PSClub - Hellas

Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά - Συνεργασίες-Συμφωνίες-Τιμές

Miltellas - Κυρ 15 Δεκ 2002, 05:49:02
Θέμα δημοσίευσης: Συνεργασίες-Συμφωνίες-Τιμές
Εδώ γράφουμε τις όποιες συμφωνίες έχουμε πετύχει (ή ακυρώσει), για ειδική μεταχείριση των μελών του 206Club από εμπόρους-καταστήματα για διάφορα aftermarket προϊόντα, ανταλλακτικά και συνεργασίες με συνεργεία-βελτιωτές.
Επίσης εδώ αναφέρουμε την όποια ανάγκη για εύρεση κάποιου προϊόντος, έτσι ώστε να κινούμαστε για την επίτευξη καλών τιμών ή συμφωνιών.
Miltellas - Κυρ 15 Δεκ 2002, 06:15:19
Θέμα δημοσίευσης:
Συνεργασίες στην Βόρειο Ελλάδα

Έχουμε συνεργασία με γνωστό κατάστημα ανταλλακτικών γαλλικών αυτοκινήτων.
Ενδεικτικά η τιμή που μας προσφέρουν τα αμορτισέρ De Carbon Comfort είναι 95Ε τα εμπρός και 60Ε τα πίσω. Σύνολο: 155Ε (τιμή πολύ χαμηλή)
Μας δίνουν τα λάδια ELF Excelium 5W40 προς 10Ε το λίτρο (η τιμή δεν μου αρέσει και θα ερευνήσω το θέμα) και βαλβολίνη ELF TRJ 75W80 προς 35Ε το 5λιτρο.

Επίσης συνεργασία με εισαγωγέα Pirelli, ο οποίος μας δίνει σε άριστες τιμές λάστιχα. Ενδεικτικά αναφέρω τιμή για τα P7000 και τα PZero Assimetrico σε διάσταση 195/50/15 προς 295Ε την τετράδα. Τα συγκεκριμένα ελαστικά είναι τα καλύτερα και ακριβότερα της Pirelli.

Έχουμε φοβερές τιμές από τις Σέρρες που τις πέτυχε ο Giannis206 και αφορά τα Bilstein Sprint GrN προς 450Ε (!) και τα Η&R προς 110Ε (!). Τα περαστικά για αμορτισέρ-ελατήρια συμπεριλαμβανομένης ρύθμισης ύψους πίσω ανάρτησης και ευθυγράμμιση κοστίζουν 60Ε (!). Μπράβο στον Γιάννη! Οι Σέρρες μας βάζουν τα γυαλιά.

Για Bodykits έχουμε καλή συνεργασία-τιμές με γνωστό κατάστημα στην Σταυρούπολη.

Έχουμε "δικό μας" συνεργείο. Είναι οι "Βασίληδες" (συνεργείο αποκλειστικά για PSA) και μας προσέχουν σαν τα μάτια τους. Οδός Σανταρόζα στην περιοχή Δικαστηρίων.

Η συνεργασία με τον εισαγωγέα της PAZ δυστυχώς διακόπηκε εκτάκτως και οριστικά. Θα βρούμε άλλον(ους) για συνεργασία στα λιπαντικά.

Αυτά για την ώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να στηρίξουν τους συνεργάτες μας για να ευδοκιμήσει ο κόπος των μελών που τρέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μέχρι τώρα είχα και άλλες συμφωνίες οι οποίες δεν ευδοκίμησαν λόγω αποχής και ανεπάρκειας του 206Club στην Θεσσαλονίκη να στηρίξει την προσπάθεια. Τον πρώτο καιρό δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα όμως αυξανόμαστε. Προσωπικά στηρίζω όλους τους συνεργάτες μας ακόμη και κατευθύνοντας σε αυτούς μη κατόχους 206! Μόνο και μόνο για διατήρηση της επαφής.
theflame - Κυρ 15 Δεκ 2002, 09:23:21
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο.
Δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορω να πω.
Αυτό αρκεί... :D
Svstouk - Κυρ 15 Δεκ 2002, 10:41:39
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:

Αυτά για την ώρα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να στηρίξουν τους συνεργάτες μας για να ευδοκιμήσει ο κόπος των μελών που τρέχουν ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Μέχρι τώρα είχα και άλλες συμφωνίες οι οποίες δεν ευδοκίμησαν λόγω αποχής και ανεπάρκειας του 206Club στην Θεσσαλονίκη να στηρίξει την προσπάθεια. Τον πρώτο καιρό δεν υπήρχε κόσμος. Τώρα όμως αυξανόμαστε. Προσωπικά στηρίζω όλους τους συνεργάτες μας ακόμη και κατευθύνοντας σε αυτούς μη κατόχους 206! Μόνο και μόνο για διατήρηση της επαφής.

Καταρχήν συγχαρητήρια!

Τώρα, τι να πω;

Πόσοι πήγαν να πάρουν τα MOTUL, που έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις εδώ μέσα, από την αποθήκη στο Αιγάλεω; Απ' όσο ξέρω, κανένας δεν έχει καταφέρει να τα βρει σε καλύτερη τιμή από αυτή που διαπραγματεύτηκα : 19ευρώ/2λιτρο και σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας 18ευρώ/δίλιτρο. Και τον τύπο δεν τον ενδιέφερε αν είμαστε νομικά club ή όχι. Από ό,τι ξέρω, δεν έχει πάει κανείς.

Συννενοήθηκα με επίσημη αντιπροσωπεία για σέρβις, μιλάμε για 10% έκπτωση και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε club, ας τα ακουμπάει ο καθένας όπου καταλαβαίνει.

Συγγνώμη αν έγινα εριστικός, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω απογοητευτεί.
Byron206 - Κυρ 15 Δεκ 2002, 11:11:34
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Καταρχήν συγχαρητήρια!

Τώρα, τι να πω;

Πόσοι πήγαν να πάρουν τα MOTUL, που έχουν αποκτήσει μυθικές διαστάσεις εδώ μέσα, από την αποθήκη στο Αιγάλεω; Απ' όσο ξέρω, κανένας δεν έχει καταφέρει να τα βρει σε καλύτερη τιμή από αυτή που διαπραγματεύτηκα : 19ευρώ/2λιτρο και σε περίπτωση μεγάλης παραγγελίας 18ευρώ/δίλιτρο. Και τον τύπο δεν τον ενδιέφερε αν είμαστε νομικά club ή όχι. Από ό,τι ξέρω, δεν έχει πάει κανείς.

Συννενοήθηκα με επίσημη αντιπροσωπεία για σέρβις, μιλάμε για 10% έκπτωση και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ, αλλά από τη στιγμή που δεν είμαστε club, ας τα ακουμπάει ο καθένας όπου καταλαβαίνει.

Εδω δεν μπορουμε να μαζευτουμε ενας αριθμος μελων για να κανουμε 5-6 πραγματα που ειναι προς το συμφερον μας
Tomcat - Κυρ 15 Δεκ 2002, 13:08:39
Θέμα δημοσίευσης:
Μου αρέσει πολύ ή δρστηριότητα σας αλλά, πως έχετε εξασφαλίσει ότι αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα τα καρπωθεί και κάποιος άσχετος που απλώς θα έχει κάνει ένα register στο site χωρίς post ? Ή είναι για συγκεκριμένα άτομα? Θέλει δυστύχως λίγο γραφειοκρατεία η κατάσταση για να μείνουν όλη ευχαριστημένοι!!!

Εμείς από Αθήνα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις προσφορές? Γιατί Bilstein GrN 450e δεν έχω ακόμα να καταφέρει να τα βρώ!
DimiP - Κυρ 15 Δεκ 2002, 18:10:55
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Miltellas έγραψε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!

Τώρα, τι να πω;

Συμφωνω με οσα λες απλα να σου θυμησω κατι που πιθανα σου διεφυγε.
Οσον αφορα τα λαδια , θελω να πιστευω οτι το γεγονος που δεν πηγαν ακομη στο Αιγαλεω να τα παρουν ειναι πως απο τα 20-30 ενεργα ατομα καποιοι μενουν μακρια και δεν τους συμφερει , καποιοι αλλοι πιθανων δεν ειχαν τα χρηματα για να τα αγορασουν απο τωρα, καποιοι αλλοι δεν προγραμματιζουν συντομα αλλαγη λαδιων οποτε το τρεναρουν, καποιοι αλλοι δεν θελουν αυτα αλλα καποια αλλα , ενω τελος καποιοι αλλοι εμπιστευονται ακομα τα λαδια του συνεργειου τους. με αυτα θελω να πω πως εσυ καλα εκανες και βρηκες την αποθηκη που αναφερεις και σιγουρα δικαια αισθανεσαι μια καποια πικρα που δεν υπηρξε ανταποκριση αλλα σκεψου και αυτα που σου ειπα.
προσωπικα ειμαι για Service αλλα τρεναρω οσο μπορω και μολις γινει να εισαι σιγουρος οτι θα παω απο το Αιγαλεω γιατι εχει την πιο φτηνη τιμη.
φιλικα Wink
Svstouk - Κυρ 15 Δεκ 2002, 19:56:56
Θέμα δημοσίευσης:
Έχεις δίκιο, φίλε μου. Τα έχω κι εγώ σκεφτεί, αλλά παρόλα αυτά, πικραίνομαι. Confused

Πάντως, έχεις δίκιο.
pduke - Δευ 16 Δεκ 2002, 21:19:09
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Μου αρέσει πολύ ή δρστηριότητα σας αλλά, πως έχετε εξασφαλίσει ότι αυτά τα πλεονεκτήματα δεν θα τα καρπωθεί και κάποιος άσχετος που απλώς θα έχει κάνει ένα register στο site χωρίς post ? Ή είναι για συγκεκριμένα άτομα? Θέλει δυστύχως λίγο γραφειοκρατεία η κατάσταση για να μείνουν όλη ευχαριστημένοι!!!

Εμείς από Αθήνα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στις προσφορές? Γιατί Bilstein GrN 450e δεν έχω ακόμα να καταφέρει να τα βρώ!

Και δίκιο και άδικο θα σου δώσω..
1.τις προσφορές ας τις εκμεταλευτεί όποιος θέλει, για το καλό όλων το κάνουμε και το δικό μας και να είσαι σίγουρος πως όλοι θα θυμούντε από που τις βρήκανε και όλοι οι έμποροι θα μας το πουν ότι πήγαν κάποιοι σαυτούς.Αυτή δεν είναι η ουσία?Γιατί το κάνουμε για να τα αρπάξουμε?Τι πιο όμορφο δραστηριότητα χωρίς πολλά πολλά με το χρήμα.ΜΑς φέρνει πιο κοντά όπως και να έχει .. βλέπε τουρ....¶μα αρχίσουν οι μίζες κλάψε μας
2 .Η γραφειοκρατεία θα βαρύνει (ίσως) το λόγο μας.

3 και βέβαια έχει πρόσβαση η Αθήνα .κόσμος από το κλαμπα ανεβοκατεβαίνει, τουρ γίνονται...Αυτή θα είναι η χαρά να έρθουμε όλοι στο τουρ και να έχουμε και κάτι για αλλήλους.. κτλ
GIANNIS206 - Δευ 16 Δεκ 2002, 21:43:22
Θέμα δημοσίευσης:
Και βεβαια ολοι μπορουν να παρουν αοπο τισ προσφορές δεν νομόζω να υπάρχει κάποιοσ περιορισμος!!
Tomcat - Τρι 17 Δεκ 2002, 00:08:57
Θέμα δημοσίευσης:
Στην συνέλευση που είχε γίνει είχε αναφερθεί ότι το forum θα έκλεινε για ένα διάστημα και μετά τα μέλη του club θα είχαν πρόσβαση σ'αυτό ενώ τα απλά register σε κάποια μόνο topic. Mε βάση αυτή την λογική ανέφερα την σκέψη μου και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το παράπονο , που αρκετοί εδώ μέσα νίωθουν.Τόσο καίρο δεν έχω κερδίσει από το club σε χρήματα και δεν είναι και κάτι το οποίο το επιδιώκω αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο , οποιοσδήποτε άσχετος να επωφελείται από τις ειδικές προσφορές για τα μέλη που για να υπάρχουν κάποιος απο εμάς έχει τρέξει πολύ.Εκτός βέβαια αν δεν είναι και τόσο ειδικές.
Alex - Τρι 17 Δεκ 2002, 00:31:52
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Στην συνέλευση που είχε γίνει είχε αναφερθεί ότι το forum θα έκλεινε για ένα διάστημα και μετά τα μέλη του club θα είχαν πρόσβαση σ'αυτό ενώ τα απλά register σε κάποια μόνο topic. Mε βάση αυτή την λογική ανέφερα την σκέψη μου και πιστεύω ότι καταλαβαίνεις το παράπονο , που αρκετοί εδώ μέσα νίωθουν.Τόσο καίρο δεν έχω κερδίσει από το club σε χρήματα και δεν είναι και κάτι το οποίο το επιδιώκω αλλά δεν αισθάνομαι ότι είναι δίκαιο , οποιοσδήποτε άσχετος να επωφελείται από τις ειδικές προσφορές για τα μέλη που για να υπάρχουν κάποιος απο εμάς έχει τρέξει πολύ.Εκτός βέβαια αν δεν είναι και τόσο ειδικές.

Κοιτα οσο ειμαστε "ανεπισημοι" ειναι επιθυμητο γιατι υπαρχουν περιπτωσεις οπως του Στεφανου πχ που λεει πηγε βρηκε τιμες για λαδια και δεν υπηρχε η δεουσα υποστηριξη. Οποτε ο εμπορος λεει "μας δουλευεις ρε φιλε? Παρατα μας με το Club σου". Ειναι σημαντικο να συγκεντρωσουμε την αγοραστικη δυναμη στις επιλεγμενες διοδους για μεγιστο κερδος. Προς το παρων δεν εχουμε αρκετα ατομα να κανουμε ουτε αυτο...Αφου επισημοποιηθουμε τοτε βλεπουμε και για το αναφερομενο προβλημα.
Tomcat - Τρι 17 Δεκ 2002, 00:44:16
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστό αυτό που λες με τον Στέφανο με την λογική ότι τα μέλη του club πρέπει να αρχίσουν να δείχνουν εμπιστοσύνη στις επιλογές του . Βέβαια στα λάδια δεν είναι το ίδιο τι να δώσεις 9 το λίτρο τι 9,5 αν είναι να κάψεις 30χλμ σταμάτα ξεκίνα. Για τα αμορτισερ που το κέρδος μπορεί να είναι και 100-150 euro όμως αλλάζουν τα πράγματα.
Miltellas - Τρι 17 Δεκ 2002, 03:24:58
Θέμα δημοσίευσης:
Για όλα υπάρχουν λύσεις!

Πρώτα από όλα. Δεν μπορεί οποιοσδήποτε να ψωνίσει από τα σημεία που αναφέρω. Πρέπει να δείξει ότι είναι μέλος του Club. Μια επίδειξη της κοινής καρτούλας μας δείχνει ότι υπάρχει σχέση. Από κει και πέρα έχω πει στους μαγαζάτορες εφόσον δε γνωρίζουν το μέλος να με παίρνουν στο κινητό να μου λένε το όνομα και να δίνω έγκριση. Έτσι σιγουρεύω την επαφή ενός αγνώστου με μας και την αναγκαιότητα της συνεργασίας. Σκοπεύω να δώσω και το τηλέφωνο του PDuke για να είναι σίγουρο ότι θα μας βρίσκουν. Επίσης, είπα στους μαγαζάτορες ότι η λύση είναι προσωρινή και κάποια στιγμή σύντομα θα τους πάω λίστα με ονοματεπώνυμα-μέλη. Και ότι κάποια στιγμη τα μέλη θα έχουν και προσωπική κάρτα για να την επιδεικνύουν στα μαγαζιά. Μέχρι να ολοκληρωθούν αυτά οι επαφές μας με τους επαγγελματίες που προανέφερα επαφίωνται στην προσωπική μου σχέση (και του καθενός μας).

Είναι σημαντικό να στηρίζουμε έναν δικό μας έμπορο. Για να μας νιώσει και αυτός δικούς του. Με τον καιρό οι όποιες δυσπιστίες θα παύσουν. Πχ για τα λάδια μπορείτε να συννενοηθείτε με τον Στέφανο να σας αγοράζει τα λάδια και να συναντιέστε να σας τα δίνει. Αφήστε την επαφή με τον έμπορο στο Στέφανο και σε όποιον άλλον έχει εύκολη πρόσβαση στον έμπορο. Η αξία που θα πάρει ο Στέφανος στα μάτια του εμπόρου είναι αξία για όλους μας. Το ίδιο μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Εάν δεν βρούμε άκρη εμείς εδώ στο Βορρά για καλά λάδια, θα χρησιμοποιήσουμε το Στέφανο να μεσολαβήσει στην αγοραπωλησία με τον έμπορο. Με τον καιρό ίσως να είναι σε θέση και το Club να αγοράζει σαν Club και να έχει μια μικρή παρακαταθήκη προϊόντων στην έδρα. Δεν ξέρω εάν νομικά υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

-----

Έσβησα τα ονόματα των συνεργατών μας στο αρχικό post, ύστερα από το παρακάτω γεγονός:
Ένας από τους προμηθευτές μας (πασίγνωστος έμπορος και υποστηρικτής της προσπάθειας) μου είπε ότι θα τηρήσει μεν τη συμφωνία μας αλλά θα ήθελε να μην ανακοινωθεί το όνομά του στο Site μέχρι να υπάρξει σοβαρή κίνηση από μέρους μας, να μην έχει πρόσβαση ο καθένας μη μέλος σε τέτοιου είδους πληροφορίες στο site, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Γιατί όπως μου είπε (και το λένε όλοι) δεν θέλει να πουλάει φτηνά στον οποιονδήποτε κι ούτε να χαλάει την πιάτσα και να παρεξηγηθεί με τους πελάτες του, τους προμηθευτές του και τους συναδέλφους του.

Οι λίστες μελών στα μαγαζιά και οι κάρτες μέλους κρίνονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ. Γι αυτό μην διστάζετε όσοι δεν γραφήκατε στο Club, και όσοι γραφήκατε συννενοηθείτε και συνεργαστείτε.
Tomcat - Τρι 17 Δεκ 2002, 18:37:55
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλτο πιστεύω ότι καλύφθηκα πλήρως από το post σου.Και να σου πω την αλήθεια το περίμενα!

Θα ήταν εντελώς ανεύθυνο να κανονίζαμε για προσφορές με πελατεία φλού!!!

Αν επιζητούσαμε κάτι τέτοιο θα κάναμε κινήσεις για banner στο site όπου ό κάθε περιστασιακός επισκέπτης θα μπορούσε να ενημερωθεί για νέες προσφορές από τους διαφημιζόμενους.
christhehealer - Τρι 17 Δεκ 2002, 19:40:58
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
Με τον καιρό ίσως να είναι σε θέση και το Club να αγοράζει σαν Club και να έχει μια μικρή παρακαταθήκη προϊόντων στην έδρα. Δεν ξέρω εάν νομικά υπάρχει τέτοια πρόβλεψη.

Έχει προβλεφθεί να MHN υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Θα το ξαναπώ μία φορά ακόμα κι ας γινω κουραστικός. Tο club είναι μη κερδοσκοπικό άρα δούνε και λαβείν χρημάτων θα έχει μόνο για τα λειτουργικά έξοδα του και τίποτα παραπάνω.

Για τα μαγαζιά με τις προσφορές το είπαμε στην συνέλευση, το ξαναείπαμε στο forum, να το ξαναπούμε.

Θα μπορούμε να κλείνουμε συμφωνίες με μαγαζιά αλλά κανένα μέλος, δεν θα είναι υποχρεωμένο να προτιμά αυτή την προσφορά. Eίναι η αρχή της δημοκρατίας και της αυτοδιάθεσης. Γιατί να πω ένα παράδειγμα, εάν πχ. κλείσουμε ένα συνεργείο στον Πειραιά , εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω εκεί κάτω, λόγω της απόστασης όση και να είναι η έκπτωση. Tα παιδιά όμως από τον Πειραιά και τις τριγύρω περιοχές, όμως βολεύονται και πολύ πιθανόν θα το προτιμήσουν. Tο ίδιο ισχύει αντιστροφα με τα Bόρεια Προάστεια.
Αλεξ@νδρος - Τρι 17 Δεκ 2002, 19:42:10
Θέμα δημοσίευσης:
Μιλτο αψογα...Καπως ετσι λειτουργει και το Club Focus.
Συγκεκριμενα ατομα κανονιζουν τις προσφορες και μονο οσοι ειναι μελη με καρτα επωφελουνται
Svstouk - Τρι 17 Δεκ 2002, 23:24:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα όσα λέτε.

Το θέμα δεν είναι αν μπορώ εγώ να πάρω τα λάδια και να τα προμηθεύσω σε κάποιους. Το θέμα είναι ότι δεν έχω τα μούτρα να πάω στο μαγαζί και να του πω "Είμαι εκείνος που συμφώνησες για τιμές με το 206 Club". Όπως πολύ σωστά είπε και ο Alex, θα μου πει "Ποιο Club ρε μεγάλε, μας δουλεύεις;"

Δέχομαι το ότι δεν είναι δυνατόν όλη η Αθήνα να έρθει στο Αιγάλεω για να κερδίσει 50 λεπτά στο λίτρο λάδι. Δέχομαι επίσης ότι δεν μπορεί όλη η Αθήνα να πάει σε ένα συγκεκριμένο συνεργείο σε κάποιο μέρος, όταν θέλει δύο ώρες να πάει εκεί. Αλλά δεν είναι δυνατόν, κύριοι, από μια ολόκληρη Αθήνα, να μην έχει πάει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να ψωνίσει από εκεί. Να δει αν τα όσα λέω και υποστηρίζω είναι αλήθεια ή μπαρούφες.

Τέλος πάντων, είναι δικαίωμα του καθενός να πράτει ό,τι θέλει. ¶λλωστε, κανείς δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο μαζί μου ότι θα πάει να ψωνίζει σε ένα μαγαζί που θα του υποδείξω εγώ. Επιπλέον, δεν κάνω όλες αυτές τις κινήσεις για να δεσμεύσω ή να υποχρεώσω κάποιον να τις ακολουθήσει. Το κάνω γιατί έτσι γουστάρω, γιατί μας θεωρώ μια παρέα, σας θεωρώ φίλους μου, και για τους φίλους μου θέλω ανιδιοτελώς ό,τι καλύτερο.

Απλά, δεν υπάρχει περίπτωση από εδώ και πέρα να πέσω στο ίδιο λάθος, και να αναφέρω σε κάποιον έμπορο το "206 Club". Και ρόμπα γίνομαι, και αποδυναμώνω αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Δεν έχω σκοπό με τα όσα γράφω, ούτε να στενοχωρήσω κανέναν, ούτε να την πω σε κάποιον, ούτε επιδιώκω κάτι για το προσωπικό μου όφελος. Θέλω απλώς όλοι μας να προβληματιστούμε τι μερίδιο ευθύνης έχουμε απέναντι σε αυτό που λέμε "206 Club" και πώς μπορούμε να συνεισφέρουμε κάτι. Wink
Tomcat - Τετ 18 Δεκ 2002, 01:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε σβάρνα τα μαγαζιά και να ζητάμε να κάνουν καλύτερες τιμές για το club.Μόνο μια αναφορά και αν κάποιος ενδιαφερθεί έχει καλώς. Κάποιος έμπορος ο οποίος μπορεί να μην έχει κατανοήσει πλήρως την σύσταση του club μπορεί να περιμένει ότι μ'ένα σφύριγμα θα έχει καμιά 15αρια pug στο parking του.ΛΑΘΟΣ, και αυτό είναι το σημείο στο οποίο γίνονται οι παρεξηγήσεις ! Όταν γίνονται συννενοήσεις θα πρέπει να αναφέρετε στο "φίλο" έμπορο ότι υπάρχει και η πιθανότητα να μην έρθει και κανένας.
Δεν λέω ότι ο Στέφανος έκανε λάθος αλλά επειδή η κατηγορία των λαδιών είναι ένας ευαίσθητος τομέας για τον καθένα μας (Δείτε το topic και θα καταλάβετε που το πάω , μέχρι ΧΤΕΣ αγοράζαμει Motul , σήμερα Tοtal , αύριο Shell και δεν συμμαζεύεται στην κυριολεξία ψάχνοντας το καλύτερο για τις προσωπικές ανάγκες) θα έπρεπε να κινηθεί ίσως στην κατεύθυνση μιας μαζικής παραγγελίας με άλλα μέλη και όχι μια προσφοράς .

Αυτό το οποίο θα πρέπει να κοιτάξουμε αν πραγματικά ενδιαφερόμαστε για τα προνόμια των μελών τα οποία θα βασίζονται στην δυναμική του club , είναι να υπάρχει πολυτυπία στις προσφορές (εκφράζω απόψεις για τις μελλοντικές προσφορές πάντα).Φοβάμαι ότι σε αντίθετη περίπτωση το 206 club θα γίνει "206 195/50/15 Bilstein HR 3,5cm Motul 15/50 + aerotomi" CLub

Φυσικά αν η προσφορά για το club είναι καλή και ο έμπορος εμπιστοσύνης θα αγοράσω και απο τα Β. Προάστεια και από τον ΒΟΛΟ και από τις ΣΕΡΡΕΣ και από την ΑΛΒΑΝΙΑ αν χρειαστεί αρκεί να συμφέρει.Πάνω από όλα όμως πρέπει ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ!!!
Alex - Τετ 18 Δεκ 2002, 04:19:06
Θέμα δημοσίευσης:
Προς Chris: Αν το Club αγορασει 100 μπουκαλια λαδι με 8Ε το ενα και στη συνεχεια τα δωσει στα μελη του με 8Ε το ενα τοτε ρωτω που ειναι η κερδοσκοπια? Γιατι αυτο που καταλαβα οτι ειπωθηκε ειναι να υπαρχει κατι σαν μαζικη αγορα εκ μερους club και για να μην γινονται μεταξυ μας συναντησεις να τα αφηνουμε πχ στο Club απο οπου και θα τα παιρνουμε ενας-ενας στη συνεχεια...

Γενικοτερα: Αναφερθηκε το προβλημα οτι πχ στα λαδια ο καθενας παιρνει τη μαρκα του και τετοια. Βασικα το ιδιο ισχυει και για ολα τα προιοντα οπως λαστιχα (ο καθεις παιρνει οτι θελει), αμορτισερ,τακακια κτλ κτλ.. Η λυση ισως ειναι να βρουμε αποθηκες ή εμπορους οι οποιοι να εισαγουν οτι τους ζηταμε και να μας προμηθευουν με τα παντα. Πχ εχεις μια αποθηκη λαδιων που εχει 100 μαρκες μεσα. Κανουμε μια συμφωνια με το Club και τα παιρνουμε ολα 15% κατω.. Ετσι ο καθενας θα πηγαινει να ψωνιζει τη μαρκα του στο συγκεκριμενο μαγαζι...Το ιδιο μπορει να γινει με λαστιχα η αμορτισερ η και γω δεν ξερω τι. Βεβαια υπαρχει το ρισκο οτι καπου εξειδικευμενα καποιος μεσα στην αγορα, ενα συγκεκριμενο προιον μπορει να το εχει φθηνοτερα οποτε... Αλλα τι να κανεις? Να κλεισεις 200 συμφωνιες με τον καθε εμπορο ενος συγκεκριμενου προιοντος? Ειναι τραβηγμενο αν και θα ηταν συμφερον...Ισως οταν ειμαστε αρκετα μεγαλυτεροι...
Miltellas - Παρ 20 Δεκ 2002, 02:43:44
Θέμα δημοσίευσης:
Κι άλλα προβλήματα; Κι άλλες λύσεις!

Το club αγοράζει στο κόστος και πουλάει στο κόστος. ¶ρα δεν κερδίζει. ΑΦΜ έχει και μπορεί να το κάνει... Ή κάνω λάθος;

Το πρόβλημα με την ποικιλία στα προϊόντα και η λύση του:
Η μόνη λύση να βρούμε όλα τα λάδια μαζεμένα είναι στο Carefour! Όποιος δεν βαριέται ας πάει να παζαρέψει... Δεν θα βρείτε εμπόρους με ποικιλία προϊόντων που να είναι σε θέση να κάνει και καλύτερες τιμές από αυτές που μπορούμε να πετύχουμε μόνοι μας σε κάποιον μικρότερο ανεξάρτητο! Ούτε και αντίστοιχη εξυπηρέτηση! Αυτός είναι ο κανόνας.
Η λύση είναι μία και την είπαμε ήδη αφού είναι και πολυδιάστατη! Αγοράζουμε σαν Club λογικές ποσότητες. Παράδειγμα: Ένα κιβώτιο ELF, ένα κιβώτιο MOTUL, 2-3 τακάκια Valeo, 2-3 Ferodo, 2-3 Textar, 16 μπουζί Euqyem, 10 φίλτρα αέρος, 10 φίλτρα λαδιού κλπ Πώς τα αγοράζουμε όλα αυτά; Βάζουμε ένα μικρό κεφάλαιο ο καθένας μας και μαζεύουμε ένα σεβαστό ποσό για τις πρώτες μικροαγορές μας. Τα λεφτά που βάζει ο καθένας γράφονται σε ένα βιβλίο για να αφαιρείται το ποσό κάθε φορά που αγοράζει κάτι. Αυτό το πράγμα το έχω κάνει και σε προσωπικό επίπεδο και θα το ξανακάνω μέχρι να οργανωθούμε. Όταν είχα βρει τον εισαγωγέα της ΡΑΖ με τον οποίο και διέκοψα πλέον συνεργασία, είχα συμφωνήσει τιμή και αγόρασα δύο κιβώτια τα οποία τα έβαλα στο πατάρι μου. Όταν ήθελε κάποιος γνωστός μου λάδι (είτε από το club είτε τρίτος) του έδινα από αυτό στο κόστος (για τα μέλη μόνο) και έτσι η έκπτωση πήγαινε στο μέλος. Με αυτόν τον τρόπο κρατούσα τη συνεργασία ζωντανή (διακόπηκε για άλλον λόγο). Το ίδιο θα κάνω με τον επόμενο συνεργάτη που έχει λάδια της ELF. Το ίδιο θα κάνει και κάποιο άλλο φιλότιμο μέλος για λάδια της MOTUL. Ήδη για την επόμενη κίνηση είπα τον Πάνο να βοηθήσει και προσφέρθηκε, για να μην ξηλώνομαι συνέχεια εγώ. Δεν μας πειράζει, αφού είναι για το club, άρα για μας. To ίδιο προτείνω να κάνει ο Στούκας με τα TOTAL. Κι αν τελικά μας μείνουν χαμένα δεν θα πάνε.
Πάντως να μην είμαστε και υπερβολικοί με την ποικιλία ειδών. Θεωρώ υπερβολή να μην αρκούμαστε στην καλή τιμή ενός ή δύο από τις καλύτερες εταιρίες λιπαντικών (πχ ELF-TOTAL και MOTUL) και να επιμένουμε σε ένα άλλο καλό λάδι (πχ Castrol) που είναι εκτός club. Το νόημα του club βρίσκεται στην συνεργασία, στην κοινή επιθυμία και σκοπό. Αλλιώς δεν είναι club. Να μην επιμένει κάποιος που θέλει πχ μπουζί DENSO να τα βρει μέσω club! Εάν βέβαια υπάρχει γενικότερη επιθυμία για DENSO τότε το club μπορεί να κινηθεί για να πετύχει συμφωνία για clubίσια τιμή. Κάθε επιθυμία πρέπει να δηλώνεται έμπρακτα με την κατάθεση δικαιολογητικών (σε Ευρώ)! Όχι θέλω κι εγώ και όταν έρθει κάνουμε την πάπια... Το χρήμα να πέφτει πρώτα! Αλλιώς αλλού και μόνοι...

¶λλο θέμα: Στην Αθήνα οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Και ο κόσμος πολύς. Μπορείτε λοιπόν να βρείτε 2-3 συνεργαζόμενα συνεργεία, εμπόρους κλπ έτσι ώστε να έχετε κάποιον στην εμβέλειά σας. Θέλετε TOTAL και μένει κοντά ο Στούκας; Συνεννοηθείτε μαζί του να συναντηθείτε σε κάποιο σημείο να σας το δώσει αυτός. Στην Θεσσαλονίκη φυσιολογικά δεν έχουμε τόσο έντονο πρόβλημα με τις αποστάσεις όσο η Αθήνα.

Club θέλετε; Μόνο έτσι θα το έχετε! Με συνεννόηση, κατανόηση, αμοιβαία υποχώρηση, και πλήρη ανιδιοτελής συνεργασία. Στόχος να σας βγαίνει το χόμπι σας ή απλώς η συντήρηση του αυτοκινήτου σας φτηνότερα και με ποιότητα. Διαφορετικά θα ανακυκλωνόμαστε εδώ μέσα μέχρι να βαρεθούμε ή να μας βαρεθούν.

Η λύση σας δεν βρίσκεται σε μένα αλλά στον εαυτό σας. Μέσα σας... Επιλέξτε και προχωρήστε ανάλογα.

Έρχεται ο καιρός που θα δοκιμαστούμε όλοι μας για να ξεκαθαρίσουμε εάν πράγματι θέλουμε το club ή απλώς να πουλάμε μούρη...
Svstouk - Παρ 20 Δεκ 2002, 09:41:53
Θέμα δημοσίευσης:
.........ο καουμπόης ξαναχτύπησε.......... Shocked

:D :D
pduke - Παρ 20 Δεκ 2002, 12:21:40
Θέμα δημοσίευσης:
Κύριοι,

ΤΟΤΑL και στη Θεσσαλονίκη!!!

Η τιμή αυτού 36 το 4λιτρο(ίδια με του Στούκα!!ερε το κλαμπ)
Θα προσπαθήσω για κάτι καλύτερο αλλά δεν ξέρω.Η τιμή είναι καλή πάντως.
περιμένω όλους τους βόρειους να μου πουν αν είτε θέλουν είτε δεν θέλουν ώστε να έχω μια εικόνα.

Ενημερώνω για τους νέους ότι το TOTAL είναι το λάδι που είχε μέσα το 206 όταν ήρθε από Γαλλία.Η LION δεν βάζει TOTAL.
TZAG - Παρ 20 Δεκ 2002, 17:34:58
Θέμα δημοσίευσης:
Συγχαρητήρια κι από μένα για τους Θεσσαλονικείς! Πρώτα για το ενδιαφέρον σας και δεύτερον για τις τιμές που πετυχαίνετε κι από τις οποίες όλοι θα οφεληθούν εκεί.
Επίσης θα ήθελα να πω το εξής. Όταν τελικά γίνουμε Club και γίνει η ανάλογη πληροφόρηση/διαφήμηση κατ' αρχήν σε όλους τους επίσημους αντιπροσώπους και σε στους υπόλοιπους συνεργεία,φανοποιεία,ανταλλακτικά κτλ τότε ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ CLUB και δεν θα χρειάζεται κανείς να τρέχει από την μία άκρη στη άλλη για να βρεί σε καλή τιμή το οτιδήποτε Exclamation Exclamation
DimiP - Παρ 27 Δεκ 2002, 19:21:08
Θέμα δημοσίευσης:
αγορασα σημερα το απογευμα 4 λιτρα MOTUL 300V chrono 10/40 και 5 λιτρα βαλβολινη Elf tranself TRJ 75/80. απο το καταστημα στην Θηβων 407 (αναμεσα καβαλας και Ιερας Οδου) οπως ειχε αναφερει ο Svstouk (αν δεν κανω λαθος).
Ο τυπος ειναι πολυ ωραιος και αν δεν βιαζονταν τοσο θα μπορουσε να με εξυπηρετησει καλυτερα.
Οι τιμες αλλαξαν! και μου ειπε να ενημερωσω οσους ενδιαφερομενους του club (το αναγνωριζει!) οτι θα παιρνουν τα εξης προιοντα στις εξης τιμες:
motul 300V chrono 2lt.........19.5E
Elf tranself TRJ 5lt...............29.5E

οποιος θελει μπορει να προμηθευτει αυτα τα προιοντα . προσωπικα τα motul τα ειχε στην πιο φθηνη τιμη που μπορεσα να βρω.
Φυσικα ανεφερε ξανα οτι μαζικη παραγγελια θα ριξει κιαλλο το κοστος.
Svstouk - Παρ 27 Δεκ 2002, 19:28:06
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
αγορασα σημερα το απογευμα 4 λιτρα MOTUL 300V chrono 10/40 και 5 λιτρα βαλβολινη Elf tranself TRJ 75/80. απο το καταστημα στην Θηβων 407 (αναμεσα καβαλας και Ιερας Οδου) οπως ειχε αναφερει ο Svstouk (αν δεν κανω λαθος).
Ο τυπος ειναι πολυ ωραιος και αν δεν βιαζονταν τοσο θα μπορουσε να με εξυπηρετησει καλυτερα.
Οι τιμες αλλαξαν! και μου ειπε να ενημερωσω οσους ενδιαφερομενους του club (το αναγνωριζει!) οτι θα παιρνουν τα εξης προιοντα στις εξης τιμες:
motul 300V chrono 2lt.........19.5E
Elf tranself TRJ 5lt...............29.5E

οποιος θελει μπορει να προμηθευτει αυτα τα προιοντα . προσωπικα τα motul τα ειχε στην πιο φθηνη τιμη που μπορεσα να βρω.
Φυσικα ανεφερε ξανα οτι μαζικη παραγγελια θα ριξει κιαλλο το κοστος.

Το καλύτερο δώρο για σήμερα μου έκανες Δημήτρη! Wink

Αύξησε 50 λεπτά το δίλιτρο, ε; Θα περάσω να τον κατσαδιάσω! Wink
Miltellas - Τρι 31 Δεκ 2002, 00:49:48
Θέμα δημοσίευσης:
Πολύ καλές τιμές και μάλιστα τα Tranself τα πήρες πολύ φθηνότερα από ότι εγώ (35Ε). Οπότε θα πάω να ξηγηθώ με τον προμηθευτή μας τον "Ψεύτη".
Ντιμίπη, ρώτα τον έμπορο για τιμή για το Elf Excellium 5W40! Οπωσδήποτε! Είναι το ίδιο με το Total 9000 Quartz 5W40.
alemao - Τρι 31 Δεκ 2002, 01:05:21
Θέμα δημοσίευσης:
μονο 19,5 ευρά το 2λιτρο Motul;
χμμμμμμ εγώ το αγοράζω απο έναν στο Περιστέρι, 47 ευρώ τα 4 λίτρα.
μιλάω πάντα για το 300V chrono 10-40.
πως το λένε το κατάστημα;
DimiP - Τρι 31 Δεκ 2002, 01:11:05
Θέμα δημοσίευσης:
alemao_rallye έγραψε:
μονο 19,5 ευρά το 2λιτρο Motul;
χμμμμμμ εγώ το αγοράζω απο έναν στο Περιστέρι, 47 ευρώ τα 4 λίτρα.
μιλάω πάντα για το 300V chrono 10-40.
πως το λένε το κατάστημα;

δυστυχως δεν συγκρατησα ονομασια αλλα περισσοτερο με αποθηκη μοιαζει παρα με καταστημα . Θηβων 407 50-100μ απο ιερα οδο προς Περιστερι.
θα το βρεις με τον αριθμο.
Αλλα αν ειναι να αγοραζουμε ολοι απο κατι , να μαζευτειτε (γιατι εγω ψωνισα για τωρα) να κανετε μια παραγγελια μαζικοτερη.
Svstouk - Τρι 31 Δεκ 2002, 14:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
"Λιπαντική" Ενημέρωση :

Αφού στήθηκα μια ώρα στον Πουλάκη περιμένοντας τον υπεύθυνο, και αφού συζήτησα μετά μαζί του, μου είπε ότι μπορεί να μας φέρει τα TOTAL 5W/40. Την Πέμπτη θα μάθω την τιμή, οπότε και θα του πω αν ενδιαφέρομαι ή όχι. Πάντως, από ό,τι κατάλαβα, θα μας τα φέρει άσχετα με την ποσότητα. Wink

Μετά πέρασα από την αποθήκη στο Αιγάλεω, όπου και έχω κάνει τη συμφωνία για τα 300V. Για όποιον ενδιαφέρεται :

MOTUL 300V CHRONO 10W/40 : 19,5 ευρώ το ΔΙλιτρο. Cool

MOTUL 6100 Synergie 5W/40 : 15 ευρώ το ΔΙλιτρο. Cool

MOTUL 8100 E-Tech 0W/40 : 9,40 ευρώ το λίτρο Cool

Elf Excellium 5W/40 : 9,30 ευρώ το λίτρο Cool

Από όσο γνωρίζω, οι τιμές είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε (αν όχι οι καλύτερες) κι αυτό γιατί ο τύπος έχει αποθήκη, όχι μαγαζί Wink

Αν οι τιμές των TOTAL είναι αυτές που θέλουμε, με βλέπω να τα αγοράζω κάποια στιγμή. Αν πάλι δεν είναι, μάλλον θα πάω για το 6100.

Ο αποθηκάς αυτός δεν μπορεί να φέρει το TOTAL γιατί δεν τον συμφέρει (όπως δυστυχώς το είχα προβλέψει!) Κρίμα, γιατί πιστεύω ότι σε αυτόν θα βρίσκαμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.... Crying or Very sad

Κάτι τελευταίο. Ο τύπος στο Αιγάλεω είναι διατεθιμένος να μας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλουμε, και φυσικά να το έχει. Wink
Οπότε, όποιος θέλει κάποιο άλλο, ας τον πάρει ένα τηλέφωνο να το συζητήσουν.

Τα στοιχεία του τύπου στο Αιγάλεω είναι στη διάθεσή μου. Όποιος θέλει, ας μου στείλει ΡΜ να του τα δώσω. Wink
Miltellas - Τετ 01 Ιαν 2003, 05:21:52
Θέμα δημοσίευσης:
Οι τιμές του Στούκα για MOTUL είναι εξαιρετικές. Ειδικά το 6100 5W40 (100% συνθετικό) φωνάζει από πολύ μακρυά: ΠΑΡΕ ΜΕ!!
Η τιμή για το Excellium είναι πολύ καλή. Για την ώρα στην Θεσσαλονίκη το παίρνουμε 9Ε/λτ και σε λίγες μέρες θα δούμε για παρακάτω (το ίδιο και με τα TOTAL). Πάντως είτε πετύχετε το Elf είτε το TOTAL φθηνότερο μην αμφιταλαντευτείτε, να ξέρετε ότι είναι το ίδιο λάδι (το ξαναείπα)...
DimiP - Τετ 01 Ιαν 2003, 05:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
"Λιπαντική" Ενημέρωση :

Αφού στήθηκα μια ώρα στον Πουλάκη περιμένοντας τον υπεύθυνο, και αφού συζήτησα μετά μαζί του, μου είπε ότι μπορεί να μας φέρει τα TOTAL 5W/40. Την Πέμπτη θα μάθω την τιμή, οπότε και θα του πω αν ενδιαφέρομαι ή όχι. Πάντως, από ό,τι κατάλαβα, θα μας τα φέρει άσχετα με την ποσότητα. Wink

Μετά πέρασα από την αποθήκη στο Αιγάλεω, όπου και έχω κάνει τη συμφωνία για τα 300V. Για όποιον ενδιαφέρεται :

MOTUL 300V CHRONO 10W/40 : 19,5 ευρώ το ΔΙλιτρο. Cool

MOTUL 6100 Synergie 5W/40 : 15 ευρώ το ΔΙλιτρο. Cool

MOTUL 8100 E-Tech 0W/40 : 9,40 ευρώ το λίτρο Cool

Elf Excellium 5W/40 : 9,30 ευρώ το λίτρο Cool

Από όσο γνωρίζω, οι τιμές είναι από τις καλύτερες που θα βρείτε (αν όχι οι καλύτερες) κι αυτό γιατί ο τύπος έχει αποθήκη, όχι μαγαζί Wink

Αν οι τιμές των TOTAL είναι αυτές που θέλουμε, με βλέπω να τα αγοράζω κάποια στιγμή. Αν πάλι δεν είναι, μάλλον θα πάω για το 6100.

Ο αποθηκάς αυτός δεν μπορεί να φέρει το TOTAL γιατί δεν τον συμφέρει (όπως δυστυχώς το είχα προβλέψει!) Κρίμα, γιατί πιστεύω ότι σε αυτόν θα βρίσκαμε την καλύτερη δυνατή προσφορά.... Crying or Very sad

Κάτι τελευταίο. Ο τύπος στο Αιγάλεω είναι διατεθιμένος να μας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλουμε, και φυσικά να το έχει. Wink
Οπότε, όποιος θέλει κάποιο άλλο, ας τον πάρει ένα τηλέφωνο να το συζητήσουν.

Τα στοιχεία του τύπου στο Αιγάλεω είναι στη διάθεσή μου. Όποιος θέλει, ας μου στείλει ΡΜ να του τα δώσω. Wink

αφου εχει γραφτει και πιο πανω Θηβων 407 μεταξυ Ιερας οδου και Καβαλας. τι αλλα στοιχεια θα μπορουσες να δωσεις βρε παιδι;;;
Svstouk - Τετ 01 Ιαν 2003, 11:36:19
Θέμα δημοσίευσης:
Rolling eyes ............το τηλέφωνό του............... Rolling eyes .......ας πούμε....... Rolling eyes

Wink Wink
Tomcat - Τετ 01 Ιαν 2003, 21:47:15
Θέμα δημοσίευσης:
Πάντως έγω έβαλα τα Synergie 6100 10w/40 πριν μια βδομάδα περίπου με 15 e το δίλιτρο και χωρίς κάποιο παζάρεμα! +5 e φίλτρο της Pug!
Μάλιστα μου είπε κάτι ότι το φίλτρο είναι διαφορετικό για μοντέλα 2000 από 2001 όπως και από 2002.Ισχύει κάτι τέτοιο?
DimiP - Πεμ 02 Ιαν 2003, 01:56:18
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Rolling eyes ............το τηλέφωνό του............... Rolling eyes .......ας πούμε....... Rolling eyes

Wink Wink

οκ οκ καταλαβα. Wink
Svstouk - Πεμ 02 Ιαν 2003, 09:24:27
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:
Πάντως έγω έβαλα τα Synergie 6100 10w/40 πριν μια βδομάδα περίπου με 15 e το δίλιτρο και χωρίς κάποιο παζάρεμα! +5 e φίλτρο της Pug!
Μάλιστα μου είπε κάτι ότι το φίλτρο είναι διαφορετικό για μοντέλα 2000 από 2001 όπως και από 2002.Ισχύει κάτι τέτοιο?

Αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο! Σκέψου τι θα γίνει αν του αναφέρεις και το club και του παζαρέψεις και τιμές! Very happy

Ρώτησέ τον και για τα υπόλοιπα λάδια που ανέφερα, κι αν δεις ότι κάνει καλές τιμές, πες το ώστε τα υπόλοιπα παιδιά εκεί γύρω να ψωνίζουν από εκεί! Cool
Ady - Πεμ 02 Ιαν 2003, 10:17:28
Θέμα δημοσίευσης:
Tomcat έγραψε:

Ναι, ισχύει.

Το φίλτρο τώρα βρίσκεται σε πλαστικό περίβλημα.

Παλαιότερα βρισκόταν σε μεταλλικό περίβλημα και το αγόραζες σετάκι (περίβλημα+φίλτρο), ενώ τώρα αγοράζεις μόνο το φίλτρο.
pezomania - Παρ 03 Ιαν 2003, 09:33:46
Θέμα δημοσίευσης:
Πήγα και εγώ στο μγαζί της Θηβών και έμεινα έκπληκτως με τις τιμές!!
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να πώ!!!

2 λίτρα 100% συνθετικές βαλβολίνες MOTUL 75-90 18euro τα 2 λίτρα, όταν στην ΟΤΟΜΟΤΟ έχουν 30 Shocked Shocked
Svstouk - Παρ 03 Ιαν 2003, 10:22:52
Θέμα δημοσίευσης:
Ευχαριστώ Embarassed

Έμαθα σήμερα για τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40. Wink

Τιμή : ~ 9 ευρώ, όσο και τα QUARTZ 9000 RACING 10W/50.

Δεν ήξερε ακριβώς τιμή, γιατί δεν του την είπε η ΤΟΤΑL ακόμα. Πάντως μου είπε, ότι θα έχουν πάνω-κάτω την ίδια τιμή με τα 10/50! Wink

Το στοκ το παραλαμβάνει από Τρίτη, οπότε και θα του κάνω ένα τηλεφώνημα, για να δω αν τα έχει. Wink

Αν κάποιος θέλει να τον πάρει τηλέφωνο Arrow 210-5820821
Svstouk - Παρ 03 Ιαν 2003, 12:20:45
Θέμα δημοσίευσης:
Μίλησα με τη MOTUL πριν λίγο.

Τα MOTUL 8100 X-CESS 5W/40 είναι καινούρια σειρά, η οποία θα αρχίσει να έρχεται στην Ελλάδα γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Εϊναι εστερικά συνθετικά, και η τιμή τους άγνωστη. Προσωπικά την υπολογίζω στα ίδια επίπεδα με του 8100 0W/40, δηλ. 9,40 από το φίλο μας στο Αιγάλεω.

Αυτός, είναι διατεθιμένος να μας τα φέρει, εφόσον αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα! Wink

Οπότε, κύριοι, έχετε πολλές επιλογές.

ΟΛΑ τα MOTUL σε άριστες τιμές, και εσχάτως και τα TOTAL σε πολύ καλή επίσης τιμή! Wink

Να σας υπενθυμίσω ότι η αποθήκη στο Αιγάλεω φέρνει όλα σχεδόν τα λιπαντικά. Αν λοιπόν κάποιος θέλει CASTROL, ELF κτλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παλικάρι, ή ακόμα καλύτερα να πάτε μια βόλτα, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB και θα σας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλετε! Wink

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω, ούτε και σκοπεύω να του κάνω διαφήμιση. Απλά, βρήκαμε αυτό που θέλουμε στην τιμή που το θέλουμε και το ανακοινώνουμε. Αν αργότερα βρούμε μια άλλη αποθήκη που θα μας κάνει ακόμα καλύτερες τιμές, οι ίδιες ανακοινώσεις θα γίνονται και για εκείνη. Wink
Ady - Παρ 03 Ιαν 2003, 12:39:24
Θέμα δημοσίευσης:
Στέφανε, ξέρεις αν είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ ?

Αλλιώς να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....
Svstouk - Παρ 03 Ιαν 2003, 12:44:05
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Από όσο ξέρω, ναι, αλλά καλού-κακού κάνε ένα τηλέφωνο. Wink
Ady - Παρ 03 Ιαν 2003, 12:44:47
Θέμα δημοσίευσης:
Ady έγραψε:

Τον πήρα....

Είναι ανοιχτός Σάββατο πρωϊ....
DimiP - Παρ 03 Ιαν 2003, 18:27:52
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Μίλησα με τη MOTUL πριν λίγο.

Τα MOTUL 8100 X-CESS 5W/40 είναι καινούρια σειρά, η οποία θα αρχίσει να έρχεται στην Ελλάδα γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Εϊναι εστερικά συνθετικά, και η τιμή τους άγνωστη. Προσωπικά την υπολογίζω στα ίδια επίπεδα με του 8100 0W/40, δηλ. 9,40 από το φίλο μας στο Αιγάλεω.

Αυτός, είναι διατεθιμένος να μας τα φέρει, εφόσον αρχίσουν να έρχονται στην Ελλάδα! Wink

Οπότε, κύριοι, έχετε πολλές επιλογές.

ΟΛΑ τα MOTUL σε άριστες τιμές, και εσχάτως και τα TOTAL σε πολύ καλή επίσης τιμή! Wink

Να σας υπενθυμίσω ότι η αποθήκη στο Αιγάλεω φέρνει όλα σχεδόν τα λιπαντικά. Αν λοιπόν κάποιος θέλει CASTROL, ELF κτλ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παλικάρι, ή ακόμα καλύτερα να πάτε μια βόλτα, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CLUB και θα σας κάνει καλύτερες τιμές σε όποιο λιπαντικό κι αν θέλετε! Wink

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω, ούτε και σκοπεύω να του κάνω διαφήμιση. Απλά, βρήκαμε αυτό που θέλουμε στην τιμή που το θέλουμε και το ανακοινώνουμε. Αν αργότερα βρούμε μια άλλη αποθήκη που θα μας κάνει ακόμα καλύτερες τιμές, οι ίδιες ανακοινώσεις θα γίνονται και για εκείνη. Wink

μη σε ανησυχει αυτο Στεφανε, κανενας (πιστευω) δεν θα σε κατηγορισει για διαφημιση η οτιδηποτε. Δεν λες που βρηκαμε μερος για να αγοραζουμε φθηνα, τουλαχιστον μεχρι να βρουμε κατι φθηνοτερο, μιας και η αναζητηση δεν σταματαει ποτε ετσι;
Ωραια ...ας περασω τωρα απο Θηβων 407 για την ...εισπραξη της ημερας..χεχεχεχεχεχεχε Laughing Laughing Laughing Very happy Very happy Very happy
χουμορ κανω αφεντικοοοο!!!

Παιδια οποιος βρει πιο φτηνο καταστημα εννοειται οτι σπευδει να το αναφερει. Στο κατω κατω δεν υπογραψαμε και κανενα συμβολαιο.
Προπαντων η εξυπηρετηση μας.!
Miltellas - Σαβ 04 Ιαν 2003, 03:02:18
Θέμα δημοσίευσης:
Στο εν τω μεταξύ όμως συνεννοηθείτε κάποτε και κάντε κάποια αγορά από το (τα) κατάστημα (καταστήματα) που ανταποκρίνονται με προσφορά στην ζήτησή μας. Ακόμη και αν δεν χρειάζεστε λάδι άμεσα σίγουρα θα χρειαστείτε στο κοντινό μέλλον, οπότε δεν θα χάσει κανείς εάν συνεννοηθεί και προχωρήσει σε αγορά λιπαντικών, για να μη χάσουμε τη σοβαρότητα που αποπνέουν τα λόγια μας.

Θέλετε τρόπο;
Σας διαλέγω τον Svstouk που του αρέσει να τρέχει για το club (εάν θέλετε διαλέξτε άλλον πιο όμορφο), του λέτε τί λάδι σας ενδιαφέρει (Motul, Total, Elf, Castrol κλπ) και αυτός κανονίζει μαζική παραγγελία για όλους προσπαθώντας να χτυπήσει τιμή. Έρχεται η παραγγελία, κλείνετε ραντεβού στο μαγαζί ή δίνετε τα λεφτά στον Svstouk (ή όποιον αγαπάτε) και ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. Στην παραγγελία προσθέστε εάν θέλετε και άλλες ανάγκες σας (μπουζί, φίλτρα κλπ).
Να, ένας τρόπος! Οι τυχούσες λεπτομέρειες δικές σας...
DimiP - Σαβ 04 Ιαν 2003, 22:57:37
Θέμα δημοσίευσης:
εγω παντως αγορασα για μενα και τον larry69.!!!
Nikel - Κυρ 05 Ιαν 2003, 14:23:05
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:

Ρε Ντιμη για στειλε μου ενα PM με το τηλ. του τυπου απ'το Αιγαλεω...
Τι αλλες μαρκες σε λαδια εχει???
DimiP - Κυρ 05 Ιαν 2003, 16:07:54
Θέμα δημοσίευσης:
Nikel έγραψε:
DimiP έγραψε:

Ρε Ντιμη για στειλε μου ενα PM με το τηλ. του τυπου απ'το Αιγαλεω...
Τι αλλες μαρκες σε λαδια εχει???

τα ειπαμε τηλεφωνικως.
DimiP - Παρ 10 Ιαν 2003, 19:54:28
Θέμα δημοσίευσης:
Eκανα το service στα 21500 χλμ οχι σε καποιο "εξουσιοδοτημενο" αλλα σε συνεργειο το οποιο ειδικευεται αποκλειστικα στα peugeot.
Το συνεργειο ειναι του κ. Δελαπόρτα και ονομαζεται Action Sport Peugeot
Βρισκεται στη Νικαια Καυκασου 51 και Πατμου (πισω απο το 3ο Νεκροτ.)
Ο λογος που γραφω την επωνυμια (δεν ειναι διαφημιση) ειναι μονο και μονο γιατι ενδιαφερθηκε για το club και για να κανει προσφορες σε εμας σε service, εξελιξεις 2ου σταδιου (εκκεντροφοροι,προγραμμα,ροικη εξελιξη), προμηθεια σε καλες τιμες για αμορτισερ και αλλα.
ειναι πολυ συνεργασιμος, ξερει το αντικειμενο και προπαντων ειναι νεος με ανοιχτο μυαλο.

Ο Τηλεμαχος (ο μηχανικος, γιος του ιδιοκτητη) λοιπον ψαχνει καποιον απο το club για να μιλησει κια να συνενοηθει για αυτα που θελει να μας προσφερει.
Ειναι ενημερος για την νομικη υποσταση του club (που δεν υφισταται ακομα) και παρολαυτα ειναι προθυμος να προχωρησει σε συνεργασια.
Φυσικα τσιμπησε καρτουλες και αυτοκολητακι - ο τυχερος 206αρης που θα παει θα το παρει γιαυτο σπευσατε!
Πιστευω οτι ειναι μια καλη λυση για τα Νοτια προαστια.
Ο larry69 καθως και φιλοι του τον ξερουν και εγω εμεινα ευχαριστημενος απο το service.
Μενει μονο να επισημοποιησουμε καπως τη συνεργασια.
Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες ας επικοινωνησει μαζι μου.
Οποιος ειναι κοντα σε service μπορει να τον "δοκιμασει" .
Miltellas - Σαβ 11 Ιαν 2003, 10:34:40
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Ειναι ενημερος για την νομικη υποσταση του club (που δεν υφισταται ακομα) και παρολαυτα ειναι προθυμος να προχωρησει σε συνεργασια.

Aυτό είναι ένα σημείο που από ότι έχω διαπιστώσει δεν ενδιαφέρει τους επαγγελματίες. Τους ενδιαφέρει η ουσία και η ουσία είναι να είμαστε ενωμένοι και συνεννοημένοι στις αγορές μας και στις όποιες συνεργασίες. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται να συμβαίνει εύκολα, ίσως η νομιμοποίηση του club να είναι τελικά μονόδρομος.

Όλα στο μυαλό μας είναι παιδιά, και όταν το μυαλό μας δεν προσαρμόζεται στο περιβάλλον, τότε προσπαθούμε ματαίως να προσαρμόσουμε το περιβάλλον στο μυαλό μας.
DimiP - Κυρ 12 Ιαν 2003, 01:50:57
Θέμα δημοσίευσης:
Miltellas έγραψε:
DimiP έγραψε:

Aυτό είναι ένα σημείο που από ότι έχω διαπιστώσει δεν ενδιαφέρει τους επαγγελματίες. Τους ενδιαφέρει η ουσία και η ουσία είναι να είμαστε ενωμένοι και συνεννοημένοι στις αγορές μας και στις όποιες συνεργασίες. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν διαφαίνεται να συμβαίνει εύκολα, ίσως η νομιμοποίηση του club να είναι τελικά μονόδρομος.

Όλα στο μυαλό μας είναι παιδιά, και όταν το μυαλό μας δεν προσαρμόζεται στο περιβάλλον, τότε προσπαθούμε ματαίως να προσαρμόσουμε το περιβάλλον στο μυαλό μας.

Με τον ενα η τον αλλο τροπο εμεις να κανουμε τη δουλεια μας θελουμε και αυτα ακριβως του εξηγησα και του ενλογω κυριου.
Προσωπικα με κερδισε (για τωρα, ποτε δεν σταματαμε να ψαχνουμε).
Οποιος θελει ας κανει μια βολτα η ας παει για κατι που τυχον τον προβληματιζει (μηχανικη βλαβη,τεχνικη συμβουλη,service,) ωστε να διαπιστωσει μονος του.
Πιστευω ειναι καλη περιπτωση.
teoman - Τρι 14 Ιαν 2003, 11:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
Eκανα το service στα 21500 χλμ οχι σε καποιο "εξουσιοδοτημενο" αλλα σε συνεργειο το οποιο ειδικευεται αποκλειστικα στα peugeot.

Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service?Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει?
Ady - Τρι 14 Ιαν 2003, 12:42:56
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service?

Αμα τους το ζητήσεις στο σφραγίζουν (προσωπική εμπειρία).

teoman έγραψε:
Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει?

Εγώ αυτό κάνω.

Πάρτα, βάλτα.......
p206Mike - Τρι 14 Ιαν 2003, 12:58:53
Θέμα δημοσίευσης:
Παράθεση:
Με τον ενα η τον αλλο τροπο εμεις να κανουμε τη δουλεια μας θελουμε και αυτα ακριβως του εξηγησα και του ενλογω κυριου.
Προσωπικα με κερδισε (για τωρα, ποτε δεν σταματαμε να ψαχνουμε).
Οποιος θελει ας κανει μια βολτα η ας παει για κατι που τυχον τον προβληματιζει (μηχανικη βλαβη,τεχνικη συμβουλη,service,) ωστε να διαπιστωσει μονος του.
Πιστευω ειναι καλη περιπτωση.

Εγώ πάντως κρατησα την διεύθηνσή του και θα τον επισκεφτώ στα σίγουρα...
Να σαι καλά φίλε Dimip ...
DimiP - Τρι 14 Ιαν 2003, 14:49:14
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
DimiP έγραψε:

Τα μη "εξουσιοδοτημένα" συνεργεία σφραγίζουν το βιβλιαράκι των service?Επίσης,επιλέγεις εσύ τον τύπο των υλικών (λάδια,τακάκια κτλ) που θα χρησιμοποιήσει?

εμενα χωρις να του το ζητησω μου το σφραγισε και μαλιστα εγραψε πανω οτι εκανε ρυθμιση βαλβιδων , αλλαγη σε λαδια-ξυδια κ.λ.π που ειναι πιο χρησιμο για να ξερεις τι κανεις και ποτε απο τα χλμ του επομενου service η την ημερομηνια του επομενου service που μου εγραφαν στο εξουσιοδοτημ. παλαιοτερα. Φαινεται ηταν πιο χρησιμο για αυτους να μην ξεχαστω και δεν παω για service παρα το τι εκαναν στο service εκεινης της φορας. Laughing
Φυσικα μου εφτιαξε και το "κλειδακι" του service.
Τα λαδια - βαλβολινες τα εβαλε χωρις κουβεντα αφου του τα πηγα στο χερι.
Εμαθα αργοτερα οτι για τις βαλβολινες ειχε αντιθετη αποψη αλλα ουτε καν μου το ειπε προσωπικα. τωρα καλο ειναι αυτο η κακο ;
Svstouk - Τρι 14 Ιαν 2003, 14:51:30
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι και σκοτίζεσαι. Wink
DimiP - Τρι 14 Ιαν 2003, 15:04:45
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Δημήτρη, ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι και σκοτίζεσαι. Wink

μα δεν σκοτιζομαι απλα απαντησα στο φιλο teoman που ρωτισε για το σφραγισμα.
ε και μετα θυμηθηκα οτι μου γραψανε και ο,τι εκαναν.
δεν νομιζω να τεθηκε θεμα αποψεων.
μια ερωτηση απαντησα Laughing Laughing
teoman - Τρι 14 Ιαν 2003, 17:05:39
Θέμα δημοσίευσης:
Thanx Ντίμη.Βασικά δεν με ενδιαφέρει αν το σφραγίζουν,αλλά φαντάζομαι θα ενδιαφέρει τον αγοραστή αν ποτέ σκεφτώ να το πουλήσω (μακρυά από μας...).Με ενδιαφέρει όμως η καλή δουλειά και να τοποθετεί τα υλικά που με ικανοποιούν.
pezomania - Τετ 15 Ιαν 2003, 08:35:43
Θέμα δημοσίευσης:
Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές!
DimiP - Τετ 15 Ιαν 2003, 10:48:11
Θέμα δημοσίευσης:
pezomania έγραψε:
Μπράβο ρε Δημήτρη!! Αν και άργησες λίγο!! Αν το είχες κάνει το servisε πριν μερικές εβδομάδες, που έψαχνα και εγώ για το δικό μου να του κάνω των 40.000χλμ, θα τα πηγαίναμε μαζί! Τέλος πάντων, πιθανότατα θα τον επισκευθώ πολύ σύντομα για διάφορες απορίες-συμβουλές!

Αν θες οποτε πας παρε τηλεφωνο να παμε μαζι . δεν με χαλανε μερικες συμβουλες. περιμενω τηλεφ.
pezomania - Τετ 15 Ιαν 2003, 17:47:43
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
pezomania έγραψε:

Αν θες οποτε πας παρε τηλεφωνο να παμε μαζι . δεν με χαλανε μερικες συμβουλες. περιμενω τηλεφ.

ΟΚ! Wink
Nikel - Σαβ 18 Ιαν 2003, 04:57:59
Θέμα δημοσίευσης:
Οπως πλεον θα γνωριζετε τουρμπισα το 206 μου στον κ. Δαρα. Ο λογος που γραφω την επωνυμια (δεν ειναι διαφημιση) ειναι μονο και μονο γιατι ενδιαφερθηκε για το club (που φυσικα και του ανεφερα) και προτιθεται να κανει προσφορες σε εμας σε εξελιξεις τουρμπο αλλα και πολυ καλες τιμες για οτιδηποτε αξεσουαρ και ανταλλακτικα πουλαει. Ειναι πολυ συνεργασιμος, απο τους λιγους που ξερει το αντικειμενο του (πιστεψτε με απο 2 περασε το cc μου και τελικα στον Δαρα γιατρευτηκε) και προπαντων εχει ανοιχτο μυαλο τοσο που προτεινε ακομη και την δικη του στηριξη και προωθηση του club μεσα απο περιοδικα αυτοκινησης και tuning. Η επωνυμια του μαγαζιου ειναι Daras Developments και για να μαθετε που βρισκεται και τι εμπορευεται αρκει να ανοιξετε αποιοδηποτε Power και σιγουρα θα τον βρειτε μεσα!
Svstouk - Τετ 12 Μάρ 2003, 13:45:57
Θέμα δημοσίευσης:
Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.

Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. Wink
Ady - Τετ 12 Μάρ 2003, 14:08:23
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Μόλις επέστρεψα από το φίλο μας στο Αιγάλεω με την αποθήκη για τα λάδια.

Από βδομάδα, θα έχει τα MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. Wink

Μπράβο Στέφανε !!
Miltellas - Πεμ 13 Μάρ 2003, 08:24:35
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
...MOTUL 8100 X-CESS E-TECH 5W/40 με 15 ευρώ το δίλιτρο. Ειδική τιμή για εμάς. Wink

Τιμή ΑΠΑΙΧΤΗ!! Μπράβο Στούκα παληκάρι μου!!! ¶ξιος! Very happy Wink Wink
mick206 - Πεμ 13 Μάρ 2003, 17:27:37
Θέμα δημοσίευσης:
Έλα κόσμεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!
Έεεεεεεεεεεελα παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε παρε !!!!!!!!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Εεεεεεεεεεδώ τα καλα τα λάδιααααααααα!!!!!!
Μπράβο ρε Στέφανε.Πολύ καλή τιμή!!!!! Wink Wink Wink
Μόνο που προβληματίζομαι βλέποντας τις τιμές ποιό λάδι να πάρω!!!
Λέτε να κάνω κανένα τρελό κοκτέϊλ με TOTAL,ELF και MOTUL;; Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Έ ρε πως θα πηγαίνει το 1,1!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing
ΣΦΑΙΡΑ Ο ΛΕΩΝ!!!!!!
Alex - Παρ 14 Μάρ 2003, 03:03:08
Θέμα δημοσίευσης:
Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...

Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει Smile

Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ... Shocked
Svstouk - Κυρ 16 Μάρ 2003, 00:40:46
Θέμα δημοσίευσης:
Alex έγραψε:
Στεφανε οποτε τα φερει θα μου κρατησεις 1 διλιτρο? Φυσικα αυτο μονο αμα δεν σε πειραζει που θα μπεις 15Ε μεσα μεχρι να στα δωσω και να μου δωσεις το λαδι (τωρα αυτο ποτε θα γινει ειναι αγνωστο)...

Το ιδιο ισχυει και για οποιον βορειοπροαστειωτη κατεβαινει Αιγαλεω για τα συγκεκριμενα λαδια μιας και ειναι ευκολο να συναντηθουμε... Παντως οπως και να χει, ας περιμενουμε πρωτα να τα φερει Smile

Πρεπει να ναι αστερι το λαδι.. Και σε "αστερατη" τιμη ... Shocked

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάτι, φίλε μου, σε όλο το forum.

Για προσωπικούς λόγους δεν ανακατεύομαι με αγορά ή πώληση οποιουδήποτε πράγματος, όσο κι αν αυτό ακούγεται "σκληρό".

Δεν είναι ότι δεν θέλω να σε βοηθήσω ή να σε εξυπηρετήσω, είναι απλώς ένας κανόνας που έχω θέσει στη ζωή μου για να παραμείνουν οι φίλοι μου φίλοι.

Εγώ κάνω κάποιες κινήσεις, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί αν θέλει κάνοντας μια βόλτα στο Αιγάλεω. Αλλά εγώ να ανακατευτώ ως μεσάζων στην αγορά οποιουδήποτε πράγματος δεν γίνεται.

Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις.

Φιλικά, Στέφανος
Alex - Κυρ 16 Μάρ 2003, 04:32:53
Θέμα δημοσίευσης:
Φυσικα και δεν σε παρεξηγω και μαλιστα κατανοω σε πολυ μεγαλο βαθμο τους λογους που σε οδηγουν να εχεις αυτην την αρχη...

Οποτε, αν κατεβει κανεις απο δω πανω (β. προαστεια) για να παρει λαδακι απ'το φιλο μας στο Αιγαλεω και -δεν εχει προβλημα- ας μου παρει και ενα διλιτρο 8100 5w40 Wink
Svstouk - Τρι 01 Απρ 2003, 15:18:20
Θέμα δημοσίευσης:
"Έχουμε και λέεεμεεε", που λέει και η ¶ντζελα.....

Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( Rambo ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ ( 2gunfire ) Mr. Green Mr. Green ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.

Τιμή (κατά 99%) : 9,20 ευρώ (από 10,5) Wink

Όταν έρθουν και βεβαιωθώ 100% για την τιμή, θα σας ξαναενημερώσω. Wink

Shell Helix Ultra 5W/40 : 9,5 ευρώ (από 10,5) κι αυτό, για όσους θέλουν Shell.

206MafiaClub.gr Mr. Green Mr. Green
Ady - Τρι 01 Απρ 2003, 15:25:08
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( Rambo ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ....

Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......

Svstouk έγραψε:

Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω....Smile Smile
Svstouk - Τρι 01 Απρ 2003, 15:32:02
Θέμα δημοσίευσης:
ady έγραψε:
Svstouk έγραψε:
Μετά από πολύωρες προσπάθειες ( Rambo ) και χρησιμοποιώντας την πειθώ....

Κατάλαβα, έφαγε κάτι μπουνίδια ο τύπος.......

Svstouk έγραψε:

Αμα δεν την κατεβάσεις στα 9 ευρώ, εγώ δεν ψωνίζω....Smile Smile

Λυπήσου τον τον άνθρωπο βρε Αδριανέ! Rolling eyes

Κατάλαβα, πρέπει να επιστρατεύσω άλλες μεθόδους! Sniper
Ghost Dog - Τρι 01 Απρ 2003, 22:52:23
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
"ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.

Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul.... Sad
ΝΙΚΟΣ - Τρι 01 Απρ 2003, 23:16:29
Θέμα δημοσίευσης:
Να ρωτησω κατι στον Μιλτο...Βεβαια δεν το διαβασα ολο το τοπικ αλλα λιγο στην αρχη.

Μιλτο περιμενα και ενα ονομα αλλα δεν το ειδα γραμμενο.Τι εγινε με την περιπτωση αυτην Question Question Question Πηγε κατι στραβα Question Question Question
Svstouk - Τετ 02 Απρ 2003, 11:12:57
Θέμα δημοσίευσης:
PoiSoN& έγραψε:
Svstouk έγραψε:
"ο φίλος μας στο Αιγάλεω μου είπε ότι θα φέρει τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 για πάρτι μας.

Πηγα και εγω την πεμπτη και τον παρακαλεσα να τα φερει αλλα ειπε οτι η total εχει εξαγοραστει απο την elf και μου εδωσε τα αντιστοιχα της elf,οπως και βαλβολινες για τον ιδιο λογο μου εδωσε motul.... Sad

Για δοκίμασε πάλι να δεις! Wink

Κρίμα, γιατί πήγα και το κανόνισα την Παρασκευή... Sad

Η Total έχει κάνει σύμπραξη με την Elf και τη Fina και είναι πλέον ένας όμιλος, αλλά εξακολουθεί η κάθε μία να βγάζει τα δικά της.

Τέλος πάντων, είναι ευκαιρία να μας πεις τις εντυπώσεις σου από τα Elf. Αλήθεια, ποιον τύπο και ρευστότητα πήρες; Του είπες για το club; Πόσο τα πήρες; Question
Svstouk - Δευ 07 Απρ 2003, 12:27:48
Θέμα δημοσίευσης:
Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα......... Shocked Wink

Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.

Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.

Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.

Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της. Wink

Συμπληρώνω για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Wink
seridim - Δευ 07 Απρ 2003, 14:53:04
Θέμα δημοσίευσης:
Σας ανακοινώνω ότι όποιος ενδιαφέρεται για ELF full Synthetic 5/40 μπορούμε να τα πάρουμε στην τιμή των 9 euro/lit. Θα προσπαθήσω να ρίξω την τιμή ακόμα λίγο πιο κάτω αν και είναι δύσκολο.
DimiP - Τρι 08 Απρ 2003, 01:08:43
Θέμα δημοσίευσης:
Svstouk έγραψε:
Τα TOTAL QUARTZ 9000 5W/40 είναι εδώ και δύο ώρες στον φίλο μας στο Αιγάλεω, με τιμή 9,20 ευρώ/λίτρο, άτοκη χρηματοδότηση, σταθερό επιτόκιο, και ένα χρόνο άτοκα......... Shocked Wink

Πέρασα και πήρα τρία λίτρα όχι τόσο για την επόμενη αλλαγή, όσο για να τον υποστηρίξω στην κίνηση που έκανε να μας τα φέρει.

Επειδή βλέπω τη συμφωνία με τον Πουλάκη για τα συγκεκριμένα λιπαντικά να "κατηφορίζει" (μου είχε πει με προειδοποιητικό ύφος ότι αν δεν υπάρξει ανταπόκριση από τον κόσμο, δεν τα ξαναφέρνει), και επειδή δεν ξέρω αν έχει πάει κάποιος να πάρει από εκεί Total, η αποθήκη στο Αιγάλεω είναι η επόμενη κίνησή μας.

Γι'αυτό θα το πω κι ας κινδυνέψω να παρεξηγηθώ : ας τον στηρίξουμε, για το δικό μας όφελος. Γιατί αν κι αυτός δει ότι δεν υπάρχει ζήτηση, απλά δεν θα μας τα φέρνει.

Όποιος θέλει λεπτομέρειες, είμαι στη διάθεσή του/της. Wink

Συμπληρώνω για τους νεότερους :
Δεν έχω καμία σχέση με την αποθήκη στο Αιγάλεω ή με οποιονδήποτε άλλο έχω έρθει σε συνεννόηση. Όσο ξέρετε εσείς εμένα, άλλο τόσο ξέρω εγώ αυτούς. Απλώς, μέσω της δύναμης του 206Club έχω κάνει συμφωνία, που ωφελεί και εμένα στις αγορές μου, αλλά και όλους όσους ανήκουν σε αυτή την "οικογένεια", το Club μας. Αυτά προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης. Wink

ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;
Miltellas - Τρι 08 Απρ 2003, 02:23:32
Θέμα δημοσίευσης:
DimiP έγραψε:
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο LARRY69 ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΤUL , ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;

Εσείς καλά κάνετε... Wink

Svstouk έγραψε:
Συμπληρώνα για τους νεότερους :

Αχ Στέφανε... Sad
Μακάρι να είχες εσύ το όφελος. Μακάρι να είχες εσύ τα TOTAL (ή ό,τι άλλο λάδι θα πουλούσες). Να σου παραγγέλναμε κάθε μήνα, τα κιβωτιάκια μας, να κονομούσε και ένας του 206Club. Αλλίμονο, να πρέπει να εξηγούμε ότι δεν κερδίζει το 206Club για να πείσουμε σε ενωτικές κινήσεις. Μακάρι τα κέρδη να πήγαιναν σε οποιονδήποτε από την παρέα μας. Να έβγαζε κανά φράγκο, μπας κι έπαιρνε και το 206RC που οι περισσότεροι θα το κοιτάμε και θα σκάμε!!
Εμείς ήδη εδώ στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, μαθαίνουμε τη δουλειά που κάνει και όσο μπορούμε θα κοιτάμε να στηρίζουμε καί οικονομικά ο ένας τον άλλο (η αρχή ήδη έγινε και μάλιστα χωρίς να προσυζητηθεί, συμβαίνει αυθόρμητα). Αν πχ εγώ πουλάω καλής ποιότητος ομπρέλες, θα είναι τόσο κακό να αγοράσει μία ομπρέλα από μένα ένας του Club; Θα πρέπει να παρεξηγηθώ; Αν ο Σλάσης πχ πουλάει καλά ροδάκινα, γιατί να μην αγοράσω από τα δικά του; Και λέω "καλά" γιατί όλοι εδώ της παρέας την γουστάρουμε την ποιότητα. Wink
Αν ο φίλος μου ευημερεί τότε θα ευημερήσω κι εγώ!
Το 206Club δεν είναι μόνο αυτοκίνητα, μπορεί να είναι πολλά άλλα πράγματα, εφόσον απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν όρεξη και θέληση για ΖΩΗ. Θέλει τόση εξυπνάδα για να το δει κάποιος αυτό;
Ady - Τρι 08 Απρ 2003, 07:25:35
Θέμα δημοσίευσης:
Αν και έχω ήδη 4 λίτρα Total από τον Πουλάκη, θα είμαι από τους πρώτους που θα πάει στο Αιγάλεω......

Λαδάκι είναι, άστο να υπάρχει.......

Ας στηρίξουμε πάνω απ'όλα τον Στέφανο που τρέχει από κι απο 'κει για να παίρνουμε όλοι εμείς φτηνό λαδάκι......
pezomania - Τρι 08 Απρ 2003, 07:49:44
Θέμα δημοσίευσης:
Και εγώ πρίν 3 βδομάδες πήγα και πήρα βαλβολίνες & λάδια. Και πολύ σύντομα, θα πάω και με ένα φίλο μου να πάρει λαδάκια για το cc του.

Στέφανε μην ανησυχείς όσο μπορούμε θα σε στηρίζουμε & χρειάζονται στήριξη τέτοιες ενέργειες!!!
teoman - Τρι 08 Απρ 2003, 12:47:26
Θέμα δημοσίευσης:
Βρε παιδιά,καλά και άγια όλα αυτά που λέτε,αλλά συμφέρει κάποιον να κάνει 40Km για να πάρει 1,5Ε φθηνότερα στο λίτρο?Θα τα κάψει σε βενζίνη-χώρια την κίνηση στην Θηβών...
konstantinos - Τρι 08 Απρ 2003, 12:59:40
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:
Βρε παιδιά,καλά και άγια όλα αυτά που λέτε,αλλά συμφέρει κάποιον να κάνει 40Km για να πάρει 1,5Ε φθηνότερα στο λίτρο?Θα τα κάψει σε βενζίνη-χώρια την κίνηση στην Θηβών...

Συμφέρει όμως Ο Λ Ο Υ Σ αυτούς που μένουν εκεί κοντά. Σιγά σιγά θα εξαπλωθεί η "αρρώστεια" και σε μορφή επιδημίας πλέον θα βρίσκουμε και στα super market ειδικό ράφι για το club (μάλλον υπερβολική πρόβλεψη)...

Πάντως ένα μπράβο στον Στέφανο θα ήταν αρκετό... Wink αν και η πρώτη γραμμή του μηνύματός σου αυτό καταμαρτυρά...
Svstouk - Τρι 08 Απρ 2003, 13:15:17
Θέμα δημοσίευσης:
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Embarassed

Δεν μ'αρέσει όμως που λέτε "να στηρίξουμε το Στέφανο". Δεν χρειάζεται στήριξη ο Στέφανος. Το CLUB τη χρειάζεται. Όποια κίνηση κάνει ο καθένας από μας είναι προς όφελος ΟΛΩΝ μας και αυτό είναι που πρέπει να σκεφτόμαστε και να στηρίζουμε.

Για να δείτε τι θα γίνει αν σκάσουνε μύτη δεκαπέντε άτομα και ζητάνε όλοι από τρία λίτρα λάδι! Το πιο πιθανό είναι να μας κατεβάσει κι άλλο την τιμή! Wink

Dimip, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω! Απλά όσοι ενδιαφέρονται για TOTAL μπορούνε να τα βρούνε εκεί σε άριστη τιμή, αυτό είναι όλο!

Κι ούτε σημαίνει ότι επειδή δηλαδή βρήκαμε τα Total πρέπει σώνει και καλά όλοι αυτά να πάρουν! Wink
teoman - Τρι 08 Απρ 2003, 13:45:20
Θέμα δημοσίευσης:
konstantinos έγραψε:

Συμφέρει όμως Ο Λ Ο Υ Σ αυτούς που μένουν εκεί κοντά. Σιγά σιγά θα εξαπλωθεί η "αρρώστεια" και σε μορφή επιδημίας πλέον θα βρίσκουμε και στα super market ειδικό ράφι για το club (μάλλον υπερβολική πρόβλεψη)...

Πάντως ένα μπράβο στον Στέφανο θα ήταν αρκετό... Wink αν και η πρώτη γραμμή του μηνύματός σου αυτό καταμαρτυρά...

Ασφαλώς,τα εύσημα έχουν αποδοθεί και στον Στέφανο,και στα παιδιά από Θεσ/νίκη για τις προσπάθειές τους,και όσα ειπώνονται από τα μέλη αντιπροσωπέυουν και εμένα (αν έχω κάπου αντίθετη άποψη θα το αναφέρω Wink ).Απλά συμπλήρωσα κάτι που δεν έχει ειπωθεί...
Svstouk - Τρι 08 Απρ 2003, 14:24:52
Θέμα δημοσίευσης:
teoman έγραψε:

Και γιατί δεν μαζεύεστε μια παρέα 4-5 ατόμων, να πάτε με ένα αυτοκίνητο ή να πάει ένας και να πάρει για όλους, ό,τι θέλει ο καθένας; Wink
Miltellas - Τετ 09 Απρ 2003, 00:59:30
Θέμα δημοσίευσης:
Σωστό και αυτό Στέφανε!
Ξεκινάμε με έναν συνεργάτη. Τον στηρίζουμε όσο μπορούμε. Όταν γίνουμε περισσότερο ανοίγουμε τις συνεργασίες μας ανάλογα φροντίζοντας να καλύπτουμε περισσότερα σημεία στην Πόλη.

Εδώ στη Θεσσαλονίκη ξεκινήσαμε συνεργασία και με ένα ακόμη συνεργείο στην άλλη άκρη της πόλης. Αφενός είναι αντιπροσωπεία, αφετέρου θα καλύπτονται και οι κάτοικοι της "άλλης άκρης". Όσο αυξανόμαστε τόσο ανοίγονται οι δυνατότητές μας. Wink
Svstouk - Παρ 11 Απρ 2003, 13:19:31
Θέμα δημοσίευσης:
Βαλβολίνες

Μόλις συννενοήθηκα με το φίλο μας στο Αιγάλεω για τις MOTUL GEAR 300, τις συνθετικές βαλβολίνες.

Υπάρχουν, τις έχει και η τιμή τους 14,5 ευρώ για εμάς (από 16,10).
DimiP - Πεμ 30 Οκτ 2003, 15:18:52
Θέμα δημοσίευσης: τελευταια ενημερωση
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΦΙΛΟ" ΜΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΩΝ

Total quartz 9000 5w40...........τα 4 λιτρα.....36 Ε.

Μοtul 300 V 10w40...............τα 4 λιτρα.....39 Ε.

Μotul 8100 5w40..............τα 4 λιτρα....30Ε.
mick206 - Πεμ 30 Οκτ 2003, 15:40:16
Θέμα δημοσίευσης:
Εσύ τι πήρες Δημήτρη;;; Twisted evilTwisted evil
DimiP - Πεμ 30 Οκτ 2003, 23:16:53
Θέμα δημοσίευσης:
mick206 έγραψε:
Εσύ τι πήρες Δημήτρη;;; Twisted evilTwisted evil

τιποτα θα βαλω μαλλον τα total quartz racing που δεν τα ειχε![/u]
action_peugeot - Παρ 31 Οκτ 2003, 00:33:41
Θέμα δημοσίευσης:
TOTAL QUARTZ RACING 10W50 ??????????
nikq - Παρ 31 Οκτ 2003, 08:25:45
Θέμα δημοσίευσης:
Δημήτρη τα quartz racing 10W50 τα έχω βάλλει εδώ και 6500 χιλιόμετρα. είναι καλά λάδια. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην πόλη με κίνηση και να πηγαίνεις ψιλό-χαλαρά η θερμοκρασία Του λαδιού φτάνει 90 – 95 (γιατι?).στην εθνική με κόφτες και να παω Πάνω από 95 δεν πήγε ποτέ... Cool
DimiP - Σαβ 01 Νοέ 2003, 01:35:30
Θέμα δημοσίευσης:
action_peugeot έγραψε:
TOTAL QUARTZ RACING 10W50 ??????????

τι σε προβληματιζει Τηλεμαχε;;
δεν καταλαβα το "10w50 ????"
αυτα δεν μου προτεινες ;;
STAMOS - Τρι 02 Δεκ 2003, 14:47:53
Θέμα δημοσίευσης:
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΔΙΝΕΙ 240€ ΤΑ POTENZA 195/50/15 KAI SE IΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΜΗ ΤΑ ΜΙΣΕΛΕΝ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ.Η ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ SIMOTA CARBON ΣΚΟΥΠΑ 138€ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΛΙΓΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ..........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLUB.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.?
DimiP - Τρι 02 Δεκ 2003, 19:56:59
Θέμα δημοσίευσης:
STAMOS έγραψε:
ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΛΑΣΤΙΧΑΣ ΔΙΝΕΙ 240€ ΤΑ POTENZA 195/50/15 KAI SE IΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΙΜΗ ΤΑ ΜΙΣΕΛΕΝ.ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ.Η ΤΙΜΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ SIMOTA CARBON ΣΚΟΥΠΑ 138€ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΛΙΓΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ..........ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ CLUB.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.?

τοσο εχουν πανω κατω! Laughing
mick206 - Τρι 02 Δεκ 2003, 20:30:12
Θέμα δημοσίευσης:
STAMOS έγραψε:
ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.?

Στάμο μην ανησυχείς... Very happy Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους... Wink Το νερό έχει μπεί στο αυλάκι και κυλάει... Twisted evil
Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες