Stevon έγραψε: |
Το φαντάζομαι .......ασφάλτινο...και one way....... ![]() ![]() ![]() |
shiba έγραψε: |
λοιπον να πω και εγω την εμπειρια μου..στο στρατο ημουνα οδηγος..ετσι οταν πηρα μεταθεση στην μυκονο ![]() υ.γ 2 steyer ειχα καψει..χαχα |
BadSpud! έγραψε: |
Φήμες λένε οτι εκεί θα γίνει το επόμενο 206 junior Cup!!!!!!!!!!!!
Νικολάκι ετοιμάσου... |
Road_Runner έγραψε: | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
brz20 έγραψε: |
Για ελατε κατα Ηρακλειο μερια να δειτε κατσικοδρομους που εχουμε.Ο καλυτερος χωραει 1,5 αμαξι.Και οταν βρεις μονοδρομο ειναι μεγαλη πολυτελεια.Να φανταστητε υπαρχουν πολυ δρομοι διπλης που ο ενας οδηγος περιμενει τον αλλον λες και ειναι να περασουν καμια γεφυρα του 30.Αφηστε τις λακουβες. |
vinman έγραψε: | ||
Σε βρίσκω απο πολύ εώς πάρα πολύ υπερβολικό στην περιγραφή σου... ![]() Δηλαδή αν είναι έτσι εκεί οι δρόμοι τι να πούν στην Σύρο,στην Μήλο,στην Μύκονο,κ.ο.κ.??? Αν αναφέρεσαι σε κάποια στενάκια που έχει το Ηράκλειο,τα ίδια υπάρχουν και στην Πλάκα,και στο Κολωνάκι και σε πάρα πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα... Όσο για τις λακούβες....σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα έχει λυθεί το θέμα... ![]() |
brz20 έγραψε: | ||||
Καθολου υπερβολικος φιλε μου.Δεν μπορω να συγκρινω πολεις τις οποιες δεν εχω παει.Λεω για αυτην που ζω ως φοιτητης και τα Τρικαλα τα οποια και τα εχω περπατησει και με τα ποδια και με το αυτοκινητο. Σε ολα τα νησια υπαρχει προβλημα με τους δρομους αλλα στην Κρητη του ενος εκατομυριου κατοικων ειναι απαραδεκτο να συμβαινει αυτο. Στα Τρικαλα ενας δρομος στενος με παρκαρισμενα δεξια και αριστερα λεγετε μονοδρομος εδω ειναι διπλης. Η πλεοψηφια των δρομων ειναι παρα πολυ ανετοι.Χωρανε να περασουν 2 αυτοκινητα και μενει και χωρος.Εδω τετοιοι δρομοι ειναι πολυτελεια. Ενταξει για τις λακουβες ολες οι πολεις εχουν αλλα στους πιο κεντικους δρομους φροντιζουν να ειναι καλης ποιοτητας.Να φανταστεις οτι με τις αναρτησεις που εβαλα καταλαβα περισοτερο την διαφορα στο Ηρακλειο. Πρεπει μια φορα να τραβηξω Video την διαδρομη απο το σπιτι μου στο σπιτι της κοπελιας μου που ειναι 13 χιλιομετρα.Εκει να δειτε.Εκτος απο τους δρομους εχουμε και τους χωριατες με τα αγροτικα. |
.......Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο.... |
Τα φρεατια ειναι 10 ποντους πανω απο την ασφαλτο.
|
pygolabida έγραψε: |
Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι.... |
skoulikis~ έγραψε: |
![]() http://englishrussia.com/?p=315 |
pygolabida έγραψε: |
![]() ![]() Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....Στο βάθος εκεί που φαίνονται τα αυτοκίνητα, διακρίνεται στα δεξιά ένας χείμαρρος που πετάγεται τελείως οριζόντια από το οδόστρωμα...Το ρέμα παρέσυρε δυο μέτρα το αμαξάκι μου και το έφερα τσουλόντας με τα χίλια ζόρια στην άκρη...Η κυκλοφορία κόπηκε μόλις μπήκαμε στις στροφές, και μετά απο καμιά ώρα που ελαττώθηκε το ρέμα καταφέραμε και περάσαμε πάνω από τον δρόμο που σε πολλά σημεία είχε ανοίξει στη μέση έχοντας πάρει την κατιούσα προς την πλαγιά και σε περισσότερα οι χείμαρροι είχαν αδειάσει λόφους από λάσπη και πέτρες...Αυτά είναι τα χάλια της παλιάς Εθνικής, η καινούργια που παρέκαμπτε τα Παραδείσια έχει ήδη καταρρεύσει μερικά χρόνια νωρίτερα και ποτέ δεν ξανάνοιξε... Ελλάδα ολέ ![]() ![]() ![]() |
Gr@lly έγραψε: |
Μηπως να παρουμε αγροτικο και να παμε επαρχια..
Σαν πολυ να γιναμε στην Αθήνα.. Σημερα το πρωι κατα τις 10.30 Που δεν εχει κινηση. Βριλησσια Μελισσια 30ΛΕΠΤΑ.. Ημαρτον>> Αποσταση 2 λεπτων.. Υ.Γ Να μην δινουν διπλωμα σε κυρατσες..... |
Οριστε ο Brz20 ειχε την απαντηση..
Καντιλια ευχες και τετοια... Παντως ο μονος δρομος χωρις λακουβες (ακομα) ειναι η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ.. Ενα μπραβο σε αυτους που την φτιαξανε. <<<<Νομιζω>>>> ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lef205 έγραψε: |
Γιαννα ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ???????????? Αυτος ειναι ο δρομος (ποταμι) στα παραδεισια???? |
Εγω παντως θα κατσω στην ψησταρια που ειναι απεναντι και θα σας κοιταω πως θα περνετε τις στροφες σας με τα μπριζολακια στα χερια. |
Πάμε να στρίψουμε......
|
vinman έγραψε: | ||
...γιατί?? ...στρίβεις κιόλας??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sidobre έγραψε: |
Ενα ψιλό-παρόμοιο δρόμο έχουμε και εμείς πηγαίνοντας από Τρίπολη προς Σπάρτη, λίγο πριν την Τρύπη. Στροφές και σκαμένα τέτοια τουνελ... Πανέμορφη διαδρομή! |