madjas έγραψε: |
Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
madjas έγραψε: |
Για μένα ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί (πριν 2 χρόνια) είναι η Μήλος. Φοβερές και πάρα πολλές παραλίες. Αν θυμάμαι καλά γύρω στις 10+ παραλίες και όλες μοναδικές..Όλα τα λεφτά! |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
ΜΗΛΟΣ Εκπληκτικό νησί μόνο για ζευγάρια ![]() ![]() ![]() Οι παραλίες είναι εκπληκτικές αν έχεις ειδικά την νέα έκδοση 206 S.O.K. Skarfalono Opou Katsei μπορείς να δεις μέρη απίστευτα (800+ χλμ σε μια βδομάδα 13 παραλίες)..... Διασκέδαση μηδέν ![]() ![]() ![]() Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει πμ |
madjas έγραψε: | ||||
Σίγουρα μόνο για ζευγάρια και από διασκέδαση όντως μηδέν(εκτός από κάποια πολύ όμορφα και γραφικά μπαράκια). Αλλά εγώ τρελάθηκα με τις παραλίες. Δεν πήρα το 206 μαζί γιατί δεν υπήρχε τότε στην κατοχή μου!!! Αλλά έπρεπε οπωσδήποτε να έχεις την έκδοση S.O.K.! |
MEMsound. έγραψε: |
Εγώ πάλι "γουστάρω" απίστευτα την Πάρο.
Πολλές παραλίες για όλα τα γουστα και διασκέδαση για το βράδυ πάλι για όλα τα γούστα. ![]() |
shiba έγραψε: |
εγω πιστευω παντωσ παιδια πωσ το ιδανικο μεροσ για να περασεισ απλα απιστευτα εινα ιη μυκονοσ...το μοναδικο νησι που εχει απιστευτη ζωη απο τον μαη μεχρι και τον σεπτεμβρη.5ολοκληροι μηνεσ |
CHRYSAF.206GTI έγραψε: |
χειμώνα ![]() ![]() ![]() καλοκαίρι ![]() ![]() ![]() κρήτη ειδικά αν βρεις κ απομονωμένες παραλίες ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: |
καλοκαίρι σε κάποιο νησί φυσικα...ίσως ίο ή σαντορίνη ή μύλο.. αλλιως χαλκιδικη. |
ePhI έγραψε: | ||
για να ξεκινησει καλα το καλοκαιρακι επιβαλλεται μια ΜΥΚΟΝΟΣ επεται συνεχεια...με καλη παρεα ενα ακομα τρελο καλοκαιρι μα ς περιμενει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
ουστ!! δεν πατάω εγώ εκει... ![]() ![]() ![]() |
ουστ!! δεν πατάω εγώ εκει... ![]() ![]() ![]() |
christhehealer έγραψε: | ||
Δηλαδή θες να μου πεις ότι η Σαντορίνη είναι low profile και το... νησί είναι χάλια? Άμα δεν πηγαίνεις στα "τουριστικά", εκεί που πάει όλη η πλέμπα να δει και να δειχτεί, είναι πολύ ωραία... Έλα Σεπτέμβρη στον Oρνό να δεις τι γούστα που βγάζουμε! ![]() ![]() ![]() ![]() |
crusader έγραψε: |
Ρε Πέτρο.... δεν πάμε καμια Ελαφόνησο λέω εγώ να λιώσουμε μόνοι μας? ![]() ![]() |
ePhI έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και το kitchen bar δεν μαζευει celebrity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παντα φιλικα... |
Baphomet έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και το kitchen bar δεν μαζευει celebrity ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παντα φιλικα... |
ePhI έγραψε: | ||||||
και στο νησι για να περασουμε καλα παμε ![]() ![]() παντα με καλη διαθεση και παρεα ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ![]() ![]() ![]() υ.γ.στα Εξαρχεια που θα παρκαραμε? ![]() ![]() |
κανένας δεν έχει να δηλώσει τίποτα για τα κυθηρα??? ![]() και εγω απο που θα μάθω??? ![]() ![]() (αν όχι απο εσάς τα πλέον αξιόπιστα άτομα!!!!! ![]() ![]() |
κανένας δεν έχει να δηλώσει τίποτα για τα κυθηρα??? ![]() και εγω απο που θα μάθω??? ![]() ![]() (αν όχι απο εσάς τα πλέον αξιόπιστα άτομα!!!!! ![]() ![]() |
underage έγραψε: | ||
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανήκει στην Α΄Περιφέρεια Πειραιά (άσχετο ![]() |
sps έγραψε: |
Προτεινω Μεσσηνιακη Μανη ή Μανη γενικοτερα!
Απο παραλιες καλογρια στη Στουπα. Και πιο περα εχει πολυ πιο αγρια ομορφια. Καταπληκτικα μερη και για ψαροντουφεκο. |
εεεεεεεετσι... θαλασσα-μπυρα-λιωσιμο...τιποτα αλλο...we are in heaven... |
christhehealer έγραψε: | ||||
Πέρσυ το καλοκαίρι έγραψαν φίλους μου για παράνομο camping στην Eλαφόνησο και είχαν μετά να ξανατρέχουν εκεί κάτω για δικαστήριο. ![]() Aς το έχουν υπόψιν τους όσοι έχουν κατά νου να πάνε εκεί. ![]() |
nickzotos έγραψε: | ||
![]() ![]() |
307 ARMY! έγραψε: |
Μάνο ετοιμάσου: Από 25/6 εως 5/7 θα βρίσκομαι για διακοπές στην πατρίδα σου την Κρήτη και ιδιαίτερα Ελούντα μεριά. Θέλω οδηγίες και κατευθύνσεις, έτσι; |
kanelj έγραψε: |
Αυτη την στιγμη σας γραφω απο το πλοιο και πηγαινω προς Μυκονο!
Να πηξετε..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
λοιπον απο αυριο ξεκινανε οι διακοπεσ μου σε συνδυασμο με δουλεια...η αληθεια ειναι οτι θα μου λειψει το παρεακι εδω μεσα μιασ και θα μπαινω σπανια νετ ![]() ![]() |
λοιπον απο αυριο ξεκινανε οι διακοπεσ μου ... |
Εγω τελικα με βλεπω κατα τις 25 του μηνος Ζακυνθο!
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο πριν αρχισω να ψαχνω εισητηρια?!?! ![]() |
Εγω τελικα με βλεπω κατα τις 25 του μηνος Ζακυνθο!
Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο πριν αρχισω να ψαχνω εισητηρια?!?! ![]() |
nickzotos έγραψε: |
εγω παλι προτιμω ρην Ζακυνθο..η Κεφαλονια ειναι πολυ ορεινη..... ![]() ![]() τωρα Γιαννη διαλεξε ο,τι θες εσυ.... |
εσύ είσαι μικρός! σιωπή! ![]() ![]() ![]() ![]() |
ναι...κεφαλονια... πηγα προπερσι ζακυνθο και δε μου άρεσε καθολου. Αντίθετα κεφαλονια ήταν τέλεια... |
LuNa έγραψε: |
Γιάννη να πας Ζάκυνθο ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ΔΕΝ θα πας το μήνα Αύγουστο!!!!
Αν πας Αύγουστο θα βλαστημίσεις την ώρα και τη στιγμή.... ΠΗΓΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ!!!! Πήγα πρόπερσυ και το σκυλομετάνοιωσα! |
chatasos έγραψε: |
Ο Αύγουστος γενικότερα δεν προτείνεται για διακοπές...
Πέρυσι στην Χαλκιδική έφαγα τέτοιο κυκλοφοριακό κόλλημα που νόμιζα πως ήμουν στην Αθήνα!!! |
Φορουμάρχης στην υπογραφή έγραψε: |
Ψάχνω δωμάτιο για διακοπές στην Κέρκυρα σε καλή τιμή |
pygolabida έγραψε: | ||||
Τα μέρη μου!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!! ![]() ![]() ![]() |
vinman έγραψε: |
Tελικα η Β.Ευβοια ειναι πανεμορφη... ![]() ![]() Ωρεοι,Βασιλικα,Πευκι,Αγια Αννα,Νεος Πυργος.....μιλαμε για απιστευτες παραλιες,πεντακαθαρες θαλασσες,καλο φαγητο( ![]() Το μονο μερος που δεν δικαιωσε την καλη του φημη ηταν ο Αγιοκαμπος ο οποιος δεν μου αρεσς σε συγκριση και με τα αλλα μερη αλλα και με αυτα που εχω ακουσει κατα καιρους... ![]() Σημερα τελειωνει η ρημαδα η αδεια.... ![]() ![]() ![]() ![]() Καλο χειμωνα σε ολους... ![]() ![]() |
shark_zak έγραψε: | ||
περασες και απο το χωριο μου (απ' εξω)... αντε και του χρονου να 'μαστε καλα... ![]() |
ePhI έγραψε: |
Τελικα η Νοτια Πελοποννησος απο θαλασσης ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!
Καλαματα ------->ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΡΙΝΑ!!! |
ePhI έγραψε: |
Ελαφονησος------->ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!!!! (και ο κοσμος πολυ μικρος ![]() ![]() |
STELIOS έγραψε: | ||||
Το καλοκαιρι η Καλαματα δεν παιζεται, πολυ ομορφη..
Σημερα γυρισα απο Ελαφονησο, και δεν μπορω να συνηθισω την Αθηνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!! Νομιζω θα κοιμηθω στην σκηνη μου στο κηπο αποψε.... |
ePhI έγραψε: | ||||||
ETΣΙ ΕΤΣΙ....... ητα απο τα καλυτερα καλοκαιρια.....και πολυ καλη παρεα...!!!!! ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! |
STELIOS έγραψε: |
Το καλοκαιρι η Καλαματα δεν παιζεται, πολυ ομορφη.. |
manosm3 έγραψε: |
Exει παει κανενας σας στα πανεμορφα και αγρια μερη των Σφακιων Κρητης; |
Exει παει κανενας σας στα πανεμορφα και αγρια μερη των Σφακιων Κρητης; |
sfaker2000 έγραψε: |
φιλε ζαχαρη δεν κατεβηκες κρητη καθολου?ουτε ο VIΝMAN κατεβηκε?
αντε καμια βολτιτσα στα πατρια εδαφη...... ![]() |
Κοιτα να δεις που θα βρω και συμπατριωτες εδω περα! Ποιος ειναι απο τα Σφακια, συγκεκριμενα Κομιταδες; |
STELIOS έγραψε: | ||
Eμενα ο παπους μου ηταν απ'τα Σφακια, απ'την Ιμπρο. Η γιαγια απ'τα Χανια. Υπαρχει και δρομος στα Χανια με το ονομα μας. |
nickzotos έγραψε: |
λοιπον...επειδη ειμουν ![]() ![]() |
volvos έγραψε: |
...........ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ? ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
www.clubagiaanna.gr
Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και ωραία! Εκεί με βλέπω να την βγάζω φέτος........ |
θα παμε τουρινγκ εκει... ![]() ![]() ![]() |
arη σβηστω γρηγορααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
τωραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ή ας το κανει εντιτ καποιος μοδερετορ.... φτου φτου στα γεραματα τι μου κανατε!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||||
Αν δεν κάνω λάθος σας το είχα αναφέρει σαν ιδέα ένα βράδυ στη λέσχη! Για πότε λέτε? |
COOL ALEXIS έγραψε: |
Μην πας Κεφαλονιά πάντως ![]() |
Aμοργο εχει παει κανεις???
μου ειπαν οτι και εκει εχει κρυα θαλασσα ![]() ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: |
Σκοπελο εχει παει κανεις ;
ξερει κανεις τιποτα; λεει; ![]() ![]() το σκεφτομαι σοβαρα για φετος |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||
Αν πας παντως με αυτοκίνητο θα χρειαστείς για ακτοπλοϊκά μόνο 240 ευρώ ![]() |
ναξο?καθε χρονο πηγαινω 1 μηνα μιας και ειναι η μητερα μ απο κει....λοιπον ξεκιναμε.για μπανιο αγιο προκοπη αγια αννα..ειναι απο την χωρα 10 χλμ σχεδον..απο χωρια θα περασεις σιγουρα απο απολλωνα και απο απειρανθο(το χωριο μ αλλα απο τι λενε ολοι ειναι το πιο γραφικο χωριο στην ναξο)που ειναι 35 χλμ απο χωρα(πιο ψηλο σημειο)..αν πεινατε θα κατσετε στην ταβερνα ''λευτερης''που επισης ειναι τελεια..για γλυκο μην τυχον και απραλειψετε να φατε στν χωρα την καλυτερη βαφλα των κυκλαδων στο vaffle house...οσο για διασκεδαση..super island+ocean εινα ιοτι καλυτερο διαθετει η χωρα...αν ειστε του ελληνικου πιο πολυ''day night ![]() |
crusader έγραψε: | ||
Thnx man! ![]() Μια διευκρίνηση μόνο.. αυτή η ταβέρνα (Λευτέρης) είναι στον Απείρανθο ή στη Χώρα; |
ναξο?καθε χρονο πηγαινω 1 μηνα μιας και ειναι η μητερα μ απο κει....λοιπον ξεκιναμε.για μπανιο αγιο προκοπη αγια αννα..ειναι απο την χωρα 10 χλμ σχεδον..απο χωρια θα περασεις σιγουρα απο απολλωνα και απο απειρανθο(το χωριο μ αλλα απο τι λενε ολοι ειναι το πιο γραφικο χωριο στην ναξο)που ειναι 35 χλμ απο χωρα(πιο ψηλο σημειο)..αν πεινατε θα κατσετε στην ταβερνα ''λευτερης''που επισης ειναι τελεια..για γλυκο μην τυχον και απραλειψετε να φατε στν χωρα την καλυτερη βαφλα των κυκλαδων στο vaffle house...οσο για διασκεδαση..super island+ocean εινα ιοτι καλυτερο διαθετει η χωρα...αν ειστε του ελληνικου πιο πολυ''day night ![]() |
Φέτος έκανα τις εκπληκτικότερες διακοπές στη ζωή μου ![]() Το όνειρο ήταν παλιό και τελικά η υλοποιήση του αρκετά εύκολη. Πήρα το Peugeot πέρασα από Πάτρα, Ancona και από εκεί με την συνοδεία του έτερον μου ήμιση και διασχίζοντας Ιταλία Γαλλία φτάσαμε μέχρι Barcelona ![]() Είναι κάτι το οποίο το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους, είναι πάρα πολύ απλό και πολύ πολύ normal από θέμα τιμών ![]() Ειδικά για κάποιον ο οποίος θέλει και μπορεί να κάνει διακοπές τον Αύγουστο και λαμβάνοντας υπόψιν τις τιμές που επικρατούν εδώ τέτοια περίοδο δεν το συζητάω ![]() ΥΓ Θα επακολουθήσει σχετικό ρεπορτάζ και ανάλογες φωτό μόλις συνέλθω! |
ultra-one έγραψε: | ||
Παω και εγώ Νάξο αύριο μέχρι την άλλη Πέμπτη. Θα τα έχω υπόψιν! ![]() |
Amaxopoulos έγραψε: |
Γραψε λεπτομερειες για το νησι,για να επιβεβαιωσω!! ![]() |
glf έγραψε: |
εγώ 3-10 Αυγούστου ήμουν στην Πάρο με το 106 και slick φορεμένα !! |
δεν δίνω για test drive έγραψε: |
παραλιες καλες οχι ομως κατι το συγκλονιστικο (π.χ μηλος).
|
[
Πες τα γιατί μετά μου λένε πως η Κεφαλλονιά και κάτι άλλα κουφά μέρη έχουν πολύ ωραίες παραλίες ![]() ![/size] |
MEMsound έγραψε: | ||
Πάντως στην Νάουσα ενώ το κλίμα για αναπαραγωγή ήταν κατάλληλο κάποιοι "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ".... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: |
Κακό του κεφαλιού των............
Ας θυσιάζανε το εισιτήριο επιστροφής των....... ![]() |
Stevon έγραψε: | ||||||
&
Εάν το έκανα αυτό.......αυτά τα οποία θα πλήρωνα μετά...θα ήταν όντως τα Γ@μησιάτικα..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volvos έγραψε: | ||
αλεξ αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι καθε τοπος εχει και μια απιστευτη παραλια. αντε ομως να την ανακαλυψεις.... ασε που συνηθως θελει και βαρκα ![]() π.χ. στο πυργο που ειναι η καταγωγη της γυναικας εχω βρει μια παραλια που ειναι αναμεσα σε βραχια με σκια και αμμουδια που εχει πρασινα νερα και μηδεν κοσμο - ειναι ενας παραδεισος...σκεψου οτι ουτε αυτοι που ειναι απο εκει δεν την ηξεραν.... |
MEMsound έγραψε: |
θα σου απαντήσω και εσένα εκτενώς... φαντάζομαι σκηνές απείρου κάλους στο δρόμο από και προς Λέυκες... ![]() ![]() |
σε εκεινη την ανωμαλη ταβερνα (παλι εκει εγω) την εργινα (αν θυμαμαι ) πηγες εεεεεεεεεεεεε????????????????????????????????? |
sth μηλο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ. ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ |
sth μηλο ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΕΓΩ. ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εχω μια φιλη απο εκει ντοπια που μας ειχε νοικιασει ενα αλτο... ενα θα σου πω 2 φορες που τη βαλαμε μεσα ο κολλητος ειχε κατσει πισω και κραταγε το πισω καθισμα και κατι πλαστικα γιατι απο το jeeping ειχε ξεχαρβαλωθει ολο το αμαξι πισω.....ουτε καν να της το πλυνουμε δε προλαβαμε...εκανε κανα τριμηνο να μας μιλησει. σε εκεινη την ανωμαλη ταβερνα (παλι εκει εγω) την εργινα (αν θυμαμαι ) πηγες εεεεεεεεεεεεε????????????????????????????????? φευγεις απο λιμανι ανεβαινεις δρομο με φουρκετες προς χωρα και περπατας στα στενακια. ηταν εκεινη η ταβερνα που περναγες μεσα απο κουζινα και εβλεπες γιαγια μαμα κορη παππουδες να μαγειρευουν και καθοσουνα σε μια βεραντα....πωπωπω τι θυμηθηκα . πολυ φαγητο......... (βεβαια απο το 2000 που ειχα παει μπορει να μην υπαρχει ![]() |
COOL ALEXIS έγραψε: | ||||||||
Θα σου κόβαμε μια χορηγία βρε παιδάκι μου ![]() Ότι θέλεις για πάρτη σου ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Κρήτη....ευλογημένη γη ![]() |
pygolabida έγραψε: |
Κρήτη....ευλογημένη γη ![]() ![]() |
DimiP έγραψε: | ||
ε τωρα γιατι μας κανεις να κανουμε register στο esnips? χαθηκαν τα free? |
γαμάτη παραλία αλλά πολύ ξεραήλα γύρω γύρω... |
γαμάτη παραλία αλλά πολύ ξεραήλα γύρω γύρω... |
...άριστα...
Δεν με ενοχλεί ο ήλιος... η θέα της ξέρας με χαλάει λίγο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Οι περισσότερες γυμνίστριες είναι από χάλια έως πολύ χάλια... ![]() ![]() Για να δεις όμορφη κοπέλα/γυναίκα γυμνίστρια πρέπει να κάνει αίτηση με χαρτόσημο τουλάχιστον... Ας είναι όμορφες και ας είναι και με ολόσωμα... Εξάλλου την "κατάλληλη" ώρα δεν θα φοράνε τίποτα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Επαναφέρω αυτό το τόπικ αφού είναι καιρός που όλοι μας θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε που θα πάμε διακοπές......
Φέτος έχω σκεφτεί 2 εντελώς διαφορετικά νησιά και θα ήθελα τις απόψεις σας και τα υπέρ και κατά τους. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει κάτι αξιόλογο να δεις εκεί, να έχει ωραίες παραλίες, διασκέδαση και να μην είναι ακριβό.... Η 1η επιλογή είναι η ΙΟΣ και η 2η η ΜΗΛΟΣ. Περιμένω σχόλια σας! ![]() |
απλή επιλογή... αν πας με γυναίκα πας Μήλο, αν πας με αντροπαρέα ή μόνος σου πας Ίο. Και τα 2 είναι πολύ ωραία νησιά και αξίζει να πας. |
απλή επιλογή... αν πας με γυναίκα πας Μήλο, αν πας με αντροπαρέα ή μόνος σου πας Ίο. Και τα 2 είναι πολύ ωραία νησιά και αξίζει να πας. |
ultra-one έγραψε: | ||
Μάλλον για Ιο με βλέπω τελικά για να ξεσαλώσω λίγο πριν γεράσω!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Μήλο χωρίς γυναίκα είναι δράμα...
Πολύ ωραίες παραλίες αλλά μηδέν διασκέδαση ![]() |
micra_iro έγραψε: |
Η Ιος τα συνδυαζει ολα και διασκεδαση και χαλαρουιτα και δεν ειναι απαραιτητο να πας ζευγαρομενος.
Εγω ειχα παει για καμπινγκ εκει πριν 2 χρονια τελεια αν και δεν βγηκα πολυ στη χωρα ηθελα να ξεκουραστω κι ετσι ημουν σκηνη παραλια και τουμπαλιν. |
Παράθεση: |
Για Μηλο δεν ξερω το μονο σιγουρο ειναι οτι θα συναντσεις τον Μικρουτσικο χα χα χα |
....
ουτε ποτς θα αδιαθετησει η αλλη |
πολυ γουσταρω που εφετος δε θα παω διακοπες ![]() ουτε αγχος που θα παω ουτε γκρινια ουτε τηλεφωνα με τις ωρες για δωματια ουτε τι αμαξι θα παρουμε ουτε ποτε θα παμε ουτε ποτς θα αδιαθετησει η αλλη τιποτα τιποτα... εφετος θα τα ριξω στο αμαξι τα λεφτα!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() (πλακα κανω. εφετος θα κατσω οικογενειακα ![]() |
sod έγραψε: |
Εγω παντωs σε 6 μιση ωρεs πεταω με Κεντερη για Ρεθυμνο,για ενα 4ημερο.... ![]() ![]() |
Baphomet έγραψε: | ||||
έτσι...επίσης αν είσαι φαν του καμπινγκ, έχει πολύ καλά κάμπινγκ στο νησί και γενικά είναι αυτού του είδους τουρισμού. Και πας και σε 3 ώρες πλέον ![]() |
ultra-one έγραψε: | ||||||
Είμαι μεγάλος φαν του κάμπινκ αλλά μόνο αν έχω και το αυτοκίνητο για να μπορώ να κλειδώνω τα πράγματα αξίας μέσα! (Φωτογραφικές, πορτοφόλια, ρούχα κλπ). Επειδή στην Ιο δεν θα πάρω αυτοκίνητο μάλλον θα ψάξω για φτηνό δωμάτιο (αν υπάρχουν φτηνά δωμάτια ακόμη...). Κάμπινκ φέτος έχω ήδη πάει μια φορά στην Αγία Άννα και σκοπεύω να πάω σε 2 βδομάδες προς Πύλο μεριά για 3 μέρες, προς Ναύπακτο τέλος Αυγούστου 3-4 μέρες και ίσως καμιά Χιλιαδού ή Αγία Άννα ξανά αρχές Σεπτεμβρίου για ένα ΣΚ. ![]() |
zuma έγραψε: |
Η υπογραφή μου είναι άσχετη με το θέμα...
μετά την είδα και... δεν παραπέμπει σε εσάς Έχει να κάνει με μια έκφραση που λένε στο χωριό μου... Πάντως ένα από τα καλύτερα μέρη για διακοπές είναι η Πάργα ούτε εισιτήρια για πλοία, ούτε κακοτράχηλοι δρόμοι, ούτε σπάσιμο αμαξιού... μόνο το αμάξι χρειάζεται και καλή παρέα. |
zuma έγραψε: |
Η υπογραφή μου είναι άσχετη με το θέμα...
μετά την είδα και... δεν παραπέμπει σε εσάς Έχει να κάνει με μια έκφραση που λένε στο χωριό μου... Πάντως ένα από τα καλύτερα μέρη για διακοπές είναι η Πάργα ούτε εισιτήρια για πλοία, ούτε κακοτράχηλοι δρόμοι, ούτε σπάσιμο αμαξιού... μόνο το αμάξι χρειάζεται και καλή παρέα. |
xrisa-xs έγραψε: |
Την άλλη βδομάδα πάω Κεφαλλονιά
any tips???? |
Lef205 έγραψε: | ||
να προσεχεις τους κατοικους! ![]() |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: | ||||
Εγω κατεβαίνω 21/07 |
16-23/7 θα είμαι εκεί ![]() |
καμπινγκ...
δωματια ελαφονησο??χαχα τα εξης κανενα ![]() απο τεταρτη θα ειμαι ακρατα και πατρα...κανονιστε με τον αλλο ![]() υ.γ. ελπιζω να βαλανε wifi για να μη σας λειψω ![]() |
mεγαλη κουβεντα ειπες...
πλεον ελλαδα κανει διακοπες μονο οποιος εχει λεφτα περιμενω τηλ για δωματια ![]() υγ. ακρατα θα ειμαι τεταρτη με σαββατο |
Steve έγραψε: |
Μέχρι να κάνετε κάμπινγκ σε κάτι τέτοιο, μην πείτε τίποτα άλλο γιατί θα είστε ιερόσυλοι ![]() |
Lef205 έγραψε: | ||
να προσεχεις τους κατοικους! ![]() |
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ έγραψε: | ||
που ειναι τουτο ??? |
Λευκαδα στη Νικιανα παιδια !
απιθανα ![]() |
Ναι, αυτή η παραλία είναι Ελληνική ![]() |
καλά μην τρελένεστε κιολας με τα τυρκουαζ νερά...
τετοιο χρώμα βρισκετε σε πάρα πολλα μέρη ... ιδίως αν τα φωτογραφίσετε από λίγο πιο ψηλά... (και όχι από την επιφάνεια της θάλασσας)... |
Road_Runner έγραψε: |
Οριστε και απο την επιφανεια της θαλασσας... Ειναι μακραν η καλυτερη παραλια της Ελλαδας ![]() ![]() |
dimkeras έγραψε: |
πόρτο κατσίκι
πόρτο κατσίκι εγκρεμνοί εγκρεμνοί πευκούλια πευκούλια Γαλαζοπράσινα νερά.. Παντού! ![]() |
plaketokofths έγραψε: |
@dimkeras: Εγκρεμνοί, η παραλία είναι αλλου με μόνο αρνητικό οτι δεν έχει αμμο και οτι πας μόνο με πλεούμενο... |
plaketokofths έγραψε: | ||
Κάποιες φώτο που τράβηξα πριν λίγες μέρες στη Λευκάδα.... Νυδρί ![]() Πόρτο Κατσίκι ![]() ![]() ![]() Το γεφυράκι στη Λευκάδα σε νυχτερινή άποψη... ![]() |
vavvas έγραψε: |
Α και να μη ξεχασω μακρια απο διγενης Studios δεν λεω λεπτομερειες. |
Βασικα γραψε λιγο κοστολογια για να εχουμε υποψη μας γιατι πλεον ειναι οικονομικοτερα απο ελλαδα ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||
Κανε τη συγκριση. Ο μισθος του καθηγητη ειναι το μηνα 12 ευρω. Αυτη κρατησα γιατι πραγματικα μου εκανε εντυπωση. Στις υπολοιπες δεν θα τις μεταφερω ακριβεις οποτε δεν αξιζει. Παντως ειναι πολυ φθηνα,πλην καποιων υπηρεσιων. |
donpedro έγραψε: |
Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα με μεγάλη έλλειψη όμως υποδομών!
Σε τόσο μικρό χώρο έχει τόσα πολλά και συγκεντρώνει τόσα διαφορετικά πράγματα. Με στεναχωρεί ομως το χάος που υπάρχει και η ανευθυνότητα σε συνδιασμό με την διαφθορά (οπου κατα τη γνώμη μου είμαστε το No 1 της Ευρωπαϊκής Ένωσης) ![]() Αξέχαστος προορισμός στην Ελλάδα ήταν η Σαντορίνη πάντως... |
ερωτηση σχετικοασχετη...
την διαδρομή (στην Βορ.Ευβοια) Αιδιψό -> Νέο Πύργο ή Ορεοι την εχει κάνει κανείς σας? ειναι "νορμαλ" η εχει εντονες ανηφόρες κατηφόρες φουρκέτες κλπ κλπ ρωταω γιατι θέλω να την κάνω με το φουσκωτό (στο τρειλερ εννοώ) ... αλλά να μην μείνουμε κι από συμπλέκτη στο δρόμο... ουτε κι από φρένα... ![]() |
ερωτηση σχετικοασχετη...
την διαδρομή (στην Βορ.Ευβοια) Αιδιψό -> Νέο Πύργο ή Ορεοι την εχει κάνει κανείς σας? ειναι "νορμαλ" η εχει εντονες ανηφόρες κατηφόρες φουρκέτες κλπ κλπ ρωταω γιατι θέλω να την κάνω με το φουσκωτό (στο τρειλερ εννοώ) ... αλλά να μην μείνουμε κι από συμπλέκτη στο δρόμο... ουτε κι από φρένα... ![]() |
vinman έγραψε: |
...Απο Αιδηψό είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και χωρίς καθόλου ταλαιπωρία,ούτε για το αμάξι αλλά ούτε και για τους επιβάτες....
Είναι κοντά οι Ωρεοί και δεν έχεις σχεδόν καθόλου ανηφοροκατηφόρες και περίεργα στροφιλίκια... ![]() |
giorgio207 έγραψε: |
Την έκανα κι εγώ πέρυσι αυτή τη διαδρομή. Δεν θα έχεις πρόβλημα, είναι αρκετά κοντά και δεν έχει ανηφοροκατηφόρες και δύσκολες στροφές, παρά μόνο μια κλειστή δεξιά. Κατά τα άλλα καλά. |
....μια αλλη σκέψη ειναι οδικώς μέχρι γλυφα ή αχιλειο αλλα με αγχωνει λιγο η εθνικη και τα ενδεχόμενα μπλοκα γενικως...
για πες την αποψη σου επι του θεματος... |
Lef205 έγραψε: |
Να πας να δηλωσεις το τρέιλερ να εισαι ανετος.
Επιτρεπεται και το sunny το σηκωνει σιγουρα απο θεμα κιλων λογω 4κουνας. Μη φοβασαι τις ανηφορες λογω 4κινησης. |
MEMsound έγραψε: | ||
κομπλε σεμπλον... νομιμό πλέον το τρέιλερ... τωρα μένει η ασφάλισή του... (που λογικά ειναι το απλό της υπόθεσης) για να δουμε... ![]() ![]() |
αθηνα αρκιτσα 2ωρες σκαρτες
αρκιτσα αιδιψος 45' (+καθηστερηση πλοιου) αιδιψος ορεοι ιστιαια πευκι 45' max πευκι σκιαθος 30'~40' (17μιλια) σετακι φουστα μπλουζα... ![]() ![]() ![]() |
ρε βλαμμενε εχεις οδηγήσει σε στροφοδιαδρομή με σχετικά βαρυ φουσκωτό από πίσω...
μου ειναι αδιαφορο το κόστος του πλοιου.... προκειμένου να γλιτώσω το συμπλέκτη του νισσαν... ![]() ![]() |
dimkeras έγραψε: |
@ DimiP
Λες να πάμε κι εμείς εκεί διακοπές?! ![]() (Δε με ενημέρωσες πως θα έρθεις, κάτι θα κανονίζαμε...) |
Πάνος έγραψε: |
![]() Απο μεσα; ![]() |
road trip 4 ατομων με Toyota Yaris 5θυρο 2006 μοντελο 1300cc, |
Αν ναι τοτε βουρ για φαγητο στο Ακρωτηρι της Στουπας. |
pygolabida έγραψε: | ||
Το τιμήσαμε! ![]() |
Πάνος έγραψε: | ||||
Σας αρεσε το φαγητο; |
pygolabida έγραψε: | ||||||
Γράψε λάθος ![]() ![]() ![]() |
miss pug έγραψε: |
Περάσαμε τέλεια και φάγαμε και πολύ,δεν φαίνεται;! |
miss pug έγραψε: |
Περάσαμε τέλεια και φάγαμε και πολύ,δεν φαίνεται;! |
GALLOS2010 έγραψε: |
καλησπερα παιδια εγω σας προτεινω μυτιληνη και καλοκαιρι και χειμωνα εχει ομορφα μερη, ωραιες παραλιες και πολλες, πλήρης νυχτερινη ζωη χειμωνα
καλοκαιρι ωραιες γυναικες για τους ελευθερους, καλο ουζο και το καλυτερο πολλα στροφιλικια αλλα και ευθειες.παρτε μια ιδεα |
Gotcha έγραψε: |
Το λεπον! Σκεφτομαι φετος με την κοπελα να ανηφορησω προς Χαλκιδικη μερια και θα ηθελα καμια συμβουλη απο τα καρντασια εκει βορεια. Δεν ειμαστε των ακρων (δλδ ουτε τερμα χαμος, ουτε τερμα νεκρα), θα θελα κατι ενδιαμεσο. Αυτο που μας ενδιαφερει ειναι οι παραλιες. Να προτιμησω μεσαιο ποδι? Ακουω συμβουλες, θανξ!
Περιοδος 20-26 Αυγουστου |
mechanic έγραψε: |
Ρε Τακη γιατι δεν μιλας?
ερχεσαι εδω: http://www.seabourn.com κατα προτιμηση συνενογιεσαι μαζι μου για να σου κανω μια καλη εκπτωση (αναλογα την εποχη και τα κονε μου) και εισαι σε κρουαζιεροπλοιο που παω στοιχημα οτι δεν εχεις ξαναδει τοση πολυτελεια και τετοια εξυπηρετιση... Ασε που αν ειμαι μεσα εγω θα περασεις ακομα καλυτερα μιας και σε "αναλαβω" εγω... ![]() ![]() |
@ Βολταροντας στην "ορεινη" Νοτια Γαλλία
http://speedhunters.com/archive/2011/09/05/guest-blog-laparra-amaury-gt-gt-the-beautiful-roads-of-southern-france.aspx |
και σε διαφορες παραλίες τις Αττικής τα ιδια κανουν...
εγω προσωπικα δεν παταω σε τετοια μερη... ![]() |
nikos 206cc έγραψε: |
Παντως αυτη η κακια συνηθεια να χρεωνουν ξαπλωστρες μονο σε νησια την εχω δει και στη νοτια Ελλαδα ![]() Χαλκιδικη ας πουμε δεν υπαρχει ουτε ενα μπιτσομπαρο που να χρεωνουν ξαπλωστρα..Παιρνεις το φραπεδακι σου με 3 ευρω και εισαι κομπλε ![]() |
xrisa-xs έγραψε: | ||
φέτος έκανα διακοπές στη Χαλκιδική και τα πράγματα έχουν ως εξής: σε άλλα μπιτσόμπαρα χρεώναν τις ξαπλώστρες κανονικά και σε άλλα είχαν ενσωματώσει την αμοιβή της ξαπλώστρας στον καφέ. πχ στο Πλατινίτσι είχε ένα μπιτσόμπαρο που χρέωνε την ξαπλώστρα 3,00€ έκαστος (έκοβε και απόδειξη επιτόπου) και μπορούσες να καταναλώσεις ότι φέρεις από το σπίτι σου, ενώ στο δίπλα ακριβώς μπιτσόμπαρο δεν χρέωνε ξαπλώστρα αλλά είχε τον καφέ 4,50€ ![]() ![]() αλλού χρεώνανε 3,50, 4,00, ακόμα και 4,50€ τον φραπέ (το είδαμε και αυτό!!! ![]() Οπότε... ξέχνα την Χαλκιδική που ήξερες!!!! Ομπρελίτσα, ψάθα και σπαστό από το σπίτι φίλε. |
Octane έγραψε: |
Πρωινο ΜΠΟΜΠΑ σε γνωστο μαγαζακι 3 λεπτα με τα ποδια απο το δωματιο , |
Και μετα ξυπνησες... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Δεν συνηθιζω να λεω μουφες , συνονοματε ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λαγανα αξιζει μονο αν εισαι solo ![]() Μου την επεσε Ιταλιδα στη θαλασσα , κ αφου με καλεσε στο δωματιο της (που μοιραζοταν με αλλες 3 φιλες της... , οι οποιες ηρθαν σε χρονο dt μολις μας ειδαν να μιλαμε) ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ![]() ![]() ![]() Το δε θε'ι'κο ειναι πως καπακι οι woman μου ειδε εμενα με αλλες 4 να την κοιτανε ![]() |
greenpug106 έγραψε: |
Εγώ παιδιά φέτος λόγω παιδιού την έβγαλα Κύπρο και συγκεκριμένα Πρωταρά (δίπλα από Αγία Νάπα).
Έχουν οι γονείς διαμέρισμα - εξοχικό και ευτυχώς η διαμονή ήταν δωρεάν. Κάθε Παρασκευή είμασταν εκεί μέχρι Κυριακή και 2 εβδομάδες συνεχόμενες διακοπές. Αν θέλει κάποιος μπορώ να του δώσω πληροφορίες..... Αν ξέρεις που θα πας μπορείς να βρεις καλό φαγητό σε καλές τιμές κλπ. Οι παραλίες είναι από τις καλύτερες. Ομπρέλλα και κρεβατάκι είναι μεταξύ 2 - 2,50 ευρώ το κομμάτι. Στην άμμο είναι δωρεάν ![]() Διασκέδαση μπόλικη κυρίως Αγία Νάπα (15 λεπτά με αυτόκίνητο/σκούτερ). Τελευταία χρόνια είχα πάει 7 βράδια Σκίαθο και συνδυασμό Σαντορίνη - Μύκονο. Η Σκίαθος είναι πολύ καλή. Παραλίες μια χαρά (Κουκουναριές και Μπανάνα). Για να είσαι άνετος θες αυτοκίνητο ή σκούτεράκι. Τα λεωφορεία της γραμμής είναι χαμός. Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο σε λεωφορείο. Εμείς πήραμε σκουτεράκι. Στην πόλη υπάρχει φαγητό, μπαράκια και διασκέδαση. Για Σαντορίνη - Μύκονο επίσης το συστήνω. Στη Σαντορίνη θα έλεγα να μείνετε στα Φηρά. Οι τιμές είναι τσιμπιμένες αλλά έμείς είχαμε βρει στούντιο σε καλή τιμή σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Τα αυτοκίνητα και σκούτερ μέχρι σε ένα σημείο πάνε και μετά πεζός. Λίγο ταλαιπωρία για εμάς που ήρθαμε και φύγαμε 4 φορές. Και εδώ είχαμε σκουτεράκι και το γυρίσαμε το νησί. Από παραλίες δεν υπάρχουν σπουδαίες. Πήγαμε Περίβολο που έχει ζωή αλλά η άμμος ήταν μάυρη λόγω εδάφους και νόμιζες ότι περπατούσες σε πυρακτωμένο σίδηρο. Για το τοπίο υπάρχει η κόκκινη παραλία. Επίσης στο Καμάρι υπήρχε ωραίος παραλιακός δρόμος αλλά η παραλία μόνο μεγάλες πέτρες. Για Μύκονο τα ξέρετε οι περισότεροι. Και εδώ μείναμε ακριβώς έξω από την πόλη σε μεγάλα άνετα δωμάτια στην παραλία. Ήταν στην παραλία Άμμος νομίζω (5 λεπτά περπάτημα από το κέντρο). |
Octane έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() Κ ομως... . Δεν συνηθιζω να λεω μουφες , συνονοματε ![]() |
Ζηση η φωτο που ανεβασες απο πια παραλια ειναι; |
Ποια ημερομηνια πηγες;
Ειχε κοσμο; Για να ξερω να παω του χρονου... ![]() ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
Αγ. Σαράντα. Εκεί που θα πηγαίνω κάθε χρόνο για την υπόλοιπη ζωή μου ![]() |
SnakeMJK έγραψε: |
Για μένα φέτος στις διακοπές έγινε η αποκάλυψη... Μεταξύ άλλων βρέθηκα για λίγα βράδια στην ανατολική πλευρά του Πηλίου. Τέρμα πια τα δωμάτια με τζάκι κ τζακούζι. Η υπέρτατη απόλαυση είναι το ελεύθερο κάμπινγκ! Ξυπνάς, κάνεις 5 βήματα κ βουτάς στα καταπράσινα νερά. Ψάρεμα, κόψιμο ξύλων απ το βουνό, φωτιά, ψησταριές στα κάρβουνα. Προβληματισμοί όπως που θα βρω να παρκάρω, να ξυπνήσω νωρίς για να προλάβω ομπρέλα, να ντυθώ στην πένα για να ταλαιπωρηθώ το βράδυ, απλά δεν υφίστανται. Μαγεία, δε σε νοιάζει τίποτα, εσύ κ η παραλία! |
Κοιτα πρεπει να εψαξες για να την βρεις,δεν εξηγειται αλλιως ![]() ![]() Και φυσικα μιλαω για ολα τα μεγαλα και γνωστα μπιτσομπαρα ,ειδικα του 1ου ποδιου οπου και παραθεριζω.. Επισης φραπε πανω απο 4 ευρω δεν θυμαμαι να εχω δωσει πουθενα ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Εχμ... Όσο πάει θα έχουμε λιγότερα λεφτά, οπότε με ελεύθερο κάμπινκ θα "κλείσουμε". ![]() ![]() ![]() |
greenpug106 έγραψε: |
Για διαμονή κάνε κράτηση 1-2 μήνες προηγουμένως για να βρεις κάτι καλό. Ότι άλλο θες εδώ είμαι.... |
Octane έγραψε: | ||||
Πω ρε Ζηση , κολλησα κ γω οπως κ ο Πανος μιλαμε!!! Απιστευτη!!! Απο του χρονου παιδια , ολοι εκει(!!!) , να μην εχει ο Ζησης που να βαλει τη σκηνη του!!! ![]() ![]() ![]() |
κανένας δεν πήδηξε ποτέ στην αγ. άννα ![]() ![]() ![]() ![]() |
Road_Runner έγραψε: | ||
Σχεδον..... ![]() |
Διαμονη θα εχω υπερλουξ δωματιο του Ελληνικου Στρατου ![]() ![]() ![]() ![]() Οταν ερθει η ωρα θα ξαναμιλησουμε!! |
Παντως αυτη η κακια συνηθεια να χρεωνουν ξαπλωστρες μονο σε νησια την εχω δει και στη νοτια Ελλαδα ![]() Χαλκιδικη ας πουμε δεν υπαρχει ουτε ενα μπιτσομπαρο που να χρεωνουν ξαπλωστρα..Παιρνεις το φραπεδακι σου με 3 ευρω και εισαι κομπλε ![]() |
Οπότε... ξέχνα την Χαλκιδική που ήξερες!!!! Ομπρελίτσα, ψάθα και σπαστό από το σπίτι φίλε. |
2-3 Ιουλίου... είχε καμιά 20αριά σκηνές
12-16 Αυγούστου... οι σκηνές ήταν κοντά στις 40. έχεις πμ! |
Τέρμα μπρούκλης είσαι όμως... 1ο πόδι Καλλιθέα και Σάνι δεν τις χρεώνουν ε;
Μαρμαρά δε τις χρεώνουν ε; Απορώ δηλαδή, σε τί βάλτους πάτε να κολυμπήσετε (π.χ. Φλογητά) και δε σας χρεώνουν τις ξαπλώστρες στη Χαλκιδική... |
Μπραβο βρηκες 5 μπιτσομπαρα που χρεωνουν ξαπλωστρες απο τα 500 της Χαλκιδικης.
Παλι καλα που απ'οτι βλεπω εισαι συχνος πελατης και συνεχιζουν να τις χρεωνουν ![]() |
Αλλά ως τέρμα Μπρούκλης, που να ξέρεις από τέτοια εσύ ![]() |
Αν περιμενεις να κατσω να σου γραφω ολα τα μαγαζια της Χαλκιδικης,λυπαμαι εχω πιο σοβαρα πραγματα να ασχοληθω...
Σου εγραψα ενα 5% (που ουτε τοσο ειναι) αλλα και σε αυτο κολλησες ![]() Γι αυτο σου λεω..αστο... ακρη δεν θα βγει ![]() |
Διαμονη θα εχω υπερλουξ δωματιο του Ελληνικου Στρατου ![]() ![]() ![]() ![]() Οταν ερθει η ωρα θα ξαναμιλησουμε!! |
Παράθεση: |
Σεμινάριο μανιταρογνωσίας για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες στα Γρεβενά |
Έχω γνωρίσει άνθρωπο απ' τα Γρεβενά που ασχολείται με τα μανιτάρια και μα τω Θεώ ζηλεύω τη ζωή του. |
RoadRunner122 έγραψε: |
Xίος ρε... komi beach, oφθαλμόλουτρο (έλα κοπελιά, πες την αλήθεια, δεν το κάνεις επειδή σ'αρέσουν οι ρακέτες, έτσι?) ξαπλώστρες τσάμπα είτε πάρεις καφέ κλπ είτε όχι ![]() |
Το Νυδρί είναι, μαζί με την παραλία Κατερίνης, τα πιο κιτς μέρη που έχω πάει ποτέ. |
... μαζί με την παραλία Κατερίνης, τα πιο κιτς μέρη που έχω πάει ποτέ. |