MEMsound έγραψε: |
...αντε γεια...
πολύ καλό ιδίως η "σφηνωειδής" μούρη ![]() ![]() (αν και εγώ όπως και στο 307 θα ήθελα ο "κώλος" του να μην γέρνει τόσο πολύ προς τα πίσω..., = να είναι λίγο πιο οριζόντιος όπως πχ είναι του EOS, ASTRA, MEGANE κλπ) υ.γ.1 που βρέθηκες και εβγαλες τις φωτογραφίες? υ.γ.2 εφυγε για υπόμνημα... ![]() |
MEMsound έγραψε: |
ΜUΝ@Ρ@!!!! ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Χμμ, λες η μικρή να απολαμβάνει τον αέρα στο πίσω κάθισμα;;;
γα**το, με μπερδέψανε τώρα. |
Προς Vinman: Πάντα ήθελα να συνδιάσω οικογενειακό αυτοκίνητο με ανοικτή οροφή ![]() ![]() ![]() |
cOoL_aLeXgr έγραψε: |
Ο πωπος του παντως δεν με τρελένει!! ![]() Προτιμώ του 207cc! Λετε να είμαι προκατειλημένος?? ![]() |
Είναι λίγο μυστήριος ο κώλος....
http://images.forum-auto.com/mesimages/201729/DSCN0504.JPG Volviζει λίγο πίσω... Θα πρέπει να δούμε κάποια στιγμή καλύτερες φωτό. Δεν είναι κακό όμως... Προς Vinman: Πάντα ήθελα να συνδιάσω οικογενειακό αυτοκίνητο με ανοικτή οροφή ![]() ![]() ![]() |
cOoL_aLeXgr έγραψε: |
Ο πωπος του παντως δεν με τρελένει!! ![]() Προτιμώ του 207cc! ![]() |
espoff έγραψε: |
Βασικά εμένα μου αρέσει που μοιάζει πολύ με το 308 RC Z |
espoff έγραψε: |
Πάντως λένε ότι θα έρθει μόνο με τον 1.6 turbo, ελπίζω αργότερα να βάλουν και τον 120άρη |
Athens έγραψε: |
Δεν λέω καλό είναι αλλα δεν νομίζετε ότι αυτό είναι πιο μουράτο??
¨ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν λέω καλό είναι αλλα δεν νομίζετε ότι αυτό είναι πιο μουράτο??
¨ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ναι πολύ πιο ωραίο απο το 308cc! Το περιμένει με ανυπομονησία ένας φίλος μου!!! |
χα0χα0αχ0 ναι ρε οκ το ξερει έχει ήδη αυτοκίνητο απλά το επόμενο λέει θα είναι αυτο! |
Δεν λέω καλό είναι αλλα δεν νομίζετε ότι αυτό είναι πιο μουράτο?? |
Dr_Michael έγραψε: |
Και πάνω που έλεγα ότι θα δώσω το 207 CC για να πάρω το 308 RC Z σε 2 χρόνια, τώρα έρχεται και το 308 CC... ![]() |
SoniC έγραψε: |
Έχετε ακούσει πόσο πάει το μαλι? ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
|
Steve έγραψε: |
Λέρωσα βρακάκι ![]() |
Nikolas78 έγραψε: |
Γία τους ενδιαφερόμενους εντός Αττικής το 308cc μπορεί να το δει κανείς και στο THE MALL ATHENS. Διοργανώνεται αυτές τις μέρες σαν event μία μίνι έκθεση cabrios εντός του πολυκαταστήματος όπου διάφορα μοντέλα είναι σκόρπια τοποθετημένα, μεταξύ αυτών και το 300cc στον κάτω όροφο.
Το αυτοκίνητο είναι φανταστικό και ειδικά το πίσω μέρος με τον διαχύτη τα σπάει, αλλά...υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ και εξηγούμαι αμέσως: το παρμπρίζ είναι υπερβολικά κεκλιμένο! Υπερβολικά όμως! Για τους μικρομεσαίου αναστήματος οδηγούς η αίσθηση cabrio πάει περίπατο ενώ για τους ψηλούς τα καρούμπαλα ύστερα από κάθε δυνατούτσικο φρενάρισμα είναι εγγυημένα...πολύ κρίμα! Και στο 207cc η κλίση είναι σχετικά μεγάλη, όχι όμως ιδιαίτερα ενοχλητική. Καμιά σχέση με το 308. Δυστυχώς στο μεγαλύτερο μοντέλο της η Peugeot το παράκανε! Κατά τα άλλα δείχνει μια χαρά αυτοκίνητο, στο ταμπό υπάρχουν πινελίες από το 308RCZ όπως το έχουμε δει σε φωτογραφίες, το δερμάτινο σαλόνι του εκθεσιακού ήταν υπέροχο ενώ και το εξωτερικό ντιζάιν είναι εντυπωσιακό και κάνει τον "βασιλιά" της κατηγορίας EOS να δείχνει παρωχημένο μοντέλο τολάχιστον μιας δεκαετίας πίσω! Το σκεφτόμουν σαν αντικαταστάτη του δικού μου σε 2-3 χρόνια όμως λόγω του μειονεκτήματος που προανέφερα δεν το βλέπω. Πάντως εμπορικά πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά, άνετα στέκεται κόντρα στα megane, focus cc, EOS, ακόμα και volvo C70 και μπορεί να χτυπήσει κορυφή στην κατηγορία των 4θέσιων CC. |
drdino έγραψε: |
και σωματώδης. ![]() |
FOT307_GR έγραψε: |
Εγω παιδια πηγα LION και το ειδα....ειναι πολυ καλυτερο και βελτιωμενο
σε σχεση με το 307...και το εσωτερικο του ειναι πλεον ανταγωνισιμο και θυμιζει Γερμανια,τα καθισματα κλεβουν την παρασταση με το σχημα και το μεγεθος τους........Αλλα συγνωμη που θα κανω μια τετοια ερωτηση...Ποτε αποκτησαν τα peugeot 6ταχυτα γερμανοφερμενα κιβωτια ταχυτητων ρε παιδια????????Τοσο πισω εχω μεινει???? |