PoLiThS έγραψε: |
Τελως παντων σημερα έβαλα τα καινουρια μου πισω φανάρια εβγαλα photos και ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να της έχς στα χέρια μου! |
Nikel έγραψε: |
Δε μου λες φιλε poliths τι φαναρια εβαλες τυπου Lexus (διαφανα) ![]() ![]() |
Τιμή περίπου 400 Ευρώ |
PoLiThS έγραψε: | ||
Lexus Style SUCK BiG TIME! πρωσοπική εκτίμηση πάντως αυτά που έβαλα είναι καλύτερα γιατί πρήζουν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου :D :D υπομονή μέχρι να εμφανιστούν και να scannarw τις φωτογραφίες Τιμή περίπου 400 Ευρώ |
Slash έγραψε: |
Τι μαλ***α που έβαψε λευκά τα φώτα του stop και την ομίχλης.
Βρε ουστ καράγυφτε!! |
Mix206cc έγραψε: |
Ρε συ νικελιε που τα βρηκες τα φαναρια LEXUS 70 χηναρια;;; |
DIMIP έγραψε: |
ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ και ΓΥΦΤΕΙΑ τα LEXUS
Αφηστε τα φαναρια οπως ειναι , αντε το πολυ πολυ σκουρηντε τα λιγο. |
Alexandros έγραψε: |
Posted: Sun Jun 09, 2002 16:31 Post subject: Viniii......
-------------------------------------------------------------------------------- Μην μασας...Νομιζω οτι τα μαυρα Φωτα δεν ειναι ιδιαιτερα ασχημα απλως δεν ειναι και τοσο λειτουργικα.Πιο ασχημα ειναι τα πισω LEXUS lights που εχουν βγει(τουλαχιστον οπως φαινονται στις Foto) |
Dimip έγραψε: |
Posted: Sun Jun 09, 2002 02:37 Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- eγω ημουν ετοιμος να το πω περι γυφτιας αλλα με προλαβε ο sidobre. και καλυτερα γιαι μπορει και να με παρεξηγουσε ο φιλος vini. Φιλε μου το 206 αστο οσο πιο απλο γινεται και κανε μικρες παρεμβασεις που να ταιριαζουν αισθητικα. Τωρα παλι αν οπως λες το ειδες και ηταν ωραιο... τι να πω ? παντως νομιζω (99%) οτι τα σκουρα πισω φωτα ειναι παρανομα και επιπλεον επικυνδυνα |
Φιλε Dim μολις γλυτωσες το εκτελεστικο και αυτο οχι επειδη ειμαι καλος ανθρωπος ![]() ![]() |
DIMIP έγραψε: |
ουφφφ, θα ζησω και αποψε! |
Τώρα ναι ειναι 1400 φορουσα εναν Rallye 8V αλλα ατυχησε σε εξοδο το μοτερακι
Με τον μετρητη σαλ & χαω που εχει εδω υπολογησα 192 περιποθ χιλιομετρα τελικης.... αν αναλογιστεις οτι φοραω σαζμαν 1400 με διαφορικο 1,6 16V οποτε ειναι ποιο μακρυ Είδα με 5η 5,250 στροφες περίπου |
206Τomcat έγραψε: |
Είναι τα κλασικά διάφανα φανάρια φαντάζομαι , τοποθέτηση ξέρεις τι παίζει σου κάνουν αυτοί τα μερεμέτια ή δικός σου μηχανικός?Ποιότητα , λες να κρατήσω τα παλιά για καλό και για κακό ή να τα δώσω μεταχειρισμένα? |
αμαν!
Πηρα το πρώτο μου αστεράκι ειμαι ενας αρχάριος Χρήστης τώρα εγω!!!!!!!! Ολε ολεεεεεεεεεεεεεεεε |
Βασικά το κόκκινο αυτοκολλητάκι είναι αυτό που βγάζει μάτι και γράφει (NR Studio)... To έχω εις μνήμην του αδέλφικού Φίλου μου Ροντογιάννη Νικολάου (αυτος που μου έφτιαξε και το ηχοσύστημα) που σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 06/06/2000 μπροστά στα μάτια μου.... (κάτι σαν Ελάχιστος Φόρος Τιμής)... ![]() ![]() ![]() |
Η εταιρία νομίζω λέγεται Moriente αν δεν απατώμαι... τα φανάράκια παντως που το απαρτίζουν ειναι της Hella |
DimiP έγραψε: |
απλα ΤΕΛΕΙΑ φωτογραφια.
μονο που ...ειναι πολλα τα λεφτα ..Αρηηηη..... |
TZAG έγραψε: |
Συγνώμη παιδιά αλλά πρέπει να σας πω το εξής. Είμαστε γενικώς αθεόφοβοι καί όπως μας έρθουν, εμείς ζητάμε το αντίθετο. Θυμάμαι πού κάποτε τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν τα φώτα πίσω όπως θα θέλαμε να είναι καί τώρα (Lexus style). Καί όπως είναι τώρα, θέλαμε να ήταν τότε (κρυφός φωτισμός). Τι να πω. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ!! ![]() TZAG ![]() |
BYRON206 έγραψε: | ||
DIMIP ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΕΙΣ?????? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΡΗΗΗΗΗ????? ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΟΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ...... |
ρε φιλε, δεν καταλαβα , ειχαν ποτε τα παλια αυτοκινητα διαφανα φαναρια (στυλ lexus); δεν θυμαμαι κατι τετοιο.
για διευκρινησε λιγο. ![]() τωρα για το αθεοφοβοι, δε συμφωνω απλα ειμαστε .... διαφορετικοι !!!! απο τους αλλους. |
TZAG έγραψε: | ||
Aγαπητέ Δημήτρη σου διευκρινίζω λοιπόν πως δεν υπήρξαν καί ούτε υπάρχουν διάφανα φώτα μέχρι τώρα. Αυτό που σχολιάζω, είναι ο διαχωρισμός των φώτων! Με απλά λόγια, το (Lexus style) είναι, όπως δείχνει, ένα διάφανο πλαίσιο πού κάνει να φαίνεται ξεχωριστά το στοπ, ξεχωριστά το φλας, ξεχωριστά το φως πορείας. Όπως ήταν παλαιότερα. Τότε, οι περισσότεροι επιθυμούσαν να είναι καί τα τρία φώτα μέσα σε ένα ενιαίο αδιάφανο πλαίσιο (non Lexus style) όπως έρχονται τώρα τα περισσότερα αυτοκίνητα από το εργοστάσιο. Ενώ τώρα εμείς ζητάμε το αντίθετο! TZAG ![]() |
206Tomcat έγραψε: |
Τα ασφαλίζεις μήπως?Δεν ξέρω δεν γίνεται κάτι τέτοιο? |
BYRON206 έγραψε: |
ΤΟΜCAT ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΤΛ |
Vini έγραψε: |
Kαι λέμε τώρα! Απλά λέμε... ![]() Έίσαι στην όμορφη Αθήνα με τους ωραίους δρόμους και τα άνετα πάρκινγκ! Και έχεις αφήσει το εργαλείο κάπου στο άνετο Παγκράτι....με τα ωραία τα καλά τα Lexus στυλ φώτα.... Και από το πουθένα...πράγμα σπάνιο....πετάγεται ένας με παπί και σκάει στον προφυλακτήρα σου για να μην πω για φορτηγό ή για τον από πίσω σου που έχει παρκάρει.... Και ΚΡΑΚ! πάει το φως LEXUS στυλ! Τότε τι γίνεται???????? Πας και τα ξανασκάς για να πάρεις το ζευγάρι πάλι? ή βάζεις το παλιό και το παίζεις ένα και ένα???? ή βάζεις και τα δύο παλιά και κρατάς το ανέπαφο σουβενίρ???????? Και πόσο είπαμε ότι κοστίζουν??? |
Nikel έγραψε: | ||
Περιπου 170-200 ευρα...Γιατι τα μαμισια ποσο κανουν? Αν φιλε Νικολα ειχα συνεχεια στο μυαλο μου ποσοι μ@λακες οδηγοι κυκλοφορουν ειλικρινα δεν θα εκανα καμμια μετατροπη (ακομα και εσωτερικη πχ. μπαρα θολων ![]() ![]() |
Παρε κοσμε παρε..εδω τα καλα φαναρια.....παρε......παρε...τσαμπα πραμα 300 λιρες Αγγλιας παρε.....
![]() ![]() |
206Tomcat έγραψε: |
Όσο για τα ποσοστά να χαίρεσαι που δεν σου έχω πάρει ακόμα τους καθρέπτες! ![]() ![]() |
...εμενα παλι μου αρεσουν πολυ, μαλιστα περισσοτερο απο τα αλλα και ειναι και λιγο πιο φτηνα ...μου φαινεται!
Νικελ τι κανεις την αλλη Δευτερα κατα τις 18:00 ;;; θα ερθω να σου παρω τους αεραγωγους ...........χιχιχιχιχιιχι :D |
Και εμενα ρε Ντιμη αλλα οχι και 300 λιρες=600 περιπου ευρω. Ακομα και 400 να τα εβρισκα στην Ελλαδα παλι δεν θα τα εδινα. Οχι τοσο επιδη δεν τρελλαινομαι γι'αυτα αλλα (γνωμη μου) για να δειξουν πρεπει να αλλαξεις και τα μπροστα και τοτε μιλαμε για πολλααααααα λεφτααααααα |
Και εμενα ρε Ντιμη αλλα οχι και 300 λιρες=600 περιπου ευρω. Ακομα και 400 να τα εβρισκα στην Ελλαδα παλι δεν θα τα εδινα. Οχι τοσο επιδη δεν τρελλαινομαι γι'αυτα αλλα (γνωμη μου) για να δειξουν πρεπει να αλλαξεις και τα μπροστα και τοτε μιλαμε για πολλααααααα λεφτααααααα |
ποτε πηγε ρε παιδια 681,5 δρχ η Λιρα ;;;;;;;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω την ειχα αφησει στις 500-550 δρχ. .....ρομπαα!!!! ![]() ![]() ![]() sorry οντως ειναι πανακριβα. μακριαααααααααα :fist: |
Καλα ρε Δημητρακη μη βαρας ενα προχειρο υπολογισμο καναμε... 300 / 0,6320 = 475 ευρω λιρες (ευρω-ισοτιμια) Και παλι πολλα ειναι......... |
δε ![]() ολα καλα ολα ανθηρα ![]() |
Kaι τωρα που το σκεφτομαι Ντιμη καλα εγραψα πιο πανω 600 ευρω γιατι αν στα 475 που υπολογισα προσθεσεις και τα μεταφορικα απο Αγγλια τοτε στην ξεφτιλα ειναι συν 100 ευρω αρα 575 οποτε βαλε 600 με φορους τραπεζας (λιρες-ευρω, εμβασμα, διαφοτερικη ισοτιμια τραπεζα απο τραπεζα κτλ.) Πως τα ανελυσα παλι ο π*υστης ![]() ![]() ![]() ![]() |
Απο το ενοιολογικο/ετοιμολογικο λεξικο DimiP π*υστης = αυτος που ενω κανει λαθος υπολογισμους (χιχιχιχι...)συναλλαγματος, εχει το κουραγιο να διορθωσει τους υπολογοσμους του και να "βγει" και απο πανω, λεγοντας πως φταινε τα τελωνεια...(χμμχιιχιχι). σωστοοοςςςςς;; χουμορ κανω αφεντικο |
Τα πηρα τελικα τα Lexus δεν αντεξα αλλο και καταλαβα τελικα οτι μπορει να μην ειναι τοσο εντυπωσιακα απο πισω οπως τα αλλα (ασε που ειναι και απο πισω γ@ματ@) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Τα πηρα τελικα τα Lexus δεν αντεξα αλλο και καταλαβα τελικα οτι μπορει να μην ειναι τοσο εντυπωσιακα απο πισω οπως τα αλλα (ασε που ειναι και απο πισω γ@ματ@) ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστω πολυ παιδια αντε και στα δικα σας ![]() ![]() Slash εγινε meeting salonika και δεν πηρα γραμμη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ευχαριστω πολυ παιδια αντε και στα δικα σας ![]() ![]() Slash εγινε meeting salonika και δεν πηρα γραμμη ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slash έγραψε: | ||
Αδερφέ μαζευτήκαμε την προηγούμενη Παρασκευή στο Carrefour της Ευκαρπίας. Είχαμε κάνει posts σχετικά, αλλά φαίνεται δεν μπήκες για να δεις. Θα ακολουθήσει κι άλλο πιο οργανωμένο μετά τις εκλογές. ![]() |
.....επισης ρωτα ποιας προελευσης θα ειναι τα φαναρια. Διοτι κυκλοφορουν Ταιβανεζικα και Ευρωπαικα! |
TZAG έγραψε: | ||
Nikel σε πληροφορώ ότι είναι made in Taiwan και ονομάζονται INNOVATION Performance Trends και είναι για όλα τα Peugeot 206 από '98 και μετά (όπως ακριβώς γράφει έξω από το κουτί). Επίσης, όπως μου ανάφερε ο υπεύθυνος, ταιριάζουν απόλυτα χωρίς να αφήνουν κενά γύρω γύρω. Παρόλα αυτά, δεν είμαι σίγουρος οτι κάνουν γιά το CC ![]() Θα ξαναρωτήσω και θα σε ενημερώσω. |
Όχι Nikel, όχι ακόμα... |
Για όσους ενδιαφέρονται ακόμα για τα πίσω φώτα, έμαθα τιμή και αυτή είναι 70.000 δρχ. ΜΕ την τοποθέτηση. Μου ανάφεραν επίσης ότι τα συγκεκριμένα ΔΕΝ κάνουν για τα CC διότι διαφέρουν στην βάση του φανοστάτη. Θα έρθουν όμως σύντομα και για τα CC.
Ζητώ συγνώμη για την καθυστέριση... |
PoiSoN® έγραψε: |
Παιδία ,όσοι έχετε βάλει Lexus να προσέξετε αν είναι καλά μονωμένα επάνω!
Στα δικά μου λέω να βάλω και κανα χρυσόψαρο να γίνουν και πιο…..Trendy! ![]() Δεν φτάνει που δίνουμε τόσα λεφτά για να τα βάλουμε ,πρέπει να δώσουμε και άλλα 30euro για να μονωθούν !Τουλάχιστον από εκεί που τα πήρα εγώ δεν μου τα έδωσαν μονωμένα ,για να μην γράψω εδώ πιο μαγαζί είναι και δημιουργηθεί κάποιο <<πρόβλημα>>οποίος θέλει μπορώ να του στείλω pm,γιατί έκαναν και ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!!(μπορώ να εξηγήσω αναλυτικά άμα χρειαστεί!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...Κάτι ήξερε ο φίλος από την DAKAR ![]() |
Στα δικά μου λέω να βάλω και κανα χρυσόψαρο να γίνουν και πιο…..Trendy! ![]() Δεν φτάνει που δίνουμε τόσα λεφτά για να τα βάλουμε ,πρέπει να δώσουμε και άλλα 30euro για να μονωθούν !Τουλάχιστον από εκεί που τα πήρα εγώ δεν μου τα έδωσαν μονωμένα ,για να μην γράψω εδώ πιο μαγαζί είναι και δημιουργηθεί κάποιο <<πρόβλημα>>οποίος θέλει μπορώ να του στείλω pm,γιατί έκαναν και ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ!!!!!(μπορώ να εξηγήσω αναλυτικά άμα χρειαστεί!) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Για στειλε και σε εμας PM να ξερουμε ποιους να αποφευγουμε ![]() |
αντε περιεργε. δεν σου ειπα ειναι αγενες να ρωτας;;;; αλλα εγω ο καλος σου φιλος θα σε βγαλω απο την αγωνια. ειναι γνωστο "εντομο" του αμαζονιου.... ![]() ![]() sorry PoisonR, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexandros έγραψε: |
ANACONDA racing ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου!
Λοιπόν, είναι ειδική σιλικόνη (την οποία την βάζεις σε ένα πιστολάκι ( όχι αυτό που χρησιμοποιείς στην μπουμπού !!!) και την ζεσταίνεις! Την τοποθετείς σιγά σιγά και γύρω από τα φώτα (θα δεις ότι εισχωρεί μέσα στα κενά!) Μετά από 10 λεπτά είσαι έτοιμη να τα τοποθετήσεις και πάλι! Δεν ξέρω πως ακριβώς την ζητάς αυτή την σιλικονη , θα απαντήσω πάντως μέχρι αύριο! |
lia206cc έγραψε: |
Ευχαριστώ παιδιά! DO IT YOURSELF λοιπόν είναι η υπόθεση! Χαίρομαι!
Το πολύ πολύ να φάω κάνα "μπαστουνάκι" για εξάσκηση κάπου αλλού, αλλά θα το κάνω μόνη μου. Προκειμένου να δω ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΕΣ από κάνα "μάστορα" και να φρικάρω... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
σωστHHHHHHH |
σωστHHHHHHH |
lia206cc έγραψε: | ||||
Μη βαράτε ρε παιδιά! ![]() Τόσο καιρό μες το αντρομάνι, αρπάξε η ζάντα!!! ![]() ![]() (Βρε λες να μου μείνει κουσούρι; ![]() |
mick206 έγραψε: |
Ρε παίδες πολύ πέραση έχουν τα Lexus style φώτα ![]() ![]() ![]() Χθές το βράδυ κατα τις 1:00 είδα ένα μαύρο pug στον Πειραιά και πριν απο λίγο είδα άλλο ένα ασημί pug που έμπαινε στην Αττική οδό ![]() ![]() ![]() Λέτε να είναι δικοί μας;;Το πιθανότερο να είναι clubbάτοι. Πάντως ομολογώ πως είναι όντως πολύ όμορφα και κάνουν το αμαξάκι μας να δείχνει ακόμα πιο ωραίο. ![]() ![]() |
GIANNIS206 έγραψε: |
Και εσύ τι έκανες τεομανμαλλον σου τελειωσαν τα αυτοκόλητα! |
τετοια lexus που μπορω να βρω ρε παιδια;;;
ΤΖΑΓΚ ;;;; καμια ιδεα ;;; http://www.peugeot-gti.net/photopost/showphoto.php?photo=1869&papass=&sort=1/853mini-p1010073.jpg |
Ντιμη αυτα που ειδες δεν ειναι Lexus style αλλα morrette style... Στην Ελλαδα δεν τα εχω βρει ακομα καπου ομως τα ειχα πετυχει το ιντερνετ (νομιζω Αγγλια) και κοστιζαν περι τα 450 ευρω το ζευγος... Επισης υπαρχουν και μπροστα φαναρια στο ιδιο στυλ... http://www.peugeot-gti.net/photopost/showphoto.php?photo=1870&papass=&sort=1/853mini-p1010073.jpg&size= |
Δικιο εχεις , αν και δεν ηξερα πως λεγονται. οπως και να λεγονται ειναι απιστευτα ομορφα για μενα και μονο αυτα θα εβαζα αν εβαζα. Φυσικα και τα μπροστινα ειναι πολυ ομορφα και δενουν το πακετο αλλα τα εμπρος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. 450Ε ; ε ; και δεν υπαρχουν και στην Ελλαδα ;;; καλα θα κολησω τη φωτογραφια τους , να τα βλεπω γιατι.... |
ειναι α π ι σ τ ε υ τ α ο μ ο ρ φ ο !!!! τωρα που το βλεπω και απο αλλη οπτικη γωνια !!!! |
Tomcat έγραψε: | ||
Τώρα θα σε φτιάξω εγώ που μου λεγες για τα μαύρα φώτα! Σκάστα τα 400 ευρο παλιοDimipenie να τα πάρεις και θα τα στέλνω ενα ένα τα παπάκια να στα σπάσουνε! (Ε.Λ.Α - Ε.Λ.Α κάντο - η τρομοκρατία στο club)!!! Και μετά θα σε γράψουνε για τα φανάρια σου που δεν θα δουλεύουν. "Ενώ αν τα σκούρενες λίγο εεεεε?Άλλη ομορφια" ![]() ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||||
αμα ειχα 400Ε θα ... ασε καλυτερα! ατιμε Καλογερο που θα μας κλεισεις φυλακη... |
Nikel έγραψε: | ||||||
400 euro Μονο τα πισω...βαλε και 500 ευρω τα μπροστα (γιατι θα σε χαλανε στανταρ τα μαμα) ειμαστε στα 900 εεε να μην δωσεις και αλλα 100 για βαψιμο στο χρωμα του αμαξωματος τοποθετηση κτλ....ΑΡΑ με 1000 ευρω καθαρισες ![]() ![]() ![]() |
Byron206 έγραψε: |
Ναι ενω αν ειχαν 500ε το ολο κολπο θα το σκεφτοσουν φιλε Dim ![]() |
ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ...."ΠΑΤΑΚΙΑ" |
οχι |
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΒΡΕΙΣ 500Ε ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΗΛ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΝΑΙ !! ΣΤΑ ΔΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ! ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ...."ΠΑΤΑΚΙΑ" |
Byron206 έγραψε: | ||||
Ναι ρε φιλε αλλα τι να κανω το παιδι αγαπαει (το κοριτσι του, δεν εχει και αδικο) και ειναι ολο μελια και φιλια ασε που πλησιαζει και ημερα των ερωτευμενων και εχουν κανονισει ταξιδακι ρομαντικο στην ορεινη Κορινθια. Επισης και αυτος περιμενει μια απαντηση σου...... |
seridim έγραψε: |
Βρήκα αυτά τα φανάρια με 250 euro. Τι λέτε αξίζει η τιμή τους ή είναι ακριβά; |
Βρήκα αυτά τα φανάρια με 250 euro. Τι λέτε αξίζει η τιμή τους ή είναι ακριβά;
![]() |
Skull έγραψε: | ||
Παντως ωραια ειναι και αλλοι τα εχουν παρει και 400ευρω ![]() Που τα βρικες ρε θυριο? ![]() |
Βρήκα αυτά τα φανάρια με 250 euro. Τι λέτε αξίζει η τιμή τους ή είναι ακριβά;
Ta βρηκε εδω http://www.tuning.org ![]() Λοιπον seridim στειλε e-mail στον philippe και ρωτα τον (ξερει αγγλικα) αν ειναι τα συγκεκριμενα απο Taiwan η Ευρωπη και εαν ειναι made in EU απο που συγκεκριμενα (πχ. Γερμανια)...Αν ειναι ευρωπα'ικα θα τα προτιμουσα μιας και για τα ταιβανεζικα εχει ακουστει πως μπαζουν νερα... |
Α!!!!! και οι τιμές είναι clubίσιες. Έχει ενημερωθεί για το club και μας κάνει καλές τιμές |
alxdr74 έγραψε: | ||
Ελπιζω και στα φρυδακια......Ξερεις εσυ.. ![]() |
Λοιπον seridim στειλε e-mail στον philippe και ρωτα τον (ξερει αγγλικα) αν ειναι τα συγκεκριμενα απο Taiwan η Ευρωπη και εαν ειναι made in EU απο που συγκεκριμενα (πχ. Γερμανια)...Αν ειναι ευρωπα'ικα θα τα προτιμουσα μιας και για τα ταιβανεζικα εχει ακουστει πως μπαζουν νερα... |
Τα lexus clear lights τελικα ειναι πιο ομορφα απο οτι νομιζα!
Τα ειδα σημερα στο αμαξι του Poison , αναμενα τη νυχτα και ομολογω πως αναμενα δειχνουν πολυ πιο ομορφα απο οτι σβηστα. Τελικα ειναι αρκετα ομορφα. |
Αν και δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά τα φώτα αυτά, είχα δηλώσει εδώ και καιρό ότι μπορείτε να τα προμηθευτείτε από DAKAR στη Γλυφάδα με 206 EURO. Δηλαδή 70.000 δρχ. ME ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Και όπως με πληροφόρησαν γιά το θέμα της στεγανοποίησης, τα συγκεκριμένα δεν έχουν πρόβλημα! Επίσης σας πληροφορώ ότι είναι made in TAIWAN.
Γιατί κάνουμε τη ζωή μας τόσο δύσκολη ![]() ![]() ![]() Y.Γ. Και κάτι άλλο η τιμή ΔΕΝ είναι club_ισια!!! |
Vaggelis έγραψε: | ||
TZAG, πρώτη φορά το βλέπω αυτό που λές... Και πως πέτυχες αυτή την τιμή; Και είναι σίγουρα τα lexus;; ή παρόμοια;; αν ισχύει και αυτό που λες για στεγανότητα, χμμμμμμμ.... |
vaggeli κατι μου μυριζει... μηπως ψηνεσαι ;;; δεν πεταγομαστε μεχρι dakar;; για ερωτηση ; εγω για παρεα θα ερθω ξερεις τωρα! αλλα μηπως πετυχουμε και clubισια τιμη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vaggeli κατι μου μυριζει... μηπως ψηνεσαι ;;; δεν πεταγομαστε μεχρι dakar;; για ερωτηση ; εγω για παρεα θα ερθω ξερεις τωρα! αλλα μηπως πετυχουμε και clubισια τιμη. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
giorgos_rethymno έγραψε: |
Στο Ρεθυμνο παντως τα Lexus φαναρια τα εχω βρει απο 300 ευρω εως 150. Οσο αφορα την εμφανιση ειναι τελειως υποκειμενικο εγω παντως τα εβαλα στο δικο μου (σκουρο μπλε 3d χωρις καμια αλλη εξωτερικη αλλαγη προς το παρον) και φαινοντε τελεια. Οσο για το λευκο τριτο στοπ και πρ. ομιχλης τα εχει βγαλει στην παραγωγη η Ecosse (www.ecosse-peugeot.co.uk) |
giorgos_rethymno έγραψε: |
Στο Ρεθυμνο παντως τα Lexus φαναρια τα εχω βρει απο 300 ευρω εως 150. Οσο αφορα την εμφανιση ειναι τελειως υποκειμενικο εγω παντως τα εβαλα στο δικο μου (σκουρο μπλε 3d χωρις καμια αλλη εξωτερικη αλλαγη προς το παρον) και φαινοντε τελεια. Οσο για το λευκο τριτο στοπ και πρ. ομιχλης τα εχει βγαλει στην παραγωγη η Ecosse (www.ecosse-peugeot.co.uk) |
Vaggelis έγραψε: |
DimiP, μήπως θέλεις και σετάκι το πίσω φως ομίχλης;;;
Η Ecosse, το δίνει περίπου 40 ευρώ... Να και μια φώτο... ![]() |
Christos έγραψε: |
Καλησπέρα,
μόλις έμαθα πως η DAKAR θα φέρει Lexus style φώτα σε τιμή 244€. Θα Φέρνει μόνο τα συγκεκριμένα διότι όλα τα υπόλοιπα μπάζουν νερά... |
shark_zak έγραψε: | ||
καλα μην το λες αυτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skull έγραψε: |
ΕΡΩΤΗΣΗ:Θα αξιζε να πουλησω τα μανισια μου πισω φωτα για να τα αλλαξω με τετοιου ειδους στυλ Lexous??
Και αν ναι ποσο λετε να τα πουλουσα?Και σαμπως θα ενδοιαφεροταν κανεις να τα παρει? |
Christos έγραψε: |
Καλησπέρα,
μόλις έμαθα πως η DAKAR θα φέρει Lexus style φώτα σε τιμή 244€. Θα Φέρνει μόνο τα συγκεκριμένα διότι όλα τα υπόλοιπα μπάζουν νερά... |
Αν και δεν με ενδιαφέρουν προσωπικά τα φώτα αυτά, είχα δηλώσει εδώ και καιρό ότι μπορείτε να τα προμηθευτείτε από DAKAR στη Γλυφάδα με 206 EURO. Δηλαδή 70.000 δρχ. ME ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. Και όπως με πληροφόρησαν γιά το θέμα της στεγανοποίησης, τα συγκεκριμένα δεν έχουν πρόβλημα! Επίσης σας πληροφορώ ότι είναι made in TAIWAN. Γιατί κάνουμε τη ζωή μας τόσο δύσκολη Μάλλον δεν με ακούει κανείς.... Y.Γ. Και κάτι άλλο η τιμή ΔΕΝ είναι club_ισια!!! |
Vaggelis έγραψε: | ||||
Christo σου παραθέτω τι έγραψε ο TZAG...
Μιλάτε για τα ίδια;;; Μας έχετε μπερδέψει τελείως.... Κάποιος είναι ο αδύναμος κρίκος... |
εγω ΑΝ βαζα τα εν'λογω lexus style φωτα θα κρατουσα τα μαμα φαναρια για 1 και μονο ενδεχομενο. Καποιο (φτου μακρια απο εμας και το club μας) τρακαρισμα οπου θα χρειαζονταν να ξαναβαλω τα μαμα και να μην ξαναγοραζω φαναρια. |
Ναι ομως το να αγορασεις ενα φαναρι μανισιο ισοδυναμει με ενα ζευγαρι Lexus!Ετσι?Και εγω δεν ξυνομε για τετοια φαναρια αλλα θα αλαξω το ενα γιατι μπαζει νερα και...ελεγα αν αξιζει να βαλω Lexus! ![]() |
Να κανω μια ερωτηση ![]() ![]() δεν θα σε βαλει και στα εξοδα.... ![]() ![]() ![]() η δεν εχει αποτελεσματα ![]() |
Γιαυτο και αρχισα να σκεφτομε για Lexus!Να πουλησω ενα καινουργιο φαναρι για να παρω Lexus!Αυτος ειναι και ο συλογισμος μου... |
Alexandros έγραψε: | ||
Το ενα μανισιο φαναρι καινουργιο εχει 48 ευρω περιπου οποτε καμμια σχεση με την τιμη των Lexus.Eπισης προ 2 εβδομαδες αγορασα απο το Μοναστηρακι ενα σετ πισω φαναρια γνησια μεταχειρισμενα (αχρειαστα να'ναι) στο αστρονομικο ποσο των 12 Ευρω..... Η στεγανοποιηση γινεται ευκολα με πιστολι θερμοκολλησης(αυτο που λιωνει ραβδους σιλικονης) |
nik7 έγραψε: |
ego psaxno afta : ![]() an kserete pou mporo na ta vro...episis ida se afto to thema gia fos omixlis lefko... ![]() ![]() ![]() ![]() |
thanks vagellis
waiting for your answer... |
EFXARISTO POLI TON VAGGELI |
zzzleepy έγραψε: |
Ρε παιδιά μήπως έχετε δει πουθενά τέτοια φανάρια αλλά με μαύρο εσωτερικό; |
seridim έγραψε: | ||
Αντώνη ψάχνεις κάτι σαν αυτό; |
nasos έγραψε: | ||||
Και που τα βρίσκουμε αυτά; Κυρίως τα κάτω μ'ενδιαφέρουν... |
Συμφωνώ και επαυξάνω ![]() |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: |
Οποιος ενδιαφερεται για φαναρια στυλ LEXUS στην τιμη των 170Ε ας μου στειλει mail.
Καινουργια. |
seridim έγραψε: | ||
Νικο ποιο σχέδιο; |
KASFIKIS NIKOS έγραψε: | ||||
Ειναι το κλασικο σχεδιο LEXUS Ψαχνω να βρω και το φυμε. |
![]() ![]() |
DRAKE έγραψε: |
Ωραία τα Lexus φώτα μήπως όμως τα συγκεκριμένα είναι παράνομα λόγω του ότι δεν έχουν κόκκινους ανακλαστήρες; Οι φωτιζόμενοι αεραγωγοί λίγο προς "καγκουρέ" μου φέρνουν... |
Είχαμε φωτιζόμενα πιτσιλιστίρια, τώρα έχουμε και φωτιζόμενους αεραγωγούς! Τι άλλο θα δούμε Θεε μου! Φωτιζόμενους υαλοκαθαριστήρες; ![]() |
μπορεις να κανεις και τις γρυλιες .... αλλα και την σιτα..... ![]() ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: |
(δε πιστευω να υπαρχει κανεις που να μη του αρεσουν? ![]() |
ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΣΩ ΦΩΤΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ? (δε πιστευω να υπαρχει κανεις που να μη του αρεσουν? ![]() |
Vaggelis έγραψε: | ||
Εμένα δεν μου αρέσουν Πέτρο....... Ποιά είναι η τιμωρία μου...;;;; |
Είχαμε φωτιζόμενα πιτσιλιστίρια, τώρα έχουμε και φωτιζόμενους αεραγωγούς! Τι άλλο θα δούμε Θεε μου! Φωτιζόμενους υαλοκαθαριστήρες; ![]() |
sotamax έγραψε: | ||
Εχεις υπόψιν σου ότι υπάρχουν φωτιζόμενες μπούκες; |
shark_zak έγραψε: |
τα σκουρα δειχνουν καλητερα .....σε ανοιχτορωμο (ασημι) αμαξι δεν ξερω πως θα ειναι..... ![]() |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
ασημι..? δε με αφορα, εγω εχω μαυρο!!!χαχαχαχαχχα |
shark_zak έγραψε: | ||||
βρε αστα αυτα και δειξε μας καμια φωτο με ασημι αυτοκινητο.... ![]() τι 'σαι εσυ... ![]() |
ston georgakopoulo stin varis koropiou 200 euro...
paradosi kai topothetisi amesa.... sorry meta eida oti eisai apo thessaloniki...... |
Μακη αυτα ειναι made in Tawan και εχουν περιπου 40 ευρο με τα αυθεντικα lexus!
Αν σε προλαβω,πιστευω να εχεις ακουσει καποια παραπονα για τετοιου ειδους μοντελα!!! Μπαζουν νερα και καινε λαμπες!!! Και εγω ηθελαν αν τα βαλω αλλα απογοητευτικα!! ![]() |
kavaliotis έγραψε: | ||
Ετσι ελεγα κι εγω και για αυτο δεν τα εβαλα τα Χριστουγεννα τα Λεξους... Τελικα μετα απο λιγο προσεξα τα δικα μου φωτα και ειδα οτι και τα μαμα πισω φωτα εχουν παρει νερο (υγρασια) μεσα και φαινοτανε απο εξω... Ειδα και του αμαξιου του μπαμπα μου (Audi) και ειδα οτι και εκεινα σε ενα σημειο ειχανε παρει, οποτε απο οτι καταλαβα ολα τα αμαξια πανω κατω παιρνουνε ελαχιστα... Θα παω να τα βαλω σε εναν γνωστο μου εδω οποτε ισως κανουμε καμμια πατεντα οσο γινεται περισσοτερο να μην μπαινει... Παντως δεν μπορω αλλο με τα μαμα φωτα, τα βλεπω στο αμαξι μου και χαλιεμαι απειρα, οποτε θελωντας και μη θα πρεπει να αλλαξω ASAP!!!!! ΥΓ: Πουλαει κανεις ΜΠΡΟΣΤΑ φωτα απο καινουργιο μοντελο??? Εγω το δικο μου το πηρα το 2000 και δεν ειναι τοσο λαμπερα τα φωτα τα μπροστα οσο τα καινουργια μοντελα...Πρεπει να ειναι τα φωτα απο το facelift που εγινε στα καινουργια 206 ετσι? Αν καποιος εχει ας μου πει γιατι καινουργια λογικα θα ειναι πανακριβα... |
maki an den viazese mporo na sta agoraso ego kai na sta steilo kapos.... den ksero an mporo na pao omos mexri ta ktel thessalonikis.... den ksero an ta ktel kavalas ine ston kifiso..... an thes omos sta stelno me opiondipote allon anevokatevenei athina thessaloniki (filo sou i siggeni sou ktl ktl ) distixos ego den exo kanenan pou na pigenoerxete.... gia peloponiso mporo na sta stilo standar opou thes... alla gia pano... ama se endiaferei steile pm na sou doso to kinito mou kai ta leme..... |
maki an den viazese mporo na sta agoraso ego kai na sta steilo kapos.... den ksero an mporo na pao omos mexri ta ktel thessalonikis.... den ksero an ta ktel kavalas ine ston kifiso..... |
-=N4X=- έγραψε: |
Α!!!......πωλουνται πισω φωτα τα καινουργια μοντελο 2004 το αμαξι....οποιος ενδιαφερεται να τα βαλει επειδη αρκετοι ψαχνουν ας μου πει. |
και ποσο τα δινεις.... ![]() |
ποσο τα δινεις ;; κιεμενα θα με ενδιεφεραν |
Συγγνωμη παιδια για την καθυστερηση αλλα ειχα ξεχασει το τοπικ!!! ![]() Λοιπον....ποσο τα δινω?καλη ερωτηση!Ποσο εχουν στην πεζο??? Εννοειτε πιο φθηνα αν κ μιας βδομαδας φαναρια αλλα ας οψεται το χαμηλωμα που χρειαζομαι λεφτα!!!!!Θα εχω απαντησει σιγουρα μεχρι το βραδυ για τιμη....κ παλι συγγνωμη |
kavaliotis έγραψε: |
Τα μπροστα ποσο κανουνε? Αν ξερει καποιος... |
kavaliotis έγραψε: |
Τα μπροστα ποσο κανουνε? Αν ξερει καποιος... |
Dj-Steve έγραψε: | ||
Αν ενδιαφέρεσαι για τα καινούρια με το λείο "κρύσταλλο" που φοράει το XS, μπορούμε να συνεννοηθούμε με πμ ή mail και να μη συνεχίσουμε εδώ για να μην βγούμε εκτός θέματος! ![]() |
kavaliotis έγραψε: | ||
Να σαι καλα φιλε αλλα τα παρηγγειλα ηδη, δεν μπορουσα να περιμενω αλλο...Και ελπιζω να ερθουν γρηγορα...Παντως ευχαριστω. |
Panikos έγραψε: |
φιλε DIMIP ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ LEXUS ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
ΠΗΓΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ Σ'ΕΝΑ ΦΑΝΟΠΟΙΟ ΤΗΣ OPEL, ΤΑ ΕΤΡΥΨΕ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΒΕΡΝΙΚΙ, ΤΑ ΕΒΑΨΕ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΤΣΙΤΑ ΜΑΥΡΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΓΙΑΛΥΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΩΛΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. Η ΤΙΜΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ 60 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ. |
kovac έγραψε: |
είτε βαφτεί όλο είτε μέρος του φαναριού |
berica έγραψε: |
Πήγα στο AUTOMOTO και έβαλα πίσω LEXUS με 130 ευρώ μόνο!!!!!!!!!! τι λέτε; ![]() |
![]() αυτά ειναι τα φανάρια APC 3D Retro Taillights are designed with OEM specs to make a precision, show winning fit. APC now makes 3D Retro Taillights for one of Europe’s most popular car, the Peugeot 206. Available in carbon fiber look, chrome, titanium and black. APC Retro 3D Taillights are also paintable to match any custom ride. APC Retro 3D Taillights are designed to utilize OEM bulbs and plugs for a quick and easy installation. • Four different finishes to choose from • Designed with OEM specs • Easy installation • Paint to match ρώτησα ενα παιδι απο το παγκόσμιο 206club που τα εχει βαλει και μου ειπε οτι τα παρηγγειλε απο αμερική. η τιμή τους ειναι 230 δολλάρια+εξοδα αποστολής. δηλαδή 190 ευρω+εξοδα αποστολης... εμενα μου φαινεται καλή τιμή...!! |
marianthi έγραψε: | ||
Στην Ελλάδα μας που μπορούμε να τα βρούμε ![]() |
χωρις κρυσταλλο ειναι. και το που θα τα παρουμε πιο φθηνα ασε να το κρινουμε οταν ρωτησουμε ποσο κανουν εδω. |
υπάρχουν σε ενα μαγαζι μονο επι της βουλιαγμενης αλλα ακομα δεν πηγαμε να μαθουμε τιμη... προεχουν άλλα εξοδα τωρα αλλα ειναι στα υποψιν...πολυ πιο ωραιο απο καθε lexus. |
klain έγραψε: |
Χωρίς κρύσταλλο;?;?;? ![]() ![]() ![]() Το τουτού θα είναι σαν καρκινιάρικο.. Σα να το φαγε ο σκόρος... Άσε που θα χάσει και τις υπέροχες καμπύλες του... Και απο προστασία; Είστε σίγουροι παιδιά; Πρώτη φορά βλέπω και ακούω για τέτοια φώτα και μου κάνουν λίγο ![]() Υγ: Χωρίς παρεξήγηση ελπίζω απο αυτούς που θέλουν να τα βάλουν... απλα προσωπική άποψη... ![]() |
marianthi έγραψε: |
Που είσαι βρε Φίλιππε να μας πείς ποιο μαγαζί τα έχειιι ![]() |
Steve έγραψε: |
Μεγειά τα φανάρια marianthi ! ![]() ![]() |
marianthi έγραψε: |
Μόνο 400 euroυδάκια! ![]() |
PHSYBORG έγραψε: |
H marianthi μεσου τηλ ειπε 400 τα 3D !
400 τα morette look για πισω ,ε ? Προτιμω τα 3D κ με 300 αρχιζω να ψηνομαι παλι ! |
πΕτΡοS έγραψε: | ||
με 300 ψηνομαι κι εγω ασχημα...και ενδιαφερον έδειξε κι ο Kanelj... μηπως να το αποφασισουμε και να παμε για μια ομαδικη να μας κανει και καμμια εκπτωση ακομα? απο σεπτέμβρη βέβαια... ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||
με 300 ψηνομαι κι εγω ασχημα...και ενδιαφερον έδειξε κι ο Kanelj... μηπως να το αποφασισουμε και να παμε για μια ομαδικη να μας κανει και καμμια εκπτωση ακομα? απο σεπτέμβρη βέβαια... ![]() |
netblaster έγραψε: |
Δεν ξερω αν τα εχετε δει, αλλα εχουν βγει κατι φωτα led απο την FK για 206 και 206cc!!! Τιμη δεν γνωριζω...
|
Baphomet έγραψε: |
τα νέα μου φώτα... thanx to TiMoRiS ![]() |
netblaster έγραψε: |
![]() |
Καλα ρε καγκουρω σου αρεσει αυτο το εκτρωμα???? σαν διαστημοπλοιο θα εισαι.... |
Είναι όμορφα τα άτιμα, ειδικά σε μαύρο pug... ![]() http://μπλα μπλα μπλα ... και πανάκριβα φυσικά... 280Ε το ζευγάρι.... ![]() |
bakclima έγραψε: |
stin arxi tis selidas o zzzleery evale mia fotografia me ena mayro 206 mipos kserei kaneis poy mporw na brw ena tetio omixlis kai ena kentriko stop;;;;;;;; |
Δεν χρειαζεται...βγηκαν καινουργια φαναρια led για 206 σε λευκο κοκκινο κ μαυρο πλαστικο κ το μαυρο απλα ειναι οτι πιο υπεροχο εχω δει....μεχρι που σκεφτομαι να αλλαξω τα lexus.
Τα εχει στην σελιδα της frenchpower steve που την ξερεις |
Steve έγραψε: | ||
Της ecosse είναι εδώ Της french-power είναι εδώ Νομίζω είναι τα ίδια και μιλάς για αυτά τα οποία ήδη ανέφερα στο προηγούμενο μου post. Επειδή στο κάτω μέρος το κάθε φανάρι είναι λίγο ασημί, λέω άν και όταν τα αγοράσω, αυτό το ασημί να το βάψω μαύρο για να πηγαίνει με την μαυρίλα όλη ![]() ![]() Βέβαια υπάρχουνε και αυτά εδώ τα οποία βρίσκω εξίσου όμορφα ![]() Όποιος θέλει μπορεί να ρίξει μια ματιά στην συγκεκριμένη σελίδα γιατί εγώ θα την επισκευτώ πριν το Πάσχα για αγορά ![]() |
DIMCHRI έγραψε: |
steve θέλω και εγώ τα ίδια σε κόκκινο για cc.
ξέρεις γερμανικά ??? μπας και μας κάνουν καλύτερη τιμή. ![]() |
Δεν ξέρω εγώ γερμανικά, ξέρουνε αυτοί αγγλικά ![]() Επίσης νομίζω πως τα φανάρια είναι ίδια είτε για cc είτε για 3 ή 5θυρο ![]() Καλύτερη τιμή θα μας κάνουνε σίγουρα, το μόνο που θέλουνε είναι ποσότητα... να μαζευτούμε άτομα δηλαδή! Γι αυτό ξελαρυγγιάζομαι... Και ΤϋV passed... ![]() ![]() |
τα δικα μου τα παλια ξεκουραζονται στην ντουλαπα μου... γιατι τα θες?? |
CC-Gio έγραψε: |
ρε παιδια αυτα τα ''variante 3'' τα βρηκα 130 ευρω,δεν ξερω τι ειναι ταιβανεζικα λογικα,αλλα εχω μια απορια........
τα αλλα φαναρια εχουν το φλας προς την εξω μερια,αυτα γιατι το εχουν μεσα και προς τα πανω (δεν ξερω αν με πιανεται)!!!?>>??? |
Δεν ξέρω εγώ γερμανικά, ξέρουνε αυτοί αγγλικά ![]() Επίσης νομίζω πως τα φανάρια είναι ίδια είτε για cc είτε για 3 ή 5θυρο ![]() Καλύτερη τιμή θα μας κάνουνε σίγουρα, το μόνο που θέλουνε είναι ποσότητα... να μαζευτούμε άτομα δηλαδή! Γι αυτό ξελαρυγγιάζομαι... Και ΤϋV passed... ![]() ![]() |
Άντε κανένας άλλος....
Variante 10 φανάρια πίσω. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ! Steve του έστειλα e-mail να μου πει τρόπους αγοράς και παράδοσης. Και φυσικά καλύτερη τιμη !!! ![]() ![]() |
Αντί να στείλεις mail, θα μπορούσες να ρωτήσεις εδώ που το θέμα όχι απλά το έχω χιλιοψάξει αλλά μπορώ να σου τα παραθέσω και όλα όσα ξέρω και να λυθούνε οι όποιες απορίες σου... Αλλά απότι φαίνεται και σε άλλα topic δεν εκτιμάς τίποτα... ![]() Ο μόνος τρόπος αγοράς και παράδοσης που θα σε συμφέρει είναι με Αντικαταβολή και ΕΛΤΑ... ![]() |
Δεν ρωτάω τι συμφέρει εμάς . ρωτάω αν αυτόν τον συμφέρει ή αν δουλεύει με αντικαταβολή.
Τα περισσότερα site αγοράζεις με πιστωτική κάρτα. και πιστεψε με έχω αγορασει πολλές φορές μέσω internet. εσένα ο συγκεκριμένος σου είπε ότι τα στέλνει με αντικαταβολή ? εμένα πάντως δεν μου έχει απαντήση ακόμα. |
Αφού δεν τον ρωτάς αυτό που συμφέρει εμάς, τί να συνεχίσουμε να συζητάμε? Πιθανώς βρίσκεσαι σε σύγχυση αυτή τη στιγμή... Και όσο τα περί πιστωτικής, ΜΟΝΟ μα ΜΟΝΟ όσα συνεργάζονται με Paypal να εμπιστεύεσαι... Και να ο συγκεκριμένος τα στέλνει με C.O.D. (Cash On Delivery = αντικαταβολή). Βασικά με τον τρόπο που τον ρώτησες (ναι γεια σας, μου αρέσουνε τα φανάρια αυτά, πώς τα στέλνετε? θα μου κάνετε καλύτερη τιμή?) περιμένεις και απάντηση? ![]() Θα εκπλαγώ αν λάβεις mail με απάντηση ![]() |
Προς το παρόν είμαστε εγώ, εσύ, ίσως και ο -=Ν4Χ=- με τον zzzleepy. Αν δε μαζευτούμε τουλάχιστον 5άδα, δεν γίνεται τίποτα σε τιμή ![]() |
Ναι οι τιμές είναι αυτές που αναγράφονται
(και φθηνότερες είπαμε αν μαζευτούμε από 5 και πάνω!!!), και τα μεταφορικά θα είναι ελάχιστα (κάτω από 20 ευρώ ![]() ![]() Και επίσης ότι ζητήσουμε θα μας δώσουνε. Είτε για cc, είτε για κανονικό. Αρκεί να μου πείτε συγκεκριμένα τι θέλετε ![]() |
Αν μαζευτούμε 10 θα είναι ακόμα καλύτερα! Άλλωστε εγώ λεφτά αυτήν την περίοδο ΔΕΝ έχω. Όποια συζήτηση γίνεται, γίνεται για το 2ο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ![]() ![]() |
Ρε Steve σαν πολυ δεν θα το αργησουμε????
Εγω για εσας θα το εκανα,γιατι ετσι και αλλιως τα εχω βρει αυτα που θελω στα ιδια χρηματα απο ενα μαγαζι! Τεσπα,να με υπολογιζετε μεσα μεχρι να πω οτι τα εβαλα τα φωτα! που θα γινει πολυ πιο συντομα! ![]() ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ![]() |
Ρε Steve σαν πολυ δεν θα το αργησουμε????
Εγω για εσας θα το εκανα,γιατι ετσι και αλλιως τα εχω βρει αυτα που θελω στα ιδια χρηματα απο ενα μαγαζι! Τεσπα,να με υπολογιζετε μεσα μεχρι να πω οτι τα εβαλα τα φωτα! που θα γινει πολυ πιο συντομα! ![]() ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ![]() |
CELESTIAL έγραψε: |
Επειδή τα περισσότερα φώτα υπάρχουν στην Ελλάδα με καλύτερες τιμές, ακόμα και για μεμονωμένη αγορά, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που γίνει και ομαδική αγορά:
www.celestial-accessories.com Φιλικά Celestial Car Accessories |
Επειδή τα περισσότερα φώτα υπάρχουν στην Ελλάδα με καλύτερες τιμές, ακόμα και για μεμονωμένη αγορά, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση που γίνει και ομαδική αγορά:
www.celestial-accessories.com Φιλικά Celestial Car Accessories |
Δυστυχώς επειδή αυτά τα φώτα μόλις έχουν κυκλοφορήσει δεν υπάρχουν στο internet, έχω μόνο φωτογραφίες που μου έχει στείλει ο κατασκευαστής σε CD.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να στείλω φωτογραφίες σε προσωπικό εμαιλ. |
Δυστυχώς επειδή αυτά τα φώτα μόλις έχουν κυκλοφορήσει δεν υπάρχουν στο internet, έχω μόνο φωτογραφίες που μου έχει στείλει ο κατασκευαστής σε CD.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να στείλω φωτογραφίες σε προσωπικό εμαιλ. |
Όπως είσαι εδώ στο post που διαβάζεις, κάτω έχει ένα κουμπάκι email. Για ρίξε και καμιά φωτό στο mail μου που έχω δηλώσει εδώ! ![]() |
Αν είμαστε 5 άτομα, το κάθε ζευγάρι έχει ως εξής:
Αυτά 180 ευρώ Αυτά 195 ευρώ. Σε κάθε τιμή προστίθεται το κόστος το πολύ 15, στην χειρότερη περίπτωση 20 ευρώ για τα μεταφορικά. Αν μαζευτούμε περισσότεροι από 5, η τιμή θα πέσει κι άλλο ![]() Να το παλέψω περισσότερο ή να το παρατήσω? Έχει κανείς να προτείνει κάτι άλλο? ![]() |
Αν και νομίζω ότι μέχρι τον Ιανουάριο που θα τα παραγγείλουμε θα έχουμε μαζευτεί 10 (δέκα). Και εγώ θα έχω αποφασίσει σίγουρα.
Η τιμή πάντως είναι καταπληκτική, άλλα δεν θα έλεγα όχι αν χαμήλωνε και άλλο !!! ![]() ![]() ακούτε εκεί έξω!!!! ο steeve εχει πετύχει καταπληκτική τιμή!!!!!!!!!!!! |
MEMsound. έγραψε: |
Αν προκειται για Ιανουαριο να υπολογιζεται και μενα! |
Steve αυτο το ομοχλης και κεντρικο stop θελω γινεται μαζι με ολα τα αλλα να παραγγειλεις και αυτα τα δυο για μενα;;;;;;;;;;;; |
frixos έγραψε: |
Οταν του ξαναμιλήσεις ρώτα αν υπάρχει και για 307 (τιμές ,φωτό κλπ) |
Steve έγραψε: | ||||
Εννοείται ![]() ![]()
Φρίξο, όταν μπορέσεις, σβήσε τις φωτό από το παραπάνω post σου γιατί η σελίδα έχει μεγαλώσει σε απαίσιο βαθμό ![]() Επίσης, για 307, δες αν σου αρέσει κάτι απο εδώ ![]() ![]() Να σε βάλουμε και εσένα στην παραγγελία για να πετύχουμε ακόμα πιο χαμηλή τιμή! ![]() |
frixos έγραψε: |
οκ τα έσβησα, sorry ![]() Variante 2 schwarz Variante 5 black mit LED Variante 8 Πες μου για αυτά τα 3 εάν είναι δυνατόν τελικές τιμές μαζί με τα έξοδα. |
freestyler έγραψε: |
εεεεεεεε!!! ειμαι κ γω εδω!! γινεται να ειμαι μεσα κ γω? για αυτα που κανουν 195ε! τα ερωτευτηκα!!!! |
307 ARMY! έγραψε: | ||
Καλησπέρα φίλε Steve. Θα μ' ενδιέφερε κάτι σαν το πανω αριστερά στη φωτό, για το 307 μου. Πόσο θα μας κοστίσει; Ενδεικτικά αναφέρω ότι την καλύτερη τιμή στην έκθεση ''Exelixis",μου την έδωσε ο "Γεωργακόπουλος": Κωδ: 3015810/ 157,55 Ε Κωδ: 3015850/ 221,88 Ε Η Peugeot τα δίνει περίπου 220 Ε, πάντα για το 307. Τίποτα φθηνότερο ρε παιδιά; |
Προς το παρόν είμαστε 30-40 ευρώ κάτω από την αναγραφόμενη τιμή στο site. Τα έξοδα μεταφοράς, θα είναι ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ευρώ ανά άτομο ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Πάντως αν κάνετε υπομονή, προς το τέλος του μήνα, κανονίζουμε μια τιμή super για φώτα σε 206 και 307. Οπότε κατά την γνώμη μου αξίζει να περιμένετε 10 - 15 ημερούλες! |
Πάντως αν κάνετε υπομονή, προς το τέλος του μήνα, κανονίζουμε μια τιμή super για φώτα σε 206 και 307. Οπότε κατά την γνώμη μου αξίζει να περιμένετε 10 - 15 ημερούλες! |
silverpug206 έγραψε: |
Αυτα τα πρωτα εδω τα αγορασα εγο εγω για 115 ευρο(το ζευγαρι φυσικα) αλλα η κανονικη τιμη τους ηταν 175 ευρο και τοσα τα εχουν γενικα στο παζαρι (χε χε καλη τιμη μου εκανε)
![]() |
Αν προκειται για Ιανουαριο να υπολογιζεται και μενα! |
Εκτος απο τα παραπανω θελω και το τριτο φως! ΓΙΑ CC ΠΑΝΤΑ!
![]() Αν μπορεις ρε Steve κανε μου και μια σουμα περιπου ποσο θα πανε ολα αυτα!!! ![]() |
Steve αυτα που εχω επιλεξει μπαινουν κατευθειαν ή χρειαζονται καμια πατεντια για να μπουνε?
Αν δεν μπαινουν αμεσως και θελουν τιποτα αλλο,μη μου τα παραγγειλεις καθολου! ![]() Πιστευω να μ'επιασες! ![]() |
μπριζονετε τον κόσμο εσείς... ![]() ![]() |
dragocsa tilefona ktl ktl den thimame alla mporo na vro
diefthinsi den thimame episis(kapou stin argiroupoli), episis mporo na vro alla den leo tipota giati apo oti exo paratirisei (apo alles fores mou vgenei ksino...) den tha po loipon stoixeia oute apo pm oute apo tipota.... an kapoios psaksei se periodika kai den vrei tipota kai thelei kai mporei na diathesei ena proino mporo na ton pao ama vrethoume stin vouliagmenis... oxi tipota allo alla kathe fora pou pao na voithiso se afto kai se merika alla themata vgeno ego o kakos.... |
τι γινεται ρε παιδια πανω που το σκευτομουν... ![]() |
Παράθεση: |
Αυτά που δείχνεις στις φωτογραφίες δεν είναι με led έτσι? |
Όποιος θέλει να με βρει, τα τηλέφωνα και τα mail υπάρχουνε. |
nik7 έγραψε: | ||
zaxaria ti skeftosouna? |
Ευχαριστω kovac αλλα βρηκα τελεικα στην Θεσσαλονικη και ομιχλης και stop, νασε καλα για το ενδειαφερον σου |
kovac έγραψε: |
Τελικές τιμές αύριο (Παρασκευή), είμαστε ήδη 3 άτομα.
Όσοι άλλοι ενδιαφέρονται ή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον και θέλουν ακόμα να μπουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με μένα μέσω pm. ![]() Συντομεύετε όσοι ενδιαφέρεστε, αποφασίστε γιατί μετά θα έχει πετάξει ο παργαλάτσος, θα έχει λαλήσει ο πετεινός ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------- ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΜΕ ΤΑ LED, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. |
θέλω αυτά KULT LED Rückleuchten Var.1 in ROT-SCHWARZ-CHROM αυτό που μόίαζει με το μαμά. κόννινο πάνω και άσπρο κάτω. για CC |
CC-Gio έγραψε: | ||
ROT=κοκκινο SCHWARZ=μαυρο CHROM=χρωμιο Αρα εσυ θελεις το ROT=κοκκινο! ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||||
σωστός. πως το βλέπεις ??? |
Μητσαρα ειναι καθαρα θεμα γουστου! Εμενα δε μ'αρεσει να υπαρχει καθολου κοκκινο και γι'αυτο παιρνω και του χρωμιου! Σαν ντιζαιν ειναι πολυ ωραια ομως!!! ![]() |
Disquo έγραψε: |
mipws exei dei kaneis sas ta pisw fanaria typou led-lexus gia 206??
rikste mia matia... ![]() |
Τι εγινε με εκεινα τα led φαναρια για πισω? ![]() |
pugsang έγραψε: |
Θα ήθελα απλά να σας ενημερώσω οτι είναι η τελευταία φορά που γίνεται μαζική αγορά χωρίς τον τυπικό έστω ελεγχο/ενημέρωση του συλλόγου.Απο εδω και περα θα σας παρακαλούσα αυτός/αυτοί που ενδιαφέρονται για μαζική αγορά ειδών από το εξωτερικό να επικοινωνούν προσωπικά με κάποιο απο τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου για να παίρνουν την έγκριση πριν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.
Με τα παραπάνω θέλω να πω οτι δεν σας υποχρεώνουμε να αγοράσετε απο κάπου συγκεκριμένα αλλα για να είμαστε ολοι φίλοι και αγαπημενοι μεταξύ μας και για να μην κατηγορηθεί αργότερα το ΔΣ για ολιγωρίες και ελειπή έλεγχο καλό θα ήταν να μας ενημερωνετε. |
1η Μαρτιου που κλειδώνει το forum και θα υπάρξουν επίσημα ποια τα συνδομητικά μελη θα δεις και τις προσφορές.
Αρα θα πρέπει να κανεις 13 μέρες υπομονή ακόμα. Επίσης αν νομίζεις οτι μπορείς να μαζέψεις πιο γρήγορα προσφρές και να κλείσεις συμφωνίες worldwide θα χαρώ πολύ να με βοηθήσεις.Απλα θελω να πω οτι δεν με βοηθαει και κανενας σας να κλείσω συμφωνίες.Πες οτι εγω βρηκα lexus φανάρια στην Κίνα με 30 ευρώ το ένα.Τι θα του πω του Κινέζου?Στείλε μου 5 φανάρια.Το πιο πιθανό ειναι να μου στείλει 5 παλέττες φανάρια γιατι οι ανθρωποι εκει δεν μιλανε σε τεμαχια αλλα σε container.Αρα οποιος ενδιαφέρεται πραγματικά να αγοράσει κατι ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ να κανει post. Τωρα αυτό για τους 3 μηνες δεν θα το σχολιάσω εκτος και ξέχασες απο πότε υπαρχει επίσημη διοικηση στο club. Εγω ξαναλεω οτι δεν απογορευονται οι ομαδικές αγορές απλα δεν θελω να κατηγορηθεί η παρούσα διοιηκηση εκ των υστέρων οτι δεν σας προστάτευσε απο την μπανανόφλουδα.. Δεν κατακρίνω την ενέργεια να μας προστατευσω προσπαθώ όλους.Οποιος θελει μπορέι να προτείνει ομαδική αγορά αλλα καλο θα ηταν να παρει και ενα τυπικό ΟΚ. |
DIMCHRI έγραψε: | ||
Υπομονή. ¨εχω στείλει πμ στον kovac και περιμένω. |
Ο Μάκης είναι ο γκαντέμης !!! Φαγώθηκε με το τυπικο οκ !!!!
Έκανε τα βου ντου του και ορίστε το αποτέλεσμα !!!! Άντε να δουμε τώρα την προσφορά του κλαμπ... Θα φας πολύ ξύλο Μακούλη @!!!:#Ε@#Ρ@Ρ |
Λοιπον επειδη δεν πηγε τοσο καλα την προηγουμενη φορα!
Μια προσπαθεια απο εμενα! Πειτε μου ποιος θελει τι (φαναρια) και πιστευω μεχρι το τελος της εβδομαδας να εχω τιμες! Θα μιλησω με το ΔΣ την Πεμπτη στο στεκι! ![]() (Φευγω,παω να βαλω τη μπαρα θολων!!! ΗΡΘΕ!!!) |
γιατί δεν κάνετε λίγο υπομονή μέχρι τον Μάρτιο να δείτε τι πακέτα θα έχει το club για τα μέλη...![]() και αν δεν σας αρεσει περνετε απ' εξω... ![]() |
Πίσω φανάρια.Πείτε μου αν σας ενδιαφέρει κατι για να πάρω τιμές.
ΦΑΝΟΣ ΟΠΙΣ. PEUGEOT 206 ΦΥΜΕ ή ΛΕΥΚΟ (2565830-2565820) http://pg.photos.yahoo.com/ph/pugsang/detail?.dir=/8b31&.dnm=d27a.jpg&.src=ph |
Πίσω φανάρια.Πείτε μου αν σας ενδιαφέρει κατι για να πάρω τιμές.
Peugeot 206 |
Δημήτρη οχι για Led σε πρώτη φάση δεν βρήκαμε τίποτα.
Αν σας ενδιαφέρει κατι απο τα "αρχαία" έχει καλώς.Αλλιως να ξαναψαχτούμε.Το να ψαξω στο εξωτερικό όπως ξαναείπα για 3 σετ δεν έχει ενδιαφέρον. |
LuNa έγραψε: |
Κύριε κύριε...
ενδιαφέρομαι για τα φιμέ ![]() ![]() |
Μακη να ρωτησω για led απο μια ''πορτα'' που βρηκα?
Θα μαθω αν ειναι ποσο μπορει να μου φερει το ενα και θα σας πω! ![]() |
3 Μαρτιου αισιως - εστω και ξημερωματα ![]() τι γινεται με τις επισημες προσφορες για τα μελη του club? (και φυσικα τα φαναρια) ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ![]() ![]() |
DIMCHRI έγραψε: | ||
den akouei kanenas... distixos |
Μια ακόμα ιδέα για όσους δεν θέλουν να αγοράσουν Lexus Κλπ κλπ
Για κάτι τέτοιο προσφέρονται πιο έυκολα τα παλιά φανάρια και όχι τα μετα facelift. |
Ydwr έγραψε: | ||
Aυτη η ζαντουλα κατι μου θυμιζει Μανθο.... ![]() ![]() ![]() |
Ydwr έγραψε: |
Aυτη η ζαντουλα κατι μου θυμιζει Μανθο.... ![]() ![]() ![]() |
frixos έγραψε: | ||||
Kαι πως γίνεται το βάψιμο και με τι υλικό? |
cc gio τι γ΄ινεται ρε ψυχή με εκέινη την προσφορά που έλεγες για τα φώτα ?? |
Στο ψαξιμο......θα στα πω απο κοντα! |
Επειδή κλασσικά είστε ανυπόμονοι λες και αυριο το πρωί θα πάτε όλοι να παρετε φανάρια... |
Δηλαδή τόσο δύσκολο έίναι το -5% +18% ΦΠΑ???? |
Σίγουρα όλοι προτιμάνε την τελική τιμή παρά τις μετατροπές και προσθαφαιρέσεις όσο απλές κι αν είναι αυτές ![]() ![]() |
CC-Gio έγραψε: | ||
Πεσ'τα ρε Μανθο!!! Και στην FK ποιος ετρξε παλι ε? Μανθος(Memsound) Γιωργος(CC-Gio) Δημητρης(PHOTOMAN) Aντε.....ολοι περιμενετε απο τα σπιτακια σας τις ευκαιριες! Τρεχουμε.....εχουμε ΔΟΥΛΕΙΕΕΕΕΕΕΣΣΣ!!!! ![]() ![]() ![]() |
Και πηγα ωραια και καλα να βαλω τα SILVATEC και δεν εμπαιναν!
Δεν κουμπωναν μεχρι τελος,αλλα το πλαστικο στεγανοτητας ακουμπουσε! Θα περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε! |
Lef205 έγραψε: |
Συγνωμη για το οφ τοπικ,αλλα γιωργο μηπως πουλας τα εργοστασιακα φαναρια σου? |
MEMsound έγραψε: | ||
χαχαχα (αρχίσαμε τηις αισθητικές αλλάγες...) να σου πω όταν θα βάλει τους GT θα του ζητήσειςκαι τα βμμένα πλαστικά των προφυλακτήρων???!?!?! χαχαχα!!! |
Lef205 έγραψε: |
ιατι διαβαζεις τη σκεψη μου!? |
MEMsound έγραψε: | ||
Αν δεν ταιριάζαμε.... κλπ κλπ |
Και πηγα ωραια και καλα να βαλω τα SILVATEC και δεν εμπαιναν!
Δεν κουμπωναν μεχρι τελος,αλλα το πλαστικο στεγανοτητας ακουμπουσε! Θα περιμενω μεχρι την αλλη εβδομαδα και βλεπουμε! |
Η μπαρα δεν σου μπαινει.... |
206ccsimos έγραψε: | ||
Μαντεψε.... ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
Να μαντέψω εγώ?? του Την έβαλες (την μπάρα φυσικά....) και Τα είδε Όλα (με τα νέα φανάρια....)??? χαχαχαχαχαχα Ρε τι παιδιά είστε εσείς οι δύο...! CabrioΠαιδα?!??!? ![]() Σοβαρά τώρα. Τελικά τα έβαλε τα φανάρια ο Γιώργος? |
.....ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ!!.. |
.....ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ!!!
|
MEMsound έγραψε: |
Υ.Γ. ΘΕΣ ΦΙΜΕ!!!! ![]() |
Ape έγραψε: |
Hi everyone,
A big thanks to Ollie, who without i wouldnt've got the chance to have these fitted to my 206, they look awesome, and i didnt realise they were also doing rear lights too!!! I have to go up again during this week or next to have them fitted properly and then i have to road test them for a while etc. Also, the 206 is going on the front cover, next to a ferrari! (altho the 206 will look better lol) here's a few sneak peaks: http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460009.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460010.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460011.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460015.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460016.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460020.jpg http://i22.photobucket.com/albums/b317/ape3542/Ultra%20Photoshoot/33460021.jpg The rear lights may be changing a bit (into colour coded LED's) let me know what you think ![]() |
Ape έγραψε: |
yep they're the new ones coming out, the ones you can see there are the first ever to be made.
They will come as a kit as far as i know, which you spray yourself etc. I cant believe how good they look!! cant wait to go down to get them all refitted and tested etc, and i'm still a bit shocked that mine was picked to be used and that its going on the cover of the new 06/07 catologue!!! :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: :jumpin: |
Μεγειά σου.
Κατά την γνώμη μου ότι πιο όμορφο για μαύρο 206 ![]() Αν έβγαιναν με λευκό εσωτερικό θα τα είχα πάρει κι εγώ (και ας με έβριζαν μερικοί... ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Εχει ρε συ.2 χρονια αν θυμαμαι καλα.
Απο οτι ομως μου εχουν πει τα led εχουν το χαρακτηριστικο οτι δεν καιγονται ποτε.Μονο αν βαλεις περισσοτερα Volt στα ακρα του θα καει. Στο αμαξι ομως τα volt ειναι 12 και ολα λειτουργουν με αυτα. Ενα αλλο που μου εχουν πει ειναι οτι και λαθος να τα συνδεσεις δεν θα καουν απλα δεν θα αναψουν. |
http://www.tuningfever.fr/Photos/u_10286/271931_max.jpg |
το έχω ξαναπεί ότι σε κόκκινο 206 αυτά τα κόκκινα led φανάρια είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να βάλει κανείς...
http://85.116.32.206/mesimages/74416/DSC42.JPG |
πακέτο μαζί με τα ομίχλης και 3ο στοπ... http://images.forum-auto.com/mesimages/141656/full%20leds%20S16.jpg ![]() ![]() |
το έχω ξαναπεί ότι σε κόκκινο 206 αυτά τα κόκκινα led φανάρια είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να βάλει κανείς...
http://85.116.32.206/mesimages/74416/DSC42.JPG |
Stevon έγραψε: |
Ρε γα**το...όμορφα τα led , αλλά αυτό το space look...που έχουν για εμένα είναι too much......
Αν όμως έβγαινε κάτι σε led...αλλά μαμά διάταξη εσωτερικά.....θα ήταν... ![]() |
sod έγραψε: |
Εμενα μου αρεσουν τα δευτερα τρελο αγορι........και ενα φιλμακι ψιλο μαυρο και ολα οκ.....τι λεs? |
fynos έγραψε: |
Και θέτω ερώτηση και για τα -> FKRL76-2 http://20054-fk-automotive.imosnet.de/shop/product_info.php/info/p12453_FK-Design-R-ckleuchten-schwarz-passend-f-r-Peugeot-206.html FKRL78-1 http://20054-fk-automotive.imosnet.de/shop/product_info.php/info/p12457_FK-R-uuml-ckleuchten-schwarz-passend-f-uuml-r-Peugeot-206-Baujahr-98--.html Για βοήθα λίγο μην κάνουμε κανα λάθος ! |
fynos έγραψε: | ||
Καλά όταν αποφασίσεις πες και σε εμένα . . . . οκ ?
|
fynos έγραψε: |
Μάνθο, δεν νομίζεις ότι του πηγαίνουν ωραία ?
http://i171.photobucket.com/albums/u319/fynos/psclub%20photos/206leyko.jpg |
sod έγραψε: | ||||
Και βεβαια θα σου πω.... ![]() ![]() Ομορφα αυτα που λεs στον μανθο αλλα θα προτιμουσα τα μαυρα για αντιθεση |
Σε μαύρο... |
fynos έγραψε: | ||
Να ρωτήσω, εσύ τα βιάζεσαι πολύ ?? δηλαδή με το νέο έτος θα σε πείραζε ? Το ρωτάω αυτό, για να δω αν αξίζει να έρθουν κουτσουρεμένα μερικά πράγματα τώρα ή το νέο έτος ! Πάνος δεν είναι διαθέσιμα ακόμα |
Steve έγραψε: | ||||
Ας έρθουν όποτε θέλουν, αρκεί να μην δώσω γα**σιάτικα για τα μεταφορικά. ![]() |
Athens έγραψε: |
Αύριο στη μάυρη κορμάρα του cc μου |
TA EBAΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ Η Κ**ΛΑΡΑ ΤΟΥ cc ΜΟΥ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stauros206 έγραψε: |
καλοριζικαααααααα..........!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
βλ στις αγγελίες εσυ... ![]() |
Μεγειες και καλοφορετα... (ισως αν ηταν και τελειως μαυρα - εννοώ να μην ειχαν αυτό το ασπρο τμημα χαμηλα - να ηταν ακομα πιο ομορφα)
Με τις μαυρες ζάντες θα γινει ακομα πιο σουπερ... ![]() ![]() |
οφφτοπικ αλλα προφανώς κάτι τετοιο εχεις στο μυαλο σου ![]() |
οφφτοπικ αλλα προφανώς κάτι τετοιο εχεις στο μυαλο σου ![]() |
Με γειές Φώτη! |
Σαν τα δικά μου σε μαύρα είναι ή κάνω λάθος??
Πάντως είναι πανέμορφα!!! Με γειά ![]() ![]() |
recife206 έγραψε: | ||
Ευχαριστώ ψηλέ! Με μεγάλη μου χαρά σε ξαναείδα σήμερα παρκαρισμένο στο κλασσικό σημείο. Καλώς ήρθες! |
Snap5 έγραψε: |
Λοιπόν επαναφέρω το θέμα! Εδω και 2 χρόνια (ισως και λιγότερο) φόραγα τα συγκεκριμένα LED ΚΩΛΟφάναρα χωρις κανένα πρόβλημα:
http://www.motorspeed.com/store_main.asp?int_catalog_id=3&int_category_id=10&int_subcategory_id=32&int_page=21&int_product_id=1437 (Ερώτηση είναι προιόν της Ultra ή @@?Επείδη δεν γράφει πουθενα τπτ πάνω του που έψαξα!) Τελευταία το ένα φανάρι αντι να φωτάει πιο έντονα οταν πατάω φρένο ΣΒΗΝΕΙ. Τα πήγα σε ηλεκτρολόγο και αφου τα ανοίξαμε απο πίσω μου είπε ότι έχει πρόβλημα η πλακέτα του φαναριού και μονο ηλεκτρονικος (και αν) μπορει να την επισκευάσει. Πραγματικα έχω τσαντιστεί απίστευτα μιας και θεωρούσα την Ultra αρκετα αξιόλογη εταιρεία για να αντέξουν με τα βιας 2 χρονια. Τωρά το δήλημα: 1. Αγοράζω μαμα και τα βαφω φιμέ; (γιατι τα δικα μου τα εδοσα!) 2. Βλαζω παλi ιδια LED φανάρια με αυτά που φόραγα και ζω με την φοβία ότι θα ξαναχαλάσουν; 3. Αγοράζω μαυρο ημιτασιόν φανάρι ΟΧΙ LED που στην χειρότερη να κάψει καμια λάμπα (π.χ. όπως είχα παλιοτερα αυτά: http://www.power-tuning.fr/en/performance_lighting/performance_lighting/Peugeot-/c378020630/p17027254.html) 4. Αγοράζω τα μαμα του 206+ που είναι τουλαχιστον ποιοτηκα (aka γνήσια peugeot) και ομορφότερα απο τα απλά μαμα http://www.4troxoi.gr/files/Image/EPIKAIROTHTA/206plus_2.jpg 5. Βάζω αυτά τα LED μπας και βγουν ανθεκτικότερα μιας και βλέπω πολλά να κυκλοφορούν με τα συγκεκριμένα χωρίς πρόβλημα: http://www.motorspeed.com/store_main.asp?int_catalog_id=3&int_category_id=10&int_subcategory_id=32&int_page=21&int_product_id=2958 6. Τα αφηνω ως έχουν και οταν πατάω φρένο ξέρω ότι θα σβηνει το ένα φανάρι... 7. Κατι άλλο? ............ Ψυχολογική συμπαράσταση δεκτή ![]() |
Snap5 έγραψε: |
Τελευταία το ένα φανάρι αντι να φωτάει πιο έντονα οταν πατάω φρένο ΣΒΗΝΕΙ. |
Sinanai έγραψε: |
Τι σου 'λεγα Μάνθο. Νταξ, end of offtopic. ![]() ![]() ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Όχι ρε! Έκανα πλάκα ότι χάλασαν και άρχισαν να φέρνουν σε ιταλικό... ![]() ![]() |
...αλλιώς μαμα...το πολυ-πολυ βαλτους λαμπες led μεσα... |
η υγρασία ειναι απο τα σφουγγαρακια πισω 100% ή δεν πατανε καλά ή εχουν χαλασει. |
nido έγραψε: | ||||
Εχεις δίκιο Μάνθο... Τρώγονται με σβηστά τα λεντ...
Αναμμένα πάντως τα βρίσκω λίγο ξενέρωτα... θα μου πεις γούστα.... ![]()
Αυτό θα ήταν το καλύτερο πιστεύω, και να κλείσουν "ερμητικά" να μην παίζει να πάρουν υηρασία.... Το έχει κάνει κανείς?
Θα δοκιμάσω να βγάλω σφουγγαράκι απ' το δεξί, να δω μήπως κάτι δεν έχει κατσει σωστα... Πάντως ρε γμτ δε μου φαινόταν να "σφαγίζουν" έτσι κι αλλιώς με τα σφουγγαράκια... Ίσως να θυμάμαι και λάθος... Παίζει να παραγγείλω άλλο αν είναι "ταλαιπωρημένο" η πάνε πακέτο με φώτα? |
dimisboukis έγραψε: |
Για πειτε και καποια αλλη επιλογη.Υπ'οψιν το 206 ειναι μαυρο.
![]() |
dimisboukis έγραψε: |
Αυτα ειχα και τα εδωσα.Λεω να παω σε κατι με απλες λαμπες.
Σκεφτομαι κατι τετοιο: http://www.pitlane.bg/en/lighting/dectane-tail-lights-peugeot-206-98-09-red-crystal-p7451 Το SS δεν ξεκουμπωνει πανω απο το 206.Ετσι θα πεθανει... |