Tiesto έγραψε: |
....Αφηστε, εχω μια ιδιαιτερη γνωμη γι αυτην την χωρα, την κυβερνηση της και τους κατοικους της... |
manosm3 έγραψε: |
...Ο καθηγητής Φρέιζερ στέκεται σε ένα ακόμα συγκλονιστικό στοιχείο, το χρόνο της κατάρρευσης των πύργων : «Η επίσημη επιτροπή που ερεύνησε το θέμα αναφέρει στην σελίδα 305 του πορίσματος ότι ο νότιος πύργος έπεσε σε δέκα δευτερόλεπτα. Το εκπληκτικό είναι ότι εάν αφήσω εάν αντικείμενο απ’ αυτό το ύψος θα φτάσει στο έδαφος σε 12 δευτερόλεπτα! Αυτό σημαίνει ότι τα κτίρια έπεσαν με μεγαλύτερη ταχύτητα από αυτήν της ελεύθερης πτώσης! Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίσταση από τους κάτω ορόφους. Είναι φαινόμενο που είναι αδύνατο να εξηγηθεί με τη Φυσική, χωρίς την μαζική χρήση εκρηκτικών….. |
STELIOS έγραψε: |
... Πως μετρηθικε σε ποσο χρονο επεσε ο πυργος ??? Απ΄τη στιγμη που αρχισε να καταρεει τα παντα τυλιχτικαν σ'ενα συνεφο σκονης. Πως μπορουν να δουν και να υπολογισουν με ακριβεια το ποτε καταρευσε ??? |
brz20 έγραψε: |
Εμενα μου εκανε ολο το κειμενο εντυπωση αλλα περισσοτερο μου εκανε εντυπωση το οτι επεσαν καθετα τελειως.Θυμαμαι και τοτε το σχολιαζα με τον πατερα μου.Του ειχα πει οτι "πρεπει να το σχεδιαζαν πολυ καιρο οι τρομοκρατες γιατι ακομα και τον οροφο που χτυπησαν δεν ηταν τυχαιος.Το εκαναν ετσι για να πεσει καθετα με σκοπο να το καταστρεψουν τελειως".
Αυτα του ειχα πει αλλα παντα με ετρωγε να μαθω αν οντως ηταν ετσι οπως το ειχα πει.Αυτη η αποψη στεκει περισσοτερο αλλα δεν ξερω αν ειναι σωστη. Βεβαια το να διωξουν το προσωπικο και να απενεργοποιησουν τις καμερες το κανει ακομα πιο πιστευτο. Τι να πω. Μου θυμηζει κατι απο τον Χιτλερ ο οποιος εντυσε γερμανους καταδικους Πολωνους στρατιωτες και τους εβαλε να επιτεθουν στην Γερμανια με σκοπο να παρει αυτος την Πολωνια. Ποιος μπορουσε τοτε να πιστεψει οτι θα εστεκε αυτο το σεναριο? Ο Χιτλερ στα χαρτια δημοκρατια το ελεγε το καθεστος που ειχε επιβαλει στην γερμανια αλλα μονο δημοκρατια δεν ηταν.Ετσι ειναι και η Αμερικη τωρα.Παραδειγματα οπως οι μαυροι του Χαρλεμ και της Νεας Ορλεανης δινουν και περνουν. Ακομα και στον πολεμο διχνεις μια παιδια.Ο Χιτλερ ειχε σταματησει τους βομβαρδιζους το Πασχα των ορθοδοξων,Αμερικανος προεδρος στο παρελθον δεν εχει κανει κατι τετοιο.Παραδειγμα ο βομβαδρισμος της Γιουγκοσλαβιας. Η λογοκρισια απο την αλλη.Κατα τα αλλα ελευθερια. Αλλα δεν αξιζει να πουμε και πολλα για εναν λαο που το μονο μελημα του ειναι το κουρεμα του γκαζον. |
STELIOS έγραψε: |
Ναι αυτο που λες με την οικογενεια του Λαντεν εγινε, αλλα τι σχεση εχει ??? Αφου ειναι φιλαρακια οι Μπους και οι Λαντεν (εκτως του Μπιν βεβαια).
Και μαλιστα γιατι να κατηγορισουν στα ψεματα μελος της οικογενειας που στο κατω κατω ειναι φιλοι τους ??? Το γεγονος ειναι πως στο Αφγανισταν μπηκαν βγηκαν και δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ !!! Το Αφγανισταν δεν εχει ουτε πετρελαια, ουτε οτιδηποτε αλλο που θα ηταν αξιας στους Αμερικανους, οποτε τι εκαναν εκει ??? Απλα επρεπε να πανε επειδη πραγματι τους επιτεθικε η Αλ-Καϊντα, και κατι επρεπε να γινει για "εκδικηση". Πηγαν, ριμαξαν το τοπο, εστειλαν τη χωρα 20 χρονια πισω και εφυγαν.....Οποτε γιατι να πουν ψεματα και να στειλουν στρατο εκει που δεν εχουν κανενα συμφερον ??? Το οτι θα γινοταν επιθεση μεσα στης ΗΠΑ το ηξεραν και μαλλον ηξεραν οτι τη σχεδιαζε ο Μπιν Λαντεν, απλα δεν εκαναν τιποτα για να τη σταματησουν. Τους συνεφερε ετσι ωστε με τη σωστη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ να σχεδιασουν την εισβολη στο Ιρακ (η οποια ηταν στα σχεδια πολυ πριν το Σεπτεμβριο του 2001). |
karmagos έγραψε: |
ενας φιλος μου ειπε οτι και στο περλ χαρμπορ εγινε το ιδιο δλδ τα αμερικανικα αεροσκαφοι βομβαρδισαν την αμερικανικη βαση για να μπει στο παιχνιδι του β παγκοσμιου κ η USA |
DimiP έγραψε: |
... Οι Η.Π.Α ειναι ισως το μονο κρατος στον κοσμο που μετα το Β΄Παγκοσμιο εχει κανει τοσους πολεμους. ΒΙΕΤΝΑΜ, ΚΟΡΕΑ, ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑ, ΠΑΝΑΜΑΣ, πτωην ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, 2 φορες ΙΡΑΚ, και συνεχιζουν ακαθεκτοι ... |
cipher έγραψε: | ||
Επόμενη στάση... Ιράν. ![]() |
cipher έγραψε: | ||
Επόμενη στάση... Ιράν. ![]() |
ultra-one έγραψε: |
Και ίσως Β. Κορέα......... ![]() |
pygolabida έγραψε: |
"home of the brave, land of the free" |
Road_Runner έγραψε: |
Τώρα τελευταία πολύς ντόρος έχει γίνει... Μήπως είναι και αυτά υποκεινούμενα από την Αμετικανική Κυβέρνηση??? ![]() |