MEMsound έγραψε: |
πάρα πολύ καλό!!! ![]() ![]() ![]() |
kanelj έγραψε: |
ΟΠΑ ΟΠΑ!!!!
ΞΗΓΗΣΟΥΟΥΟΥΥ ![]() ![]() ![]() ![]() Το ιδιο πανω κατω εχω κανει και εγω αλλα κολλαω σε ενα πραγμα! Το λαπτοπ για να κανει startup,πρεπει να το κανεις απο το κλασσικο κουμπι ή εχεις κανει καμια πατεντα και ανοιγει απο αλλου?!?! Γιατι δεν ειναι οτι καλυτερο να ανοιγεις το λαπτοπ καθε φορα που μπαινεις στο αυτοκινητο... EDIT: Το κοιταξα καλυτερα και ειδα τι εχεις γραψει!Δεν το ειδα πριν πανω στην χαρα μου που το εχει κανει και αλλος! ![]() Αρα δεν υπαρχει αλλη λυση απο το ανοιγμα του λαπτοπ ε? Σου παρουσιασε καποιο προβλημα το...ανοιγμα?! Εγω ψαχνω απεγνωσμενα αυτο εδω αλλα δεν το βρισκω στο Ελλαδα! ![]() http://www.welovemacs.com/usb-key-bt.html Απ'οτι διαβασα σε ενα forum κανει και για PC |
Εχω ακομα ενα μικρο φυσημα αλλα δεν ειναι ουτε απο το ρευμα (το βγαζω τελειως την τροφοδοσια και λειτουργει μονο με μπαταρια και συνεχιζει να το κανει) ουτε απο τα ηχεια αφου εβαλα φιλτρο! |
-Η οθονη κανει ενα μικρο....παρασιτο-τρεμοπαιγμα οταν εχω την εισοδο στο laptop (αν αλλαξω την πηγη δεν εχει προβλημα,αρα καποιο καλωδιο-ρευμα απο το λαπτοπ θα ειναι...)! Καμια ιδεα,τι μπορω να κανω?! |
-Το σημαντικοτερο ειναι οτι δεν μπορω να φορτωσω το προγραμμα του touchscreen..... ![]() ![]() Κατι σκαλωσε το λαπτοπ...τους περασε τους drivers και το απαιτουμενο προγραμμα αλλα εκανε ενα error κατα την εγκατασταση και τωρα οταν παω να τους ξαναφορτωσω μου λεει οτι πρεπει να διαγραψω πρωτα το προηγουμενο setup που εχω κανει! Ελα ομως που το εχω κανει uninstall! Κοινως δεν μου το φορτωνει! |
brz20 έγραψε: | ||
Φυσημα ειχα και εγω οταν ειχα το laptop.Ισως ειναι απο την προενυσχιση που ο laptop δεν εχει καθολου.Καρτα ηχου ισως.Κατι τετοιο παιζει μην την ψαχνεις.Θα το εχεις αυτο. |
brz20 έγραψε: |
Την register τι την θελουν?Μπορεις να μου απατησεις σε αυτο?
Αυτην τα κανει αυτα. |
Παντως εχω και μια εξωτερικη καρτα ηχουν SoundBlaster 5.1!
Λες να ειναι καλυτερα με αυτη?! ![]() ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Registry βρε μα***α, registry. Την θέλουν διότι χωρίς αυτήν τα windows δεν θα ήξεραν που παν τα 4. Την θέλουν για να διορθώνεις εσύ τις μα***ίες που εσύ ο ίδιος κάνεις, ή οι μα***ίες που κάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή. Και για πολλούς άλλους λόγους που βαριέμαι να αναφέρω. |
Οταν ο Bill ηταν βιβλιοθηκαριος τα Unix βασιλευαν. |
Εδω δεν ξερεις καλα καλα οτι υπαρχουν και συστηματα που δεν εχουν registry.Νομιζεις οτι ολα ειναι σαν τα Windows. |
Και τελος δεν φταινε τα linux που δεν ειναι και τοσο εμπορικα και δεν βγαινουν παιχνιδια για παρτη τους.
Ετσι γιατι μονο σε αυτα δεν εχουν τοσο μεγαλη συμβατοτητα σε ολα τα αλλα δεν τα πιανεις. Απευθυνονται σε σοβαρο κοινο και οχι στον καθε τυχαιο που το μονο που θελει ειναι να παιζει WOW και να ακουει μουσικη. |
Steve έγραψε: |
Επειδή λοιπόν δεν μας έχει πει όλα τα ανωτέρω ο Γιάννης, ας κάνει ένα format και ας τα περάσει όλα από την αρχή για να του λυθούν όλα τα προβλήματα ![]() |
herosp77 έγραψε: |
Φίλε kanelj δεν έχεις αναφέρει τα εξής:
α) Τι λειτουργικό έχεις βάλει (XP Home,XP Pro, SP1,SP2 ?) b) Tι monitor έβαλες (δοκίμασες να πάρεις από το site του κατασκευαστή τους updated driver. c) Eπίσης να γνωρίζεις ότι η διαδικάσια είναι πρώτα εγκατάσταση software-drivers και μετά hardware σύνδεση monitor με laptop. d) Το touchscreen usb καλώδιο της οθόνης πέφτει κατευθείαν στο laptop? Ή μήπως σε hub το οποίο τροφοδοτείται(ή δεν τροφοδοτείται?). Αν είναι σε hub τι έχεις αγοράσει? Να ξέρεις ότι τα usb hubs της Connect (Πλαίσιο) δεν δημιουργούν προβλήματα. e) Aν στο ίδιο hub έχεις συνδέσει πολλές συσκευές σίγουρα θα έχεις προβλήματα |
Giannis307 έγραψε: |
Βασικα ναι βαλε sp2 και κανε εγκατασταση με ολο το συστημα συνδεδεμενο και online |
Για καποιον driver για USB2.0 δεν βρηκα κατι!Αν ξερει κανεις να βρει απο καπου κερναω καφε στην λεσχη μεχρι το 2009!
Το μοντελο μου ειναι ΗP pavilion 5702! Tελευταια ευκαιρια μου ειναι αυτοι οι drivers που δεν βρισκω....! ![]() |
Σταυρο τα κατεβασα αυτα,αλλα οι drivers για USB δεν φανηκαν πουθενα!
Ξερεις ποιο απο αυτα τα αρχεια τους περιεχουν?Γιατι εγω δεν γνωριζω! |
MEMsound έγραψε: |
εχω εγω winxp sp2
Ρε συ Γιάννη κάντου ένα φορματ και πέρασε ξανά τα windows sp2 από την αρχή γιατί κάτι μου λέει ότι έχει γίνει λίγο μπάχαλο εκεί μέσα... εκτός αν για κάποιον λόγο έχεi απλά χαλασει το touchpanel της οθόνης ή η θύρα usb του Pc σου ή πχ το καλώδιο ο μόνος τρόπος να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και είναι πρόβλημα λογισμικό είναι: 1ον δοκιμάζεις την οθόνης σε άλλο Pc (ελα από το μαγζί να το συνδέσουμε στο laptop της αδελφής μου αν δεν έχεις εσύ άλλο πρόχειρο) 2ον δοκιμάζεις κάποια άλλη συσκευή usb στην θύρα του Pc σου 3ον δοκιμάζεις άλλο usb καλώδιο. και μετά βλέπεις |
geoptic έγραψε: |
...Ωστοσο θελω να μεταφερω και το μαμα rcd στην κατω θεση ωστε να βαλω μια ανοιγομενη οθονη αφης επανω. γινεται ευκολα? και αυτο το ρημαδι εχει εξοδο προενισχυσης? αν οχι τι κανουμε? |
geoptic έγραψε: |
ολα καλα λοιπον. μαλλον πρεπει να τα πουμε και απο κοντα. ισως να φερω και το αμαξι μαζι(αν δεν το χρειαζεται η αδερφη μου).Που καταντησαμε!!!! |
Απ΄οτι καταλαβα μιλατε για carpc και με ενισχυτη?!
Τελικα απ'οτι φανηκε παντως,ειναι καλυτερο να φτιαξεις carpc χωρις ενισχυτη! Eιναι ψιλομπερδεμα και δεν πολυχρειαζεται!Εγω επειδη τον ειχα ηδη στο αυτοκινητο τον εβαλα! Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος! |
Και παλι
Τον βολευει να οδηγησει ενησχυτη απο πηγη αλλη... |
Βy the way,εγω να ευχαριστησω τα παιδια εδω που με βοηθησαν σε αποριες που ειχα και πρωτα απο ολους να ευχαριστησω τον Brz20 για τις αποριες που μου ελυσε αλλα και για το προγραμματακι! ![]() |
Η επομενη εκδρομη θα ειναι στο Περτουλι. |
MEMsound έγραψε: | ||
γιατί ψιλομπέρδεμα? |
Ποσα αμπερ μπαταρια εχεις?Και περαν αυτου εχεις τσεκαρει αμα ειναι προβληματικη η ασφαλεια που εχεις και μολις ζεσταθει χανει επαφη?
Μου εχει τυχει και μαλιστα με την ασφαλεια που οδηγει τον ενησχυτη τοy sub ( ![]() ![]() |
...Ετσι θα εχουμε παντου το ιδιο ρευμα αλλα διαφορετικη ταση. Ο μετασχηματιστης ομως εχει μια ανοχη σε αυτο το θεμα. |
Παράθεση: |
Brz20 απ'οτι διαβασα εχεις καλωδιο OBDII στο αμαξι με USB ε?
Ποσο το πηρες?! |
Επισης ξερεις που μπορω να βρω hub με παραπανω απο 4 usb?!?!
Δεν θελω γελια!!!Δεν βρισκω!!! |
Επισης το αλλο που δεν βρισκω με τιποτα ειναι ο ανταπτορας που χρησιμοποιουν περισσοτερο στους εξωτερικους σκληρους δισκους,που τα 2 USB (το κανονικο και της τροφοδοσιας) ενωνονται και βγαινει σε 1 USB!
Aν ξερει κανεις που να βρω ή αν εχει κανενας καποιο......... Rolling eyes |
Και ενα κουλο που το παρατηρησα σημερα!
Το hub που εχω συνδεεται με το κανονικο USB και του εχω δωσει τροφοσια απο μπαταρια κτλ! Σημερα εβγαλα καταλαθος την τροφοδοσια του και λειτουργει κανονικα!!!! Shocked Δεν χρειαζεται η τροφοδοσια του?!?! Rolling eyes Rolling eyes |
To εβαλα αλλα δεν βολευει! ![]() ![]() |
Τωρα για να συνδεσεις το Mio σε μια τετοια οθονη φανταζει λιγο δυσκολο αφου η συσκευη δεν εχει καποια θυρα εξοδου. |
Dr_Michael έγραψε: |
Φαντάζομαι ούτε απευθείας με το mp3 player που έχει το 207 θα συνδέεται ε; |
Steve έγραψε: | ||
Να συνδεθεί το PDA στο mp3 player? |
Να συνδεθεί η touchscreen με το mp3 player του αυτοκινήτου... γιατί? ![]() |
Δυστυχώς το mp3 player δεν έχει έξοδο Video. Λυπάμαι που σε στεναχωρώ αλλά θα πρέπει να επιλέγεις τα τραγούδια από το joystick του τιμονιού ![]() |