BadSpud! έγραψε: |
Κανονίζει ο Μανθουμέλ Group Buy να μας έρθουν ποιο φτηνά…. Γιατί αξίζει τον κόπο
Για ότι απορίες σε χρωματισμούς και μεγέθη απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο Συνεργασιών ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
τωρα βεβαια που τον ξαναβλεπω . . .
Καλα ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ειναι αυτο? ![]() Φτουσου πασσα μου! φτουσου τσολια μου!Α ρε ζωη κοιτα τι φτιαχνει ο μεγαλοδυναμος οταν εχει κεφια! Οχι βρειτε μου ψεγαδι ρε! Ασε που του παει απιστευτα το γελεκακι και τα λαμπιονια! Καποιες ερωτησεις θα ηθελα να κανω πριν αγορασω και εγω εναν τετοιο: Ειναι μιας χρησης?Δηλαδη μετα τις γιορτες μενει απο μπαταριες ή μπορεις να τον ξαναλειτουργησεις το Αγιο Πασχα και να τον βαλεις να γυρναει το αρνι? Φυλασεται σε ναυθαλινη? Βγαινει και σε αλλα χρωματα? Πινακιδες βγαζει?Με τα τελωνεια τι παιζει? Μετα απο καποια χρονια θα γινει συλλεκτικος φυσικα? Εργοστασιο κατασκευης? Με χρηματοδοτικο μπορω να τον παρω ή τα θελετε μετρητοις? Θελω εναν ΤΩΡΑ! ![]() Υγ μ@λ@κισμενα συννενοημενα εισασταν ολα και δεν μου ειπε κανεις τιποτε ουτε στο τηλεφωνο, ουτε στον καφε? |
BadSpud! έγραψε: |
Άσε που έχει και 2 χρόνια εγγύηση…. |
volvos έγραψε: |
(αυτο το παραμυθι το ελεγα σε ενα ανηψακι της κοπελας μου 3χρονο μεχρι που μου το πηραν απο τα χερια βριζοντας...βλαμενος κοσμος) |
MEMsound έγραψε: |
...για να βοηθήσω στις πωλήσεις...
clic me... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Collectors Edition.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
σκεψου λευτερη με γενιαδα σκουφο εμπρος στο τσακι να αναβοσβηνει και να λεει παραμυθακια στα 3χρονα...
-ΧΟΧΟΧΟ παιδακια μου. μια φορα και ενα καιρο ηταν ενα ασπρο ραλλυ και πηγαινε στο δασος... ξαφνου πεταγεται εμπρος του ενα μεγαααααλο δεντρο. στριβει απο εδω γυρνα απο εκει πεφτει πανω του... περιλλυπο το μικρο ραλλυ εψαχνε να βρει ανταλλακτικα. ξαφνου πεταγεται ενας κακος λυκος... -τι θες τον ρωτα? -να λεει το μικρο ραλλυ εμπρος τροπετο. -εχω στο μαγαζι μου του λεει ο κακος λυκος...κομπλε εμπρος μουρη απο κιτ καρ................................................................................ (αυτο το παραμυθι το ελεγα σε ενα ανηψακι της κοπελας μου 3χρονο μεχρι που μου το πηραν απο τα χερια βριζοντας...βλαμενος κοσμος) |
Road_Runner έγραψε: |
γιατί δεν διατίθεται on line? |
BadSpud! έγραψε: | ||
Και εγώ αυτό θα ρώταγα… Γιατί Μάνθο? |
...ρατσιστες παιδακι μου... δηλαδη ολα τα κοριτσακια πρεπει να παιζουν με κουκλες....να μη γινει κανενα φαμπιατου? |
επισης λευτερακη εγω ξεκαυλωνω στο αμαξακι μου...
δε παιρνω τα αμαξια των αλλων και ανεβοκατεβαινω διονυσο παιζοντας το γκουρου των αναρτησεων....ελιωσες το αμαξακι για να πεις το αυτονοητο που εσενα συμφωνα με παπακιο και βαρκα με αυτοκολλητο προφλεξ να σου δωσουν θα λες πωπωπω πως στριβει! |
Sidobre έγραψε: |
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LEFOTREE
.... ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ............ |
pygolabida έγραψε: |
....γιατί ως γνωστόν, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
τα καλαντα ή καντηλια που τον ξυπνησες? |