Dikonou έγραψε: |
Γιατί τώρα.... πάνω που πήγαινα να το κλείσω το RC ...Στέλιοοοοο να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο ή όχι? |
Jim207GT έγραψε: |
"Ποιός περιμένει μέχρι να βγάλει η quaifee μπλοκέ για το 6αρι" ![]() ![]() |
Γιατί τώρα.... πάνω που πήγαινα να το κλείσω το RC ...Στέλιοοοοο να περιμένω μέχρι τον Ιούνιο ή όχι? |
Miss 207 GT έγραψε: |
Λίγο νωρίς δεν είναι ;
Πάντως όλοι έχουν τρελλαθεί στο λανσάρισμα facelift ... Σε τί αποσκοπεί αυτό σε τέτοιους καιρούς ... |
kostas207rc έγραψε: | ||
Κάνε λίγο υπομονή να σε κάνω μια βολτούλα σε κανά μήνα περίπου που θα ανέβω και μετά αποφασίζεις... |
p206Mike έγραψε: |
Αναφέρονται μέσα στο forum γι αυτό λέμε φήμες...
Εξ άλλου τα 200 και σήμερα για το rc δεν είναι άπιαστα, το σημαντικό είναι το 6άρη.... |
kostas207rc έγραψε: |
Όσοι έχετε φαγωθεί με το 6άρι όταν βγει με το καλό πάτε και αγοράζετε το σασμάν...γιατί να πουλάτε τα τόσο ωραία αυτοκινητάκια σας.... |
alex_vil έγραψε: | ||
Καλησπερα, Μια πληφορια ποθ εχω απο Γαλλια ειναι οτι δεν θα μπει 6αρι κιβωτιο στο 207, αλλα θα το πανε στους 200 ιππους. Βεβαια αναμονη λιγους μηνες και θα μαθουμε σιγουρα. |
makis106 έγραψε: |
Καλά αν βγει RC με 6άρι και 200ps, θα βάλω πωλητήριο!!! ![]() Eντάξει, αυτό ήταν λίγο πολύ αναμαινόμενο, αλλά... αυτό το ΠΡΑΓΜΑ: http://www.drive.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=9676&Itemid=61 το έχετε δει ![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIS-LEMANS έγραψε: | ||
αχαχαχαχα! από εμπρός 207 και από πίσω 206 αχαχαχαχα! Αυτοί στο drive ξέρουν καλό photoshop |
SnakeMJK έγραψε: |
τι φωτοσοπ κ αρλούμπες λέτε ρε παλικάρια;
αυτό το πράγμα θα βγει κανονικότατα. ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ! Εδώ λέμε για το facelift του 207!!! |
Pughell έγραψε: |
Καλα,περιμενετε να δειτε facelift σε 207... ![]() ![]() ![]() ![]() |
king207cc έγραψε: | ||
... και όμως βγήκε http://carscoop.blogspot.com/2009/06/2009-peugeot-207-facelift-scooped.html |
MEMsound έγραψε: |
Οντως τα facelift πισω φαναρια ειναι πολυ πιο ομορφα από αυτα του υπάρχοντως μοντελου...
για το 308 λοοκ εμπρός θα ηθελα να δω περισσότερες φώτο και μάλιστα από τις πιο σπορ εκδόσεις... δεν ειναι κακό πάντως... αλλωστε το εμπρος μέρος του 308 εξ αρχης μου αρεσε περισσότερο από το εμπρός του 207... ειδωμεν... πάντως γενικώς η πεζω εχει δειξει οτι στα φασελιφτ διορθωνει πολλα προβληματα/θεματα κλπ νεότητας των 1ων εκδόσεων |
fynos έγραψε: |
Μόνο τα πίσω φώτα κάτι λένε και άν στο καντράν έχουν προσθέσει και τουρμπο δείκτη θα είναι μια χαρά ! |
Μόνο τα πίσω φώτα κάτι λένε και άν στο καντράν έχουν προσθέσει και τουρμπο δείκτη θα είναι μια χαρά ! |
Αν διακρίνω καλά εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=de3DTiEU35Y ,όχι απλά δεν έχουν προσθέσει δείκτη τούρμπο, αλλά έχουν αφαιρέσει και το δείκτη θερμοκρασίας λαδιού ![]() ![]() |
apolonios έγραψε: |
Στο βιντεακη του νεου 207 RC η αεροτομουλα αυτη τα σπαει.Υπαρχη αυτη τωρα?(μονο αυτο μου αρεσε) |
Steve έγραψε: |
Λούγκραααααααααα |
μεγάλος έρωτας.... yes indeed....
αααχχχ..... από το να ξεπαραδιαστώ για το rcz μάλλον με κανά 207cc θα καταλήξω, easy rider κ έτσι... ![]() |
drdino έγραψε: |
Πρώτες πληροφορίες λένε για 23k αρχική στην Αγγλία. Εγώ ήδη μαζεύω. ![]() |
Aν είναι λίρες, πάει 26Κ ευρώ, άρα πες.... κανά 30άρι εδώ...
και λογικά λέμε για την απλή έκδοση... αν βάλεις τα ζορισμένα turbo.... είναι πολλά τα λεφτά.... άρη.... ![]() |
μια πολυ μικρη αυξηση της τιμής ισως και να υπάρχει, αλλα δεν υπάρχει λόγος να ειναι μεγάλη η αυξηση...
facelift ειναι - δεν ειναι αλλο μοντελο ![]() |
Angelo_10 έγραψε: |
Ξέρει κανείς την τιμή του 207 rc 2 και από πότε θα είναι διαθέσιμο?? |
ελπιζω το 207 ραλυε "2" να χει αλλες ζαντες απο το gt και το cc150...
ελεος... ολα ιδια ηταν... ας του βάλουν σιδερενιες και ας κόψουν κάτι απ την τιμή... αντε να δουμε... |
Θα ενημερώσω για ακριβός τι γίνετε μέσα στην εβδομάδα . . . για το κόστος με ένα τηλέφωνο στην peugeot είναι κοντά στο 200αρι ! |
NoDsl έγραψε: |
Έχει κρατήσει τα λινκ ο browser Μου οπότε ρίχτε μια ματιά. Μόνο τιμές περιμένουν. Οι σελίδες του configurator είναι έτοιμες.
http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T2-37&model=207&ekdosh=RALLYE&engine=1.6%2016V%20TURBO%20150HP&doors=3&timh=17700# http://www.peugeot.gr/configurator/exterior.php?model_code=T2-39&model=207&ekdosh=RC&engine=1.6%2016V%20TURBO%20175HP&doors=# Λεμανζ τέλος ε; |
Btw, μπορεί ο νέος προφυλακτήρας να είναι 308ish αλλά cd απο 0.33 -> 0.31 ![]() |
και γινεται απείρως πιο ομορφο... ![]() ![]() ![]() |
Βγάζεις -> βάζεις !
![]() ![]() |
καλήτερα για την "τράμπα" των φαναριων να το συνεχίσουμε σε αλλο τόπικ...
υ.γ. στο λευκο του Γιάννη αυτο το διαφανο τμημα του φαναριου δείχνει πολυ ωραίο. Στα 207 αλου χρώματος δεν ειναι σιγουρος... ![]() |
Βγάζεις -> βάζεις !
![]() ![]() |
notis1313 έγραψε: | ||
γιανναρα αλλαζεις ολοκληρο το φαναρι ετσι???τι κοστος παιζει?? |
το κόστος με ένα τηλέφωνο στην peugeot είναι κοντά στο 200αρι ! |
Tolen έγραψε: |
Δεν ξέρω τι είναι αλλα λέει επίσης
"Σε όλες τις εκδόσεις του νέου 207, στον πίνακα πολλαπλών λειτουργιών υπάρχει μία ένδειξη «αλλαγής σχέσης ταχύτητας»" |
ayrton έγραψε: |
Εχει ανεβει και επισημα στο side της Laion το καινουργιο 207, εχει και φωτο του καινουργιου RC, προσωπικα εμενα δεν μου λεει κατι παραπανω απο το παλιο rc, ειδικα η ζαντες του δεν μου αρεσαν και επισης απ'οτι ξερω δεν θα εχει 7αρι σασμαν αλλα παλι το ιδιο 6αρι, και ενα μειον οτι στο καντραν δεν θα εχει τον δεικτη θερμοκρασιας λαδιου οπως το πρωτο rc. |
drdino έγραψε: | ||
Ποιός πέθανε; ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||||
μάλλον αν αφαιρέσουμε μία ταχύτητα είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια ![]() |
volvos έγραψε: |
se kobo εσενα ετοιμο για τη μαλ***α.... ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||
are you talking to me, punk? ![]() |
Tolen έγραψε: |
"
Παιδιά αυτό το ανέβασμα παραθύρων με τηλεχειρισμό μπορούμε να το περάσουμε και στο δικό μας που δεν έχει? |
drdino έγραψε: | ||
Ποιός πέθανε; ![]() |
SnakeMJK έγραψε: | ||||
μάλλον αν αφαιρέσουμε μία ταχύτητα είμαστε πιο κοντά στην αλήθεια ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
εγω ψηφιζω το παλιο...καθολου ουσιωδες facelift για εμενα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
giannis27 έγραψε: |
ρε παιδιά να κάνω την βλακώδεις ερώτηση σχετικά με τον δείκτη λαδιού!
έχετε δει ποτέ τον δείκτη λαδιού να ανεβαίνει πάνω από την μέση? μόλις φτάσει λίγο πριν την μέση εκεί σταματάει κ κοκαλώνει. οπότε η πεζό έκοψε το περιττό έξοδο! το 207 δεν έχει κανένα πρόβλημα με την θερμοκρασία λαδιού, αντίθετα κάποια άλλα αμάξια έχουν ένα μεγάλο θεμματάκι με την θερμοκρασία λαδιού που μέχρι κ ψηφιακό δείκτη έχουν για την θερμοκρασία λαδιού ,συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης κορσα οπσ μου είπε ότι βλέπει για πλάκα 110-120 βαθμούς το λάδι! |
Vini έγραψε: |
Προσωπικά παρακολουθώ, όποτε ξεκινώ το αυτοκίνητο και είναι κρύο, το δείκτη λαδιού και μέχρι να ζεσταθεί το λάδι το πάω το αυτοκίνητο χαλαρά χωρίς απότομα γκάζια κλπ...
Χωρίς τον δείκτη μάλλον θα το "έσκιζα" το αυτοκίνητο ασυναίσθητα... Ο δείκτης με βάζει σε διαδικασία να "ζεστάνω το αυτοκίνητο" πρώτα ... Δεν ξέρω αν είναι σωστό ή λάθος αυτό που κάνω... |
Μείωση κόστους, μείωση του άγχους των άσχετων οδηγών που βλέπουν έναν ακόμα δείκτη να κινείται. |
Τώρα που το θυμήθηκα! Το δικό μου έχει πανοραμική.
Ποτέ δεν την έχω ανοίξει ... ![]() ![]() |
giannis27 έγραψε: |
επίσης θα προτιμούσα να υπάρχει κ ένα δείκτης που να δείχνει την στάθμη του λαδιού αντί να δείχνει oil ok π.χ. στο xsara όταν γυρνούσες το κλειδή έβγαινε μια μπάρα με παύλες η οποίες απεικόνιζαν την στάθμη του λαδιού (min--------max) |
ayrton έγραψε: |
Εχεις πανοραμικη και δεν την εχεις ανοιξει ποτε? ![]() ![]() ![]() |
mechanic έγραψε: |
ρε φιλε αλλοι θελουν να βαλουν "πριονοροφη"
(ο κουβας ο δικος μου δεν εβγαινε με ανοιγομενη ηλιοροφη ![]() και εσυ που την εχεις ![]() δεν την ανοιγεις? ![]() |
Προσωπικά δεν ήθελα γυάλινη οροφή. Αλλά υποχρεωτικά το GT την έχει. Προτιμούσα ένα USB της προκοπής που να παίζει σωστά και όμορφα ... ![]() |
Ειναι οντως παρα πολυ ομορφα και αναβαθμιζουνε
αισθητικα παρα πολυ το πισω μερος του αυτοκινητου... ![]() Μας βλεπω σε λιγο καιρο να πηγαινουμε για group buy... ![]() |
Ειναι οντως παρα πολυ ομορφα και αναβαθμιζουνε
αισθητικα παρα πολυ το πισω μερος του αυτοκινητου... ![]() Μας βλεπω σε λιγο καιρο να πηγαινουμε για group buy... ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: |
καλα μου φαινετε πως μας κανεις πλακα με τα γραφομενα σου για το gt σου ετσι?ειναι ποτε δυνατον να συγκρινεις αυτα τα δυο πραγματα?εαν υπαρχει θεος....usb rαδιοcd μπορεις να βαλεις και αργοτερα,μετα που θα το παρεις...οροφη γυαλινη ομως?βρες κατι αλλο να συγκρινεις γιατι αυτα τα δυο δεν μπενουν καν σε ενα μετρο συγκρισης...
... |
Όχι και πλάκα! Γιατί να κάνω πλάκα; Σε τι χρησιμεύει δηλαδή η πανοραμική ηλιοροφή;... Προσφέρει κάτι και δεν το έχω πάρει είδηση;... ; ![]() Άχρηστη εντελώς (για μένα). |
207 GT HRAKLEIO έγραψε: |
Πανοραμική οροφή = κ@υλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσον αφορά τα πισω φανάρια του νέου μοντέλου εμένα προσωπικά δεν μ αρέσουν καθόλου!!!!Τουλάχιστον σε μάυρο 207 νομίζω οτι το ασπρακι που κάνουν χαλάει λίγο το "δέσιμο" των χρωμάτων..Λίγο άκυρο όπως το είδα .. Αυτα είναι γνώμες και υποκειμενικο καθαρά.Οποιοι όμως τε έβαλαν ή θα τα φορέσουν καλορίζικο παιδιαααα!!!!!! ![]() |
Οσον αφορά τα πισω φανάρια του νέου μοντέλου εμένα προσωπικά δεν μ αρέσουν καθόλου!!!!Τουλάχιστον σε μάυρο 207 νομίζω οτι το ασπρακι που κάνουν χαλάει λίγο το "δέσιμο" των χρωμάτων..Λίγο άκυρο όπως το είδα .. Αυτα είναι γνώμες και υποκειμενικο καθαρά... |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
ρε παιδια ο καθενας βαζει και κανει οτι του αρεσει... διαφορετικα θα ειχαμε ολοι το ιδιο αυτοκινητο... εγω παντως θα προτιμουσα after market φαναρια τυπου lexus αν τα αλαζα που τα εχω βρει και σχετικα φτυνα (200 ευρο)... τωρα φιλε χριστοφορε αν εσενα σου αρεσουν εμας μας περισευει... το πολυ πολυ να στα σπασουμε κανα βραδυ να τα βγαλεις... ετσι μπιλι... χα χα χα..... |
ιδιως αν εχεις απλό πορτοκαλι λαμπακι για τα φλας ειναι μια αηδία, σαν πορτοκαλί σπηρι ![]() |
orfanos mulopotamos έγραψε: |
ρε παιδια ο καθενας βαζει και κανει οτι του αρεσει... διαφορετικα θα ειχαμε ολοι το ιδιο αυτοκινητο... |
Εγώ δε θα του σπάσω φανάρια αλλα θα λύσω σασμάν και θα του βγάλω κάτι αλλο απο κει μέσα.. ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||||||
ενω οι πορτοκαλοι ζαντες σε ασπρο αμαξι ειναι τι? ![]() ![]() ![]()
πολυ σωστα...για αυτο ακριβως..ωρα να διαφερουμε σιγα σιγα ορισμενοι απο τους αλλους...ορισμενοι ομως...γιατι οι υπολοιποι μονο να βλεπουνε ειναι και να σχολιαζουνε με π@π@ς...ολο λενε θα βαλω..θα προτιμουσα αυτο...θα παραγγειλω αυτο...θα..θα..θα.. και στο τελος χωρις να κανουνε τιποτα εχουνε και γνωμη...βρε καλα κανετε και εχετε γνωμη δεν αντιλεγω..βαλτε και εσεις κατι ομως...
δεν εχεις γνωση περι του θεματος....αστο καλυτερα!!!πηγαινε να βαλεις 18 αρια στους ωραιους δρομους που ζεις ![]() |
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | ||
ενω οι πορτοκαλοι ζαντες σε ασπρο αμαξι ειναι τι? ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||||
εκκεντρικη εικαστικη παρεμβαση για χρηση εντός πιστας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
twintasos έγραψε: |
Παντως για αυτους που λενε οτι το rc δεν βγαινει με πανοραμικη εμενα το δικο μ ειναι 12/2008 και το παρηγγειλα με αυτην,οχι με ηλιοροφη που ανοιγει αλλα με πανοραμικη οπως το gt!κυκλοφορει και ακομη ενα κοκκινο στην θεσσαλονικη ετσι οπως το δικο μου! |
stergios207 έγραψε: |
207 Rallye Facelift
http://img691.imageshack.us/i/0056.jpg/ http://img40.imageshack.us/i/0058h.jpg/ http://img517.imageshack.us/i/0062v.jpg/ |
ακριβως επειδη ειναι ραλλυ οφειλουν να λειπουν ολα τα φρου/φρου...
ιδιως και αυτες οι τραγικές (κυριως επειδη ιδιες με gt/cc) ζάντες... κανονικά και το νικελ επρεπε να απουσιάζει... |
manaros έγραψε: | ||
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;εγω οταν πηγα για να κλεισω το αμαξι μου λεει ο πωλητης οτι rc μονο με ηλιοροφη στην ελλαδα....και το ιδιο μου ειχαν πει τοτε και στην Lion!!!στο εξωτερικο ξερω σιγουρα οτι κυκλοφορει οπως και στην κυπρο.... |
stergios207 έγραψε: |
207 Rallye Facelift
http://img691.imageshack.us/i/0056.jpg/ http://img40.imageshack.us/i/0058h.jpg/ http://img517.imageshack.us/i/0062v.jpg/ |
tasos_vl έγραψε: |
μακράν καλητερη θα ελεγα αυτη η μασκα --> http://www.peugeot.gr/configurator/images/colors/l207cc.jpg
θα του ηταν πολυ πιο ομορφο!!!! stergios207 thanks για τις photos!! ![]() |
Γιατί απλά δεν θα το αγόραζε κανείς. |
παραλαβαμε σημερα με τον Μιχάλη από το ποδηλατάδικο το νεο του αμαξάκι...
.................................... .......................... ........... .... |
kammenos έγραψε: |
Παιδιά μια ερώτηση να κάνω.
Πήρε ο πατέρας μου προσφορά για το rallye από την Πάτρα, και δεν κάνουν κανένα δώρο για τιμή μετρητοίς. Μπορεί κάποιος να μου πει, έστω με πμ, αν Αθήνα κάνουν κάνα δώρο ή όχι? Βασικά για τον συναγερμό λένε 379 κ για το cruise control αλλα 90. |
Fotigos έγραψε: |
Έχω καιρό να μπώ στο forum αλλά μιάς και μπήκα θα σας πώ μια πληροφορία,Η peugeot παρουσίασε στους "δικούς" της ανθρώπους το 207 με έκδοση 193 άλογα.Περισσότερα δεν ξέρω για το εν λόγο μοντέλο,ξέρω όμως ότι θα βγεί κ το 408 με 1,6 155THP και το 308 με 193 επισης |
Fotigos έγραψε: |
Έχω καιρό να μπώ στο forum αλλά μιάς και μπήκα θα σας πώ μια πληροφορία,Η peugeot παρουσίασε στους "δικούς" της ανθρώπους το 207 με έκδοση 193 άλογα.Περισσότερα δεν ξέρω για το εν λόγο μοντέλο,ξέρω όμως ότι θα βγεί κ το 408 με 1,6 155THP και το 308 με 193 επισης |
Bill207 έγραψε: |
πιστεψε με, οτι αν παιζανε φραγκα, θα στα ειχα παει ηδη αδερφε ![]() |
Στην αρχή όταν το είδα σε φώτο δεν μου άρεσαν και πολύ (περίμενα το φέις λίφτ και δεν κυκλοφορούσε) το είδα σβιστά κ δεν με τρέλαναν θα έλεγα και προτιμούσα τα παλιά... φίλε τα είδα το βράδυ σε ένα άλλο κ έπαθα πλάκα!! είναι όλα τα λεφτά!!! |
Bill207 έγραψε: | ||
και γω οταν τα ειδα βραδυ επαθα πλακα... τα led απλα σκοτωνουν... απλα δεν ειχα δει κανενα να βγαζει φλας η να παρκαρει ![]() |
ironman02 έγραψε: | ||||
Και εμένα πιο πολύ μ'αρέσουν τη μέρα τα προ-facelift. Το βράδυ πάλι είναι πιο ωραία του facelift...Όχου! Θέλω να βάλω στα δικά μου LED! χαχα! ![]() Κάτι άλλο, διάβασα στο site της peugeot οτι στο facelift έχει γίνει ανασχεδιασμός εισαγωγής αέρα. Δε το ήξερα αυτό.. ![]() |
sonermgb έγραψε: |
το μπροστινο μερος του προfacelift μου αρεσει πολυ ποιο πολυ απτο τωρινο facelift για τον προφηλακτηρα προβολια και τετοια μιλαω..........ενω τα πισω φαναρια του facelift.......σκοτωνουν |
άντε δε θα ρθει κανείς στη λέσχη με fl ![]() |
άντε δε θα ρθει κανείς στη λέσχη με fl ![]() |
207gtmx έγραψε: | ||
έβγαλα τις νίκελ οριζόντιες λωρίδες -που υπάρχουν μπροστά στο fl- και δείχνει πολύ καλύτερα (κατά την άποψή μου βέβαια) (fl "rallye" επειδή δεν ξέρω αν υπάρχει ο ίδιος προφυλεκτήρας σε gt-rc) |
tasos_vl έγραψε: | ||||
εχεις καμια φωτο να το δουμε? βασικα εγω θελω να βαλω καθετες νικελ για να ειναι κάπως ετσι --> http://www.comparecontracthire.com/blog/wp-content/uploads/2009/03/peugeot-308-cc.jpg αλλα δν μπορω να βρω τετοιο νικελ... πιστευω οτι θα ειναι πολυ πιο γ@ματο απ'οτι μονο με τις οριζοντιες!!! οταν βρω και βαλω τις καθετες νικελ θα βγαλω φωτος να το δειτε ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
υπαρχει ηδη ο Μιαχλης απο το ποδηλαταδικο με το λευκο fl207cc αλλα δεν εχει αξιωθει ακομα να ερθει απο λεσχη για να γραφτει... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
207gtmx έγραψε: |
Αφαίρεση νίκελ λωρίδων σε 207 fl :
http://i934.photobucket.com/albums/ad183/ilias20004/SDC12005.jpg?t=1272313456 http://i934.photobucket.com/albums/ad183/ilias20004/SDC12000.jpg?t=1272312922 |
Αφαίρεση νίκελ λωρίδων σε 207 fl :
http://i934.photobucket.com/albums/ad183/ilias20004/SDC12005.jpg?t=1272313456 http://i934.photobucket.com/albums/ad183/ilias20004/SDC12000.jpg?t=1272312922 |
Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας ![]() ...τελικά το φωτογράφισα βρώμικο ![]() http://i934.photobucket.com/albums/ad183/ilias20004/SDC12001.jpg?t=1272347967 . |
alexandros 207 Rallye έγραψε: |
ρε συ 207gtmx το δικο σου, rallye ειναι ή gt γιατι στις φωτογραφιες βλεπω γυαλινη οροφη και βαμενο τον πισω προφιλακτιρα ![]() |
το (οποιο) Rallye δεν εχει κανενα λογω να ειναι "πλούσιο" ![]() |
το (οποιο) Rallye δεν εχει κανενα λογω να ειναι "πλούσιο" ![]() |
tasos_vl έγραψε: | ||
επειδή όλοι ξέρουμε οτι το 207 προ face κ facelift δεν είναι ραλλύ και κυκλοφορεί μόνο Ελλάδα μην το συνεχίσουμε το θέμα γιατί σε λίγο θα ακούσω κανέναν να λέει έβγαλα τα κλίμα για να γίνει πιο ελαφρύ γιατί είναι ραλλυ... έβγαλα τους αερόσακους γιατί είναι ραλλυ και κάτι τέτοια χαζά..... είμαστε στο 2010..... ξυπνήστε!!!!!! ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο αμάξι του κ όπως του αρέσει εμφανισιακά!! αλλά κάποια άτομα το τραβάνε πολύ το θέμα κ λένε χαζομάρες κατά την γνώμη μου... Δεν θέλω να κρίνω κανέναν!!! Απλά πιστεύω πως άλλο να βάψεις έναν προφυλακτήρα ή να ξηλώσεις ένα νίκελ και άλλο να βγάλεις μηχανικά σύνολα που το κυριότερο είναι για την ασφάλεια μας…… Μεγάλο post.... sorry και για το ![]() ![]() |
207gtmx έγραψε: | ||||
Τάσο, εντάξει? όλα καλά? εκτονώθηκες? ![]() (φιλικά πάντα και με καλή διάθεση) |
Είναι 16.790 όμως; ![]() |
Είναι 16.790 όμως; ![]() |
+ μεταλλικό 300-400 ευρώ + έξοδα προετοιμασίας κ τέλη 300-400 ευρώ + ασφάλεια 300-400 ευρώ και καθάρισες ![]() |
+ μεταλλικό 300-400 ευρώ + έξοδα προετοιμασίας κ τέλη 300-400 ευρώ + ασφάλεια 300-400 ευρώ και καθάρισες ![]() |
Stevon έγραψε: |
Επίσης
8€ το αρωματικό βανίλια 75€ περίπου το πρώτο γέμισμα , αφού θα βάλεις και 100άρα βενζίνη 100€ περίπου ο βιολογικός , αφού όταν δείς το 6άρι....θα χυ_σεις τον τόπο εκει μέσα...... |
ironman02 έγραψε: |
Είχα μια απορία..Στο facelift μπροστά μόνο ο προφυλακτήρας αλλάζει έτσι δεν είναι? (Και τα πίσω φανάρια).
Δηλαδή αν πάει κάποιος και βάλει τον προφυλακτήρα του facelift το έκανε facelift? ![]() Περισσότερο μ'αρέσει το προ-facelift αλλά λέμε τώρα.. ![]() |
Driver ///M έγραψε: | ||
+Μια απαίσια νίκελ λωρίδα στα πλάγια προστατευτικά των θυρών και κάτι μικρολεπτομέρειες στο εσωτερικό. Άρα προσέθεσε κι αυτά. ![]() Πέρα από την πλάκα πάντως, βρίσκω κι εγώ το προfl πιο όμορφο και σπορτίφ στο μπροστινό μέρος, δηλαδή στο μόνο μέρος που διαφέρουν. |
franch_power έγραψε: |
γενικοτερα στο εσωτερικο το εχουν ριξει πολυ! και δεν μπορω να φανταστο τον λογο! ![]() |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: |
τα νέα καθίσματα που δέν είναι τόσο bucket όσο του προface και η πλευρική τους στήριξη είναι χειρότερη! ![]() |
Κατά τα άλλα το rallye facelift έχει κάποια extra στον εξοπλισμό του παραπάνω! ![]() |
Ίδια μου είχαν φανεί εμένα τα καθίσματα όταν έκατσα μέσα..Λες να ήταν η ιδέα μου? ![]() |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||
ειναι λιγο πιο "ριχά" |
alexandros 207 Rallye έγραψε: | ||||
+1
για πες... |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||||
![]() ![]() Ίσως υπάρχουν και κάποια άλλα που ξεχνάω! |
το FL μ'αρέσει πολύ περισσότερο πάντως απ το πρώτο 207...
στις αλλαγές νομίζω είναι και το κάρμπον-λουκ λωριδάκι στην κολώνα του αυτοκινήτου, πίσω απ τις πόρτες. |
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||
Μόνο στο limited edition όπως είπε και το παλικάρι! Και extra πακέτο αλουμινίου μέσα και αεροτομή+διαχύτη έξω. Με την ανάλογη επιβάρυνση στη τιμή βέβαια. |
ειμαι της αποψης οτι τα αξιζει ομως η limited edition τα παραπανω χρηματα γυρω στα 400 ευρω δεν ειναι? |
Νομίζω πιο φθηνά θα σου έρθουν να τα βάλεις εκτός..Δεν είναι και πολλά αυτά που έχει έξτρα..Το χειρόφρενο ας πούμε το βρήκα από ebay 25 ευρώ..![]() |
Το χιλιοείπαμε... ![]() |
Σαν αίσθηση ή εμφάνιση; |
Κάτω από 30cm; |
nOkpos έγραψε: | ||
κοιτα να σου πω δεν υπαρχει τπτ στο κοσμο καλυτερο απο το δικο σου steve ! ![]() μανθο ρε σι ειναι πολυ ασχημο μεσα στο 207 .. αντε για κανα 106 καλοθα ηταν,σημερα η αυριο θα παω ξανα στη peugeot θα το βγαλω μια φοτο ! |
egefalos έγραψε: |
το είδα στην έκθεση μια χαρά μου φάνηκε το 6ρι και έχει πολύ ωραίο κούμπωμα τα καθίσματα μου φάνηκαν πολύ φτωχά σε σχέση με το προ fl ![]() |
king207cc έγραψε: |
ποια ειναι τα συν? |
Όχι, είπα σύν(και) φαίνεται πιο καλοφτιαγμένο..όχι ότι έχει σύν! Κάποια extra έχει που έχουμε ξαναπεί, κάτι λεπτομέρειες! |
Όχι, είπα σύν(και) φαίνεται πιο καλοφτιαγμένο..όχι ότι έχει σύν! Κάποια extra έχει που έχουμε ξαναπεί, κάτι λεπτομέρειες! |
Με 600 ευρώ το έχεις Μάκη... |
Με 600 ευρώ το έχεις Μάκη... |
makis106 έγραψε: | ||||
Και κάτι πλην ![]() ![]() ![]() Αχ, το 6άρι του να'χα μόνο (του Rallye)... ![]() |
γιατι το δικο σου εχει? |
εσυ μπορει να μετανωσεις που πηρες αμαξι απο την λαιον
αυτοι στα @@ τους |
makis106 έγραψε: | ||
Το 6άρι ![]() ![]() ![]() ![]() |
MEMsound έγραψε: | ||
καμμια σχεση τα 2 6αρια μεταξυ τους |
Steve έγραψε: | ||||
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=20220 |
Εάν είναι σάν του DS3 τότε είναι αρκετά μακρύ ![]() |
salex έγραψε: | ||
Ταπεινή μου γνώμη, είναι το ίδιο. Είδα πριν τα Χριστούγεννα ένα νέο 207 Rallye στην αντιπροσωπεία με 6άρι. Τόσο η αίσθηση όσο και ο τρόπος λειτουργίας των ταχυτήτων είναι ίδιος ακριβώς με του DS3 (όπου η 6 είναι θεόμακρη - μόνο overdrive). Η όπισθεν πάνω αριστερά επίσης. Η πέμπτη του είναι λίγο κοντύτερη από τις δικές μας (τις εργοστασιακές, όχι τις γραναζωμένες). |
Ταπεινή μου γνώμη, είναι το ίδιο. Είδα πριν τα Χριστούγεννα ένα νέο 207 Rallye στην αντιπροσωπεία με 6άρι. Τόσο η αίσθηση όσο και ο τρόπος λειτουργίας των ταχυτήτων είναι ίδιος ακριβώς με του DS3 (όπου η 6 είναι θεόμακρη - μόνο overdrive). Η όπισθεν πάνω αριστερά επίσης. Η πέμπτη του είναι λίγο κοντύτερη από τις δικές μας (τις εργοστασιακές, όχι τις γραναζωμένες). |
bagosgt έγραψε: |
φιλε μανο,μου φαινεται οτι "γερμανιζεις"... ![]() |
Sinanai έγραψε: |
Το θέμα είναι πότε θα πάρουμε το αυτοκίνητο που έχει την πρώτη κάτω αριστερά! ![]() |
[...] Υ.Γ. Που δεις (και να ακουσεις) να γυριζουν Salzburgring καμποσα τετοια με μοτερακια DTM , 300+ αλογακια , με ηχο 10 v-tec μαζι ![]() ![]() ![]() |
Αυτό το σπιτάκι σε κάτοψη σχήματος "ταυ", ανατολικά της πίστας, πόσο το δίνουν; Μπας και κάνουμε καμιά επένδυση... ![]() ![]() ![]() ![]() |
Diladi gia na katalavo...
to 6ari tou facelift rallye/GT exei tin idia klimakosi me tou 5ariou rallye/GT + mia overdrive 6is? |
bagosgt έγραψε: |
φιλε μανο,μου φαινεται οτι "γερμανιζεις"... ![]() |
egefalos έγραψε: |
ο μόνος προβληματισμός που τίθεται από το νέο κιβώτιο έχει να κάνει και πάλι με την αίσθηση κατά το κούμπωμα των σχέσεων, που δεν είναι τόσο "σίγουρη". ![]() ![]() |
Τα 207 rallye facelift ξέρει κανείς εάν έχουν ηχητική προειδοποίηση και για τη ζώνη του συνοδηγού πέραν αυτής του οδηγού;
Γιατί παρατήρησα ότι δέν χτυπάει όταν μπεί κάποιος στη θέση του συνοδηγού όπως στα προface και παραξενεύτηκα! ![]() |
Τα 207 rallye facelift ξέρει κανείς εάν έχουν ηχητική προειδοποίηση και για τη ζώνη του συνοδηγού πέραν αυτής του οδηγού;
Γιατί παρατήρησα ότι δέν χτυπάει όταν μπεί κάποιος στη θέση του συνοδηγού όπως στα προface και παραξενεύτηκα! ![]() |
έχω την εντύπωση πως για να λειτουργήσει η προειδοποίηση πρέπει να βάλει την ζώνη o συνοδηγός και να την βγάλει εν κινήσει. δεν έχει τρελή λογική, απλά έτσι γλιτώνουν τον αισθητήρα βάρους στο κάθισμα ![]() |
makis106 έγραψε: | ||||
Αυτό συμβαίνει με τις πίσω ζώνες. Και αν δεν την βάλει καθόλου ο συνοδηγός πως το καταλαβαίνει, δεν χτυπάει η προειδοποίηση? ![]() |
έχω την εντύπωση πως για να λειτουργήσει η προειδοποίηση πρέπει να βάλει την ζώνη o συνοδηγός και να την βγάλει εν κινήσει. δεν έχει τρελή λογική, απλά έτσι γλιτώνουν τον αισθητήρα βάρους στο κάθισμα ![]() |
ΕΜΕΝΑ παλι κατι δε μου παει καλα...
να εχουν καταργησει αισθητηρα δε παιζει αφου ειναι νορμες ε.ε να βαραει και γενικα μου φαινεται περιεεργο να εχει τετοιο συστημα για μπρος με βαλε βγαλε ζωνη...μηπως ειναι απενεργοποημενο απο διαγνωστικο ![]() |
Βγάλανε και τη ρύθμιση ύψους?? Έλεος δηλαδή..
Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι τα facelift τα κάνουν εις βάρος του καταναλωτή και όχι υπέρ.. |
Εγώ θα λεγα να πας μια απο αντιπροσωπεία να το κοιτάξεις, ή να διαβάσεις κάνα μάνουαλ να δεις τι ισχύει, γιατί ούτε εμένα μου κάθεται καλά.
Και αν δεν κάνω λάθος, ο αισθητήρας του καθίσματος συνοδηγού, ελέγχει αν θα ανοίξει και ο αερόσακος του συνοδηγού σε περίπτωση πρόσκρουσης. Αρα αν τον έχουν καταργήσει απλά θα ανοίγει πάντα, είτε υπάρχει συνοδηγός είτε όχι (χωρίς λόγο)! Αν έχει πρόβλημα ο αισθητήρας σου όμως δεν θα ανοίξει ποτε (αχρείαστος να 'ναι) ή τουλάχιστον δεν θα ανοίξει αν δεν φοράει ζώνη ο συνοδηγός... |
Παράθεση: |
Υ.Γ. το rc σου, έχει 17άρα ρεζέρβα; |
Driver ///M έγραψε: | ||
Αυτό δεν ισχύει. Αν το αυτοκίνητο προσκρούσει μετωπικά, ανοίγουν και οι 2 μπροστινοί αερόσακοι ασχέτως αν υπάρχει συνοδηγός. Ο αερόσακος του συνοδηγού απενεργοποιείται μόνο αν γυριστεί η "κλειδαριά" που υπάρχει στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, κάτι που πρέπει να γίνεται όταν ο συνοδηγός κρατάει μικρό παιδί στα χέρια, ή έχει προσαρμοστεί ειδικό κάθισμα για μωρά. Τώρα, εντύπωση μου κάνει που δε βαράει το κάθισμα του συνοδηγού και το πιο λογικό είναι να έχουν βγάλει τον αισθητήρα για μείωση του κόστους (πραγματικά απαράδεκτο). Στο προfl μοντέλο πάντως, τουλάχιστον στο δικό μου, όπως χτυπάει του οδηγού χτυπάει και του συνοδηγού. |
τι εννοείς όπως χτυπάει του οδηγού; ούτε του οδηγού έχει αισθητήρα βάρους, απλά για να κινείται το αυτοκίνητο κάποιος θα κάθεται ![]() επίσης, για την ενεργοποίηση του αερόσακου έχουμε τρεις μεταβλητές... - απότομη επιβράδυνση - αισθητήρες σύγκρουσης - ζώνες ο αισθητήρας στο κάθισμα, αν υπήρχε, θα έχανε την μέτρηση κατά την σύγκρουση λόγω μετατόπισης βάρους. ...πάντως και στο pro facelift στις απλές εκδόσεις του 207, έτσι έπαιζε η ζώνη του συνοδηγού. |
ParisMcridis έγραψε: | ||
|
SαλιγκαρAKIS έγραψε: | ||||
Α μάλιστα, γιατί ήξερα ότι σε προface rallye-gt δέν είχε σε όλα και τώρα αποφασίσαν ότι πρέπει να έχει! Περίεργη τακτική για μείωση κόστους, τη θερμοκρασία λαδιού την βγάλαν αλλά η ρεζέρβα πάλι 17 ![]() |
nOkpos έγραψε: | ||||||
απο γαλλια ερχοντε και το gt και το rc με ρεζερβα 17αρα απο παντα αλλα η λαιον της κρατουσε για παρτυ της ! και της πουλουσε ![]() |
nOkpos έγραψε: | ||||||
απο γαλλια ερχοντε και το gt και το rc με ρεζερβα 17αρα απο παντα αλλα η λαιον της κρατουσε για παρτυ της ! και της πουλουσε ![]() |
makis106 έγραψε: | ||||||||
Όχι βρε κακεντρεχή, για ελάφρωμα το κάνανε, επειδή γκρινιάζουμε για το βάρος! ![]() Κάναν αλήθεια τέτοια γυφτιά ![]() ![]() |
nOkpos έγραψε: |
και εκτος απο αυτο σκεψου και το rallye ποσα λεφτα κερδιζουν το gt σε σχεση με το rallye (αναλογικα με την τιμη του και τον εξοπλισμο του rally) θα επρεπε να κανει 4000 πανω . και πλεον το rallye FL κανει 18000 !! |
24000 το RC με χαρτιά κλπ; OMG... |
τι εννοείς όπως χτυπάει του οδηγού; ούτε του οδηγού έχει αισθητήρα βάρους, απλά για να κινείται το αυτοκίνητο κάποιος θα κάθεται ![]() επίσης, για την ενεργοποίηση του αερόσακου έχουμε τρεις μεταβλητές... - απότομη επιβράδυνση - αισθητήρες σύγκρουσης - ζώνες ο αισθητήρας στο κάθισμα, αν υπήρχε, θα έχανε την μέτρηση κατά την σύγκρουση λόγω μετατόπισης βάρους. ...πάντως και στο pro facelift στις απλές εκδόσεις του 207, έτσι έπαιζε η ζώνη του συνοδηγού. |
RALLYE 1.6 16V TURBO 150HP 3 18240 €
SPORT AUTO 1.6 16V 120HP 5 18610 € RALLYE 1,6 16V TURBO 156HP 3 19280 € ;;; GT 1.6 16V TURBO 150HP 5 21260 € RC 1.6 16V TURBO 175HP 3 23040 € ....πάνε τα rc με τα 13-14k μεταχείρες... 24000 το RC με χαρτιά κλπ; OMG... |
RALLYE 1.6 16V TURBO 150HP 3 18240 €
SPORT AUTO 1.6 16V 120HP 5 18610 € RALLYE 1,6 16V TURBO 156HP 3 19280 € GT 1.6 16V TURBO 150HP 5 21260 € RC 1.6 16V TURBO 175HP 3 23040 € ....πάνε τα rc με τα 13-14k μεταχείρες... 24000 το RC με χαρτιά κλπ; OMG... |
Θα διαφωνισω γιατι το rc το εκλεισα με αποσυρση 19600 |
δεν εχετε καταλαβει τι γινεται εκει εξω στα μεταχειρισμενα... |
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/725318/
![]() Αξίζει.. |
Όχι στέλιο το 5άρι είναι. Ίσως γι'αυτό το έριξαν και τόσο. Το 6άρι απ'ότι θυμάμαι έρχεται μόνο σε άσπρο και με τα 156hp. Εκτός αν άλλαξε κάτι..
Επίσης αυτό με το 6άρι έχει άλλο λεβιέ. Έχει και ένα ασημί πλαστικό περιμετρικά του λεβιέ.. ![]() ![]() |
saikoe_39 έγραψε: |
Το κλασικο με τα 150 με 5αρι σασμαν ειναι...
Παιδες το 2009 που αγορασα το 207 μου...ειχε αρχικη 15.300+μεταλλικο+οροφη+εχτρα μου ειχε βγει 16.800..!! |
ironman02 έγραψε: | ||
Και εγώ το 2009 το αγόρασα και μου βγήκε 17400 από 18000 με 600 ευρώ έκπτωση χωρίς έξτρα. Μόνο μεταλλικό και κάτι ψιψιψόνια..Μήπως έπεσες στις εκπτώσεις των τελών ταξινόμησης? ![]() |
saikoe_39 έγραψε: | ||||
yes..!!!!! Ντροπη των Rc..Mανο, τι να το κανεις το 6αρ..?? |
...το facelift δείχνει. Και προφανώς εννοεί το 150άρι με το 5άρι σαζμάν |
99% θεωρω οτι ειναι μοντιφα της εδω εντιπροσωπίας, με την σχετικη εγκριση της μαμας πεζω - που ενδεχομενως να εμπεριέχει και καποια εξτρα συμφωνία μεταξυ τους σχετικά με τις εγγυήσεις των συγκρκεμένων αυτοκινήτων στα "πιο ευαίσθητα στο υγραέριο" μερη του κινητήρα - υποθεση ειναι το παραπανω... |
Απο Γαλλία είναι , μήν ξεχνάτε ότι τον ίδιο κινητήρα με LPG στις διεθνείς αγορές τον "βγάζουν" εδώ και πάρα πολλά χρόνια. ![]() |
Απο Γαλλία είναι , μήν ξεχνάτε ότι τον ίδιο κινητήρα με LPG στις διεθνείς αγορές τον "βγάζουν" εδώ και πάρα πολλά χρόνια. ![]() |
Steve έγραψε: | ||
![]() ![]() |
Gr13 έγραψε: |
Ξέρετε αν το 207cc θα το βγάζει μονο ατμοσφαιρικό?Γιατί το έβαλα και μου το βγάζει μονο σε ατμόσφαιρα
http://www.peugeot.gr/configurator/model.php?model=207+CC&doors=2&engine=&price_above=19000&price_below=25000 |
Μιάς και δεν βρήκα άλλο topic.
Τις διαφορές που έχει αυτό το f/l στον εξοπλισμό τις έχει παρατηρήσει κανείς? -> http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2097926/ |
Mitsaras... έγραψε: |
ναι αλλα αλλαζει κατηγορια και το 156αρι με 159 γραμ. πληρωνει τελη κυκλοφοριας 270 ευρω ενω το 150αρι με 164 γραμ. πληρωνει 370 ![]() ![]() |
Με άλλη μια ματια στο 156άρι rallye, βλέπω οτι εκτος απο το διζωνικο κλιμα, έχουν φύγει επίσης αισθητήρες φώτων, αισθητήρες υαλοκαθαριστήρων, καθρεπτάκια στα αλεξήλια με φωτισμό, καθρέφτης μεταβλητης φωτεινότητας... που τα δίνει ακόμη στο 150άρι το οποίο είναι και ένα χιλιάρικο κάτι πιο φτηνό.
18780€ το 156άρι με το 6άρι! Κοιτα να δεις που κόψε κόψε, σε λίγο δεν θα χουν να πουν τιποτα αυτοι που κράζουν το 207 rallye! ![]() |
Α μάλιστα, το έπιασα.
Το κακό είναι η υψηλή τιμή. Αν την έριχναν όπως θα ήταν πρέπον τότε όλοι θα μιλάγαμε για το πραγματικό 207 RALLYE επιτέλους. ![]() |
ΔΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 207 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ RALLYE ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝ |
Eίπαμε, και κανα 150άρι κιλά ελαφρύτερο!! ![]() |
makis106 έγραψε: | ||
Eίπαμε, και κανα 150άρι κιλά ελαφρύτερο! Δύσκολα πράγματα! Για να δούμε μπορει το 208 rallye να έχει όλα τα προσόντα!!! ![]() |
dimkeras έγραψε: | ||
Άραγε τελείως ξηλωμένος μέσα, με μόνο μπάκετ οδηγού, τιμόνι και αριστερό φλας πόσα κιλά να γλιτώνεις?!!! ![]() |
Δεν είπα 106, αλλά 207 πραγματικό RALLYE όσο το επιτρέπουν οι καιροί! Δεν είμαστε στη 10ετία του 90.. |
volvos έγραψε: | ||||
TO 207 RALLYE ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΟΔΗΓΙΚΑ ΤΟΥ CLIO RS & MINI JCW πΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 150ΚΙΛΑ ΚΑΤΩ. (ΔΕΣ DS3R) ΟΠΟΤΕ RALLYE ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ |
volvos έγραψε: | ||||
TO 207 RALLYE ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΟΔΗΓΙΚΑ ΤΟΥ CLIO RS & MINI JCW πΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ 150ΚΙΛΑ ΚΑΤΩ. (ΔΕΣ DS3R) ΟΠΟΤΕ RALLYE ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ |
rallye Θα μπορουσες να ονομασεις ενα 207
με μοτερ ds3r-jcw για να κραταει ανθρωπινα δυναμη ψηλα μπλοκε λογω ροπης φρενα μεγαλυτερα (283 τα φοραω εγω ελεος) αναρτηση rc (μια χαρα ειναι με 1100κιλα) βαρος 1100-1150κιλα ΤΙΜΗ 20000ευρω αυτα ολα τα εχουν και το jcw Και το ds3 Και το clio cup. δε μιλαμε για λεφτα μιλαμε για θεμα οδηγικης αισθησης και απολαυσης απο λεφτα ειναι μαλ**ας καποιος να δωσει ακομα και 15 για τετοιας μορφης αμαξια στη σημερινη εποχη |
ΔΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 207 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ RALLYE ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝ |
Lef205 έγραψε: | ||
πυρωμενος! ![]() ![]() ![]() ![]() |
το βραδυ θα παω να δω λαστιχα κανονισε |
Με άλλη μια ματια στο 156άρι rallye, βλέπω οτι εκτος απο το διζωνικο κλιμα, έχουν φύγει επίσης αισθητήρες φώτων, αισθητήρες υαλοκαθαριστήρων, καθρεπτάκια στα αλεξήλια με φωτισμό, καθρέφτης μεταβλητης φωτεινότητας, 2 ηχεία λιγότερα... που τα δίνει ακόμη στο 150άρι το οποίο είναι και ένα χιλιάρικο κάτι πιο φτηνό.
18780€ το 156άρι με το 6άρι! Κοιτα να δεις που κόψε κόψε, σε λίγο δεν θα χουν να πουν τιποτα αυτοι που κράζουν το 207 rallye! ![]() |
το rallye 207 βγαίνει μόνο Ελλαδα... |
Samer έγραψε: | ||
Και Ισπανια, Πορτογαλια |
tasos_vl έγραψε: | ||||
|
puglover έγραψε: |
Τελικα παιδια η εξαταχυτη εκδοση του rallye με τον πλουσιο εξοπλισμο (διζωνικο κλιμα,αισθητηρες φωτων,αντιθαμβωτικο καθρεφτη κλπ) δεν ειναι διαθεσιμη,ετσι?Γιατι τοτε τα δημοσιογραφικα rallye ειχαν τον πλουσιο εξοπλισμο??Εβγαινε για καποιο διαστημα? |
-> http://www.peugeotroditi.car.gr/cars/photos/2656060/
Μ'αρέσει. Λείπουν αρκετά πράγματα, αλλά έχει άλλα extra που κάτι λένε. Τιμονάκι RC, πακέτο αλουμινίου, κόκκινες ζωνούλες. |
-> http://www.peugeotroditi.car.gr/cars/photos/2656060/
Μ'αρέσει. Λείπουν αρκετά πράγματα, αλλά έχει άλλα extra που κάτι λένε. Τιμονάκι RC, πακέτο αλουμινίου, κόκκινες ζωνούλες. |
από 13.000 € από LION...
http://store.mypeugeot.gr |
bagos έγραψε: |
ειναι με την αποσυρση τοσο η τιμη,μη ψαρωνετε.... ![]() |
Αυτή η τακτική της peugeot να σκοτώνει στη κυριολεξία τα stockάδικά της είναι που ισοπεδώνει την αγορά των μεταχειρισμένων.
Το δικό μου κλείνει 2 χρόνια το Νοέμβριο και με μόλις 27.000km είναι ζήτημα αν πιάνει 10 χιλιάρικα. ![]() |
Vini έγραψε: | ||
Πράγματι τα σκοτώνει. Δίνει όμως και την ευκαιρία για όποιον θέλει να αγοράσει καλό και όμορφο τουρμπίδι σε πολύ χαμηλή τιμή. Από την άλλη σκέφτομαι ότι τα 207 θα αποκτήσουν σύντομα συλλεκτική αξία αν κρίνω από το 208... ![]() Άσε που δεν βρίσκω και λόγο να σκέφτομαι την μεταπωλητική αξία. Μια χαρά αυτοκίνητο είναι. Φυσικά όποιος έχει μπει σε διαδικασία, αυτή την εποχή, να πουλήσει μάλλον θα την πατήσει άγρια. Γιατί όμως να θέλει κάποιος να πουλήσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν έκανα το λάθος να το πουλήσω πολύ σύντομα θα το μετάνιωνα. Τα θετικά του 207 είναι πραγματικά πολλά... ![]() |
Εγώ είμαι σίγουρος ότι αν έκανα το λάθος να το πουλήσω πολύ σύντομα θα το μετάνιωνα.
Τα θετικά του 207 είναι πραγματικά πολλά... ![]() |
Steve έγραψε: | ||
Σαν μέτρο σύγκρισης με τον ανταγωνισμό όμως; ![]() |
Πράγματι ο ανταγωνισμός είναι ένα θέμα.
Π.χ. ![]() Το νέο Clio για μένα είναι το top των νέων μοντέλων... ![]() |
ο τύπος μάλλον μπαίνει και μέσα... |
ξερω κ αλλα! ![]() ![]() ![]() Ρε Σταύρε δύο τινά παιζουν, ή ο τυπος μπαινει μέσα ή βγαζουν τα αντερά τους, διαλέγεις και παιρνεις! |
Εκτός της περιπτωσης που ο τυπος χρωσταει και στον αγιο κερι, και το δινει οσο οσο για να μη του παρουν το σπιτι, οπως ειπε και ο Νικος, ή το κλεινει το μαγαζι, ή, ή...
τοτε ναι βγαζουν πολλα και απο εμας βγαλαν πιο πολλα. Δεν σε βαζει ομως σε σκεψεις οτι ακομη και με τα σχεδον 18000 που πουλιοταν απο το 2007 μεχρι να βρει το 6άρι, ηταν το πιο value for money αμαξι στην κατηγορία του, για οτι ειχε πανω του? |
Ρε Μάκη, θα με (μας) τρελλλλλλΛΛΛάνεις!
Όταν θα βρεις χρόνο για ψάξε τιμές κλπ. από ανταγωνιστές να τα συζητήσουμε ![]() |
ton exei parei kapoios til
na dei ti den perilembanetai sti timi?.... |
kostas207rc έγραψε: |
Το τσιμπάς κούτα και μόλις φύγεις απο αντιπροσωπεία στα επόμενα μέτρα
το αμάξι ξαφνικά κοστίζει 7χιλαρικα ![]() |
σιγα ποσατετοια κομματια εχουν μείνει για πουλημα?? 5-10-20?
ε 8α πουληθουν κι αυτα και τελος... οσο για τα ΜΤΧ... δεν υπαρχει κανενας κανονας για το ποσο "πρεπει να πωλουνται"... πωλούνται... "οσο αγοραζονται" και σε καθε περιπτωση/περιοδο ο εκαστοτε πωλητης (ιδιοκτητης) μεταχειρισμενου, εκτιμα αν πρεπει να πουλησει ή οχι κατι που εχει... θεωρω οτι αυτη την περιοδο ειναι λαθος να πουλας αμαξι (ιδιως 207), εκτος κι αν α) εχεις λεφτα για αλλο, και ΜΑΖΙ β) εχεις βαρεθει αυτο που εχεις ΟΠΟΤΕ και το πουλας "οσο-οσο" και "πάμε γι αλλα"... αλλιως καθεσαι στ αυγα σου και περιμένεις... αλλωστε η ζωη δεν τελειωνει ούτε στα 25, ούτε στα 30 ούτε στα 35...οποτε υπομονη μεχρι να διορθωθει η οικονομικη κατασταση --- και αν τυχον ΔΕΝ διορθωθει ε τοτε σιγουρα ΔΕΝ θα απασχολεί "να αλλαξεις αμαξι"...θα σε απασχολουν αλλα σοβαροτερα θεματα... |
Αν και υπάρχει αντίστοιχο topic ( http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=15633&postdays=0&postorder=asc&start=0 ), το 5τάχυτο 207 είναι το μοντέλο που έβγαινε κανονικά έως το τέλος του 2010. Από εκεί και έπειτα φόρεσε το 6ταχύτο κιβώτιο (για το 2011) με ακριβώς ίδιο εξοπλισμό με αυτόν του 207 Rallye f/l 5speed. Τέλος για το 2012 βγήκε ένα ακόμα μοντέλο, που κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό που λές, το οποίο είχε μειωμένο εξοπλισμό και 6άρι κιβώτιο.
Στα τεχνικά, το 5τάχυτο έχει τον κινητήρα με τα 150 εργοστασιακά άλογα και είναι euro4, ενώ το 6τάχυτο έχει το κινητήρα με τα 156 άλογα και είναι euro5. Στις καταναλώσεις που δήλωνε η ίδια η εταιρία(αν θυμάμαι καλά) το 6τάχυτο ήταν λίγο πιο οικονομικό σε μικτό κύκλο και σε εκτός πόλης κίνηση, ενώ το 5τάχυτο στη πόλη ήταν περίπου τα ίδια. Γενικά το 6τάχυτο είναι ένα κλικ πιο σύγχρονο και πιο οικονομικό (σε βενζίνες και τέλη) αλλά για αγορά καινούριου αυτή τη στιγμή έχουν και 3510 ευρώ διαφορά. 10490 το 5άρι και 14000 το 6άρι. Ελπίζω να σε κάλυψα. |
Rallyestas έγραψε: | ||
αξιζει να δωσω δηλαδη τα 10490 για το 5ταχυτο? ή να ψαξω κανενα 6ταχυτο? αν δεν εχει μεγαλη διαφορα προτιμω να γλιτωσω 3500 ευρω στην αγορά.... συγκεκριμενα στην καταναλαωση εχει ελαχιστη διαφορα δηλαδη? και τα τελη ποσα ειναι στο 6ταχυτο και ποσα στο 5ταχυτο? ευχαριστω προκαταβολικα! |
Rallyestas έγραψε: |
ας πουμε οτι περνει καποιος τωρα το ραλλύ το 207 και σε 3 χρονια ας πουμε το βαριεται ή αναγκαζεται να παρει κατι αλλο...ας πουμε ενα οικογενειακό..., θα πιασει κανα 6αρι-7αρι χιλιαρικα ? ή ετσι οπως τα χουν κανει δεν θα πουλιεται μεταχειρισμενο?ευχαριστω! |
ΟΠΟΙΟ αμαξι και να παρεις σε 3 χρονια πουλεται φθηνοτερα απο οσο "θελεις" μιας και ειτε 3 ειτε 6 ετων "παλι ΜΤΧ" ειναι...
περισσότερο τα χιλομετρα που εχει εχουν σημασια και λιγοτερα τα χρονια γενικώς για αμαξια που κατα μεσο ορο κανουν 10000-15000km/ετος ειναι λαθος να πουλας στα 3 χρονια μιας και πουλας "σχεδον" οσο και στα 5 χρονια. ![]() αν κανεις περισσοτερα χιλιομετρα ανα ετος τοτε αλλαζει λιγο και εχει νοημα να πουλησεις και νωριτερα απ την 5ετια -- και να περιμενεις" να πιασεις καμμια αξιολογη τιμη. παρολα αυτα αυτον τον καιρο ειναι πολυ δυσκολο να σχεδιασεις μελλοντικη πωληση μιας και ολα ειναι ρευστα οποτε αν θες μια "ασφαλη" (σχετικα) επιλογη, αγορασε κατι που θα σε καλυπτει για τα επομενα τουλαχιστον 5-6 χρονια... (αναφερομαι σε αγορα καινουργιου αυτοκινητου) αλλιως παρε κανα φθηνο ΜΤΧ "να κανεις το κεφι σου" μεχρι να κατασταλλαξεις στις αναγκες σου... |
σκεφτομουν το ραλλύ το 207 μιας και καινουργιο κανει 11000 τώρα...αλλα δεν ξερω αν θα μαρεσει και σε 2-3 χρονια το ιδιο...δηλαδη να το πω αλλιως θα προτιμουσα καποιο αλλο αλλα λογω της τιμης του (11000), με κανει και σκεφτομαι αν αξιζει ή οχι...εσεις τι λετε??? και κατι ακυρο...ακουω αυτες τις μερες που συζυταω για αμαξια οτι τα peaguot βγαζουν ενα προβλημα ολα, πολλαπλασιαστης νομιζω λεγανε κατι τετοιο...ισχυει? και γενικα βγαζει προβληματα ή ειναι μια χαρα?ευχαριστω προκαταβολικα! |
Driver ///M έγραψε: | ||||
Ποιο άλλο θα προτιμούσες, αν επιτρέπεται? Τώρα, αν το θέμα σου είναι αν σε 3 χρόνια ένα αγορασμένα καινούριο ραλλύ θα πιάνει 6-7 χιλιάρικα,αν δεν έχουμε φτάσει να τρώμε ο ένας τον άλλο ζωντανό απ'την πείνα τότε ναι θα τα πιάνει, αρκεί να μην έχει τρελά χιλιόμετρα και να είναι σε καλή κατάσταση (αλλιώς απλά δεν πωλείται πλέον, ούτε ραλλύ, ούτε αλή και τρισαλή, ούτε τίποτα). Μέχρι πριν μερικούς μήνες έκανε 18 χιλιάρικα το αμάξι αυτό, οπότε το να κρατήσει το 35-40% της αξίας του σε μια 3ετία δεν είναι παράλογο, αντίθετα είναι το λογικό. Το αρχικό δεδομένο δεν είναι φυσικά τα 10.500 που έχουν καμια 10ρια μοντέλα σε στοκ που έχουν απομείνει, αλλά τα 18 χιλιάρικα που είχε όταν κυκλοφορούσε κανονικά. Τέλος, όπως σωστά σου είπαν, το ραλλύ, όπως και οι thp γενικότερα, δεν βγάζουν πολλαπλασιαστές. Μόνο οι vti κινητήρες έχουν κάποια θέματα τέτοια, αλλά δυστυχώς πολλά σύγχρονα αμάξια βγάζουν πολλαπλασιαστές (δες πχ τις bmw με τους efficient dynamics κινητήρες που τους καίνε πιο γρήγορα απ'ότι πυροβολεί ο Λούκυ Λουκ). Με το ραλλύ πάντως δεν έχεις τέτοιο θέμα. Μόνο το χρονισμό να προσέχεις, κατάλληλο λάδι (πολύ σημαντικό) να βάζεις και είναι απ'τα πιο αξιόπιστα τούρμπο της αγοράς. |
android έγραψε: |
Ειναι λιγο τραγικο να συζηταμε ενα αμαξι που κανει 17 χιλ αν αξιζει να το παρεις 11 χιλ. και ποσα θα χασεις,θα χασεις 6 χιλ λιγοτερα απο αυτους που το πηραν 17 χιλ.Το θεμα ειναι αν σου κανει. |
ρε μαστορα βρες ενα απο αγγελια πωλησης οτι και καλα σε ενδιαφερει και αντε δες το οδηγησε το κλπ κλπ και δες πως ειναι...τ
τοσα ΜΤΧ πωλουναι... ![]() ![]() |
Αφου διαθετεις μαρουλι φιλαρακι δες και αυτο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3399892/
Ειναι η τελευταια εκδοση του rallye με 6ταχυτο σασμαν, 156αρη κινητηρα euro5 αλλα και ελαφρως πιο φτωχο εξοπλισμο, πχ εχει απλο aircondition αντι clima, 4 σακουλια αντι για 6, δεν εχει αντιθαμβωτικο καθρεφτη και αισθητηρες φωτων-βροχης, δεν εχει ηχεια πισω ουτε φιμε πισω κρυσταλλα. Και η τιμη θεωρω μπορει ανετα να πεσει κανα 1000αρικο. |
καλυτερα δεν ειναι να παρω το ολοκαινουργιο της προσφορας ομως? εφοσον ουσιαστικα ειναι το ιδιο αμαξι...? |
Ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη. Εσυ και μονο εσυ θα "ζυγισεις" τις αναγκες σου και θα παρεις την τελικη επιλογη. Οτι και να πουμε εμεις ειναι τελειως υποκειμενικο.
Εγω για παραδειγμα δε θα το αγοραζα καινουργιο, ακομα και σε αυτη τη δελεαστικη τιμη. Αντιθετα θα εκμεταλευομουν αυτη την προσφορα για να ριξω την τιμη σε καποιο μεταχειρισμενο που το ζηταει ο ιδιοκτητης 7 χιλιαρικα σημερα. Χονδρικα πιστευω οτι με 4500 βαρια 5000 € θα βρεις να αγορασεις καποιο καλομεταχειρισμενο rallye και δε θα σε νοιαξει καθολου οταν μετα απο 2-3 χρονια το βαρεθεις και θελησεις κατι αλλο. |
το 156αρι νομιζω οτι εχει εξαντληθει πλεον.Διαθεσιμα υπαρχουν ακομα αρκετα κομματια 150αρια μονο σε χρωμα γκρι shark me 13000.Προσωπικα περιμενω να πεσει και αλλο η τιμη.Εχει και το μειονεκτημα των σχετικα υψηλων τελων το συγκεκριμενο λογω ρυπων (164gr) |
puglover έγραψε: | ||
Αυτο το εγραψα πριν 5 μηνες και επαληθευτηκα. Το ιδιο περιμενω να συμβει παλι εκει κατα το καλοκαιρακι. Η αγορα ειναι πεθαμενη και το αυτοκινητο ειδικου χαρακτηρα. Απευθυνεται σε ενα συγκεκριμενο κοινο που αυτη την περιοδο πληττεται απο τις συνεπειες της οικονομικης κρισης (νεοι ανθρωποι, ανεργοι, χλιδανεργοι, απολυμενοι κλπ). Εδω θα ειμαστε να δουμε κατα ποσο αυτα τα 10 αυτοκινητα της προσφορας θα πουληθουν. http://store.mypeugeot.gr/index.php/207categ |
Ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη. Εσυ και μονο εσυ θα "ζυγισεις" τις αναγκες σου και θα παρεις την τελικη επιλογη. Οτι και να πουμε εμεις ειναι τελειως υποκειμενικο.
Εγω για παραδειγμα δε θα το αγοραζα καινουργιο, ακομα και σε αυτη τη δελεαστικη τιμη. Αντιθετα θα εκμεταλευομουν αυτη την προσφορα για να ριξω την τιμη σε καποιο μεταχειρισμενο που το ζηταει ο ιδιοκτητης 7 χιλιαρικα σημερα. Χονδρικα πιστευω οτι με 4500 βαρια 5000 € θα βρεις να αγορασεις καποιο καλομεταχειρισμενο rallye και δε θα σε νοιαξει καθολου οταν μετα απο 2-3 χρονια το βαρεθεις και θελησεις κατι αλλο. |
φιλε Rallyestas καταρχας δεν μας ειπες ποσο χρονών εισαι και αν ειχες αλλο αμαξι πριν....
οσο για το 207, αν το θες τοσο πολυ, παρε αυτο με τα 10,500€ ειναι καλη ευκαιρια αλλά σε 3 χρονια που ρωτας, εγω πιστευω οτι θα πιανει τα μισα, οταν θα πας να το πουλησεις |
22 χρονων ειμαι και εχω ηδη αυτοκινητο....ενα honda civic me 100 αλογα και επειδη εχω δεν ξερω αν αξιζει γιαυτο και το σκεφτομαι να αγορασω καινουργιο....αν δεν ειχα θα το χα παρει ηδη απλα ειναι πολυ καλη τιμη και παλι για ενα καινουργιο αμαξι! |
βρες ενα να οδηγησεις και μετα βλεπεις παντως το σασμαν σαν του χοντα το ξεχνας (καμια σχεση) επισης το χοντα χαμηλα δεν εχει ροπες και δεινει ψηλα το 207 χαμηλα και μεσαιες παει πολυ καλα, ενω ψηλα χανει λιγο |
βρες ενα να οδηγησεις και μετα βλεπεις παντως το σασμαν σαν του χοντα το ξεχνας (καμια σχεση) επισης το χοντα χαμηλα δεν εχει ροπες και δεινει ψηλα το 207 χαμηλα και μεσαιες παει πολυ καλα, ενω ψηλα χανει λιγο |
σασμαν καλυτερο? ή χειροτερο εννοεις θα ειναι του ραλλύ?
να οδηγησω δυσκολα....δεν το δινουν ευκολα αυτοι με τα μεταχειρισμενα... |
android έγραψε: |
Honda με 100 αλογα εχει οχι typer πυραυλος θα ναι το 207 |
![]() θα οδηγησεις κανενος που το εχει για πουλημα, οχι μαντρά, ιδιώτη
μετα που θα το συνηθισει, ρωτα τον πως θα του φανει γιατι η αισθηση του σασμαν ειναι γτπ οπως και να εχει οπως οτι ψηλα ξεψυχαει,σε συνδιασμο με το χοντα που δεινει κυριως ψηλα, θα τον χαλασει μπορει το χοντα να μην εχει την δυναμη του 207 , αλλά ο τροπος που αποδιδει την δυναμη ειναι πολυ διαφορετικος |
nikolasr200 έγραψε: |
γνωρίζει κάποιος αν τα μοντέλα στην αντιπροσωπεία έχουν εξαντληθεί? στο site δεν βρήκα αναφορά για 207 πλην του cc |
G.Bratsos έγραψε: |
Για αγορά τί πιστεύεται ότι αξίζει?
Peugeot 207 Rallye 6τάχυτο - Peugeot 207 RC LeMans (όχι facelift) Είχα ακούσει για προβλήματα με λάδι για τα 5τάχυτα γενικά. |