PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Γρατσουνιές...

Vaggelis - Παρ 07 Φεβ 2003, 15:14:16
Θέμα δημοσίευσης: Γρατσουνιές...
Πήρα αφορμή να ανοίξω αυτό το topic, λόγω της νεας γρατσουνιάς που απόκτησα πρόσφατα Crying or Very sad (μια μέρα πριν την κοπή της πίτας, την είδαν μερικοί...)
Πλέον έχω 4 ωραιότατες γρατσουνιές, προφανώς εσκεμμένες, και μάλλον με κλειδί Cussing out Cussing out Cussing out (δυο μικρές στην δεξιά πόρτα, μια μεγάλη στο πίσω φτερό και μια μικρότερη στο καπώ)
Επειδή είναι αμαρτία να βάψω το αυτοκίνητο (είναι και τα αυτοκόλλητα βλέπεις... Rolling eyes ), αν έχει να προτείνει κάποιος μια ΚΑΛΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση (π.χ. μια καλή αλοιφή), θα του ήμουν ευγνώμων.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τα μαγαζιά που πουλάνε τέτοια προϊόντα, ε και καμιά τιμή θα με βόλευε.
seridim - Παρ 07 Φεβ 2003, 15:33:46
Θέμα δημοσίευσης: Re: Γρατσουνιές...
Vaggelis έγραψε:
Πήρα αφορμή να ανοίξω αυτό το topic, λόγω της νεας γρατσουνιάς που απόκτησα πρόσφατα Crying or Very sad (μια μέρα πριν την κοπή της πίτας, την είδαν μερικοί...)
Πλέον έχω 4 ωραιότατες γρατσουνιές, προφανώς εσκεμμένες, και μάλλον με κλειδί Cussing out Cussing out Cussing out (δυο μικρές στην δεξιά πόρτα, μια μεγάλη στο πίσω φτερό και μια μικρότερη στο καπώ)
Επειδή είναι αμαρτία να βάψω το αυτοκίνητο (είναι και τα αυτοκόλλητα βλέπεις... Rolling eyes ), αν έχει να προτείνει κάποιος μια ΚΑΛΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση (π.χ. μια καλή αλοιφή), θα του ήμουν ευγνώμων.
Επίσης θα ήθελα να μάθω και τα μαγαζιά που πουλάνε τέτοια προϊόντα, ε και καμιά τιμή θα με βόλευε.

Φίλε Βαγγέλη επειδή και εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με κάποιες ωραιότατες γρατσουνιές και έχω δοκιμάσει κάποιες από τις ''γνωστές'' αλοιφές χωρίς κανένα αποτέλεσμα αυτό που σου προτείνω είναι να συμβιβαστείς με αυτές. Στην αρχή είναι αρκετά δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις[/b]
Vaggelis - Παρ 07 Φεβ 2003, 15:47:51
seridim έγραψε:

Φίλε Βαγγέλη επειδή και εγώ βρίσκομαι στην ίδια κατάσταση με κάποιες ωραιότατες γρατσουνιές και έχω δοκιμάσει κάποιες από τις ''γνωστές'' αλοιφές χωρίς κανένα αποτέλεσμα αυτό που σου προτείνω είναι να συμβιβαστείς με αυτές. Στην αρχή είναι αρκετά δύσκολο αλλά μετά συνηθίζεις[/b]

Δεν γίνεται, κάθε φορά που πάω να πάρω το αυτοκίνητο, μου "χτυπάνε" το μάτι Black eye Cussing out
Εχω δεί κάτι διαφημίσεις στην τηλεόραση (Telemarketing και καλά...) και είναι κάτι τύποι που πουλάνε κάτι αλοιφές, οι οποίες εξαφανίζουν τα πάντα!! (γρατσουνιές, μπογιές κλπ) αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ αξιόπιστες...
seridim - Παρ 07 Φεβ 2003, 15:59:16
Vaggelis έγραψε:

Δεν γίνεται, κάθε φορά που πάω να πάρω το αυτοκίνητο, μου "χτυπάνε" το μάτι Black eye Cussing out
Εχω δεί κάτι διαφημίσεις στην τηλεόραση (Telemarketing και καλά...) και είναι κάτι τύποι που πουλάνε κάτι αλοιφές, οι οποίες εξαφανίζουν τα πάντα!! (γρατσουνιές, μπογιές κλπ) αλλά δεν νομίζω να είναι πολύ αξιόπιστες...

Ουουουυου!!!απάτη Evil Evil
DimiP - Παρ 07 Φεβ 2003, 19:40:09
Vaggelis έγραψε:

ΚΑΛΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ λύση ;;;
Ο Χ Ι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΑΛΛΑ, μπορω να σου πω τα εξης:
υπαρχουν 2 ειδων αλοιφες που "εξαφανιζουν" γρατσουνιες.
Το ενα ειδος ευρυτατα γνωστο και εμπορευσιμο στην Ελλαδα ειναι οι γνωστες αλοιφες που υποσχονται πως βγαζουν τα παντα και στην ουσια αυτο κανουν.Δηλ. βγαζουν τα παντα!!! δηλ. ΜΑΚΡΙΑ !!!
Δουλευουν ως εξης: με το που τριβεις την περιοχη της γρατσουνιας "τρωνε" το χρωμα της γυρω περιοχης, φαντασου οτι κατεβαζουν την γυρω επιφανεια κατα 0,5 η 1 η 1,5 χιλιοστο αναλογα το βαθος της γρατσουνιας , ετσι ωστε να ερθει η γυρω επιφανεια και το βαθυτερο σημειο της γρατσουνιας στο ιδιο επιπεδο και να δημιουργησουν την ψευδαίσθηση πως εξαφανιστηκε η γρατσουνια. Στην ουσια εξαφανιστηκε και αλλο υλικο απο την γυρω περιοχη. Αν καταλαβες τι λεω θα καταλαβες πως πρεπει να μεινεις μακρια απο αυτες εκτος κιαν η γρατσουνια ειναι σε σημειο που δεν φαινεται π.χ. βλεπε που το τσουγκρισε ο Αλεξ τωρα προσφατα.
Οι αλλες οι πραγματικα καλες κανουν το αντίθετο, δηλ. γεμιζουν την περιοχη της γρατσουνιας με υλικο (ιδιου χρωματος) και αν και ειναι αγνωστο ποσο κραταει αυτο το υλικο μεσα στη γρατσουνια (κακοκαιρια,πλυσιματα,κ.λ.π), κανουν πραγματικα καλη δουλεια. Δυστυχως αν και στην Αμερικη/Καναδα κυκλοφορουν , εδω στην Ελλαδα δεν εχω βρει πουθενα τετοια αλοιφη.
Ακομα κιαν την αγορασεις απο Αμερικη, μην ξεχνας πως το Peugeot ειναι αγνωστη μαρκα σε αυτους και συνεπως και οι κωδικοι χρωματος που το συνοδευουν.

Μπορεις να κανεις το εξης δοκιμασμενο: να αγορασεις ενα κουτι (μισοκιλο) χρωμα αυτοκινητου φτιαγμενο σε χρωματοπωλειο αλλα ΟΧΙ ΣΠΡΕΥ, απλα κουτι.
επειτα να παρεις ενα ψιλο πινελακι ζωγραφικης, το λεπτοτερο που θα βρεις και να περασεις προσεκτικα πανω στην γραμμη της γρατσουνιας λιγο χρωμα. Αν ειναι βαθια η γρατσουνια δεν θα καταφερεις πολλα μια που η μπογια δεν θα μενει στην επιφανεια αλλα θα ρουφιεται, αν παλι δεν ειναι πολυ βαθια με 1 περασμα θα καλυψεις τη γρατσουνια. Φυσικα θα φαινεται , ΑΛΛΑ θα φαινεται στο χρωμα του αμαξωματος και μονο απο κοντα και δεν θα φαινεται τοσο εντονα οσο τωρα που ειναι αβαφτη.

Σου ειπα την Καλη (αλοιφη που καλυπτει), την Δοκιμασμενη (πινελακι και μπογια) και τωρα την Αξιοπιστη λυση.
Αξιοπιστη οπως καταλαβες το να το βαψις ολο , δηλ αν η γρατσουνια ειναι σε φτερο , βγαζεις και βαζεις το φτερο, το ιδιο αν ειναι σε πορτα . ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ΅ΛΑΒΩΘΕΙ.

Ελπιζω να βοηθησα
Byron206 - Παρ 07 Φεβ 2003, 20:28:16
Θέμα δημοσίευσης:
Dimip μας υποχρεωσες Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Εγω θα σου προτεινα να πας στην Βουλιαγμενης διπλα απο τα intersport εχει ενα πλυντηριο αυτοκινητων HAND CAR WASH και ρωτα τον αν μπορει να κανει κατι με καποιο τροπο.
Ο τυπος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του Exclamation Wink
DimiP - Παρ 07 Φεβ 2003, 22:12:39
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Dimip μας υποχρεωσες Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Εγω θα σου προτεινα να πας στην Βουλιαγμενης διπλα απο τα intersport εχει ενα πλυντηριο αυτοκινητων HAND CAR WASH και ρωτα τον αν μπορει να κανει κατι με καποιο τροπο.
Ο τυπος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του Exclamation Wink

εκει που θα πηγαιναμε ενα απογευμα και ακομη πηγαινουμε ; Laughing Wink Wink Αρη ;;;; Rolling eyes Crying or Very sad
Byron206 - Σαβ 08 Φεβ 2003, 16:21:45
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

εκει που θα πηγαιναμε ενα απογευμα και ακομη πηγαινουμε ; Laughing Wink Wink Αρη ;;;; Rolling eyes Crying or Very sad

Ναι Dimip που τελικα δεν πηγαμε διοτι αργησες λιγο και γιατι ηθελες να δεις τον Σταθη να κανει χωσιματα με 106Rallye στο παλιο αεροδρομιο και που παραλιγο να δεις το χανταξ.....θυμασαι Laughing

Οποτε θες παντως παμε για καφε αρκει να ειμαστε σε κοινη ωρα βαρδιας.
Miltellas - Σαβ 08 Φεβ 2003, 23:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
Ναι Dimip που τελικα δεν πηγαμε διοτι αργησες λιγο και γιατι ηθελες να δεις τον Σταθη να κανει χωσιματα με 106Rallye στο παλιο αεροδρομιο και που παραλιγο να δεις το χανταξ.....θυμασαι Laughing

Θυμάμαι... θυμάμαι! Shocked
Laughing Laughing Laughing
tenere - Κυρ 09 Φεβ 2003, 09:33:29
Θέμα δημοσίευσης:
Μια ωραία και ηλιόλουστη μέρα βλέπω πάνω στο καπό στους υαλοκαθαριστήρες μία γάτα με σηκωμένη την τρίχα κάγκελο και ωραίο σκυλάκι να προσπαθεί να την φτάσει περιττό να πω που βρέθηκε ο σκύλος και που η γάτα, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μοιραίο. Το πλαινό φτερό και ένα κομμάτι από το καπό είχαν πάθει χαρακίρι. Χρησιμοποίησα πόλλές αλοιφές του εμπορίου αλλά μάταια. Αν η γρατζουνιά έχει βάθος τόσο ώστε να έχει φύγει το χρώμα μόνο το βάψιμο την συνεφέρει. Σε ψευτογρατζουνιές οι αλοιφές κάτι κάνουν. Μακρια από σκύλους και γάτες Evil Evil
DimiP - Κυρ 09 Φεβ 2003, 12:10:43
Θέμα δημοσίευσης:
Byron206 έγραψε:
DimiP έγραψε:

Οποτε θες παντως παμε για καφε αρκει να ειμαστε σε κοινη ωρα βαρδιας.

ναι καλα....
εσυ και ο nikel θα με κανετε να παθω ελκος απο τους πολλους .....καφεδες που πινουμε !!!
οσο για το χανδακα, οπως θυμασαι, το 206 του dimip εδειξε τι εστι κρατημα , εστω και με αναποδα τιμονια......
απο την αλλη το rallye που υποτιθεται οτι θα μας διασκεδαζε με χειροφρενα και τετοια , εμπαινε ποιο κοτα κιαπο ...αραμπά !!!!
κριμα το στησημο στις 2 ακρες να θαυμασουμε τα χωσιματα και τους κωλους να φευγουν....
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Στο Σταθη μην τα πεις αυτα ετσι ;;;
Vaggelis - Δευ 10 Φεβ 2003, 14:51:09
DimiP έγραψε:
Μπορεις να κανεις το εξης δοκιμασμενο: να αγορασεις ενα κουτι (μισοκιλο) χρωμα αυτοκινητου φτιαγμενο σε χρωματοπωλειο αλλα ΟΧΙ ΣΠΡΕΥ, απλα κουτι.
επειτα να παρεις ενα ψιλο πινελακι ζωγραφικης, το λεπτοτερο που θα βρεις και να περασεις προσεκτικα πανω στην γραμμη της γρατσουνιας λιγο χρωμα. Αν ειναι βαθια η γρατσουνια δεν θα καταφερεις πολλα μια που η μπογια δεν θα μενει στην επιφανεια αλλα θα ρουφιεται, αν παλι δεν ειναι πολυ βαθια με 1 περασμα θα καλυψεις τη γρατσουνια. Φυσικα θα φαινεται , ΑΛΛΑ θα φαινεται στο χρωμα του αμαξωματος και μονο απο κοντα και δεν θα φαινεται τοσο εντονα οσο τωρα που ειναι αβαφτη.

Αυτό με το πινελάκι που λές, μου το πρότεινε και άλλος, αλλά θέλει χέρι... καλλιτέχνη (πικάσσο και πάνω).
Μια λάθος κίνηση και το αισθητικό απότέλεσμα θα είναι χειρότερο από αυτό της γρατσουνιάς...
Μάλλον πρέπει να τις συνηθίσω...
DimiP - Δευ 10 Φεβ 2003, 18:09:35
Vaggelis έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αυτό με το πινελάκι που λές, μου το πρότεινε και άλλος, αλλά θέλει χέρι... καλλιτέχνη (πικάσσο και πάνω).
Μια λάθος κίνηση και το αισθητικό απότέλεσμα θα είναι χειρότερο από αυτό της γρατσουνιάς...
Μάλλον πρέπει να τις συνηθίσω...

μπορω να σε βοηθησω με το πινελακι - εχω κανει και στο δικο μου αλλοστε!
αν ειναι πες
Tomcat - Δευ 10 Φεβ 2003, 18:46:04
Θέμα δημοσίευσης:
Να ξέρετε πάντως ότι, ότι και να κανέτε θα φαίνεται διαφορά πάντως!
Έχω δοκιμάσει σχεδον τα πάντα γύρω από πινέλα- μπογιές κτλ.. (Οχι αλοιφές ) και γιατρειά δεν είδα.

Όσο για το setακι της peugeot ή αλλιώς Stylo Retouche είναι καλό ....... για να βάψει τα νύχια της καμία κοπελιά τπτ παραπάνω.
Σε εμένα τουλάχιστον που είναι μεταλλικό το χρώμα το βρήκα απαράδεκτο σε σχέση με αυτό που περίμενα πάντα.Λογικό βέβαια λόγω ανομοιογένιας της επιφάνειας αλλά....[/img]
Αλεξ@νδρος - Τετ 12 Φεβ 2003, 18:37:18
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Όσο για το setακι της peugeot ή αλλιώς Stylo Retouche είναι καλό ....... για να βάψει τα νύχια της καμία κοπελιά τπτ παραπάνω.
Σε εμένα τουλάχιστον που είναι μεταλλικό το χρώμα το βρήκα απαράδεκτο σε σχέση με αυτό που περίμενα πάντα.Λογικό βέβαια λόγω ανομοιογένιας της επιφάνειας αλλά....

Ετσι ακριβως..Απορω τι το θελουν το βερνικι.Το εβαλα και θολωσε αντι να γυαλισει Shocked
Tomcat μακρια απο το 206 του Tenere αλλη φορα.... Rolling eyes
GIANNIS206 - Τετ 12 Φεβ 2003, 21:23:59
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτήσω κάτι.¨οταν είχα τρακάρει και χρειάστηκε βάψιμο το καπό και το αριστερό φτερό,όλα βάφτηκαν στο βαφείο που συνεργάζεται η PEUGEOT Σερρών.Λοιπόν ΄τωρα απο δύο και μόνο αυτα μέρη το τονίζω!,έχει φύγει μπογιά!από το άλλο φτερό το μαμα τίποτα!Υπάρχει περίπτωση να βρώ δίκιο ή να αρχίζω με τα πινελάκια για να μην ανοίξει!!
Tomcat - Πεμ 13 Φεβ 2003, 01:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το είχες φτίαξει σε εξουσιοδοτημένο ίσως δικαιωθείς!Αλλίως βασίσου στο φιλότιμο του φαναρτζή σου! Confused Confused Confused
shiba - Κυρ 31 Οκτ 2004, 01:00:19
Θέμα δημοσίευσης: Αλοιφή για γραντζουνιές
καλησπερα σε ολουσ..λοιπον χτεσ παρατηρησα στο προφυλακτηρα 2 μικρεσ γραντζουνιτσεσ..τωρα πωσ εγιναν ενασ θεοσ ξερει..μηπωσ υπαρχει καμια αξιοπιστη αλοιφη η να παω στην peygeot μηπωσ μου κανουν αυτοι τιποτα(ναι θα μου κανουν σιγουρα Twisted evil kalo sabbatokiiriako
Steve - Κυρ 31 Οκτ 2004, 05:49:35
Θέμα δημοσίευσης:
Μεγειά τις γρατζουνιές Razz Cool

Εγώ επειδή στο συνεργείο της Peugeot εδώ στη Λάρισα έχω γίνει τακτικός πελάτης και τους ξέρω με τα μικρά ονόματα τους, βάζουν αλοιφές στο αμάξι μου όταν τους ζητήσω χωρίς χρέωση αν πρόκειται για μικρογρατζουνιές!!!

Τώρα, όσον αφορά τις γρατζουνιές, ανάλογα με το βάθος της γρατζουνιάς υπάρχει και η ανάλογη αλοιφή. Η καλύτερες για εμένα είναι αυτές της 3Μ. Cool Δοκίμασε τες και θα δεις διαφορά σίγουρα!!! Wink
crusader - Κυρ 31 Οκτ 2004, 10:41:17
Θέμα δημοσίευσης:
3M ή SONAX αλοιφές. Και τα 2 αυτά προϊόντα κάνουν θαύματα Wink
Orgix - Τρι 02 Νοέ 2004, 15:51:20
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΧΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ Μ*****Σ ΣΤΟ ΚΑΠΟ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΙΝΕΛΑΚΙ!ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΟΝΑΞ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ....
CC-Gio - Τρι 02 Νοέ 2004, 18:48:34
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτες οι αλοιφες που αναφερθηκαν ειναι πολυ καλες (τις ειχα χρησιμοποιησει στο παλιο μου saxo και εφευγαν) ΑΛΛΑ....αν αυτες οι γρατζουνιες ειναι βαθιες και εχουν αρπαξει και χρωματακι τοτε δεν κανουν τιποτα!!! πρεπει να βρεις αλλο τροπο!!

Στο pug δεν εχω βαλει ποτε αλοιφη γιατι φοβηθηκα απο εναν τυπο που μου ειπε οτι θα σκασει το χρωμα μου αν χρησιμοποιησω αλοιφη...ψιλο-κρυωσα με αυτο....ενταξει ειναι ακομα αγρατζουνιστο...αργοτερα ομως???
Steve - Τρι 02 Νοέ 2004, 21:09:33
Θέμα δημοσίευσης:
Τα χρώματα των αυτοκινήτων μας (Peugeot) απότι μου είπε ο φανοποιός της Peugeot εδώ που έχουμε γίνει κολλητοί τώρα τελευταία με την κατανάλωση σε αλοιφές που του κάνω Evil είναι από τα πιο ανθεκτικά!!!

Μου είπε ακόμα και όταν έβγαζα τα σηματάκια από το πορτμπαγκάζ ότι για να φύγουνε οι κόλλες, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και καθαρή βενζίνη χωρίς να φοβάμαι για το χρώμα!!! Wink
BLACK-HELL - Τρι 02 Νοέ 2004, 21:24:39
Θέμα δημοσίευσης: ===
ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΠΑΙΔΕΣ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΗΕ ΒΕSΤ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΡΑΤΩ ΕΠΙΔΕΙ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗΣ ΧΑΡΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΖΟΝΙ
nikq - Τετ 03 Νοέ 2004, 09:42:32
Θέμα δημοσίευσης:
Για τον προφυλακτήρα το καλύτερο που έχεις να κανείς είναι να πας σε κάποια αντιπροσωπεία και να πάρεις της Peugeot το χρώμα … να προσέξεις να σου δώσουν το ίδιο με αυτό που έχεις στο αμάξι (τον ίδιο κωδικό χρώματος ) . Αυτό περιέχει ένα σωληνάριο με χρώμα και ένα με γυαλιστικο-προστατευτικό. Είναι καταπληκτικό το έχω χρησιμοποιήσει στο δικό μου αμάξι (προφυλακτήρα –πόρτα) και τις έχει εξαφανίσει! (με αυτό κιόλας καλύπτεις και χοντρές γρανζιουνιες οπού δεν αφήνει να σκουριάζει η λαμαρίνα…)
klain - Τετ 03 Νοέ 2004, 21:48:56
Θέμα δημοσίευσης:
έχω ακούσει πως θαμπώνει/θολώνει το χρώμα με τις αλοιφές μεν και πως με το πινελάκι της peugeot είναι φανερή η διαφορά... Ισχύει κάτι τέτοιο...; Ντάξει να διώξω την άσπρη γρατζούνιά και να έχω μια άσχετη μπλέ γραμμή; Δέ λέει! Silly
Baphomet - Πεμ 04 Νοέ 2004, 01:59:04
Θέμα δημοσίευσης:
εγω πάλι ειχα μια τεραστια γρατζουνια διπλα στην ταπα βενζινης απο την ταπα και καποιον απροσεκτο βενζινα. βαθεια ομως!
τελικα πηρα χρωμα που περισσεψε απο την αεροτομη που εβαψα και το περασα στην γρατζουνια πολυ αρπα κολλα. αποτελεσμα να κανει σαν μπαλωμα. δε βαριεσαι λεω, καλυτερα απο την γρατζουνια...
στο πρωτο πλυσιμο ομως εφυγαν τα παντα και εξαφανιστηκε η γρατζουνια. ουτε σε φαναρτζιδικο δε θα γινοταν καλυτερα.δε φαινεται απολυτως τιποτα!!! ουτε με αφη ουτε με το ματι.!!! σαν να μην υπηρχε ποτε... Wink
Orgix - Πεμ 04 Νοέ 2004, 17:19:04
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΕΛΑΚΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 30-40 ΕΚΑΤΟΣΤΑ.ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!
shiba - Παρ 05 Νοέ 2004, 19:18:05
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλοιφή για γραντζουνιές
shiba έγραψε:
καλησπερα σε ολουσ..λοιπον χτεσ παρατηρησα στο προφυλακτηρα 2 μικρεσ γραντζουνιτσεσ..τωρα πωσ εγιναν ενασ θεοσ ξερει..μηπωσ υπαρχει καμια αξιοπιστη αλοιφη η να παω στην peygeot μηπωσ μου κανουν αυτοι τιποτα(ναι θα μου κανουν σιγουρα Twisted evil kalo sabbatokiiriako
η αληθεια ειναι οτι οι συγκεκριμενεσ γραντζουνιεσ που αποκτησα στο αμαξι εχουν παρει και λιγο χρωματακι.δηλαδη εχει φανει απο μεσα μαυρο.καταλαβατε πιστευω..αρα τι πιστευετε θα ηταν καλυτερο η αλοιφη η το χρωμα με το πινελακι απο την εταιρια?
CC-Gio - Σαβ 06 Νοέ 2004, 12:24:58
Θέμα δημοσίευσης: Re: Αλοιφή για γραντζουνιές
shiba έγραψε:
shiba έγραψε:
η αληθεια ειναι οτι οι συγκεκριμενεσ γραντζουνιεσ που αποκτησα στο αμαξι εχουν παρει και λιγο χρωματακι.δηλαδη εχει φανει απο μεσα μαυρο.καταλαβατε πιστευω..αρα τι πιστευετε θα ηταν καλυτερο η αλοιφη η το χρωμα με το πινελακι απο την εταιρια?

Σε αυτη την περιπτωση σου χρειαζεται το πινελακι!!! Wink
paris - Παρ 25 Φεβ 2005, 11:25:50
Θέμα δημοσίευσης:
Δοκιμάστε το www.chipsaway.gr και δεν θα χάσεε. Το διαβασα στο περιοδικό car.
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 - Παρ 25 Φεβ 2005, 12:43:56
Θέμα δημοσίευσης: βαφη
paris έγραψε:
Δοκιμάστε το www.chipsaway.gr και δεν θα χάσεε. Το διαβασα στο περιοδικό car.

Aπο τι μπηκα στο σιτε φαινεται σοβαρη εταιρεια, αραγε οι τυποι μπορουν βαψουνε τα μαυρα σηριτια που εχουμε στουσ προφυλαχτηρες μας?
vinman - Παρ 25 Φεβ 2005, 19:30:55
Θέμα δημοσίευσης:
Την εταιρεια chipsaway την εχω γνωρισει μεσω του περιοδικου auto triti και εχουν γραψει πολυ καλα λογια και το σημαντικοτερο οπως λενε ειναι το χαμηλο κοστος και η μη ορατη επιδιορθωση της ζημιας με γυμνο ματι που γινεται τοπικα πανω στην γρατζουνισμενη επιφανεια....
δεν εχεις να χασεις τιποτα αν πας μια βολτα εως εκει....
paris - Τρι 08 Μάρ 2005, 19:17:16
Θέμα δημοσίευσης:
Μηπως ξερει κανείς και τι τιμές παίζουν στην εν λόγο εταιρί Shocked α ;
vinman - Τρι 08 Μάρ 2005, 19:24:42
Θέμα δημοσίευσης:
paris έγραψε:
Μηπως ξερει κανείς και τι τιμές παίζουν στην εν λόγο εταιρί Shocked α ;

Συμφωνα με τις καταχωρησεις τους στα περιοδικα αυτοκινητου,υποστηριζουν οτι οι τιμες τους ειναι περισσοτερο απο 50% χαμηλοτερες απο οποιαδηποτε αλλη μεθοδο αποκαταστασης ζημιας του αυτοκινητου....
Αν λενε αληθεια ειναι μια αλλη ιστορια.... Wink
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 20:32:51
Θέμα δημοσίευσης: Πέρασμα με κλειδί..
πριν 2 μέρες και ενώ ειχα παρκαρισμένο το μωρό μου κανονικότατα, σε ασφαλές σημείο κ χωρίς να εμποδίζει κανένα γυρνώντας απο την δουλειά μου βρήκα μία μεγάλη γραμμή χαραγμένη με κλειδί στην πόρτα του οδηγού και πίσω μέχρι τον τροχό περίπου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad..... περιττό να σας πω οτι με πόνεσε η καρδιά μου κ ταυτόχρονα κ εντελώς αυθόρμητα κοίταξα γύρω να δω ποιος ανεγκέφαλος μου έκανε κάτι τέτοιο.... Mad Mad Mad
ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΟΜΩς ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑ!!! Sniper τωρα παιδιά τι μου προτείνετε να κάνω?? να περάσω την γρατζουνιά με αλοιφή ή να το πάω για βάψιμο απο την αρχή σε όλη εκείνη την πλευρά??? Rolling eyes Rolling eyes
φοβάμαι όμως μήπως δεν μου πετυχει το χρώμα Confused Confused Sad Sad
καμία πρόταση???
manosm3 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 21:06:15
Θέμα δημοσίευσης:
Στο καλυπτει η ασφαλεια;
CHRYSAF.206GTI - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 21:32:37
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξέρω... γιατι λες να το φτιάξω μέσω της ασφάλειας??? και πως γινεται αυτο?? Confused
Baphomet - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 22:08:51
Θέμα δημοσίευσης:
***Edited by Baphomet
το τόπικ της CHRYSAF.206GTI με τίτλο "πέρασμα με κλειδί" ενσωματώθηκε στο παρόν Wink
manosm3 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 22:47:37
Θέμα δημοσίευσης:
CHRYSAF.206GTI έγραψε:
δεν ξέρω... γιατι λες να το φτιάξω μέσω της ασφάλειας??? και πως γινεται αυτο?? Confused

Aναλογα τους ορους που εχει το ασφαλιστικο σου συμβολαιο! Οταν το πας στο συνεργειο θα φωναξεις τον πραγματογνωμονα της ασφαλιστικης σου και θα το τσεκαρει!
manosm3 - Πεμ 07 Ιούλ 2005, 22:54:32
Θέμα δημοσίευσης:
vinman έγραψε:

Αν δεν κανει καλη δουλεια, εχει να χασει τα λεφτα του!
MEMsound - Παρ 08 Ιούλ 2005, 01:44:17
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
vinman έγραψε:

Τι λες ρε Μάνο!
Τα λεφτά του θα τα χάσει μόνο αν κάνει την επισκευή εκεί και κάτι δεν πάει καλά!

Με το να πάει μια βόλτα (ενημερωτική προφανώς) από εκεί δεν χάνει τίποτα! Shocked Wink
manosm3 - Δευ 11 Ιούλ 2005, 11:10:48
Θέμα δημοσίευσης:
MEMsound έγραψε:
manosm3 έγραψε:
vinman έγραψε:

Τι λες ρε Μάνο!
Τα λεφτά του θα τα χάσει μόνο αν κάνει την επισκευή εκεί και κάτι δεν πάει καλά!

Με το να πάει μια βόλτα (ενημερωτική προφανώς) από εκεί δεν χάνει τίποτα! Shocked Wink

Οπα να το παρω αλλιως γιατι θα βρω! Νομιζα πως εννοουσε να το φτιαξει δοκιμαστικα!
Αλλα δες το κι αλλιως! Εχει να χασει λιγα λιτρα βενζινη για να πεταχτει μεχρι εκει! Wink Silly
kogos - Τρι 26 Ιούλ 2005, 10:49:27
Θέμα δημοσίευσης:
τελικά έχει πάει κανείς στο http://www.chipsaway.gr/???

για πείτε μας εμπειρίες, γιατί κι εγώ έχω καεί με τις γρατζουνιές...
crusader - Σαβ 10 Σεπ 2005, 11:25:25
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα πριν κάτι μέρες στην chipsaway στην Π. Ράλλη και ρώτησα για τις δικές μου γρατζουνιές.

Έχω μια μεγάλη στη δεξιά πλευρά του ατοκινήτου (σχεδόν από το πίσω φτερό ως το μπροστινό) και μια στο καπώ 15-20 πόντους.

Μου ζητήσανε 160 ευρώ!!! Shocked Confused
DimiP - Σαβ 10 Σεπ 2005, 16:38:00
Θέμα δημοσίευσης:
crusader έγραψε:
Πήγα πριν κάτι μέρες στην chipsaway στην Π. Ράλλη και ρώτησα για τις δικές μου γρατζουνιές.

Έχω μια μεγάλη στη δεξιά πλευρά του ατοκινήτου (σχεδόν από το πίσω φτερό ως το μπροστινό) και μια στο καπώ 15-20 πόντους.

Μου ζητήσανε 160 ευρώ!!! Shocked Confused

εχει στην Π.Ραλλη chipsaway? ΠΟΥ ;;;;;;;

λοιπον το κοστος ειναι φυσιολογικοτατο μια και η 1η γρατσουνια κοστιζει 90Ε (ειναι που σου δειγματιζουν και φτιαχνουν και χρωμα).
επειτα οι υπολοιπες 60 Ευρω εκαστη.
δηλ. 90+60=150. τιμες Ανοιξη 2005.
αν υπολογισεις τον πληθωρισμο , το πετρελαιο και τις αυξησεις (@$ Evil @#$&^^& Evil !%$@ Evil ) πας στα 160!

μια χαρα εισαι! Rolling eyes
Baphomet - Σαβ 10 Σεπ 2005, 17:09:46
Θέμα δημοσίευσης:
διπλα στους "κοτοπουλαδες" στο υψος του village Park στο ρευμα προς κερατσινι ειναι το chips away...
crusader - Σαβ 10 Σεπ 2005, 17:12:20
Θέμα δημοσίευσης:
Πέτρου Ράλλη 86, Ι. Ρέντης (έναντι Village Center)

Δεν ξέρω εμένα μου φαίνονται πολλά! Rolling eyes

Με 150 ευρω έβαψα όλα τα μαύρα πλαστικά (πόρτες-προφ), τα χερούλια, τους καθρέφτες και αεραγωγούς Exclamation
gianic - Κυρ 11 Σεπ 2005, 00:27:32
Θέμα δημοσίευσης:
καλα οι τυποι δεν ξερουν τι ζητανε . πρεπει να σαι βοδι για να πας
DimiP - Κυρ 11 Σεπ 2005, 15:41:12
Θέμα δημοσίευσης:
τοσα ειναι λεμε!
90 το πρωτο φτιαξιμο! και μετα 60 η καθε επισκευη.

φυσικα και ειναι πολλα αλλα δεν ειναι για καποιον που εχει πολλες γρατσουνιες αλλα για καποιον που θελει να φτιαξει κατι μικρο και μαλιστα σε σημειο που αλλιως θα επρεπε να βαψει μεγαλη επιφανεια.
π.χ. μια γρατσουνια στο καπο, την επισκευαζεις χωρις να βαψεις ολο το καπο.
καταλαβατε ;
αν καποιος εχει πολλα μαζεμενα καλυτερα τον συμφερει να βαψει ολο το κομματι , φτερο π.χ.
Wink
STELIOS - Κυρ 11 Σεπ 2005, 15:50:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
τοσα ειναι λεμε!
90 το πρωτο φτιαξιμο! και μετα 60 η καθε επισκευη.

φυσικα και ειναι πολλα αλλα δεν ειναι για καποιον που εχει πολλες γρατσουνιες αλλα για καποιον που θελει να φτιαξει κατι μικρο και μαλιστα σε σημειο που αλλιως θα επρεπε να βαψει μεγαλη επιφανεια.
π.χ. μια γρατσουνια στο καπο, την επισκευαζεις χωρις να βαψεις ολο το καπο.
καταλαβατε ;
αν καποιος εχει πολλα μαζεμενα καλυτερα τον συμφερει να βαψει ολο το κομματι , φτερο π.χ.
Wink

Δικιο εχεις, ετσι δουλευουν αλλα εμενα απ'το τηλεφωνο μου ειχαν πει πως ξεκινανε απο 70 ευρο και μετα η τιμη αυξανεται αναλογα.
manosm3 - Κυρ 11 Σεπ 2005, 15:58:21
Θέμα δημοσίευσης:
Εφ' οσον ομως με 300 ευρω βαφω μισο αυτοκινητο σε δικο μου ανθρωπο, γιατι να παω εκει περα; Question Rolling eyes Confused
STELIOS - Κυρ 11 Σεπ 2005, 16:44:39
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:
Εφ' οσον ομως με 300 ευρω βαφω μισο αυτοκινητο σε δικο μου ανθρωπο, γιατι να παω εκει περα; Question Rolling eyes Confused

Μα γιατι ακριβως δεν χρειαζεται να βαψεις τοσο πολυ... Ειπαμε ειναι μονο για διορθωσεις οχι για εκτεταμενες βαφες.
vinman - Κυρ 11 Σεπ 2005, 17:00:43
Θέμα δημοσίευσης:
Eγω παντως που τους ειχα παει το αυτοκινητο για καποιες μικροδιορθωσεις απο γρατζουνιες και για να βγαλουν τις κολλες απο την αφαιρεση των μαρσπιεδων εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος και απο την εξυπηρετηση,και απο τη δουλεια τους αλλα και απο το κοστος αποκαταστασης (250 ευρω) οταν σε δυο φανοποιια που πηγα μου ειχαν πει για 400 και 520 ευρω αντιστοιχα... Wink
DimiP - Δευ 12 Σεπ 2005, 13:02:59
Θέμα δημοσίευσης:
manosm3 έγραψε:

και ποιος σου ειπε σωνει και καλα να πας εκει περα;
να πας στον ανθρωπο σου και να το βαψεις με τα 300.
Wink

αλλη ηταν η αρχικη ερωτηση Wink
DIMCHRI - Τετ 14 Σεπ 2005, 11:52:03
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="kogos"]τελικά έχει πάει κανείς στο http://www.chipsaway.gr/???

ΈΧΩ ΠΆΕΙ ΕΓΏ . ΠΛΉΡΩΣΑ 80 ΕΥΡΏ ΓΙΑ ΚΆΤΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΈς ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΑΡΙΣΤΕΡΌ ΦΤΕΡΌ.

ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΑΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΡΧΙΚΑ.
STELIOS - Κυρ 18 Σεπ 2005, 13:28:45
Θέμα δημοσίευσης:
Περασα κ'εγω απ'την Chips Away για το γωστο ΠΑΟΚ που εχω χαραγμενο στο καπο. Δυστηχος αρνητικη απαντηση μιας και το καπο ειναι "απαγοευμενη" περιοχη και θελει εξολοκληρου βαψιμο κανονικα σε φαναρτζηδικο.
Πληροφοριακα ΔΕΝ επισκευαζουν γρατζουνιες σε καπο και ουρανο.
BUBA - Κυρ 18 Σεπ 2005, 23:57:42
Θέμα δημοσίευσης:
Στελλιο, μου εχουν διορθωσει γραζτουνιες στο καπο στο Μr. Car Wash με μολις 30 ευρω κοστος ΑΛΛΑ οι γρατζουνιες δεν ηταν βαθιες, δεν ειχε φυγει δηλαδη ολο το χρωμα απο την χαρακια και δεν φαινοταν "ασπρο" απο μεσα. Η επιδιορθωση δεν ηταν τοπικη επανω μονο στα σημεια που ηταν χαραγμενο , αλλα τριφτικε ολο το καπο με βουρτσα και αλοιφες. Το αποτελεσμα πολυ καλο, το καπο σαν καινουργιο.
DimiP - Δευ 19 Σεπ 2005, 08:37:14
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:
Στελλιο, μου εχουν διορθωσει γραζτουνιες στο καπο στο Μr. Car Wash με μολις 30 ευρω κοστος ΑΛΛΑ οι γρατζουνιες δεν ηταν βαθιες, δεν ειχε φυγει δηλαδη ολο το χρωμα απο την χαρακια και δεν φαινοταν "ασπρο" απο μεσα. Η επιδιορθωση δεν ηταν τοπικη επανω μονο στα σημεια που ηταν χαραγμενο , αλλα τριφτικε ολο το καπο με βουρτσα και αλοιφες. Το αποτελεσμα πολυ καλο, το καπο σαν καινουργιο.

προφανως οι δικες σου ηταν πολυ πολυ μικρες και "χαθηκαν" με το τριψιμο και τις αλοιφες.
αντιθετα στο chipsaway πηγαινεις για μεγαλου βαθους γρατσουνιες οπου θελει τοπικο βαψιμο.
Wink
kogos - Δευ 19 Σεπ 2005, 13:10:14
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

θα μας πεις και την διεύθυνση του Mr. CarWash???
STELIOS - Δευ 19 Σεπ 2005, 18:05:58
Θέμα δημοσίευσης:
BUBA έγραψε:

Εμενα προκειτε για χαρακιες οχι γρατζουνιες, θα το ψαξω και στο Car Wasη να δω τι θα μου πουν αλλα γενικα εχω αρχισει να απογοητευομαι, μαλλον θα χρειαστει βαψιμο.....
BUBA - Δευ 19 Σεπ 2005, 21:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
kogos έγραψε:
BUBA έγραψε:

θα μας πεις και την διεύθυνση του Mr. CarWash???

Αγιας Παρασκευης 127 ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Τηλ. 210 6838918

Επισης εχει ενα στο Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ και αλλο ενα στο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ αλλα δεν εχω στοιχεια
Baphomet - Τρι 20 Σεπ 2005, 01:27:06
Θέμα δημοσίευσης:
στο ηράκλειο είναι στην Μαρίνου Αντύπα. Κάθετη της κύμης και προέκταση της Σπύρου Λούη (Ολυμπιακό στάδιο)
gianic - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:14:46
Θέμα δημοσίευσης: Με έγδαραν... (κυριολεκτικά)
Κατεβηκα σημερα στο αυτοκινητακι μου και βλεπω μια γρατζουνια στο καπο απ ακρη σ ακρη+ βαθεια + χοντρη . Εβαλα κι αλοιφη κι εγινε χειροτερο...

υπαρχει καμια φτηνη λυση εκτος απ το να το βαψω ολοκληρο ;
Tiesto - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:23:39
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν δυο μαγαζια που βαφουν τοπικα φιλε μου. (2 ξερω εγω τουλαχιστον).

Το ενα ειναι το chips away (www.chipsaway.gr πρεπει να ναι το site.)

Tο αλλο ειναι το Dent Genie που βρικσεται στη Γρ. Λαμπρακη 318 στη Νικαια. τηλ, 210 4924410 και 6972 362093. Εχω ακουσει καλα λογια παντως!

Ελπιζω να βοηθησα.
gianic - Παρ 21 Οκτ 2005, 22:25:51
Θέμα δημοσίευσης:
οκ Bill ευχαριστω θα τους παρω να ρωτησω τιμες...
DimiP - Σαβ 22 Οκτ 2005, 01:56:36
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:

Tο αλλο ειναι το Dent Genie που βρικσεται στη Γρ. Λαμπρακη 318 στη Νικαια. τηλ, 210 4924410 και 6972 362093. Εχω ακουσει καλα λογια παντως!

Ελπιζω να βοηθησα.

ξερεις τι τιμες παιζουν στο Dent genie ; για να συγκρινουμε με του chipsaway ?
STELIOS - Κυρ 23 Οκτ 2005, 16:18:17
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:

Ελπιζω να βοηθησα.

Ξεχνα το chips away, δεν φτιαχνει καπο. Τοσο καιρο το ψαχνω εγω για το ΠΑΟΚ που μου εχουν χαραξει στο καπο και το οποιο δεν ειναι ιδιαιτερα βαθη. Ειναι περιοχη που θελει βαψιμο ΟΛΟΚΛΗΡΗ, δεν φτιαχνει. Πιστεψτε με το εχω ψαξει μηνες τωρα, η μονη λυση ειναι βαψιμο εξ'αρχης. Sad
shiba - Κυρ 23 Οκτ 2005, 16:57:36
Θέμα δημοσίευσης:
η μονη λυση ειναι carbon γιαννακη Laughing
Tomcat - Κυρ 23 Οκτ 2005, 17:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
To ΚΑΠΟ δεν μπορεί να βαφτεί με την τεχνική της ChipsAway ... λόγω των θερμοκρασιών του κινητήρα (Θα σπάσει αμεσως το χρώμα)... πάντως για άλλα χτυπήματα ή γρατζουνιές σε φτερά , οροφές κτλ... ειναι καταπληκτικοί....
kovac - Κυρ 23 Οκτ 2005, 19:27:51
Θέμα δημοσίευσης: Re: Με έγδαραν... (κυριολεκτικά)
giannis_cc έγραψε:
Κατεβηκα σημερα στο αυτοκινητακι μου και βλεπω μια γρατζουνια στο καπο απ ακρη σ ακρη+ βαθεια + χοντρη . Εβαλα κι αλοιφη κι εγινε χειροτερο...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Έχω κάτι κατά νου. Την Τρίτη που θα έρθω θα σου πω. Wink
Tiesto - Κυρ 23 Οκτ 2005, 23:53:53
Θέμα δημοσίευσης:
δεν ξερω απο τιμες το Dent Genie αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλυτερο απτο ChipsAway.

Στελιο, ρωτησες και στο dent genie για το καπο?
gianic - Δευ 24 Οκτ 2005, 00:49:24
kovac έγραψε:
giannis_cc έγραψε:

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Έχω κάτι κατά νου. Την Τρίτη που θα έρθω θα σου πω. Wink

ανυπομονω ... μου σπαραζει η καρδια να το βλεπω ετσι...
STELIOS - Δευ 24 Οκτ 2005, 07:57:56
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:
δεν ξερω απο τιμες το Dent Genie αλλα εχω ακουσει πως ειναι καλυτερο απτο ChipsAway.

Δεν ειναι θεμα καλητερου. Η Dent Away και ChipsAway απλα σου φτιαχνουν ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ με λογικο κοστος. Εχουν απλα μερικες τεχνικες για να αποφηγεις την ολικη αντικαταστση ή ολικη βαφη καποιου μερους. Το καπο ομως ειναι ΑΛΛΗ περιπτωση λογο (οπως ειπε και ο Tomcat παραπανω) υψηλων θερμοκρασιων. Θελει επανηλημενες στρωσεις χρωματος για αντωχη, το γεμισμα των χαρακιων δεν κανει τιποτα.

giannis_cc έγραψε:

Εγω να δεις που καθε μερα βλεπω το ΠΑΟΚ στο καπο μου. Και δεν ασχολουμαι καν με το ποδοσφαιρο....
Ghost Dog - Δευ 24 Οκτ 2005, 16:52:41
giannis_cc έγραψε:
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
brz20 - Δευ 24 Οκτ 2005, 17:18:33
Θέμα δημοσίευσης:
Το Chip away ειναι λιγο ακριβο.Και στο καπο δεν βαφει γιατι οπως ειπαν τα παιδια ειναι η θερμοκρασια που παιζει ρολο.Ειχα και εγω γρατσουνιες στο καπο και το ειχα ρωτησει.Φιλε καλο φανοποιο χρειαζεσε.Και αν ειναι και φιλος σου ακομα καλυτερα.Θα στο κανει με πιο λιγα λεφτα.Παντως μην το αφηνεις ετσι.Θα γινει χαλια και σκεψου οτι ερχεται χειμωνας.
Tiesto - Δευ 24 Οκτ 2005, 19:00:22
Θέμα δημοσίευσης:
STELIOS έγραψε:
Tiesto έγραψε:

Δεν ειναι θεμα καλητερου. Η Dent Away και ChipsAway απλα σου φτιαχνουν ΜΙΚΡΟΖΗΜΙΕΣ με λογικο κοστος. Εχουν απλα μερικες τεχνικες για να αποφηγεις την ολικη αντικαταστση ή ολικη βαφη καποιου μερους. Το καπο ομως ειναι ΑΛΛΗ περιπτωση λογο (οπως ειπε και ο Tomcat παραπανω) υψηλων θερμοκρασιων. Θελει επανηλημενες στρωσεις χρωματος για αντωχη, το γεμισμα των χαρακιων δεν κανει τιποτα.

giannis_cc έγραψε:

Εγω να δεις που καθε μερα βλεπω το ΠΑΟΚ στο καπο μου. Και δεν ασχολουμαι καν με το ποδοσφαιρο....

lol Dent Genie εννοεις!

Ασε τα bold καλο μου παιδι. Τα διαβαζω τα σημεια αυτα και χωρις τα bold Smile :p
STELIOS - Δευ 24 Οκτ 2005, 22:23:24
Θέμα δημοσίευσης:
Tiesto έγραψε:

lol Dent Genie εννοεις!

Ασε τα bold καλο μου παιδι. Τα διαβαζω τα σημεια αυτα και χωρις τα bold Smile :p

Στις 08:57 το πρωι τα Dent Away και Dent Genie ειναι το ιδιο πραγμα Very happy

Αντε ρε SLAKER θα μου πεις για τα Bold Very happy Very happy Very happy
STELIOS - Τρι 25 Οκτ 2005, 07:49:19
Θέμα δημοσίευσης:
To topic "Με εγδαραν κανονικα" μεταφερθικε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod Team

nOkpos - Δευ 14 Νοέ 2005, 01:12:48
Θέμα δημοσίευσης:
θελω βοηθεια παιδες!ενος φιλου το 206 εχει μια γρατζουνια σε ολο το καπο του Sad το παιδι τρελαθηκε οταν το ειδε σημερα Sad μπορει κανεις να μου πει τιμη για βαψιμο η καπιο καλο μαγαζι(θεσσαλονικη) που μπορει να το διορθωσει.1000ευχαριστω...
tirokomos - Δευ 14 Νοέ 2005, 02:06:06
Θέμα δημοσίευσης:
nOkpos έγραψε:
θελω βοηθεια παιδες!ενος φιλου το 206 εχει μια γρατζουνια σε ολο το καπο του Sad το παιδι τρελαθηκε οταν το ειδε σημερα Sad μπορει κανεις να μου πει τιμη για βαψιμο η καπιο καλο μαγαζι(θεσσαλονικη) που μπορει να το διορθωσει.1000ευχαριστω...
Φιλε ,μιας και εισαι απο θεσσαλονικη,εχω εγω μια αλοιφη παρα μα παρα πολυ καλη!Θαυματα δε κανει αλλα αμα η γρατσουνια δεν ειναι πολυ βαθια θα την εξαφανισουμε ή τουλαχιστον θα τη σημαζεψουμε αμα εχει παρει και χρωμα...Ελα σε καμια απο τις συναντησεις μας μαζι με το φιλαρακι σου να δουμε τι θα κανουμε! Wink
_205rallye_ - Δευ 14 Νοέ 2005, 10:22:33
Θέμα δημοσίευσης:
ποτε μου δεν εχω καταλαβει πωσ δουλευουν αυτες οι κρεμες σε ολα τα χρωματα... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
brz20 - Δευ 14 Νοέ 2005, 10:47:20
Θέμα δημοσίευσης:
Ουτε και εγω δεν εχω καταλαβει.Εχω δοκιμασει μια φορα που ειχα κατι γρατσουνιες απο κατι γατακια που βρηκαν να παιξουν πανω στο καπο του αμαξιου μου αλλα δεν εκανε τιποτα.Και να φανταστει κανεις οτι μιλαμε μονο για γρατσουνια στο βερνικι.Απλα αν το κοιτουσες καλα φαινοταν.Ειδικα εγω που το ηξερα.Μονο ο φανοποιος εκανε τα μαγικα του και τις εβγαλε.
_205rallye_ - Δευ 14 Νοέ 2005, 10:52:57
Θέμα δημοσίευσης:
καθενας στον τομεα του...η τεχνη του μεταλλου... Wink ,δεν τα λενε μηπως τα μαθουμε και αρχιζουμε να φιαχνουμε καπο ρε...γιαυτο Cool
nOkpos - Δευ 14 Νοέ 2005, 11:45:19
Θέμα δημοσίευσης:
η γρατζουνια ειναι βαθια εχει φυγει το χρωμα....ποσο παει το βαψιμο?ξερει κανεις?
_205rallye_ - Δευ 14 Νοέ 2005, 11:52:33
Θέμα δημοσίευσης:
γυρω στην 100σταρα αν δεν πας σε σε εξουσιοδοτημενο.βρες καποιον δικο σου καλυτερα η΄αν θελεις κιολας πες μου να σου προτεινω καποιον.
Μαυρολέων - Τρι 22 Νοέ 2005, 15:26:27
Θέμα δημοσίευσης:
Ήταν ένα όμορφο πρωϊνό όταν ξεκ΄κείδωσα το αυτοκίνητο (307cc) που βρισκόταν στη πυλωτή μου, αυτό μου έγνεψε και με τα έξι φλάς του αρκετές φορές και υπομονετικά με περίμενε από τη μεριά του οδηγού.
Κάποιος #@*!&*^%! έιχε φροντίσει να αφήσει με το κλειδί του δύο ομορφότατες σκαλιστές τεθλασμένες γραμμές (από 50cm) από τη μεριά του οδηγού.
Για καλή μου τύχη (!) δεν πήρε πόρτα αλλά μόνο το ευμεγέθες πίσω φτερό.
Η Peugeot ζήτησε €150 για βαφή όλου του φτερού. Η Chipaway χρέωσε €70 ανά χαραγματιά.
Το πλεονέκτημα που ισχυρίστηκε η τελευταία ήταν οτι το αυτοκίνητο δεν θα φαινόταν ότι έχει βαφτεί (άρα πιθανώς και τρακάρει ώς προς την ερμηνεία ενός μελλοντικού αγοραστή).

Σας ρωτώ σας ακούγεται λογικό; Τί λέτε να κάνω;

(By the way εάν το έπιανα τον άτιμο εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω άν θα τα έγραφα αυτά γιατί δεν ξέρω αν έχει internet στη φυλακή!!!)
Μαυρολέων - Τρι 22 Νοέ 2005, 15:29:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ά, να μην το ξεχάσω άν μιλάμε για μικρές (όχι βαθειές) γρατζουνιές τότε ένα πέρασμα με μαλακό και έπειτα ένα πέρασμα με σκληρό κερί κ΄΄ανει τη δουλειά μια χαρά!
Το δοκίμασα στις περιοχές γύρω από τα χερούλια (κυρίως ΤΗΣ συνοδηγού) γιατί εγώ το προσέχω να μην ξύνω με τα ωύχια μου τη μπογιά κάθε φορά που περνάω το χέρι μου πίσω από τη λαβή για να κατέβει το παράθυρο. Wink
Tiesto - Τρι 22 Νοέ 2005, 15:30:52
Θέμα δημοσίευσης:
ρωτα και στο dent genie. απ οτι εχω ακουσει ειναι καλυτερο απτο chips away.
STELIOS - Τρι 22 Νοέ 2005, 20:21:09
Θέμα δημοσίευσης:
Μαυρολέων έγραψε:
..........Για καλή μου τύχη (!) δεν πήρε πόρτα αλλά μόνο το ευμεγέθες πίσω φτερό.
Η Peugeot ζήτησε €150 για βαφή όλου του φτερού. Η Chipaway χρέωσε €70 ανά χαραγματιά.
Το πλεονέκτημα που ισχυρίστηκε η τελευταία ήταν οτι το αυτοκίνητο δεν θα φαινόταν ότι έχει βαφτεί (άρα πιθανώς και τρακάρει ώς προς την ερμηνεία ενός μελλοντικού αγοραστή).

Σας ρωτώ σας ακούγεται λογικό; Τί λέτε να κάνω;

........

Κοιτα, και οι δυο λυσεις ειναι εξισου καλες. Πρωτα απ'ολα ειναι στην ιδια τιμη. Αν βαψεις ολο το φτερο στη Peugeot μην νομιζεις οτι θα φενεται και τιποτα. Υποθετω πως αν εχεις το 307cc πρεπει να ειναι σχεδον καινουριο αντε 1 με 1μιση χρονου. Πιστεψε με δεν προκειτε δεις διαφορα στο χρωμα !!! Εκει που φενεται και το καταλαβαινεις ειναι σε αμαξια που αφου εχουν φαει μερικα χρονια στον ηλιο και το καιρο, μετα με το που βαφεται ενα κομματι τους το καταλαβαινεις γιατι το παλιο ειναι πιο ξεθοριασμενο. Αν γενικα ειναι καινουριο το αμαξι δεν προκειτε ουτε να φενεται τιποτα ουτε να χασει αξια στα ματια καποιου μελλοντικου αγοραστη. Εξαλου για να δεις αν ενα αμαξι εχει τρακαρει η μπογια ειναι το τελευταιο που κοιτας, υπαρχουν αλλοι τροποι να εντοπιζεις την πραγματικη ζημια. Το να εχεις βαψει 2 γρατζουνιες δεν μειωνει τη αξια του αυτοκινητου σου.
Απ'την αλλη και η λυση της Chips Αway δεν ειναι ασχημη, στην ιδια τιμη ειναι και το ιδιο αποτελεσμα θα εχει.
Η προσωπικη μου αποψη παντως, ΑΝ ειναι καινουριο το αμαξι εγω θα εβαφα ολο το φτερο κανονικα.
Μαυρολέων - Παρ 25 Νοέ 2005, 10:53:44
Θέμα δημοσίευσης:
Thx, guys!

Θα δοκιμάσω και το chips away alternative πριν αποφασίσω να το βάψω.
nido - Σαβ 26 Νοέ 2005, 20:33:19
Θέμα δημοσίευσης:
Στo website της Chips Away λέει ότι διορθώνουν και μικροβαθουλώματα (όπως π.χ. αυτά που βρίσκεις όταν κάποιος παρκάρει κολλητά δίπλα σου και δεν προσέξει όταν ανοίγει τις πόρτες του).

Βρήκα ένα προχθές στην πλευρά του οδηγού το οποίο κάνει κάτι παιχνίδια με το φως το πρωί και το μάτι μου πέφτει κατευθείαν επάνω του... Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο ν'ασχοληθώ αλλά θα εκτιμούσα τη γνώμη σας αν έχετε επισκευάσει κάτι αντίστοιχο.
Rolling eyes
rolland206cc - Δευ 15 Ιαν 2007, 17:22:03
Θέμα δημοσίευσης: τι γνωμη εχετε για τοπικες βαφες?
χτες το βραδυ ειχα την ατυχια ενω ηταν παρκαρισμενο το αυτοκινητο να ξεπαρκαρει ο πισω μου και να γρατζουνισει τον προφυλακτηρα και σε ενα σημειο να κανει μαυρο γδαρσιμο στη λαμαρινα πανω απο το πισω φαναρι μου,μου εκανε δηλωση γιατι τον ειδα και τωρα θελω να μια γνωμη για το που ειναι καλυτερα να παω να βαψω το αμαξι
1η επιλογη φανοποιος ο οποιος θα βαψει ολο το πισω φτερο και το πισω προφυλακτηρα
2η επιλογη τοπικες βαφες οπου δεν θα φαινεται πως το αμαξι εχει βαφθει η θα φαινεται πως ειναι βαμμενο μονο στο σημειο των γρατζουνιων(χωρις να ξεχωριζει απο το υπολοιπο χρωμα φυσικα)
θελω να μου πειτε εμπειριες και αν υπαρχει καποιος γνωστος που να κανει καλη δουλεια σε τοπικο βαψιμο γιατι φανοποιο ξερω
Lef205 - Δευ 15 Ιαν 2007, 18:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο συνηθως λεγεται "σβησιμο" οταν κανεις τοπικη βαφη, το ειχαμε κανει στο 306 του πατερα μου, δεν φαινονταν απολυτως τιποτα,απλα οταν το "χαιδευες" καταλαβαινες στο χερι το σβησιμο.
Αν θες τη γνωμη μου κανε τοπικη βαφη, δεν θα φαινεται το φτερο ολοκληρο βαμμενο και δεν θα κανει διαφορα με το υπολοιπο αυτοκινητο, ουτε στη μεταπωληση θα εχεις προβλημα και δε θα σε ρωτανε αν εχεις αλλαξει φτερα κλπ.
nickzotos - Δευ 15 Ιαν 2007, 22:21:11
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ειμαι υπερ του σβησηματος...αν θες στειλε μου να σου πω και για μαστορα!
brz20 - Τρι 16 Ιαν 2007, 05:23:15
Θέμα δημοσίευσης:
Υπαρχουν εταιριες που κανουν αποκλειστικα αυτην την δουλεια.
Διορθωνουν μικροζημιες.Εγω παντως για μια γρατσουνια εβαψα ολο το αμαξι.
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy
Πλακα κανω.
Οταν με ειχαν τρακαρει εβαψα το φτερο ολοκληρο αφου πρωτα εβγαλα φωτογραφια για να μην μου πουνε οτι το τρακαρα κιολας σε εκεινο το σημειο.
Απλα το κοστουμι το πληρωσε ο αλλος.
Εγω ψαχνομουν για κατι πολυ πιο απλο.Πιστευω τοπικο βαψιμο ειναι οτι πρεπει.
COOL ALEXIS - Τρι 16 Ιαν 2007, 09:34:24
Θέμα δημοσίευσης:
Υπάρχει το σχετικό topic εδώ Wink

Το τόπικ "τι γνωμη εχετε για τοπικες βαφες?" ενσωματώθηκε στο παρόν.
Ευχαριστώ Αλέξιε.. Wink

Παρακαλώ ΠΡΙΝ ανοίξουμε ένα τόπικ να χρησιμοποιούμε την "Αναζήτηση" (στο πάνω μέρος της σελίδας) για να δούμε αν υπάρχει ήδη κάτι σχετικό.

Εκ της MOD Team
MEMsound

alekou - Δευ 05 Μάρ 2007, 16:04:35
Θέμα δημοσίευσης:
Η τελευταία γάτα που ανέβηκε στο παλιό ford του παπού μου, βρέθηκε με αρκετές τρύπες στο κεφάλι.

Το είχε κάνει συνήθιο. κάθε τρεις και λίγο ανέβαινε στο αμάξι για να πηδήξει πάνω στην ταράτσα της αποθήκης που ήτα δίπλα. Την πρώτη φορά που την είδα απλώς την προειδοποίησα.

Την δεύτερη την έκανα σουρωτήρι!!!!!

Απο τότε δεν όλως περιέργος, δεν το ξαναέκανε!
panos 206 - Παρ 09 Μάρ 2007, 09:19:26
Θέμα δημοσίευσης:
καλημερα σε ολο το forum
επισκεφτηκα και εγω το chips away μιας και εχει ενα υποκαταστημα στην περιοχη μου,Γαλατσι.
οκ οι τυποι φαινονται επαγγελματιες,οι τιμες οντως ειναι οσο λενε και τα προηγουμε παιδια,οταν μια γρατζουνια-χαρακια πιανει την μια πλευρα του οδηγου,δηλαδη απο μπροστα μεχρι πισω (οπως η δικια μου Shaking )στοιχιζει 120 ευρο,για ολα τα αλλα γραψανε και οι προηγουμενοι.
Μαζι με κατι ψηλα στον πισω προφυλακτηρα,με κατι αλλες στην πορτα του συνοδηγου και κατι ψιλολακακια απο πορτανοιγματα πηγε 350ευρο....... Evil και λεω ρε που@#$%τη μου γιατι να το τα σκασω?για να περασει το μαλ@κι@#νο παλι αυριο μεθαυριο και να μου το ξαναχαραξουν?και να τα ξανασκασω?λεω να κανω καμια υπομονη.... μπας και βγει καμια μαγικη αλειφη,αλλιως θα παω να μου βαψουν το μακρυναρι που μου εχουν τραβηξει απο την μερια του οδηγου για να μην το βλεπω και σπαραζει η καρδια μου.

Υ.Γ : ρε παιδια το εχω απορια,τοσες γρατζουνιες εχουμε φαει,σε τοσα αμαξια τις εχουμε δει,ενας ρε δεν εχει δει ποιος τις κανει?δεν εχετε πετυχει ποτε κανεναν?απορω ρε γα**το στα τοσο κρυφα το κανουν και δεν τους πετυχαινουμε πουθενα?
shiba - Παρ 09 Μάρ 2007, 13:52:24
Θέμα δημοσίευσης:
εγω ενα βραδυ που πηγαινα σε ενα μαγαζι για την καθιερωμενη διασκεδαση του σαββατου, ειδα εναν 50χρονο να περναει και να τραβαει με το κλειδι του κατι γρατζουνιες στα παρκαρισμενα αμαξια ολα τα λ7.πραγματικα τα λυπηθηκα με ην μανια που το εκανε..μου ερχοτανε να του φαω τα αυτια αλλα φοβομουνα μηπως ητανε κανενασ τρελος του μαγαζιου και φωναζε τιποτα νταγλαραδες και με κανανε και ασηκωτο απο το ξυλο..δεν μπορω να καταλαβω τι ενοιωθε ο γ....μενος με αυτο π εκανε. Evil
panos 206 - Παρ 09 Μάρ 2007, 13:58:54
Θέμα δημοσίευσης:
Εχεις δικιο,δεν ξερεις τι μπορει να ειναι ο καθενας.Ωρες ωρες παει το μυαλο μου σε τυπους που εχουν φανοποιεια,αλλα λεω μηπως ειναι toο much.Επρεπε να καλουσες το 100 Armed η να τον παρακολουθουσες Cool ,εγω απο περιεργεια και μονο θα το εκανα γιατι μπορει να μην ειμουν στην γυρα εκεινη την ωρα αλλα σε καποιο μαγαζι και να μου την εκανε και εμενα.
Giannis307 - Τρι 13 Μάρ 2007, 01:40:03
Θέμα δημοσίευσης:
Τρελοι κυκλοφορουν πολλοι εγω ειχα τσακισει ενα γυφτακι προ 2ετιας...Το επιασα επαυτοφωρω ενω ψεκαζε με remover οτι αμαξι εβρισκ μπροστα του και το δικο μου μαζι....Τωρα που το βρηκε το remover το κωλ...παιδι ενας θεος ξερει!!Παντως οταν του ριχνα την ειχα καταβρει.Και το ποιο γελιο ηταν οταν ηρθε ο πατερας του που παραδοξως για γυφτος ηταν ευγενικοτατος και του ειπαν τι εγινε...Το επιασε και το σαπισε και αυτος στο ξυλο και πληρωσε τις ζημιες επιτοπου(????)απτα αγραφα ε... τελος παντων...απο τοτε τπτ...Αλλα επειδη θα μου πειτε οτι ειμαι off topic θα καταλληξω συο οτι ο γειτονας που πηγε για τοπικη του ειπε ο μαστορης οτι δεν γινετε και οτι ηθελε ολο το πισω φτερο βαψημο....αυτα
Paladin - Δευ 10 Δεκ 2007, 09:52:43
Θέμα δημοσίευσης: Αλοιφή για γρατσουνιές
Παιδιά σήμερα το πρωί, έξυσα ελάχιστα το πίσω αριστερό φτερό. Είναι πολύ μικρή η επιφάνεια (περίπου 5x5cm). Μήπως γνωρίζετε-έχετε χρησιμοποιήσει καμιά αλοιφή που να αφαιρεί τέτοιες γρατσουνιές; Αν ναι πείτε εντυπώσεις, από που την πήρατ, πόσο κτλ.
MEMsound - Δευ 10 Δεκ 2007, 10:19:22
Θέμα δημοσίευσης:
στο Practicer έχει αρκετα ενδιαφέροντα πραγματάκια επί του θέματος καθώς και μικρες ποσότητες χρωματος αν η ζημιά ειναι πιο βαθειά...
crusader - Δευ 10 Δεκ 2007, 11:14:13
Θέμα δημοσίευσης:
Ρίξε μια ματιά εδώ :
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=1063

και εδώ :
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4147

Μήπως να γίνει merge των θεμάτων;
MEMsound - Δευ 10 Δεκ 2007, 11:44:59
Θέμα δημοσίευσης:
Cool Cool Cool Cool Cool
Vagelis - Δευ 10 Δεκ 2007, 14:21:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τοσα ακουσα για Chipaway κλπ κλπ αλλα απ οτι καταλαβα ολλες στην Αθηνα..Ξερουμε αν υπαρχει κατι παρομιο στη Θεσ/νικη?
drdino - Δευ 10 Δεκ 2007, 14:23:56
Θέμα δημοσίευσης:
Θεσσαλονίκη έχει 2-3 chipaway. Υπάρχει και ο Γιακούμπ βέβαια...
Vagelis - Δευ 10 Δεκ 2007, 14:25:41
Θέμα δημοσίευσης:
Τπτ παραπανω πληροφοριες?Που ειναι?Αν ξερεις..Thx anyway!!
drdino - Δευ 10 Δεκ 2007, 14:33:27
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει μια στην δελφών, ερχόμενος από Β. Όλγας μπαίνεις δελφών και στα 400--500 μέτρα το έχεις μπροστά σου αν θυμάμαι καλά.
Vagelis - Δευ 10 Δεκ 2007, 14:36:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστω..Και ο Γιακουμβ?Που κοντα?
crusader - Δευ 10 Δεκ 2007, 15:43:23
Θέμα δημοσίευσης:
Vagelis έγραψε:
Τπτ παραπανω πληροφοριες?Που ειναι?Αν ξερεις..Thx anyway!!

http://www.chipsaway.gr/gr/thess_map.htm

και

http://www.chipsaway.gr/gr/thess_map1.htm
sps - Δευ 10 Δεκ 2007, 18:40:29
Θέμα δημοσίευσης:
Ερωτηση!
Στις τοπικες βαφες, πχ σε μια μεγαλη γρατζουνια,εστω οτι περνανε με μικρο πιστολακι το χρωμα.
Μετα ξερετε αν περνανε το βερνικι και αυτο τοπικα?
pol - Πεμ 19 Μάρ 2009, 08:12:44
Θέμα δημοσίευσης: 207 gt
παιδια βοη8ια μου χαραξαν το λιονταρακι μου τι μου τραβιξαν σε ολο το αμαξι χαρακεσ ποθ να το παω ξερετε κανενα καλο μαγαζι τι μαλα.............. υπαρχουν εναν δεν 8α τον πετιχω 8α τοθ γαμη......................
Gr13 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 10:36:53
Τα κωλόπαιδα να χαλάνε την περιουσία του άλλου.Αν οι γρατζουνιεσ ειναι μικρες υπάρχουν ειδικές αλοιφές στο εμπόριο.Αν ειναι πολύ βαθιές φανοποιό.
isim - Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:39:12
Θέμα δημοσίευσης:
Και μενα τα τσογλανια μου ειχαν τραβηξει μια καλη κατω απο τον δεξι καθρεφτη Evil Evil Να ελπιζεις να μην σου το εχουν σταμπαρει και στο κανουν παλι ετσι μολις το φτιαξεις οπως μου ειχαν κανει στον πατερα μου
pol - Πεμ 19 Μάρ 2009, 13:52:43
γαμισετααααααααααααααααααααααα 8ελει βαψιμο ολο αρε και να τον πετυχω τον πο
vama51 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 21:18:59
Θέμα δημοσίευσης:
Μετά αμα τα πιάσεις τα "σκοτώσεις" στο ξύλο θα θα φταίς που που χαλάνε την περιουσία σου;Αρε τσογλ@νι@!!!!
MHTSOS90 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 21:29:53
Θέμα δημοσίευσης:
Αμαν ρε παιδια ποια και το δικο μου και γυτονων εδω τα εχουν ριμαξει!
Δεν ξερω τι να κανω πια αφου εχω σκεφτει να κανω καμια πατεντε με καμια καμερα!!! ελεος πια! τα κολοπαιδα!!!(αν και πολες φορες δεν ειναι πιτσιρικια ειναι και μεγαλοι οι οπιοι τα χαραζουν για να μην ξαναφησεις το αμαξι σου στο ιδιο σημειο, γιατι το θεορουν τσιφλικιτους βαζοντας ντενεκεδες, μπιτονια κλπ κλπ)!
Τι να πεις και τι να κανεις να το φτιακσεις θα στο ξανακανουν και σε μεγαλυτερο βαθμο!!!
Η μονη σωτηρια ειναι η κουκουλα για εμας που δεν εχουμε την πολυτελεια του ιδιωτικου parking!!!
pol - Πεμ 19 Μάρ 2009, 22:01:18
εγω ομοσ τι να κανω τωρα να το βαψω ολο πολλα λεψτα και μετα αμα 8ελω να το πουλησω αντε αποδιξε οτι το εχεισ βαψει για γρατζουνια εχω νεθριασει
τοσο πολυ δεν ξερω τη να κανω και το εχω μονο 1 χρονο
αρε πουσττττττττττττττττττττττ..............................
MHTSOS90 - Πεμ 19 Μάρ 2009, 22:08:20
Θέμα δημοσίευσης:
Φιλε οσο για τα χρηματα αν το εχεις ασφαλισμενο για κακοβουλι ενεργεια ισως να παρεις τα λεφτα σου. Τωρα για τις γρατσουνιες υπαρχουν κατι φανοποιια που ασχολουντε ακριβως με αυτες τις δουλεις χωρις να βαφτη ολο!!!!
207 GT HRAKLEIO - Παρ 20 Μάρ 2009, 23:55:06
Θέμα δημοσίευσης:
Τους κ@ρι@ληδ@ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evil
Παιδιά εγω έχω το GT ενα χρόνο και 4 μήνες, πάνω στον 3 μήνα μου έκαναν μια χαρακιά συνεχώμενη απο την τάπα της βενζίνης μεχρι και τον καθρέπτη του οδηγού.Ήταν τόσο βαθιά που φαινόταν το αστάρι απο μέσα απο το χρώμα (μαύρο το αυτοκίνητο). Χαλάστηκα τόσο πολύ.. Crying or Very sad
Και για να είμαι ειλικρινής καλύτερα που δεν τον πέτυχα τη στιγμή που το έκανε γιατι θα του έκανα χοντρή ζημιά του π@υταν@παιδ@υ!!!!
Ομως τι να κάνουμε...Ακόμη αφτιαχτο το έχω γιατι σκέφτομαι οτι μπορει να το φτιάξω και να μου το ξανακάνουν!!!!!
Ζηλοτυπίες ειναι αυτες παιδια!!!!!!!
206kwn - Σαβ 21 Μάρ 2009, 00:09:20
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:

Και για να είμαι ειλικρινής καλύτερα που δεν τον πέτυχα τη στιγμή που το έκανε γιατι θα του έκανα χοντρή ζημιά του π@υταν@παιδ@υ!!!!

μετα αυτος θα σου εκανε ακομα πιο χοντρη ομως βασει νομου αν σου εκανε μηνυση για ξυλοδαρμο Wink
η ακομα χειροτερα για να σου χαραξε το αυτοκινιτο δεν θα δισταζε να χαραξει και σενα.....
δυστηχως καλως η κακως εδω ειναι ελλαντα και πρεπει να συμβιβαστουμε με τα παντα.... και οταν λεμε τα παντα εννοουμε τα παντα.....
εινια κριμα να γινονται τετοια περιστατικα πραγματικα αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα..... τιποτα ομως......
CHRIS106 - Τρι 24 Μάρ 2009, 22:14:57
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδια επειδη πλέον λογω μαλ@#$ιας πολλων εχω φτασει αισίως τις 6 γρατσουνιες ,αν τις μετραγα με το μέτρο θα ηταν πανω απο 6 Confused (η μια μεγαλη στο καπο,μια πορτ μπαγκαζ μικροτερη{κλειδι}και οι υπολοιπες στα πλαινά) μηπως ξερει κανεις καποιους ανθρωπους (εκτος clipsaway, επαρχια) να κανουν καλλη δουλεια επι του θεματος {και οχι απαραιτητα να πεσει πιστολι} ΠΑΤΡΑ Ή ΑΓΡΙΝΙΟ. Καθως ειμαι απο Ναυπακτο.. ???
Πάνος - Τρι 24 Μάρ 2009, 22:31:11
Θέμα δημοσίευσης:
sps έγραψε:
Ερωτηση!
Στις τοπικες βαφες, πχ σε μια μεγαλη γρατζουνια,εστω οτι περνανε με μικρο πιστολακι το χρωμα.
Μετα ξερετε αν περνανε το βερνικι και αυτο τοπικα?

Σπυρο τωρα το ειδ αυτο αν και ειναι παλιο ποστ.
Ναι παιρνετε και με βερνικι.
ironman02 - Παρ 03 Απρ 2009, 23:49:06
Θέμα δημοσίευσης:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Τους κ@ρι@ληδ@ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evil
Παιδιά εγω έχω το GT ενα χρόνο και 4 μήνες, πάνω στον 3 μήνα μου έκαναν μια χαρακιά συνεχώμενη απο την τάπα της βενζίνης μεχρι και τον καθρέπτη του οδηγού.Ήταν τόσο βαθιά που φαινόταν το αστάρι απο μέσα απο το χρώμα (μαύρο το αυτοκίνητο). Χαλάστηκα τόσο πολύ.. Crying or Very sad
Ομως τι να κάνουμε...Ακόμη αφτιαχτο το έχω γιατι σκέφτομαι οτι μπορει να το φτιάξω και να μου το ξανακάνουν!!!!!
Ζηλοτυπίες ειναι αυτες παιδια!!!!!!!

Να πω και εγω τον πόνο μου παιδιά...Είμαι σήμερα όλη μέρα να σκάσω...Δεν τη παλέυω. Έχω χαλαστεί τόσο πολύ...Το έχω το αμάξι 2 μήνες τώρα με 1800 χλμ. Το έπλυνα χθές μιας και είχε βρέξει χώμα τις προηγούμενες μέρες και το είχα κάνει κουκλί. Πάω σήμερα στη δουλεία και το είχα παρκάρει σε ενα στενό στο χαλάνδρι (καλή γειτονιά είναι). Σχολάω και πάω να το πάρω και βλέπω μια χαρακιά από κλειδί στην πόρτα του οδηγού γύρω στους 50 πόντους... Δηλαδή γιατί, γιατί, γιατί? Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα...Δεν πρόλαβα να πάρω αμάξι ο κακομοίρης και το γδάρανε τα μ@λ@σκιμ3ν@! Τώρα δεν ξέρω σε τι λύση να καταφύγω γιατί δεν μπορώ να ο βλέπω έτσι. Μου χαλάει την ψυχική μου ηρεμία. Να βάψω όλη την πόρτα ή να κάνω τοπικό βάψιμο κάπου που διορθώνουν γρατζουνιές. Διάβασα κάτι για "chipsrepair" κάτι τέτοιο, τώρα μου διαφευγει...Αλλα φοβάμαι για το αποτέλεσμα...Κάποιος που να έχει δοκιμάσει τοπικη βαφη να μου πει εμπειρία? Thanx guys....
WilDuck - Σαβ 04 Απρ 2009, 12:41:40
Θέμα δημοσίευσης:
Shocked Shocked Shocked

ΡΕ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ......

Λυπάμαι φιλαράκι...

Έβλεπα χτες στο πρωινό του MEGA κάτι αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος που καλύπτουν τις γρατσουνιές. Ξέρει κανείς κάτι?
CHRIS106 - Σαβ 04 Απρ 2009, 14:13:45
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Λυπάμαι φιλαράκι...

Έβλεπα χτες στο πρωινό του MEGA κάτι αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος που καλύπτουν τις γρατσουνιές. Ξέρει κανείς κάτι?

Δεν ξερω τι ακριβως δείξανε, πάντως αυτα που εχω δει εγω δεν
έχουν διαφορα στο χρωμα γιατι περνουν τον κωδικο αλλα όπως και να το κάνεις είναι αυτοκόλλητα με την καθε φυσικη φθορά και φαίνεται ότι είναι αυτοκολλητο
Miss 207 GT - Σαβ 04 Απρ 2009, 14:26:00
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Λυπάμαι φιλαράκι...

Αυτά τα αυτοκόλλητα φαίνονται σαν μπαλώματα χειρίστου είδους. Είναι μια πολύ πρόχειρη και σίγουρα προσωρινή λύση.
Εγώ πιστεύω πως το τοπικό βάψιμο είναι μονόδρομος για τέτοιες γρατσουνιές και μικροβαθουλώματα.
Στα Chips Away κάνουν καλή δουλειά (δοκιμασμένο Smile ) αν και η λύση αυτή είναι κάπως ακριβή...
ironman02 - Σαβ 04 Απρ 2009, 14:43:50
Θέμα δημοσίευσης:
Miss 207 GT έγραψε:
WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Λυπάμαι φιλαράκι...

Αυτά τα αυτοκόλλητα φαίνονται σαν μπαλώματα χειρίστου είδους. Είναι μια πολύ πρόχειρη και σίγουρα προσωρινή λύση.
Εγώ πιστεύω πως το τοπικό βάψιμο είναι μονόδρομος για τέτοιες γρατσουνιές και μικροβαθουλώματα.
Στα Chips Away κάνουν καλή δουλειά (δοκιμασμένο Smile ) αν και η λύση αυτή είναι κάπως ακριβή...

Πήγα στα chipsaway σήμερα να ρωτήσω για την γρατζουνιά και μου είπαν οτι επειδή η επιφάνεια της πόρτας είναι αρκετά μεγάλη, για να είμαστε σίγουροι οτι δεν θα φαίνεται διαφορά με τοπικό βάψιμο θα πρέπει να βαφτεί η πόρτα από το προστατευτικό πλαστικό της πόρτας και πάνω. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει λέει να βγεί το πλαστικό, το χερούλι και τα αυτοκόλλητα που είναι στο πλάι στην πόρτα. Το κόστος λέει είναι 130 ευρώ + το ποσό για τα αυτοκόλλητα. Δεν ξέρω πόσο έχουν αυτα...Κάτι είχα διαβάσει για 80 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν τα πουλάνε και ξεχωριστά ή όλα μαζί. Θέλω να ρωτήσω και στην αντιπροσωπία να δω τι θα μου πουν για βάψιμο εκεί.

ΥΓ: τα αυτοκόλλητα απ'οτι παρατήρησα δεν έχουν μπεί και με την μεγαλύτερη προσοχή από την αντιπροσωπία, έχουν κάνει κάτι φουσκαλες από κάτω και έχουν ψιλοξεφτίσει σε μερικές άκρες. Και είναι και μόνο 2 μηνών το αμάξι...Αυτα παιδιά...
Steve - Σαβ 04 Απρ 2009, 18:39:42
Θέμα δημοσίευσης:
Αν θέλουν 130 για την γρατζουνιά, δώσε άλλα 30 και πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου βάψουν όλη την πόρτα Smile
ironman02 - Σαβ 04 Απρ 2009, 19:25:59
Θέμα δημοσίευσης:
Ναι βασικά θέλω να πάω και στην αντιπροσωπία να δω τι θα μου πούν. Και στο chipsaway βασικά σχεδον όλη την πόρτα θα βάψουν...Απλά ήλπιζα να υπήρχε κάποια άλλη λύση να γινόταν τοπικά...
makis106 - Σαβ 04 Απρ 2009, 20:38:03
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:

ΥΓ: τα αυτοκόλλητα απ'οτι παρατήρησα δεν έχουν μπεί και με την μεγαλύτερη προσοχή από την αντιπροσωπία, έχουν κάνει κάτι φουσκαλες από κάτω και έχουν ψιλοξεφτίσει σε μερικές άκρες. Και είναι και μόνο 2 μηνών το αμάξι...Αυτα παιδιά...

Μια απ' τα ίδια με τα αυτοκόλλητα.
Πιο πρόχειρη τοποθέτηση δεν θα μπορούσε να γίνει Evil
...Έτσι για να ξεχωρίζει που έβαλε το χεράκι του ο Έλληνας Exclamation
pol - Σαβ 04 Απρ 2009, 23:12:33
παιδια τι να πς εγω που το βρηκα χαρακομενο ολο το αμαξι και οπου το πηγα μου ειπαν βαψιμο ολο παω να σκασω δεν ξερω τη να κανω βοη8ειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Giannis307 - Κυρ 05 Απρ 2009, 08:12:53
Θέμα δημοσίευσης:
WilDuck έγραψε:
αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος που καλύπτουν τις γρατσουνιές. Ξέρει κανείς κάτι?

Nαι....δεν κανουν τπτ και φαινονται σαν μπαλωμα...ασε η μονη λυση ειναι βαψιμο...
Περι κομπλεξ δεν το συζηταω....εμενα μου καψανε τον πισο προφυλακτηρα με τσιγαρο σε 5-6 σημεια.....ασε επειδη ξερω και ποιος πρεπει να ειναι θα καταλαβει τι εστι βερυκοκο....επειδη δλδ αυτος ψομολυσαει θα πρεπει δλδ να ψωμολυσαμε ολοι καν να εχουμε σαπιδια για αυτοκινητα.....?
Πάνος - Κυρ 05 Απρ 2009, 09:51:50
Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt
pol έγραψε:
παιδια τι να πς εγω που το βρηκα χαρακομενο ολο το αμαξι και οπου το πηγα μου ειπαν βαψιμο ολο παω να σκασω δεν ξερω τη να κανω βοη8ειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Στην περιπτωση σου αστο οπως ειναι δυστυχως.
Μπορει στο μελλον που δεν στο ευχομαι με καποιο ακουμπηματακι χτυπηματακι να αρχισεις να φτιαχνεις οποτε καλυπτεις σιγα σιγα.
Μην πας να βαψεις ολοκληρο καινουργιο αυτοκινητο.
Ασε που μπορει να στο ξανακανουν κι ολας.
Πάνος - Κυρ 05 Απρ 2009, 09:55:39
Θέμα δημοσίευσης:
Steve έγραψε:
Αν θέλουν 130 για την γρατζουνιά, δώσε άλλα 30 και πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου βάψουν όλη την πόρτα Smile

+1.
Πολλα τα 130 ευρω για τοπικη βαφη απο τη μεση και πανω.
Ασε που αν δεν γινει σωστη δουλεια θα εχεις προβληματα στο μελλον με ξεφτισματα χρωματος και λοιπα.
Προσωπικα θα σου προτεινα να το αφησεις ως εχει.
Ξερω στην αρχη θα σε ενοχλει αλλα συνηθιζετε.
Οπως ειπα και πιο πανω στο μελλον με καποιο μικρο χτυπηματακι μπορει να χρειασθει κατι περισσοτερο η πορτα οποτε το φτιαχνεις μια και καλη.
Βεβαια με τη χαρακια στη πορτα δεν ξερω τι γινεται με τις υγρασιες γι αμελλοντικες σκουριες και λοιπα.
Αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
ironman02 - Κυρ 05 Απρ 2009, 11:05:35
Θέμα δημοσίευσης:
Πάνος έγραψε:
Steve έγραψε:

+1.
Πολλα τα 130 ευρω για τοπικη βαφη απο τη μεση και πανω.
Ασε που αν δεν γινει σωστη δουλεια θα εχεις προβληματα στο μελλον με ξεφτισματα χρωματος και λοιπα.
Προσωπικα θα σου προτεινα να το αφησεις ως εχει.
Ξερω στην αρχη θα σε ενοχλει αλλα συνηθιζετε.
Οπως ειπα και πιο πανω στο μελλον με καποιο μικρο χτυπηματακι μπορει να χρειασθει κατι περισσοτερο η πορτα οποτε το φτιαχνεις μια και καλη.
Βεβαια με τη χαρακια στη πορτα δεν ξερω τι γινεται με τις υγρασιες γι αμελλοντικες σκουριες και λοιπα.
Αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Βασικά γίνονται δουλείες φανοποιείας κάθε μέρα, δεν νομίζω ρε γα**το όταν βάφουν ένα κομμάτι σε κάποιο αμάξι να έχει προβήματα με ξεφτίσματα στο χρώμα...Δεν θέλω να το πιστεύω δηλαδή...Δεν έχω ρωτήσει και στην αντιπροσωπία ακόμα για τιμή...Ψάχνω για κάποια άλλη λύση μήπως και αποφύγω το βάψιμο αλλά δεν βρίσκω τίποτα ρε παιδιά. Μήπως αν περαστεί με χρώμα από πάνω με κάποιο πινέλο η γρατζουνιά και μετά τριφτεί με κανένα σβουράκι και αλοιφή? Θα έχει κανένα αποτέλεσμα? Μόνο με αλοιφή είναι αρκετά βαθεία η γρατζουνιά δεν νομίζω να κάνει κάτι.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και στο εξωτερικό αυτό αλλά εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση. Παιχνίδι νομίζουν οτι είναι? 1 στα 2 αμάξια θα έχει γρατζουνιές με κλείδι..Έλεος δηλαδή. Ήθελα να ελπίζω οτι οι Έλληνες είχαν μια παιδεία αλλά απ'οτι βλέπεις καθημερινά λίγοι είναι αυτοί που έχουν επίπεδο. Οι ξένοι μας έχουν προσπεράσει προ πολλού. Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...
CHRIS106 - Κυρ 05 Απρ 2009, 12:30:42
Θέμα δημοσίευσης:
[quote="ironman02"][quote="Miss 207 GT"]
WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Και σε μενα τα εχουν βαλει χαλια γι αυτο και θα τα βγαλω(αν δεν βγουν μονα τους ετσι που μου τα βαλαν)
notis1313 - Κυρ 05 Απρ 2009, 13:49:00
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 : Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...

καλα κ δεν κατεβηκες κατω να του σπασεις τα μουτρα κ να τον κανεις να μετραει τα δοντια του???
ironman02 - Κυρ 05 Απρ 2009, 15:15:41
Θέμα δημοσίευσης:
notis1313 έγραψε:
ironman02 : Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...

καλα κ δεν κατεβηκες κατω να του σπασεις τα μουτρα κ να τον κανεις να μετραει τα δοντια του???

Δεν κατέβηκα και νομίζω ευτυχώς που έμεινα ψύχραιμος γιατί μπορεί να είχα πιο άσχημα ξεμπερδέματα. Έκτος του οτι ο τύπος ήταν τύφλα και δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει, είχα και εγώ πιεί αρκετά κρασιά εκείνο το βράδυ, εξού και πήγαινα αργά σχετικά, και αν γινόταν σκηνικό και ερχόταν και αστυνομία κτλ με αλκοτεστ δεν την έβγαζα καθαρή. Άσε που ποτέ δεν ξέρεις με τι ρεμάλι έχεις να κάνεις και εγώ δεν είμαι κανένας δολοφόνος να σκοτώσω για μια πόρτα. Αν μου έβγαζε μαχαίρι δηλαδή ή κάνα όπλο τι θα έκανα...Και όντως οταν προχώρησα λίγο παρακάτω είχε περιπολικό σταματημενο στα δεξία του δρόμου. Γι'αυτό προτίμησα να το προσπεράσω νομίζοντας κιόλας οτι δεν είχε κάνει ζημιά στην πόρτα. Μετά που είδα όμως οτι είχε κάνει ζημιά συνέχεια αυτό σκεφτόμουν οτι έπρεπε να είχα κατέβει κάτω να τον σπάσω στο ξύλο. Αλλα όπως και να εχει νομίζω καλά έκανα. Δεν πρέπει να ρισκάρεις τη ζωή σου με τον κάθε μεθυσμένο για μια λαμαρίνα..
Giannis307 - Κυρ 05 Απρ 2009, 15:20:03
Θέμα δημοσίευσης:
Εγω θα τον ειχα πατησει στεγνα....!
Steve - Κυρ 05 Απρ 2009, 16:00:14
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Δεν πρέπει να ρισκάρεις τη ζωή σου με τον κάθε μεθυσμένο για μια λαμαρίνα..
Αυτό να το βάλετε στο μυαλό σας όλοι οι Ράμπο που θα κατεβείτε για να δείρετε τον άλλο.
ironman02 - Δευ 06 Απρ 2009, 11:20:59
Θέμα δημοσίευσης:
Έχει περάσει ποτέ κάποιος γρατζουνιά με πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου από πάνω και μετα με αλοιφή για να εξομαλυνθεί? Μήπως έχει αυτό κάποιο αποτέλεσμα?Μιλάω για βαθύτερες γρατζουνιές γιατί στις πολύ ψιλές κάνει και σκέτη αλοιφή...
makis106 - Δευ 06 Απρ 2009, 11:44:21
Θέμα δημοσίευσης:
ironman02 έγραψε:
Έχει περάσει ποτέ κάποιος γρατζουνιά με πινέλο στο χρώμα του αυτοκινήτου από πάνω και μετα με αλοιφή για να εξομαλυνθεί? Μήπως έχει αυτό κάποιο αποτέλεσμα?Μιλάω για βαθύτερες γρατζουνιές γιατί στις πολύ ψιλές κάνει και σκέτη αλοιφή...

Δεν θα έχει αποτέλεσμα.
vamvakoolas - Δευ 06 Απρ 2009, 11:47:34
Θέμα δημοσίευσης:
+1
ironman02 - Δευ 06 Απρ 2009, 11:57:01
Θέμα δημοσίευσης:
Damn! Very happy Με βλέπω να βάφω όλη την πόρτα τελικά...Ήθελα να το αποφύγω σε καινούργιο αμάξι αλλά.....
WilDuck - Τετ 08 Απρ 2009, 17:52:55
Θέμα δημοσίευσης:
notis1313 έγραψε:

ironman02 έγραψε:
Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...

Μάλλον πάει για απόσυρση... Mr. Green Mr. Green

Πλάκα κάνω, έτσι? Silly

Δίκιο έχει ο Στηβ. Κυκλοφορούν πολλοί ψυχανώμαλοι εκεί έξω. Bad talk

Και δεν έβαζες μια όπισθεν να του κρεμάσεις κανένα προφυλακτήρα???

Λέω εγώ τώρα...... Big wink
ironman02 - Τετ 08 Απρ 2009, 21:34:54
Θέμα δημοσίευσης:
Νόμιζα οτι δεν έπαθα ζημιά ρε γάμωτο και δεν ήθελα να το καταστρέψω το αμαξάκι.... Exclamation Smile
vassilis13 - Σαβ 11 Ιούλ 2009, 18:20:37
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδία καλησπέρα,

Σε κάποια άλλα forums διαβάζω ότι οι βαφές της Chipsaway μετά από κανά χρόνο ξεθωριάζουν. Ισχύει αυτό? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάει εδώ και χρόνια σε Chipsaway.

Βασίλης
mrkaza - Κυρ 12 Ιούλ 2009, 11:02:09
Θέμα δημοσίευσης:
Σχετικά με τους @@ που δεν σέβονται τίποτα .

Παραλία σχοινιά και ξεκινάει ψιλοβροχο οπότε ΚΙΝΗΣΗ μέχρι να βγεις στο δρόμο και έρχεται ένας απο απέναντι λες και κάνει WRC και μου κοπανάει τον καθρέφτη και μου άφησε μια μαυρίλα άστα να πανε Sad φυσικά αν και βγήκα και φώναξα δε σταμάτησε αλλά να κάνω επιτόπου εκεί δεν χώραγα και αν το ζόριζα για να τον φτάσω μετά θα εμένα στην άμμο αν δεν πάθαινα και καμία σοβαρή ζημία όποτε ηρέμισα και σπίτι βγήκε με τρίψιμο + νεράκι πλην ένα μικρό σημείο που πρέπει να βρω που εχω την αλοιφή .

Αλλά πείτε μου αν έχεις καμία καραμπίνα θα φταις εσυ μετά αν του την χώσεις στην μάπα $%^#%$#%^ ?

Είδα το ποστ και το θυμήθηκα και σηφιλιαστικα
ironman02 - Τρι 14 Ιούλ 2009, 11:16:14
Θέμα δημοσίευσης:
vassilis13 έγραψε:
Παιδία καλησπέρα,

Σε κάποια άλλα forums διαβάζω ότι οι βαφές της Chipsaway μετά από κανά χρόνο ξεθωριάζουν. Ισχύει αυτό? Ρωτάω επειδή βλέπω ότι κάποιοι έχουν πάει εδώ και χρόνια σε Chipsaway.

Βασίλης

Και εγώ το είχα διαβάσει αυτό και μου το είχε πει και μια κοπέλα που είχε βάψει ένα μίνι οτι της είχε ξαναφανεί μετά η γρατζουνιά. Γι'αυτό ήμουν σε πολλές σκέψεις για το που και αν θα βάψω εγώ μια γρατζουνιά που έχω...
vassilis13 - Τρι 14 Ιούλ 2009, 21:23:45
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ μάλλον θα την αφήσω χωρίς βάψιμο, γιατί τα μηνύματα όντως είναι ανησυχιτικά.
Η δικιά μου έχει πάρει και λίγο χρώμα, και με το νύχι αν ψιλαφήσω το αμάξωμα καταλαβαίνω την εγκοπή. Υπάρχει περίπτωση με κάποια καλή αλοιφή (π.χ. 3Μ) να καλύψω μόνος μου κάτι ?

Βασίλης
pepes - Κυρ 18 Απρ 2010, 04:25:09
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδες εμενα παντως η ατυχια που με δερνει δν εχει σταματημο....2 μηνων αμαξι και προσφατα με τρακαραν...ευτυχως οχι μεγαλη ζημια με αλοιφες κατι εκανα και δν φαινεται τοσο....προχτες ομως μου το χαρακωσαν με κλειδι....οποτε δν θα αποφυγω τελικα το βαψιμο....αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχει διαφορα στο χρωμα μετα το βαψιμο..ας απαντησει καποιος που ξερει...
Πάνος - Κυρ 18 Απρ 2010, 10:38:52
Θέμα δημοσίευσης:
Αν γινει πολυ καλη δουλεια δεν θα εχει καμια διαφορα.
Αλλωστε το χρωμα σου ειναι καινουργιο.
Απλα συνηθως οσοι κανουν δουλεια εργοστασιακη ζητουν και τρελα λεφτα οποτε ισως χρειαστει να σκασεις κατι παραπανω.
Οτι πληρωνεις παιρνεις.
ironman02 - Κυρ 18 Απρ 2010, 12:14:50
Θέμα δημοσίευσης:
pepes έγραψε:
Παιδες εμενα παντως η ατυχια που με δερνει δν εχει σταματημο....2 μηνων αμαξι και προσφατα με τρακαραν...ευτυχως οχι μεγαλη ζημια με αλοιφες κατι εκανα και δν φαινεται τοσο....προχτες ομως μου το χαρακωσαν με κλειδι....οποτε δν θα αποφυγω τελικα το βαψιμο....αυτο που με απασχολει ειναι αν θα εχει διαφορα στο χρωμα μετα το βαψιμο..ας απαντησει καποιος που ξερει...

Και εμένα στους 2 μήνες μου κάνανε κλειδιά...Εγώ το έχω αφήσει με την γρατζουνιά. Μου το περάσανε μόνο με πινελάκι με το χρώμα από πάνω από τη γρατζουνιά και μετά με βερνίκι και με αλοιφαδόρο. Πρέπει να πας στο ένα μέτρο για να το δείς και πάλι μπορεί να μην πέσει το μάτι σου πάνω αν δεν το ξέρεις.
Εγώ το άφησα έτσι γιατί φοβόμουν ακριβώς αυτό, οτι μπορεί να έχει διαφορά το χρώμα. Μου είχαν πεί οτι είναι και δύσκολο το δικό μου το χρώμα επειδή έχει πολύ μέταλλο (grey thorium) και είπα αν δεν γίνει κάτι άλλο να μην το πάω ακόμα. Γιατί το είδα και στο χρώμα που έφτιαξε για το πινελάκι οτι δεν πέτυχε και πολύ...Ήταν πιο σκούρο.
Εσένα δε ξέρω πόσο μεγάλη είναι και αν μπορεί να καλυφθεί κάπως έτσι..
pepes - Κυρ 18 Απρ 2010, 19:22:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αυτο που δν μπορω να χωνεψω ειναι οτι θα αναγκαστω να το βαψω....Ελεος ρε παιδια με το καθε μ@@@@σμενο που χαρακωνει ξενα αμαξια...Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!
sonermgb - Δευ 19 Απρ 2010, 12:38:23
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το πας για βαψιμο φιλε....στο εγγυωμαι εγω οτι διαφορα θα εχει......και αν το πας ειδηκα στην πεζο κλπ θα εχει σιγουρα....πρεπει να ειναι πολυ μαστορας ο αλλος για να κανει καλη δουλει.........

ετσι την επαθα και εγω με την πορατα του οδηγου...που επειδη πηγαν να μου το ανοιξουν εγινε μες στις χαρακιες.....το πηγα για βαψιμο στην οσκαρ και απο πορτοκαλι μου την εκανα χρυση οταν πηγα και το πηρα και οταν το ειδα διοτι ειχαν την υποψια μαλλον οτι δεν θα το εβλεπα κιολας μου ειπαν χιλια συγνωμη θα σας την επαναφερουμε στο αρχικο σταδιο κλπ.....αλλα φυσικα δεν ελειπαν και τα σχολια του τυπου.,.ειναι δυσκολο το χρωμα και μαλ***ες....και στην τελικη τους εγραψα στα@@ και πηγα σε εναν γνωστο κ φιλο στην ν.ιωνια ακι μου την ξαναεβαψε ακι βρηκα την υγεια μου....χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν υπαρχει εστω και ελαχιστη διαφρα αν κατσεις κανα λεπτο και την κοιτας.......ΑΥΤΑ εκ μερος μου ελπιζω να καλυψα οποιαδηποτε απορια......μια καλη λυση για εμενα ειναι σβησημο σε γνωστα σε ολους μας βαφεια οπως ''paint b''........... ας πουμε......Κανουν πολυ ομρφη και γρηγορη δουλεια
sonermgb - Τετ 21 Απρ 2010, 12:09:11
Θέμα δημοσίευσης:
Ενα που διαφημιζουν σε τηλεμαρκετινκ που ειναι σαν μαρκαδορος και το περνας πανω απτην γρατζουνια και εξαφανιζεται το εχει δει κανεις?Αν ναι κανει δουλεια λετε?
sps - Τετ 21 Απρ 2010, 12:28:58
Θέμα δημοσίευσης:
sonermgb έγραψε:
Ενα που διαφημιζουν σε τηλεμαρκετινκ που ειναι σαν μαρκαδορος και το περνας πανω απτην γρατζουνια και εξαφανιζεται το εχει δει κανεις?Αν ναι κανει δουλεια λετε?

Βερνικι ειναι!
Και ως συνηθως σου πιανουν τον κ@λο τα τηλεμαρκετινγκ.
Ασε που αν γρατζουνιστει τοι χρωμα δε θα εχει αποτελεσμα.
Vini - Τετ 21 Απρ 2010, 14:08:06
Θέμα δημοσίευσης:
Και ως βερνίκι στεγνώνει σχεδόν αμέσως... Που σημαίνει ότι θέλει πολύ προσοχή κατά τη χρήση του...

http://www.wkowtv.com/Global/story.asp?S=10273731
http://www.wmbfnews.com/global/story.asp?s=10338592

Κατά τα άλλα δεν φαίνεται να κάνει και ιδιαίτερη δουλειά...
vamvakoolas - Δευ 22 Νοέ 2010, 15:07:40
Θέμα δημοσίευσης:
παιδες επειδη παμε για (εξωτερικη) αναστηλωση του ΙΧ και επειδη εχω συνολικα 3-4 μεγαλες γραντζουνιες και μια μικρη λακουβα (δηλαδη δεν εχει φυγει χρωμα αλλα εχει "μπει λιγο μεσα η λαμαρινα) ξερετε περιπου κοστος και καποιον αξιολογο (περαν απο το συνεργατη μας). Παλια ειχα διαβασει κανα 50αρι η γραντζουνια ισχυει? αυτοι φτιαχνουν και λακουβες ή θα τρεχω και αλλου Question
john207 - Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:21:35
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά μπορείτε να μου προτείνετε καμία αλοιφή για γρατζουνιές που να
κάνει δουλειά?

Το βρήκα χαρακωμένο από κλειδί προχτες στο πίσω φτερό και είναι και μεγάλη και βαθιά. Crying or Very sad

Ξέρω ότι δεν πρόκειται να φύγει, αλλά τουλάχιστον να φαίνεται λιγότερο μέχρι να αποφασίσω να πάω να μου φτιάξουν και κανα δυο μικρές που μου έχουν κάνει ακόμα.
Lefter1s RC - Πεμ 10 Μάρ 2011, 15:50:46
Θέμα δημοσίευσης:
Αν το νυχι σου 'σκαλωνει' στην γρατζουνια, θελει φανοποιο σιγουρα.
Υπαρχουν ενα σκασμο αλοιφες για γρατζουνιες. Εγω χρησιμοποιω Meguiar's scratch-X και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και απο Πρακτικερ να παρεις μια π.χ. Sonax, 1z παλι κατι θα κανει.
Για να το επισκευασεις σε chipsaway, paintbull θελεις 50-80Ε αναλογα την περιπτωση. Βεβαια μπορει να εχουν πεσει και λιγο οι τιμες εχω καιρω να επισκευθω τετοιο μαγαζι.
nikos 206cc - Πεμ 10 Μάρ 2011, 16:04:48
Θέμα δημοσίευσης:
H 3M ειναι καλη Wink
Δεν θυμαμαι με ποιο καπακι ομως εχει 3 διαφορετικα...ρωτα σε ενα καταστημα και θα σου πουνε Smile
Driver ///M - Πεμ 10 Μάρ 2011, 19:52:25
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δε χρησιμοποιήσεις αλοιφαδόρο, καλές είναι η Paint Renovator της Autoglym, η χρυσή 1Ζ και η Schratch X της meguiars αν και είναι λίγο πιο "μαλακή" από τις άλλες 2.
piratee - Παρ 11 Μάρ 2011, 17:56:46
Θέμα δημοσίευσης:
vassilis13 έγραψε:
Παιδία καλησπέρα,

Βασίλης

Φίλε μου εμένα μου είχαν χαρακώσει όλη τη δεξιά πλευρά με κλειδί. Πήγα στην chipsaway στη Λάρισα κ τώρα, 2 χρόνια μετά κ μες στον ήλιο κ τη βροχή χειμώνα-καλοκαίρι δεν φαίνεται τίποτα. Ούτε καμία διαφορά στο χρώμα ούτε τίποτα τέτοιο. Κ το χρώμα του αμαξιού είναι κ κόκκινο. Βέβαια τώρα ο τύπος έχει αλλάξει εταιρεία κ από chipsaway είναι carthreat. Τυχαίο?
piratee - Παρ 11 Μάρ 2011, 17:58:18
Θέμα δημοσίευσης:
Lefter1s RC έγραψε:
Αν το νυχι σου 'σκαλωνει' στην γρατζουνια, θελει φανοποιο σιγουρα.
Υπαρχουν ενα σκασμο αλοιφες για γρατζουνιες. Εγω χρησιμοποιω Meguiar's scratch-X και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα και απο Πρακτικερ να παρεις μια π.χ. Sonax, 1z παλι κατι θα κανει.
Για να το επισκευασεις σε chipsaway, paintbull θελεις 50-80Ε αναλογα την περιπτωση. Βεβαια μπορει να εχουν πεσει και λιγο οι τιμες εχω καιρω να επισκευθω τετοιο μαγαζι.

+1
john207 - Παρ 11 Μάρ 2011, 18:06:29
Θέμα δημοσίευσης:
Είναι βαθιά και δεν θα χρησιμοποιήσω αλοιφαδόρο, απλά θέλω να την
περάσω μήπως μειωθεί προσωρινά, μέχρι να αποφασίσω να την φτιάξω.

Θα περάσω αύριο να δω ποιές θα βρω από αυτές που μου προτείνατε.
Ελπίζω να τις έχουν σε μαγαζιά με είδη αυτοκινήτου.

Ευχαριστώ πολύ!
john207 - Παρ 11 Μάρ 2011, 18:09:08
Θέμα δημοσίευσης:
piratee έγραψε:
vassilis13 έγραψε:
Παιδία καλησπέρα,

Βασίλης

Φίλε μου εμένα μου είχαν χαρακώσει όλη τη δεξιά πλευρά με κλειδί. Πήγα στην chipsaway στη Λάρισα κ τώρα, 2 χρόνια μετά κ μες στον ήλιο κ τη βροχή χειμώνα-καλοκαίρι δεν φαίνεται τίποτα. Ούτε καμία διαφορά στο χρώμα ούτε τίποτα τέτοιο. Κ το χρώμα του αμαξιού είναι κ κόκκινο. Βέβαια τώρα ο τύπος έχει αλλάξει εταιρεία κ από chipsaway είναι carthreat. Τυχαίο?

Βασίλη πόσο περίπου σου κόστισε να τη φτιάξεις??
Γιατί δεν έχω ιδέα πόσο παίρνουν για τοπικό βάψιμο..
Εξαρτάται από το μέγεθος?
piratee - Παρ 11 Μάρ 2011, 21:00:38
Θέμα δημοσίευσης:
Μου ήταν όλο το πίσω αριστερά φτερό κ όλη η πόρτα. Μου πήρε 100€ το κομμάτι. Έφτιαξα κ ένα παλιό χτυπηματάκι που είχα κ κατι λακουβίτσες κ μου πήρε σύνολο 300€. Αλλά στα 100€ το καμμάτι ήταν τότε.
Apostolos-106 rallye - Δευ 06 Ιούλ 2015, 00:47:30
Θέμα δημοσίευσης:
Λοιπόν ηδού το πρόβλημα...

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί με λίγο κόστος??
Αυτές οι αλοιφές θα το εξομαλύνουν?
Να επισημάνω, ότι δεν είναι βαθύ και έχω την εντύπωση, ότι έγινε από αγριόχορτα
Mono AEK - Δευ 06 Ιούλ 2015, 13:40:40
Θέμα δημοσίευσης:
Αν δεν ειναι βαθυ και δεν εχει παρει χρωμα
Δηλαδη ειναι μονο το βερνικι τοτε με αλοιφαδορο θα φυγει
Manos206 - Δευ 06 Ιούλ 2015, 18:02:55
Θέμα δημοσίευσης:
Και αν δε φυγει, μαυρο ανεξιτηλο μαρκαδορακι με πολυ λεπτη κεφαλη και υπομονη.. Wink Wink
Apostolos-106 rallye - Δευ 06 Ιούλ 2015, 22:25:21
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίχτες!
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες