To δέσιμο με τις λαμαρίνες είναι συναίσθημα που δεν το νιώθουν όλοι οι άνθρωποι και δύσκολο να το εξηγήσεις.
Ο χρόνος αποτελεί την καλύτερη θεραπεία.
Προς το παρόν βολεύτηκα με ένα 106 και αρχίζω να μαζεύω ήδη για το αγαπημένο μου Clio RS...όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν

Προσοχή στο δρόμο
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες