TZAG έγραψε: |
Εμένα μου το σφύριξε ο "Νίκος"... ![]() Όπως καί να έχει, σε ευχαριστώ Νίκο ![]() |
TZAG έγραψε: |
Εμένα μου το σφύριξε ο "Νίκος"... ![]() Όπως καί να έχει, σε ευχαριστώ Νίκο ![]() |
seridim έγραψε: |
Από μια κάρτα του club που βρήκα πάνω στο 206 μου :D :D ένα ωραίο Σαββατιάτικο πρωϊνό. Αυτό ήταν!!!!! Ελπίζω να μάθω τα πάντα για το κουκλί μου ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Περιττό να σου πω πώς βρήκες την κάρτα... ![]() |
pduke έγραψε: |
Εγώ πάντως παιδιά να πω την αμαρτία μου είχα μπει στο παλιό site κάποτε την άνοιξη και αφού διάβασα τα περι καθαρίσματος του φίλτρου απογοητεύτηκα από δομή και design (είμαι λίγο κομπέξικός αλλά είναι η δουλειά μου τι να κάνω...),ξαναμπήκα μόνο αφού άλλαξε.....
ντροπήηηηηη |
Nα μην του πεις γιατί μπορεί και ν μην έχει τα δακτυλικά σου αποτυπώματα η κάρτα επάνω....Μπορεί να έχει κάποιου τουρίστα... ![]() |
Εγώ πάντως παιδιά να πω την αμαρτία μου είχα μπει στο παλιό site κάποτε την άνοιξη και αφού διάβασα τα περι καθαρίσματος του φίλτρου απογοητεύτηκα από δομή και design (είμαι λίγο κομπέξικός αλλά είναι η δουλειά μου τι να κάνω...),ξαναμπήκα μόνο αφού άλλαξε..... ντροπήηηηηη ![]() ![]() ![]() ![]() |
pezomania έγραψε: |
Εγώ, πρίν κανά χρόνο και καθώς έκανα post στο tfrc, να σου ξαφνικά και ένα 2ο 206 1.6 16V!!! Ήταν του Τάσου (sidobre) και μετά παό μια εβδομάδα περίπου, να και ένα δεύτερο ήταν του vini!!! Και η ιστορία εξελίχθηκε κτλ κτλ κτλ |
Vini έγραψε: |
Τι να πω τώρα Πάνο μου? Το παλιό site το έχω φτιάξει όλο μόνος μου...έχω φάει βράδια και βράδια, ώρες ατελείωτες για upload, για να κάνω και να σχεδιάζω απλές σελιδούλες που να φορτώνουν όσο γίνεται ποιο γρήγορα....αφού ο server βρίσκεται στην Αυστραλία!! Αν δεν υπήρχε αυτή η προσπάθεια, (άσχετα αν ήταν δική μου) τώρα μάλλον θα έψαχνες ακόμα για Ελληνικές ιστοσελίδες για το 206.... Φίλε Πάνο, ίσως και τώρα έχουμε κενά και ελλείψεις στο site αλλά πίστεψέ με, δεν είναι ότι καλύτερο να τρως δεκάδες ώρες από την ζωή σου για να συντηρείς αυτήν την προσπάθεια....και χωρίς να έχεις γνώσεις γραφιστικής, γνώσεις web edit, απλά να αγαπάς την αυτοκίνηση και το 206.... Ρώτα σε παρακαλώ τι τραβάει ο φίλος Τάσος (sidobre) καθημερινά για να συντηρεί και να προσπαθεί να βρει μία εύκολη πλατφόρμα ενημέρωσης για το site.... Ξέρεις πόσες ώρες έχει χαλάσει ο Τάσος (chatasos) για να φέρει το board εδώ που είναι? Ξέρεις πόσες ώρες έχουμε χαλάσει για να έχετε αυτό εδώ το αποτέλεσμα... Ολα αυτά Πάνο γίνονται αφιλοκερδώς.... Φυσικά είναι δικαιωμά σου να μπεις όποτε θέλεις, όπως επίσης είναι δικαιώμα σου να κάνεις κριτική....αλλά θα πρέπει να δεχτείς ότι είναι και δικαίωμά μας, να κάνουμε ότι είναι δυνατό και ότι περνάει από το χέρι μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είμαστε και στο ΤΟP TEN των ιστοσελίδων. Συγνώμη για τον τόνο μου αλλά χτύπησες χορδή που για ορισμένους από εμάς είναι και η ιστορία του χώρου μας.... ![]() Έχουμε δώσει εδώ και πολύ καιρό το email του χώρου για να δεχτούμε τυχόν βοήθειες ή ακόμη και έτοιμες ιστοσελίδες, αλλά.... ![]() ![]() Φιλικά |
Vini έγραψε: |
Έχουμε δώσει εδώ και πολύ καιρό το email του χώρου για να δεχτούμε τυχόν βοήθειες ή ακόμη και έτοιμες ιστοσελίδες, αλλά.... ![]() ![]() |
Alexandros έγραψε: | ||
Μην στεναχωριεσαι Δουκα μου δεν σε παρεξηγει κανεις.Απλως ο Νικ εβγαλε απο μεσα του καποια πραγματα που μαλλον ηθελε να πει απο καιρο,και καλα εκανε
Να μια καλη ευκαιρια να επανορθωσεις που δεν σου αρεσε το παλιο site αλλιως εχει 10 χρονια καταναγκαστικα εργα στο Σιγκ-Σιγκ ![]() |
George έγραψε: |
Εμαθα για το site απο link σε αλλη σελιδα......ενω εψαχνα συκριτικα για την κατηγορια και φυσικα ξετρελαθηκα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και επειδη εμπορευομαι χρωματα, Θα ειναι απο παρτη μου, αρκει να ζωγραφησει τα πανο καποιος... ![]() νερο).... :D :D :D |
DimiP έγραψε: |
για πιασε κανα κιλο μπλε (blue de cine) με περλα γιατι εχω κατι φρυδακια να βαψω. |
teoman έγραψε: | ||
Dimip,επειγή το έχεις ξαναναφέρει-και χωρίς παρεξήγηση-blue de chine λέγεται... ![]() |
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: |
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟ 206 ΠΟΥ ΜΕ <ΚΥΝΗΓΑΓΑΙ> ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ. ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Απίστευτο... γίνονται τέτοια πράγματα; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλοσόρισες στο club Kώστα ![]() ![]() ![]() |
ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: |
ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΥΒΡΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ![]() |
206Tomcat έγραψε: |
Από αύριο θα μας παρακαλάνε και δεν θα τους δίνουμε τίποτΑ! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ (λέμε τώρα) ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
KostasKostas έγραψε: |
.......αλλά με πέτυχε και κάποιο παιδί στο δρομο και μου έδωσε και κάρτα... ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Σε ποιά περιοχή ? |
Blue_Devil έγραψε: |
Hi paides emena mou to eipe o Tzag!
Poli kalo to klima sti simerini sinedriasi....ante kai kalitera kai perisoteroi:) |
206xs έγραψε: |
Σήμερα μου ξέφυγαν 3 εν δυνάμει μέλη γιατί το πήγαινα φανοποιείο και δεν είχα κάρτες μαζί το είχα σκουπίσει απο προσωπικά αντικείμενα βλέπεις ![]() |
Ady έγραψε: | ||
Να υποθέσω ότι το πήγες στο φανοποιείο από το παράσημο που έλαβες στο Πήλιο ? |
JUDGER έγραψε: |
ego basika epsaxna na bro kana tropeto apo 306 gti kai entelos tyxaia trakara pano sti selida.Popo leo ti brika o @#@stis!!!Pao na arxiso to psaksimo troo to akyro.:Mou bgenei i selida me to login.A etsi leo eisai....tha se ftiakso ego....Kai na me mazi sas.....
Pantos psaxno kartes kai autokolita pedia...osoi pistoi boithiste......Kai osoi menoun pros peristeri as perasoyn apo to Plaisio na ta poume kai apo konta ......... |
JUDGER έγραψε: |
E KALA RE SI SV DEN EGINE KAI TIPOTA!!!!!!!!! AS MOY AFINES MERIKA AYTOKOLITA KAI MERIKES KARTES KAI AS MHN PSONIZES KAI TIPOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΗΣΑ .
ΤΙ ΖΗΤΗΣΑ; ΧΡΥΣΑΦΙ; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Tο αυτοκόλλητο, του TZAG το έχεις δει; Δεν είναι υπέροχο; ![]() ![]() ![]() |
ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε: |
Για το Club εμαθα μεσα απο το forum των 4 Τροχων.
Καλως σας βρηκα. Καλα Χριστουγεννα σε ολους. |
ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε: |
Για το Club εμαθα μεσα απο το forum των 4 Τροχων.
Καλως σας βρηκα. Καλα Χριστουγεννα σε ολους. |
christhehealer έγραψε: |
Mην μαρτυρήσετε στον Κωνσταντίνο ότι είμαι εδώ ακόμα. Απλά δύο γκόμενες που οδηγούν 206 παρακαλώ, μου χάλασαν το deal. Αυτές, θέτω βέτο, δεν μπαίνουν με τίποτα στο club ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KostasZ έγραψε: |
Ένα καλό απόγευμα, και ενώ πάω να μπώ μέσα στο θηρίο ![]() να'μαι λοιπόν. Τσέκαρα το site, διάβασα μερικά πράγματα μέσα στο FORUM και έπαθα πλάκα. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" |
Ένα καλό απόγευμα, και ενώ πάω να μπώ μέσα στο θηρίο ![]() να'μαι λοιπόν. Τσέκαρα το site, διάβασα μερικά πράγματα μέσα στο FORUM και έπαθα πλάκα. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ. "ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ" |
Έλα όμως που με τις βιαστικές μου κινήσεις/λάθος επιλογές και το ότι άκουσα λάθος άτομα, έχω περάσει και συνεχίζω να περνάω μία οδύσεια. ![]() |
Sorry για την καθυστέρηση (προσπαθούσα να χωνέψω).
Λοιπόν το καρτελάκι το έβαλε κάποιος πρός Ρέντη μεριά. Μέσα σε ένα πάρκινγκ. Το άτομο σίγουρα πρέπει να είναι συγκεκριμένο καθώς δεν έχουν πρόσβαση πολλοί εκεί μέσα. Καλά προσπαθώ να διαβάσω μερικά από τα θέματα στο Forum και έχω χαθεί. Τόσα πολλά αλλά και άλλες τόσες διαφορετικές γνώμες για κάθε θέμα. Έχω ήδη πάρει ιδέες και καίγομαι να τις υλοποιήσω. Νομίζω όμως να πώ και λίγα πράγματα για την δικιά μου Peugeot-ιστορία. Λοιπόν μηχανικός δεν είμαι και πάρα πολλά πράγματα δεν ξέρω, αλλά προσπαθώ να έρθω στον " ίσιο δρόμο ". Έχω ένα 1400 (χτυπάω το κεφάλί μου που δεν πήρα το 1.6) πάνω στο οποίο έχω βάλει εξάτμηση από μπροστά, αεροτομούλα ενώ το έχω χαμηλώσει 3.5 εκατοστά. Θα μου πείτε: όλα ωραία μέχρι εδώ!!! Έλα όμως που με τις βιαστικές μου κινήσεις/λάθος επιλογές και το ότι άκουσα λάθος άτομα, έχω περάσει και συνεχίζω να περνάω μία οδύσεια. ![]() Πού θα μου πάει όμως θα ορθοποδήσω και θα ********* και ο φτωχός. Έχει χάρη που γουστάρω το αμάξι. |
alemao_rallye έγραψε: |
Γεια σας παιδιά!
Για το forum έμαθα από τον Vini στο TFRC πριν πολλούς μήνες. Θυμάμαι μάλιστα τον Vini όταν περίμενε να παραλάβει το 206 του ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ο vini παλι περιμενει ....να παρει το astra του. χεχεχεχε |
Γεια σας παιδιά!
Για το forum έμαθα από τον Vini στο TFRC πριν πολλούς μήνες. Θυμάμαι μάλιστα τον Vini όταν περίμενε να παραλάβει το 206 του ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Eμένα δηλαδή δεν με θυμάσαι; ![]() ![]() ![]() Alemao, καλως ήλθες στο Club μας! ![]() |
πως να μην σε θυμάμαι ρε καλλιτέχνη;
αφού είχες φτιάξει και δικό σου avatar στο παλιό forum ![]() και το πεζάκι σου έχει το ίδιο χρώμα με της κοπέλας μου (racing-girl) |
kouk έγραψε: |
Καλώς σας βρήκα!!
Το Forum το έμαθα απο το Forum των 4Τροχών!!! |
flouri2003 έγραψε: |
Γεια χαρα σ' ολους....εμενα μου το σφυριξε ο byron206 και ηρθα στην κοπη της πιτας οπου και κερδισα το ενα φλουρι απο τα δυο εξου και το user name μου!!!!!! |
flouri2003 έγραψε: |
Γεια χαρα σ' ολους....εμενα μου το σφυριξε ο byron206 και ηρθα στην κοπη της πιτας οπου και κερδισα το ενα φλουρι απο τα δυο εξου και το user name μου!!!!!! |
ΒΑΒΥ 206CC έγραψε: |
ΤΟ ΒΡHΚΑ ΣΤΟ DRIVE ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Στο Drive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Γεια σου Άκη καλωσήρθες και ελπίζω να σε δούμε και από κοντά!!τι βόρειου και κοντοχωριανοί είμαστε!! ![]() |
Alexandros_Kap έγραψε: |
geia paidiaaaaaaaa!! pws paei? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexandros_Kap έγραψε: |
geia paidiaaaaaaaa!! pws paei? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: |
Καλώς όρισες, ΚΑΠετάν Αλέξανδρε!
Υπομονή χρειάζεσαι. Όπως και για κάθε τί στη ζωή. Και όλα θα έρθουν... Κι αν δεν έρθουν χαμογέλα και πάλι κάτι καλό θα έρθει! ![]() ![]() |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: |
Λες Μιλτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miltellas έγραψε: | ||
Γιατί απογοητεύεις τον Καπετάν Αλέξανδρο, Νικολάκη; ![]() Το αγωνιστικό σου όμως το έχεις παλιογκρινιάρη! ![]() |
OLGA έγραψε: |
καλημέρα, σας βρήκα οδηγούμενη απο άλλο link, και μόλις τώρα μια φίλη μου έδωσε και μία κάρτα του club. |
καλημέρα, σας βρήκα οδηγούμενη απο άλλο link, και μόλις τώρα μια φίλη μου έδωσε και μία κάρτα του club. |
PoLiThS έγραψε: |
Ολγα καλως ορισες και απο μενα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Νικο..... τωρα το ειδα.... Σκυλε... 560 posts.... μένω αναυδος.... |
Absolut_D έγραψε: |
το google μου εδειξε τον δρομο... |
Natasaki έγραψε: |
etsi epsaksa kai....sas brika |
Georgia έγραψε: |
Εγω βρηκα μια καρτα πανω στο παρμπριζ του 206 μου εξω απο το service park του ραλι Ακροπολις στη Λαμια. Χαρηκα πολυ που μπηκα και εγω στην παρεα σας και ελπιζω να μαθω πολλα πραγματα για το αγαπημενο μου αυτοκινητο ( 206xs 1.6 2001 )... |
Εγω βρηκα μια καρτα πανω στο παρμπριζ του 206 μου εξω απο το service park του ραλι Ακροπολις στη Λαμια. Χαρηκα πολυ που μπηκα και εγω στην παρεα σας και ελπιζω να μαθω πολλα πραγματα για το αγαπημενο μου αυτοκινητο ( 206xs 1.6 2001 )... |
Καλώς σας βρήκα!!!!
Μια περιοχη που ειναι αναμεσα σε ΒΑΡΗ-ΚΟΡΩΠΙ την γνωριζετε? Καπου εκει βρισκομαι... ![]() |
Vaggelis έγραψε: |
Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα...
Αν κατάλαβα καλά, θα την γράψετε και στην ΕΓΔΕΚ, ΕΚΜΕΚ η όπως αλλιώς την λέτε... |
Lord Cypher έγραψε: |
Όσες και αν γράψουν στο ΕΚΜΕΚ... "Δεν έχετε ομάδα, δεν έχετε λαό..." κλπ κλπ ![]() ![]() ![]() Για όσους κατάλαβαν.. χμ χμ... |
Καλά τι είστε εσείς? Μην τολμήσει να κάνει κάποιος κάτι και του κολήσατε κουσούρι.!!!! ![]() Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείς Γεωργία, βλέπεις τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες του club? Αντί να μας έχουν στα όπα όπα μας την λένε και από πάνω. Βοήθεια κορίτσια ![]() Απ ότι βλεπω όμως νωρίς μαζευτήκατε χτές !!!! Γιατί είσασταν κουρασμένοι ![]() |
Δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα.... και αυτο το ΕΚΜΕΚ τι ειναι ρε παιδια? Εγω μονο το γλυκο ξερω... |
Δεν εχω καταλαβει που ειναι το προβλημα.... και αυτο το ΕΚΜΕΚ τι ειναι ρε παιδια? Εγω μονο το γλυκο ξερω... |
Οχι δεν πρόκειται για το γλυκό απλά για τις πιό γλυκές παρουσίες του club.
και δεν είναι ΕΚΜΕΚ είναι "ΕΓΔΕΚ" Που είσαι προεδρίνα? |
gatony έγραψε: |
χαρά μου διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί εδω μέσα με 106 ![]() ![]() |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Ο ΤΕΟΜΑΝ φταιει ![]() ![]() |
konstantinos έγραψε: | ||
Νικόλα, άλλαξες αυτοκίνητο ή είναι η ιδέα μου? |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||||
Καλα μιλαμε για πολυ ματι.. Ναι εδωσα το 206 1,4 καινουργιο και πηρα το 206 1,6 XS. Στην PEUGEOT μου στρωνουν κοκκινο χαλι 3 αυτοκινητα σε λιγοτερο απο δυο χρονια.. |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Καλα μιλαμε για πολυ ματι..
Ναι εδωσα το 206 1,4 καινουργιο και πηρα το 206 1,6 XS. Στην PEUGEOT μου στρωνουν κοκκινο χαλι 3 αυτοκινητα σε λιγοτερο απο δυο χρονια.. |
gatony έγραψε: |
Βασικά γνώριζα για το club όταν ήταν στα σπάργανα από τον αδερφό του sidobre(μέσω της δουλειάς μας) αλλά δεν μπήκα γιατί πίστευα πως δεν με αφορούσε επειδή έχω 106.
Μέχρι που δέχθηκα και άτυπη πρόσκληση από τον sidobre σε άλλο forum, σας επισκέφτηκα και με χαρά μου διαπίστωσα πως υπάρχουν αρκετοί εδω μέσα με 106 ![]() ![]() |
Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την ενημερωση.... στην επομενη συναντηση θα ειμαι και εγω εκει....ποτε θα γίνει? |
angelbaby έγραψε: |
Υ.Γ. Άντε βρέ καθαρματάκια, να σας δώ όλους απο κοντά την Πέμπτη που σας πεθύμησα ![]() ![]() |
Ρωτάς βρε αν θέλουμε εμείς να σε δούμε? ![]() ![]() ![]() |
angelbaby έγραψε: |
Επειδή κάποιοι "κύριοι" έχουν αρχίσει και πετούν λάσπη εναντίον της ΕΓΔΕΚ, καλό θα ήταν να επέμβουμε δραστικά [Bloomaki, πού είσαι;;;] ![]() ............ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ αυτό που μέρες συζητάτε (συγχωρέστε με, αλλά δεν προλαβαίνω ούτε κιχ να κάνω εδώ κι ένα μήνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Περιμένω ενημέρωση απο όλες σας.... ![]() ![]() Υ.Γ. Άντε βρέ καθαρματάκια, να σας δώ όλους απο κοντά την Πέμπτη που σας πεθύμησα ![]() ![]() |
Φώτης έγραψε: |
Και τσααααακ βρισκομαι με μια καρτα στο χερι και γεματος απορια που βρήκε την αστερατη σιτα με το λογοτυπο!!!!!! HELP me αδελφιααααααα!!!!! |
chatasos έγραψε: | ||
Ποιο ήταν το λογότυπο? |
Φώτης έγραψε: |
Πλακωμενος στην Αθηνων - Λαμίας στην κοσμαρα μου και ευτυχισμενος στην αμαξαρα μου μπανιζω ενα 206 Quicksilver σχετικα φτιαγμένο και κολλαω!!!. Το ακολουθω μεχρι τελικης πτώσεως (μεχρι τα διόδια σχηματαριου) και ανοιγω το τζαμι και εκφραζω τον απιστευτο θαυμασμό μου στον αδελφο !!!!!! Και τσααααακ βρισκομαι με μια καρτα στο χερι και γεματος απορια που βρήκε την αστερατη σιτα με το λογοτυπο!!!!!! HELP me αδελφιααααααα!!!!! |
action_peugeot έγραψε: |
ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟ Ο (DimiP κια ο Larry69) |
drum έγραψε: |
kalispera sas
eyxaristo poy dextikate sto club 206 |
ady έγραψε: |
Όλοι οι καλοί χωράνε στην παρέα μας ! |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||
Αααα οκ.Γιατι ελεγα να φυγω ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||||
Αϊ 'σιαπέρα 'συ ρε! ![]() |
Με άλλα λόγια πάει συχνά στα μαθήματα!!! ![]() ![]() Μπράβο |
pasxalgio έγραψε: |
paidia kai ego apo to tei mou eida to 206 profanos tou PoisoneR giati itan akrivos opos to periegrapse o nik7! mou arese poli kai piga na to do apo konta kai eida to autokollito tou 206 kato apo tin aerotomi!to vlepo sixna to sigekrimeno 206 sto tei... |
Με άλλα λόγια πάει συχνά στα μαθήματα!!! ![]() ![]() Μπράβο |
Άρη εγώ είμαι στο τμήμα ηλεκτρολογίας...Εσύ σε ποιο τμήμα είσαι? |
Εγώ πάω αλλά δεν έρχονται καθηγητές!!Σοβαρά το λέω!Δεν τους πληρώνουν! |
PoiSoNeR έγραψε: | ||
Άσε ρε....οι καθηγητές διψούν για να μας μορφώσουν, γι’αυτό ζουν! ![]() ![]() Μήπως τους έκανες κάτι και σε έχουν φοβηθεί??? ![]() ![]() ![]() |
Άρη εγώ είμαι στο τμήμα ηλεκτρολογίας...Εσύ σε ποιο τμήμα είσαι? |
Δημήτριος έγραψε: |
Παιδιά και 'γω από serch engine (δεν θυμάμια ποιο...) το βρήκα to site.
Δεν με ενδιαφέρει πως το βρήκα όμως, αλλά ότι το βρήκα!!! ![]() ![]() ![]() |
Άργησες αλλά το βρήκες και αυτό το τόπικ!!
Πλακίτσα Μητσάρα! ![]() ![]() ![]() |
GFG έγραψε: |
ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΜΑΙ ΓΛΥΦΑΔΑ. ΒΡΙΣΚΟ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ CC ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΕΤΣΙ!). ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΠΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΟΥ!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ; ΕΧΩ ΕΝΑ QS ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ 206 ΣΤΟ ΠΛΑΙ!!! ![]() |
Κάτι μου θυμίζει... Μήπως οι πινακίδες σου αρχίζουν από ΚΜ... ? |
Bloom έγραψε: |
teo λες να ήταν το 206 που άφησες καρτούλα όταν πήγαμε για μπύρες στη Γλυφάδα μετά την έκθεση αυτοκινήτου? ![]() |
ΝΑΙ ΚΜΗ!!! ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ! |
Skopeliths έγραψε: |
paidia kai ego apo to tei mou eida to 206 profanos tou PoisoneR giati itan akrivos opos to periegrapse o nik7! mou arese poli kai piga na to do apo konta kai eida to autokollito tou 206 kato apo tin aerotomi!to vlepo sixna to sigekrimeno 206 sto tei... |
ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΕΝΩ ΣΥΧΝΑ ΛΟΓΟ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΕΙΣ; |
Κατά το ήμισυ είμαι.Αθήνα μένω και κατεβαίνω σχετικά συχνά.Από εκεί το πήρα. |
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | ||||
Κατα το αλλο ημισυ δηλαδη απο που εισαι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Γειτονας????? Που???? |
Sorry.
Εχω χαθει. Πολυ πραγμα εχει εδω μεσα ρε παιδια. Δεν με βλεπω να κοιμαμαι αποψε. Και αυριο.... και μεθαυριο... και για καμια εβδομαδα ακομα ![]() Γειτονας????? Που???? |
nik7 έγραψε: |
na pou ksefitrose kialli gitonopoula.... kalos irthes kai esi.... |
mick206 έγραψε: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλώς ήρθα κι εγώ!!! Παιδιά βοηθήστε με γιατί δεν ξέρω που πάνε τα 4! Εγώ ένα ξέρω!!! Θα το κάψωωωωωωωωω!!! ![]() Ρέ!!! Ληγμένα παίρνετε; ![]() |
Αλλα βοηθεισε πολυ το γεγονος οτι πριν κανα μηνα πετυχα εναν οικογενιαρχη με ενα μπλε 206 καπου στην Δ. Πλακεντιας να συμπεριφερεται οδηγικα ορθα ![]() ![]() Πλησιαζοντας παρατηρησα το αυτοκολλητο στο πισω τζαμι. Θελετε κι αλλα??? ![]() |
Και που θες να ξερω εγω βρε chataso ποιος ειναι? Εγω αυτο ειδα αυτο εγραψα. Τωρα το ποιος.... Αγνωστο ![]() |
Μήπως ήταν μαύρο και όχι μπλέ?Το "οικογενειάρχης" πώς το συμπέρανες?Είχε μέσα πιτσιρίκια ή πιτσιρίκες? ![]() |
Η ταχυτητα δεν ειχε να κανει. Νορμαλ πηγαινε ο ανθρωπος.Δεν ειναι ολες οι ωρες για να κανεις την ραπτομηχανη και αυτη σιγουρα δεν ηταν η καταλληλη.
Τωρα για το "οικογενειαρχης" μπορει να πεφτω και εξω. Παντως ειχε πισω μια πιτσιρικα... κατω των 10 ετων. Φανηκε παντως να εχει ανησυχιες. Σιτουλα μαυρη μπροστα με μαυρο logo 206, ταπα βενζινης αλουμινιου και αλλαγμενο τελικο εξατμισης (ησυχο βεβαια). Ζαντουλα δεν προσεξα. Α! και το 206 ηταν 1,4 Μα ποιος ειναι επιτελους ![]() |
oikonomoy_racing έγραψε: |
Καλός σας βρήκα παιδια και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Σίγουρα το θέμα των αγώνων μου τραβάει το ενδιαφέρον και φυσικά με χαρά θα συζητήσω το παραπάνω θέμα με όσους θελήσουνε να μάθουνε κάτι παραπάνω ή ψάχνοντε για αγωνιστική εμπλοκή στο αμεσο μέλον. ![]() ![]() ![]() |
Antonis78 έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE.ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ,ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ.ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ CLUB ΣΤΟ ΠΑΡ ΜΠΡΙΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ "NETBLASTER".ΜΠΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΛΗΚΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. |
Antonis78 έγραψε: |
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SITE.ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΙΧΑ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΕΝΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΟΥ,ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ.ΤΕΝΤΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΤΟΥ CLUB ΣΤΟ ΠΑΡ ΜΠΡΙΖ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ "NETBLASTER".ΜΠΗΚΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΛΗΚΤΟΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ. |
netblaster έγραψε: |
Ελπιζω να διαδοθει το club και νοτια καθως προς τα πανω υπαρχει αρκετος λαος!!!
|
woody έγραψε: |
Ας ειναι καλα ο αδερφος μου που μου ειπε για το club, γιατι μονος μου δεν θα το εβρισκα ποτε .Καθοτι τελειος γνωστης της τεχνολογιας ,ουτε το πληκρολογιο δεν ξερω τι ειναι !!!!!!!![]() |
marcus έγραψε: |
Καλημέρα σας!
Εγώ σας έμαθα από το Drive και το 4TForum! Ψήνομαι να βάλω και μια σκουπίτσα της Peugeot Sport στο λιονταράκι μου και ήρθα για εξειδικευμένη βοήθεια (και όχι μόνο βεβαίως βεβαίως... ![]() |
Phevos έγραψε: |
βασικα βρηκα καρτα πανω στο 206 μου.
ενα πρωινο που πηγαινα στη δουλεια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Phevos έγραψε: |
βασικα βρηκα καρτα πανω στο 206 μου.
ενα πρωινο που πηγαινα στη δουλεια. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
athena έγραψε: |
γεια σας παιδια!
το club τo ανακαλυψα οταν ειδα ενα μπλε σκουρο 206 με αυτοκολητο να περναει σα σιφουνας απο μπροστα μας. βασικα το ειδε η φιλη μου και με εφαγε να ψαξω να βρω τι στο καλο ειναι αυτο το club. ετσι να΄μαι εδω τωρα. νεο μελος λοιπον , και θελω να αποκτησω με τη βοηθεια σας ενα απο τα ομορφοτερα 206 γιατι πως να το κανουμε ; το πεζουλι ειναι λατρεια! σκεφτομαι για ζαντες σε πρωτη φαση για να φυγουν τα πλαστικα τασια, τι λετε ;; |
Καλώς ήρθατε Athena,Phevos,Marcus ![]() ![]() |
Μπλε σκούρο;;; ![]() ![]() ![]() Βρε μπας και ήμουν εγώ;; ![]() ![]() |
mick206 έγραψε: | ||
Μπλε σκούρο;;; ![]() ![]() ![]() Βρε μπας και ήμουν εγώ;; ![]() ![]() Σε ποια περιοχή είσαι; ![]() ![]() ![]() ![]() Καλώς ήρθατε Athena,Phevos,Marcus ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
σιγα σιγα!!! και γιατι να μην ημουν εγω δηλαδη ;;; ![]() |
Τώρα να ρωτήσω κάτι που δεν ρώτησε κανένας;;;
Αφού αυτό το σκούρο μπλέ 206, πέρασε από μπροστά σας σαν σίφουνας, πως καταφέρατε και είδατε τι έγραφε το σηματάκι;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τώρα να ρωτήσω κάτι που δεν ρώτησε κανένας;;;
Αφού αυτό το σκούρο μπλέ 206, πέρασε από μπροστά σας σαν σίφουνας, πως καταφέρατε και είδατε τι έγραφε το σηματάκι;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() |
κυριε κυριε ....μηπως ημουν εγω;; ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
...σίφουνας είπαμε, όχι ......5πορτη χελώνα... ![]() ![]() ![]() ![]() |
underage έγραψε: | ||||
Γιατί τα 5απορτα είναι χελώνες δηλαδή? |
teoman έγραψε: | ||||||
Όχι όλα τα 5πορτα.Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 5πορτο όμως είναι... ![]() |
teoman έγραψε: | ||||||
Όχι όλα τα 5πορτα.Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ 5πορτο όμως είναι... ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||||||||
AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA ![]() ![]() ![]() ![]() (στο επόμενο post, θα πεταχτεί ο Μήτσος και θα πεί: "Υπομονή παιδιά, υπομονή.......") ![]() ![]() ![]() ![]() |
κανε υπομονη βαγγελακη και θα εχεις την τιμη να εισαι το 1ο θυμα! |
307cc alu έγραψε: |
Στην Auto & Moto Exelixis 2004 |
orange έγραψε: |
Γεια σε ολους και συνχαρητηρια για το club ![]() |
StAkIS έγραψε: |
Εγώ πώς το βρήκα ε;; Λοιπόν, απλά ρώτησα το google, ποιό είναι το πιο όμορφο και όχι μόνο αυτοκίνητο του κόσμου και αναζήτησα τους υπέροχους οδηγούς τους για να μπορώ να ανταλάσσω άπειρες εμπειρίες μαζί τους και έφτασα εδώ! :D :D :D :D :D :D |
orange έγραψε: |
Γεια σε ολους και συνχαρητηρια για το club ![]() |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
παιδιά θα ήθελα να σας πώ και εγώ πως βρέθηκα εδώ!! καταρχήν μου σφηνώθηκε η ιδέα να ψάξω για κλαμπ των φίλων peugeot στο google. βρήκα το site εκεί και κατέβασα το έντυπο της αίτησης μέλους... αλλά την περασμένη βδομάδα είδα ένα παιδί στο δρόμο που είχε ακριβώς το ίδιο αμάξι με εμένα και το ίδιο χρώμα και τον ρώτησα στο άσχετο για ένα πρόβλημα που είχα με το αμάξι...... και ουπς!!! μου έδωσε την διεύθυνση και να'μαι!!!! ![]() |
Dj_Eddie έγραψε: |
Εγω αγορασα την περασμένη βδομάδα ενα 206 και πριν κανω καν την μεταβίβαση ειχα ήδη αρχίσει να ψάχνω για πείραγμα. Ενα απο τα αποτελέσματα του Yahoo ήσασταν εσείς. Εγινα με τη μια μέλος και κόλλησα. |
Dj_Eddie έγραψε: |
Εγω αγορασα την περασμένη βδομάδα ενα 206 και πριν κανω καν την μεταβίβαση ειχα ήδη αρχίσει να ψάχνω για πείραγμα. Ενα απο τα αποτελέσματα του Yahoo ήσασταν εσείς. Εγινα με τη μια μέλος και κόλλησα. |
whistleable έγραψε: |
cialis |
xrisa-xs έγραψε: |
γεια! εψαχνα κατι συγκεκριμενο για το animal ... |
animal ειναι το χαϊδευτικο του αυτοκινητου μου ![]() |
Sidobre έγραψε: | ||
Χε χε και το δικό μου χαιδευτικό ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: |
'σ' ωραίος ![]() ![]() νωρίς νωρίς το θυμήθηκες!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Πεζό-ς έγραψε: |
Πω παιδιά!!! Σιγά σιγα αρχίζω και μαθάινω...!!! νομίζω οτι μπήκα στο νόημα!! ![]() |
Πεζό-ς έγραψε: |
Απ' ότι κατάλαβα: πατάς στη σελίδα που έχει όλα τα θέματα.
(Αρχική σελίδα) και μετά βλέπεις πού υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις ή διαλέγεις πυου θες να γράψεις, επιλέγεις το θέμα και μετά πατάς απάντηση. Γράφεις το μήνυμα και πατάς υποβολή. |
giannis206GTI έγραψε: |
με σταματισε ενας τυπος στο δρομο κ μου εδωσε την καρτα σας.... χιλια χρονια να ζησει!!!!! |
Road_Runner έγραψε: | ||||
Μετά από το "καλώς ήρθες" από το "Ιατρικό τμήμα" και τον Οδηγό του Ασθενοφόρου ΜΕΜsound:
και από το "Τμήμη Κρουαζιέρας" και τον πλοίαρχο vinman
Άρπα και ένα καλοσόρισμα και από το τμήμα "Κουκουρούκου Racing" και τον οδηγό του ΒΕΕΡ-ΒΕΕΡ Αυτοκινήτου: ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ BRAND NEW 206!! |
Cool έγραψε: |
Mε ένα search όλα τα βρίσκεις! ![]() |
στην Αυστρία ένα πράγμα σκεφτόμουνα,
να είχα το pug μου να το τρέξω λίγο σε αυτούς τους χάλια δρόμους! αλλά φοβόμουν μην κακομάθει και δεν θέλει να ξανάρθει σπίτι!!!! η στριφτοδιαδρομή όμως στις Αυστριακές Άλπεις ήταν ένα και ένα για τα αμαξάκια μας ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
Καλός τον... Τι Γαλλάκι έχεις...????
![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Καλως ήλθες.
Κανένα πρόβλημα ποu είσαι female οπως λές. Ίσα-ισα, να ενδυναμωθεί η γυναικεία κοινότητα του κλαμπ... Καλή.....διαμονή.... ![]() |
307_fotini έγραψε: |
ευχαριστω road runner. ανακουφιστηκαι γιατι ειχα ενα αγχος |
memsound οταν παταω personal gallery μου βγαζει οτι εχουν προσβαση μονο τα μελη του συλλογου. πως μπορω να γινω και εγω μελος? |
να σε ρωτησω κατι MEMsound?
μονο με την καταθεση του συγκεκριμενου ποσου εχω το δικαιωμα να συμμετεχω σε εκδηλωσεις και σε συναντησεις ? γιατι στο προφιλ σας γραφετε οτι εχετε μη κερδοσκοπικο χαρακτηρα. |
Speed-Girl έγραψε: |
Γεια σας κ απο μενα..!!
εγω παλι εμαθα για το club μετα απο μια μικρη αναζητηση στο net ![]() ![]() |
o-400 έγραψε: |
Εγω ηξερα για την υπαρξη του club εδω και 3 χρονια αλλα λογο αποστασης και οτι δεν υπηρχε γραμμη για internet οπως καταλαβαινετε η επικοινωνια ηταν αδυνατη.Αλλα τωρα ηρθα και θα μεινω,χιχχιιχιχι
ΦΙΛΙΚΑ Βασιλης. |
iliomar έγραψε: |
Αναζητωντας διαφορα για τη μαρκα στο διαδικτυο ηρθα και στην παρεα σας.
Πολλα χρονια στην οικογενεια της εταιρειας και σκοπευω να παραμεινω οταν αντικαταστησω το υπαρχον "μωρο" |
brz20 έγραψε: | ||
Εισαι πιστος στις στεθερες αξιες τις ζωης και αυτο ειναι παρα πολυ καλο. |
Μονο τηλ??
(Αχ βρε Αρη στο ειχα πει και στην Κορινθο.....) Ετοιμαζω και ολοσωμη φωτο στο καπω........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
gonakinen έγραψε: | ||
Τι απορείς εσύ; Εχουμε γίνει πολύ υπολογίσιμοι πλέον ![]() |
lambrosp έγραψε: |
Πότε έχετε συναντήσεις παιδιά και πού???Πόσο είναι η συμδρομή?? |
ath7 έγραψε: |
Καλωςηρθες! ![]() Εδω συναντιωμαστε: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6580 Και εδω τα περι συνδρομης: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=4517 Ελπιζουμε να σε δουμε συντομα! ![]() |
beros έγραψε: |
εχω καποιους φιλους μεσα εδω και ηταν θεμα χρονο να γραφτω... |
206lover έγραψε: |
απο τον τρελό που πετούσε τις κάρτες...! όντως! ![]() |
ISIDOROS έγραψε: |
Ως πρωην κατοχος τριων διαφορετικων γαλλικων μεταχειρισμενων citroen(saxo1.1 του 1997 για 3 χρονια,xsara 1.4vtr του 2002 για 4 χρονια και c4 1.6vtrs του 2006 για 6 χρονια το πουλησα πριν 1 εβδομαδα) ειμαι ηδη μελος ακομη στο greekcitroenclub,εψαξα στο διαδυκτιο για φορουμ κλαμπ για peugeot και σας βρηκα ελπιζω να μην σας κουρασα,σημερα ειναι η μεγαλη ημερα παραλαμβανω το λιονταρι μου peugeot 308 1.6 diesel αυτοματο allure με 120 ιππους σε λευκο χρωμα. |